Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ «Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ»


Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
«Όποιος δεν γνωρίζει την αλήθεια είναι απλά βλάκας, όποιος όμως την γνωρίζει και την ονομάζει ψέμα, είναι εγκληματίας».
Bertolt Brecht


Έχετε αναρωτηθεί γιατί δεν δείχνουν όλη την αλήθεια για τους λαθρομετανάστες οι δημοσιογράφοι ; Αυτά που γίνονται σημερα στην Γερμανία είναι το λιγότερο που θα δουμε αύριο στην δική μας χωρα. Και αρχίζουμε :

Μια γυναίκα πενήντα ενός ετών, η οποία διέμενε σε ένα διαμέρισμα 90 τετραγωνικών στην πόλη Nieheim της Γερμανίας, την πέταξαν έξω από το διαμέρισμά της διότι το χρειάζονταν για να εγκαταστήσουν λαθρομετανάστες.

Η Γαλλία, όπως ανεφερεται σε γαλλικά μπλογκς, δεν θα δεχτεί παραπάνω από 30.000 λαθρομετανάστες ενώ οι ίδιοι οι Γάλλοι είναι ευχαριστημένοι που όλοι πάνε στην Γερμανία και καθημερινά δημιουργούνται εκεί πολλαπλά προβλήματα. Το ίδιο συμβαίνει και στη δική μας χώρα, δηλαδή η Τουρκία χαίρεται όσο διογκώνονται τα προβλήματα με τους μετανάστες και στην χώρα μας.

Στην Κολονία, στις 26-9-2015, γονείς οι οποίοι έχουν παιδιά με κάποιο νοητικό πρόβλημα είναι εξωφρενών επειδή πρέπει να απομακρύνουν τα παιδιά τους από τα σχολεία τα οποία είχαν ειδικές εγκαταστάσεις για αυτά τα παιδιά, προκειμένου να δοθούν οι χώροι στους λαθρομετανάστες. Εντωμεταξύ οι δάσκαλοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Με τα παιδιά των λαθρομεταναστών δημιουργείται πρόβλημα στις τάξεις λόγω της αδυναμίας συνεννόησης και του μεγάλου αριθμού μαθητών.


Κάποιοι δάσκαλοι παραπονούνται ότι δεν γίνεται πλέον κανονικό μάθημα με συνέπεια το επίπεδο μάθησης να χάνεται όλο και περισσότερο και οι ίδιοι οι καθηγητές να έχουν φτάσει στο σημείο νευρικής κρίσης. Οι περισσότεροι κάνουν τις καταγγελίες τους ανώνυμα σε διάφορους δημοσιογράφους και στα μπλογκ, γιατί φοβούνται να μην τους διώξουν από τα σχολεία αν το μάθουν οι αρχές.

Σε δύο περιοχές στη Γερμανία έκλεισαν την πυροσβεστική σχολή και το κτίριο διατίθεται πλέον στους λαθρομετανάστες.

Στο Hamburg, 25-9-2015, δεν μπορούν πλέον να ησυχάσουν διότι 5 φορές την ημέρα ακούγεται ο ιμάμης να φωνάζει την μουσουλμανική προσευχή από τον μιναρέ.

Στο Halle της Γερμανίας, 28-9-2015, στο κτίριο της Κοινωνικής Πρόνοιας 300 λαθρομετανάστες, στην πλειοψηφία άντρες, εισέβαλαν μέσα στο κτίριο φωνάζοντας και σπάζοντας ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Οι υπάλληλοι κλειδώθηκαν μέσα στα γραφεία τους και έπαιρναν τηλέφωνο την αστυνομία ζητώντας βοήθεια.

Στην Σαξονία γίνονται πολλές κλοπές, αλλά η αστυνομία δεν προλαβαίνει και ούτε απαντά στις απεγνωσμένες κλίσεις των πολιτών. Είναι τόσο υπερφορτισμένοι και απασχολημένοι καθημερινά με τους λαθρομετανάστες, με αποτέλεσμα την ανεξέλεγκτη αύξηση της εγκληματικότητας στην περιοχή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες του ίδιου του διοικητή της αστυνομίας, Rainer Wendt, (DPoIG), μέσα στις κατασκηνώσεις των παράνομων μεταναστών διαπιστώθηκε ότι δραστηριοποιούνται διάφορες θρησκευτικές ομάδες του Ισλάμ π.χ. Σουνίτες, Σιίτες κλπ, οι οποίες μάλιστα διαθέτουν και οπλισμό, άγνωστο από πού τον προμηθεύτηκαν, γεγονός που καθιστά την όλη κατάσταση άκρως εκρηκτική και επικίνδυνη.

Σε κατασκηνώσεις μέσα σε γήπεδα μαχαιρώνονται και μαλώνουν καθημερινώς λαθρομετανάστες από το Αφγανιστάν και την Συρία. Την περασμένη βραδιά μερικοί κοιμήθηκαν έξω, γιατί κάποιοι «έξυπνοι» Γερμανοί τους στοίβαξαν όλους μαζί, μην υπολογίζοντας ότι οι χριστιανοί Σύριοι φοβούνται τους Αφγανούς μουσουλμάνους. Ένας Σύριος μάλιστα ανέφερε ότι οι Αφγανοί τραγουδούσαν το ρεφρέν ενός τραγουδιού το οποίο πάντα το κάνουν όταν… αποκεφαλίζουν χριστιανούς. Οι Σύριοι λέγανε, «φύγαμε από την φρίκη των σφαγών, και μας βάζετε μαζί με αυτούς να κοιμηθούμε σε μια αίθουσα εδώ στην ξενιτιά;»

Στην περιοχή του Σάαρλαντ και συγκεκριμένα στο Λέμπαχ, οι πολιτικοί, η τοπική ηγεσία και οι θρησκευτικοί ηγέτες έφεραν σε κατασκήνωση 300 μετανάστες και έσπευσαν να μεριμνήσουν για αυτούς. Μια μεγάλη ομάδα από αυτούς μπήκε σε ένα σουπερμάρκετ, πήραν ό,τι ήθελαν και κατέστρεφαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Όταν η διεύθυνση τους αντιμετώπισε, αυτοί φώναξαν και άλλους συμμάχους τους και τα έκαναν όλα γυαλιά καρφιά. Όταν έφτασε η αστυνομία ήταν ανήμπορη να κάνει οτιδήποτε. Το σουπερμάρκετ είναι τώρα κλειστό και συγχρόνως σε άλλα δύο σουπερμάρκετ στο Λάιμπτσιχ έγινε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Οι κάτοικοι σηκώνουν πλέον τα χέρια. Όλα αυτά στη Γερμανία.

Σε μια πρώην στρατιωτική βάση των ΗΠΑ στην Bayernkaserne, λίγο πιο έξω από το Μόναχο, στεγάζονται περίπου 2.000 λαθρομετανάστες. Ομάδες για τα δικαιώματα των γυναικών αναφέρουν ότι υπάρχει εξαναγκασμός σε βιασμούς και σε πορνεία κάθε μέρα. Άντρες, γυναίκες, ακόμα και παιδιά κοιμούνται ο ένας δίπλα στον άλλο σε τέντες και σύμφωνα με έναν κοινωνικό λειτουργό, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στην τηλεόραση, η κατασκήνωση είναι το μεγαλύτερο μπουρδέλο στην πόλη όπου η τιμή για να πας με μια γυναίκα μετανάστρια είναι 10 ευρώ.

Την ίδια στιγμή οι λαθρομετανάστες λένε στις Γερμανίδες να… σκεπάζονται και να φοράν μαντήλα.

Στο Villingen Schwenningen οι κάτοικοι έχουν χάσει την νυχτερινή τους ησυχία. Τα βράδια οι λαθρομετανάστες τριγυρίζουν σαν άγρια ζώα μέσα στους δρόμους, φωνάζοντας, μαλώνοντας, παίρνουν ναρκωτικά και κάνουν ότι θέλουν. Οι κάτοικοι δεν μπορούν πλέον να κοιμούνται ήσυχα την νύχτα με αποτέλεσμα να έχει πειραχτεί η υγεία τους.

Στο Αμβούργο έχουν παρουσιαστεί κρούσματα μαλάριας, τύφου, πολιομυελίτιδας, Ηπατίτιδας Β κ.α. Στο Lübbecke στη Γερμανία, σε ένα γυμνάσιο έδωσαν 15 λεπτά διορία στους μαθητές να απομακρυνθούν όλοι από το σχολείο γιατί υπήρχε άμεση ανάγκη να εγκαταστήσουν εκεί τους λαθρομετανάστες. Φυσικά όταν θα έμπαιναν θα διέλυαν τα πάντα.

Ακόμα σημειώθηκαν τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον εκκλησιών στο Duisburg σε περιοχές όπου κατοικούν πολλοί μουσουλμάνοι. Σπάσανε παράθυρα, βάλανε μπουρλότα στις αίθουσες συγκεντρώσεως των πιστών, σπάσανε τα λουκέτα της εκκλησίας και στο διπλανό χωριό επίσης κατέστρεψαν το ναό με μεγάλες πέτρες.

O Miroslav Jovic, αστυνομικός στα σύνορα τις Σερβίας, δήλωσε στα γερμανικά ΜΜΕ ότι το 90 % δεν είναι λαθρομετανάστες αλλά κάτι ύποπτο, διότι οι περισσότεροι δηλώνουν την… ίδια ημερομηνία γεννήσεως, 1 Ιανουαρίου, γιατί μάλλον είναι πιο εύκολο να θυμούνται αυτή την ημερομηνία.

Ότι οι λαθρομετανάστες είναι πλέον το «όπλο» εναντίον των λαών μας και της θρησκείας μας, είναι φως φανάρι όπως λέει η Γερμανίδα πολιτικός επιστήμονας, Kelly M. Greenhill, η οποία το 2010 έβγαλε το βιβλίο, «Weapons of mass immigration forced displacement, coercion, and foreign policy».
….Η επομενη φαση θα είναι, «the war in the cities of Europe»…………

Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές, θα χτυπήσουν στα πρώτα κρύα του χειμώνα. Εδώ θα βοηθήσει πολύ η ψυχολογική κατάσταση των λαθρομεταναστών που δεν θα έχουν βρει αυτά που περίμεναν και θα είναι πολύ ταλαιπωρημένοι και απογοητευμένοι. Μέσα στις κατασκηνώσεις που θα βρίσκονται, θα έχουν εγκατασταθεί οι λεγόμενοι «κρυμμένοι πολεμιστές», που θα περιμένουν το σύνθημα να ξεσηκώσουν την μάζα ταλαιπωρημένη και κρυωμένη. 

Η NSA τους έχει ήδη μάθει τις τοποθεσίες με τις αποθήκες όπλων, που και πότε μπορούν να τα βρουν, για αυτό γέμισε με αυτούς τις γερμανικές βάσεις σε όλες τις γωνιές της Γερμανίας.
Το δεύτερο τους χτύπημα, σύμφωνα με τα σενάρια που κυκλοφορούν σε γερμανικά μπλογκς, θα είναι να αδειάσουν τα σουπερμάρκετ μέσα σε λίγες ώρες για να δημιουργηθεί πανικός. Νερό και τροφή θα είναι δυσεύρετα διότι οι λαθρομετανάστες αν δεν έχουν πλέον τα απαραίτητα θα λεηλατήσουν ότι βρουν μπροστά τους.

Αναμένεται πάντα από τους «μυστικούς στρατιώτες πολέμου» να τους ενθαρρύνουν για εξεγέρσεις. Ο θυμός, η απελπισία και το μίσος, θα υπερισχύσουν και θα αρχίσουν οι πόλεμοι μέσα στις πόλεις. Θα σκοτώνουν όποιον βρουν μπροστά τους, θα βιάζουν, θα βάζουν φωτιές και θα καταστρέφουν. Έτσι οι Αμερικανοί, θα τους χρησιμοποιήσουν για να κάνουν όλες τις βρωμοδουλειές τους. Και να θέλει ο λαός να υπερασπιστεί το σπίτι του, το αγροκτήμα του, δεν θα μπορεί γιατί θα υπάρξει και επίθεση από τον ουρανό, (από αέρος επιθέσεις).

Ο πόλεμος θα αποθαρρύνει άλλους οικονομικούς λαθρομετανάστες να έρθουν στην Ευρώπη. Τα θύματα στους πολίτες και οι καταστροφές θα έχουν κάποιες παρενέργειες σε παγκόσμιο επίπεδο. Θυμηθείτε τον 1ο, και 2ο Παγκόσμιο πόλεμο. Το οικονομικό λόμπυ των Σιωνιστών ήταν αυτοί που χρηματοδοτούσαν τον ιδιωτικό στρατό!!!!!!!! Οι Αμερικανοί φοβούνται να μην γίνουν γνωστοί οι πραγματικοί υπεύθυνοι του 2ου Παγκοσμίου πόλεμου. Ξυπνήστε!!!!

Πρόσφατα ένας ηγέτης των μουσουλμάνων δημοσίευσε στο twitter το εξής χαρακτηριστικό : «Αδέλφια ήρθε η ώρα. Ο Αλλάχ μας υποσχέθηκε αυτήν την γη και θα κρατήσει το λόγο του. Έρχεται η ημέρα της εκδίκησης. Ας χυθεί επιτέλους αίμα επάνω στα ευρωπαϊκά γουρούνια. Γινόμαστε όλο και πιο πολλοί, όλο και πιο δυνατοί. Σε λίγο θα αρχίσουμε. Ο προφήτης και η ευλογία του Θεού να σας σκεπάζει, θα είναι περήφανος για εμάς».


ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr

- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/erxetai-o-polemos-ton-poleon.html#sthash.erxJcszF.dpuf

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΟΤΙ ΤΟ Κ.Ι.Σ. ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ

rottschild 1
( σημ. Αλφειού, … Λέων Βαρούχ … who is ; )


Artemis Sorras ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ


ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 1890 ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ 125 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΕΠΟΧΗ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΘΕ ΕΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΕΠΙ 125 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙ ΤΙΣ % ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 125 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ


ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΕΛΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΟΛΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΣ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ ΜΑ ΠΩΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΧΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΕΤΟ ΕΕΕΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΕΧΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ


ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ [ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 125 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑΣ ΚΛΟΠΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΕΕ ]


ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΟΛΙΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΥΧΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ Ε.Υ.Π. ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟ ΠΟΣΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ?????


ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΣΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΣΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΕΡΕΥΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΛΑΤΕ


ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
………………………………………….
ΚΙΣ

( απορία… τον Παρθενώνα γιατί τον έχουν στο μπάνερ ;;; )


http://alfeiospotamos.gr/?p=17977

Ετσι θα γίνει η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών

 
Θολό είναι το τοπίο που διαμορφώνεται στις τράπεζες για τις επικείμενες αυξήσεις κεφαλαίου καθώς οι κεφαλαιακές ανάγκες που θα προκύψουν διαρθρώνονται σε τρεις πυλώνες τους δυο εκ των οποίων θα κληθούν να καλύψουν οι ιδιώτες και τον τελευταίο το Δημόσιο μέσω του ΤΧΣ....
Ωστόσο –σύμφωνα με μέχρι στιγμής δεδομένα- ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα συμβεί σε περίπτωση που η συμμετοχή των ιδιωτών δεν ανταποκριθεί στα standards, ενώ μόνο σίγουρο είναι ότι εφόσον η διαδικασία ολοκληρωθεί εντός του έτους δεν θα υπάρξει bail in καταθέσεων. Σε αυτή τη φάση το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και η Τράπεζα της Ελλάδος σε συνεργασία με τις ευρωπαϊκές αρχές, τις διοικήσεις των τραπεζών και κυβερνητικούς αξιωματούχους ξαναγράφουν το νόμο που διέπει τη λειτουργία του ΤΧΣ. Όπερ σημαίνει ότι η διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών θα διαφοροποιηθεί έναντι αυτής που ακολουθήθηκε την προηγούμενη φορά. Πόσες και σε ποια σημεία θα είναι οι αλλαγές και σε πιο βαθμό θα επηρρεάσουν θετικά ή αρνητικά το σύνολο της διαδικασίας είναι ακόμα ασαφές. Σίγουρο θεωρείται ότι οι νομικές υπηρεσίες των τραπεζών δαμορφώνουν προτάσεις που θα τις εισηγηθούν στο ΤΧΣ και την κυβέρνηση και οι οποίες έχουν προκύψει από τις επαφές των διοικήσεων με τους ξένους επενδυτές. Στόχος των τροποποιήσεων είναι να ενισχυθεί η διασφάλιση των ιδιωτών μετόχων, η διοικητική αυτοτέλεια των τραπεζών, να ελεγχθεί η παρεμβατικότητα του Δημοσίου και να δημιουργηθεί ένας φερέγγυος μηχανισμός συνεργασίας ιδιωτών μετόχων και Δημοσίου. Παράλληλα οι νομοτεχνικές βελτιώσεις στοχεύουν στη διευκόλυνση της εισόδου των επενδυτών, καθώς και στην εξασφάλιση του χειρισμού μελλοντικών κεφαλαιακών αναγκών. Σε αυτή τη φάση και με βάση πρόβλεψη του ισχύοντος νόμου, που δεν αναμένεται να αλλάξει, οι ιδιώτες μέτοχοι των τραπεζών θα κληθούν να εισφέρουν κεφάλαια ίσα με το άθροισμα του αποτελέσματος του Asset Quality Review και του βασικού σεναρίου των stress tests, ενώ το Δημόσιο θα καλύψει το δυσμενές σενάριο των ασκήσεων. Τραπεζίτες, κυβέρνηση και ΤΧΣ δεν έχουν εξετάσει όμως, μέχρι τώρα, την ανάγκη προσαρμογής στα κριτήρια της Βασιλείας ΙΙΙ που προβλέπουν ότι το Liquidity Coverage Ratio θα πρέπει να ανέλθει στο 70% από 1/1/2016. Το LCR είναι το αποτέλεσμα της διαίρεσης των High Quality Liquid Assets ως προς τις υπολόγιζομενες καθαρές εκροές (εισροές-εκροές) κεφαλαίων για περίοδο 30 ημερών σε κατάσταση σοκ. Στην ελληνική πραγματικότητα αυτό μεταφράζεται στο σύνολο του τραπεζικού συστήματος στα 25 δισ. καθαρές εκροές, σενάριο που υλοποιήθηκε τον Ιανουάριο σε πραγματικές συνθήκες. Όσον αφορά τα κεφάλαια υψηλής διαβάθμισης (HQLA) μετά από τροποποιήσεις του συγκεκριμένου κανονισμού αυτά περιλαμβάνουν:
 Στα Level 1:
 - Ρευστό και καταθέσεις στην κεντρική τράπεζα
 - Συγκεκριμένες μορφές ομολόγων εγγυημένα από το Δημόσιο ή/και τις κεντρικές τράπεζες Τα οποία όμως δεν έχουν εκχωρηθεί προς χρηματοδότηση. Επίσης τα συγκεκριμένα assets μπορεί να υποβληθούν σε haircut. Στα Level 2: Αυτά χωρίζονται σε Leve 2A και Level 2B. Τα Level 2A περιλαμβάνουν:
 - Συγκεκριμένα κρατικά χρεόγραφα, - καλυμμένα ομόλογα και - εταιρικά ομολογιακά δάνεια υψηλής διαβάθμισης Τα Level 2B περιλαμβάνουν:
 - Χαμηλότερης διαβάθμισης εταιρικά χρεόγραφα (άρα και ομολογιακά δάνεια)
 - Στεγαστικά δάνεια πλήρους εξασφάλισης 
- Και μετοχές υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις Σύμφωνα όμως με τη σχετική οδηγία της BIS τα Level 2 Assets δεν μπορεί να υπερβαίνουν το 40% των συνολικά υπολογιζομένων στο HQLA κεφαλαίων, που πρακτικά σημαίνει ότι οι τράπεζες χρειάζονται περισσότερα μετρητά και κρατικά ομόλογα ανώτατης διαβάθμισης.
Τέλος τα Level 2B
Assets δεν μπορούν να υπερβαίνουν το 15% του συνολικού HQLA. Συνεπώς το HQLA αποτελείται κατ ελάχιστον από: - 60% Level 1 κεφάλαια
 - 25% Level 2A κεφάλαια
 - 15% Level 2B κεφάλαια Για να μπορέσουν οι τράπεζες να χαρακτηριστούν φερέγγυες υπό τους νέους κανονισμούς της Βασιλείας ΙΙΙ θα πρέπει το LCR Ratio να διαμορφώνεται στο 70%, συνεπώς ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων των stress tests τα εισφερθέντα στο βασικό σενάρια κεφάλαια θα πρέπει να καύπτουν αυτά τα επίπεδα εξασφαλίσεων. Σε διαφορετική περίπτωση ο επόπτης (SSM) θα είναι υποχρεωμένος να περάσει το θέμα στο εποπτικό συμβούλιο και από εκεί στην ΕΚΤ. Εν συνεχεία θα εμπλακεί η Κομισιόν για να αποφασιστεί αν κάποια συστικμή τράπεζα πρέπει να τεθεί σε ειδικό καθεστώς και σε ποιό. Για μη συστημικές τράπεζες δεν ισχύουν τα ίδια standards, σε αυτή τη φάση. Αν όμως τεθούν σε διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης μέσω του ΤΧΣ τότε αυτό ενδέχεται να αλλάξει. Σε αυτό το πλαίσιο μπορεί να επιτραπεί η έκδοση και CoCos καθώς και η χρήση του αναβαλόμμενου φόρου αλλά μέχρι συγκεκριμένο ύψος που θα καθορίζεται από το συνολικό ύψος των κεφαλαίων που θα εισφερθούν στις αμκ. Όπερ σημαίνει ότι ο αναβαλλόμενος φόρος μπορεί να περιλαμβάνεται στα
 Level 1 assets,
 ενώ τα CoCos στα Level B.
 Αντιστοίχως μπορεί να διασωθούν και συγκεκριμένες κατηγορίες ομολόγων μειωμένης εξασφάλισης εφόσον εμπίπτουν έστω στην κατηγορία Level 2B.
 Ο νέος νόμος για ανακεφαλαιοποιήσεις
-ΤΧΣ Σίγουρο θεωρείται ότι ο νέος νόμος θα περιλαμβάνει όλα τα σημεία της κοινοτικής οδηγίας BRRD η οποία προβλέπει και τη διαδικασία του Bail in με σειρά (μέτοχοι, ομολογιούχοι, καταθέτες) με το τελευταίο σκέλος να καίσταται ενεργό από την 1η Ιανουαρίου του 2016. Παράλληλα θα ενσωματώνει και τις οδηγίες της Βασιλείας ΙΙΙ, όπως αυτές εκειδικεύονται στα κείμενα της BIS και τις αποδέχεται δεσμευτικά η ΕΚΤ και η Κομισιόν. Στο πλαίσιο του νέου νόμου θα περιλαμβάνονται και οι ενέργειες για τη δημιουργία νέας αγοράς κόκκινων δανείων (NPL Market) το οποίο περιλαμβάνεται στο τρίτο Μνημόνιο και μέσω της οποίας εκτιμάται ότι θα αυξηθεί η αποδοτικότητα των στοιχείων του ενεργητικού των τραπεζών αντιστρέφοντας σε οργανικά κέρδη προβλέψεις που είχαν διενεργηθεί παλαιότερα. Παράλληλα σε τεθεί σε εφαρμογή και η διαδικασία αναδιάταξης των διοικητικών συμβουλίων των τραπεζών καθώς συγκεκριμενοποιούνται τα προσόντα των στελεχών που θα τα πλαισιώνουν. Σε αυτό το πλαίσιο έως τα τέλη Ιουνίου 2016, μετά την επισκόπηση των διοικητικών συμβουλίων των τραπεζών από το ΤΧΣ, τα μέλη μπορεί να αντικαθίστανται με τρόπο με τον οποίο εξασφαλίζεται ότι τα δ.σ. των τραπεζών περιλαμβάνουν τουλάχιστον τρεις διεθνείς ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες με γνώση και μακρά πείρα στην τραπεζική, χωρίς σχέση κατά την προηγούμενη δεκαετία με ελληνικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Οι εμπειρογνώμονες αυτοί θα προεδρεύουν σε όλες τις επιτροπές.


http://www.ksipnistere.com/2015/10/blog-post_129.html

ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟ DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Στην εποχή της γενετικής, η αποκωδικοποίηση αρχέγονων μυστικών αποτελεί μία κατάκτηση της ανθρωπότητας. Η επιστήμη των προηγμένων λαών φθάνει πια εκεί που δεν έφθασε ποτέ στην καταγεγραμμένη ιστορία μας.

Φυσικά η Ελλάδα μία χώρα που επενδύει στην έρευνα και ανάπτυξη λίγο πάνω από το 0% του ΑΕΠ της δεν μπορεί να περιμένει και πολλά. Μάλλον καλύτερα απλά περιμένει τους άλλους λαούς να την ενημερώσουν, κάποιες δεκαετίες μετά φυσικά, για εκεί που έφθασαν αυτοί με τα ελληνικά πεφωτισμένα μυαλά της ξενιτιάς.

"Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια" υπήρξε για αιώνες το ελληνικό μότο απέναντι στο "Deutschland über alles", το "Vive la France" και το "God bless America". Το ελληνικό DNA.

Η πατρίδα απαιτεί όμως διαχρονικά θυσίες και αίμα και περίτεχνα η ελληνική κυρίαρχη αμυντική σκέψη τις τελευταίες δεκαετίες καταλήφθηκε, όπως και άλλοι τομείς της δημόσιας διοίκησης, από τις μίζες επίορκων υπουργών και δημοσίων υπαλλήλων. Λειτουργοί που έκλεβαν ή έκλειναν τα μάτια στις κλοπές του δημοσίου χρήματος έναντι ενός φθηνού ανταλλάγματος προσωπικής ικανοποίησης σε χρήμα ή/και είδος.

Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, ιδιαίτερα δαπανηρές ομολογουμένως παλαιότερα, έμειναν σκόπιμα άεργες και απούσες για πρώτη φορά στην ιστορία τους από τα διεθνή πεδία των μαχών. Επιτρέποντας στους άλλους λαούς να καρπώνονται τους αγώνες και τις θυσίες τους στα τραπέζια των διαπραγματεύσεων. Η στρατιωτική θητεία μειώθηκε απελπιστικά και ύποπτα, διασπώντας τους δεσμούς κοινωνίας και ένστολου προσωπικού, λαού και φυλάκων της κοινωνίας του. Σε μία άγρια Δύση όπου όλοι έχουν πια πρότυπα ιδεολογικής αφοσίωσης, νεκρά ή ανάπηρα αδιάφορο, η ελληνική νεολαία εγκλωβίστηκε σε μία απατηλά εξασφαλισμένη τρίφυλλη ζωή. Για πoια πατρίδα να πεθάνεις τελικά; Για πoιο γείτονα;

Η θρησκεία εκμαυλίστηκε στο μεδούλι της και υποτάxθηκε στη πολιτική εξουσία, την αθεΐα. Ένοχα σιώπησε στη διαγραφή της θρησκευτικής συνείδησης του ελληνικού λαού υπό το πρόσχημα της ανεξιθρησκίας που ύπουλα και μοντέρνα έντυσε την υποταγή στο τίποτα. Η επίσημη εκκλησία γεμάτη ντροπές δεν καταδίκασε την αθεΐα στην επίσημη μορφή της και σαν εξαπτέρυγο προσπάθησε μάταια να δελεάσει τον αρνητή της. Ένα όνειδος σε μία ιστορία αγώνων, θυσιών και μαρτύρων.

Την ελληνική οικογένεια ανέλαβαν τα κακέκτυπα πρότυπα της προσωπικής αποτυχίας, της ιδεολογικής εκπόρνευσης και της μοναχικής δοξασίας. Μία τηλεοπτική καταιγίδα εκμαυλισμού της γεύσης των γερόντων ήταν αρκετή για κουνήσει συθέμελα τον πυρήνα της ελληνικής οικογένειας. Η είσοδος νεαρών οικονομικών μεταναστριών παράλληλα ανέλαβε έξυπνα την διάλυση της ώριμης ηλικίας που παραδόθηκε λαίμαργα στην εμπορία της σάρκας.

Τελευταίο και σκληρότερο χτύπημα η "απολιτίκ" ελληνική κοινωνία. Με την επιβολή της πολιτικής αλητείας, η κοινωνία του Αριστοτέλη, των πολιτικών ζώων, κατάντησε να εκλέγει την εξουσία της με μία δημοκρατία γιαλαντζί και τη συμμετοχή του 55% του λαού. Λίγο πιο πάνω από την κατάλυση της έννοιας της πλειοψηφικής δημοκρατίας, στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία και αντέγραψε η σημερινή εποχή της γενετικής.

Ό,τι διαλύεται όμως ανασυντίθενται και δεν μένει να δούμε αν ο άθεος Πρωθυπουργός μας, με την πολιτική συμπαιγνία του, παίξει σύντομα το λαϊκό άσμα "Μπήκαν στη πόλη οι οχτροί", αναπολώντας όλοι μας την εποχή των λουλουδιών. Τότε που τίποτα δεν προμήνυε τη διάλυση του DNA των Ελλήνων τέσσερις δεκαετίες μετά...

πηγη
http://www.ksipnistere.com/2015/10/dna.html

Η Ατλάντεια Ρώμη εναντίον Ελλήνων.(Αιρετική άποψις)



Η Ατλάντεια Ρώμη τής Κρόνιας Θρησκείας όχι μόνο κατέκτησε τήν Ελλάδα...έσβησε κάθε τί Ελληνικό από τήν Ευρώπη καί τήν Ανατολή...αλλά επέβαλαν καί τήν λατινική σέ όλη τήν Δύση καί χάθηκε ή Ελληνική παγκοσμιότητα...!!!

Τα αδέλφια Κύριλλος και Μεθόδιος δύο Βυζαντινοί μοναχοί δημιούργησαν τήν σλαβική γραφή , τό Κυριλλικό αλφάβητο, πού αντί νά τούς τό δώσουνε στήν Ελληνική, αποτελεί ένα σύμπλεγμα Ελληνικών καί Λατινικών...γιατί;
Γιά νά επιβληθεί ή Λατινική.

Καί τώρα ακόμα προσπαθεί ή σιωνιστική συνωμοσία νά λατινοποιήσει τήν Ελληνική γραφή. ..!!!
Καί οι Οθωμανοί πού χρησιμοποιούσαν την αραβική γραφή για να καταγράψουν την γλώσσα τους.. μέ την κεμαλική μεταρρύθμιση εκλατινίσθηκαν...όχι τυχαία βέβαια...!!!




 Όταν ή Ρώμη κατέκτησε τήν Ελλάδα...

Ο Αυτοκράτορας Κλαύδιος « διέγραψε από την λίστα των Δικαστών έναν ευγενή, έναν από τους αρίστους της Επαρχίας της Ελλάδος, επειδή δεν μίλαγε Λατινικά . (Σουητώνιος «Ζωή των δώδεκα Καισάρων» Κλαύδιος, 16).

«Ηταν από παλιά νόμος, οτιδήποτε διαβήματα έκαναν οι έπαρχοι, αλλά και οι υπόλοιποι κρατικοί υπάλληλοι, να γίνονται στη γλώσσα των Ιταλών (τα Λατινικά)».
 «Και αυτά που γίνονταν στην Ευρώπη στην παλιά εποχή, από ανάγκη παρέμειναν εν ισχύ για τους πολίτες, παρά το ότι ήταν Έλληνες κατά πλειοψηφία, να μιλάνε δηλαδή Λατινικά, ειδικά όταν ασχολούνταν με δημόσιες υποθέσεις»Ιωάννης ο Λυδός, De Magistratibus ΙΙΙ, 68

Τέτοια ήταν ή κατάντια πού οί Έλληνες ήταν πολύ υπερήφανοι να ονομάζονται «Ρωμαίοι», μια που άλλαζαν μέχρι και τα ονόματά τους σε Ρωμαϊκά: «πριν υπήρχαν τα ονόματα ηρώων, ναυμάχων και νομοθετών, τώρα δε Λουκούλλων και Φαβρικίων και Λευκανίων, των μακαρίων»[5] λέει ο Απολλώνιος Τυανεύς κατηγορώντας τους Έλληνες.

Οι περισσότεροι είχαν διπλό όνομα (πχ, Γάιος Ιούλιος Ευρυκλής, ηγεμόνας της Σπάρτης) και πολλοί είχαν μόνο Λατινικό.


Ποίοι ήτανε οί Ρωμαίοι;...

Οί Άτλαντες ποτέ δέν ξέχασαν τήν ήττα τους από τού ΄Ελληνες. Τό μίσος τους υπάρχει μέχρι σήμερα.

Μαζί μέ τόν θεό τους τόν Κρόνο είναι αμπαρωμένοι στά Τάρταρα τού υποχθόνιου κόσμου καί ετοιμάζουνε τήν ημέρα τής επιστροφής τους.

Μιά από τίς απόπειρες τής επανα-επικρατήσεώς τους ήταν καί ό Τρωϊκός Πόλεμος .
Ή δεύτερη ήττα τους. Εκεί ετοίμαζαν τήν νέα τους αυτοκρατορία...μετά όμως από τήν ήττα τους τήν εντολή γιά τό νέο κέντρο δράση τους πήρε ό Αινείας .

Ό Αινείας 'ηταν υιός τού Αγχίση. Ό Αγχίσης ήταν απόγονος τού Δαρδάνου. Ό Δάρδανος ήταν Άτλαντας και ιδρυτής της πόλεως Δαρδάνου στο Όρος Ίδα της Τρωάδος.

Ό Αινείας μέ τόν πατέρα του καί τά ξόανα τών θεών του {είχε τούς δικούς του θεούς} πήγε στήν Ρώμη μέ οδηγίες από τήν Αφροδίτη...τήν μητέρα του !!!...ο Αινείας τρία χρόνια μετά την άφιξή του στο Λάτιο έγινε βασιλιάς.




Τί είναι τό Λάτιο;

Όχι μιά τυχαία πόλη βέβαια...εκεί στό εσωτερικό τού Λατίου υπάρχει καί ή Πόλη τού Βατικανού...βεβαίως - βεβαίως...Το Βατικανό είναι ανεξάρτητο κράτος...

Στο Βατικανό εδρεύει η Αγία Έδρα μέ τόν Πάπα, παγκόσμιο ηγέτη της εκκλησίας ...αλλά ...αλλά εκεί στο Λάτιο εξόρισε ο Δίας τόν Κρόνο, ...εκεί επίσης στό Λάτιο θάφτηκε καί ό πατέρας τού Αινεία...από τό Λάτιο προήρθε καί ή Λατινική γλώσσα...

Μία από τις παραδόσεις για τον Αινεία και την ίδρυση της Ρώμης αναφέρει πως του είχε δοθεί χρησμός ότι ένα τετράποδο θα τον οδηγούσε στο μέρος όπου θα έπρεπε να ιδρύσει μια πόλη.

Μια μέρα μετά από καιρό, ο Αινείας ετοιμαζόταν να θυσιάσει μια άσπρη και έγκυο γουρούνα. Το ζώο του ξέφυγε και καταδιωκόμενο έφθασε σε ένα από τους «επτά» λόφους της μελλοντικής Ρώμης.

Από τό 146 π.Χ. πού οι Ρωμαίοι κατακτούν την Ελλάδα...
έκτοτε είμαστε συνέχεια υπό κατοχήν.

Τό Καταλάβατε...

η συνέχεια μιά άλλη φορά....
ieraellas
...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/atlantia-romi-enantion-ellinon.html#sthash.UgHigA4i.dpuf

Άλλα λένε στη Γερμανία και άλλα ο Alexis TEXAS

 
Η Γερμανία φτάνει στα όρια αντοχών της στην υποδοχή προσφύγων, είπε ο σοσιαλδημοκράτης αντικαγκελάριος ενώ ο ακροδεξιός βαυαρός Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είπε ότι τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης πρέπει να θεσπίσουν έναν κοινό ευρωπαϊκό νόμο για τους πρόσφυγες. «Χρειαζόμαστε έναν ευρωπαϊκό προσφυγικό νόμο και μια ευρωπαϊκή προσφυγική πολιτική - και γρήγορα!», είπε.

O Alexis TEXAS όμως δεν είπε ότι η Ελλάδα έφτασε στα όρια αντοχών της αλλά έθεσε το ζήτημα από το βήμα του ΟΗΕ στην... ρεαλιστική του βάση. «Αφού, επισήμανε ότι το κράτος κάνει τα πάντα για τους αφορολόγητους λαθρομετανάστες ,(για τους φορολογούμενους Έλληνες καμία μέριμνα,), κάλεσε τους ηγέτες της υφηλίου και δη της Ευρώπης να μην δομηθεί το μέλλον με τείχη αποκλεισμού. Αυτό είναι επίσημο αμερικανικό δόγμα της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Καταργήστε τα χερσαία και τα θαλάσσια σύνορα, και φέρτε τους όλους μέσα!
Σε αυτό το πλαίσιο μετάφεραν με λεωφορεία 1.000 πρόσφυγες της πλατείας Βικτωρίας στο κλειστό γυμναστήριο Γαλατσίου «προκειμένου να προστατευθούν από το κρύο». Το "Ελ. Βενιζέλος" έφτασε στον Πειραιά με 2.477 μετανάστες από την Μυτιλήνη.
Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στην Αθήνα έχει εισαχθεί ένας Ολλανδός τουρίστας που είχε την ατυχία να επισκεφτεί την πληττόμενη από την λαθρομετανάστευση Κω, με συμπτώματα που παραπέμπουν επιδημική νόσο της χολέρας. Στην Κω, οι λαθρομετανάστες αφόδευαν όπου έβρισκαν . Επίσης στην Πλατεία Βικτωρίας υπήρξαν μαζικά συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.


http://deltio11.blogspot.gr/2015/10/alexis-texas.html 
Η ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΕΔΩ
https://thethreemooges.blogspot.com

Από την Βουδαπέστη στην…πλατεία Βικτωρίας...Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια της...


Παρατηρώντας τις ειδήσεις στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, διαπιστώνεις πως η πλειοψηφία των δημοσιογράφων προβάλλουν συμπόνια για τους λαθρομετανάστες. Παρακολουθήσαμε ρεπορτάζ τα οποία...
πρόβαλλαν πολλούς ανθρώπους οι οποίοι ήθελαν να προσφέρουν βοήθεια στους μετανάστες αφού είναι φυγάδες πολέμου και έχουν χάσει τα πάντα. Όμως η αλήθεια είναι τόσο απλή ;



Μια Ουγγαρέζα δημοσιογράφος η οποία πρόσφατα ταξίδεψε από τη Βουδαπέστη στην Βιέννη με ένα τραίνο το οποίο ήταν γεμάτο λαθρομετανάστες που επιδίωκαν από την Ουγγαρία να πάνε στην Γερμανία έγινε μάρτυρας αυτής της αλήθειας.



Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια της, και επειδή η Aida Bolevar κατέχει σε ικανοποιητικό βαθμό την Αραβική γλώσσα μπόρεσε να περιγράψει την πραγματικότητα και όλα όσα λέγονταν πίσω από την πλάτη της χωρίς αυτοί να ξέρουν ότι τους καταλάβαινε.

Αυτή είναι λοιπόν η μαρτυρία της Aida Bolevar. Ακούστε την :

«Έχω ζήσει σε αραβικές χώρες 5 ολόκληρα χρόνια. Μιλώ απταίστως αραβικά, ξέρω το Κοράνι απ’ έξω, και δεν μπορεί κανείς να με κατηγορήσει για προκαταλήψεις ή ρατσισμό. Έφτασα στην Βουδαπέστη για να συναντήσω κάποιους φίλους. Όταν πήγα στο σιδηροδρομικό σταθμό του Keleti σοκαρίστηκα με αυτό που αντίκρισα.

Μάζες από ανθρώπους ισλαμικής εμφάνισης, άπλυτοι, βρώμικοι και φωνακλάδες, έκαναν θορύβο, και με εμπόδιζαν να περάσω από την είσοδο. Φώναζαν πολλές βρισιές προς το μέρος μου και προσπάθησαν να μου κλέψουν τις βαλίτσες. Επειδή όπως σας ανέφερα και πριν, μιλώ απταίστως αραβικά, καταλάβαινα όλα όσα έλεγαν.

 Όσο περίμενα το τρένο παρατηρούσα το τι γινόταν τριγύρω μου στον σταθμό. Άνθρωποι χωρίς ντροπή αφόδευαν εκεί όπου στέκονταν, οι γυναίκες ούρλιαζαν γιατί τις ξυλοκοπούσαν οι δικοί τους, οι αστυνομικούς ούτε καν τις άγγιξαν, παιδιά ούρλιαζαν ανάμεσα σε σορούς από σκουπίδια.

Δεν ήξεραν να μιλήσουν ούτε μια ευρωπαϊκή γλώσσα, ήταν θορυβώδεις και το μόνο που ξέρανε να κάνουν ήταν φασαρίες, να κλέβουν τις βαλίτσες από τους περαστικούς και να τους φωνάζουν αισχρολογίες. Το 90% από αυτούς ήταν ανάμεσα 18 με 45 χρονών, εντελώς υγιείς. Άρπαζαν τυχαία μικρά παιδιά και προχωρούσαν μπροστά παλεύοντας και χρησιμοποιώντας τα παιδιά σαν ασπίδες.

 Πέντε πολίτες με κανονικά εισιτήρια ανέβηκαν στο βαγόνι μου. Καθίσαμε κάτω, το υπόλοιπο κουπέ ήταν άδειο. Τότε μέσα σε λίγα λεπτά συνέβη το χάος.
Μια μάζα ανθρώπων ξαφνικά εισέβαλε με ουρλιαχτά μέσα στο τρένο, σαν ένα μαύρο σύννεφο. Έγιναν συγκρούσεις,συμπλοκές και άλλα θλιβερά πράγματα. 

Το αποκορύφωμα της ιστορίας ήταν όταν άκουσα κάποια στιγμή μια ομάδα να μιλούν αναμεταξύ τους με πολύ ήρεμη φωνή και να συζητούν αν θα κλέψουν ή όχι τα πράγματα μας, επειδή αυτό θα ευχαριστούσε ιδιαίτερα τον Αλλάχ, γιατί εμείς ήμασταν οι άπιστοι στα μάτια τους. Όσο για έμενα, έλεγαν ότι άξιζα ένα «καλό» βιασμό γιατί δεν ντύνομαι σαν μια σωστή γυναίκα. Δεν φορούσα μαντήλα στο κεφάλι, δεν είμαι Μουσουλμάνα και έτσι είμαι κακιά. 

Το τρένο σταμάτησε και τα μεγάφωνα ανακοίνωσαν στα γερμανικά και αγγλικά ότι το τρένο δεν θα προχωρήσει άλλο. Τα τέσσερα άτομα μαζί με εμένα που είχαμε εισιτήριο με δυσκολίες σπρώχναμε μέσα στη μάζα των μεταναστών για να βγούμε στην έξοδο.

Στην αρχή δεν θέλησαν να μας αφήσουν να περάσουμε γιατί λέγανε αναμεταξύ τους ότι τους συνέφερε να μας κρατήσουν όμηρους. Το τρένο ήταν ουσιαστικά υπό πολιορκία. Εμφανιστήκαν τότε και άλλοι μετανάστες. Αυτοί είχαν φαγητό, ψωμί, μήλα και διάφορα είδη από μπισκότα τα οποία πετούσαν στο πάτωμα ποδοπατώντας τα και φώναζοντας όλοι μια λέξη συνεχώς: ΛΕΦΤΑ! ΕΜΠΡΟΣ, ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ! 

Έπιαναν τους ανθρώπους για να τους κλέψουν, άρπαζαν τις αποσκευές και δεν άφηναν τους κανονικούς επιβάτες να περάσουν, έσπρωχναν και έβριζαν. Το μόνο που ήθελαν είναι να περάσουν καλά στις χώρες που πάνε, χωρίς να έχουν καμία διάθεση να υπακούσουν στους νόμους των χωρών αυτών.

Εκτός από μίσος, εντελώς κακοπροαίρετο, αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν πλέον τίποτα να προσφέρουν στους Ευρωπαίους.

Αυτοί είναι οι άνθρωποι τους οποίους δέχτηκε η Ευρώπη στο όνομα της ανεκτικότητας. Θα πρότεινα να μάθουμε την Αραβική γλώσσα έτσι ώστε να μπορούμε να καταλάβουμε ότι όσο μας χαμογελάνε, άλλο τόσο μας μισούν και μας φτύνουν πίσω από την πλάτη μας.

Το είδα με τα ίδια μου τα μάτια!»


ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/10/blog-post_69.html

Τι ΘΑ ΗΤΑΝ ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ εσένα ΕΛΛΑΣ;



Έρχεσαι από τα βάθη των αιώνων

Χάνεσαι στην αχλύ του χρόνου

Περπάτησες στην αρχή του χώρου

Εκφράστηκες στο φως

Δημιούργησες στο ολολαμπές

Έβαλες το χάος σε τάξη

Έκανες το σκοτάδι βατήρα κοσμικής αλληλουχίας

Έστρωσες το εκατόμπεδον του λόγου

Έστησες του πυλώνες της λογικής

Στέγασες τα ακροκέραμα των ιδεών

Οικοδόμησες τον κόσμο των γνώσεων

Έφερες τον έρωτα της νόησης

Κόσμησες το Σύμπαν

Πολέμησες και νίκησες θεούς και δαίμονες

Δεν προσκύνησες κανένα θεό

Δεν υποτάχτηκες σε καμία εξουσία

Δεν λογάριασες κανέναν φόβο

Μεταλαμπάδευσες το φως

Είσαι αέναη και αείζωη

Είσαι το φως

Σου φύτεψαν αλλογενείς σπόρους

Προσπαθούν να σε πληγώνουν

Θέλουν να σε πατάξουν

Αλλά δεν ξέρουν

Είσαι το θεμέλιο των πάντων

Βρίσκεσαι σε κάθε κύτταρο, σε κάθε μόριο

Είσαι ο νους της ύλης

Είσαι η ενέργεια που ζευγνύει

Είσαι η δύναμη που διασκορπίζει

Είσαι ο πυρήνας

Είσαι η αιώνια συνέχεια

Είσαι χωρίς αρχή και χωρίς τέλος

Είσαι παντού και ενδελεχή

Είσαι τα πάντα

Τι θα ήταν ο κόσμος χωρίς εσένα Ελλάς





diadrastika.com για το katohika.gr ... - 
See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/ti-tha-itan-o-kosmos-xoris-esena-ellas.html#sthash.bUOzvqox.dpuf

ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ ΥΠΕΡΧΩΡΟΥ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ

"Η Ρωσία διαθέτει υπερόπλα, τα οποία οι Δυτικοί ούτε καν διανοήθηκαν ότι μπορεί να υπάρχουν!"
Βλαντιμήρ Πούτιν, πρώην αρχηγός της KGB

Στις 10/04/1963 ο Χρουτσιώφ επισκέφθηκε το Κέντρο Επιστημονικών Ερευνών της ΕΣΣΔ στα Ουράλια, για να παρακολουθήσει την διεξαγωγή ενός πειράματος, που αφορούσε τα νέα Ψυχοτρονικά Υπερδιαστημικά Υπερόπλα της Σ. Ένωσης.
Στόχος του νέου υπερόπλου, ήταν το νεοναυπηγηθέν καύχημα του Αμερικανικού ναυτικού, το πυρηνικό υποβρύχιο "THRESHER", το οποίο εκείνη τη στιγμή έπλεε στον Ατλαντικό Ωκεανό συνοδευόμενο από πλοία επιφανείας, έξω από το Πουέρτο Ρίκο.
Η συσκευή έπρεπε να καμπυλώσει τον χωροχρόνο και να εισχωρήσει στο υπερδιάστημα πέρα από τις συμβατικές διαστάσεις του τρισδιάστατου χώρου και χρόνου, να επιστρέψει πίσω στο σύμπαν από ένα προκαθορισμένο σημείο της Γης και από την άλλη άκρη της και να δημιουργήσει υπερδιαστημική ενεργειακή σύνδεση ανάμεσα στον φωτογραφικό "μάρτυρα" και τον στόχο.

Η φωτογραφία του "THRESHER" τοποθετήθηκε στη συσκευή και σκεπάστηκε με μαύρο ύφασμα. Η συσκευή άρχισε να λειτουργεί και ο χώρος του εργαστηρίου άρχισε να αλλάζει χρωματισμούς, σε κόκκινο - πορτακαλί - άσπρο και τέλος σε ιώδες, το οποίο δημιουργεί μυστηριώδη παράθυρα στον χωροχρόνο.
Μεταφέρθηκε μια τεράστια ποσότητα ενέργειας στο υποβρύχιο, το οποίο δεν άντεξε στις πιέσεις του νέου σοβιετικού υπερόπλου και συνθλίφτηκε σαν τενεκεδένιο κουτί αναψυκτικού, παίρνοντας μαζί του στον βυθό και τα 129 μέλη του πληρώματος.
Την ώρα διεξαγωγής του πειράματος, όλες οι ενσύρματες και ασύρματες επικοινωνίες των σκαφών επιφανείας, είχαν νεκρωθεί. Οι Αμερικανοί, μη καν διανοούμενοι την ύπαρξη τέτοιας τεχνολογίας, απέδωσαν την απώλεια του υποβρυχίου τους σε βλάβη και έκρηξη των αντιδραστήρων του.
Η συσκευή αυτή ονομάστηκε "Κανόνι Υπερχώρου" ή "Υπερδιαστημική Ψυχοτρονική Μηχανή"..


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
http://revealedtheninthwave.blogspot.gr/2015/10/blog-post_6.html

ΝΤΡΟΠΗ & ΑΙΣΧΟΣ. Βίντεο. Πώς καταστρέψαμε 12.500 παραδοσιακά ξύλινα σκάφη

Ένα μέτρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιορίζει την αλιεία αποτέλεσε την αιτία για να καταστραφούν τα τελευταία οκτώ χρόνια στην Ελλάδα 12.500 παραδοσιακά ξύλινα σκάφη.  «Η πολιτιστική αξία αυτών των καϊκιών είναι τεράστια» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Παραδοσιακών σκαφών Νίκος Καβαλλιέρος,  επισημαίνοντας παράλληλα τη συρρίκνωση των επαγγελμάτων της παραδοσιακής ναυπηγικής. Το ρεπορτάζ είναι της Ειρήνης Γεωργιλέα. ΒΙΝΤΕΟ>>
 
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/10/12500.html

Αποκάλυψη ανθελληνικού σχεδίου της Jp Morgan

petre

Η επενδυτική τράπεζα Jp Morgan προτείνει στην Τουρκία να μεταφέρει τα κοιτάσματα από την Κύπρο όπως και το κοίτασμα Λεβιάθαν, φυσικού αερίου μέσω κατασκευής υποθαλάσσιου αγωγού στην τουρκική επικράτεια. Ρωσία, Κίνα και Συρία αποτελούν εμπόδιο όμως στα σχέδια αυτά ενώ τουρκικές εταιρίες πετρελαίου βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε συζητήσεις με τον Έλληνοκύπριο ηγέτη Νίκο Αναστασιάδη. Ο κ. Αναστασιάδης τόνισε πως τα κόμματα ήταν ενημερωμένα...
για το θέμα που αφορά την Κύπρο, παράλληλα υποστηρίζει η συνεργασία της κυπριακής κυβέρνησης μαζί τους , για την εκμετάλλευση του φυσικού αερίου, θα γίνει πραγματικότητα μόνο αν υπάρξει λύση για τα προβλήματα της διχοτομημένης νήσου.
Η Κύπρος έχει μεγάλα κοιτάσματα φυσικού αερίου όμως η Τουρκία δεν αποδέχεται ότι έχει δικαιώματα σε αυτά με αρκετά προκλητικό τρόπο.
Ο αγωγός Λεβιάθαν - Τουρκίας θα τέμνει εγκάρσια την υφαλοκρηπίδα της Κύπρου και αυτό σημαίνει ότι η Λευκωσία πρέπει να δώσει την άδεια της για την υλοποίηση του.
Ένας υποθαλάσσιος αγωγός από το κοίτασμα Λεβιάθαν προς την τουρκική επικράτεια θα προσέδιδε μεγαλύτερη και ταχύτερη απόδοση της επένδυσης από την κατασκευή του σχεδιαζόμενου σταθμού LNG στην Κύπρο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της JP Morgan.

Πολεμικά επεισόδια θα δημιουργηθούν αν η Άγκυρα δεν ακολουθήσει τη διπλωματική οδό ενώ ήδη έχει καθορίσει έναν στρατηγικό δείκτη ενισχυμένο από τις ναυτικές ικανότητες της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο.
Εν κατακλείδι η Κύπρος θα πιεστεί μέχρι τέλους ώστε να συμφωνήσει στα σχέδια αυτά.
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/10/jp-morgan.html

Υπάλληλος της Nasa μιλάει για τον Nibiru Planex X (video)



Από τα μέσα του 19ου αιώνα, που ανακαλύφθηκε ο πλανήτης Ποσειδώνας και ύστερα από την επιτυχημένη θεωρητική πρόβλεψη των Λεβεριέ και Ανταμς, πολλοί αστρονόμοι υπέθεταν την ύπαρξη ενός ακόμη πλανήτη πέρα από την τροχιά του Ποσειδώνα.


Ο μεγάλος ερασιτέχνης αστρονόμος Πέρσιβαλ Λόουελ, μάλιστα, είχε δώσει στον άγνωστο αυτόν πλανήτη το όνομα Πλανήτης-Χ, από το όνομα του αγνώστου στις αλγεβρικές εξισώσεις.


 
 
apocalypsejohn.com  ,   ellaniapili ... -
 See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/ipallilos-tis-nasa-milai-gia-ton-nibiru.html#sthash.gjy97KGC.dpuf

ΠΥΘΙΟΝ - Ο διαστημικός χώρος επικοινωνίας των θέων...

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ: - Πύθιο της Ελασσόνας Λαρίσης στο χώρο του οποίου υπήρχε αρχαίο Μαντείο. Διαβάζουμε στο βιβλίο «Το Πύθιον (Σέλος) στο πέρασμα των Αιώνων» του Ι. Αδάμου:

«Το Πύθιον ήταν ένας μοναδικός τόπος για τη λειτουργία στον τόπο αυτό δημιουργείται ένα φαινόμενο που μόνο σε ορισμένα μέρη του Ελλαδικού χώρου παρατηρείται. Ένας τόπος στον οποίο μπορούν ν` ανακλώνται, όλα τα συμπαντικά, ηλεκτρομαγνητικά κύματα... το έτος 1968 στο Πύθιο παρατηρήθηκε ένα φαινόμενο που έκανε τους κατοίκους να τρομοκρατηθούν.

Σε κάποιο σπίτι άκουγαν οι ένοικοι και ο κόσμος ήχους κουδουνιών και φωνές, λες και έβγαιναν μέσα απ ό τη γη. Ο κόσμος τρομοκρατήθηκε και πολλοί εξέλαβαν το φαινόμενο ως «δαιμονικό».Ύστερα από έρευνα του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διαπιστώθηκε ότι «ο χώρος αυτός λειτουργεί σαν "Αντηχείον" δηλαδή δέχεται,ποιος ξέρει, από μακρινές αποστάσεις ήχους οι οποίοι στο σημείο αυτό ανακλώνται.«Ήξεραν φαίνεται οι αρχαίοι ημών πρόγονοι που έκαναν Μαντεία και ιερά που παρουσίαζαν υπερφυσικές δυνάμεις».
Πραγματικά εκεί που βρισκόταν Μαντεία και τα ιερά, ήταν κοσμικοί δίαυλοι επικοινωνίας των Ελλήνων με τους θεούς τους με τους οποίους συνομιλούσαν απ' ευθείας· μια πραγματικότητα που η σημερινή άγνοια ονόμασε τσαρλατανισμό.Κάτι παρόμοιο συμβαίνει με τη δική μας επικοινωνία με τους Ολύμπιους, πλην όμως εμείς διαθέτουμε επιστημονικά τεκμήρια, χειροπιαστές αποδείξεις και γήινη τεχνολογία που χρησιμοποιούμε για το σκοπό αυτό και κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την πραγματικότητα που Βιώνουμε.


Πηγή:
... - See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/pythion-diastimikos-xoros-epikoinonias-ton-theon.html#sthash.7if3wEYb.dpuf

ΕΙΝΑΙ ο ΒΡΑΧΟΣ ΑΥΤΟΣ στον ΑΡΗ μία ΚΕΦΑΛΗ του ΘΕΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ; (video)


Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Υπήρξε ζωή στον Άρη; Υπήρξαν νοήμονα όντα στον Άρη; Υπήρξε πολιτισμός στον Άρη; Μπορεί αυτός ο πολιτισμός να είχε κάποια σχέση με κάποιον από τους πολιτισμούς που αναπτύχθηκαν και στην Γη; Πολλά παράδοξα ευρήματα στον Άρη δεν σταματούν να υποδηλώνουν ή ακόμα και να υποδεικνύουν πως όλα αυτά συνέβησαν.
Σε ένα τοπίο στον κόκκινο πλανήτη, από φωτογραφία της NASA και το Curiosity Rover, στα τέλη Απριλίου του 2015, ξεχωρίζει ένας βράχος, ανάμεσα σε άλλους. Είναι ολοφάνερο ότι παρατηρούμε ένα κεφάλι, καθώς διακρίνουμε πολύ χαρακτηριστικά τα μάτια, την μύτη και το στόμα.

Θα μπορούσε να είναι παρειδωλία; Δηλαδή να βλέπουμε κάτι που μοιάζει και θυμίζει κεφάλι. Δηλαδή μία οφθαλμαπάτη, ένα παιχνίδι του φωτός και των σκιών.
Όμως, σύμφωνα με την ανάλυση που ακολουθεί στο video, πιθανότατα δεν πρόκειται για παρειδωλία, αλλά για ανθρώπινο κεφάλι, το οποίο επιπλέον έχει τεράστιες ομοιότητες με ανάλογες κεφαλές του θεού Απόλλωνα, όπως τον έχουμε συνηθίσει σε γλυπτά αρχαίων Ελλήνων καλλιτεχνών.
Πραγματικά, είναι δύσκολο να υποστηρίξουμε την μία ή την άλλη πλευρά. Ωστόσο, θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας τα διάφορα ευρήματα στον Άρη που οδηγούν σε συμπέρασμα ύπαρξης πολιτισμού στον Άρη κάποτε, όπως το λεγόμενο MarsHenge, ενδείξεις θεμελίων ή γεφυρών, το μυστήριο των κομμένων βουνοκορφών, μα και πάρα πολλά ακόμα.
Την πρόσφατη ανακοίνωση της NASA για τρεχούμενο νερό στον Άρη και άρα πιθανότητες ζωής, έστω και μικροβιακής.
Και πάνω από όλα, τις μετρήσεις του curiosity που σύμφωνα με εκτιμήσεις επιστημόνων της NASA, παραπέμπουν σε πολιτισμό που καταστράφηκε από πυρηνικό πόλεμο.
Κατά την γνώμη μας, όλα αυτά και πολλά περισσότερα, δεν μπορεί να είναι συμπτώσεις…
Αν αυτός ο βράχος που βλέπουμε αποτελεί πράγματι την φθαρμένη κεφαλή του Απόλλωνα, μήπως σημαίνει πως υπήρχε άμεση σχέση Ελλήνων και κατοίκων του Άρη;
Δείτε και το video:


diadrastika.com για το katohika.gr -
See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/braxos-kefali-apollona-ston-ari-video.html#sthash.JV99n27b.dpuf

Τι ΘΑ ΗΤΑΝ ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ εσένα ΕΛΛΑΣ;


Έρχεσαι από τα βάθη των αιώνων

Χάνεσαι στην αχλύ του χρόνου

Περπάτησες στην αρχή του χώρου

Εκφράστηκες στο φως

Δημιούργησες στο ολολαμπές

Έβαλες το χάος σε τάξη

Έκανες το σκοτάδι βατήρα κοσμικής αλληλουχίας

Έστρωσες το εκατόμπεδον του λόγου

Έστησες του πυλώνες της λογικής

Στέγασες τα ακροκέραμα των ιδεών

Οικοδόμησες τον κόσμο των γνώσεων

Έφερες τον έρωτα της νόησης

Κόσμησες το Σύμπαν

Πολέμησες και νίκησες θεούς και δαίμονες

Δεν προσκύνησες κανένα θεό

Δεν υποτάχτηκες σε καμία εξουσία

Δεν λογάριασες κανέναν φόβο

Μεταλαμπάδευσες το φως

Είσαι αέναη και αείζωη

Είσαι το φως

Σου φύτεψαν αλλογενείς σπόρους

Προσπαθούν να σε πληγώνουν

Θέλουν να σε πατάξουν

Αλλά δεν ξέρουν

Είσαι το θεμέλιο των πάντων

Βρίσκεσαι σε κάθε κύτταρο, σε κάθε μόριο

Είσαι ο νους της ύλης

Είσαι η ενέργεια που ζευγνύει

Είσαι η δύναμη που διασκορπίζει

Είσαι ο πυρήνας

Είσαι η αιώνια συνέχεια

Είσαι χωρίς αρχή και χωρίς τέλος

Είσαι παντού και ενδελεχής

Είσαι τα πάντα

Τι θα ήταν ο κόσμος χωρίς εσένα Ελλάς
 
 
diadrastika.com για το katohika.gr ... - See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/ti-tha-itan-o-kosmos-xoris-esena-ellas.html#sthash.cP17wwly.dpuf

ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ, Το καταφέραμε ΚΑΙ αυτό! Λιγότερο ανταγωνιστική η Ελλάδα από τη Ρουάντα, τη Μποτσουάνα και το Τατζικιστάν

Λιγότερο ανταγωνιστική η Ελλάδα από τη Ρουάντα, τη Μποτσουάνα και το Τατζικιστάν

Βρίσκεται στην 81η θέση της παγκόσμιας κατάταξης σύμφωνα με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Στην Ευρώπη, η Ισπανία, η Ιταλία, η Πορτογαλία και η Γαλλία έχουν καταγράψει σημαντική πρόοδο στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας  Σταθερή στην 81η θέση της παγκόσμιας κατάταξης για την ανταγωνιστικότητα παραμένει η Ελλάδα, σύμφωνα με την έκθεση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ..
(World Economic Forum) για το 2015-2016 που δημοσιοποιήθηκε σήμερα.    Τα στοιχεία, ωστόσο, για την Ελλάδα συλλέχθηκαν πριν από τη νέα συμφωνία για τη στήριξη της χώρας που επιτεύχθηκε μεταξύ της Αθήνας και των διεθνών πιστωτών της φέτος το καλοκαίρι, επισημαίνει η έκθεση.  Η Ελλάδα κατατάσσεται χαμηλότερα από χώρες όπως η Ρουάντα (58η από 62η πέρυσι), η Μποτσουάνα (71η από 74η πέρυσι) αλλά και το Τατζικιστάν (80η από 91η πέρυσι).  Στην Ευρώπη, η Ισπανία, η Ιταλία, η Πορτογαλία και η Γαλλία έχουν καταγράψει σημαντική πρόοδο στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, σημειώνει η έκθεση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Χάρη στα μεταρρυθμιστικά μέτρα, που έχουν ως στόχο τη βελτίωση της λειτουργίας των αγορών, η Ισπανία (33η) και η Ιταλία (43η) ανέβηκαν κατά δύο και έξι θέσεις αντίστοιχα. 
Ανάλογες βελτιώσεις στις αγορές προϊόντων και εργασίας στη Γαλλία (22η) και Πορτογαλία (38η) υπεραντιστάθμισαν τις αδύναμες επιδόσεις σε άλλους τομείς. Σύμφωνα με την έκθεση, η πρόσβαση στη χρηματοδότηση παραμένει κοινή απειλή σε όλες τις οικονομίες και είναι το βασικότερο εμπόδιο στην Ευρώπη σε ό,τι αφορά την αποδέσμευση των επενδύσεων.  Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η Ελβετία για έβδομη συνεχή χρονιά, με την Σιγκαπούρη και τις ΗΠΑ να ακολουθούν στη δεύτερη και τρίτη θέση, σημειώνει το πρακτορείο Bloomberg.    Η καλλιέργεια «καινοτομίας και ταλέντων» διατήρησε αυτές τις τρεις χώρες στην κορυφή, σύμφωνα με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. «Σε πολλές χώρες, πολύ λίγοι άνθρωποι έχουν πρόσβαση σε εκπαίδευση και κατάρτιση υψηλής ποιότητας, ενώ οι αγορές εργασίας δεν είναι αρκετά ευέλικτες», επισημαίνει η έκθεση σύμφωνα με το Bloomberg.  Πολλές αναδυόμενες αγορές δεν κατάφεραν να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους μετά την παγκόσμια χρηματοοικονομική κρίση, σύμφωνα με το Φόρουμ, που υποβάθμισε την κατάταξη της Βραζιλίας κατά 18 θέσεις στην 75η και της Τουρκίας κατά έξι στην 51η. Ενώ η Ινδία ανέκαμψε στην 55η θέση μετά από πέντε χρόνια πτωτικής πορείας, η Κίνα δεν κατάφερε να βελτιώσει την 28η θέση της.  Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, περισσότερο γνωστό για το ετήσιο συνέδριο στο Νταβός, όπως εξηγεί το Bloomberg, προσδιορίζει την ανταγωνιστικότητα με βάση ένα συνδυασμό μίας σειράς θεσμών, πολιτικών και παραγόντων που καθορίζουν το επίπεδο παραγωγικότητας μιας χώρας. Η κατάταξη ενός κράτους εξαρτάται από 12 δείκτες, που περιλαμβάνουν τις υποδομές, το μακροοικονομικό περιβάλλον και την τεχνολογική ετοιμότητα.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/10/blog-post_88.html

ΜΕ ΚΟΜΠΟΣΧΟΙΝΙ ΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ...

Ανακοίνωση 303/01.10."2015"
Ζούμε σε μια εποχή όπου η μία επιστημονική ανακάλυψη διαδέχεται την άλλη. Μόλις προχθές ανακοινώθηκε ότι βρέθηκαν ίχνη ύδατος στον πλανήτη που φέρει το όνομα του τειχεσιπλήτη Θεού ρεως. Ζούμε όμως και σε μια χώρα όπου δεν μπορεί κανείς να βρει ίχνος αιδούς εκ μέρους των πολιτειακών αρχόντων και όπου είμαστε διαχρονικά θεατές ενός θεάτρου του παραλόγου δίχως τέλος. Και πράγματι, σε μια χώρα όπου ο εκκλησιαστικός και περιεκκλησιαστικός μηχανισμός όχι μόνο λύνει και δένει, αλλά επιπλέον ελέγχει ως κράτος εν κράτει την εκάστοτε ηγεσία του Υπουργείου (ανεπαρκούς και μη ελληνικής) Παιδείας, (ανύπαρκτης) Έρευνας και (αποκλειστικά μονοθεϊστικών) Θρησκευμάτων, είναι αναμενόμενο κάθε δήλωση κυβερνητικού στελέχους που φαινομενικά "θίγει" τα συμφέροντα της αριθμητικά "επικρατούσας" θρησκείας να γίνεται με αποκλειστικό σκοπό να ανακληθεί μετά από λίγο, ώστε να μπορούν να κάνουν επίδειξη παντοκρατορίας οι θεοκράτες που θεωρούν ότι η Παιδεία πρέπει να είναι αποκλειστικά κατηχητική "ελληνοχριστιανική" και, κατά την δική τους παρερμηνεία του όρου, "εθνική".  
Το επίθετο "ελληνοχριστιανικός-ή-ό" εντάσσεται στο πλαίσιο μιας σχετικά πρόσφατης και φύσει ατελέσφορης προσπάθειας να πιαστεί λάφυρο το πολιτισμικό κληροδότημα των αβάπτιστων προγόνων μας από αυτούς που διαχρονικά το αντιμάχονται. Ως όρος δεν χρήζει περαιτέρω σχολιασμού, αφού είναι από μόνο του σχήμα οξύμωρον, σχεδόν περίπου όπως ο "ενηλικιωμένος ανήλικος" ή η "έγκυος παρθένος". Περισσότερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η απαίτηση να είναι η Παιδεία "εθνική" και η προσποιητή ανησυχία ότι αυτό το απαιτούμενο τάχα απειλείται από την  κατάργηση του πρακτικά υποχρεωτικού χαρακτήρα της δωδεκαετούς θρησκευτικής κατήχησης για όλους τους νηπιοβαπτισμένους μαθητές, απαίτηση με την οποία δεν φάνηκε να διαφωνεί ο υπουργός κατά την "εθιμοτυπική" (στην πράξη όμως υποχρεωτική) συνάντησή του με τον αρχιεπίσκοπο. Τι εννοούν όταν λένε "εθνική παιδεία";  Για ποια "εθνική παιδεία" μιλάνε; Το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών, ο φορέας της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, είναι πεπεισμένο ότι ούτε ο αρχιεπίσκοπος, ούτε ο όποιος μητροπολίτης, ούτε βέβαια ο υποτακτικός σε αυτόν υπουργός, θα τολμήσουν να αναπτύξουν τι εννοούν με τον όρο "Εθνική Παιδεία", αφού αυτό θα αποδομούσε το προσχηματικό επιχείρημα για την μέχρι τώρα άρνηση εκ μέρους της Πολιτείας να παραχωρήσει νομικό θρησκευτικό πρόσωπο στην Ελληνική Εθνική Θρησκεία.  
Και ενώ οι Έλληνες Εθνικοί είναι συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους αντιφάσεις, υποκρισία και πατριδοκαπηλία εκ μέρους του επίσημου κράτους που θέλει σώνει και καλά να λέγεται "ελληνικό" δίχως όμως να πολυείναι, δεν ήταν διόλου αναμενόμενο, ούτε συνηθισμένο, σε βαθμό μάλιστα που να συνιστά κανονική φαρσοκωμωδία, εκείνο που έγινε χθες κατά τις "εκδηλώσεις μνήμης" για την ναυμαχία της Σαλαμίνας. Μέχρι τώρα το ελλαδεμπόριο και η πατριδοκαπηλία εκ μέρους του ιερατείου της "επικρατούσης" περιοριζόταν στη συμμετοχή του μόνον στις λεγόμενες "εθνικές" επετείους του ορθοδοξοποιημένου Νεοελληνισμού, ενώ το επίσημο κράτος και η διαπλεκόμενη Εκκλησία απουσίαζε από την απόδοση τιμών σε Μαραθωνομάχους, Θερμοπυλομάχους, Σαλαμινομάχους και Πλαταιομάχους, αφού λογικά οι "αρχαίοι ημών πρόγονοι" δεν μπορούν να τιμηθούν με τρισάγιο, τη στιγμή που η Εκκλησία, και όλοι όσοι την δέχονται, τους θεωρούν και επίσημα πλανεμένους ειδωλολάτρες που είχαν την θρησκευτική αντίληψη ενός πεντάχρονου.  
Το λογικό αυτό "κόλλημα" πάντως, φαίνεται πως υπερπηδήθηκε χθες με ένα άλμα που ξεπέρασε κάθε παραλογισμό, αφού πάρθηκε τελικά από τον υπουργό Αμύνης η απόφαση να τελεστεί τρισάγιο για τους "ειδωλολάτρες" Σαλαμινομάχους, σε μια επίσημη εκδήλωση στην οποία προΐστατο ο ίδιος, καθώς και βουλευτές αλλά και πρέσβεις ξένων χωρών! Πρόκειται για μια εκδήλωση η οποία ήταν ούτως ή άλλως γραφική σε βαθμό τέτοιο που έμοιαζε με γάμο του Καραγκιόζη και δύσκολα θα μπορούσε να αποφύγει κανείς το συμπέρασμα ότι το όλο σκηνικό στήθηκε επίτηδες για να κοροϊδέψει και όχι για να τιμήσει τους ένδοξους Σαλαμινομάχους. Με τα παιδαριώδη καμώματά τους όμως, με τα κόκκινα χαλιά πάνω σε παλέτες στην αμμουδιά, τα τρισάγια και τα δρώμενά τους τελικά γελοιοποιούν τους εαυτούς τους.  
Οι Έλληνες εκείνης της εποχής είχαν την δική τους, Ελληνική και Εθνική Θρησκεία, και φυσικά δεν γνώριζαν τον λεγόμενο "μονοθεϊσμό" που εκείνες ακριβώς τις εποχές τον κατασκεύαζε στην Βαβυλώνα το "εξόριστο" ιερουσαλημικό ιερατείο. Ο παιάνας των Σαλαμινομάχων, τους καλούσε να ελευθερώσουν την πατρίδα, τους βωμούς των πατρώων Θεών και τους τάφους των προγόνων τους: "ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΤΕ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔ' ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΤΕ ΔΕ ΠΑΙΔΑΣ, ΓΥΝΑΙΚΑΣ, ΘΕΩΝ ΤΕ ΠΑΤΡΩΩΝ ΕΔΗ, ΘΗΚΑΣ ΤΕ ΠΡΟΓΟΝΩΝ. ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ!" 
Και για εμάς τους σύγχρονους Έλληνες Εθνικούς που βλέπουμε να καταχώνονται οι βωμοί των εθνικών μας Θεών κάτω από σιδηροδρομικές γραμμές και να χρησιμοποιούνται τμήματα Ιερών και βωμών και επιτύμβιες στήλες ως δομικά υλικά και μπάζα, ακόμα και σε μοναστήρια, ο αγώνας αυτός αυτονόητα συνεχίζεται μέχρι την τελική εθνική παλινόρθωση, σε δέκα χρόνια ή σε εκατόν δέκα, δεν έχει σημασία, αφού στις καρδιές μας παραμένει ζωντανή η ευχή που εδώ και αιώνες δίνουμε κάθε φορά που ανάβουμε το επιβώμιο φως στις δικές μας τελετές, στις τελετές που δεν τολμάει να παραστεί κανένας παράγοντας του υπόδουλου στην θεοκρατία κράτους: "...ΑΠΤΟΜΕΝ ΕΚ ΠΥΡΟΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΩΜΙΟΝ ΦΩΣ, ΕΥΧΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΣΙΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΝ ΦΩΤΙΣΜΟΝ ΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ"  
Δεν περιμένουμε βεβαίως ποτέ να ξεφοβηθούν οι παράγοντες και να αποδώσουν τιμή με συμμετοχή στις ιεροπραξίες της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας υπέρ εκείνων που αγωνίστηκαν στις συγκεκριμένες τέσσερις σημαντικότατες για την ελευθερία ολόκληρης της Ευρώπης μάχες. Δεν είμαστε αιθεροβάμονες, ξέρουμε πολύ καλά σε ποια χώρα ζούμε. Τους συστήνουμε όμως φιλικά, για να μην ξαναγελοιοποιηθούν, την επόμενη φορά που θα τιμήσουν "κρατικά" Έλληνες της αρχαιότητος, αν βεβαίως ευαρεστηθούν και υπάρξουν επόμενες φορές, να περιοριστούν σε "κοσμική" εκδήλωση. Για να μην  ξαναγελοιοποιηθούν.
 
ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ (Υ.Σ.Ε.Ε.)
 www.ysee.gr

Το αρχαίο Ελληνικό κάλλος και το κίτς της σύγχρονης Ελλάδος...


Αφορμής δοθείσης …Τι είναι το κιτς; Μία λέξη που επικρατεί σε όλες τις εκφάνσεις της σύγχρονης Ελλάδος, και που  έρχεται σε αντίθεση με την πρωτοτυπία αλλά και την έννοια του  αρχαίου Ελληνικού κάλλους.  
Στην αρχαία Ελλάδα η έννοια του κάλλους προκύπτει από την αναγνώριση πως η φύση είναι θεία, και κατά συνέπεια ο  άνθρωπος ως μικρογραφία του Θείου φέρει εντός του τον Θεικό σπινθήρα, συνεπώς οφείλει να μιμείται την Ουράνια αρμονία, να "κατεβάσει" το  θείο στην Γη παραφράζοντας τον  Σωκράτη. 
Κάτ’ αυτόν τον τρόπο οι ιδιότητες του κάλλους και του αγαθού αποτελούν µια εξίσωση. Όπου υπάρχει το κάλλος, υπάρχει και το αγαθό και αντίστροφα. Άνθρωπος, φύση, Θείο ορίζονται από τις κοινές κατηγορίες του κάλλους και του αγαθού, συνεπώς τα ανθρώπινα έργα δεν αφορούν μία απλή εικονοπλασία, αλλά σύμφωνα με αυτή την κοσμοθεωρία, μία κοσμική απεικόνιση. 
Ο κώδικας αυτός έχει αποκρυσταλλωθεί εικαστικά στην αγαλματοποιία της κλασικής αρχαιότητας, όπου η θεότητα παριστάνεται ως το πρότυπο του κάλλους και του αγαθού Οι Θεοί δεν  είναι αλλού, στο  επέκεινα, είναι, µαζί µας, γύρω µας, στη δεύτερη, "μυστική" διάσταση αυτού του κόσµου. Την αφετηρία αυτής της αντίληψης θα µπορούσε να αναγνωρίσει κανείς στο προχριστιανικό ανθρωπιστικό ιδεώδες του «καλού και αγαθού ανδρός» και στην πλατωνική θεωρία των ιδεών, όπου το κάλλος συναρτάται µε την αλήθεια και ο έρωτας ωθεί τον άνθρωπο στο αγαθό (Πλάτωνος Συµπόσιον και Πολιτεία).


Όπως είναι φυσικό  το  μέρος που ζούμε καθορίζει, σε σημαντικό βαθμό, τις καθημερινές προσλαμβάνουσες και τα ερεθίσματα που διαμορφώνουν και επηρεάζουν τις συμπεριφορές, τις γνώσεις, τις αντιλήψεις μας και τις στάσεις μας. Τα καθημερινά μας ερεθίσματα περιλαμβάνουν αυτά που βλέπουμε, και δυνητικά, οτιδήποτε αισθανόμαστε. Αυτά τα ερεθίσματα μας  διευκολύνουν  ή μας εμποδίζουν να λειτουργήσουμε με αντίστοιχο προς τα κοινωνικά πρότυπα και τον πολιτισμό που αυτά παράγουν.  Περισσότερα στο παλαιότερο άρθρο μου «ο Νάρκισσος και το αρχαίο Ελληνικό κάλλος
Και επανέρχομαι  στο κίτς που επικρατεί σήμερα. Η λέξη προέρχεται από την Γερμανική λέξη kitschen, που σημαίνει μαζεύω παλιοπράγματα, άχρηστα, από τον δρόμο, ή τοverkitschen, που σημαίνει κάνω κάτι φθηνό, το φτηναίνω. 
Κίτς είναι η  αμφισβήτηση της  έννοιας του πρότυπου , του αυθεντικού  και η αντικατάσταση του με μία  "παρωχημένη" μίμηση/επανάληψη, πράγμα που σημαίνει την επανάληψη  υπό νέους όρους και με  πλήρη έλλειψη μιας εξατομικευμένης σχέσης ή την με άλλους όρους της αρχικής υπόστασης  της.
Το Κίτς είναι το  ­ αντι-αισθητικό ­ αντίθετο της αισθητικής κατηγορίας του υψηλού, του κλασικού ή απλώς του έργου(τέχνης). Το επιτηδευμένο, ψεύτικο, επιφανειακό, και ευτελές που έχει ως μοναδικό σκοπό το οικονομικό όφελος και την τέρψη του θεατή.



Κατά συνέπεια με το όρο κιτς συνήθως περιγράφουμε όχι μόνο την έλλειψη καλού γούστου, αλλά την πνευματική και πολιτισμική «σαβούρα» που έχει κατακλύσει κάθε έκφανση της ζωής μας. Το καλό γούστο δεν είναι έμφυτο. 
Διδάσκεται με την παιδεία και τη μόρφωση. Η απόκτηση του είναι συχνά μια επίπονη και μακροχρόνια διαδικασία. Συνεπώς δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε όσους το στερούνται εν αγνοία τους γιατί δεν είχαν την ευκαιρία και τα μέσα να το διδαχθούν.

Το κιτς δεν περιγράφει μια τέτοια απουσία καλού γούστου. Περιγράφει την εσκεμμένη έλλειψη καλού γούστου σε συνδυασμό με το ψέμα και τη χυδαία, σχεδόν, επιμονή όσων είναι άσχετοι με την αισθητική, την τέχνη, την παιδεία και τον πολιτισμό εν γένει, να αποδείξουν πως δεν είναι…  

 xletsos-basilhs
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/arxaio-elliniko-kallos-kai-to-kits-sygxronis-elladas.html#sthash.daJbQFIo.dpuf
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters