Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Περί Εσχάτης Προδοσίας - Ας το διαβάσουν καλά οι πολιτικοί

 
 Αρθρο 134.
         1. Τιμωρείται με την ποινή της ισόβιας ή πρόσκαιρης Κάθειρξης: 
 Α) όποιος αποπειράται να αποστερήσει με οποιονδήποτε τρόπο τον Πρόεδρο 
 της  Δημοκρατίας  ή   αυτόν  που  ασκεί  την  προεδρική   εξουσία  από 
 την  εξουσία  που  έχουν  κατά  το  Σύνταγμα  Β) όποιος αποπειράται με 
 σωματική βία ή με απειλές σωματικής βίας: α) να  παρεμποδίσει  κάποιον 
 απ`  αυτούς  από  την  άσκηση  της συνταγματικής εξουσίας του ή να τον 
 εξαναγκάσει να επιχειρήσει πράξη που απορρέει από αυτή την εξουσία και 
 β) να μεταβάλει το πολίτευμα του Κράτους.          2. Με ισόβια ή πρόσκαιρη Κάθειρξη τιμωρείται όποιος, εκτός από 
 την περίπτωση της προηγούμενης  παραγράφου:  α)  επιχειρεί  με  βία  ή 
απειλή  βίας  ή με σφετερισμό της ιδιότητάς του ως οργάνου του Κράτους 
 να καταλύσει ή  να  αλλοιώσει  ή  να  καταστήσει  ανενεργό  διαρκώς  ή 
 προσκαίρως,   το   δημοκρατικό  πολίτευμα  που  στηρίζεται  στη  λαϊκή 
 κυριαρχία ή θεμελιώδεις αρχές ή  θεσμούς  του  πολιτεύματος  αυτού  β) 
 επιχειρεί  με  τα  μέσα  που αναφέρονται στο προηγούμενο εδάφιο και με 
 τρόπο πρόσφορο να διαταράξει την ομαλή λειτουργία του πολιτεύματος, να 
 αποστερήσει ή να παρακωλύσει τη Βουλή, την Κυβέρνηση ή τον ΠρωΘυπουργό 
 από την ενάσκηση της εξουσίας που τους παρέχει το Σύνταγμα ή  να  τους 
 εξαναγκάσει  να  εκτελέσουν ή να παραλείψουν πράξεις που απορρέουν από 
 την εξουσία αυτή γ) ασκεί ή άσκησε, την εξουσία που ο  ίδιος  ή  άλλος 
 κατέλαβε με τους τρόπους και τα μέσα που προβλέπει το άρθρο αυτό.

          3. Οποιος αποπειράται να θανατώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας 
 ή  εκείνον  που  ασκεί  την  προεδρική  εξουσία τιμωρείται με θάνατο ή 
 ισόβια Κάθειρξη.

         ***ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:Η θανατική ποινή Καταργήθηκε με το άρθρο 33 παρ.1
           του ν. 2172/1993 (ΦΕΚ Α` 207) το οποίο ορίζει τα εξής:
           "Η ποινή του θανάτου καταργείται. Οπου στις κείμενες
            διατάξεις προβλέπεται για ορισμένη αξιόποινη πράξη
            αποκλειστικώς η ποινή του θανάτου, νοείται ότι απειλείται
            η ποινή της ισόβιας Κάθειρξης. Αν η ποινή του θανάτου
            προβλέπεται διαζευκτικώς με άλλη  ποινή, νοείται ότι
            απειλείται μόνο η τελευταία."
 
 
 
 
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2015/09/blog-post_56.html 

ΒΟΜΒΑ: "Επίθεση" της Τουρκίας στο Αιγαίο...

Στον τουρκικό τύπο δημοσιεύτηκαν οι δηλώσεις του προέδρου του ακροδεξιού κόμματος της Τουρκίας, ο οποίος αναφέρει πως η Ελλάδα κατέλαβε το 2004 16 νησιά στο Αιγαίο από την Τουρκία. Λέει χαρακτηριστικά πως «Ο Έλληνας Υπουργός, επιθεώρησε τα νησιά μας, τα οποία κατέλαβαν χωρίς να πέσει ούτε μία σφαίρα». Στις εφημερίδες γράφεται πως ''Ο Υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος και ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης επισκέφτηκαν στις 6 Αυγούστου, το Φαρμακονήσι. Ο Καμένος, αφού επιθεώρησε το Στρατό του νησιού, μετέβη στην Καλόλημνο, η οποία ανήκει στο νομό των Μούγλων, ενώ κατόπιν, αμφότεροι, επιβιβάστηκαν σε ελικόπτερο και επιθεώρησαν από αέρα την περιοχή''. Ενώ άλλο δημοσίευμα γράφει...
«Ο Έλληνας Υπουργός και αυτοί που το συνόδευαν μετέβησαν με ελικόπτερο στο Φαρμακονήσι και την Καλόλημνο, δύο νησιά που βρίσκονται στα τουρκικά ύδατα σε απόσταση 6 νμ από τις ακτές, και από το 2004, ήτοι, εδώ και 11 χρόνια, έχουν περάσει σε ελληνική κατοχή. Το ελικόπτερο, στο οποίο επιβιβάστηκε ο Έλληνας Υπουργός, παρόλο που παραβίασε πολλάκις τον τουρκικό εναέριο χώρο, δεν εμποδίστηκε από κανέναν. Ο Ταγίπ Ερντογάν, ο Αμπντουλάχ Γκιουλ και ο Αχμέτ Νταβούτογλου έδωσαν καθαρά τα 16 νησιά και τη βραχονησίδα, περιουσία της τουρκικής Δημοκρατίας, στην Ελλάδα. Ο Ταγίπ Ερντογάν, έχει απολέσει πλέον την ιδιότητα του Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων (ως Πρόεδρος Δημοκρατίας)».
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/09/blog-post_57.html

ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ!! Όταν μαζεύεις πτώματα από κοκαλωμένα παιδάκια δεν μπορείς να συνέλθεις. ΒΙΝΤΕΟ

Όταν μαζεύεις πτώματα από κοκαλωμένα παιδάκια δεν μπορείς να συνέλθεις
Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση με τους εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες, που καθημερινά συρρέουν στα ελληνικά νησιά από τα παράλια της Τουρκίας. Οι άνδρες του λιμενικού σώματος δίνουν καθημερινά μάχες για να σώσουν τις ζωές των μεταναστών από τους αδίστακτους Τούρκους δουλέμπορους. Oι υποπλοίαρχοι Αργύρης Φραγκούλης, (κυβερνήτης σ΄ένα από τα τρία σκάφη του λιμενικού σώματος ανοιχτής θαλάσσης) στη Μυτιλήνη, και ο Νίκος Νάννος από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης...
(Ε.Κ.Σ.Ε.Δ), μιλούν στην κάμερα του ΑΠΕ - ΜΠΕ και περιγράφουν τις συγκλονιστικές στιγμές που ζουν οι λιμενικοί αυτό το καλοκαίρι στα νησιά.
«Δεν μπορείς να είσαι φυσιολογικός άνθρωπος μετά από αυτά που βλέπεις» επισημαίνει συγκινημένος ο υποπλοίαρχος Α. Φραγκούλης, και συνεχίζει: «Όταν μαζεύεις πτώματα από μετανάστες που ήταν άτυχοι, και πνίγηκαν, από παιδάκια που έχουν πνιγεί, τα μαζεύεις και είναι κοκαλωμένα, δεν μπορείς να συνέλθεις, δεν γίνεται να συνέλθεις».
Από το 1987, λειτουργεί στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας το Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.. Είναι στελεχωμένο με εξειδικευμένο προσωπικό του Λιμενικού Σώματος και της Πολεμικής Αεροπορίας. Αυτοί είναι οι αφανείς ήρωες που μεριμνούν τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο για τη διάσωση ανθρώπινων ζωών στη θάλασσα.
Ο υποπλοίαρχος Ν. Νάννος επεξηγεί: «Εμείς από τη πλευρά του ΕΚΣΕΔ συντονίζουμε τις ενέργειες, οι κυβερνήτες και τα πληρώματα των σκαφών είναι οι ήρωες. Τα σκάφη μας δουλεύουν κάθε μέρα. Δεν υπάρχουν ωράρια, είναι λειτούργημα αυτό που κάνουν».
Επισημαίνει δε, ότι «οι Έλληνες πηγαίνουν πρώτοι στα περιστατικά είτε είναι μονάδα επιφανείας,είτε εναέριο μέσο της Πολεμικής Αεροπορίας. Στην ελληνική λίμνη η οποία είναι το Αιγαίο, η Ελλάδα κατέχει τα πρωτεία στον τομέα της έρευνας και διάσωσης».
Το δίκτυο διακίνησης προσφύγων και μεταναστών είναι ιδιαίτερα οργανωμένο από θαλάσσης. Οι υποπλοίαρχοι, μας παρουσιάζουν τους πρωτότυπους τρόπους μεταφοράς που χρησιμοποιούν από τα παράλια της Τουρκίας οι δουλέμποροι για να μεταφέρουν όσους μπορούν περισσότερους μετανάστες και πρόσφυγες καθώς και τις πρωτοφανείς μεθόδους για να γλιτώσουν κατόπιν την σύλληψη.
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/08/blog-post_337.html

Τι συμβαίνει στην Κίνα; Και νέα μεγάλη έκρηξη σε χημικό εργοστάσιο - Η τρίτη μέσα στον Αύγουστο!

ΚΑΚΟ ΣΗΜΑΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΗΠΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ ΟΠΛΟ , ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΗ ΧΙΡΟΣΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ.

ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΑΜΠΟΤΕΡ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ ΑΚΤΙΝΕΣ ΛΕΗΖΕΡ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΧΥΡΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΕΧΘΡΟ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ.

ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ  ΕΠΙΦΕΡΕΙ  ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ  ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΤΟΥΤΟΥ .

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ



Μυστήριο καλύπτει τις πληροφορίες που έρχονται από την Κίνα και οι οποίες αναφέρουν για νέα έκρηξη σε εργοστάσιο χημικών στη χώρα, στην επαρχία Shandong, την τρίτη έκρηξη συνολικά το τελευταίο μήνα και τη δεύτερη στην συγκεκριμένη επαρχία.
Τις πληροφορίες δημοσίευσε η κρατική peoples daily China, μαζί με φωτογραφία από την έκρηξη, ενώ τις ίδιες πληροφορίες αναδημοσιεύει και το Bloomberg.
Η βρετανική Mirrror αναφέρει πως η έκρηξη έγινε στην προάστιο Lijin, της πόλης Dongying, στην ίδια επαρχία Shandong
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η έκρηξη έγινε σε εργοστάσιο παρασκευής χημικών προϊόντων, κυρίως αδιπονιτρίλιο, ένα χημικό καύσιμο που χρησιμοποιείται για την παραγωγή νάιλον.
Ακόμη δεν υπάρχουν πληροφορίες για νεκρούς ή τραυματίες αλλά η έκρηξη λέγεται ότι ακούστηκε σε απόσταση 2 χλμ.
Η έκρηξη έγινε στις 11:25 το βράδυ της Δευτέρας τοπική ώρα, στο εργοστάσιο που βρίσκεται στη βιομηχανική ζώνη της Shandong.
Υπενθυμίζεται πως και οι προηγούμενες δύο είχαν γίνει βραδινές  ώρες. Η πρώτη μεγάλη έκρηξη είχε γίνει στις 13 Αυγούστου στη βιομηχανική ζώνη του Τιαντζίν στη βόρεια Κίνα όπου είχαν βρει το θάνατο τουλάχιστον 150 άτομα και είχαν τραυματιστεί άλλα 800.
Η δεύτερη έκρηξη σημειώθηκε δέκα ημέρες περίπου μετά στις 23 Αυγούστου στην επαρχία Shandong πάλι σε εργοστάσιο παρασκευής αδιπονιτριλίου με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή του ένα άτομο και να τραυματιστούν εννέα.
Η νέα έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα είναι η τρίτη κατά σειρά μέσα στον Αύγουστο και όλα τα ενδεχόμενα για το οποίος ή τι τις προκαλεί είναι ανοικτά.
Υπενθυμίζεται ότι μια ημέρα μσχεδόν μετά στις 23 Αυγούστου είχε σημειωθεί έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών στην  αμερικανική βάση Sagamihara της επαρχίας Kanagawa στην Ιαπωνία.
Ακόμη η νέα έκρηξη δεν έχει επιβεβαιωθεί πάντως από επίσημη κρατική κινεζική πηγή και πολλοί το ερμηνεύουν αυτό ως αποκλεισμό από την κινεζική κυβέρνηση στα ΜΜΕ, μέχρι να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει γίνει.

Τμήμα ειδήσεων pronews.gr
http://amphiktyon.blogspot.gr/2015/08/blog-post_298.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters