Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΔΩΔΕΚΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ 
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ
ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΜΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΙΕΣ.
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΗΣΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΜΟΝΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΑΥΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ.
ΑΚΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΩΜΑ.

ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΑ ΝΑΟΙ ΧΡΟΝΩΝ ΨΕΥΤΟΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΗ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΘΑ ΚΤΙΣΘΟΥΝ ΑΛΛΑ . ΜΟΝΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΤΑΡΕΕΙ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΝΟΣ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟ ΜΕΛΑΜΨΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ. ΝΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ . ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ Η ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΠΑΙΔΙ.
ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΟΠΑΙΔΟ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΦΩΝΗ.
ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ Η ΤΑ ΑΣΤΡΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΓΟΥΝ. ΟΙ ΜΥΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΖΩΝΤΑΣ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΩΝ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΔΙΩΚΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ.
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΡΑΧ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΣΙΒΗΡΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΣΩΜΑ ΘΕΛΕΙ ΕΦ ΟΣΟΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ. ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΓΡΑ ΒΟΘΡΟΥ. ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΙΒΗΡΙΑ ( ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΞΙΚΟ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΟΝΟΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗΣ ) ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΣΩΜΑ ΠΕΝΗΝΤΑΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΛΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΜΟΥΣΙ ΠΑΧΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΑΛΛΟΥΣ ( ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ) ΡΩΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΣΤΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΣΟΡΑΧ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΠΗΓΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘ ΥΛΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΘΕΙΚΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΡΟΝ ΡΑΝ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΟΥ Ο ΡΟΝ ΡΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΝΤΟΓΚ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΕΑΡΩΧ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ. ΑΥΤΟΣ Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑΡΗΣ ΗΡΕΜΟΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΑΙΜΟΝΑ ΣΟΡΑΧ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ
ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΛΕΣΤΟΥΝ ΣΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ
ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ.
ΤΣΙΠΡΑΣ
ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ
ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ
ΚΑΜΜΕΝΟΣ
ΚΟΤΖΙΑΣ
ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ
ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ
ΒΟΥΤΣΗΣ
ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ
ΣΤΑΘΑΚΗΣ
ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ
ΜΠΑΛΤΑΣ
ΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.
ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΠΕΡΙ ΦΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΞΑΝΘΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΛΠ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑΣ.
ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΟΧΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ;
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ.

ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕ Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ Ο ΠΕΡΣΕΑΣ Ο ΜΙΝΩΣ ΤΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ ΤΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ ΣΤΟΝ ΤΡΩΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΓΕΝΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ.
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΣΟΡΑΧ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΧΑΡΟΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΔΙΑ.
ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΔΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΕΛΘΕΙ ΜΕ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΩΣΗ ΤΟΥ.
ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΔΗ. ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΟ ΤΟΝ ΣΟΡΑΧ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΔΗ.

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΙ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΑΓΝΟΙΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΟ.
ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΓΕΝΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΡΟΠΑΤΟΡΑ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΑΝΟΥΝΑΚΙ ΘΑΡΑ ΘΩΡ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΔΡΑΠΕΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ Σ ΑΥΤΟΝ ΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ;

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΜΑΧΕΣ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΥΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.
ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ.
ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΕ ΕΜΑΣ … ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΟΛΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΔΕΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ Ο ΕΧΘΡΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΣ ΑΥΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ..
ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ


…………………………………..
ΣΧΕΤΙΚΑ… 
ΧΕΡΜΑΝ ΒΑΝ ΡΟΜΠΑΙ: ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΕΣ – ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ / ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ Ή ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ; ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ…
ROMPUY

 


MEN IN BLACK Full Russian Documentary (ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΤΟ 2012)


Η μυστική Ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (1)

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ! ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, ΕΒΡΑΙΟΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ… ΑΓΟΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΧΩΡΩΝ!!!

ΑΛΕΞ ΡΟΝΤΟΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΕ ΤΟ Project on Ethnic Relations, Ο SOROS ΚΑΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ «ΠΟΡΟΣ»

ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ. Η ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ROTHSCHILD & ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΦΕΚ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ…

ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗΣ, George Soros, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΣΙΠΡΑΣ, Lazard, ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, Committee of 300, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, Λέσχη της Ρώμης, ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ !!!

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΕΝΙΚΟΣ»: «είναι παλιό το ΦΕΚ(1945) για Bretton Woods» ! ΤΑ ΦΕΚ ΓΙΑ ΤΟ Κ.ΙΣ.(1920) ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ(1927) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; Alexis Tsipras interview in English

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ (απομαγνητοφώνηση ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

………………………………………

http://alfeiospotamos.gr/?p=17495

Το μυστηριο της οργανωσης Vrill

Η Οργάνωση vill είναι μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες μυστικές εταιρίες που υπήρξαν ποτέ. Αλλά οι πληροφορίες γι' αυτήν είναι σχεδόν απαγορευμένες. Για την Οργάνωση δεν κυκλοφορεί σήμερα στη Γερμανία ούτε ένα βιβλίο και όλα τα στοιχεία και το υλικό που θα μπορούσαν να παρέχουν κάποια σχετική γνώση, αποσιωπήθηκαν από τους Συμμάχους. ', 'Υπάρχουν συγκεκριμένοι κύκλοι εξουσίας, που και σήμερα προσπαθούν με κάθε μέσον να κρατήσουν μυστικές όλες τις πληροφορίες γύρω από αυτή την
Οργάνωση. Όμως τελικά δεν μπόρεσαν να εξαφανίσουν τα πάντα... 
Ο Karl haushofer ίδρυσε το 1919 την οργάνωση ¨Οι αδελφοί του Φωτός¨, ¨Φωτεινή Στοά¨ ή ¨Εταιρία του Βριλ¨ η οποία αργότερα ονομάστηκε ¨Vrill¨. (Σημειώστε ότι ο όρος ¨φωτεινή στοά¨ υπονοεί πραγματική υπόγεια στοά, από τις λίγες που οδηγούν στο εσωτερικό της Κοίλης Γης και φωτίζονται από τον αχνό ήλιο της!) Το 1917 ενώθηκαν μαζί της και οι Οργανώσεις ¨Die herren vom schwarzen stein¨ (Οι άνθρωποι της Μαύρης Πετράς), η ¨schwarzen ritter¨ (Οι μαύροι Ιππότες) και η οργάνωση των ss με το όνομα ¨Schwarzen sonne¨ (Ο Μαύρος Ήλιος). Πολλοί ερευνητές πιστεύουν ότι αυτοί οι άνθρωποι αποτέλεσαν τον πυρήνα του Τρίτου Ράιχ και δημιούργησαν τον Ναζισμό. Για να καταλάβει κανείς τη διαφορά μεταξύ Οργάνωσης θούλη και Οργάνωσης vrill, ας σκεφτεί ότι η οργάνωση θούλη αφιερώθηκε στην εξωτερική και πολιτική χροιά των πραγμάτων ενώ η οργάνωση vrill ήταν ο αντίποδας. Υπήρξαν όμως και θέματα τα οποία συζητήθηκαν ή μελετήθηκαν και από τις δύο ομάδες, όπως η Ατλαντίδα, η θούλη, ο Γιλγαμές, η θρυλούμενη σχέση μεταξύ Γερμανών και Μεσοποταμιών. Μην ξεχνάμε ότι οι Γερμανοί, εξαιτίας αυτής της σχέσης, φρόντισαν να μεταφερθεί στο Βερολίνο η περίφημη ¨Πύλη της Ιστάρ¨ από τη Μεσοποταμία... Σύμφωνα με την αμερικανική Υπηρεσία oss ¨Η Μεγάλη Στοά τον Βριλ αναζητά την επανασύνδεση των αρχαίων παραδόσεων των Αρίων, να έρθει σε επαφή με την πρωταρχική υπερανθρώπινη "φωτεινή φυλή" και να συνάψει συμμαχία με όντα παν έχουν μυστικά ιερά, κρυμμένα μέσα στο πλανήτη. Η Εταιρία Βριλ στη Γερμανία προωθεί την ιδέα ότι μπορεί να υπάρχει μια μυστική ενέργεια μέσα στη Γη που μπορεί να αντληθεί από το Γερμανικό λαό¨. Το εκπληκτικό είναι ότι υπάρχουν ενδείξεις πως αυτή η ομάδα υπάρχει και δραστηριοποιείται μέχρι και σήμερα! ¨Η Ομάδα Βριλ -τονίζει ο Αμερικανός ερευνητής Γουίλιαμ Χ. - έχει αναπτυχθεί σε τέτοιο βαθμό τεχνολογικά, ώστε έχει κατορθώσει να ελέγχει χιλιάδες ανθρώπους με καίριες θέσεις σε όλον τον πλανήτη. Ήδη άλλωστε, από τη δεκαετία τον '30 τα μέλη της Ομάδας Βριλ, ισχυρίζονταν ότι είχαν αναπτύξει τόσο πολύ την τεχνολογία τους, που θα μπορούσε να συγκριθεί με αυτή των Ατλάντων¨. Άλλοι ερευνητές υποστηρίζουν πως διακεκριμένοι επιστήμονες που εξαφανίζονται ¨μυστηριωδώς¨ τις τελευταίες δεκαετίες καταλήγουν στη βάση που υπάρχει εδώ και δεκαετίες στην Ανταρκτική. Εκεί, κάτω από τη Γη, όπου οι Ναζί ετοιμάζονται για τη μεγάλη επιστροφή! Οι Ευρωπαίοι ερευνητές από την πλευρά τους (κυρίως οι Γερμανοί), δηλώνουν πως οι Βριλ συνεργάζονται σήμερα με τη CIA και τους Ιλλουμινάτι της Βαυαρίας. Ο διάσημος πολιτικο-οικονομικός αναλυτής Αντονι Σ. που αρθρογραφεί στις μεγαλύτερες εφημερίδες του κόσμου, ισχυρίζεται πως έχει αποδείξεις ότι η ¨Αδελφότητα του Κρανίου και των Οστών¨ - ένα δυτικό παρακλάδι των Ιλλουμινάτι της Βαυαρίας - εξακολουθεί να χρηματοδοτεί μέχρι σήμερα τους Ναζί! Ο διακεκριμένος αναλυτής μάλιστα υποστηρίζει ότι η συγκεκριμένη ¨κοινωνία¨ έχει τις ρίζες της στις προαναφερόμενες μυστικιστικές ομάδες (π.χ. ο Μαύρος Ήλιος, η θούλη, οι Βριλ και η Τέμπελ Χοφ) που δημιουργήθηκαν στη Γερμανία από το 1920. Ο Τζων Γκ., ένας ερευνητής που ζει στην Ουάσινγκτον και έχει κάνει πολλές μελέτες - ιστορικές κυρίως - για τον Χίτλερ και τους Ναζί, στηρίζει τις απόψεις του Σάττεν. ¨Όλα τα στοιχεία που υπάρχουν, δείχνουν ότι οι Βριλ, υπό την ανοχή της cia, έχουν κατασκεύασει¨ εργαστήρια σε τεράστιες εκτάσεις κάτω από τη γη, στο Μεξικό. 
master-lista.blogspot.gr

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΧΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ;;;;

 
Σεισμικά δεδομένα Νότιας Κρήτης
31/08/2015
Γράφουν οι Η. Κονοφάγος, Ν. Λυγερός
 
Η επίσημη παρουσίαση δίχως μυστικότητα πια, της νορβηγικής εταιρείας PGS για τα σεισμικά δεδομένα Νότια Κρήτης, δεν μπορεί να είναι πιο ξεκάθαρη για το μέλλον, αφού η έκθεση εξηγεί ότι πρόκειται για μια συνοριακή περιοχή με δυναμικό. Με πιο πρακτικά λόγια έχουμε λασποηφαίστεια, εκπομπές φυσικού αερίου και δομές με άλατα. Όλα αυτά τα στοιχεία είναι άμεσες επιστημονικές ενδείξεις για την ύπαρξη δυναμικού υδρογονανθράκων.
Κι αν σκεφτούμε ότι αυτά προσδιορίζονται ήδη με σεισμικά δεδομένα που βασίζονται σ’ ένα πλέγμα αραιό 40km x 40km, γίνεται κατανοητό και στους μη ειδικούς ότι υπάρχουν τεράστιες δυνατότητες για όλη την περιοχή Νότια της Κρήτης, δηλαδή τα εννέα θαλάσσια οικόπεδα της ελληνικής ΑΟΖ. Ξέρουμε λόγω τεκτονικής δυναμικής ότι η περιοχή Νότια της Κρήτης είναι το όριο του Αιγαίου όπου η ευρασιατική τεκτονική πλάκα περνά πάνω από την αφρικανική με δημιουργία της μεσογειακής ράχης και βέβαια πτυχές που αποτελούν ιδανικές παγίδες για τους υδρογονάνθρακες, πράγμα το οποίο επιβεβαιώνεται κι από τα λασποηφαίστεια και την εκπομπή φυσικού αερίου που είναι μια ένδειξη για πετρώματα προμεσινιακά.
Μπορεί λοιπόν η κακή διαχείριση του διαγωνισμού υδρογονανθράκων και όλο το αντίξοο πολιτικό πλαίσιο να μην βοηθήσουν την Κρήτη, αλλά αυτά δεν αλλάζουν τίποτα για την πραγματικότητα της στρατηγικής των αποθεμάτων. 
Είναι λοιπόν σημαντικό να το έχουμε στο νου μας ότι πρέπει να προκηρύξουμε διαγωνισμό για σεισμικές έρευνες, έτσι ώστε να έχουμε ένα πλέγμα πιο πυκνό 10km x 10km για να προσελκύσουμε αποτελεσματικές πετρελαϊκές εταιρείες και να προωθήσουμε ταυτόχρονα και την έρευνα για υδρογονάνθρακες μη συμβατικούς όπως είναι οι υδρίτες μεθανίου κι αν χρειαστεί να βάλουμε και απαραίτητα κίνητρα για να προσελκύσουμε και εποικοδομητικές έρευνες υψηλού επιπέδου, οι οποίες να έχουν εφαρμογές στον τομέα για να έχουμε απτά αποτελέσματα για στρατηγικές επενδύσεις δίχως να περιμένουμε άλλο.
 
 
http://amphiktyon.blogspot.gr/2015/08/blog-post_511.html

Το CERN ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ το ΠΕΝΤΑΚΟΥΑΡΚ, την ΥΓΕΙΑ των ΠΑΝΤΩΝ ! ! ! !



Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Είναι μία είδηση εξαιρετικά σημαντική. Δεν πήρε όμως τις διαστάσεις που της έπρεπε. Η ανακάλυψη αυτή, μπορεί να δρομολογήσει τεράστιες αλλαγές, ίσως, φρικτές. Μπορεί να κάνει τις φήμες (και όχι μόνο) που θέλουν το CERN ως μία δαιμονική κατασκευή κατά του ανθρώπου, να αποδειχτούν πέρα ως πέρα αληθινές....


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του cern press office στις 14/7/15:

"To pentaquark δεν είναι απλά ένα νέο σωματίδιο", δήλωσε ο εκπρόσωπος του LHCb Guy Wilkinson. "Αντιπροσωπεύει έναν τρόπο για να συσσωματώνονται κουάρκ, δηλαδή τα θεμελιώδη συστατικά των συνήθων πρωτονίων και νετρονίων, σε ένα σχέδιο που δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ πριν στα πάνω από πενήντα χρόνια πειραματικής αναζήτησης. Μελετώντας τις ιδιότητές του μπορεί να μας επιτρέψει να κατανοήσουμε καλύτερα από τι συντελείται η συνηθισμένη ύλη, τα πρωτόνια και τα νετρόνια από τα οποία όλοι εμείς αποτελούμαστε."

Το περίεργο ή το παράδοξο με το πέντακουαρκ είναι ότι έχει σημαντικές ομοιότητες με την πεντάλφα, ή πεντάγραμμα. Αυτό φαίνεται στην εικονογράφιση που επίσημα δίνει το CERN, αλλά και στην φυσική διάταξη που λογικά και γεωμετρικά θα πρέπει το πέντακουαρκ να σχηματίζει.

Η πεντάλαφα, σαν σύμβολο, έχει αποκτήσει πολλές ερμηνείες ενώ αυτή που έχει επικρατήσει είναι πως αποτελεί σύμβολο του Σατανά. Αυτό φυσικά δεν ισχύει. Γι' αυτό, λοιπόν, θα πρέπει να ανατρέξουμε στον αρχικό συμβολισμό: των Πυθαγορείων.


Γι' αυτούς, κάθε κορυφή σχετίζεται με ένα στοιχείο που δίνει ζωή στον άνθρωπο: νερό-υγρά, γη-ύλη, ψυχή-νους, φωτιά-ενέργεια, αέρας-ανάσα. Ταυτόχρονα είναι τα πέντα στοιχεία που αποτελούν το άπαν Σύμπαν. Αλλά έχει αξία να το δούμε σχηματικά:

νερό-υγρά:         Ύδωρ
γη-ύλη:               Γαία
ψυχή-νους:         Ιδέα ή Ιερόν

φωτιά-ενέργεια: ΕΙλή (θερμότητα του Ήλιου)
αέρας-ανάσα:     Αήρ

Φυσικά, μπορείτε να διακρίνετε αυτό που σχηματίζεται σαν ακρονύμιο: Υ-Γ-Ι-ΕΙ-Α!

Είναι γνωστό πως η προσπάθεια των ερευνών του CERN είναι η προσπάθεια ανακάλυψης του λεγόμενου "Σωματιδίου του Θεού". Αλλά αυτό που ανακάλυψαν είναι το "Σωματίδιο του Ανθρώπου και της Ζωής".

Οι επισήμονες στο CERN, ανακάλυψαν αυτό που μας αποτελεί, είπε ο Guy Wilkinson, με άλλα λόγια ανακάλυψαν την Υγεία των πάντων...

Τώρα, μένει να δούμε αν αυτή η ανακάλυψη θα χρησιμοποιηθεί υπέρ των ανθρώπων και της ανθρωπότητας, ή αν πραγματικά το σύμβολο της Υγείας της Ζωής των Πυθαγορείων, θα μεταλλαχτεί πράγματι σε αυτό που του αποδίδουν: σε ένα σύμβολο του Σατανά από αυτούς που καπηλεύονται τα σύμβολα και τις σημασίες τους...  katohika.gr

...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/08/cern-pentaquark-ygeia-panton-pythagorioi.html#sthash.yQnDaKr1.dpuf

Πώς και από ποιον δημιουργήθηκε το Μαντείο των Δελφών


Ο θρύλος λέει ότι οι Δελφοί ήταν το σημείο που συναντήθηκαν οι δύο αετοί, όταν ο Δίας τούς έστειλε να πετάξουν από δύο διαφορετικές κατευθύνσεις. Σ' αυτό το σημείο ο Δίας έριξε τον ιερό βράχο και οι Δελφοί έγιναν γνωστοί στα πέρατα του τότε κόσμου ως ο ομφαλός της Γης, το κέντρο του κόσμου.

«Δέλφις» σημαίνει στ' αρχαία ελληνικά "Δελφίνι" και γι' αυτό οι Δελφοί ονομάστηκαν έτσι, προς τιμήν του δελφινιού - και αυτό γιατί αυτήν τη μορφή πήρε ο Απόλλων κατά το ταξίδι της επιστροφής του, οδηγώντας το καράβι με τους Κρήτες ναυτικούς, με σκοπό να μείνουν στους Δελφούς για να χτίσουν το ιερό του και να γίνουν οι ιερείς του.

Με την επιστροφή του, ο Απόλλων στέφθηκε επισήμως προστάτης και άρχοντας των Δελφών. Στο σημείο που έγινε η σφαγή του Πύθωνα, τοποθετήθηκε ο ομφαλός βράχος.
Ο "ομφαλός" σημαίνει «κέντρο της γης» και εκεί ήταν το Ιερό Μαντείο των Δελφών.

Το πώς και από ποιον δημιουργήθηκε αρχικά το Μαντείο δεν είναι εύκολο να βρεθεί, αφού πολλοί μελετητές θεωρούν ότι η δράση του ανάγεται στην προκατακλυσμιαία εποχή, γεγονός που ενισχύεται και από τις διάφορες θεότητες που το προστάτευαν στο διάβα της ιστορίας: η Γη, στη συνέχεια η Θέμις, έπειτα ο Απόλλων και ο Διόνυσος.

Καθώς η ιστορία άπλωνε περίτεχνα το πέπλο της πάνω από το Μαντείο των Δελφών, δημιουργήθηκαν διάφοροι μύθοι που εξιστορούσαν τις απαρχές του.

Επομένως, είναι ιδιαίτερα δύσκολο έως και ακατόρθωτο για τον ιστορικό ερευνητή να διαπιστώσει αν υπάρχουν ψήγματα αλήθειας σε αυτές τις διηγήσεις, καθώς και να τις αποκωδικοποιήσει.

Ένας από τους πιο γνωστούς μύθους δημιουργίας του Μαντείου, ο οποίος διασώθηκε από τον Διόδωρο τον Σικελιώτη, μιλάει για έναν βοσκό, ο οποίος καθώς έβοσκε το κοπάδι του στην περιοχή διαπίστωσε ότι από ένα άνοιγμα, δίπλα στις Φαιδριάδες πέτρες, έβγαιναν διάφορες αναθυμιάσεις.

Παρατήρησε μάλιστα ότι τα ζώα που πλησίαζαν στο άνοιγμα αποκτούσαν μια πολύ περίεργη συμπεριφορά.

Πλησιάζοντας, λοιπόν, και ο ίδιος στο χάσμα για να δει τι συμβαίνει, άρχισε να λέει διάφορα ακατάληπτα πράγματα, πέφτοντας σε έκσταση - λόγια τα οποία εκ των υστέρων διαπιστώθηκε ότι προέλεγαν τα μελλούμενα.

Από τότε εγκαταστάθηκε στο σημείο εκείνο μια ιέρεια, η Πυθία, και άρχισε να λειτουργεί το Μαντείο.

Ένας άλλος μύθος θέλει τον ήρωα Παρνασσό, το όνομα του οποίου δόθηκε στο ομώνυμο βουνό, ν’ ανακαλύπτει σ’ εκείνη την περιοχή την οιωνοσκοπία, μαντεύοντας από τον τρόπο που πετούσαν τα πουλιά.

Στην Ομηρική Οδύσσεια, στη Ραψωδία Θ, γίνεται αναφορά στο Μαντείο των Δελφών, χωρίς όμως να δίνονται επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο και τον χρόνο ίδρυσής του.

Επιπλέον πληροφορίες παίρνουμε από άλλα τρία κείμενα: τον Ομηρικό Ύμνο στον Απόλλωνα και τις τραγωδίες Ευμενίδες του Αισχύλου και Ιφιγένεια εν Ταύροις του Ευριπίδη.

Σύμφωνα με τον Ομηρικό Ύμνο εις Απόλλωνα Πύθιον, ο Απόλλων έχτισε τον πρώτο του ναό στους Δελφούς, αφού σκότωσε πρώτα τον δράκοντα με μορφή φιδιού Πύθωνα, από το όνομα του οποίου φαίνεται να προήλθαν μετέπειτα και τα ονόματα Πυθώ, Πυθία, Πύθιος κ.λπ.

Θέλοντας ο θεός να εξαγνίσει τον χώρο από τη παρουσία του θηρίου, έφερε εκεί το ιερό του δέντρο, τη δάφνη, με την οποία έχτισε μάλιστα και τον πρώτο του ναό.

Στο μέρος αυτό χρησμοδοτούσε ο Απόλλων διά στόματος της Πυθίας, η οποία καθόταν πάνω σ’ ένα γήινο χάσμα από το οποίο έβγαιναν αναθυμιάσεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ύμνο, οι πρώτοι ιερείς του ναού ήταν Κρήτες, τους οποίους έσωσε ο ίδιος ο θεός με τη μορφή δελφινιού, μεταφέροντάς τους στην πλάτη του σ’ εκείνη την περιοχή.

Σε ερώτησή τους προς τον θεό πώς θα καταφέρουν να επιβιώσουν σε αυτόν τον τόπο εκείνοι που ήταν συνηθισμένοι να ζουν κοντά στη θάλασσα, ο θεός τους απάντησε ότι θα ζήσουν από τις προσφορές των πιστών.

Έτσι, λοιπόν, φαίνεται ότι οι Κρήτες έφεραν στον τόπο τη λατρεία του Απόλλωνα Δελφίνιου και μάλλον από αυτούς ονομάστηκε το μέρος Δελφοί.

Ο μύθος αυτός επιβίωσε σε διάφορες εορταστικές αναπαραστάσεις που λάμβαναν χώρα στους Δελφούς, με αποκορύφωμα τα Πύθια, τα οποία περιελάμβαναν μουσικούς διαγωνισμούς και αθλητικούς αγώνες και τελούνταν κάθε τέσσερα χρόνια.

Στην τραγωδία Ευμενίδες, ο Αισχύλος μας παρουσιάζει μια διαφορετική εκδοχή.

Η πρώτη προφήτισσα στους Δελφούς ήταν η θεά Γη, την οποία διαδέχθηκε η κόρη της, Θέμις. Στη συνέχεια, ήρθε η Τιτάνιδα Φοίβη, κόρη επίσης της Γης, και έπειτα ήρθε ο Απόλλων, ο οποίος προφανώς και ονομάστηκε Φοίβος από τη Φοίβη.

Στον μύθο του Αισχύλου, ο Απόλλων φαίνεται να ήρθε από τη Δήλο και να εγκαταστάθηκε στον τόπο χωρίς να χρειαστεί να φονεύσει τον Πύθωνα.

Στην Ιφιγένεια εν Ταύροις του Ευριπίδη, αναφέρεται ότι ο Απόλλων, ενώ ήταν ακόμα βρέφος, έφτασε μαζί με τη μητέρα του, Λητώ, από τη Δήλο στον Παρνασσό κι εκεί κατέλαβε το μαντείο, αφού πρώτα σκότωσε το τεράστιο τέρας που το φύλαγε.

Η Γη όμως θύμωσε, γιατί με αυτό τον τρόπο εκδιώχθηκε βίαια από το μαντείο η κόρη της, η Θέμις, κι άρχισε να στέλνει προφητικά όνειρα στους ανθρώπους, με σκοπό ν’ αποδυναμώσει τη δύναμη του θεού Απόλλωνα.

Το πρόβλημα επιλύθηκε τελικά με παρέμβαση του Δία, ο οποίος πήρε το μέρος του Απόλλωνα, δίνοντάς του την εξουσία.

Διαπιστώνουμε μέσα από αυτά τα χαρακτηριστικά παραδείγματα ότι υπήρχαν διάφοροι μύθοι σχετικά με το από ποιον και κάτω από ποιες συνθήκες ξεκίνησε να λειτουργεί το Δελφικό Μαντείο, το όποιο με τον καιρό εξελίχθηκε σε θρησκευτικό κέντρο της αρχαίας Ελλάδας.

Του Βασίλη Χλέτσου | 
Αναδημοσίευση από: ΜΥΘΑΓΩΓΙΑ

egriechen.info  , 
 thesecretrealtruth
 - See more at: http://www.diadrastika.com/2015/08/pos-kai-apo-poion-dimioyrgithike-to-manteio-ton-delfon.html#sthash.i4LxXIG9.dpuf

ΑΙΘΗΡ το «ΚΟΣΜΙΚΟ ΡΕΥΣΤΟ που ΠΛΗΡΕΙ τα ΠΑΝΤΑ»

Το diadrastiko έγραψε: Ο Αιθέρας αποτελεί αντικείμενο μελέτης και κατανόησης από αρχαιοτάτων χρόνων. Μέσα στους αιώνες έχει γίνει αποδεκτός, έχει αναφερθεί ως ανυπόστατος, έχει αποδειχθεί μαθηματικά, έχει αμφισβητηθεί από την φυσική. Τέλος, κάποιοι που τον κατέρριψαν, τελικά, αναθεώρησαν, όπως ο Αϊνστάιν.

Για τους αρχαίους Έλληνες ο Αιθέρας ήταν μία από τις πρωταρχικές θεότητες. Για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε καλύτερα την «ποιότητά» του θα πρέπει να εντρυφήσουμε σε Αριστοτέλη, Ευριπίδη, Εμπεδοκλή, Πλάτωνα και πολλούς άλλους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους. Κυρίως, όμως, στα Ορφικά Κείμενα και την Ορφική Θεογονία.

Συνοψίζοντας, έχουμε τα εξής:

Τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του Aιθέρος είναι: διεισδυτικότατος, ταχύτατος, εξ ουρανού προερχόμενος, πυρ καθαρό, φύση ελαφρότατη, άπειρος, κυκλοφορητικός.

Ο Χρόνος γέννησε τον Αιθέρα, το Χάος, το Έρεβος και στην συνέχεια το Κοσμικό Αυγό από το οποίο φανερώθηκε ο Φάνης (Ιερωνύμου και Ελλάνικου Θεογονία, 1(54)) και το Σύμπαν μας. Το Έρεβος είναι τόπος διάβασης και συνεπώς  δεν συμμετέχει στην κοσμοποιία (Ιλιάδα Π 327, Οδύσσεια Κ 528, Λ 564, Μ 81 κλπ). Το δε Χάος αποτελεί το σύνολο του περιεχομένου του Κοσμικού Αυγού (Ιερωνύμου και Ελλάνικου Θεογονία, 2(55))
Κατά συνέπεια, ο κόσμος μας και όλο το Σύμπαν μας «υπάρχει» στην αγκαλιά του Αιθέρα.


«Ο Ζευς ονομάζεται και Αιθήρ» (Ορφικά Αποσπάσματα 28), οπότε, και σύμφωνα με την όλη Ορφική Θεολογία, μία εκ των ιδιοτήτων του Αιθέρος είναι η γέννηση.

«Και  νους αδιάψευστος, βασιλιάς, είναι ο άφθαρτος Αιθέρας, γιατί μ’ αυτό λέει τα πάντα και ακούει και δεν υπάρχει φωνή, ούτε κραυγή, ούτε κτύπος, ούτε και φήμη, που να ξεφεύγει από τα αυτιά του πανίσχυρου Κρονίωνα. Έτσι, λοιπόν, είναι ο νους και η κεφαλή του Διός» (Ορφικά Αποσπάσματα 6, 19-23).
Κατά συνέπεια ο Αιθέρας έχει πλήρη αντίληψη του εαυτού του, απ’ άκρη σ’ άκρη του. Επιπλέον έχει νοημοσύνη.

Όλα τα δημιουργήματα που υπάρχουν μέσα στον Αιθέρα, βρίσκονται σε ένα κραταιό δεσμό με χρυσό σχοινί από τον Αιθέρα (Ορφικά Αποσπάσματα 10).
Δηλαδή, όλα τα δημιουργήματα συνδέονται αναμεταξύ τους με κάποια μορφή «σχοινιού» ώστε κάθε ταλάντωση σε ένα σημείο θα φτάνει, κάποια στιγμή, στο πιο μακρινό. Επομένως όλα θα επηρεάζονται με κάποιον τρόπο, όπως περίπου τα συγκοινωνούντα δοχεία ή ένα τεντωμένο πανί. Θα μπορούσε να περιγραφεί σαν ο «Συμπαντικός Υμένας» που συνδέει τα πάντα αναμεταξύ τους.

«Όπου υπάρχει γέννηση υπάρχει και χρόνος» (Ορφικά Ανέκδοτα Αποσπάσματα 13).
Με άλλα λόγια εφόσον ο Αιθήρ μπορεί να γεννήσει (και γεννάει, λόγω πολλών άλλων ιδιοτήτων του αλλά και διότι όπως είδαμε παραπάνω ταυτίζεται με τον Δία) τότε, μετατρέπεται σε «χρόνο». Αλλά για να γεννηθεί κάτι χρειάζεται και «χώρο».

Απλούστερα: Ο Αιθήρ μπορεί να ταυτιστεί με τον «χωροχρόνο» (St. Hawking, Το χρονικό του Χρόνου).

Ο Αιθήρ, εύκολα μπορεί να ταυτιστεί σε πολλά βασικά σημεία με την «πράνα» των Ινδών, το «κα» των αρχαίων Αιγυπτίων, το «τσι» των Κινέζων, την «οργόνη» του Βίλχεμ Ράιχ κλπ.


Έτσι, τουλάχιστον, στην Γη μας «αντιλαμβανόμαστε» τον Αιθέρα να κυλά μέσα σε αυτήν σαν υπόγειο ποτάμι ή πηγή, χωρίς όμως να μπορεί να ταυτιστεί με αυτά. Πηγάζει και σχετίζεται όχι μόνο με την γη, αλλά και με το κάθε τι που ζει, εξελίσσεται, αναπνέει από αυτήν και με αυτήν. Για τους ταοϊστές είναι μία κοσμική πνοή που ζωογονεί και εμποτίζει κάθε τι που απαρτίζει την φύση. Εμπλουτίζει τον άνθρωπο με ενέργεια και πνευματική διαύγεια. Η αιώνια αυτή ενέργεια, εμπεριέχεται στον άνθρωπο και σε κάθε τι ζωντανό, έμψυχο και υλικό.

Γενικότερα, είναι η κοσμική πνοή που διαπερνάει τα πάντα και βρίσκεται παντού. Είναι η ενέργεια που πληροί τα πάντα, είναι το ίδιο το θείον. Είναι η ίδια η φύση του σύμπαντος κόσμου. Μας επισκέπτεται από τα ουράνια, τον συναντούμε καθημερινά, τον περιέχουμε μέσα μας και τον εκπέμπουμε παντού. Διαποτίζει τα πάντα και ανανεώνεται από τα πάντα. Είναι η μουσική του κόσμου και ο κόσμος αποτελεί το ακροατήριό της. Είναι αυτό που μας δονεί και μας τρέφει. Υπήρχε πάντα και θα συνεχίσει να υπάρχει.

Ο Πλάτωνας συμβολίζει τον Αιθέρα με δωδεκάεδρο στερεό
- See more at: http://www.diadrastika.com/2011/07/blog-post_18.html#sthash.KEqVbshB.dpuf

Ο ΑΙΘΗΡ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΓΗΙΝΟ ‘ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ’ ΘΕΣΜΟΘΕΤΟΥΝ ΘΕΩΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ



Από τα πανάρχαια χρόνια ο Αιθέρας είναι γνωστός στους Έλληνες. Ο Αιθήρ, το κοσμικό ρευστό που πληρεί τα πάντα, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική γραμματεία είναι και το Πυρ που δίνει ζωή, είναι ο σπινθήρας της ζωής για κάθε πλάσμα. 


Γενικά ο αιθήρ είναι για τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους η βάση της επιστήμης. Το πρώτο που εδιδάσκετο ο ‘επιστήμων’ (εκ του επι + ίσταμαι, στα περίφημα ‘Ελευσίνια μηστύρια’ ήταν το ταξίδι στον αιθέρα. Ο μυημένος εδιδάσκετο την ‘αστρική προβολή’ ή ‘αστρικό ταξίδι’, δηλαδή την τεχνική του να βγάλει κανείς την ψυχή από το βιολογικό του σώμα, δηλαδή το ταξίδι του πνεύματος – ψυχής στον αιθέρα. Αυτοί ήταν οι πρώτοι ΕΠΙΣΤΗΜΩΝΕΣ, διότι έβλεπαν με τον οφθαλμό της ψυχής τους, τον ΝΟΥ ή ΝΟΑ, το βιολογικό τους σώμα , κάτω στη γη , καθώς έφευγαν στον αιθέρα. ΙΣΤΑΝΤΟ δηλαδή ΕΠΙ του βιολογικού τους σώματος. Ο Αιθέρας υπάρχει παντού, γεμίζει όλο το σύμπαν, διαπερνά κάθε ύλη, είναι η πηγή κάθε ενέργειας, μεταβάλλεται σε ύλη ή μάζα.Ο Αιθέρας είναι η πέμπτη ουσία του σύμπαντος .Το περίφημο «Ε» που βρισκόταν στο ναό του Απόλλωνα στους Δελφούς, αυτήν ακριβώς η πέμπτη ουσία είναι. Ο ΑΗΡ με το ΑΙΘΗΡ , σαν ιδεογράμματα διαφέρουν κατά το Ι και Θ που = ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ .Δηλ. είναι η διάσταση που κινείται ο Θεός και τα πνεύματά του .Εδω μας έκοψαν τα ερπετοειδή την σύνδεση με τον πραγματικό Δημιουργό μας. Η ζωτική δύναμης, του Αιθέρα , ταξιδεύει σε σπειροειδή κύματα και δημιουργεί ύλη εκεί όπου δύο σπείρες συναντώνται. Ο Αιθέρας είναι «πανταχού παρών και τα πάντα πληρών», δηλαδή όπως ακριβώς θεωρείται ότι είναι ο Θεός, στη χριστιανική ή και σε άλλες θρησκείες.Μεχρι τώρα το κατεστημένο, μας τον απόκρυψε και επέμενε αν και ο Τεσλα τους έβαλε γυαλιά ότι δεν υπάρχει Αιθέρας. Στο περίφημο πείραμα C.E.R.N, φωτογραφήθηκε ένα νέο υποαταμικό σωματίδιο το μποζόνιο, το σωματίδιο του θεού , το άπιαστο σωματίδιο που οι φυσικοί αναζητούσαν εδώ και 40 χρόνια! Είναι το θεμελιώδες σωματίδιο από το οποίο γεννάται η μάζα των άλλων σωματιδίων και σε τελική ανάλυση, η ύλη του σύμπαντος κόσμου! Αυτός είναι στην πραγματικότητα ο Αιθέρας . Αλλά ο Μανωλιος άλλαξε τα ρούχα του και τα έβαλε αλλιώς . 

Τον αιθέρα που το κατεστημένο είχε μουλαρώσει και δεν παραδεχόταν την ύπαρξη τώρα το αντιλήφτηκαν ότι υπάρχει και το ονόμασαν μποζόνιο, το σωματίδιο του θεου.Ακουσαν οι παπάδες σωματίδιο του θεού , πανικοβλήθηκαν γιατί μπήκαν ξένοι στην στα χωράφια τους και πάνε οι αγράμματοι να τα βάλουν με την αφρόκρεμα των επιστημόνων όλου του κόσμου . Κλείνω με την σκέψη ότι όποιος άνθρωπος ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ για τον Αιθέρα , δεν πρόκειται ποτέ να κατασκευάσει μηχανές αντιβαρύτητας. Άρα θα παραμένει εγκλωβισμένος σε αυτόν τον πλανήτη. Γιαυτο μας το κρυψανε και προβαλανε τον Αϊνστάιν που συμφώνα με αυτόν δεν πρόκειται να ταξιδέψουμε στα άστρα μιας που αν ένα αντικείμενο τρέξει ιση με την ταχύτητα του φωτός γίνεται άπειρο.

ΠΗΓΗ: Περιοδικό Αναζήτηση Δαρίβας Κατερίνη.  , 
 thesecretrealtruth
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/08/aether.html#sthash.Jk5HkS0x.dpuf

ΑΥΤΟ είναι το φάρμακο κατά του ΚΑΡΚΙΝΟΥ!



ΑΥΤΟ είναι το φάρμακο κατά του ΚΑΡΚΙΝΟΥ! Το είχε δώσει ο Ιπποκράτης πριν πολλά χρόνια…

Δεν είναι πλάκα , δεν είναι αστείο , δεν είναι άλλη μια έρευνα στο κενό και στο περίπου…

Ο Ιπποκράτης έδωσε το φάρμακο για τον καρκίνο πρίν πολλά χρόνια.Και θα υιοθετήσουμε την τακτική του πανεπιστήμονα Ιπποκράτη ο οποίος μας έλεγε ότι είμαστε ότι τρώμε. Τι συμβαίνει όμως και υπάρχει στις ημέρες μας αυτή η έξαρση του καρκίνου;
Ας γνωρίσουμε την Ιπποκράτειο αντικαρκινική άμυνα η οποία στηρίζεται στην ισορροπία των 4 βασικών γεύσεων.Αυτός θεωρείται η κορυφή της ελληνικής ιατρικής γιατί πρώτος αυτός ασχολήθηκε με την ανατομία και φυσιολογία και διατύπωσε ως εξής τις αντιλήψεις του για την υγεία και την αρρώστια, που υιοθέτησε και ο Ιπποκράτης: «Εκείνο που διατηρεί την υγεία είναι ισομερής κατανομή και ακριβής μείξη μέσα στο σώμα των δυνάμεων (= ισονομία) του ξηρού, του υγρού, του κρύου, του γλυκού, του πικρού, του ξινού και του αλμυρού. Την αρρώστια την προκαλεί η επικράτηση του ενός (=μοναρχία). Η θεραπεία επιτυγχάνεται με την αποκατάσταση της διαταραχθείσας ισορροπίας, με τη μέθοδο της αντίθετης από την πλεονάζουσα δύναμη».
Οι αντιλήψεις αυτές τις βρίσκουμε ακέραιες στον Ιπποκράτη. Η ακριβής μείξη, η ισονομία, η συμμετρία, η αρμονία, βρίσκονται στη βάση των δογμάτων των Πυθαγορείων και του Ιπποκράτη.Γράφει χαρακτηριστικά ο Ιπποκράτης: «Μέσα στον άνθρωπο υπάρχει και το πικρό και το αλμυρό, το γλυκό, το ξινό, το στυφό και το άνοστο και… τα συστατικά αυτά όταν αναμειγνύονται και ενώνονται μεταξύ τους, ούτε φαίνονται ούτε βλάπτουν τον άνθρωπο. Όταν όμως κάποιο απ΄ όλα διαχωριστεί και μείνει μόνο του τότε φαίνεται να προκαλεί βλάβη».

Έχει υποστηριχθεί, ότι με τον αποκλεισμό των πικρών ουσιών – μόνο ηδονή και ευχαρίστηση στο λάρυγγά μας είναι το σύνθημά μας – αποκλείσαμε μια από τις 4 βασικές γεύσεις: αλμυρό, ξινό, πικρό, γλυκό. Πολλοί έχουν απορρίψει και το ξινό και έχουν επιλέξει το αλμυρό και το γλυκό. Έτσι έχει χαθεί η ισορροπία.Ο Ιπποκράτης τόνιζε την ισορροπία, επηρεασμένος από τον πατέρα της ελληνικής ιατρικής τον γιατρό Αλκμαίωνα.

Αν τρώμε πολλά γλυκά και υδρογονάνθρακες και έχει γίνει το σώμα μας σοκολάτα και ζαχαροπλαστείο, έχει επέλθει ανισορροπία. Η επικράτηση των γλυκών σε βάρος του πικρού θα το πληρώσουμε και μάλιστα ακριβά. Οι όγκοι είναι γεμάτοι από ζάχαρη.Αυτό απέδειξε ο Warburg. Το 2001 ένα ιατρικό συνέδριο στην Καρλσρούη της Γερμανίας, επιβεβαίωσε την παροιμία: «ότι είναι πικρό στο στόμα, είναι καλό στο στομάχι».

Τονίστηκε ότι οι πικρές ουσίες, συμβάλλουν αποφασιστικά στη συνολική διαδικασία της πέψης
Το αμυγδαλέλαιο λαμβάνεται από τους καρπούς του αμύγδαλου. Πλούσιο σε βιταμίνες Α, Ε, Β1, Β2, Β6, Β17 και ιχνοστοιχεία. Η βιταμίνη Β17 δεν είναι βιταμίνη. Είναι η παλιά ονομασία της αμυγδαλίνης, όπως διαβάσαμε σε άρθρο ειδησιογραφικού πόρταλ.

Η αμυγδαλίνη είναι το πικρό συστατικό των αμυγδάλων και μια πιθανή τοξίνη αφού μπορεί να απελευθερώσει κυανίδη στον οργανισμό. Η αμυγδαλίνη θεωρείται ότι έχει αντικαρκινικές ιδιότητες, αλλά αυτό δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά.

Οι κινήσεις του στομάχου και του εντέρου εντείνονται και επιταχύνεται η προώθηση της τροφής. Διεγείρουν την έκκριση χολής και παγκρέατος, βελτιώνουν την πέψη των λευκωμάτων, πρωτεϊνών και λιπών. Μειώνεται η αίσθηση του φουσκώματος και εμποδίζονται οι διαδικασίες ζύμωσης και σήψης που συντελούνται στο έντερο. Μέσω της βελτίωσης απορρόφησης της βιταμίνης Β12, οι πικρές ουσίες υποστηρίζουν την παραγωγή αίματος, προάγουν την απορρόφηση των λιποδιαλυτών στοιχείων, όπως και του σιδήρου. Οι πικρές ουσίες υποστηρίζουν και τη δημιουργία βάσεων (αλκαλικό υψηλό ΡΗ) στον οργανισμό. Και δρουν μ” αυτό τον τρόπο ενάντια στην υπεροξείδωση του αίματος.

Κανόνας 1ος

Σε περίπτωση συστηματικής λήψης των πικρών ουσιών

1) δυναμώνει το συκώτι: Το συκώτι θέλει πικρά για να λειτουργήσει. Η χολή που παράγεται στο συκώτι είναι πικρή. Πως λοιπόν θα έχουμε παραγωγή πρώτης ποιότητας χολής, να διαλύει τα λίπη, αν δεν τρώμε πικρά; Τροφοδοτώντας με ζάχαρη το συκώτι δεν παράγουμε πικρή χολή.
2) Βελτιώνεται ο μεταβολισμός και με τον τρόπο αυτό μειώνεται και η χοληστερίνη. Με τα πικρά μειώνονται και οι τιμές του σακχάρου. Ο καθένας το καταλαβαίνει. Το σάκχαρο προέρχεται από την κατάχρηση υδατανθράκων, όχι από την κατάχρηση πικρών ουσιών και η θεραπεία γίνεται με τα αντίθετα, έλεγε ο Ιπποκράτης.

Πικρές ουσίες, όπως η Clucosonalat Sinigrin, είναι αντικαρκινικές. Πως δρουν οι πικρές ουσίες;

Η περίπτωση του βερίκοκου

Το κέντρο για τον καρκίνο είναι το συκώτι. Το συκώτι είναι για τον καρκίνο, ότι η καρδιά για το κυκλοφορικό. Το συκώτι είναι το κέντρο. Δυνατό συκώτι διώχνει τον καρκίνο.

Ζαχαροποιημένο και σοκολατοποιημένο συκώτι ίσον καρκίνος. Η άμυνα και ο τερματοφύλακας του οργανισμού εναντίον του καρκίνου βρίσκονται στο συκώτι και το συκώτι θέλει πικρά για να λειτουργήσει σωστά, να αποθηκεύσει τις βιταμίνες. Γιατί δεν παρουσιάζεται καρκίνος στο λεπτό έντερο; Ρωτήστε κάποιο γιατρό. Πολλοί δεν γνωρίζουν. Άλλοι απαντούν το ΡΗ, η μεγάλη ποσότητα γ – σφαιρίνης (επηρεάζεται από το σελήνιο), ή λόγω της ταχείας διέλευσης. Η απάντηση βρίσκεται στο γεγονός, ότι – σύμφωνα με τη φυσιολογία- στο λεπτό έντερο χύνονται οι εκκρίσεις της χολής και του παγκρέατος που κάνουν αλκαλικό το ΡΗ του λεπτού εντέρου.

Τα παγκρεατικά ένζυμα (θρυψίνη, χυμοθρυψίνη) και η χολή, είναι βασικής σημασίας για το περίεργο γεγονός, ότι στο λεπτό έντερο δεν εμφανίζεται σχεδόν ποτέ καρκίνος. Ο συνδυασμός και των δύο.
Γιατί και στο πάγκρεας και στο χοληδόχο πόρο εμφανίζεται καρκίνος; Να θέσω διαφορετικά το ερώτημα. Αν είναι το ΡΗ ή η γ-σφαιρίνη η αιτία που το καρκίνου του λεπτού εντέρου είναι πρακτικά 0, γιατί δεν αυξάνουμε τις γ – σφαιρίνες ή δεν διορθώνουμε το ΡΗ του οργανισμού σε αλκαλικό;

Ας θυμηθούμε τον Otto Warburg: 1) μεγάλη κατανάλωση γλυκόζης (γαλακτικό οξύ), 2) έλλειψη οξυγόνου, 3) χαμηλό (όξινο) ΡΗ. Η τριάδα των χαρακτηριστικών των καρκινικών κυττάρων. Πράγματι στο λεπτό έντερο υπάρχει αλκαλικό ΡΗ. Τα ένζυμα είναι πολύ ευαίσθητα. Η θερμοκρασία τα καταστρέφει εντελώς. Για να έχουμε λοιπόν πολλά ένζυμα, πρέπει να καταναλώνουμε ωμές τροφές. Έτσι θα ανεβάζουμε το επίπεδο των πεπτικών ενζύμων του εντέρου και θα έχουμε περισσότερα παγκρεατικά ένζυμα.

Κανόνας 2ος

Τουλάχιστον το 50% των τροφών ενός καρκινοπαθή πρέπει να είναι ωμές, για άριστη λειτουργία των παγκρεατικών ενζύμων.

Πώς το κουκούτσι του βερίκοκου σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα;

Η Β17 που περιέχεται στο κουκούτσι του βερίκοκου, στα πικραμύγδαλα και τα αμύγδαλα, αποτελείται από δύο σάκχαρα (γλυκόζη) ένα βενζελδαύδη και ένα κυάνιο συνδεδεμένα μεταξύ τους. Όπως ο καθένας γνωρίζει, το κυάνιο είναι υψηλά τοξικό και σε μεγάλες ποσότητες θανατηφόρο. Όμως σ” αυτή τη φυσική του μορφή είναι χημικά αδρανές. Υπάρχει μία ουσία, που μπορεί να ξεκλειδώσει το μόριο της βιταμίνης Β17 και να απελευθερώσει το κυάνιο του βερίκοκου. Η ουσία αυτή είναι το ένζυμο beta glucosidase (βήτα γλυκοσιδάση), που το καλούμε, το ένζυμο που ξεκλειδώνει.

Όταν η βιταμίνη Β17, έρχεται σε επαφή μ” αυτό το ένζυμο, όχι μόνο απελευθερώνεται το κυάνιο, αλλά και η βενζελδαϊδη, η οποία είναι πολύ τοξική από μόνη της. Αυτές οι δύο ουσίες μαζί έχουν δηλητηριώδη ισχύ 100 φορές περισσότερο απ΄όσο κάθε μια χωριστά. Αυτό καλείται συνεργιστικό αποτέλεσμα. Ευτυχώς, το ένζυμο αυτό δεν βρίσκεται οπουδήποτε στον οργανισμό μας σε επικίνδυνο βαθμό, εκτός από τα καρκινικά κύτταρα.

Κάποτε δε 100 φορές περισσότερο απ΄ότι στα περιβάλλοντα υγιή κύτταρα. Αποτέλεσμα: Το δηλητήριο που απελευθερώνεται από το κουκούτσι του βερίκοκου και του αμύγδαλου στοχεύει στα καρκινικά κύτταρα και μόνο και τα σκοτώνει.

Υπάρχει επίσης ένα άλλο ένζυμο, που καλείται ροδανάση. Το ονομάζουνε προστατευτικό ένζυμο, για την ικανότητά του να προστατεύει και να ουδετεροποιεί το κυάνιο μετατρέποντάς το σε υποπροϊόντα ωφέλιμα για την υγεία. Αυτό το ένζυμο απαντάται σε μεγάλες ποσότητες σε κάθε σημείο του οργανισμού μας, εκτός από τα καρκινικά κύτταρα, τα οποία δεν προστατεύονται.
Με λίγα λόγια η ροδανάση προστατεύει τους ιστούς από το κυάνιο ενώ δεν υπάρχει στα καρκινικά κύτταρα. Β γλυκοσιδάση απελευθερώνει το κυάνιο που σκοτώνει τον καρκίνο. Βρίσκεται στα καρκινικά κύτταρα, δεν βρίσκεται στα υγιή.

Προσοχή εδώ. Ένα παράδειγμα από την ιστορία.

Οι επιστήμονες γνωρίζουν πως το αντίδοτο στη δηλητηρίαση από κυάνιο, είναι η ζάχαρη.
Αναφέρεται στην ιστορική απόπειρα δολοφονίας με κυανιούχο κάλιο κατά του Ρασπούτιν, μισητό πρόσωπο στην προεπαναστατική Ρωσία.

Μολονότι ο Ρασπούτιν δηλητηριάστηκε με κυάνιο, δεν έπαθε τίποτα, διότι το κυανιούχο κάλιο είχε τοποθετηθεί μέσα σε γλυκά και σε κρασί. Αν και η δόση ήταν μεγάλη παρουσίασε ελάχιστα συμπτώματα δευτερεύοντα της δηλητηρίασης, όπως λόξιγκα, σιελόρροια κ.λ.π. Η ζάχαρη είχε εξουδετερώσει τη δράση του πολύ δραστικού δηλητηρίου. Τη λεπτομέρεια αυτή δεν τη γνώριζαν οι επίδοξοι δολοφόνοι.

Ας φανταστούμε λοιπόν σήμερα έναν καρκινοπαθή που έχει καταναλώσει μεγάλες ποσότητες γλυκών, αναψυκτικών, ποτών, πατάτας, ή που η διατροφή του περιλαμβάνει κυρίως υδατάνθρακες, αν είναι δυνατόν να πάθει κάτι με λίγα κουκούτσια από βερίκοκα, όπως τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ είπαν, ακολουθώντας τα κελεύσματα των κυρίων τους στου Μεμόριαλ.
Όπως δεν έπαθαν οι Χούντζας, όπως λέει η παράδοσή μας με το μυλωνά, όπως επιστημονικά το ανέλυσε ο Krebs με τη ροδανάση και τη Β γλυκοσιδάση, τα κουκούτσια από βερίκοκα είναι απολύτως ασφαλή.

Αρχίζουμε σε περιπτώσεις διαγνωσμένου καρκίνου με 5 την ημέρα, την πρώτη βδομάδα., με 10 τη δεύτερη και χωρίς περιορισμό στη συνέχεια. Η όρεξη, η πέψη, ο μεταβολισμός, θα βελτιωθούν.Τα βερίκοκα είναι φρούτα εποχής και τα προμηθευόσαστε από το μανάβη της γειτονιάς. Από αυτό το αντικαρκινικό φάρμακο όχι μόνο δεν κερδίζουν οι φαρμακευτικές εταιρίες, αντίθετα ζημιώνουν.

Κανόνας 3ος: Τα καρκινικά κύτταρα έχουν όξινο (χαμηλό ΡΗ)

Το ΡΗ το ισορροπεί το ασβέστιο η βιταμίνη D, το μαγνήσιο, το κάλιο, το βόριο. Το λεμόνι, βοηθά στην απορρόφηση του ασβεστίου. Καταναλώνετε πολύ λεμόνι κάθε μέρα, όπως συστήνει η αντικαρκινική δίαιτα Μοερμαν στην Ολλανδία. Τρώτε χέλια (τεράστια πηγή βιταμίνης Δ 5000 ΙΘ (μονάδες) στα 100 γραμ..Φρούτα, ειδικά σταφύλι (τεράστια πηγή καλίου). Λαχανικά (μπρόκολο, λάχανο, μωβ – άσπρο)καρότα, λαχανίδες (τεράστια πηγή αφομοιώσιμου ασβεστίου), βλήτα (επίσης τεράστια πηγή ασβεστίου, βορίου), μαϊντανό (ειδικά για καρκίνο του πνεύμονα, ρόκα (ειδικά για καρκίνο των νεφρών), ραδίκια (με το ζουμί τους).

Κανόνας 4ος: Η υποξία (χαμηλό οξυγόνο), είναι χαρακτηριστικό της καρκινογένεσης
H χλωροφύλλη δίνει το οξυγόνο στα φυτά. Σύμφωνα με το μεγάλο γιατρό Max Gerson (7) που θεράπευσε τον νομπελίστα Αλμπερτ Σβάϊτσερ και αποδεδειγμένα 50 καρκινοπαθείς σύμφωνα με τις ακτινογραφίες τους πριν και μετά τη θεραπεία.

Οι πράσινοι χυμοί, τουλάχιστον 5 την ημέρα, δίνουν το απαιτούμενο οξυγόνο και υγεία στα κύτταρα.Έχουμε έτσι απόπτωση (θάνατο, κυτταρική αυτοκτονία) των καρκινικών κυττάρων. Οι χυμοί της τσουκνίδας, φύλλων ελιάς, σέλινου, μαϊντανού και καρότου παίζουν σημαντικό ρόλο.
Ο Gerson μάλιστα, χρησιμοποιούσε ειδικό, αποχυμωτή, για τη διατήρηση όλων των θρεπτικών συστατικών. Όταν παρουσίασε τις ανίατες περιπτώσεις στο Κογκρέσο με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που τις συνόδευαν (εξετάσεις, ακτινογραφίες κ.λ.π.). Αντί να τον συγχαρούν, άρχισε ένα ανελέητο κυνηγητό εναντίον του.

Έτσι δρουν οι φαρμακευτικές εταιρίες. Καταδιώκουν την αλήθεια. Τα ίδια έγιναν και στη Γαλλία με τον Μπελανσονί, γιατρό του προέδρου Μιτεράν κ.λ.π..

Κανόνας 5ος: Τρώτε άφθονο σκόρδο και κρεμμύδι μέχρι «σκασμού»

Σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα.

Γιατί τεράστιες ποσότητες; Υπάρχουν πολλοί σκουπιδιάρηδες στον οργανισμό μας που τον καθαρίζουν από τις τοξίνες και τα δηλητήρια. Το γκλοκουρονικό οξύ, είναι ένα απ΄ αυτά. Έχετε ακούσει κάτι για την εξέταση Β-γλυκουρονιδάση; Ρωτήστε το γιατρό σας. Στα βιβλία της καρδιολογίας αναφέρεται ως εξέταση στο εγκεφαλονωτιαίο υγρό και πως συναντάται υψηλή σε σε αδενοκαρκινώματα, λεμφώματα, καρκινώματα από πλακώδη κύτταρα κ.λ.π. Τι κάνει η γλυκουρονιδάση; Καταστέλλει τη σύζευξη μεταξύ τοξίνης και του σκουπιδιάρη γλυκουρινικού οξέως με αποτέλεσμα οι τοξίνες να παραμένουν στον οργανισμό.

Όσο περισσότερο σκόρδο και κρεμμύδι καταναλώνουμε, τόσο περισσότερο καταστέλλεται η δράση της β-γλυκουρουνιδάσης και αποβάλλονται οι τοξίνες από τον οργανισμό.

Το ασβέστιο παίζει επίσης σημαντικότατο ρόλο στη μείωση της δραστηριότητας της β-γλυκουρονιδάσης. Από την άλλη μεριά το γλυκουρονικό οξύ χρειάζεται μήλα μπρόκολα, ραπάνια, λάχανο (ειδικά μωβ), χαμομήλι.

Επίσης τα κρεμμύδια μειώνουν σημαντικά τη γλυκόζη, όσο και την απάντηση της ινσουλίνης στη γλυκόζη. Το γλυκουρανικό οξύ συζεύγνυται με τη χολερυθρίνη από το ένζυμο UDT GT και απεκρίνεται στη χολή. Έχουμε καλύτερη λειτουργία της χολής και του συκωτιού.

Ο γιατρός Χαβάκης έγραφε πως στην Τρασυλβανία, όπου οι κάτοικοι που στη διατροφή τους έχουν μεγάλη θέση τα κρεμμύδια, ο καρκίνος είναι σχεδόν άγνωστος. Επειδή η δράση των κρεμμυδιών στο σάκχαρο είναι γνωστή και στην ιατρική .

Είναι αδιανόητο, οι καρκινοπαθείς και οι διαβητικοί να μην τρώνε πολλά κρεμμύδια. Ειδικά αν οι διαβητικοί τρώνε αρκετά φρέσκα κρεμμύδια, πέφτει ο δείκτης του σακχάρου.

Επίσης αν κάθε πρωί στύβουν ξερά κρεμμύδια και πίνουν μισό φλιτζάνι πέφτουν αισθητά η χοληστερίνη και το σάκχαρο. Ο δεύτερος ρόλος του κρεμμυδιού είναι ότι παρεμβαίνει στην τυροσίνη κινάση. Το κρεμμύδι, το μήλο και το γκρέιπφρουτ, περιέχουν κουερσετίνη, ένα βιοφλανοειδές. Η κουερσετίνη είναι σημαντικότατη, γιατί σταματά τη δράση μιας κατηγορίας ενζύμων που λέγονται κινάσες της τυροσίνης.

Tα ένζυμα αυτά βρίσκονται στην κυτταρική μεμβράνη και στο εσωτερικό της και όταν ενεργοποιούνται εντέλουν τα καρκινικά κύτταρα να διασπαστούν και έτσι προκαλούνται οι μεταστάσεις. Για να μην δίδονται εντολές διαίρεσεις του κυττάρου και έτσι να αποτρέπονται οι μεταστάσεις, το μήνυμα είναι: τρώτε άφθονα κρεμμύδια. Υπάρχουν φάρμακα για την αναστολή δράσης της τυροσίνης κινάσης (Τυροφωστίνες).

Ο στόχος των φαρμακευτικών εταιριών είναι σαφής: Θαυμάζουμε το Gleenvec ή τις τυροφωστίνες. Θαυματουργό το Gleenvec, καταπληκτική η επιστήμη! Μπράβο! Εμείς κερδίζουμε και οι καρκινοπαθείς είναι ευχαριστημένοι.! Κουβέντα όμως για το κρεμμύδι, που είναι το φυσικό Gleenvec. Πείτε μου!

Είχε άδικο ο Ιπποκράτης, όταν έγραφε: «Πιστεύω, ότι για να ασκήσει αποτελεσματικά το επάγγελμά του ένας γιατρός, είναι ανάγκη να γνωρίζει και μάλιστα να προσπαθήσει σκληρά να μάθει, όλα τα περί φύσης, δηλαδή ποια επίδραση ασκούν στον άνθρωπο, ή τροφή, το ποτό και οι διάφορες συνήθειες σε κάθε άτομο ξεχωριστά. Δεν αρκεί να νομίζει απλά, ότι το τυρί είναι κακή τροφή, επειδή προκαλεί πόνο σε όποιον καταναλώνει μεγάλες ποσότητες.

Πρέπει να μάθει, τι πόνο προκαλεί, για ποια αιτία και για ποιο, από όσα υπάρχουν μέσα στο σώμα είναι ακατάλληλο. Γιατί υπάρχουν πολλές άλλες τροφές και ποτά που είναι από τη φύση τους βλαβερά και επιδρούν στον άνθρωπο με ποικίλους τρόπους. Κάποιοι μπορούν να φάνε μεγάλες ποσότητες τυρί, χωρίς να τους πειράξει καθόλου. Αντίθετα τονώνει θαυμάσια όσους ωφελεί. Άλλοι όμως το αφομοιώνουν δύσκολα. Οι οργανισμοί είναι διαφορετικοί. Η γνώση αυτών θα θεράπευε τον άνθρωπο από τις αρρώστιες».

Το ερώτημα παραμένει. Έχουν σήμερα γνώσεις οι γιατροί για τη θεραπευτική αξία των τροφών; Τι διδάσκονται για τη θεραπευτική τους δύναμη; Έχει άδικο ο Ιπποκράτης;

Κανόνας 6ος:

Περιορίστε την Αποκαρβοξυλάση της ορνιθίνης (ODC)

Η Αποκαρβοξυλάση της ορνιθίνης είναι το ένζυμο κλειδί στη σύνθεση των πολυαμινών και παίζει σημαντικό ρόλο στη διαίρεση και ανάπτυξη του κυττάρου. Επανερχόμαστε στο μεγάλο ρόλο του συκωτιού.

Η εξίσωση, συκώτι = καρκίνος και καρκίνος = συκώτι, παίζει και εδώ το ρόλο της. Η αποκαρβοξυλάση της ορνιθίνης, είναι ηπατικό ένζυμο. Αν το σταματήσουμε, σταματούμε και την ανάπτυξη των όγκων.

Η αποκαρβοξυλάση της ορνιθίνης κάνει πολύ παρέα με την ινσουλίνη. Είναι στενές, πολύ στενές φιλενάδες. Επηρεάζοντας τις πολυαμίνες, προκαλούν αύξηση των όγκων, μεταστάσεις, αύξηση του βάρους. Επίσης ο συνδυασμός ινσουλίνης με σωματομεδίνες (IGF1 και IGF 2) είναι θανατηφόρος. Οι σωματομεδίνες (IGF1 και IGF 2) μοιάζουν με την προϊσουλίνη και παίζουν σημαντικότατο ρόλο στη ρύθμιση του πολλαπλασιασμού και της λειτουργίας των κυττάρων.

Σε υποκλυκαιμία, σχετιζόμενη με όγκο η (IGF1) είναι υψηλή. Ο όγκος έχει καταναλώσει όλο το σάκχαρο και ζητάει και άλλο. Γι΄αυτό έχουμε υπογλυκαιμία. Η IGF1, είναι ο κύριος παράγοντας για τη διέγερση των λιποκυττάρων, επιτάχυνση της ανάπτυξης των όγκων και πρόκλησης φλεγμονών. Η ινσουλίνη συνοδεύεται από την IGF1, που διεγείρει την κυτταρική ανάπτυξη. Μεγάλη αύξηση της ινσουλίνης και των σωματομεδινών, διεγείρουν την αύξηση των καρκινικών κυττάρων, αλλά και την ικανότητά τους να κάνουν μεταστάσεις (8). Μεγάλη κατανάλωση ζάχαρης, συνδέεται με αύξηση της ινσουλίνης με την παρέα της IGF σε μια προσπάθεια του οργανισμού να ρίξει το σάκχαρο. Τη σκυτάλη μετά την ινσουλίνη, παίρνουν οι σωματομεδίνες και αποκαρβοξυλάση της οπνιθίνης. Αποτέλεσμα: Μεταστάσεις, αυξήσεις των όγκων.

Ας δούμε μερικές έρευνες:

Η S. Hankinson της ιατρικής σχολής του Χάρβαρντ, απέδειξε, ότι από μια ομάδα γυναικών, ηλικίας κάτω των πενήντα, εκείνες με το υψηλότερο IGF, είχαν εφτά φορές περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν καρκίνο του μαστού (ομάδες ερευνητών από το Xάβαρντ, το Mac Gill κ.λ.π. έδειξαν το ίδιο αποτέλεσμα στον καρκίνο του προστάτη με 9 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα στους άνδρες που είχαν ψηλές σωματομεδίνες (10). Άλλες μελέτες έχουν δείξει παρόμοια αποτελέσματα στον καρκίνο του παγκρέατος, του παχέος εντέρου, των ωοθηκών κ.λ.π.

Πως μειώνουμε την ινσουλίνη και τις φίλες της τις σωματομεδίνες; Κόβοντας με το μαχαίρι στους καρκινοπαθείς γλυκά, πατάτες, ψωμιά και γενικά τις επεξεργασμένες τροφές. Η εξέταση ινσουλίνης και σωματομεδινών (IGF1 και IGF2) είναι απαραίτητες. Έρευνες έχουν δείξει, ότι η πλήρης αποχή από τροφές πλούσιες σε υδατάνθρακες μειώνει θεαματικά τα επίπεδα ινσουλίνης και IGF.
Για την αναστολή της ODC (αποκαρβοξυλάση της ορνιθίνης), το σκόρδο, το τσάι, το ρόδι ο χυμός από φύλα ελιάς, τα καρύδια, τα κρεμμύδια, τα κεράσια και όλα τα πικρά παίζουν σημαντικότατο ρόλο.

Όταν πέσουν η ινσουλίνη και οι σωματομεδίνες, ο οργανισμός αποβάλλει τα σάκχαρα. Το σώμα – ζαχαροπλαστείο, διώχνει τον καρκίνο πετώντας τα στοιχεία που τον θρέφουν.
Άρα μειώστε τα γλυκά και αυξήστε τα πικρά… έτσι θα έχετε ευεξία και αντίσταση απέναντι στον Καρκίνο

makeleio.gr  ,   thesecretrealtruth
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/08/farmako-kata-karkinou-ippokrateios-antikarkiniki-amyna.html#sthash.baM4Wgqc.dpuf

Ότι γράφει το ΜΝΗΜΟΝΙΟ δεν ξεγράφει

 
 
Με «εγγύηση» τα ψέματα που έλεγαν όταν δούλευαν «ψιλο γαζί» τους οπαδούς τους, η εκπρόσωπος Τύπου του ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΕΚΜ , Όλγα Γεροβασίλη, δήλωσε: «Υποσχόμαστε ότι o Έλληνας πολίτης δεν θα χάσει το σπίτι που μένει αυτός και η οικογένειά του». Μάλιστα. Έχουν το θράσος να υπόσχονται. Και πάλι. Στους «λωτοφάγους». Αλλά, προσέξτε!
Η «εγγύηση» θα αφορά στην «οικογενειακή» κατοικία. Στην περίφημη «οικογένεια με δυο παιδιά». Για τους άλλους ……

Η κ. Ολγα κάλεσε μάλιστα τον κ. Μεϊμαράκη να «πει στον ελληνικό λαό τι θα κάνει για την προστασία της πρώτης κατοικίας».

YΓ. Θα κάνει ότι προβλέπει το «ΜΝΗΜΟΝΙΟ» που το ψήφισαν μαζί και τώρα τρώγονται ποιός θα το εφαρμόσει καλύτερα.

http://deltio11.blogspot.gr/2015/08/blog-post_53.html

ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ !! ΚΑΛΟ ή ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ;

Παρέδωσαν το Αιγαίο με... "κρυφή διπλωματία"!

  • Τα νησιά μας, του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, τα παρέδωσαν στην Τουρκία και έχουν αποδεχθεί, συμφωνήσει και υπογράψει την διχοτόμηση του Αιγαίου
  • Η μείωση των εθνικών μας συνόρων, που έλεγε η Μπενάκη, ξεκίνησε...
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Οι Έλληνες στην ιστορία μας έχουμε γράψει χρυσές σελίδες, αλλά και μαύρες. Αυτές τι μαύρες σελίδες. τις έγραφαν πάντα οι προδοσίες των κυβερνώντων, από το 1922 μέχρι και το 1974, όταν και χάναμε συνεχώς εδάφη και Έλληνες. Και μία τέτοια μεγάλη προδοσία, περνάει ο Ελληνισμός σήμερα.
Όλες οι προδοσίες στο παρελθόν αιματοκύλισαν τον Ελληνισμό και αν αυτά τα ξεχάσαμε και έχουμε εμπιστευθεί πάλι τους προδότες, τότε δυστυχώς η ιστορία θα είναι αμείλικτη μαζί μας.

Γιατί αν παλαιότερα τις προδοσίες τις έκρυβαν, μετά το 2010, έγιναν απόλυτα φανερές, αφού η Αντισυνταγματικότητα, η παρανομία, η ψευτιά και η εξαπάτηση του λαού, γινόταν απροκάλυπτα, πέρα και έξω από κάθε λογική.
Και όλα τα νομοθετήματα που φτωχοποιούσαν τις επόμενες γενεές των Ελλήνων και παρέδιδαν μέχρι και την εθνική κυριαρχία, τα ψήφιζαν με την ίδια ευκολία που έτρωγαν τα καρότα.
Έκαναν μέχρι και Πραξικόπημα και ακύρωσαν το Πολίτευμα της χώρας, αφού δεν σεβάστηκαν το Δημοψήφισμα και το “ΟΧΙ” του λαού το έκαναν μόνοι τους “ΝΑΙ”.

Αυτά έγιναν από την πολιτική ηγεσία, αλλά και η Στρατιωτική ηγεσία από την μεριά της έχει παραδώσει το Αιγαίο στους Τούρκους και δεν υπερασπίζεται τίποτα από την εθνική μας κυριαρχία. Όλα αυτά δεν είναι πλέον ενδείξεις. Είναι αποδείξεις εσχάτης προδοσίας της πατρίδος και είναι φανερό δυστυχώς, πως και πάλι το αιματοκύλισμα του Ελληνισμού θα είναι αναπόφευκτο, αφού εκεί οδηγούν όλες οι προδοσίες.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν υπερασπίζονται τα σύνορα της Ελλάδας

Αν κάποτε είμαστε υπερήφανοι για τις ένοπλες δυνάμεις μας, σήμερα μας κοιμίζουν με τα νούμερα και τις ασκήσεις, γιατί στην πραγματικότητα, δυστυχώς και οι ένοπλες δυνάμεις συμμετέχουν στην προδοσία της Ελλάδος.
Οι διαταγές βλέπετε είναι: “παραδώστε την πατρίδα στους Τούρκους”.
Γιατί αν η ανοχή τους, στην καταπάτηση του Συντάγματος και του Πολιτεύματος από τους προδότες πολιτικούς είναι ένδειξη, το ότι έχουν παραδώσει τα εθνικά σύνορα της χώρας και δεν υπερασπίζονται τα εδάφη της πατρίδος, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.
Με απλά λόγια και η πολιτική και η στρατιωτική μας ηγεσία, προδίδουν την πατρίδα και την παραδίδουν πάλι στο αιματοκύλισμα, όπως έκαναν το 1922 και το 1974. Και τότε χάσαμε εδάφη και μειώθηκαν τα σύνορα μας. Και πάλι στην μείωση των συνόρων οδηγούν την χώρα και πάλι στους Τούρκους θέλουν να τα δώσουν.

Την διχοτόμηση του Αιγαίου την υπέγραψαν τον Μάρτιο του 2013

Τα σενάρια και τα σχέδια που μιλούν για τον διαμελισμό της Ελλάδος και την μείωση των συνόρων μας, σίγουρα τα έχουμε ακούσει και δεν είναι δικά μου. Έφθασαν σε σημείο, να τα προαναγγέλει και πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, στην ορκωμοσία προέδρου της Δημοκρατίας. Τα θυμάστε. Άννα Μπενάκη σε Κάρολο Παπούλια στις 8/2/2005.

Μέχρι εκεί έφθασε η αναίδεια και το θράσος των Εβραιοσιωνιστών. Να μας λένε κατάμουτρα τα δολοφονικά σχέδια που ετοιμάζουν για την πατρίδα μας. Αλλά βλέπετε ήξεραν πως δεν θα αντιδράσει κανένας, αφού όλοι τους ακόμα και ο στρατός, συμμετέχουν στην προδοσία.

Υπάρχει όμως κάτι που δεν μας έλεγαν. Και αυτό είναι ο τρόπος με τον οποίο θα μειωθούν τα Εθνικά σύνορα και θα περιοριστεί η Εθνική Κυριαρχία. Και αυτό θα γινόταν πρώτα με την ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ. Και φυσικά κρυφά από τους Έλληνες.

Μέχρι σήμερα, για να συμβεί μείωση Εθνικών συνόρων οποιουδήποτε κράτους, έπρεπε να υπάρξει πόλεμος. Η Μπενάκη όμως δεν μιλούσε για πόλεμο, γιατί τον πόλεμο δεν τον γνωρίζεις 10 χρόνια πριν, ούτε γνωρίζεις εκ των προτέρων πως θα τον χάσεις. Γιατί για να περιοριστούν τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ Εθνικά σύνορα, πρέπει ΕΣΥ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ τον πόλεμο.

Η Μπενάκη λοιπόν το 2005, ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ. Η Μπενάκη μιλούσε για μία μεγάλη ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, που θα γινόταν με την ΕΚΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ των Εθνικών Συνόρων της Ελλάδος προς τους Τούρκους γείτονες.
Θα ΠΑΡΑΔΙΔΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ το μισό Αιγαίο με τα Δωδεκάνησα και την Σάμο, Χίο, Λέσβο στους Τούρκους.
Και αυτό θα γίνόταν ΟΧΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ... ΥΠΟΓΡΑΦΗ από την Ελληνική Κυβέρνηση. Και φυσικά αυτό θα υπογραφόταν ΚΡΥΦΑ από τους Έλληνες.

Η Ελληνική κυβέρνηση έχει υπογράψει την διχοτόμηση του Αιγαίου

Ελληνίδες και Έλληνες.
Σήμερα που διαβάζετε αυτό το αποκαλυπτικό άρθρο, το Αιγαίο έχει ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΙΧΟΤΟΜΗΘΕΙ και Ανατολικά από τον 25ο μεσημβρινό, μαζί με την Λέσβο, Χίο, Σάμο και τα Δωδεκάνησα, δεν ανήκει Γεωγραφικά στην Ελλάδα, αλλά στην Τουρκία.
ΤΑ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Γι’ αυτό και γίνεται τώρα από την Τουρκία αυτός ο ανεξέλεγκτος εποικισμός των νησιών.
Και γι’ αυτό οι Ελληνικές αρχές είναι ΑΦΑΝΤΕΣ και έχουν ουσιαστικά εγκαταλείψει τα νησιά στους Τούρκους. Γι’ αυτό και αποβιβάζουν στα νησιά, τους Μουσουλμάνους εποίκους τα Τουρκικά πολεμικά πλοία και ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ και καμία Ελληνική αρχή.
Γι’ αυτό και βολτάρουν ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ στις Ελληνικές παραλίες των λουομένων τα σκάφη του Τουρκικού λιμενικού.
Γι’ αυτό αλωνίζουν στο Αιγαίο ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ τα Τουρκικά Πολεμικά και γι’ αυτό τα δικά μας, έχουν πάρει διαταγές να “βάζουν την ουρά στα σκέλια” και να μην ενοχλούν τους Τούρκους.
Γι’ αυτό κάνουν υπερπτήσεις τα Τουρκικά μαχητικά πάνω από τα νησιά μας και κάνουν διαβήματα και παραπονούνται, όταν τους αναχαιτίζουμε και λένε πως τους αναχαιτίζουμε σε δικό τους εναέριο χώρο.

Γιατί προσπαθούν σιγά-σιγά να μας κάνουν να αποδεχτούμε την ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ του Αιγαίου, που ΥΠΕΓΡΑΨΕ o Σαμαράς και έχει ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ η ηγεσία του ΓΕΕΘΑ.
Γιατί τώρα ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ, τα νησιά είναι Τουρκικά δεν είναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
Και αφού δεν είναι Ελληνικά, κάνει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ. Και η Τουρκία τα γεμίζει καθημερινά με μουσουλμάνους, που οι περισσότεροι δεν είναι φτωχοί μετανάστες, αλλά Τούρκοι, που έρχονται ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ για να μείνουν μόνιμα ως έποικοι, για να αλλάξουν την ισορροπία του πληθυσμού. Και κάποια στιγμή που μπορεί να αντιδράσουν επιθετικά κάποιοι Έλληνες, ή ακόμα και από προβοκάτσια, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ “ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ” TOYΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ, από τους “κακούς” Έλληνες.

Ένα τσούρμο από ΠΡΟΔΟΤΕΣ, έδωσαν στα χαρτιά το μισό Αιγαίο στους Τούρκους. Και μην νομίζετε πως αυτό είναι κρυφό. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ και όταν λέω ΟΛΟΙ εννοώ ΟΛΟΙ. Από τον ΠΡΟΕΔΡΟ της “Δημοκρατίας”, μέχρι και τον τελευταίο ΒΟΥΛΕΥΤΗ. Τώρα γιατί το έχουν κάνει ΟΛΟΙ ΓΑΡΓΑΡΑ και δεν το έχει καταγγείλει ΕΝΑΣ μέσα στη ΒΟΥΛΗ, για να το μάθει ο Ελληνικός λαός, να δώσετε εσείς την απάντηση.
Έχω πει πολλές φορές κατά το παρελθόν, πως καμία ΠΡΟΔΟΣΙΑ δεν θα μπορούσε να γίνει στην Ελλάδα από κανέναν, αν ΔΕΝ ΕΒΑΖΕ “ΠΛΑΤΗ” και δεν ΕΚΑΝΕ “ΜΟΥΓΚΑ” Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. Γιατί όλοι οι Βουλευτές της Αντιπολίτευσης γνωρίζουν τα πάντα και αν θέλουν ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ τον λαό.
ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ.

Το ιστορικό της μεγάλης προδοσίας και η υπογραφή στις 4/3/2013

Το ιστορικό αυτής της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ξεκινάει πολύ παλιά, γιατί το σχέδιο της διχοτόμησης του Αιγαίου είναι Νατοϊκό και χρονολογείται από το 1974, που αποχώρησε η Ελλάδα (για τα μάτια του κόσμου) από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ, αλλά σιγά σιγά και με μεθοδεύσεις, φθάσαμε στην ΥΠΟΓΡΑΦΗ της παράδοσης, στις 04/ 03/ 2013, από την Σαμαρο-Βενιζελική συγκυβέρνηση και από τον τότε πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Από το 1980 ξεκινάει η μεθόδευση της διχοτόμησης του Αιγαίου, αφού η Ελλάδα με ευθύνη της κυβέρνησης Κωνσταντίνου Καραμανλή, δέχθηκε τότε να επανενταχθεί στο ΝΑΤΟ, με την “συμφωνία Ρότζερς” στην ουσία χωρίς ANAΤΟΛΙΚΑ σύνορα.
Από τότε όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν, έβαλαν από ένα η και περισσότερα στοιχεία που έφερναν όλο και πιο κοντά την ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. Εδώ θα δείτε τις μεθοδεύσεις της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ μέχρι το 2009, πριν την κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου.

Αιγαίο: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος ξεπουλήματος

Ο Γιώργος Παπανδρέου μόλις έβαλε την Ελλάδα στην μέγκενη του ΔΝΤ και έστρεψε όλα τα βλέμματα και την προσοχή του λαού και των ΜΜΕ στο χρέος και στα ελλείμματα, ξεκίνησε και το σχέδιο ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗΣ του ΑΙΓΑΙΟΥ για να παραδώσει το Ανατολικό Αιγαίο και τα νησιά μας στην Τουρκία.

Στις 07/01/2011 πηγαίνει εντελώς παράδοξα, αφού δεν αφορά την Ελλάδα, σε μία συνάντηση “μυστικής διπλωματίας” στο ΕΡΖΕΡΟΥΜ της Τουρκίας, όπου παρουσία και της γνωστής για τα ανθελληνικά της αισθήματα Υπουργού των Εξωτερικών της ΕΕ Λαίδη Κάθριν Άστον, διεξάγεται μία συζήτηση, γύρω από τον ΝΕΟΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟ. Εκεί έχει μία εντελώς ιδιωτική συνομιλία με τον Ερντογάν, κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς την παρουσία ΥΠΕΞ. Βλέπετε όταν μιλούν για την ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, δεν έχουν εμπιστοσύνη ούτε στον “πισινό” τους (πηγή).

Μετά από ενάμιση μήνα στις 10/02/2011 πηγαίνει στην Άγκυρα, ενάντια σε κάθε πολιτική και διπλωματική λογική, πάλι για μυστικές συζητήσεις. Είναι τότε που κανονίζουν τις ημερομηνίες της υπογραφής, για την ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ του Αιγαίου. Αυτές κανονίστηκαν για μετά από δύο χρόνια, δηλ. τον Φεβρουάριο του 2013 (πηγή).

Τον Ιούνιο του 2012 αλλάζει η κυβέρνηση και στις αρχές του 2013 που έχει σχεδιαστεί η υπογραφή της διχοτόμησης του Αιγαίου, έχουμε την Σαμαρο-Βενιζελική συγκυβέρνηση.
Στις 03/02/2013 έρχονται σε επικοινωνία Αβραμόπουλος-Νταβούτογλου για να ορίσουν συνάντηση και να οριστικοποιήσουν το θέμα της ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗΣ του Αιγαίου. Μιλάμε για "μυστική διπλωματία" (πηγή).

Μετά από ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ στις 05/02/2013, ο Νταβούτογλου για να δημιουργήσει κλίμα και εντυπώσεις υπέρ της Τουρκίας, μιλάει στο ... Κάιρο και θέτει θέμα ....."τουρκικής μειονότητας" στα Δωδεκάνησα! (πηγή)

Μετά τις ανθελληνικές και προκλητικές δηλώσεις του Νταβούτογλου, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος αντί να κάνει διάβημα υπέρ των Ελληνικών θέσεων, πηγαίνει μετά από 10 μέρες στις 15 / 02 / 2013 στην Άγκυρα, για να "συγχαρεί" τον Νταβούτογλου για τις δηλώσεις του στο Κάιρο και να κανονίσουν τις λεπτομέρειες της ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗΣ του Αιγαίου. Βλέπετε και οι δύο για τα συμφέροντα της Τουρκίας αγωνίζονταν (πηγή).

Στις 04/03/2013 πηγαίνει ο Αντώνης Σαμαράς για να υπογράψει φαινομενικά 25 ηλίθια Πρωτόκολλα και συμφωνίες, αλλά ουσιαστικά για να υπογράψει την ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ του Αιγαίου, συνεχίζοντας την μυστική Διπλωματία του Παπανδρέου. Βλέπετε αυτές οι συμφωνίες θα δουν το φως της δημοσιότητας μετά από 40 χρόνια. Τις 25 χαζοσυμφωνίες που καμία δεν έχει καρποφορήσει, τις βλέπετε εδώ.

ΤΕΣΣΕΡΙΣ μόλις ΜΕΡΕΣ μετά την Υπογραφή των συμφωνιών, στις 08/03/2013, η Τουρκική εφημερίδα “Bατάν” με τίτλο «Φρένο στις αερομαχίες στους αιθέρες του Αιγαίου», γράφει ότι χάρη στη συνάντηση κορυφής που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, μεταξύ των Πρωθυπουργών Ελλάδας και Τουρκίας, σταμάτησαν οι αερομαχίες πάνω από το Αιγαίο (πηγή).
Καμία από τις 25 ανούσιες συμφωνίες που έδειξαν στον κόσμο ότι υπόγραψαν, δεν δικαιολογούσε αυτό το άρθρο. Η μυστική διπλωματία όμως που υπέγραψε την ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ του ανατολικου Αιγαίου στους Τούρκους, δικαιολογεί απόλυτα αυτό το άρθρο. Και προέρχεται από την Βατάν, μία εφημερίδα με πολύ “βαθιές” ενδο- κυβερνητικές πηγές.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Τον Νοέμβριο του 2013, οι Τουρκικές εφημερίδες γράφουν πανηγυρίζοντας, “ότι τίθεται σε εφαρμογή μία “ιστορική συμφωνία” με την Ελλάδα, που θα μετατρέψει το Αιγαίο σε θάλασσα “φιλίας” και θα τερματιστούν οι παραβιάσεις των χωρικών υδάτων και των ελληνικών παρενοχλήσεων…”
Πανηγύριζαν οι Τούρκοι για την συμφωνία που υπέγραψε ο Σαμαράς και τα Ελληνικά blog χωρίς να καταλαβαίνουν τι συμβαίνει, έθεταν το ερώτημα: "Μα καλά, τι ...υπογράψαμε;"

Περίεργοι Τουρκικοί πανηγυρισμοί για «ελληνοτουρκική συμφωνία στο Αιγαίο» – Τι υπογράψαμε;

ΤΗΝ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ, ΧΙΟΥ, ΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟ 2005 Η ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ ΜΠΕΝΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ...
ΑΥΤΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Μην ελπίζετε και μην περιμένετε σωτηρία για την πατρίδα, από τους θεσμούς και τις εξουσίες στην Ελλάδα, γιατί μας έχουν ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΟΛΟΙ.
Και οι ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ αντί να υπερασπίζονται την πατρίδα, παραχωρούν στους Τούρκους χωρίς καμία αντίσταση, τα Ελληνικά ΝΗΣΙΑ, το Ελληνικό ΑΙΓΑΙΟ και την Ελληνική ΣΗΜΑΙΑ.

Άφησαν και ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟ ένα Τουρκικό ΝΑΡΚΟΘΕΤΙΚΟ, μέσα στα Ελληνικά χωρικά ύδατα, να παγιδεύει με νάρκες περάσματα. Και αν βυθιστεί κανένα πολεμικό μας, να πουν πως ήταν ξεχασμένη νάρκη από τον Β’παγκόσμιο πόλεμο (πηγή).

Ήδη τα νησιά μας Λέσβος, Χίος , Σάμος και τα Δωδεκάνησα, ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗΚΑΝ από το Ελληνικό κράτος, και σε λίγο θα τα αρπάξει η Τουρκία, αφού ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ. Και αυτή η πρωτόγνωρη σε αριθμό αποβίβαση Μουσουλμάνων, είναι αποβίβαση Ισλαμικού στρατού και όχι ταλαιπωρημένων μεταναστών και αυτό φαίνεται από την πρωτοφανή επιθετική τους συμπεριφορά, απέναντι στην χώρα που ήρθαν να τους φιλοξενήσει.

Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες.
Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ που “προφήτευε” η Σιωνίστρια Άννα Ψαρούδα Μπενάκη, με την ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΩΝ είναι γεγονός. Το Ελληνικό ΑΙΓΑΙΟ και τα ΝΗΣΙΑ μας τα έδωσαν στην Τουρκία, με υπογραφές ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ και ΚΡΥΦΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Η λέξη πλέον ΠΡΟΔΟΤΗΣ είναι πολύ ελάχιστη, για να αποκαλέσουμε αυτά τα σάπια και σκουλικιασμένα ανθρωποειδή, που κυβερνάνε την ΕΛΛΑΔΑ και τον ΣΤΡΑΤΟ μας.
Καινούργιες ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ γράφονται στο βιβλίο της Ιστορίας μας. Ξεφύγετε Έλληνες από τις παγίδες των Τραπεζών των χρεών και των κρατήσεων, γιατί οι μαύρες σελίδες προδοσίας, πάντα μας έφεραν αιματοκύλισμα.
Ετοιμαστείτε να το αντιμετωπίσουμε.
ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Συγγραφέας-ερευνητής
E-mail giannis_lampropoulos@yahoo.com
Facebook
http://kostasxan.blogspot.gr/2015/08/blog-post_794.html

Το ίδρυμα Ρότσιλντ «μεταφέρει» στην ΕΕ μετανάστες οι οποίοι σε ποσοστό 90% είναι νεαροί !

REFUGGES


Ο Σκοπιανός πολιτικός αναλυτής milenko Nedelkovski θεωρεί άκρως  ύποπτο , σοβαρό, επικίνδυνο και  συνάμα  δολοφονικό  ότι το 90% των Μουσουλμάνων μεταναστών που έρχονται απο την Ελλάδα στην πΓΔΜ και την Σερβία και κατ” επέκταση στην ΕΕ,  είναι  νεαροί άνδρες.
Πρόκειται για μια   αθρόα «μετακίνηση» ενός τεράστιου ανθρώπινου δυναμικού , νεαρού κυρίως στην ηλικία προς τα εδάφη  της ΕΕ,  από το  πανίσχυρο ίδρυμα Rothschild με σκοπό την  εθνολογική «αλλοίωση» αναφέρει  ρωσικό άρθρο του έγκυρου πρακτορείου ειδήσεων regnum.ru.
Την ίδια στιγμή, η σερβική εφημερίδα « Kurir» γράφει σε άρθρο της ότι  οι μεταναστευτικές ροές σε αυτόν τον τομέα  χρηματοδοτούνται ΚΥΡΙΩΣ από το ίδρυμα  Ρότσιλντ και τις  οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, δηλώνοντας  ότι το κόστος της «μεταφοράς» αυτών μεταναστών  προς την Ευρώπη μέσω της θάλασσας στοιχίζει από 3-3,5 χιλιάδες έως 7 – 11.000 ευρώ.
_миграцияjpg_
Ο Nedelkovski τονίζει  ότι οι « νεαροί μουσουλμάνοι μαχητές»  προέρχονται από χώρες με  παραδοσιακό  ισλαμικό πολιτισμό, και πολυπληθείς  οικογένειες . Υπενθύμισε ότι η πΓΔΜ μετά τον πόλεμο μεταξύ της Σερβίας και του ΝΑΤΟ έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο κέντρο υποδοχής περίπου 150 χιλιάδες μουσουλμάνων μεταναστών.
Τονίζεται  ότι η παρουσία ενός μεγάλου αριθμού νέων ανδρών στον πληθυσμό των μεταναστών , αποτελεί αποχρώσα ένδειξη ότι πολλοί από αυτούς είναι ένθερμοι  υποστηρικτές του «ισλαμικού κράτους».  Επιπλέον, σύμφωνα με  την Αστυνομία Συνόρων της Σερβίας, το 90% των μεταναστών από μουσουλμανικές χώρες δείχνουν ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ με ημερομηνία γεννήσεως  την 1η Ιανουαρίου του ιδίου έτους. Τα έγγραφα  τα οποία παρουσιάζουν οι « εισβολείς» αποτελούν προϊόν πλαστογραφίας φτηνού τύπου. «Πρέπει να στείλουμε τα δακτυλικά  τους αποτυπώματα στην Ιντερπόλ, με την απάντηση να διαρκεί αρκετούς μήνες. Αξιόπιστη βάση δεδομένων της Interpol για την Ασία και την Αφρική, δεν υπάρχει, ιδίως σε χώρες όπου υπάρχει πόλεμος», καταλήγει ο Σκοπιανός αναλυτής .
Πρόκειται  σύμφωνα με την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr για Σύρους , Αφγανούς , Ιρακινούς,  νεαρούς στην ηλικία οι οποίοι εγκαθιστάμενοι στην Ευρώπη θα δημιουργήσουν  πολυπληθείς  οικογένειες,  «κατακτώντας » ολόκληρες ευρωπαϊκές χώρες. Πρόκειται για μία εισβολή και κατάκτηση « ύπουλη με  ειρηνικό τρόπο  » η οποία θα μετατρέψει τους γηγενείς χριστιανούς  κατοίκους  σε μειονότητα και πιθανότατα σε πρόσφυγες!!
 
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/08/90.html

Αίσχος Δες Πως Βόλεψε Την Γυναίκα Του Ο Τσίπρας Μία Ημέρα Πρίν Παραιτηθεί Με Απόφαση Του Υπουργού Του Κουράκη


Μπορεί η… πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση να ολοκλήρωσε τον κύκλο της και να προετοιμάζεται διασπασμένη για τις επερχόμενες εκλογές, όμως ακόμα και στο παρά ένα απέδειξε ότι δεν διαφέρει σε τίποτα από όλους τους προηγούμενους. Αναφερόμαστε φυσικά στη σύντροφο του τέως πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα, η οποία, ως εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, δηλαδή δασκάλα Πληροφορικής δημοτικού σχολείου, αποσπάται για ακόμη μία χρονιά στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Μόλις μία μέρα πριν από την ορκωμοσία της υπηρεσιακής κυβέρνησης και ενώ ο κ. Τσίπρας είχε υποβάλει ήδη την παραίτησή του, ο τέως –πλέον- αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Τάσος Κουράκης, ελάχιστες ώρες προτού αποχωρήσει από τη θέση του, φρόντισε να υπογράψει τις αποσπάσεις των εκπαιδευτικών Π.Ε. στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ για το επόμενο σχολικό έτος. Και, ως εκ θαύματος, στις δύο λίστες με τους συνολικά 82 καθηγητές περιλαμβάνεται και η κυρία Μπαζιάνα.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Κυριακάτικη Δημοκρατία», η μητέρα των δύο παιδιών του Αλέξη Τσίπρα και φέτος, αντί να πηγαινοέρχεται από σχολείο σε σχολείο και από περιοχή σε περιοχή, κατάφερε να (ξανα)μείνει στα γνώριμα λημέρια. Με τη συγκεκριμένη απόφαση, με αριθμό πρωτοκόλλου 133749/Ε1 και ημερομηνία 27 Αυγούστου (Πέμπτη), στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ αποσπώνται μόλις δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα είναι η Μπέτυ Μπαζιάνα.

Αντίστοιχες αποφάσεις για την απόσπαση της συντρόφου του τέως πρωθυπουργού υπήρχαν και για το σχολικό έτος 2013-2014, με υπογραφή του τότε υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, και για το σχολικό έτος 2014-2015, με υπογραφή του τότε υπουργού Ανδρέα Λοβέρδου.

ΠΗΓΗ
http://www.iokh.gr/2015/08/aisxos-deite-pos-volepse-tin-guaika-tou-o-tsipras-mia-mera-prin-paraitithei.html#.VeOajL1xbEM.facebook
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters