Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

ΤΗΝΟΣ - ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΦΙΤΡΙΤΗΣ – ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ


Ερευνώντας τις λεπτομέρειες που πέρασαν στα "ψιλά γράμματα" μέσα από τις σελίδες της σύγχρονης Ιστορίας.
ΤΗΝΟΣ
Το νησί του Ποσειδώνα, της Αμφιτρίτης, του Αιόλου, της Δήμητρας, του Διόνυσου αλλά και ολόκληρου του Δωδεκάθεου.
Σε αυτή την ανάρτηση θα μιλήσουμε για τον Ιερό Ναό του Ποσειδώνα και της Αμφιτρίτης.
Σήμερα η Τήνος είναι γνωστή για τον Ναό της Παναγίας της θαυματουργού Μεγαλόχαρης. Πλήθος προσκυνητών καταφθάνουν στο νησί για να εναποθέσουν το τάμα τους ή να αποδώσουν τιμές στην θαυματουργή εικόνα της Παναγίας.

Καλό όμως είναι να γνωρίζουμε και την ιστορία του νησιού της Τήνου, αλλά και κάθε νησιού και κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Οι σημερινοί Έλληνες έχουμε μία τάση να βλέπουμε τα πράγματα επιφανειακά. Λίγοι είναι εκείνοι που ερευνούν την εις βάθος ιστορία. Και ακόμα πιο λίγοι μπορούν να συνδυάσουν αυτό που συνέβαινε την παλαιά εποχή, με αυτό που συμβαίνει τώρα.
Μία εμπεριστατωμένη έρευνα φέρνει στο φως πάρα πολλά κοινά σημεία τα οποία υιοθετήθηκαν από την μεταγενέστερη ιστορία. Πολλές φορές αυτή η μεταγενέστερη ιστορία υιοθετώντας στοιχεία της παλαιότερης, φέρεται με έναν εντελώς εγωιστικό τρόπο απέναντι στους προπάτορες της και παρόλο που απαιτεί γονυπετείς ανθρώπους, εντούτοις το ίδιο το σύστημα της μεταγενέστερης ιστορίας αναθεματίζει και προσπαθεί με κάθε μέσο να εξαλείψει τα σημάδια της προγενέστερης ξεχνώντας οικιοθελώς ότι το μόνο που έχει κάνει είναι να αντιγράψει τα παλαιότερα στοιχεία.
Σε πολλές περιπτώσεις το μεταγενέστερο σύστημα φορτώνει μία ετικέτα στο προγενέστερο χαρακτηρίζοντας το «ειδωλολατρικό». Ξεχνά όμως τις πάμπολες υιοθεσίες που έχει κάνει και ξεχνά και κάτι σημαντικότεροΌτι το προγενέστερο σύστημα προϋπήρχε του μεταγενέστερου αφενός και αφετέρου πάνω στη βάση του προγενέστερου στηρίχθηκε για να εδραιωθεί. Άρα το μεταγενέστερο είναι ένα κλαδί του προγενέστερου, μία «αίρεση» όπως χαρακτηρίζεται στον σημερινό μας κόσμο. Τα «ειδωλολατρικά αγάλματα» αντικαταστάθηκαν με «τις θαυματουργές εικόνες». Από ύλη φτιαγμένα και τα μεν, από ύλη φτιαγμένες και οι δε. Ας αρχίσουμε λοιπόν να παίρνουμε τα πράγματα με το όνομά τους. Αυτό σημαίνει γείωση και παύση του εθελοτυφλωτισμού.
Ένα ακόμα σημαντικό σημείο είναι ότι παρόλο που το προγενέστερο σύστημα ονομάστηκε «θρησκεία», για να συνταιριάζει με το μεταγενέστερο και να μπορεί το μεταγενέστερο να αποδοκιμάσει και να ανταγωνιστεί «επί ίσοις όροις», εντούτοιςτο προγενέστερο σύστημα, και συγκεκριμένα το Αρχαιοελληνικό σύστημα δεν είναι θρησκεία παρά ένα φιλοσοφικό σύστημα που καλλιεργεί τον Νου, εξυψώνει και απελευθερώνει το ανθρώπινο Πνεύμα, και μεταμορφώνει τον ά-νθρωπο (με άλφα μικρό) σε ΄Α-νθρωπο με Άλφα κεφαλαίο.


Εάν ρίξουμε μία ματιά στο γράμμα ΑΛ – ΦΑ έχουμε το ΑΛ = Πνευματικό Ολύμπιο Πεμπτοδιάστατο Φως και την λέξη ΦΑ , τα δύο πρώτα γράμματα του ΦΑΟΣ (Αρχαιοελληνική Λέξη που σημαίνει ΦΩΣ).
Χρησιμοποιούνται τα δύο πρώτα γράμματα ΦΑ, διότι εναρμονίζονται με την μουσική νότα ΦΑ, του μεγάλου μουσικού Ορφέα – 4η χορδή της εννεάχορδης λύρας του (Ορφικά Μυστήρια), η οποία νότα ΦΑ εναρμονίζει τα σώματα με το Ολύμπιο Φως και κατ’ επέκταση με την Πυθαγόρεια Αρμονία των Κοσμικών Αριθμών. Για αυτή την επέκταση ο Οφρέας πρόσθεσε τις άλλες δύο χορδές στην επτάχορδη Λύρα του Απόλλωνα.
Ας ξαναγυρίσουμε όμως στην Τήνο. Από το νησί πέρασαν πολλά προσωνύμια. Μερικά από αυτά είναι: «Υδρούσα» (από τον Αριστοτέλη) από τα πολλά νερά και τις πηγές που είχε αλλά και Οφιούσα λόγω των πολλών φιδιών που υπήρχαν στο νησί. Επίσης ονομαζόταν και «Φιδούσα». Όχι όμως από τα φίδια αλλά από τους πολλούς κέδρους που υπήρχαν και συνεχίζουν να υπάρχουν, λιγότεροι βέβαια σε αριθμό, στο νησί (φίδες ή εφίδες είναι ένα είδος κέδρου).
Σύμφωνα με την Αρχαία Ελληνική Μυθολογία το νησί ήταν γεμάτο από φίδια και οι κάτοικοι μέσα στην απελπισία τους κάλεσαν τον Ποσειδώνα για να τους απαλλάξει από αυτά. Ο Ποσειδώνας έστειλε τότε ένα σμήνος πελαργών οι οποίοι έφαγαν τα φίδια (το πνεύμα επικυριαρχεί στην ερπετική φύση σε αποκωδικοποίηση του μύθου αυτού).
Οι κάτοικοι τότε προς τιμή του Ποσειδώνα έχτισαν τον μεγαλοπρεπή ναό του τον οποίο αργότερα επέκτειναν και έχτισαν και δεύτερο μικρότερο ναό για την σύζυγό του την πανέμορφη Νηρηίδα Αμφιτρίτη.
Το πιο σημαντικό είναι ότι οι Αρχαίοι Έλληνες είχαν πλήρη επαφή με τους θεούς τους διότι τους έβλεπανΟι σημερινοί Έλληνες δεν τους βλέπουν για τον απλούστερο λόγο ότι τους γύρισαν την πλάτη και τους αντικατέστησαν.
Απομεινάρια του Ναού του Ποσειδώνα και της Αμφιτρίτης σήμερα βρίκονται στην περιοχή Κιόνια. Ο Ποσειδώνας είναι ο προστάτης του νησιού της Τήνου.
Μία άλλη λεπτομέρεια που πάρα πολλοί αγνοούν είναι ότι ο Ναός του Ποσειδώνα και της Αμφιτρίτης ήταν ονομαστός την αρχαία εποχή, διότι ήταν εφάμιλλος του Ασκληπείου της Επιδαύρου. Στον ναό λοιπόν του Ποσειδώνα κατέφθαναν άνθρωποι από όλη την Μεσόγειο αλλά και από πολλά άλλα μέρη για να θεραπευτούν από τις διάφορες αρρώστιες! Η θεραπευτική δόνηση τόσο του Ποσειδώνα για πολλές ασθένειες αλλά και της Αμφιτρίτης ήταν ξακουστή. Συγκεκριμένα η Αμφιτρίτη θεράπευε τις γυναίκες που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά αλλά και σε γενικότερα πλαίσια ήταν η θεά της γονιμότητας. Με άλλα λόγιαο Ποσειδώνας και η Αμφιτρίτη λατρεύονταν στην Τήνο ως θεοί-θεραπευτές!
Γινόταν δηλαδή την αρχαία εποχή ακριβώς ότι γίνεται και σήμερα με την Ναό της Παναγίας στην Τήνο, ο οποίος ναός είναι χτισμένος επάνω στα ερείπια του Ναού και του Θεάτρου του θεού ΔιονύσουΣήμερα συρρέει πλήθος κόσμου για να θεραπευτεί από την Παναγία ενώ στην αρχαιότητα γινόταν το ίδιο με τον Ποσειδώνα και την Αμφιτρίτη. Τελικά μόνο τα ονόματα αλλάζουν. Η δόνηση και η ενέργεια παραμένει η ίδια.
Το Ιερό του Ποσειδώνα και της Αμφιτρίτης εντάχθηκε στο τετράγωνο των Κιονίων (4 χιλιόμετρα από την πόλη της Τήνου) γύρω στον -4ο αιώνα επί εποχής Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Και πριν όμως από την ανέγερση του μεγάλου αυτού για την Αρχαία Ελλάδα Ναού του Ποσειδώνα στις Κυκλάδες, υπήρχε ένα προγενέστερος μικρότερος ναός αφιερωμένος στον μεγάλο αυτόν θεό, όπου οι ναυτικοί που κατέφθαναν στο νησί πήγαιναν για να εξαγνιστούν και να καθαρθούν πριν μεταβούν στο Ιερό Νησί της Δήλου στον Ναό του Απόλλωνα αλλά και αποδίδοντας ευχαριστίες στον θεό της θάλασσας.


Αλλά και αργότερα όταν χτίστηκε ο υπέρλαμπρος Ναός του Ποσειδώναοι προσκυνητές που πήγαιναν στην Δήλο πραγματοποιούσαν απαραίτητη στάση στην Τήνο για να βουτήξουν και να καθαρθούν στα εξαγνιστικά λουτρά του Ναού του Ποσειδώνα, προκειμένου να περάσουν «καθαροί» στο Ιερό Νησί του Απόλλωνα, την Δήλο. Ας μην ξεχνάμε ότι η Δήλος στην αρχή ήταν Α-Δηλος, δηλαδή αόρατη. Με την παρέμβαση του Ποσειδώνα τέσσερεις διαμαντένιες στήλες στερέωσαν το περιπλανώμενο νησί (Αστερία) στο Αιγαίο ώστε η Ά-δηλος (αόρατη) να γίνει Δήλος, δηλαδή ορατή, για να μπορέσει η Λητώ να γεννήσει την Άρτεμη και τον Απόλλωνα.
Φρουρός λοιπόν ο Ποσειδώνας στην γέννα των μεγάλων θεών Απόλλωνα και Άρτεμις, φρουρός και ο Ναός του για τους προσκυνητές στο Ιερό Νησί της Θείας Γέννησης, Δήλου.
Ο Στράβωνας αναφέρει για την φήμη του μεγαλόπρεπου ναού του Ποσειδώνα και της Αμφιτρίτης στην Τήνο και μάλιστα διευκρινίζει την μεγάλη φήμη που είχε από την Ιταλία μέχρι την Μικρά Ασία αλλά και την Αφρική.
Κατά τον μήνα Ιανουάριο και Φεβρουάριο προς τιμή του θεού τελούνταν η εορτή των «Ποσειδωνίων» ή «Ποσείδιων» όπου συγκεντρωνόταν πολύς κόσμος από την Ελλάδα και άλλες χώρες. Στο κέντρο του Ναού υπήρχαν αγάλματα του Ποσειδώνα και της Αμφιτρίτης. Το Ιερό του Ποσειδώνα βρίσκεται στα δεξιά όπως μπαίνουμε από την κεντρική είσοδο σήμερα, ενώ το Ιερό της Αμφιτρίτης περίπου στην ευθεία από την κεντρική είσοδο.
Η λατρεία του Ιερού διήρκεσε μέχρι τον +4ο αι. όταν η καινούργια θρησκεία του Χριστιανισμού ήρθε στο προσκήνιο της Τήνου. Τότε ο Ναός εγκαταλείφθηκε και στην κυριολεξία λεηλατήθηκε. Μάρμαρα και υποστυλώματα ξηλώθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν για την ανέγερση σπιτιών, εκκλησιών αλλά και μικρών τοιχίων στα χωράφια.
Η ολοκληρωτική καταστροφή του Ναού του Ποσειδώνα έγινε επί Ενετοκρατίας και Τουρκοκρατίας όπου ότι είχε απομείνει χρησιμοποιήθηκε για περαιτέρω κατασκευές.

Το 1903 – 1905 οι δύο Βέλγοι αρχαιολόγοι Demoulin και Graindor ανακάλυψαν τα κατάλοιπα του ναού, την Ιερή Κρήνη του Ποσειδώνα, όπου εκεί όσοι έπιναν νερό γιατρεύονταν.

Όπως ακριβώς γίνεται σήμερα με την Ιερή Κρήνη μέσα στο Ιερό της Παναγίας της Τήνου. Ανακάλυψαν επίσης αγάλματα, ψηφιδωτά και το περίφημο ηλιακό ρολόι του Ανδρόνικου. Όλα αυτά τα ευρήματα σήμερα εκτίθενται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Τήνου.
Δώστε προσοχή στην εικόνα. Είναι από τον Ναό της Παναγίας της Τήνου. Απεικονίζει έναν άγγελο, προφανώς τον Αρχάγγελο Γαβριήλ. Στο αριστερό του χέρι κρατά ένα λουλούδι.
(προφανώς τον κρίνο) και στο δεξί το Αρχαιοελληνικό σύμβολο της Αφθονίας "Κέρας της Αμαλθείας".
Τα συμπεράσματα δικά σας !
 Πηγή άρθρου και εικόνων: http://www.astarhellas.com/   

http://enneaetifotos.blogspot.gr/2015/08/blog-post_78.html

Ρωσία-ΝΑΤΟ: Όταν όλοι λένε “δε γίνεται πόλεμος” να φοβάσαι

Ένας πόλεμος μεταξύ του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας πρέπει να θεωρείται αδύνατος. Μια προσεκτική μελέτη των προσφάτων ασκήσεων και των δύο πλευρών όμως, αποδεικνύει πως ακριβώς, αμφότερες, για αυτό το ενδεχόμενο προετοιμάζονται.

Αναλυτές προειδοποιούν πως η αυξημένη συχνότητα διεξαγωγής ασκήσεων και από τις δύο πλευρές αυξάνει τις πιθανότητες ενός επεισοδίου που θα μπορούσε να προκαλέσει μια ευρύτερη σύγκρουση. Τα ευρήματα μελέτης που έγινε από το European Leadership Network, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για μια μεγάλη σύγκρουση συμβατικών δυνάμεων, σε κλίμακα ανάλογη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Η μελέτη τονίζει την ανάγκη συνεχούς επαφής και επικοινωνίας, μεταξύ των δύο πλευρών, σχετικά με τον τόπο και τον χρόνο διεξαγωγής των, εκατέρωθεν, ασκήσεων, ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος ατυχήματος. Η ρευστή κατάσταση στην Αν. Ευρώπη καταφάνηκε όταν, λίγες ημέρες πριν, μια ομάδα Ολλανδών ερευνητών, ανακάλυψαν τεμάχια ρωσικού πυραύλου στα συντρίμμια του μαλαισιανού Boieng που καταρρίφθηκε στην Ουκρανία.
Η ανακάλυψη αυτή ενισχύει την πεποίθηση πως το αεροσκάφος καταρρίφθηκε από τους ρωσόφιλους αυτονομιστές. Η Μόσχα κατηγόρησε, τους Ουκρανούς για την κατάρριψη του αεροσκάφους, αλλά παράλληλα άσκησε βέτο στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, όταν τέθηκε πρόταση για τη διερεύνηση του συμβάντος μέσω του Διεθνούς Δικαστηρίου. Οι Ολλανδοί ερευνητές δήλωσαν πως το τεμάχιο ανήκει σε πύραυλο Buk.
Η ένταση στη Ευρώπη έφτασε στα επίπεδα του Ψυχρού Πολέμου, τους τελευταίους 18 μήνες, όταν, μετά την ουκρανική εξέγερση, η Ρωσία απάντησε με την προσάρτηση της Κριμαίας και την πρόκληση πολέμου στην Αν. Ουκρανία, με επίκεντρο την περιοχή του Ντονέτσκ. Από τότε η Μόσχα υποστηρίζει τους αυτονομιστές και η Δύση τον Ουκρανικό στρατό. Οι συγκρούσεις στην περιοχή είχαν παγώσει, τους τελευταίους μήνες, πριν αναζωπυρωθούν και πάλι, τις τελευταίες ημέρες.
Την ίδια ώρα ΝΑΤΟ και Ρωσία εκτελούν ασκήσεις με σενάρια μεταξύ τους πολέμου. Η Ρωσία ξεκίνησε τις ασκήσεις τον περασμένο Μάρτιο, στα σύνορα της με τη Νορβηγία. Η άσκηση προέβλεπε την αντιμετώπιση Νατοϊκής επίθεσης στον Ρωσικό Βόρειο Στόλο.
Τις επόμενες έξι ημέρες η άσκηση κλιμακώθηκε και επεκτάθηκε από τη Βαλτική έως τη Μαύρη Θάλασσα, με την συμμετοχή των δυνάμεων της Κεντρικής Στρατιωτικής Περιοχής και της στρατηγικής αεροπορίας. Στην άσκηση συμμετείχαν 80.000 στρατιώτες, 12.000 άρματα μάχης, τεθωρακισμένα οχήματα και πυροβόλα κάθε τύπου, 80 πολεμικά πλοία και 220 αεροσκάφη.
Το ΝΑΤΟ απάντησε τον Ιούνιο με μια σειρά ασκήσεων, υπό την κωδική ονομασία «Allied Shield», στην οποία περιλαμβάνονταν και η πρώτη επιχειρησιακή ανάπτυξη της Κοινής Τακτικής Δύναμης Υπερταχείας Αντίδρασης. Εκτελέστηκαν ασκήσεις στη Βαλτική, τις Βαλτικές χώρες και την Πολωνία, με την συμμετοχή 15.000 ανδρών και του αναλόγου εξοπλισμού.
Το European Leadership Network επανδρώνεται από πρώην υπουργούς Άμυνας και Εξωτερικών από 14 χώρες, της Ρωσίας περιλαμβανομένης. Οι αναλυτές αυτοί, μελετώντας τη ρωσική άσκηση, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως το σενάριό της προέβλεπε αντιμετώπιση επίθεσης από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.

Επίσης, και η ΝΑΤΟϊκή άσκηση επικεντρώνονταν στην αντιμετώπιση των ρωσικών μεθόδων διείσδυσης που χρησιμοποιήθηκαν για την κατάληψη της Κριμαίας, αλλά και για την αντιμετώπιση ισχυρών, εχθρικών, συμβατικών δυνάμεων.
«Οι ασκήσεις ρίχνουν λάδι στη φωτιά της παρούσας κρίσης και συμβάλουν στο απευκταίο σενάριο», ανέφερε ένας εκ των συντακτών της μελέτης. «Οι ρωσικές ασκήσεις στην περιοχή του Καλίνινγκραντ έδωσα την αίσθηση στις Βαλτικές χώρες πως επέκειτο ρωσική εναντίον τους επίθεση, προσθέτοντας νέες σκιές στις ήδη υπάρχουσες, στις σχέσεις Ρωσίας και Δύσης», κατέληξε.
Τόσο οι ρωσικές, όσο και οι ΝΑΤΟϊκές ασκήσεις προβλέπουν, πάντως, πως ο αντίπαλος θα κάνει το πρώτο βήμα. Ωστόσο, ο όγκος των συμμετεχουσών δυνάμεων, όσο και η εγγύτητα που αυτές διεξάγονται στα σύνορα Ρωσίας – Δύσης, αυξάνουν την πιθανότητα ενός ατυχήματος.
Για παράδειγμα η σύγκρουση δύο μαχητικών θα μπορούσε να φέρει τις δύο πλευρές στα όρια του πολέμου. Από τον τρόπο σχεδίασης της ρωσικής άσκησης φαίνεται πως η ρωσική πλευρά θεωρεί πως ακόμα και μια μικρής κλίμακας σύγκρουση με το ΝΑΤΟ, θα εξελιχθεί, αργά ή γρήγορα, σε μεγάλη σύγκρουση. Η Ρωσία επίσης πραγματοποιεί ασκήσεις των πυρηνικών της δυνάμεων.
Σημαντικό στοιχείο είναι η έλλειψη επικοινωνίας, πια, μεταξύ των δύο πλευρών. «Οι γραμμές επικοινωνίας έχουν κλείσει και όλοι προετοιμάζονται για ένα ενδεχόμενο που θα είναι πολύ, μα πολύ δυσάρεστο», δήλωσε Ρώσος αναλυτής του European Leadership Network. «Αυτή την στιγμή και οι δύο πλευρές απλώς ασκούν πίεση. Όμως αυτή είναι η απαρχή ενός πολέμου. Πάντα ήταν», κατέληξε ο Ρώσος αναλυτής.

Το Μνημόσυνο 1 είναι γεγονός


Κατάλυση δημοκρατίας και παράδοση εθνικής κυριαρχίας ήταν η πολιτική λύση που ζητούσε οκτώ μήνες η κυβέρνηση της αριστεράς.
Μαρία Τσολακίδη
Μπορεί να κράτησαν οι θεατρινισμοί της κυβέρνησης για ανατροπή και αμφισβήτηση του χρέους οκτώ μήνες αλλά κατάφερε να δώσει τα πάντα στους δανειστές. Το χειρότερο όλων είναι ότι η αριστερή κυβέρνηση κατάφερε να ισχυροποιήσει τις τράπεζες όσο καμία προηγούμενη κυβέρνηση βάζοντας την "σωτηρία" τους πάνω από τους Έλληνες και βέβαια πάνω από την εθνική κυριαρχία της χώρας.

Χάρισαν την Ελλάδα, έσωσαν τις Τράπεζες
Η ανακοίνωση του Γιούρογκρουπ είναι ανατριχιαστική διότι από τη μια πλευρά συγχαίρει το ελληνικό κοινοβούλιο που ψήφισε τα σκληρά οικονομικά μέτρα εναντίον του λαού και από την άλλη απαντά δημοσίως στο ερώτημα για ποιο λόγο η Ελλάδα μπήκε σε αυτή την δίνη της κατασκευασμένης "οικονομικής κρίσης". Όλα έγιναν για την πλήρη κυριαρχία των τραπεζών που πλέον με το νόμο κρατούν στα χέρια τους κυριολεκτικά την ζωή των Ελλήνων και την εθνική κυριαρχία της χώρας.
Το Γιούρογκρουπ δεν νοιάστηκε για την απάνθρωπη φορολόγηση των πολιτών, ούτε για την καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων τα οποία καταστρατηγούνται μέσω ασφαλιστικών μέτρων και εργασιακών. Αντιθέτως αναλυτικά αναφέρθηκε στο πώς και γιατί οι Θεσμοί παίρνουν στα χέρια τους όλη την δημόσια περιουσία της χώρας.
222 Έλληνες βουλευτές αποφάσισαν αντί 50 δις ευρώ να ξεπουλήσουν την Ελλάδα. Όμως τα χρήματα τα οποία θα εισπραχθούν από την πώληση της δημόσιας περιουσίας δεν θα γυρίσουν στους Έλληνες. Το 50% των εισπράξεων θα πάει για την αποπληρωμή της δανειακής στήριξης των τραπεζών. Τουλάχιστον τα 25 δις από το νέο δάνειο θα δοθούν στις τράπεζες που "κινδύνεψαν" από την "αυθόρμητη" απόφαση για δημοψήφισμα του κ. Τσίπρα. Η εντολή των δανειστών για δημοψήφισμα που εκτέλεσε η κυβέρνηση ήταν η αφορμή η μισή δημόσια περιουσία να ξεπουληθεί για να ισχυροποιηθεί το τραπεζικό σύστημα.
Από το υπόλοιπο 50% που θα μείνει από την πώληση της δημόσιας περιουσίας, 222 Έλληνες βουλευτές αποφάσισαν το 50% αυτού να πάει αποκλειστικά για τη μείωση του χρέους! Εδώ αποδεικνύεται η τεράστια απατεωνιά της αριστερής κυβέρνησης (με τους ΑΝΕΛ ως πατερίτσα) ότι ποτέ δεν είχε σκοπό, ούτε έχει να συζητήσει περί απεχθούς χρέους. Αντιθέτως δίνουν τα 12,5 δις της δημόσιας περιουσίας για ένα χρέος που το 90% το χρεώθηκαν οι Έλληνες για την σωτηρία των τραπεζών από το 2010 μέχρι σήμερα.
Όμως ούτε τα υπόλοιπα 12,5 δις που εισπράξουν οι Θεσμοί μέσω του Ταμείου Αξιοποίησης (πρώην ΤΑΙΠΕΔ) δεν θα γυρίσει στους Έλληνες. Θα δοθεί για επενδύσεις. Όχι όμως για επενδύσεις ελληνικής επιχειρηματικότητας, αλλά σε επενδυτές που θα έρθουν για να αλώσουν την χώρα χωρίς να βάλουν τίποτε από την τσέπη τους.
Ψήφισαν να μην έχουμε χώρα
Η Ελληνική Βουλή αποφάσισε όχι μόνο την υποδούλωση των Ελλήνων αλλά οι Έλληνες να πληρώνουν τους μακελάρηδες, τόσο δίνοντας την δημόσια περιουσία που μέσω φορολόγησης επί 200 χρόνια ήταν δική τους, αλλά και από την ίδια τους τσέπη μέσω απάνθρωπων φορολογικών μέτρων που θα πάρουν την τελική τους μορφή από τον Μάρτιο του 2016.
Ο κ. Σόιμπλε για πρώτη φορά μετά από χρόνια βγήκε ευδιάθετος και χαμογελαστός μετά το Γιούρογκρουπ μιλώντας για την μεγάλη Συμφωνία που επιτεύχθηκε με την κυβέρνηση της αριστεράς και την ψήφο 222 βουλευτών. Και πώς να μην είναι χαμογελαστός εφόσον με την σταθερή του πολιτική κατάφερε να βάλει την Ελλάδα σε ένα Μνημόνιο διάρκειας 32,5 χρόνων εφόσον η ελληνική κυβέρνηση ήθελε δάνειο από τον ESM και πανευρωπαϊκή πολιτική και όχι οικονομική λύση.
Έτσι λοιπόν, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, έφυγε από το Γιουρογκρούπ με ένα Ανεξάρτητο Ταμείο Αξιοποίησης το οποίο ξεκαθάρισε (με την σύμφωνη γνώμη της ελληνικής κυβέρνησης) ότι θα ιδρυθεί όχι βάση της ελληνικής νομοθεσίας αλλά με μία νομοθεσία ευρωπαϊκή και το οποίο θα υιοθετηθεί από τους Ευρωπαϊκούς Θεσμούς.
Όσο λοιπόν οι Έλληνες θα πολεμάνε για να κρατήσουν τα σπίτια τους αγκομαχώντας να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ ή να βρουν δόση για τις τράπεζες που ισχυροποιήθηκαν μετά την ψήφιση του νέου κώδικα πολιτικής δικονομίας, η Ελλάδα ουσιαστικά δεν υπάρχει πλέον. Η ακίνητη περιουσία των Ελλήνων βρίσκεται με την ψήφο 222 βουλευτών στην υπό κατοχή δημόσια ακίνητη περιουσία της Ελλάδας. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν χάσουν την ακίνητη περιουσία τους οι Έλληνες μην μπορώντας να πληρώσουν απαχθείς φόρους και τοκογλυφικά δάνεια τραπεζών, αυτή δεν θα πάει στο ελληνικό δημόσιο αλλά απευθείας στο Ταμείο Αξιοποίησης των Θεσμών.
Τακτοποίησαν τους οικονομικούς εκτελεστές
Όμως η κυβέρνηση της 8μηνης "διαπραγμάτευσης" κατάφερε να κάνει αυτό που οι Θεσμοί ήθελαν σε ό,τι αφορά το κούρεμα του χρέους, δηλαδή να μην χάσουν το κέρδος τους οι οικονομικοί δολοφόνοι που έχουν ελληνικά ομόλογα στα χέρια τους.  Η ανακοίνωση του Γιούρογκρουπ ξεκαθαρίζει:
"Όπως αναφέρεται στην απόφαση της 12ης Ιουλίου το Eurogroup δηλώνει ότι είναι έτοιμο, αν χρειαστεί, να εξετάσει πιθανά επιπρόσθετα μέτρα (πιθανώς με μεγαλύτερες περιόδους χάριτος και αποπληρωμής) με στόχο τη διασφάλιση να είναι σε βιώσιμο επίπεδο οι χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδας. Τα μέτρα αυτά θα εξαρτηθούν από την πλήρη εφαρμογή των μέτρων που συμφωνήθηκαν στα πλαίσια του προγράμματος του ESM και θα εξεταστούν μετά την πρώτη θετική ολοκλήρωση της αξιολόγησης του προγράμματος. Το Eurogroup επαναλαμβάνει ότι δεν μπορούν να ληφθούν μέτρα ονομαστικού κουρέματος του χρέους". 
Ελλάδα: Η πρώτη αποικία της Γερμανίας
Όλα έγιναν όπως τα είχε ανακοινώσει η κ. Μέρκελ μετά την τελευταία Σύνοδο Κορυφής. Σε εκείνη την συνέντευξη τύπου μεταξύ της προαναγγελίας όλων αυτών που ψήφισαν οι 222 Έλληνες βουλευτές ένα μήνα μετά, η καγκελάριος της Γερμανίας σημείωσε στο τέλος κάτι το οποίο αποδεικνύει ότι η ελληνική κυβέρνηση αλλά και γενικώς το εκλεγμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας είναι ξεπουλημένο εφόσον δεν μπορεί να πράξει τίποτε που να δηλώνει εθνική κυριαρχία της χώρας και δημοκρατικό πολίτευμα. Είπε η κ. Μέρκελ: "Οι νόμοι που πέρασαν στις αρχές Φεβρουαρίου από την ελληνική κυβέρνηση θα ανακληθούν". Αναμένουμε λοιπόν, και την ανάκληση ψηφισμένων νόμων από την ελληνική βουλή και μετέπειτα αλλαγή του Συντάγματος με ένα Σύνταγμα που αρμόζει σε Αποικία μένοντας με το ερώτημα τι ρόλο παίζουν πλέον οι εκλογές ή ο ρόλος των εκλογών στην Ελλάδα εν μέσω κατοχής είναι το προκάλυμμα της απολυταρχίας της Ε.Ε σε μία χώρα που κάποτε την έλεγαν Ελλάδα.
 
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/08/1.html

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ… Η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ !!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 
Artemis Sorras  ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ !!!
ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ !!
ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ
ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΥΠΩΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΒΙΒΛΙΟ !!!
ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ !!!

To dikaion tōn ethnōn ē archai tu physiku nomu … books.google.gr 1831 ΕΝ ΝΑΥΠΛΙΩ ΜΕ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ
………………………………….
10169403_10204709151322250_8483410197177786225_n
ΠΕΡΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

«ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΙ ΑΡΧΑΙ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ»
ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ :”Η νίκη θα είναι δική μας, αν βασιλεύση είς την ακαρδίαν μας μόνο το αίσθημα το ελληνικό, ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης”

ΡΑΛΛΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΡΑΛΛΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 11ΡΑΛΛΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 21ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ

.………………………………… 
ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ... Η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ !!!
ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ !!
ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ
ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΥΠΩΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΒΙΒΛΙΟ !!!
ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ !!!

https://books.google.gr/books…
To dikaion tōn ethnōn ē archai tu physiku nomu ...
books.google.gr
1831 ΕΝ ΝΑΥΠΛΙΩ
ΜΕ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

http://alfeiospotamos.gr/?p=17176

ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΒΡΙΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;;

Φωτογραφία του Apostolos Gatsias.
Όλα αυτά, δηλαδή, τα οποία βλέπουμε και έχουν σχέση με τον φανατισμό, είναι παιχνίδια, τα οποία πάντα έχουν ως στόχο να επιβάλουν τους σχεδιασμούς των Προτεσταντών, προκειμένου αυτοί να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους ...Παιχνίδια, τα οποία γίνονται εις βάρος των λαών τής περιοχής και βέβαια εξευτελίζουν κάθε έννοια θρησκείας και πίστης. Όταν οι δήθεν φανατικοί πιστοί πληρώνονται αδρά και εξυπηρετούν μόνιμα τα συμφέροντα αλλοθρήσκων, αντιλαμβανόμαστε ότι έχουμε να κάνουμε με εξευτελισμό της ίδιας της θρησκείας ...Μιλάμε καθαρά για θεομπαίχτες ...Θεομπαίχτες, οι οποίοι παριστάνουν τους φανατικούς, είτε για να πλουτίσουν είτε για να "πηδήξουν".
Προφανώς "είδαν" ότι ο Αλλάχ καθυστερεί να τους δώσει τα "Ουρί τού Παραδείσου" και είπαν να τα πιάσουν μόνοι τους. Όλα τα σκουπίδια της ισλαμικής κοινωνίας είναι μισθωμένα είτε από τις γνωστές "τρομοκρατικές" οργανώσεις είτε από τις γνωστές ΜΚΟ, οι οποίες πλημμυρίζουν τις χριστιανικές χώρες με "καλούς" και "τίμιους" μετανάστες. Τις γεμίζουν με "καλά" παιδιά, τα οποία απλά θέλουν ένα μεροκάματο για να επιβιώσουν, αλλά με τραπεζικούς λογαριασμούς δεκάδων ή και εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων στην κατοχή τους.
Ό,τι "καλύτερο" και "ποιοτικότερο" έχει η ισλαμική κοινωνία, "σπρώχνεται" στη "λαθρομετανάστευση". "Καλοί" και "ευσεβείς" άνθρωποι έχουν "πλημμυρίσει" τις χώρες που βολεύουν τους Προτεστάντες. Σαν τον καραγκιόζη λαθρομετανάστη, που, όταν τον συνέλαβε η αστυνομία, ισχυριζόταν ότι είχε στην κωλότσεπή του το Κοράνι. Σαν το κτήνος της Πάρου, που —για "μυστηριώδεις" λόγους— απολαμβάνει μιας τρομερής προστασίας από τις Προτεσταντικές ΜΚΟ. Αυτούς χρησιμοποίησαν ως μοχλούς πίεσης και τρομοκρατίας στα χριστιανικά κράτη.
Τώρα, που οι Προτεστάντες χρειάζονται φανατικό δυναμικό στο Ισλάμ, προκειμένου να το μεταλλάξουν εις βάρος των λαών του, χρησιμοποιούν και πάλι τους ίδιους ανθρώπους. Έχουν διαφορετικές απαιτήσεις από το Ισλάμ και ως εκ τούτου το επανασχεδιάζουν. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει πλέον το "φόβητρο" της "αυτοκρατορικής" Σοβιετικής Ένωσης, για να απειλεί και να τρομοκρατεί τα χριστιανικά δόγματα της Ευρώπης, ευνόητο είναι ότι θα έπρεπε αυτό ν' αντικατασταθεί. Έχοντας εξειδικευτεί στον ρόλο του "προστάτη", έπρεπε να βρουν νέο φόβητρο ...Ένα φόβητρο, του οποίου τα "δόντια" να δείχνουν απειλητικά για τα χριστιανικά κράτη της Ευρώπης, εφόσον αυτό το φόβητρο θα ξεφεύγει από τα "μέτρα" των κοινών εθνικών κρατών. Αυτόν τον ρόλο θέλουν να παίξει το Ισλάμ, αλλά, για να παίξει τον ρόλο αυτόν, θα πρέπει να βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι ...Να βρεθούν οι εγκληματίες, οι οποίοι θα το κάνουν να μοιάζει απειλητικό.
Αναγκαστικά θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα και τις εφεδρείες τους. Γι' αυτόν τον λόγο στέλνουν στη Συρία —και σύντομα και στην Αίγυπτο— όλους τους "εκλεκτούς" συνεργάτες τους ...Όλους τους "φανατικούς" του Ισλάμ ...Τους "φανατικούς" των ναρκωτικών, των πετρελαίων, της λαθρομετανάστευσης και των άλλων "ταμείων" ...Γενική επιστράτευση έχουν δρομολογήσει. Μουσουλμάνοι από τα Βαλκάνια, οι οποίοι πλούτισαν, σκοτώνοντας για τα ναρκωτικά, έχουν σταλεί στη Συρία, για να παραστήσουν τους "επαναστημένους" Σύριους. Κοντά σ' αυτούς "φανατικοί" Αφγανοί και Πακιστανοί "καλλιεργητές" οπίου.
Ανακαλούν κι αυτούς, οι οποίοι ήδη βρίσκονται σε αποστολές και παριστάνουν τους λαθρομετανάστες στην Ευρώπη. Όλοι αυτοί "γυρίζουν" πίσω στο Ισλάμ, για να "συμμορφώσουν" και τους "αδερφούς" τους ..."Λαθρομετανάστες" —σαν το κτήνος της Πάρου— είναι πολλοί από αυτούς, οι οποίοι σήμερα με χρήματα των Προτεσταντών πήγαν στη Συρία ή την Αίγυπτο και σκοτώνουν και βιάζουν τους ομόθρησκούς τους ...Αφγανοί, Πακιστανοί, Βόσνιοι, Αλβανοί, Ουζμπέκοι, παριστάνουν σήμερα τους "δημοκράτες" Σύριους, οι οποίοι "αγανάκτησαν" από το καθεστώς Άσαντ ...Μετακινούμενοι "φανατικοί", που πάνω και από τον Αλλάχ έχουν το χρήμα — και αυτό το έχουν οι Προτεστάντες εντολοδότες τους ...Όλα για το "μεροκάματο" ...1200 ευρώ τον μήνα παίρνει μισθό ο κάθε δολοφόνος σε περιοχές όπου άνθρωποι προσπαθούν να ζήσουν με λίγα δολάρια την ημέρα.

http://amphiktyon.blogspot.gr/2015/08/blog-post_883.html

Το τέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Μονόδρομος η διάσπαση σε «Ρωμαίους» και «Βαρβάρους»

Δεν έχω πλέον καμία αμφιβολία για αυτό που υποψιαζόμουν από καιρό. Η Ευρώπη«διχάζεται» μεταξύ του παλιού ελληνορωμαϊκού κόσμου και του πέρα του Ρήνου και του Δούναβη γερμανικού Ράιχ.

Η Γαλλία επιθυμεί να παίξει ηγετικό ρόλο, μπροστάρη, σε αυτόν τον νέο ελληνορωμαϊκό κόσμο και για αυτό με την Ιταλία τάχθηκαν δυναμικά στην πλευρά της Ελλάδας στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής. Εξάλλου, ελληνορωμαϊκός κόσμος δίχως Ελλάδα δεν νοείται.

Η Γερμανία αισθάνθηκε αδιαμφισβήτητο αφεντικό της Ευρώπης μόλις ολοκλήρωσε (κατά τα προ της κρίσης χρόνια) την «ενσωμάτωση» στη σφαίρα επιρροής της του σκανδιναβικού βορρά, των συγγενικών γερμανικών της κρατών και των ανατολικοευρωπαϊκών χωρών.


 
Η επέκταση των γερμανικών φυλών. Για να μην έχετε απορίες σε ποιες βάσεις υφίστανται οι συμμαχίες και σήμερα στην Ευρώπη. Με το μοβ χρώμα η ρωμαϊκή αυτοκρατορία.

Στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκε και συντήρησε την οικονομική κρίση, με υπερόπλο τη λιτότητα, για να επεκτείνει την κυριαρχία της και στον ελληνορωμαϊκό ευρωπαϊκό νότο, με πειραματόζωο την Ελλάδα.
Ωστόσο, η αποτυχημένη «κατάληψη» της Ουκρανίας, παλιό γερμανικό απωθημένο εδώ και αιώνες, αποδείχτηκε η αρχή της αντίστροφης μέτρησης για την ηγεμονία του Βερολίνου.
Στην τελευταία Σύνοδο Κορυφής όσοι νομίζουν ότι η κόντρα έγινε για την Ελλάδα βλέπουν την επιφάνεια. Η Ελλάδα ήταν μόνο η αφορμή.
Η Γαλλία αμφισβήτησε ευθέως τη γερμανική ηγεμονία, ο Ιταλός Ρέντσι είπε στη Μέρκελ «μπάστα» (αρκετά), ακόμα και ο Ισπανός Ραχόι, αν και σιωπηλός, τάχθηκε με την ελληνική πλευρά. Όποιος κοίταξε την επόμενη ημέρα τον χάρτη διχασμού της Ευρώπης, με αφορμή την Ελλάδα, έβλεπε ξεκάθαρα τη σύγκρουση «Ρωμαίων» και «Βαρβάρων». Οι χώρες που εναντιώθηκαν στο Grexit είναι οι χώρες της παλιάς δυτικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.


 
Με γαλάζιο χρώμα οι χώρες που εναντιώθηκαν στη Γερμανία, με πορτοκαλί οι Γερμανοί και οι «δικοί» τους. Συγκρίνετε αυτόν τον χάρτη με τον επόμενο, που δείχνει τη δυτική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.
Η σχεδόν απόλυτη ταύτιση (εκτός Αυστρίας).

Την Κυριακή 19 Ιουλίου ο Ολάντ έκανε ξεκάθαρες τις προθέσεις του. Είπε ότι η Γαλλία θα μπει στην εμπροσθοφυλακή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ ο Ντελόρ, μίλησε για «ανοησίες και μια αδυναμία της Ευρωζώνης να βάλει τέλος σ αυτές», αναφερόμενος εμμέσως στους γερμανικούς μεγαλοϊδεατισμούς και ιδεοληψίες.
Ποιο αποκαλυπτικός όμως ο Στρος Καν. Αναφέρθηκε εμμέσως στην ανασύσταση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας με τρόπο τέτοιο που μόνο ένας ανιστόρητος δεν θα το αναγνώριζε: «η γηραιά Ευρώπη καλείται να παίξει ένα ρόλο ανάμεσα στις νέες «γιγάντιες» δυνάμεις που αναπτύσσονται και θα πρέπει «όχι μόνο να συσπειρωθεί στην τωρινή Ένωση, αλλά και πέρα από αυτήν» επαναλαμβάνοντας την από χρόνια πάγια θέση του, ότι στο ευρωπαϊκό όραμα η Μεσόγειος θα πρέπει να ιδωθεί ως «εσωτερική θάλασσα» της Ευρώπης».

 
Ρωμαϊκός κόσμος και Μεγάλη Γερμανία. Οι χάρτες της ύστερης αρχαιότητας αποκαλύπτουν ότι ισχύουν στην ουσία και σήμερα. Η Μεσόγειος μια ρωμαϊκή θάλασσα, ή όπως έγραψε ο Στρος Καν μια «εσωτερική θάλασσα» της Ευρώπης. Το ίδιο πράγμα.


Εδώ, λοιπόν, αυτό που απομένει να δούμε είναι το εξής: Θα πορευτούν από κοινού ο παλιός ελληνορωμαϊκός – μεσογειακός κόσμος με το γερμανικό Ράιχ; Ή θα διασπαστούν, αδύνατο να συνυπάρξουν, με τα σύνορα να πηγαίνουν πάλι στoν Ρήνο και τον Δούναβη;

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες μιλούν ακόμα για «ενότητα» Ελληνορωμαίων (νότιων) και Γερμανών (βόρειων).

Η δική μου αίσθηση πάλι λέει ότι αυτό είναι ανέφικτο. Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα «σπάσει» στα δύο. Στο γερμανικό Ράιχ, κεντρική, βόρεια και ανατολική Ευρώπη, και στον ελληνορωμαϊκό μεσογειακό κόσμο, που θα συμπεριλάβει και τη βόρεια Αφρική με κάποιο τρόπο, όπως προτείνει και ο Στρος Καν.

Η μέχρι τώρα πορεία έδειξε ότι η Γερμανία δεν επιθυμεί καμία ενότητα στην οποία δεν θα είναι το αφεντικό, αλλά η ίδια πορεία απέδειξε ότι με αφεντικό τη Γερμανία η Ευρώπη μοιραία οδηγείται στην καταστροφή. Η Γερμανία δεν ενδιαφέρεται για μια Ενωμένη Ευρώπη, αλλά για μια γερμανική Ευρώπη.

Οι Ελληνορωμαϊκοί λαοί το γνωρίζουν καλά αυτό, το έχουν βιώσει με ποτάμια αίματος στην ιστορία τους από τα αρχαία χρόνια μέχρι τους δύο πρόσφατους παγκόσμιους πολέμους.

Δεν φτιάχνεις Ενωμένη Ευρώπη με τη Γερμανία, θα σου κάνει πόλεμο έτσι κι αλλιώς: είτε με κανόνια, είτε οικονομικό.

Το θέμα είναι εάν θες να την έχεις και επίσημα εχθρό τη Γερμανία, όσο κι αν ξέρεις ότι στο τέλος θα ηττηθεί. Αυτά είναι τα ζητήματα που θαρρώ απασχολούν τους ηγέτες της Ευρώπης, όλα τα άλλα, τα «δικά μας», είναι για εσωτερική κατανάλωση.

Στέφανος Μυτιληναίος
http://www.ksipnistere.com/2015/08/blog-post_5767.html

Η ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ! ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟΥΣ NEW YORK TIMES!!!

Απόφοιτος του τμήματος φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έκανε τη διδακτορική της διατριβή στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ!
Οι Καστοριανοί έχουν κάθε λόγο να είναι υπερήφανοι, καθώς η ίδια γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καστοριά κι έπειτα η επιστήμη την κέρδισε και την ταξίδεψε στην Αμερική.
Μια αδιαμφισβήτητη κατάκτηση της ίδιας είναι η θέση της στην ομάδα CERN!
Σύμφωνα με τους New York Times η Καστοριανή Μαρία Σπυροπούλου είναι μια από «τους διαδόχους του Άλμπερτ Αϊνστάιν», ενώ σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NBC η ίδια είναι μια από τις καλύτερες φυσικούς στον κόσμο!
Η Μαρία Σπυροπούλου συμμετέχει στην εκστρατεία ενάντια στη βία κατά των γυναικών και στέλνει το δικό της μήνυμα από τη μακρινή Αμερική!
Την ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και τη στήριξη!!
ΠΗΓΗ
http://www.ksipnistere.com/2015/07/new-york-times_27.html
http://maiandros.blogy.gr/post/1242-i-diadoxos-toy-ainstain-einai-gynaika-kai-malista-ellinida!-to-kamari-tis-kastorias-stoys-new-york-times!!!

Βρέθηκε ο ομαδικός τάφος των 17.000 Ελλήνων που δολοφονήθηκαν από τον Θεοδόσιο Α΄

Στο φως ο ομαδικός τάφος των σφαγιασθέντων Ελλήνων το 390 μ.χ. στην Θεσσαλονίκη
Βρέθηκε ο ομαδικός τάφος των 17.000 Ελλήνων που δολοφονήθηκαν από τον Θεοδόσιο Α΄ υπερασπίζοντας
την Πατρώα Ελληνική Θρησκεία.
Έπεσαν ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ.
Στον ανασκαφικό χώρο της Μοναστηρίου στην Θεσσαλονίκη ανακαλύφθηκε τμήμα του ομαδικού τάφου των 17.000 δολοφονημένων από τον Θεοδόσιο Α”. Πρόκειται περί κοινοταφίου και όχι περί κανονικών ταφών δεδομένης της πλήρους απουσίας κτερισμάτων.
Στο μικρό αυτό τμήμα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, ανακαλύφθηκε μεγάλη ποσότητα σκελετών, με φανερές κρανιακές κακοποιήσεις, που για την μεταφορά τους χρησιμοποιήθηκαν μεγάλοι γερανοί και αριθμός από φορτηγά.
a                                         ERMIONH

Σχετικά με το θέμα αυτό είναι χρήσιμο να δούμε τα Ιστορικά γεγονότα:
Τον Δεκέμβριο του 390 μ.χ. ο χριστιανός Γότθος στρατηγός Βοθέριχος αρχηγός της Ρωμαϊκής φρουράς της Θεσσαλονίκης, προσπαθώντας να επιβάλλει με την βία τον Χριστιανισμό στους Έλληνες κατοίκους της πόλεως, βρίσκεται αντιμέτωπος με την εξέγερση του λαού που προσπαθούσε απεγνωσμένα να διατηρήσει την Εθνική του ταυτότητά του υπερασπίζοντας την ΠΑΤΡΩΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. Η Ρωμαϊκή φρουρά της πόλεως, που αποτελείτο από μισθοφόρους Γότθους Χριστιανούς,  στην αρχή αιφνιδιάστηκε και πολλοί αξιωματικοί και στρατιώτες σκοτώθηκαν.   «Οι Έλληνες εξεγείρονταί και σκοτώνουν πολλούς αξιωματικούς και στρατιώτες της φρουράς (εξ αυτών και τον Βοδέριχο) γράφουν οι ιστορικοί.
Ο Θεοδόσιος πληροφορείται το συμβάν και με δόλιο τρόπο, τάχα για να εξευμενίσει τα οξυμένα πνεύματα, καλεί τον λαό της πόλεως στον Ιππόδρομο, για να παρακολουθήσουν την ιπποδρομία.  Όταν έκλεισαν ερμητικά οι πύλες και ξεχύθηκαν πάνοπλοι στις κερκίδες του σταδίου οι Γότθοι μισθοφόροι του αυτοκράτορα, ήταν αργά για οποιαδήποτε διαφυγή.
Ο πανικός, οι αγωνιώδεις οιμωγές, το αίμα χιλιάδων άοπλων πολιτών που έρεε σαν ποτάμι στις κερκίδες, ήταν τα μόνα που επικρατούσαν.  Εκεί μέσα, μόνο σε τρεις ώρες, κατασφάζει με την βοήθεια των Γότθων 7.000 Έλληνες , σύμφωνα με τον ιστορικό Θεοδώρητο, ενώ κατά τον Κεδρηνό, τον Θεοφάνη και άλλους, ο αριθμός των θυμάτων ξεπερνά τις 15.000. «Τους θέρισαν όλους», γράφει ο Θεοδώρητος, «σαν καλαμιές στον θερισμό».
Λίγες τέτοιες θηριώδεις σφαγές, κατευθυνόμενες υπό οργανωμένης και θεσμοθετημένης εξουσίας κατά των ιδίων των πολιτών της, έχουν καταγραφεί στην διάρκεια της ιστορίας. Μία απ’ αυτές είχαν την οδυνηρή ατυχία να βιώσουν με το αίμα τους οι Θεσσαλονικείς.
Η σφαγή της Θεσσαλονίκης θεωρείται από τους ιστορικούς το πιο αποτρόπαιο, εν ψυχρώ έγκλημα, ενός μονάρχη της αρχαιότητας. Πραγματική θηριωδία. Το πιο βδελυρό της ιστορίας. Ξεπέρασε σε αγριότητα και διαστροφή και τα πιο ειδεχθή εγκλήματα.
Ο Θεοδόσιος ενώ θα έπρεπε να κατατάσσεται στον εφιαλτικό πίνακα των πλέον κατάπτυστων αιμοβόρων μοναρχών, αναβιβάζεται από την Εκκλησία, χωρίς αιδώ, στο βάθρο του «αγίου» και «μέγα». Ο «άγιος» Αυγουστίνος τον αποκαλεί «τέλειο χριστιανό μονάρχη», ενώ ο Θεοδώρητος «Πανεύφημο βασιλέα και θεοφιλέστατο».
«Τους θέρισαν όλους! Σαν καλαμιές στον θερισμό. Μέσα σε λίγες ώρες έσφαξαν 15.000 άνδρες. γυναίκες, παιδιά γέροντες….» γράφει ο Θεοδώρητος Κύρου στην «Εκκλησιαστική Ιστορία».
IMG_2359 ERMIONH
Η σφαγή στον Ιππόδρομο της Θεσσαλονίκης στα 390 μχ από τον Αυτοκράτορα Θεοδόσιο τον επονομαζόμενο «Μέγα» και «Άγιο», σηματοδοτεί την έναρξη του Χριστιανικού Μεσαίωνα για την πόλη της Θεσσαλονίκης και θέτοντας εκτός νόμου την Πατρώα Ελληνική Θρησκεία έδωσε εντολή να αφανιστούν όλα τα αρχαία μνημεία της πόλης.
Όσοι επιμένουν να λατρεύουν τους Θεούς των πατέρων τους καταγγέλλονται ως «παράφρονες και αγριάνθρωποι», στιγματίζονται, κατακεραυνώνονται από την θεϊκή κατάρα και εξοντώνονται από τον ίδιο τον αυτοκράτορα που εκτελεί Ουράνιες εντολές!
Συγχρόνως χάνουν όλα τα δικαιώματα τους ως πολίτες της Αυτοκρατορίας, οι περιουσίες τους δημεύονται και τα παιδιά τους πουλιούνται σκλάβοι.
Η επίσημη δικαιολογία για την σφαγή της Θεσσαλονίκης είναι «αντίποινα» για τον θάνατο του Γότθου μισθοφόρου Βουδερίχου που ήταν ευνοούμενος του Αυτοκράτορα Θεοδοσίου. 15.000 νεκροί Έλληνες για έναν Γότθο Μισθοφόρο!
Η σφαγή της Θεσσαλονίκης θεωρείται από τους μελετητές το πιο αποτρόπαιο, εν ψυχρώ έγκλημα ενός μονάρχη στην Ιστορία. Πραγματική θηριωδία!
Όμως δεν ήταν μόνον ο Θεοδόσιος απηνής διώκτης του Ελληνισμού.
IMG_2318 ERMIONH
Η Ρωμαική Ανατολική Αυτοκρατορία (Βυζάντιο) δεν υπήρξε ποτέ Ελληνικό ούτε φιλελληνικό. Ούτε καν ανεκτικό προς την Ελληνικότητα.
Δεν ονομάστηκε ποτέ «Ελλάς», ούτε «Νέα Ελλάς», ούτε «Νέαι Αθήναι» ούτε καν Βυζάντιο.
Το συνηθισμένο όνομα, αυτό που απαντάται στα επίσημα κείμενα της Αυτοκρατορίας, στους χρονικογράφους και τους ιστορικούς της εποχής είναι «το Κράτος», «Η Βασιλεία των Ρωμαίων»«Το Χριστιανικό Κράτος»«Το Ορθόδοξον Βασίλειον», «η Ρωμανία».
Για τον ίδιο συγγραφέα – αυτοκράτορα οι Βυζαντινοί είναι «εκλεκτόν γένος», «Αγία Σιών», «Νέα Ιερουσαλήμ» «λαός ως αληθώς περιούσιος».
Το όνομα Έλλην για αιώνες ήταν απαγορευμένο επί ποινή θανάτου και συνώνυμο του ειδωλολάτρη.
Κανένας από τους Αυτοκράτορες του Βυζαντίου δεν υπήρξε Έλληνας:
Ο Κωνσταντίνος ο επονομαζόμενος Μέγας δεν γνώριζε ούτε καν Ελληνικά. 
Ο Θεοδόσιος ήταν Ισπανός, «ευγενής εξ Ιβήρων» σύμφωνα με τον Λέοντα τον Γραμματικό.
Ο Ηράκλειτος ήταν Καππαδόκης.
Ο Βασίλειος, ο ιδρυτής της Μακεδονικής Δυναστείας ήταν Αρμένιος.
Ο Ιωάννης Τσιμισκής ήταν Αρμένιος.
Ο Παλαιολόγος ήταν Σέρβος.
Ο συνεκτικός κρίκος του Βυζαντινού κράτους ήταν η ορθοδοξία. 
Οι υπήκοοι του δεν ήταν όλοι Έλληνες.
Τα ξένα στοιχεία (Σλάβοι η Αρμένιοι) ήταν πολύ πιο πολυάριθμα και πολύ πιο ισχυρά.
Κατά την Βυζαντινή περίοδο ο Ελληνισμός απλά επιβίωνε χωρίς εθνική υπόσταση, διωκόμενος ανηλεώς ως έθνος και ως πολιτισμός.
Η ανθρωπότητα ανά τους αιώνες βυθίστηκε πολλές φορές στο σκοτάδι της αμάθειας και τηςδεισιδαιμονίας από τους δυνάστες που την επιβουλεύτηκαν.
Πάντοτε όμως το Φως που την βοηθά να αναγεννηθεί είναι ένα, κι αυτό είναι Ελληνικό!

πηγη: ermionh.blogspot.gr

http://maiandros.blogy.gr/post/1245-brethike-o-omadikos-tafos-ton-17000-ellinon-poy-dolofonithikan-apo-ton-theodosio-a

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ 60 ΤΡΙΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!

$60 Trillion of World Debt in One Visualization
Το 0,71% του παγκόσμιου δημόσιου χρέους εκπροσωπεί το ελληνικό χρέος !!!


$60 Trillion of World Debt in One Visualization

$60 Trillion of World Debt in One Visualization

Two weeks ago, we published a post showing the world economy in one visualization. In the corresponding comments section, a user asked us if we could put together a similar visualization but instead honing in on world debt.
Today’s visualization breaks down $59.7 trillion of world debt by country, as well as highlighting each country’s debt-to-GDP ratio using colour. The data comes from the IMF and only covers public government debt. It excludes the debt of country’s citizens and businesses, as well as unfunded liabilities which are not yet technically incurred yet. All figures are based on USD.
The numbers that stand out the most, especially when comparing to the previous world economy graphic:

  • The United States constitutes 23.3% of the world economy but 29.1% of world debt. It’s debt-to-GDP ratio is 103.4% using IMF figures.
  • Japan makes up only 6.18% of total economic production, but has amounted 19.99% of global debt.
  • China, the world’s second largest economy (and largest by other measures), accounts for 13.9% of production. They only have 6.25% of world debt and a debt-to-GDP ratio of 39.4%.
  • 7 of the 15 countries with the most total debt are European. Together, excluding Russia, the European continent holds over 26% of total world debt.
Combining the debt of the United States, Japan, and Europe together accounts for 75% of total global debt.
ΠΗΓΗ
http://www.visualcapitalist.com/60-trillion-of-world-debt-in-one-visualization/
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/08/60.html

Οι «ράμπο» της εφορίας ετοιμάζονται για εφόδους σε σπίτια

eforiakoi-630x400 

Εφόδους ακόμα και σε σπίτια προβλέπει το τρίτο μνημόνιο, να κάνουν οι «ράμπο» της εφορίας.
Η κυβέρνηση έχει συμπεριλάβει στο μνημόνιο ρύθμιση η οποία θα τεθεί σε εφαρμογή μέσα στους επόμενους μήνες, επιτρέποντας στην εφορία να μπουκάρει σε σπίτια.
Η ακριβής διαδικασία δεν ξεκαθαρίζεται όμως η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί ότι έως τον Οκτώβριο του 2015 θα πρέπει να εξασφαλιστεί η επαρκής πρόσβαση της φορολογικής διοίκησης στις εγκαταστάσεις των φορολογουμένων για τη διεξαγωγή ελέγχων εγκαίρως και για σκοπούς επιβολής του νόμου.
Τον Σεπτέμβριο προβλέπεται η επέκταση του Μητρώου Τήρησης Τραπεζικών Λογαριασμών ώστε οι ελεγκτές να έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν άμεσα όλες τις κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών των ελεγχόμενων σε βάθος δεκαετίας.
Παράλληλα, έως τον Νοέμβριο έρχεται κοκτέιλ μέτρων για τις αδήλωτες καταθέσεις, με νομοσχέδιο για την εθελοντική αποκάλυψη χωρίς αμνηστευτική διάταξη.
Άλλωστε μετά την ψήφιση του μνημονίου από τη Βουλή, θα σημάνουν αλλαγές και στο ακατάσχετο κατώτατο όριο με αυτό να μειώνεται από 1.500 ευρώ σε 1.000 ευρώ.
Με βάση τις νέες διατάξεις επιτρέπεται η κατάσχεση των ανωτέρω απαιτήσεων, εφόσον αυτές υπερβαίνουν το ποσό των 1.000 ευρώ, σε ποσοστό το οποίο αυξάνεται κλιμακωτά και συγκεκριμένα στο μισό επί του υπερβάλλοντος των 1.000 ευρώ και μέχρι του ποσού των 1.500 ευρώ για τις ασθενέστερα οικονομικές τάξεις και στο 100% του ποσού που υπερβαίνει τα 1.500 ευρώ για τα μεγαλύτερα εισοδηματικά κλιμάκια.
Οι αλλαγές αυτές όμως έχουν και αναδρομική ισχύ.
Όσον αφορά στις καταθέσεις, επίσης μειώνεται στα 1.250 ευρώ το κατώτατο όριο ακατάσχετου των καταθέσεων φυσικών προσώπων σε πιστωτικά ιδρύματα, σε ατομικό ή κοινό λογαριασμό, το οποίο ρητά ορίζεται ότι υπολογίζεται ανά μήνα.
tribune.gr

Τα Εβραϊκά είναι κρυπτογραφημένα Ελληνικά !

Επί 30 έτη o μεγαλοφυής Εβραίος ερευνητής Joseph Isaac Jahuda συνέκρινε τις 3 γλώσσες Εβραϊκή καί Αραβική προς την Ελληνικήν Ομηρικήν, εξέδωσε το 1982 στο Λονδίνο ένα βιβλίο 680 σελίδων με τίτλοHebrew is Greek (Τα Εβραϊκά είναι Ελληνικά) και τα Αραβικά .Το σύγγραμμα του εκδοθέν το 1982 εξαφανίσθηκε μυστηριωδώς . Ελάχιστα αντίγραφα διεσώθησαν….
O Εβραίος Joseph Isaac Jahuda, γεννήθηκε στην Ιερουσαλήμ, διαπρεπής δικηγόρος στο Λονδίνο, καθηγητής της Εβραϊκής γλώσσας στην Ιουδαϊκή σχολή της Ταγγέρης. Ιουδαίος την εθνότητα και το θρήσκευμα, γνωρίζων άριστα από στήθους την Παλαιά Διαθήκη, την αρχαία και νέα εβραϊκή, το ήμισυ τού Κορανίου από στήθους, την αρχαία και νέα Αραβική, την Γαλλική, την Αγγλική, την Λατινική.
Image
Μετά την επαφή του με τις Ελληνικές λέξεις αποφάσισε να κάνει συγκριτική έρευνα των συγγενών γλωσσών Εβραϊκής και Αραβικής προς την Ελληνικήν Ομηρικήν, που εξέμαθε. Επί 30 έτη ό μεγαλοφυής ερευνητής συνέκρινε τις 3 γλώσσες, ώσπου εξέδωσε το 1982 στο Λονδίνο (Becket Publications Oxford, 1982, ISBN 0-7289-0013-0) ένα βιβλίο 680 σελίδων με τίτλο HEBREW IS GREEK (Τα Εβραϊκά είναι Ελληνικά) και τα Αραβικά, πού κατ” οικονομία δεν συμπεριέλαβε στον τίτλο.
Το βιβλίο προλογίζει ο Εβραίος καθηγητής Αρχαίων Γλωσσών στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (από 1962) Saul Levin. Ο συγγραφέας J. Yahuda, υποστηρίζει, ότι Overwhelming evidence proves conclusively that Biblical Hebrew is camouflaged Greek in grammar as well as vocabulary (αναντίρρητη απόδειξη επιβεβαιώνει τελικώς ότι τα Βιβλικά Εβραϊκά είναι κεκαλυμμένα Ελληνικά τόσον στη γραμματική όσον και στο λεξιλόγιο) και ότι by and large, the difference between them is a matter of pronunciation. So much that Hebrew cannot be properly understood except through Greek (γενικώς η διαφορά μεταξύ τους είναι θέμα προφοράς. Τόσο πολύ ώστε τα Εβραϊκά δεν δύνανται να καταστούν εντελώς αντιληπτά παρά μόνο μέσω των Ελληνικών).
Zoom in (real dimensions: 303 x 542)Image
Παραθέτει δε σε όλες τις σελίδες του βιβλίου του απειράριθμες λέξεις ελληνικές, γραμματικούς τύπους και εκφράσεις που είναι όμοιες με τις Εβραϊκές (χρησιμοποιώντας ως ενδιάμεση επεξηγηματική γλώσσα την Αγγλική) και καταλήγει: the Jewish, Christian and Islamic cultures the triple pillars of modern civilization have a common Hellenic foundation ( ο Εβραϊκός, ο Χριστιανικός και Ισλαμικός πολιτισμός οι τρεις στύλοι του σύγχρονου πολιτισμού έχουν ένα κοινό Ελληνικό θεμέλιο).

Κατεβάστε το … και στείλτε το και στους φίλους σας …
1ο Μέρος – μορφή pdf – μέγεθος 60mb : Hebrew_is_Greek_part1.pdf – σελ 1-350
http://rapidshare.com/files/62535104/Pa … _part1.pdf

2ο Μέρος – μορφή pdf – μέγεθος 64mb : Hebrew_is_Greek_part2.pdf – σελ 351-707
http://rapidshare.com/files/62546013/Pa … _part2.pdf
Πηγή http://hellenic-news.blogspot.com/2007/ … _8339.html


http://maiandros.blogy.gr/post/1265-ta-ebraika-einai-kryptografimena-ellinika-!

Ο Ρόλος Των Εβραίων Στην Επανάσταση Του 1821

Διαβάστε και φρίξτε
Διαβάζοντας το παρακάτω κείμενο συγκρατήστε την οργή σας και θυμηθείτε, ότι αν θέλουμε να λεγόμαστε Χριστιανοί, ΔΕΝ πρέπει να μισούμε και να ζητάμε εκδίκηση για όσα και αν κάνανε στους προγόνους μας.
Ας μην γίνουμε όμοιοι με τα τέρατα, που συνάντησε στο διάβα της η Φυλή μας.
Να μην εκδικούμαστε, αλλά και να μην ξεχνάμε…

Ο Ρόλος Των Εβραίων Στην Επανάσταση Του 1821
Η κήρυξη της Επαναστάσεως Του 1821 αποδεικνύει πλέον και στον πιό κακοπροαίρετα καί δύσπιστο, την στάσι των Εβραίων έναντι των Ελλήνων. Τώρα πιά οι εβραίοι δεν είναι κατάσκοποι, φοροεισπράκτορες, προδότες, δολοφόνοι, όπως ήταν πρίν. Τώρα δρουν ομαδικά σαν Εβραίοι και σφάζουν τους Ελληνες. Γιά το ολοκαύτωμα των Ελλήνων από τους Εβραίους το 1821 δυστυχώς δεν γραφήκανε βιβλία. Οτι γνωρίζουμε το ξέρουμε από τα αξιόπιστα Απομνημονεύματα των Αγωνιστών Του 1821. Τα παιδιά μας στο σχολείο μαθαίνουν για τις σφαγές, που διέπραξαν οι Τούρκοι. Γιά τα εγκλήματα των Εβραίων δεν τους λέγουν τίποτε. Παραδείγματος χάριν, από τα απομνημονεύματα του Λ. Κουτσονίκα {«Απομν. αγωνιστών 1821» τόμος 6ος, σελ. 91} μαθαίνουμε για την είσβολή των εβραίων στη Νάουσα: « …oi δέ θρασύδειλοι εχθροί του Χριστιανισμού Ιουδαίοι της Θεσσαλονίκης τρέχοντες, αυθορμήτως έγένοντο δήμοι, σφύζοντες ως ζώα τους ανθρώπους. Φρίκη κατελάμβανε πάσαν ψυχήν ζώσαν διά τάς τρομερωτάτας άνοσιουργίας αυτών, και έν τούτοις ουδεμία των βαρβάρων εκείνων ψυχών ελάμβανε το ελάχιστον αίσθημα οίκτου ».
Επί του αυτού θέματος διαβάζομεν αλλού {Χ. Στασινοπούλου: «Λεξικό Ελληνικής Επαναστάσεως 1821» τόμος Β, σελ. 65, λ. «Εβραίοι»} ότι: « Κατά την καταστροφή της Νάουσας, τον Απρίλιο του 1822, από τον Αβδούλ Αμπούδ, εξακόσιοι Εβραίοι, που ακολουθούσαν το ασκέρι του αιμοβόρου Τούρκου πασά, άποτελέσανε πραγματικό σώμα δημίων και βασανιστών. Απερίγραπτα είναι τα όσα έκαναν στον άμαχο πληθυσμό της μαρτυρικής αυτής πόλεως ».
Μιά περιοχή της Ελλάδος που είχε επισύρει το έξαλλο μίσος των εβραίων ήταν η ηρωϊκή Χίος. Είναι ιστορικώς βέβαιον, ότι οι Ιουδαίοι προκαλέσανε την καταστροφή της από τους Τούρκους για να λεηλατήσουν τον πλούτο των πολυαρίθμων Χιακών εργαστηρίων. Επί πλέον συμμετείχαν και οι ίδιοι με τον φρικτότερο τρόπο στίς σφαγές. Ο αγωνιστής του 1821, γραμματεύς του Κανάρη και μετέπειτα βουλευτής Σύρου Ανδρέας Μάμουκας {1801 – 1884} έχει περιγράψει σαν αυτόπτης μάρτυς τα αίμοσταγή Εβραϊκά εγκλήματα. Η μανία των Εβραίων κατά των Ελλήνων βεβαιώνει « ήτο απερίγραπτος » παρακάτω λέγει, ότι δεν μπορεί να εκφράσει τον τρόπο με τον όποιο οι Ιουδαίοι μετεχειρίζονται τα νεκρά σώματα των Ελλήνων. Αξιοσημείωτον είναι ότι αποκαλεί τους Εβραίους
« μεμισημένον γένος εις όλον τον κόσμον »
 και κατόπιν αναφέρει ότι οι Εβραίοι δεν συνεκινούντο πρό των γυμνών κρεμασμένων Ελλήνων, αλλά τους κατεκομμάτιαζαν « ως κρέας έν μακέλλω » {σφαγείον}. Η περιγραφή είναι πραγματικά ανατριχιαστική και μπορείτε να την διαβάσετε στο « Χιακόν Αρχείον »που έπεμελήθη ο Ίω. Βλαχογιάννης {τόμος 1ος, έκδ. «Αρχείων της Νεωτέρας Ελληνικής Ιστορίας» Αθήναι 1924, σελ. 314-315}.
Σας παραθέτω μέρος του κειμένου: « Τών Εβραίων των πρό χρόνων ευρισκομένων επάνω εις τήν Χίον η μανία ήτον απερίγραπτος. Η επιθυμία ήν είχον άκούοντες και βλέποντες τάς καθ” ήμέραν σφαγάς των Χριστιανών ήτον αχόρταστος, και ηύχοντο να μην ήθελε διασωθή κανείς, όταν έβλεπον μερικούς Χριστιανούς βαλμένους εις την σκοτεινήν φυλακήν, από την οποίαν ήλπίζετο να γλυτώσουν η κατά των ενεχύρων της χώρας οργή των ούτε διά στόματος είνε δυνατόν να έκφρασθή, ούτε διά γράμματος να έξηγηθή, και μάλιστα κατά του Ίερού Μητροπολίτου ηύχοντο να τοις παραδοθή από την διοίκησιν ζωντανός, διά να τον μεταχειρισθούν καθώς ήθελον εκείνοι, ως ουχί μίαν η δύο φοραίς, αλλά καθ” ήμέραν τους άκουα να λέγουν. Η φαντασία σου λοιπόν άς κρίνη με ποίον τρόπον έμεταχειρίσθησαν τα των αθώων εκείνων νεκρά σώματα, όταν τοις έσυγχωρήθη από την διοίκησιν να τα κατεβάσουν από την άγχόνην, άλλα την ιδίαν έκείνην ήμέραν και άλλα την έρχομένην. Ούτ” εγώ ο ίδιος όπου έγινα αυτόπτης να σ” εκφρασθώ κατ’άξίαν {δεν} δύνομαι. Δεν είναι ούτε θαύμα, ούτε υπερβολή, όπως αν το φρόνησης. Διότι εάν τον ίδιον Κύριον της δόξης έσταύρωσαν, πόσον περισσοτέραν σκληρότητα έπρεπε να δείξωσιν εις τους αυτόν σεβόμενους, και μάλιστα εις ανθρώπους ενός έθνους, από το όποιον δεν άπελάμβανον παρ” ύβρεις και ονείδη πάσας τάς ημέρας, ως είναι και μεμισημένον γένος εις όλον τον κόσμον εις ανθρώπους, λέγω, κατά των οποίων πρίν συλληφθή είναι προσεκολλημένον έμφύτως το άσπονδον μίσος του. Κρίνε σύ με ποίαν σκληρότητα έτραβήχθησαν γυμνά διά να ριφθώσιν εις την θάλασαν, άμοιρα της συμπαθέστατης εις την ανθρωπότητα ταφής και των θρησκευτικών εθίμων. Ώς και οι είς τους οποίους έσώζετο όλίγη συμπάθεια Τούρκοι τα έσυμπόνεσαν, διότι οι έκ του κοινού των λαού, είς όσους δεν υπήρχε το της φύσεως συμπαθητικόν, άλλ” η κτηνώδης εκδικητική μανία, άφησαν έπί ημέρας ύστερον κρεμάμενα είς έν των εκεί πλησίον της Καινούριας βρύσεως δένδρων σώματα τινα από τα των ιδίων ενεχύρων, ενώ τα λοιπά είχον συγχωρήσει είς τους καταράτους Εβραίους να τα κατεβάσωσι και τα ρίψωσιν εις την θάλασσαν. Ουδέ ούτω δε κρεμάμενα γυμνά έκαμψαν την σκληρότητα των, επειδή ενώ παραπορεύομενοι έβλασφήμουν την θείαν πίστιν και έσατύριζον τον χριστιανισμόν δεν έλειψαν και νά τα κατακομματιάσουν ώς κρέας έν μακέλλω ».
|><|<>|<>|
Μόλις πριν διαβάσατε άλλην μίαν άπόδειξιν της Eβραϊκής προσφοράς στον Ελληνισμό. Οι σύγχρονοι « Ιστορικοί » παραλείπουν να αναφέρουν ότι μαζί με τους Τούρκους έφθασαν στην Χίον Εβραίοι από την Σμύρνη και από άλλα μέρη ένοπλοι, για να συμβάλουν στο όλακαύτωμα των Χίων. Ο Μάμουκας που έζησε τα γεγονότα {ήχμαλωτίσθη και έδραπέτευσε} καταγγέλλει τους Εβραίους, το « Χριστιανόμαχον τούτο έθνος » που με « άσπονδον μίσος » ώρμησε στην Χίον διά να « κουρσεύση και να λεηλατήση και νά καταστρέψη ότι δυνηθή… »! {ένθ. άνωτ. σελ. 307}. Μου είναι ευκολώτατο να γεμίσω τόμους με ανάλογα περιστατικά είτε ομαδικά, είτε ατομικά. Τα τελευταία είναι έντονώτερα διότι έχουν το προσωπικό στοιχείο. Δηλαδή όταν διαβάζομεν γενικά περί « τρομερώτατων ανοσιουργιών » ή περί « σώματος δημίων και βασανιστών » μειούται η έντύπωση λόγω του απρόσωπου. Στίς ατομικές περιπτώσεις προβάλλει το μαρτύριο σ” ολόκληρο το φοβερό του μέγεθος. Γιά να γίνω σαφέστερος αντιγράφω από το λεξικό που προανέφερα και το οποίον συστήθηκε από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων στα σχολεία: « Γρηγόριος. Επίσκοπος Κορώνης. Φιλήσυχος και μαλακός άνθρωπος, δεν ήταν οργανωμένος στη Φιλική Εταιρεία και θεωρούσε ότι δεν είχε φτάσει ο καιρός να ξεσηκωθούν oι Ελληνες κατά των τυράννων τους. Oι Τούρκοι τον κράτησαν ως όμηρο στο κάστρο της Κορώνης, που σε λίγο πολιορκήθηκε από τους Ελληνες. Μαζί του είχαν κρατήσει και τον διάκο του κι ένα παπά. Τέλος Ιουλίου δέ, του 1821, οι Εβραίοι που ήσαν στο κάστρο, άφού πρώτα τον βασάνισαν, κομμάτιασαν τον Γρηγόριο και πέταξαν κάτω από το κάστρο τα κομμάτια του, φωνάζοντας στους Ελληνες: « Ελάτε βρέ Ρωμηοί να πάρετε κρέας από το Δεσπότη σας, να φάτε ». Την ίδια ώρα θανάτωσαν, βασανίζοντας τους, και τό διάκο και τόν παπά και τους πέταξαν κι αυτούς από το κάστρο. Oi Ελληνες μάζεψαν τους κατακρεουργημένους κληρικούς και τους έθαψαν{ένθ. άνωτ. τόμος Α”, σελ. 435, λ. «Γρηγόριος»}. Τέτοια απαίσια επεισόδια υπάρχουν άφθονα.


http://maiandros.blogy.gr/post/1258:o-rolos-ton-ebraion-stin-epanastasi-toy-1821

Απίστευτο βίντεο από την Τουρκία: Φορτηγό συνθλίβει αυτοκίνητο με 7 επιβάτες!

555 

Βίντεο από την Τουρκία κόβει την ανάσα. Αυτοκίνητο συνθλίβεται από φορτηγό, αλλά οι 7 επιβάτες τους, βγαίνουν ζωντανοί από τα συντρίμμια.
Θαύμα στην Προύσα της Τουρκίας, με 7 ανθρώπους να βγαίνουν ζωντανοί από τα συντρίμμια αυτοκινήτου. Όπως βλέπουμε στο βίντεο ένα φορτηγό χτυπά το αυτοκίνητο και το κάνει κομμάτια, ρίχνοντάς το στα προστατευτικά εμπόδια.
Στο αυτοκίνητο επέβαιναν 7 άτομα, μεταξύ των οποίων 3 μικρά παιδιά. Το εκπληκτικό είναι ότι κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά από τη σύγκρουση!







πηγή: http://www.pentapostagma.gr
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters