Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Βρώμικο παρασκήνιο με τις τράπεζες και το χρηματιστήριο

Σύμφωνα με πληροφορίες, «δεν θα διαπραγματεύονται οι μετοχές των τραπεζών» στο ΧΑΑ, αν ανοίξει την ερχόμενη εβδομάδα.

Φαίνεται ότι η κατάσταση είναι πολύ «δύσκολη» για τις τράπεζες ….στην αρχή -μάλλον- θα την πληρώσουν οι μέτοχοι -μικροί και μεγάλοι- και αν αυτό δεν «φτάνει» έχει σειρά το κούρεμα …με την ψιλή ή την χοντρή!
Υπάρχουν κάποιοι που επηρέαζαν (παρότρυναν) την κοινή γνώμη για ανάληψη των καταθέσεων και μεταφορά στο εξωτερικό.
Στο παρακάτω Video υπάρχει υλικό, που αν και δεν είχε προκαλέσει την παρέμβαση των αρχών και της δικαιοσύνης ….καιρός είναι ν’ αρχίσει να πέφτει βροχή μηνύσεων και αγωγών, από όσους θα υποστούν οποιεσδήποτε ζημιές από την αθρόα ανάληψη και εξαγωγή των καταθέσεων ….κατά παντός υπευθύνου από το Γκουβέρνο και όποιου ηθικού αυτουργού είχε τον τρόπο του, να επηρεάζει αρνητικά ….να παροτρύνει και να εξωθεί την κοινή γνώμη σε τέτοιες καταστροφικές ενέργειες ….προς το Κράτος, την Εθνική Οικονομία, τους πολίτες, κλπ.
 

https://www.youtube.com/watch?v=P3eKayw1Wvs
ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/07/blog-post_191.html

Έχει ξεκινήσει κάτι πολύ άσχημο στον πλανήτη γη και δεν σε αφήνουν Έλληνα να το δεις! (Βίντεο)



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:








Πηγή: http://alertgr.blogspot.gr/2015/07/blog-post_821.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook#.Vaa8Cfmqqko ,  eleysis-ellinwn -
See more at: http://www.diadrastika.com/2015/07/kati-asximo-exei-jekinisei-ston-planiti-kai-den-se-afhnoun-na-to-deis.html#sthash.RllzpCX7.dpuf

Πέσαμε από τα ...σύννεφα: (λεμε τωρα) Εβραικής καταγωγής ο Τσίπρας!!! (Βίντεο)


Το παρακάτω βίντεο αφαιρέθηκε απο το YouTube γιατί μερικοί Εβραιο-Συριζαίοι έκαναν αναφορά για ρητορική μίσους! Εννοείται καμιά ρητορική μίσους δεν υπάρχει στο απόσπασμα απο την εκπομπή του κ. Χατζάρα!




Το μόνο που υπάρχει είναι η αλήθεια την οποία φοβούνται οι Εβραίοι και οι πράκτορές τους στο ΣΥΡΙΖΑ! Οτι δηλαδή ο Τσίπρας είναι και αυτός Εβραίος! Ανεβάστε το παντού για να μην περάσει ο φασισμός του ΣΥΡΙΖΑ και των Εβραίων!!!

Πηγή: http://www.iokh.gr/2015/07/bomba-ebraikhs-katagoghs-o-tsipras.html#.VaX2HrH8zoI.facebook,  eleysis-ellinwn.gr
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/07/tsipras-evraikis-katagogis.html#sthash.HNzUSLat.dpuf

Οι Μασόνοι, ο Τρίτος Ιουδαϊκός Ναός και ο Αντίχριστος



Πολλοί θεωρούν ότι ο Αντίχριστος θα είναι αναγκαστικά Εβραίος λόγω της έντονης κίνησης του για την ανοικοδόμηση του (τρίτου) Ναού στην Ιερουσαλήμ

Ποιος θα χτίσει το Ναό;

Ενώ είναι αλήθεια ότι υπάρχουν πολλοί Εβραίοι που επιθυμούν την ανοικοδόμηση του ναού, οι Τέκτονες (και άλλες απόκρυφες εταιρίες) είναι ίσως εξίσου παθιασμένοι για να δουν το ναό του Σολομώντα ξαναχτισμένο. Στην πραγματικότητα, ο ναός είναι κεντρικής σημασίας για αυτούς και χωρίς την εστίαση στο ναό θα έπαυαν να υπάρχουν. Ο John Wesley Kelchner γράφει στον πρόλογο του βιβλίου «Η Αγία Γραφή: Το Μεγάλο Φως στη Μασονία», King James Version, Temple Illustrated Edition: “Ο Ναός του Σολομώντα είναι το πνευματικό σπίτι του κάθε Μασόνου”. Δηλώνει επίσης τα εξής:
Οι παραδόσεις και το ειδύλλιο για το ναό του Βασιλιά Σολομώντα […] έχουν υπερβατική σημασία για τους Τέκτονες. Ο Ναός είναι ένα εξαιρετικό σύμβολο στη Μασονία, και η θρυλική ιστορία του κτιρίου του ναού είναι η θεμελιώδης βάση στους Τεκτονικούς κανόνες και τις οδηγίες για τη συμπεριφορά στη ζωή.
Στην Εγκυκλοπαίδεια του Τεκτονισμού, ο Albert Mackey, MD, 33ος βαθμός και ο Charles T. McClenachan, επίσης 33ος επιβεβαιώνουν ότι ο ναός είναι το πιο σημαντικό αντικείμενο της Μασονίας:
Από όλα τα αντικείμενα που αποτελούν την Τεκτονική επιστήμη του συμβολισμού, το πιο σημαντικό, το πιο αγαπημένο, από τους Μασόνους, και μακράν το πιο σημαντικό, είναι ο Ναός της Ιερουσαλήμ. Η ‘πνευματικοποίηση’ του ναού είναι το πρώτο, το πιο σημαντικό και το πιο διεισδυτικό, όλων των συμβόλων του Τεκτονισμού […] Αφαιρέστε από την Μασονία την εξάρτησή της από το ναό, αφήστε έξω από το τελετουργικό της όλες τις αναφορές σε αυτό το ιερό οικοδόμημα, και τους θρύλους και τις παραδόσεις που συνδέονται με αυτό, και μόνο του το σύστημα σε μία στιγμή θα παρακμάσει και θα πεθάνει.

Ο Άνθρωπος που θα τον ανοικοδομήσει

Δεν είναι μόνο ο ναός κεντρικής σημασίας, αλλά υπάρχει επίσης ανάγκη να “οικοδομηθεί” ο «ναός για την αλήθεια»:
Το μεγάλο σώμα της Τεκτονικής Τέχνης, κοιτάζοντας μόνο προς αυτόν τον πρώτο ναό που χτίστηκε από τη σοφία του βασιλιά Σολομώντα, το καθιστά σύμβολο της ζωής. Και καθώς ο μεγάλος στόχος της Μασονίας είναι η αναζήτηση της αλήθειας, κατευθύνονται προς τη δημιουργία αυτού ναού ως ένα δοχείο για την αλήθεια.
 

Ο John Wesley Kelchner στο Temple Illustrated Version (Ο Ναός Εικονογραφημένος) (KJV) προχωράει την “οικοδόμηση” ένα βήμα παραπέρα, αναφέροντας ότι υπάρχουν τόσες πολλές λεπτομέρειες που σχετίζονται με το Ναό ώστε το μόνο που χρειάζεται είναι «κάποιος με όραμα» να έρθει και να ανοικοδομήσει το ναό.
Είναι γνωστό σε κάθε αναγνώστη της Βίβλου και γνώστη των ημερών του Σολομώντα, ότι μια εκπληκτικά λεπτομερής περιγραφή του ναού και των συναφών δομών του έχει γίνει μέσα από τα βάθη της αρχαιότητας από την Αγία Γραφή. Όλες οι διαστάσεις, τα υλικά που χρησιμοποιούνται, και οι διακοσμητικές λεπτομέρειες παρουσιάζονται τόσο παραστατικά, ώστε η αποκατάσταση του ναού, κάθε στιγμή μέσα στους αιώνες, περίμενε μόνο την έλευση ενός ανθρώπου με το «όραμα» να αναγνωρίσει την ιστορική αξία του και τη φαντασία για να αναλάβει το έργο.
Ο Edward Waite γράφει στη Νέα Εγκυκλοπαίδεια του Ελευθεροτεκτονισμού (‘A New Encyclopedia of Freemasonry’) και του ‘Cognate Instituted Mysteries: The Rites, Literature and History’:
“Στα ανώτερα επίπεδα της Μασονίας ακούμε για μια μυστική πρόθεση για τη δημιουργία ενός ακόμη ναού στην Ιερουσαλήμ.” Γι ‘αυτό βλέπουμε ότι υπάρχουν σχέδια για την ανοικοδόμηση του ναού και περιμένουν έναν άνθρωπο με «όραμα» να αναλάβει το έργο.

Η Διακήρυξη Balfour, 2 Νοεμβρίου 1917

Φυσικά, κανείς δεν θα μπορούσε να εξετάσει ακόμα και την ανοικοδόμηση του Ναού, αν «ο λαός του ναού» δεν είναι πραγματικά στη γη. Ως εκ τούτου, ήταν απαραίτητο ο εβραϊκός λαός να επιστρέψει πίσω στη γη. Μία από τις θεμελιώδεις κινήσεις προς αυτήν την πραγματικότητα ήταν η Διακήρυξη Balfour.



Η Διακήρυξη Balfour, που ήταν μια επιστολή από τον Λόρδο Arthur James Balfour στον Λόρδο Ρόθτσαϊλντ. Το γράμμα «αποτελεί την πρώτη πολιτική αναγνώριση των σιωνιστικών στόχων από μια Μεγάλη Δύναμη».
(σ.σ. Στις 2 Νοεμβρίου 1917 ο υπουργός Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας, Άρθουρ Τζέιμς Μπάλφουρ, αποστέλλει μία επιστολή στον ηγέτη της εβραϊκής κοινότητας της Μεγάλης Βρετανίας, Λόρδο Ρόθτσαϊλντ, ζητώντας να τη διαβιβάσει στη Διεθνή Σιωνιστική Ομοσπονδία. Στην επιστολή δηλώνει ότι «ήρθε η ώρα, οι Εβραίοι να αποκτήσουν κράτος στην Παλαιστίνη». Έμεινε στην ιστορία ως «Διακήρυξη Balfour», πάνω στην οποία βασίστηκε η ίδρυση του κράτους του Ισραήλ το 1948).
Αυτό που είναι σημαντικό για αυτήν την αλληλογραφία είναι ότι σύμφωνα με τον ερευνητή Dr. Stanley Monteith, ο Balfour ήταν υψηλόβαθμος Μασόνος. Στην πραγματικότητα, βλέπουμε ότι οι Τέκτονες είχαν κεντρικό ρόλο στην αποκατάσταση του Ισραήλ. Ο Δρ Monteith συνόψισε ό, τι ο ελευθεροτέκτονας Cecil Rhodes έγραψε στην «Ομολογία Πίστεως» του: «Ο Λόρδος Milner ήταν 33ου βαθμού Μασόνος, ο William T. Stead ήταν πνευματιστής και Θεόσοφος, και ο Arthur Balfour ήταν πνευματιστής, Τέκτονας, και μέλος της Εταιρείας Ψυχικών Ερευνών».

Ο Δρ Monteith ορθώς επισημαίνει: “Αυτό που οι περισσότεροι ερευνητές έχουν χάσει είναι το γεγονός ότι οι περισσότεροι από τους άνδρες που προσχώρησαν στην μυστική εταιρία του Cecil Rhodes ασχολούνταν με τον αποκρυφισμό». Ο Δρ Monteith και πάλι αναφέρει αποσπάσματα από τις «Εξομολογήσεις Πίστεως» του Cecil Rhodes, όπου δηλώνει ότι έχει γίνει Μασόνος και, στη συνέχεια, δηλώνει τον στόχο του να βρεθεί ο κόσμος υπό βρετανικό έλεγχο.
Ο Ισραηλινός συγγραφέας και δημοσιογράφος Barry Chamish αναφέρει ότι δεν υπάρχει καμία αβεβαιότητα για την μασονική διοίκηση σχετικά με την ίδρυση του Ισραήλ:
σ.σ. 1. Βλέπε: Το γεμάτο μασονικούς συμβολισμούς Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ, που κτίστηκε με την χρηματοδότηση από τους Rothschilds.




2. Παρακάτω μασονικό μνημείο στην μέση του δρόμου (!) στο Eliat του Ισραήλ, κοντά στα σύνορα με την Αίγυπτο.
 

3. Σημειώνεται ότι η πρώτη Μασονική Στοά στο Ισραήλ ήταν η Βασιλική Σολομωνική Μητρική Στοά Νο 293 (Royal Solomon Mother Lodge No. 293) και η πρώτη λειτουργία έλαβε χώρα στα Λατομεία του Βασιλιά Σολομώντα (King Solomon’s Quarries) ή ‘Σπηλιά του Σεδεκία’ στην Ιερουσαλήμ στις 7 Μαΐου 1873. (Πηγή: η επίσημη ιστοσελίδα της Μεγάλης Στοάς του Ισραήλ)



Χωρίς τον βρετανικό Τεκτονισμό δεν θα υπήρχε σύγχρονο κράτος του Ισραήλ. Στη δεκαετία του 1860, το Βρετανο-Ισραηλίτικο κίνημα (British-Israelite movement), η λεγόμενη Αγγλοϊσραηλίτικη θεωρία ξεκίνησε μέσα από τον Τεκτονισμό. (Σχ. ΚΟ: Σύμφωνα με την παραπάνω θεωρία οι Άγγλοι φέρονται ως δήθεν απόγονοι των Εβραίων που είχαν αιχμαλωτισθεί από τους Ασσυροβαβυλώνιους το 721 π.Χ. Η θεωρία ξεκίνησε από τους Πουριτανούς Άγγλους, τον 16o αιώνα). Στόχος του ήταν να δημιουργηθεί ένα εβραϊκό – μασονικό κράτος στην τουρκική επαρχία της Παλαιστίνης. Φυσικά, αυτό θα σήμαινε ότι έπρεπε να αντιμετωπιστούν οι Τούρκοι κάποια στιγμή, αλλά πρώτα η χώρα θα έπρεπε να γεμίσει ξανά με Εβραίους. Και η ιδέα δεν ήταν να έρθουν περισσότεροι από τους ίδιους θρησκευόμενους εβραίους που ήταν ήδη η πλειοψηφία στην Ιερουσαλήμ και αλλού, αλλά το είδος των Εβραίων οι οποίοι θα αποδέχονταν τελικά την τεκτονική εικόνα της ιστορίας.
Αρχικά, οι Βρετανο-εβραϊκές μασονικές οικογένειες όπως οι Ρόθτσαϊλντ και οι Montefiores παρείχαν τα κεφάλαια για την κατασκευή υποδομών για το αναμενόμενο κύμα της μετανάστευσης. Ωστόσο, το σχέδιο να δελεάσεις τους Εβραίους να πάνε στο Ισραήλ παρουσίαζε δυσκολίες. Απλά, τους άρεσε ο ευρωπαϊκός τρόπος ζωής πάρα πολύ ώστε να την εγκαταλείψουν. Έτσι, η Ευρώπη μετατράπηκε σε εφιάλτη για τους Εβραίους. Αυτό οδήγησε στην άνοδο των πογκρόμ και του Σιωνισμού. […] Στη συνέχεια, τα πράγματα άρχισαν να προχωράνε γρήγορα. Βρετανοί Τέκτονες όπως ο Άρθουρ Μπάλφουρ και ο Herbert Samuel οδήγησαν την εκστρατεία για την επίσημη βρετανική αναγνώριση της Ιουδαίας κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ταυτόχρονα, ένα εκατομμύριο Βρετανοί στρατιώτες, που χρειάζονταν άμεσα στα χαρακώματα της Ευρώπης, εστάλησαν να εκστρατεύσουν στην Παλαιστίνη για να εκδιώξουν τους Οθωμανούς.
Όταν τελείωσε ο πόλεμος, η εκστρατεία για ένα εβραϊκό κράτος προχώρησε με μεγάλη ταχύτητα στις Βερσαλλίες. Το 1919, ιδρύθηκε στο Λονδίνο το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων και δύο χρόνια αργότερα, το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (C.F.R.) ξεκίνησε τις σκοτεινές δραστηριότητές του στη Νέα Υόρκη. Η ατζέντα έκανε έκκληση για μια παγκόσμια διακυβέρνηση και μια παγκόσμια θρησκεία με βάση την Ιερουσαλήμ.

Τα παραπάνω στοιχεία επιβεβαιώνουν ακράδαντα ότι οι Τέκτονες ήταν πίσω από την ίδρυση του σύγχρονου κράτους του Ισραήλ. Λαμβάνοντας υπόψη το έντονο ενδιαφέρον τους για το Ναό και την επιθυμία τους για την ανοικοδόμησή του, τέτοια μαρτυρία γίνεται ισχυρή ένδειξη ότι οι Τέκτονες ήταν πίσω από την αποκατάσταση του Ισραήλ, επειδή επιθυμούν την ανοικοδόμηση του ναού που έχει κεντρική σημασία για ολόκληρο το δόγμα τους. Κάποιος μπορεί να μαντέψει την επιθυμία τους για την ανοικοδόμηση του ναού, επειδή ο σκοτεινός τους άρχοντας, ο Εωσφόρος επιθυμεί ο δικός του «Μεσσίας», ο Αντίχριστος, να πάει εκεί ο ίδιος και να δηλώσει ότι «είναι θεός».
* «Και κατόπιν (ο Αντίχριστος) θα οικοδομήσει το Ναό στα Ιεροσόλυμα και θα τον ανυψώσει ταχύτητα και θα τον αποδώσει στους Ιουδαίους» (Άγιος Ιππόλυτος). «Συνήγαγε τα διεσκορπισμένα πρόβατα ο Σωτήρ, και αυτός ομοίως επισυνάξει τον διεσκορπισμένον λαόν τον Ιουδαίων……και αυτός αναστήσει τον εν Ιεροσολύμοις λίθινον ναόν».
** Ο Άγιος Ιππόλυτος, στο Περί Χριστού και Αντιχρίστου, εντοπίζει (όπω νωρίτερα και ο Άγιος Ειρηναίος επίσκοπος Λουγδούνου) την καταγωγή του Αντιχρίστου στην εβραϊκή φυλή του Δαν.

πηγή: redskywarning.blogspot.gr

Ανακοίνωση του Ινστιτούτου του Ναού – 12 Ιουλίου, 2015

 

Το Ινστιτούτο του Ναού, (מכון המקדש) βρίσκεται στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ , είναι ένας ερευνητικός οργανισμός αφιερωμένος στην προετοιμασία για την κατασκευή του τρίτου Ναού, συμπεριλαμβανομένων την ανακατασκευή άνω των 60 δοχείων στον ιερό Ναό έτοιμα για χρήση μόλις ο ναός ξαναχτιστεί. Αυτές περιλαμβάνουν τον θώρακα του Αρχιερέα που χαρακτηρίζεται από τους δώδεκα πολύτιμους λίθους των φυλών του Ισραήλ, το μισό τόνο χρυσό Menorah, και τα μουσικά όργανα της χορωδία Levitical. Πέρυσι, η επιτυχημένη καμπάνια Indiegogo του Ινστιτούτου του Ναού, έθεσε πάνω από $ 100,000 του αποθέματος του για την ανάπτυξη αρχιτεκτονικών σχεδίων για Ιερού Ναού.
Το Ινστιτούτο του Ναού αρχίζει τώρα ένα από τα πιο φιλόδοξα σχέδια της μέχρι σήμερα: Η αποκατάσταση της θείας εντολής του με την κόκκινη αγελάδα, την επάνοδο του Tahara.

Ποιος ο ρόλος της “κόκκινης αγελάδας”;

Η κόκκινη αγελάδα πρέπει να είναι τριών ετών, μιας συγκεκριμένης κοκκινωπής απόχρωσης, με κανένα ψεγάδι, ούτε δύο τρίχες από οποιοδήποτε άλλο χρώμα. Δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιηθεί για κανένα άλλο τύπο εργασίας. Τα σωστά χαρακτηριστικά της para aduma, για την κόκκινη αγελάδα, περιγράφονται στο Τορά, στο βιβλίο των Αριθμών, Κεφάλαιο 19, και εξηγούνται στις διδασκαλίες των σοφών του Ισραήλ. Η διαδικασία του καθαρισμού μέσω της Ερυθράς Δαμαλίδας είναι το μόνο αντίδοτο στην κατάσταση των προσμείξεων που προκαλούνται από το θάνατο, και κατά συνέπεια, εγγενώς επιτακτική ανάγκη για την αποκατάσταση της καθαρότητας.



Στο παρελθόν οι άνθρωποι του Ισραήλ περίμεναν την γέννηση μιας «τέλειας» κόκκινης αγελάδας. Αλλά τώρα με οδηγό το Τορά και την προηγμένη επιστήμη, το Ινστιτούτο του Ναού έχει αρχίσει πλέον να κάνει έργο αυτή την εντολή. Ο επιστημονικός εμπειρογνώμονας της εκτροφής ζώων, υπό την επίβλεψη halachic και την καθοδήγηση των ραβίνων του Ινστιτούτου του Ναού, θα χρησιμοποιήσει την τεχνική της εμφύτευσης των κατεψυγμένων εμβρύων βοοειδών Red Angus της ισραηλινής κτηνοτροφίας. Το τελικό αποτέλεσμα του προγράμματος αυτού θα είναι η εισαγωγή της φυλής Red Angus στο Ισραήλ. Αυτή η μέθοδος, έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Γεωργίας του Ισραήλ, κι έχει ήδη αποδειχθεί επιτυχής με τη γέννηση ενός αριθμού αρσενικών Red Angus. Η τοποθεσία και άλλες λεπτομέρειες για το ράντσο, θα παραμείνουν εμπιστευτικές στο ευρύ κοινό κατά τη διάρκεια των αρχικών σταδίων του έργου.
Εν ολίγοις, ο Θεός δεν τους χάρισε την αψεγάδιαστη κόκκινη αγελάδα και αφού είδαν κι απόειδαν θα στραφούν στην επιστήμη προκειμένου να εκπληρώσουν τας γραφάς ώστε να χτιστεί ο ναός του Σολομώντα και να έρθει ο Μεσσίας που τόσα χρόνια περιμένουν. Και ξέρουμε ποιος είναι αυτός.
Η ανακοίνωση έγινε εν τω μέσω διαπραγματεύσεων της Ελλάδας με τους δανειστές και μόλις μια μέρα πριν τη συμφωνία η οποία παραδίδει την εθνική κυριαρχία στα ξένα σιωνιστικά συμφέροντα.
Τυχαίο; Δεν νομίζω… allnewz
...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/07/masonoi-tritos-ioudaikos-naos-antixristos.html#sthash.Y03a0Jve.dpuf

Βήμα πρώτο : Μία πανευρωπαϊκή διακυβέρνηση και κατάργηση της λήψης αποφάσεων όλων των κυβερνήσεων.



Σχόλιο Αφύπνισης: Μόλις έσκασε η ΄βόμβα΄ δια στόματος Μάρτιν Σουλτς για την κατάργηση των αποφάσεων των κυβερνήσεων, με μια πανευρωπαϊκή κυβέρνηση να αποφασίζει, ως
΄μεγάλος αδελφός΄, για όλα τα μεγάλα Ευρωπαϊκά ζητήματα. Δεν μας κάνει καμία έκπληξη γιατί το σχέδιο δημιουργίας της Ευρωπαϊκής ένωσης τώρα παίρνει την τελική του μορφή. Το επόμενο βήμα είναι η ολοκλήρωση της Ευρασιατικής ένωσης, με μία ενιαία διακυβέρνηση και ο τελικός στόχος η ενοποίηση όλων των ενώσεων, με τις Ηνωμένες πολιτείες, σε μια παγκόσμια διακυβέρνηση.

Η είδηση:

Την πρόταση να θεσπιστεί μια «ευρωπαϊκή κυβέρνηση» που θα λαμβάνει αποφάσεις για μείζονα ζητήματα εντός της Ε.Ε. ζήτησε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.

Οπως υποστήριξε «τα κεντρικά, σημαντικά ευρωπαϊκά ζητήματα δεν μπορούν πλέον να επιλύονται από τους επικεφαλής των κυβερνήσεων».

Οι τομείς στους οποίους πρέπει να λαμβάνει αποφάσεις, κατά τον Σουλτς, μια πανευρωπαϊκή κυβέρνηση είναι μεταξύ άλλων, η νομισματική πολιτική, η φοροδιαφυγή, η μετανάστευση, το διεθνές εμπόριο και η κλιματική αλλαγή.

«Τα κεντρικά, σημαντικά ευρωπαϊκά ζητήματα δεν μπορούν πλέον να επιλύονται από τους επικεφαλής των κυβερνήσεων. Για αυτό έχουμε ανάγκη κοινοτικούς θεσμούς. Έχουμε ανάγκη μια ευρωπαϊκή κυβέρνηση» τόνισε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου.

Οι δηλώσεις Σουλτς έγιναν στο εβδομαδιαίο γερμανικό ειδησεογραφικό περιοδικό Stern, την επομένη της συμφωνίας που συνήφθη στις Βρυξέλλες ανάμεσα στην Ελλάδα και τους πιστωτές της.

Παραδέχθηκε ότι «βρισκόμαστε χωρίς καμιά αμφιβολία σε μια σοβαρή κρίση» προσθέτοντας: Υπάρχει πολλή ματαίωση, εξαπάτηση, αμοιβαίες παρεξηγήσεις—σε αυτή την ένταση, αυτό είναι κάτι εντελώς καινούργιο για μένα».

Επέμεινε πάντως ότι η Ευρώπη «δεν πεθαίνει».

iefimerida.gr  ,  awakengr -
See more at: http://www.diadrastika.com/2015/07/panevropaiki-diakyvernisi-katargisi-lipsis-apofaseos-kyverniseon.html#sthash.CIl4dCGU.dpuf

ΡΙΓΑΝΕΛΑΙΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟ. ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ


Πρόσφατες εργαστηριακές μελέτες επιβεβαίωσαν ότι το ριγανέλαιο είναι ένα ισχυρό φυτικό αντιβιοτικό,με αντιμυκητιακές και αντι-ιικές ιδιότητες.
Το ριγανέλαιο θεραπεύει ή βοηθάει να υποχωρήσει η ακμή, αλλεργίες, αρθρίτιδα, άσθμα, δυσκοιλιότητα, λαρυγγίτιδα, πιτυρίδα, διάρροια, πεπτικές διαταραχές, τσιμπήματα εντόμων, βρογχίτιδα,πληγές , κρυολογήματα, γρίπη, κόπωση, ασθένειες των ούλων, πονοκέφαλους, εμμηνων διαταραχές, πόνο στους μυς , παράσιτα,φυματίωση, πνευμονία, ψωρίαση, φλεβίτιδα και κονδυλωμάτα.


Η θεραπεία είναι φυσική χωρίς παρενέργειες και ενδεχομένως, αποτελεσματική.

Φυσικά θέλει προσοχή να μη λαμβάνεται όταν υπάρχει εγκυμοσύνη ή υπάρχει θεραπεία με φάρμακα και πάντα με τη συμβουλή του γιατρού.

Έτσι μπορούμε να το φτιάξουμε έτσι που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί απ΄όλους και είναι και για προστασία από ασθένειες.

Σίγουρα δεν είναι δυνατό σαν το αιθέριο έλαιο αλλά είναι σπιτικό
και ωφέλιμο.

Οι πρώτες ύλες ( ρίγανη, ελαιόλαδο) πρέπει να είναι φυσικές
και αρίστης ποιότητας, αλλιώς δεν θα κάνουν απολύτως τίποτα.

Η ρίγανη είναι από τα σημαντικότερα βότανα και υπάρχει άφθονη
Πάντα τα βότανα που θέλουμε να βάλουμε στο λάδι , πρέπει να
είναι φρέσκα και αν είναι δυνατόν να τα μαζέψουμε μόνοι μας.

Αλλιώς δεν θα έχουμε τα θεραπευτικά αποτελέσματα που θέλουμε.

Αν θες να φτιάξεις ριγανέλαιο δεν θα το βάλεις στον ήλιο.

Υλικά

1 μέρος ρίγανη φύλλα και άνθη ή σπόρους ( αφορά όγκο π.χ 1 κούπα)

3 μέρη ελαιόλαδο ( 3 κούπες)

Θα βάλεις σε μια κατσαρόλα τη ρίγανη αφού την έχεις περάσει πριν από το μουλτι και κατόπιν θα ρίξεις το λάδι.

Θα ανάψεις το μάτι της κουζίνας στο μισό (πολύ χαμηλά) και θα το
αφήσεις στη φωτιά 6 ώρες.

Να προσέξεις να μην περάσεις τους 100 βαθμούς .στην ανάγκη να το κατεβάζεις για λίγο από τη φωτιά.

Αφού κρυώσει θα το στραγγίξεις καλά και θα βάλεις τα υπολείμματα σε ένα πανί και θα το πιέσεις ώστε να βγουν όλες οι ουσίες.

Το υλικό αυτό θα το βάλεις σε ένα γυάλινο μπουκάλι σε δροσερό και σκοτεινό μέρος.

Κρατάει περίπου 6-8 μήνες

Εργαστηριακές δοκιμές έχουν δείξει ότι πρόκειται για ένα φυσικό και πολύ ισχυρό αντιβιοτικό (σε πολλές περιπτώσεις καλύτερο από τα χημικά αντιβιοτικά) ενώ δεν έχει καμία από τις παρενέργειες αυτών. 

Εξοντώνει άμεσα τα μικρόβια χωρίς αυτά να γίνονται ανθεκτικά στην χρήση του ριγανέλαιου κάτι που συμβαίνει σχεδόν πάντα με τα χημικά αντιβιοτικά.

Θωρακίστε τον οργανισμό σας έναντι του κρυολογήματος και της γρίπης ακόμη και του ιού Η1Ν1 πίνοντας μία σταγόνα ριγανέλαιο αραιωμένο σε ένα ποτήρι νερό.

Ερευνες δείχνουν ότι έχει αποτελεσματική δράση και στην μείωση του ζακχάρου, ενώ σε άλλη πρόσφατη έρευνα του ΑΠΘ το ριγανέλαιο έδειξε πολύ ισχυρή αντιοξειδωτική δράση στην οξείδωση των λιποπρωτεϊνων του ορού του αίματος.

Αντιμετωπίστε ελαφρά εγκαύματα και ανακουφιστείτε από τον πόνο αναμιγνύοντας μία σταγόνα ριγανέλαιου σε μία κουταλιά έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. 

Κατάλληλο επίσης γιά ψωρίαση μυκητίαση και δερματοπάθειες (2-3 σταγόνες σε μία κουταλιά λάδι).

Εάν έχετε αλλεργία σε τσιμπήματα σφήκας ή μέλισσας, κάνοντας έγκαιρη τοπική εφαρμογή με ριγανέλαιο θα έχετε άμεσα και σωστικά αποτελέσματα.


Κάντε εισπνοές από το μπουκαλάκι του ριγανέλαιου για να αντιμετωπίσετε πνευμονικά και αναπνευστικά προβλήματα.

Μπορείτε επίσης να βάλετε σε ένα μαντηλάκι μία σταγόνα ριγανέλαιο και να το τοποθετήσετε κάτω από το μαξιλάρι σας. 


Πηγή: mpoufakos.com  ,  amfipolinews -
See more at: http://www.diadrastika.com/2015/07/riganelaio-pos-ftiaxno.html#sthash.ammN8mKM.dpuf

Μπάμιες - Οσα δεν σας λένε


 Οι μπάμιες είναι μια από τις πιο υγιεινές τροφές, είναι ένα ακόμα φαγώσιμο από την πληθώρα των λαχανικών που θα πρέπει οπωσδήποτε να συμπεριλάβετε στη διατροφή σας, καθώς είναι νόστιμες και έχουν πολλά ωφέλιμα συστατικά.

Ακολουθεί η λίστα με τα οφέλη που παρέχουν οι μπάμιες στον οργανισμό

1. Καθαρισμός Επιδερμίδας
Οι μπάμιες είναι πλούσιες σε βιταμίνη C και φυτικές ίνες, βοηθούν στην αποτοξίνωση των ιστών του δέρματος, εξαλείφοντας τα σπυράκια και άλλες παθήσεις της επιδερμίδας.

2. Μειώνουν την κακή χοληστερόλη
Βοηθούν στη μείωση των επιπέδων της κακής χοληστερόλης και στην πρόληψη της αθηροσκλήρωσης.

3. Γεννητικές διαταραχές
Αν καταναλώνετε μπάμιες μπορεί να σας βοηθήσουν στην καταπολέμηση σοβαρών γεννητικών διαταραχών, όπως σύφιλη, δυσουρία, γονόρροια, λευκόρροια και σε δυσκολίες στην έμμηνο ρύση.

4. Άσθμα
Λόγω του ότι οι μπάμιες είναι πλούσιες σε βιταμίνη C, έχουν αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη εμφάνισης άσθματος.

5. Μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του παχέος εντέρου
Οι φυτικές ίνες που περιέχουν θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε το εντερικό σύστημα και τα αντιοξειδωτικά τους συμβάλλουν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του παχέος εντέρου.

6. Ιδανικές για τα μαλλιά
Οι μπάμιες βοηθούν στην καταπολέμηση της πιτυρίδας, θεραπεύει το ερεθισμένο τριχωτό της κεφαλής και λόγω τον θρεπτικών συστατικών του είναι το καλύτερο «μαλακτικό» για τα μαλλιά.

7. Ανακουφίζει από τη δυσκοιλιότητα
Καθώς οι μπάμιες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, μπορούν να σας συμβάλουν θετικά στο πεπτικό σύστημα και να βοηθήσουν κατά της δυσκοιλιότητας.

8. Διαβήτης
Μπορούν επίσης να ρυθμίσουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, η ευγενόλη μια ουσία που βρίσκετε στις μπάμιες, βοηθά στον έλεγχο και τη ρύθμιση του ζαχάρου.

9. Καταπολεμά την αναιμία
Οι μπάμιες βοηθούν το σώμα στην παραγωγή των ερυθρών αιμοσφαιρίων.

10. Πρόληψη της παχυσαρκίας
Οι φυτικές ίνες που περιέχονται στις μπάμιες θα σας δώσουν την αίσθηση της πληρότητας και θα μειώσουν την αίσθηση της πείνας ώστε να μπορέσετε να διατηρήσετε το βάρος σας .

11.Έλκος
Οι μπάμιες δεν διευκολύνουν μόνο την πέψη, αλλά βοηθούν και για να σας ανακουφίσουν από πόνους που προέρχονται από έλκος του στομάχου.

12. Γερά κόκαλα
Οι μπάμιες είναι πλούσιες σε βιταμίνη Κ, που ενισχύει τα οστά και συμβάλει στην καταπολέμηση της οστεοπόρωσης.

VotanonKipos.gr   ,  pentapostagma
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/07/mpamies-10-ofeli-pou-den-sas-lene.html#sthash.Ge5JYSXa.dpuf

Η Μασονία διοικεί την Ελλάδα. Η ΧΩΡΑ ΕΑΛΩ.



Ο Μιλτιάδης Βιτάλης, γιος ευρωδικαστή και ανιψιός πρώην υπουργού αποκαλύπτει για πρώτη φορά το πως και από ποιούς διοικείται η πατρίδα μας.

Οἱ δρόμοι γέμισαν φόβο καί λαθρομετανάστες πού ἀναζητοῦν μία καλύτερη ζωή σέ μία διαλυμένη, πτωχευμένη καί λεηλατημένη χώρα.
Τά σπίτια μας γέμισαν ἀνέργους, ἀκυρωμένα ὄνειρα, ἀπελπισία. Τά παιδιά μας γέμισαν θυμό καί ὀργή. Οἱ καρδιές μας μέ ἀνασφάλεια. Τά στόματά μας στέγνωσαν καί ἔγιναν πικρά σάν δηλητήριο. Τά οἰκονομικά προβλήματα γιγαντώνονται καί παραλύουν τίς ἀντιστάσεις μας. Ζοῦμε καθημερινά τή γιορτή τῆς θλίψης, τῆς ἀπόγνωσης καί τοῦ ΘΑΝΑΤΟΥ. Ἡ εὐρωπαϊκή ἕνωση, ἡ εὐρωπαϊκή κεντρική Τράπεζα, τό ΔΝΤ, τό ΝΑΤΟ, ἡ εὐρωπαϊκή ἐπιτροπή κ.ἄ προσπαθοῦν μέ νυχιά καί μέ δόντια νά δικαιώσουν τόν ἐγωϊσμό καί τά συμπλέγματα τοῦ ἰσχυροῦ ὑπουργοῦ Οἰκονομικῶν τῆς Γερμανίας, Β. ΣΟΙΜΠΛΕ καί τῶν συμμάχων του.

Φυλᾶμε τά σύνορά μας γιά νά μήν μποῦν οἱ Τοῦρκοι καί οἱ Ἀλβανοί καί μπῆκαν σάν «κύριοι» οἱ τοκογλύφοι δανειστές γιά νά ΑΛΩΣΟΥΝ τήν πατρίδα μας. Η ΧΩΡΑ ΕΑΛΩ. Ὑπάκουα σκυλάκια τοῦ σαλονιοῦ, πολλοί Ἕλληνες μασόνοι (τέκτονες) πολιτικοί γλείφουν τά παπούτσια τῶν δανειστῶν καί ὑποκύπτουν ταπεινωμένοι στίς ἀνήθικες ὀρέξεις τους. Εἶναι ἀποκρουστικό τό θέαμα τῶν Ἑλλήνων πολιτικῶν τῆς μεταπολίτευσης πού ὑποστηρίζουν μέ φανατισμό τόν γερμανικό ἄξονα.
Ἔχει χαθεῖ ἡ σοβαρότητα καί ἡ εὐπρέπεια στό Κοινοβούλιο. Ἔχετε δεῖ σέ καμιά σοβαρή χώρα τοῦ πλανήτη νά μπαίνουν στό Κοινοβούλιο οἱ βουλευτές μέ τρύπια μπλουτζίν καί κοντοβράκια καί οἱ βουλευτίνες μέ ξέστηθα; Τί εἶναι ἡ Βουλή, κέντρο ἀναψυχῆς, τουριστικό θέρετρο; Οἶκος ἀνοχῆς; ἤ μήπως κατάντησε οἶκος ἐνοχῆς; Οἱ ἀπαντήσεις δικές σας. Συγκρούσεις στά ἕδρανα τῆς Βουλῆς, χυδαῖες ἀντιπαραθέσεις, διαπληκτισμοί, σεξιστικά ὑπονοούμενα, ὕβρεις, προσβολές, τριτοκοσμικές καταστάσεις, τό θέατρο τοῦ παραλόγου, τό κλουβί μέ τίς τρελές.
Ἡ βλακεία, ἡ ἐγωπάθεια, ἡ μωρία καί ἡ γενική ἀναπηρία πολλῶν πολιτικῶν στή σημερινή Ἑλλάδα εἶναι ἐντυπωσιακή. Ὁ Ναός τῆς Δημοκρατίας ἔγινε ναός τῆς βωμολοχίας… Ζητᾶμε σεβασμό στήν Ἱστορία μας. Σεβασμό στήν Ὀρθόδοξη πίστη μας, πού εἶναι ἡ μόνη ἀλήθεια καί προοπτική, εἴτε τό θέλετε εἴτε ὄχι.
Οἱ ξένοι δυνάστες δέν ἔχουν καμία τσίπα καί κανένα φιλότιμο. Παχύδερμα εἶναι. Ποτέ δέν εἶχαν, οὔτε σκοπεύουν νά ἀποκτήσουν. Μόνο ἀνάγκες, θέλω καί ἀπαιτήσεις ἔχουν. Μέ χέρια ἁπλωμένα περιμένουν σάν πειρατές γιά νά ἁρπάξουν, ὅσα λάφυρα περισσότερα μποροῦν. Ἔχουν ἐκπαιδευτεῖ στό ἁρπάζειν, γραπώνειν, λεηλατεῖν καί ψεύδεσθαι. Στέλνουν σκληρά τελεσίγραφα ἀπό αὐτά πού ἔστελναν οἱ ΝΑΖΙ προτοῦ εἰσβάλουν τά τεθωρακισμένα (τά PANZER).
Καί ἐμεῖς οἱ Χριστιανοί τί κάνουμε;
Ἐγωκεντρικά κλεισμένοι στά κλουβιά μας συμβιβασμένοι μέ τίς ἐνοχές μας, κοιμόμαστε μέ τά τσαρούχια. Ναρκωμένοι μπροστά στό χαζοκούτι ( τηλεόραση) σκοτώνουμε τίς ὧρες μας. Ἡ τηλεόραση εἶναι μία ἀπέραντη «ρόζ» κρεβατοκάμαρα καί αὐτή ἡ κρεβατοκάμαρα στρώθηκε γιά τά καλά μέ τήν ἄνοιξη τῆς ἰδιωτικῆς τηλεόρασης (μέ μεταξένια σεντόνια).
Καναλάρχες ἐκβιάζουν ἐργαζόμενες κοπέλες νά ἐνδώσουν, ἐάν θέλουν νά ἔχουν μεροκάματο. Διευθυντές ἐντύπων, τηλεοπτικῶν καί ραδιοφωνικῶν σταθμῶν, ἀσκοῦν ψυχολογική πίεση σέ ἐργαζόμενες γυναῖκες νά περάσουν ἀπό τό κρεβάτι τους, γιά νά πληρωθοῦν στό τέλος τοῦ μήνα.
Οἱ ζωές μας μαραίνονται σέ ἀνίερους συμβιβασμούς καί ψεύτικους παραδείσους. Ψευτοπροοδευτικοί φωστῆρες τοῦ τίποτα, ἐραστές τοῦ μεσαιωνικοῦ σατανοδιαφωτισμοῦ «ἀπαξιώνουν», μέ παρεμβάσεις (ἐρωτήσεις) στή Βουλή, τά ἱερά λείψανα, τό ἱερό σκήνωμα τῆς Ἁγίας Βαρβάρας καί ἐξοργίζονται ἀπό τήν ἔλευση τοῦ Παναγίου Φωτός, ἀπό τά Ἱεροσόλυμα. Θεωροῦν πῶς εἶναι εἰδωλολατρία ἡ τιμή καί ἡ προσκύνηση θαυματουργῶν λειψάνων Ἁγίων. ΑΙΣΧΟΣ.
Ὁ Ἰησοῦς Χριστός ἀνεπιθύμητος καί λησμονημένος. Ἡ εἰκόνα του δυσεύρετη πιά στά σχολεῖα, στά δικαστήρια, στίς δημόσιες ὑπηρεσίες. Ἡ Παναγιά ἀσταμάτητα βλασφημεῖται. Ἐμεῖς παθητικά δεχόμαστε τή βλασφημία καί σιωποῦμε φοβισμένοι. Εἴμαστε δειλοί καί ἄρρωστοι. Κλῆρος καί λαός. Ἱερεῖς καί λαϊκοί.

Ποῦ εἶναι οἱ ἐκκλησιαστικοί ταγοί; Ποῦ εἶναι ἡ Ἱερά Σύνοδος; Γιατί κρύβονται οἱ σεβαστοί Ἱεράρχες μας; Γιατί σιωποῦν; Ποῦ εἶναι οἱ λοκατζῆδες τοῦ Θεοῦ; Πόσοι Ἱεράρχες στηρίζουν «ἔμπρακτα» τούς παπάδες πού παλεύουν ἐνάντια στή μασονία καί τίς αἱρέσεις; Ο ΗΡΩΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΡΚΕΙ; Παπάδες πού στίς «ἐνορίες» τους δίνουν καθημερινή σκληρή μάχη, ἐνάντια στήν ἀθεΐα, στή φτώχεια, στήν ὀλιγοπιστία, στήν πνευματική ἔνδεια. Ὑπάρχουν Ἅγιοι Ἱερεῖς στίς πόλεις καί στά χωριά μας πού στηρίζουν, ἐμπνέουν, καθοδηγοῦν τό ποίμνιο μέ αὐταπάρνηση. Μάρτυρες τῆς πίστης, «πάντων διάκονοι», πού τό πετραχήλι τους, ἀνασταίνονται νεκροί. Σ’ ὅλους αὐτούς τούς ἀφανεῖς ἥρωες τῆς πίστης ἐκφράζω τόν ἀπέραντο θαυμασμό μου.
Οἱ «σωστοί» ποιμένες εἶναι πολλοί καί ἄς κρύβονται ἀπό ταπείνωση. Πείθουν τό ποίμνιο μέ τήν ἀγάπη καί τό θυσιαστικό τους πνεῦμα, τό βίωμα, τά ἔργα τους. Μεσιτεύουν στόν Οὐράνιο Πατέρα καί μᾶς στηρίζουν μέ τίς προσευχές τους.
Ὅταν ἕνας λαός φθάσει νά βλασφημεῖ τήν Θεοτόκο καί τούς Ἁγίους καί λίγοι μόνο πενθοῦν γι’ αὐτό τό κατάντημα, τότε ὁ λαός αὐτός βρίσκεται σέ κατάσταση σήψης καί ἀποσύνθεσης.
Πόσο χαμηλά θά πέσουμε ἀκόμη;

Εἶναι πιά δυστυχῶς πολλοί οἱ ἄρχοντες πού ἔχουν παγιδευτεῖ στά ἄνομα δίχτυα τῆς ΜΑΣΟΝΙΑΣ πού πιστεύουν οἱ ἀφελεῖς, πώς εἶναι ἐλεύθεροι, πώς τά ξέρουν ΟΛΑ καί ἐλπίζουν, ὅτι ὅλα θά πᾶνε καλά.

Εἶναι ὅμως καλύτερο νά ξέρεις κάτι καλά παρά ἁπλά νά ἐλπίζεις στό καλύτερο. Τό νά καυχιέσαι γιά κάτι, δέν εἶναι τό ἴδιο μέ τό νά τό πραγματοποιεῖς. Γιατί πρέπει οἱ πολιτικοί μας νά καλπάζουν πρός τόν γκρεμό;(καί συμπαρασύρουν καί ἐμᾶς) Γιατί τούς φεύγει τό πουλί τῶν εὐκαιριῶν μέσα ἀπό τά χέρια τους; Γιατί ἐγκλωβισμένοι στίς μασονικές στοές, ἀπαρνιοῦνται, ἀπεμπολοῦν τίς ψυχές τους στόν ΕΩΣΦΟΡΟ; Δέν γνωρίζουν πώς τήν πατρίδα μας εἴτε τό θέλουν εἴτε ὄχι τήν κυβερνοῦν τά σύμβολα, ἡ ΣΗΜΑΙΑ καί ὁ ΣΤΑΥΡΟΣ; Ὅποιο καί ἄν εἶναι τό πρόβλημα, πάντα βρίσκουν ἕνα κόκκαλο νά πετάξουν στό λαό. Ξεχνοῦν ὅμως ὅτι ὅποιος μάθει στό κόκκαλο, κάποτε θά ἀρχίσει νά δαγκώνει…

Ἡ χώρα μας ἀντιμετωπίζεται σάν σφουγγαρόπανο ἀπό τούς σύγχρονους δυνάστες, πού πολλοί εἶναι ἐπιφανῆ μέλη μασονικῶν στοῶν. Ὁ Β. Σόιμπλε ἔχει τό θράσος, τήν ἀδιαντροπιά, νά ἀποκαλεῖ ὅλους τούς Ἕλληνες «ἀξιοθρήνητους»! Ποιά κόμματα καί ποιοί συγκεκριμένοι βουλευτές ἀντέδρασαν μπροστά στήν προσβολή; Γιατί κατάπιατε τή γλώσσα σας; Τί συμβαίνει;
Μήπως γιά νά «ἐπιβιώσετε» εἶστε ὑποχρεωμένοι νά πλένετε τά πόδια τοῦ Σόϊμπλε μέ ἀνθόνερο; Μήπως πρέπει νά βαπτισθεῖτε προτεστάντες καί νά νομιμοποιήσετε τήν κτηνοβασία γιά νά ταυτιστεῖτε σέ ὅλα μέ τούς Γερμανούς Οὕννους; Μήπως σᾶς διέταξαν, σᾶς ὑποχρέωσαν νά νομιμοποιήσετε καί ἐπίσημα, μέ νόμο τούς κράτους, τόν γάμο τῶν ὁμοφυλοφίλων; Δηλαδή ἄνδρες νά παντρεύονται μέ ἄνδρες, γυναῖκες νά παντρεύονται μέ γυναῖκες. Νά υἱοθετοῦν καί νά μεγαλώνουν παιδιά. Τί ἀρχές καί ποιές ἀξίες θά τούς δώσουν; Ποῦ κρύβονται οἱ ψυχίατροι, οἱ παιδοψυχολόγοι, οἱ παιδαγωγοί; Γιατί δέν παρεμβαίνουν; Ποιός θά εὐλογήσει αὐτές τίς οἰκογένειες; ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ
Πολλοί πολιτικοί, λειτουργοῦν σάν φάλαγγα τῆς Μασονίας, πού ΔΕΝ θέλει νά ἀκούσει ὁποιαδήποτε κριτική στό εὐρωπαϊκό κατεστημένο, στούς σιωνιστές. Ποῦ λειτουργεῖ ὡς ὑπαλληλία τῶν πιστωτῶν, τῶν media, τά ὁποῖα ἄν ἀκούσουν κάτι γιά τή γερμανική Εὐρώπη θεωροῦν ὅτι εἶναι κατά τῆς χώρας. Οἱ Ἕλληνες αὐτοί πολιτικοί μιλοῦν σάν ἐκπρόσωποι ξένων δυνάμεων. Οὐσιαστικά εἶναι πειθήνια ὄργανά τους.
Ἡ πατρίδα μας χάνεται καί ἐσεῖς τί κάνετε;
Πίνετε ἀδιάφορα τό καφεδάκι σας στά καφέ τῆς πλατείας Κολωνακίου, καπνίζοντας νωχελικά τά ποῦρα σας, λέγοντας ΧΥΔΑΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ, καί συναγωνίζεσθε ποιός θά ἀπαξιώσει περισσότερο τόν Ἰησοῦ Χριστό καί τήν Ὀρθόδοξη πίστη.

· Τό νέο βιβλίο τοῦ συγγραφέα Μιλτιάδη Βιτάλη γόνου τῆς γνωστῆς πολιτικῆς οἰκογένειας Καλαντζάκου θά κυκλοφορήσει μέ τό «Στύλο Ὀρθοδοξίας;» στις 18 Ἰουλίου. Ἐμπεριέχει συγκλονιστικές μαρτυρίες ἀπό τήν δεκάχρονη παρουσία του στήν πολιτική σκηνή πού θά προκαλέσουν πολιτικό καί κοινωνικό σεισμό.

Συντάκτης: ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΙΤΑΛΗΣ
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΙΟΥΝΙΟΣ -ΙΟΥΛΙΟΣ 2015

pentapostagma.gr
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/07/vouli-masonia.html#sthash.XtrTaYDy.dpuf

Από δορυφόρο η Ελλάδα που καίγεται


Μια συγκλονιστική δορυφορική φωτογραφία που έχει αναρτηθεί στο Twitter δείχνει τις δύο μεγάλες πυρκαγιές που μαίνονται στην Ελλάδα, στην Αττική και στη Λακωνία, όπως φαίνονται από το διάστημα.
Η φωτογραφία της Αθήνας, από τον καπνό της, φαίνεται ότι είναι μικρότερη αλλά προκαλεί μεγαλύτερη αίσθηση μιας και απειλεί τα ανατολικά προάστια στους πρόποδες του Υμηττού.
Παρασκευή 17 Ιουλίου, αυτή είναι η εικόνα της Ελλάδας από το διάστημα.


Πηγή: tribune.gr  ,  amfipolinews
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/07/doriforos-ellada-kaigetai.html#sthash.vUgsuUYe.dpuf

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ – ΟΙ «ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ» ΕΦΤΑΣΑΝ ΑΘΗΝΑ



ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΧΟΥΜΕ 4 ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΡΕΑ ΛΑΚΩΝΙΑ ΚΟΡΩΠΙ ΧΑΛΚΙΔΑ – ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ – ΠΟΛΛΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΜΜΕΝΑ – ΕΝΑ ΚΑΝΑΝΤΕΡ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ 4 ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ…

ΟΙ «ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ» ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ GUARDIAN ΝΑ EΡΘΟΥΝ ΑΘΗΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΦΤΑΣΑΝ

ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ kastamonitis

Τι είναι οι «κουκουβάγιες» που ζητούν για την Αθήνα;;; Όχι, δεν είναι πουλιά!

Στη Μεγάλη Βρετανία δημοσιεύθηκε προχθές στην εφημερίδα Daily Telegraph, ένα ΜΗΝΥΜΑ -όχι αγγελία – ζητώντας “να έλθουν “κουκουβάγιες” στην Αθήνα”.
Το μήνυμα, που το αναπαρήγαγε ακόμη και ο Guardian, έλεγε το εξής:
WANDED: Owls to be brought toAthens. (ζητούνται κουκουβάγιες να έλθουν στην Αθήνα)

Τι είναι όμως αυτές οι “κουκουβάγιες” που κάποιοι τις παρουσίασαν με τα αρχαία νομίσματα της θεάς Αθηνάς; Λέτε να έρθουν τρέχοντας τα αρχαία νομίσματα στην Αθήνα;

Το συγκεκριμένο θέμα, θα είδατε πως πήρε πολύ μεγάλη δημοσιότητα σε όλο τον κόσμο. Αυτό δεν έγινε για να ενημερωθούν οι Έλληνες , αλλά για να ειδοποιηθούν οι “κουκουβάγιες”. Δεν δουλεύουν σαν ομάδα, αλλά σαν «κουκουβάγιες», δηλαδή αθόρυβα και μοναχικά αρπαχτικά της νύχτας.

Πρόκειται λοιπόν για την κωδική ονομασία μιας ομάδας εκτελεστών, που δεν έχουν φυλή, χρώμα και πατρίδα και τους είδαμε σε δράση, που ως ελεύθεροι σκοπευτές πυροβολούσαν εν ψυχρώ τον κόσμο, κατά τη διάρκεια των γεγονότων στο Μαϊντάν της Ουκρανίας, στο Κίεβο, τον Φεβρουάριο του 2014.

Αυτό το παραδέχθηκε τον περασμένο Απρίλιο ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος της Πολωνίας, Γιανούς Κόρβιν –Μίκε , στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, απευθυνόμενος προς τον υπουργό Εξωτερικών της Εσθονίας, Urmas Paet.

Είναι τόσο αισχροί και κυνικοί πλέον οι πολιτικοί δολοφόνοι, που ομολογούν ψυχρά, πως αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί των ψυχρών δολοφονιών αθώων πολιτών.

Στις ταραχές στην Ουκρανία, σκοτώθηκαν δεκάδες ειρηνικοί διαδηλωτές και αξιωματικοί της αστυνομίας από εκτελεστές ελεύθερους σκοπευτές, ένα γεγονός που οδήγησε τη χώρα σε πραξικόπημa, σε εμφύλιο και τη δημιουργία μιας αντιρωσικής κυβέρνησης –μαριονέτας.

Η κωδική ονομασία αυτών των εκτελεστών ελεύθερων σκοπευτών, ήταν….. “ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ”.

Μιλάω και φωνάζω πολύ καιρό.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ και ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ.

Δεν θέλουν μόνο μία απλή αναστρέψιμη χρεοκοπία για την Ελλάδα, όπως τις Αργεντινής που ανέκαμψε και επανήλθε Θέλουν τον ακαριαίο και ολοκληρωτικό θάνατο της Ελλάδος.
Θέλουν να μας κάνουν και Αργεντινή και Συρία και Ουκρανία.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ: Δεν αντιμετωπίζουμε πολιτικούς, αλλά ψυχρούς δολοφόνους των λαών.
Το ομολογούν οι ίδιοι κυνικά.
Έρχονται για την Ελλάδα. Δεν το βλέπετε;

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
hellasforce.com ... -

See more at: http://www.diadrastika.com/2015/07/synagermos-koykoyvagies-eftasan-athina.html#sthash.fDfVCjrm.dpuf

Αποκάλυψη!! Άσχετοι ή κάτι άλλο;; Πουλάνε το νησί Στρογγύλη και μικραίνουν… την Ελληνική «ΑΟΖ»

stroggilh 
Για το θέμα της Στρογγύλης έχω μιλήσει παλαιότερα και έχω εξηγήσει πόσο σημαντικό είναι το νησί αυτό να έχει οικονομική ζωή. Τα ιδιωτικά νησιά μπορεί να έχουν ή να μήν έχουν οικονομική ζωή ανάλογα με τη χρήση τους. Το ενδιαφέρον είναι ότι το νησί Στρογγύλη έχει χαρακτηρισθεί σαν αρχαιολογικός χώρος, που δεν είναι σε λειτουργία και δεν έχει συνεπώς οικονομική ζωή. Πουλιώνται τώρα και οι αρχαιoλογικοί χώροι;
Ανεβάζω το θέμα εξαιτίας της φήμης ότι ο Τζόνυ Ντέπ αγόρασε το νησί. H χρήση των Ελληνικών νησιών που πουλούνται αδιακρίτως και χωρίς όρους σε ιδιώτες μπορεί να επηρρεάσει το μέγεθος της Ελληνικής ΑΟΖ, της οποίας η οριοθέτηση εξαρτάται απο το αν τα νησιά που την καθορίζουν έχουν οικονομική ζωή (οικονομική συναλλαγή) ή όχι.
Θα θυμάστε την φασαρία που έγινε ανάμεσα σε Ιαπωνία και Κίνα, όταν ένα ιδιόκτητο νησί από τα Ιαπωνικά νησάκια Σενκάκου πωλήθηκε στο κράτος της Ιαπωνίας απο τον Ιάπωνα ιδιοκτήτη του, που το είχε αχρησιμοποίητο. Οι Κινέζοι τρελλάθηκαν απο το φόβο ότι το νησί αυτό θα αποκτούσε οικονομική ζωή απο κρατικές παρεμβάσεις της Ιαπωνίας, οπότε θα ενισχύονταν τα δικαιώματα των Ιαπώνων στην αμφιλεγόμενη περιοχή που έχει φυσικό αέριο. Στη περίπτωση της Στρογγύλης (και όχι μόνο) έγινε το αντίθετο. Διερωτώμαι αν τα υπουργεία Άμυνας και Εξωτερικών λειτουργούν ή είναι μόνο Γραφεία Ταξειδίων.
Nησιά που καθορίζουν τα όρια της Ελληνικής ΑΟΖ δεν πρέπει να ιδιωτικοποιούνται
Απο την ιδιωτικοποίηση νησιών στο Αιγαίο ή στο Ιόνιο μπορεί να χαθούν κομμάτια απο την Ελληνική ΑΟΖ αν αυτά δεν έχουν οικονομική ζωή. Ας πούμε ότι κάποιος αγοράζει ένα νησί και δεν το εκεμταλλεύεται οικονομικά. Το νησί αυτό παύει να συνεισφέρει στην Ελληνική ΑΟΖ. Μπορεί να έχει γίνει ζημιά απο τις πωλήσεις Ελληνικών νησιών σε ιδιώτες πολλών δις ευρώ ήδη.
TWEET AOZ
Σαν πολίτης ειδοποίησα για το λάθος. Τώρα ξέρουν.
Παραχώρηση Εθνικού εδάφους κατά το σύνταγμα συνιστά προδοσία. Οι κρατικοί μηχανισμοί και το υπ. Άμυνας πρέπει να ελέγχουν τί πουλάνε, πού και με ποιούς όρους.H έντιμη και έμπειρη δημοσιογραφία των καναλιών των εφοπλιστών, του MEGA και του Σκάι, δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα; Σαν δεν ντρέπονται. Eυτυχώς, που υπάρχει η αντιπολίτευση που τα βλέπει όλα…
Πόσες φορές να σας το πώ; Παρέα είναι όλοι.
Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Φωτιά: Τρόμος από σενάρια οργανωμένου σχεδίου αποσταθεροποίησης της χώρας

foboi1 
Η κατάσταση με τα μέτωπα των πυρκαγιών έχουν δημιουργήσει τρομακτικά σενάρια και εικόνες που θυμίζουν απόλυτα το γενικευμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης που έλαβε χώρα επί διακυβέρνησης Κώστα Καραμανλή το 2007.
Λίγες ώρες πριν από τη διενέργεια του ανασχηματισμού, λίγες ώρες μετά την ψήφιση των προαπαιτούμενων που ζήτησαν οι δανειστές και την περίοδο που η χώρα βρίσκεται με το ένα πόδι λίγο πριν από τη χρεοκοπία, εντελώς ξαφνικά ξέσπασαν τεράστια μέτωπα πυρκαγιών στον Υμηττό, στη Λακωνία, στη Χαλκίδα και στο Κορωπί. Άνθρωποι και παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης κάνουν λόγο για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών.
Θυμίζουμε ότι αντίστοιχα πρωτοφανή περιστατικά είχαν λάβει χώρα και το καλοκαίρι του 2007 σε μια εξόχως ταραγμένη και δύσκολη πολιτικά περίοδο διακυβέρνησης, επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή.
Το καλοκαίρι του 2007, συνέβη μία από τις μεγαλύτερες φυσικές καταστροφές στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας. Εκτεταμένες πυρκαγιές σε πολλά μέρη της χώρας, κυρίως τον μήνα Αύγουστο, έκαψαν περισσότερα από 268.834 εκτάρια (≈2.700km2) γης, με αποτέλεσμα το θάνατο τουλάχιστον 63 ανθρώπων.
Μέχρι τις 30 Αυγούστου κάηκαν 1.500 σπίτια και μείναν 6.000 άστεγοι. Το ύψος των καταστροφών φθάνει τα πέντε δισεκατομμύρια ευρώ.
Η φωτιά έκαψε 4,5 εκατομμύρια ελαιόδεντρα καθώς και 60.000 ζωντανά (πρόβατα και κατσίκες). Οι περιοχές οι οποίες επλήγησαν, αφορούσαν τους νομούς Μεσσηνίας, Αρκαδίας, Ηλείας, Αχαΐας, Λακωνίας, Αργολίδος, Κορινθίας, Αττικής και Ευβοίας, Φθιώτιδος με το νομό Ηλείας να δέχεται το πιο εκτεταμένο και φονικό πλήγμα.
Οι φωτιές της περιόδου του Αυγούστου, οι οποίες κορυφώθηκαν ιδιαίτερα μετά την 23η Αυγούστου, δηλαδή λίγες μέρες μετά την προκήρυξη πρόωρων βουλευτικών εκλογών από τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, αποτέλεσαν συνέχεια πλειάδας πυρκαγιών οι οποίες έπληξαν την Ελλάδα, από τα τέλη Μαΐου και συνεχίστηκαν καθ” όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Ο συνδυασμός του θερμότερου χειμώνα των συγχρόνων μετεωρολογικών καταγραφών, με λίγες βροχοπτώσεις και ενός ιδιαίτερα θερμού καλοκαιριού, με σημαντική ενίσχυση των ανέμων αποτέλεσαν σημαντικό παράγοντα της έξαρσης των πυρκαγιών. Ταυτόχρονα όμως τόσο ο τότε πρωθυπουργός της χώρας, όσο και μέρος της αντιπολίτευσης, επισήμαναν ένα οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών το οποίο τέθηκε σε ισχύ, αλλά και την έλλειψη επαρκών δυνάμεων ώστε να αντιμετωπιστεί μία καταστροφή τέτοιας έκτασης.
Σήμερα, εν έτη 2015 ζούμε μια αντίστοιχη κατάσταση αφού ο αριθμός των πυρκαγιών και το τεράστιο άνοιγμα των μετώπων προκαλούν διασπορά των δυνάμεων της πυροσβεστικής με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντιμετωπιστεί καμία πυρκαγιά με απόλυτη επιτυχία.
Ο πρωθυπουργός συνέστησε νωρίτερα ψυχραιμία, όμως είναι βέβαιον ότι χρειάζεται και απόλυτη επαγρύπνυση για να μην ζήσουμε για δεύτερη φορά τις ίδιες τραγικές καταστάσεις.



newsbomb.gr

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!!!. Άρχισαν πάλι οι «ασύμμετρες απειλές» και «αόρατοι εχθροί» ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Θυμίζουμε ότι πριν 2 μέρες συνελήφθησαν στην Αθήνα ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ πράκτορες και πρακτοράκια να πρωτοστατούν σε οργανωμένα επεισόδια στο Σύνταγμα..Τυχαίο?

Δυστυχώς σ' αυτές τις «μαύρες μέρες» που ζούμε.τίποτα δεν είναι τυχαίο..

Απόδειξη?

Όλες οι εστίες των πυρκαγιών που ξέσπασαν 2 μέρες μετά τα επεισόδια,ήταν σε «στρατηγικά» σημεία...κάτι που κάνει πάρα πολύ δύσκολη έως απίθανη την κατάσβεση τους..

Κι αυτό δείχνει ότι πίσω από τις πυρκαγιές υπάρχει οργανωμένο σχέδιο!!

Από ποιους?
Την απάντηση την είχε δώσει πριν 8 χρόνια ο Βύρων Πολύδωρας που είχε μιλήσει για «ασύμμετρες απειλές» και αόρατους εχθρούς...

«Στόχος των επιχειρήσεων ήταν η αποσταθεροποίηση και η αποδυνάμωση της πολιτικής της Ελλάδας και η δημιουργία πολιτικής αστάθειας εν όψει των εξελίξεων...»
Το τότε με τώρα μοιάζουν πολύ..μπορεί το 2007 να ήταν άλλοι οι λόγοι και άλλοι οι δράστες,αλλά οι μεθοδολογία που ακολουθείται είναι η ίδια... κι αυτό δείχνει ότι είμαστε απροστάτευτοι,στις ορέξεις του κάθε διεστραμμένου...που θέλει να πιέσει την πολιτική σκηνή της χώρα μας, ανάλογα τις ορέξεις του. 
Λίγα χρόνια αργότερα ο Βύρων Πολύδωρας,αποκάλυψε στην εφημερίδα «Δημοκρατία», ότι Σκοπιανοί ήταν πίσω από τις φονικές πυρκαγιές του καλοκαιριού του 2007

Ένα άκρως εμπιστευτικό έγγραφο, με τα επτά ονόματα των μελών της οργανωτικής ομάδας Σκοπιανών πρακτόρων με αλβανικά διαβατήρια, οι οποίοι ευθύνονταν για τις πυρκαγιές του 2007 στην Πελοπόννησο, διαβιβάστηκε από την Διακλαδική Διεύθυνση Πληροφοριών των Ενόπλων Δυνάμεων στον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας Ε.Μεϊμαράκη και από εκεί προωθήθηκε στον υπουργό Εσωτερικών, Π. Χηνοφώτη. Αυτό αποκαλύπτει σήμερα, με καθυστέρηση 4,5 ετών βέβαια ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρωνας Πολύδωρας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Δημοκρατία».
«Ένα πληροφοριακό σημείωμα των υπηρεσιών των Ενόπλων Δυνάμεων, το οποίο εδόθη στις 17 Νοεμβρίου 2007 στον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας, Βαγγέλη Μεΐμαράκη οι πυρκαγιές του θέρους 2007 σε σημαντικό αριθμό είναι έργο εξτρεμιστών Σκοπιανών, σε συνεργασία με αξιωματούχους των μυστικών υπηρεσιών των Σκοπίων». Μεταξύ της επταμελούς ομάδας που οργάνωσαν τις εγκληματικές αυτές πυρκαγιές είναι και κάποιοι αξιωματούχοι, επιχειρηματίες, αλλά και άνθρωποι που εμπλέκονται σε κυκλώματα ναρκωτικών. «Στόχος των επιχειρήσεων ήταν η αποσταθεροποίηση και η αποδυνάμωση της πολιτικής της Ελλάδας και η δημιουργία πολιτικής αστάθειας εν όψει των εξελίξεων για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ», υποστηρίζεται στο ίδιο άρθρο. Σημειώνεται, ότι οι καταστροφικές πυρκαγιές στην Ηλεία τον Αύγουστο του 2007 είχαν σαν αποτέλεσμα να χάσουν με τραγικό τρόπο τη ζωή τους 63 άνθρωποι και να κατακαούν 269 εκτάρια περίπου.

"Τυχαίες πυρκαγιές" ξεπηδούν ταυτόχρονα σε όλη την χώρα! Όπως ακριβώς το 2007...Πρώτα οι κουκούλες, μετά οι εμπρηστές....

Τον Οκτώβριο που λήγει η πυροσβεστική περίοδος θα κάνουμε απολογισμό.
Ποιος πρωθυπουργός είχε τις πιο πολλές πυρκαγιές....
Σημίτης, Καραμανλής, Παπανδρέου, Σαμαράς ή Τσίπρας.

Ο νικητής θα κερδίσει τον χλευασμό των προηγούμενων.
Αγάντα κατακα(η)μένη μου Ελλάδα ! ! !


πηγη
volcanotimes.com

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πολύ σημαντική εξέλιξη για τη χώρα μας από τη Γερμανία!

25641-300x203 
Με ψήφους 439 υπέρ, 119 κατά και 40 αποχές επί 598 ψηφισάντων υπερψηφίστηκε πριν από λίγο από την γερμανική Βουλή η εισήγηση της γερμανικής κυβέρνησης για την εξουσιοδότηση προκειμένου να συμμετάσχει στις διαπραγματεύσεις για την υπαγωγή της Ελλάδας σε πρόγραμμα βοήθειας του ESM.
Προηγήθηκε συνεδρίαση σχεδόν τριών ωρών, κατά την διάρκεια της οποίας η Καγκελάριος Μέρκελ δήλωσε ότι εγγυάται την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.
«Παρά τις μεγάλες πολιτικές διαφορές, εμείς εγγυόμαστε την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη (…) Η Γερμανία πηγαίνει καλά όταν πηγαίνει καλά η Ευρώπη – και μάλιστα όλοι στην Ευρώπη», επανέλαβε η κυρία Μέρκελ, κατά την έκτακτη, συνεδρίαση του ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου για την εξουσιοδότηση της γερμανικής κυβέρνησης να συμμετάσχει στις διαπραγματεύσεις για την υπαγωγή της Ελλάδας σε πρόγραμμα βοήθειας του ESM και για την έγκριση της χρηματοδότησης – γέφυρας από τον EFSM. Η κ. Μέρκελ διευκρίνισε ότι τα 86 δισεκατομμύρια ευρώ του τρίτου πακέτου στήριξης για την Ελλάδα αποτελούν κίνηση αλληλεγγύης άνευ προηγουμένου και παραδέχθηκε ότι η συμφωνία είναι δύσκολη για τους Έλληνες πολίτες. «Η Ευρώπη χρειάζεται την ικανότητα των συμβιβασμών», τόνισε, αλλά για μία ακόμη φορά επισήμανε ότι δεν μπορεί να γίνει «κούρεμα» χρέους εντός Ευρωζώνης.
«Μια ένωση μεταφοράς χρέους θα ήταν το τέλος της κοινότητας δικαίου και δεν θα το επιτρέψουμε», δήλωσε η Καγκελάριος και πρόσθεσε ότι «είχαμε τρεις επιλογές: να αλλάξουμε τους κανόνες, να εγκαταλείψουμε την Ευρώπη ή να συνεργαστούμε προκειμένου να βρούμε λύση.»
«Η συμφωνία είναι δύσκολη για την Ελλάδα. Η διάσωση της Ελλάδας δεν γίνεται με όποιο κόστος, αλλά εντός του πλαισίου των κανόνων, δήλωσε και ανέφερε ότι «η Ελλάδα πρέπει να φέρει αποτελέσματα και φέρνει ήδη», αλλά η αξιοπιστία, όπως είπε, χάθηκε. Ανέφερε δε ότι το αποτέλεσμα των ενεργειών της Αθήνας των τελευταίων μηνών ήταν «συντρίμμια» και σημείωσε ότι κατά τις διαπραγματεύσεις θα δοθεί μεγάλη προσοχή σε πολύ αυστηρά μέτρα επιτήρησης του προγράμματος, ενώ δήλωσε πεπεισμένη ότι τα πλεονεκτήματα της συμφωνίας υπερτερούν των μειονεκτημάτων. «Δεν αποφασίσαμε μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για μια ισχυρή Ευρώπη και Ευρωζώνη. Δεν το κάνουμε μόνο για τους ανθρώπους στην Ελλάδα, αλλά και για τους ανθρώπους στην Γερμανία», κατέληξε και ευχαρίστησε ειδικά τον υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για την προσπάθεια που κατέβαλε.
Σόιμπλε: «Σας παρακαλώ να πείτε ΝΑΙ»
«Παρακαλώ όλους να πουν ‘ναι” στο αίτημα» για εξουσιοδότηση της γερμανικής κυβέρνησης να διαπραγματευθεί το τρίτο πρόγραμμα βοήθειας για την Ελλάδα, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και τόνισε ότι «αυτή είναι η τελευταία προσπάθεια να λύσουμε αυτό το εξαιρετικά δύσκολο πρόβλημα», ενώ παραδέχθηκε ότι η Γερμανία πρέπει να διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στην ευρωπαϊκή αλληλεγγύη και ολοκλήρωση. Εξέφρασε δε την πεποίθηση ότι υπάρχει η δυνατότητα «να φέρουμε τις διαπραγματεύσεις σε θετικό αποτέλεσμα».
Όλα αυτά δεν θα είχαν συμβεί, αν η Ελλάδα είχε τηρήσει τις υποσχέσεις της, δήλωσε ο κ. Σόιμπλε και πρόσθεσε ότι στο τέλος του προηγούμενου έτους η Ελλάδα βρισκόταν σε καλό δρόμο. Τώρα πρέπει να γίνουν βασικές διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, σημείωσε και επισήμανε ότι η Ελλάδα δεν είναι προτεκτοράτο και πρέπει η ίδια να τις υλοποιήσει. «Στόχος μας είναι να έλθει η Ελλάδα και πάλι κοντά στις αγορές. Μια νομισματική ένωση δεν λειτουργεί χωρίς τις αγορές», δήλωσε και υπενθύμισε ότι η Σύνοδος Κορυφής κατέστησε ομόφωνα σαφές ότι δεν θα υπάρξει «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, διότι δεν επιτρέπεται από τους κανόνες της ΕΕ. «Το θέμα δεν είναι η Ελλάδα, αλλά η Ευρώπη», διότι πρέπει να δημιουργήσουμε αξιόπιστες βιώσιμες δομές, δήλωσε.
Μετά το τέλος των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα θα πρέπει να αποφασίσουμε αν το αποτέλεσμα δείχνει έναν δρόμο που μπορεί να λειτουργήσει, συνέχισε ο κ. Σόιμπλε και τόνισε: «Εμείς θα εργαστούμε τις επόμενες εβδομάδες με όλες μας τις δυνάμεις για μια επιτυχή κατάληξη (…) δεν χρειάζεται να μου κάνει κανείς μάθημα. Εγώ θέλω λύσεις οι οποίες να μπορούν να λειτουργήσουν».
Γκάμπριελ: «Το Grexit είναι παρελθόν»
«Κάθε συζήτηση για Grexit πρέπει να ανήκει στο παρελθόν», τόνισε ο Αντικαγκελάριος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ και σημείωσε ότι «η Ελλάδα παλεύει τώρα για αυτοσεβασμό και αξιοπιστία και για αυτόν τον αγώνα πρέπει να έχουμε σεβασμό – σε αυτόν είμαστε εταίροι και όχι αντίπαλοι».
Οι όροι είναι σκληροί, αλλά δεν θα ήταν τόσο σκληροί αν η ελληνική κυβέρνηση δεν είχε εγκαταλείψει τις διαπραγματεύσεις, δήλωσε ο κ. Γκάμπριελ και πρόσθεσε ότι η Ελληνική κυβέρνηση έλαβε την απόφαση να είναι αξιόπιστη και να μην είναι μονίμως αυτός που δέχεται ελεημοσύνη.
Πρέπει να πούμε με κάθε ειλικρίνεια, η Βουλή μας αποφάσισε δύο πακέτα βοήθειας, τα οποία δεν βοήθησαν και δεν βοηθά να στέλνουμε στην Αθήνα μόνο χρήματα, αλλά χρειάζονται βαθιές μεταρρυθμίσεις: «Η Ευρώπη και η Γερμανία πρέπει να αποδεχθούν την κατηγορία ότι παρακολουθούσαν το παλιό σύστημα για πάρα πολύ καιρό. Δεν επιτρέπεται να μην το δούμε αυτό», δήλωσε. Η Ευρώπη και η Γερμανία δεν επιτρέπεται να γίνουν καταφύγιο για αντικοινωνικούς πολύ πλούσιους Έλληνες, οι οποίοι αποφεύγουν στην πατρίδα τους τις ευθύνες τους και αγοράζουν σπίτια στο Λονδίνο, στην Γερμανία, στο “Αμστερνταμ, τόνισε ο ηγέτης του SPD και ανέφερε ότι η Ευρώπη δεν μπορεί να δεχθεί συνταξιούχους να ζητιανεύουν, συσσίτια και παιδιά να πεινούν. Αναφέρθηκε δε στην προσπάθεια που κατέβαλαν από κοινού η Γερμανία και η Γαλλία και επαίνεσε την “Αγγελα Μέρκελ και τον Φρανσουά Ολάντ.
Γκίζι: «Η γερμανική κυβέρνηση καταστρέφει την ευρωπαϊκή ιδέα»
«Κύριε Σόιμπλε, λυπάμαι, αλλά ετοιμάζεστε να καταστρέψετε την ευρωπαϊκή ιδέα», δήλωσε ο Πρόεδρος της Κ.Ο. της Αριστεράς (Die Linke) Γκρέγκορ Γκίζι και επανέλαβε ότι τόσο η Καγκελάριος, όσο και ο υπουργός Οικονομικών και ο Αντικαγκελάριος διαπράττουν το μεγαλύτερο σφάλμα της πολιτικής τους καριέρας.
«Η Γερμανία χρειάζεται το ευρώ περισσότερο από την Ελλάδα», τόνισε και πρόσθεσε ότι η Αριστερά «παραμένει αλληλέγγυα με την ελληνική κυβέρνηση». Αν ήμουν μέλος, προχθές, της Ελληνικής Βουλής θα ψήφιζα «ναι», για να αποτρέψω την καταστροφή των Ελλήνων, σημείωσε.
«Αυτές τις μέρες ο Καγκελάριος λεγόταν Βόλφγκανγκ Σόιμπλε», δήλωσε ο κ. Γκίζι και κατηγόρησε τον γερμανό υπουργό Οικονομικών ότι ήθελε να ανατρέψει την ελληνική κυβέρνηση, αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ η “Αγγελα Μέρκελ εμφανίστηκε πολύ αδύναμη.
Ο επικεφαλής της Κ.Ο. της Linke αναφέρθηκε ακόμη σε ένα «κούρεμα» χρέους, επισημαίνοντας ότι ένα τέτοιο έλαβε η ίδια η Γερμανία και χαρακτήρισε την πολιτική της γερμανικής κυβέρνησης «αντιδημοκρατική, αντικοινωνική και αντιευρωπαϊκή».
πηγή: kathimerini.gr

ΜΗΝΥΜΑ προς όλους τους Έλληνες για την παύση της πύρινης λαίλαπας!!!


ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΖΕΥΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΙΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ Ο ΖΕΥΣ ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΒΡΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ.

ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΑΙΝΑ ΤΟΥ  ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΚΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΥΓΡΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΦΛΟΓΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ.



ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΙΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ  ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ.


Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΥΘΙΑ


iokh

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Συγκέντρωση αλληλεγγύης για την Ελλάδα έξω από τη γερμανική Βουλή - Είναι "πραξικόπημα" φωνάζουν ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ- (εικόνες)




 
Την ώρα που μέσα στην Μπούντεσταγκ διεξάγεται η συζήτηση για την εξουσιοδότηση της γερμανικής κυβέρνησης να αρχίσει διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα για ένα νέο πακέτο βοήθειας, έξω γινόταν συγκέντρωση με μηνύματα υπέρ της Ελλάδας.
Τα χαρτιά που κρατούσαν οι διαδηλωτές έγραφαν «ΟΧΙ» παραπέμποντας στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ελλάδα αλλά και «#ThisIsACoup» που αναφέρεται στον χαρακτηρισμό της συμφωνίας των Βρυξελλών ως πραξικοπήματος.
BEEIASLDM1BEEIASLDM2BEEIASLDM3BEEIASLDM4BEEIASLDM5BEEIASLDM6

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

 
Πύρινος εφιάλτης! Τέσσερις μεγάλες πυρκαγιές σε Αττική, Εύβοια και Λακωνία..ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ!

Και ο ποιο ανίδεος καταλαβαίνει οτι οι φωτιές σε ολη την επικράτεια ειναι εμπρησμοί απο ξένους και εγχώριους πράκτορες με σκοπό την δημιουργία πανικού στους Ελληνες ενω
ταυτόχρονα μας καίνε και με τα μνημόνια που οι δωσίλογοι 300 της βουλής ψηφίζουν...Τα έχουν σκεφτεί ολα λεπτομερώς εκτός απο ένα...την εκδίκηση που θα πάρει ο Ελληνικός λαός πολυ σύντομα και όλους αυτούς που μας καίνε τωρα με κάθε είδους τρόπο θα τους κάψει ζωντανούς και θα χορεύει πάνω απο τις στάχτες τους.....

Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ...Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ!

http://www.ksipnistere.com/2015/07/blog-post_5917.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters