Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Κυβέρνηση αρχιδίων. Γράφει ο Παναγιωτίδης Μάρκος


Η κυβέρνηση των «αρχιδίων», όμως, είναι δεσμευμένη να εκτελέσει έναν ολόκληρο λαό, να διαμελίσει μία ολόκληρη χώρα, να ξεπουλήσει τα πάντα σε τιμές εξευτελιστικές, να καταστρέψει το χθες το σήμερα και το αύριο σε βάθος πολλών εκατονταετιών. 
Τόσο κοστίζουν οι καρέκλες που πήραν οι πρόθυμοι εθελοντές δολοφόνοι της χώρας. Μπορεί η έκφραση του τίτλου να χαρακτηριστεί υπερβολική, σοκαριστική ή ακόμη και από κάποιους (βιαστικούς) να θεωρηθεί ως ύβρις, αλλά...
αυτή ακριβώς η έκφραση είναι ο ορισμός διτότητας της κυβέρνησης που, υποτίθεται, ότι (κυβερνούσε και...) ανέλαβε την ευθύνη - εντολή να κυβερνήσει την χώρα ορίζοντας εκείνες τις αρχές (νόμους) που θα βγάλουν την Ελλάδα από το έρεβος των μνημονίων και θα επαναφέρουν την χώρα σε φυσιολογική θέση έναντι των υπολοίπων χωρών (τουλάχιστον) του Δυτικού κόσμου.
Σήμερα έχουμε κυβέρνηση αρχιδίων, κατά το αριστοφανικό υποτιμητικό και απαξιωτικό «Δημιδίων» (τα ανίκανα μέρη του «δήμου» των Αθηνών, παρείσακτοι που δεν προσέφεραν απολύτως τίποτε πέρα από την παρουσία τους στον χώρο) και κατά το νεότερο «πορνιδίων» (χλευαστικός ορισμός που αφορά πόρνες κατώτατης στάθμης, που λειτουργούν χωρίς κανόνες καθιστάμενες αυτομάτως επικίνδυνες για όσους συνευρίσκονται μαζί τους)...
Η Βουλή είναι ένας χώρος παρανομιών, που τις προστατεύουν νόμοι που οι βουλευτές έχουν φροντίσει να ψηφίσουν χρόνια τώρα για να είναι για όλα καλυμμένοι. 

Έτσι και η σημερινή κυβερνητική «αρχή», είναι «αρχιδίων» (απολύτως χλευαστική προσέγγιση, επειδή έχουμε αρχές χωρίς αρχές, κυβέρνηση χωρίς πρόγραμμα, πρωθυπουργό και υπουργούς που θα λειτουργούν με «άνωθεν» -γερμανο-ευρωπαϊκές- εντολές, απολύτως απαξιωμένοι από τους ρόλους και την πραγματικότητα κρατικούς μηχανισμούς) η οποία συνοδεύεται μάλιστα και από μία «βάση στήριξης» προσομοιάζουσα με «τρίχες κατσαρές» (λαϊκή έκφραση, αλλά υπάρχει η ελευθερία συνειρμών.), τοποθετημένες σε βουλευτικά έδρανα, υπουργεία και διάφορους πολύ καλά αμοιβόμενους κρατικούς θώκους. 
Αυτή, λοιπόν, η κυβέρνηση «αρχιδίων» έχει αποδεχθεί και υπογράψει την πλήρη εξαθλίωση του ελληνικού λαού και, συνολικά, έχει αποδεχθεί να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα, το οποίο κατά παγκόσμια ομοφωνία (πλην της Γερμανίας και των δουλικών σε αυτήν χωρών δορυφόρων της) θα επιτείνει την καταστροφή στην Ελλάδα. 


Η κυβέρνηση των «αρχιδίων», όμως, είναι δεσμευμένη να εκτελέσει έναν ολόκληρο λαό, να διαμελίσει μία ολόκληρη χώρα, να ξεπουλήσει τα πάντα σε τιμές εξευτελιστικές, να καταστρέψει το χθες το σήμερα και το αύριο σε βάθος πολλών εκατονταετιών. Τόσο κοστίζουν οι καρέκλες που πήραν οι πρόθυμοι εθελοντές δολοφόνοι της χώρας. 
Απόφαση της Γερμανίας σοκάρει, πραγματικά, είναι η επιδότηση με 670 ευρώ κάθε πρόσφυγα / λαθρομετανάστη που είναι ή θα πάει στη Γερμανία (αφορά 800.000 πρόσφυγες/ λαθρομετανάστες). 


Την ίδια στιγμή, η γερμανοκρατούμενη Ευρώπη, δια των οργάνων της και, φυσικά μέσω των μνημονίων, επιβάλει και ορίζει (απειλώντας την Ελλάδα) πως οι Έλληνες θα πρέπει να έχουν σύνταξη 200-250 ευρώ και οι εργαζόμενοι (όσοι θα έχουν την ευτυχία να εργάζονται περιστασιακά) να έχουν «μισθούς» 300 ευρώ!!! 

Επιπλέον, θα διατεθούν 500 εκατομμύρια ευρώ για την ανέγερση κοινωνικών κατοικιών και 350 εκατομμύρια ευρώ για την φροντίδα ασυνόδευτων ανήλικων προσφύγων... 
Με απλά λόγια, η Ευρώπη της Μέρκελ, ενώ αντιμετωπίζει με ανθρωπιστική διάθεση τους πρόσφυγες από τη Συρία (οι οποίοι μετακινήθηκαν οικογενειακώς στη Γερμανία και ως εκ τούτου θα απολαμβάνουν μηνιαίως κατ' ελάχιστον 2.500 ευρώ!!!), την ίδια στιγμή αντιμετωπίζει τους Έλληνες ως παρίες της Ευρώπης, με τιμωρητική διάθεση στον απόλυτο βαθμό και ως κοινούς εγκληματίες. 


Και τα εν Ελλάδι κυβερνώντα «αρχίδια» δεν τόλμησαν να ψελλίσουν καν, απέναντι στην ρατσιστική και τιμωρητική συμπεριφορά της «ανθρωπιστικής» Γερμανίας έναντι της Ελλάδας, καθότι στην πραγματικότητα είναι υποτακτικοί και σφουγγοκωλάριοι του Βερολίνου. 
Και σαν να μην έφτανε αυτή η άθλια υποτακτική στάση, οι γλοιώδεις ανθύπατοι και σύγχρονοι Τσολάκογλου των Αθηνών, δεν τόλμησαν να αντιτάξουν τα όσα με απόλυτη σαφήνεια ορίζονται τόσο από το Ελληνικό Σύνταγμα όσο και από το Διεθνές Δίκαιο, όταν η γερμανίδα καγκελάριος τόλμησε να αναφερθεί στο Αιγαίο και σε μία ελληνοτουρκική «συνεργασία» για έλεγχο της εισόδου λαθρομεταναστευτικών πληθυσμών από την Τουρκία στην Ελλάδα. 

Στην πραγματικότητα, όμως, η κυρία Μέρκελ αμφισβήτησε ευθέως την ικανότητα της Ελλάδας να προστατεύει τα σύνορά της, έβαλε στο Αιγαίο τον τουρκικό παράγοντα ως εγγυητή των ευρωπαϊκών συνόρων και έθεσε αυτομάτως θέμα συγκυριαρχίας της Τουρκίας στο Αιγαίο.! 


Καμία απάντηση δεν πήρε η κυρία Μέρκελ από τα «αρχίδια» των Αθηνών, τα οποία επέλεξαν να εμφανίσουν στον Ελληνικό Τύπο κάποιον παπά υπερπράκτορα της ΕΥΠ (για να τονώσουν το ηθικό των πολιτών)!!! 

Ακόμη και εάν δεν είχαν αντιληφθεί η σφουγγοκωλάριοι των Αθηνών την σημαντικότητα, κρισιμότητα και επικινδυνότητα των δηλώσεων αυτών της κυρίας Μέρκελ, ακόμη και στην πρόσφατη σύνοδο κορυφής που αφορούσε το προσφυγικό, δεν τόλμησαν να επαναφέρουν στην τάξη την κυρία Μέρκελ, όταν με δηλώσεις της άφησε αιχμές κατά της Ελλάδας για την έκταση που έχει πάρει η λαθρομετανάστευση στην Ευρώπη. 
Η χώρα ευρισκόμενη στο κενό και βυθιζόμενη με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς το χάος, φέρεται να διοικείται από ανθρώπους χαμηλής ηθικής, πολιτικούς νάνους, αλλά και εμπλεκόμενους με εγχώρια και εξωχώρια συμφέροντα που αποσκοπούν στην απόλυτη απομύζηση κάθε πλουτοπαραγωγικού πλούτου που διαθέτει η Ελλάδα. 


Οι πολυποίκιλτες καρέκλες των «αρχιδίων» και των παρελκομένων τους (γνωστές τρίχες κατσαρές), αν και όζουν βοθρολυμάτων φαίνεται πως κοστίζουν όσο η καταστροφή της Ελλάδας και συνοδεύονται (πάντα) από ένα πλήθος αλαλαζόντων φωνασκούντων «νυν υπέρ πάντων αρχιδίων».



http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/09/blog-post_808.html

ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Ο ΧΙΟΣ ή .....

efimerida-26-9-2015 

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/09/blog-post_853.html

ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ… Ακόμη ένα θρησκευτικό τάγμα στην Κομοτηνή

tarikat 1


Ακόμη ένα θρησκευτικό τάγμα (tarikat) εμφανίστηκε στην Κομοτηνή.
Αυξάνουν τα τελευταία χρόνια οι δραστηριότητες των θρησκευτικών ταγμάτων στην δυτική Θράκη. Τελευταία εμφανίστηκε στην Κομοτηνή και το τάγμα ¨Κάλεσμα Ισλάμ¨.

Ως εφημερίδα Μπιρλίκ είδαμε τον καταγόμενο από την Κομοτηνή Μπαρίς Σαλί που μας είπε πως είναι μαθητής του θρησκευτικού τάγματος ¨Κάλεσμα Ισλάμ¨ και είχαμε μια σύντομη συνομιλία μαζί του.




Εφ. Μπιρλίκ 21/9/2015
Σχ : Ο εν λόγω κύριος μεταξύ άλλων λέει πως το τάγμα αυτό έχει τζαμιά σε 200 χώρες, τα τζαμιά τους τα λένε Φαϊζάλ Μεντίνα, λέει πως έχουν δικό τους τηλεοπτικό κανάλι στο οποίο μάλιστα όπως λέει ¨δεν υπάρχουν γυναίκες, μουσική και ταινίες, διότι αυτά απαγορεύονται από το Ισλάμ¨. Επίσης αναφέρει πως ο ηγέτης του τάγματος βρίσκεται στο Ισλάμ και πως ο ίδιος προσπαθεί να προωθήσει το τάγμα αυτό στην δυτική Θράκη.
Στο δρόμο των Ταλιμπάν δηλαδή…

http://tourkikanea.gr/2015/09/taliban-3/ 
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2015/09/blog-post_172.html

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !! ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ; Πασίγνωστη πολιτικός και μέλος της κυβέρνησης είναι γνωστή ΚΛΕΠΤΟΜΑΝΗΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ

ksoulidou

Το θέμα ξαναέφερε στην επιφάνεια η Ραχήλ Μακρή με tweet της...
ΡΑΧΙΛ
Πρώτη φορά η Σταυρούλα Ξουλίδου απασχόλησε τις Αρχές στις 20 Νοεμβρίου του 1997. Σύμφωνα με τη δικογραφία που είχε σχηματιστεί εις βάρος της, είχε επισκεφτεί ένα ινστιτούτο αισθητικής, απ’ όπου έκλεψε από το πορτοφόλι μιας άλλης πελάτισσας τις κάρτες ανάληψης χρημάτων, πάνω στις οποίες υπήρχαν οι κωδικοί ΡΙΝ. Πήγε σε ΑΤΜ και έκανε αναλήψεις ύψους 50.000 δραχμών και 500.000 δραχμών, πετώντας έπειτα τις κάρτες στα σκουπίδια! Το απόγευμα της 15ης Ιανουαρίου του 1998, πάλι στο ίδιο ινστιτούτο, «βούτηξε» από γυναικεία τσάντα ένα δερμάτινο πορτοφόλι που περιείχε 31.000 δραχμές, αστυνομική ταυτότητα και άλλα έγγραφα.
ESR_1001_005_CMYK.indd
Περίπου 15 ημέρες αργότερα άρχισαν έρευνες οι αστυνομικοί, τους οποίους ενημέρωσε ο διευθυντής του ινστιτούτου αισθητικής για τις κλοπές που είχαν γίνει από «άγνωστο». Το σχετικό διαβιβαστικό της Ασφάλειας αναφέρει: «Ως ύποπτη θεωρήθηκε η Σταυρούλα Ξουλίδου, επειδή ήταν παρούσα σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις».
Σε συνεργασία με τον διευθυντή του ινστιτούτου οι αστυνομικοί κατάφεραν να την πιάσουν επ’ αυτοφώρω. Μια γυναίκα αστυνομικός προσποιήθηκε την πελάτισσα έχοντας μαζί της 20.000 δραχμές σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Οταν απομακρύνθηκε, η Σταυρούλα Ξουλίδου πήρε από την τσάντα της το πορτοφόλι και προσπάθησε να φύγει. Ομως στην έξοδο την περίμεναν αστυνομικοί, οι οποίοι βρήκαν πάνω της τα κλοπιμαία και της πέρασαν χειροπέδες. Κατά την εξέτασή της η ίδια ισχυρίστηκε ότι πάσχει από κλεπτομανία και ομολόγησε και άλλες κλοπές που είχε διαπράξει μέσα στο ινστιτούτο.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/09/blog-post_293.html

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΘΕΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ



Artemis Sorras Ο ΤΡΟΧΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΔΑ ΟΥΤΕ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
Ο ΤΡΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΡΟΗ Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΡΟΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΕΑΝ ΤΟΥ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΕΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΕΝΑ ΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΙΑΡΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΛΕΕΙ [ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΘΕΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ]

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΘΕΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ

ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΕΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΠΟΡΑ ΘΕΩΝ ΟΜΟΜΗΤΡΙΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΘΕΟΥ ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΘΝΗΤΟΣ ΘΕΟΣ ΕΔΩ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΝΗΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΟ ΨΕΥΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ
ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΨΕΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΘΕΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΗΣ ΘΕΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ. ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ; ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΣ

ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟΝ ΔΟΛΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΒΙΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΕΝΟΧΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΕΔΩ Ο ΠΑΠΑΣ ΕΚΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΑΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΑ ΔΙΑΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕΞΟΥ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΜΑΘΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΟΥ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΟΥ ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΣΚΟΠΟ ΗΡΘΕΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΧΕΙΣ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ ΕΠΕΙΤΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

ΕΑΝ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΑΣ ΤΩΝ 1000 ΕΤΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 100 Η 400 Η 700 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ

ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΩΣ ΠΑΛΑΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΕΣ ΨΕΥΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΑΔΕ ΚΕΡΑΤΑΣ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΙΝ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ 
ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΕΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΟΛΙΟ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΔΟΛΙΑ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΗΤΕΣ
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΗΣΜΟΥΣ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΘΕΟΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΑΝΤΕΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΕΡΕΙΑ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΤΟΜΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΜΕΡΑΣ ΜΗΝΑ ΧΡΟΝΟΥ ΩΡΑΣ ΛΕΠΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΑΜΟΡΦΩΤΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΦΩΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟΝ ΓΝΩΣΗ ΠΑΘΟΣ ΣΕΞ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΗΣ ΜΥΑΛΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΟΙ ΧΡΗΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΣΑΝΤΕ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΜΟ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΘΕΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ
Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΛΕΕΙ ΟΣΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΕΒΗΛΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΙΑΡΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΓΕΜΑΤΑ ΚΑΚΙΑ ΑΠΛΗΣΤΕΙΑ ΜΙΣΟΣ ΦΘΟΝΟ ΛΗΘΗ ΠΟΥ Η ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΘΕ ΘΕΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΕΚΠΤΩΤΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ

ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ [ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ. ΓΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ]

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΗΣΜΟ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΣΟΥ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙΣ Ε.ΣΥ.
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
………………………………………….

http://alfeiospotamos.gr/?p=17856

ΘΡΑΚΗ: Το ελληνικό "υπερόπλο" έναντι της Τουρκίας στο γραφείο του Καμμένου

Το εκλογικό αποτέλεσμα στη Θράκη με την εκλογή μόνο μουσουλμάνων βουλευτών στην Κομοτηνή πρέπει να προκαλεί προβληματισμό στην Αθήνα. Όχι επειδή οι άνθρωποι είναι μουσουλμάνοι αλλά επειδή έχουν προσχωρήσει στη διχαστική “λογική” του τουρκικού προξενείου που επιμένει να διαχωρίζει τον πληθυσμό της Θράκης σε “Τούρκους” κι Έλληνες.

Το θέμα της Θράκης είναι μεγάλο και θα έπρεπε φυσιολογικά να απασχολεί όλα τα κόμματα . Όχι με την βλακώδη δήθεν “πατριωτική” και ακραία εθνικιστική άποψη που ζητά “σύγκρουση”. Αυτές οι απόψεις αποτελούν “βούτυρο στο ψωμί” του τουρκικού προξενείου που ψάνχει ευκαιρίες για να παρουσιάσει μια μειονόητα που δήθεν καταπιέζεται από την Ελλάδα! Είναι εξαιρετικά χρήσιμοι στο τουρκικο προξενείο οι ακραίοι…εθνικιστές της ΧΑ που συχνά πυκνά προκαλούν έξω από τζαμιά την ώρα της προσευχής.

Το πραγματικό ελληνικό “υπερόπλο” για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση στη Θράκη είναι ένα. Το είδαμε στο γραφείο του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου. Δυο Έλληνες επιχειρηματίες ο Δημήτρης Πολιτόπουλος και ο αδελφός του οι οποίοι με απίστευτη επιμονή και υπομονή επένδυσαν χρήματα στη Θράκη. Δεν είχαν να αντιμετωπίσουν το τουρκικό προξενείο αλλά ένα “τέρας” που λέγεται ελληνικό κράτος! Τράβηξαν τα πάνδεινα για να μπορέσουν τελικά να κρατήσουν όρθια τη Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης ,που παράγει την μπύρα Βεργίνα. Κόντρα σ΄ όλους και σ΄ όλα μπόρεσαν να δημιουργήσουν και να στηρίξουν μια υγειέστατη επιχείρηση, δίνονατας δουλειά σε πολύ κόσμο στη Θράκη.

Δεν έμειναν όμως σ΄ αυτό. Συνέχισαν την προσπάθεια κάνοντας αυτό που ίσως το ελληνικό κράτος θα έπρεπε ήδη εδώ και πολλά χρόνια να έχει κάνει. Πήγαν σε περιοχή όπου κατοικούν Πομάκοι και τους ζήτησαν να αλλάξουν την καλλιέργεια στα χωράφια τους . Από καπνό για παράδειγμα τους ζήτησαν να καλλιεργήσουν …τσάϊ του βουνού. Το κίνητρο ήταν ότι από τα 1700 ευρώ το χρόνο (!!!) που ήταν το μέσο μηνιαίο εισόδημα των 300 οικογενειών Πομάκων , έφθασαν τις 7.000 ευρώ το χρόνο! Δεν έγιναν πλούσιοι οι άνθρωποι ,αλλά σίγουρα η ζωή τους βελτιώθηκε όσο δεν μπορούσαν ούτε οι ίδιοι να το φανταστούν.

Ο Πάνος Καμμένος είχε ενημερωθεί για την κίνηση των αδελφών Πολιτόπουλων. Αποφάσισε να τους τιμήσει.Ειδικά τον Δημήτρη Πολιτόπουλο Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. και της εταιρείας TUVUNU που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Ο αδελφός του παρών στην βράβευση, έχει εταιρεία στις ΗΠΑ ,η οποία παράγει εξαρτήματα για το F-35.

Η βράβευση έγινε χωρίς κάμερες αλλά νομίζουμε ότι είναι απ΄ αυτές που πραγματικά αξίζουν να προβληθούν ακόμη και σε σημείο υπερβολής.

Αυτή είναι η λυση για τη Θράκη . Η πραγματική,ουσιαστική και γρήγορη ανάπτυξη που έρχεται με την αξιοποίηση όλων των ιδιωτικών επιχειρήσεων που έχουν μάθει να παλεύουν για την επιβιώσή τους κι όχι να περιμένουν το κράτος να τις…στηρίξει και να τις …σώσει! Υπάρχουν κι άλλοι Πολιτόπουλοι που θέλουν να επενδύσουν σε περιοχές όπως η Θράκη. Για να κερδίσουν και οι ίδιοι γιατί έτσι πρέπει αλλά και για να κερδίσουν και περιοχές της χώρας όπως η Θράκη. Δεν χρειάζονται το κράτος για να τους βοηθήσει. Ζητούν μόνο να μην τους πολεμά καλύπτοντας αυθαιρεσίες,παρανομίες και παρατυπίες των “άλλων ιδιωτών” που προαναφέραμε.

Μόνο αν πέσει χρήμα στη Θράκη και ο κόσμος ανασάνει θα εξαφανιστούν οι ύποπτοι φιλότουρκοι πυρήνες που καθοδηγούνται από το τουρκικό προξενείο.

 http://www.onalert.gr/stories/to-elliniko-yperoplo-enanti-tis-tourkias-sto-grafeio-tou-kammenou/45046

Αυτές τις ποινές θα επιβάλλουν οι ΗΠΑ στην VW: Αποβολή από μηχανοκίνητο αθλητισμό - Τέλος οι πωλήσεις diesel - Παλιοσίδερα 500.000 αυτοκίνητα (φωτο)


του Βασίλη Καπούλα
Οι ποινές για την VW και κατ' επέκταση για το γερμανικό εξαγωγικό τομέα θα είναι σκληρές, αφού σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις οι Αμερικανοί προσανατολίζονται στην αποβολή της από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό άμεσα, ενώ τονίζουν πως η γερμανική εταιρεία θα πρέπει να αγοράσει πίσω και να κάνει παλιοσίδερα κάθε δίλιτρο ντιζελοκίνητο αυτοκίνητο που πούλησε στις ΗΠΑ!
Σα να μην έφτανε αυτό, ο Γερμανός Υπουργός Μεταφορών, Alexander Dobrindt, είπε σε δηλώσεις του σήμερα ότι το σκάνδαλο των εκπομπών ρύπων αγγίζει και τα ελαφρά φορτηγά ενώ παραδέχτηκε ότι 2,8 εκατομμύρια οχήματα τα οποία κυκλοφορούν στη Γερμανία και έχουν κατασκευαστεί από τον όμιλο της Volkswagen είναι εφοδιασμένα με το παράνομο λογισμικό εξαπάτησης των ελέγχων εκπομπών ρύπων!
"Βασιζόμενοι στις μέχρι τώρα γνώσεις μας ελαφρά φορτηγά όπως και αυτοκίνητα που φτιάχνονται από την Volkswagen επηρεάζονται από το σύστημα (αλγόριθμου) χειραγώγησης των εκπομπών ρύπων των μηχανών diesel".
«Η Volkswagen δεν έχει λάβει πιστοποιητικό συμμόρφωσης από την EPA (...) για τα τετρακύλινδρα οχήματα ντίζελ» ανέφερε ο Κρίστοφερ Γκράντλερ, ένας εκπρόσωπος της υπηρεσίας αυτής που εκδίδει τις άδειες για την πώληση οχημάτων στις ΗΠΑ.
Οι ρυθμιστικές αρχές «δεν έχουν ακόμη πειστεί ότι τα δεδομένα και τα στοιχεία που παρείχε η Volkswagen αποδεικνύουν πως τα οχήματά της σέβονται τα απαιτούμενα πρότυπα» πρόσθεσε.
Πέντε βήματα-κυρώσεις πρέπει να επιβληθούν στη VW σύμφωνα με τον αμερικανό αναλυτή Max Warburton:
(1) Να αγοράσει πίσω και να κάνει παλιοσίδερα κάθε δίλιτρο διζελοκίνητο αυτοκίνητο που έχει πουληθεί στις ΗΠΑ, σύνολοl 482.000 μοντέλα με κόστος 6 δισ δολάρια!
(2) Να ανακοινώσουμε ότι η VW από τώρα και στο εξής θα εγκαταλείψει κάθε προσπάθεα να πουλήσει μηχανές diesel στις ΗΠΑ, αλλά να επικεντρωθεί στους βενζινοκινητήρες και στα PHEV (υβριδικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα)
(3) Να πάει ο νέος διευθύνων σύμβουλος στις ΗΠΑ τη Δευτέρα για να συναντήσει τους κυβερνητικούς αξιωματούχους, τα ΜΜΕ και την EPA.
(4) Να ανακοινώσουμε την άμεση αποβολή των 100 μηχανικών που σχετίζονται με το σχεδιασμό της μηχανής και του εν λόγω λογισμικού.
(5) Να ανακοινώσουμε τον τερματισμό κάθε συμμετοχής στον μηχανοκίνητο αθλητισμό άμεσα, και να δοθεί όλη η χρηματοδότηση σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα, PHEV και περιβαντολλογική έρευνα, ένα νέο ερευνητικό κέντρο που θα εδράζεται στις ΗΠΑ και θα απασχολεί Αμερικανούς μηχανικούς. 
Αυτό πρακτικά σημαίνει αποχή από WRC σαν VW, DTM σαν Audi, WTCC σαν Seat, από αγώνες αντοχής τύπου Le Mans όπου συμμετέχει με Porche και με Audi, από τους αγώνες κατηγορίας GT3 όπου η 911 κυριαρχεί, αποχή από άλλες πολλές αγωνιστικές διοργανώσεις...
Αυτό θα σημάνει τεράστιο οικονομικό κόστος και σοβαρό πλήγμα στην εικόνα της VW αφού οι πρώτοι που τερματίζουν συνήθως όπως στο φετινό Le Mans ήταν δύο Porsche και ένα Audi, ενώ δύο συνεχόμενα χρόνια η VW ήταν πρωταθλήτρια στο WRC με το Polo-R!
Αυτά θα σταθεροποιήσουν την κατάσταση στις ΗΠΑ και μετά τη VW θα στρέψει την προσοχή της στο Ευρωπαϊκό επίπεδο επισημαίνουν οι αμερικανοί αναλυτές.
Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ όχι μόνο οι μηχανές diesel της VW μολύνουν περισσότερο από το επιτρεπτό αλλά και νεότερα αυτοκίνητα όπως Opel Zafira, BMW X3, Audi A8 εκπέμπουν περισσότερο καρκινογόνο μονοξείδιο του αζώτου 10-21 πάνω από το επιτρεπτό όριο!
Σύμφωνα με τον Οργανισμό Transport και Environment (T&E) μόνο τρία από 23 επιλεγμένα αυτοκίνητα βρέθηκαν να ανταποκρίνονται στα στάνταρ! Η έρευνα έδειξε ότι τα τελευταία "καθαρά diesel"  του 2015 είχαν χειρότερες επιδόσεις από τα παλιά με τις προδιαγραφές εκπομπών του 2000!
Στην οδήγηση πόλης η μόλυνση είναι κατά μέσο όρο δύο φορές περισσότερη. Αυτό σημαίνει ότι κάποια ντιζελοκίνητα που πωλούνται μολύνουν απίστευτα...
Τα μοντέλα diesel των Γαλλικών Citroën C4 Picasso και Peugeot 308 περνούν δύο έως πέντε φορές τα τωρινά όρια!
After Volkswagen also Audi, BMW and Opel in error
After Volkswagen also Audi, BMW and Opel in error

Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

Το Δόγμα της Νοθείας


    • Ποιά είναι η Singular Logic;
    • Κακό όνειρο... το εκλογικό αποτέλεσμα της 20ης Σεπτεμβρίου 2015;
    • Είναι δυνατόν οι Έλληνες να ψήφισαν τα μνημόνια κατά 83%;; Θέλετε απαντήσεις; Τις αντέχετε;

    του Βασίλη
    Κασιμάτη

    Με το «Δόγμα του Σοκ» να θεμελιώνει νέου είδους κοινωνικές αξίες, ας δούμε και κάτι άλλο.
    Το «Δόγμα της Νοθείας», ως απάντηση στα μυριάδες ερωτήματα.
    Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας πλέον.Ας σταματήσει αυτή η ατέρμονη περιδίνηση του μύθου περί της ηλιθιότητας του ψηφοφόρου και ότι αφού αυτός έτσι ψηφίζει, καλά να πάθουμε. Δεν είναι ο Έλληνας αυτός. Τουλάχιστον όχι σε τέτοιο βαθμό!
    Ήρθε η ώρα να πάψουμε να είμαστε όλοι οπαδοί του κονστρουκτιβισμού κι ας ξεκινήσουν οι αποκαλύψεις ως προς το:
    • ποια είναι η ιδιωτική Singular Logic που διενεργεί εδώ και χρόνια (κατ΄ αποκλειστικότητα!!) τις εκλογές;
    Γνωρίζει ο Ελληνικός λαός ότι μεγαλομέτοχοι (ιδιοκτήτες) της εταιρίας που εκτελεί τις εκλογές μας εδώ και χρόνια είναι ονόματα όπως ο Ανδρέας Βγενόπουλος (MIG), ο κος Βαρδινογιάννης (Τράπεζα Πειραιώς), ο κος Rockefeler (Τράπεζα Blackstone);
    Πως οι μετοχές της Singular Logic πέρασαν στα χέρια της την MIG (Ανδρέας Βγενόπουλος) και από εκεί στη Τράπεζα Πειραιώς και πως μέσω της αγοράς χρεών, αποκτήθηκε το μετοχικό αυτό πακέτο από το κολοσσιαίο τραπεζικό όμιλο Blackstone συμφερόντων Rockefeller; (!!!)
    Κυρίως...
    Που βρίσκεται ο κεντρικός server της Singular Logic και αν αληθεύουν οι φήμες ότι βρίσκεται σε Αμερικανικά χέρια από τη εποχή διακυβέρνησης Σημίτη;
    Άλλωστε σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αρχικά είχε πέσει στο «τραπέζι» να αναλάβει το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο σε συνεργασία με άλλα Πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας (όπως της Θεσσαλονίκης) το λογισμικό του Υπουργείου Εσωτερικών για τις εκλογές και είχε ζητήθει να εγκριθούν τα κονδύλια έκτοτε.
    Μάλιστα, προέκυπτε ότι το λογισμικό αυτό μαζί με τα hardware που θα χρησιμοποιούταν στις Εθνικές και τοπικές εκλογές μας - όποτε αυτές διενεργούντο - ακολούθως θα χρησιμοποιούνταν σε άλλα εθνικά μας θέματα όπως στη στατιστική ανάλυση, σε φαρμακευτικές εφαρμογές, δημόσιες δημοσκοπήσες (και όχι τις ψευδοσκοπήσεις ιδιωτών προς χάρη της κοινωνικής δημαγωγίας) και ένα σωρό άλλα ζητήματα εξοικονομώντας τεράστια ποσά που εδώ και χρόνι καταλήγουν σε ιδιώτες μέσω των γνωστών υπογείων διαδρομών.

     
    Όμως η τότε κυβέρνηση Σημίτη με άκρως ιδεοληπτικο τρόπο έκανε τα αδύνατα-δυνατά δημιουργώντας δισεπίλυτα προβλήματα, ώστε να μην υλοποιηθεί το αυτονόητο, ήτοι να εκτελεστεί το πρόγραμμα από δημόσιο (και δη) πανεπιστημιακό φορέα και δόθηκε με αδιαφανείς διαδικασίες στην ιδιωτική Singular Logic.
    Έκτοτε υπάρχει και σχετική εμμονή από τους καθηγητές του Μετσοβίου, αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω! Σπονδή και οι καθηγητές στο βωμό της εθνικής αποστέωσης.
    Επιπλέον...
    Στις Ελληνικές εκλογές παρατηρείται το εξής παράδοξο.
    Δ
    εν υπάρχουν σε διαφανές ηλεκτρονικό "γεωγραφικό" σημείο τα Δεδομένα Εισόδου ως συντελεστές που οδηγούν στο αποτέλεσμα που το «κοινό» βλέπει στις οθόνες του Υπουργείου Εσωτερικών δηλαδή της «πολυεθνικής» Singular Logic.
    Κοντολογίς, οι εκλογές στην Ελλάδα διοενεργούνται με τρόπο κάτι σαν το μυστικό της... Coca Cola! Πολλοί γνωρίζουν κομμάτια από τη συνταγή, ουδείς το σύνολο!
    Έτσι και με τις εκλογές μας... την ώρα που σε άλλες χώρες όπως στη Γερμανία, ο πολίτης έχει πρόσβαση στα «Δεδομένα Εισόδου» ανά πάση ώρα και στιγμή, δηλαδή στις κάλπες των εκλογικών τμημάτων.
    Ερώτημα εδώ και χρόνια  παραμένει ακόμα και για τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους, το πως γίνεται η μεταφορά των ψήφων από τους υπολογιστές των κατά τόπους περιφερειακών ενοτήτων (πρώην νομαρχίες) στα κομπιούτερ του Υπ.Εσωτερικών (Singular);
    Εμείς πάντως με την εμπειρία μας από 8 εκλογικές αναμετρήσεις μέσα σε νομαρχίες, από τις 7 το απόγευμα έως τα χαράματα κάθε φορά και με πλήρη υποστήριξη από την τοπική αυτοδιοίκηση, ουδέποτε καταφέραμε να βρούμε άκρη στα όσα σχετίζονται με την διασταύρωση στοιχείων από τη μια μεριά (Σχολεία-κάλπες-Νομαρχίες) στην άλλη (Υπουργείο).
    Ερώτημα και το γιατί «κοτζάμ» Υπουργείο Εσωτερικών δεν μπορεί εδώ και τόσα χρόνια να έχει το δικό του πληροφοριακό σύστημα και πρέπει ντε καλά να εμπιστεύεται ένα ολόκληρο έθνος μια ιδιωτική εταιρία με «τζιμάνια» κομπιουτεράδες, χάκερς και λοιπά "παιδιά / αστέρες του πληκτρολογίου" και της εικονικής πραγματικότητας;
    Μήπως γιατί όταν έρθει ποτέ η ώρα να αποδειχτεί ότι οι εκλογές στην Ελλάδα είναι στημένες, λέω μήπως... τότε θα τα φορτώσουμε όλα σε ιδιώτες και με το γνωστό "εδώ παπάς - εκεί παπάς - που?ν ο παπάς" ρίχνοντας τις ευθύνες στο "κόκορα";
    Σε αυτά ακριβώς κρύβονται και οι απαντήσεις ως προ το γιατί εκλέγουμε τους ίδιους αργυρόμισθους ανθέλληνες κάθε φορά, λςς και τα κόμματα εκτός βουλής εδώ και δεκαετίες αποτελούν διακοσμητικό περίγραμμα στο παζλ της κατά τα άλλα Εθνικής διαπλοκής για την οποία έκανε λόγο ο εκ νέου πρωθυπουργός μας, Αλέξης Τσίπρας
    Ας πάψει λοιπόν ο λαός να αναρωτιέται γιατί εκλέγουμε εκείνους που βολεύει το «σύστημα» και ας ασχοληθούμε επιτέλους με την διαλεύκανση του ύψιστου για το Έθνος ζητήματος, που δεν είναι άλλο από τη διαφάνεια των εκλογών!
    Ας πάψει ομοίως να αναρωτιέται ο Ελληνικός λαός αν στις 20 Σεπτέμβρη 2015, όντως το 83% των Ελλήνων ψήφισαν μνημονιακά κι αν χρειαζόμαστε όντως ψυχίατρο ή αν τελικά το πράγμα είναι πολύ πιο σοβαρό από την ίσως περιώνυμη & περισπούδαστη ηλιθιότητα του ... Έλληνα ψηφοφόρου, ως απάντηση στο καλλικέλαδο "όλοι ίδιοι είναι".
     
    Ένα είναι βέβαιο! Οι Ελληνικές Ένα είναι βέβαιο! Οι Ελληνικές εκλογές δεν διαχειρίζονται από «δημόσια χέρια», δεν είναι καν ... Ελληνικά!!!!
    Και εφόσον αυτό υφίσταται, εξού και το «Δόγμα της Νοθείας», αφού τελικά υπάρχουν σοβαρότατα στοιχεία ότι δεν εκλέγουμε εμείς αλλά το «Διευθυντήριο των Βρυξελλών» ως υποκατάστημα στην Ευρώπη του «Διεθνούς Ιεραρχείου» που διορίζει με ψευδοεκλογές τους ... «δοτούς πρωθυπουργούς μας, ως άλλους αντιβασιλείς!!
    Και επειδή παγίως η στείρα δημοσιογραφική αντιπολίτευση προκαλεί την αντιδεοντολογική και άσκοπη διαιώνιση μιας κριτικής φαυλότητας, εμείς επιχειρούμε με προτάσεις.
    Ιδού και η γόνιμη έκφανσή τους:
    Να συσταθεί άμεσα επιτροπή διαφάνειας που να απαρτίζεται από το Ελεγκτικό Συνέδριο, την Προεδρεία της Βουλής, ΟΛΑ τα νόμιμα κόμματα εντός & εκτός Βουλής, και άλλους τυχόν διαφανείς & άφθαρτους φορείς & οργανισμούς της δημόσιας ζωής.
    Οι συζητήσεις θα πρέπει να γίνουν παρουσία όλων των ενδιαφερόμενων μέσων ενημέρωσης και όχι με ... διάθεση των πρακτικών μόνο στα συστημικά ΜΜΕ (!!)?  που συμμετείχαν στη στημένα debate του Σεπτεμβρίου.
    Με τσι γειές σας


      http://www.agorapress.gr/el/news.php?n=5398

    Οι κίβδηλες εκλογές πέρασαν – Τα παράνομα εκλογικά αποτελέσματα μένουν

    ekloges-kalpi-eklogiko-tmima-psifodeltio 
    Του Αθανάσιου Καρανάσιου
    Η αποδοχή των εκλογικών αποτελεσμάτων της 20ης Σεπτεμβρίου, είναι ό,τι πιο καταλυτικό και καταστροφικό, μπορεί να συμβεί στη χώρα, ως συνέπεια της χειραγώγησης του Ελληνικού Λαού από τα μμε, του κατακερματισμού της κοινωνίας σε συνονθύλευμα ατομικιστών και της ιντερνετομανίας.
    Έτσι, αυτός ο φιλότιμος και αξιοπρεπής Λαός χάνει ακόμα και το ένστικτο της αυτοπροστασίας του και μεταβάλλεται σε έρμαιο των αλλοδαπών νεοαποικιοκρατών και των ντόπιων συμπλεγματικών πολιτικών.
    Από όπου και να «πιάσει» κανείς το θέμα … ΒΡΩΜΑΕΙ. Η κυριότερη ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, μέσω της πλύσης εγκεφάλου, που πασχίζει να περάσει το σύστημα, είναι ότι: «Παρά την βέβαιη κοινωνική και πολιτική απόγνωση, το εκλογικό αποτέλεσμα παραμένει προϊόν δημοκρατικής διαδικασίας και αυτό από ουδένα αμφισβητείται»!
    Όμως, αν περάσει σαν πολιορκητικός κριός αυτό το μήνυμα, περνούν, ο φασισμός της νέας τάξης και η αυθαιρεσία της κοινοβουλευτικής χούντας από πίσω κι όλα αυτά τα τρελά, που γίνονται και που μας διεμήνυσε η κα Ψαρούδα Μπενάκη το 2007 απευθυνόμενη στον άβουλο κ. Παπούλια -όταν αναλάμβανε την προεδρεία της «δημοκρατίας»- αυτό που εμείς δεν έχουμε ακόμα συνειδητοποιήσει!
    Ε λοιπόν εμείς, πρέπει να λέμε, ότι τα εκλογικά αποτελέσματα δεν ήταν προϊόν δημοκρατικής διαδικασίας, αλλά ΑΠΑΤΗΣ!!!
    Και στη συνέχεια να επιδείξουμε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ σε όλα τα επίπεδα!
    Γιατί, ο αδιαφανής χαρακτήρας της επί 35 χρόνια μονοπωλιακής Singular Logic, οι άνισες δυνατότητες προβολής των υποψηφίων στα μμε, ο χρονικός ασφυκτικός αιφνιδιασμός της προκήρυξης των εκλογών και πάνω από όλα … Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ …, ότι δήθεν το 83% των ψηφισάντων … επέλεξαν, …για να βγάλουν τα μάτια τους … μνημονιακά κόμματα, όταν στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, το 62% ψήφισε ευλόγως ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ!..
    Συνεπώς, είναι πασιφανές, ότι το (χουντικό) κοινοβούλιο που προέκυψε αντιδημοκρατικά – αντισυνταγματικά και με τους διορισμούς των κομματαρχών … είναι κίβδηλο, απαράδεκτο, αντισυνταγματικό, αντιδημοκρατικό, ανθελληνικό, παράνομο και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ … σύμφωνα και με τα ενδελεχή (αυτονόητα) επιχειρήματα του συνημμένου πονήματος! (*)
    Γι αυτό, επιμείναμε σε προηγούμενες αναφορές μας στην ΑΠΟΧΗ, η οποία είναι πράξη συνειδητής ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ για το σάπιο, αποσαθρωμένο και διεφθαρμένο πολιτικοοικονομικό κατεστημένο!
    Ενώ τώρα λένε, ότι «ο Λαός ψήφισε δημοκρατικά» … Δεν ψήφισε όμως μια ακατάλληλη κι επικίνδυνη μνημονιακή συγκυβέρνηση, που θα παραδώσει την Ελλάδα στους κατακτητές και θα καταστήσει τον αυτόχθονα Λαό της σε γύφτους … χωρίς γη, χωρίς στέγη, χωρίς πατρίδα.
    (*) Στο συνημμένο link … μία εμπεριστατωμένη μελέτη για τα «σημεία και τέρατα» της δήθεν «δημοκρατικής» και «διαφανούς» διαδικασίας εξαγωγής των εκλογικών αποτελεσμάτων.
    http://pekp.gr/?p=61485

    Το αυτοκίνητο στην αρχαία Ελλάδα. Μία άγνωστη πτυχή του αρχαιοελληνικού πολιτισμού

    Μία μοναδική περιοδεύουσα έκθεση υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων (τομέας Έρευνας και Τεχνολογίας) παρουσιάζεται για πρώτη φορά παγκοσμίως αυτόνομα στο Κουρσούμ Τζαμί στα Τρίκαλα με διοργανωτή το δήμο Τρικκαίων και την e-Τρίκαλα από 21 Σεπτεμβρίου 2015 έως 15 Φεβρουαρίου 2016, με τίτλο «Το αυτοκίνητο στην αρχαία Ελλάδα από τους μυθικούς αυτοκινούμενους τρίποδες του Ηφαίστου μέχρι το αυτοπλοηγούμενο "υπάγον αυτόματο" του Ήρωνος».

    Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η έκθεση, μέσα από τη διατύπωση των παρακάτω ερωτημάτων. Υπήρξε αυτοκίνητο στην αρχαία Ελλάδα και μάλιστα με αυτόματη πλοήγηση (δηλ. χωρίς οδηγό); Πότε και πού; Πώς γινόταν ο προγραμματισμός του; Ποιές ήταν οι διάφορες πηγές ενέργειας για την αυτόνομη κίνησή του; Τι είδους κιβώτια ταχυτήτων διέθετε για την αυξομείωση της ροπής και της ταχύτητάς του; Πώς έστριβε αυτόματα αριστερά, δεξιά και πως εκτελούσε οπισθοπορεία; Σε τι είδος οδόστρωμα κινούνταν; Ενσωματώθηκαν ενδεικτικά όργανα μέτρησης (π.χ. χιλιομετρητές) σε τροχοφόρα οχήματα; Επινοήθηκαν σύνδεσμοι τύπου Cardan (1800 χρόνια πριν τον …Cardan) και τροχοί τύπου Caster; Υπήρξε ατμοκίνηση και αεριοπροώθηση στην αρχαία Ελλάδα;

    Χρησιμοποιήθηκαν η ιμαντοκίνηση, η οδοντοκίνηση και η αλυσοκίνηση για τη μετάδοση της κίνησης; Εφαρμόστηκαν κινηματικοί μηχανισμοί για τη μετατροπή της περιστροφικής κίνησης σε παλινδρομική και το αντίστροφο; Χρησιμοποιήθηκαν έμβολα και κύλινδροι, βαλβίδες εισαγωγής και εξαγωγής, ελατήρια, αλυσοτροχοί, οδοντωτοί τροχοί και κανόνες, κοχλίες και περικόχλια;



    Υπήρξαν οι προϋποθέσεις στην αρχαία Ελλάδα για την δημιουργία ενός αυτοκινήτου όμοιου με αυτού της σύγχρονης εποχής;

    H συγκεκριμένη έκθεση (με λειτουργικά εκθέματα, αναλυτικά σχέδια και λεπτομερείς πληροφορίες) απαντά θετικά με την εγκυρότητα και την αξιοπιστία του Μουσείου Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας Κώστα Κοτσανά (www.kotsanas.com) που λειτουργεί στο Κατάκολο και την Αρχαία Ολυμπία (Μουσείο Αρχιμήδη).

    Μέσα από την θεματική αυτή έκθεση το μουσείο (για άλλη μια φορά) αναδεικνύει αυτήν τη σχετικά άγνωστη πτυχή του αρχαιοελληνικού πολιτισμού και αποδεικνύει ότι η τεχνολογία των αρχαίων Ελλήνων λίγο πριν το τέλος του αρχαιοελληνικού κόσμου ήταν συγκλονιστικά όμοια με τις απαρχές της σύγχρονης τεχνολογίας μας.

    Η πορεία του δυτικού τεχνολογικού πολιτισμού, όπως ο κ. Κοτσανάς δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, δεν ήταν μια αύξουσα γραμμική εξέλιξη, όπως συνήθως γνωρίζουμε, αλλά μια ταχύτατη ανάπτυξη και κορύφωση κατά τον 3ο αιώνα π.Χ., μια υποχώρηση και απώλεια αυτής της τεχνολογίας στους επόμενους αιώνες και μια σταδιακή επανάκτησή της, με τον 14ο αιώνα μ.Χ. να ισοβαθμίζει την τεχνολογία αιχμής των αρχών του 2ου π.Χ. αιώνα.

    Η εξέλιξη της σημερινής μας τεχνολογίας λοιπόν, διευκρινίζει ο ίδιος, θα ήταν αμφίβολη χωρίς την ανέξοδη «επανάκτηση» από το Δυτικό πολιτισμό (μετά από 1500 χρόνια ωρίμανσης) αυτής της αξιοθαύμαστης λησμονημένης αρχαιοελληνικής τεχνολογίας. Η εξερεύνηση αυτής της εποχής που η τεχνολογία αιχμής δεν κατοχυρωνόταν αποδεικνύει περίτρανα πόσα περισσότερα (από όσα νομίζουμε) χρωστά ο σύγχρονος Δυτικός Τεχνολογικός Πολιτισμός στους Έλληνες.


    Πηγή: Tribune, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ , anaskafi
    - See more at: http://www.diadrastika.com/2015/09/autokinito-stin-arxaia-ellada.html#sthash.hP6vSUTF.dpuf

    ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ!



    Κοιτάξτε να δείτε, το ολόγραμμα κυβέρνηση που μάς φόρεσαν οι δανειστές με το πρόσωπο των ΣυριζοΑνέλ είναι ένα πράγμα που γουστάρει να τα "ακούει". Το γουστάρει πολύ να τρώει τα μπινελίκια του και δεν πρόκειται να της χαλάσουμε (για άλλη μια φορά) το χατήρι. 

    Το επικοινωνιακό τεχνασμάτακι με τον ξάδελφο Καμμένου έκανε πολλά πληκτρολόγια να πάρουν φωτιά και να σχολιάζουν ότι αυτός είναι ρατσιστής (επειδή υπονόησε ότι οι Γερμανοί είναι ναζιστές), είναι αντισημίτης (επειδή έγραψε ότι οι Εβραίοι κάνουν κουμάντο) και γενικώς το παιδί έπαιζε με το πουλάκι του, τον Τουίτερ, στον ελεύθερο χρόνο του,  που ήταν 24 ώρες το 24ωρο. Αυτό, λοιπόν, το καλό παιδί βρήκαν οι κατοχικοί συγκυβερνήτες να κάνουν παράδειγμα για όλους τους υπόλοιπους είτε είναι βουλευτές τους είτε είναι πολίτες που ομιλούν ελεύθερα. Τον έβαλαν στον θρόνο  και μέσα σε 12 ώρες τον έστειλαν να ασχολείται πάλι με το πουλάκι του. Το μήνυμα όμως το πήραμε. 

    Εφόσον η κυβέρνηση τιμωρεί και εξευτελίζει ακόμη και υπουργό της φανταστείτε τι μπορεί να κάνει για όσους δημοσίως χαρακτηρίζουν την φίλη Γερμανία ναζιστοχώρα. Φανταστείτε τι φακέλωμα γίνεται διαδικτυακώς από τους αόρατους κουκουλοφόρους για όσους λένε την Ε.Ε ναζιστικό μόρφωμα. Φανταστείτε αν υπάρξει βουλευτής της συγκυβέρνησης που τον πιάσει ξαφνικά κρίση συνείδησης μέσα στην Βουλή και τους πει "προδοταραίους". Το Γκεμπελίστικο επικοινωνιακό τέχνασμα έπιασε αφού όλοι ασχολήθηκαν με τον φασίστα, ρατσιστή ξάδελφο Καμένου και όχι με την πράξη της κυβέρνησης που είναι πιο φασιστική από τον ίδιο τον ξάδελφο. Ας τολμήσει ένας βουλευτής να ψηφίσει ΟΧΙ σε μνημονιακό μέτρο μέσα την Βουλή και θα τον στείλουν να στήνει τέντες στους "ανθρώπινους" καταυλισμούς του ΟΗΕ και της κυβέρνησης στην Ειδομένη.

    Τζάκρη! Αυτό είναι το πρόσωπο της ελληνικής ανάπτυξης. 

    Τζάκρη! Το πρόσωπο της ελληνικής βιομηχανίας. 

    Τζάκρη! Την βλέπουν τα φουγάρα των εργοστασίων μέσα στο μπλε στενό φόρεμα με το φερμουάρ τυχαίως από πίσω και ξεφυσάνε σαν μπλάρια (μουλάρια εις την Αθηναϊκήν) στον ανήφορο. 

    Μάς κάνει πολύ πλάκα η κυβέρνηση που το Μνημόνιο 3 της ανάπτυξης, της παραγωγικότητας, της ανασύνταξης της βιομηχανίας έχει το πρόσωπο Τζάκρη. Θα μπει η Θοδώρα σε εγκαταστάσεις της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης με την 12ποντη petit toe γόβα (Γόβα με υδρορροή. Τι μαθαίνω ο άνθρωπας στα γεράματα!!!) και τα έμβολα συσκευασίας θα πάρουν φωτιά. 

    Τζάκρη! Πείτε μας σεξιστές και απαντήστε μας γιατί το φερμουάρ στο φόρεμα ήταν από πίσω και γιατί στηνόταν στις κάμερες σαν μοντέλο για κατάλογο ρούχων μεσήλικων κυριών. Φταίω εγώ που δεν πιστεύω ότι το μαλλί της έχει καεί από το ντεκαπάζ (έχω γίνει άσσος στο λάιφ στάιλ) και φοράει οκτώ σειρές τρέσες ( όποιος δεν ξέρει τι εστί τρέσα στο μαλλί να μάθει). Αναρωτιέμαι ο κιαρατάς ποιος ήταν ο γενναίος που της ανέβασε το φερμουάρ για την επίσημη εμφάνα της ορκωμοσίας.

    Τζάκρη: Βιομηχανία Κομμωτηρίου. Μπαίνεις από το ΠΑΣΟΚ των Γιαννιτσών και αφού ψηφίζεις 3 Μνημόνια που κατέστρεψαν την ελληνική βιομηχανία βγαίνεις από τα "αριστερά" και νομίζεις ότι με τρεις ενέσεις μπότοξ θα ανορθωθεί. 

    "Τζάκρη στην Αθήνα, Τζάκρη στην Θεσσαλονίκη, Τζάκρη στη Νέα Υόρκη. Τζάκρη, τώρα και στα Τρίκαλα"!

    Και τώρα η δικιά μου. Την έχω κρατήσει τελευταία την γυναίκα που ειδικεύτηκε μεταπτυχιακώς στην αστική γεωγραφία. Την γυναίκα που πέρασε από τέσσερα ιδρύματα της Ε.Ε να μάθει να χτίζει τουβλάκια Lego. Πού όσα κι αν της έμαθε η Αρχιτεκτονική, αυτή γεννήθηκε για την κουζίνα. Να γίνει νοικοκυρά, αλλά επειδή  η λάντζα και το μαγείρεμα ήθελαν κώλο, είπε ας γίνω βουλευτής και θα μεταμορφωθώ σε Βέφα Αλεξιάδου από το έδρανο. 

    Θεανώ, η γυναίκα μαρμελάδα για τους πτωχούς, η γυναίκα γεμιστή ντομάτα, η γυναίκα που βλέπει ορυζώνα της Κίνας και σχεδιάζει πόσους τόνους εισαγωγή πρέπει να κάνει για να γεμίσει τα νηστικά στομάχια των Ελλήνων. 
    Θεανώ, η γιαγιά που όλοι θέλαμε να είχαμε στο σπίτι και να της βάζουμε δυναμιτάκια στα μπικουτί την ώρα του ροχαλητού της. Σε αυτή δεν περνούν σεξιστικά σχόλια διότι όσο "νηστικός" κι αν είσαι, την σταφίδα ερωτικά δεν μπορείς να τη δεις. 

    Θεανώ, η κυρά που κάνει κουμάντο στο σπίτι σου και στο στομάχι σου. 

    Θεανώ! Η Μεσσίας που θα ξεπεράσει τον Χριστό αφού θα πολλαπλασιάζει το τίποτα να σε χορτάσει. Ως αρχιτέκτονας με τόσα πτυχία μπορεί να είναι η πρώτη στον κόσμο που θα σχεδιάσει σπίτι άνευ κουζίνας και άνευ WC διότι λεφτά να μαγειρεύεις δεν θα έχεις και ως νηστικός τι να την κάνει την χέστρα!;

    Για τους υπόλοιπους τύπου Φίλη, Μπαλάφα, Μπόλαρη, Τόσκα, Πελεγκρίνο τα σχόλια περιττεύουν. Τους είδαν οι ήρωες του Muppet Show και βγήκαν προκαταβολικώς στο ταμείο ανεργίας.-

    ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ


    του Γιάννη Λαζάρου
    Ο Τσίπρας ως πρόσωπο μπορεί να υπάρχει αλλά όλο αυτό το σύστημα είναι τελειωμένο και θα πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων έχοντας  ολοκληρώσει την δουλειά για την οποία επιλέχτηκε. Την ολοκλήρωση δηλαδή της κατοχής στην Ελλάδα. Εξ' άλλου ο Τσίπρας ή αυτό που θα αποκαλείται κυβέρνηση δεν θα κυβερνά τίποτε, αφού η πραγματική διακυβέρνηση θα εκπορεύεται από την Ε.Ε και τους υπαλλήλους της στην Ελλάδα.

    Όλα δείχνουν πως την θέση των διεκπεραιωτών, που θα πρέπει να έχουν Ελληνικό ονοματεπώνυμο, θα αναλάβει η Χρυσή Αυγή. Ω, μην εκπλήσσεσαι και πάνω απ' όλα μην οργίζεσαι και μη μειδιάς.

    Αφού ήδη στοχοποιήθηκαν οι απέχοντες από τις εκλογές ως εγκληματίες, οι "δημοκράτες" εξανέστησαν για μια ακόμη φορά με τα ποσοστά του "μορφώματος", όπως το αποκαλούν. Σ' αυτή την χώρα κανένας δεν μαθαίνει τίποτε εκτός κι αν τον συμφέρει. Η Χρυσή Αυγή πήρε ακριβώς το ποσοστό που είχε στον Ελληνικό λαό τα τελευταία τουλάχιστον εβδομήντα χρόνια. Είναι και κάτι παραπάνω, αλλά ακόμη έχει κάποιες υποχρεώσεις, όπως καταλαβαίνετε.

    Για να μην γυρίσουμε στην εποχή του ποιητή Σουρή ή την εποχή της Αντάντ από τον Α' παγκόσμιο πόλεμο, ας  ξετυλίξουμε το κουβάρι από τα πρόσφατα του Β' παγκοσμίου πολέμου και μετά. Η Ελλάδα πάντα -μα πάντα- είχε κυβερνήτες που έκαναν την δουλειά αυτών που τους τοποθετούσαν στην εξουσία.

    Ο εξωτερικός παράγοντας πάντα κυβερνούσε, αλλά κράταγε τα προσχήματα με "δημοκρατικές εξουσίες" εγχώριου τύπου, βοηθούμενος ουσιαστικά από ένα 10% έως 15% εντόπιων Ελληνοφανών, οι οποίοι νέμονταν τις κυβερνητικές θέσεις ως εκτελεστές εντολών. Είναι ακριβώς το ποσοστό που "νίκησε" την περίοδο του εμφυλίου με την βοήθεια των Άγγλων και των Αμερικάνων που έπαιρναν την θέση των πρώτων.

    Φυσικά, αυτό το ποσοστό δεν θα μπορούσε να κυβερνήσει "δημοκρατικά" γι' αυτό και η δημιουργία κομμάτων σύγχρονων (Δεξιά, Κέντρου,Δημοκρατίας) κρίθηκε απαραίτητη. Βάζοντας ένα λαό να βρίσκει σε όλα αυτά τα πάντα. Από συναίσθημα μέχρι συμφέρον. Όμως, η επιβολή φόβου δεν μπορούσε να γίνει "Δημοκρατικά", έτσι λοιπόν πραγματικό κράτος έγινε το παρακράτος.

    Μπορεί να μην έγινε υπουργός ο  Γκοτζαμάνης ή ο δολοφόνος του Πολκ, αλλά ο "δημοκρατικά" εκλεγμένος "Εθνάρχης" αναφωνούσε για το ονόρε: " Μα ποιος κυβερνάει αυτό το κράτος". Λες και δεν ήξερε!

    Το ποσοστό του 10% - 15% την άραξε σε "δημοκρατικά" κόμματα, ξεσάλωσε την επταετία και αμέσως μετά χώθηκε πάλι σε σοσιαληστρικά και "δημοκρατικά" κόμματα. Αξέχαστες θα μείνουν οι ικεσίες του θείου Καραμανλή να ενταχτούν στην γαλάζια στρούγκα κάνοντας κάποιους και υπουργούς. Αξέχαστοι θα μείνουν και κάποιοι μεγαλόσχημοι του ΠΑΣΟΚ που γνώριζαν άριστα τις τεχνικές του παρακράτους. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα αγωνιώδη ταξίδια του Μητσοτάκουλα να πείσει ομάδες παρακρατικών να πάνε στη ΝΔ. Ήταν η εποχή που άρχισαν να κάνουν φανερά γλέντια και να εμφανίζονται καμαρωτά ως κληρονόμοι του Εθνικισμού.

    Η πλαστικές εποχές των υπόλοιπων ετοίμασαν το έδαφος να αποδεχτεί η κοινωνία φανερά πια τον χώρο, που για να υπάρχει βολόδερνε στο 0,1% εκλογικά. Με πρόσχημα την κρίση και τα προβλήματα της χώρας το 10%-15% κάνει δυναμική εμφάνιση και είσοδο κανονικά στο κοινοβούλιο το οποίο χρόνια τώρα είναι κυνοβούλιο.

    Στις εποχές που ζούμε η προστάτιδα Αμερική παρέδωσε την διαχείριση (προσοχή την διαχείριση) στην Ναζιστική Ε.Ε. Η αποικία άλλαξε προϊστάμενο, λοιπόν. Ο νέος προϊστάμενος έχει άλλα κόλπα. Με συνοπτικές διαδικασίες κατάπιε ό,τι θεωρούσες "δημοκρατικό", σοσιαλιστικό και πάνω απ' όλα εξευτέλισε την αριστερά σκορπώντας φόβο και τρόμο στην μάζα. Τα μπάζα της πολιτικής τα έβαλε στην γωνία προσφέροντάς σου "ελπίδα" δημιουργώντας ένα κράμα που σου φαίνεται ίδιο ακόμη και αν βρωμάει ΚΑΜΕΝΟ ΑΛΕΞΗ. Η δουλειά, που κλήθηκαν να κάνουν, τελειώνει σύντομα και θα ακολουθήσουν τον δρόμο των προκατόχων "δημοκρατών".

    Αφού λοιπόν οι προστάτες θα χρειαστούν "κυβερνήτες" και οι πρόθυμοι δεν έχουν να κρύψουν πια τίποτε, αφού οι εποχές είναι ευνοϊκές και ουσιαστικά βασιλεύει ο φόβος, ποιος μένει να αναλάβει μετά βαΐων και κλάδων; Μα αυτός που δήλωσε πριν λίγο καιρό πως καλά όλα τα άλλα, όμως από την Ευρώπη δεν μπορούμε να φύγουμε.

    Η ψήφος, λοιπόν, στην Χ.Α δεν είναι διαμαρτυρίας και θυμού, είναι το ποσοστό τους και λίγο παρακάτω από το πραγματικό. Δεν υπάρχει λόγος να κρύβονται κάτω από άλλες σημαίες. Γεγονός πάντως είναι πως όπου κι αν κατέληξε ο υπόλοιπος λαός δεν πήγε προς την Χ.Α. Αυτό είναι λογικό, γιατί όπως και να καταντήσεις, αυτή η κληρονομικότητα του καθαρού αίματος και της Εθνικοπαραφροσύνης ακόμη και σε έναν "σκεπτόμενο" οπαδό του Σταύρου του Γιούγκερμαν μόνο γέλιο προκαλεί επειδή το στομάχι είναι ακόμη γεμάτο. Τα πράγματα αλλάζουν όταν αρχίζεις να σφίγγεις το ζωνάρι και μάλιστα σε εποχές "ευδαιμονίας".

    Τώρα που δεν κρατιούνται τα προσχήματα από τους "προστάτες" της χώρας, τώρα που εναγκαλίζονται δεξιοί και αριστεροί στις εξέδρες, τώρα που όλα έγιναν ένα, ποιος θα εμποδίσει την ανάθεση της "κυβέρνησης" στην Χ.Α; Μη μασάς, δεν χρειάζονται εκλογές και άλλα κόλπα τύπου δημοκρατικών δημοψηφισμάτων. Μόλις ολοκληρώσει ο Τσίπρας την δουλειά οι δηλωμένα επίσημα παρακρατικοί είναι οι μοναδικοί που θα εμπιστευτούν οι "σύμμαχοι" για την αποικία.

    Είναι οι ίδιοι που μάζευαν τους απέχοντες "ξεκαθαρίζοντας" τους εκλογικούς καταλόγους από κάποιες άλλες εκλογές και τους έστελναν "διακοπές" στα νησιά. Είναι οι ίδιοι που δεν λένε στον ξένο παράγοντα ποτέ όχι κάνοντας την ελληνική σημαία παραβάν του άκρατου δοσιλογισμού, ραγιαδισμού και μηδενικής νοητικής και συναισθηματικής νοημοσύνης. Δεν είναι καθόλου τυχαία η χρήση μέχρι εξευτελισμού των εθνικών συμβόλων από μαϊμούδες. Η σημαία γίνεται "μαϊμού" και ο Κατοχικός εξουσιαστής τρίβει τα χέρια του.
    Ο Τσίπρας  ήταν μια παρένθεση των απόνερων που βαυκαλίζονται να αποκαλούνται "δημοκράτες" και "αριστεροί".

    Τα αποτελέσματα αυτών των εκλογών δείχνουν ένα και μοναδικό πράγμα. Η τελική λύση θα είναι με "κυβερνήτες" και οπαδούς που δεν ντρέπονται πια να βγαίνουν στην σκηνή μόλις ανοίγει η αυλαία. Μια αυλαία που έκλεισε οριστικά για μια χώρα και για μια πατρίδα όπως την είχες στην καρδιά σου.

     
     
    Next previous home

    Αναζήτηση στο ιστολόγιο

    -------\ KRYON IN HELLENIC /-------

    -------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
    Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

    ------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

    ------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
    Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

    Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

    free counters