Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΣΧΕΔΙΟ του ΟΜΠΑΜΑ για ΕΚΒΙΑΣΜΟ του ΠΛΑΝΗΤΗ; (video)


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μπαίνουμε σε μία περίοδο ύποπτη και πολύ σκοτεινή. Ίσως, η πιο επικίνδυνη από όλες που έχει αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα και ειδικότερα η δική μας γενιά. Οι πληροφορίες που έρχονται από παντού, είτε είναι κατευθυνόμενες είτε είναι διαρροές, μιλούν για κάποιο είδος μεγαλειώδους καταστροφής...

Όσο προχωρούμε στις "προφητικές ημερομηνίες" που λένε ότι κάτι θα συμβεί στα τέλη Σεπτεμβρίου ξεκινώντας από την 23/9, τα σενάρια πληθαίνουν για αστεροειδής που θα πέσουν στην Γη, για μεγασεισμούς και διάφορες άλλες καταστροφές κάθε είδους.

Όμως, υπάρχουν και κάποια σενάρια που, ίσως, είναι πιο κοντά σε μία πραγματικότητα (όχι ότι αποκλείουμε τα υπόλοιπα), όπως μία παγκόσμια οικονομική κατάρρευση. Αλλά υπάρχει και κάτι ακόμα.

Είναι γνωστή η θεωρία πως οι Δίδυμοι Πύργοι δεν έπεσαν από τρομοκρατική επίθεση, αλλά από προσχεδιασμένο προγραμματισμό ο οποίος οργανώθηκε "εκ των έσω", ενδεχομένως από τις ίδιες τις μυστικές υπηρεσίες. Ο λόγος; Για να αποκτήσουν οι ΗΠΑ καλύτερη "πρόσβαση" στον έλεγχο του πλανήτη, αποκτώντας από τα κράτη το πλήρες και επίσημο δικαίωμα να αστυνομεύει τα πάντα -για το καλό της ανθρωπότητας, πάντα.

Τώρα, ένα νέο σενάριο έρχεται στον αέρα. Βασίζεται σε μία ομιλία του Ομπάμα (όπως θα δείτε και στην αρχή του παρακάτω video), ότι ανησυχεί πολύ για τις πράξεις και την τακτική των Ρώσων, αλλά κυρίως ότι θα υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα αν εκραγεί πυρηνικό όπλο στο Μανχάταν...

Αυτό σημαίνει μία προετοιμασία στο μυαλό του μέσου αμερικανού πολίτη και ένα καλά προετοιμασμένο άλοθι των ΗΠΑ προς τα υπόλοιπα κράτη, ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο νομιμοποιεί αυτόματα και μία επίθεση -ειδικότερα μία πυρηνική επίθεση- προς αυτούς που εκείνος θεωρεί υπεύθυνους...

Το συνωμοσιολογικό σενάριο λέει πως το πυρηνικό όπλο -οποιουδήποτε είδους- θα έχει τοποθετηθεί από τους ίδιους ανθρώπους που οργάνωσαν και την "επίθεση" στους Δίδυμους Πύργους και, φυσικά, όχι από την Ρωσία ή κάποιους τρομοκράτες.

Βέβαια, δεν θα έχει καμία σημασία αν μπορεί ο αμερικανός Πρόεδρος να αποδείξει ή όχι από που προήλθε αυτό το πυρηνικό. Απλά θα μπορεί να είναι η αφορμή για το ξεκίνημα ενός Γ΄ ΠΠ... Αν και...

Είναι γνωστό πως δεν υπάρχει οφέλεια από έναν πυρηνικό πόλεμο -ασχέτως αν γίνονται οι ανάλογοι αμυντικοί εξοπλισμοί. Δεδομένου αυτού, μία πυρηνική έκρηξη στο Μανχάταν δεν σημαίνει απαραίτητα και πυρηνική επίθεση από τις ΗΠΑ.

Μπορεί να σημαίνει απλούστερα έναν καλοσχεδιασμένο εκβιασμό στον πλανήτη για να αποκτήσει πλήρη εξουσιοδότηση στην ταχύτερη εγκαθίδρυση μίας και μοναδικής εξουσίας, ενός ηγέτη-πλανητάρχη, μίας παγκόσμιας διακυβέρνησης η οποία θα μπορεί να λύσει, φυσικά, τέτοιου είδους θέματα...

Ίσως δεν είναι τυχαίο τα τόσα συνέδρια και συναντήσεις κορυφής που γίνονται απανωτά στις τελευταίες μέρες του Σεπτεμβρίου... Αν συμβεί κάτι σαν το παραπάνω σενάριο, είναι πολύ εύκολο να έχει άμεσα την έγκριση όλων, αφού θα είναι συγκεντρωμένοι σε ένα μέρος, αποφεύγοντας διαδικασίες που, όσο κι αν έμπαιναν στην διαδικασία του κατεπείγοντος, θα ήταν χρονοβόρες...

Δεν λέμε ότι θα συμβεί, απλά εξετάζουμε την πιθανότητα.



diadrastika.com για το katohika.gr
...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/09/ypoxthonio-sxedio-obama-gia-ekbiasmo-tou-planete.html#sthash.RppGc5qj.dpuf

ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ "ANAPTYXI APC Ltd" ΤΗΣ EUROBANK !!!

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ & ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ, ΑΦΟΥ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ
Πρόκειται περί απάτης της EUROBANK, που πουλάει και επαναγοράζει κάθε χρόνο τα κόκκινα δάνειά της, προκειμένου να μη γράψει τις πραγματικές ζημιές πιστωτικού κινδύνου στους ισολογισμούς της, χρησιμοποιώντας για το σκοπό αυτό ένα ολόκληρο πλέγμα εταιρειών-φαντασμάτων με την επωνυμία ANAPTYXI !!!


Διαβάστε αναλυτικά την αποκάλυψη ολόκληρης της απάτης, που την ξεσκεπάσαμε το 2013 !!!
 
 


Καταγγελία δικηγόρου ΜΑΡΙΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΟΥ

ANAPTYXI APC LTD και Διαταγή Πληρωμής

Μια από τις εταιρείες ειδικού σκοπού, στην οποία, γνωστή συστημική τράπεζα τιτλοποιούσε κατά χιλιάδες τα δάνειά σας, ήταν η εδρεύουσα στο Λονδίνο (55 BAKER STREET, LONDON) εταιρεία με την επωνυμία "ANAPTYXI APC LIMITED".
Η εταιρεία αυτή, προς μεγάλη μου έκπληξη, παρίσταται στα Δικαστήρια και αιτείται την έκδοση Διαταγών Πληρωμής. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, η τράπεζα στην οποία ανήκε (αποδεικτικές προς τούτο είναι οι ετήσιες καταστάσεις της εν λόγω τράπεζας, όπου η εταιρεία αναφέρεται ως περιουσιακό στοιχείο της Ελληνικής Τράπεζας), εμφανίζεται ως ειδικός διάδοχός της και υπό την ιδιότητα αυτή αιτείται και πετυχαίνει την έκδοση Διαταγών Πληρωμών.

Και μάλιστα, οι μεν Δικαστές θεωρούν ότι η εταιρεία υφίσταται κανονικά, οι δε συνάδελφοί μου, θεωρούν, ότι έχουν να αντιδικήσουν με υπαρκτό νομικό πρόσωπο, το οποίο νομιμοποιούν, άθελά τους κι εν αγνοία τους, στρέφοντας τα βέλη τους, πρωτίστως, στη διαδικασία της τιτλοποίησης και δευτερευόντως, στη δανειακή σύμβαση, ως μερικώς άκυρο μηχανισμό παραγωγής χρέους, δηλαδή, ως μερικώς άκυρη αιτία πληρωμής.

Εν προκειμένω, όλα τα παραπάνω συνιστούν τετελεσμένη απάτη σε κάθε ακροατήριο.

Η εταιρεία αυτή δεν υπάρχει πια. Λύθηκε και όλα τα περιουσιακά της στοιχεία της "ANAPTYXI APC LIMITED" ρευστοποιήθηκαν.

Στον παρόντα χρόνο είναι ανυπόστατο νομικό πρόσωπο.
Δεν έχει νομική προσωπικότητα.
Δεν έχει ικανότητα δικαίου.
Δεν έχει ικανότητα διαδίκου.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία αυτή ιδρύθηκε την 29 Αυγούστου 2006. Ωστόσο, μπήκε σε εκκαθάριση, ρευστοποιήθηκαν όλα τα περιουσιακά της στοιχεία και την 24-01-2013 η εταιρεία λύθηκε.

Συνεπώς, δεν νομιμοποιείται κανείς να παρίσταται για την εν λόγω εταιρεία, καθώς το ίδιο το νομικό πρόσωπο δεν υφίσταται.

Αφετέρου, ειδική διαδοχή της εταιρείας, μπορεί ενδεχομένως να υπάρξει, μόνο επί τη βάσει του κατακυρωτικού τίτλου, με τον οποίο, η φερόμενη ως ειδική διάδοχος θα πρέπει να αποδείξει, ότι περιήλθε νόμιμα στην κατοχή της η εκάστοτε απαίτηση.

Ελλείψει του κατακυρωτικού τίτλου, ή έστω, ελλείψει προϋφιστάμενης συμβατικής εκχώρησης των δανειακών απαιτήσεων, κανείς δεν νομιμοποιείται ενεργητικά, στην προβολή αξιώσεων από δανειακή σχέση, που αποτέλεσε περιουσιακό στοιχείο της λυθείσας εταιρείας και η οποία, είτε δεν προκύπτει συμβατικά, ότι επανεκχωρήθηκε στην Ελληνική τράπεζα, είτε δεν κατακυρώθηκε, ως ρευστοποιηθέν περιουσιακό στοιχείο στην τελευταία.

Τα αποδεικτικά των ισχυρισμών μου έγγραφα, μπορείτε να τα κατεβάσετε στην Αγγλική γλώσσα από ΕΔΩ (δυστυχώς, απαιτείται η καταβολή αμοιβής), ενώ σχετικές πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε από ΕΔΩ και από ΕΔΩ (όλες οι παραπομπές είναι στην Αγγλική γλώσσα, αφού άλλωστε, η εταιρεία αυτή είχε την έδρα της στο Λονδίνο).

Έτσι, επειδή δεν αντέχω την νομιμοποιημένη αδικία "στο όνομα του Ελληνικού λαού"...

- See more at: http://mariosmarinakos.blogspot.gr/2015/09/anaptyxi-apc-ltd.html#sthash.QR6tc3cR.dpuf
 
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/09/anaptyxi-apc-ltd-eurobank.html

Cern και άνοιγμα αστροπύλης (Βίντεο)

 
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Φαίνεται πως το CERN είναι πολύ κοντά στον τελικό απώτερο και μυστικό σκοπό του. Αυτός, δεν είναι να βρουν το λεγόμενο «σωματίδιο του Θεού. «Σκοπός είναι να βρουν την Πύλη που θα τους οδηγήσει σε μία άλλη διάσταση, σε μία άλλη άκρη του σύμπαντος. Και φαίνεται ότι τα κατάφεραν. Τι θα γίνει αν την ανοίξουν;…

Δεν είναι λίγοι οι επιστήμονες που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τα «σημεία και τέρατα» που μπορεί να φέρουν τα πειράματα του CERN. Ούτε ίσως, είναι τυχαίο που φτιάχτηκε σε μία περιοχή που παλιά ονομαζόταν Απολλύων…

Το CERN αφού πρώτα εντόπισε το πέντακουαρκ, δηλαδή αυτό που αποτελεί την ισορροπία και την Υγεία των Πάντων, ώστε να μπορεί να κινηθεί μέσα στην Χωροχρονική Δημιουργία, φαίνεται πως έκανε το επόμενο βήμα: Να εισχωρήσει μέσα σε αυτήν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, τους πίνακες και τις πληροφορίες που αναλύει το BPEarthWatch.Com στο παρακάτω video που ακολουθεί, το CERN κατάφερε να εντοπίσει ή να δημιουργήσει την Πύλη εκείνη που μπορεί να μετατραπεί σε stargate, σε μία σκουληκότρυπα που οδηγεί αλλού…

Μας δείχνει μία φωτογραφία που ισχυρίζεται ότι αυτό που βλέπουμε είναι η άκρη, ή μάλλον καλύτερα η άλλη άκρη κάποιου σημείου του διαστήματος, ενδεχομένως, εκατομμύρια έτη φωτός μακριά.

Είναι ένας χώρος που μέσω της συγκεκριμένης σκουληκότρυπας μπορούν να παρακάμψουν τον χρόνο και να βρεθούν κάπου αλλού.

Αν αυτό αληθεύει, τότε μένει για το CERN ελάχιστο χρονικό διάστημα για να καταφέρουν να ανοίξουν αυτή την Πύλη και να την διασχίσουν. Είναι ασύλληπτο σε μας να φανταστούμε πως μπορεί να γίνει αυτό και σίγουρα φέρνουμε στο μυαλό μας αντίστοιχες ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

Ωστόσο, ίσως, το ουσιώδες ερώτημα είναι τι θα γίνει αν πρώτοι περάσουν από εκείνη την διάσταση προς εμάς… κάποιοι άλλοι… Ή μήπως με κάποιο τρόπο υπάρχει συνεννόηση με αυτούς τους κάποιους άλλους….

Δείτε αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα πτυχή που μας δίνεται στο video. Αν και μπορεί να μην είστε εξοικειωμένοι με τις ορολογίες που χρησιμοποιεί, σίγουρα, θα αποκομίσετε σπουδαία πράγματα για όλα όσα μας κρύβουν.
 

Για όσους δεν γνωρίζουν αγγλικά, μπορείτε να πάτε στις Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Μετάφραση:Ελληνικά

Η σύνδεση του CERN με τους Ιησουίτες επιβεβαιώθηκε


Το CERN ανακοίνωσε ότι ο επόμενος πρόεδρος του Συμβουλίου του, θα είναι ο καθηγητής Sijbrand de Jong. Είναι ενδιαφέρον διότι το άρθρο αναφέρει ότι αυτός είναι ένας Ιππότης του Τάγματος του Ολλανδικού Λέοντος. Δεν παίρνει πολύ από εκεί για να συνδέσετε αυτόν τον άνθρωπο με τους Ιππότες της Μάλτας, τους Ιησουίτες, τη Ρώμη, και, συνεπώς, τους Illuminati. Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι έκαναν αυτή την ανακοίνωση μόλις ημέρα πριν την άφιξη του Πάπα  στις Ηνωμένες Πολιτείες, και το LHC άνοιξε ... πλήρη ταχύτητα μπροστά. 

 CERN WATCH: Jesuit Connection Confirmed!

 CERN announces their next president of the CERN Council, Professor Sijbrand de Jong. Interestingly, the article states that he is a Knight of the Order of the Netherlands Lion. It doesn't take much from there to connect this man to the Knights of Malta, the Jesuits, Rome, and thus the Illuminati. It is interesting that they made this announcement just day ahead of the Pope arriving in the United States, and the LHC firing up full speed ahead. 



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Εντυπωσιακή ολική έκλειψη Σελήνης ορατή από την Ελλάδα - Τι συμβαίνει με την "Ματωμένη Σελήνη"


Μία πανσέληνος με το φεγγάρι να είναι το μεγαλύτερο που μπορεί να υπάρξει, η λεγόμενη και υπερπανσέληνος, θα εξαφανιστεί τελείως λόγω ολικής έκλειψης. Κάτι τέτοιο είχε να συμβεί πάνω από τρεις δεκαετίες.
Τα ξημερώματα της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου, όσοι είναι ξύπνιοι στην Ελλάδα και σε πολλές άλλες χώρες, θα έχουν την ευκαιρία να παρατηρήσουν μια ολική έκλειψη υπερμεγέθους Σελήνης. Στη χώρα μας το φαινόμενο θα φθάσει στο μέγιστο σημείο του περίπου στις έξι παρά δέκα το πρωί.
Το αξιοσημείωτο είναι ότι η, ούτως ή άλλως θεαματική, ολική έκλειψη θα συμβεί κατά τη διάρκεια της λεγόμενης «υπερπανσελήνου», καθώς η πανσέληνος θα λάβει χώρα, όταν η Σελήνη θα βρίσκεται στο περίγειο, δηλαδή στο κοντινότερο σημείο της από τη Γη. Αυτό σημαίνει ότι η διάμετρος του υπό έκλειψη φεγγαριού θα φαίνεται μεγαλύτερη σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκλείψεις.
Η έκλειψη -εφόσον το επιτρέπει ο κατά τόπους καιρός- θα είναι ορατή από την Ευρώπη, την Αφρική, την Αμερική και τη δυτική Ασία. Προηγήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου μια μερική σεληνιακή έκλειψη, η οποία όμως ήταν ορατή μόνο από τη Νότια Αφρική και από τους... πιγκουίνους της Ανταρκτικής.
Κάτι ανάλογο -συνδυασμός ολικής έκλειψης και υπερπανσελήνου- είχε συμβεί μόνο πέντε φορές μετά το 1900: το 1910, το 1928, το 1946 και για τελευταία φορά το 1982, ενώ δεν θα ξανασυμβεί πριν από το 2033, σύμφωνα με τη NASA. Ασφαλώς ολικές εκλείψεις «κανονικής» και όχι «σούπερ» Σελήνης συμβαίνουν πολύ πιο συχνά (περίπου κάθε δυόμισι χρόνια).
Στην Ελλάδα θα είναι ορατή ολόκληρη η ολική φάση της έκλειψης, καθώς και ολόκληρη η μερική φάση της στα δυτικά της χώρας μας. Ορισμένες περιοχές της ανατολικής Ελλάδας θα χάσουν μερικά λεπτά από το τέλος της μερικής φάσης, καθώς η Σελήνη εκεί θα δύσει μερικά λεπτά νωρίτερα.
Κατά τη διάρκεια της ολικής φάσης της έκλειψης, η Σελήνη θα βρίσκεται στο δυτικό-νοτιοδυτικό ουρανό. Οι ακριβείς χρόνοι του φαινομένου στη χώρα μας, σύμφωνα με τους αστρονόμους, θα έχουν ως εξής:
- Έναρξη έκλειψης παρασκιάς: 3:11 πμ
- Έναρξη μερικής έκλειψης: 4:07 πμ
- Έναρξη ολικότητας: 5:11 πμ
- Μέγιστο έκλειψης: 5:47 πμ
- Τέλος ολικότητας: 6:23 πμ
- Τέλος μερικής έκλειψης 7:27 πμ
- Τέλος έκλειψης παρασκιάς 8:22 πμ (η Σελήνη θα έχει ήδη δύσει).
Η έκλειψη της 28ης Σεπτεμβρίου είναι η τέταρτη και τελευταία ολική σεληνιακή έκλειψη της τελευταίας διετίας. Οι προηγούμενες ολικές εκλείψεις έλαβαν χώρα στις 15 Απριλίου 2014, 8 Οκτωβρίου 2014 και 4 Απριλίου 2015.
Κατά την έκλειψη της ερχόμενης Δευτέρας, το φεγγάρι θα φαίνεται κατά 14% μεγαλύτερο και κατά 30% φωτεινότερο από ό,τι στην προηγούμενη φετινή έκλειψη, επειδή θα βρίσκεται στο κοντινότερο στη Γη σημείο της ελλειπτικής τροχιάς του (σε απόσταση 363.700 χιλιομέτρων), ενώ την περασμένη άνοιξη βρισκόταν αντίθετα στο πιο μακρινό του (σε απόσταση 405.600 χιλιομέτρων).
Ενώ η φετινή ανοιξιάτικη ολική έκλειψη διήρκεσε λιγότερο από πέντε λεπτά, της Δευτέρας θα διαρκέσει πάνω από 70 και συνολικά πάνω από τέσσερις ώρες μαζί με την παρασκιά και την μερική έκλειψη. Είτε με ερασιτεχνικό τηλεσκόπιο, είτε μια κυάλια, είτε με γυμνά μάτια, θα μπορεί κανείς να παρακολουθήσει το φαινόμενο.

Η «Ματωμένη Σελήνη» δεν θα φέρει το τέλος της Γης

Παρά την ολική έκλειψη, το φεγγάρι δεν γίνεται τελείως σκοτεινό, αλλά παίρνει μια κοκκινωπή απόχρωση, γι' αυτό πολλοί το ονομάζουν «Ματωμένη Σελήνη».
Όταν η σκιά της Γης καλύψει τη Σελήνη εντελώς, τότε -ανάλογα και με τις συνθήκες που θα επικρατούν (υγρασία, θερμοκρασία, περιεκτικότητα της ατμόσφαιρας σε σκόνη κλπ.), η σκιά της Σελήνης θα αποκτήσει μια κοκκινωπή απόχρωση. Ο φυσικός μηχανισμός είναι σχετικός με αυτόν που χρωματίζει κόκκινα τα δειλινά.
Καθόλου παράξενο που με αυτό το φαινόμενο κατά καιρούς έχουν συνδεθεί διάφοροι φόβοι για το επερχόμενο τέλος του κόσμου. Και αυτή τη φορά, διάφορες περιθωριακές θρησκευτικές ομάδες -κυρίως προτεσταντικές στις ΗΠΑ- προβλέπουν ότι ο κόσμος δεν θα υπάρχει μετά τη Δευτέρα, ίσως εξαιτίας της πτώσης κάποιου μεγάλου αστεροειδούς. Κουράγιο σε όλους!
Πάντως, για καλό και για κακό -επειδή μερικοί παίρνουν στα σοβαρά τέτοιες φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο- η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία φρόντισε να καθησυχάσει αναφέροντας σε ανακοίνωσή της τα εξής: «Η NASA δεν γνωρίζει κανέναν αστεροειδή ή κομήτη που βρίσκεται τώρα σε τροχιά σύγκρουσης με τη Γη, συνεπώς η πιθανότητα μιας σοβαρής σύγκρουσης είναι αρκετά μικρή. Στην πραγματικότητα, με βάση τις καλύτερες πληροφορίες που διαθέτουμε, κανένα μεγάλο μεγάλο αντικείμενο δεν είναι πιθανό να χτυπήσει τη Γη οποτεδήποτε μέσα στις επόμενες αρκετές εκατοντάδες χρόνια».
 pronews
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ενός UFO στον ΗΛΙΟ (video)



Έχουμε δει πολλά αγνώστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα να κινούνται με εκπληκτικές ταχύτητες σε νυχτερινούς ουρανούς. Θεωρούμε, όμως, ότι αυτό που καταγράφηκε από το LASCO 3, ξεπερνάει όλα τα υπόλοιπα.

Είναι ένα αντικείμενο που αφήνει εμφανές ίχνος-ουρά πίσω του καθώς κινείται στην περιοχή του Ήλιου. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα μπορούσε να υποστηριχτεί ότι πρόκειται για κομήτη ή κάποιο άλλο φαινόμενο. Τι γίνεται, όμως, όταν αυτό κάνει μία τεράστια στροφή η οποία διακρίνεται από το ίχνος της ουράς που αφήνει πίσω του;

Τι γίνεται, όταν μερικά μόλις δευτερόλεπτα αργότερα συλλαμβάνεται από τον φακό ένα άλλο αντικείμενο, χωρίς ουρά, στο ίδιο σημείο; Δίνει την αίσθηση ότι ακολουθούσε ή κυνηγούσε το πρώτο.

Γιατί το πρώτο αντικείμενο άφησε ίχνος πίσω του που καταγράφηκε σε ένα μόλις καρέ; Μπορούμε να ισχυριστούμε ότι πρόκειται για ένα κομήτη κατευθυνόμενο από νοήμονα όντα που για κάποιο λόγο άλλαξε ξαφνικά πορεία;

Συνέβη στις 18/9/2015 και την αυθεντική φώτο μπορείτε να δείτε εδώ.

Δείτε τα στιγμιότυπα σε συνεχόμενη ροή:



diadrastika.com για το katohika.gr -

 See more at: http://www.diadrastika.com/2015/09/ekpliktiki-anastrofi-ufo-video.html#sthash.bztvvrES.dpuf

Snowden - Εξωγήινοι προσπαθούν να έρθουν τώρα σε επαφή με τη Γη!

Ο NSA πληροφοριοδότης Edward Snowden ισχυρίστηκε ότι οι εξωγήινοι προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τη Γη,αλλά ποτέ δεν μπορεσαμε να εντοπίσουμε το σήμα τους χάρη στην κρυπτογράφηση, σε μια κλήση που έκανε ο αστροφυσικός του "StarTalk" podcast, Neil deGrasse Tyson την Παρασκευή. Εξετάζουμε τη θεωρία Σνόουντεν στις ειδήσεις χειλιών με Elliot Hill και τη Margaret Howellhttp://www.mirror.co.uk/news/world-ne...
Τον ισχυρισμό ότι οι εξωγήινοι προσπαθούν να έρθουν σε επαφή με τη Γη την στιγμή αυτή, διατύπωσε ο Edward Snowden.

Ο πληροφοριοδότης της NSA αν και εξακολουθεί να ζει σε απομόνωση στη Ρωσία μετά από μια μεγάλη διαρροή πληροφοριών σχετικά με τον τρόπο που οι κυβερνητικές υπηρεσίες παρακολουθούν και χρησιμοποιούν τα προσωπικά μας δεδομένα, συνομίλησε τηλεφωνικά στην ραδιοφωνική εκπομπή startalk με τον επιστήμονα Neil deGrasse Tyson για τις ανακαλύψεις του.

Ο Snowden δήλωσε : «Έτσι, εάν έχετε ένα εξωγήινο πολιτισμό που προσπαθεί να επικοινωνήσει με άλλους πολιτισμούς, ή τον πολιτισμό μας που προσπαθεί να ανακαλύψει εξωγήινους, υπάρχει μόνο ένα μικρό χρονικό διάστημα για την ανάπτυξη της κοινωνίας τους, όταν το σύνολο της επικοινωνίας τους θα σταλεί μέσω των πιο πρωτόγονων και πιο απροστάτευτων μέσων.


 Edward Snowden Says Aliens Are Trying to Contact Earth


kavalarissa

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
http://revealedtheninthwave.blogspot.gr/2015/09/snowden.html

ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι ΗΠΑ «μεταφέρουν» 20 ατομικές βόμβες B61-12 σε γερμανικό έδαφος! Άμεση αντίδραση του ρωσικού ΥΠΕΞ

usa bomb 

Πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια των ΗΠΑ που αφορούν  την μεταφορά και την τοποθέτηση πυρηνικών όπλων στην πόλη  Büchel, τα οποία ήδη υλοποιούνται , αναφέρουν έγγραφα του προϋπολογισμού των ΗΠΑ, ανέφερε το γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι  ZDF.
Στην αεροπορική βάση της γερμανικής πολεμικής αεροπορίας (Bundeswehr) στην πόλη της Büchel στο έδαφος του ομόσπονδου κρατιδίου της Ρηνανίας στην Γερμανία, θα «φιλοξενηθούν»  20 αμερικανικές πυρηνικές βόμβες B61-12, αναφέρει ο γερμανικό κανάλι ZDF, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων  RIA Novosti.
Η  εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, σχολιάζοντας σχετικά με την είδηση δήλωσε ότι,  «μας ανησυχεί  ότι οι χώρες που δεν διαθέτουν πυρηνικά όπλα, αποθηκεύουν στο έδαφος  τους τέτοιας ισχύος οπλικά συστήματα. Αυτό αποτελεί  παραβίαση των άρθρων 1 και 2 της Συνθήκης για την μη Διάδοση των Πυρηνικών Όπλων» .
Τα αμερικανικά σχέδια αφορούν την αντικατάσταση παρωχημένων  πυρηνικών βομβών οι οποίες θα αντικατασταθούν από άλλες πιο σύγχρονες. Η προετοιμασία για την έναρξη της αποστολής του αμερικανικού στρατού πραγματοποιείται  αυτές τις ημέρες στην αεροπορική βάση  στο κρατίδιο της  Ρηνανίας-Παλατινάτο.
«25 χρόνια μετά την επανένωση της Γερμανίας, στην περιοχή της  Ρηνανίας θα τοποθετηθούν και πάλι  ατομικές βόμβες, θυμίζοντας περίοδο του Ψυχρού Πολέμου», ανακοίνωσε το  γερμανικό κανάλι.
Σε ενδελεχή έρευνα η οποία σχετίζεται  με την τοποθέτηση των αμερικανικών  βομβών, είναι αφιερωμένη  τηλεοπτική εκπομπή με τίτλο  «Μέτωπο -21» στο κανάλι ZDF, ενώ το νέο επεισόδιο που θα μεταδοθεί  σήμερα το βράδυ στις 22 Σεπτεμβρίου, θα εμφανιστούν και  νέες πληροφορίες σχετικά με  το θέμα αυτό. Το κανάλι έχει στην διάθεση του έγγραφα του προϋπολογισμού  των ΗΠΑ, τα οποία αναφέρουν τα σχέδια αυτά, τα οποία είναι ήδη σε εξέλιξη!!.
Στην ανακοίνωση του προγράμματος του ZDF,  σημειώνεται  ότι το 2010, η  γερμανική Ομοσπονδιακή Βουλή ψήφισε κατά πλειοψηφία για την απομάκρυνση των πυρηνικών όπλων από την Γερμανία.
Σύμφωνα με τους Γερμανούς δημοσιογράφους και ειδικούς στρατιωτικούς εμπειρογνώμονες οι νέες βόμβες B61-12, διαθέτουν μεγαλύτερη ακρίβεια και καταστροφική ισχύ από  αυτές που ευρίσκονταν στην χώρα . Μία τέτοιου τύπου βόμβα  ισοδυναμεί με  80 βόμβες σαν  και αυτές  που έπεσαν στη Χιροσίμα από τους Αμερικανούς το 1945.
Η Γερμανία σχεδιάζει να επενδύσει στην ανάπτυξη των  αμερικανικών πυρηνικών βομβών , κάτι που   επιβεβαιώνεται από  τον βουλευτή  του SPD T. Hichler , ο οποίος  ειδικεύεται σε θέματα άμυνας, σύμφωνα με το ZDF.
Σύμφωνα με τον ίδιο, κατά τα επόμενα χρόνια η  γερμανική ομοσπονδιακή κυβέρνηση προτίθεται να δαπανήσει 112 εκατομμύρια ευρώ στην βάση αυτή.
Ο πρώην Κοινοβουλευτικός Υφυπουργός, της Γερμανίας Willy Wimmer προειδοποίησε την Bundestag για  «νέες προκλήσεις προς την Ρωσική Ομοσπονδία» και περιέγραψε την πρόθεση να τοποθετηθούν πυρηνικές βόμβες στο κρατίδιο της  Ρηνανίας ως «σκόπιμη πρόκληση του Ρώσου   γείτονά μας».
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr, η Γερμανία έχει στοχοποιηθεί από τον ρωσικό στρατό με την τοποθέτηση πυραυλικών συστημάτων ISKANDER-M στο Καλίνινγκραντ , για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Η τοποθέτηση πυρηνικών όπλων στην Ευρώπη καθιστά την ήπειρο μας και την Γερμανία συγκεκριμένα νούμερα ένα στόχο των ρωσικών πυραύλων.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters