Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Η ΠΑΣΟΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤ΄ ΕΝΤΟΛΗ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΛΙΝΤΟΝ



Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία”


Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Αλέξης Τσίπρας, στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, παραβρέθηκε και μίλησε στο Ίδρυμα Κλίντον. Του ιδρύματος που ηγείται ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον. Ο οποίος ως πρόεδρος των ΗΠΑ το 1999, ενέκρινε τους νατοϊκούς βομβαρδισμούς κατά της Σερβίας, οι οποίοι διήρκησαν περί τους 3 μήνες και είχαν ως αποτέλεσμα την αποχώρηση των Σερβικών στρατευμάτων από το Κόσσοβο, αλλά και την ανάπτυξη ξένων στρατιωτικών δυνάμεων στο Κόσσοβο μέσω της “Συμφωνίας του Κουμάνοβου” (απόφαση 1244 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ) που αναγκάσθηκε να αποδεχθεί ο Μιλόσεβιτς. Να σημειωθεί πως, αυτοί οι Νατοϊκοί βομβαρδισμοί κατά της Γιουγκοσλαβίας ήταν η μεγαλύτερη στρατιωτική επιχείρηση στην Ευρώπη μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο!!

Ωστόσο, την εποχή εκείνη ο Αλέξης Τσίπρας ως γραμματέας της Νεολαίας του “Συνασπισμού” μαζί με τον Νίκο Σοφιανό, γραμματέα της ΚΝΕ, μίλησαν στην κοινή συνέντευξη Τύπου πολιτικών νεολαιών στις 22 Νοεμβρίου 1999, καταγγέλλοντας την πολιτική των ΗΠΑ στη Γιουγκοσλαβία, αλλά και την καταστολή της πορείας από την Αστυνομία που είχε πραγματοποιηθεί ενάντια της τριήμερης επίσκεψης του Μπιλ Κλίντον στην Αθήνα (17-20 Νοεμβρίου). Έτσι, μετά από πολλά χρόνια - για πρώτη φορά – η Ελληνική Αστυνομία απαγόρευε τις συγκεντρώσεις και τις πορείες. Και αποτέλεσμα της πραγματοποιηθείσας πορείας, ήταν να ξεσπάσουν μεγάλα επεισόδια σε όλο το κέντρο της Αθήνας. Από εκείνη την εποχή θα πρέπει επίσης να κρατήσουμε, δυο σημαντικά στοιχεία: Πρώτον, στη διαδήλωση της 19ης Νοεμβρίου συμμετείχε ο “Συνασπισμός της Αριστεράς και της Προόδου” με όλο του το ηγετικό επιτελείο. Τον Πρόεδρό του την εποχή εκείνη Νίκο Κωνσταντόπουλο, τον μετέπειτα Πρόεδρό του Αλέκο Αλαβάνο, τον Μανώλη Γλέζο, τον Σπύρο Λυκούδη, τον Φώτη Κουβέλη, τον Πέτρο Κουναλάκη και τον Δημήτρη Παπαδημούλη, που σήμερα ως αντιπρόεδρος του κοινοβουλίου επικροτεί και εφαρμόζει τις πολιτικές που τότε μετά βδελυγμίας αποκήρυττε!!


Και δεύτερον, Πρωθυπουργός της Χώρας το 1999 ήταν ο Κώστας Σημίτης, Υπουργός Άμυνας, ο φυλακισμένος σήμερα Άκης Τσοχατζόπουλος και Εξωτερικών – βεβαίως, βεβαίως – ο Γιώργος Παπανδρέου. Δηλαδή, το αμερικανάκι που φρόντισε για την έλευση Κλίντον στην Ελλάδα και ως Πρωθυπουργός οδήγησε την Πατρίδα μας στην υπαγωγή της στα Μνημόνια!!

Ο Πρωθυπουργός λοιπόν, Αλέξης Τσίπρας μίλησε στην εκδήλωση του Ιδρύματος Κλίντον στη Νέα Υόρκη, σε μια βραδιά που την επιμέλεια είχε η Πρόεδρος των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας 2004, Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη και η οποία μοιράζει περίεργες χορηγίες του Ιδρύματος δεξιά και αριστερά. Η κ. Αγγελοπούλου υπήρξε η εκ δεξιών του Κώστα Σημίτη και τα τελευταία χρόνια του Αλέξη Τσίπρα. Που ουδέποτε εκλήθη να καταθέσει κοστολόγιο της Ολυμπιάδας και έτσι, αποτελεί το μοναδικό παγκόσμιο φαινόμενο χώρας που διοργάνωσε Ολυμπιακούς Αγώνες και δεν κατατέθηκε ποτέ καμιά οικονομική έκθεση πεπραγμένων της Ολυμπιάδας των Αθηνών. Τυχαίο; Δεν νομίζω, γιατί έτσι καλύφθηκαν υψηλά πολιτικά πρόσωπα που διασπάθισαν και εν πολλοίς ενθυλάκωσαν το χρήμα της χώρας και του λαού της. Όπως δεν είναι τυχαίο πως, στο ακίνητό της στο Μαρούσι “φιλοξενεί” τη Siemens έναντι παχυλού τιμήματος!!

Μίλησε λοιπόν, ο μεταλλαγμένος Αλέξης Τσίπρας, στο Ίδρυμα Κλίντον με ακροατήριο και χειροκροτητές τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Τζωρτζ Σόρος. Τον Ουγγρο-αμερικάνο κερδοσκόπο – επενδυτή που προετοιμάζει την επιβολή της παγκόσμιας κυβέρνησης στην Υφήλιο. Ο “άνθρωπος” που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην μετάβαση της Ουγγαρίας (1984-1989) από τον κομμουνισμό στον καπιταλισμό. Ο “άνθρωπος” που κατέστρεψε την Τράπεζα της Αγγλίας αφού κατάφερε να αποκομίσει κέρδος ενός δις δολαρίων κατά την κρίση του νομίσματος του Ηνωμένου Βασιλείου το 1992. Ο “άνθρωπος” που υπήρξε και εξακολουθεί να είναι φίλος και συμβουλάτορας του Γιώργου Παπανδρέου.

Όλα τα παραπάνω είναι γεγονότα μέσω των οποίων εξάγονται χρήσιμα συμπεράσματα – για όλους μας - για τον βρώμικο ρόλο που έπαιξαν και εξακολουθούν να παίζουν πολιτικά πρόσωπα της Πατρίδος. Που δεν ενεργούν σύμφωνα με τα συμφέροντά της, αλλά ενεργούν κατ΄ εντολή των κοσμοκρατόρων του Σκότους. Γι΄ αυτό θα προσπαθήσω να διαφωτιστούμε περαιτέρω, καταθέτοντας τα παρακάτω!!

Η περιουσία του Ιδρύματος Κλίντον αγγίζει τα 2,2 δις $ και φέρονται ως μεγάλοι χορηγοί του ιδρύματος η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και το Ομάν που διαλύουν σήμερα τη Συρία. Είναι γνωστό πως το ίδρυμα ειδικεύεται στο να διαλύει κράτη που δεν “γουστάρουν” οι ΗΠΑ. Έχει στενούς δεσμούς με τους ολιγάρχες της Ουκρανίας (φιλοδυτικούς και σιωνιστές) που πρωταγωνίστησαν στην αντισυνταγματική καθαίρεση του Βίκτορα Γιανούκοβιτς από το αξίωμα του Προέδρου της Ουκρανίας (22/2/2014) και στον πόλεμο με τη Ρωσία. Επικεφαλής των ολιγαρχών - φιλοδυτικών μεγιστάνων του χρήματος που ασκούν μεγάλη επιρροή στα ΜΜΕ και αποτελούν τους βασικούς παράγοντες στην εξελισσόμενη κρίση μεταξύ Κιέβου και Μόσχας, είναι ο Βίκτωρ Πίντσουκ. Λέγεται πως, αυτός είναι ο προσωπικός χορηγός της Χίλαρυ Κλίντον και πως της έμβασε, όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών, πάνω από 8 εκατ. $ υπό μορφή χορηγιών του Ιδρύματος Κλίντον. Έτσι, ο βασικός ρόλος που έχει αναλάβει το Ίδρυμα Κλίντον, είναι να αποδομήσει πολιτιστικά την Ουκρανία για να εξαφανισθούν οι πανάρχαιοι δεσμοί που την ενώνουν ιστορικά με την Ρωσία. Δηλαδή, εφαρμόζει ένα είδος πολιτιστικής προπαγάνδας. Άλλωστε, αυτή η περίπτωση θυμίζει καταπληκτικά την προσπάθεια των Βρετανών και εν συνεχεία των Ηνωμένων Πολιτειών να πείσουν τον Κυπριακό Ελληνισμό, πως είναι άλλο να είσαι Κύπριος και άλλο να είσαι Έλληνας!!

Επιστρέφοντας στα δικά μας, θα τολμήσω να καταδείξω τον τελικό στόχο του ιδρύματος κατ΄ εντολή του βαθύ κράτους των ΗΠΑ που θέλει να διαφεντεύει τον Πλανήτη. Είναι η παρά φύση και σταδιακή εισβολή του ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή, η οριστική μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκίνησε με την υπουργοποίηση έμπιστων ανθρώπων του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, όπως οι Μπόλαρης και Τζάκρη. Όπως επίσης, ο υπουργός Εξωτερικών (διόλου τυχαία τοποθέτηση) Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος διατέλεσε επί σειρά ετών προσωπικός σύμβουλος σε θέματα εξωτερικής πολιτικής του Γιώργου Παπανδρέου. Έτσι, εν κατακλείδι θα ωριμάσει στην τελική εξύφανση του σχεδίου, η επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου στην κεντρική πολιτική σκηνή με απώτερο σκοπό τη συνένωση των ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ σε μια διευρυμένη κεντροαριστερή παράταξη, όπως το Δημοκρατικό κόμμα των ΗΠΑ. Όλοι αυτοί είναι αμερικανόδουλοι και θα πνίξουν την όποια μελλοντική ανασύνταξη της κεντροδεξιάς που παραδοσιακά ήταν υπέρ της πολιτικής της Δύσεως. Γι΄ αυτό στοχευμένα φρόντισαν να πετάξουν εκτός του ΣΥΡΙΖΑ, όλους εκείνους τους διαφωνούντες με αυτή την ιδεολογική μετάλλαξη του κόμματος, που οι περισσότεροι ήταν υπέρ μιας ρωσόφιλης πολιτικής κατεύθυνσης. Ας σημειωθεί επίσης πως, δεν είναι καθόλου τυχαία η πολιτική επανάκαμψη του Κώστα Λαλιώτη μέσω του ψηφοδελτίου Επικρατείας της “Δημοκρατικής Συμπαράταξης” (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ). Σηματοδοτεί την επιστροφή του “παλαιού” και σκληρού ΠΑΣΟΚ που ήταν το πλέον εθελόδουλο πολιτικό κόμμα της Ελλάδος στην πολιτική των ΗΠΑ.


http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/10/blog-post_273.html

Δεκατρείς λόγοι να είσαι ευγνώμων που γεννήθηκες Έλληνας…


ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ…

Ότι μας κυριαρχεί το συναίσθημα και όχι η λογική. Εμάς που εφεύραμε την λογική σαν επιστημονικό εργαλείο αλλά την απορρίψαμε σαν τρόπο ζωής.

Ότι είμαστε ανοργάνωτοι. Κανείς στον κόσμο δεν ξέρει να ζει με τόση αρμονία μέσα στο χάος όπως εμείς.

Ότι είμαστε αντιφατικοί. Μα η φύση είναι αντιφατική, είμαστε γεννημένοι με το Κακό / Καλό γραμμένο στο DNA μας… η μεγαλύτερη αντίφαση που υπάρχει.

Ότι είμαστε απρόβλεπτοι. Τι βαρετό Θεέ μου να είσαι προβλέψιμος!

Ότι είμαστε εριστικοί. Είναι αλήθεια, κυρίως τρωγόμαστε μεταξύ μας. Ευτυχώς για αυτούς, γιατί αν δεν τρωγόμασταν μεταξύ μας… θα δουλεύανε όλοι για μας.


Ότι είμαστε άστατοι. Γιατί μας αρέσουν πολλά πράγματα και τα θέλουμε όλα συγχρόνως.

Ότι λέμε πολλά. Είμαστε οι εφευρέτες του ΛΟΓΟΥ και ο ΛΟΓΟΣ οφείλει να είναι γενναιόδωρος.

Ότι είμαστε όλο ιδέες και λίγες πράξεις. Ο πολιτισμός ξεκίνησε τη στιγμή που ο άνθρωπος είχε την πρώτη του ιδέα, εξάλλου, είναι αυθάδεια και αγνωμοσύνη να λες στον δάσκαλό σου ότι δεν έκανε αρκετά.

Ότι δεν είμαστε πρακτικοί. Πράγματι εμείς πρώτοι θεραπεύσαμε το περιττό άρα μη πρακτικό, γιατί το Ωραίο είναι εξ ορισμού Περιττό όπως και το Αλάτι στο Φαΐ. Ζωή χωρίς το Περιττό θα ήταν όσο άνοστο είναι το Φαΐ χωρίς Αλάτι.

Ότι μας αρέσει να διασκεδάζουμε. Γιατί η διασκέδαση θέλει καρδιά και όχι μυαλό και από καρδιά εμείς έχουμε περίσσευμα και κατά τα φαινόμενα οι κατήγοροί μας έλλειμμα.

Ότι δεν είμαστε γνήσιοι Έλληνες. Τίποτα ποιο αναληθές, 3.000 χρόνια διαφυλάσσουμε ευλαβικά όλα τα ελαττώματα της Φυλής αναλλοίωτα.


Ότι δεν είμαστε ειλικρινείς. Δεν λέμε σκόπιμα ψέματα, γιατί το ψέμα έχει δόλο, απλά εκφράζουμε έντονα τα εφήμερα αισθήματα μας και οι άλλοι νομίζουν ότι υπογράψαμε συμβόλαιο.

Ότι τα τραγούδια μας είναι γεμάτα πόνο και δυστυχία. Θέλει πολλά κότσια για να γλεντάς και να διασκεδάζεις με τον πόνο και τη δυστυχία. Όλοι οι άλλοι διασκεδάζουν ξορκίζοντας τον πόνο και την δυστυχία, εμείς τα προκαλούμε.

Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΕΛΛΗΝΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ


http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/10/blog-post_844.html 

Η αλήθεια που μας κρύβουν για το πολιτικό χρήμα και τα κόμματα


ΠΟΥ «ΚΡΥΒΟΥΝ» ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ; ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ;

Από ευχολόγια χορτάσαμε. Οι συνεχείς αναφορές τόσο του Αλέξη Τσίπρα, όσο και του Πάνου Καμμένου για πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής, εκτός από κουραστική έχει καταντήσει και «γραφική», αφού οι δυο κυβερνητικοί εταίροι θα πρέπει πρώτα να δώσουν απαντήσεις για το μαύρο πολιτικό χρήμα που εξακολουθεί να διακινείται μέσω των κρατικών επιχορηγήσεων και μέσω των θαλασσοδανείων που λαμβάνουν τα κόμματα από τις τράπεζες.

Όταν πάντως ακούμε τη φράση «τρίγωνο της διαπλοκής» αυτομάτως μας έρχονται στο μυαλό κάποια περίεργα ερωτήματα:

• Σε ποιον ανήκει για παράδειγμα το κτήριο της Κουμουνδούρου όπου στεγάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ;
• Τα λεφτά για την αγορά του τα έδωσε κάποιος εφοπλιστής;
• Σε ποιον ανήκει το κτήριο που στεγάζει τα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ. ;
• Τι ενοίκιο πληρώνει ο Πάνος Καμμένος και σε ποιον;

Η απαξίωση του πολιτικού συστήματος δεν οφείλεται μόνον στην αναντιστοιχία λόγων και έργων που καταγράφεται στα ελληνικά κόμματα αλλά και στο γεγονός ότι υπάρχει μείζον ζήτημα ως προς τη διαφάνεια των οικονομικών τους δεδομένων. Όσο η κρίση κυριαρχεί στην Ελλάδα, τόσο οι πολίτες ενδιαφέρονται ολοένα και περισσότερο για το πώς και κυρίως υπό ποιες συνθήκες διακινείται σήμερα το πολιτικό χρήμα.

H υποκρισία του πολιτικού προσωπικού και των κυβερνώντων για τα περί κάθαρσης και περί πάταξης της διαφθοράς είναι απύθμενη, αφού αν πραγματικά ήθελαν να αλλάξουν κάτι, θα ξεκινούσαν από το μαύρο πολιτικό χρήμα που διακινήθηκε και διακινείται ακόμα.

Αν οι πολιτικοί ταγοί ήταν καθαροί δεν θα έκρυβαν τους ισολογισμούς, τα έσοδα, τα έξοδα και τα χρέη των κομμάτων τους.

Στην αρχή κάθε έτους, τα πολιτικά κόμματα υποχρεούνται βάσει νόμου να δημοσιεύουν τους οικονομικούς ισολογισμούς του προηγούμενου οικονομικού έτους, με σκοπό να διασφαλίζουν την οικονομική τους διαφάνεια – ιδίως σε μια εποχή που το στοιχείο αυτό συνιστά απαραίτητη προϋπόθεση για την άσκηση δημόσιας πολιτικής. Η κοινή λογική θα υποστήριζε ότι όλοι οι ισολογισμοί όλων των κομμάτων θα ήταν άμεσα διαθέσιμοι και προσβάσιμοι στο Διαδίκτυο.

Τα πράγματα, όμως, είναι πολύ διαφορετικά: Κατά κανόνα τα κόμματα επιλέγουν συνήθως να δημοσιεύσουν τα οικονομικά τους δεδομένα σε έντυπες εφημερίδες. Κι αν η εφημερίδα διαθέτει ηλεκτρονική έκδοση, τότε όλα είναι απλά με μια σύντομη περιήγηση στο Διαδίκτυο.

Σε διαφορετική περίπτωση απαιτείται απλώς τύχη, είτε να έχει αγοράσει κανείς το φύλλο, όπου έχει δημοσιευτεί ο εκάστοτε ισολογισμός, είτε να καταφύγει σε κάποιο αρχείο εφημερίδων.

Η αμαρτωλή σχέση των κομμάτων με τους εκδότες

Αν μπείτε στον πειρασμό να αναζητήσετε τους ισολογισμούς των κομμάτων θα διαπιστώσετε ότι δεν δημοσιεύονται σε κανένα κρατικό φορέα!!!

Ούτε το Υπουργείο Εσωτερικών, ούτε το Υπουργείο Οικονομικών, ούτε η Βουλή έχουν συγκεντρωμένα τα οικονομικά στοιχεία των κομμάτων. Ούτε καν στο Εθνικό Τυπογραφείο, που είναι υπεύθυνο για την έκδοση των Φύλλων της Εφημερίδας της Κυβέρνησης δεν δημοσιεύει ισολογισμούς κομμάτων.

Για να δείτε τα οικονομικά των κομμάτων πρέπει να είστε συνδρομιτής στο αρχείο της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερήσιου Τύπου!!!

Μιλάμε δηλαδή για το άκρον άωτον της διαπλοκής. Το πολιτικό σύστημα δημοσιεύει τα οικονομικά του στο «συντεχνιακό» όργανο των εκδοτών και αυτοί που μας κυβερνούν επιμένουν ότι θα πατάξουν το τρίγωνο της διαπλοκής!

Μήπως οι κύριοι Καμμένος και Τσίπρας δεν το γνώριζαν αυτό; Κι αλήθεια γιατί οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν δημοσιεύουν στο site τον ισολογισμό του κόμματός τους;

Δεν θα έπρεπε για παράδειγμα να γνωρίζει ο ελληνικός λαός σε ποιον ανήκει το κτήριο που στεγάζει τους ΑΝ.ΕΛ. στη λεωφόρο Συγγρού; Τι ενοίκιο πληρώνει το κόμμα του Πάνου Καμμένου και σε ποιον;

Αντίστοιχα, ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα έπρεπε να μας πει σε ποιον ανήκει το κτήριο της Κουμουνδούρου; Είναι ιδιόκτητο; Σε ποια κομματικά στελέχη είναι γραμμένο; Ποιος εφοπλιστής έδωσε τα 80 εκατομμύρια δραχμές το 1987 για την αγορά του; Αυτά δεν τα θυμάται ο Αλέξης;

Εξίσου εξοργιστικό είναι πως οι «στημένοι» ισολογισμοί των κομμάτων δεν έχουν αναλυτικές περιγραφές εξόδων και υποχρεώσεων. Επίσης, μέσα στους ισολογισμούς, δεν υπάρχουν συγκριτικά στοιχεία με τους ισολογισμούς των προηγούμενων χρόνων, κάτι που τους κάνει ακόμα πιο ελλιπείς. Βασική αρχή των δημοσιευμένων ισολογισμών είναι να μπορεί να τους διαβάσει ο οποιοσδήποτε ώστε να ενημερωθεί για την οικονομική πορεία ενός οργανισμού. Αν λοιπόν δεν αναφέρονται στον ισολογισμό τα αντίστοιχα οικονομικά των προηγούμενων χρόνων, ώστε να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης, ο ισολογισμός έχει χάσει το μισό του νόημα.

Είναι προφανές ότι επειδή κανένα πολιτικό κόμμα, ούτε βεβαίως οι κυβερνώντες δεν θα δώσουν ποτέ επαρκείς απαντήσεις στις παραπάνω εύλογες απορίες, το Newsbomb.gr θα πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση κι αν χρειαστεί θα αρχίσει να λέει ονόματα και διευθύνσεις...

Πώς διαβάζουμε τον ισολογισμούς των κομμάτων

Ο ισολογισμός ενός πολιτικού κόμματος δεν διαφέρει πολύ από τον ισολογισμό μιας εταιρείας. Χωρίζεται σε δύο κάθετες στήλες, τα έσοδα και τις δαπάνες.

Στην πρώτη στήλη, τα έσοδα χωρίζονται σε δύο ή κατά περίπτωση σε τρία μέρη.

Ενδεικτικά τα έσοδα αφορούν σε:

Α. Κρατική Χρηματοδότηση

Τακτική: Τα χρήματα που λαμβάνουν τα κόμματα από το κράτος κατ’ έτος. Βάσει του νόμου 3023/2002 «το ποσό αυτό ανέρχεται σε ποσοστό 1,02 τοις χιλίοις των τακτικών εσόδων του Κρατικού Προϋπολογισμού του αντίστοιχου οικονομικού έτους».

Εκλογική: «Καταβάλλεται κάθε φορά που διεξάγονται γενικές βουλευτικές εκλογές ή εκλογές για την ανάδειξη των Ελλήνων Αντιπροσώπων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και ανέρχεται σε ποσοστό έως 0,22 τοις χιλίοις των τακτικών εσόδων του Κρατικού Προϋπολογισμού του οικονομικού έτους κατά τη διάρκεια του οποίου διεξάγονται οι εκλογές. Αν διεξαχθούν περισσότερες της μίας εκλογές, όπως αυτές ορίζονται στο προηγούμενο εδάφιο κατά τη διάρκεια του ίδιου έτους, το ανωτέρω ποσοστό δεν μπορεί να υπερβεί, αθροιστικά, το 0,35 τοις χιλίοις».

Επιμορφωτική: «Πολιτικά κόμματα και συνασπισμοί, που δικαιούνται κρατική χρηματοδότηση (...) λαμβάνουν ετήσια οικονομική ενίσχυση από το Κράτος για την ίδρυση και λειτουργία κέντρων ερευνών και μελετών, καθώς και τη διοργάνωση προγραμμάτων επιμόρφωσης των στελεχών τους. Η οικονομική ενίσχυση ανέρχεται συνολικά σε ποσό ίσο με το 0,1 τοις χιλίοις των τακτικών εσόδων του Κρατικού Προϋπολογισμού».

Β. Οικονομικές εισφορές μελών, βουλευτών και φίλων του κόμματος και

Γ. Έσοδα από δάνεια

Παράλληλα, στη στήλη των εσόδων υπάρχει η αναφορά και στα «χρηματικά διαθέσιμα» του εκάστοτε κόμματος, δηλ. στα πόσα που διαθέτουν τα κόμματα στον «κουμπαρά» τους στην αρχή του έτους. Εδώ η εικόνα δεν είναι πολύ ξεκάθαρη, γιατί η γραμμή των «χρηματικών διαθεσίμων» διαφέρει από ισολογισμό σε ισολογισμό. Μάλιστα, όπως θα δούμε παρακάτω, τα «χρηματικά διαθέσιμα» εντοπίζονται μόνον στους ισολογισμούς του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.

Στη δεύτερη στήλη, αυτή των δαπανών αναφέρονται:

Α. Οι οικονομικές υποχρεώσεις του εκάστοτε κόμματος (μισθοί προσωπικού, λογαριασμοί ΔΕΚΟ)

Β. Τα «διάφορα έξοδα»

Στο τέλος των δύο στηλών αναφέρονται τα συνολικά έσοδα και οι συνολικές δαπάνες του εκάστοτε κόμματος αντίστοιχα.

Ο ισολογισμός του ΣΥΡΙΖΑ
IsologismosSYRIZA
Στον ισολογισμό του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται: «Χρηματικά διαθέσιμα 01.01.2014 ποσό: 30.946,78 ευρώ». Το πρώτο που συμπεραίνει κανείς είναι ότι στις αρχές του 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ είχε στο ταμείο του σχεδόν 31.000 ευρώ. Όμως, κατά τη διάρκεια του ίδιου έτους τα έσοδά του εκτινάχθηκαν στα 7.297.978,89 ευρώ (γενικό σύνολο εσόδων-δανείων).
Ναι, αλλά το κόμμα τι χρωστάει; Η απάντηση είναι απλή, αλλά όχι εύκολα ορατή μέσα από τον ισολογισμό: εάν αφαιρέσουμε από τα 7.297.978,89 (γενικό σύνολο εσόδων) το σύνολο των εισπραχθέντων εσόδων που είναι 5.797.978,89 το αποτέλεσμα είναι 1.500.000 ευρώ. Αυτό το ποσό αντιστοιχεί στο δάνειο που είχε λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ από την Εθνική Τράπεζα. Επομένως το χρέος του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό: 1.500.000 ευρώ.
Το σύνολο των εισπραχθέντων εσόδων του ΣΥΡΙΖΑ είναι κάτι λιγότερο από 6 εκατομμύρια ευρώ και μέσα στο 2014 πήρε ένα δάνειο από την Εθνική Τράπεζα ύψους 1.500.000 ευρώ - αυτό είναι και το ποσό του χρέους του.

Ο ισολογισμός της ΝΔ
IsologismosND
Αντίστοιχα, στον ισολογισμό της Νέας Δημοκρατίας αναφέρεται: «Χρηματικά διαθέσιμα 31.12.2013 Συνολικό ποσό: 327.238,01 ευρώ». Μέσα, όμως στο 2014, τα συνολικά έσοδα του κόμματος έφτασαν λίγο πιο πάνω από τα 29 εκατ. ευρώ. Ταυτόχρονα και το γενικό σύνολο των δαπανών του κόμματος αγγίζει το ίδιο ποσό. Η εικόνα μοιάζει θολή, όμως η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική και ξεκάθαρη. Τι κάνει, λοιπόν, η ΝΔ: παίρνει ένα δάνειο ίσο με το ποσό της πραγματικής διαφοράς εσόδων-δαπανών, ένα δάνειο που να της επιτρέπει να παρουσιάζει ισοσκελισμένα έσοδα και δαπάνες. Εάν αφαιρέσουμε 29.073.146,52 – 12.127.115,27, τότε βγαίνει το ποσό που αναγράφεται στην κατηγορία «διαφορά εσόδων δαπανών και αποπληρωμών δανείων»: 16.946.031,25 ευρώ. Αυτό είναι, λοιπόν το πραγματικό χρέος της ΝΔ.
 
Οι ισολογισμοί ΠΑΣΟΚ και «Ελιάς»
IsologismosPASOK
Σημειώνεται πως το ΠΑΣΟΚ, στις ευρωεκλογές του 2014, δεν συμμετείχε ως τέτοιο αλλά ως «Ελιά-Δημοκρατική Παράταξη», δηλαδή μια ευρύτερη συμμαχία δυνάμεων που αυτοπροσδιορίζονται στον χώρο της Κεντροαριστεράς, Για το 2014 λοιπόν, έχει δημοσιευτεί τόσο ο ισολογισμός της Ελιάς όσο και του ΠΑΣΟΚ, που θεωρητικά είναι δύο διαφορετικά πολιτικά σχήματα.
IsologismosELIA
Και στους δύο ισολογισμούς, στη στήλη των εσόδων υπάρχει μια κατηγορία που ονομάζεται «διαφορά εσόδων δαπανών», η οποία με πολύ απλά λόγια αναφέρει τα χρέη προς τρίτους. Για την Ελιά τα χρέη ανέρχονται στα 74.351,04 ευρώ ενώ για το ΠΑΣΟΚ στα 25.682,72 ευρώ. Συνολικά, τα χρέη προς τρίτους ξεπερνάνε τα 100.000 ευρώ και εκ πρώτης όψεως φαίνεται πως το ΠΑΣΟΚ δεν έχει πολύ μεγάλα χρέη συγκριτικά με αυτά που προκύπτουν από τους ισολογισμούς του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας. Σωστά;
Λάθος! Γιατί με μια προσεκτικότερη ματιά στον ισολογισμό του ΠΑΣΟΚ, στο σημείο όπου αναγράφεται το ποσό που έλαβε το κόμμα εν είδει κρατικής χρηματοδότησης, υπάρχει μια σημαντική υποσημείωση: «Η τακτική χρηματοδότηση για το έτος 2014 ήταν εκχωρημένη στο σύνολό της».
Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Η «εκχωρημένη» τακτική χρηματοδότηση ανέρχεται στα 1.504.878,32 ευρώ. Αυτό σημαίνει ουσιαστικά πως από τα περίπου 3,1 εκατ. ευρώ, το ελληνικό κράτος πλήρωσε περίπου 1,5 εκατομμύρια ευρώ από τα χρέη του ΠΑΣΟΚ προς τρίτους (ΙΚΑ, εφορία κ.λπ.).
Συνεπώς, η πραγματική κρατική χρηματοδότηση προς το ΠΑΣΟΚ βγήκε κουτσουρεμένη κατά περίπου 1,5 εκατ. ευρώ, ακριβώς επειδή έπρεπε να πληρωθούν τα χρέη προς τρίτους.
Ο ισολογισμός του Ποταμιού
Το μοναδικό κόμμα που αποφάσισε να αναρτήσει τα οικονομικά στοιχεία του στο Διαδίκτυο είναι το «Ποτάμι». Στη χρήση του 2014 το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη είχε, σύμφωνα με τα δημοσιευμένα στοιχεία στην ιστοσελίδα του, συνολικά έσοδα 651.000 ευρώ και συνολικά έξοδα 511.000 ευρώ. Επομένως, το κόμμα «τερμάτισε» τη χρονιά με ένα πλεόνασμα ύψους 140.000 ευρώ, το οποίο, όπως αναφέρεται, διατέθηκε εξ ολοκλήρου για την κάλυψη των προεκλογικών αναγκών του κόμματος.
Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι το Ποτάμι δεν είχε λάβει κανένα δάνειο κατά το 2014.
 
Ο ισολογισμός του ΚΚΕ
IsologismosKKE
Αν ρίξει κανείς μια ματιά στον ισολογισμό του ΚΚΕ, θα δει πως η κατηγορία «Διαφορά Εσόδων - Δαπανών» βρίσκεται στη στήλη των «Δαπανών» και όχι των «Εσόδων» (όπως συμβαίνει στον ισολογισμό του ΠΑΣΟΚ). Αυτό συμβαίνει επειδή η διαφορά ανάμεσα στα έσοδά του ΚΚΕ και τα δάνεια που έχει πάρει από τράπεζες καλύφθηκε. Συνεπώς, το κόμμα δεν χρωστάει τίποτα.
Σε αυτό παίζει ρόλο το είδος του δανείου που συνήψε το ΚΚΕ με τις τράπεζες. Εάν προσέξει κανείς το σημείο του σημείο του ισολογισμού που γράφει «Αναλήψεις Δανείων», εκεί γράφει χαρακτηριστικά: «Τράπεζες (Πώληση και επαναμίσθωση)».
Τι σημαίνει αυτό; Το ΚΚΕ πούλησε σε τράπεζες μέρος των κτιριακών του εγκαταστάσεων, υπό τον όρο οι τράπεζες να του τα νοικιάζουν, ώστε να εξακολουθεί να τα χρησιμοποιεί.
Συνεπώς το ποσό των 6.235.000 ευρώ που αναφέρονται ως δάνειο για το ΚΚΕ δεν μπορούν να θεωρηθούν ως ένα χρωστούμενο δάνειο, αφού το ΚΚΕ έχει εκχωρήσει ήδη σε τράπεζες ένα κομμάτι της περιουσίας του, το οποίο εξακολουθεί να χρησιμοποιεί, νοικιάζοντάς το.
Τι γίνεται με ΑΝΕΛ και Χρυσή Αυγή
Ο ισολογισμός των Ανεξάρτητων Ελλήνων για το 2014 δεν υπάρχει δημοσιεύμενος στην επίσημη ιστοσελίδα τους, γεγονός που εγείρει διάφορα ερωτήματα για ποιο λόγο συμβαίνει κάτι τέτοιο, ενώ δεν υπάρχουν αναφορές για ανάρτησή του σε κάποιο έντυπο.
Όσο για τη Χρυσή Αυγή, το κόμμα δεν δημοσίευσε ισολογισμό για το 2014, αφού κόπηκε η χρηματοδότησή του, εξαιτίας της δίκης των μελών της.


Τι κρύβεται πίσω από λέξεις και αριθμούς

Το να διαβάσει κανείς – ιδίως όταν δεν διαθέτει γνώσεις οικονομικών – τον ισολογισμό ενός κόμματος ισοδυναμεί με σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες. Εκείνο που προξενεί εντύπωση είναι ότι το σύνολο εσόδων και το σύνολο εξόδων κάθε κόμματος είναι το ίδιο ποσό. Αυτό συνεπάγεται ότι κάθε κόμμα ξοδεύει ακριβώς τα ίδια λεφτά με τα έσοδά του. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Μάλλον όχι… Δεν μπορεί ένα κόμμα να μην «μπαίνει μέσα» ή αντίστοιχα να μην του περισσεύει έστω κάτι μέσα στον «κουμπαρά».

Στην πραγματικότητα, η σύγκριση εσόδων – δαπανών δεν γίνεται ανάμεσα στις κατηγορίες «Σύνολο Εσόδων» και «Σύνολο Δαπανών», αλλά ανάμεσα στις κατηγορίες «σύνολο εισπραχθέντων εσόδων» αλλά στις κατηγορίες «σύνολο εισπραχθέντων εσόδων» και «σύνολο δαπανών».

Συνεπώς, ένας ισολογισμός για να είναι πλήρης θα πρέπει να αναφέρει αναλυτικά τα περιουσιακά στοιχεία, τις οφειλές απέναντι σε τρίτους και αντίστοιχα τις οφειλές από τρίτους προς την εταιρεία. Το πρόβλημα είναι ότι σε κανέναν από τους ισολογισμούς των κομμάτων δεν υπάρχει καμία τέτοια αναλυτική περιγραφή. Δεν μπορούμε να δούμε ούτε τι πάγια έχει το κάθε κόμμα, ούτε ποιες είναι οι υποχρεώσεις του. Επίσης, μέσα στους ισολογισμούς, δεν υπάρχουν συγκριτικά στοιχεία με τους ισολογισμούς των προηγούμενων χρόνων, κάτι που τους καθιστά ακόμη πιο ελλιπείς.

Σε κάθε περίπτωση, στην εποχή του Διαδικτύου και της online επικοινωνίας είναι το λιγότερο αστείο τα κόμματα να μην αναρτούν τα οικονομικά τους στοιχεία στις ηλεκτρονικές σελίδες τους, ώστε να είναι άμεσα προσβάσιμα και ελέγξιμα από τον οποιονδήποτε. Η απαξίωση του πολιτικού συστήματος μπορεί να διορθωθεί. Αρκεί τα κόμματα να αρχίσουν να κάνουν το αυτονόητο: να δίνουν το καλό παράδειγμα.






newsbomb
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/10/blog-post_906.html

Το μεγάλο κόλπο της φοροδιαφυγής με «μαγικό» λογισμικό


σχόλιο ID-ont: Την εποχή του πλαστικού χρήματος και της πλήρους κατάργησης των μετρητών, δεκάδες ταμειακές μηχανές, μηχανήματα pos, και Κάρτες χρεωστικές/πιστωτικές θα μπορούν να λειτουργούν με «"μαγικό" λογισμικό και να στήνονται δεκάδες "πάρτι" φοροδιαφυγής»;;; κατά το πρότυπο της σημερινής αποκάλυψης που έκανε η Οικονομική Αστυνομία; Και μην μας πουν, ότι στα pos και στις Κάρτες δεν "τρυπώνουν" παράνομα λογισμικά. Εδώ "τρύπωσαν" στο τέρας της τεχνολογίας και της ασφάλειας που λέγεται Vodafone και θα κολλήσουν στις Τράπεζες;;;

κε Αλεξιάδη, υπάρχουν άραγε αρνητικά του πλαστικού χρήματος; προκύπτουν κίνδυνοι με την χρήση του πλαστικού χρήματος, ή όλα είναι ρόδινα και "θα παταχθεί η φοροδιαφυγή"; Μήπως τελικά δούμε αύξηση της φοροδιαφυγής (κα μάλιστα ηλεκτρονική!) αντί για πάταξή της;;; (βλ. Ημερίδα "Κοινωνία χωρίς Μετρητά: Προοπτική ή Εφιάλτης;", http://id-ont.blogspot.gr/2015/07/video.html)

Αφήστε λοιπόν τις καθημερινές τηλεοπτικές παραστάσεις σας για το πλαστικό χρήμα και στρωθείτε κάτω να κάνετε τη δουλειά σας, για να παταχθεί πραγματικά η φοροδιαφυγή.

iefimerida.gr: Ενα «μαγικό» λογισμικό, το οποίο κάνει... αόρατα τα πραγματικά έσοδα μηχανεύτηκε κύκλωμα το οποίο έστησε ένα απίστευτο «πάρτι» φοροδιαφυγής.

Με την απάτη που είχαν στήσει, αποκρύπτονταν οι αληθινές εισπράξεις μικρομεσαίων επιχειρήσεων και κατά συνέπεια βέβαια το δημόσιο έχανε εκατομμύρια. Στο κύκλωμα, συμμετέχουν ιδιοκτήτες δύο εταιρειών λογισμικού έκδοσης αποδείξεων σύγχρονων ταμειακών μηχανών, λογιστές και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και ξενοδοχείων, οι οποίοι συνεργάζονταν και είχαν ποσοστά επί των «μαύρων» εσόδων που απέκρυπταν στο τέλος κάθε ημέρας.

Προηγήθηκε μεγάλη ερευνά της οικονομικής αστυνομίας, σε επιχειρήσεις που πωλούν ταμειακές μηχανές σε καταστήματα. Οπως είχε γράψει το iefimerida στις 10 Οκτωβρίου, οι άνδρες της οικονομικής αστυνομίας έψαχναν το λογισμικό που τοποθετούν καταστηματάρχες στις ταμειακές τους, το οποίο τους επιτρέπει στο τέλος της ημέρας να παρεμβαίνουν και να εμφανίζουν λιγότερα έσοδα με σκοπό να φορολογηθούν και λιγότερο. Μάλιστα, αξιωματικοί της οικονομικής αστυνομίας κάνουν λόγο για φοροδιαφυγή δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ με τη βοήθεια αυτού του λογισμικού, και μιλούν για μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις φοροδιαφυγής, αφού σε αυτήν εμπλέκονται εκατοντάδες καταστήματα και επιχειρήσεις.

Για να το πετύχουν, χρησιμοποιούσαν το λογισμικό ώστε να παρεμβαίνουν ηλεκτρονικά στην ημερήσια καταγραφή εσόδων επιχειρήσεων, το λεγόμενο «Ζ», εξαφανίζοντας... μηδενικά από το τελικό ποσό είσπραξης, με αποτέλεσμα να κερδίζουν περισσότερα γλιτώνοντας φόρους. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτουν υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο, οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών είχαν εγκρίνει την πώληση των λογισμικών έκδοσης αποδείξεων, των νόμιμων εταιρειών προμήθειάς τους, χωρίς να έχουν ζητήσει την κατάθεση του πρωτότυπου προγράμματος και φυσικά χωρίς να έχουν προβεί στον απαραίτητο έλεγχο!

Στο επίκεντρο αυτού του «πάρτι» φοροδιαφυγής είναι δύο εταιρείες, οι οποίες εκδίδουν νόμιμα λογισμικά για τη λειτουργία των ταμειακών μηχανών έκδοσης αποδείξεων και έχουν την ευθύνη της συντήρησης και τεχνικής υποστήριξής τους. Οι υπεύθυνοι αυτών των εταιρειών φαίνεται να αναζήτησαν και να βρήκαν τους «πρόθυμους» επιχειρηματίες για τη διαγραφή μέρους των πραγματικών εσόδων των επιχειρήσεών τους, τα οποία θα κατέληγαν απευθείας στις τσέπες τους χωρίς καμία απόδοση φόρου. Το ίδιο συνέβη και με κάποιους επιχειρηματίες που αναζήτησαν από μόνοι τους εκείνους που μπορούσαν να προβούν σε αυτές τις ενέργειες. Σε κάποιες από τις περιπτώσεις ενδιάμεσοι σε αυτή την επαφή ήταν λογιστές των επιχειρηματιών, που αποζητούσαν την απόκρυψη σημαντικού μέρους των καθημερινών εισπράξεων.

Μετά από τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις για το ποσοστό αμοιβής που θα έπαιρνε ο υπεύθυνος της εταιρείας λογισμικού, το οποίο καθοριζόταν από το ύψος τον χρηματικού ποσού που θα απέκρυπταν, ξεκινούσε η διαδικασία. Στο τέλος κάθε ημέρας, και ενώ οι υπάλληλοι της επιχείρησης έκοβαν κανονικά αποδείξεις καθ' όλη τη διάρκειά της, ο ιδιοκτήτης έκανε «ταμείο» υπολογίζοντας τα έσοδα και αποφάσιζε το ύψος τον ποσού που ήθελε να αποκρύψει. Στη συνέχεια επικοινωνούσε με τον «καθαριστή», στον οποίο ανακοίνωνε τα πραγματικά έσοδα και έπειτα το ποσό που ήθελε να αποκρύψει.

Ο υπεύθυνος της εταιρείας παρενέβαινε ηλεκτρονικά στο λογισμικό έκδοσης του τελικού «Ζ», δηλαδή της ημερήσιας καταγραφής των εσόδων, και αφαιρούσε το ποσό που επιθυμούσε ο «πελάτης» παράλληλα με την ηλεκτρονική εξαφάνιση των αποδείξεων που αθροιστικά συμπλήρωναν το επιθυμητό χρηματικό ποσό. Στο «Ζ» απεικονίζονται ο συνολικός τζίρος και ο ΦΠΑ που αναλογεί στις πωλήσεις, εκδίδεται καθημερινά και ενημερώνει τα βιβλία της εφορίας κάθε μήνα, ενώ από αυτό προκύπτουν και τα δημοτικά τέλη.

Για παράδειγμα, ο ιδιοκτήτης που είχε 1.000 ευρώ ημερήσια είσπραξη με μία απλή και απομακρυσμένη ηλεκτρονική παρέμβαση του «συνεργάτη» του μπορούσε να αφαιρέσει ένα μηδενικό, να φαίνονται δηλαδή 100 ευρώ και τα 900 να μπαίνουν αφορολόγητα στην τσέπη του, αφαιρώντας το ποσό της αμοιβής εκείνου που βοήθησε στη διαγραφή.

http://www.iefimerida 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/10/blog-post_785.html

Η ΜΥΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΑΝΟΒΕΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Η Φρειδερίκη του Αννοβέρου (πλήρες όνομα: Friederike Luise Thyra Victoria Margarita Sophia Olga Cecilia Isabella Christa, Prinzessin von Hannover Herzogin zu Braunschweig-Lüneburg – Φρειδερίκη Λουίζα Θυρεσία Βικτωρία Μαργαρίτα Σοφία Όλγα Καικιλία Ελισάβετ Χριστίνα, Πριγκίπισσα του Αννοβέρου, της Μεγἀλης Βρετανίας και της Ιρλανδίας, Δούκισσα στο Μπράουνσβαϊκ-Λούνεμπουργκ), 18 Απριλίου 1917 - 6 Φεβρουαρίου 1981), ήταν η σύζυγος του Βασιλιά Παύλου Α΄ της Ελλάδας.

Πέθανε το 1981 στις 6 Φεβρουαρίου. Ήταν μέλος και αρχηγός ομάδας της Ναζιστικής νεολαίας ... ήταν μέλος στη χιτλερική νεολαία κορασίδων το 1936 ... Γενική Διοικήτρια κοριτσιών της Εθνικής Οργάνωσης Νεολαίας (ΕΟΝ) το 1936 ... παράνομες υιοθεσίες στις παιδουπόλεις ... εμπλοκή στη δολοφονία Λαμπράκη ...



«ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ (Ο.Ε.Α.) ΑΝΕΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΚΙΝΕΙ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ “ΗΟΝG” ΣΑΓΚΑΗΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ: ΔΑΛΑΪ ΛΑΜΑ ΘΙΒΕΤ, ΣΑΞΟΝΕΣ “SACHSKOBURG” ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΣΑΞΟΝΕΣ “BRAUN SCHWEICH WELFEN", WOLFEN BUTTEL, VON HANOVER Ή ΗΑΝΟΒΕΡ Ή ΟΒΕR-ΗΑΝ [ΓΚΡΙΖΟΙ ΥΠΟΥΛΟΙ ΛΥΚΟΙ, ΗΓΕΤΕΣ ΛΥΚΩΝ, ΤΩΝ ΥΠΕΡ-ΧΑΝ (ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΗΓΕΤΩΝ)] ΑΝΟΒΕΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΟΥΪΝΔΣΟΡ ΑΓΓΛΙΑΣ, “ΑΟΑ” ΛΟΝΔΙΝΟΥ. 
Ο ΟΙΚΟΣ “ΟΥΪΝΔΣΟΡ” ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΘΕΙΣΑ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΛΗΦΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΞΟΝΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΟΒΕΡΟΥ ΤΩΝ "ΟBER-HAN" WOLFEN BUTTEL, ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ Α΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Ο Α΄ΚΑΙ Ο Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΣΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΝΟΒΕΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ “±ΑΟΑ” ΛΟΝΔΙΝΟΥ (!!!).
Ο ΟΙΚΟΣ “ΟΥΪΝΔΣΟΡ” (MONGOLIAN SACHSEN WOLFEN VON HANOVER) ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ. Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ “ΕΛΛΗΝΑΣ” ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ "OLDEMBURG HOLSTEIN GLUCKSBURG" ΤΗΣ ΑΝΩ ΣΑΞΟΝΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ GLUCKBURG ΕΙΝΑΙ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ GLUCKBURG ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ “SACHSEN (MONGOLIAN) WOLFEN VON HANOVER" Ή OBER-HAN. 
ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ “ΠΟΝΤΙΚΙ” (ΜΑUS) ΑΘΗΝΩΝ, Η ΜΟΓΓΟΛΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΕΖΗΤΗΣΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ MARSCHALL, ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ(!!!) ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΜΥΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧE Η ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ VON HANOVER ΣΤΗΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΑΝΟΒΕΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.…»

ΠΗΓΗ: Ο.Ε.Α. - "ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ", 1/1/2003, σελ. 6-7.

Πως δημιουργείται το χρήμα στη σύγχρονη οικονομία;Ένα ...αποκαλυπτικό video απο το επίσημο site της Τράπεζας της Αγγλίας!



Το συγκεκριμένο βίντεο είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της (κεντρικής) Τράπεζας της Αγγλίας. Σε συνέντευξη με τον Ryland S J Thomas, οικονομολόγο της Τράπεζας της Αγγλίας απαντάται το ερώτημα-ταμπού πως δημιουργείται το χρήμα στη σύγχρονη οικονομία. Αρχικά στη συνέντευξη διευκρινίζεται το ότι το χρήμα δεν δημιουργείται με βάση τον «κανόνα του χρυσού» (σύστημα σταθερών ισοτιμιών του Μπρέττον Γουντς / Bretton Woods) που ίσχυε παλαιότερα, διότι έχει καταργηθεί εδώ και δεκαετίες.

Το μεγαλύτερο μέρος της ποσότητας του χρήματος στη σύγχρονη οικονομία δημιουργείται από τις τράπεζες κάθε φορά που δίνουν δάνεια. Συγκεκριμένα μεταξύ του 1:00-1:17 ακούγεται η απίστευτη για τον πολύ κόσμο παραδοχή, ότι οι τράπεζες δεν δανείζουν μόνο με βάση τις καταθέσεις που έχουν (έτσι μάλιστα διδάσκεται στα περισσότερα σύγχρονα οικονομικά εγχειρίδια), αλλά το ακριβώς αντίστροφο. Τα δάνεια δημιουργούν τις καταθέσεις .

Το κείμενο αυτό συνοδεύεται και από δύο τεχνικές μελέτες της Τράπεζας της Αγγλίας που θα παρουσιάσουμε σύντομα και με ελληνική μετάφραση για την καλύτερη κατανόηση του κορυφαίου αυτού θέματος.

Επομένως κάθε φορά που κάποιο πρόσωπο ή επιχείρηση δανείζεται χρήματα για οποιοδήποτε λόγο η τράπεζα δημιουργεί με λογιστική (απλώς) εγγραφή το ποσό. Με αυτό τον απλούστατο (για την τράπεζα) τρόπο δημιουργείται καινούργιο χρήμα. Έτσι απλά ή όπως συχνά λέγεται from thin air. Ιδιωτικές επιχειρήσεις (τράπεζες) δημιουργούν χρήμα με την άδεια των κρατών, αλλά το ίδιο το κράτος δεν μπορεί να κάνει το ίδιο.

Σύντομα θα επανέλθουμε στο κορυφαίο αυτό ζήτημα.

Η δημιουργία του χρήματος πρέπει να λειτουργεί προς όφελος της κοινωνίας και όχι εναντίον της. Η εξουσία της δημιουργίας χρήματος είναι πολύ σημαντική για να την αφήσουμε στις ιδιωτικές τράπεζες.









klassikoperiptosi

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΥΣ ή ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΥΣ» ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ….


Ρε τι καλά παιδιά είναι αυτοί οι ισότιμοι εταίροι μας !!!! μόνο το καλό μας θέλουν, ούτε τα ξενοδοχεία μας θέλουν, ούτε τα σπίτια μας θέλουν, ούτε τα χωράφια μας θέλουν, ούτε τα αεροδρόμια, ούτε τα λιμάνια, ούτε τις πρώτες ύλες, ούτε τα φυσικά αέρια, ούτε τα πετρέλαια , ούτε βέβαια τα καράβια και τους εφοπλιστές.

Tίποτα δεν θέλουν απλά να μας σώσουν θέλουν αυτά τα καλά παιδιά.
Δεν φαίνεται αυτό ; μα φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού !!!

‘Oταν όλα τα μέτρα που πιέζουν και παίρνουν τελικά , είναι απόλυτα υφεσιακά, απόλυτα αντιαναπτυξιακά ......και απομακρύνουν κάθε πιθανότητα ανάκαμψης και ανάπτυξης και προφανώς θα μας έχουν αιωνίως στην ανάγκη τους, στα δάνεια τους και στην "απόλυτη κατοχή τους " και στο τέλος, αφού θα στερέψουν τον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη εντελώς....και τα δανεικά θα ανεβαίνουν, θα διαλέξουν ότι θέλουν από τα ασημικά αυτής της χώρας τα οποία θα τα έχουμε εναποθέσει στο ταμείο - δεξαμενή περιουσιακών στοιχείων της χώρας ....προς αξιοποίηση.... όπως ονομάστηκε.

Άρχισαν να στέλνουν μαζικά οι τράπεζες τα μπουγιουρντί της σωτηρίας μας, "για την συλλογή πληροφοριών και την αξιολόγηση της οικονομικής κατάστασης των δανειοληπτών - πολιτών, με σκοπό την κατάταξη των πολιτών σε "συνεργάσιμους η μη συνεργάσιμους" με τα πιστωτικά ιδρύματα"..... όπως αρέσκονται να λένε αυτές τις χαβούζες των τραπεζιτών.
Τα έντυπα αυτά περιέχουν απίστευτα και απίθανα στοιχεία, τα οποία ο πολίτης θα πρέπει να "δώσει" απαξάπαντος, εντός 15 ημερών, στο "πιστωτικό ίδρυμα" για να τον "Κατατάξει", ποιος ;
Το ίδιο το πιστωτικό ίδρυμα !

Τα ευαγή αυτά ιδρύματα, αφού συλλέξουν ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και είναι πάρα πολλά και βέβαια ΟΛΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, αφού δηλαδή ξεβρακωθεί ο πολίτης μπροστά σε αυτά τα τρισμέγιστα, άφθαρτα, αξιόπιστα και αδιάφθορα ιδρύματα, τότε θα περιμένει την απάντηση τους, ΑΝ και εφόσον ΤΟΝ ΚΑΤΑΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ και από αυτή την ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ, θα κριθεί το μέλλον του και αυτού και της οικογένειάς του και της περιουσίας του, που με τόσο κόπο απέκτησε δουλεύοντας 30 χρόνια ......

Όλοι έχουν δει αυτό τον Νόμο έκτρωμα, την απόφαση έκτρωμα της Τράπεζας Ελλάδος και τον έκτρωμα Κώδικα δεοντολογίας που διέπει αυτή την διαδικασία .....ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ, ούτε Δικηγορικοί σύλλογοι, ούτε δικαστικές οργανώσεις, ούτε Βουλευτές ούτε ανεξάρτητες αρχές, ούτε καταναλωτικές οργανώσεις .....ΚΑΝΕΝΑΣ μα κανένας δεν εξέφρασε, ούτε προβληματισμό, ούτε αντίρρηση, σε ότι κατασκεύασαν και πέρασαν νύχτα οι ίδιοι οι τραπεζίτες για να "σώσουν" τους πολίτες "με οικονομικές δυσχέρειες " όπως τους ονομάτισαν οι εν λόγω μάγκες .

Και θα εξαρτήσουν όλους τους πολίτες αυτής της μπανανίας απο τα αρχίδια των ευαγών ιδρυμάτων των τραπεζιτών. Αυθαίρετα και χωρίς καμία δικαστική η άλλη επιτήρηση και έλεγχο, θα αποφαίνονται οι ίδιοι ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ και ανάλογα θα πράττουν ..... θα τον θωπεύουν η θα τον αποκεφαλίζουν, αυτόν και την περιουσία του .

Αυτή η διαδικασία και ο όρος "συνεργάσιμος", από την αρχή που τον έριξαν στο τραπέζι, κάθετε στο στομάχι .... θυμίζει τους "συνεργάσιμους Έλληνες" που κατά την περίοδο της κατοχής από τους Γερμανούς , έδειχναν πλήρη υποταγή και "συνεργασία" με τους κατακτητές, μήπως την γλυτώσουν την εκτέλεση η την κρεμάλα.....

Και κάτι πολύ σημαντικό ακόμα .... Κανείς δεν μας είπε, ούτε στον Νόμο, ούτε στον Κώδικα δεοντολογίας .... τι θα συμβαίνει και πως θα ελέγχεται η στάση της κακόπιστης τράπεζας και τι επιπτώσεις θα έχει η τράπεζα .....όταν η πλευρά της είναι ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΗ και ο πελάτης συνεργάσιμος ;

‘Οταν δηλαδή ο πολίτης με τις "οικονομικές δυσχέρειες" ζητάει αναλυτικά στοιχεία και αντίγραφα από την τράπεζα, όπως την σύμβαση που έχει υπογράψει με την τράπεζα για την κάρτα ή το δάνειο, όταν ζητάει ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ και η τράπεζα δεν του τα δίνει τίποτα, αλλά του λέει απλά ότι χρωστάει το Χ ποσό και αν του αρέσει.

Το ποσό αυτό βέβαια και η σύμβαση περιέχουν μέσα .....παράνομους όρους, παράνομες χρεώσεις, παράνομα και τοκογλυφικά επιτόκια, παράνομους ανατοκισμούς, τα οποία έχουν διπλασιάσει το ποσό που χρώσταγε πριν 4 χρόνια ...όταν σταμάτησε να πληρώνει γιατί του έκοψαν το εισόδημα, το μισθό την σύνταξη και τον φόρτωσαν επιπλέον με ΕΝΦΙΑ, έκτακτη εισφορά, τεκμήρια και του διαόλου τα παιδιά από πάνω !!!!

Και ποιο θα είναι το αποτέλεσμα όταν ο πολίτης "συνεργαστεί και τα κατεβάσει" όλα, μέχρι και σώβρακο ; μπροστά στην χαβούζα την τράπεζα; στην καλύτερη περίπτωση ΘΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙ αυτά που του χρέωσε παράνομα τα τελευταία χρόνια !!! και θα νομίζει ο πολίτης με τις "οικονομικές δυσχέρειες " ότι η τράπεζα τον έσωσε !!! γιατί του αφαίρεσε μέρος από όσα του ΧΡΕΩΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ και τα οποία είναι υποχρεωμένη να αφαιρέσει, με βάσει τους νόμους και τις αποφάσεις δικαστηρίων.

Η σεισάχθεια στα χρέη των πολιτών, ανάλογα με την μείωση που υπέστησαν τα εισοδήματα του κάθε πολίτη από τα μέτρα των μνημονίων, που μας μπαρούφιαζαν οι πολιτικοί πριν τις εκλογές, πήγαν τον γνωστό περίπατο ....και μπήκαν αντ αυτών τα πανωπροίκια του ΕΝΦΙΑ, των φόρων, των έκτακτων εισφορών των τεκμαρτών εισοδημάτων και αφού μας γάμησαν και μας κατάντησαν όλους "ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΣΧΕΡΕΙΕΣ " όπως εύγλωττα αναφέρουν τα γαμησιάτικα που παραλαμβάνουν αυτές τις μέρες οι πολίτες από τα ευαγή ιδρύματα .... ήρθαν τώρα οι τραπεζίτες μαζί με την άλλη εταίρα, την Τράπεζα Ελλάδος και βάζουν δήθεν πλάτες για να μας σώσουν !!!!!!!!

Αυτά για να ξυπνάμε σε πρώτη φάση και θα τα ξαναπούμε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια....






lobbystas
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/10/blog-post_236.html

Η αριστερή δικτατορία - Η κυριολεκτικά εφιαλτική σιωπή των Ελλήνων,μπορεί να εξηγηθεί μόνο με το γνωστό πείραμα...


H πολιτική που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα έμμεσα, από τις ξένες δυνάμεις, θυμίζει την εποχή της κατοχής από τους ναζί – όπου είχαν εγκαταστήσει μία δικής τους επιλογής επίορκη κυβέρνηση, λεηλατώντας ανεμπόδιστοι τα πλούτη της χώρας.

«Η κυριολεκτικά εφιαλτική σιωπή των Ελλήνων, η οποία φυσικά θεωρείται ως έγκριση της πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση, μπορεί να εξηγηθεί μόνο με το γνωστό πείραμα – όπου τοποθετείται ένας βάτραχος σε χλιαρό νερό, ανεβάζει σταδιακά ο θύτης του τη θερμοκρασία, προσέχοντας να τη συνηθίσει, έως ότου τελικά ο βάτραχος καίγεται, χωρίς καν να το καταλάβει» (ΒΒ).

Άποψη

Οι περισσότεροι γνωρίζουν το παράδειγμα με τις δύο αγελάδες, το οποίο επεξηγεί τα διάφορα οικονομικά και πολιτικά συστήματα, με έναν αρκετά ιδιόρρυθμο, παραστατικό τρόπο. Σύμφωνα με αυτό, σοσιαλισμός σημαίνει ότι έχει κάποιος δύο αγελάδες, οπότε του δίνεται η εντολή, εάν δεν το κάνει μόνος του, να δώσει τη μία στο γείτονα του.

Στην περίπτωση του εφαρμοσμένου σοβιετικού κομμουνισμού η κυβέρνηση, η κομματική «νομενκλατούρα» καλύτερα, του έπαιρνε και τις δύο αγελάδες, δίνοντας του λίγο γάλα. Από την άλλη πλευρά, στα φασιστικά συστήματα, ο εκάστοτε δικτάτορας κατάσχει τις δύο αγελάδες, πυροβολώντας όποιον φέρει αντίρρηση.

Όσον αφορά το νεοφιλελευθερισμό, με τη δεξιά ή με τη σύγχρονη αριστερή του «παραλλαγή», η κυβέρνηση κατάσχει τις δύο αγελάδες αφού προηγουμένως υπερχρεώσει τους ιδιοκτήτες τους, προσφέροντας τες στην οικονομική ελίτ, διεθνή ή ξένη – παρέχοντας στο λαό μία ελάχιστη ποσότητα γάλατος, με δίκαιο και ηθικό δελτίο.

Τέλος στο ναζισμό, τον οποίο έχουν αποκηρύξει έξυπνα οι Γερμανοί, προσπαθώντας να πείσουν ότι δεν έχει καμία σχέση με τους ίδιους, αλλά με κάποιους άλλους, εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους, τους ναζί, ισχύει κάτι ανάλογο με το φασισμό.

Με τι διαφορά όμως πως οι αγελάδες τότε ανήκαν κυρίως στους Εβραίους που δεν πυροβολήθηκαν, αλλά δολοφονήθηκαν μαζικά στα κρεματόρια – ενώ ληστεύθηκαν οι αγελάδες δεκάδων άλλων λαών, με τα κλεμμένα να χρησιμοποιούνται κρυφά για να δημιουργήσουν το μεταπολεμικό γερμανικό «οικονομικό θαύμα», σε συνδυασμό με τη διαγραφή χρεών του 1953.

Στο σοσιαλισμό της Βενεζουέλας τώρα (πηγή), ο πρόεδρος της χώρας εισήγαγε ένα νόμο το 2001, με τον οποίο δρομολόγησε την αναδιανομή της γης – επειδή, κατά τον ίδιο, ήταν ανήθικο για κάθε μεμονωμένο πρόσωπο ή εταιρεία να κατέχει μεγάλες εκτάσεις. Αμέσως μετά η κυβέρνηση άρχισε να κατάσχει τις περιουσίες των πολιτών ενώ, όποιος αντιστεκόταν, οδηγούταν στη φυλακή – μία πολιτική που βρισκόταν κάπου μεταξύ του σοσιαλισμού και του κομμουνισμού.

Ο συγκεκριμένος όμως νόμος είχε πολύ μεγάλο αντίκτυπο στον κλάδο της εκτροφής βοοειδών – επειδή, για να είναι κερδοφόρα μία επιχείρηση αυτού του είδους, απαιτούνται μεγάλες εκτάσεις γης, οι οποίες έπαψαν να υπάρχουν. Με λίγα λόγια, όταν άρχισαν οι κατασχέσεις γης, η παραγωγή βοείου κρέατος στη Βενεζουέλα κατέρρευσε – οπότε η χώρα, από αυτάρκης στη συγκεκριμένη παραγωγή το 1998, έγινε ο δεύτερος μεγαλύτερος εισαγωγέας παγκοσμίως.

Η συνέχεια ήταν ακόμη χειρότερη, αφού το νόμισμα της σήμερα ευρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, τα συναλλαγματικά της αποθέματα μειώνονται δραματικά, ενώ αδυνατεί να εισάγει προϊόντα πρώτης ανάγκης, άρα και βοδινό κρέας – παρά το ότι έχει τα μεγαλύτερα κοιτάσματα πετρελαίου παγκοσμίως (εικόνα).



ΟΠΕΚ, το μερίδιο των αποθεμάτων πετρελαίου του οργανισμού στο κόσμο (ανοικτό γαλάζιο χρώμα, στη 1η πίτα) και το μερίδιο των χωρών που δεν είναι μέλη του οργανισμού (σκούρο γαλάζιο χρώμα, στη 1η πίτα). Η 2η πίτα παρουσιάζει τις χώρες-μέλη του ΟΠΕΚ με τα αντίστοιχα αποθέματά τους, ενώ ο κάτω πίνακας τη ποσότητα των αποθεμάτων (γαλάζιο χρώμα) και το ποσοστό εκ του συνόλου των αποθεμάτων (κόκκινο χρώμα).
(*Πατήστε στην εικόνα για μεγέθυνση)

Συνεχίζοντας, οι εισαγωγές βοδινού έχουν μειωθεί κατά 80% σχετικά με το 2014, αφού οι τιμές του υπόκεινται σε αυστηρούς ελέγχους εκ μέρους της κυβέρνησης – οπότε οι ελλείψεις είναι μεγάλες, διευρυνόμενες σε πολλά άλλα προϊόντα, με τα ράφια των Σούπερ Μάρκετ να είναι σχεδόν άδεια.

Βενεζουέλα – στρατιώτες φυλάνε σούπερ μάρκετ με στόχο οι καταναλωτές να αγοράζουν συγκεριμένο αριθμό τροφίμων και να αποφευχθεί τυχόν απόπειρα λεηλασίας.

Από το παράδειγμα της Βενεζουέλας, τον πρώην πρόεδρο της οποίας θαυμάζει ο πρωθυπουργός μας, συμπεραίνει κανείς πως η ευημερία δεν μπορεί να επιτευχθεί μέσα από κεντρικά κατευθυνόμενες οικονομίες – με ελέγχους τιμών δηλαδή από την κυβέρνηση, με δικτατορικές πολιτικές αναδιανομής ή με γραφειοκρατικές ρυθμίσεις.

Ως εκ τούτου, οι αριστερές δικτατορίες, είτε με σοσιαλιστικό, είτε με κομμουνιστικό μανδύα, είναι καταδικασμένες στην αποτυχία – οπότε δεν έχει κανένα λόγο να τις μιμείται κανείς ιδεαλιστικά, ισχυριζόμενος πως είναι κοινωνικά δίκαιες και ηθικές.

.
Η Ελλάδα

Περαιτέρω, διαπιστώνεται πως στην Ελλάδα γίνεται μία προσπάθεια υιοθέτησης τέτοιων καθεστώτων, με την ειδοποιό διαφορά όμως ότι, οι αγελάδες θα κατάσχονται από τους δανειστές της χώρας, ενώ οι Έλληνες θα επιτρέπεται ίσως να πίνουν λίγο από το γάλα τους – όταν η κυβέρνηση περιορίζεται στο να υπογράφει τις εντολές τους, δρομολογώντας με τη διαδικασία του κατεπείγοντος νόμους που θα οδηγήσουν τους περισσότερους στη φυλακή.

Ειδικότερα, αφού μετά την εφαρμογή των μνημονίων μειώθηκαν ραγδαία οι μισθοί, οι συντάξεις και τα εισοδήματα, οι εργαζόμενοι έχασαν τις δουλειές τους, ενώ χιλιάδες επιχειρήσεις καταδικάστηκαν στη χρεοκοπία, οι περισσότεροι Έλληνες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν με τις υποχρεώσεις τους – με τα δάνεια τους απέναντι στις τράπεζες, με τα χρέη τους στο κράτος που αυξάνονται από την επιβολή υπερβολικών φόρων, με τις οφειλές τους στα ασφαλιστικά ταμεία κοκ.

Εν τούτοις η κυβέρνηση, χωρίς να λαμβάνει υπ’ όψιν αυτές τις συνθήκες, ψηφίζει μέτρα «καταστολής της ασυνέπειας», τα οποία θα οδηγήσουν σε μαζικές κατασχέσεις κατοικιών, σε εκτεταμένες ποινικές διώξεις, σε φυλακίσεις κοκ. – δημιουργώντας ένα κλίμα φόβου και τρομοκρατίας, το οποίο φυσικά δεν είναι ότι καλύτερο για το μέλλον της χώρας, ενώ μάλλον δεν εγγυάται την ανάπτυξη που έχει ανάγκη η Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή υιοθετεί συνεχώς περισσότερες φορολογικές διατάξεις, σε μία έκταση που αδυνατούν πλέον να παρακολουθήσουν ακόμη και οι πιο έμπειροι λογιστές – με αποτέλεσμα οι περισσότεροι Έλληνες να καθίσταται «de facto και de Jura» φοροφυγάδες, οπότε «εν δυνάμει» υποψήφιοι κατασχέσεων και φυλακίσεων.

Ειδικά οι επιχειρήσεις, οι λίγες που απέμειναν μετά τον Αρμαγεδδώνα που προηγήθηκε, έχουν σε τέτοιο βαθμό τρομοκρατηθεί, ώστε να αναζητούν εναγωνίως τρόπους είτε να κλείσουν, είτε να δραπετεύσουν από τη χώρα – αφού είναι αδύνατον να ανταπεξέλθουν πιεζόμενες ταυτόχρονα από την εφορία, από τους νέους νόμους, από τις τράπεζες, από τους προμηθευτές, από τους πελάτες τους κοκ.

Συνεχίζοντας, η ιδιότυπη αυτή αριστερή δικτατορία που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα έμμεσα, από τις ξένες δυνάμεις, θυμίζει όλο και περισσότερο την εποχή της κατοχής από τους ναζί – όπου είχαν εγκαταστήσει μία δικής τους επιλογής επίορκη κυβέρνηση, λεηλατώντας τα πλούτη της χώρας, τα οποία ακόμη αρνούνται να εξοφλήσουν.

Βέβαια, η σημερινή κυβέρνηση δεν φαίνεται να έχει κακές προθέσεις, ενώ δεν συγκρίνεται καθόλου με τη συγκεκριμένη του σκοτεινού παρελθόντος. Αντίθετα, έχω την άποψη πως θέλει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για τη χώρα της, χωρίς δυστυχώς να συνειδητοποιεί την παγίδα, στην οποία έχει οδηγηθεί – κάτι που όμως δημιουργεί μεγάλες αμφιβολίες σχετικά με τη νοημοσύνη της, αφού είναι αδύνατον να τα καταφέρει η χώρα, κάτω από τις παραπάνω συνθήκες.

Βέβαια, αυτό δεν αλλάζει τα αποτελέσματα για την Ελλάδα, πόσο μάλλον όταν η κυβέρνηση την οδήγησε πρόσφατα στην «de facto» έξοδο της από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσω της επιβολής των ελέγχων κεφαλαίων (είναι ασύμβατοι με το ευρωπαϊκό δίκαιο) – αφού προηγουμένως χρεοκόπησε ξανά τις τράπεζες, επιβαρύνοντας το δημόσιο χρέος με τα 25 δις € που θα χρειαστούν για την κεφαλαιοποίηση τους.

Εύλογα λοιπόν προβλέπεται η εισαγωγή ενός παράλληλου νομίσματος, εν πρώτοις για την πληρωμή των δημοσίων υπαλλήλων, το οποίο θα διευκολύνει τη λεηλασία της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας – κάτι που θα αποτελέσει το δεύτερο βήμα στο δρόμο για την έξοδο από την Ευρωζώνη και τη χρεοκοπία της εξαθλιωμένης τότε χώρας.

Όσον αφορά δε την εδαφική μας ακεραιότητα, δημιουργούνται ήδη οι πρώτες γκρίζες συνθήκες στο Αιγαίο, με αφορμή τα κύματα των μεταναστών που κατευθύνονται στην Ευρώπη, σε συνδυασμό με τις πιέσεις που υφίσταται η καγκελάριος από την κοινή γνώμη της διεφθαρμένης χώρας της – ενώ όλα όσα συμβαίνουν στη Θράκη, δεν είναι καθόλου ευχάριστα.

.
Επίλογος

Η μεγαλύτερη απορία μου, ενώ φυσικά δεν είμαι ο μόνος που την έχει, είναι γιατί δεν αντιδρούν οι Έλληνες, παρά το ότι βιώνουν μία τρομακτική επίθεση στο βιοτικό τους επίπεδο, στις δημοκρατικές τους ελευθερίες, στον πλούτο της χώρας τους κοκ. – ειδικά όταν δεν υπάρχει σχεδόν κανένας που να βλέπει κάποιες μελλοντικές προοπτικές για τον ίδιο, για τα παιδιά του ή για τα παιδιά των παιδιών του.

Υπάρχουν φυσικά κάποιες ερμηνείες, όπως η χειραγώγηση τους από τα ΜΜΕ (άρθρο), το παράδειγμα του βατράχου, οι επιβαρύνσεις τους με τόσα καθημερινά προβλήματα που δεν τους επιτρέπουν να σκεφθούν το παρόν, πόσο μάλλον το μέλλον, η ελπίδα τους στη νέα κυβέρνηση που δεν έχει ακόμη πεθάνει, η συνέχιση των υποσχέσεων εκ μέρους του πρωθυπουργού παρά το ότι δεν τήρησε ποτέ καμία, η βοήθεια που τελικά θα τους προσφέρει η Ευρωζώνη, η δειλία τους, η «μαλθακότητα» τους μετά από αρκετά χρόνια ευημερίας, η ενοχοποίηση και του εαυτού τους για το κατάντημα της χώρας τους, η επιλογή του βολικού καναπέ επειδή θέλουν την ησυχία τους κοκ.

Εν τούτοις, οι ερμηνείες αυτές δεν πείθουν, αφού η κατάσταση της χώρας επιδεινώνεται πλέον ραγδαία ενώ, ακόμη και αν αδιαφορεί κανείς για τον εαυτό του, είναι αδύνατον να αδιαφορεί για την πατρίδα του και τα παιδιά του. Επομένως, κάπου αλλού πρέπει να αναζητηθεί η σωστή επεξήγηση της «συλλογικής αποχαύνωσης» που διαπιστώνεται, καθιστώντας την Ελλάδα ντροπή της Ευρώπης – κάτι που δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να ανακαλύψω, παρά το ότι προσπαθώ.




http://www.analyst.gr/2015/10/18/i-aristeri-diktatoria/
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/10/blog-post_268.html

Αυτοί που έτρεξαν το Μαραθώνιο κουβαλώντας 34 κιλά και πέρασαν στην παγκόσμια Ιστορία. Ο πρώτος Μαραθώνιος είχε έπαθλο την ελευθερία της Αθήνας και την ταπείνωση των Περσών. Ο άγνωστος άθλος των μαραθωνομάχων


Το 490 π.Χ. 10.000 Αθηναίοι και Πλαταιείς συνέτριψαν μια υπερδιπλάσια περσική δύναμη, στον Μαραθώνα, σώζοντας την Αθήνα, τον νεότατο θεσμό της δημοκρατίας και κατ’ επέκταση τον δυτικό πολιτισμό. Όλοι οι μελετητές της περιόδου θεωρούν ότι η νίκη οφείλεται:
-στο ευφυές σχέδιο του στρατηγού Μιλτιάδη
-στον ανώτερο οπλισμό των Αθηναίων οπλιτών
-και στην αποφασιστικότητα που έδειξαν υπερασπίζοντας την πατρίδα τους.
Οι περισσότεροι όμως λησμονούν κάτι εξίσου σημαντικό.
Τη σωματική δύναμη, την ευλυγισία, την αντοχή, την επιδεξιότητα και την συγχρονισμένη κίνηση των οπλιτών.
Όλα αποτελέσματα της αθλητικής και στρατιωτικής παιδείας στην οποία εισάγονταν οι Αθηναίοι από τα παιδικά τους χρόνια.

Παράσταση του αγωνίσματος του οπλίτη δρόμου. Ουσιαστικά τέτοιου είδους αγωνίσματα αποτελούσαν πολεμικές ασκήσεις. Παράσταση αμφορέα του 5ου αιώνα π.Χ. (Μόναχο, Αρχαιολογικό Μουσείο).
Η μάχη ξεκίνησε πιθανότατα στις 5.30. Στις 8.30 οι Αθηναίοι και οι Πλαταιείς έστηναν τρόπαιο νίκης. Είχαν πολεμήσει τρεις ώρες, προφανώς υπό συνθήκες σχετικής ζέστης καθώς η μάχη έγινε Αύγουστο ή Σεπτέμβριο.
Επιπλέον κάθε οπλίτης έφερε οπλισμό που ήταν περίπου 34 κιλά.
Φυσικά η αξιοθαύμαστη αντοχή τους δεν ήταν επίκτητη, αλλά αποτέλεσμα πολύχρονης, εντατικής και επίπονης σωματικής προετοιμασίας.
Η ενασχόληση με τα αθλήματα του οπλίτη δρόμου, του παγκρατίου, της πάλης, της πυγμαχίας, του ακοντισμού κτλ, είχαν «χτίσει» πολλά χρόνια πριν, τα θεμέλια της νίκης.
Η σύγκριση των απωλειών είναι από μόνη της ικανή να καταδείξει το ανώτερο επίπεδο των Ελλήνων οπλιτών. Περίπου 6000 Πέρσες κείτονταν νεκροί έναντι 192 Αθηναίων.
Λιγότερο γνωστή ωστόσο, είναι η άμεση επιστροφή των Αθηναίων οπλιτών στην Αθήνα!
Τα περσικά πλοία απέπλευσαν από τον Μαραθώνα με κατεύθυνση το Σούνιο. Ο αρχηγός των Περσών Αρταφέρνης σκόπευε να φθάσει στο Φάληρο, να πραγματοποιήσει απόβαση και να κινηθεί εναντίον της Αθήνας προτού επιστρέψουν οι Αθηναίοι από τον Μαραθώνα.
Αρχαίοι Έλληνες οπλίτες. Η πανοπλία, βάρους 32-34 κιλών, θα αποτελούσε μεγάλο πρόβλημα για την πορεία των Μαραθωνομάχων.
Λες και δεν είχαν κάνει ήδη αρκετά οι Έλληνες πολεμιστές, μετά από μια τρίωρη εξαντλητική μάχη με το άγχος της επιβίωσης, έπρεπε να τρέξουν να σώσουν την πόλη τους.
Είναι πράγματι αξιοθαύμαστο το πώς οι Αθηναίοι μετά από τρεις ώρες μάχης είχαν το κουράγιο όχι μόνο να ξεκινήσουν μια αγωνιώδη πορεία, αλλά και να τη πραγματοποιήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ το φυσιολογικό θα ήταν να μην μπορούν να σύρουν τα πόδια τους.
Αποδύθηκαν, με όσες δυνάμεις τους είχαν απομείνει σε ένα σχεδόν απίστευτο αγώνα δρόμου.
Ξεκίνησαν από το Μαραθώνα, κουβαλώντας ο καθένας τα 34 κιλά του οπλισμού του και έφτασαν στον προορισμό τους εγκαίρως, κατά τις 4.30-5.00. Χρειάστηκαν δηλαδή 7 με 8 ώρες. Ωστόσο δεν έκαναν τα 42 χιλιόμετρα του κλασικού μαραθωνίου που τερματίζει στο καλλιμάρμαρο, αλλά πολύ περισσότερα αφού έφθασαν στο Φάληρο. Εκεί ετοιμάστηκαν να υποδεχτούν το περσικό στόλο που είχε ξεκινήσει από το Μαραθώνα, με στόχο να κάνει απόβαση και να καταλάβει την ανυπεράσπιστη Αθήνα. Δε φαντάστηκαν όμως ότι οι υπερασπιστές θα έκαναν την ίδια διαδρομή με τα πόδια.
Μόλις οι Πέρσες αντιλήφθηκαν ότι οι Αθηναίοι τους περίμεναν, σήκωσαν πανιά και «ξεκίνησαν και πάλι πίσω για την Ασία» (Ηρόδοτος 6, 116).
Η διαδρομή που πιθανότατα ακολούθησαν ήταν η εξής: Ραφήνα-Πικέρμι-Παλλήνη-Σταυρός Αγίας Παρασκευής-Χαλάνδρι-Αθήνα-Φάληρο. Αυτή περίπου είναι και η διαδρομή στο σύγχρονο μαραθώνιο.
Πόσοι όμως θα μπορούσαν να τερματίσουν έστω, αν κουβαλούσαν πλήρη οπλισμό και είχε συσσωρευτεί στο κορμί τους η κόπωση που είχαν οι Αθηναίοι οπλίτες μετά τη μάχη; Βέβαια οι Αθηναίοι είχαν πάρει ιερότερο κίνητρο, που ήταν η ανάγκη να υπερασπιστούν τα παιδιά, τους γονείς και τις συζύγους τους, που παρέμεναν στην ανυπεράσπιστη Αθήνα, αφού όλοι οι πολεμιστές ήταν στο Μαραθώνα.
Η αγάπη για την πατρίδα, την ελευθερία και τους οικείους τους, ήταν το ισχυρότερο αναβολικό!
Ήταν όμως αρκετό; Μάλλον όχι. Στην περίπτωση των προγόνων μας και το πνεύμα ήταν πρόθυμο και το σώμα σε ετοιμότητα με καθημερινές προπονήσεις, εξ απαλών ονύχων στο γυμναστήριο, που εκπαίδευαν το νου και τους μύες εξίσου.
Δρομείς συνωστίζονται στην αφετηρία του «αυθεντικού» Μαραθωνίου της Αθήνας.
Σήμερα, προς τιμή αυτής της πορείας των οπλιτών και του άγνωστου αγγελιαφόρου που πλήρωσε με τη ζωή του την αναγγελία της νίκης (ακολουθώντας όμως διαφορετική διαδρομή), διεξάγεται το αγώνισμα του Μαραθωνίου.
Οι αθλητές βέβαια σήμερα τερματίζουν στο κέντρο της πόλης και τρέχουν σε φιλικό έδαφος στρωμένο με άσφαλτο και όχι σε χώμα και ανώμαλο έδαφος όπως τότε.
Ο μέσος χρόνος των πρωταθλητών είναι δύο ώρες και δεκαπέντε λεπτά. Για ένα μέσο ερασιτέχνη αθλητή όμως, απαιτούνται 4 ώρες και 30 λεπτά.
Νίκος Γιαννόπουλος, ιστορικός
Φέτος ο αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας θα διεξαχθεί στις 8 Νοεμβρίου και είναι ένα αθλητικό γεγονός παγκόσμιας ακτινοβολίας, με συμμετοχή αθλητών από όλο τον κόσμο. Με αφορμή τον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, η ΟΠΑΠ δημιούργησε μια δυναμική εφαρμογή για κινητά, τη «Διαδρομή Προσφοράς», καθώς και την αντίστοιχη ιστοσελίδα www.diadromiprosforas.gr δίνοντας σε όλους την ευκαιρία παίζοντας αλλά και τρέχοντας να αυξήσουν την προσφορά της ΟΠΑΠ για την ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων, «Αγία Σοφία» και «Παν. & Αγλαΐας Κυριακού»!
Τώρα παίζεις, τρέχεις και η ΟΠΑΠ προσφέρει στην ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων, «Αγία Σοφία» και «Παν. & Αγλαΐας Κυριακού»!


mixanitouxronou


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΤΡΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΩΣ ΜΟΝΗ ΙΔΑΝΙΚΗ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ

12088592_925918020820723_3344403677928264802_n‎ 
Artemis Sorras ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΛΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ ΚΟΜΜΑ ΧΡΩΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ Ε4 ΟΛΕΣ ΟΙ Ε.ΣΥ.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ???? ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ????? ΠΑΤΡΙΣ ΠΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ????? ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ???? ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ????? ΤΟΥ ΙΑΧΩΒΑ ΕΛΛΗΝΑ ???? ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ????? ΤΟΥ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ????? ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ????? ΤΟΥ ΙΝΔΟΥΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ???? ΤΟΥ ΒΟΥΔΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ????? ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΟΓΚΑ ???? ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΡΕΙΚΙ ????? ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΣΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ?????? ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΤΑΡΙΟΝΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΝΑ ΓΕΛΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΡΑ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΤΡΙΣ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕΙ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ [ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΟ ΔΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΝΔΟΣ ΚΙΝΕΖΟΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΑΡΑΒΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΗ ΡΑΤΣΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ] ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΡΑΤΣΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΟΓΜΑ ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ DNA ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ [ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ Η ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ DNA ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΙΔΙΟ ΑΙΜΑ ΚΑΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΟΓΜΑ ΤΑΓΜΑ ΣΤΟΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟ DNA ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ

ΑΡΑ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΤΡΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΩΣ ΜΟΝΗ ΙΔΑΝΙΚΗ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

………………………………………………..

«Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ». ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

http://alfeiospotamos.gr/?p=18222

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΙΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΟΥΣ ;;;


Αλφειός: ΠΑΠΑΛΕΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ !!! ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΦ” ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ !!! ΟΠΩΣ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!! Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ;;; Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ;;; 
Βρε, βρε, βρε… πως τα φέρνει ο καιρός ! Άρχισαν να αισθάνονται τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια τους ! Η αλεπού των Καλαβρύτων… έγραφε τον Ιούλιο του 2013…



[ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ Φ Ρ Ι Ξ Τ Ε !!!!!! ΟΙ ΑΥΤΟ-ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ…….

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ «ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ»;

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ;

___________Διαβάστε, Έλληνες αδελφοί μου, και …….ταραχθήτε! Ταραχθήτε, αν ακόμη έμεινε κάποιο κομμάτι του νευρικού συστήματος μέσα σας! Το παρακάτω κείμενο είναι συνταρακτικό! Δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε, γι αυτό και σας το παραδίδουμε με κάθε επιφύλαξη! Αν δεν είναι κάτι σαν παραμύθι, τότε πρέπει όλοι μας να ξεσηκωθούμε! Η κατάσταση φαίνεται να είναι τραγική. Από πολύ παληά είμεθα πουλημένοι! Είμεθα Εβραιοκρατούμενοι! Η «Τρόϊκα», καθώς φαίνεται, δεν θέλει να αγγίξει το Εβραϊκό κατεστημένο!

____________Ο Ελληνικής καταγωγής δισεκατομμυριούχος από τον Καναδά κ. Αρτέμιος Σώρρας, ισχυρίζεται ότι διαθέτει το ποσόν των 600 δισ. δολλαρίων και ότι προσφέρεται να το διαθέσει για να εξαγοράσει το χρέος της Ελλάδος και να σώσει τη Χώρα μας! Όλα αυτά μοιάζουν κάτι σαν παραμύθι! Εν πάσει περιπτώσει ο άνθρωπος αυτός έδωσε μια συνέντευξη, στην οποία είπε τερατώδη πράγματα! Μακάρι να μην είναι αλήθεια, όσα με καθαρά λόγια είπε. Εμείς, εφ” όσον κάνουν το γύρο του κόσμου στο διαδίκτυο, με κάθε επιφύλαξη σας τα παρουσιάζουμε. Εσείς βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα… ]

alt

Ψιτ !… παπά !… μιας και ασχολείσαι με το διαδίκτυο, ρίξε καμιά ματιά και σε αυτά !
 Δια-βασε και την ΕΠΙΚΛΗΣΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  

………….
Λοιπόν παπά…  

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ
ΑΜΒΡΟΣΙΟ .

11866371_467051013473052_8823125763546146798_n
Γιάννης Καλογερόπουλος

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 14 / 10 / 2015 σελίς 4 και 5 με τον τίτλο
< ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΑΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ….. ΠΝΙΓΟΥΜΕ !! >
ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ … ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ .. ΑΘΕΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΩΝ … ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ( όπως ο ίδιος τους αποκαλείς με τη θρησκευτική τους ιδιαιτερότητα < ΕΒΡΑΙΟΙ > )
.ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ <<ΕΘΝΙΚΩΝ>> ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ <<ΕΘΝΙΚΕΣ>> ΕΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ….. ΚΡΑΤΙΚΕΣ … ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ … ΤΟΥ ΑΥΤΟΧΘΟΝΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ …
.ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ:
ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΤΙΤΡΟΪΤ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ !
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΥΡΕΘΗΣΑΝ ΠΛΗΘΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΟ ΤΟΥΣ !

ΕΝΤΕΧΝΑ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 17 / 9 / 2015 ΜΙΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ <ΠΡΩΤΗΣ> Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΕΧΝΑ….

ΤΟ ΣΥΝΔΕΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΤΙΤΡΟΪΤ ΚΑΙ ……
ΠΑΡΑΣΥΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΛΟΓΙΑ :
«Στην περιοχη της Αλυκης, εδω στο Αιγιο, απο 13 εως 15 Σεπτεμβριου ε.ε.τα μελη ενος μαλλον …..σατανιστικου ? ? …Συλλογου » του πολιτικου φορεα του Αρτεμη Σωρρα » Ελληνων Συνελευσης «, οπως εγραφε ο τοπικος τυπος ( βλ εφημεριδα ΠΡΩΤΗ της 17.09.2015) Δευτερα και Τριτη βραδυ και ωρα δωδεκα και ενα λεπτο ( 12 και 1 «) μετα τα μεσανυχτα ….. με θρησκευτικη ευλαβεια εγιναν οι κυκλοι , ενας ΔΙΑ – ΒΑΖΕ τις επικλησεις και οι υπολοιποι επ-ανα-λαμβαναν, ωστε επιτυγχανοντας τον καλυτερο συντονισμο, να πετυχουν οσο το δυνατον μεγαλυτερη συγκεντρωση ενεργειας «

και συνεχίζεις μετά ως εξής :
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ … < ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ > ΕΙΝΑΙ :

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ , ΕΣΧΗΜΑΤΙΣΑΤΕ ΕΝΑ ΚΥΚΛΟ , ΕΝΩΣΑΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΚΩΣΑΤΕ ΨΗΛΑ , ΚΑΙ ΠΡΟΕΒΗΤΕ ΣΕ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ !
ΠΡΟΣ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ? ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ?
και ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΙΣ και λες :
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ , ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ ΔΙΑ-ΒΟΛΟ, ΗΤΑΝ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΑΣ !

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :

ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΔΗΛΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ << ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ >>
ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΒΑΣΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
ΠΟΥ ΑΛΛΗΛΟΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ :

Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥΣ …. ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΖΕΙΣ ΩΣ .. ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ Η ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ .. ΣΥΛΛΟΓΟ ??

ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΝΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥ ΤΟΥ ΚΥΚΛΙΚΟΥ ΕΝΩΜΕΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ …… ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΣΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ !!!
ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΨΕΥΔΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΟΓΟ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥΣ
ΤΟΝ ΔΙΑ ΩΣ … ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ???


ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ !!!
ΚΑΘΕ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ !!!!
ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ !!! ΤΗΣ ΧΘΟΝΟΣ !!!
ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ !!

ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΙΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΟΥΣ ???
ΠΟΥ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΔΙΟΣ ???
 του ΔΙΑ-ΒΟΛΟΥ δηλαδή !!!!! του δια-βόλου σατανά ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΔΙΑ… ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΣ ???
ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ??
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ???
ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΛΗΡΟΣ – ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΨΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ !!!

ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΡΗΤΩΣ ΟΤΙ :
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΣΑΣ …ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ…ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!

[ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ????? ΝΟΜΙΚΟΣ Ο ΟΡΟΣ !!!
ΣΕ ΠΟΙΟΥ ΤΟΝ ΟΙΚΟ … ΜΕΝΕΙ ?? ΤΙΝΟΣ ΠΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΚΕΙ ΔΙΑ – ΜΕΝΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ???
ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ………………]

ΨΕΥΤΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΨΕΥΤΟ-ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ….. ΔΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ….. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΣ …..
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑ- ΤΗΡΗΣΕΤΑΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ Ο ΚΛΗΡΟΣ !!!
ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΟΡΟΣ .. ΚΛΗΡΟΣ ???
ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ … ΔΟΥΛΟΙ ??

ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ …..
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΣ ??? νομικοι οροι !
ΚΑΙ ΠΟΙΩΝ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟ ΝΕΜΕΤΑΙ ???? ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ???
ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ???
ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ???
ΠΩΣ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ??? ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΕΔΩΣΕ ?
ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ????

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΥΙΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΞΕΡΟΥΝ !!!!!!!!!!!!!!!!

……………………………………….


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΪΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΔΟΓΜΑΤΙΣΤΕΣ ΘΡΗΣΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΣΚΥΜΕΝΟΥΣ ΣΑΤΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΕΕ ;;; ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ;;;
 Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ«

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

 ………………………………………

http://alfeiospotamos.gr/?p=18213

Γερμανία: Η πιο διεφθαρμένη και συνάμα διαφθορέας χώρα της Ευρώπης

Γερμανία: Η πιο διεφθαρμένη και συνάμα διαφθορέας χώρα της Ευρώπης
Σε μεγάλη ταραχή βρίσκεται για μια ακόμη φορά η πιο διεφθαρμένη -διαφθορέας χώρα της Ευρώπης, η Γερμανία, μετά τις αποκαλύψεις του περιοδικού Spiegel, σύμφωνα με τις οποίες η διοργανώτρια χώρα του Μουντιάλ του 2006 είχε εξαγοράσει τις ψήφους μελών της FIFA προκειμένου να εξασφαλίσει τη διοργάνωση η οποία έμεινε στη συλλογική μνήμη ως το μεγαλύτερο γεγονός μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου το 1989.

«Εξαγοράστηκε το Μουντιάλ του 2006;» είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος της εφημερίδας με τη μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα στη Γερμανία, της Bild, η οποία αναρωτιέται επίσης: «Εξαγοράσαμε το “καλοκαιρινό μας παραμύθι” με διαφθορά;»
«”Καλοκαιρινό παραμύθι 2006”: είχαν όλα πράγματι εξαγοραστεί;» αναρωτιέται από την πλευρά της η βερολινέζικη Tagesspiegel, με μια φωτογραφία της εποχής που δείχνει γερμανούς νεαρούς οπαδούς να πανηγυρίζουν με τα πρόσωπά τους βαμμένα στα χρώματα της γερμανικής σημαίας.
Στην τελευταία έκδοσή του το εβδομαδιαίο Spiegel αναφέρει πως η γερμανική επιτροπή υποψηφιότητας είχε συστήσει ένα μαύρο ταμείο προκειμένου να εξαγοράσει ψήφους και να εξασφαλίσει τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου πριν από εννέα χρόνια, που ονομάστηκε στη Γερμανία «καλοκαιρινό παραμύθι» καθώς μεταμόρφωσε τη χώρα πολύ πιο πέρα από το ποδόσφαιρο.
Η γερμανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου DFB αρνήθηκε τις αποκαλύψεις, παραδεχόμενη ωστόσο ότι είχε καταβάλει 6,7 εκατομμύρια ευρώ στη FIFA χωρίς να υπάρχει σύνδεση με αυτή τη διοργάνωση.
Αν οι αποκαλύψεις αποδειχθούν αληθινές, «θα είναι ένα σοβαρό πλήγμα για το γερμανικό ποδόσφαιρο», γράφει στο κύριο άρθρο της η Süddeutsche Zeitung.
«Γιατί τότε αυτό το “καλοκαιρινό παραμύθι” που μέχρι τώρα ανακαλούσε στον κόσμο την ανάμνηση της γέννησης μιας Γερμανίας ανοικτής στον κόσμο και φιλόξενης, θα έχει στο μέλλον την ίδια φήμη με ένα πετρελαιοκίνητο αυτοκίνητο της Volkswagen», γράφει η εφημερίδα, αναφερόμενη στο σκάνδαλο με το παραποιημένο λογισμικό εκπομπής ρύπων στους ντιζελοκινητήρες της αυτοκινητοβιομηχανίας που έχει τσακίσει την εικόνα της γερμανικής βιομηχανίας.
Η Tagesspiegel υπενθυμίζει εξάλλου πως η διοργάνωση έρχεται «ακριβώς μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου μεταξύ των πιο ωραίων γεγονότων αυτών των τελευταίων δεκαετιών».
Η Bild αναφέρεται σε ένα σκάνδαλο που «θα κάνει το ποδόσφαιρό μας να σείεται εκ θεμελίων». «Οι οπαδοί έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν τι είναι αλήθεια σε αυτές τις βαριές κατηγορίες», συνεχίζει η εφημερίδα.

tribune
http://greeknation.blogspot.gr/2015/10/blog-post_428.html

ΒΟΜΒΑ !!! ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΟ ΝΕΟ ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ & ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΘ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΦΕΚ ΜΕ ΜΟΝΗ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
Το ΦΕΚ 2219/15-10-2015 με τη δημοσίευση της απόφασης 148/10/5.10.2015 της ΕΠΑΘ, φέρει ΜΟΝΟ την υπογραφή του ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.tovima.gr/files/1/2015/10/16/fek_2015_10_16_14_31_14.pd
ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ
Είχαν ενημερωθεί ή πιάστηκαν στον ύπνο Τσίπρας, Καμμένος και Υπουργικό Συμβούλιο ;;;

Μπορεί να ξέχασαν όλοι μαζί ότι η Τράπεζα της Ελλάδος έχει το δικαίωμα να νομοθετεί από μόνη της, για όλα τα ζητήματα που άπτονται του σκοπού και του καταστατικού της ;;;

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !!!

Σας είχαμε ενημερώσει τις προηγούμενες ημέρες ότι η ΕΚΤ είχε προηγουμένως πετάξει στα σκουπίδια τις προτάσεις της κυβέρνησης για τα κόκκινα δάνεια και γνωμοδότησε υπέρ της άμεσης απελευθέρωσης των πλειστηριασμών, της υιοθέτησης του νέου κώδικα δεοντολογίας των τραπεζών και του συνεργάσιμου (ηλίθιου) δανειολήπτη και υπέρ του περιορισμού της προστασίας της πρώτης κατοικίας μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις, με το σκεπτικό ότι η ευρεία προστασία της πρώτης κατοικίας και η αναστολή των πλειστηριασμών, έχουν αρνητικό αντίκτυπο στη νοοτροπία των πληρωμών στην Ελλάδα !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΕΚΤ & ΤτΕ εκμεταλλεύθηκαν το νομοθετικό κενό της έλλειψης προστασίας για την πρώτη κατοικία από τους πλειστηριασμούς - που έληξε την 31/12/2014 - και την καθυστέρηση της κυβέρνησης να θεσπίσει το νέο νομοθετικό πλαίσιο για τα κόκκινα δάνεια.

Έτσι, με μόνη την απόφαση 148/10/5.10.2015 της ΕΠΑΘ, άνοιξε ο δρόμοε για τους πλειστηριασμούς ακόμη και των πρώτων κατοικιών χαμηλής αντικειμενικής αξίας, για όλους τους δανειολήπτες που δεν θα λάβουν, κατά τις δηλώσεις της κας ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΤΣΕΛΗ, το πιστοποιητικό τραπεζικών φρονημάτων ως συνεργάσιμοι τραπεζοραγιάδες δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
 
 
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/10/blog-post_35.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters