Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΣΟΥ ΨΗΦΟΥ. ΓΙ” ΑΥΤΟ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ…

Viky Charalambous ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΛΑ :
(ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΝΑ ΕΛΘΕΙΣ ΚΟΝΤΑ …) Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ.
ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗ, ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΕΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ.
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΘ” ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΣΟΥ ΨΗΦΟΥ.
ΓΙ” ΑΥΤΟ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ…
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ «Ε.ΣΥ.», ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ, ΤΟΤΕ, ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ ΑΛΛΟ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΣΕ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΚΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΡΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΔΟΓΜΑΤΙΣΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..
Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΚΥΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ.
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΧΘΕΣ, ΕΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ, ΝΟΜΟΥΣ, ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»,
ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ, ΝΟΗΣΗ, ΔΙΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ
ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ Η / ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ
ΟΙ ΑΡΤΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΙΒΟ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
……………..

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. ΑΝΑΛΥΣΗ: ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ (βίντεο)

«Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ». ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

http://alfeiospotamos.gr/?p=17803

Είναι ο Χριστός ο πιο διάσημος της ιστορίας;


Αλήθεια έχετε ποτέ αναρωτηθεί ποιοι είναι οι πιο διάσημοι άνθρωποι της ιστορίας; Εγώ ποτέ. Και να τώρα που πέφτω πάνω σ’ ένα δημοσίευμα και με βάζει σε σκέψεις. Και το ψάχνω. Και βρίσκομαι μπροστά σε μια μελέτη του M.I.T του καλύτερου πανεπιστημιακού ιδρύματος τεχνολογίας του κόσμου, όπου μας δίνει την λίστα με τους 10 πιο διάσημους ανθρώπους όλων των εποχών.
Το Μ.Ι.Τ. δημοσίευσε μια λίστα με τους πιο διάσημους ανθρώπους στην ιστορία, για την ακρίβεια από το 4000 π.Χ μέχρι το 2010 μ.Χ. και για να φτάσει στα παρακάτω συμπεράσματα μελέτησε και αξιολόγησε την πολιτιστική προσφορά των μεγάλων μορφών της ιστορίας, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα στοιχεία της διαχρονικότητας, της κοινωνικοπολιτικής επιρροής και της γλώσσας. Επίσης, σύμφωνα με την ομάδα του Πανεπιστημίου, αν ένα όνομα υπάρχει σε παραπάνω από 25 γλώσσες σε λήμματα της Wikipedia, καθίσταται αυτομάτως “διάσημο”.
Ανάμεσα στους δέκα πιο διάσημους ανθρώπους της ιστορίας, περιλαμβάνονται έξι Έλληνες παρακαλώ…

Νο1 Αριστοτέλης – Νο 2 Πλάτωνας
Νο3 Ιησούς Χριστός – Νο4 Σωκράτης
Νο5 Μέγας Αλέξανδρος -Νο6 Λεονάρντο ντα Βίντσι
Νο7 Κομφούκιος -Νο8 Ιούλιος Καίσαρας
Νο9 Όμηρος -Νο10 Πυθαγόρας
—————————————————————
Η μελέτη έγινε για το Project Pantheonτου καλύτερου πανεπιστημιακού ιδρύματος τεχνολογίας του κόσμου.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ, (ΕΝΩΜΕΝΗ), ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ, (ΕΝΩΜΕΝΗ), ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σε μια σημαντική συνέντευξη που έδωσε ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασέρ Άσαντ στο ρωσικό κανάλι  RΤ, και την οποία επίτηδες διαστρέβλωσαν τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ, δήλωσε χαρακτηριστικά πως,  «τώρα κλαίνε στην Ευρώπη για τους ανθρώπους που πνίγονται στην θάλασσα προσπαθώντας να φύγουν από τον πόλεμο. 
Αντί να κλαίνε γιατί τόσα χρόνια άφησαν ελεύθερο το Τζιχαντ να κυνηγά και να σφάζει τους πολίτες μας μέσα στην ίδια τους την χώρα ; Τώρα αυτή η φρίκη, αυτός φανατισμός, αυτή η τρομοκρατία, θα μπει μέσα στα σπίτια αυτής της αδιάφορης και αναίσθητης Ευρώπης.» Το άσχημο για εμάς είναι πως η Ελλάδα είναι η πόρτα όλης αυτής της φρίκης.
 
Παρακολουθούμε μια σειρά από βίντεο που παρουσιάζουν μια μόνο «γεύση» από όλη αυτή την κατάσταση που αναμένεται τις επόμενες μέρες να εκτραχυνθεί ακόμα περισσότερο, ενώ κάποιοι Άραβες δασκαλεμένοι μιλούν στο γερμανικό κανάλι ZDF και ομολογούν πως κάποιοι επιπόλαιοι τους έχουν τάξει «λαγούς με πετραχήλια», γι’ αυτό και όλοι τρέχουν να πάνε στην Ευρώπη.
Αυτοί που άνοιξαν τις πύλες του ολέθρου, θα αναγκαστούν να υποστούν όλες τις συνέπειες αυτής της άνθρωποθύελλας και ο μόνος που ενδιαφέρεται πραγματικά να αντιμετωπίσει όλη αυτή την καταστροφή στην ίδια της την πηγή, είναι ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαδιμήρ Πούτιν που άρχισε να αντιλαμβάνεται τι πυριτιδαποθήκη στήνουν στις δίκες του πόρτες, γι’ αυτό και ανέλαβε δράση προς μεγάλη δυσαρέσκεια όλων αυτών των «φιλειρηνιστών», ακτιβιστών και…υποκριτών του διαβόλου.
Η πραγματικότητα μέσα από τα βίντεο της συμφοράς.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Σχετικά με την πλατφόρμα εξόρυξης πετρελαίου που βρισκόταν ανοιχτά του Πλωμαρίου

 
Από εχτές Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015, κατά τις πρωινές ώρες εθεάθη να περνάει ανοιχτά του Πλωμαρίου κάτι που μοιάζει
πολύ και κατά πάσα πιθανότητα είναι, μια πλατφόρμα εξόρυξης πετρελαίου. Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα marrine traffic φαίνεται το δρομολόγιο του ρυμουλκού της πλατφόρμας, ότι έχει προορισμό την περιοχή “Aliaga” στη Τουρκία, οπού εκεί βρίσκεται ένα νεκροταφείο πλοίων και πλεούμενων, πάει δηλαδή κατά πάσα πιθανότητα για διάλυση.
Απλώς στο marrine traffic φαίνεται μόνο το ρυμουλκό. Λίγο μετά τις 2:00 το μεσημέρι η πλατφόρμα είναι ξανά ανοιχτά του Πλωμαρίου και μάλλον κινείτε μέχρι να δοθεί το οκ από τον Aliaga.
Στο παρελθόν είχε ξανασυμβεί παρόμοιο γεγονός με ένα μεγάλο βαπόρι το οποίο ρυμουλκούταν και βρισκόταν για αρκετές ώρες κοντά στο λιμάνι, αναμένοντας να πάρει το ΟΚ για να πάει για διάλυση στον Aliaga.
Όσοι και όσες χάρηκαν με την θέα της πλατφόρμας, δυστυχώς θα απογοητευτούν, αφού η μόνη πλατφόρμα που υπάρχει και είναι ενεργή αυτή τη στιγμή, είναι η αριστερή του Παναγιώτη Λαφαζάνη…
Άλλωστε πριν λίγα χρόνια ο τότε πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αντώνης Σαμαράς, είχε πει ότι τα κοιτάσματα ορυκτού πλούτου που έχει η Ελλάδα είναι ευρωπαϊκά, το ίδιο μες τις άκρες είχε πει και ο Γιώργος Παπανδρέου και μάλλον το ίδιο πιστεύουν οι Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Αλέξης Τσίπρας. Οπότε αν η πλατφόρμα επρόκειτο να πάει να εξορύξει τα πετρέλαια που υπάρχουν νότια του Πλωμαρίου, η Τετρατρόικα θα το θεωρούσε μονομερή ενέργεια και βάση των μνημονίων, καμιά ενέργεια και καμία θέσπιση νέου νόμου δεν μπορεί να κάνει η εκάστοτε κυβέρνηση που έχει συμφωνήσει, χωρίς την έγκριση των “Θεσμών” ή της τετρατρόικας αν θέλετε.
Φωτογραφίες των Μανώλη Σοφιαδέλη και Γιώτη Φρυδά και Lesvospost.
platforma-lesvospost1
platforma-lesvospost2
plomarinews

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ρωσικά μαχητικά SU-34 βομβαρδίζουν θέσεις ισλαμιστών στη Συρία - Δείτε βίντεο από τις ρωσικές στρατιωτικές επιχειρήσεις (UPD)




του Βασίλη Καπούλα
Τέσσερα ρωσικά μαχητικά SU-34 βομβαρδίζουν θέσεις ισλαμιστών σύμφωνα με δύο Αμερικανούς αξιωματούχους οι οποίοι ενημέρωσαν το Reuters για την εξαιρετικά ανησυχητική εξέλιξη για την Ουάσινγκτον.
 
Ένας από τους αξιωματούχους ο οποίος μίλησε υπό καθεστώς ανωνυμίας είπε ότι εντοπίστηκαν τέσσερα ρωσικά μαχητικά κοντά στη Λαττάκεια.
 
Ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος της επικοινωνίας του Ρώσου υπουργού άμυνας Σεργκέι Σοιγκού προς τον Αμερικανό ομόλογο του σχετικά με τις στρατιωτικές δραστηριότητες στη Συρία. Ο Σ.Σοιγκού τόνισε ότι "είναι αμυντικής φύσεως" ενώ η επικοινωνία τους κράτησε 50 λεπτά. OI HΠΑ ανησυχούν σχετικά με τις ρωσικές στρατιωτικές επιχειρήσεις στην περιοχή και δήλωσαν έτοιμες για συνομιλίες σε ανώταττο στρατιωτικό επίπεδο.
 
«Ο πρόεδρος Oμπάμα πιστεύει ότι η συζήτηση μεταξύ στρατιωτικών είναι ένα σημαντικό επόμενο βήμα και ελπίζουμε ότι αυτό θα γίνει πολύ σύντομα και θα βοηθήσει να καθοριστούν ορισμένες από τις επιλογές που έχουμε στη διάθεσή μας όσον αφορά τα επόμενα βήματά μας στη Συρία», ανέφερε ο Κέρι προσερχόμενος στη βρετανική πρωτεύουσα.
 
"Είπε ότι οι ρωσικές στρατιωτικές δραστηριότητες είναι αμυντική φύσεως και σύμφωνα με τις συμφωνίες και δεσμεύσεις με τη Συριακή κυβέρνηση", ανέφεραν αξιωματούχοι των ΗΠΑ.
 
Ταυτόχρονα ρωσικός εξοπλισμός επικοινωνιών και ΤΟΜΠ αναπτύχθηκαν στο Slanfah. 
 
Δείτε παρακάτων βίντεο από τις ρωσικές στρατιωτικές επιχερήσεις στη Λαττάκεια.
 
Embedded image permalink
 
 
 
 
 


Τμήμα ειδήσεων pronews.gr
http://amphiktyon.blogspot.gr/2015/09/su-34-upd.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters