Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΣΙΠ - ΕΦΙΑΛΤΗ! Ντοκουμέντο

 
ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (ΑΝΤ1 27-2-2015): "Θα ήθελα να υπάρχει μια Κάρτα Πολίτη, που να είναι Σμαρτ Καρντ, με το τσιπάκι μέσα, όπως έχεις τις χρεωστικές κάρτες απ' τις Τράπεζες, να είναι του Κράτους, να την λειτουργεί γενικά στο Δημόσιο, ως αν θέλεις και ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ του Πολίτη, να μπορείς με αυτή την Κάρτα να έχεις πρόσβαση στο ΕΣΥ, στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, σε οποιαδήποτε Υπηρεσία του Δημοσίου ..."! (συνέντευξη στον Γιώργο Παπαδάκη)

ΤΣΙΠΡΑΣ (Υπ. Συμβούλιο 27-2-2015): "Από την επομένη εβδομάδα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την υλοποίηση της δέσμευσή μας για τα Ηλεκτρονικά Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, αλλά και για την τεχνική προετοιμασία δημιουργίας της ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, που θα εμπεριέχει όλες τις πληροφορίες που θα απαιτούνται για τις συναλλαγές με τη Δημόσια Διοίκηση"!



Δείτε περισσότερα στο ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
1. http://noiazomai.net/chipcard.html
2. http://www.noiazomai.net/ukkartapolit...

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο πάμπλουτος μπαμπάς και ο Παττακός…Ταλαίπωρε λαέ. Περίμενε να σωθείς από αυτούς που σ’ έφεραν εδώ που είσαι!

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο πάμπλουτος μπαμπάς και ο Παττακός… Βρείτε τις ομοιότητες! (Βίντεο)
Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί μια ανάρτηση στο διαδίκτυο αναφορικά με την σχέση του Παύλου Τσίπρα, πατέρα του σημερινού αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα και του πραξικοπηματία Στυλιανού Παττακού.
Μετά από μια σύντομη έρευνα του logiosermis προέκυψε λοιπόν, ότι μερικά ιστολόγια, είχαν δημοσιεύσει το θέμα το Μάϊο του 2013 ισχυριζόμενοι πως ο Παύλος Τσίπρας ήταν αδερφός της γυναίκας του Παττακού.
Ποιο αναλυτικά όπως διαβάζουμε στο ιστολόγιο :
Ο γεννημένος στην Άρτα το 1934 Παύλος Τσίπρας, υπήρξε συνιδρυτής (με τον Ίωνα Παράσχη) της τεχνικής εταιρείας «Σκαπανεύς ΑΤΕ» που μαζί με την «ΕΔΟΚ-ΕΤΕΡ» και την «ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ» ήσαν οι τρείς εταιρείες που έπαιρναν ΟΛΑ τα Μεγάλα Έργα επί 21ης Απριλίου. Ο Στυλιανός Παττακός είχε απαγορεύσει στον πολιτικό μηχανικό γαμπρό του σύζυγο της κόρης του) να παίρνει δημόσια έργα επί Χούντας. Στον Παύλο Τσίπρα επέτρεπε, με αποτέλεσμα ο μπαμπάς του Αρχηγού του Σύριζα να γίνει πάμπλουτος επί 21ης Απριλίου.
Η οικονομική άνεση του Παύλου Τσίπρα επί Χούντας, τον έκανε να χρηματοδοτεί τις δράσεις της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με αποτέλεσμα να τον εκτιμήσει ιδιαιτέρως ο Χουντικός Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Κοτσώνης. Ο Παύλος Τσίπρας μπαινόβγαινε επί Χούντας στην Αρχιεπισκοπή και βοηθούσε οικονομικά τον «Αγαπισμό» του Κοτσώνη και το Ιεραποστολικό Έργο του (νυν Αλβανίας) Αναστάσιου Γιαννουλάτου στην Αφρική, όπου έπαιρνε έργα ο «Σκαπανεύς»!
Εκεί στην Αρχιεπισκοπή (όπου τότε ήταν Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου) πρωτογνώρισε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Λιάπης τον μπαμπά του Τσίπρα, γι’ αυτό και σκίστηκε να πάει στην κηδεία του Παύλου στον Διόνυσο, χωρίς να τον καλέσει η οικογένεια Τσίπρα
Μέσω του χουντικού Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Κοτσώνη, ο Παύλος Τσίπρας συνδέθηκε με την «χριστιανικώτατη» οικογένεια των Αλαβάνων (Κοτσώνης και Αλαβάνοι ήσαν Τήνιοι), η οποία διαχειριζόταν επί 100 χρόνια το χρυσοφόρο Προσκύνημα της Τήνου. Έτσι έμαθε τον μικρό Αλέξη (γεννήθηκε το 1974) ο Αλέκος Αλαβάνος, και γι’ αυτό τον πρότεινε για την Αρχηγία του Συνασπισμού τον Φεβρουάριο του 2008.
Όλα εξηγούνται σε αυτή την ζωή: Για μία ακόμη φορά, επιβεβαιώνεται η θεωρία ότι όλο το σημερινό Αντιρατσιστικό Κίνημα προήλθε από τον Χουντικό Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Κοτσώνη…Μέγα ψεύδος ότι ο Παύλος Τσίπρας ήταν Αντιστασιακός και τον είχε συλλάβει η Χούντα.Ο μεγαλύτερος αδελφός του Παύλου και θείος του Αλέξη, μακαριστός Ηρακλής Τσίπρας, υπήρξε την δεκαετία του 1950 στέλεχος της ΕΔΑ, όπως πάρα πολλοί άλλοι.
Όταν ήρθε η 21η Απριλίου, οι Αξιωματικοί προσπάθησαν να βρουν και να συλλάβουν τον Ηρακλή, διότι ήταν φακελωμένος ως στέλεχος της ΕΔΑ. Δεν τον βρήκαν και γι’ αυτό συνέλαβαν τον Παύλο Τσίπρα, τον οποίο και άφησαν ελεύθερο σε λίγες ημέρες! Αυτή ήταν η περίφημη αντιστασιακή δράσις του μπαμπά του Αλέξη, ο οποίος τσάκωνε ΟΛΑ τα Μεγάλα Έργα της Χούντας δια του «Σκαπανέως ΑΤΕ»!..
Όσο για τον Ηρακλή Τσίπρα, έσπευσε αμέσως να τα βρει με την 21η Απριλίου, σε τέτοιο σημείο μάλιστα, που το 1968 ανέλαβε υπεύθυνος της Ποδοσφαιρικής Ομάδος του Παναθηναϊκού!Όταν το 1971, μεσούσης της Χούντας, ο Παναθηναϊκός έκανε την θρυλική εποποιία που τον οδήγησε (2 Ιουνίου 1971) στο Γουέμπλεϋ με τον Άγιαξ, υπεύθυνος του ήταν ο θείος του Αλέξη Τσίπρα και… Μέγας Αντιστασιακός, Ηρακλής Τσίπρας!!..Μάλιστα ο Γ. Καρατζαφέρης είχε αναφερθεί στο εν λόγο θέμα λέγοντας, ότι συγγενής του Αλέξη Τσίπρα τοποθετήθηκε αρχηγός του Παναθηναϊκού, κατά τη διάρκεια της χούντας.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ



Πιο συγκεκριμένα διαβάζουμε τις δηλώσεις του στο Βήμα:
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, επιτιθέμενος προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα είπε: «Η δική μου οικογένεια δεν ευνοήθηκε από το καθεστώς της 21ης Απριλίου».
Δήλωσε ακόμη ότι είναι αλήθεια πως, σε ηλικία 25 ετών, είχε κάνει και τον κονφερανσιέ, προσθέτοντας ότι έχει δουλέψει σκληρά και αυτό είναι το «διαβατήριό» του. «Δεν τοποθετήθηκε κανένας άμεσα συγγενής μου αρχηγός του Παναθηναϊκού, ούτε πήρε κανένα έργο από το Δημόσιο.
Τα παραπάνω στοιχεία για τον Ηρακλή Τσίπρα έρχεται να επιβεβαιώσει η ίδια του η οικογένεια, μέσω επιστολής/απάντησης της, στον κ. Καρατζαφέρη που απεστάλλει στην εφημερίδα Αυγή. Διαβάστε τα πιο καίρια αποσπάσματα από την επιστολή:
«Ο Γ. Καρατζαφέρης σε ομιλία του στη Βουλή στις 08/02/2010 και απευθυνόμενος στον Α. Τσίπρα είχε πει πως «συγγενής δικός σας είχε διοριστεί από τον Παπαδόπουλο γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού». Φωτογράφιζε έτσι τον δικό μας πατέρα και σύζυγο Ηρακλή Τσίπρα, αποφεύγοντας ταυτόχρονα για ευνόητους λόγους να τον κατονομάσει ευθέως, αφού γνωρίζει καλά πως ό,τι είπε το έβγαλε από το κεφάλι του. [...]
Ο Ηρακλής Τσίπρας είχε ένα μεγάλο πάθος για το ποδόσφαιρο. Ταυτόχρονα ήταν ένας άνθρωπος που κέρδιζε την εκτίμηση πολύ κόσμου που τον γνώριζε και είχε ικανότητες που τον ξεχώριζαν. Τα στοιχεία αυτά καθώς και το ότι ενίσχυε οικονομικά τον Παναθηναϊκό από το περίσσευμά του, τον έφεραν στο διοικητικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του ‘60. Μετά το ’69 που εγκαταστάθηκε ξανά στην Αθήνα έγινε υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος (όχι «γενικός αρχηγός»). [...]
[...] Επονίτης στα παιδικά του χρόνια, κάπου ανάμεσα στην ΕΔΑ και την Ένωση Κέντρου αργότερα, με προβλήματα στη δουλειά του λόγω των πολιτικών του φρονημάτων, ο Η. Τσίπρας καταζητείται το ’68 στο Ηράκλειο από τη χούντα για την υπόθεση της Δημοκρατικής Αντίστασης Κρήτης και κρύβεται για λίγους μήνες, ενώ συλλαμβάνονται και κρατούνται αντί γι’ αυτόν η γυναίκα του, ο αδερφός του (πατέρας του Α. Τσίπρα) και άλλοι συγγενείς. Τελικά παραδίδεται στην Ασφάλεια και καταδικάζεται σε φυλάκιση με αναστολή από Στρατοδικείο στα Χανιά στη δίκη των Φ. Ιωαννίδη, Δ. Σκουλά και άλλων 29 συνολικά κατηγορουμένων. Μετά απ’ αυτό αδρανοποιήθηκε πολιτικά όπως και άλλοι την περίοδο εκείνη. Δεν απαρνήθηκε όμως τις ιδέες του, και τον Νοέμβρη του ’73 ανήκε σ’ όσους έτρεξαν να ενισχύσουν όπως μπορούσαν τους εξεγερμένους φοιτητές του Πολυτεχνείου. Αμέσως μετά τη μεταπολίτευση έγινε ενεργό μέλος και ένθερμος υποστηρικτής του ΠΑΣΟΚ, με πλούσια δράση στη γενέτειρά του Άρτα (Αθαμάνιο). Η ενασχόλησή του με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού υπήρξε πάντοτε ανιδιοτελής. Σταμάτησε όταν ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έγινε ΠΑΕ.
Έχουμε πλήρη συναίσθηση ότι είναι ένα αμφιλεγόμενο ζήτημα από μια δημοκρατική, αριστερή σκοπιά το αν ο Η. Τσίπρας έπρεπε να επιδιώξει ή να αποδεχτεί τη θέση του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος μιας ομάδας της Α’ Εθνικής σε συνθήκες δικτατορίας, ζήτημα όμως που δεν αφορά διόλου τον Καρατζαφέρη και την παράταξή του και όχι μόνο. [...].
Όταν πριν ένα χρόνο λοιπόν, αναρτούσαμε στον «Λόγιο Ερμή» με πολύ …”φόβο και πάθος” μια – το λιγότερο – περίεργη ανάρτηση που ήρθε στο facebook, σχεδόν το…90% του διαδικτύου, έπεσε πάνω μας να μας φάνε ζωντανούς, εί δυνατόν! Δεχτήκαμε γι αυτό, εκτός απο την… ”κόσμια” κριτική, και βρισιές ανομολόγητες, απειλές και …τόνους λάσπης από όλους τους …”ελεύθερους” διαδικτυακούς …”συναγωνιστές” μας!
Γιατί τόση μούγκα στη “στρούγκα” της μπλογκόσφαιρας σχετικά με την πραγματική συγγένεια του Παύλου Τσίπρα, πατέρα του Αλέξη, και του πραξικοπηματία Στυλιανού Παττακού;
Προφανώς γιατί κάποιοι θέλουν πολιτικούς πιόνια και θάβουν ότι πληροφορία αποκαλύπτει τον Τσίπρα.
Τελευταία διαβάσαμε τι έκαναν και με τον Αντρέα που του ζητούσαν επίμονα 2 πράγματα οι Εβραίοι: τις ταυτότητες, και να αναγνωρίσει de jure το Κράτος του Ισραήλ. Αυτός τους πέταξε έξω από το γραφείο. Την επομένη άρχισε ο πόλεμος με τις φωτογραφίες της Λιάνη, κ.ο.κ
Τελικά έβγαλαν το Σημίτη και αυτός “τακτοποίησε” το θέμα των ταυτοτήτων. Το άλλο ζήτημα, της αναγνώρισης του κράτους του Ισραήλ, την έκανε ο Μητσοτάκης, με υπουργός εξωτερικών τότε, ποιον άλλον από τον Αντώνη Σαμαρά.
Να θυμίσουμε επίσης, ότι παλαιότερα, ο κύριος Βασίλης Λεβέντης, μέσω εκπομπής του καναλιού ΕΧΤRA 3, είχε αναφέρει το γεγονός ότι η οικογένεια Τσίπρα, είναι όντως ιδιοκτήτες του μεγάλου κατασκευαστικού ομίλου “ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ” και μάλιστα κατά κάποιον τρόπο… λοιδόρησε τον κύριο Τσίπρα (νέο τότε πρόεδρο του μικρού κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ) ότι χάριν αυτού του γεγονότος, το κόμμα αυτό δεν επρόκειτο να προχωρήσει παραπάνω επειδή… ο νεαρός του πρόεδρος, ανήκε στη …λεγόμενη Άρχουσα Τάξη και όχι στη …λαϊκή (όπως επίτασσε το κόμμα που εκπροσωπούσε).




Λένε ότι η εξουσία διαφθείρει, αλλά το πιο σωστό είναι
ότι η εξουσία προσελκύει τους διεφθαρμένους.
Και συ λαέ βασανισμένε μη ξεχνάς τον Ωρωπό.
Ταλαίπωρε και βλάκα λαέ.
Περίμενε να σωθείς από αυτούς που σ’ έφεραν εδώ που είσαι!




http://www.aetos-apokalypsis.com/2014/04/aleksis-tripras-paploutos-mpampas.html

"Σκάνδαλο μεγατόνων με την εκκλησία του Ιεχωβά στην Αυστραλία"

Η Εκκλησία Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Αυστραλία δεν κατήγγειλε στην αστυνομία περισσότερες από 1.000 περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών που χρονολογούνται εδώ και τουλάχιστον 60 χρόνια, όπως ειπώθηκε σήμερα ενώπιον κυβερνητικής επιτροπής που ερευνά την υπόθεση παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης στους κόλπους της.
Η Αυστραλιανή Βασιλική Επιτροπή για τις Θεσμικές Αντιδράσεις στην Σεξουαλική Κακοποίηση Παιδιών, η οποία θεσπίστηκε το 2013 εν μέσω καταγγελιών για συστηματικές σεξουαλικές κακοποιήσεις παιδιών στους κόλπους της Καθολικής Εκκλησίας στην Αυστραλία, έχει ευρεία δικαιοδοσία για να ερευνήσει ανάλογες υποθέσεις σε θρησκευτικές και κοσμικές οργανώσεις.

Κατά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας σχετικά με τις ενέργειες της Εκκλησίας Μαρτύρων του Ιεχωβά, ο Άνγκους Στούαρτ, ανώτερος σύμβουλος της Επιτροπής, δήλωσε: Ενώπιον της Βασιλικής Επιτροπής θα κατατεθούν στοιχεία, από τα οποία θα προκύπτει ότι από τους 1.006 φερόμενους ως δράστες παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης που αναγνωρίστηκαν από την Εκκλησία από το 1950, ούτε ένας δεν καταγγέλθηκε από αυτήν στις αρχές.
«Αυτό υποδηλώνει ότι πρόκειται για πρακτική της Εκκλησίας Μαρτύρων του Ιεχωβά να αποκρύπτει τις πληροφορίες που αφορούν τα αδικήματα για παιδική σεξουαλική κακοποίηση και να μην τις καταγγέλλει στην αστυνομία ή στις άλλες αρμόδιες αρχές».
Η Εκκλησία Μαρτύρων του Ιεχωβά, η οποία εδρεύει στις ΗΠΑ, αριθμεί περίπου οκτώ εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως. Στην Αυστραλία υπάρχουν περίπου 68.000 μέλη, σύμφωνα με τον Στούαρτ.
Παρότι η Εκκλησία διέγραψε 401 μέλη της έπειτα από εσωτερικές ακροαματικές διαδικασίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, επέτρεψε σε 230 από αυτά να επιστρέψουν στους κόλπους της, είπε ο ίδιος.




Πηγή: defencenet.gr
http://ellaniapili.blogspot.gr/2015/07/blog-post_350.html

"ΠΟΥΤΙΝ: "Δεν θα επιτρέψουμε Τούρκικη εισβολή στην Ελλάδα..."

Ρητή προειδοποιήση του Ρώσου πρόεδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, μέσω του υφυπουργού Άμυνας της Ρωσίας Ανατόλι Αντόνοφ...

Η Ρωσία για πρώτη φορά μέσα από το ελεγχόμενο κρατικό κανάλι Russia Today και με αφορμή την υπογραφή της ελληνορωσικής συμφωνίας στην Ελλάδα του

ΥΠΑΜ Σεργκέι Σοϊγκού αναφέρεται στην κρίση των Ιμίων τονίζοντας ότι τα ρωσικά οπλικά συστήματα θα βοηθήσουν για να μην γίνει πράξη “ο εφιάλτης της τουρκικής εισβολής στα ελληνικά νησιά”!


Συγκεκριμένα όπως μεταδίδει το RT το οποίο φιλοξενεί δηλώσεις του υφυπουργού Άμυνας Ανατόλι Αντόνοφ, “Η Ελλάδα διαθέτει περίπου δυο χιλιάδες νησιά και πάνω-κάτω τα μισά από αυτά κατοικούνται. Ωστόσο, -αν θυμηθούμε και την κρίση των Ιμίων- για τον Έλληνα μια ξένη σημαία σε έναν μοναχικό βράχο στη θάλασσα, αποτελεί εφιάλτη. Τα ρωσικά Zubr μπορούν να βοηθήσουν ώστε αυτοί οι εφιάλτες να μην γίνουν πραγματικότητα.”

Επίσης ο Ρώσος υφυπουργός Άμυνας ο οποίος συνόδευσε τον Σεργκέι Σοϊγκού στο ταξίδι του στην Αθήνα τόνισε για την υπογραφή της συμφωνίας “το έγγραφο αυτό ήρε όλα τα υφιστάμενα εμπόδια στη στρατιωτικοτεχνική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών. Επίσης, προσάρμοσε στη σημερινή πραγματικότητα τη ρυθμιστική και νομική βάση της συνεργασίας που προϋπήρχε από το 1994. Η νέα συμφωνία δεν ακυρώνει την προηγούμενη, αλλά τη συμπληρώνει.”
Ας δούμε και μερικά άλλα σημεία του ρεπορτάζ:

- “Οι Έλληνες γνωρίζουν καλά και εκτιμούν σε υψηλό βαθμό την αξιοπιστία και τα πολεμικά χαρακτηριστικά των ρωσικών ναυτικών εξοπλισμών. Πριν από μερικά χρόνια τα ρωσικά αποβατικά σκάφη με φουσκωτό στρώματύπου Zubr (hovercraft) προστέθηκαν στο οπλοστάσιο του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού. Τα σκάφη αυτά, τα οποία είναι ικανά να αναπτύσσουν ταχύτητα έως 60 μίλια/ώρα, είναι ιδανικά για την προστασία των πολυάριθμων ελληνικών νησιών.



Το καθένα από αυτά μπορεί να μεταφέρει τρία άρματα μάχης Τ-80, είτε 8 BMP, είτε 10 τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού με 140 στρατιώτες της αποβατικής δύναμης, ή σε τελική ανάλυση, απλώς να μεταφέρουν ταχύτατα ένα ολόκληρο τάγμα με τον πλήρη εξοπλισμό του. Το γεγονός αυτό, από μόνο του, εξηγεί γιατί οι Έλληνες ενδιαφέρονται να διατηρήσουν όσο το δυνατό περισσότερο στο δυναμικό του στόλου τους τα πλοία αυτά.

Όμως, ακόμη και το πιο εξελιγμένο οπλικό σύστημα έχει ανάγκη από συντήρηση και εκσυγχρονισμό. Η Αθήνα, ασφαλώς, θα προέβαινε μετά χαράς σε μια τέτοια ανανέωση με τη βοήθεια του ρωσικού ναυτικού οπλοστασίου. Το ταμείο της Ελλάδας όμως διαθέτει ελάχιστα χρήματα. Η ρωσική αμυντική βιομηχανία μπορεί υπό αυτές τις συνθήκες -και όχι μόνο υπό αυτές- να βοηθήσει”.

- “Με τη βοήθεια της Ρωσίας, η Ελλάδα δημιούργησε σε κάποια δεδομένη χρονική στιγμή το καλύτερο δίκτυο αντιαεροπορικής άμυνας στη Μεσόγειο.Τα αντιαεροπορικά συστήματα OSA-AKM, Tor M-1, σε συνδυασμό με την εξαγωγική έκδοση του S-300, το S-300 PMU-1, «κλείδωσαν» το αρχιπέλαγος από αεροπορικές επιθέσεις προερχόμενες από μεγάλα ύψη και αποστάσεις.

H Ρωσία είναι έτοιμη να βοηθήσει την Ελλάδα να ανανεώσει ή να εκσυγχρονίσει το σύστημα της αντιαεροπορικής της άμυνας. Ενώ γενικότερα, οι ρωσο-ελληνικές σχέσεις στον αμυντικό τομέα μπορούν να αποτελέσουν ένα καλό παράδειγμα για τις άλλες χώρες του ΝΑΤΟ όσον αφορά την καθιέρωση μιας αληθινά εταιρικής σχέσης προς όφελος της ασφάλειας στην Ευρώπη.”

- “Οι υπουργοί δεν αποκάλυψαν δημοσίως τις λεπτομέρειες της συμφωνίας. Έγινε όμως γνωστό, ότι η συμφωνία καλύπτει ολόκληρο των κύκλο, από τις προμήθειες όπλων στην Ελλάδα και την εκπαίδευση του προσωπικού που θα τα χειρίζεται, μέχρι την υποστήριξη του εξοπλισμού μετά τη λήξη της εγγύησής του”.

Όπως το είπε και ο sir Βασίλειος Μαρκεζίνης σε πρόσφατη συνέντευξή του“δεν με βοηθούν οι Αμερικανοί, στρέφομαι στον Ρώσο”...



Πηγή : defencenet.gr
http://ellaniapili.blogspot.gr/2015/07/blog-post_927.html

"Οι FT «δίνουν» τον Σόιμπλε: «Επικαλείται ανύπαρκτους νόμους για να μην κουρευτεί το ελληνικό χρέος!»"

Οι FT «δίνουν» τον Σόιμπλε: «Επικαλείται ανύπαρκτους νόμους για να μην κουρευτεί το ελληνικό χρέος!»
Πως επικαλείται νόμους και κανόνες που απλά δεν υπάρχουν ώστε να υπερασπισθεί την πολιτική του στην ευρωζώνη, καταλογίζει στο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ο αρθρογράφος των Financial Times ο Βόλφγκανγκ Μινχάου.

Κάθε φορά που βρίσκεσαι σε ένα δωμάτιο με ευρωπαίους αξιωματούχους και συζητάς για το ευρώ, συνήθως υπάρχει κάποιος που σηκώνει το δάκτυλο και λέει: «Ωραία όλα αυτά, αλλά έρχονται σε αντίθεση με τους κανόνες». Και τότε επικρατεί σιωπή, αναφέρει ο Μινχάου, εξηγώντας ότι αυτό το «ενάντια στους κανόνες» αποτελεί μείζον θέμα για την Ευρώπη, καθώς οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν καν ποιοι είναι αυτοί οι κανόνες, παρά μόνο ότι πρέπει να τηρούνται.


«Η κατάσταση αυτή θυμίζει το διήγημα του Φραντς Κάφκα, το «Μπροστά στο Νόμο», όπου ένας άνδρας προσπαθεί να μπει σε ένα δικαστήριο» αναφέρει ο Βόλφγκανγκ Μινχάου και συνεχίζει «ο άνθρωπος στην πόρτα του λέει πως είναι κατ' αρχήν εφικτό να μπει, αλλά όχι εκείνη την ώρα. Ως αποτέλεσμα, ο άνδρας περνάει ολόκληρη τη ζωή του μπροστά από το δικαστήριο, περιμένοντας κάποια στιγμή να μπει. Λίγο πριν πεθάνει, ενημερώνεται ότι θα μπορούσε να έχει μπει όποτε ήθελε. Αυτός ο άνδρας ακολούθησε τους λάθος κανόνες –τους κανόνες του μυαλού και όχι του νόμου».
«Οι κανόνες του μυαλού είναι αυτό που αντιμετωπίζουμε στην ευρωπαϊκή συζήτηση για το ενιαίο νόμισμα. Πολλοί από αυτούς τους κανόνες είτε δεν υπάρχουν, ή αποτελούν κάποια μάλλον παρατραβηγμένη ερμηνεία των υφιστάμενων κανόνων» προσθέτει ο αρθρογράφος των FT, σημειώνοντας ότι «η ελληνική κρίση ανέδειξε έναν κανόνα που πρωτοακούστηκε από τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Σύμφωνα με αυτόν τον κανόνα, τα μέλη της ευρωζώνης δεν επιτρέπεται να χρεοκοπήσουν εντός της νομισματικής ένωσης, αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εάν φύγουν από την ευρωζώνη».
Αργότερα διάβασα πως ο Ότμαρ Ίσινγκ, ο πρώην επικεφαλής οικονομολόγος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, χρησιμοποίησε σχεδόν την ίδια ακριβώς φράση με τον κ. Σόιμπλε σε συνέντευξή του σε ιταλική εφημερίδα. Αν το λένε τόσοι πολλοί σημαντικοί άνθρωποι, τότε σίγουρα είναι αλήθεια, έτσι δεν είναι;
Με αναφορές σε μια σειρά από αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, ο Μινχάου επιχειρεί να αποδομήσει την τακτική του Σόιμπλε περί κανόνων:
«Όπως προκύπτει ωστόσο στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει τέτοιος κανόνας. Υπάρχει μόνο το Άρθρο 125 της Ευρωπαϊκής Συνθήκης για την Λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Το Άρθρο 125 λέει πως οι χώρες δεν θα πρέπει να αναλαμβάνουν το χρέος άλλων χωρών. Αυτό είναι γνωστό ως ο όρος «no-bailout» - αν και, όπως προκύπτει, αυτό είναι μια μάλλον υπερβολική ερμηνεία.
Στην απόφαση σταθμό για την υπόθεση Pringle –που σχετίζονταν με μια ιρλανδική υπόθεση το 2012- το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έκρινε πως μπορεί να υπάρξει διάσωση, ακόμα και με το Άρθρο 125, αρκεί ο σκοπός της διάσωσης να είναι να καταστεί βιώσιμη μακροπρόθεσμα η δημοσιονομική θέση της χώρας που θα λάβει τη διάσωση.
Σε μια άλλη απόφαση-σταθμό, τον Ιούνιο φέτος, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο στήριξε την υπόσχεση του Μάριο Ντράγκι να κάνει ότι χρειαστεί για να βοηθήσει μια χώρα που δέχεται κερδοσκοπικές επιθέσεις. Η δέσμευση του προέδρου της ΕΚΤ είχε αμφισβητηθεί από το Γερμανικό Συνταγματικό Δικαστήριο. Και στις δυο περιπτώσεις, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο δεν στήριξε την κυρίαρχη γερμανική νομική ερμηνεία».
«Επομένως, τι μπορούμε να περιμένουμε από το νομικό προηγούμενο που έχει δημιουργήσει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, δεδομένου ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρη απόφαση για την ελάφρυνση του χρέους» διερωτάται ο αρθρογράφος των FT, επικαλούμενος εν συνεχεία το άρθρο τριών συγγραφέων από το ευρωπαϊκό think-tank Bruegel, σύμφωνα με το οποίο «η ελάφρυνση χρέους σίγουρα συνάδει με την υφιστάμενη νομοθεσία».
Σύμφωνα με αυτό αναφέρεται ότι στην υπόθεση Pringle, το δικαστήριο έδωσε το «πράσινο φως» για διασώσεις κατ' αρχήν, αρκεί να έχουν σκοπό να σταθεροποιήσουν τα δημόσια οικονομικά. Παράλληλα, στην απόφαση για το «μαξιλάρι» της ΕΚΤ, το δικαστήριο αποδέχθηκε την αρχή ότι η ΕΚΤ μπορεί να υποστεί απώλειες στις αγορές τίτλων της, αρκεί η Τράπεζα να ακολουθεί την εντολή της. Στο άρθρο του ευρωπαϊκού think tank σημειώνεται ότι εφόσον «αθροιστούν» μαζί αυτές οι δύο δικαστικές αποφάσεις, προκύπτει η ελάφρυνση του χρέους.
«Δεν είμαι σίγουρος αν το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο θα ακολουθήσει επακριβώς αυτήν την επιχειρηματολογία σε περίπτωση που η ελληνική υπόθεση έφτανε ποτέ στη Δικαιοσύνη. Ωστόσο, θα βρισκόμουν προ εκπλήξεως σε περίπτωση που υιοθετούσε τη γερμανική ερμηνεία, την οποία νωρίτερα με αποφάσεις του είχε απορρίψει» αναφέρει το άρθρο των FT, αναλύοντας εν συνεχεία την διαφωνία Βερολίνου και Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.
«Ο λόγος της διαφωνίας, ο φανερός τουλάχιστον, είναι ότι η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την νομισματική ένωση είναι εσωτερικά ασυνεπής, και ως εκ τούτου επιδέχεται διάφορες ερμηνείες. Ούτε επιτρέπει την έξοδο, την χρεοκοπία, ούτε τη διάσωση και ως εκ τούτου δεν έχει κάποια ξεκάθαρη διαδικασία για την περίπτωση μιας οικονομικής κρίσης. Η άποψη που επικρατεί στη Γερμανία είναι πως ο όρος «no bail-out» είναι ο ισχυρότερος όλων και πρέπει ως εκ τούτου να έχει προτεραιότητα. Με αυτήν ωστόσο διαφωνούν πολλοί στην Ευρωζώνη. Πέραν τούτου, γερμανοί δικηγόροι που ασχολούνται με το συνταγματικό δίκαιο δεν επιτρέπουν να μπαίνουν στα νομικά τους επιχειρήματα οικονομικές θεωρήσεις, ενώ οι δικηγόροι του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου το επιτρέπουν».
Ωστόσο, ο αρθρογράφος των FT εντοπίζει τα βαθύτερα αίτια της διαφωνίας όχι τόσο σε νομικό επίπεδο όσο σε πολιτικό και οικονομικό. «Ο νέος κανόνας «μη χρεοκοπίας» είναι μια πολιτική φιλοδοξία του Βερολίνου ντυμένη με τον μανδύα της νομικής απαγόρευσης. Αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι ότι η Γερμανία χρησιμοποιεί ως πρόφαση την ευρωπαϊκή νομοθεσία καθώς δεν θέλει να συναινέσει σε μία ελάφρυνση του χρέους της Ελλάδας για καθαρά πολιτικούς λόγους».
«Αντίστοιχα» σημειώνει ο Μινχάου, «όταν ο Σόιμπλε προβάλλει ως λύση ένα Grexit, πρέπει να διερωτηθούμε με ποιον κανόνα το συνδέει αυτό» και συμπληρώνει: «Είναι γεγονός πάντως ότι η Γερμανία φτιάχνει τους κανόνες στην πορεία, προσαρμόζοντάς τους στους δικούς της πολιτικούς κανόνες και σκοπούς».



Πηγή:
koutipandoras.gr
http://ellaniapili.blogspot.gr/2015/07/ft.html

"Ξέχασες ότι είσαι ο δημιουργός, ο επινοητής... κι έγινες η σκιά της ίδιας σου της δημιουργίας!"

"Για ν' αλλάξεις, θα πρέπει να πολεμήσεις τον προγραμματισμό σου, να ανατρέψεις την οπτική σου, να συνειδητοποιήσεις πως όλα αυτά που βλέπεις και σε περιβάλλουν, δεν είναι ο κόσμος, αλλά μόνο μια περιγραφή.

 Οι εικόνες που συλλέγονται από τον αμφιβληστροειδή χιτώνα δεν είναι ο κόσμος αλλά η αφήγησή του, τον κόσμο στον περιέγραψαν. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΕΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ.

Εσύ είσαι η αιτία για όλα και για κάθε τι. Κάποια μέρα, όταν θα έχεις θεραπευτεί, ότι εσύ είσαι οι ρίζες του κόσμου. Ο κόσμος σε χρειάζεται για να υπάρχει. Ξέχασες ότι είσαι ο δημιουργός, ο επινοητής κι έγινες η σκιά της ίδιας σου της δημιουργίας.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ! Είναι η απατηλή αντανάκλαση του εαυτού μας. Οπτασία και πραγματικότητα είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα. Αυτό που τα χωρίζει είναι απλά ο παράγοντας χρόνος".

«Θα υπάρχει πάντως μια αντικειμενική πραγματικότητα, προσπάθησα να υποστηρίξω τις πεποιθήσεις που ανέκαθεν είχα....»

"Εμείς μπορούμε να δούμε μόνο αυτό που είμαστε! Εάν ένας κλέφτης συναντούσε έναν άγιο θα έβλεπε μόνο τις τσέπες... 

Πρέπει καταρχάς να βρεις τον εχθρό μέσα στο σώμα σου. Κι όταν θα τον έχεις ξετρυπώσει θα τον βρίσκεις μπροστά σου ολοένα και πιο ύπουλο, πιο ισχυρό, πιο ανελέητο. Ο ανταγωνιστής μεγαλώνει μαζί με σένα! Δεν υπάρχουν χιλιάδες εχθροί, μα μόνο ένας, και η νίκη είναι μόνο μία...ενάντια στον εαυτό σου...

Αυτό που βλέπεις και αγγίζεις είναι μονάχα η υλοποίηση των νοητικών σου καταστάσεων.

Τίποτα δεν θα μπορούσε να συμβεί στη ζωή σου, αν δεν είχε πρώτα λάβει τη συγκατάθεση μέσα στις σκέψεις σου....Ο κόσμος είναι η αντανάκλασή σου. Αναποδογύρισε τις πεποιθήσεις σου και ο κόσμος, σαν μια σκιά θα ακολουθήσει. Η πραγματικότητα θα πάρει τη μορφή μιας νέας αντίληψης...

Μια μέρα θα συνειδητοποιήσεις πως δεν υπάρχει τίποτα να πάρεις απ' έξω, ότι δεν υπάρχει τίποτα που μπορείς να προσθέσεις σε αυτό που ήδη γνωρίζεις...ότι διδασκαλίες κι εμπειρίες δεν προσθέτουν τίποτα στην κατανόηση. Η πραγματική γνώση μπορεί μόνο να ¨έρθει στη μνήμη".
Η γνώση ενός ανθρώπου δεν μπορεί να είναι ούτε πιο μικρή ούτε πιο μεγάλη από τον ίδιο. Ένας άνθρωπος "γνωρίζει", μόνο αυτό που είναι.  Το να γνωρίζεις σημαίνει πρώτα απ' όλα να υπάρχεις. Όσο πιο πολύ υπάρχεις, τόσο πιο πολύ γνωρίζεις!

Η γνώση είναι αναφαίρετη κληρονομιά όλων των ανθρώπων, είναι αρχαία όσο και ο ίδιος ο άνθρωπος.

Μια μέρα θα συνειδητοποιήσεις πως δεν υπάρχει τίποτα να προσθέσεις, αλλά πολλά, πολλά να διαγράψεις, για να μπορέσεις να γνωρίσεις."
Πηγή:
http://ellaniapili.blogspot.gr/2015/07/blog-post_759.html

"Για αυτό σκότωσαν τον Καποδίστρια. Απόρρητη εγκύκλιος κατά των μασονικών στοών."

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Πρός το Πανελλήνιον
Πρός τούς κατά το Αιγαίον Πέλαγος και την Πελοπόννησον Εκτάκτους Επιτρόπους και τους Αρχηγούς των κατά ξηράν και θάλασσαν Δυνάμεων.
Γνωρίζει η Κυβέρνησις, ότι Πολίται τινές επιμένουν πιστεύοντες και τους άλλους πείθοντες, ότι αι μυστικαί Εταιρείαι χορηγούσι μέσα σωτήρια εις την Πατρίδα, ή τουλάχιστον Αιγίδα υπό την οποία συνδεόμενοι μεταξύ των άνθρωποι διά μυστικών δεσμών δύνανται να απολαύσωσιν εντός Πατρίδος των και διά της ξένης επιρροής αξιώματα, τιμάς, και το πλέον τύχην, ό εστί χρήματα.



Όσον και αν ελεεινολογή η Κυβέρνησις την απειρίαν των Ελλήνων των από τοιαύτας εισηγήσεις παρασυρομένων δεν ήθελε δώσει… τήν προσοχήν της, άν δέν ήτο καταπεπεισμένη πόσον όλέθρια άποτελέσματα δύναται νά φέρη είς τήν κρίσιμον ταύτην στιγμήν ή περί τούτων γνώμη, τήν όποίαν οί έχθροί τής Ελλάδος ήθελον συστήσει καί τόν Κόσμον, και είς τάς Εύρωπαϊκάς Κυβερνήσεις.
Αν ή Ελλάς έγκατελείφθη άπό τό 1821 έως τόν Ιούλιον μήνα του τελευταίου έτους, τούτο προήλθε διότι οί εχθροί της τήν παρέσταιναν αδιακόπως πρός τους Βασιλείς, ώς λαόν έπαναστατωθέντα καί άγωνιζόμενον ύπό τήν διεύθυνσιν καί ύπό τούς σκοπούς Μυστικών Εταιρειών, όθεν έπήγασαν αί Kαταστροφαί της ‘Ισπανίας και Ιταλίας.
Εύκολον ήτο αναμφιβόλως να αναιρεθή ή σφαλερά αυτή δόξα. μ’όλον τούτο εχρειάσθησαν ολόκληρα επτά έτη βασάνων και δυστυχιών είς αναίρεσίν της. Μόλις ανηρέθη, καί ενώ ή Ελλάς άρχίζει νά λαμβάνη δείγματα εύνοίας καί καλοκαγαθίας έκ μέρους τών Συμμαχικών Δυνάμεων, οί έχθροί της θέλουν πάλιν τήν παραστήσει ώς υπεξούσιον τών Μυστικών Εταιρειών, καί είς άπόδειξιν τούτου θέλουν φανερώσει, ότι υπό διαφόρους ονόμασιν αί Εταιρείαι αυταί υπάρχουν καί πολλαπλασιάζονται μεταξύ των εν τοίς πράγμασι και τής πολιτικής τάξεως, και της στρατιωτικής δυνάμεως, ίσως καί αύτού του στόλου.
Τόσον ουσιώδες θεωρεί τούτο η Κυβέρνησις ώστε μή εγκρίνουσα να δείξη διά τινος δημοσίου καί επισήμου πράξεως την ύπαρξιν αυτού του κακού, εκπληροί διά του τύπου της παρούσης εγκυκλίου το χρέος, το οποίον δεν ημπορεί να παραμελήση χωρίς να καθυποβληθή είς βαρυτάτην εύθύνην. Τω όντι τοιούτον δημόσιον έγγραφον μεταξύ τών Πολιτικών, οί οποίοι επιμένουσι να μήν παραχωρώσιν είς τήν Ελλάδα έντιμον μέλλον , ήθελε χρησιμεύσει ώς μέσον του να αποδείξωσιν ότι οί Βασιλείς διά τών ευεργεσιών των υποθάλπουσιν είς την Ελλάδα τόν εχθρόν, τον οποίον και αλλαχού, και εις τας ιδίας των Επικρατείας πολεμώσι.
Η παρατήρησις αυτη, Κύριοι, σας διδάσκει μέ πόσην φρόνησιν καί οξυδέρκειαν απαιτείται ή έκπλήρωσις τής ακολούθου παραγγελίας τής Κυβερνήσεως.
Θέλετε κοινοποιήσει διά ζώσης φωνής είς τούς υπαλλήλους σας ή τούς υπό τήν όδηγίαν σας άξιωματικούς, τό περιεχόμενον τής παρούσης, καί θέλετε τούς κάμει νά σας φανερώσουν αν άνήκουν είς καμμίαν τών Μυστικών Εταιρειών, ή όχι.
Αν είναι τό πρώτον θέλετε τούς παρατηρήσει, ότι εάν είς τήν παρελθούσαν κατάστασιν τής αναρχίας, καί τής αταξίας ήταν ίσως άναγκαίον είς τούς πολίτας νά ζητήσωσι προσωπικήν ασφάλειαν διά του δεσμού μυστικής τινος Εταιρείας, ο δεσμός ούτος διαλύεται καθ’ ήν στιγμήν ο τού νομίμου όρκου καί πρός την Κυβέρνησιν, και πρός τους Νόμους, χορηγεί είς ένα έκαστον και είς όλους, όλας τας απαραιτήτους ασφαλείας.
Από τοιαύτην αρχήν ορμώμενοι ευκόλως, θέλετε αποδείξει το ασυμβίβαστον των δύο όρκων, ήγουν του υπηρετείν το Κράτος, και υπηρετείν μυστικήν Εταιρείαν, της οποίας ο σκοπός είναι ώς επί το πλείστον άγνωστος είς τους Εταίρους.
Αν λοιπόν οι υπάλληλοί σας ή οι υπό την οδηγίαν σας αξιωματικοί ανήκουσιν είς τίνα Εταιρείαν, ανάγκη να παραιτηθώσι, και περί τούτου οφείλεις να μας βεβαιώσης. Εξ εναντίας θέλετε τους εξηγήσει τους κινδύνους είς τους οποίους εκτίθενται πλανώμενοι από ολίγους τινάς όλως διόλου εις τα τοιαύτα ενασχολούμενους. Από την κατηγορίαν των Εταιρειών των μή συμβιβαζομένων με τα κατά Νόμους καθεστώτα δεν αποκλείομεν και την πρό αιώνων γνωριζομένην υπό τω ονόματι της Αδελφοποιείας, ή Αγάπης.
Παραγγέλεσθε, Κύριοι, κατ’ επανάληψιν να κάμετε χρήσιν της κοινοποιήσεως ταύτης κατά τόν συνετώτερον και ωφελιμώτερον τρόπον.
Προθύμως η Κυβέρνησις θέλει δεχθή τάς ειδοποιήσεις, όσας εν καιρώ και τόπω θέλετε δυνηθή να την χορηγήσετε.
Εν Πόρω τή 8 Ιουνίου 1828
Ο Κυβερνήτης
Ι. Α. Καποδίστριας




Πηγή:
http://lougantina.blogspot.gr
http://ellaniapili.blogspot.gr/2015/07/blog-post_580.html

"H καταστροφή της Φύσης είναι σκόπιμη"

Η εξαφάνιση του φυσικού περιβάλλοντος είναι αναπόφευκτη, γιατί είναι επιβεβλημένη από τη νέα οικονομική εξουσία για τους εξής λόγους:

1. Η εξαφάνιση της φύσης και η αύξηση της μόλυνσης θα κάνουν τους ανθρώπους ακόμα πιο εξαρτημένους από το οικονομικό σύστημα για την επιβίωσή τους και θα επιτρέψουν τη δημιουργία νέων κερδών (κυρίως στους τομείς των ιατρικών υπηρεσιών, κλιματιστικών μηχανημάτων, κλειστών εμπορικών κέντρων κ.λπ.).



2. Η αστικοποίηση του περιβάλλοντος επιτρέπει την τοποθέτηση των πληθυσμών σε εντελώς ελεγχόμενο τεχνητό περιβάλλον, επιτηρούμενο, όπου το άτομο είναι πλήρως ενταγμένο στην προοπτική της Νέας Τάξης. Αύριο, πιθανόν οι πόλεις θα είναι μέσα σε κλειστούς θόλους, καλά προστατευμένες από το φαινόμενο του θερμοκηπίου και ως εκ τούτου καλά φρουρούμενες από παντού.

3. Η επαφή με τη φύση είναι επικίνδυνη διότι συνιστά αναφορά σε μία άλλα αρχή, συμπαντική. Ο θαυμασμός της αρμονίας, της ομορφιάς και της τελειότητας αυτής της αρχής είναι καταστρεπτικός για τους Επικυρίαρχους: οδηγεί τον άνθρωπο στο να απορρίψει την ασχήμια του περιβάλλοντος των σημερινών πόλεων και να αμφισβητήσει τη σημερινή κοινωνική τάξη που πρέπει να αποτελεί τη μόνη αναφορά του.

4. Ο θαυμασμός της φύσης κρατά ζωντανό το όνειρο και εντείνει την εσωτερική ζωή των ατόμων, αναπτύσσοντας την ευαισθησία τους και συνεπώς την αυτεξουσιότητά τους. Παύουν λοιπόν να συναρπάζονται από τα καταναλωτικά αγαθά, γυρίζουν την πλάτη στα τηλεοπτικά σκουπίδια που σκοπό έχουν να τους αποβλακώσουν και να ελέγξουν το πνεύμα τους. Απελευθερωμένοι από τις αλυσίδες τους, αρχίζουν να φαντάζονται μία άλλη εφικτή κοινωνία, που βασίζεται σε αξίες διαφορετικές από το κέρδος και το χρήμα.

Όλα αυτά που μπορούν να ωθήσουν τα άτομα να σκέπτονται και να ζουν αυτόνομα είναι δυνάμει ανατρεπτικά. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τη Νέα Τάξη είναι η πνευματικότητα γιατί αυτή οδηγεί το άτομο στην ανατροπή του συστήματος αξιών του και συνεπώς της συμπεριφοράς του, εις βάρος των αξιών και της συμπεριφοράς που του έχει επιβάλει η κοινωνική εξάρτηση.

Λίγος χρόνος μας μένει να αντιδράσουμε, γιατί όλα τα απαραίτητα μέσα ελέγχου για μια μελλοντική δικτατορία είναι ήδη σε πλήρη λειτουργία.


Σχόλιο Αφύπνισης: Δείτε την τεχνολογία πυρόσβεσης που σβήνει την φωτιά με τον ήχο και σκεφτείτε γιατί δεν την χρησιμοποιούν... (ΕΔΩ)





Πηγή:
resaltomag.gr
http://ellaniapili.blogspot.gr/2015/07/h_27.html

"Ἄρτεμις κι Ἀπόλλων"

Ἄρτεμις καὶ Ἀπόλλων.

Ἄρτεμις κτείνει δὲ μετ᾿ οὐ πολὺ καὶ Τιτυόν, ὅς ἦν Διὸς υἱὸς καὶ τῇς Ὀρχομενοῦ θυγατρὸς Ἐλάρης, ἥν Ζεύς, ἐπειδὴ συνῆλθε, δείσας Ἥραν ὑπὸ γῆν ἔκρυψε, καὶ τὸν κυοφορηθέντα παῖδα Τιτυόν ὑπερμεγέθη εἰς τὸ φῶς ἀνήγαγεν. Οὗτος ἐρχομένην εἰς Πυθώ Λητῶ θεωρήσας, πόθῳ κατασχεθεῖς ἐπισπᾶται· ἡ δὲ τοὺς παῖδας ἐπικαλεῖται καὶ κατατοξεύουν αὐτόν.
Κολάζεται δὲ καὶ μετὰ θάνατον· γῦπες γὰρ αὐτοῦ τὴν καρδίαν ἐν Ἅιδου ἐσθίουσιν.
Ἀπέκτεινε δὲ Ἀπόλλων καὶ τὸν Ὀλύμπου παῖδα Μαρσύαν. Οὗτος γάρ εὑρὼν αὐλούς, οὕς ἔῤῥιψεν Ἀθηνᾷ διὰ τὸ τὴν ὄψιν αὐτῇς ποιεῖν ἄμορφον, ἦλθεν εἰς ἔριν περὶ μουσικῇς Ἀπόλλωνι.




Συνθεμένων δὲ αὐτῷν ἵνα ὁ νικήσας ὅ βούλεται διαθῇ τὸν ἡττημένον, τῇς κρίσεως γινομένης τὴν κιθάραν στρέψας ἠγωνίζετο ὁ Ἀπόλλων, καὶ ταὐτὸ ποεῖν ἐκέλευε τὸν Μαρσύαν· τοῦ δὲ ἀδυνατοῦντος εὑρεθεὶς κρείσσον ὁ Ἀπόλλων, κρεμάσας τὸν Μαρσύαν ἐκ τινὸς ὑπερτενοῦς πίτυος, ἐκτεμὼν τὸ δέρμα οὕτως διέφθειρεν.
**************
Ὄχι πολὺ ἀργότερα ἡ Ἄρτεμις φονεύει καὶ τὸν Τιτυόνα, ὁ ὁποῖος ἦτο υἱός τοῦ Διὸς καὶ τῆς Ἐλάρας κόρης τοῦ Ὀρχομενοῦ. Αὐτὴν ὁ Ζεύς, ἀφοῦ συνευρέθη μαζύ της, τὴν ἔκρυψεν κάτω ἀπὸ τὴν γῆν φοβούμενος τὴν Ἥραν, καὶ ἔφερεν εἰς τὸ φῶς μόνον τὸν υἱὸν ποὺ ἐγέννησεν, τὸν τεράστιον εἰς μέγεθος Τιτυόνα. Αὐτός ὅταν εἶδεν τὴν Λητώ ἐρχομένην ἐκ τῶν Δελφῶν, ἐκυριεύθη ἀπὸ πόθον καὶ τὴν παρέσυρεν κοντά του. Ἡ Λητώ ἐπικαλέσθη τὰ παιδιά της, τὰ ὁποῖα τὸν ἐφόνευσαν μὲ τὰ βέλη των. Συνεχίζει δὲ νὰ τιμωρεῖται καὶ μετὰ θάνατον· γῦπες τοῦ τρώγουν τὴν καρδίαν, κάτω εἰς τὸν Ἄδην.
Ἀπόλλων καὶ Ἄρτεμις.2
Ὁ Ἀπόλλων ἐφόνευσεν ἐπίσης τὸν υἱὸν τοῦ Ὀλύμπου, Μαρσύα. Αὐτὸς εἶχεν βρῆ τὰς φλογέρας, τὰς ὁποίας εἶχεν πετάξη ἡ Ἀθηνᾶ, διότι ἔκαμνον νὰ φαίνεται ἄσχημον τὸ προσωπόν της, καθώς τὰς ἐφυσοῦσεν, καὶ ἦλθεν εἰς διένεξιν (τσακώνονταν) μὲ τὸν Ἀπόλλωνα σχετικῶς μὲ τὰς ἱκανότητάς των εἰς τὴν μουσικήν.
Συνεφώνησαν, λοιπόν, νὰ διαγωνισθοῦν καὶ ὁ νικητὴς θὰ ἐπέβαλεν εἰς τὸν ἡττημένον τὴν θέλησίν του. Ὅταν ἦλθεν ἡ ὥρα τῆς κρίσεως, ὁ Ἀπόλλων διεγωνίζετο μὲ τὴν κιθάραν του ἀνάποδα καὶ προέτρεπε καὶ τὸν Μαρσύα νὰ κάμνῃ τὸ ἴδιο μὲ τὸν αὐλόν του.
Καθὼς αὐτὸ ἦτο ἀδύνατον νὰ συμβῇ, εὑρέθη ὁ Ἀπόλλων εἰς πλεονεκτικὴν θέσιν, καὶ ἐθεωρήθη νικητής.
Ἔτσι ἐκρέμασεν τὸν Μαρσύαν εἰς ἕνα ὑψηλόν πεῦκον, τὸν ἔγδαρεν καὶ μὲ αὐτὸν τὸν τρόπον τὸν ἐφόνευσεν.





Πηγή:
Τᾶσος Γκολέμης
http://ellaniapili.blogspot.gr/2015/07/blog-post_661.html

"Γιατί έσφαξε τους Εβραίους στην Τριπολιτσά ο Κολοκοτρώνης;"

kati-hksere-o-Kolokotrwnhs-sfazontas-evraious
Στην Τριπολιτσά ο Κολοκοτρώνης εξολόθρευσε 5.000 Εβραίους!
Οι ίδιοι οι Εβραίοι ομολογούν ότι ήσαν πιστοί σύμμαχοι των Οθωμανών και δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι της εξέγερση των Ελλήνων, οι οποίοι φανερά τους μισούσαν.
Όπως γράφει ο Πιερόν, από το 1821 μέχρι το 1831 που ιδρύθηκε το Ελληνικό Κράτος, ο Εβραϊκός Πληθυσμός της Ελλάδος συρρικνώθηκε δραματικά εξ αιτίας των σφαγών και της μετανάστευσεως. Οι Εβραίοι έφευγαν από την Ελλάδα για να μην τους σφάξουν οι Έλληνες! Οι Εβραϊκές Κοινότητες της Θήβας, της Ναυπάκτου και της Πάτρας εξαλείφθηκαν παντελώς από τους επαναστατημένους Έλληνες.


Όταν τον Σεπτέμβριο του 1821 οι Έλληνες κατέλαβαν την Τριπολιτσά, ο Κολοκοτρώνης και τα παλληκάρια του έσφαξαν 5.000 Εβραίους! Ο Πιερόν καταφεύγει στον μεγάλο Γάλλο περιηγητή Πουκεβίλ για να μας δώσει μια εικόνα της σφαγής: Οι χριστιανοί σφάζανε μέχρι και τα ζώα των Εβραίων! Γράφει ο αυτόπτης μάρτυς Μαξίμ Ρεμπό: «Συχνά ένας Έλληνας που πάει να μαχαιρώσει έναν Μουσουλμάνο, τον παρατάει για να σκοτώσει έναν Εβραίο. Οι Ισραηλίτες της Τριπολιτσάς θανατώθηκαν όλοι, οι περισσότεροι από αυτούς στην πυρά, εξαιτίας του μεγάλου μίσους που έτρεφαν γι” αυτούς οι Έλληνες, μετά τις φρικαλεότητες που είχαν διαπράξει οι Εβραίοι της Κωνσταντινούπολης εναντίον των Χριστιανών της Πόλης και πάνω στο σώμα του Πατριάρχη Γρηγορίου»!
Φάτε Ελληνες το κρέας των δεσποτάδων σας…
Έχει σημασία πώς εξηγούν οι ίδιοι οι Εβραίοι τον φοβερό Αντισημιτισμό που έδιεξαν οι Έλληνες το 1821. Κατ’αρχάς υπήρχε το παραδοσιακό Χριστιανικό μίσος απέναντι στον «θεοκτόνο» Λαό των Εβραίων που σταύρωσε τον Χριστό. Το μίσος αυτό ενισχύθηκε από μια σειρά ανθελληνικών ενεργειών του περιουσίου Λαού: Στην Κορώνη οι Εβραίοι βασάνισαν μέχρι θανάτου τον επίσκοπο Γρηγόριο, που είχαν πιάσει όμηρο, πετούσαν τα κομμάτια και φώναζαν στους Έλληνες να φάνε κρέας! Λίγο μετά οι Εβραίοι έκαναν το ίδιο με τον διάκονο του δεσπότη και έναν παπά: Τους πέταξαν κι αυτούς από το κάστρο.
 Όταν οι Έλληνες επιτέθηκαν εναντίον του Ναυπλίου, οι Εβραίοι βασάνισαν έναν Έλληνα μαχητή που μια οβίδα κανονιού του είχε σπάσει το πόδι. Οι Έλληνες έτρεφαν μίσος προς τους Εβραίους, διότι ενώ αυτοί πολεμούσαν για την Λευτεριά τους, οι Εβραίοι πολεμούσαν για να προωθήσουν τα οικονομικά τους συμφέροντα.
Υπενθυμίζω ότι όλα τα παραπάνω τα γράφουν στα βιβλία τους που μνημονεύσαμε στην αρχή, οι δύο κορυφαίοι Εβραίοι ιστορικοί Μερνάρ Πιερόν και Μαρκ Μαζάουερ. Βεβαίως, επιχειρούν να δικαιολογήσουν την συνεργασία των Εβραίων με τους Τούρκους μέσω του Ταλμούδ, που τους πρόσταζε ότι ο Νόμος του Κράτους είναι και ο δικός σας Νόμος!

Λόγω των Εβραίων απέτυχε η επανάσταση στην Μακεδονία!
Ωστόσο, το πιο συγκλονιστικό στοιχείο που ομολογούν οι ίδοι οι Εβραίοι αλλά ουδέποτε θα καταγράψει στο βιβλίο Ιστορίας της Έκτης Δημοτικού η Μαρία Ρεπούση είναι άλλο: Τόσο ο Μαζάουερ όσο και ο Πιερόν (σελ 32-34) αποδέχονται ότι η ελληνική Επανάσταση στην Μακεδονία απέτυχε εξ αιτίας των Εβραίων! Οι τούρκοι, οι Εβραίοι και οι Λεβαντίνοι της Θεσσαλονίκης συμμάχησαν και κατέστειλαν την εξέγερση των Χριστιανών σε όλη την Βόρειο Ελλάδα. Σαρανταδύο ελληνικά χωριά κάηκαν, όλοι σχεδόν οι άνδρες εσφάγησαν και τα γυναικόπεδα φυλακίστηκαν. Ακόμη και ο Εβραιόφιλος Γάλλος περιηγητής Πουκεβίλ παραδέχεται ότι «στα γεγονότα αυτά συνέδραμαν εξαιρετικώς οι Εβραίοι»
Μετά από όλα αυτά ήταν φυσικό οι Έλληνες της Μακεδονίας να στραφούν με μίσος εναντίον των Εβραίων, τους οποίους σε λίγο έπαψαν να προστατεύουν και οι Οθωμανικές Αρχές. Σύμφωνα με την λαϊκή δοξασία, οι Εβραίοι εθεωρούντο πλούσιοι και οι Έλληνες τους συνελάμβαναν για να ζητήσουν λύτρα. Όταν αυτά δεν καταβάλλονται, τους ξυλοκοπούν και τουςλιθοβολούν μέχρι θανάτου. Όταν το 1825 ο Ιμπραήμ ήλθε στην Ελλάδα και άρχισε να σπέρνει τον τρόμο, οι Εβραίοι ανάσαναν. Όταν έπεσε το 1826 το Μεσολόγγι, οι Εβραίοι πανηγύριζαν!
 Δεν μας παίρνει ο χώρος να καταγράψουμε όλη την κόντρα Ελλήνων και Εβραίων κατά την Επανάσταση του 1821. Θα αναφέρουμε μόνο τον ύπουλο ρόλο των Εβραίων χρηματιστών του Λονδίνου στα δάνεια που συνήψε το 1824 με την Αγγλία το υπο σύστασιν ελληνικό Κράτος (σελ. 34 του βιβλίου του Πιερόν)
Κοντολογίς: Ό,τι και να λένε η Ρεπούση, ο Λιάκος, Γιαννουλόπουλος και ο Αλαβάνος, έλληνες και εβραίοι μισούνται θανάσιμα εδώ και 22 αιώνες τουλάχιστον. Ο ρόλος των Εβραίων κατά την Επανάσταση του 1821 ήταν βαθύτατα ανθελληνικός και δικαίως ο Κολοκοτρώνης τους κατέσφαξε τον Σεπτέμβρη του 1821 στην Τριπολιτσά. Αυτό το παραδέχονται οι ίδιοι οι Εβραίοι ιστορικοί, αλλά το αρνούνται οι Έλληνες που γράφουν τα σημερινά σχολικά βιβλία Ιστορίας.
Γι αυτό και το 1821 έχει περιοριστεί σε δύο-τρεις σελίδες στα σχολικά βιβλία Ιστορίας. Τα παιδιά δεν πρέπει ούτε να υποψιαστούν το προαιώνιο μίσος μεταξύ Εβραίων και Ελλήνων, για να μην γίνουν Εθνικιστές και ενοχληθεί το Διεθνές Εβραϊκό Λόμπυ που χρηματοδοτεί την έκδοση των σχολικών μας βιβλίων εδώ και λίγα χρόνια.

Πηγή:
http://ellinonpaligenesia.blogspot.gr/
http://ellaniapili.blogspot.gr/2015/07/blog-post_948.html

"ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: Η ΤΡΟΪΚΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!"

Σε καταγγελία χιλίων Ρίχτερ προέβη Γιάννης Βαρουφάκης στην επίμαχη δήλωσή του στο Φόρουμ Επίσημων Νομισματικών και Οικονομικών Θεσμών (OMFIF), αποκαλύπτοντας πως η Τρόικα ελέγχει το οικονομικό Λογισμικό του Ελληνικού Κράτους!

Αυτή τη συγκλονιστική διαπίστωση έκανε ειδικός, Καθηγητής Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κολούμπια, στενός και έμπιστος φίλος του Γιάννη, ο οποίος αφού διορίστηκε στο ΥΠΟΙΚ, έψαξε με εντολή Βαρουφάκη το Σύστημα του Υπουργείου Οικονομικών, ανακαλύπτοντας ότι το Λογισμικό το ελέγχει η Τρόικα!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΓΚΕΣΠΑΠΟ
Γι΄ αυτό ακριβώς ο Γιάννης επιχείρησε να χακάρει το Λογισμικό-Γκεστάπο, να αντιγράψει τα ΑΦΜ μας και με το πάτημα ενός κουμπιού να μπορούμε να λειτουργήσουμε σε Ελεύθερο Τραπεζικό Σύστημα, έτοιμο και για παράλληλο Νόμισμα, απελευθερωμένοι από την ηλεκτρονική παρακολούθηση και την παρεμπόδιση των ξένων δυναστών, που με το Λογισμικό-Ράιχ μας κρατούν παράλυτους και αλυσοδεμένους στα κρατητήρια του Μνημονίου!

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ - ΑΡΑΧΝΗ
 Ο διωγμένος από τον αχάριστο και υποχωρητικό Τσίπρα πρώην Υπουργός Οικονομικών, δεν προσπάθησε μόνο γλιτώσει τη χώρα από το δυσβάσταχτο Χρέος απαιτώντας διαγραφή ενός μέρους του, σημείο στο οποίο κολλούσαν οι διαπραγματεύσεις επειδή η Τρόικα μας πάει για "σφάξιμο" θέλοντας να μας παχύνει και λιγουλάκι, αλλά προσπάθησε στην πράξη να ελευθερώσει κυριολεκτικά την Ελλάδα από το Λογισμικό-Αράχνη με το οποίο μας ελέγχει και μας εξουσιάζει η Τρόικα! Ελέγχοντας απευθείας Έσοδα, καταθέσεις, λογαριασμούς, ΑΦΜ, τον καθένα μας και όλο το Κράτος ταυτόχρονα! Κατά παραβίαση του Συντάγματος, της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της Ελευθερίας των πολιτών!

Και το ανέχεται ο Πρωθυπουργός "Τσε Γκε Βάρα" και ο έτερος Μνημονιοκτόνος CDSοκυνηγός; Το ανέχεται η Βουλή των Ελλήνων, καταπατώντας το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία;

Το ανέχονται οι Βουλευτές; Τα κόμματα; Οι θεσμοί; Το κράτος;

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΣΕΙΣΜΟΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ
"Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ελέγχεται από την Τρόικα! Φανταστείτε η Εφορία του Ηνωμένου Βασιλείου να ελέγχεται από τις Βρυξέλλες" λέει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βαρουφάκης στο OMFIF!

"Όμως - συνεχίζει -  η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων ελέγχεται από εμένα... Διόρισα έναν καλό παιδικό μου φίλο, που είχε γίνει Καθηγητής Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια... ...Μια εβδομάδα αφού πήγαμε στο Υπουργείο, με κάλεσε και μου είπε πως αυτός ελέγχει τα μηχανήματα, αλλά το Λογισμικό ελέγχεται από την Τρόικα! Και θα καταλάβαιναν αμέσως αν δοκιμάζαμε να φτιάξουμε ένα 
 (Τραπεζικό) 
Σύστημα Παράλληλων Πληρωμών"! 
Δηλαδή η Ελλάδα κρατιέται απολύτως αιχμάλωτη, με κομμένες τις δυνατότητες οποιασδήποτε αυτόνομης κίνησης ή πορείας, λόγω του Λογισμικού-Γκεστάπο! Με το οποίο μπορούν να μας παραλύσουν! Όμως ο Βαρουφάκης και ο Καθηγητής είχαν βρει την αχίλλειο πτέρνα του:

"Αποφασίσαμε να χακάρει το Υπουργείο μου ώστε να αντιγράψει το Φορολογικό Σύστημα και να μπορέσει να δουλέψει για τον σχεδιασμό και την εφαρμογή του Παράλληλου (Τραπεζικού) Συστήματος" αποκαλύπτει ο Γιάννης στο OMFIF και διευκρινίζει πιο αναλυτικά:

«Σχεδιάζαμε να δημιουργήσουμε αποθεματικούς λογαριασμούς που θα συνδέονταν με κάθε φορολογικό αρχείο". Μια κίνηση που "θα μας επέτρεπε να δίνουμε αριθμούς PIN» (ώστε να δημιουργηθεί ένα Παράλληλο μη ελεγχόμενο από την Τρόικα Τραπεζικό Σύστημα, για να γίνονται πληρωμές μισθών και όλα τα σχετικά)! 

ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩ
"Αυτοί οι λογαριασμοί θα ήταν σε ευρώ, αλλά με το πάτημα ενός κουμπιού θα μπορούσαν να μετατραπούν σε μια νέα δραχμή" επεξηγεί ο Βαρουφάκης, που δεν είναι υπέρ της εξόδου από το ευρώ, αλλά υπέρ ενός νομίσματος εσωτερικού, παράλληλου με το ευρώ, θέση την οποία διαλαλεί το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ από το 2011, ως τη μόνη πραγματικά γρήγορη και επωφελή θεαματικά λύση, που θα μας απογείωνε οικονομικά, μένοντας εντός ευρώ, αλλά με τις πληρωμές των Υπαλλήλων και Συντάξεων σε νέα Δραχμή, με σταθερή ισοτιμία προς το ευρώ!

 Γιατί; Για να επιτύχουμε "εσωτερική υποτίμηση" - διόρθωση, χωρίς να πρέπει να μειώνονται μισθοί και συντάξεις ή να γίνονται περικοπές, εξακοντίζοντας εξαγωγές και τουρισμό, κάνοντας λίγο ακριβότερα τα εισαγόμενα προϊόντα, ώστε να ξαναδημιουργηθεί εσωτερική παραγωγή!

Παράλληλα η χώρα θα αποδεχόταν κάθε πληρωμή με ευρώ, όπως π.χ. από τους Τουρίστες, ενώ στις Τράπεζες θα μπορούσαν με μικρή διαφορά να αλλάζονται τα νομίσματα, που θα ήταν σε σταθερά οριζόμενη κάθε φορά ισοτιμία.
Αυτό θα μας επέτρεπε να κόψουμε στην ουσία δικό μας νόμισμα, να αποκαταστήσουμε αδικίες, να αυξήσουμε το ΑΕΠ και να κάνουμε εξαιρετικά ανταγωνιστική την Οικονομία μας!

CHIEMGAUER: ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΑΣ
Σε ορισμένες περιοχές της Βαυαρίας, ενός από τα βασικότερα ομόσπονδα κρατίδια της ίδιας της Γερμανίας, κυκλοφορεί εδώ και μερικά χρόνια εσωτερικό παράλληλο Νόμισμα με το Ευρώ! Και καμμία καταστροφή δεν έγινε! Κανένας δεν μπόρεσε να τους σταματήσει. Κανείς δεν το μετάνιωσε! Κανείς πια που το χρησιμοποιεί δεν θέλει να το αλλάξει!

Το Chiemgauer κυκλοφορεί σε χαρτονομίσματα ασφαλείας, με σταθερή ισοτιμία 1:1 με το ευρώ, και εάν κανείς θελήσει να το μετατρέψει σε ευρώ, πληρώνει μια μικρή διαφορά, όπως θα συνέβαινε και με την εσωτερική μας Δραχμή! Πού όταν την είχαμε, ευτυχούσαμε... Και ορίζαμε τη ζωή μας σαν καπετάνιοι... 
Με τα Μνημόνια και την αδυναμία Εθνικής Νομισματικής Πολιτικής, γίναμε όμως σκλάβοι...

Ο Βαρουφάκης προσπάθησε να μας Ελευθερώσει! Δεν τον άφησαν! Έφτασε ως την δημιουργία του Παράλληλου Ελεύθερου Κρατικού Τραπεζικού - Φορολογικού Συστήματος, χωρίς να καταλάβει τίποτα το Βερολίνο! Κέρδισε ακόμη και το Δημοψήφισμα με 61,31% και σαν ανταμοιβή τον απέλυσαν κατ΄ απαίτηση των Δυναστών μας!

Γι΄ αυτό και μόνο - χώρια όλα τα άλλα τρομερά και μεγάλα - ο Πρωθυπουργός, που θα έσκιζε τα ...Μνημόνια, θα έπρεπε να ντρέπεται...


Πηγή:
http://noiazomaiblog.blogspot.gr
http://ellaniapili.blogspot.gr/2015/07/blog-post_792.html

- Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ -

ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ
ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ
ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ
ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ…
ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑ
ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΜΕΝΟΥΝ ΩΣ ΑΝΑΠΝΟΗ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΦΟΡΙΑ
ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΞΥΒΡΙΣΑΝ ΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΚ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ
ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΕΛΛΑΔΑ
……
Ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΝ ΕΠΕΤΑΙ ΠΟΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΛΕΙ ΤΟ ΝΟΗΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΩΔΗ ΤΟΥ ΗΝΙΟΧΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΩΣ ΑΡΩΓΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΥΡΥΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΝΑΡΕΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ
……
ΟΤΙ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΦΩΤΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟ ΕΣΤΙ !
ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΑΠΛΑ ΤΙ ΕΙΣΑΙ
ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΣΕ ΑΥΤΟ!
ΓΙΝΕ -ΕΝΑ- ΜΕ ΑΥΤΟ!
ΑΝΑΔΕΙΞΕ ΤΟ ΩΣ -ΕΝΑ- ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΝ !!
ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΑΜΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΖΗΝ
ΧΡΥΣΗΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣ ΝΟΟΣ
ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ ΖΗΝ !!
ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ!!!



 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!!!! Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ WEEKEND X-PRESS ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

 

 Βίκυ ΣώζουΒίκυ Σώζου
Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ WEEKEND X-PRESS
ΠΟΥ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΟ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ,
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο."ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ¨( Ε.ΣΥ)." ,
ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΘΕΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ,
ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ,
ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ - ΔΟΓΜΑΤΑ - ΧΡΩΜΑΤΑ !!!!!



  
 
 



 


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206260772270481&set=pcb.10206260801711217&type=1&theater

ΣΑΠΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ: ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΑ PONY

 

Αυτή είναι η μοναδική αιτία, που η γελοία αυτή χώρα είναι η μοναδική στον κόσμο, που δεν μπορεί να βγει από μνημόνια. Επειδή το θέμα της δεν είναι οικονομικό, αλλά βαθιά δομικό. Μια χούντα φασιστών γραφειοκρατών κατσικώθηκε στο σβέρκο του λαού και εμποδίζει κάθε ανάπτυξη, καταστρέφοντας την πραγματική οικονομία, από τεμπελιά !...

Και αναγκάζεται η βιομηχανία, ενώ έχει έτοιμες παραγγελίες, ενώ είναι έτοιμη να προσλάβει 400 άτομα, να τρέχει σε βουλευτές, για να διερευνήσουν γιατί επί 5 μήνες, μια γαμημένη δημόσια υπηρεσία, δεν απαντά καν (!!!) σε αίτησή της !

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα γραφειοκρατικά εμπόδια που μπλοκάρουν την κατασκευή των θρυλικών αυτοκινήτων “PONY” στη Θεσσαλονίκη, από την ελληνική εταιρεία “NAMCO A.E.”, στερώντας από την πόλη περίπου 400 νέες θέσεις εργασίας καθώς και το ενδεχόμενο ανάπτυξης νέας βιομηχανικής ζώνης στην ανατολική της πλευρά, απ' όπου η κατασκευάστρια εταιρεία θα μπορούσε να προμηθευτεί εγχώρια παραγόμενα καθίσματα αυτοκινήτου, φανάρια και ελαστικά, επαναφέρει στο προσκήνιο ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, με ερώτηση που κατέθεσε σήμερα (Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015) στον αρμόδιο Υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Εντύπωση προκαλεί, μάλιστα, το γεγονός πως η εταιρεία, χωρίς να έχει ξεκινήσει ακόμα την παραγωγή ελληνικών αυτοκινήτων τελευταίας τεχνολογίας, έχει ήδη 400 παραγγελίες σε αναμονή, ενώ επεξεργάζεται παράλληλα πλάνο για να αναπτύξει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα.

Το πρόβλημα που εμποδίζει την έναρξη της παραγωγικής διαδικασίας, εστιάζεται στο γεγονός ότι ενώ η εταιρεία έχει καταθέσει εδώ και περίπου πέντε μήνες τον σχετικό φάκελο στο Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών, ώστε να πιστοποιηθεί από την ΕΒΕΤΑΜ (Ανώνυμη εταιρεία Βιομηχανικής Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Εργαστηριακών δοκιμών, Πιστοποίησης και Ποιότητας Α.Ε.), εντούτοις μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει καμία απάντηση.

Η παραπάνω “ομηρία”, έχει ως αποτέλεσμα αφενός η κατασκευάστρια εταιρεία να ζημιώνεται οικονομικά για κάθε ημέρα που περνά, καθώς συντηρεί το εργοστάσιο που βρίσκεται στην περιοχή της Θέρμης του Ν. Θεσσαλονίκης και τους 35 απασχολούμενους υπαλλήλους και αφετέρου να μην υλοποιείται το επιχειρησιακό πλάνο για την άμεση πρόσληψη 120 ατόμων, οι οποίοι σε εύλογο βάθος χρόνου αναμένεται να φτάσουν τους 400 εργαζόμενους.

Με αφορμή τα παραπάνω, ο κ. Καράογλου ρωτά τον αρμόδιο Υπουργό για ποιούς λόγους δεν έχει προχωρήσει η διαδικασία πιστοποίησης της “NAMCO A.E.” από την ΕΒΕΤΑΜ, καθώς και σε ποιές ενέργειες θα προβεί προκειμένου να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες και να μην εξαναγκαστεί σε φυγή σε γειτονική χώρα, η μοναδική αυτοκινητοβιομηχανία που μπορεί να λειτουργήσει άμεσα εντός των ελληνικών συνόρων;

Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ !

11136661_10203774037463508_1927272386717851768_n1Καλημέρα σας ,
1ον. Η Ελλάδα βιώνει μια ιδιόρυθμη δικτατορία , όμοια της οποίας ποτέ δεν γνώρισε ο τόπος μακραίωνα ιστορία του !
2ον. Υπαίτιοι , γιατί πάντα υπάρχουν και πρωταίτιοι υπεύθυνοι όταν καταλύεται η Δημοκρατία δεν κρύβονται , μάλιστα δε έχοντας την εσφαλμένη εντύπωση ότι πράττουν το <σωστό>, χειροκροτούν τον εαυτό τους !
3ον. Κύριε Πρωθυπουργέ , εξαπάτησες τον Ελληνικό λαό ,.
Εγώ δεν λέω ότι είσαι <αριστερός> γιατί δεν παίζει πια κανέναν ρόλο στο Παγκόσμιο Πολιτικό χάρτη μία ανύπαρκτη ιδεολογία , απομεινάρι παραφυάδας του κομμουνισμού , ο οποίος καταρρέοντας κάτω από το βάρος της ανικανότητάς του να προσαρμόζεται σε έναν κόσμο εντελώς διαφορετικό από αυτόν όταν έτυχε την πρώτη εφαρμογή του , παρέσυρε όλα τα συμπαραμαρτούντα πολιτικά συστήματα !
4ον. Μας απόμεινε , μιας και η ξενόφερτη βασιλεία , μπήκε για πάντα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας , το Δημοκρατικό πολίτευμα , με καταστατικό χάρτη , το Σύνταγμα , το οποίο εμπεριέχει το σπέρμα της δικτατορίας ,αν δεν μπορεί κι αυτό να προσαρμόζεται στα καλέσματα των καιρών , όπως παραδείγματος χάριν , οι τροποποιήσεις ακόμη και τον θεμελιωδών διατάξεων του , για να απαλλαγεί από τους <ιούς> οι οποίοι παραμονεύουν κάθε εποχή
5ον. Θα έλεγα , όπως το 120 τελευταίο άρθρο του Συντάγματος καλεί τον πολίτη να υπερασπιστεί την υπαρξή του , το πρώτο άρθρο έπρεπε να προβλέπει την αναγκαία προσαρμογή του στα νέα δεδομένα και να δίνει το δικαίωμα αλλαγής σε όλα τα άρθρα του , οι οποίες αλλαγές θα τίθενται σε γνώση και προς ψήφιση από τον κυρίαρχο λαό !
6ον. Η <αυταπάτη> της ανεξαρτησίας κάθε χώρας , να αποφασίζει ο λαός για το μέλλον του , από ένα <τυχαίο> γεγονός , απέδειξε , ότι έπαψε να υπάρχει ! Η Παγκοσμιοποίηση δυστυχώς αχρηστεύει στην πράξη κάθε σύνταγμα , ακόμη και τον καταστατικό χάρτη του Ο.Η.Ε. ,
7ον. Αυτή την στιγμή , αφού ο κύριος χρηματοδότης της εθνικής οικονομίας είναι η Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα , πλήρως ελεγχόμενη από την Παγκόσμια Τράπεζα , έχουν τεθεί οι όροι επιβίωσης του Ελληνικού Έθνους .Παρά την ξεκάθαρη απάντηση του λαού εναντίον σκληρών μέτρων , προσθέτοντας κι άλλα ακόμη πιο σκληρά , παραχωρώντας πλήρως την Εθνική κυριαρχία μας , τούτο αυτό καθ αυτό σημαίνει κατάλυσει του Δημοκρατικού πολιτεύματος .
8ον. Η Πρόεδρος της βουλής , καταγγέλει το πραξικόπημα ,αλλά ουδέναν πείθει ,εντός και εκτός κοινοβουλίου για τις πραγματικές της προθέσεις .Κι αυτό γιατί δεν συνοδεύεται από μια ηχηρή παραίτηση αυτής και των διαφωνούντων υπολοίπων του ΣΥΡΙΖΑ , όπως και την απ αρχήν θέσεις του Κ.Κ.Ε. και της Χρυσής Αυγής !
9ον. Και τι μέλλει γενέσθαι , με την οικονομία να ασφυκτιά , με τις τράπεζες κλειστές , να μην μπορεί ο πολίτης να πάρει τα δικά του χρήματα (δεν γυρεύει δανεικά) , τις επιχειρήσεις να σταματούν την παραγωγή τους ελλείψει πρώτων υλών , οι κτηνοτροφικές επιχειρήσεις να μην μπορούν να θρέψουν τα ζωντανά τους , ο τουρισμός να μην μπορεί να εξυπηρετήσει τα εκατομμύρια τουριστών και οι ακτές μας να γεμίζουν με χιλιάδες προσφύγων η λαθρομεταναστών και ότι αυτή η απόφαση συνεπάγεται?
10ον. Ας θεωρηθεί η σημερινή μου αναφορά , ως καταγγελία ως ένα καλοστημένο άοπλο και αναίμακτο (αυτό <παίζεται>) πραξικόπημα , με ευθύνη του πολιτικού κόσμου , των ηγεσιών όλων των εξουσιών , στρατού , δικαιοσύνης, δημοσιογράφων αλλά σε άγνοια του λαού σε ποσοστό 95% .
11ον. Ενώ όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν 600 δις του Αρτέμη Σώρρα , ότι τα διακαιώματά μας στην Παγκόσμια Τράπεζα είναι τρις , κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τι συμπεράσματα να βγάλω ?? Η Ελλάδα πρέπει να σβήσει από τον χάρτη . Η Ελλάδα πρέπει να εποικισθεί , από τις φυλές του Αβραάμ και τους απογόνους της Αγάρ .!!
12ον . Πάρτε το απόφαση , η Ελλάδα κατοικείται χιλιάδες χρόνια από Έλληνες , οι οποίοι ανιοδιοτελώς σκόρπισαν απλόχερα την γνώση , ως κύρια αποστολή τους ! (και δεν θα με κάνετε στα γηρατειά μου , να κλαίω σαν μωρό παιδί για την κατάντια μας ) Panagiotis Kourevessis

http://alfeiospotamos.gr/?p=16815

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ! ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ !

https://www.google.com/maps/d/viewer?usp=sharing&mid=zioSogf14fdA.kjXBAEZD3TCE

https://www.google.com/maps/d/viewer?usp=sharing&mid=zioSogf14fdA.kjXBAEZD3TCE

Λίλη Χαραλαμπίδου ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ !!!
Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ-ΔΟΓΜΑ-ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!
ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!!


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!!

ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.»

http://alfeiospotamos.gr/?p=16821

Η ΟΜΙΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΜΙΔΕΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 22/7/2899

ESY MIDEAS 22 7 2015

 

http://alfeiospotamos.gr/?p=16813

29/7/2899/Ω:09.30 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ (πρώην «ΖΟΡΜΠΑΣ»)

11760176_10206131838407147_4194664185226325372_n1

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 111 ΠΑΛΟΥΚΙ ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ 29 7 2899

 

 

http://alfeiospotamos.gr/?p=16832

Αυτός είναι πολιτισμός! Αυτόχθονη φυλή στον Καναδά αρνείται 267.000 δολάρια ανά άτομο για να επιτρέψει τη διέλευση αγωγού από τη γη τους


Η φυλή των Lax Kw’alaams, ενός «πρώτου έθνους» που ζει σε ένα απομακρυσμένο μέρος της Βρετανικής Κολομβίας στον Καναδά, απέρριψε μια προσφορά ύψους 267.000 δολαρίων ανά άτομο για να επιτρέψει σε έναν αγωγό φυσικού αερίου να κατασκευαστεί στη γη τους. 
Το εταιρικό σχήμα υπό τον ενεργειακό γίγαντα Petronas της Μαλαισίας είχε προσφέρει στα 3600 άτομα της φυλής συνολικά 960.000.000 δολάρια για να καταστεί δυνατή η κατασκευή... του αξίας 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων τερματικού σταθμού υγροποιημένου φυσικού αερίου του Βορειοδυτικού Ειρηνικού.
«Δεν είναι θέμα χρημάτων: είναι περιβαλλοντικό και πολιτιστικό ζήτημα» ανέφεραν στη δήλωσή τους οι εκπρόσωποι της φυλής που ψήφισαν ομόφωνα ενάντια στην προσφορά. Η ψηφοφορία έγινε εν μέρει δυνατή από μια απόφαση του Καναδικού Ανώτατου Δικαστηρίου πέρυσι που έδωσε μεγαλύτερη αυτονομία στις αυτόχθονες ομάδες και μεγαλύτερο έλεγχο επί των φυσικών πόρων και ζητημάτων που επηρεάζουν τα εδάφη τους.
Η απόφαση αποτελεί ένα ακόμη εμπόδιο στα σχέδια ενεργειακών κολοσσών να εξάγουν περισσότερα ορυκτά καύσιμα από τον Καναδά. Εκτός από τον αγωγό Keystone XL Pipeline του οποίου το τελευταίο διασυνοριακό σκέλος δεν εγκρίθηκε από το Λευκό Οίκο, η νέα πρωθυπουργός της Αλμπέρτα έχει δηλώσει ότι θα αποσύρει την υποστήριξη της Επαρχίας στον αγωγό Northern Gateway που θα μεταφέρει αραιωμένη άσφαλτο από πισσώδεις άμμους στην ακτή του Ειρηνικού.
 
http://www.awakengr.com

Οι Ελ και ο θρύλος τους!

1 

Κάτι ήξερε ο Κίσσινγκερ όταν έλεγε ότι αν μάθουν οι Έλληνες τη πραγματική τους ιστορία και το πολιτισμό θα γίνουν μεγάλοι και τρανοί
Από τη σύγχρονη ιστορία και γεωγραφία, μάθαμε στα σχολεία ότι την Αμερική ανακάλυψε ο Λατίνος θαλασσοπόρος και εξερευνητής ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΟΛΟΜΒΟΣ. Αυτό είναι σωστό, αλλά ισχύει μόνο για τα χρόνια του Μεσαίωνα, δηλαδή για τη μ.Χ. εποχή. Ως γνωστόν ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΟΛΟΜΒΟΣ, έφθασε στην Αμερικανική ήπειρο στη δεκαετία του 1450 μ.Χ.
Όμως χιλιάδες χρόνια προ Χριστού, σύμφωνα με τη….
παράδοση, και τα όσα αρχαιολογικά ευρήματα, τεκμήρια, σύμβολα, κειμήλια, βιβλία, και μνημεία διεσώθησαν και ευρέθησαν σε διάφορα μέρη της Γης, στο πλανήτη μας υπήρξε πολιτισμός υψίστης τεχνολογίας, και η υπερδύναμη των χρόνων εκείνων, ήταν οι πρόγονοί μας Έλληνες, οι γνωστοί στην τότε ανθρωπότητα σαν ΕΛ, από το ΕΛΛΗΝΕΣ & ΕΛΛΑΣ.
Οι ΕΛ είχαν ανακαλύψει…
την Αμερική, και είχαν εγκατασταθεί εκεί, με πολιτισμό και τεχνολογία υψίστης σημασίας και τελειότητος, π.χ. σε βιβλία, εικόνες, και πίνακες ζωγραφικής θα δείτε τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ να ίπταται καθήμενος επάνω σε ανάκλιντρο, επίσης θα δείτε πλοία που ίπταντο σε περίπτωση φουρτούνας και κακοκαιρίας, για να υπερκεράσουν τη μανία των κυμάτων, και άλλα πολλά.
Αυτό σημαίνει ότι οι ΕΛ κατείχαν τη τεχνολογία και τεχνογνωσία της αντιβαρύτητος.
Αποδείξεις της ύπαρξης των ΕΛ στην Αμερική έχουμε πολλές, ενδεικτικώς αναφέρω τις κάτωθι περιπτώσεις.
1. Οι πρόγονοί μας ΕΛ έχτισαν στην Αμερική, αρχαία Ελληνικά θέατρα, που σώζονται σαν μνημεία-ερείπια μέχρι της σήμερον.
2. Πολλές πόλεις σε όλη την Αμερικανική ήπειρο έχουν Ελληνικά ονόματα. Οι Έλληνες προϋπήρχον των ιθαγενών ερυθροδέρμων, ή συνυπήρξαν, αυτό η ιστορία δεν το διευκρινίζει.
3. Ευρέθησαν κοσμοδρόμια στην οροσειρά των Άνδεων, και στο Περού, για διαστημικές πτήσεις, που φέρουν αρχαία σύμβολα των ΕΛ.
4. Στο Μεξικό ευρέθησαν Ελληνικές πυραμίδες, με σύμβολα των ΕΛ, όπως Μαίανδροι, το κεφαλαίο γράμμα του Ελληνικού αλφαβήτου Λ, το δελφικό Ε , και άλλα μνημεία. Αυτά τα σύμβολα κοσμούσαν τις πυραμίδες και τα παλάτια.
5. Στη χερσόνησο YUCATAN, (Είσοδος στο Κόλπο του Μεξικού), ευρέθησαν αρχαίες Ελληνικές πυραμίδες, με σύμβολα των ΕΛ.
6. Τα χάλκινα βιβλία που ευρέθησαν στο ΘΙΒΕΤ και ΙΝΔΙΑ είναι γεμάτα από τέτοιες αποκαλύψεις.
7. Ο Αρχαίος Έλλην Ήρωας ΗΡΑΚΛΗΣ, (ένας από τους αρχηγούς των ΕΛ, ο άλλος ήταν ο ΔΙΑΣ και ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,) διέβη τα στενά του Γιβραλτάρ, εξ ου και οι περίφημες στήλες του ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ, μνημείο αθάνατο που σώζεται μέχρι της σήμερον. (Ο γράφων έχει δεί τις μαρμάρινες κολώνες του ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ με ναυτικά κιάλια, όταν πέρασα τα στενά του Γιβραλτάρ προς Ατλαντικό και προς Μεσόγειο, πέρα-δώθε).
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ διασχίζοντας τα στενά του Γιβραλτάρ, μετέβη στην Αμερική ιπτάμενος με πλοία που ίπταντο, (αλλά πιθανόν και διά θαλάσσης), σύμφωνα με τις γραφές,(χάλκινα βιβλία, παπύρους, κλπ.) την οποία και αποίκησε με πλήθος Ελλήνων της εποχής εκείνης.
8. Πολλοί ιστορικοί και άλλοι επιστήμονες, με διάφορες πολυτελείς εκδόσεις, αλλά και διαλέξεις σε ανώτατα πνευματικά ιδρύματα, και σε τηλεοπτικά κανάλια, αναφέρουν τα γεγονότα αυτά της ανακάλυψης και αποίκισης της Αμερικανικής Ηπείρου, από τους ΕΛ, χιλιάδες χρόνια προ Χριστού, πιθανολογείται στην εποχή του Δευκαλίωνα.
Οι ΕΛ είναι εκείνοι οι οποίοι έχτισαν όλα αυτά τα ωραία και θαυμαστά τα οποία ανακαλύπτονται σήμερα στην Αμερικανική ήπειρο.
Κατόπιν όλων αυτών, οι σύγχρονοι Αμερικανοί, οφείλουν χάριτας στον Ελληνισμό, και τους Έλληνες, οι οποίοι τους έδωσαν το πολιτισμό.
Διά όλα αυτά οφείλει η Ουάσινγκτον να αποκαταστήσει την ιστορική αλήθεια, ώστε να απονεμηθούν , έστω και αργά, τα του Καίσαρος των Καίσαρι…
Πρέπει οι σύγχρονοι Αμερικανοί να σέβονται τον Ελληνισμό, και όχι να πολεμούν την Ελλάδα με τέτοιο μίσος στο διεθνές διπλωματικό, οικονομικό, και πολιτικό σκηνικό, σε θέματα Γεωπολιτικής, Γεωστρατηγικής, και Γεωενέργειας.
Ίσως η Αμερικανική Ακαδημία Επιστημών, να θελήσει να αποκαταστήσει την ιστορική πραγματικότητα, για τη πραγματική αλήθεια της ανακάλυψης της Αμερικής, με ότι αυτό συνεπάγεται…
Ο τέως ΥΠ.ΕΞ των ΗΠΑ Χένρυ Κίσσιγκερ, είπε, εάν οι Έλληνες εκμεταλλευθούν την Ιστορία τους, και το πολιτισμό τους, τότε θα γίνουν διεθνώς σεβαστοί, και θα κερδίσουν σε όλα τα διεθνή μέτωπα, τα εθνικά τους δίκαια.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ Διεθνολόγος
πηγη
- See more at: http://www.xorisorianews.gr/
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters