Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Το μυστικό της Κρήτης! Είναι το πιο πλούσιο στον κόσμο και μας το κρατάνε κρυφό

crete 
Στα ενδότερα η αποκάλυψη…και μην μπερδέψετε τα δις με τα τρις 
50 δισεκατομμύρια κάθε χρόνο η αξία των κοιτασμάτων νοτίως της Κρήτης!
Η πρόσφατη ανακάλυψη του γιγαντιαίου κοιτάσματος Zohr από την Ιταλική εταιρεία ΕΝΙ στην ΑΟΖ της Αιγύπτου έρχεται να δικαιώσει τους Έλληνες επιστήμονες και τους ελάχιστους πολιτικούς, που εδώ και χρόνια προσπαθούν να πείσουν το Ελληνικό πολιτικό σύστημα για την αξία της Ελληνικής ΑΟΖ και την άμεση ανακήρυξη και οριοθέτησή της. (Οι παραπάνω σύνδεσμοι δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης)

Η ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος φυσικού αερίου των τελευταίων ετών έγινε στη Λεκάνη της Λεβαντίνης, που αφορά και την Κυπριακή ΑΟΖ.
Το κοίτασμα Zohr της Αιγύπτου είναι 2 φορές μεγαλύτερο από το κοίτασμα Leviathan του Ισραήλ, που ανακαλύφθηκε το 2010 και ήταν προηγουμένως το μεγαλύτερο.

Εκεί κοντά βρίσκεται και το κοίτασμα Tamar του Ισραήλ που ανακαλύφθηκε το 2009 και το κοίτασμα Αφροδίτη της Κύπρου που ανακαλύφθηκε το 2011. Έτσι, η Ελλάδα αναβαθμίζεται ως πέρασμα των υδρογονανθράκων προς την Ευρώπη.

Ο ομότιμος καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης Αντώνης Φώσκολος, που αυτό το διάστημα βρίσκεται στον Καναδά, ως συνεργάτης και ομότιμος καθηγητής της Γεωλογικής Υπηρεσίας του Καναδά, ρωτήθηκε αν το κοίτασμα Zohr στην ΑΟΖ της Αιγύπτου έχει σχέση με την Ελλάδα και ιδίως την Κρήτη και τι σημαίνει για τον ελληνισμό η ανακάλυψη τυχόν αντίστοιχων κοιτασμάτων.
Ο κ. Φώσκολος υποδεικνύει με σαφήνεια ότι νότια της Κρήτης υπάρχουν τουλάχιστον 5 τεράστια κοιτάσματα όμοια με αυτό του Αιγυπτιακού Zohr, ικανά όχι απλά να λύσουν το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας,αλλά να αποτελέσουν και τη μόνιμη ενεργειακή λύση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για δεκάδες χρόνια.
Ποσότητες, τουλάχιστον 15 δισ. κυβικών μέτρων ετησίως, μπορούν να διοχετευτούν επί 30 χρόνια στην Ε.Ε. μέσω του αγωγού East Med που σχεδιάζει η ΔΕΠΑ και θα περιλαμβάνει φυσικό αέριο από την Κύπρο και το Ισραήλ, καθώς τα κοιτάσματα της Αιγύπτου θα χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν τις εσωτερικές ανάγκες της χώρας.
Ο αγωγός θα περνά μέσω Κρήτης προς την Ε.Ε. Η περιοχή που ανήκει στις ΑΟΖ Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου, σύμφωνα με τον κ. Φώσκολο, περιέχει αποθέματα που θα πρέπει να υπερβαίνουν τα 320 τρισ. κυβικά πόδια, με την αξία των κοιτασμάτων να υπερβαίνει τα 3 τρισεκατομμύρια ευρώ!

Το Ελληνικό μερίδιο ανέρχεται σε περίπου 2 τρισεκατομμύρια ευρώ!
Πρόκειται για 5 περιοχές, αποκλειστικά νότια της Κρήτης. Ταυτόχρονα, τα Ελληνικά Υπουργεία (ανεξήγητα) ασχολούνται με οικόπεδα στο Ιόνιο ως προτεραιότητα, γιατί δήθεν νότια της Κρήτης δεν διαθέτουν στοιχεία!!!

Η Ελλάδα και η Κύπρος μπορούν να εξάγουν ετησίως και για 30 χρόνια 150 δισ. κυβικά μέτρα φυσικού αερίου προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, αποκομίζοντας οικονομικά οφέλη άνω των 50 δισεκατομμυρίων ευρώ ετησίως!
Βλέπουμε πως υπάρχουν και άλλοι τρόποι για το Ελληνικό Δημόσιο να βγάλει χρήματα, εκτός από το κόψιμο των μισθών και των συντάξεων και την υπερφορολόγηση των ακινήτων!!! Σε δημοσίευμά της, η οικονομική ιστοσελίδα Deutsche Wirtschafts Nachrichten υποστηρίζει πως η διάσωση της Ελλάδας «δεν είναι πολιτικό πρότζεκτ».

Αντίθετα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει να κάνει με το φυσικό αέριο και την επιθυμία της Ευρωπαϊκής Ένωσης να αποδεσμευτεί από την εξάρτησή της από τη Ρωσία, μέσω του αγωγού ΤΑΡ, ο οποίος θα περνά από την Ελλάδα.
Η Γερμανική ιστοσελίδα υποστηρίζει πως, παρόλο που οι εταιρείες που θα εκμεταλλευτούν τον TAP υπόσχονται νέες θέσεις εργασίες στην Ελλάδα, η πραγματικότητα είναι διαφορετική. «Για τους περισσότερους Έλληνες δε θα επιφέρει καμία πραγματική βελτίωση των συνθηκών ζωής. Αυτοί θα εξακολουθήσουν να απασχολούνται με προγράμματα λιτότητας».
Αντιθέτως, όπως αναφέρει το Deutsche Wirtschafts Nachrichten, αυτοί που θα επωφεληθούν από την κατάσταση, όπως πάντα, θα είναι μόνο κάποιοι ολιγάρχες.

Είναι προφανές ότι η ανακάλυψη του κοιτάσματος ZOHR στη Αιγυπτιακή ΑΟΖ, σε γεωφυσικό – γεωλογικό περιβάλλον πανομοιότυπο με 5 αντίστοιχες περιοχές νότια της Κρήτης, θα έπρεπε κανονικά να έχει σημάνει επιστημονικό, ερευνητικό και πολιτικό συναγερμό στην Ελλάδα, θέτοντας επί τάπητος και την άμεση ανακήρυξη ΑΟΖ.
Όσο δεν έχουμε ΑΟΖ και οριοθετήσεις, τυπικά ακόμη και έρευνες να ξεκινούσαμε, πολλές από αυτές θα γίνονταν σε διεθνή ύδατα, όπου κάλλιστα η κάθε πολυεθνική θα μπορούσε να αμφισβητήσει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στην έρευνα και εξόρυξη υδρογονανθράκων.
Το Ελληνικό πολιτικό σύστημα θα πρέπει να ξυπνήσει άμεσα. Απαιτείται ανακήρυξη και οριοθέτηση της Ελληνικής ΑΟΖ με βάση την μέση γραμμή, ώστε καμία χώρα να μην μπορεί να βρει κολλήματα και παραθυράκια. Άλλωστε και η Τουρκία δέχτηκε την οριοθέτηση της ΑΟΖ της στην Μαύρη Θάλασσα με βάση την αρχή της Μέση Γραμμής.

Στο Αιγαίο όμως, προβάλλει κολλήματα. Σε περίπτωση που Ελλάδα και Τουρκία οδηγηθούν σε διεθνές δικαστήριο, τότε η Τουρκία θα χάσει. Εάν θέλουμε να ξεχρεώσουμε σύντομα και η Ελλάδα να ζήσει (κυριολεκτικά) ζωή χαρισάμενη, θα πρέπει να ανακηρυχθεί και να οριοθετηθεί άμεσα η ΑΟΖ, να οικοπεδοποιηθεί σωστά και να γίνει διεθνής διαγωνισμός για την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων, προτού τα «φάνε» οι τοκογλύφοι.
Ποιοι άραγε δεν θέλουν να ξεχρεώσει η Ελλάδα και να αναπτυχθεί και φρενάρουν τις εξελίξεις;

Θα βιαστούν κάποιοι να κρίνουν και να κατακρίνουν τις δηλώσεις αυτές.
Είναι γνωστοί κύκλοι που προσπαθούν να εμποδίσουν να μην φτάσει το περιεχόμενο των μελετών αυτών, αλλά κυρίως τα οικονομικά μεγέθη στα μάτια και τ” αυτιά των πραγματικά δικαιούχων, πριν ολοκληρωθεί το έργο της υποθήκευσης του δημοσίου πλούτου που έχει χρόνια πριν ξεκινήσει.

Τα επιστημονικά στοιχεία αυτά είναι γνωστά σε όλα τα πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού. Τα οικονομικά στοιχεία είναι αυτά που ενοχλούν.

Θα θυμίσουμε ότι πρόσφατα ο πρωθυπουργός της Ελλάδας είχε επισκεφτεί τον Αιγύπτιο (6 Αυγούστου 2015) ομόλογό του. Φυσικά τέτοια θέματα δεν αποτελούν πρωτοσέλιδα για τις κρεμασμένες εφημερίδες των περιπτέρων. Αποτελούν όμως χάραξη εθνικής στρατηγικής, που με την συνέχιση της υποδούλωσης και της εξάρτησης, το αντίθετο ακριβώς εκτιμούμε για την κυβέρνηση της Ελλάδας ότι πράττει.
Σύμπραξη με συμφέροντα πολύ ισχυρά, όπως ο κύριος Μπιλ Κλίντον που εκπροσωπεί την εταιρία ενέργειαςNoble Energy στρατηγικό επενδυτή τόσο στο Ισραήλ, όσο και στην Κύπρο. Αυτό υποδηλώνει η τελευταία του συνάντηση στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ. Αν και μάλλον περιθώριο ήταν γενική συνέλευση και όχι η συνάντηση.

Τέλος, ας σκεφτούμε για μια φορά πονηρά όπως σκέφτονται αυτοί.
Γιατί εξαφάνισαν το όποιο καθεστώς της Λιβύης, διέλυσαν την Αίγυπτο, την Συρία.
Είμαστε εμείς και οι Κύπριοι τυχεροί που μας εξαφάνισαν μόνο οικονομικά. Αν κάναμε κάτι παραπάνω …
Πληροφορίες πήραμε και από ….
[www.iplus.gr]
http://www.triklopodia.gr/mistiko-tis-kritis-ine-pio-plousio-ston-kosmo-ke-mas-kratane-krifo/

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΑΙΜΟΝΩΝ

nwo1 

Ο σύμβουλος της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης-Δικτατορίας Zbigniew Brzezinski-συνάδελφος του Henry Kissinger- δήλωσε,
«Δεν μπορούμε να βλέπουμε απαθείς τη Ρωσία να κτυπά την μετριοπαθή αντιπολίτευση- τους Τζιχαντιστές- που εκπαίδευσε η CIA, χωρίς να αντιδρούμε».
Τους σφαγείς Τζιχαντιστές τους ονομάζει «μετριοπαθή αντιπολίτευση».
Ζητάει, «Κτυπήστε τώρα τη Ρωσία», δηλώνει δε πως οι Ρώσσοι βρίσκονται μακρυά από τη χώρα τους, και είναι ευάλωτοι.
«Κτυπήστε τώρα τη Ρωσσία» είναι η συμβουλή του Πολωνο-Αμερικανού Εβραίου γεωπολιτικού, και πρώην συμβούλου Εθνικής ασφαλείας των Κυβερνήσεων των ΗΠΑ, Zbigniew Brzezinski.
Όταν η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, και ο πρόεδρος αυτής ΡΟΤΣΙΛΝΤ, έχουν τέτοιους συμβούλους, καταλαβαίνετε ότι βαδίζουμε προς πλήρη καταστροφή!
O BIG BROTHER της Οικουμένης είναι η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, με τους συμβούλους του τύπου Henry Kissinger & Zbigniew Bzrezinski, & Think Tanks.
Σήμερα μάθαμε από τα ΜΜΕ ότι το ΝΑΤΟ της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, το ΝΑΤΟ του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ζητάει από την Ελλάδα, να στείλει Στρατό στη Συρία, κατά της Ρωσίας, και υπέρ των σφαγέων Τζιχαντιστών.
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εάν υπακούσει στις εντολές του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ θα είναι μιά ανθελληνική προδοτική κυβέρνηση!!!
Η Μέρκελ & Γιούνκερ (ΝΑΤΟ & Ε.Ε.), ζητάνε περιπολίες του Τούρκικου Στόλου στο Αιγαίο, για να αντιμετωπιστούν οι λαθρο-μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές.
Έτσι όμως οι Τούρκοι θα κάνουν κατοχή στο Ελληνικό Αιγαίο υπό τις ευλογίες του ΝΑΤΟ, με σκοπό να αποκρούσουν τους Ρώσους από κάθοδο στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο.
Ο Τσίπρας μετέβαλλε όλους τους Έλληνες σε ραγιάδες των Ευρωπαίων-Εβραίων.
Μοσχοβισί, Όλι Ρέντ, Μπαρόζο, Λαγκάρντ, Γιούνκερ, Σούλτζ, Ολάντ, Τόμσεν, κ.λ.π. είναι όλοι τους Εβραίοι της Ε.Ε. Σιωνιστές.
Λύκοι θα υπάρχουν όσο υπάρχουν πρόβατα.
Εμείς οι Έλληνες φορολογούμενοι πληρώνουμε το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, υποτίθεται για προστασία από τους Τούρκους, και αυτό μας προδίδει στους εχθρούς μας!!!
Προς την Ελληνική Κυβέρνηση
—————————————————
Σε περίπτωση πολέμου μεταξύ ΡΩΣΙΑΣ και Αμερικανο-Σιωνιστών, & Ευρωπαίων-Σιωνιστών, (ΝΑΤΟ), ΜΗ διαπράξετε το σφάλμα να διατάξετε τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, να πολεμήσουν κατά της φίλης και ομόδοξης
ΡΩΣΙΑΣ, και υπέρ του Σιωνιστικού Ιμπεριαλιστικού ΝΑΤΟ.
Αυτό θα είναι Εθνική Προδοσία!!!!!!!!
Ο Πόλεμος αυτός θα είναι ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ!!!!
Δεν χρωστάμε τίποτα να «φάμε» ατομικές βόμβες στην Ελλάδα, λέει ο Λαός!!!
Κάποιος πρέπει να αποφασίσει η Ελλάδα να κρατήσει ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ στον Γ! Παγκόσμιο Πόλεμο, γιατί αν περιμένουμε από τους πολιτικούς, «Ζήτω που καήκαμε» λέει ο Λαός!!
Οι Τούρκοι την κατάλληλο στιγμή θα την «κάνουν» από το ΝΑΤΟ. Έτσι έκαναν σε όλους του παγκόσμιους πολέμους και βγήκαν κερδισμένοι, ενώ εμείς καταστραφήκαμε, διότι είχαμε ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ!!!
Ζητάμε να κρατήσουμε ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ, και ΟΧΙ να γίνουμε ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ υπέρ των τυρράνων μας!!!
Εμείς οι γονείς θα καθοδηγήσουμε τα στρατευμένα παιδιά μας να στρέψουν τα όπλα κατά των Αμερικάνων-Σιωνιστών, και κατά των
Ευρωπαίων-Σιωνιστών. (Κατά του Σιωνιστικού Ιμπεριαλιστικού ΝΑΤΟ).
Έτσι μόνον θα τους εκδικηθούμε για το μεγάλο κακό που μας κάνανε…………..
Τα δάνεια (ΧΡΕΟΣ) ποτέ δεν ήλθαν στην Ελλάδα σε ρευστό, μας χρέωσαν οι δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ λογιστικά μέσω Η/Υ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Δούρειος Ίππος των Σιωνιστών Επικυρίαρχων στην Ελλάδα.
Αντί να διαγράψει το παράνομο ΧΡΕΟΣ, συλλέγει όλα τα έσοδα του Κράτους για τις τσέπες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Πρόγραμμα των Σιωνιστών της Ε.Ε. & Η.Π.Α. είναι να συντρίψουν παντελώς την Ελλάδα, και τους Έλληνες, κατόπιν εντολών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Θέλουν την Ελλάδα αποικία και προτεκτοράτο, και τους Έλληνες δούλους!!!
Οι συντάξεις των Ελλήνων γερόντων πάνε όλες στις τσέπες του Μεγιστάνα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Στην Ελλάδα ΜΟΝΟΝ οι Έλληνες πληρώνουν φόρους & χαράτσια.
Σκοπός να κάνουν την Ελλάδα κατοικία Ασιατών και Αφρικανών Μουσουλμάνων Ισλαμιστών
Τζιχαντιστών λαθρομεταναστών!!!
Τα σπίτια μας, τα καλά σπίτια εννοείται, θα αγοραστούν από ξένους, Γερμανούς, Ελβετούς, Εβραίους, Γάλλους, Άγγλους, ΟλλανδοΕβραίους, Βέλγους, ΑμερικανοΕβραίους κλπ. Για τα άλλα, τα όχι και τόσο καλά σπίτια, θα δωθούν στους λαθρό, από τους πολιτικούς πιόνια-μαριονέτες του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ώστε να στεγάσουν τους λαθρομετανάστες Τζιχαντιστές.
Εμείς οι Έλληνες θα μείνουμε στο δρόμο, ή θα ξενιτευτούμε, αυτό είναι εξ’ άλλου το σχέδιο.
Γιαυτό υπάρχουν Τσίπρες, ΒαρεμένεςΤασίες, Σίες, Δραγώνες, Περιστέρες, Περιστέρη του Ηφαιστίωνος, Χάνες, Ρεπούσηδες, Φραγκιαδάκησες, Τομαήδες, Βερέμησες, Εύες, Μισέλες, και άλλες κυρίες της Σιών!!!
Εδώ έχασαν τον Μέγα Αλέξανδρο κατ’ επιταγήν των Σιωνιστών, και θα ενδιαφερθούν για τους νεο-Έλληνες;;;
Τις πληρώνουμε για να ανακαλύψουν τους ενδόξους προγόνους μας, και αυτές τους θάβουν!
Νόμιμοι κληρονόμοι της Ελλάδος είμαστε εμείς οι Έλληνες, γιαυτό πρέπει να φύγουμε από τη μέση.
Αυτά είναι τα σχέδια της Ν.Τ.Π. και του προέδρου αυτής Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Οι Έλληνες δεν θα χύσουμε το αίμα μας, για τους σφαγείς Τζιχαντιστές του Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Οι Τζιχαντιστές-ISIS & ISIL- είναι τμήμα της CIA, όπως δήλωσε ο σύμβουλος της παγκόσμιας
Σιωνιστικής Δικτατορίας Zbigniew Brzrezinski!
Η Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε.), η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), η Τρόϊκα, και το ΔΝΤ, ασχολούνται με το να καταστρέψουν την Ελλάδα. Υπάρχει σχέδιο γι’ αυτό.
Απευθυνόμενος στους Στρατηγούς μας, τους λέω, Έλεος, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΙΑ!!!
Οι πολιτικοί πηγαίνουν στις Σκουριές για να προσκυνήσουν τα Χρυσορυχεία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και να επισημοποιήσουν έτσι τη ροή ΧΡΥΣΟΥ προς τις τράπεζες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Ούτε τα εκλογικά αποτελέσματα δεν είμαστε ικανοί να υπολογίσουμε, το έργο αυτό το αναθέσαμε σε πολυεθνική εταιρεία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και όπως καταλαβαίνετε ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ αποφασίζει τι ποσοστά θα δώσει σε κάθε κόμμα, και πιό κόμμα και πιό βουλευτή θα βάλλει μέσα στη Βουλή των Ελλήνων!!!
Η Νατοϊκή Στρατιωτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ δεν μετράει μπροστά στη θέληση του Ελληνικού Λαού, και των χιλιάδων Ελλήνων στρατιωτών.
Εμείς ο Λαός, θα κληθούμε να πολεμήσουμε, ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ, εμείς πληρώνουμε τους φόρους του Θείου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Σας κρούωμεν τον κώδωνα Εθνικού Κινδύνου!!!
Έστω και την εσχάτην ώραν φερθείτε σαν Έλληνες!!! Μιμηθείτε τον ΛΕΩΝΙΔΑ!!!
Το ΝΑΤΟ είναι ο Στρατός σωτηρίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του προέδρου-τυρράνου Σιωνιστή ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Αυτοί μας κατάστρεψαν! Ευκαιρία τώρα να τους εκδικηθούμε!!!
Μην υπακούσετε στις επιπόλαιες Κοσμοθεωρίες της Κυβερνήσεως του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί όλοι είναι Σιωνιστές Χάζαροι, πιόνια της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!.
Είναι Αριστεροί της πλάκας!!! Σίες & Τασίες….
Δεν θα χύσουμε εμείς το αίμα μας για τη Μέρκελ, και το Σόϊμπλε, κλπ, δούλους του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!!!!!
Οι Νατοϊκοί Στρατηγοί-Ναύαρχοι-Πτέραρχοι (Κωσταράκοι κ.λ.π.) θα δώσουν λόγο στον Ελληνικό Λαό, εάν διατάξουν πόλεμο κατά της Φίλης &Ορθόδοξης ΡΩΣΙΑΣ.
Το ΝΑΤΟ του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, πρώτο παρεβίασε τη συνθήκη συμμαχίας, υποβάλλοντας τον Ελληνικό Λαό σε οικονομική χρεοκοπία, εξαθλίωση, και λαθρομετανάστες!!!
Το Δόγμα «ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗΝ», που ακολουθούν όλες οι «Ελληνικές» προδοτικές Σιωνιστικές κυβερνήσεις, είναι λάθος.
Είναι γελοίο εμείς να πολεμήσουμε γι’ αυτούς, που μας εκμεταλλεύθηκαν, μας πήραν όλον τον Εθνικό μας πλούτο, και μας άφησαν με ανεργία, με λαθρομετανάστες, και τα παιδιά μας σε μετανάστευση σε όλες τις Σιωνιστικές χώρες!!!
Τσίπρας & Κλίντον ξεπουλάνε τα πετρέλαια+Φ.Α. του Αιγαίου, όπως το ΠΑΣΟΚ ξεπούλησε το ΧΡΥΣΟ της Χαλκιδικής στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ τα θέλει όλα δικά του, θέλει την ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών, τα Μνημόνια, τις συντάξεις, τον ορυκτό πλούτο (ΧΡΥΣΟ, Πετρέλαια, Φ.Α.), θέλει και Ελληνικό Στρατό στη Συρία να πολεμά τους Ρώσους, υπέρ των σφαγέων Τζιχαντιστών.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ αδειάζει τις τράπεζες από τις καταθέσεις των Ελλήνων, και ύστερα τρέχουν οι διάφορες προδοτικές κυβερνήσεις να τις ξανά- γεμίσουν διά της μεθόδου της ανακεφαλαιοποίησης.
Ο Λαός πληρώνει τα κλοπιμαία…………..
Στη Συρία να πάνε να πολεμήσουν οι Αμερικανο-Εβραίοι, και οι Ευρωπαίοι-Εβραίοι, που μας κατάστρεψαν.
Να πάει ο Νταϊσελμπλούμ, και η παρέα του!!!
Τα Γερμανικά ΜΜΕ λένε: Κρατάμε την Ελλάδα στο Ευρώ για την υφαρπαγή του ορυκτού πλούτου. (Χρυσός-Πετρέλαια- Φ.Α.) και την αρπαγή των Αρχαιοτήτων. ( Παρθενώνας, κ.λ.π.)
ΞΥΠΝΑΤΕ Στρατηγοί-Ναύαρχοι-Πτέραρχοι!!!
Το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ μείωσε τους μισθούς σας, και εσείς με τα παιδιά μας θα πολεμήσετε για τον Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;;;
Επειδή δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στη Σιωνιστική Νατοϊκή ηγεσία του Στρατεύματος, (Έτσι μας πρόδωσαν στη Κύπρο & στα Ίμια), τους ειδοποιούμε ότι την ώρα της κρίσεως, θα κυκλοφορήσουμε εγκύκλιο- ενημέρωση προς τα στρατευμένα παιδιά μας.
Όποιος προδώσει τη πατρίδα-(Δοσίλογος συνεργάτης του εχθρού)- την εσχάτη ώρα θα θεωρηθεί ΠΡΟΔΟΤΗΣ, με ότι αυτό συνεπάγεται.
ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/ Αρθρογράφος ΜΜΕ


http://www.triklopodia.gr/simmachia-demonon/

Η Αγκυρα «κλείδωσε» το Αιγαίο μέχρι την Εύβοια με πρωτοφανές κείμενο NAVTEX: «Οποιος μπει στην περιοχή μας κινδυνεύει να βυθιστεί»!

TurkOHPerry 
ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ 25OY ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
Το τουρκικό Ναυτικό δέσμευσε για ασκήσεις με χρήση πυρών ολόκληρο το Αιγαίο μέχρι τις ακτές τις Εύβοιας με την έκδοση μιας πρωτοφανούς NAVTEX η οποία προειδοποιεί ότι όποιος μπει μέσα στην περιοχήαυτή «κινδυνεύει να δεχθεί πυρά από τα τουρκικά πλωτά και εναέρια μέσα»!
H δέσμευση αφορά στην περιοχή που ορίζεται από τα σημεία 38°45′.00»Β-024°52′.00»Α, 38°45′.00»Β-025°21′.00»Α, 38°18′.00»Β-025°21′.00»Α και 38°18′.00»Β-024°52′.00»Α θα πραγματοποιηθούν πυρά στις 01, 05, 06, 07, 08, 12, 13,14 και 15 Οκτωβρίου 2015, από 05.00 έως 12.00 ώρα.
Σημειωτέον ότι, με την εν λόγω παραποίηση των στοιχείων, η περιοχή εκτέλεσης πυρών (βλ. Χάρτη 1) πέραν του ότι καλύπτει μεγάλο μέρος του Κεντρικού Αιγαίου περιλαμβάνει χερσαίο έδαφος της κεντρικής Εύβοιας και τα Αντίψαρα.
Η Άγκυρα, με την κλιμακούμενη ένταση στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, επιδιώκει αφενός την παραίτηση της ελληνικής πλευράς από τα κυριαρχικά δικαιώματα της στις εν λόγω περιοχές, αφετέρου να εξασφαλίσει είτε τη σύμφωνη γνώμη, είτε το συμβιβασμό της διεθνούς κοινότητας, στην οποία θα δοθεί η εντύπωση του νομίμου των διεκδικήσεων της στην περιοχή. Άλλωστε, ο Χάρτης 2, όπου παρουσιάζονται οι περιοχές που δεσμεύουν οι Τούρκοι, επιβεβαιώνει πλήρως την εκτίμηση αυτή.
Θεωρούμε ότι δεν είναι καθόλου τυχαίες οι πρόσφατες εχθρικές ενέργειες των Τούρκων στο Αιγαίο οι οποίοι μετά και την «βοήθεια» από το Βερολίνο το οποίο ζητάει από την Ελλάδα να πραγματοποιεί κοινές περιπολίες με την Τουρκία στο Αιγαίο, για να υπάρξει συγκυριαρχία προς όφελος της Άγκυρας, επιχέιρησαν σήμερα να προκαλέσουν ανρθώπινη τραγωδία στο Αρχιπέλαγος, και τώρα εκδίδουν NAVTEX με την οποία αμφισβητούν και την Εύβοια!
Το υποκινούμενο από την ΕΕ θράσος τους σύντομα θα τους επιτρέψει να εκδόσουν NAVTEX για ασκήσεις μέχρι και στο…Αιγάλεω.
 
 
defencenet.gr
http://www.triklopodia.gr/agkira-klidose-egeo-mechri-tin-evvia-protofanes-kimeno-navtex-opios-bi-stin-periochi-mas-kindinevi-na-vithisti/

Ο ΙΣΟΘΕΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ - Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ


... "Ο Ηρακλής - Ζευς ήταν επιφορτισμένος με αποστολήν απαγόρευσης της προσέγγισης στο ηλιακό σας σύστημα σκαφών των αποστατών από κάθε αστρικό σύστημα του Ζωδιακού, όπως είχε και στην 7ην Αποστολή.
Ο Ηρακλής - Ζευς ή πρώτος Ηρακλής, ήταν ο θεός Ηρακλής με δική σας ορολογία, ο μοναδικός γιος του θεού Δία και της ονομαζόμενης από εσάς θεάς Ήρας, φερομένης ως συζύγου του Διός. Ηγήθηκε ενός γιγαντιαίου προγράμματος της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας, που είχε εκπονηθεί από την πανίσχυρη θεά - μητέρα Ήρα, με αποστολές σε όλους τους αστερισμούς του Ζωδιακού.

Ο δεύτερος Ηρακλής, ο ήρωας, όπως εσείς αποκαλείτε τον φερόμενο ως γιο του Διός και της Αλκμήνης, ήταν αυτός που απάλλαξε τον πλανήτη της Γαίας από όλες τις τερατογεννήσεις και ανομίες της αποστασίας του Κρόνου και αποκατέστησε την ομαλή συνέχιση της ζωής. Στον Ηρακλή τον γιο του Δία και της Αλκμήνης αναφέρονται οι γνωστοί σε σας δώδεκα άθλοι, οι οποίοι κρυπτογραφούν κατ' αντιστοιχίαν τους ουράνιους άθλους του πρώτου Ηρακλή του γιου της Ήρας.

- Κάθε άθλος του Ηρακλή αριθμείται από το ένα μέχρι και το δώδεκα, όσοι είναι και οι αστερισμοί του Ζωδιακού. Κάθε άθλος κρυπτογραφεί και μιαν ουράνιαν εκστρατεία με συγκεκριμένη αποστολή.

Ο Ηρακλής - Ζευς ξεκίνησε αρχικά ως πρέσβης καλής θέλησης της ανθρωπότητας προς τις αστρικές κοινωνίες της ζώνης του Ζωδιακού και με την εντολή να εξαλείψει τις εναπομείνασες εστίες των δυνάμεων της αποστασίας που απειλούσαν την ύπαρξη και το μέλλον του ανθρώπου στην Γαία.."

Πηγή: Nicos Kastanias ,  ellaniapili -
See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/isotheos-hercules-apostoli.html#sthash.qkzJxfiZ.dpuf

Ομιλία Πούτιν στον ΟΗΕ: Συνειδητοποιείτε τι κάνατε;

Ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν  στο συμβούλιο του ΟΗΕ, στα τέλη Σεπτέμβρη τα χώνει γερά…
Ένα βίντεο που δεν έδειξε ΚΑΝΕΝΑ ελληνικό μέσο μαζικής ανενημέρωσης.
Στο βίντεο που ακολουθεί και έχει μεταφράσει η γνωστή σε όλους μας VASOULA 



- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/omilia-putin-ston-ohe-syneiditopoieite-ti-kanete.html#sthash.eYURu7lQ.dpuf

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ πρόκειται για απατεώνες, και είναι άκρως επικίνδυνοι για τα εθνικά συμφέροντα της χώρας.

Πρόκειται για απατεώνες, και είναι άκρως επικίνδυνοι για τα εθνικά συμφέροντα της χώρας.

Τα ταξίδια τους είναι βιτρίνα, οι αποφάσεις έχουν παρθεί.
Ο «χαρούμενος» κομπάρσος “good-boy” στο θεατρικό Έργο

Γράφει ο Μανώλης Χατζησάββας, κάνοντας χρήση τις πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού…. που μέχρι «χθες» λαμβάναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι…της Κυβέρνησης.
Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορα σας. 

 




http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/10/blog-post_312.html

Το δίλημμα ενός βλάκα

Γράφει ο Γιάννης Λαζάρου 

Όταν και το τελευταίο κουνουπίδι στην Ελλάδα γνωρίζει πως οι αποφάσεις παίρνονται αλλού και απλά οι κυβερνητικές μαριονέτες τις διεκπεραιώνουν είναι τουλάχιστον γελοίο να υπάρχουν διλήμματα σε προαποφασισμένα.

Η πραγματική ειδησεογραφία για την χώρα αφορά τις αποφάσεις των ισχυρών οι οποίοι ασκούν και την εξουσία ουσιαστικά στην περιοχή. Επειδή όμως αυτά γίνονται γνωστά ως τετελεσμένα σε οτι αφορά τον Ελληνικό λαό, στο μεσοδιάστημα οι παραστάσεις των "σωτήρων" καλά κρατούν.

Η φοροδιαφυγή έχει αναδειχτεί σε μείζον ζήτημα και παρουσιάζεται σαν ένας γόρδιος δεσμός εδώ και πολλά χρόνια διότι αυτό βολεύει τους εκάστοτε διαχειριστές της εξουσίας. Ακόμη περισσότερο βολεύει τους σημερινούς που με αφορμή τους κακούς Έλληνες φοροφυγάδες κάνουν πάρτι με την υλοποίηση των εντολών που έχουν από τα αφεντικά τους.

Το θέμα της φοροδιαφυγής είναι απλό από την στιγμή που υπάρχει ευνομούμενη πολιτεία με θέληση για να λύσει το πρόβλημα αλλά και να λειτουργήσει υπέρ του λαού.
Σε βαθιά περίσκεψη λοιπόν ο τσάρος της οικονομίας για να παταχθεί το φαινόμενο. Έτσι οδηγήθηκε στην σκέψη: «Να ξεφύγει από τη φυλάκιση ο ένοχος ή να φυλακιστεί ο αθώος».

Το φιλοσοφικό ερώτημα που τέθηκε ζητά απάντηση και φυσικά δεν θα απαντηθεί ποτέ γιατί πολύ απλά τα τερτίπια των βλακών είναι τέτοια που δεν χρήζουν απάντησης. Αφού ούτως ή άλλως ο ένοχος στην Ελλάδα ποτέ δεν πήγε φυλακή και ούτε πρόκειται να πάει, μια ματιά στο περιβάλλον του Τσακαλώτου το κυβερνητικό θα πείσει και μπαμπουίνο Αλάσκας. Όσο για τους αθώους όλες οι κυβερνήσεις τώρα πια δεν τους στέλνουν φυλακή, αλλά τους σκοτώνουν. Μιλάμε για κανονικές δολοφονίες, μια ματιά στο καθημερινό δελτίο αυτοκτονιών θα πείσει και τον από γεννησιμιού του Συριζαίο.

Τι να κάνει ο απελπισμένος τσάρος, παραγωγός φόρων και προστίμων; Έχει ντέρτι μεγάλο γιατί τα αφεντικά θέλουν χρήμα, κι άλλο χρήμα. Έτσι έφτασε να μονολογεί: «Σε αυτά τα ζητήματα δεν υπάρχει σωστή απάντηση», πάλι η αμφιβολία τον τρώει, και συνεχίζει: «Μπορείς να το βάλεις τόσο ψηλά το πρόστιμο που στο τέλος δεν θα εισπράξεις τίποτα ή από την άλλη να το μειώσεις και να εισπράξεις περισσότερα χρήματα. Αυτά τα προσπαθείς, τα δοκιμάζεις και βλέπεις στην πορεία τι αποτελέσματα έχουν».

Αυτός είσαι σωτήρα μας, αφού έχουμε δεν έχουμε θα πληρώνουμε τους πατριωτικούς φόρους εσύ θα παίζεις στο κεφάλι του κασίδη, θα δοκιμάζεις θα βλέπεις τα αποτελέσματα και ανάλογα τι θα σου λένε θα φτιάχνεις την πορεία.

Η πολιτική στο κεφάλι τους είναι τρεις το λάδι τρεις το ξύδι είμαστε αριστεροί και σωτήρες. Ας φοβερίζουμε τώρα τους κακούς Έλληνες και όταν πάρουμε τις εντολές βλέπουμε. Μόνο που ο άεργος Τσακαλώτος και η παρέα του δεν γνωρίζει πως η πλειοψηφία αυτού του λαού δεν μπορούσε ποτέ να κρύψει εισοδήματα οπότε και φορολογήθηκε άγρια πολλά χρόνια τώρα. Οι άλλοι είναι γνωστοί σε όλους. Μόνο τα υπουργεία και όλως τυχαίως οι κατά τόπους εφορίες δεν τους γνωρίζουν.

Πηγή "Στον Τοίχο"

ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ! Έχουν δικαίωμα να χτυπούν με πραγματικά πυρά όποιον τους ενοχλεί! (ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ)


Το τουρκικό Ναυτικό δέσμευσε για ασκήσεις με χρήση πυρών ολόκληρο το Αιγαίο μέχρι τις ακτές τις Εύβοιας με την έκδοση μιας πρωτοφανούς NAVTEX η οποία προειδοποιεί ότι όποιος μπει μέσα στην περιοχή αυτή «κινδυνεύει να δεχθεί πυρά από τα τουρκικά πλωτά και εναέρια μέσα»!

H δέσμευση αφορά στην περιοχή που ορίζεται από τα σημεία 38°45′.00»Β-024°52′.00»Α, 38°45′.00»Β-025°21′.00»Α, 38°18′.00»Β-025°21′.00»Α και 38°18′.00»Β-024°52′.00»Α θα πραγματοποιηθούν πυρά στις 01, 05, 06, 07, 08, 12, 13,14 και 15 Οκτωβρίου 2015, από 05.00 έως 12.00 ώρα.

MIN2

Σημειωτέον ότι, με την εν λόγω παραποίηση των στοιχείων, η περιοχή εκτέλεσης πυρών (βλ. Χάρτη 1) πέραν του ότι καλύπτει μεγάλο μέρος του Κεντρικού Αιγαίου περιλαμβάνει χερσαίο έδαφος της κεντρικής Εύβοιας και τα Αντίψαρα.





http://www.crashonline.gr 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/10/blog-post_199.html

Λίγο μετά την απόρριψη του γερμανικού τελεσιγράφου οι Τούρκοι χτύπησαν σκάφος της ελληνικής Ακτοφυλακής


 
ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ ΟΚΤΩ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Λίγο μετά την απόρριψη του γερμανικού τελεσίγραφου για κοινές περιπολίες με τους Τούρκους στο Αιγαίο πράκτορες της ΜΙΤ επιχείρησαν να χτυπήσουν πλοίο της ελληνικής Ακτοφυλακής για να προκαλέσουν άλλο ένα επεισόδιο με το οποίο θα στηρίξουν τις απαιτήσεις της Α.Μέρκελ.

Δουλεμπορικό εμβόλισε σκάφος του Λιμενικού βόρεια της Μυτιλήνης. Βυθίστηκε το πλοίο που μετέφερε τους λαθρομετανάστες. Μέχρι στιγμής έχουν διασωθεί 31 άνθρωποι και αγνοούνται 8...
Σύμφωνα με το Λιμενικό, το ξύλινο σκάφος που μετέφερε τους μετανάστες εμβόλισε το σκάφος της ελληνικής Ακτοφυλακής με αποτέλεσμα να βυθιστεί.
Το περιστατικό συνέβη μισό ναυτικό μίλι βόρεια του Μολύβου Μυτιλήνης.
«Δεν τίθεται θέμα κοινών ελληνο-τουρκικών περιπολιών στο Αιγαίο για την αντιμετώπιση του προσφυγικού». Αυτό δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς μιλώντας πριν από λίγο στον ραδιοφωνικό σταθμό Αλφα. 
«Αυτό σημαίνει είσοδο τουρκικών πλοίων στα χωρικά μας ύδατα, κάτι που θα έχει μακροπρόθεσμες συνέπειες», εξήγησε ο κ. Κοτζιάς.
Μέσα στην Ευρωβουλή χθες o Ζ.Κ.Γιούνκερ έθεσε ως δεδομένο ότι θα υπάρξουν κοινές ελληνοτουρκικές περιπολίες στο Αιγαίο ώστε να εποπτεύονται τα θαλάσσια σύνορα! Και κουνώντας μας ξανά το δάχτυλο πρόσθεσε:
«Ο Τούρκος πρόεδρος το δέχθηκε και σήμερα διάβασα ότι δεν συμφωνεί η Ελλάδα», είπε, προσθέτοντας: «Το θέμα είναι ευρωπαϊκό και όχι ελληνοτουρκικών σχέσεων, θα απευθυνθώ στην ελληνική κυβέρνηση και θα ζητήσω να αναθεωρήσει τη θέση θέσης της».
Φυσικά και ο Τούρκος πρόεδρος δεν το αρνήθηκε,αφού έτσι ξεκουραστα και αναίμακτα βάζει πόδι στο Αιγαίο με την βοήθεια του παραδοσιακά φιλότουρκου Βερολίνου.
Σύμφωνα με τον κ. Γιούνκερ, θα ήταν πολύ χρήσιμο να συνεργαστούν οι ναυτικές δυνάμεις των δύο χωρών για να επιτήρηση αυτής της πύλης εισόδου.
Η κατηγορηματική άρνηση της Ελλάδας να εξετάσει το ενδεχόμενο κοινών ελληνοτουρκικών περιπολιών στο Αιγαίο, είχε επισημανθεί ήδη προχθές από τον εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών Κωνσταντίνο Κούτρα.
Tώρα έρχεται ένα βαρύ περιστατικό στο Αιγαίο με σκοπό να υπάρξουν θύματα, ώστε να συνεχιστούν οι απροκάλυπτες πιέσεις των Γερμανών προς εξυπηρέτηση των τουρκικών συμφερόντων.
 


defencenet.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/10/blog-post_160.html

ΕΛΛΗΝΑ ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕ - Απαλλάσσονται από δημοτικά τέλη αυτοκινητόδρομοι, COSCO, Ελ. Βενιζέλος, διαγράφονται τα χρέη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ


Σειρά χαριστικών ρυθμίσεων προς το κεφάλαιο και ιδιαίτερα τους μεγάλους μονοπωλιακούς ομίλους, ντόπιους και ξένους, περιλαμβάνει το πολυνομοσχέδιο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που συζητείται στη Βουλή και αναμένεται να τεθεί προς ψήφιση το βράδυ της Παρασκευής.

Πέραν της νέας επίθεσης κατά της εργασίας, με την ισοπέδωση της κοινωνικής ασφάλισης και την ένταση της φοροεπιδρομής, χαρίζεται «γη και ύδωρ» στο κεφάλαιο, ντόπιο και ξένο, καθώς μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι απαλλάσσονται από τα δημοτικά τέλη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελίες των κατά τόπους δημοτικών αρχών, ο αγοραστής του ΟΛΠ, η κοινοπραξία που διαχειρίζεται το διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας καθώς και οι παραχωρησιούχοι των αυτοκινητοδρόμων απαλλάσσονται δια παντός από την καταβολή δημοτικών τελών.

Αναλυτικά, όπως καταγγέλλει ο δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, ο αγοραστής του υπό ιδιωτικοποίηση ΟΛΠ απαλλάσσεται από κάθε είδους δημοτικά τέλη και φόρους, ενώ το χρέος του οργανισμού προς τους Δήμους του Πειραιά θα διαγραφεί.

«Με το άρθρο 10 στο κεφάλαιο ‘’διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών’’ του πολυνομοσχεδίου που έχει τεθεί στη δημόσια διαβούλευση, ο επίδοξος αγοραστής του ΟΛΠ λαμβάνει δύο σημαντικά ‘’δώρα’’, αφενός την απαλλαγή και προστασία από κάθε είδους δημοτικά τέλη και φόρους αφετέρου τη διαγραφή -λόγω αναδρομικότητας- των χρεών του ΟΛΠ προς τους Δήμους», καταγγέλλει ο Δήμος, σημειώνοντας πως τα χρέη του ΟΛΠ προς το τον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας αγγίζουν τα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Οι δήμοι της ανατολικής Αττικής καταγγέλλουν ότι «με το υπό συζήτηση Πολυνομοσχέδιο (άρθρο 13) επιχειρείται η απαλλαγή των παραχωρησιούχων (ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΝΕΑ ΟΔΟΣ Α.Ε, ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε., από την καταβολή των δημοτικών τελών καθαριότητας και φωτισμού.

Την ίδια στιγμή διαγράφονται τα χρέη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς το δημόσιο, προκειμένου να παραδοθεί στους ιδιώτες «άσπιλη και αμόλυντη».

Όπως δήλωσε τη Δευτέρα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υπουργός υποδομών της συγκυβέρνησης, Χρ. Σπίρτζης, «ο Όμιλος ΟΣΕ χρησιμοποίησε την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για να μπορέσει να επιβιώσει. Αυτό είχε ως συνέπεια να συσσωρευτούν όχι μόνο 800 εκατ. ευρώ, αλλά πολύ παραπάνω: 2,5 δις + 800 εκατ. ευρώ. Τα 800 εκατ. ευρώ είναι η ενίσχυση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ από το ελληνικό Δημόσιο, την οποία θεωρούν κρατική ενίσχυση κάποιοι στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Επομένως, αν δεν διαγράψει το Δημόσιο αυτά τα χρήματα από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τα χρήματα θα ζητηθούν πίσω από την Επιτροπή, ως κρατική ενίσχυση, και μάλλον θα πρέπει να πληρώσουμε και πρόστιμο.»

Με την αγαστή συνεργασία της ελληνικής κυβέρνησης της «δεύτερης φοράς Αριστερά» με την ΕΕ το κεφάλαιο όχι μόνο θα αποκτήσει «μπιρ παρά» τον ΟΣΕ, αλλά μάλιστα δεν θα επωμιστεί τα χρέη του οργανισμού, που χρησιμοποιούνται ως όχημα για την ιδιωτικοποίησή του.

«Παλιά τους τέχνη κόσκινο», καθώς ανάλογες πρακτικές έχουν χρησιμοποιηθεί από την ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής μέχρι την Αγροτική Τράπεζα και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Στην ίδια συνέντευξη ο Σπίρτζης προανήγγειλε την αύξηση των εισιτηρίων του ΟΑΣΑ κατά 10%.

«Αυτό που προγραμματίζουμε είναι, επειδή θα αυξηθεί έτσι ή αλλιώς κατά 10% το εισιτήριο, επειδή ανέβηκε ο συντελεστής ΦΠΑ από το 13% στο 23%, να μπορέσουμε να κρατήσουμε χαμηλά τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών που χρησιμοποιούν καθημερινά οι πολίτες που πηγαίνουν στις δουλειές και τις μετακινήσεις τους με τα Μέσα Μεταφοράς και να επιβαρυνθεί λίγο περισσότερο το απλό εισιτήριο, το οποίο χρησιμοποιούν περιστασιακά τουρίστες ή άλλοι», δήλωσε προκλητικά ο Σπίρτζης, «κλαψουρίζοντας» παράλληλα ότι η κυβέρνησή του «δεν πιστεύει» σε αυτά τα μέτρα αλλά είναι… αναγκασμένη να τα εφαρμόσει.




pandiera
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/10/cosco.html

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ!! Αυτό είναι το κακομαθημένο golden boy με τον παχυλό μισθό και την χρυσή πιστωτική κάρτα που θέλει να στείλει φυλακή τους φτωχούς που δεν ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ!

dimitriadis-grigoris-oasa-aftodioikisi
Υπάρχει κάποιο ίχνος ανθρωπιάς στη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για να τον μαζέψουν; Αυτό είναι το “ανθρώπινο, αριστερό” πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ που επιβεβαιώνει αυτάπου λέγαμε εδώ και χρόνια: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήρθε για να εφαρμόσει σκληρά και απάνθρωπα μέτρα που δεν τολμούσαν να τα πάρουν και οι πιο αντιδραστικές δεξιές κυβερνήσεις Πασοκ και ΝΔ...

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω δεν θα αφήσει να ισχύσουν τέτοια απάνθρωπα μέτρα που μας γυρίζουν στις πιο μαύρες μέρες κοινωνικού κανιβαλισμού.
Ποιος είναι ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ που προτείνει να μπαίνουν φυλακή 3- χρόνια όσοι αδυνατούν να πληρώσουν εισιτήριο.  Θα λέγαμε πάλι καλά που δεν προτείνει και το μαρτύριο της φάλαγγα.  Αυτό τον ρόλο τον έχουν αναλάβει οι ελεγκτές. Ας μην ξεχνάμε την υπόθεση του Θανάση Καναούτη…
Σε πλημμέλημα από πταίσμα εισηγήθηκε να μετατραπεί η ποινή της λαθρεπιβίβασης ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ, Γρηγόρης Δημητριάδης κατά την ακρόαση στην Επιτροπή της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο.
Σε αυτή την περίπτωση…
ο παραβάτης, αν κριθεί ένοχος, σύμφωνα με νομικούς, τιμωρείται με φυλάκιση από τρία έως πέντε έτη. Ο παραβάτης είτε θα οδηγείται στο Αυτόφωρο είτε θα δικάζεται με τακτική δικάσιμο από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο. Εάν ο κατηγορούμενος θελήσει να κάνει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, αυτή θα δικαστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο. Ο παραβάτης, για να κριθεί ένοχος για πλημμέλημα, απαιτείται να έχει δόλο (πρόθεση), εκτός κι αν ο νόμος θα προβλέπει να τιμωρείται ρητώς και η αμέλεια.
Να σημειωθεί ότι στην περίπτωση του πταίσματος προβλέπεται ως ποινή η κράτηση ή η επιβολή προστίμου. Η διάρκεια της κράτησης κυμαίνεται από μία ημέρα ως ένα μήνα. Σήμερα ο νόμος κατά της λαθρεπιβίβασης του ΟΑΣΑ προβλέπει μόνο την επιβολή προστίμου, περίπου 60πλάσιο του κομίστρου.
Είναι χαρακτηριστικό πως στην πρόταση του κ. Δημητριάδη δεν αντέδρασε κανένας βουλευτής, ούτε καν κυβερνητικός.
Ποιός είναι ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ:
Ο κ. Δημητριάδης έχει διατελέσει Συντονιστής του υπουργείου Ανάπτυξης για την Εθνική Στρατηγική Διευκόλυνσης των Εξαγωγών
Εγκρίθηκε από την Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής ο προτεινόμενος από τον υπουργό Υποδομών κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδηγια τη θέση του πρόεδρου και διευθύνοντος συμβούλου του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ) κ. Γρηγόρης Δημητριάδης.
Ο κ. Δημητριάδης, ο οποίος είναι ηλεκτρολόγος – ηλεκτρονικός μηχανικός, είναι 35 ετών και μέχρι πρότινος διατελούσε συντονιστής του υπουργείου Ανάπτυξης για την Εθνική Στρατηγική Διευκόλυνσης του Εξωτερικού Εμπορίου, αποτελώντας πρόσωπο ευρύτερης αποδοχής.
Είναι ενδεικτικό ότι προσελήφθη με καθεστώς ειδικού συμβούλου το 2010, επί υπουργίας Χρυσοχοΐδη, όμως στη συνέχεια ο νυν υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης τον διατήρησε στη θέση του, ορίζοντάς τον μάλιστα συντονιστή για τις εξαγωγές.
Σύμφωνα με το υπουργείο Υποδομών, ο κ. Δημητριάδης σπούδασε στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ, κατέχοντας ένα πτυχίο ηλεκτρολόγου-ηλεκτρονικού μηχανικού (Manchester Metropolitan University) και δύο μεταπτυχιακά, το ένα στις τηλεπικοινωνίες (University College London) και το άλλο στις διεθνείς επιχειρηματικές σχέσεις και τις διεθνείς διαπραγματεύσεις (The Fletcher School, Tufts University).
Έχει εργαστεί στο Λονδίνο στην British International Television, κυρίως σε θέματα διαχείρισης διοικητικών αλλαγών (business change management), και στην Global Crossing, ως υπεύθυνος πωλήσεων και μάρκετινγκ.
Στο μεταξύ, από το 2008 ως το 2010 ήταν συντονιστής και ιδρυτικό μέλος του Navarino Network, μίας μη κυβερνητικής οργάνωσης με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η οποία υποστηρίζει την έρευνα, τον διάλογο και τη συλλογική δράση για την αντιμετώπιση των προκλήσεων του παγκοσμιοποιημένου διεθνούς περιβάλλοντος και την προώθηση της εξωστρέφειας και της καινοτομίας στη δημόσια πολιτική.
Ο κ. Δημητριάδης αντικαθιστά τον μηχανικό της Αττικό Μετρό κ. Αλέξανδρο Δελούκα, την παραίτηση του οποίου είχε ζητήσει ο υπουργός Υποδομών στις αρχές Οκτωβρίου με αφορμή τη μη διεκδίκηση των οφειλών των υπουργείων στον ΟΑΣΑ για τα μειωμένα κόμιστρα ειδικών ομάδων του πληθυσμού.
Οι προκλήσεις στις αστικές συγκοινωνίες της Αττικής είναι σοβαρές, καθώς το υπουργείο Οικονομικών πιέζει συνεχώς για μείωση της επιδότησης των μέσων μαζικής μεταφοράς, η κρίση συρρικνώνει τις μετακινήσεις των πολιτών -άρα και τα έσοδα της ΟΣΥ και της ΣΤΑΣΥ-, ενώ το «φάντασμα» των απομακρύνσεων προσωπικού πλανάται εκ νέου.
epitropesdiodiastop.blogspot.gr/
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/10/golden-boy.html

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Υποχρεώνουν μαθητές Γυμνασίου να φτιάχνουν τα κρεβάτια των μεταναστών, να τους μαγειρεύουν και να καθαρίζουν από την βρώμα τα κέντρα διαμονής τους

Ως μέρος "σχολικής εργασίας" τα γερμανάκια υποχρεούνται τώρα να φτιάχνουν τα κρεβάτια, να μαγειρεύουν και να καθαρίζουν για τους μετανάστες στα κέντρα διαμονής των προσφύγων - μεταναστών!
 
Η Γερμανία θα ξοδέψει τουλάχιστον 6 δισεκατομμύρια ευρώ το τρέχον έτος για τη φροντίδα 1,5 εκατομμυρίων μεταναστών που αναμένεται να φτάσουν στη χώρα μέχρι το τέλος του 2015.
 
Το 2014 ήρθαν στη Γερμανία 400.000 μετανάστες. Φέτος 1,5 εκατ περισσότεροι θα φτάσουν σε μια χώρα 80.000.000 κατοίκων.
 
Οι Γερμανοί μαθητές υποχρεούνται πλέον ως μέρος της σχολικής τους εργασίας να μαγειρεύουν, να καθαρίζουν και να φτιάχνουν τα κρεβάτια για τους μουσουλμάνους μετανάστες.
Μια Γερμανίδα μητέρα δημοσίευσε αυτή την επιστολή από το σχολείο.
Η επιστολή περιγράφει τις δραστηριότητες της εβδομάδας της σχολικής εργασίας, που περιλαμβάνει την βοήθεια σε ένα κέντρο ασύλου.
Αυτό προκάλεσε αγανάκτηση και δυσπιστία.
Μια τοπική εφημερίδα επιβεβαίωσε την ιστορία.
Το Υπουργείο Παιδείας του Κίελου επιβεβαίωσε ότι η επιστολή ήταν αυθεντική. Ήδη αυτή την εβδομάδα, όπως περιγράφεται παραπάνω, οι μαθητές από ένα σχολείο στο Lübeck υποχρεώθηκαν να βάλουν καθαρά σεντόνια στα κρεβάτια, να διευθετήσουν τα ρούχα και να βοηθήσουν στην κουζίνα στο κέντρο διαμονής για τους πρόσφυγες. Αυτό έγινε στο πλαίσιο ενός εβδομαδιαίου έργου που προορίζεται να ετοιμάσει τους μαθητές της όγδοης τάξης [ηλικίας περίπου 13-14 ετών] για την "πρακτική εργασιακή εμπειρία".
Οι μετανάστες σε ένα κέντρο πέταγαν τα σκουπίδια τους από το μπαλκόνι.
Χωματερή Γερμανία (Άουγκσμπουργκ, κέντρο ασύλου)
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή (από εδώ)
http://greeknation.blogspot.gr/2015/10/blog-post_363.html

Ζούμε και πεθαίνουμε πληρώνοντας τους ληστοσυμμορίτες

Να τα ξαναδούμε. Οι φόροι που πληρώνουμε για ένα πακέτο τσιγάρα αντιστοιχούν στο 82% της λιανικής του τιμής. Δηλαδή, για ένα πακέτο τσιγάρα που το αγοράζουμε 3,70 ευρώ, πληρώνουμε φόρους 3,034 ευρώ. Τέσσερις φορές από την αρχή της κρίσης ανέβηκαν οι φόροι στα τσιγάρα και ετοιμαζόμαστε για την πέμπτη. Να το δεχτώ, το κάνουν για την υγεία μας. Καλοί άνθρωποι. Αναρωτιούνται όμως ταυτόχρονα γιατί αυξήθηκε το λαθρεμπόριο τσιγάρων και χάνουν έσοδα. Έλα ντε, γιατί; Χαζοί άνθρωποι.

Για ένα λίτρο αμόλυβδης βενζίνης που το αγοράζουμε 1,44 ευρώ, πληρώνουμε φόρους 0,96 ευρώ. Δηλαδή, το 66,7% της τιμής λίτρου αμόλυβδης βενζίνης που πληρώνουμε στο βενζινάδικο είναι φόροι. Φόροι έμμεσοι, εκ των πραγμάτων άδικοι καθώς δεν είναι αναλογικοί. Δηλαδή, αυτός που βγάζει 200.000 ευρώ τον χρόνο και ο άνεργος πληρώνουν ακριβώς τους ίδιους έμμεσους φόρους στην αγορά του προϊόντος. Σαφώς και το γνωρίζω ότι έμμεσοι φόροι υπάρχουν σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. Η διαφορά είναι ότι ο φόρος που επιβάλλεται στην Ελλάδα για την βενζίνη, ο οποίος περιλαμβάνει και μια σειρά άλλων επιβαρύνσεων υπέρ του δημοσίου, όπως ΔΕΤΕ κ.τ.λ. είναι κατά 30% υψηλότερος από το μέσο όρο φορολόγησης στις 28 χώρες της Ε.Ε.

Έχετε υπολογίσει πόσους φόρους πληρώνουμε στην τελική τιμή ενός αυτοκινήτου, πόσους πληρώνουμε για την κατοχή του και πόσους για την κυκλοφορία του; Έχετε υπολογίσει πόσους φόρους πληρώνουμε για να αγοράσουμε ένα σπίτι, πόσους για να το κατέχουμε, πόσους αν το νοικιάσουμε, πόσους για να μείνουμε εμείς οι ίδιοι και πόσους αν θελήσουμε να το πουλήσουμε; Έχετε σκεφτεί πόσοι ΦΠΑ έχουν μετακυλιστεί και, φυσικά, προστεθεί στην τελική τιμή ενός τροφίμου που αγοράζουμε από το ράφι του σούπερ μάρκετ;

Τα πάντα είναι φόροι. Το 80% ενός ευρώ της τσέπης μας πηγαίνει σε φόρους. Κι αυτό δεν γίνεται τώρα. Γίνεται επί δεκαετίες. Έρχονται τώρα τα τέσσερα υποψήφια αρχηγόπουλα της ΝΔ να μας πουν ότι είναι εναντίον των φόρων κι ότι θα παλέψουν ως αυριανοί πρωθυπουργοί για να σταματήσει η φοροκαταιγίδα. Ποιοι; Αυτοί οι τέσσερις που ψήφισαν από τα βουλευτικά έδρανα όλους αυτούς τους φόρους. Το ίδιο και η Φώφη, που δηλώνει μαχήτρια του φωτός και υπόσχεται να μας βγάλει από το σκοτάδι των φόρων. Καλώς την κοπέλα από το «Αλλού». Λες και δεν ήταν βουλευτίνα, λες και δεν ψήφιζε αύξηση και εφεύρεση φόρων τόσα χρόνια.

Και έρχεται και το νέο, το άφθαρτο, το αμόλυντο πρόσωπο της «Αριστεράς» και σκέφτεται «Τι πρωτοποριακό να κάνω για να ξεχωρίσω από τις άλλες κυβερνήσεις; Α, ναι! Να βάλω φόρους, ωραία ιδέα!». Μπράβο Αλέξη παιδί μου, πώς και δεν το σκέφτηκε κανείς άλλος μέχρι τώρα; Κι εμείς πληρώνουμε. Με μουρμούρα μεταξύ μας, αλλά πληρώνουμε. Πληρώνουμε για να έχουμε διαλυμένο σύστημα Υγείας, διαλυμένη Παιδεία και ανύπαρκτο κοινωνικό κράτος. Πληρώνουμε στο κράτος με το κεφάλι σκυμμένο για να ξαναπληρώσουμε σε ιδιωτικά νοσοκομεία, σε φροντιστήρια, σε διόδια. Και μας εκβιάζουν ότι αν δεν μπορέσουμε να πληρώσουμε τις «υποχρεώσεις» μας θα μας πάνε στα δικαστήρια. Είτε το Κράτος που το χρυσοπληρώνουμε, είτε οι τράπεζες που επίσης τις χρυσοπληρώνουμε για να σωθούν και σώσιμο δεν έχουν.

Και κάθε μωρό που γεννιέται έχει χρέος 40.000 ευρώ. Και μεγαλώνοντας το παιδί μεγαλώνει και το χρέος. Και γίνεται 20, 40, 60 χρονών. Και πληρώνει. Και βογγάει. Και πληρώνει. Και χρόνια ολόκληρα το κοροϊδεύουν με μισθούς της πλάκας. Και πληρώνει ασφαλιστικές εισφορές. Για μια σύνταξη που δεν θα πάρει. Και θα γυρίζει στις λαϊκές αργά τα μεσημέρια να βρει τα πεταμένα. Κι ας πλήρωνε. Όσα κι αν πλήρωνε, πάντα χρωστούσε.

Και γερνάει πληρώνοντας. Ώσπου πεθαίνει. Κι έρχεται ο κηδειάς να σου πει ότι ο ΦΠΑ ανέβηκε για τις κηδείες στο 23% από το 13%. Μέτρο αριστερό και αναπτυξιακό. Αλλά δεν έχεις εναλλακτική. Το κάψιμο κοστίζει ακόμη περισσότερο σήμερα, αλλά σεβαστή και η επιθυμία του νεκρού να μην καεί. Στην αυλή απαγορεύεται να θαφτεί. Το μονοπώλιο του θανάτου χαμογελάει και φωνάζει «θα πληρώσεις φόρους και νεκρός». Και λέει ο κηδειάς «1.000 ευρώ η κηδεία συν 230 ο ΦΠΑ, να κόψω μικρότερη απόδειξη;». Κι αν απαντήσεις «πάρε 500, μην κόψεις τίποτα, θα δώσω τα 230 σε κάνα συσσίτιο να πιάσουν τόπο», θα σε κατηγορήσουν για συμμέτοχο σε φοροδιαφυγή, για εχθρό του κράτους, για αναλγησία στις δύσκολες ώρες του κράτους που έφαγε όσα πλήρωνες μια ζωή, για κλέφτη ενός κράτους που ψόφησε, βρώμισε κι ούτε τσουκνίδα δεν καταδέχεται να φυτρώσει στο λίπασμά του.
Και λες ένα τεράστιο «ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ», έτσι, για ν’ αναπαυθεί η ψυχή τ’ αποθαμένου.
Αν και σαφώς θα ήταν καλύτερα αν το είχε φωνάξει ο ίδιος ο σχωρεμένος όσο ήταν ζωντανός.

Πηγή "Καρτέσιος"
http://kostasxan.blogspot.gr/2015/10/blog-post_517.html

ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



1. DeutscheBank,

2. Ανγκελα Μέρκελ

Δύο ονόματα που παίζουν παντού σε όλο τον πλανήτη εκτός από την Ελλάδα, μια χώρα στην οποία "η δεύτερη φορά αριστερά" κυβέρνησή μας, κατάφερε να τα διαγράψει από παντού. Είμαι σίγουρος ότι θα παρατηρήσατε ότι εδώ και εβδομάδες δεν μιλώ! Οχι ότι δεν έχω κάτι να πω, αλλά στα πλαίσια της "ευγένειας" δίνω πίστωση χρόνου στην Κυβέρνηση!

Σήμερα όμως, μην αντέχοντας άλλο την ομερτά Τσίπρα, θα σας ... φρικάρω λιγάκι!

Θεωρώ αδύνατον, όλος ο πλανήτης να ασχολείται με τις απάτες της DeutscheBank και της Μέρκελ κι ο Πρωθυοιυργός μας, ο Αλέξης Τσίπρας , να σιωπά!

Θα σας πω μια ιστορία λοιπόν, για να καταλάβετε, πόσο βρόμικη είναι η Γερμανική Οικονομία και πόσο άθλια είναι η Μέρκελ και το κόμμα της!

Λίγο πριν την 11η Σεπτεμβρίου και την αποφράδα μέρα της πτώσης των διδύμων πύργων στο Μανχάταν, υπήρχαν πληροφορίες στους οικονομικούς κύκλους, ότι δυο αεροπορικές εταιρίες των ΗΠΑ, βαδίζουν προς την πτώχευση! Σε μια περίοδο, που τίποτα δεν έδειχνε ότι τα οικονομικά στοιχεία των εταιριών αυτών , σηματοδοτούν κάτι τέτοιο! Το αντίθετο θα έλεγα μάλιστα!

Συγκριμένα, για τις δύο αυτές εταιρίες, υπήρξαν τεράστιες ανωμαλίες στην αγορά παραγώγων, μιας και εμφανίστηκαν "επενδυτές" οι οποίοι στοιχημάτιζαν ΥΠΕΡ της πτώσης των μετοχών τω δυο αεροπορικών εταιριών! Το Bloomberg μάλιστα μίλησε(τότε) για τεράστια ανωμαλία, μιας και τα επίπεδα του στοιχηματισμού ξεπερνούσαν το απίστευτο 1.200% άνω του συνηθισμένου ορίου (στοιχηματισμου) ! Με απλά λόγια, χωρίς να υπάρχει κάτι στην αγορά, οι "επενδυτές" των παραγώγων (put options), στοιχημάτιζαν τρελά ποσά υπέρ της πτώσης της τιμής των μετοχών των δύο αυτών εταιριών!!! Μάλιστα στο χρηματιστήριο του Σικάγο, οι επενδύσεις υπέρ της πτώσης των μετοχών αυτών, δεν είχαν προηγούμενο!

Φυσικά, οι γνώστες της υπόθεσης θα καταλάβατε ότι επρόκειτο για τις μετοχές των εταιριών UNITED AIRLINES και ΑΜΕRICAN AIRLINES !!!

Των δύο εταιριών που έχασαν αεροσκάφη στις επιθέσεις κατά των διδύμων πύργων και του Πενταγώνου την 11η Σεπτεμβρίου 2001 !!!

Οπως ήταν φυσικό, όσοι στοιχημάτισαν στην πτώση των μετοχών τους, στις εβδομάδες πρίν την αποφράδα μέρα, κέρδισαν μετά την 11η Σεπτεμβρίου, εκατοντάδες εκατομμύρια δολλάρια και έγιναν ζάμπλουτοι!!!

Προφανώς λοιπόν κάποιοι γνώριζαν ακριβώς τι επρόκειτο να συμβεί και γι αυτό στοιχημάτισαν τρελά ποσά υπέρ της πτώσης των μετοχών των δύο αυτών εταιριών αλλά δεν έκαναν το ίδιο για τις μετοχές της DELΤA AIRLINES, η οποία δεν δέχτηκε κανενός είδους στοιχηματισμό! Βλέπετε, ούτε ένα αεροσκάφος της DELTA δεν είχε συμμετοχή στα δραματικά γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου!

Το ενδιαφέρον είναι, ότι μετά την 11η Σεπτεμβρίου, τα ονόματα όσων (επενδυτών) είχαν στοιχηματίσει υπέρ της πτώσης των μετοχών της DELTA και UNITED παρέμειναν επτασφράγιστο μυστικό και δεν ανακοινώθηκαν ποτέ, σε καμία έρευνα και ε καμία Επιτροπή διερεύνησης του Κογκρέσου!

Θα μου πείτε όμως -και θα έχετε δίκιο- "Παλάβωσες ρε Αδαλή και μας δίνεις στοιχεία για την 11η Σεπτεμβρίου των ΗΠΑ ενώ εμάς μας καίει, η κάψα της Μέρκελ για την Ελλάδα "!!

Οχι δεν παλάβωσα!

Απλά, στην ιστορία αυτή, αποκαλύπτεται σιγά-σιγά, ο ρόλος των Γερμανών Τραπεζιτών, που έχουν σκυλέψει την Ελληνική Οικονομία!

ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ότι στην περίπτωση των put options (στοιχηματιμού) σε παράγωγα υπέρ της πτώσης της μετοχής της εταιρίας UNITED AIRLINES, είχαν αγοραστεί ΟΛΑ (μα όλα) από μια θυγατρική της DeutscheBank!!!

Επικεφαλής αυτής της θυγατρικής ήταν ως το 1998 κάποιος ονόματι Αλεξ Μπρόνγκαρντ!

Ο Αλεξ Μπρόνγκαρντ, την 11η Σεπτεμβρίου 2001, την μέρα της πτώσης των αεροσκαφών, είχε φύγει από την θυγατρική της DeutscheBank και που λέτε ότι εργαζόταν;;

Ηταν υπηρεσιακός αρχηγός και μάλιστα τρίτος στην ιεραρχία της CIA !!!!!!!

Eίπατε τίποτα;;;;

Και όχι απλά δεν τoν πείραξε κανείς αλλά παρέμεινε σε αυτή τη θέση αλλα δύο χρόνια και τιμήθηκε για την .... δράση του!!!

Αυτά, για να μη νομίζουν κάποιοι στο επιτελείο του Τσίπρα, ότι μας πήρε ο ύπνος!!!

Καλό ξημέρωμα σε όλα τα παιδιά του Μαξίμου ...

ΥΓ

Για τις Γερμανικές Τράπεζες και την Ελλάδα θα ακούσετε πολλά στο εγγύς μέλλον! Γι αυτό και σας αποκαλύπτω όλα αυτά!

Αν με ρωτήσετε που τα ξέρω όλα αυτά , απλά θα σας πω οτι δεν είμαι ο μόνος, αλλά μαζί με μένα τα ξέρουν άλλοι 100.000 οικονομολόγοι που ενημερώνονται από σοβαρές πηγές κι όχι από την "πουστροποιημένη και πουτανοποιημένη" Ελληνική τηλεόραση (η ορολογία δεν είναι δική μου αλλά την υιοθετώ)!!!

Γι αυτό και είμαι σε θέση να γνωρίζω τι περιμένει τα πουτανάκια και τα πουστράκια της Ελληνικής(;) τηλεόρασης !!!

Αντε γεια !!!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΛΗΣ

Πρώτη φορά Αριστερά και πούσαι ακόμα - Φτωχότεροι κατά 17% οι Ελληνες σε ένα 12μηνο

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΚΑΓΙΑΝΝΗΣ

Δεν προκαλεί κατάπληξη η διαπίστωση ότι το δωδεκάμηνο μεταξύ Ιουλίου 2014 και Ιουνίου 2015 ήταν κακό για τον πλούτο των Ελλήνων. Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της Credit Suisse, το ύψος του πλούτου του μέσου Ελληνα μειώθηκε στα 81.342 δολάρια από 98.097 δολάρια ένα χρόνο πριν, δηλαδή σημείωσε μείωση 17%. Συνολικά, ο πλούτος όλων των Ελλήνων υπολογίζεται σε 743 δισ. δολάρια.
Ειδική επισήμανση γίνεται στη συρρίκνωση της μεσαίας τάξης στην Ελλάδα την τελευταία 10ετία, αλλά και στη σημαντική μείωση του ιδιωτικού χρέους. Τα λιγότερα χρέη των νοικοκυριών προς τις τράπεζες συνέβαλαν θετικά στον υπολογισμό του καθαρού πλούτου.

Από την αρχή της κρίσης (2007) μέχρι σήμερα, ο πλούτος των Ελλήνων έχει υποχωρήσει κατά 40,5%. Εντούτοις, το 2015 ο πλούτος του μέσου Ελληνα ήταν υψηλότερος από εκείνον του 2000. Συγκεκριμένα, πριν από 15 χρόνια υπολογιζόταν σε 57.716 δολάρια ανά ενήλικο, το 2007 εκτινάχθηκε σε 136.751 δολάρια, για να φτάσει τον Ιούνιο του 2015 σε 81.342 δολάρια.

Η πτώση του πλούτου, όπως τον υπολογίζει η Credit Suisse σε δολάρια ανά ενήλικο, το τελευταίο 12μηνο είναι αναμφίβολα μεγάλη (-17%), ωστόσο βρίσκεται κοντά στον μέσο όρο των απωλειών που καταγράφηκαν και σε άλλες χώρες της Ευρωζώνης όπως η Ιταλία, η Γαλλία και η Φινλανδία.

Τα στοιχεία που λαμβάνουν υπόψη τους οι οικονομολόγοι της Credit Suisse για να υπολογίσουν τον πλούτο των νοικοκυριών είναι η αξία των μετοχών, ομολόγων κτλ. που κατέχουν, η αξία των ακινήτων τους και η μεταβολή της συναλλαγματικής ισοτιμίας μεταξύ του εθνικού νομίσματος κάθε χώρας και του αμερικανικού δολαρίου, δεδομένου ότι η Credit Suisse υπολογίζει τον πλούτο σε δολάρια.

Και στους τρεις τομείς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά το τελευταίο 12μηνο. Η ενίσχυση του δολαρίου έναντι του ευρώ από τα μέσα του 2014 και μετά μείωσε τον πλούτο των ελληνικών νοικοκυριών. Ακόμη χειρότερα ήταν τα πράγματα όσον αφορά την κεφαλαιοποίηση του ελληνικού χρηματιστηρίου, η οποία μειώθηκε κατά 55% το επίμαχο χρονικό διάστημα, μείωση που είναι η μεγαλύτερη που έχει καταγραφεί στον κόσμο. Τη δεύτερη μεγαλύτερη πτώση παγκοσμίως, κατά 5,2%, υπέστη η αξία των ελληνικών ακινήτων. Μόνο τα πολωνικά ακίνητα μειώθηκαν περισσότερο το ίδιο διάστημα, κατά 5,5%, ενώ την τρίτη χειρότερη επίδοση καταγράφει η Κίνα με 4,8%. Ωστόσο, όπως εξηγεί στην «Κ» ο κ. Αντώνιος Κουτσούκης, αναλυτής της Credit Suisse, «αν υπολογιστεί σε ευρώ η μείωση του πλούτου ανέρχεται στο 21%, γεγονός που σημαίνει ότι το 19% της πτώσης οφείλεται στη μεταβολή της ισοτιμίας».

«Η Ελλάδα έχει τις προϋποθέσεις για να επιστρέψει και πάλι πάνω από τις 100 χιλιάδες δολάρια, διότι η χώρα εξακολουθεί να έχει παραγωγική δυναμική», επισημαίνει ο κ. Κουτσούκης. Η δεύτερη αρνητική εξέλιξη αφορά την αριθμητική συρρίκνωση της ελληνικής μεσαίας τάξης από τα 4,7 εκατ. ανθρώπους το 2000 στα 4,6 εκατ. ανθρώπους. Η Ελλάδα είναι μία από τις πέντε χώρες μόνο που γνώρισαν συρρίκνωση της μεσαίας τάξης τους τον 21ό αιώνα (οι υπόλοιπες είναι Αργεντινή, Αίγυπτος, Ρωσία και Τουρκία). Υπάρχει όμως και ένα θετικό στοιχείο: Το χρέος ανά Ελληνα ενήλικο μειώθηκε κατά 28,1% σε σχέση με το 2007 και κατά 19,9% σε σχέση με το 2014.
Καθημερινή



http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2015/10/17-12.html#more
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters