Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΑΠΟΔΑ. Η ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΟΤΕ !! (Πάτρα 11/10/2899 απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

12108136_1695564627344776_3020378507725863099_n

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ 11/10/2015
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ

Αρτέμης Σώρρας: Καλησπέρα συνέλληνες, τιμή μου που είμαι μαζί σας. Ναι είναι η πρώτη φορά που μιλάω στην πόλη μου στην Πάτρα. Ναι είμαι Πατρινός, δεν είμαι Αμερικανάκι όπως κάποιοι στα κανάλια τα καθεστωτικά και ο ξένος τύπος αλλά και ο ελληνικός με προσδιόριζε. Ο ομογενής από την Αμερική, βρε δεν είναι Αμερικανάκι, τους λέγαν οι δικοί μου, από την Πάτρα είναι ο άνθρωπος, όχι, όχι είναι Αμερικάνος. Λοιπόν παιδιά Αμερικάνος δεν είμαι, ούτε cocacola δεν πίνω αλλά την Αμερική την ξέρω καλά και όχι μόνο την Αμερική, όλο τον πλανήτη. Είμαι αρκετά ταξιδεμένος.

ΕΙΜΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ

Σήμερα στην πόλη μου έβρεξε, περίμενα σήμερα να υπάρχει μία μεγάλη συγκέντρωση να ακουστούνε πραγματικά απόψεις, ενός τεράστιου αγώνα τριών ετών, που έχουν θέσει πάρα πολλοί αγωνιστές και το θέμα είναι να ξεκαθαριστούν και πολλά πράγματα γιατί είναι γελοίο τουλάχιστον να γράφουν στον τύπο ότι τα γραφεία είναι του Σώρρα άρα τελικά ασχολούνται με τον Σώρρα. Το θέμα δεν είναι ο Σώρρας, το θέμα είναι η Ελλάδα και αυτό είναι μη αντιμετωπίσιμο γι’ αυτούς. Δηλώνω στην πόλη μου όπως έχω δηλώσει παντού είμαι αγωνιστής και δη πολεμιστής, ο καλύτερος; ναι. Αυτοί μπροστά μου δεν δένουν ούτε τα κορδόνια μου και το έχω αποδείξει και θα το αποδείξω, είναι ζώα όπως τους λέω, και είναι. Να ξεκαθαρίσω κάτι, ζώο είναι οποιοσδήποτε δεν χρησιμοποιεί την λογική και λογική είναι οτιδήποτε αποδεδειγμένο. Το δηλώνω εδώ αλλά και σε όλη την Ελλάδα, ζώο είναι όποιος δεν χρησιμοποιεί την λογική η οποία είναι η αποδεικτική διαδικασία του ορθού και του υπαρκτού, δεχτείτε το.

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ

Δεν θα σας κουράσω πολύ, οι συνεργάτες μου αξιότατοι συνέλληνες, τι συνεργάτες τώρα, αδέρφια μου είναι εδώ δεν υπάρχει συνεργασία. Σε όλη την Ελλάδα τα γραφεία είναι των συνελλήνων. Δεν θέλω κανένα κανάλι, θα πάρω την βάση, τα θέμελα που χτίζονται με τα γραφεία είναι η ίδια η βάση και δεν μπορεί κανείς να με γκρεμίσει. Τα κανάλια δεν έχουν καμιά πιστότητα, δείχνουν 2,5%. Να σας πω και ένα μυστικό, πριν ξεκινήσει ο αγώνας αγόρασα ώρες από εταιρείες καμία δεν παίζει «θα μας σκοτώσουνε, λέει, αγαπητέ Σώρρα δεν μπορούμε να παίξουμε.» Αγαπητοί μου συνέλληνες η Ελλάδα είναι η βάση και στην βάση πρέπει να καταλάβετε, η τηλεόραση φουσκώνει και ξεφουσκώνει. Θα παίξω δέκα ώρες μετά θα βγούνε εκατό να πούνε ό,τι θέλουνε και εσείς δεν θα καταλάβετε. Θα καταλάβετε μέσα από τα γραφεία σας που οι συνέλληνες με δικά τους λεφτά και με δικό τους αγώνα, και ξέρετε γιατί; γιατί η Ελλάδα είναι δικιά σας, δεν είναι μόνο δικιά μου, είναι δικιά μας. Τα γραφεία είναι δικά σας και την Ελλάδα θα την πάρετε εσείς γιατί είναι δικιά σας.

ΣΑΣ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ



Δεν είναι όπως παλιά που ερχότανε ο πολιτευτής εξ Αμερικής με λεφτά και με ταμεία που τον είχανε φουσκώσει, ελάτε, λέει, να σου δώσω θέσεις. Εγώ δεν υπόσχομαι θέσεις, δεν μπορεί κανένας φίλος, αδερφός, της οικογένειάς μου, ξάδερφος, συμπέθερος, κουμπάρος, γιατί όπου και να πας στην Κρήτη 100 κουμπάρος έχει ο άλλος, καλά τι τους θέλετε τόσους κουμπάρους τόσο πολύ θρήσκος είσαι; Αγαπητοί μου η πολιτεία δεν έχει ανάγκη από ρουσφέτια.

Είναι υποχρεωμένη η Ελλήνων πολιτεία να σου δίνει δουλειά, εργασία. Είναι υποχρεωμένη η πολιτεία να σου παρέχει ασφάλεια. Είναι υποχρεωμένη η πολιτεία να είναι το μηχάνημα εκείνο που θα παράγει πολίτες και πολιτισμό. Και αυτή είναι εδώ, είναι παρόν, και είναι δικιά σας, γιατί δεν την παίρνετε; Τι σας κοστίζει; Δικιά σου είναι η Ελλάδα. Τίνους είναι η Πάτρα; Ποιος ξέρει την Πάτρα καλύτερα από εσάς; Γιατί δεν φτιάχνετε στον δήμο λοιπόν να ξέρετε τι έχει; γιατί εσείς θα διορίσετε τον εκπρόσωπο σας. Και θα έπρεπε κάποιο κόμμα να σας φέρει τον δικό του εκπρόσωπο να τον ψηφίσετε κι αν δεν είναι εγκάθετος δεν περνάς. Στην Ελλήνων πολιτεία λοιπόν δεν έχει τέτοια, θέλω να αναδείξω ότι υπάρχουνε πολλά μυαλά. Υπάρχουνε τεράστιοι άνθρωποι, μυαλά, δυνατότητες, λόγιοι, ψυχές ελληνικές.

Σας είπε κανείς ότι αυτοί είναι άξιοι; Το ξέρετε ότι για να μιλήσουν κάνουν πρόβα οχτώ ώρες και πάλι λένε βλακείες; άμα τους πιάσεις στον δρόμο φεύγουν και δεν ξέρουν τι να πούνε, κάντε το. Σήμερα στις μέρες τις δικές μου όταν έλεγα στους συνέλληνές μου να είναι οπλικά συστήματα καλύτερα από εμένα, όταν συναντάνε πολιτικό, ο πολιτικός κρύβεται και τους λέει, βέβαια θα το συζητήσω, βέβαια θα το δω, βέβαια θα το διαβάσω, δεν έχει τι να πει, φεύγει, παίρνει τηλέφωνα από πίσω στα κανάλια και τους λέει να μην βγούμε, γιατί να μην βγούμε; Γιατί να μην ακουστούμε; εμείς δημόσια είμαστε. Ας έρθει λοιπόν εδώ δημόσια να πει την άποψή του να του δείξουμε τα έγγραφά μας να ξεκινήσει.

Στο κάτω κάτω της γραφής δεν πήρα την θέση κανενός. Βλέπετε να πήρα την θέση κανενός; έχω στερήσει καμία θέση; Σας έχω ζητήσει ψήφο; Σας ζητάω να κυβερνήσετε την Ελλάδα !!!! Δεν θέλω την ψήφο σας για να εμένα. Είναι τουλάχιστον γελοίο μερικά ζώα να ασχολούνται με τον Σώρρα και να μην ασχολούνται με την Ελλάδα, να μην ασχολούνται με το πραγματικό πρόβλημα. Όλα τα εργαλεία που είδατε, δεν τα λέω εργαλεία, δικά σας είναι εν τω μεταξύ. Ο Σώρρας λέει έχει τα 600. Βρε τι 600 έχω; εγώ εδώ και τρία χρόνια δεν έχω τίποτα, τα έβαλα, τέλος. Αν ήταν ακόμα στο όνομά μου θα με είχανε σκοτώσει εκατό φορές. Επειδή όμως δεν είναι στο όνομά μου είμαι εδώ και ζω και σας μιλάω και τους κυνηγάω και είμαι θυμωμένος. Εσείς έχετε τα 600, στην κυρίαρχη ελληνική δημοκρατία.
ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ



Εκπροσωπείστε αυτήν την στιγμή με ένα κυβερνητικό σχήμα που κατά την άποψή μου και μετά λόγου γνώσεως το λέω δεν έχει ούτε το 10% του ελληνικού λαού ακόμα και του πλανεμένου. Ξέρεις τι είναι να είσαι πρωθυπουργός 6 μήνες 7 να έχεις κυβέρνηση και τελικά να παραιτείσαι; Και πριν να έχεις κάνει δημοψήφισμα που ο ελληνικός λαός να λέει 65% ΟΧΙ και εσύ να το κάνεις ΝΑΙ και να ζητάς χρίσμα για να γίνεις τι, πλανητάρχης; Αφού ήσουν ήδη πρωθυπουργός, και τελικά να μου λέει ότι έκανε κυβέρνηση. Μετά λόγου γνώσεως σας λέω ότι είναι κλεμμένα όλα τα αποτελέσματα το δηλώνω από αυτό το βήμα και μπορώ να το αποδείξω. Υπάρχει τεράστια αποχή, που είναι αυτή η αποχή; πως κυβερνάτε αυτή η χώρα;

Δηλαδή συγνώμη, ξανά έκανε κυβέρνηση και την πρώτη μέρα που βγαίνει δηλώνει ότι οι συνταξιούχοι που παίρνουν 300 ευρώ σύνταξη θα τα παίρνουν με το capital control 150 ευρώ το μήνα, τι να πληρώσεις, ποιος δουλεύει ποιον; Γιατί γίνονται όλα αυτά στην χώρα μου; γιατί δεν έχει χρήματα ε; Θυμηθείτε τον Βαρουφάκη όταν δεν είχε να πληρώσει την δόση. Και μία δόση του έφυγε και λέει βρήκα κάτι ξεχασμένα 750 εκατομμύρια. Άμα είσαι άφραγκος δεν βρίσκεις 750 εκατομμύρια έτσι, που τα βρήκε; από εκείνους τους λογαριασμούς που σας δείχνουμε και κάνετε λες και είστε πουλιά Αμαζονίου, δικά σας είναι, αυτοί τα υπογράφουνε, εγώ τα υπόγραψα; Και δεν φτάνει που τα υπογράφουνε αυτοί κάθε χρόνο, είναι τόσο πιστά που τα υπογράφουνε και όλες οι άλλες χώρες, και έχει και αποτυπώματα από τα παγκόσμια ταμεία και από την Federal Reserve, δεν τα έχετε δει; Και τελικά πάνε στον Ο.Η.Ε. , να υπογράψει και ο Ο.Η.Ε. . Ποιος μπορεί να πει ότι αυτά είναι πλαστά και είναι δικά μου; Μα δεν έχω μόνο του Παπούλια και της κυβέρνησής μου, έχω από όλες τις κυβερνήσεις.
Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΡΑΜΑ



Να σας πω και τούτο, επειδή έχουμε ανθρώπους παντού, και φυσικά όπου περνάω πίσω μου ρέουν εκατομμύρια και όλοι πληρώνονται για να μην ακουμπήσουν τον Σώρρα, έχω έναν πολύ μεγάλο συνεργάτη σε όλες τις κυβερνήσεις αλλά ιδιαίτερα στην Αλβανία στην γειτονική. Την γειτονιά μου την κοιτάω καλύτερα όπως κοίταξα και την Κύπρο.Έτσι λοιπόν στην Αλβανία προσπαθήσαμε να σκάσουμε από εκεί το κανόνι γιατί όπου και να σκάσει εδώ στην γειτονιά μας κανόνι θα ακουστεί μέχρι την Ελλάδα και μέχρι να κατέβω στην Αθήνα θα είχανε πάρει τα αεροπλάνα και θα είχανε φύγει. Τον Ράμα τον κυνηγούσε το Δ.Ν.Τ. να πάρει 70 εκατομμύρια ευρώ. Όλη χώρα είναι κρεμασμένη από ένα Δ.Ν.Τ. , που ξανά είπα για να θυμάστε, το Δ.Ν.Τ. είναι υπάλληλοί μας και είναι εκλεγμένοι από τους εκπροσώπους όλων των χωρών, δεν μπορεί να μου δώσει δανικά το Δ.Ν.Τ. , μπορεί να μου δώσει τα λεφτά μου. Μου δίνει όμως δανεικά γιατί δεν μου δίνει από τα λεφτά μου και βγαίνει στην δευτερογενή αγορά στην Εβραϊκή και παίρνει με 10% με 4% με 6% και μου τα δίνει. Γιατί δεν έχω δικά μου; Αυτό είναι απάτη και δεν μιλάει κανένας εκπρόσωπος των χωρών, γιατί; Τώρα δηλαδή όταν είναι όλα ψεύτικα γύρω σας, εσείς ψάχνετε για το αληθινό γι’ αυτό δεν μπορείτε να πιστέψετε. Όμως ναι είναι όλα ψεύτικα, πάρτε το αληθινό λοιπόν δεν σας κοστίζει τίποτα. Ο Ράμα λοιπόν για 70 εκ. ήταν να τον βάλουν φυλακή, να τον γκρεμίσουνε, να φύγει από την χώρα, δηλώνω από αυτό το βήμα για έναν πρωθυπουργό χώρας, και με στενό του συνεργάτη λοιπόν με τον οποίο ομιλώ και με ενδιαφέρει πολύ το Αλβανικό στοιχείο γιατί δεν είναι Αλβανικό.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΣΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΟΛΟΣΣΩΝ



Και λέω από αυτό το βήμα ότι στο γεωγραφικό διαμέρισμα της Αλβανίας από την Βοσνία μέχρι την Πρέβεζα, ήταν η μεγάλη αυτοκρατορία, ποιών; Των Μολοσσών, το βασίλειο το Αχιλλέα. Σκάβουν και βρίσκουν αρχαία ελληνικά, ποιοι Αλβανοί βρε παιδιά; οι Αλβανοί είναι αρχαίοι Ιλλυριοί, εκτός από αυτούς που βάλαν μέσα από τον Καύκασο. Και ονομάστηκε Αλβανία από έναν ποταμό που έχουνε στον Καύκασο Αλμπανό ποταμό. Γιατί ξέρουμε ότι χρόνια η Κίνα τους πίεζε ή κάνω λάθος ιστορικά τουλάχιστον; Σκάβουνε και βρίσκουνε Ελληνικά αρχαία, είναι Ιλλυριοί ή δεν είναι; Σαφώς έχουνε μέσα πολλά στοιχεία μογγολικά όπως και στην Ελλάδα βέβαια έτσι; έχουμε και εδώ ζώα δεν είναι μόνο τα απέναντι, έχουμε πολλά, έχουμε σόγια μεγάλα που δηλώνουν ότι είναι από την Μάνη, δηλώνουν από την Κρήτη δηλώνουν εδώ από το Καλέτζι. Οι Πατρινοί λέει πρέπει να είναι υπερήφανοι ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι από εδώ, εγώ δεν είμαι περήφανος. Είμαι περήφανος μόνο για τον Έλληνα.

Φτάνουμε λοιπόν, αυτός ο πρωθυπουργός να πάρει από τα παγκόσμια ταμεία της δικιάς του χώρας το οποίο είναι υπογεγραμμένο και αυτό και πηγαίνει λοιπόν και βλέπει την υπογραφή του υπουργού του οικονομικών και του κεντρικού τραπεζίτη που τον έχει στην κυβέρνησή του. Εδώ τον σκοτώνει το Δ.Ν.Τ. για 70 εκ. και όταν ο δικός μας άνθρωπος ο οποίος είναι και ορκισμένος να ξέρετε, έτσι; και δημιουργείται γραφείο στα Τίρανα αγαπητοί μου σε λίγο, θα το δείτε ότι η Ελλήνων Συνέλευση είναι παντού. Ενώ τον κυνηγούσαν όλοι να τον ρίξουν από την κυβέρνηση, όταν είδε τις υπογραφές, είπε, τι είναι αυτά βρε παιδιά; πλάκα μας κάνετε; Βγαίνει μία συμφωνία να παρουσιαστώ στην Αλβανία στην κεντρική τράπεζα εφόσον είναι και δικός του και ο κεντρικός τραπεζίτης, αλλά δεν ήξερε πόσα λεφτά είχε μέσα, αλλά ο τραπεζίτης ήξερε για τι υπογράφει. Δηλαδή τα παγκόσμια ταμεία της Αλβανίας τα υπογράφει ο κεντρικός τραπεζίτης και ο υπουργός οικονομικών ο οποίος ήταν στην κυβέρνηση του Ράμα. Όταν το βλέπει τρελαίνεται, κλείνει ραντεβού, βέβαια η C.I.A. τρέχει, είναι πάντα δύο μέρες μπροστά μας. Ξέρετε καλά ότι την Αλβανία την έχουν περιφρουρημένη οι Αμερικανοί. Εκεί τρέχουν γρήγορα λοιπόν, τελικά ο Ράμα δεν έχει πρόβλημα, τελικά είναι όλα καλά, η χώρα δανειοδοτείται, σφιχτά βέβαια, ισχυροποιήθηκε ο Ράμα, εμένα δεν με κάλεσε. Λίγο ή πολύ μπορεί να με πει και αυτός απατεώνα σε λίγο. Γιατί συνήθως παίρνουν λεφτά και το γυρίζουν και σε λένε απατεώνα, γιατί λένε, γιατί δεν τα πήρες από τον Σώρρα βρε παιδί μου; Αφού σου τα έδινε ο άνθρωπος με 0%, δικά σου είναι εν τω μεταξύ.Μπορώ να κάνω παρέμβαση να κατεβάσω των Αλβανών τα λεφτά με δικές μου εγγυήσεις. Θα μου πεις γιατί θα το κάνω; για να σπάσω την Ελλάδα. Μου λέει κάποιος τι θα κερδίσεις; τα πάντα!! Μόνο που θα κάνω ζημιά σε αυτά τα ζώα φτάνει. Θα πάρω όποια χώρα θέλω, θα κάνω ό,τι θέλω. Αφού κυνηγάω ψηλά, ψηλά πρέπει να σπάσει το μαγαζί, δεν σπάει ψηλά δεν πέφτει η Ελλάδα. Γι’ αυτό αγωνιζόμαστε τόσο πολύ μακριά.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΕ 198 ΚΡΑΤΗ !!

Στο Σάουθερν Σάουθ όταν οι δικοί μας άνθρωποι μπήκαν μέσα, σήμερα βέβαια είναι μακριά μας από προδοσίες και τους έβαλα στον Ο.Η.Ε., γιατί εγώ τους έβαλα αυτοί δεν μπορούσαν να μπούνε, αλλά δεν πειράζει, και χρηματοδοτήσαμε και είχαμε συζητήσει με τρία κράτη. Ιδιαίτερα ένα κράτος το οποίο ήταν τα Κέιμαν Άϊλαντ αλλά και η Γρανάδα μόνο για 500 εκ. την Γρανάδα θα την παίρνανε. Βγήκαμε λοιπόν να χρηματοδοτήσουμε για 1 δις. Την Γρανάδα και με 70 εκ. πρόστιμο, σε ένα δικαστικό πρόστιμο που είχε ο αρχηγός κράτους της Γρανάδας. Όλα ήταν συμφωνημένα, έχω όλα τα χαρτιά να τα βγάλω από τον Ο.Η.Ε. και από το κράτος της Γρανάδας, γιατί συνομιλώ με πάρα πολλά κράτη. Βίκυ Χαραλάμπους σε πόσα κράτη έχουμε συνομιλήσει και έχουμε στείλει γραπτή προσφορά ή οποία έχουμε συνομιλία μαζί τους και σε πόσες έχω βρεθεί; Εκτός από το γεγονός ότι στον Ο.Η.Ε. ο υπεύθυνος οικονομικών του Ο.Η.Ε. συνομιλούσε μαζί μου ο οποίος εγώ έχω με χιλιάδες κράτη και με χιλιάδες αρχηγούς κρατών.
Βίκυ Χαραλάμπους: Με πρόλαβες, 198 κράτη έχουμε καταθέσει τον περσινό Ιούλιο με προτάσεις χρηματοδότησης παρόμοιες με της Ελλάδος. Έχουν κατατεθεί στα Ηνωμένα Έθνη και στην ίδια την χώρα. Είμαι παρούσα, είμαι μάρτυρας, και ό,τι λέει ο Αρτέμης σας το επικυρώνω μετά λόγου γνώσεως ότι ο,τιδήποτε λέει είμαι δίπλα, και δεν υπάρχει τίποτα το οποίο δεν λέει την αλήθεια. Τα κράτη καθημερινώς, έχουμε ακούσει ότι φανταστείτε. Όλοι μας θέλουν όλοι μας αγαπάνε, όλοι θέλουν να είναι δίπλα μας, όλοι κατηγοράνε την κυβέρνηση, όλοι κατηγοράνε τους πάντες, όμως φοβούνται. Μας ζητάνε να μην φανερωθούμε, γιατί μόλις φανερωθούμε ξαφνικά τους αρπάζουν από τα προβλήματα και τους τελειώνουν εκεί ή τους εγκρίνουν κάποιο δάνειο. Καθημερινώς αυτό γίνεται, και μπορεί να σας αναλύσει ιστορίες για δέκα μέρες να ακούτε μόνο περίληψη.

Ο ΚΑΣΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΙΗΣΟΥΙΤΗΣ, ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Αρτέμης Σώρρας: Έχω φωτογραφίες με την Κούβα και συνομιλίες με την Κούβα, τι θα λέγατε; άντε πάμε στην Κούβα, τι θέλει η Κούβα, ποιος ξέρει για την Κούβα; Νομίζετε ότι είναι αυτή η Κούβα που βλέπετε; Η Κούβα πρέπει να είναι έτσι. Είναι Ιησουΐτης ο Κάστρο. Δεν είναι τυχαία η Κούβα, είναι ο κακός ο κουμμουνισμός για να βλέπουν τον καλό καπιταλισμό της Αμερικής. Όλα είναι στοχευμένα. Ακούω πολλούς από σας «το ξανθό γένος έρχεται» ποιο ξανθό γένος μωρέ; σας έκανε τίποτα ποτέ; μας βοήθησε ποτέ; ωραία να δούμε τι θα μας δώσει, τι θα μας δώσει το ξανθό γένος; ποιο είναι το ξανθό γένος; Ξεχάσανε μωρέ οι Ρώσοι ότι είναι Σπαρτιάτες; εμ βέβαια αφού και αυτοί είναι υπό κατοχή. Τι νομίζετε ότι υπάρχει Ρωσία και Αμερική; όλα ένα είναι, η μύτη της πυραμίδας δεν κάνει λάθος και όλοι τα βρίσκουν. Όλοι είναι απέναντι και ας σου κάνουν το φίλο, για να το δούμε μέχρι το τέλος.

ΑΛΛΑΧΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ !!!

Να ξέρετε όμως ότι στην Ελλάδα θα πρέπει να δείξουμε μία μεγάλη δυνατή παρουσία. Είναι δύσκολο αυτό που σας ζητάω γιατί είναι σχεδόν αλλαγή τρόπου σκέψης. Αυτό είναι παιδιά, δεν είναι να πάρουμε την Βουλή, είναι για να φτιάξουμε την χώρα με αξίες με αρχές. Θέλετε ιδανική πολιτεία; αν δεν πάμε σε ιδανική πολιτεία καταστρεφόμαστε. Είναι η ώρα που αλλάζουν όλα και η Ελλάδα και ο πλανήτης. Κοιτάχτε σε τι ώρες έχουμε έρθει. Εγώ αν το θέλετε και ειδικά στην Αθήνα είδα παπάδες ιερείς της παγκόσμιας εκκλησίας. Τους έχετε δει; θέλετε να ξέρετε πως είναι; χωρίς καπέλο, κοντό μούσι, μαυροφορεμένοι και διδάσκουν και κάνουν εκκλησίες σε χριστιανικές εκκλησίες, τι γίνεται αδέρφια τι πάθαμε; παγκόσμιοι ιερείς; Τους δεχτήκαμε, η εκκλησία δεν μιλάει η μουσουλμάνοι είναι πάνοπλοι μέσα στην χώρα μας. Ξέρω αυτήν την στιγμή πολλές γιάφκες γεμάτες όπλα. Νομίζετε ότι αυτά τα παλικάρια που έρχονται είναι πακιστανοί πεινασμένοι με κινητά iphone φορτωμένα όλα. Και εγώ όταν θέλω να ταξιδέψω να μην φαίνομαι φοράω τζόκερ κάτι παλιά ρουχαλάκια μία βερμούδα και άμα με δείτε δεν θα με γνωρίζετε, θα μοιάζω για τουρίστας από τον Παναμά. Αυτά νομίζετε ότι είναι τα παιδιά τα πεινασμένα; τι μας ετοιμάζουν αγαπητοί μου; γιατί δεν μαζευόμαστε; που είναι η κυβέρνησή μου; ξέρετε ότι η τρόικα νομίζω χτες ή προχτές ανήγγειλε ότι πρέπει η Ελλάδα να πουλήσει τα πυρομαχικά της για να βγάλει λεφτά; Παιδιά κάνουμε πλάκα; μέχρι που θα φτάσει; πόσο θα μας κοιτάτε;

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Σας δηλώνω λοιπόν ένα πράγμα, τα 600 δεν τα έχει ο Σώρρας, τα έχει όλος ο Ελληνικός λαός για να τα πάρετε πρέπει να μαζευτείτε όπως είπε και ο Μενεγής. Αυτό το παιχνίδι παίζεται ομαδικά, αν λείπει η πλειοψηφία δεν τα παίρνετε. Γιατί πρέπει αυτή την φορά η κυβέρνηση να είναι των Ελλήνων και να εκτελέσει τις εντολές των Ελλήνων, τις δημοκρατικές αποφάσεις, τίποτα παραπάνω. Η δυνατότητα των παγκόσμιων ταμείων όσο κι αν σας φαίνονται μεγάλα δεν με ενδιαφέρει αν δεν το πιστεύετε, είναι εκεί και είναι υπογεγραμμένα. Για να γίνει χρήση θα πρέπει εσείς οι Έλληνες να ενωθείτε και να πάρετε την κυβέρνηση στα χέρια σας.
Πως θα το κάνετε; είναι απλό, οι λεωφόροι είναι έτοιμοι. Το πρόγραμμα θα κατατεθεί, ο φορέας που είδατε δεν είναι του Αρτέμη του Σώρρα, εγώ είμαι προσωρινός πρόεδρος γιατί πήγα και τον ίδρυσα και τον έγραψα αν το θέλετε μαζί με τους συνεργάτες μου που εσείς δεν θα μπορούσατε να γράψετε τέτοια διακήρυξη. Κι αν το κάνετε να έρθετε να την διορθώσουμε αν θέλετε κάτι παραπάνω. Ακόμα και στο πρόγραμμα της Ελλήνων πολιτείας φορείς όπως σύλλογοι, όπως κινήματα, όπως μεγάλα σωματεία θα δεχόμασταν προτάσεις τι θα ήθελαν μέσα στην πολιτεία να συμπληρώσουμε και να συμπληρώσουμε ό,τι θέλετε και με υπογραφή του φορέα ότι αυτό δεσμευόμαστε εφόσον κρίνουμε ότι είναι μέσα στα ελλάνια αξιακά μας και ότι μπορεί να γίνει.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ

Μπορείτε αύριο να έρθετε να φέρετε την πρότασή σας τι θέλετε, είτε σαν αγρότες είτε σαν μία κοινωνική ομάδα είτε ο,τιδήποτε το οποίο μπορεί να έχουμε ξεχάσει ή να μην το έχουμε σκεφτεί καλά. Είναι τόσο ανοιχτά τα θέματα, άλλωστε μέσα από την εκπροσώπησή σας του κάθε δήμου μπορείτε άνετα από τα γραφεία τα οποία υπάρχει η πρώτη δημοκρατία, μέσα από τα γραφεία που εσείς ψηφίζετε τον πρόεδρό σας και την γενική σας συνέλευση, μπορείτε αύριο το πρωί λοιπόν να μπείτε σε μια διαδικασία να έρθετε στα γραφεία να γίνετε μέλη να εκπροσωπήσετε ή να εκπροσωπηθείτε άμα το θέλετε και να έρθετε να μπείτε σε μία διαδικασία δημοκρατική ώστε να ανέβετε στον φορέα. Αυτήν την φορά ακόμα και στο συνέδριο κι αν διαβάσατε μέσα στον φορέα το καταστατικό λειτουργίας λέει, από τον κάθε δήμο θα πρέπει να ψηφίσουν τα μέλη τον εκπρόσωπο όπου ψηφίζουν τρεις εκπροσώπους και οι δύο βγαίνουν με κληρωτίδα, ε, δεν γίνεται από εκεί και πέρα δεν ξανά περνάει φίλος, γνωστός, τέλος, η κληρωτίδα μίλησε, πόσο πιο απλά; και ξέρετε εδώ το θέμα δεν είναι να περάσει φίλος, είναι να μην περάσει ο εγκάθετος, να μην περάσει ο αλλογενής.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ

Εν τω μεταξύ λέμε Εβραίοι και Εβραίοι ο κάθε ένας σας είστε Εβραίος, ο καθένας Εβραίος, δηλαδή τι θέλω να πω ότι δεν είσαι γένος, είσαι οπουδήποτε, ο κανένας περνάς κάνεις κακό φεύγεις και δεν σε βλέπει κανένας, αυτός είναι ο Εβραίος και είναι ευρέως είναι παντού, ο κάθε ένας σας μπορεί να γίνει εβραίος δεν είναι κανένα γένος είναι τα ανεμομαζέματα ανεμοσκορπίσματα και χάσαμε τι: την ζωή μας; Το λέω γιατί αυτό δηλώνουν αυτοί, αυτό γράφουν στα βιβλία τους. Σήμερα λοιπόν υπάρχει ένας εχθρός κρυμμένος, να τον δούμε; να τον βγάλουμε έξω; νομίζετε ότι κινδυνεύει τίποτα άλλο εκτός από τον ελληνισμό; τι ακριβώς κινδυνεύει; η πολιτεία έχει λεφτά, οι κυβερνήσεις έχουν, οι εκκλησίες έχουν, γιατί δεν βοηθάει κανένας; Τι θέλει από εσάς; τι θέλει από εμάς; είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε εμείς και δεν θέλουν αυτοί.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΘΕΩΝ

Αυτοί θέλουν τον αφανισμό σας, θέλουν την χώρα σας, θέλουν να μην υπάρξει θεϊκή ύπαρξη όπου ξεκινάει από τους Δώδεκα Προγόνους Θεούς μου. Οι Έλληνες είναι απόγονοι Θεών το καταλαβαίνετε; αυτό που τόσα χρόνια σας έκαναν να ξεχάσετε, οι Έλληνες έχουν Θεούς Προγόνους, από εκεί ξεκινάμε, μετά έχουμε Προγόνους Ήρωες. Πάντως θέλω να καταλάβετε όλοι ότι οι Έλληνες έχουνε Προγόνους Θεούς Ήρωες και όταν πεθάνουμε θέλουμε να πάμε εκεί. Γιατί όταν πεθαίνω δεν με στέλνουν στον Αχιλλέα, γιατί δεν με στέλνουν στον Αγαμέμνονα; στον Οδυσσέα; στον Απόλλωνα; στον Δία, γιατί με στέλνουν στον διάολο; Όταν πεθάνετε γιατί να πάτε στον αγκαλιά του Αβραάμ και του Ισαάκ; Στους δικούς μου προγόνους να πάω αλλά και όταν παντρεύομαι της γυναίκας μου της δίνει ευχή ο παπάς στην ελληνική την εκκλησία να έχεις τα καλά της Σάρας, μιας πόρνης που την πούλαγε ο Αβραάμ στην Αίγυπτο, γιατί να μην έχει τα καλά της Αφροδίτης η γυναίκα μου; Γιατί να μην έχει τα καλά της Άρτεμης; της Δήμητρας; Τη να την κάνω εγώ την Σάρα; πάρτε την εσείς, εγώ έχω δικιά μου.
Αυτά δεν πρέπει να τα ξεχάσετε. Δεν μπορούμε εμείς να γίνουμε Εβραίοι, εμείς είμαστε Έλληνες και έχουμε Θεούς Προγόνους. Κανείς δεν έχει την μεγαλύτερη τιμή να έχει Θεούς Προγόνους και όχι Εβραίους. Οι Εβραίοι να πάνε στους Εβραίους και να μην μας πειράζουνε, εμείς έχουμε δικούς μας.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΕΛΛΑΤΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

Κλείνω και δεν θα σας κουράσω, έχουμε φτιάξει μία τεράστια λεωφόρο να έρθετε. Είναι δικιά σας, χωρίς εσάς δεν μπορούμε να νικήσουμε. Ελάτε Έλληνες να εκπροσωπήσετε και να εκπροσωπηθείτε από την χώρα σας. Ελάτε να κυβερνήσετε την χώρα σας. Ελάτε να μοιραστούμε, εμείς δεν μπορούμε να σας δώσουμε τίποτα. Μπορούμε όλοι μαζί να μοιραστούμε. Εγώ να υποσχεθώ να σου δώσω; Μα απαγορεύεται, είναι σαν την φιλανθρωπία. Δεν μπορεί κανένας να είναι φίλος του ανθρώπου, φίλος του ζώου, όποιος κάνει φιλανθρωπία είναι φίλος του ανθρώπου, που σημαίνει ότι ο άνθρωπος είναι κάτι κατώτερο και αυτός που την κάνει κάτι ανώτερο.
Πως γίναμε έτσι και τελικά όλοι προσκυνήσανε στην φιλανθρωπία; ο Έλληνας είναι περήφανος, την ώρα που θα σου κάνουν, εμένα απαγορεύεται να με λέτε κύριο, πολλοί συνέλληνες με λένε κύριε, τι κύριε; εγώ είμαι κυρίαρχος; όταν κάποιον τον πεις κύριο τον λες κυρίαρχο. Εγώ δεν έχω ούτε εσείς να έχετε, τα κεριά και τα λιβάνια δεν με ενδιαφέρουν, γιατί πρέπει να καταλάβετε τι σημαίνει κύριος. Ακόμα και στο σχολείο λέγαμε, δεν λέγαμε δάσκαλε, λέγαμε κύριε, τι λες; κυριαρχεί αυτός σε εμένα; αυτός δουλεύει για μένα με μαθαίνει και τον πληρώνει ο πατέρας μου, γιατί να τον πω κυρίαρχο; πάτε να δείτε τι σημαίνει κύριος. Ας μάθουμε λοιπόν σωστά τα πράγματα. Τώρα βάζουμε τις βάσεις, θα τις βάλουμε σωστά.
Θέλετε χρήματα; μα δικά σας είναι γιατί ζητάτε από εμένα; Ελάτε να πάρουμε την πολιτεία να κατεβάσουμε τα ταμεία μας. Να φτιάξουμε με νόμους πραγματικούς την ζωή μας, να χαράξουμε το μέλλον μας. Ελάτε όμως να θυμηθούμε το παρελθόν μας που μας το έχουνε ξεχάσει. Ελάτε να δούμε ποιοι είμαστε, ξεχάσαμε τώρα, οπότε, είμαστε ολυμπιακός, ο άλλος είναι παναθηναϊκός, ο άλλος είναι χριστιανός, ο άλλος είναι ιεχωβάς, ο άλλος προτεστάντης και η πολιτεία; Οπότε εκεί μέσα στην βουλή ο κάθε ένας έχει τους δικούς του. Αυτοί είναι οι μασόνοι, καλοί άνθρωποι οι μασόνοι Εβραιοκρατούμενοι και αυτοί, από δω είναι οι Ιλλουμινάτοι, από εκεί οι ταγματασφαλίτες, βρε δεν πάτε στο διάολο και η πολιτεία που είναι; Η πολιτεία είναι μία και ζούμε όλοι μαζί, δεν μας νοιάζει που πιστεύεις. Έλα στην πολιτεία λοιπόν γιατί η πολιτεία έχει μεγάλο σεβασμό στον πολίτη, σε αντιμετωπίζει σαν πολίτη. Ούτε τι τρως, αλλά ούτε και ποια γυναίκα έχεις αν είναι χοντρή αν είναι αδύνατη αν είναι άσχημη, είναι δικιά σου δουλειά. Η πολιτεία είναι για όλους και αντέχει.

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ.

Η πολιτεία που φτιάξαμε δεν μπορεί να κάνει κακό σε κανέναν εγώ προκαλώ με τα τριάντα τρία πρωτόκολλα να βγάλετε έναν νόμο να κάνει κακό σε μία άλλη ομάδα. Μα αφού με το αξιακό της δεν μπορεί να το κάνει. Άρα η πολιτεία μου δεν μπορεί να προβάλει, και να προβάλει κακό σε κάποια άλλη ομάδα οποιαδήποτε κι αν είναι αυτή. Να την αποβάλει να μην μπορεί να ζήσει με την πολιτεία της μπορεί μα να κάνει κακό δεν μπορεί αλλά δεν μπορεί όμως και να δεχτεί κακό. Η πολιτεία η δικιά μου είναι θωρακισμένη και δεν μπορεί ούτε να δεχτεί κακό ούτε να κάνει κακό. Μπορεί να διαχειριστεί και να μοιραστεί όπως πολίτες. Στην Ελλήνων πολιτεία όποιος σε πειράξει δεν πειράζει εσένα άλλα όλη την πολιτεία και η πολιτεία έχει νόμους.

ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΓΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΟΥΣ

Γιατί οι Έλληνες είναι οι μόνοι που έβγαλαν νόμους. Όλα τα άλλα αλλογενή, και ξέρετε γιατί τα λέω αλλογενή; Πρέπει να καταλάβουμε, σε όλες τις εκπομπές οι Εβραιόσποροι μιλάνε για το γένος τους, είμαστε λέει από τον Δαρβίνο, σε πιστεύω. Το δικό σου γένος είναι από τον Δαρβίνο, δεν μιλάνε όμως για το δικό μου. Εγώ έχω έλευση, αυτοί μιλάνε για το δικό τους. Και λένε, οι άνθρωποι είναι από τον πίθηκο που σηκώθηκε σιγά σιγά, ωραία, αδερφάκια μας ήταν μαλακισμένα και μείνανε στα δέντρα εμείς, ήμασταν οι μάγκες. Βρε παιδιά, εμείς οι Έλληνες έχουμε έλευση!! Αυτοί είναι γενετικά πειράματα και προσπαθούν να γίνουν άνθρωποι. Διότι δηλώνω από αυτό το βήμα ότι ναι, στην Θεογονία μας έχουμε δημιουργία. Και οι Τιτάνες ήταν δικοί μας και οι Άτλαντες. Σε αυτήν την Γη συμβίωσαν Άτλαντες και Έλληνες. Οι Έλληνες είναι από τους 12 Ολύμπιους Θεούς το Θεϊκό γένος και συμβίωσαν με τους Άτλαντες, πολεμήσαμε μαζί, νικήσαμε. Τώρα όμως στην Γη μας έχουνε συμμαχήσει με χίλια διαόλια και δεν ξέρει ποιος πολεμάει ποιον. Τώρα έχει γίνει κόλαση, εμείς όμως πρέπει να μείνουμε στις θέσεις μας. Η πολιτεία ανήκει στους Έλληνες. Δεν υπάρχει άλλο γένος πουθενά να έχει νόμους.

Η ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΘΑΤΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΓΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΟΣ

Νόμους έχουμε μόνο εμείς, γιατί εμείς μπορούμε, γιατί εμείς έχουμε μνήμη αθάνατη. Αυτό είναι το αθάνατο μωρέ, είναι η μνήμη, τι φαντάζεστε αθανασία; Η μνήμη μας είναι αθάνατη και θέλω να νιώσετε από πού έρχεστε. Ελάτε να νιώσετε που είναι. Ελάτε να φτιάξουμε την πολιτεία. Γυρίζουμε την Ελλάδα απ’ άκρη σ’ άκρη στο εξωτερικό έχουμε δέκα γραφεία. Τι άλλο σας ζητάμε από το να ενωθείτε και να θυμηθείτε. Σας παραμύθιασαν με όλα αυτά, μην γονατίσετε ποτέ γιατί είστε ομομήτριοι Θεών !! Το γένος που μπορεί να γίνει Θεός είσαι εσύ!!!! Έλα να στο μάθω.

Η ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΝΟΗΣΕΙ

Τελειώνω με αυτό, κάνω τεράστιο κάλεσμα, σ’ αυτήν την πόλη θα ήθελα να είναι πολλοί Πατρινοί και επειδή αρκετοί με ξέρουνε, νομίζουν ότι με ξέρουνε, αν με ήξεραν θα με γνώριζαν καλύτερα. Δεν πειράζει ποτέ δεν είναι αργά. Θα ήθελα λοιπόν, πολλά από αυτά τα παιδιά, από αυτήν την πόλη που έχω αφήσει πίσω μου, να είναι μαζί μου σε αυτόν τον αγώνα γιατί είναι και ο δικός τους αγώνας. Δεν είναι μόνο δικός μου, είναι και δικός τους. Η μονάδα που λέγεται Έλληνες πρέπει να δουλέψει όλη μαζί και πρέπει να κατανοήσει τι κάνει, για ποιο λόγο.

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΠΟΔΟΜΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

Κάποιοι, μερικοί φελλοί οι οποίοι κυνηγάνε, και μου αρέσει που τώρα και τα κανάλια, είναι μία ερώτηση που έχει ξεσκίσει στα κοινά όπου ρωτάνε συνέλληνα, ενώ τους λέει, τους λέει, δίνει στοιχεία ο άνθρωπος, δίνει αποδείξεις, κοιτάνε οι άλλοι σαν παγώνια, ναι, ναι, τους λες Φ.Ε.Κ. της Κυβέρνησης, ναι, ναι, ναι λένε. Τι ναι, ναι; Φ.Ε.Κ. βρε σου λέω. Στο τέλος ρωτάνε τον συνέλληνα, αφού έχει απαντήσει σε όλα τα κανάλια σε όλη την υφήλιο, ρωτάει ο κάφρος, «γιατί δεν τα παίρνουνε;» άκου τώρα τον βλάκα, αποδομείται μόνος του. Βρε δημοσιογράφος είσαι, βρε λαγωνικό είσαι, έχεις κάνει επτακόσια ρεπορτάζ, ξέρεις που να βγάλεις την είδηση. Εσύ ρε να μας πεις αν είναι αλήθεια. Εμείς μέχρι εδώ φτάνουμε, στα δείχνουμε. Εσύ είσαι υποχρεωμένος να κάνεις ένα ρεπορτάζ, να δεις αν αυτά που λέμε είναι αλήθεια, να πάρεις και τους άλλους να δεις τι γίνεται και να βγάλεις ένα συμπέρασμα, να μας πεις δημόσια την άποψή σου και βεβαίως να κάνεις μία έρευνα. Ρωτάς τον συνέλληνα γιατί δεν τα παίρνουν αυτοί; τότε εσύ αποδομείσαι. Είναι σαν να πας εσύ ο ασθενής στον γιατρό και να τον ρωτήσεις, και να σου λέει ο γιατρός τι έχεις και πως το έπαθες πως θα γίνεις καλά; οπότε ποιος ο ρόλος του γιατρού; τόσο γελοία δημοσιογραφία, και ρωτάνε όλοι έτσι. Γιατί δεν τα παίρνουν; και δεν βγήκε ένας συνέλληνας να τους πει, εμένα ρωτάς; εσύ είσαι ο δημοσιογράφος.
Αυτή είναι η πιο γελοία ερώτηση που ακούω στο τέλος, μπορείτε να μας πείτε, λέει, γιατί δεν τα παίρνουνε; Εμείς θα σου πούμε γιατί δεν τα παίρνουνε; και αρχίζουν οι δικοί μας, είναι προδότες, είναι εγκάθετοι. Και λέει ο δημοσιογράφος, α ναι ε; παιδιά ας αφήσουμε λοιπόν τις γελοιότητες ας κάτσουμε λοιπόν στα δεδομένα και ας αφήσουμε λοιπόν αν εγώ έχω δόντι τέτοιο, εάν είμαι κοντός εάν έχω κοιλίτσα, και κοιλίτσα που έχω ξέρετε γιατί έχω; από τις βλακείες που ακούω, που να τις βάλω; έχω ακούσει ό,τι μαλακία θέλεις.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΑΠΟΔΑ. Η ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΟΤΕ !!

Να ξέρετε ότι είστε η φυλή μου, χωρίς εσάς δεν θα νικήσω. Θέλω όλη την Πάτρα να έρθει και όλη την Ελλάδα και τώρα που μιλάω στην Πάτρα ακούγομαι παντού. Θέλω όλους του Έλληνες ενωμένους. Ελάτε να δοκιμάσουμε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Ελάτε να δείτε πως θα γυρίσουμε τον πλανήτη ανάποδα. Αυτές οι ώρες δεν έχουν διαφορά από την αρχή της αργοναυτικής εκστρατείας. Άποψή μου, τώρα θα κλείσει, δεν έκλεισε ποτέ, ελάτε να κλείσουμε τον κύκλο του ενιαυτού. Σε ένα χρόνο και κάτι κλείνει ο ενιαυτός, ελάτε να το δούμε. Θέλουν να κάνουν πανθρησκεία, θέλουν να κάνουν παγκόσμια κυβέρνηση εμείς μωρέ τους σταματάμε !! ο ΣΥΡΙΖΑ νομίζετε τους σταμάτησε; πτωχεύουν την Ελλάδα τρία χρόνια, πτωχεύστε την βρε άμα μπορείτε να δείτε τι μπορώ να κάνω; Που κοιτάτε που θα με σφηνώσετε.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙ” ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ Η ΦΩΝΗ ΣΑΣ

Αγαπητοί μου, η Ελλάδα δεν θα πτωχεύσει, τρία χρόνια την πτωχεύουν, είμαστε εδώ παρών και τώρα γινόμαστε όλοι. Είμαστε οι πιο επικίνδυνοι γι’ αυτό το καθεστώς, που είναι λίγο είναι μικρό, σας λέω ότι είμαστε πολλοί. Σίγουρα θέλετε αυτά που θέλω εγώ και μάλλον και μερικοί από εσάς καίτε μέσα σας, από την άλλη όμως φοβάστε να πείτε «ναι έχει δίκιο αυτός ο άνθρωπος. Γιατί πως γίνεται αυτός να είναι μάγκας, εγώ δεν ξέρω;» είναι και αυτό το εγωιστικό γαμώτο κερατό μου. Σας λέω λοιπόν, εδώ που είμαι θέλω να έρθετε όλοι να μιλήσετε, δεν είμαι εγώ αυτός που νομίζετε. Εγώ είμαι εσείς, και εσείς πρέπει να μιλήσετε. Αν βγάλετε όλοι την φωνή σας έξω ξέρετε τι έχει να γίνει; θα έχουνε φύγει ήδη. Μην με αφήνετε και μιλάω και γίνω μαϊντανός. Να βγείτε να μιλήσετε από τα αναλόγια, να ανοίξετε τα γραφεία σας, να μπείτε παντού. Να φοβηθούνε, έτσι θα φοβηθούνε, έτσι δεν φοβούνται εμένα, φοβούνται εσάς και φοβούνται εμένα μαζί με εσάς. Έτσι είναι αγαπητοί. Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα είστε μαζί μας.

ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ

Σας δηλώνω ότι έχουμε πέντε μήνες, δεν έχουμε άλλο περιθώριο. Σε πέντε μήνες όλη η Ελλάδα πρέπει να μαζευτεί. Θέλετε την Ελλάδα στα χέρια σας; Ελάτε να την πάρουμε, μπορούμε να το κάνουμε. Θα είμαι μαζί σας μέχρι το τέλος όπου με χρειαστείτε!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς από εμένα.
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
………….
( ΑΠΟ ΛΕΠΤΟ 1.04.52 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 1.36.45 )


http://alfeiospotamos.gr/?p=18207

Αυτοί είναι οι 12 «σοφοί» του Κατρούγκαλου που αποφασίζουν για τις τύχες όλων των συνταξιούχων



Ο αρμόδιος υπουργός Εργασίας μέσα στον Αύγουστο συγκρότησε 12μελής Επιτροπή Σοφών με σκοπό την επεξεργασία και υποβολή προτάσεων για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος.


Ωστόσο στις αρχές Σεπτεμβρίου καθημερινή εφημερίδα, αποκάλυψε το βασικό σενάριο πάνω στο οποίο δούλεψε η Επιτροπή Σοφών που είναι η ιδέα της  καθιέρωσης συστήματος νοητής κεφαλαιοποίησης αναδιανεμητικού χαρακτήρα, το οποίο κατά τους υπολογισμούς της εφημερίδας οδηγούσε σε συντάξεις 600 ευρώ για τους περισσότερους ασφαλισμένους.

Κάθε ασφαλισμένος δηλαδή διαθέτει έναν ατομικό λογαριασμό μέσω του οποίου «κτίζει» το ποσό της σύνταξης του ανάλογα με τις εισφορές που καταβάλει. Μέσω της νοητής κεφαλαιοποίησης θα παρακρατείται ένα ποσό βάσει εισοδηματικών κριτηρίων υπέρ της ενίσχυσης του ασφαλιστικού συστήματος. Το ποσό της σύνταξης που θα προκύπτει από το σύστημα νοητής κεφαλαιοποίησης θα προστίθεται στην εθνική σύνταξη η οποία θα χρηματοδοτείται από τη φορολογία.

 Ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Αναστάσιος Πετρόπουλος στη Βουλή  περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση στο ασφαλιστικό χαρακτηρίζοντας το σύστημα «ετοιμόρροπο». Δήλωσε, μάλιστα, ότι χρειάζονται άμεσα μέτρα για να αποφευχθεί η κατάρρευση του συστήματος το 2030.

Η 12μελής επιτροπή «σοφών» αποτελείται από τα εξής μέλη:

1. Αννα Λιγωμένου, Αντιπρόεδρος Ελεγκτικού Συνεδρίου, ως Πρόεδρος.

Η κυρία Λιγωμένου είναι αριστούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με άριστες μεταπτυχιακές σπουδές στο Δημόσιο Δίκαιο, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ξεκίνησε ως ασκούμενη στο νομικό τμήμα της ΕΡΤ. Απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης, με οικονομικές σπουδές στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στα Χρηματοοικονομικά. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά. Υπήρξε υπότροφος του ΙΚΥ και μεταπτυχιακή υπότροφος του Ινστιτούτου Δικονομικών Μελετών και Ερευνών κατά την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής «Το Πειθαρχικό Δίκαιο των Δικαστών». Διορίστηκε ως δικαστής στο Ελεγκτικό Συνέδριο το 1989. Προήχθη σε αντιπρόεδρο του Ανώτατου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου το 2014.

2. Βασίλης Ανδρουλάκης, Δικαστής Συμβουλίου της Επικρατείας.

3. Διονύσιος Γράβαρης, Καθηγητής Κοινωνικής Πολιτικής.


Ο Διονύσης Γράβαρης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1954 και μεγάλωσε στις γειτονιές της. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στην Ελλάδα και στον Καναδά και από το 1985 δίδαξε αρχικά στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στη συνέχεια στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Σήμερα είναι καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης. Από το 2008 είναι επιστημονικός διευθυντής στο Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ. Υπό την τελευταία του ιδιότητα έχει επιβλέψει την εκπόνηση μελετών για την κατάσταση των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων στην περίοδο της κρίσης. Ήταν υποψήφιος με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη για το Δήμο της Αθήνας.

4. Ξενοφών Κοντιάδης, Καθηγητής Δικαίου Κοινωνικής Ασφάλειας.


Ο Ξενοφών Κοντιάδης γεννήθηκε το 1967 στη Χαϊδελβέργη. Σπούδασε νομικά στην Αθήνα και στο Μόναχο. Δικηγόρος Αθηνών από το 1992. Δίδαξε στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (ως επίκουρος και εν συνεχεία αναπληρωτής Καθηγητής) από το 1998 και στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου από το 2004, όπου εκλέχθηκε το 2006 πρωτοβάθμιος Καθηγητής Δημοσίου Δικαίου και Δικαίου Κοινωνικής Ασφάλειας. Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (2008-2010) και Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών (2010-2014). Από το 1995 Επιστημονικός Διευθυντής και από το 2006 Πρόεδρος Δ.Σ. του Κέντρου Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου – Ιδρύματος Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου, θέση στην οποία διαδέχθηκε τον δάσκαλό του, συνταγματολόγο Δημήτρη Θ. Τσάτσο. Συγγραφέας 20 βιβλίων και περισσότερων από 130 μελετών στα ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά και ιταλικά. Κριτής πολλών διεθνών επιστημονικών περιοδικών και διευθυντής επιστημονικών σειρών. Προσκεκλημένος ομιλητής σε ευρωπαϊκά πανεπιστήμια. Τακτικός αρθρογράφος στον ημερήσιο τύπο, με περισσότερα από 400 άρθρα.

5. Κωνσταντίνος Κρεμαλής, ομ. Καθηγητής Δικαίου Κοινωνικής Ασφάλειας.


O Κωνσταντίνος Κρεμαλής γεννήθηκε στο Βόλο το 1947. Πραγματοποίησε νομικές σπουδές στα Πανεπιστήμια Αθηνών, Μονάχου και Βιέννης. Είναι Δικηγόρος παρ' Aρείω Πάγω ειδικευμένος σε θέματα Εργατικού Δικαίου, Κοινωνικού Δικαίου, Ασφαλιστικού Δικαίου και Δικαίου της Υγείας. O καθηγητής Κρεμαλής είναι Διευθυντής του Εργαστηρίου Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Υγείας και Πρόνοιας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

6. Σταυρούλα Κτιστάκη, Δικαστής Συμβουλίου της Επικρατείας.

Η Σταυρούλα Κτιστάκη σπούδασε στη Σχολή Νομικών και Οικονομικών Επιστημών (Ν.Ο.Ε.) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έλαβε πτυχίο Νομικής και πτυχίο Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών της Σχολής αυτής. Έλαβε DΕΑ Δημοσίου Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Paris I - Pantheon - Sorbonne όπου και εκπόνησε διδακτορική διατριβή (1990) με θέμα: «L' evolution du controle juridictionnel des motifs de l' acte administratif» και με βαθμό άριστα.

7. Φρόλη Κουσκουνά, Πρόεδρος Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής.

8. Σπύρος Μαρκάτης, Δικαστής Συμβουλίου της Επικρατείας.

9. Δημήτριος Μπούρλος, Δικηγόρος, εξειδικευμένος σε συνταξιοδοτικά θέματα.


Ο κ. Δημήτριος Μπούρλος, είναι γνωστός εργατολόγος και από το έτος 1984 εκδότης του περιοδικού «ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΙΚΑ». Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Επιτροπής για την Διαδοχική Ασφάλιση, μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για το Ασφαλιστικό, Πρόεδρος της Επιτροπής Κωδικοποίησης Κανονισμών Ι.Κ.Α. και μέλος πολλών επιτροπών που έχουν συσταθεί για το Ασφαλιστικό. Γεννήθηκε στην Τρίπολη Αρκαδίας το 1957.

10. Μιλτιάδης Νεκτάριος, Καθηγητής Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης.

Ο Μιλτιάδης Νεκτάριος είναι πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της International Life ΑΕΑΖ,. Είναι αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Έχει εργασθεί ως Διευθύνων Σύμβουλος στην Χρηματιστηριακή Βορείου Ελλάδος (1991-1993), Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής (1993-1999) και Διοικητής του ΙΚΑ (1999-2004) επί κυβέρνησης Κ. Σημίτη. Έχει επίσης διατελέσει Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (1993-1996) και Πρόεδρος της ΑΕΔΑΚ Ασφαλιστικών Οργανισμών (2000-2004). Είναι γνωστή προσωπικότητα στον χώρο της Κοινωνικής και Ιδιωτικής Ασφάλισης καθώς και συγγραφέας αρκετών βιβλίων.

11. Αθηνά Πετρόγλου, Δικηγόρος, εξειδικευμένη σε συνταξιοδοτικά θέματα.

12. Αγγελος Στεργίου, Καθηγητής Δικαίου Κοινωνικής Ασφάλειας.


Καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Διδάσκει για το Δίκαιο Κοινωνικής Ασφάλισης. Διδάκτωρ της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Paris I – Panthéon- Sorbonne (1985). Η διατριβή του βραβεύτηκε από το Centre Françaisde Droit Comparé.

amfipolinews
...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/oi-12-sofoi-tou-katrougalou-pou-apofasizoyn-gia-syntaxiiouhous.html#sthash.hCpHuATc.dpuf

Βρήκαν κατά λάθος τη φόρμουλα που αντιμετωπίζει το 90% των καρκίνων;

Independent: 

Ένα τεράστιο βήμα στη θεραπεία του 90% των καρκίνων ίσως έκαναν Δανοί ερευνητές, σύμφωνα με ρεπορτάζ του βρετανικού Independent.

Αρχικός στόχος τους ήταν να προστατεύσουν τις εγκύους από την ελονοσία, ωστόσο κατά τη διάρκεια της έρευνας διαπίστωσαν ότι πρωτεΐνες με ελονοσία μπορούν - εκτός του να καταστρέφουν τον πλακούντα - να επιτίθενται και στα καρκινικά κύτταρα.

Έτσι, λοιπόν, συνδύασαν το τμήμα αυτό της πρωτεΐνης, που χρησιμοποιεί το εμβόλιο κατά της ελονοσίας για να ενσωματώνεται στα κύτταρα, με μια τοξίνη, η οποία θα απελευθερώνεται όταν η πρωτεΐνη θα ενσωματώνεται στα καρκινικά κύτταρα.

Όπως διαπιστώθηκε η συγκεκριμένη πρωτεΐνη προσκολλάται στον ίδιο υδατάνθρακα τόσο στην περίπτωση των κυττάρων του πλακούντα, όσο και στα καρκινικά κύτταρα.

Η διαδικασία έχει ήδη εφαρμοστεί σε κύτταρα και σε ποντίκια με καρκίνο με τους επιστήμονες να εκφράζουν την ελπίδα ότι θα μπορέσουν να κάνουν το ίδιο σε ανθρώπους μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Σύμφωνα με τον Αλί Σαλαντί από το πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης, που συμμετέχει στο πρόγραμμα, για δεκαετίες οι επιστήμονες είχαν επικεντρώσει την προσοχή τους στις ομοιότητες ανάμεσα στην ανάπτυξη του πλακούντα και των όγκων.

Το μεγαλύτερο στοίχημα είναι αν το ανθρώπινο σώμα θα ανεχθεί τις απαιτούμενες δόσεις, χωρίς να αναπτύξει παρενέργειες.

- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/independent-brikan-katalathos-formula-kata-karkinou.html#sthash.4cw97Rfl.dpuf

Ξεκάθαρη απόδειξη πως οι πυραμίδες της Αιγύπτου χτίστηκαν με απλή ανθρώπινη τεχνολογία (video)



Η απόλυτη και ξεκάθαρη απόδειξη πως οι πυραμίδες της Αιγύπτου χτίστηκαν με απλή ανθρώπινη τεχνολογία και όχι από εξωγήινη υπερ τεχνολογία όπως οι πλέον διαδεδομένες θεωρίες αναφέρουν.
Σε αντίθεση με τις υπέρ-φανταστικές θεωρίες, οι Αιγύπτιοι άφισαν πίσω τους αμέτρητα στοιχεία για το πώς έκοβαν και μετακινούσαν τους τεράστιους ογκόλιθους, πολλά έργα τους επίσης έμειναν στη μέση λόγο ρογμών στους ογκόλιθους με αποτέλεσμα σήμερα να έχουμε ξεκάθαρο αποδεικτικό στοιχείο μπροστά στα μάτια μας όσον αφορά το πώς έκοβαν τους ογκόλιθους. Επίσης η μετακίνηση των τεράστιων λίθων γινόταν με πολύ απλή και λογική τεχνολογία την οποία επίσης άφησαν πίσω τους και σήμερα τα ευρήματα υπάρχουνε για οποιονδήποτε να τα δει.
Η κοπή των ογκόλιθων γινόταν με μεταλλικά πριόνια και χρησιμοποιούσαν άμμο ως υλικό τρηβής ανάμεσα στη μεταλλική πλάκα (τα πριόνια δεν διέθεταν δοντάκια). Μετά τη κοπή χρησιμοποιούνταν ειδικές πέτρες για το φινίρισμα της επιφάνειας.
Η θεωρία που λέει πως οι Αιγύπτιοι χρησιμοποίησαν μια τεράστια ράμπα από λίθους για να χτίσουν τις πυραμίδες είναι εντελώς άκυρη διότι για την κατασκευή της θα χρειάζονταν περισσότερους λίθους από την ίδια τη πυραμίδα. Όπως επίσης και η θεωρία της σπειροειδούς αναρήχησης δεν έχει σωστό αποτέλεσμα.
Στην πραγματικότητα το σύστημα μεταφοράς των ογκόλιθων κρύβεται μέσα στην ίδια τη πυραμίδα, σε έναν χώρο ο οποίος ανεβαίνει σταδιακά προς τα πάνω με μαθηματική ακρίβεια. Ένα video που πάει κόντρα στην εκπομπή "αρχαίοι εξωγήινοι" του History Channel, με απτές αποδείξεις.


Χριστόφορος Χιονίδης
Πηγή: Blackstate.gr  ,  amfipolinews -
See more at: http://www.diadrastika.com/2015/08/me-apli-ghinh-technologia-xtistikan-oi-pyramides-egyptou.html#sthash.LDlm9wPn.dpuf

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ: ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ !! (Πάτρα 11/10/2899 απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

12063858_1719151198314013_5538852695136651221_n



ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ 11/10/2015

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΝΙΚΟΥ ΜΕΝΕΓΗ

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ !!

ΟΤΑΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΗΓΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ


Νίκος Μενεγής: Καλησπέρα συνέλληνες, καλησπέρα στην Πάτρα. Είμαι ένας πολίτης όπως είστε και εσείς. Είναι η πρώτη μου φορά που μιλάω δημόσια είμαι μέλος της Ελλήνων Συνέλευσις Πατρέων.

Έχω ταχθεί συνειδητά σε αυτόν τον αγώνα και στον Αρτέμη Σώρρα του Βασιλείου και της Ολυμπίας, σε κανέναν άλλο Σώρρα γιατί είναι ο μοναδικός που κινείται σε ένα συγκεκριμένο αξιακό σύστημα και είναι αυτός που ξεπρόβαλε ένα ολόκληρο καθεστώς μπροστά μας το οποίο πρέπει να γκρεμίσουμε. Γι’ αυτό ανοίξαμε την Ελλήνων Συνέλευσις Πατρέων. Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά σε όλο τον πλανήτη. Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, όλους του Έλληνες απανταχού της Γαίας να έρθουν μαζί μας. Η οικογένειά μου είναι αυτή, δεν έχω άλλη, είναι το γένος μου. Αν ανατρέξουμε πίσω στην ιστορία θα δούμε ότι προερχόμαστε από κοινό πρόγονο.

Το γραφείο μας υποστηρίζει τα χρηματοοικονομικά εργαλεία του Αρτέμη του Σώρρα, ποιανού άλλου; όλοι οι άλλοι είναι απέναντί μας. Δεν υπάρχει εκκλησία, δεν υπάρχει πολιτική ηγεσία, είναι όλοι απέναντι στον Έλληνα. Και τώρα αυτήν την στιγμή εσείς όπως και εγώ όλοι μαζί οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να πάρουμε την πατρίδα στα χέρια μας.

Έχουμε τα 600 δις τα υπογράφει ο πρόεδρος της Αμερικής ο Ομπάμα τι άλλο θέλετε; φοβάστε; έξι τεμάχια των εκατό δις κατατεθειμένα στο όνομά μας, στους ιδιοκτήτες, στο κυρίαρχο Ελληνικό έθνος. Όταν ενωθούμε θα τα πάρουμε. Όλοι αυτοί οι μεγάλοι πολιτικοί που ήρθανε στην ιστορία μας σας δώσανε λεφτά; σας πληρώσανε νωρίτερα; τους ψηφίσατε και μετά σας βάλανε σε κάποια θέση. Πήρανε πρώτη την ηγεσία. Τώρα τι σας ζητάμε; να την πάρετε εσείς, εμείς, όλοι εμείς. Τα 600 δις τα εγγυάται η Federal Reserve η Αμερική, δεν υπάρχει μεγαλύτερη τράπεζα στον κόσμο. Για να τα πάρουμε θα πρέπει να ενωθούμε όλοι μαζί πάει αυτό.

Ο Αρτέμης ο Σώρρας δεν σταμάτησε εκεί έφερε και τις μετοχές της Ανατολής, ένα μεγάλο μαχαίρι, για να θυμηθούμε όλα τα θύματα, το γένος μας που σφαγιάστηκε απέναντι στην Μικρά Ασία, που ξεκληρίσανε το γένος μας που δεν κατάφερε ο Τούρκος επί 400 χρόνια σκλαβιάς να το κάνει ο ένας ανθέλληνας ονόματι Βενιζέλος. Τις μετοχές της Ανατολής τις εγγυάται η Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας. Η Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας είναι η Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης, μας χρωστάει η Ευρώπη, οπότε έχει υπογράψει την απελευθέρωσή σου Έλληνα και η Ευρώπη τι φοβάσαι; από την μία έχεις την Αμερική, από την άλλη έχεις και την Ευρώπη δικιά σου, σου χρωστάνε όλοι.

Ένα επόμενο εργαλείο είναι τα Παγκόσμια Ταμεία, αυτό θα έλεγα είναι πιο κοντά σε εμάς, γιατί σε αυτά τα τρία χρόνια αυτά τα οικονομικά εργαλεία που μας παρουσίασε μπορέσαμε και αποδομήσαμε την κοινωνία γύρω μας. Μπορέσαμε να καταλάβουμε ότι καμία κυβέρνηση δεν είναι δικιά μας. Και όταν καταθέτει τα 600 δις πριν μπούμε στο 3ο μνημόνιο δίνει την δυνατότητα εφόσον το πρόβλημα είναι οικονομικό όπως μας έχουνε μεταφέρει να αποπληρώσουμε το ιδιωτικό και το δημόσιο χρέος να μην χρωστάμε. Έχουμε λογιστικό υπόλοιπο 600 δις αυτήν τη στιγμή.

Μας αποκάλυψε και το μυστικό των μυστικών το Φ.Ε.Κ. το 315 τα παγκόσμια ταμεία. όταν αποφασίσαμε όλοι εμείς το πώς θα πρέπει να κυλάει η ζωή μας. Από τότε έχουμε την ίδρυση των χρηματιστηρίων. Από τότε ο ιδρώτας μας πάει σε ένα μεγάλο κουμπαρά που δώσαμε την δυνατότητα στους διαχειριστές μας να μας τον δανείζουνε άτοκα για να κάνουμε χρήση έργων, για να κάνουμε καλύτερη την ζωή μας όμως αυτοί δεν το κάνουν.

Στο συγκεκριμένο δήμαρχο τον κύριο Πελετίδη έχουμε καταθέσει επίσημη πρόταση 16,8 δις από την Ελλήνων Συνέλευση, ναι η Ελλήνων Συνέλευση είναι η νομική οντότητα που όλοι εμείς θα πάρουμε πίσω τον δήμο μας και όλοι οι δήμο μαζί το έθνος μας. Είμαστε το αρχαιότερο έθνος στον πλανήτη.

ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ

Είμαι 32 χρονών, μεγάλωσα σε μία κοινωνία που θα έπρεπε ο πατέρας να τσακώνεται με τον γιό, τον θείο, για ψεύτικες ιδεολογίες. Κάνανε τους νεαρούς ενεργούς Έλληνες να μην έχουνε φτερά για το μέλλον. Δεν έχω μέλλον. Αν θέλω να ζήσω θα πρέπει να πάω κάπου έξω γιατί εκεί μου είπανε είναι πολιτισμένοι άνθρωποι, ενώ εγώ έμεινα απολίτιστος επειδή μου κρύψανε τον πλούτο μου. Και τώρα ήρθε η ώρα που εγώ πάλι ο νεαρός να πρέπει να πάρω πίσω το μέλλον μου. Οι μεγάλοι χρηματοδοτήθηκαν παλαιότερα με θέσεις, πούλησαν την ψυχή τους σε ψεύτικες ιδεολογίες. Συνέλληνες πρέπει να γίνουμε ένα, να αφήσουμε πίσω τα κόμματα, τα δόγματα, ξέρουμε τι φταίει. Όταν μονιάζουμε θα καταλάβουμε ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο μπροστά μας, είναι τόσο δύσκολο;

Κοιτάτε τις ζωές σας όλοι έχουμε προβλήματα, τι περιμένουμε δηλαδή να πεθάνουμε; Σαν ζωντανοί νεκροί είμαστε όλοι. Όλα είναι ψεύτικα. Δεν θα σας κουράσω πολύ, την ομιλία μου δεν την είχα ετοιμάσει, την είχα δουλέψει μόνο στο μυαλό μου.

Τρέχουμε όλες αυτές τις ημέρες με δικό μας ιδρώτα, δεν πληρωνόμαστε από κανέναν. Δεν με πληρώνει ο Αρτέμης ο Σώρρας, είμαι πολύ ακριβός για να με αγοράσει ο οποιοσδήποτε!! Όπως δεν τον πληρώνω και εγώ. Όταν στήθηκα μπροστά στο καθεστώς πήγα δίπλα του γιατί θέλουμε τα ίδια. Είναι Έλληνας αυτόχθονας ιθαγενής όπως και εγώ, είμαι ιδιοκτήτης και θέλω πίσω την ζωή μου και το μέλλον μου, δεν μπορεί να μου το στερήσει κανείς. Τι διαφορετικό θέλετε; Επαιτεία; Τι δεν καταλαβαίνετε; Είναι τιμή μου συνέλληνες που είστε ανάμεσά μας και είμαι δίπλα σας σε ένα τόσο δύσκολο αγώνα που γνώρισα τόσο καθαρούς ανθρώπους. Πριν εμφανιστεί ο Αρτέμης νόμιζα ότι ήμασταν πολύ λίγοι ίσως ο μόνος, μέχρι που γνώρισα εσάς είναι τιμή μου τίποτα άλλο ευχαριστώ.

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

http://alfeiospotamos.gr/?p=18209

Οι πέτρες των Πυραμίδων της Αιγύπτου κατασκευάστηκαν επί τόπου όπως σώζονται σήμερα (Εικόνες)

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ : - Μας είπαν ότι η Σφίγγα κατασκευάστηκε 16.000 χρόνια πριν την γέννηση του Χριστού με δική μας αρίθμηση, σαν φύλακας αρχείων.Την υπόγεια αυτή στοά που αναφέρουν οι Ολύμπιοι την αναφέρει και ο Ηρόδοτος και με ηχοβολιστικά μέσα την έχει εντοπίσει και η επιστήμη. Μείναμε έκπληκτοι με την απάντηση των Ολυμπίων όταν ρωτήσαμε με τι μέσα μετέφεραν τις τεράστιες πέτρες των Πυραμίδων της Αιγύπτου και των μεγαλιθικών κατασκευών στα υψίπεδα του Περού
«Δεν μεταφέρθηκαν οι μεγάλοι πέτρες, κατασκευάστηκαν επί τόπου όπως σώζονται σήμερα. Συσσωρεύτηκαν μικρές πέτρες οι οποίες υγροποιήθηκαν σε φόρμες με το σχήμα που έχουν με ειδικά υγρά άγνωστα σ` εσάς», ζητήσαμε τον τύπο του υγρού και μας δόθηκε αλλά οι χημικοί συμβολισμοί ήταν τελείως άγνωστοι αφού δεν υπήρχε αντιστοιχία συμβολισμών. Εμείς είχαμε μόνο το αλφάβητο και το αριθμολόγιό τους.






Πηγή: Fileas Fong ,  ellaniapili -
See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/petres-pyramidon-kataskevastikan-epi-topou-opos-sozontai.html#sthash.ou0OdXCM.dpuf

ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ

- "Οι Δρακονιανοί κατάγονται από έναν σκοτεινό γαλαξία ο οποίος ονομάζεται "Δράκων" και βρίσκεται στις παρυφές του σύμπαντος. Λόγω της εγκληματικής συμπεριφοράς τους σε κάθε μορφή ζωής και της ασέβειας τους προς την φύση και το "Όλον Φως", τους έδιωξαν από τον γαλαξία και τους εξόρισαν στα άστρα α' και γ' του αστερισμού του Δράκοντος (NGC-6015) στον δικό σας γαλαξία, στον οποίον έδωσαν το όνομα τους. Την εξορία τους αυτή την παρουσιάζουν σαν αποστολή και σκοπός τους είναι να κυριαρχήσουν στα άστρα της περιοχής τους και σε ολόκληρο τον γαλαξία.

Είναι όντα χαμηλών δονήσεων και αδυνατούν να ξεπεράσουν την γήινη δονητική και κραδασμιακή πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανέβουν πνευματικά στις σφαίρες των ευγενών συναισθημάτων. Έχουν τηλεπαθητικές ικανότητες και ανεπτυγμένη τεχνολογία. Θεωρούνται σαν η πιο παρασιτική και εγκληματική ουράνια κοινωνία και είναι η χειρότερη από όλους τους αποστάτες του σύμπαντος. Ζουν πάντα σε βάρος των άλλων, εκμεταλλευόμενοι τις αδυναμίες τους.

Τα ιερατεία τους, οι επιστήμονες και η κάστα των αρχηγών τους, έχουν την ικανότητα να αλλάζουν ακαριαία μορφή, μεταβαλλόμενοι σε πραγματικό δράκο ή τέρας, παραλύοντας κάθε ανθρώπινη αντίδραση και να προκαλούν παραισθήσεις. Χρειάζονται το αίμα, τις σάρκες και την ενέργεια του ανθρωπίνου σώματος για την διατήρηση των κραδασμών τους στο γήινο περιβάλλον. Είναι άριστοι γενετιστές, φανατικοί θρησκειολόγοι και επιδιώκουν τα ανώτατα ιερατικά αξιώματα για να παρασιτούν σε βάρος του κόσμου που τους συντηρεί.

Η κάστα των Δρακονιανών επισκόπων, ραββίνων και μουφτήδων είναι αυτοί που ευθύνονται για την καταστροφή του Άρη πριν 1.000 χρόνια. Επηρέαζαν και μετέδιδαν ψευδείς πληροφορίες στους επιστήμονες του πλανήτη, με αποτέλεσμα την πλήρη οικολογική του καταστροφή και την εξαφάνιση της ατμόσφαιρας και των θαλασσών από την επιφάνεια του.

Συνεργάζονται άριστα με τις ΗΠΑ και τους Κινέζους, τους οποίους θεωρούν προέκταση τους. Οι Δρακονιανοί είναι αυτοί που καλλιέργησαν το φαινόμενο της ανθρώπινης απληστίας και της μανίας συγκέντρωσης πλούτου. Είναι αυτοί που καλλιέργησαν τον θρησκευτικό φανατισμό και την θρησκευτική βία, είναι αυτοί που προκάλεσαν την αγριότητα του ιερατείου κατά την περίοδο επιβολής του Χριστιανισμού. Αδιαφορούν για τα ανθρώπινα δικαιώματα, καλλιεργούν τον πολιτισμό της βίας και της τρομοκρατίας, ελέγχουν το εμπόριο ναρκωτικών και διευθύνουν το οργανωμένο έγκλημα.

Ελέγχουν και κατευθύνουν τους περισσότερους πολιτικούς ηγέτες της Γαίας"..


Η ΔΥΝΑΜΗ "ΔΕΛΤΑ" ΤΩΝ ΗΠΑ (DELTA FORCE)

Οι ενσαρκωμένοι Δρακονιανοί που προέρχονται από τον 7ο πλανήτη του άστρου γ' (Eltanin) του αστερισμού του Δράκοντος, οι οποίοι συνεργάζονται με τους Βοωτιδείς που προέρχονται από το άστρο ε' (Izar) του αστερισμού του Βοώτη και τους Οφίτες που προέρχονται από το άστρο β' (Chow των Κινέζων που φέρει και το όνομα μιας δυναστείας τους) του αστερισμού του Όφεως, επανδρώνουν την "Μαύρη Αδελφότητα" της Ν. Υόρκης, η οποία διοικεί απ' ευθείας την δύναμη άμεσης επέμβασης "Δέλτα" των ΗΠΑ.
Η δύναμη αυτή δημιουργήθηκε σαν αντίβαρο και αντίπαλο δέος, στους ενσαρκωμένους Ελλάνιους "Ε"


Nicos Kastanias

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/oi-apostates-tou-drakontos.html#sthash.TSdbyH0G.dpuf

Πλωτή πόλη στο διάστημα;;;;;;;

26 Δεκεμβρίου 1994 στο μεγαλύτερο διαστημικό τηλεσκόπιο, της NASA "Hubble", που καταχωρήθηκε μια τεράστια πόλη αστέρων που επιπλέει στο διάστημα.
Οι φωτογραφίες απ΄ αυτό το τηλεσκόπιο διακομιστή Web, για ένα μικρό χρονικό διάστημα ήταν διαθέσιμη στους χρήστες του Διαδικτύου, αλλά στη συνέχεια ταξινομήθηκαν.

Οι άνθρωποι που γνωρίζουν ξέρουν ότι στο κέντρο των γαλαξιών υπάρχουν οι υπερμεγέθης μαύρες τρύπες. Ίσως οι εξωγήινοι να χρησιμοποιούν μια μαύρη τρύπα για βαρυτικές διαταραχές για την ενέργεια αφάνταστης κλίμακας;
Οι αρχές φοβούνται να το αποκαλύψουν, γιατί είναι αδύναμοι, γιατί οι άνθρωποι ανησυχούν για το τίποτα.

Η ιστορία από την αρχή:
Οι κύριοι πλανήτες σε τροχιά γύρω από τηλεσκόπιο της NASA διαστημικό τηλεσκόπιο «Hubble» ανοίγει για τους αστρονόμους πρωτοφανή ορίζοντες στο βαθύ διάστημα. Όμως, στο ίδιο επίπεδο με τις μεγάλες ανακαλύψεις, "Hubble" και παρουσιάζει τα μεγαλύτερα μυστήρια.

Τον Ιανουάριο του 1995, ένα γερμανικό περιοδικό αστρονομίας δημοσίευσε ένα σύντομο μήνυμα που ανταποκρίθηκε άμεσα σε όλες τις επιστημονικές, θρησκευτικές και δημοφιλείς δημοσιεύσεις του πλανήτη.

Κάθε εκδότης επέστησε την προσοχή των αναγνωστών του σε μια εντελώς διαφορετική πτυχή του μηνύματος, αλλά η ουσία είναι η ίδια: στο σύμπαν ανακάλυψε την κατοικία του Θεού. 26 Δεκεμβρίου 1994 στη διαστημική υπηρεσία των ΗΠΑ (NASA) δημιουργήθηκε μεγάλη αναστάτωση

Μετά την αποκρυπτογράφηση μια σειρά από εικόνες που μεταδίδονται από το τηλεσκόπιο «Hubble» φαίνεται με σαφήνεια η μεγάλη λευκή πόλη που επιπλέει στο διάστημα. Οι εκπρόσωποι της NASA δεν χάνουν καθόλου χρόνο για να απενεργοποιήσει την ελεύθερη πρόσβαση στο τηλεσκόπιο του web server, το οποίο περιέχει όλες τις εικόνες που λαμβάνονται από το "Hubble" για να τις μελετήσει σε μια σειρά αστρονομικών εργαστηρίων. Έτσι, οι εικόνες που λαμβάνονται με το τηλεσκόπιο, τότε (και εξακολουθεί να είναι) ταξινομούνται σε λίγα λεπτά για να είναι διαθέσιμες στους χρήστες του Web.

Αλλά τίποτα σαν αυτό μέχρι πρόσφατα οι αστρονόμοι δεν έχουν αναφερεί. Και μια σαφή τεχνητές αντικείμενο κοσμικό αναλογίες. Είναι πιθανό ότι η πόλη ανακάλυψε το "Hubble" να ήταν την ημέρα των Χριστουγέννων στο τέλος του ΧΧ αιώνα, ήταν μια τέτοια δομή αναζήτησης-μηχανική άγνωστη και με πολύ ισχυρό εξωγήινο πολιτισμό.

Οι Διαστάσεις της Πόλης εντυπωσιακές.
Καμία γνωστή σε μας το ουράνιο σώμα δεν είναι σε θέση να ανταγωνιστούν με το γίγαντα.Η Γη μας στο μέγεθος μ αυτή την πόλη θα είναι απλώς ένας κόκκος άμμου.

Ποια είναι η κίνηση και αν υπάρχει αυτού του γίγαντα;
Η ανάλυση με ηλεκτρονικό υπολογιστή της σειράς των εικόνων που λαμβάνονται με την «Hubble», έδειξε ότι η κίνηση της πόλης σε γενικές γραμμές συμπίπτει με την κίνηση των γαλαξιών γύρω Δηλαδή, σε σχέση με τη γη, όλα συμβαίνουν στην θεωρία του Big Bang. Galaxy «τρέχουν πάνω", το κόκκινο αυξήσεις στροφή με την αύξηση της απόστασης, δεν υπάρχουν αποκλίσεις από τη γενική νομοθεσία δεν τηρείται.


Η ουράνια πόλη, επιπλέει στο διάστημα

Η αστρονομία ενισχύει τις μελέτες της για μακρινά και κοντινά αστέρια και γαλαξίες. Εκατοντάδες επαγγελματίες και τα εκατομμύρια των οπαδών κάθε βράδυ αποστέλλονται φωτογραφίες από τον έναστρο ουρανό απο τα τηλεσκόπια τους.


Το κύριος πλανήτικο σε τροχιά διαστημικό τηλεσκόπιο της NASA «Hubble» ανοίγει για τους αστρονόμους πρωτοφανή ορίζοντες στο βαθύ διάστημα.
Όμως, στο ίδιο επίπεδο με τις μεγάλες ανακαλύψεις, "Hubble" και παρουσιάζει τα μεγαλύτερα μυστήρια.
Τον Ιανουάριο του 1995, ένα γερμανικό περιοδικό αστρονομίας δημοσίευσε ένα σύντομο μήνυμα που ανταποκρίθηκε άμεσα σε όλες τις επιστημονικές, θρησκευτικές και δημοφιλείς δημοσιεύσεις του πλανήτη.


Κάθε εκδότης επέστησε την προσοχή των αναγνωστών του σε μια εντελώς διαφορετική πτυχή του μηνύματος, αλλά η ουσία είναι η ίδια: στο σύμπαν ανακαλύφθηκε η κατοικία του Θεού;;



Oleg Kurbatov
26 Δεκεμβρίου 1994 η διαστημική υπηρεσία των ΗΠΑ (NASA)

Έτσι, αστρονόμοι τι βλέπετε σε αυτές τις εκπληκτικές φωτογραφίες;

Στην αρχή ήταν λίγο θολό σημείο σε ένα από τα πλαίσια. Αλλά όταν ένας καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, Ken Wilson (Ken Wilson) αποφάσισε να δεί με περισσότερες λεπτομέρειες και φωτογραφίες εκτός από τα οπτικά του "Hubble" οπλισμένος με ένα φορητό μεγεθυντικό φακό, ανακάλυψε ότι το σημείο έχει μια περίεργη υφή που δεν μπορεί να εξηγηθεί είτε από ένα σύνολο περίθλασης στο φακό του τηλεσκοπίου, καμία παρέμβαση στον δίαυλο επικοινωνίας για την μεταφορά της εικόνας στη Γη.

Μετά από μια σύντομη επιχειρησιακή συνάντηση αποφασίστηκε να κάνει re-shoot είπε ο καθηγητής Wilson περιοχή του ουρανού με τη μέγιστη για την "Hubble" ανάλυση. Τεράστια πολλών μέτρων φακό διαστημικό τηλεσκόπιο επικεντρώθηκε στην πιο μακρινή γωνιά του σύμπαντος ώστε είναι ορατό στο τηλεσκόπιο. Υπήρχαν μερικά τυπικά κλείστρα της κάμερας, η οποία ανακοίνωσε την ομάδα για τον καθορισμό της εικόνας υπολογιστή στο τηλεσκόπιο χειριστή τζόκερ. Και "spot" εμφανίστηκε μπροστά στους έκπληκτους τους επιστήμονες για πολλά-οθόνη εγκατάστασης διαχείρισης εργαστηρίου προβολής "Hubble" ακτινοβόλο δομή παρόμοια με μια φανταστική πόλη, ένα υβριδικό Swift είναι "ιπτάμενο νησί». Laputa και της επιστήμης έργα φαντασίας πόλεις του μέλλοντος.

Η τεράστια δομή, απλωνόταν μέσα στην απεραντοσύνη του σύμπαντος με τα πολλά δισεκατομμύρια μίλια μακριά, έλαμπε με ένα απόκοσμο φως.
Πλωτή πόλη ομόφωνα αναγνωρίζεται ως η κατοικία του Δημιουργού, ένα μέρος όπου μόνο και μπορεί να βρίσκεται θρόνο του Κυρίου του Θεού.
Εκπρόσωπος της NASA είπε ότι η πόλη δεν μπορεί να συμπληρωθεί με τη συνήθη έννοια του όρου, κατά πάσα πιθανότητα σε αυτό είναι οι ψυχές των νεκρών.

Ωστόσο, το δικαίωμα να υπάρχει και μια άλλη όχι λιγότερη μυθική εκδοχή για την προέλευση της κοσμικής πόλης.

Το γεγονός είναι ότι στην αναζήτηση εξωγήινης νοημοσύνης, η ίδια η ύπαρξη του οποίου ήταν για δεκαετίες δεν είναι καν υπό αμφισβήτηση, οι επιστήμονες βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα παράδοξο.

Αν υποθέσουμε ότι το σύμπαν που κατοικείται από πολλούς πολιτισμούς η μάζα στέκεται σε διαφορετικά επίπεδα ανάπτυξης, ένας από αυτούς πρέπει να είναι αναπόφευκτα κάποιος σούπερ-πολιτισμός, όχι μόνο στον εξωτερικό χώρο, καθώς και τον ενεργό εγκαταστάθηκαν στις αχανείς εκτάσεις του σύμπαντος.

Και η δραστηριότητα αυτών των supercivilizations, συμπεριλαμβανομένων της μηχανικής - για να αλλάξει το φυσικό περιβάλλον (στην περίπτωση αυτή ο χώρος και στη ζώνη επιρροής των αντικειμένων) - θα πρέπει να είναι ορατό σε απόσταση εκατομμυρίων ετών φωτός μακριά.

Ωστόσο, η τρισδιάστατη μοντελοποίηση των απομακρυσμένων μέρων του σύμπαντος αποκαλύφθηκε εκπληκτικό γεγονός: δεν είναι μέρος του σύμπαντος έχει αφαιρεθεί από εμάς, και εμείς - από αυτήν. Γιατί είναι το σημείο εκκίνησης κινήθηκε προς την πόλη. Διότι αυτό είναι μια αόριστη θέση στις φωτογραφίες εμφανίστηκε σε ένα μοντέλο υπολογιστή της στο «κέντρο του σύμπαντος." 

Τρισδιάστατο κινούμενες εικόνες σαφώς ότι ο γαλαξίας τρέχει επάνω, αλλά ήταν από το σημείο του σύμπαντος, το οποίο βρίσκεται στην πόλη. Με άλλα λόγια, όλοι οι γαλαξίες, συμπεριλαμβανομένου και αριστερά μας τη στιγμή που θα είναι από αυτό το σημείο στο χώρο, και ότι υπάρχει μια περιστροφή γύρω από την πόλη Vselennoy.A επειδή η πρώτη εντύπωση της πόλης, ως η κατοικία του Θεού, που αποδείχθηκε ότι ήταν εξαιρετικά επιτυχής και κοντά στην αλήθεια.

Τι σημαίνει αυτή η ανακάλυψη τι υπόσχεται στην ανθρωπότητα και γιατί δεν έχουν ακουστεί για σχεδόν επτά χρόνια, η επιστήμη και η θρησκεία έχουν από καιρό αποφάσισαν να κάνουν ειρήνη και στην καλύτερη των ευκαιριών και να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο για να αποκαλύψουν τα μυστικά και τα μυστήρια του κόσμου και αν η επιστήμη ξαφνικά ερθει αντιμέτωπη με δυσεπίλυτα φαινόμενα, η θρησκεία είναι σχεδόν πάντα για να δίνει μια πολύ πραγματική εξήγηση του τι συμβαίνει, το οποίο βαθμιαία σε λειτουργία και την αυστηρή επιστημονική κοινότητα.


Σε αυτή την περίπτωση, όμως, συνέβη το αντίθετο, η επιστήμη με τεχνικά μέσα επιβεβαιωθεί, ή τουλάχιστον να φέρει ισχυρές ενδείξεις της πίστης στο βασικό αξίωμα της θρησκείας - η ύπαρξη ενός Δημιουργού, ο οποίος ζει στην πόλη που λάμπει στον ουρανό.

Ωστόσο, δεν έχει σημασία πόσο αναμενόμενο ή είχε ένα παρόμοιο μήνυμα, τα αποτελέσματά της είναι σχεδόν απρόβλεπτα. Γενική ευφορία των θρησκευτικών φανατικών, η κατάρρευση της υλιστικής θεμέλιο της σύγχρονης επιστήμης - το σύνολο των οποίων μπορεί να οδηγήσει σε μη αναστρέψιμη και τρομερές συνέπειες. Ως εκ τούτου φωτογραφίες ήταν αμέσως ταξινομούνται και πρόσβαση σε εικόνες Πόλη του Θεού έλαβε μόνο ανατεθεί με ειδικές δυνάμεις είναι άνθρωποι που πραγματικά, όχι στην τηλεόραση, διέπουν τη ζωή των επιμέρους χωρών και για τον πλανήτη ως σύνολο.

Ωστόσο, το απόρρητο - δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για την επίτευξη των στόχων και έναντι οποιασδήποτε ειδοποίησης να κλειδώσει εκεί. Σας καλούμε τους αναγνώστες σε ένα από μια σειρά από εικόνες που αποστέλλονται από το "Hubble" με την εικόνα ενός μυστηριώδους πόλης, επιπλέουν στη μεγάλη βάθη του άπειρου σύμπαντος.Σήμερα, μπορούμε να περιμένουμε μόνο μια επίσημη απάντηση των κυβερνητικών οργανισμών και κορυφαία στελέχη της Εκκλησίας στο μήνυμα για την ανακάλυψη από τους αστρονόμους του αυτό που η ανθρωπότητα χιλιετίες θα μπορούσε μόνο να μαντέψει.

Μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ να έχουν καταθέσει σε χρηματοκιβώτια πληροφορίες τους έχουν μεγάλη σημασία για ολόκληρο το σύμπαν. Αλλά πώς μπορεί να κρύψει μια τέτοια εκπληκτική ανακάλυψη;
Γιατί η Αμερική σφετερίστηκε το δικαίωμα να αποφασίζουν ότι μπορούν να γνωρίζουν οι κάτοικοι της γης, και ότι γνωρίζουν την έγκαιρη απάντηση στα ερωτήματα αυτά δεν μπορεί παρά να είναι η απομάκρυνση της ημερήσιας διάταξης.

Ή λόγω της πλήρους κυριαρχίας των ΗΠΑ στον πλανήτη, ή ότι δεν είναι πλέον σημαντική, λόγω του πλήρους αποχαρακτηρισμό των αρχείων μυστήρια και γρίφους σήμερα. Λοιπόν, θα πρέπει να περιμένουμε για την ανακάλυψη της Αμερικής χρηματοκιβώτια σε αυτά. Η κατοικία
του Θεού ήταν κρυμμένος από τα γήινοι αξιόπιστα από ό, τι στα βάθη του σύμπαντος.


ΣΧΟΛΙΟ:Το βρήκαμε και σας το μεταφέρουμε δεν ξέρουμε κατά ποσό είναι αλήθεια σίγουρα δεν είμαστε μόνοι μας στο σύμπαν τώρα αν είναι πόλη του Θεού η κάποιων άλλων είναι άλλο ζήτημα
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/ploti-poli-sto-diastima.html#sthash.WpDSBbsd.dpuf

Δείτε την ιστορία τροποποίησης του καιρού σε ένα τετράλεπτο βίντεο

Πρόκειται για την πιο δημοφιλή, παγκόσμια, θεωρία συνωμοσίας, πλαισιωμένη από ιδιωτικές έρευνες και επιστημονικές εκτιμήσεις


ΗΠΑ, Ρωσία Κίνα και τελευταία τα Αραβικά Εμιράτα παραδέχονται τις τεχνικές που εφαρμόζουν για να ελέγχουν είτε τον δικό τους τον καιρό, είτε τον καιρό των άλλων, οπλοποιώντας τον, κάτι που απαγορεύτηκε επίσημα την δεκαετία του ’70 μετά τον πόλεμο ΗΠΑ Βιετνάμ.

 

- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/istoria-tropopiisis-kerou-ena-tetralepto-vinteo.html#sthash.Tl64eHF2.dpuf
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters