Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΡΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ (ΣΚΟΥΠΙΔΙ), Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΔΙΩΚΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΑΝΩΜΟΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !

Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ 302 ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ! ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ !
 Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ 302 ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ! ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ !

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΟΝΤΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ !!! ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΙΣ ΨΕΥΔΩΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ , ΕΝΩ ΣΕ ΔΙΩΚΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ , ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΑΘΩΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 67650/13 ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ , ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΒΙΒΑΣΘΕΙΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ !!! ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΝΤΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ , ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΦΑΡΑΣ …

ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙΤΕ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΣΑΣ ( ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ) ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ , ΟΤΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΟΤΙ ΤΑ 600 δις $ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΟΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ , ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ !!! ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ !!! ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ , ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ , ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΧΩΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!! ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΔΗΛΑΔΗ !!!

……………………..
Άρθρο 145 Ψευδής καταμήνυση 
1. Όποιος εν γνώσει καταμηνύει άλλον ψευδώς ή αναφέρει γι” αυτόν ενώπιον της αρχής ότι τέλεσε αξιόποινη πράξη ή πειθαρχική παράβαση, τιμωρείται με φυλάκιση από δύο ως πέντε έτη και χρηματική ποινή.
2. Με την ίδια ποινή τιμωρείται και όποιος εν γνώσει και ψευδώς καθιστά άλλον ύποπτο στην αρχή: α) υποβάλλοντας, αλλοιώνοντας ή αποκρύπτοντας κάποιο αποδεικτικό μέσο για αξιόποινη πράξη ή πειθαρχική παράβαση ή β) ισχυριζόμενος δημόσια ότι αυτός έχει τελέσει αυτεπαγγέλτως διωκόμενο έγκλημα.
3. Το δικαστήριο με αίτηση του παθόντος μπορεί να του επιτρέψει να δημοσιεύσει την απόφαση με έξοδα του καταδικασμένου. Το δικαίωμα αποσβήνεται αν η δημοσίευση δεν γίνει μέσα σε έξι μήνες από την καταχώρηση της τελεσίδικης απόφασης στο ειδικό βιβλίο.
…………………….
10431209_10202962824305166_3250724661487242230_o
Panagiotis Kourevessis Ώστε είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ το θέμα Κύριε ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ?
Η Ομογένεια θα σου έδινε την ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ , αφού διερευνούσε το ΤΟ ΘΕΜΑ ?
Πότε διερεύνησε το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ το θέμα ? ΠΟΤΕ !!
Ετσι διαγράφουμε τα 600 δις τα οποία αποτελούν την οικονομική ΣΩΤΗΡΙΑ της Πατρίδας ?
Το δικαστήριο ΕΠΛΑΝΗΘΗ αφού εξέτασε έγγραφα και μαρτυρίες για τα 600 δις?
Και αφού ΕΠΛΑΝΗΘΗ γιατί ΔΕΝ ΑΣΚΗΣΑΤΕ ΕΦΕΣΗ ?
Και αφού σας έχει μηνύσει όλους συν τον τότε Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ΑΠΙΣΤΙΑ , γιατί δεν μηνύθηκε για ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ??
Πριν ένα περίπου χρόνο ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ κατέθεσε ομόλογο 100 δις για την αγορά (επί 2) της Τ.Χ.Σ. (Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ) , γιατί δεν μηνύθηκε για ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ μετά χρήσεως , σε βαθμό κακουργήματος ?
Είστε διάτρητοι νομικά κύριοι της Κυβέρνησης και Αντιπολίτευσης και μου κάνει εντύπωση το βάθος της διαφθορά σας από τα γνωστά κέντρα πέραν του Ατλαντικού , την Διεθνή Σιωνιστική Κίνηση !
Προτιμάτε την Πατρίδα διαλυμένη οικονομικά , να εκποιεί Δημόσια και όπου να είναι έρχεται και η Ιδιωτική περιουσία , σε τιμές <μια δεκάρα η οκά> .
Στηρίζεται την προδοσία σας , στην πληρωμένη Αλαλία των Μ.Μ.Ε. υποτιμώντας την νοημοσύνη μας .
Ας τους βλάκες τους Έλληνες, τι μπορούν να κάνουν με ένα Φ/Β , ποιος θα τους πιστέψει και μέχρι να τους πιστέψει ο σκοπός θα έχει επιτευχθεί !!!
Για πρώτη φορά , ΑΠΑΙΤΩ να κοινοποιηθεί η παρούσα ανάρτηση από όλους τους Ελληνοπρεπείς χρήστες του Φ.Β .!
Διαφορετικά αφήστε με ήσυχο να περάσω τις τελευταίες μέρες της ζωής μου ήρεμος !!
Σκεφθείτε ότι δεν έχω καμία ανάγκη να <εκτίθεμαι> , για ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να λέγονται Έλληνες , χωρίς να είναι !
Μάλιστα δε η πρώτη υπογραφή στο κείμενο αυτό να είναι από τον ίδιο τον Αρτέμη Σώρρα και το επιτελείο του .
Καλή εβδομάδα .


ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΕΤΕΘΗ ΟΜΟΛΟΓΟ 100 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΤΟΥ ΤΧΣ ( ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΗΝΥΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕΤΑ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ?
…………………………………
Γιάννης Καλογερόπουλος ΤΟ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ! Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (ΣΚΟΥΠΙΔΙ) ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΘΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ ! ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ; !!!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ… Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ… Ο ΨΕΥΤΗΣ… Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ… ΤΟ ΖΑΒΟ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΟ Ο ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ… ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ
16
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΩΚΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΑΝΩΜΟΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ! Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ! ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙ” ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !
…………………………………………………

ψευδής καταμήνυση : τι είναι και πως τιμωρείται 

  Η ψευδής καταμήνυση, είναι ένα ποινικό αδίκημα, που περιλαμβάνεται στο κεφάλαιο του Ποινικού Κώδικα, με τίτλο «εγκλήματα σχετικά με την απονομή δικαιοσύνης», που σημαίνει ότι ο ψευδομηνυτής στρέφεται όχι μόνον εναντίον εκείνου, που μηνύει ψευδώς, αλλά και γενικότερα προκαλεί την -χωρίς λόγο- κινητοποίηση των διωκτικών Αρχών, με συνέπεια να χάνονται ώρες εργασίας, να επιβαρύνονται άσκοπα τα Δικαστήρια κ.ο.κ.
   Οι λόγοι της ψευδούς καταμήνυσης μπορεί να είναι είτε προσωπικές διαφορές και λόγοι εκδίκησης, είτε προσπάθεια αποπροσανατολισμού των Αρχών (π.χ σου κάνω μήνυση ψευδώς, ενώ μου έχεις κάνει πρώτος εσύ, για να «θολώσω τα νερά» και να φανεί ότι και εσύ είσαι εγκληματικό στοιχείο), είτε ψυχικές διαταραχές.. .
   Ψευδή καταμήνυση διαπράττει όποιος -εν γνώσει του- καταμηνύει άλλον ψευδώς ενώπιον των Αρχών, για ποινικό αδίκημα ή πειθαρχικό παράπτωμα, με σκοπό να προκαλέσει την καταδίωξή του για την πράξη αυτή (που όμως δεν διεπράχθη ποτέ !).
   Πρόκειται για πλημμέλημα, που τιμωρείται με ποινή φυλάκισης, από 1 έτος έως 5 έτη. Με την ίδια ποινή τιμωρείται και όποιος δολίως καθιστά άλλον ύποπτο για τέλεση ποινικού αδικήματός ή πειθαρχικής παράβασης, υποβάλλοντας, αποκρύπτοντας ή αλλοιώνοντας κάποιο αποδεικτικό στοιχείο.
    Επί του αδικήματος αυτού, παρατηρούμε τα εξής :
-Το σχετικό έγκλημα τελείται όχι μόνον όταν υποβάλει κανείς ψευδή μήνυση (στην Αστυνομία ή τον Εισαγγελέα), αλλά και όταν υποβάλει αναφορά, η οποία έχει στόχο την πειθαρχική δίωξη του καταγγελόμενου π.χ ψευδής αναφορά κατά ιατρού ή δικηγόρου ή δημοσίου υπαλλήλου, είτε από «συνάδελφο», είτε από τρίτο (πελάτη) στα αρμόδια πειθαρχικά συμβούλια.
-Για να καταδικαστεί ο κατηγορούμενος θα πρέπει να αποδειχτεί τόσο ότι τα καταγγελόμενα είναι παντελώς ψευδή, όσο και ότι γνώριζε την αναλήθειά τους ! Απαιτείται δηλαδή άμεσος δόλος και δεν αρκεί π.χ ο ενδεχόμενος δόλος, αν δηλαδή εικάζει ότι ίσως και να είναι ψευδή ή έχει αμφιβολίες.
( σχόλιο Αλφειού: ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ , ΤΙ ΛΕΤΕ ; ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ; Ή ΕΙΧΕ … ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ; !!!!!!! )
-Σε διαφορετική περίπτωση, ο καθένας που αθωώνεται, θα μπορούσε να κάνει μετά μήνυση στο μηνυτή του, για ψευδή καταμήνυση, πράγμα παράλογο. Η αθώωση μπορεί απλά να είναι αποτέλεσμα της αδυναμίας του μηνυτή να αποδείξει την κατηγορία ή της έλλειψης επαρκών αποδείξεων ή της μη στοιχειοθέτησης του αδικήματος, παρότι τα καταγγελόμενα είναι αληθή κ.ο.κ.  Περίπτωση ψευδούς καταμήνυσης έχουμε π.χ όταν ο υπαίτιος τροχαίου ατυχήματος, μηνύει αυτόπτη μάρτυρα για ψευδορκία, ισχυριζόμενος ότι δεν ήταν αυτόπτης, ενώ το γεγονός αυτό αποδεικνύεται και από άλλους και προφανώς ο υπαίτιος το γνώριζε και απλά επεδίωκε να αποδυναμώσει τη συγκεκριμένη μαρτυρία.
-Η ψευδής καταμήνυση, κατά κανόνα, «πάει πακέτο», με τα αδικήματα της ψευδορκίας και της συκοφαντικής δυσφήμησης, διότι ο ψευδομηνυτής «αναγκάζεται» να επιβεβαιώσει ενόρκως τα καταγγελόμενα, ενώ είναι προφανές ότι προσβάλει την τιμή και την υπόληψη του μηνυομένου, παρουσιάζοντάς τον ψευδώς, ως παραβατικό στοιχείο !
-Ο Νόμος παρέχει τη δυνατότητα στον παθόντα να δημοσιεύσει την απόφαση καταδίκης του ψευδομηνυτή του, με έξοδα του τελευταίου !
-Σε περίπτωση που ανακαλύψουμε ότι κάποιος μας έχει κάνει ψευδή μήνυση ή αναφορά, συνίσταται να απαντάμε άμεσα με μήνυση για ψευδή καταμήνυση, διότι όπως λένε : Η καλύτερη άμυνα είναι η (αντ)επίθεση !
………………………………………………..
1470271_228775440617992_709211341_n1471877_228775547284648_794209230_nagierosi_se_adoni1454944_472209252900514_1363380890_n

http://alfeiospotamos.gr/?p=17390

ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ – ΣΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΕΙ..ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ..«Στείλτε Φυλακή Μέρκελ, Ντράγκι και Τραπεζίτες»

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ… ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ…

Ο Οικονομικός σχολιαστής και επιχειρηματίας, Karl Denninger λέει ό, τι αυτό που συμβαίνει στην ελληνική κρίση χρέους είναι πραγματικά ένα παγκόσμιο πρόβλημα. «Όλες οι χώρες έχουν εμπλακεί στην ίδια θέση. Συμμετέχουν στην ίδια θεμελιώδη απάτη, η οποία κτίζεται για να παραμείνει σε μόνιμη βάση. Είναι η ίδια απάτη που γίνεται και εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εμείς απλά δεν έχουμε αντιδράσει, αλλά θα το κάνουμε. Αυτή είναι μια απάτη. Οι άνθρωποι που δημιούργησαν αυτή την κατάσταση πρέπει να πάνε στη φυλακή. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να αναιρεθεί αυτός ο γόρδιος δεσμός, εκτός αν υπάρξει άρνηση πληρωμής. Το χρέος δεν υπάρχει περίπτωση να αποπληρωθεί. Όποιος το λέει ψεύδεται και τοποθετεί τον εαυτό του σε αυτούς που συμμετέχουν ενεργά στο έγκλημα», εξηγεί ο Denninger.

Και συνεχίζει: «Πρέπει να αναφερθεί και να ακουστεί παντού ότι από τη λεγόμενη ελληνική διάσωση επωφελήθηκαν πραγματικά μόνο οι μεγάλες τράπεζες, που φέρονται να έλαβαν περισσότερο από το 90% των χρημάτων διάσωσης. Αυτό είναι το όλο θέμα. Δεν υπήρξε καμία πραγματική διάσωση. Αυτή που διασώθηκε ήταν οι Goldmans που συμμετείχαν σε μια ενεργή απάτη… Η προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση είναι εξίσου ένοχη. Εδώ είναι η κατώτατη γραμμή, οι άνθρωποι εξαπατήθηκαν.

Μια μεγάλη ιδέα είναι είναι να ξεκινήσουν να εκδίδονται μηνύσεις και να τιμωρηθούν αυτοί που οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση την Ελλάδα. Στείλτε φυλακή την Άνγκελα Μέρκελ (καγκελάριος της Γερμανίας), και στη συνέχεια καντε το ίδιο με τον Μάριο Ντράγκι (Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας). Μπορείτε, επίσης, να μηνύσετε όλους τους CEOs των τραπεζών που συμμετείχαν σε αυτό.

Βάλτε τους Φυλακή… Μπορείτε να πάρετε τα ομόλογα και να τα σκίσετε. Ο πόνος που θα εξαπλωθεί σε όλη την Ευρώπη πρόκειται να είναι σημαντικός. Ωστόσο, αν δεν αρχίσει η τιμωρία των ανθρώπων που δημιούργησαν και συνεχίζουν να συντηρούν αυτή την καταστροφική πολιτική, τότε πως αλλιώς μπορεί να γίνει μια αποτροπή των πραγμάτων;»


Ο Denninger αναφέρει πως οι ΗΠΑ αυτή τη στιγμή έχουν προβάδισμα για να ακολουθήσουν την ίδια μοίρα με την Ελλάδα. «Όχι μόνο δεν έχει κοπεί τίποτα, αλλά οι δαπάνες της κυβέρνησης επεκτείνονται και το χρέος ανεβαίνει στο διπλάσιο του ποσοστού της οικονομικής παραγωγής. Αυτό πρόκειται να εκραγεί στο πρόσωπό μας. Αν εμείς, ως Αμερικανοί δεν βάλουμε ένα τέλος σε αυτό, πρόκειται να αντιμετωπίσουμε ό, τι η Ελλάδα αντιμετωπίζει τώρα».



Πηγή: http://abcgreeknews.blogspot.gr/
http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2015/08/blog-post_25.html

23 Σεπτεμβρίου 2015: 12 θεωρίες και δοξασίες για μια ημέρα που - λένε ότι - "θα αλλάξει τον κόσμο"...




Τι θα συμβεί την 23η Σεπτεμβρίου; Το διαδίκτυο και για ανεξήγητο λόγο φαίνεται να έχει πραγματικά «φωτιά» παρουσιάζοντας θεωρίες που έχουν να κάνουν από την πτώση κομήτη μέχρι την Δευτέρα Παρουσία και την έλευση του Μεσσία.
Στο ερώτημα γιατί «ξαφνικά», εδώ και 4 περίπου μήνες, κάποιοι επέλεξαν την συγκεκριμένη ημερομηνία για να ξεκινήσει αυτή η τεράστια παραφιλολογία απάντηση είναι δύσκολο να δοθεί.
Στην περίπτωση της προηγούμενης ανάλογης περίπτωσης αυτής της 21ης Δεκεμβρίου του 2012 υπήρχε συγκεκριμένη αιτία: Ήταν η λήξη μιας περιόδου 5.126 ετών βάσει ενός ημερολογίου των Μάγια.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως λείπει αυτή η «γενεσιουργός» αιτία, καθώς για πολλούς η ημερομηνία έχει επιλεγεί σχεδόν αυθαίρετα μόνο και μόνο για τη δημιουργία ενός ακόμη διαδικτυακού αφηγήματος μέχρι το επόμενο.
Δεν είναι όμως μόνο η συγκεκριμένη ημερομηνία. Είναι όλη η περίοδος μεταξύ 22 Αυγούστου και 24 Σεπτεμβρίου ή 12 με 28 Σεπτεμβρίου, στην οποία πολλοί αποδίδουν ότι θα συμβούν γεγονότα κοσμοϊστορικής εμβέλειας και τα οποία θα αλλάξουν τον κόσμο έτσι όπως τον γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Ενδεχομένως και να μην το αλλάξουν αλλά να τον αφανίσουν.
Όπως και να έχει πάντως ως πυρήνα αυτών των εσχατολογικού τύπου έχει επιλεγεί η υπόθεση της πτώσης ενός μετεωρίτη στη Γη, ενός μετεωρίτη τον οποίο είτε οι επιστήμονες δεν έχουν ακόμη καταφέρει να εντοπίσει, είτε το γνωρίζουν αλλά κρατούν το στόμα τους κλειστό.
1. Ως τέτοιο κάποιοι προτείνουν τον αστεροειδή 67P ένα σώμα μήκους σχεδόν 5 χλμ. Το οποίο ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά στις 9 Σεπτεμβρίου του 1969. Ως σημείο πτώσης μάλιστα αναφέρονται οι ακτές του Ατλαντικού κοντά στο Πουέρτο Ρίκο ή κάπου στις ακτές της νότιας Αμερικής. Μια πτώση ενός τέτοιου σώματος κάπου μεταξύ 15 και 28 Σεπτεμβρίου θεωρείται καταστροφικό γεγονός κάτι που θα οδηγήσει σε τσουνάμι αλλά και «πυρηνικό» χειμώνα εξαιτίας της σκόνης που θα καλύψει την ατμόσφαιρα.
2. Σε ένα ακόμη συμβολισμό που οι οπαδοί της θεωρίας της επερχόμενης καταστροφής ή καταστροφών του Σεπτεμβρίου περιλαμβάνουν την επίσκεψη του Πάπα στις ΗΠΑ και την συνάντησή του με τον Αμερικανό πρόεδρο η οποία αναφέρεται ότι θα είναι η 23η Σεπτεμβρίου. Την επομένη ο Πάπας θα μιλήσει για πρώτη φορά στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Η προηγούμενη φορά που Πάπας είχε απεθυνθεί στην γενική συνέλευση του ΟΗΕ ήταν ο Πάπας Παύλος ο VI to 1965.
3. Η 70η Γενική Σύνοδος του ΟΗΕ. Η σύνοδος θα ξεκινήσει στις 15 Σεπτεμβρίου  και πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι κατά τη διάρκειά της θα αποφασιστεί η αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους κάτι που θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις στη Μέση Ανατολή.
4. Στις 15 Σεπτεμβρίου λήγει επίσης η διαβόητη άσκηση Jade Helm της αμερικανικής Διοίκησης Ειδικών Δυνάμεων (USSOCOM) η οποία διεξάγεται από τις 15 Ιουλίου στο εσωτερικό των ΗΠΑ. Οι συντηρητική μερίδα των Αμερικανών τη θεωρεί μεταξύ άλλων ως πρόβα επίθεσης της Ομοσπονδιακής αρχής στις αμερικανικές πολιτείες και ως επιβολή μιας δικτατορίας στις ΗΠΑ.
5. Πολλοί υποστηρίζουν ότι το κακό θα προέλθει από το πείραμα του CERN λέγοντας ότι αυτό θα βρίσκεται σε πλήρη ισχύ τη συγκεκριμένη περίοδο. Για το CERN τα σενάρια καταστροφής είναι πολλά: Από τη δημιουργία μιας μαύρης τρύπας και την επικοινωνία με άλλες διαστάσεις μέχρι την πρόκληση σεισμών και άλλων καταστροφών. Μάλιστα αρκετοί ισχυρίζονται ότι για το μεγάλο σεισμό στο Νεπάλ υπεύθυνο ήταν το CERN. Το τελευταίο μετά από μια σειρά εργασιών λειτούργησε ξανά στις 23 Μαρτίου 6 μήνες δηλαδή πριν την 23η Σεπτεμβρίου.
6. Η προειδοποίηση του Γάλλου υπουργού Εξωτερικών Laurent Fabius στις 13 Μαΐου του 2014 ότι η ανθρωπότητα έχει μόλις 500 ημέρες για να αποτρέψει ένα κλιματικό χάος. Οι 500 ημέρες τελειώνουν την 23η Σεπτεμβρίου. Τι ακριβώς εννοούσε ο Γάλλος υπουργός και γιατί μίλησε για 500 ημέρες δεν διευκρινίστηκε ποτέ και μυστηριωδώς ποτέ κανείς έκτοτε δεν τον ρ΄λωτησε. Φυσικά και ο Fabius δεν έχει τη φήμη του Νοστράδαμου αλλά πολλοί λένε ότι ήταν ένα υπαινιγμός της παγκόσμιας ελίτ για τα πράγματα που θα έρθουν.
7. Η ισραηλινή εορτή του Εξιλασμού η Γιόμ Κιπούρ. Πρόκειται για την πιο ιερή ημέρα της εβραϊκής θρησκείας η οποία είναι μια φορά το χρόνο και για το 2015 εορτάζεται στις 23 Σεπτεμβρίου.
8. Η συγκεκριμένη θεωρία ίσως συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες αν και άγνωστο εάν στηρίζεται σε μεταφυσικές βάσεις. Το εβραϊκό έτος του Σαββάτου ή σαββατιαίο έτος, η shmita είναι μια παλιά εορτή της ιουδαϊκής θρησκείας, η οποία γιορτάζεται  κάθε 7 χρόνια του αγροτικού κύκλου και υπάρχει και στον σύγχρονο ιουδαϊσμό. Σύμφωνα με τον ραβίνο Johnathan Cahn το 2001 το shmita συνέπεσε με την κατάρρευση των χρηματιστηρίων το Σεπτέμβριο, το 2008 με την αρχή της οικονομικής κρίσης ενώ φέτος τοποθετείται στις 12 Σεπτεμβρίου.  Βάσει των γεγονότων στις ασιατικές χρηματαγορές, της καταπόντισης του χρηματιστηρίου της Νέα ς Υόρκης αλλά και των ευρωπαϊκών αγορών ίσως ξαναζήσουμε ένα ακόμη οικονομικό σοκ, χωρίς όμως να μπορεί να αποδειχτεί εάν αυτό οφείλεται σε μια περίεργη και αλλόκοτη  σύμπτωση με την εβραϊκή γιορτή ή όχι.
9. Σύμφωνα με το βιβλίο του Thomas Horn που τιτλοφορείται Petrus Romanus και εκδόθηκε το 2012 αναφέρει χαρακτηριστικά μια προφητεία του Δανιήλ: «Πρέπει να γνωρίσεις και να αποκτήσεις την ενόραση ότι, από τότε που θα βγει ο λόγος να αποκατασταθεί και να ανοικοδομηθεί η Ιερουσαλήμ ως τον Μεσσία τον Ηγέτη, θα είναι εφτά εβδομάδες και εξήντα δύο εβδομάδες» - Δανιήλ 9:25. Πολλοί θεωρούν ότι και βάσει αρκετών μεταφράσεων της Αγίας Γραφής ότι αυτές δεν είναι εβδομάδες εφτά ημερών αλλά εβδομάδες ετών. Αυτό σημαίνει ότι κάθε εβδομάδα αντιστοιχεί σε εφτά χρόνια. Παίρνοντας τις 7 πρώτες εβδομάδες επί 7 έτη βγάζουν 49 έτη, όσα έχουν περάσει δηλαδή από την κατάληψη της ανατολικής Ιερουσαλήμ τον Ιούνιο του 1967 από τους Ισραηλινούς. Ο συγγραφέας T. W. Tramm παρατηρεί κάποιες «συμπτώσεις»: «Η 7η Ιουνίου 1967 αντιστοιχεί στο εβραϊκό έτος 5727. Εάν σε αυτό προσθέσουμε 49 έτη φτάνουμε στο έτος 5776 το οποίο είναι το 2015. Εάν κάποιος προσμετρήσει ακριβώς 49 προφητικά έτη (360 ημέρες) μας δίνουν 17640 ημέρες. Από την 7η Ιουνίου φτάνουμε ακριβώς στην 23η Σεπτεμβρίου, την ημέρα δηλαδή της Εξιλέωσης». Δεν γνωρίζουμε βέβαια από ο Αμερικανός συγγραφέας αντλεί τους υπολογισμούς του αλλά 49 χρόνια μετά το 1967 μας φέρουν στο 2-16 και όχι στο 2015.
10. Η εμφάνιση του αντίχριστου. Ο ραβίνος Kanievsky θεωρεί πως αυτή θα συμβεί στο τέλος του σαββατιαίου έτος που είναι το Σάββατο  12 Σεπτεμβρίου καλώντας τους απανταχού ισραηλίτες να φύγουν όπου και να βρίσκονται  είναι και να έρθουν στο Ισραήλ.
11. Πολλοί μουσουλμάνοι πιστεύουν πως ο ερχόμενος Σεπτέμβριος θα είναι ο μήνας όπου θα παρουσιαστεί ο δικός του Μεσσίας ο επονομαζόμενος Mahdi. Μάλιστα αναφέρεται η παλιά προφητεία ενός μουσουλμάνου κληρικού του Ali Bin Iben Abi Talib ο οποίος λέει ότι πριν την εμφάνιση του Mahdi ένας ψηλός μαύρος άνδρας θα ανέλθει στην εξουσία και θα αναλάβει την ηγεσία της Δύσης και του ισχυρότερου στρατού στον κόσμο.
12 Η σεληνιακή τετράδα των «ματωμένων» φεγγαριών. Την περίοδο που διανύουμε, οι εκλείψεις Σελήνης ανήκουν σε τετράδα. Ξεκινώντας από την έκλειψη στις 15 Απριλίου 2014, ακολούθησε αυτή στις 8 Οκτωβρίου 2015, στη συνέχεια 4 Απριλίου 2015 και κλείνει στις 28 Σεπτεμβρίου 2015.
Αυτές είναι οι κυριότερες (υπάρχουν και άλλες) θεωρίες σύμφωνα με τις οποίες κάτι το σημαντικό περιμένει να συμβεί τον Σεπτέμβριο την περίοδο πρακτικά από 12 έως και 28 και όχι απαραίτητα στις 23, αν και η συγκεκριμένη ημερομηνία συγκεντρώνει  τις «προτιμήσεις» των περισσότερων.
Από εκεί και πέρα υπάρχουν αναρίθμητες θεωρίες γύρω από «προφητικές συμπτώσεις» και σημάδια για την 23η Σεπτεμβρίου, σημάδια που εμφανίζονται σε ταινίες του κινηματογράφου, θεωρώντας πως η παγκόσμια ελίτ, τα δημιουργεί προκειμένου να ειδοποιήσει τους δικούς της ανθρώπους για να προετοιμαστούν. Άλλοι σημειώνουν πως όλα  είναι προδιαγραμμένα και η παγκόσμια ελίτ έχει λάβει τα μέτρα της.
Μπορεί οι εξαφανισμένοι ή νεκροί αστρονόμοι, ή οι γιατροί ή και οι τραπεζίτες να έχουν σχέση με όλα αυτά; Ουδείς γνωρίζει. Το σημαντικό όμως είναι πως και αυτός ο Σεπτέμβριος θα περάσει όπως όλοι οι άλλοι.
Όλες οι θεωρίες περί τέλους του κόσμου που οργιάζουν από καιρό εις καιρό ενδεχομένως να έχουν άλλη στόχευση:
Αυτή της δημιουργίας στον κόσμο ενός συνεχούς αισθήματος φόβου, ανασφάλειας, αποπροσανατολισμού και τραυματισμού του ψυχισμού του, έτσι ώστε να τον καταστήσουν περισσότερο υποχείριο, περισσότερο φοβισμένο, περισσότερο ευάλωτο σε ότι νέο και μοχθηρό σχεδιασμό μπορεί να έρχεται. Ραντεβού στην επόμενη «ταινία» καταστροφής.
 
 
 
 
 
 
 
 

Τμήμα ειδήσεων pronews.gr
http://amphiktyon.blogspot.gr/2015/08/23-2015-12.html 
 
 
 
 
 
 

Η Κίνα γκρεμίζει σαν χάρτινο πύργο τις παγκόσμιες αγορές - Πτώση-ρεκόρ 4ετίας της Wall Street - Oλες οι εκθέσεις των αναλυτών

 
 
Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΒΑΑΛ -ΔΙΟΣ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ-ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ. ΤΩΡΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥΣ.   Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΟΥ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ. ΚΑΙΡΟΣ
 ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΟΥΝ  ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΒΡΑΜΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ  ( ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ  ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ)ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
 
ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΘΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΖΕΙΔΩΡΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΘΑ ΒΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
 
ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΑΒΡΑΜΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ , ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΑ, ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΙΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΔΙΑΣ ΠΡΟ ΑΜΝΗΜΟΝΕΥΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΘΕΟ.
 


Μια από τις χειρότερες κρίσεις της ιστορίας της βιώνει η παγκόσμια οικονομία, μετά την υποτίμηση του γουάν που έφερε τη "Μαύρη Δευτέρα" των αγορών.
 
Την ώρα που η Κίνα ετοιμάζεται να ρίξει στην αγορά τα αποθεματικά των συνταξιοδοτικών της ταμείων, τα ευρωπαϊκά Χρηματιστήρια και η Wall Street κατακρημνίστηκαν και έκλεισαν με χαμηλό τεσσάρων ετών ενώ το ελληνικό χρηματιστήριο τη Δευτέρα έκλεισε με «παγκόσμιο ρεκόρ» και πτώση πάνω από 10%, χαμηλότερα ακόμα και από τη Σαγκάη!
 
Ειδικότερα, ο δείκτης Dow Jones έχασε 3,58% στις 15.871,28 μονάδες, ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq σημείωσε απώλειες 3,82% στις 4.526,25 μονάδες και ο δείκτης S&P 500 έκλεισε πτωτικά κατά 3,94% στις 1.893,21 μονάδες.
 
Οι επενδυτές αναζητούν ασφαλή καταφύγια, την ώρα που οι εποπτικές αρχές επιχειρούν - μάταια μέχρι στιγμής - να ηρεμήσουν τις αγορές και να σταματήσουν το κύμα μαζικής φυγής ξένων κεφαλαίων και επενδυτών από Σανγκάη, Σενζέν και Χονγκ-Κονγκ.
 
Μέχρι στιγμής τα μόνα ασφαλή καταφύγια που έχουν καταφέρει να βρουν οι επενδυτές είναι το ευρώ, το οποίο χθες εκτινάχθηκε στα 1,14 δολάρια και τα ομόλογα, κυρίως τα γερμανικά.
 
Μοναδική περίπτωση για... προσωρινή κατάπαυση του πυρός από τους επενδυτές που εκτελούν τις εντολές αποχώρησης από τις κινεζικές αγορές κατά ριπάς, είναι μία πυροσβεστική παρέμβαση της κεντρικής τράπεζας της Κίνας και στο παρελθόν προσπαθήσει να παρέμβει με τόνωση πάνω  από ένα τρισεκατομμύρια γουάν στις αγορές.
 
Με μικρή πτώση 0,67% άνοιξε σήμερα το χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ, την επομένη μιας μαύρης ημέρας για τις παγκόσμιες χρηματαγορές. Ο δείκτης Hang Seng κατέγραψε απώλειες 142,86 μονάδων για να διαμορφωθεί στις 21.108,71 μονάδες με τις πρώτες συναλλαγές.
 
Βουτιά κατά την έναρξη των συναλλαγών στο χρηματιστήριο της Σανγκάης. Ο γενικός δείκτης Shanghai Composite υποχώρησε κατά 6,41%, με απώλειες 205,78 μονάδων, για να διαμορφωθεί στις 3.004,13 μονάδες.
 
Την ίδια ώρα το χρηματιστήριο της Σεντζέν υποχωρούσε κατά 6,97%, στις 1.751,28 μονάδες.
 
Το χρηματιστήριο της Σανγκάης έκλεισε χθες με πτώση 8,49%, τη μεγαλύτερη πτώση του σε συνεδρίαση τα τελευταία τουλάχιστον οκτώ χρόνια. Είχε ήδη υποστεί απώλειες πάνω από 11% την περασμένη εβδομάδα. Το χρηματιστήριο της Σανγκάης στο εξής έχει διαγράψει όλα τα κέρδη του της χρονιάς αυτής και τώρα βρίσκεται κάτω από το επίπεδό του της 31ης Δεκεμβρίου 2014.
 
Με πτώση άνοιξε σήμερα το χρηματιστήριο στο Τόκιο, μια μέρα μετά από μια "μαύρη μέρα" στις χρηματιστηριακές αγορές, στο πλαίσιο αυξανόμενων ανησυχιών για την επιβράδυνση της οικονομίας της Κίνας και των συνεπειών της στην παγκόσμια ανάπτυξη.
 
Το πρώτο λεπτό των συναλλαγών, ο δείκτης Nikkei κατέγραφε πτώση 369.02 μονάδων (-1,99%), φθάνοντας στις 18,171.66 μονάδες, προτού συνεχίσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα με περαιτέρω πτώση που έφτασε το 3,50%.
 
Ο γενικός δείκτης Topix κατέγραφε πτώση 29,89 μονάδων (-2,02%), φθάνοντας στις 1.450,98 μονάδες.
 
Με πτώση έκλεισε τη σημερινή του συνεδρίαση το χρηματιστήριο στη Γουόλ Στριτ.
 
Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με πτώση 588,4 μονάδων (-3,57 %), στις 15.871,35 μονάδες.
 
Ο Nasdaq, των εταιρειών τεχνολογίας και ναυτιλίας, έκλεισε με πτώση 179,79 μονάδων (-3,82%), στις 4.526,25 μονάδες.
 
Ο ευρύτερος δείκτης Standard & Poor's 500 έκλεισε με πτώση 77,68 μονάδων (-3,94%), στις 1.893,21 μονάδες.
 
Με τις μεγαλύτερες απώλειες των τελευταίων τεσσάρων ετών έκλεισαν οι αμερικανικοί δείκτες στη Wall Street, ολοκληρώνοντας με το χειρότερο τρόπο το παγκόσμιο sell off που ξεκίνησε σήμερα από την Ασία και έκλεισε στις ΗΠΑ.
 
Οι ανησυχίες για την παγκόσμια οικονομία και κυρίως την κινεζική προκάλεσαν ένα sell off που επανέφερε μνήμες από το κραχ του 2008.
 
Ειδικότερα, ο δείκτης Dow Jones έχασε 3,58% στις 15.871,28 μονάδες, ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq σημείωσε απώλειες 3,82% στις 4.526,25 μονάδες και ο δείκτης S&P 500 έκλεισε πτωτικά κατά 3,94% στις 1.893,21 μονάδες.
 
Ο Dow Jones ξεκίνησε με απώλειες που ξεπέρασαν τις 1.000 μονάδες, αλλά γρήγορα ενεργοποιήθηκαν οι στηρίξεις. Οι απώλειες μετά από μία περίπου ώρα περιορίστηκαν, αλλά οι ανησυχίες δεν επέτρεψαν να διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα η πτώση.
 
Στο ταμπλό, ισχυρές απώλειες, υψηλότερες του 3,2%, κατέγραψαν όλοι οι επιμέρους δείκτες, με τον κλάδο της ενέργειας να υποχωρεί στα χαμηλότερα επίπεδα από τον Οκτώβριο του 2011. Επίσης, απώλειες άνω του 5,4% κατέγραψαν οι τράπεζες, με αρνητικές πρωταγωνίστριες τις Citigroup και JPMorgan.
 
Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι από τότε που η Κίνα ανακοίνωσε την υποτίμηση του νομίσματος της πριν από περίπου δέκα μέρες, έχουν χαθεί από τις διεθνείς αγορές πάνω από 5 τρισ. δολάρια. Ο δείκτης p/e του δείκτη S&P 500 έχει υποχωρήσει πλέον στο 16,76, ήτοι τα χαμηλότερα επίπεδα από τον Ιανουάριο του 2014.
 
Την ίδια ώρα στην εκτίμηση ότι οι μετοχικές αξίες θα υποχωρήσουν ακόμη περισσότερο εξέφρασε σε συνέντευξή του στο CNBC, ο Mοχάμεντ Ελ Ερίαν.   Σύμφωνα με τον κορυφαίο οικονομολόγο της Allianz το selloff θα συνεχιστεί έως ότου επιτευχθεί ένας εκ των ακόλουθων στόχων: «είτε οι αρχές ελέγχου των αναδυόμενων αγορών θα εφαρμόσουν μέτρα που θα βάλουν φρένο στην αιμορραγία, είτε οι αποτιμήσεις θα υποχωρήσουν τόσο πολύ ώστε οι αγοραστές θα επανακάμψουν».
 
Nick Lawson (Deutsche Bank)
Οι κινεζικές μετοχές, έχοντας σπάσει ακόμη και το ιστορικό χαμηλό του Ιουλίου, είναι φανερό ότι βρίσκονται εν τω μέσω μίας τριπλής φούσκας, που σκάει. Παραδοσιακά μετά από μία ελεύθερη πτώση, ακολουθεί μία ήπια ανάκαμψη, που οδηγεί την αγορά υψηλότερα από τα ιστορικά χαμηλά επίπεδα. Αυτό δεν συνέβη στην τρέχουσα περίπτωση, παρά το γεγονός ότι οι κινεζικές αρχές παρενέβησαν δεν κατόρθωσαν να σώσουν την κατάσταση. Ταυτόχρονα από τη στιγμή που η Κεντρική Τράπεζα της Κίνας προχώρησε σε παρέμβαση στην αγορά συναλλάγματος, όλοι περιμένουν ότι οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν και αυτή η «προσμονή» θα αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο.
 
Investec
Παρά τις φήμες ότι θα υπάρξει παρέμβαση και η κινεζική κυβέρνηση θα επιτρέψει στα συνταξιοδοτικά ταμεία να αγοράσουν κινεζικές μετοχές, η κατάσταση δεν σώθηκε. Σε περίπτωση που η μεταβλητότητα που επικρατεί αυτή τη στιγμή συνεχιστεί, τότε θα πρέπει να ξεχάσουμε το ενδεχόμενο αύξησης επιτοκίων από τη Fed, τον Σεπτέμβριο.
 
Kit Juckes (Societe Generale)
Οι αγορές φοβούνται περαιτέρω υποχώρηση της κινεζικής ανάπτυξης και ως εκ τούτου περισσότερο «πόνο» στις αγορές εμπορευμάτων, ενώ κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πως θα αντιδράσουν τόσο η Fed όσο και η Κεντρική Τράπεζα της Κίνας. Μπορεί μέχρι στιγμής εμπορεύματα και μετοχές να μην ακολουθούν ανάλογη πορεία, όμως, αυτό ενδέχεται να αλλάξει, κάτι που συνέβη όταν έσκασε η φούσκα του διαδικτύου το 2000. Κάποιοι φοβούνται, ακόμη, ότι η αμερικανική οικονομία μπορεί να οδηγηθεί σε ύφεση. Υπάρχουν, βέβαια, και αυτοί που θεωρούν ότι η αμερικανική ανάπτυξη έχει γερές βάσεις ώστε να κατορθώσει να καλύψει σημαντικό μέρος του κενού που δημιουργεί η Κίνα στις αγορές εμπορευμάτων.
 
Arjen van Dijkhuizen (ABN Ambro)
Οι ανησυχίες για την Κίνα (διόρθωση των αγορών, υποτίμηση του γουάν, προβληματισμός για την ανάπτυξη της χώρας), οδηγούν σε εκροές κεφαλαίων από τις αγορές. Πάντως δεν αναμένουμε να ξεσπάσει νομισματικός πόλεμος. Προχωρήσαμε, όμως, σε υποβάθμιση των εκτιμήσεών μας για την ανάπτυξη σε Ν. Κορέα, Σιγκαπούρη, Ταϊβάν και Ταϊλάνδη, με δεδομένη και τη σχετικά αδύναμη εξαγωγική τους δραστηριότητα. Προβλέπουμε ότι η ανάπτυξη της Κίνας θα υποχωρήσει στο 6,2% για φέτος από 6,4% που ήταν το 2014.
 
Niall MacLeod (UBS)
Θεωρούμε ότι οι ασιατικές αγορές, εκτός αυτής της Ιαπωνίας, ήταν «υπέρ-πουλημένες» (oversold) τον Ιούλιο. Υποτίμηση του γουάν, αμφιβολίες για την κινεζική ανάπτυξη, υποχώρηση στις τιμές εμπορευμάτων, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα. Πρόκειται για κρίση; Κατά τη γνώμη μας όχι. Πιστεύουμε ότι η ευρύτερη περιοχή (σ.σ. της Ασίας) είναι σε καλύτερη κατάσταση απ' ότι ήταν το 1998, με τη ρευστότητα αλλά και τα ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών να είναι καλύτερα.
 
Connor Campbell (Spreadex)
Η Κεντρική Τράπεζα της Κίνας διατηρεί τη λογική του «βλέποντας και κάνοντας» και αυτό καθιστά δύσκολες τις προβλέψεις. Η απόφαση της Κεντρικής Τράπεζας της Κίνας να επιτρέψει στα συνταξιοδοτικά ταμεία να αγοράσουν κινεζικές μετοχές έγκειται στην προσπάθειά της να πέσει νέο χρήμα στην αγορά.
 
Michael Paul (Brewin Dolphin)
Η «ακινησία» των κινεζικών αρχών, με δεδομένο ότι οι επενδυτές ανέμεναν ότι θα «έριχναν» νέο χρήμα στην αγορά προκειμένου να μην υποχωρήσει, οδήγησε στη σημερινή κατάρρευση.
 
Ενώ αρκετοί αναλυτές εκτιμούν πως η φάση αυτή την οποία διέρχεται το κινεζικό χρηματιστήριο είναι αναγκαία- ως μια περίοδος «διόρθωσης»- η κυβέρνηση της χώρας ρίχνει στην αγορά, κυριολεκτικά ό,τι έχει...και ακόμη περισσότερα για να διατηρήσει τις τιμές των μετοχών. Η Λαϊκή Τράπεζα της Κίνας Η Λαϊκή Τράπεζα της Κίνας μείωσε τα επιτόκια σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα, χρηματιστηριακές εταιρείες δεσμεύτηκαν να αγοράσουν μετοχές αξίας πολλών δισεκατομμυρίων ενώ οι αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές της χώρας προχώρησαν σε μια de facto αναστολή νέων καταχωρήσεων μετοχών.
 
Ο Dong Tao, κορυφαίος οικονομολόγος για την αγορά της Ασίας, υποστηρίζει πως το Πεκίνο φοβάται πως η πτώση των μετοχών θα μπορούσε να οδηγήσει σε μείωση της κατανάλωσης καθώς όποιοι τώρα υφίστανται απώλειες στο χρηματιστήριο, εκτιμάται π ως το προσεχές διάστημα θα είναι λιγότερο τολμηροί ή ανέμελοι στις αγορές τους. «Αυτό δημιουργεί μια σειρά από κινδύνους για την οικονομία αλλά και για το οικονομικό σύστημα εν γένει και γι' αυτό το Πεκίνο είναι τόσο ανήσυχο».
 
Οι επενδυτές προφανώς δεν πείστηκαν από τις προσπάθειες της κυβέρνησης ήδη από τον Ιούλιο και έτσι η χρηματιστηριακή αγορά συνεχίζει να είναι εγκλωβισμένη σε ένα ατελείωτο τρενάκι, με βουτιές και απότομες ανόδους, «ανοίγοντας» μερικές φορές με άνοδο της τάξεως του 7% για να πέσει λίγο πριν το «κλείσιμο» επίσης κατά περίπου 7% ή και περισσότερο όπως για παράδειγμα τη «Μαύρη Δευτέρα» της Κίνας.
 
Νωρίτερα το 2015 το Χρηματιστήριο της Κίνας έδειξε τα πρώτα «κλασσικά» σημάδια αυτού που στη γλώσσα των αγορών χαρακτηρίζεται συχνά ως «φούσκα».
 
Γιαγιάδες, οδηγοί ταξί και κολεγιόπαιδα «έκαναν», όπως εξηγεί με χαρακτηριστικό τρόπο το CNN, μικρές περιουσίες, όλοι εκμεταλλευόμενοι την ξέφρενη πορεία του «Chao gu» όπως αποκαλείται στην κινεζικά αργκό η αγοραπωλησία μετοχών. Αυτό το ράλι όμως ήρθε ακριβώς τη στιγμή που η οικονομία της χώρας παρουσιάζει σημαντική επιβράδυνση, προβληματίζοντας πολλούς οικονομικούς αναλυτές. Τώρα όμως εξηγούν, απλά ήρθε η ώρα να...δράσει η βαρύτητα και τα αποτελέσματα είναι εμφανή και σοκαριστικά, όχι μόνο για την αγορά της Κίνας αλλά και για όλες τις άλλες μεγάλες αγορές που επηρεάζονται. «Η χρηματιστηριακή αγορά της Κίνας είχε “αποστασιοποιηθεί” από την πραγματική αγορά της χώρας και το χρηματιστήριο ήταν υπερτιμημένο», σχολιάζε ο Patrick Chovanec, διευθύνων σύμβουλος της Silvercrest Asset Management ήδη από τον περασμένο μήνα οπότε ο «δράκος» του χρηματιστηρίου δέχθηκε τις πρώτε ισχυρές δονήσεις.
 
 
 

Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

Οι "πράσινοι" στόχοι της "Ευρώπης" είναι αναγκαστικές Γερμανικές εξαγωγές (σε κορόϊδα)


Η υποκρισία και η απάτη έχουν ξεσκεπαστεί, αλλά οι Γερμανοί ακάθεκτοι στο χυδαίο μερκαντιλιστικό τους πλάνο. "Σώστε τον Πλανήτη και το Κλίμα τις Γερμανικές εξαγωγές ΑΠΕ".
Δήθεν μείωση εκπομπών CO2 όταν όλες οι ΑΠΕ της Γερμανίας δεν έχουν εξοικονομήσει ούτε ένα γραμμάριο CO2, αλλά κατάφεραν μια χαρά να υπερδιπλασιάσουν το κόστος του ρεύματος στην Γερμανία, να εξάγουν το 80% της παραγωγής τους σε ΑΠΕ, και να "εξάγουν", δηλαδή να απορρίπτουν το τυχαίο και βλαπτικό ρεύμα από ΑΠΕ στους γείτονές τους που αναγκάζονται να εισάγουν Γερμανικούς ειδικούς μετασχηματιστές για να μπλοκάρουν τις απορρίψεις.  Φυσικά, οι ίδιοι οι Γερμανοί παραδέχονται ότι όλη αυτή η δήθεν ενεργειακή μεταστροφή σε ΑΠΕ είναι ενεργειακά ατελέσφορη, και βλαπτική, αλλά τουλάχιστον "τους βοηθάει να εξάγουν ανεμογεννήτριες".  Οι Γερμανοί μπορεί να έχουν βάλει πολλές (δικές τους) ΑΠΕ το 20% που δεν εξάγουν, αλλά ηλεκτροδοτούνται από ...κάρβουνο.
Στην πτωχευμένη Ελλάδα, που δεν έχουμε επιλογή παρά μόνο ποιόν προσκυνημένο στα τέσσερα να διαλέξουμε, οι ΑΠΕ δεν είναι τίποτα άλλο παρά αναγκαστικό κατοχικό δάνειο.  Βάζουμε ΑΠΕ για να πληρώνουμε Γερμανούς, διαλύοντας την Εθνική οικονομία. Με ένα σμπάρο, πολλά τρυγόνια, μπράβο μας.
http://www.businessinsider.com/r-eu-debate-on-green-energy-targets-pitches-uk-against-germany-2015-8?IR=T  Οι Άγγλοι δεν θέλουν υποχρεωτικές ποσοστώσεις για Πράσινες (Γερμανικές) εισαγωγές, οι Γερμανοί θέλουν υποχρεωτικές τέτοιες ποσοστώσεις. Και φυσικά όλα την δήθεν μείωση εκπομπών, όταν οι ΑΠΕ δεν μειώνουν εκπομπές. Η ύφεση (άντε και τα πυρηνικά) μειώνουν εκπομπές. Και σίγουρα οι ΑΠΕ δεν μειώνουν εξαρτήσεις από Ρωσικό ή άλλο αέριο. Μόνο με αέριο μπορούν να συνυπάρξουν οι ΑΠΕ.
http://www.politico.eu/article/duda-climate-emissions-poland/
Οι Πολωνοί το λένε πιο χύμα. Ηλεκτροδοτούνται από κάρβουνο, και σιγά μην δεχτούν να αυτοκτονήσουν... Και τους την πέφτουν οι δήθεν "Ευρωπαίοι" Πράσινοι που εμμέσως πλην σαφώς λένε "δεν είπαμε να μην καίτε κάρβουνο, αλλά μην μας χαλάτε και την δουλειά".
Όπου πάει να χαλάσει το Γερμανικό Πράσινο Πλάνο, τσουπ οι Πράσινοι.  Πλασιέ απάτης με τον μανδύα της οικωλογίας...  Στον Νέο, Made in Germany, Σύριζα τους βλέπω να αναβαθμίζονται.  Φούμο...
Βάζουμε ΑΠΕ επειδή πρέπει να εξάγουν οι Γερμανοί το 80% της παραγωγής τους
Τα αιολικά (και οι ΑΠΕ, γενικά) δεν μειώνουν εκπομπές CO2 (δηλαδή δεν εξοικονομούν καύσιμα). Η ύφεση (η καταστολή της ζήτησης) μειώνει εκπομπές CO2 και καύσιμα
Χρεωκοπήσαμε για ενός έτους επιδοτήσεις σε ΑΠΕτζήδες
 
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/08/blog-post_164.html

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο ρωσικός στόλος σε απόσταση αναπνοής από την τουρκική επικράτεια! (Βίντεο)



Ο Β. Πούτιν έδωσε εντολή για την κατασκευή δεύτερης ναυτικής βάσης στη Συρία. Σύμφωνα με την αραβική εφημερίδα Al Quds Al-Arabi, η Ρωσία σχεδιάζει να κατασκευάσει μια δεύτερη ναυτική βάση στη Συρία, αναφέρει ρωσικό δημοσίευμα.

Πρόκειται για μία εξέλιξη ιδιαίτερα σημαντική για τις εξελίξεις και στην Ελλάδα από την δυναμική παρουσία των Ρώσων στο Αιγαίο. Η Τουρκία θα «νιώσει» για τα καλά τη ρωσική ναυτική παρουσία κοντά στα σύνορα της. Μάλιστα κοντά στη συριακή βάση θα κατασκευαστεί ένα στρατιωτικό αεροδρόμιο, το οποίο θα χρησιμοποιείται από ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη . Έτσι θα έχουμε και την παρουσία ρωσικών υπερσύγχρονων μαχητικών όπως τα SU-35S ή τα 5ης γενεάς Τ-50 PAK να πετούν στον διεθνή εναέριο χώρο στην Α.Μεσόγειο και στο Αιγαίο Πέλαγος! Πρόκειται για μια κίνηση ματ στα τουρκικά επεκτατικά σχέδια στην περιοχή.

Προφανώς Μόσχα και Ουάσιγκτον έχουν βρει τους απαιτούμενους από τις «περιστάσεις» κοινούς διαύλους επικοινωνίας για την διεξαγωγή κοινών επιχειρήσεων εναντίον του ISIS.

Πρόκειται σύμφωνα με ανάλυση από την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr, για ένα σαφέστατο, ξεκάθαρο, και αυστηρό «μήνυμα» προς τον Ερντογάν και τους Τούρκους στρατηγούς και τα άνομα σχέδια τους στην Συρία. Οι Τούρκοι ως γνωστό δημιουργούν Τουρκμενικό κράτος εντός της συριακής επικράτειας, χωρίς την σύμφωνη γνώμη της Μόσχας. Από την άλλη πλευρά το αεροπλανοφόρο «Κουζνέτσωφ» , το βαρύ καταδρομικό «Μoskva» αλλά και πυρηνοκίνητα υποβρύχια θα σουλατσάρουν στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο, προκαλώντας πονοκέφαλο στο τουρκικό γενικό επιτελείο.

Ο Ρώσος Πρόεδρος αποφάσισε να επέμβει δυναμικά στην περιοχή αφενός για να βρει «στέγη» ο ρωσικός στόλος Μεσογείου και κατά δεύτερον για να ευρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τις βάσεις των Τζιχαντιστών οι οποίοι δραστηριοποιούνται ήδη και στην Τσετσενία.

Η αραβική εφημερίδα παραθέτει μάλιστα ως πηγή της μια ανώτερη ρωσική στρατιωτική πηγή. Η πηγή τόνισε ότι η κατασκευή της βάσης επιβεβαιώνει την ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασία που αποδίδει η Μόσχα στην συμμαχία με τη Δαμασκό και προσωπικά στον Σύρο Πρόεδρο Άσαντ.

Η Μόσχα μάλιστα τόνισε μέσω ανεπίσημων διαύλων προς πάσα κατεύθυνση ότι «δεν δέχεται την απομάκρυνση του Άσαντ κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες».

Η βάση θα κατασκευαστεί στην συριακή πόλη Jableh. Πρόκειται για την μεγαλύτερη και την πιο σημαντική βάση από την ήδη υπάρχουσα και μικρή για τα ρωσικά μεγέθη ναυτική βάση στην πόλη της Ταρτούς.

Η Πόλη Jableh ευρίσκεται λιγότερο από 60 χιλιόμετρα από την Ταρτούς.

Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους σε μια συνέντευξη με τον ρωσικό Τύπο, ο Μπασάρ αλ Άσαντ, δήλωσε ότι η Ρωσία μπορεί να κατασκευάσει στην Συρία μια μεγάλη στρατιωτική βάση, και η κυβέρνηση του αναμένει μόνο την υλοποίηση της. Ο Σύρος Πρόεδρος μάλιστα είχε δηλώσει ότι: «για εμάς είναι σημαντικές όλες οι δράσεις που αυξάνουν την ρωσική στρατιωτική παρουσία στην περιοχή. Η Ρωσία διαδραματίζει έναν κρίσιμο ρόλο στη διατήρηση της σταθερότητας στην περιοχή και στην διατήρηση της σταθερότητας σε όλον τον κόσμο».

Υπάρχουν άλλωστε ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες και οι ΗΠΑ επιθυμούν να «τιθασεύσουν» τις τουρκικές «ορμές» για τη δημιουργία μιας τουρκικής αυτοκρατορίας στην περιοχή. Άλλωστε πάντοτε «οι λύκοι τα βρίσκουν αναμεταξύ τους».

 

thesecretrealtruth
...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/08/rosikos-stolos-se-apostasi-anapnois-apo-tourkia.html#sthash.BMX638Me.dpuf

Άγνωστες Μορφές του Ελληνισμού: Δάμων Δαμωνίδης, ο διδάσκαλος του Περικλή

Ο Δάμων γεννήθηκε και έζησε τον 5ο π.χ στον Αττικό δήμο της Όας πατέρας του ήταν ο Δαμωνίδης ή Δημωνίδης και από νωρίς έδειξε την έφεση του προς την αρμονία (όπως ονομάζονταν η μουσική στην αρχαία Ελλάδα). Δάσκαλός του ήταν ο Αγαθοκλής που από νωρίς διέβλεψε την αξία του Δάμωνα στην μουσική. Η Αθήνα εκείνη την εποχή ήταν το πανεπιστήμιο της οικουμένης, καθώς μαζεύτηκε εκεί πλήθος σοφών από όλα τα μήκη και πλάτη του Ελληνικού κόσμου. Ήταν μετά την περίοδο των νικηφόρων μηδικών πολέμων που τόση περηφάνια γέμισε τους Έλληνες.

Ο Δάμων εξελίσσονταν συνεχώς κάτω από τις οδηγίες του σοφού δασκάλου του Αγαθοκλή. Χαρακτηρίστηκε από την εποχή που ζούσε ήδη ως "χαριέστατος των ανδρών" και όχι μόνο για την μουσική του παιδεία αλλά και για το πνεύμα του. Γνώριζε πολλούς σημαντικούς άνδρες της εποχή του, ένας από αυτούς ήταν και ο Σωκράτης του οποίου από τι λέγεται υπήρξε και μαθητής τους. Ίσως νυμφεύθηκε την Αγαρίστη αν και δεν είναι ξεκάθαρο.

Η φήμη τού ήταν τέτοια που έφθασε να είναι διδάσκαλος του Περικλέους και μετέπειτα συμβουλάτορας του. Ο Δάμων ως σοφιστής είχε πολλούς μαθητές που τους μυούσε στα μυστικά του λόγου, της πειθούς και πως εν τέλει να γίνουν άξιοι ρήτορες. Η φιλία του με τον Περικλή προκάλεσε τον εξοστρακισμό του το 450-440 π.χ και την εξορία του από την πατρίδα του που τόσο πολύ αγαπούσε. Ο Δάμων επίσης θεωρούνταν ως ο φρονιμότερος πολίτης της εποχής του, επίσης είχε φίλο του τον σοφιστή Πρόδικο τον Κείο (νήσος Κέα), που ήταν ένας από τους πιο γνωστούς σοφιστής και ρήτορας της εποχή του.

Όταν γύρισε για να αυξήσει τις γνώσεις του εντάχθηκε στον κύκλο των μαθητών του Σωκράτους, της κορυφής δηλαδή της φιλοσοφίας στην Αθήνα εκείνη την περίοδο. Ο Σωκράτης ήταν ήδη τότε στην ακμή της δράσης του. Ο Δάμων απορροφούσε σαν σφουγγάρι τις γνώσεις από τον σοφό δάσκαλο. Από τα έργα που έγραψε ο Δάμων για διάφορα θέματα πάνω στην μουσική και στην σοφιστική έχουν σωθεί πολύ λίγα αποσπάσματα που μας δείχνουν όμως το ήθος και την αξία του ανδρός που κόσμησε με την παρουσία του την κλασσική περίοδο του Ελληνισμού.

Δεν γνωρίζουμε πως τελείωσε ο βίος του Δάμωνος ή τους τίτλους από τα έργα που έγραψε, το μόνο σίγουρο είναι πως άφησε το δικό του σημαντικό σημάδι στην σοφία και στην τέχνη των Ελλήνων.

Αίας ο Τελαμώνιος   ,
  eleysis-ellinwn.gr
...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/08/damon-damonidies-didaskalos-perikleous.html#sthash.mI6rl9Qt.dpuf

Ο ναός του αποθεωθέντος Μ. Αλεξάνδρου είναι έτοιμος στην Θεσσαλονίκη.

Μετά από 1.000 χρόνια αναβιώνει η λατρεία του
Μ. Αλεξάνδρου ως ενός εκ των Θεών των Ελλήνων.


Η αποθέωσις του Μ. Αλεξάνδρου από το Αιγυπτιακό ιερατείο.
 


Άγαλμα του Ηρακλέους από πωρόλιθοστον περίβολο του ναού.



Η πίσω πλευρά του ναού.
 

Λεπτομέρεια από τό αέτωμα του ναού.
 
Πρώτη εκδήλωσις στον ναό, η γιορτή της πανσελήνου του Αυγούστου 2015.
Να είστε όλοι εκεί. ermionh
... - See more at: http://www.diadrastika.com/2015/08/naos-apotheothentos-mega-alexandrou-thesaloniki.html#sthash.7pkVCQTq.dpuf

Οι αρχαίες ελληνικές τραγωδίες στο διαδίκτυο


Τα έργα των τριών Μεγάλων Τραγικών Ποιητών
Οι αρχαίες ελληνικές τραγωδίες στο διαδίκτυο
(πλήρες κείμενο, πρωτότυπο, νέα ελληνική και αγγλική γλώσσα)
με ένα απλό κλικ

Το ηλ. περιοδικό 24grammata.com με ιδιαίτερη ικανοποίηση σας παρουσιάζει ένα μοναδικό έργο προβολής του ελληνικού πολιτισμού.
Οι συνεργάτες του 24grammata.com  σε συνεργασία με το Φιλολογικό Φροντιστήριο “Γιώργος Δαμιανός” για πρώτη φορά, παγκοσμίως, συγκέντρωσαν όλες τις αρχαίες ελληνικές τραγωδίες, πλήρες κείμενο, στο πρωτότυπο, στη νέα ελληνική και στην αγγλική γλώσσα.


Αναζητώντας τις πνευματικές ρίζες κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου σε τούτο τον πλανήτη, δουλέψαμε με την ελπίδα ότι τούτη η σελίδα θα καταλήξει στα χέρια ανθρώπων που θέλουν να φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο.
Προωθήστε τη σελίδα στους ελληνόφωνους και αγγλόφωνους γνωστούς σας και σε όσους αναζητούν το Λόγο και τον Ανθρωπισμό (οι σύνδεσμοι παραμένουν ενεργοί και με μία απλή αντιγραφή και επικόλληση)
Το κατέβασμα δεν προαπαιτεί καμία εγγραφή, εντελώς δωρεάν με ένα απλό κλικ
Στηρίξτε την προσπάθεια μας για την προβολή του ελληνικού πνεύματος απαλλαγμένο από τον επαρχιωτισμό και τη μοιρολατρία (Γ. Δαμιανός)
The ancients, greek tragedies on the net, completely for free. The plays of the three, great, tragic poets. (full text in prototype, in English and in greek.)

The internet magazine 24grammata.com is proud to present a unique sample of the greek civilization.

Seeking the mental roots of every human being, the members of “24grammata” have tried to offer a material which could commune the ideas for a better world.
Download without any subscription, completely for free.
Support our effort to promote the global, greek spirit. A source relieved from provincialism and fatalism.


Τραγική Ποίηση / Tragedy:
α. όλα β. έργα γ. μελέτες / άρθρα δ. ξενόγλωσσα
a. all b. original text c. studies δ. in english

Αισχύλος (525π.Χ – 456π.Χ.)
γλώσσα: αρχαία ελληνικά – μεταφορά στη νέα ελληνική
Επτά επί Θήβας εδώ
Προμηθεὺς Δεσμώτης, εδώ
Ευμενίδες, εδώ

Aeschylus (525BC – 456BC)
original language (anc. greek) – trad. in English
Agamemnon here 
The oresteia
Eumenides, here
Agamemnon, here
Choephoroi (Libation Bearers) here

Σοφοκλής (497/6π.Χ.- 406 π.Χ.
γλώσσα: αρχαία ελληνικά – μεταφορά στη νέα ελληνική
Αίας, εδώ
Οιδίπους Τύραννος, εδώ
Τραχίνιαι, εδώ
Αντιγόνη (μονόλογοι), εδώ
Αντιγόνη, στη γλώσσα των ελληνοφώνων της Κάτω Ιταλίας εδώ

Sophocles (497/6 BC – 406/5 BC)
original language (anc. greek) – trad. in English
Antigone, introduction, translation, and notes by Marianne McDonald, here
Antigone, translation by Ian Johnston of Malaspina here
Filoctetes here

ριπίδης (485 π.Χ. – 406 π.Χ.)
γλώσσα: αρχαία ελληνικά – μεταφορά στη νέα ελληνική
Μήδεια, εδώ
Εκάβη, εδώ
Τρωάδες, εδώ
Ιφιγένεια η εν Ταύροις, εδώ
Άλκηστις, εδώ
Ιππόλυτος, εδώ
Ανδρομάχη, εδώ
Βάκχαι (διαλογικά μέρη) εδώ

Euripides (485 BC. – 406 BC.)
original language (anc. greek) – trad. in English
Iphigenia at Aulis , here
Alcestis here
Andromache here
Hippolitus here
Trojan women here
Bacche, here
Iphigenia at Aulis, here
Phesus, here
Hecuba, here
The daughtrus of troy, here
Helen, here


Τραγική Ποίηση / Tragedy:
α. όλα β. έργα γ. μελέτες / άρθρα δ. ξενόγλωσσα
a. all b. original text c. studies δ. in english

http://www.24grammata.com/?p=46128

Ολόκληρη την σειρά μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ

autochthonesellhnes
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/08/katevaste-arxaies-ellinikes-tragodies.html#sthash.KgOG5ZMu.dpuf

ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ έρχονται ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ

ΕΛΛΑΔΑ4


Η Ελλάδα μέσα σε αυτά τα δεινά που ζει δεν έχει ανάγκη από πραξικοπήματα και μεθοδευμένες εκτροπές. Ιστορικά από τα προηγούμενα γνώρισε δυστυχίες και τραγωδίες.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ πραγματική Δημοκρατία που με θεμέλιο το Ελληνικό Σύνταγμα να διασφαλίσει εδώ που φτάσαμε την ανθρώπινη ασφάλεια- ακεραιότητα- επιβίωση – αξιοπρέπεια.

Αν δεν μπορείτε να τα διασφαλίσετε αυτά τραβηχτείτε πίσω όσο είναι καιρός για βγούνε μπροστά ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ να αντιμετωπίσουν αυτό που έρχεται.
ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΜΜΑΤΩΝ έχετε αναπτύξει μειωμένο δείκτη εμπιστοσύνης στην Ελληνική κοινωνία.
Τα πρώτα ανησυχητικά σημάδια…μετά τα τελευταία γεγονότα στο Σύνταγμα όπου η πλειοψηφία των συλληφθέντων ήταν αλλοδαποί.
¨Για άλλη μια φορά Γερμανοί «τουρίστες» πρωταγωνιστούν σε αιματηρά επεισόδια στην χώρα: Μετά την Αθήνα και τα εκτεταμένα επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος, οι Γερμανοί πρωταγωνίστησαν σε επεισόδια στις Σκουριές Χαλκιδικής. Και όχι μόνο αυτοί. Βούλγαροι, Πολωνοί κλπ βρίσκονται μεταξύ των συλληφθέντων.
Στην κατοχή τους βρέθηκε ολόκληρο οπλοστάσιο, κάτι που δείχνει ότι είχαν οργάνωση και προετοιμασία:
Περισσότερες από 40 βόμβες μολότοφ, ενώ με τη χρήση σφεντόνων και αυτοσχέδιων-σωλήνων, εκτόξευσαν μεγάλο αριθμό μεταλλικών αντικείμενων (μπουλόνια-παξιμάδια), πέτρες και φωτοβολίδες παντός τύπου.
Παράλληλα, για να διευκολύνουν τη διαφυγή τους και την αποφυγή σύλληψής τους από τις αστυνομικές δυνάμεις, έκλεισαν το δρόμο σχηματίζοντας οδοφράγματα με κορμούς δέντρων, κλαδιά και πέτρες και έθεσαν φωτιές σε κλαδιά και λάστιχα. Οι αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου – λάμψης.
Στα πούλμαν με τα οποία είχαν μεταφερθεί στον τόπο της συγκέντρωσης, βρέθηκε πλήρης…εξοπλισμός επεισοδίων: 118 μεταλλικά μπουλόνια, 6 πέτρες, 4 σφεντόνες, 30 αντιασφυξιογόνος μάσκες, 23 ζεύγη πυρίμαχα γάντια, 5 κράνη, 3 κουκούλες τύπου full face, 1 σκούφος καθώς και πλήθος άλλων αντικειμένων (μαντήλια, θήκες μασκών και χειρουργικές μάσκες).¨
ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΥΤΟ;
ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΑΡΑ ΣΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ…
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ…
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ..ΜΗΝ ΚΑΜΠΤΕΤΕ ΓΟΝΥ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΚΛΕΙΣΟΥΝ…
Στην έντυπη έκδοση της Καθημερινής τέθηκαν οι παρακάτω ερωτήσεις και απαντήθηκαν εκτενώς…εμείς σημειώνουμε τις ερωτήσεις.
1. Υπάρχει αύξηση των μεταναστευτικών ροών τους τελευταίους μήνες;
2. Δεν υπάρχει αντίστοιχη αύξηση στην Ιταλία;
3. Αυτή η αύξηση οφείλεται στη νέα κυβερνητική πολιτική για το μεταναστευτικό;
4. Τελικώς όσοι εισέρχονται είναι πρόσφυγες ή παράνομοι μετανάστες;
5. «Εξαφανίζονται» όσοι έρχονται στην Ελλάδα, όπως είπε η αρμόδια υπουργός;
6. Οι προτάσεις στο ευρωπαϊκό Συμβούλιο μπορούν να βοηθήσουν την Ελλάδα;
7. Μπορεί να λύσει το πρόβλημα η κατανομή των προσφύγων μεταξύ των χωρών της Ε.Ε.;
8. Μπορεί να γίνει κάτι ουσιαστικό από ευρωπαϊκής πλευράς;
Η Τουρκία εδώ και πολύ καιρό κατέστρωσε ένα σατανικό σχέδιο. Δεν διοχέτευε τους πρόσφυγες από την Συρία και τις άλλες περιοχές με συντονισμό στην Δύση αλλά στοίβαξε επί μήνες τόσο εξαθλιωμένο ανθρώπινο δυναμικό προσφύγων κυρίως στα Μικρασιατικά παράλια για να τους χρησιμοποιήσει την κατάλληλη στιγμή.
Και η στιγμή ήρθε…τώρα που οι Δυτικοί αποφάσισαν να διαλύσουν την Τουρκία με το Κουρδικό γεγονός που ήταν σε γνώση των γειτόνων μας… αποφάσισαν να ¨πνίξουν¨ την Ευρώπη με μία ¨πλημμυρίδα εξαθλίωσης¨ με άμεσες συνέπειες στην οικονομική ζωή της ΕΕ.
Και να ήταν μόνο αυτό…μέσα στους πρόσφυγες που έρχονται πρέπει να υπάρχουν και ¨πρόσφυγες τζιχάντ¨ που επαναπατρίζονται εις τας Ευρώπας για να επιτελέσουν το ¨θεάρεστο κατ αυτούς έργο της τρομοκρατίας και των σφαγών ¨ εκβιάζοντας έτσι τις χώρες της ΕΕ και δίνοντας μήνυμα στους Δυτικούς ¨να αφήσουν την Τουρκία ήσυχη¨ να παίξει τον ρόλο της νέας ισλαμικής αυτοκρατορίας.
Ιστορικά από την εποχή του Ξέρξη και των Βυζαντινών-Ρωμαϊκών χρόνων η Δυτικοί Φράγκοι την έβγαζαν καλά γιατί την νύφη την πλήρωνε η εμπροσθοφυλακή της Ευρώπης η ΕΛΛΑΔΑ.
Και τώρα μια δική μας λογική ερώτηση.
Αν τις επόμενες μέρες οι Ευρωπαϊκές χώρες αποφασίσουν να σφραγίσουν τα σύνορα τους και μερικές ήδη το κάνουν για να ελέγξουν τις ανθρώπινες ροές βλ Ουγγαρία;
Και ταυτόχρονα η Τουρκία πιεζόμενη από τα τρομακτικά εσωτερικά προβλήματα της ανοίξει στο τέρμα τις στρόφιγγες διαφυγής προσφύγων προς τα
Ελληνικά νησιά και την ενδοχώρα;
Τότε ποιος θα σώσει την Ελλάδα που ήδη ζει το σημερινό δράμα της και μπαίνει σε προεκλογική περίοδο;
ΕΔΩ οι τοκογλύφοι θέλουν πουλήσουν και εμάς στα διεθνή σκλαβοπάζαρα των διεθνών αγορών …και θα μας ενισχύσουν τώρα αδρά οικονομικά ή με οτιδήποτε άλλο σε αυτή την μεθοδευμένη τραγική συγκυρία;
ΕΡΧΕΤΑΙ η στιγμή που όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες θα καταλάβουμε σε λίγες ώρες ότι η Ελλάδα δεν¨ προδόθηκε¨ μόνο αλλά ¨πουλήθηκε¨ στα διεθνή φόρα αντί τριάκοντα αργυρίων.
Στην περίπτωση που οι προβοκατόρικες ενέργειες επεκταθούν και εδώ ανοίγουμε μια παρένθεση ερωτηματικό…
Δεν μας κάνει εντύπωση ότι οι νέες φουρνιές ¨ κάποιων προσφύγων¨ έχουν μια ιδιαίτερη βίαια συμπεριφορά απέναντι στην Ελληνική περιουσία ( επεισόδια στην ΚΩ και την ΜΥΤΙΛΗΝΗ)…γιατί δεν συνέβαινε αυτό παλαιότερα;
ΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ στην περίπτωση που αυτή η συμπεριφορά μεμονωμένων εξτρεμιστικών ομάδων θελήσει να προσβάλλει την ανθρώπινη ασφάλεια και ακεραιότητα των Ελλήνων με την δικαιολογία ότι τους κόπηκε το ταξίδι προς την καρδιά της Ευρώπης;
Δεδομένου του ευαίσθητου και αψηλάφητου Ελληνικού χαρακτήρα..θα είναι πολύ εύκολο να χαθεί ο έλεγχος κάτι για το οποίο απευχόμεθα αλλά δυστυχώς η πραγματικότητα θα μας διαψεύσει.
Τοτε θα επικαλούνται ψυχραιμία…
Αλλά ήταν άραγε ψύχραιμοι όταν με πράξεις και ενέργειες οδηγούσαν την Ελλάδα στο ¨μνήμα των μνημονίων¨ ;
Πριν δύο χρόνια αρθρογραφούσαμε και επισημαίναμε ¨ η Ελλάδα γυμνή στην μπόρα που έρχεται¨
ΚΑΙ η ΜΠΟΡΑ κύριοι υπεύθυνοι ήρθε…
Μαζί και ο λογαριασμός…το δικό σας χαράτσι που πρέπει να πληρώσετε.
Δηλ. τι νομίζατε ότι μόνο ο λαουτζίκος θα συνεχίσει να πληρώνει τα χαράτσια σας για να το παίζεται εσείς πολιτικοί μέντορες της προόδου και του εκσυγχρονισμού;
Η Ελλάδα μέσα σε αυτά τα δεινά που ζει δεν έχει ανάγκη από πραξικοπήματα και μεθοδευμένες εκτροπές. Ιστορικά από τα προηγούμενα γνώρισε δυστυχίες και τραγωδίες.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ πραγματική Δημοκρατία που με θεμέλιο το Ελληνικό Σύνταγμα να διασφαλίσει εδώ που φτάσαμε την ανθρώπινη ασφάλεια- ακεραιότητα- επιβίωση – αξιοπρέπεια.
Αν δεν μπορείτε να τα διασφαλίσετε αυτά τραβηχτείτε πίσω όσο είναι καιρός για βγούνε μπροστά ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ να αντιμετωπίσουν αυτό που έρχεται.
ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΜΜΑΤΩΝ έχετε αναπτύξει μειωμένο δείκτη εμπιστοσύνης στην Ελληνική κοινωνία.
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/08/blog-post_156.html

ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ Του ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ-Καλύτερα να ταΐζω ΛΑΘΡΟμετανάστες παρά τεμπέληδες Έλληνες

ierwnymos
Διαβάστε την καταγγελία να σας σηκωθούν τα μαλλιά. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ ΣΤΟΝ 89,5 FM. Αξιότιμοι κύριοι: Αν και χριστιανή, απευθύνομαι σ εσάς τους Αθέους να σάς ενημερώσω για το εξής: Πρίν από λίγο (μεσημέρι Τετάρτης 8-2-2012, ο Τουρκαλβανός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος έκλεισε με το «έτσι θέλω» το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας 89,5 Fm, γιατί του στοίχιζε πολλά. Μένουν άνεργοι 87 συνάδελφοι. Και τί είπε ο άθλιος ο Ιερώνυμος στην σημερινή Σύνοδο; Ότι προτιμάει να ταΐζει τους λαθρομετανάστες, παρά να πληρώνει τους τεμπέληδες Έλληνες εργαζόμενους στον 89,5!!! Πιό πολύ πονάει ο Τουρκαλβανός Ιερώνυμος τους Λάθρο από εμάς τους Έλληνες??? ...
Δουλεύω τηλεφωνήτρια στον Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας 8 χρόνια, είμαι χωρισμένη μητέρα 2 παιδιών και βρίσκομαι σε απόγνωση αυτή την στιγμή. Τρελαθήκανε οι Δεσποτάδες μας, αγαπητοί κύριοι; Αυτό δίδαξε ο Ιησούς Χριστός; Να φροντίζουμε τους Αλλόθρησκους και Αλλόφυλους, και να πετάμε στον δρόμο τα δικά μας παιδιά; Πάρτε θέση, σάς παρακαλώ, εσάς που σάς διαβάζουν πολλοί χριστιανοί, γιατί το πράγμα είναι πολύ σοβαρό. Κάντε μιά σχετική ανάρτηση, γιατί σάς διαβάζει όλη η Θεολογική Σχολή και τους πονάει ό,τι γράφετε. Μπας και φιλοτιμηθούν και κάνουν πίσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παναγιώτα Πεπόνη. Εργαζόμενη του 89,5 FM.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/08/blog-post_530.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters