Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

"Κινητήρας Μαγνητισμού: αστείρευτη δωρεάν ενέργεια – μηδενικοί ρύποι" (Βίντεο)

Ο Μαγνητικός Κινητήρας είναι μια πολύ σημαντική και πολύ αρχαία επινόηση, η οποία έχει κρατηθεί ως επτασφράγιστο μυστικό για πάρα πολλά χρόνια, και με πολύ κόστος, έτσι ώστε να διατηρήσει τα πανίσχυρα πετρελαϊκά καρτέλ μέσα στο παιχνίδι της αγοράς ενέργειας.
 
Σήμερα, αν και εξακολουθεί να αποσιωπάται ή να υποβαθμίζεται το γεγονός της ύπαρξης του από τα μεγάλα ελεγχόμενα ΜΜΕ, τα σημάδια των καιρών δείχνουν πως έφθασε ο χρόνος να περάσει από το πειραματικό στάδιο στην εφαρμογή, έστω και χωρίς την βοήθεια της βιομηχανίας.

Ως προς το τεχνικό μέρος μπορούμε να πούμε μόνο -πολύ γενικά και θεωρητικά-, πως πρόκειται για μία κυκλική συστοιχία πηνίων και μαγνητών, τοποθετημένων γύρω από έναν άξονα σε θέσεις εναλλασσόμενης πολικότητας. Όταν το σύστημα αυτό τεθεί σε λειτουργία δεν σταματάει να περιστρέφεται χωρίς την παρεμβολή του ανθρώπου.
 
Πρόκειται δηλαδή για μια ουσιαστικά αστείρευτη πηγή ενέργειας, μηδενικού κόστους και ταυτόχρονα μηδενικών τιμών μόλυνσης του περιβάλλοντος.
 
Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι το γεγονός ότι το πειραματικό στάδιο έχει σχεδόν ξεπεραστεί και μένει να δούμε τις εφαρμογές που θα έχει η τεχνολογία αυτή , όσο και τις επιπτώσεις τους στην γενική εικόνα του κόσμου όπως τον γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.
Πρώτα από όλα, διαθέτοντας ένα μεταφερόμενο κινητήρα που δεν χρειάζεται να ενωθεί με κανένα ηλεκτρικό ή άλλο δίκτυο παροχής για να λειτουργήσει, θα μπορούσαμε να τροφοδοτήσουμε με μηδενικού κόστους ενέργεια σταθμούς αφαλάτωσης του θαλασσινού νερού και να εξασφαλίσουμε την χωρίς κόστος μεταφορά του σε οποιαδήποτε περιοχή.
Μια τέτοια αστείρευτη πηγή νερού, θα μπορούσε να άρδευση απέραντες άνυδρες και ακαλλιέργητες εκτάσεις με αποτέλεσμα την μετατροπή του πλανήτη σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, σε έναν καταπράσινο παράδεισο !!
 
Η εφαρμογή της μετάδοσης της κίνησης με μαγνητικούς κινητήρες στα οχήματα (έχει ήδη πραγματοποιηθεί πειραματικά) θα φέρει επανάσταση στις συγκοινωνίες και το κυριότερο : Σχεδόν θα εκμηδενίσει τα κόστη παραγωγής και μεταφοράς αγαθών με αποτέλεσμα την κάθετη άνοδο του βιοτικού επιπέδου για ξεκίνημα.
Η απεξάρτηση της παραγωγής από την κατανάλωση υλικών πηγών ενεργείας, εκτός των άλλων θα σημάνει και την πλήρη ανατροπή των γεωπολιτικών ισορροπιών σε κάθε γωνιά του πλανήτη.
 
Βεβαίως είναι αυτονόητο ότι τα πανίσχυρα καρτέλ που ελέγχουν όλες τις μορφές ενέργειας σήμερα, δεν πρόκειται να παραδώσουν αμαχητί την απόλυτη κυριαρχία που κατέχουν επάνω σε κάθε οικονομική, πολιτική, πνευματική και κυρίως σε κάθε επιστημονική δραστηριότητα.
Με δεδομένο ότι τα κέντρα εξουσίας τους γνώριζαν πάντα και με κάθε λεπτομέρεια τις δυνατότητες της τεχνολογίας αυτής, βλέποντας την ως επερχόμενη λαίλαπα που θα σαρώσει τις τεχνολογίες αναλωσίμων καυσίμων του περασμένου αιώνα, έχουν ξοδέψει απίστευτα ποσά σε μια άνευ προηγουμένου προπαγάνδα υπέρ ενός σχεδίου με το οποίο ελπίζουν να ανατρέψουν την δυναμική αυτής της τεχνολογίας : Την κατοχύρωση εναλλακτικών, αλλά ελέγξιμων μορφών ενεργείας για την δημιουργία ενός μελλοντικού, δήθεν ‘οικολογικού’ παραδείσου.
 
Με υποσχέσεις σχεδιάζουν να παραπλανήσουν για μία ακόμη φορά την ανθρωπότητα με σκοπό να προκαλέσουν μια σύγχυση μεταξύ των ‘πρασίνων’ πηγών ενεργείας και να στρέψουν τα βλέμματα του κόσμου σε ‘καθαρές’ πηγές που όμως όλες απαιτούν μόνιμα εγκατεστημένες και φυσικά πολυδάπανες εγκαταστάσεις (φωτοβολταϊκά, ανεμογεννήτριες κλπ) και οι οποίες βεβαίως έχουν εκ των προτέρω κατοχυρωθεί από τα νεοταξικά καρτέλ και τους πολιτικούς υφισταμένους τους.
Είναι ο μοναδικός τρόπος να περισώσουν την κυριαρχία τους και ταυτόχρονα να συντηρήσουν την ψευδαίσθηση στους υπηρέτες τους πως ελέγχουν τις πηγές κάθε μορφής πλούτου. Αυτό μάλιστα το θεωρούν ως το πιο σημαντικό, διότι χωρίς αυτούς είναι ανίσχυροι.
 
Το πλεονέκτημα όμως του μαγνητικού κινητήρα να είναι οικονομικά προσιτός, μεταφερόμενος και αυτόνομος σε σχέση με τον χώρο που βρίσκεται, είναι απόλυτα καταστρεπτικό για τα παραπάνω σχέδια.
Πολύ σύντομα θα ζήσουμε όλοι τα αποτελέσματα αυτής επερχόμενης επανάστασης και καλό είναι να είμαστε σε θέση να διαχωρίζουμε τα ‘πράσινα’ και δήθεν ‘οικολογικά’ οράματα των δυναστών μας από την δυναμικότητα μιας πραγματικής απαλλαγής του πλανήτη από τις μολυσματικές μεθόδους μετατροπής αναλώσιμων υλικών σε ενέργεια.
 
Παραπομπές:
MAGNET MOTOR ASSEMBLY INSTRUCTIONS
A Few Magnet Motors
CLaNZeRS Modular Rig System
Μερικά από τα βίντεο που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο :

 
 
 
 
 
 
 




Πηγή:
otyposnews.gr

"Οι Ρώσοι και οι Ιρανοί κάτοχοι της νέας υπερτεχνολογίας για ελεύθερη ενέργεια"

ΠΑΡΑΛΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ (MAGRAVS) ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΘΕΣΕ ... ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ!

Η διαστημική τεχνολογία άμυνας αναπτύχθηκε από το Ίδρυμα Keshe και χρησιμοποιεί μαγνητικά και βαρυτικά πεδία δύναμης (Magravs), αποδεικνύοντας ότι είναι η καλύτερη μέθοδος για να μπλοκαριστούν τα συστήματα επικοινωνιών σε οποιαδήποτε συχνότητα.



Το σύστημα είναι ικανό να φράξει όλες τις γραμμές επικοινωνίας και να εμποδίσει άμεσα όλες τις επικοινωνίες σε μια μεγάλη περιοχή, ακόμη και από απόσταση.
Αυτό σημαίνει ότι και όλες οι δορυφορικές επικοινωνίες μπορούν άνετα να μπλοκαριστούν

Η απόφαση αυτή των ΗΠΑ αποδεικνύει ότι δεν έχουν κανένα σύστημα που να μπορεί να ξεπεράσει μια τόσο ισχυρή και προηγμένη τεχνολογία, και με τη βοήθεια ενός διατάγματος προσπαθούν να θέσουν εκτός νόμου τις νέες τεχνολογίες και να χαρακτηρίζουν οργανώσεις όπως το Ίδρυμα Keshe, ως οργάνωση απατεώνων.

Η τεχνολογία Magravs μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την προστασία σκαφών στο απώτερο διάστημα από υψηλά επίπεδα μαγνητικών ζωνών και ακτινοβολιών, που ανιχνεύονται, με αποτέλεσμα τα συστήματα και οι επιβάτες να παραμένουν ασφαλή.

Το μήνυμα του ιδρύματος Keshe προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ είναι το εξής:

Εξοχότατε Πρόεδρε Ομπάμα,

Σας προσφέρουμε μια πορεία προς την πραγματική παγκόσμια ειρήνη μέσα από την ανάπτυξη της νέας αυτής τεχνολογίας για όλο το ανθρώπινο γένος, και ελπίζουμε να είστε αρκετά ανοιχτός για να ακούσετε πρώτα και στη συνέχεια να εκδώσετε διάταγμα που να μπορεί να επιφέρει αυτή η ειρήνη.

Τι θα κάνετε αν δεχτείτε επίθεση από ισχυρότερο αντίπαλο; Το διάταγμα που εκδώσατε στις 23 Απριλίου 2012, κάνει τους περισσότερους ανθρώπους σήμερα να θέλουν να μάθουν ποια είναι η αδυναμία της αμυντικής ικανότητας των ΗΠΑ, που σας οδήγησε σε μια τέτοια απόφαση.

Σας προσφέρουμε ένα μονοπάτι προς την πραγματική παγκόσμια ειρήνη μέσα από την ανάπτυξη της νέας αυτής τεχνολογίας για όλο το ανθρώπινο γένος.
Σας καλούμε όπως δεχτείτε να προβούμε σε μια άμεση παρουσίαση της τεχνολογίας μας σε εσάς στο γραφείο σας, όπου θα μπορούσε να είναι παρών και ο πρόεδρος του Ιράν, έτσι ώστε να μπορούμε όλοι να καταλάβουμε τη θεμελιώδη αλλαγή που μπορεί να επιφέρει στην ανθρωπότητα. Στη συνέχεια, ας μιλήσουμε για μια πραγματική παγκόσμια ειρήνη.

Τα αεροπλανοφόρα των ΗΠΑ δεν θα είναι τίποτα άλλο παρά από πλωτές μπανιέρες, αν η τεχνολογία Magravs χρησιμοποιηθεί εναντίον τους και οι διάδρομοι προσνήωσης και απονήωσης των F16 και F18s, θα καταστούν μουσεία με άχρηστα σιδερένια πουλιά αν τα ηλεκτρονικά τους συστήματα έλθουν σε επαφή με την τεχνολογία αυτή. Οι βιομηχανίες πολεμικών πλοίων και αεροπλάνων θα πρέπει να τα επανασχεδιάσουν από το Α έως το Ω για να μπορέσουν να λειτουργήσουν ποτέ ξανά.

- Πρόεδρε Ομπάμα, σας καλούμε να κατανοήσετε την αλλαγή που θα επιφέρει η τεχνολογία Magravs και σας προσκαλούμε στο τραπέζι για να συζητήσουμε για την ειρήνη στον κόσμο."


[Αντίγραφο του εκτελεστικού διατάγματος της κυβέρνησης των ΗΠΑ που θέτει εκτός νόμου τις νέες τεχνολογίες:http://content.govdelivery.com/attachments/USTREAS/2012/04/23/file_attachments/108232/2012iransyria.eo.rel.pdf]

Περισσότερα εδώ

Δείτε επίσης:

"Ο καθηγητής Keshe θα διδάξει εντελως ΔΩΡΕΑΝ online ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (ελεύθεση ενέργεια)"

 



Πηγή:
Μετάφραση - Nicos Kastanias
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ

ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ!!!ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!!

Ο Χρυσός της Ελλάδος είναι διάσπαρτος σε όλη την Ελληνική Μακεδονία-Θράκη. Ειδικά συγκεντρώνεται σε μεγαλύτερη πυκνότητα σε υπόγειες φλέβες στο Νομό Χαλκιδικής.

Στα μεταλλεία χρυσού στο νομό Χαλκιδικής όλος ο παραγόμενος Χρυσός σε τούβλα, φεύγει έξω για τις τράπεζες του Κοσμοκράτορα Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Γιαυτό το λόγο ο πρόεδρος ΡΟΤΣΙΛΝΤ, σαν Κοσμοκράτορας, θέλει να δώσει την Ελληνική Μακεδονία στα ΣΚΟΠΙΑ, για να εκμεταλλεύεται άνετα τον ορυκτό πλούτο-ΧΡΥΣΟ.

Η εταιρεία που εκμεταλλεύεται τα χρυσορυχεία της Χαλκιδικής λέγεται EL-DORADO, και είναι ιδιοκτησία του Επικυρίαρχου της Γης Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, βοηθούμενος από τον Μεγαλο-Επενδυτή ΣΟΡΟΣ, κατέχει δε το 95% των μετοχών των χρυσορυχείων- μεταλλείων χρυσού.

Το υπόλοιπον 5% είναι της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ που ανήκει στον ντόπιο μικρο-Ολιγάρχη και μικρο-Μεγιστάνα κ. Γιώργο Μπόμπολα, εκδότη & καναλάρχη.

Ο κ. Γιώργος έγινε μικρο-Μεγιστάνας, εισπράττοντας τα διόδια στις Εθνικές οδούς, και αναλαμβάνοντας έργα του
δημοσίου κατασκευής και επισκευής Εθνικών οδών.

Ο Επικυρίαρχος ΡΟΤΣΙΛΝΤ παρεχώρησε το 5% στον ντόπιο μικρο-Μεγιστάνα, και εκδότη-καναλάρχη κ. Γιώργο, για να κάνει όλες τις δουλιές (γραφειοκρατία), με τους δοσίλογους «Έλληνες» πολιτικούς, για λογαριασμό του.

Στη προεκλογική περίοδο η Κυβέρνηση Τσίπρα, για προεκλογικούς λόγους, έκλεισε τα χρυσορυχεία του 5% και ο Μεϊμαράκης της Σιωνιστικής Ν.Δ. του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, υποσχέθηκε ότι θα τα ξανα-ανοίξει, παίζοντας θέατρο, και οι δύο, κοροϊδεύοντας τον Ελληνικό Λαό, στον οποίον ανήκουν τα κοιτάσματα Χρυσού.

Οι δοσίλογοι πολιτικοί μας έφεραν Εθνικές συμφορές, καταστροφές, προδοσίες, υποτέλειες, χρεοκοπίες, και τέλος Μνημόνια της συμφοράς.

Τα χρυσορυχεία παρεχωρήθησαν στον Παντοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, έναντι πινακίου φακής, από τους δοσίλογους πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ επί Κυβερνήσεως του Εβραίου Σημίτη (Ααρών Αβούρι), για να έχουν την εύνοιά του, και να τους στηρίζει στην εξουσία.

Η Κυβέρνηση Τσίπρα, (μας έφερε το 3ο και φαρμακερό Μνημόνιο), ανίκανη ούσα να εθνικοποιήσει τα χρυσορυχεία κατά 100%, και να σώσει τον ΧΡΥΣΟ για λογαριασμό του Ελληνικού Λαού, χτύπησε «το σαμάρι και ΟΧΙ το γάϊδαρο» λέει ο Λαός.
Χτύπησε το 5% του κ. Γιώργου, και ΟΧΙ το 95% των κ.κ. ΣΟΡΟΣ & ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! Πρόκειται για συμπαιγνία.

Στο ίδιο έργο θεατές, αφού μετά τις εκλογές, θα αποκατασταθεί η τάξη της εκμεταλλεύσεως, η τάξη της αποικίας.
Τώρα ο ΧΡΥΣΟΣ φεύγει για τις τσέπες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Απευθύνομαι σε όλους τους δοσίλογους πολιτικούς και τους λέω, μπορείτε να κάνετε κάτι, ώστε ο ΧΡΥΣΟΣ των αρχαίων Μακεδόνων του Μεγάλου Αλεξάνδρου, να ρέει στα δημόσια ταμεία, να σωθούμε, και ΟΧΙ στα ταμεία του Μεγιστάνα παγκόσμιου Επικυρίαρχου ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;

Ο Κοσμοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ χρησιμοποιεί τον Ελληνικό Μακεδονικό χρυσό για να χρηματοδοτεί τους Τζιχαντιστές, το στρατό σωτηρίας της παγκόσμιας κυβέρνησης-Δικτατορίας, και Ν.Τ.Π.

Ελληνικέ Λαέ, από τους επαγγελματίες προδότες και δοσίλογους πολιτικούς ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
Τα ξεπούλησαν όλα στη Ν.Τ.Π. του Λόρδου & Βαρώνου Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Τα ίδια θα κάνουν και με τα πετρέλαια +Φυσικό Αέριο,-εάν δεν τα έχουν κάνει ήδη- γιαυτό ο Τσίπρας αγνοεί την Ελληνική ΑΟΖ, και τα Ελληνικά Θαλάσσια σύνορα.!!!

Σύμφωνα με τις ειδήσεις των ΜΜΕ, στα σύνορα της Ελληνικής-Αιγυπτιακής ΑΟΖ ( που δεν γνωρίζει ο Τσίπρας), χτύπησαν κολοσσιαίο κοίτασμα φυσικού αερίου, γεγονός που δείχνει ότι υπάρχει θησαυρός και στην Ελληνική ΑΟΖ.

Όμως ο Τσίπρας αγνοεί τα θαλάσσια σύνορα!!!

Τον θησαυρό αυτόν τον καρπούνται οι Κοσμοκράτορες με υπογραφή των δοσιλόγων επίορκων πολιτικών.
Να προσθέσουμε τη Γεωπολιτική θέση της χώρας, το εύκρατον κλίμα, τις θερμές θάλασσες με τα νησιά και τις παραλίες, το Τουρισμό, τη Γεωργία, τις Αρχαιότητες.

Με αυτόν τον πλούτο, οι δοσίλογοι πολιτικοί, μας χρεοκόπησαν!!!
Ο Τσίπρας τώρα ζητάει 151 έδρες για να εξασφαλίσει τους λάθρομετανάστες Τζιχαντιστές της κυρά-Τασίας.
Ο Κοσμοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ φρόντισε ώστε οι Έλληνες ψηφοφόροι να ψηφίζουν κατά 80% Μνημονιακά κόμματα, δηλαδή σύμφωνα με τα συμφέροντά του.

Οι εκλογές διεξάγονται κατ’ εντολή των δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ώστε να νομιμοποιηθεί το 3ο Μνημόνιο του Τσίπρα, και να σκλαβωθεί η δημόσια περιουσία.

Ενώ η Ελλάδα αδειάζει από νέους, οι δοσίλογοι πολιτικοί δίνουν τον ορυκτό μας πλούτο στους Επικυρίαρχους της Γης.
Ενώ η πατρίδα μας μαστίζεται από υπογεννητικότητα, από εκτρώσεις, και από τη μεγάλη φυγή των νέων, πράγμα που είναι βόμβα στα θεμέλια της χώρας, οι δοσίλογοι πολιτικοί υποδέχονται στην πατρίδα μας τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες,- ενώ η Γερμανία έκλεισε τα σύνορά της-, και δωρίζουν στους Παντοκράτορες τον Εθνικό μας πλούτο.

Ελληνικέ Λαέ, μην επιτρέψεις στους δοσίλογους «Έλληνες» πολιτικούς να δώσουν τα Ελληνικά κοιτάσματα ΧΡΥΣΟΥ, Πετρελαίων + Φ.Α. στη παγκόσμια κυβέρνηση-Δικτατορία του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, όπως έδωσαν το ΧΡΥΣΟ της Ελληνικής Μακεδονίας, το ΧΡΥΣΟ του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Αυτόν τον ΧΡΥΣΟ μας τον άφησε κληρονομιά ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, και οι προδότες πολιτικοί τον έδωσαν στον Κοσμοκράτορα και Επικυρίαρχο ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Σήμερα ο Λαός της Χαλκιδικής είναι διηρημένος στα δύο,
α) Σε αυτούς που εργάζονται στα χρυσορυχεία, σαν μεταλλωρύχοι στις υπόγειες στοές, και
β) Στους κατοίκους των περιοχών εκείνων που καταστράφηκε το περιβάλλον από τα χημικά.
(Καμμένα δάση, και ρερυπωμένες θάλασσες από τα χημικά).

Σήμερα ενώ ο ΧΡΥΣΟΣ φεύγει για τις τσέπες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, σε εμάς μένει το κατεστραμμένο περιβάλλον!!!
Μένει το σεληνιακό τοπίο- περιβάλλον!!!
Κανείς δεν σκέπτεται το ΧΡΥΣΟ που ρέει για τις τσέπες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ.

Πρόταση
————————–
Δεν θα μπορούσαμε να ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ τα μεταλλεία ΧΡΥΣΟΥ, ώστε ο ΧΡΥΣΟΣ των Αρχαίων Ελλήνων Μακεδόνων να ρέει στα δημόσια κρατικά ταμεία, και ΟΧΙ στις τράπεζες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;

Έτσι και το οικονομικό μας πρόβλημα θα λύσουμε, και οι εργαζόμενοι μεταλλωρύχοι θα συνεχίσουν την εργασία τους, και το περιβάλλον θα προστατεύεται από τους δημοσίους λειτουργούς, σύμφωνα με τους νόμους.

Με ένα σμπάρο τρία τρυγόνια λέει ο Λαός.

Τουλάχιστον ο παραγόμενος ΧΡΥΣΟΣ να αποσβένει τα τοκοχρεολύσια του παράνομου, επαχθούς, και επονείδιστου δημόσιου χρέους, που τεχνικά χρωστάμε στους Γύπες δανειστές του Επικυρίαρχου Παντοκράτωρα και Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Όμως οι άρπαγες δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, θέλουν και τον ΧΡΥΣΟ, και τα τοκοχρεολύσια του παράνομου Χρέους. Θέλουν και το «σκύλο χορτάτο, και την πίττα γεμάτη». Θέλουν να πιούν το αίμα των Ελλήνων.

Ο ΧΡΥΣΟΣ της Ελλάδος, θα μπορούσε να στηρίξει το εθνικό νόμισμα σε περίπτωση επιστροφής στη Δραχμή.
Πόσο μάλλον τα Πετρέλαια και το Φυσικό Αέριο. Γιαυτό έγιναν τα παράνομα Δάνεια με τα Μνημόνια, για να κατάσχουν οι Κοσμοκράτορες τον ορυκτό πλούτο.

Για να γίνουν όλα αυτά χρειάζονται πατριώτες πολιτικοί με «καρύδια», ΟΧΙ Τσίπρες και Μεϊμαράκηδες, με Φώφες, ποτάμια, και Λεβέντηδες.

Ελληνικέ Λαέ ξύπνα, μην ψηφίζεις μνημονιακά κόμματα. Μην ψηφίζεις πολιτικούς εφιάλτες συνεργάτες του εχθρού.
Σύμφωνα με επιστημονικές πληροφορίες πάνω από 450 τόνοι ΧΡΥΣΟΥ είναι θαμμένοι στο υπέδαφος της Μακεδονίας-Θράκης.

Σιγά-σιγά βγαίνει στην επιφάνεια με τις εξορύξεις, και οδεύει προς ΡΟΤΣΙΛΝΤ μεριά.
Εάν μπορούσαμε να Εθνικοποιήσουμε αυτόν τον πλούτο θα σώζαμε το Λαό μας και τη πατρίδα μας.

Πράγμα που θα έκανε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα, και ΟΧΙ οι αποικίες και τα προτεκτοράτα.
Στην Ελλάδα των δοσιλόγων πολιτικών, η περιουσία του Ελληνικού Λαού, παραχωρείται στους δυνατούς της Γης, στα μέλη της παγκόσμιας κυβέρνησης.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Ελληνικέ Λαέ, εάν θέλεις να γίνεις δούλος και σκλάβος των σφαγέων Τζιχαντιστών στη πατρίδα σου, ψήφισε τα Μνημονιακά προδοτικά κόμματα, τα λεγόμενα φιλο-Ευρωπαϊκά. Οι προδότες πολιτικοί αφού ψήφισαν το 3ο Μνημόνιο και σε σκλάβωσαν στους δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, τώρα ζητούν τη ψήφο σου, για να σε αποτελειώσουν με τους εφαρμοστικούς νόμους.

Ένας λαός που κοιμάται στους καναπέδες, και βλέπει τα κανάλια της διαπλοκής, και δεν αντιδρά, είναι καταδικασμένος εις θάνατον.
Ένας λαός που ψηφίζει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες, απατεώνες, και δοσίλογους πολιτικούς, δεν αξίζει να ζεί.
Ένας Λαός, που επιτρέπει να του παίρνουν τον εθνικό του πλούτο, γίνετε δούλος και σκλάβος, στη διασπορά, χωρίς πατρίδα.

Αντώνης Γρυπαίος
Διεθνολόγος/ Αρθρογράφος ΜΜΕ




ΠΗΓΗ

http://olagossip.gr/poli-sovaroine-aparetiti-i-enimerosi-tou-ellinikou-laou/

Ο 15χρονος μαθητής από την Καβάλα που κατασκευάζει ανθρωποειδή ρομπότ [εικόνες]

Ο 15χρονος μαθητής από την Καβάλα που κατασκευάζει ανθρωποειδή ρομπότ [εικόνες]

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΣ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ
Χρειάστηκε ένας χρόνος συστηματικής και καθημερινής ενασχόλησης, 475 εκτυπωμένα κομμάτια, περισσότερο από ένα χιλιόμετρο πλαστικού ABS (πρώτη ύλη) και πάνω από 1.400 ώρες εκτύπωσης, συναρμολόγησης, προγραμματισμού και πειραματισμού για να συμπεριλάβουν τον 15χρονο μαθητή της Α' Λυκείου Δημήτρη Χατζή, στον μικρότερο κατασκευαστή ρομποτικού ανθρωποειδούς ανοικτού κώδικα, με ανθρώπινες διαστάσεις και εξ ολοκλήρου εκτυπωμένο από αυτοσχέδιο τρισδιάστατο εκτυπωτή ή αλλιώς σε έναν κατασκευαστή «InMoov», όπως είναι η επίσημη επιστημονική ονομασία του ρομπότ.

Η κατασκευή όμως του «InMoov» με την κωδική ονομασία «Troopy», όπως το βάφτισε ο Δημήτρη Χατζής, συμπεριέλαβε αυτόματα τον 15χρονο μαθητή σε μια ξεχωριστή κοινότητα αποτελούμενη από έξι makers (κατασκευαστές) όσοι δηλαδή και οι δημιουργοί του συγκεκριμένου τύπου ρομπότ στον κόσμο.

Ο Δημήτρης Χατζής με την κατασκευή του κατάφερε να συμπεριλάβει όχι μόνο τον εαυτό του αλλά και την Ελλάδα σε μια διεθνή κοινότητα δημιουργών τεχνολογικής εξέλιξης, αποδεικνύοντας ότι όταν βάζεις στόχους στη ζωή σου μπορεί να τους επιτύχεις με υπομονή, επίμονη, πίστη και μεθοδικότητα.


Στην ομάδα των κατασκευών «InMoov» συμμετέχουν μέχρι σήμερα ένας Γάλλος γλύπτης και designer ο Gael Langevin (που το 2012 δημιούργησε το πρώτο ρομποτικό ανθρωποειδές δίνοντας το έναυσμα για μια σειρά από ποικίλα projects), δυο Ρώσοι, ένας Ιταλός, ένας Γερμανός και πλέον ένας Έλληνας, ο Δημήτρης Χατζής. Αξιοσημείωτο είναι ότι μέχρι σήμερα δεν έχει συμπεριληφθεί σε αυτή την ομάδα κανένας από τις ΗΠΑ ή την Ασία.

Με όλους αυτούς, ο 15χρονος Καβαλιώτης μαθητής έχει συνομιλήσει έχει ανταλλάξει ιδέες, γνώσεις και εμπειρίες και νιώθει ισότιμος συμμέτοχος μιας νέας τεχνολογικής οικογένειας από την οποία μόνο κέρδος και όφελος μπορεί ν' αποκομίσει.

Όπως εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, κάθε ένας από τους makers ενσωματώνει πολλές και διαφορετικές βελτιωτικές παρεμβάσεις στην αρχική μορφή του «InMoov» ανάλογα με το τι θα ήθελε να παρουσιάσει. Άρα, γίνεται αντιληπτό, ότι κάθε ένα από τα ρομποτικά ανθρωποειδή αποτελεί και ένα εξελιγμένο μοντέλο του αρχικού. Για τον λόγο αυτό, δεν έχει λάβει ακόμα την τελική του μορφή, μιας και εξελίσσεται συνεχώς με μοναδικά όρια την ικανότητα και την φαντασία των makers.
 


Η ταυτότητα του «InMoov»

Το «InMoov» είναι ένα project που έχοντας σαν κεντρική ιδέα τις έννοιες του sharing και community, έδωσε και δίνει τη δυνατότητα να αναπαραχθούν με βάση αυτό, αμέτρητα έργα σε όλο τον κόσμο. Σήμερα, έχει οδηγήσει στην δημιουργία του συγκεκριμένου ρομπότ με ύψος 1,85μ. αποτελούμενο από 28 servo κινητήρες, ηχεία, κάμερα, xbox kinect και φτιαγμένο με πάνω από 10 κιλά φυσικού ABS. Μπορεί να μιμηθεί άψογα σχεδόν όλες τις κινήσεις του ανθρώπινου σώματος, λόγω των ανεξάρτητων κινήσεων που υποστηρίζει και να επικοινωνήσει στην αγγλική γλώσσα με τον κατασκευαστή του ανάλογα με τον προγραμματισμό που του έχει γίνει.

Όντας λοιπόν ένας από τους λιγοστούς κατασκευαστές «InMoov» στον κόσμο και ταυτόχρονα ο μικρότερος από αυτούς επισκέφθηκε τη διεθνή έκθεση Maker Faire Berlin 2015 που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο στις αρχές του μήνα ύστερα από πρόσκληση του κατασκευαστή «InMoov» Gael Langevin και την οικονομική υποστήριξη του Επιμελητηρίου Καβάλας.


Με αυτή τη μεγάλη διάκριση και εμπειρία στις βαλίτσες του, ο μαθητής της Α' τάξης του 5ου Γενικού Λυκείου Καβάλας συμμετείχε στο 6ο Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής που διοργανώθηκε στο Καβάλα και στο εκθεσιακό κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» κερδίζοντας επάξια το πρώτο βραβείο του Κέντρου Τεχνολογικής Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που μαζί με το ΤΕΙ Α.Μ.Θ., την Περιφέρεια Α.Μ.Θ. και το Δήμο Καβάλας ήταν οι διοργανωτές του φεστιβάλ.

Η καταξίωση, όμως, του Δημήτρη Χατζή δεν ήρθε τόσο ξαφνικά και για την μικρή κοινωνία της Καβάλας το όνομά του σχεδόν διαδόθηκε σαν αστραπή, όταν για πρώτη φορά πέρυσι, στη λήξη των εκδηλώσεων του 5ου Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής όταν κλήθηκε να παραλάβει το 2ο βραβείο.


Η αμηχανία των παριστάμενων και ή έκπληξη του ιδίου έδωσαν τη θέση τους στο θαυμασμό και το παρατεταμένο χειροκρότημα. Και δεν θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά, αφού ο Δημήτρης ήταν μόλις 14 ετών, φοιτούσε τότε στην τρίτη τάξη του 6ου Γυμνασίου Καβάλας, ασχολήθηκε με τη ρομποτική για πρώτη φορά όταν ήταν έντεκα χρονών και πριν από έναν χρόνο είχε καταφέρει να σχεδιάσει και να κατασκευάσει μόνος του έναν οικιακό εκτυπωτή τρισδιάστατων αντικειμένων.

Σήμερα, ένα χρόνο μετά, άνοιξε τα φτερά του για να ακόμα μεγαλύτερες κατακτήσεις στον απαιτητικό κόσμο της τεχνολογικής εξέλιξης και δεν κρύβει τη χαρά και την περηφάνια του που κατάφερε να συμμετάσχει στο 6ο Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής με τον αγαπημένο του «Τρούπι».


Από μικρός στη ρομποτική
«Από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκα με τους μικροελεγκτές ARDUINO» θυμάται ο Δημήτρης Χατζης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και συνεχίζει: «Ήμουν στην Ε' τάξη του Δημοτικού Σχολείου όταν έφτιαξα τα πρώτα μου project, όπως να ανάβω ένα led, όταν σκοτεινιάζει το δωμάτιό μου, να ελέγχω την κίνηση ενός μοτέρ κ.ά. Μόλις στην έκτη τάξη του Δημοτικού, ένιωθα πως ήμουν ένας περήφανος κατασκευαστής ρομποτικού βραχίονα. Στα τέλη του 2013 όμως, εμπνευσμένος από την ταινία "Real Steal" (όπου γιγάντια ρομπότ πάλευαν με την βοήθεια ανθρώπινων χειρισμών), αποφάσισα να ασχοληθώ με την κατασκευή ενός λειτουργικού ρομπότ. Το κυριότερο εργαλείο για να επιτύχει το εγχείρημα αυτό ήταν να αποκτήσω τον δικό μου 3D εκτυπωτή, μια συσκευή που έφτιαχνε πλαστικά κομμάτια από το μηδέν και είχε κάνει την εμφάνισή της μόλις μερικούς μήνες νωρίτερα.

»Πράγματι, τον Μάρτιο του 2014, ένα τεράστιο κουτί από την Ολλανδία, με χιλιάδες κομμάτια και βίδες, έφτασε στο σπίτι μου και μέσα σε λίγες μέρες η λειτουργία του 3D εκτυπωτή μου ήταν πραγματικότητα. Επειδή, όμως, η ποιότητα εκτύπωσης δεν ήταν αυτή που ήθελα για τις εργασίες μου, αποφάσισα σαν πρώτο στόχο να πετύχω την βελτίωση αυτής της τόσο χρήσιμης συσκευής. Μετά από επίμονες προσπάθειες και πολλές ώρες εργασίας κατάφερα τον Οκτώβρη του ίδιου χρόνου να φτιάξω τον προσωπικό τρισδιάστατο εκτυπωτή μου (φτιαγμένο κομμάτι - κομμάτι από μένα και τον αρχικό 3D εκτυπωτή), με όλες τις βελτιώσεις που ήθελα, για να πετύχω ένα άψογο αποτέλεσμα. Με αυτόν τον 3D εκτυπωτή έλαβα μέρος στο 5ο Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής 2014 και κέρδισα τις διακρίσεις του μικρότερου εκθέτη και το 2ο βραβείο του καλύτερου εκθέματος για το 2014».

Στήριγμα οι γονείς του


Η επαγγελματική ιδιότητα του πατέρα του Γιώργου που εργάζεται ως ηλεκτρολόγος μηχανικός στην ΔΕΥΑ Καβάλας, τον βοήθησε να κατανοήσει πολλά σημεία της επιστημονικής αναζήτησης. Ο Γιώργος Χατζής είναι σήμερα ο άνθρωπος που βρίσκεται πάντα δίπλα στον Δημήτρη, τον στηρίζει οικονομικά και ηθικά σε κάθε βήμα του, τον εμψυχώνει και τον βοηθάει με τις δικές του γνώσεις στην άρτια παρουσίαση κάθε project που δημιουργεί ο Δημήτρης.

Η συνεχής παρότρυνση της μητέρας του, που εργάζεται ως καθηγήτρια γερμανικής φιλολογίας στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, τον οδήγησε να παρακολουθεί σεμινάρια ρομποτικής και να συμμετάσχει σε εκθέσεις όπως το Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής. Και οι δυο γονείς του, έδωσαν στον 15χρονο Δημήτρη εκείνα τα εφόδια ώστε να μην εγκαταλείψει την προσπάθειά του, να ζήσει το όνειρό του και μέρα με την ημέρα να το δει να γίνεται πραγματικότητα.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η ρομποτική είναι μάλλον ένα ασυνήθιστο χόμπι για τα παιδιά της ηλικίας του αλλά ο ίδιος επιμένει σε αυτό. Οι γνώσεις που απέκτησε από με τη μέχρι σήμερα ενασχόλησή του τον βοήθησαν να αναζητάει μέσω του facebook άτομα μεγαλύτερα απ' αυτόν, όπως φοιτητές και επαγγελματίες, που έχουν τις ίδιες ανησυχίες και να ανταλλάσουν σκέψεις και ιδέες. Αντιλαμβάνεται, ωστόσο, ότι σε αυτό το στάδιο της ζωής του η ρομποτική είναι ένα πολύ όμορφο και δημιουργικό χόμπι που όμως δεν του αρκεί να μείνει εκεί.

Σκοπεύει μόλις τελειώσει το λύκειο να φύγει για σπουδές, πιθανότατα στη Γερμανία, σε κάποιο μεγάλο πανεπιστήμιο με εξειδικευμένα τμήματα νανοτεχνολογίας και ρομποτικής. Οι συγγενικοί δεσμοί που έχει από τη μεριά της μητέρας του στη Γερμανία και η εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας που ξεκίνησε από καιρό είναι τα πρώτα εφόδιά του.

Στην εποχή της κρίσης και της έλλειψης ευκαιριών, ο Δημήτρης νιώθει πως είναι μάλλον προνομιούχος, αφού μπορεί να θέτει στόχους για επαγγελματική σταδιοδρομία κάπου στο εξωτερικό και δυστυχώς όχι στην Ελλάδα. Δεν χαίρεται που θα αναγκαστεί να την εγκαταλείψει αλλά το παράπονό του είναι πως «στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο και αυτό που υπάρχει σε επίπεδο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης χρίζει ακόμα μεγάλης βελτίωσης».

Βλέπει το μέλλον του κάπου εκτός της χώρας μας να εργάζεται πάνω στο αντικείμενο που αγαπάει και οι δημιουργίες του να στοχεύουν στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των σύγχρονων ανθρώπων.
To Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής


Περισσότεροι από 3.500 μαθητές γυμνασίων και λυκείων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αλλά και από σχολεία των Σερρών, του Κιλκίς και περιοχών της Κεντρικής Μακεδονίας επισκέφθηκαν φέτος το Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής στο οποίο συμμετείχαν συνολικά σαράντα σχολεία με συνολικά σαράντα δυο εκθέματα. Το Φεστιβάλ διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας Α.Μ.Θ., το ΤΕΙ Α.Μ.Θ. με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Καβάλας, της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. και του Δήμου Καβάλας.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο διευθυντής του Κέντρου καθηγητής Δημήτρης Πογαρίδης υπογράμμισε ότι πρόκειται για ένα φεστιβάλ νέων τεχνολογιών που στοχεύει να αναδείξει τη δυναμική της βιομηχανικής πληροφορίας και των σημαντικών επιδράσεών της στην κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική ζωή.

«Η ανάπτυξη μιας τέτοιας δράσης», συνεχίζει ο κ. Πογαρίδης, «δίνει τη δυνατότητα σε όλους να αντιληφθούν το ψηφιακό χάσμα, να γνωρίσουν νέες πρακτικές και λειτουργικές εφαρμογές των προϊόντων υψηλής τεχνολογίας ώστε να αμβλυνθεί η τεχνοφοβία».

Κάθε χρόνο, το Φεστιβάλ διαθέτει ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα δράσεων με στόχο να προσφέρει ερεθίσματα στους μαθητές γυμνασίων και λυκείων, να αναδείξει καινοτόμες πρακτικές από τον ελλαδικό χώρο, να προσφέρει τη δυνατότητα στους φοιτητές να παρουσιάσουν τις εργασίες τους και στους ανθρώπους της παραγωγής να δουν καινοτόμες προτάσεις και όλα αυτά σε συνδυασμό με ποικίλες πολιτιστικές δράσεις κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Τούρκοεβραιος Τσίπρας που πότε δεν έχει διαψεύσει: Η Τουρκία έπρεπε να συμμετάσχει στη Σύνοδο για το προσφυγικό

Τούρκοεβραιος Τσίπρας που πότε δεν έχει διαψεύσει: Η Τουρκία έπρεπε να συμμετάσχει στη Σύνοδο για το προσφυγικό
Την άποψη ότι η Τουρκία θα έπρεπε να συμμετάσχει στη σημερινή μίνι-Σύνοδο για το προσφυγικό εξέφρασε κατά την παρέμβασή του στη συνεδρίαση ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.


Σύμφωνα με τη θέση της Ελλάδας, η λεγόμενη διαδρομή των Δυτικών Βαλκανίων ξεκινάει από την Τουρκία και αποκλείοντας την αρχή του διαδρόμου, είναι αδύνατο να ελεχθούν αποτελεσματικά οι προσφυγικές ροές.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η ελληνική πλευρά απορρίπτει την πρόταση για αξιοποίηση της Frontex στα σύνορα μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ καθώς κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε επιπλέον προβλήματα στη διαχείριση των προσφυγικών ροών στο εσωτερικό της χώρας.

Σε ό,τι αφορά τον αριθμό των προσφύγων που θα μπορεί να υποδέχεται η Ελλάδα στα λεγόμενα hotspots, η Ελλάδα δηλώνει διατεθειμένη να ενισχύσει σημαντικά τις υποδομές της έτσι ώστε να ξεπεράσει η ικανότητα υποδοχής της τους 20.000 πρόσφυγες, θέτοντας ωστόσο κάποιους όρους.

Αυτοί οι όροι αφορούν την αύξηση της χρηματοδότησης από την ΕΕ, την πρόοδο στο σύστημα μετεγκατάστασης και τη δημιουργία αποκεντρωμένων υποδομών, μακριά από το πρότυπο του στρατοπέδου. Στο πλευρό της Ελλάδας, επεσήμαναν οι ίδιες πηγές, βρίσκεται ο Ύπατος Αρμοστής για τους Πρόσφυγες, Αντόνιο Γκουτιέρες.

Η Τουρκική εφημερίδα Hürriyet:H οικογένεια του Τσίπρα μετακόμισε στην Ελλάδα, από έποικους ΕΒΡΑΙΟΥΣ της δυτικής Τουρκίας, φυσικά προτίμησε να κάνει την πάπια αντί να το διαψεύσει, άρα καλά κάνει και σας λέει ψέμματα αφου οι Εβραίοι μπορούν να λένε ψέμματα σε μη Εβραίους! .Ο Αλέξης Τσίπρας του ΣΥΡΙΖΑ «είναι εγγονός μίας οικογένειας που είχε μετακομίσει στην Ελλάδα από τη βορειοδυτική επαρχία της Τουρκίας Κιρκλαρέλι», σημειώνει η Hürriet, επικαλούμενη δημοσίευμα της 29 Ιανουαρίου 2015 τοπικής εφημερίδας daily Hudut ,που εκδίδεται στην βορειοδυτική επαρχία της Αδριανούπολης (Edirne) .

Κατά τον 17ο αιώνα το μέχρι τότε χωριό άρχισε ν' αναπτύσσεται με ταχύτητα από πολυάριθμους έποικους ΕΒΡΑΙΟΥΣ. εξάλλου στο ΚΝΕ-ΚΚΕ ειναι όλοι οι εβραιοελληνες,κομμουνιστής και Ελληνας δεν υπάρχει, γιαυτό SYRIZA KKE και Εβραίοι ειναι μαζί παντού!
δεν πειράζει τα λέγαμε πριν τον βγάλουν και μας έλεγαν ναζι και φασιστοσελιδα! βεβαία τώρα σταμάτησαν που επιβεβαιωθήκαμε,γιαυτό το κόμμα απόκομμα ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ !! αν και γράφει δεν ειναι κομματική αλλα ερευνητική!

και φυσικά μέχρι σημερα ούτε ένας δεν μας έχει στείλει κατι κάλο που έχει κάνει ο σύριζα απο τότε που το ίδρυσε η άλλη Εβραια Δαμανακη , ηλίθιοι; η πρόβατα; Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, απο τότε που του το πάσαραν όλες οι κρυφοκομμουνιστικες γνώστες ιστοσελίδες τα λέμε!


http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/10/tsipras-i-tourkia-eprepe-na-simmetaschi-sti-sinodo-gia-to-prosfigiko.html

ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΠΡΙΝ 12 ΧΙΛ. ΧΡΟΝΙΑ; ΥΠΑΡΞΑΝ ΓΙΓΑΝΤΕΣ; ΚΙ ΟΜΩΣ ΝΑΙ! ΒΙΝΤΕΟ

ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΠΡΙΝ 12 ΧΙΛ. ΧΡΟΝΙΑ; ΥΠΑΡΞΑΝ ΓΙΓΑΝΤΕΣ; ΚΙ ΟΜΩΣ ΝΑΙ! ΒΙΝΤΕΟ
Ιπτάμενα αντικείμενα πριν από 12 χιλιάδες χρόνια.
Ζωή στο φεγγάρι με αποδείξεις.
Πειράματα που εξάπτουν την φαντασία και είναι βγαλμένα από ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Μήπως δεν είναι τόσο της φαντασίας όσο νομίζουμε όμως;



Παγκόσμια συνομωσία με σκοπό πάση θυσία να μην ενημερωθεί ο κόσμος.
Απίστευτα γεγονότα που ο ανθρώπινος νους δεν μπορεί να συλλάβει.
Κι όμως... έχει συμβεί!Δείτε τα βίντεο και διαδώστε το άρθρο!

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΛΕΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΨΕΜΜΑΤΑΚΙΑ ΟΜΩΣ! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.

 
 
 
 
http://www.aetos-apokalypsis.com/2014/09/yphrxan-diastimoploia-gigantes-nai.html
 

Τη μυστική βάση του Χίτλερ στην Ανταρκτική, ανακάλυψαν Ρώσοι!!!

Απίστευτη τροπή φαίνεται ότι παίρνει η επιστημονική έρευνα των Ρώσων βιολόγων στην Ανταρκτική. Μετά την επιτυχία της γεώτρησης στη λίμνη Βοστόκ και τον ενθουσιασμό των επιστημόνων φαίνεται ότι κοντά στη λίμνη ανακαλύφθηκε μυστικό οχυρό των...Ναζί!

Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Ρωσίας στην περιοχή είναι πιθανό να υπάρχει μυστικό καταφύγιο των Ναζί όπου βρίσκονται μυστικά αρχεία του ίδιου του Χίτλερ.

«Θεωρείται ότι προς το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, οι Ναζί «μετακόμισαν» στο Νότιο Πόλο όπου και ξεκίνησαν την κατασκευή μιας βάσης στη λίμνη Βοστόκ,»αναφέρει το RIA Novosti, το Ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων. Το πρακτορείο επικαλείται τις αναφορές του Γερμανού ναυάρχου Καρλ Ντόντιζ (Karl Dontiz) το 1943 ο οποίος έγραφε ότι «ο υποβρύχιος στόλο της Γερμανίας είναι υπερήφανος που δημιούργησε ένα απόρθητο φρούριο για τον Φύρερ στην άλλη άκρη του κόσμου», στην Ανταρκτική. Σύμφωνα με τα γερμανικά ναυτικά αρχεία, μήνες αφότου οι Ναζί παραδόθηκαν στους Συμμάχους, τον Απρίλιο του 1945, ένα υποβρύχιο τύπου U-530 έφτασε στο Νότιο Πόλο από το λιμάνι του Κιέλου.

Το πλήρωμα φημολογείται ότι κατασκεύασε μια «σπηλιά πάγου» όπου τοποθετήθηκαν πολλά κειμήλια του Τρίτου Ράιχ συμπεριλαμβανομένων των μυστικών αρχείων του Χίτλερ.
Πάνω σε αυτή την υπόθεση έγιναν και μεταγενέστεροι ισχυρισμοί ότι ένα υποβρύχιο τύπου U-977 μετέφερε από το Βερολίνο τα απομεινάρια του Αδόλφου Χίτλερ και της Εύα Μπράουν στην Ανταρκτική με την ελπίδα ότι θα μπορούσαν να... κλωνοποιηθούν από το DNA τους. Στη συνέχεια το πλήρωμα του υποβρυχίου μετέβη στην Αργεντινή όπου και παραδόθηκε, αναφέρεται.

Ωστόσο οι βιολόγοι δεν φαίνονται να ασχολούνται με τις θεωρίες συνομωσίας και είναι ενθουσιασμένοι με τη γεώτρηση στη λίμνη Βοστόκ καθώς ελπίζουν να ανακαλύψουν νέες μορφές ζωής. Υπενθυμίζεται πως το νερό της λίμνης είναι σε υγρή κατάσταση, καλυμμένο από στρώμματα πάγου, τα οποία απέτρεψαν την επαφή της λίμνης με την ατμόσφαιρα για εκατομμύρια χρόνια. Ωστόσο έχουν εκφραστεί φόβοι ότι η λίμνη - η οποία ενδέχεται να έχει άγνωστες μορφές ζωής- θα μπορούσε να μολυνθεί από κηροζίνη, Φρέον ή άλλα χημικά που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της γεώτρησης.

Το εγχείρημα θεωρείται τιτάνιο καθώς οι Ρώσοι προσπαθούν εδώ και 20 χρόνια να πετύχουν το στόχο τους αντιμετωπίζονται εξαιρετικά ακραίες καιρικές συνθήκες σε συνδυασμό με την έλλειψη πόρων και τις αμφιβολίες που κατά καιρούς εκφράζονται ως προς την ασφάλεια των επιχειρήσεων.

«Εάν πράγματι τα κατάφεραν, οι προσπάθειές τους θα αλλάξουν ριζικά τον τρόπο, με τον οποίο πραγματοποιούμε επιστημονικές έρευνες στην Ανταρκτική και θα μας δώσουν μια εντελώς νέα εικόνα για το τι υπάρχει κάτω από το τεράστιο στρώμα πάγου», ισχυρίζεται ο ειδικός για θέματα Ανταρκτικής Τζον Πρίσκου από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μοντάνα που επικοινωνεί τακτικά με τους Ρώσους συναδέλφους του, οι οποίοι την προηγούμενη εβδομάδα ανησύχησαν την επιστημονική κοινότητα καθώς δεν είχαν δώσει σημεία ζωής για έξι ημέρες.

Η λίμνη ενδιαφέρει τους επιστήμονες καθώς ανάλογες λίμνες έχουν παρατηρηθεί στην επιφάνεια της Ευρώπης, δορυφόρου του πλανήτη Δία, και του Εγκέλαδου, δορυφόρου του Κρόνου, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους ειδικούς να κάνουν έρευνα για εξωγήινες μορφές ζωής χωρίς να εγκαταλείψουν τη Γη.

Δυστυχώς οι έρευνες φαίνεται όμως ότι φτάνουν στο τέλος καθώς από σήμερα αρχίζει ο βαρύς χειμώνας στην Ανταρκτική οι θερμοκρασίες του οποίου δεν επιτρέπουν την ανάπτυξη άλλων αποστολών τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο...
To video ειναι προπαγανδιστικό σε πολλά σημεία αλλα τι να κάνουμε...

 
 
 
http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/10/mustikh-vash-ton-nazi-sthn-antarikh.html

Roanoke…Το 450 ετών μυστήριο της εξαφάνισης μιας αποικίας -video

Roanoke…Το 450 ετών μυστήριο της εξαφάνισης μιας αποικίας -video
Το 1587, μια ομάδα 115 αποίκων από την Αγγλία έφτασε στο νησί Roanoke, το οποίο βρίσκεται στα ανοικτά των ακτών της Βόρειας Καρολίνας.
Ο κυβερνήτης της αποικίας, Τζον Γουάιτ, αποφάσισε να επιστρέψει στην Αγγλία την ίδια χρονιά για ανεφοδιασμό. Όμως, ξέσπασε ένας μεγάλος πόλεμος στην Ευρώπη, και η επιστροφή του Γουάιτ στο Roanoke καθυστέρησε για τρία ολόκληρα χρόνια.

Όταν τελικά κατάφερε να επιστρέψει στο νησί Roanoke, κάθε άποικος και κάθε ίχνος της αποικίας είχαν εξαφανιστεί χωρίς κανένα σημάδι.
Το μόνο πράγμα που έμεινε ήταν ένας σκελετός, και μια παράξενη λέξη σκαλισμένη σε ένα δέντρο. Τι συνέβη στους ανθρώπους του νησιού Roanoke;

Πώς εξαφανίστηκε μια ολόκληρη αποικία ανθρώπων;
Πριν από την αναχώρησή του για προμήθειες από το Roanoke πίσω στην Αγγλία το 1587, ο διοικητής Τζον Γουάιτ ήταν μάρτυρας σε ένα ευτυχές γεγονός: τη γέννηση της εγγονής του, Βιρτζίνια (που επίσης έτυχε να είναι το πρώτο παιδί που θα γεννηθεί στην Αμερική). Αλλά όταν επέστρεψε στο Roanoke το 1590, ολόκληρη η αποικία είχε εξαφανιστεί, συμπεριλαμβανομένης της συζύγου του, της κόρης του, και της εγγονής του.


Τι σήμαινε η μυστηριώδης λέξη;
Ο Γουάιτ ήξερε ότι η λέξη θα ήταν το κλειδί για την λύση του μυστηρίου και για την τραγική εξαφάνιση των ανθρώπων του. Μερικές πιθανές εξηγήσεις έχουν προκύψει μετά από 400 χρόνια έρευνας…
Μερικοί πιστεύουν ότι οι άποικοι δυσκολεύτηκαν πολύ με την επιβίωση στο νησί και επιχείρησαν να επιστρέψουν στην Αγγλία, βρίσκοντας το θάνατο στη θάλασσα.


Η λέξη Croatoan ήταν το όνομα μιας φυλής ιθαγενών της Αμερικής που ζούσαν σε ένα νησί νότια του Roanoke, κάποιοι πιστεύουν ότι τα μέλη της αποικίας σκοτώθηκαν ή απήχθησαν από τους ιθαγενείς.
Αυτοί που το υποστηρίζουν αυτό, θεωρούν ότι η σκαλισμένη λέξη ήταν ο τρόπος των αποίκων να ειδοποιήσουν άλλους για το τι είχε συμβεί.

Άλλοι πιστεύουν ότι απλά οι άποικοι μετακόμισαν, αν και αυτό δεν εξηγεί την σκαλισμένη λέξη ή γιατί δεν άφησαν κανένα στοιχείο πίσω τους για το που κατευθύνθηκαν.

Σήμερα ειδικοί πιστεύουν ότι βρήκαν την απάντηση.Η New York Times αναφέρει ότι βρέθηκαν στοιχεία που συνδέουν το νησί Roanoke με μια τοποθεσία 60 μίλια δυτικά του νησιού στη Νότια Καρολίνα.

Μόνο δύο στοιχεία υπήρχαν που έδειχναν ότι κάποτε υπήρξε μια αποικία εκεί: Ένας ολόκληρος σκελετός και μια σκαλισμένη λέξη σε δέντρο “Croatoan”.

Ο αρχαιολόγος Nicholas M. Luccketti είπε στο Times “Έχουμε στοιχεία από την τοποθεσία που υποδεικνύουν σοβαρά ότι οι άποικοι του Roanoke βρίσκονταν εκεί”.Δείτε τα βίντεο

 
Και όλη η ιστορία …αν αντέχετε
 
 
http://www.paraxeno.com/30032/roanoke-to-450-eton-mistirio-tis-exafanisis-mias-apikias-video/
 
http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/10/roanoke-to-450-eton-mistirio-tis-exafanisis-mias-apikias-video.html
 

Oι Μουσουλμάνοι «Πρόσφυγες» στη Γερμανία έχουν εντολή να μπ@σταρδεψουν δεύτερη φορά την Γερμανία!– Προσεχώς και στην Ελλάδα!

Oι Μουσουλμάνοι «Πρόσφυγες» στη Γερμανία  έχουν εντολή να μπ@σταρδεψουν δεύτερη φορά την Γερμανία!– Προσεχώς και στην Ελλάδα!
ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΑΠΌ ΤΟΥΣ «ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»… ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ

Στη Γερμανία οι εισβολείς μεταφέρουν και την επιδημία των βιασμών (αγαπημένη τους συνήθεια)… Όλο και περισσότερες γυναίκες στη Γερμανία και πολύ νεαρά κορίτσια σε ολόκληρη τη χώρα, βιάζονται από τους μουσουλμάνους μετανάστες.

Με το ρυθμό αυτό, η Γερμανία θα μπορεί σε σύντομο διάστημα να παρακάμψει τη Σουηδία και να της πάρει τον τίτλο της πρωτεύουσας της Ευρώπης με τους περισσότερους βιασμούς από μουσουλμάνους.

Δεν αποτελεί έκπληξη,που πολλοί από τους βιασμούς υποβαθμίζονται από τις γερμανικές αρχές και τα εθνικά μέσα ενημέρωσης που φυσικά ελέγχουν οι Εβραίοι και με νόμο κατοχής το 1945. Προφανώς για να αποφύγουν να ενισχύσουν τα αντι-μουσουλμανικά αισθήματα των μεταναστών.

Να το το οργανωμένο σχέδιο των Εβραίων κατά της άριας φυλής ξανθών με μπλε μάτια! η πρώτη φορά ήταν το 1945 Η κόλαση στην κατεχόμενη Γερμανία θηριωδίες που ξεπερνούν την ανθρωπινή αξιοπρέπεια Μαζικοί βιασμοί σε Γερμανίδες γυναίκες και κορίτσια για αυτό έχουν την "αριστερά" της Η Εβραία Άνγκελα Μέρκελ εκεί να τους αφανίσει ως έθνος .

Σύντομα και στην πλημμυρισμένη από εκατομμύρια εισβολείς Ελλάδα…


http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/10/mousoulmanoi-viazoun-germanides.html

ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΕΞΩΓΉΙΝΩΝ 150 εκ. ΧΡΟΝΩΝ ΤΟ 1968 ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΡΥΨΑΝ!!!!!

ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΕΞΩΓΙΗΝΩΝ  150 εκ. ΧΡΟΝΩΝ ΤΟ 1968 ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΡΥΨΑΝ!!!!!
Η είδηση που κυκλοφόρησε ότι μια μυστική έρευνα της κυβέρνησης των ΗΠΑ γύρω από κάποιο εξωγήινο σκάφος που είχε μια μοναδική ανωμαλία και συνετρίβη περίπου 150 εκατομμύρια χρόνια πριν, στην εποχή των δεινοσαύρων, διέρευσε πρώτη φορά από το serpo.org, από πληροφορίες που πήρε από τωρινούς και πρώην αξιωματούχους των ΗΠΑ της Υπηρεσίας Αμυντικών Πληροφοριών (Defence Information Agency).
Ο υπεύθυνος για την παροχή πληροφοριών Victor Martinez είναι και ο συντονιστής της υπηρεσίας πληροφοριών του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της σελίδας, που περιλαμβάνει θέματα που σχετίζονται με ανώμαλα φαινόμενα, φέρεται να έχει εργαστεί για αρκετές κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.
Ο Martinez έγραψε ότι αυτές οι πηγές της DIA τον είχαν πλησιάσει για να του αποκαλύψουν πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα SERPO, κωδικό όνομα αργότερα για ένα μυστικό πρόγραμμα ανταλλαγής στη δεκαετία του 1960, ’70 και ’80 μεταξύ μιας μικρής ομάδας του αμερικανικού στρατιωτικού προσωπικού και εξωγήινων επισκεπτών που είχαν επαφή με την κυβέρνηση των ΗΠΑ.
Άλλες πληροφορίες σύμφωνα με αναφορές που παρέχονται από τις πηγές αυτές σημείωσαν ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ διατηρεί αρχεία που συλλέγονται από κοινού από Αμερικανούς αξιωματούχους και μια φυλή εξωγήινων, που αναφέρουν επισκέψεις στη Γη σε αρχαίους χρόνους.
Η πιο πρόσφατη έκθεση πληροφοριών από τις ανώνυμες πηγές μέσω του Martinez ισχυρίζεται ότι μια άκρως απόρρητη, ευαίσθητη επιχείρηση με εκτεταμένες συνέπειες στην εθνική ασφάλεια έλαβε χώρα το 1968.
μια φυλή εξωγήινων, που αναφέρουν επισκέψεις στη Γη σε αρχαίους χρόνους

Εξωγήινες επισκέψεις κατά την εποχή των δεινοσαύρων

Μια αρχαιολογική ομάδα ανακάλυψε ένα μεγάλο μεταλλικό αντικείμενο, σε μια απομακρυσμένη περιοχή της νότιας Ελλάδας, σε σπήλαιο στην περιοχή ΤΣΟΥΤΣΤΟΥΡΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟ 1958 σύμφωνα με ανώνυμες πηγές Martinez.
Οι πηγές φέρονται να είπαν επίσης στον Martinez, ότι το αντικείμενο πιστεύεται ότι ήταν ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο που είχε συντριβεί περίπου 200 εκατομμύρια χρόνια πριν, σύμφωνα με την αρχαιολογική ομάδα. Η τοποθεσία στη συνέχεια εξετάστηκε από μια ομάδα διάσωσης της USAF (Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ), η οποία στη συνέχεια τοποθέτησε την ηλικία του εξωγήινου σκάφους περίπου 150 εκατομμύρια χρόνια πριν.
Όσο φανταστικό και αν ακούγεται αυτό, δεν είναι ασυμβίβαστο με άλλες εικασίες ότι αν οι εξωγήινοι επισκέπτες έρχονται στη Γη τις τελευταίες δεκαετίες, είναι δυνατόν να μας επισκέπτονταν τόσο κατά τους προηγούμενους αιώνες όσο και στο πολύ μακρινό παρελθόν.
Ο Martinez αναφέρει ότι οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν την απόλυτη μέθοδο χρονολόγησης με ραδιενεργά ισότοπα. Τα ιζηματογενή πετρώματα και το γεγονός ότι το αντικείμενο ήταν ενσωματωμένο στο βράχο, χρησιμοποιήθηκαν για να υπολογίσουν την ηλικία του εξωγήινου σκάφους. Το ίδιο το εξωγήινο σκάφος ήταν 14 μέτρα σε διάμετρο και μεταφέρθηκε στις ΗΠΑ. Το εξωγήινο σκάφος περιείχε δύο σώματα εξωγήινων σε προχωρημένη αποσύνθεση και σώματα ζώων, τα οποία προφανώς είχαν απαχθεί από αυτά τα εξωγήινα όντα. Τα ζώα επί του εξωγήινου σκάφους ήταν μικροί δεινόσαυροι.
Ανάλυση του σκάφους
Ο Martinez δηλώνει επίσης ότι το σκάφος παρέμεινε κρυμένο σε μυστική τοποθεσία αποθηκευμένο και ερευνήθηκε εντατικά για χρόνια. Η ερευνητική ομάδα απέκλεισε ότι το σκάφος προερχόταν από τον Έμπεν.
“Eben” είναι ένα όνομα που φέρεται να δόθηκε σε έναν εξωγήινο πολιτισμό που επισκέπτεται τη Γη από το σύστημα
ZETA Reticuli. Είναι το πιο γνωστό είδος που συνδέεται συχνά με το Άστρο Ζήτα Ρετικουλι και ήταν και η προέλευση του σκάφους της συντριβής στο Roswell. Αναφέρεται ότι είναι τα όντα, με τα οποία οι ΗΠΑ μοιράζονται το πρόγραμμα ανταλλαγής. “Οι Γκρίζοι”. Τα ξένα σώματα ήταν πάρα πολύ αποσυντιθεμένα για να εξεταστούν διεξοδικά. Ήταν περίπου 5 μέτρα ύψος και είχαν πολύ μεγάλα, βολβώδη κεφάλια.
Τα εξαρτήματα από το σκάφος ήταν ενδιαφέροντα, επειδή ήταν από μικρό κρύσταλλο όπως συσκευές, δεμένους μαζί με ένα σύρμα καλώδιο πολύ λεπτής μορφής, σχεδόν αόρατο.
Το εξωγήινο σύστημα πρόωσης περιείχε μια μεγάλη αίθουσα με αυτό που ονομάζουμε «βράχους» (μορφή ενέργειας) στο θάλαμο. Μεγάλοι αεραγωγοί τοποθετημένοι γύρω από το θάλαμο εξαερώνουν κάποιο είδος ενέργειας, ακτινοβολίας ή κάποιας μορφής τεράστιας ενέργειας που παράγεται μέσω των αεραγωγών και του θαλάμου πρόωσης που επιτρέπει τα διαστρικά διαστημικά ταξίδια.
Η εξέταση των βράχων βρήκε ψευδάργυρο και αρκετά άγνωστα υλικά και κράματα που δεν μπορούμε ακόμη να εντοπίσουμε ως σήμερα. Οι «βράχοι», προφανώς έχασαν όλη την ενέργειά τους με την πάροδο των ετών. Δεν ήταν ραδιενεργοί ούτε περιείχαν ειδικές ιδιότητες.
Δεν έγινε κατορθωτό να εντοπιστεί το ίδιο το σύστημα ενέργειας του και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να λειτουργήσει, ο εξοπλισμός που υπάρχει μέσα στο σκάφος. Ωστόσο, καταφέραν να βρούν τον «αστρικό χάρτη». Ο χάρτης δημιουργήθηκε εκτός Γης στην πατρίδα των εξωγήινων, ο οποίος μέχρι σήμερα δεν αποκωδιοκοποιήθηκε.

Η εκπληκτική εξωγήινη τεχνολογία σε αυτό το σκάφος έχει ομοίως αφήσει άναυδους τους επιστήμονες.

Οι κάτοικοι του Eben ήταν ίσως ακόμα στις «γαλαξιακές πάνες» τους, όταν αυτά τα εξωγήινα όντα ήδη επισκέπτονταν άλλους κόσμους, 150-200 εκατομμύρια χρόνια πριν και δεν υπήρχε καν ο Homo sapiens! Είναι να απορεί κανείς και να εικάζει, ένας πολιτισμός που είχε ήδη επιτύχει το διαστρικό διαστημικό ταξίδι πως θα είναι σήμερα τεχνολογικά 150-200 εκατομμύρια χρόνια μετά.


http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/07/vrethike-exwgihno-skafos.html

Γιατι τους φηφισατε;;;; θυμαστε;;;;;

Μαιρη Ε.Γ
Οι πρωτες μερες της πρωτης ''αριστερης'' κυβερνησης της ΕΛΛΑΔΑΣ ηταν αρκετες για να καταλαβουμε την ομοιοτητα των ''αριστερων'' με τους ''δεξιο-σοσια-ληστες''
Γιατι τους φηφισατε??? θυμαστε??? να σας θυμησω...

Για το....
Καταργουμε τα Μνημονια και την Τροικα
Καταργουμε τους νομους της λιτοτητας...
Την επομενη των εκλογων με εναν νομο καταργουμε την Τροικα και τις συνεπειες της φωναζαν...

Ουτε ενας νομος δεν καταργηθηκε!!!!
Ειδατε εσεις πουθενα εστω ενα ευρω αυξησης στις συνταξεις η σε κανεναν μισθο???
Ειδατε πουθενα εσεις ενα ευρω για τα υπο διαλυση νοσοκομεια???
Ειδατε εσεις πουθενα ενα ευρω για την παιδεια και την προνοια???
Καμια τροικα και κανενα μνημονιο δεν καταργηθηκε!!! Τα βαφτισαν ''συμφωνιες'' και ''θεσμους''!!!
Ο λαος μας βιωνει τον πληρη αφανισμο...!!!!!!!
Και αφηνουν τον χρονο να περναει νομιζωντας πως θα ξεχασουμε......
Συμπερασμα...ολα τα γουρουνια απο οπου κι αν προερχονται....δεξια η αριστερα εκτος απο την ιδια μουρη βρωμανε το ιδιο... προδοσια και ....ΣΙΩΝΙΣΜΟ....

Ο Διεθνης Σιονισμος ιδρυθηκε επισημα το 1896. Ωστοσο η προσπαθεια του για την αποκτηση της παγκοσμιας παντοδυναμιας ειχε ξεκινησει πολυ νωριτερα και την ειχε καταφερει αακωντας μεγαλη επιρροη στην παγκοσμια πολιτικη σκηνη,μεσω των παγκοσμιων τεκτονικων στοων και μεσω του ελεγχου του χρυσου και των τραπαζων.

Το 1811 πριν ακομα απο την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ...ιδρυθηκε η μεγαλη στοα τη ΕΛΛΑΔΟΣ. Εβλεπαν την Ελληνικη επανασταση να ερχεται καιρο πριν και σιγα μην αφηναν την ΕΛΛΑΔΑ να τους φυγει απο τα χερια.
Αφου λοιπον συκοφαντησαν και φυλακισαν τους Ελληνες απελευθερωτες εδωσαν σε ανθρωπους της στοας της κυβερνησης της Ελλαδος και απο τοτε δεν τους εχει φυγει απο τα χερια.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ....Το μονο βασικο τους εργαλειο με το οποιο κρατανε και ελεγχουν την Ελλαδα ειναι τα ΚΡΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ.....ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΔΑΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Και οι αριστεροδεξιοκεντροοι πολιτικοι ''δουλευουν΄''για να αυξανουν συνεχως τον ΚΡΑΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ αφου αυτη ειναι και η εντολη του Σιωνισμου.


ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΞΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ!!!!!
Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ!!!!!!!!!!
Αυτος καταλαβε αμεσως τα βρωμικα σχεδια της Μεγαλης ΣΤΟΑΣ της Ελλαδος!!!!
Εξεδωσε λοιπον τοτε την ΕΓΚΥΚΛΙΟ 4286 της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ που απαγορευε σε μελη της ΣΤΟΑΣ να αποκτουν ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ!!!

Η συγκεκριμενη ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ εκδοθηκε 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1831. Και ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ.....27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1831.!!!!! ΤΥΧΑΙΟ;;;;

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ....ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ''ΜΑΣΩΝΟΙ'' ΤΟΥ ''ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ''

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!

ΑΥΤΗ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΙΣΧΥΕΙ!!!!!!
ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!!!!!
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.....
ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ!!!!!!!!

Η κυβερνηση προσπαθει να το αυξησει και με καποιο τροπο ''παλι παρανομο'' να το νομιμοποιησει εφοσον το υπαρχον ειναι ηδη ΠΑΡΑΝΟΜΟ!!!!!! Γνωριζουν ολοι οι ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ πως το χρεος ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και το ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ μεσα στην ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στις συνεδριασεις της επιτροπης αληθειας για το ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ!!!!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
ΑΚΥΡΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!!!!! (υπαρχει και η εκθεση του MICHEL HUSSON που παρουσιαζει στοιχεια της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΔΙΟΓΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ)
Το πιο οξυμορο που φανερωνει τη ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ και τον ΔΟΛΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΕΙΣ....
Αφου με την ''Επιτροπη Αληθειας του Δημοσιου Χρεους'' ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΤΑΙ πως δεν ειπαρχει ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΧΡΕΟΣ που να δεσμευει την χωρα ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ και η ΕΛΛΑΔΑ ΑΙΜΟΡΑΓΕΙ!!!!!!!!!
Ντε και καλα η ΕΛΛΑΔΑ να αποκτησει ΝΟΜΙΜΟ ΧΡΕΟΣ!!!!!!

Δειτε τις τραπεζες....αρνουνται και απαγορευουν την προωρη εξοφληση των ΔΑΝΕΙΩΝ και βαζουν και ποινικες ρητρες ακριβως για να μην ελευθερωνεσαι απο το ΔΕΣΙΜΟ του ΔΑΝΕΙΟΥ!!!!

 
ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΖΑΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΩΤΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΕΕΝΑΑΑΑΑ!!!
ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΟΙ???
ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ???ΟΥΤΕ....
ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ??? ΜΠΑΑΑ...
Ε ΤΙ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΟΥΝ????

ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΜΑΖΙ ΘΕΛΟΥΝ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ !!!!!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ!!!!!!!!

ΜΕΣΩ ΤΟΥ ''ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ''!!!!!!
ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ!!!!!
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ!!!!!

Ψηφισαν ως νομο της Ελλαδος την υπαγωγη στο Αγγλικο δικαιο. Εναν καταχρηστικο νομο που κανενας αριστεροδεξιος πολιτικος ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ δεν τον καταργει!!!! (ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΤΩΡΑ)

Με τα 600δις ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΑ Δ Ε Ν ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ!!!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ''ΑΓΩΝΑΣ'' ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΛΟΙΠΟΝ (μα πως αγωνιζονται δεν αγωνιζονται??? πως θα μας διαλυσουν!!!)

ΕΛΛΗΝΑ-ΙΔΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !!!!!!!!!!!!!

 

https://www.facebook.com/mairh.aproblepth/posts/903272033091068

Ε.ΣΥ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ 25-10-2015

 

Το μυστικό του πλανήτη που γνώριζαν οι αρχαίοι και προσπαθούν να κατανοήσουν οι σημερινοί

Ποιο είναι το μεγαλύτερο μυστικό του κόσμου αυτήν την εποχή; 

Γύρω από τον πλανήτη μας υπάρχει ένα τεράστιο ενεργειακό «Πλέγμα», που μοιάζει με έναν τεράστιο κρύσταλλο το οποίος πάλλεται με 7.8 Hertz, ακριβώς στην ίδια συχνότητα που πάλλεται και ο ανθρώπινος εγκέφαλος .

Το πλέγμα αυτό έχει κατασκευαστεί πριν από εκατομμύρια χρόνια από άγνωστους υπερκόσμιους μηχανικούς. Αυτό το πλέγμα επηρεάζει όχι μόνο την ατμόσφαιρα και τον καιρό ή τις τηλεπικοινωνίες, αλλά και τη σκέψη των ανθρώπων! Αν κατορθώσουν να το ελέγξουν τότε κατόρθωσαν να ελέγξουν όλο τον κόσμο. 

Μέσα από αυτό, με κατευθυνόμενες εκπομπές, μπορεί κάποιος να αλλάξει τη συμπεριφορά των ανθρώπων. Μπορεί να προκαλέσει επαναστάσεις, και να σταματήσει πολέμους, να προκαλέσει ή να εξουδετερώσει παγκόσμιες επιδημίες και να κατευθύνει γενικά την συμπεριφορά των ανθρώπων όπως θέλει. 

Το HAARP δεν ειναι ένα πρόγραμμα ιονοσφαιρικής μελέτης, ή ένα μυστικό όπλο μικροκυματικής ακτινοβολίας, όπως υποψιάζονται κάποιοι, αλλά μια προσπάθεια, να κατανοηθεί αυτό το πλέγμα. Μην γελάτε.. Δεν έχω χώρο για ανάλυση . 

Ένα σας λέω. Η ατμόσφαιρα του πλανήτη μας πάλλεται στα 7.8 Hertz, ακριβώς στην ίδια συχνότητα που πάλλεται και ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Όταν όμως οι αστροναύτες φεύγουν από τη γήινη ατμόσφαιρα για μεγάλα χρονικά διαστήματα, νιώθουν ότι «χάνουν την πραγματικότητα», και για αυτό στα διαστημόπλοια η NASA τοποθετεί σήμερα γεννήτριες Σούμαν, που παράγουν μέσα στις καμπίνες των διαστημοπλοίων ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που πάλλεται με τον ρυθμό των 7.8 Hz.και έτσι δεν χάνουν την πραγματικότητα. 

Φωτο Κάτω πως είναι το πλέγμα.



Ας σημειωθεί ότι οι πρόγονοι μας το ήξεραν πολύ καλά ιδίως ο Πυθαγόρας και ο Πλάτων . Το έχουν περιγράψει

Για αυτό το πλέγμα διεξάγεται ένας "ειδικός" πόλεμος

http://elladanea.gr/
http://www.eleysis-ellinwn.gr/
...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/mystiko-plegma-tis-gis-pou-ixeran-oi-arxaoi-.html#sthash.wnpXI2UL.dpuf

Αφρικάνικη σκόνη - Το νέο όπλο μαζικής καταστροφής


Πριν από δέκα μέρες δημοσιεύτηκε στην Real.gr ένα άρθρο "είδηση/αποκάλυψη" και μάλιστα εκφράζοντας και ανησυχητική έκπληξη για τις 'νέες' έρευνες Ελλήνων επιστημόνων σχετικά με το περιεχόμενο της μόνιμης πλέον επισκέπτριας, της Αφρικανικής σκόνης:


Σοκ προκαλούν νέες έρευνες Ελλήνων και ξένων επιστημόνων, οι οποίοι εντόπισαν μια ολόκληρη λίστα από επικίνδυνα βαρέα μέταλλα στην αφρικανική σκόνη, που «επισκέπτεται» τη χώρα μας ολοένα και πιο συχνά τα τελευταία χρόνια, (1) εξαιτίας του φαινομένου της ερημοποίησης που καταγράφεται στη Σαχάρα.

Σύμφωνα με μετρήσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια του 2013 στην Αθήνα και τη Χαλκιδική, η σκόνη που ταξιδεύει από την Αφρική μεταφέρει στη χώρα μας δηλητηριώδεις ουσίες, όπως είναι ο μόλυβδος, ο ψευδάργυρος, το χρώμιο, το βανάδιο, το αρσενικό και το νικέλιο,(2) σε περιεκτικότητες μάλιστα που κανείς δεν υπολόγιζε ότι θα ήταν τόσο μεγάλες.

Το ζήτημα προκαλεί τεράστια ανησυχία στην επιστημονική κοινότητα για τις επιπτώσεις που έχει η μεταφορά της «τοξικής» αφρικανικής σκόνης στην ανθρώπινη υγεία και στο περιβάλλον,(2) καθώς η αφρικανική σκόνη εμφανίζεται πλέον σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας, ενώ αναμένεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο στο μέλλον.(3)

Μάλιστα, η αφρικανική σκόνη συσχετίζεται ήδη με τα προβλήματα υγείας του ελληνικού πληθυσμού, (4) καθώς έχει παρατηρηθεί πως σε ημέρες με έντονες συγκεντρώσεις σκόνης αυξάνονται οι εισαγωγές στα νοσοκομεία με ασθενείς που αντιμετωπίζουν αναπνευστικά και καρδιολογικά προβλήματα.

Οι επιστήμονες δίνουν πλέον για πρώτη φορά την εξήγηση για τα αυξημένα επεισόδια εμφάνισης σκόνης στον ουρανό των χωρών της Μεσογείου, η οποία δεν είναι άλλη από την ερημοποίηση, που αποτελεί μία από τις πιο δραματικές συνέπειες της κλιματικής αλλαγής. (5)

Στη Σαχάρα, η ερημοποίηση προχωρά με ανυπολόγιστα ταχείς ρυθμούς, (6) με αποτέλεσμα οι έρημες περιοχές να επεκτείνονται εις βάρος των καλλιεργήσιμων εκτάσεων, αυξάνοντας τις ποσότητες της σκόνης που μπορεί να μεταφερθούν στην ατμόσφαιρα.

Οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Πανεπιστημίου της Καρλσρούης και του Εβραϊκού Πανεπιστημίου της Ιερουσαλήμ, (7) που συμμετέχουν στις έρευνες μέτρησης των επικίνδυνων ουσιών της αφρικανικής σκόνης, εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι, λόγω της συνεχιζόμενης ερημοποίησης, η μεταφερόμενη σκόνη θα αυξάνεται σε ετήσια βάση.

«Οι έρευνες διεθνών οργανισμών δείχνουν ότι στη Σαχάρα περίπου 2.500 τετραγωνικά χιλιόμετρα γης ερημοποιούνται ετησίως. Πρόκειται για μια έκταση σχεδόν όσο το 20% της Ελλάδας.

Αυτό είναι αδύνατον να μην έχει αποτέλεσμα την αύξηση της αφρικανικής σκόνης που μεταφέρεται στην περιοχή της Μεσογείου αλλά και αλλού», αναφέρει ο καθηγητής του τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθανάσιος Γκοντελίτσας.

«Βόμβα» για την υγεία
Οι αυξημένες συγκεντρώσεις της αφρικανικής σκόνης, αλλά και οι επικίνδυνες ουσίες που περιέχει, έχουν ήδη προκαλέσει συνέπειες στη δημόσια υγεία. «Κάθε φορά που υπάρχουν μεγάλες συγκεντρώσεις σκόνης, αυξάνονται οι εισαγωγές στα νοσοκομεία.

Στην Κρήτη (7), έχει καταγραφεί αύξηση των εισαγωγών για αναπνευστικά και καρδιολογικά προβλήματα, ενώ στην Αθήνα σημειώνεται αύξηση στις νοσοκομειακές εισαγωγές για παιδικό άσθμα και αρρυθμίες.

Θα ολοκληρώσουμε και θα παρουσιάσουμε τον ακριβή συσχετισμό σκόνης και εισαγωγών σε νοσοκομεία, τους επόμενους μήνες» (8), δηλώνει ο καθηγητής Κλιματολογίας του πανεπιστημίου Αθηνών, Παναγιώτης Νάστος.

Οι μετρήσεις για την ποιότητα της αφρικανικής σκόνης που μεταφέρεται στη χώρα μας έγιναν τον Απρίλιο του 2013. (9) Εκτός από τα φυσικά στοιχεία που συγκροτούν τη σκόνη της ερήμου, οι επιστήμονες εντόπισαν και χημικές ουσίες που παράγονται από την ανθρωπογενή δραστηριότητα, οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν μεγάλα προβλήματα στην ανθρώπινη υγεία.

Συγκεκριμένα, σε επεισόδια μεγάλης εμφάνισης σκόνης στην ατμόσφαιρα της Αθήνας, σε κάθε γραμμάριο σκόνης βρέθηκαν 173 μgr μολύβδου, 60 μgr ψευδάργυρου, 10 μgr χρωμίου και 6 μgr βαναδίου.

Την ίδια περίοδο στη Χαλκιδική, οι μετρήσεις έδειξαν ότι σε κάθε γραμμάριο σκόνης υπήρχε πολύ υψηλή περιεκτικότητα ψευδάργυρου, της τάξεως των 221 μgr, ενώ ο μόλυβδος μετρήθηκε στα 20 μgr, το χρώμιο στα 5 μgr και το βανάδιο στα 12 μgr.

«Οι αλλαγές στην περιεκτικότητα των βαρέων μετάλλων ανά περιοχή ενδεχομένως να οφείλονται στη φορά των ανέμων. Σε κάθε περίπτωση, το φαινόμενο της αφρικανικής σκόνης είναι κάτι που ειδικά στην Ελλάδα έχουμε αρχίσει να ερευνούμε διεξοδικά μόλις τα τελευταία χρόνια.

Το σίγουρο είναι ότι οι μετρήσεις που έχουμε κάνει αποδεικνύουν την ύπαρξη των επικίνδυνων βαρέων μετάλλων στις μάζες σκόνης που μεταφέρονται στη Μεσόγειο και τη χώρα μας» δηλώνει ο Αθ. Γκοντελίτσας.

Οι πηγές των ρύπων
Οι αιτίες για την ύπαρξη των βαρέων μετάλλων στη φυσική σκόνη που προέρχεται από τη Σαχάρα είναι πολλαπλές και, σύμφωνα με τους επιστήμονες, οφείλονται στην αύξηση της ρυπογόνου δραστηριότητας στις χώρες της βορείου Αφρικής.

«Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε τους βομβαρδισμούς της Λιβύης, (10) που φαίνεται ότι συνέβαλαν στην παραγωγή των επικίνδυνων ρύπων.

Επιπλέον, υπάρχουν πόλεις, όπως το Κάιρο, με μεγάλη ατμοσφαιρική ρύπανση, ενώ στη βόρεια Αφρική έχει αυξηθεί πολύ η κυκλοφορία οχημάτων, (11) αλλά και οι χωματερές, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις καίγονται απελευθερώνοντας στην ατμόσφαιρα επικίνδυνους ρύπους», συμπληρώνει ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η αύξηση των επεισοδίων συγκέντρωσης της σκόνης στην Ελλάδα αναμένεται να έχει τεράστιες επιπτώσεις στην υγεία των πολιτών καθώς, σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι επικίνδυνες ουσίες φτάνουν στη χώρα μας σε ένα μέγεθος που κάνει εύκολη την είσοδό τους στον ανθρώπινο οργανισμό.

«Οι επιπτώσεις από την αύξηση της αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα είναι σίγουρα αρνητικές. Ταξιδεύοντας πολλά χιλιόμετρα, αυτό που φτάνει τελικά στην Ελλάδα είναι τα πολύ μικρότερα σωματίδια σκόνης, διαμέτρου από δύο έως το πολύ τέσσερα μικρόμετρα.

'Έτσι, τα σωματίδια αυτά με τις επικίνδυνες ουσίες ενδέχεται να εισέλθουν πολύ εύκολα στο αναπνευστικό σύστημα ενός ανθρώπου», αναφέρει ο Νίκος Μιχαλόπουλος, διευθυντής του Ινστιτούτου Ερευνών Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Στην Ελλάδα, οι μετεωρολόγοι μετρούν τις συγκεντρώσεις της μόλις την τελευταία δεκαετία, (12) εξαιτίας της αύξησης των συγκεντρώσεων που έχει παρατηρηθεί.

«Τα στοιχεία που προκύπτουν από το 2004 που μετρούμε τα σχετικά επεισόδια δείχνουν ότι η σκόνη παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα, όμως εμφανίζει αυξομειώσεις ανά τα χρόνια.

Στην ουσία, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι ρυθμιστής για τη συγκέντρωση της αφρικανικής σκόνης είναι ο άνεμος», (13) προσθέτει ο Νίκος Μιχαλόπουλος, επισημαίνοντας ότι βασικός αποδέκτης της αφρικανικής σκόνης είναι οι περιοχές της νότιας Ελλάδας.

«Η σκόνη συγκεντρώνεται πλέον πολύ συχνά σε Πελοπόννησο, η πιο επιβαρυμένη περιοχή της χώρας μας όμως είναι η Κρήτη. (14) Εκεί είχαμε και το μεγαλύτερο επεισόδιο που έχουμε μετρήσει μέχρι σήμερα.

Το 2006 στον σταθμό της Φοινοκαλιάς, μέσα σε ένα κυβικό μέτρο ατμόσφαιρας, είχαν μετρηθεί μέχρι και 2.500 μικρογραμμάρια σκόνης.

Για να αντιληφθείτε πόσο μεγάλη είναι αυτή η συγκέντρωση, στα πρόσφατα επεισόδια αφρικανικής σκόνης στην Αθήνα, που εκτονώθηκαν μέσω της λασποβροχής, οι συγκεντρώσεις δεν ξεπερνούσαν τα 300 μικρογραμμάρια», καταλήγει ο διευθυντής τους Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Όταν ένα "συνωμοσιολογικό" ιστολόγιο όπως είναι η AllNewz, η μια ΜΗ - Μη Κυβερνητική Οργάνωση (δυο φορές το ΜΗ, καλά διαβάσατε) όπως είναι η SaveGeaGroup (όχι ΜΚΟ συμβατή με τις κυβερνήσεις, αλλά ομάδα αληθινών ακτιβιστών), έλεγαν ΑΥΤΑ ακριβώς αλλά ΚΙ ΆΛΛΑ πολλά, ΤΟΤΕ... ήταν ΕΙΔΗΣΗ, ενώ για κάποιους ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ. Τώρα, λοιπόν, που μας φτάσατε τρέχοντας καταϊδρωμένοι, εμείς θα σας πάμε στα επόμενα κεφάλαια.
Ας τα πάρουμε με τη σειρά όπως παρουσιάζονται στους νεο-'πεφωτισμένους΄επιστήμονες του άρθρου:

Στις 31/03/2013, δηλαδή πριν εσείς "αρχίσετε τις έρευνες" (9) εμείς ήδη γράψαμε:
Χημικοί αεροψεκασμοί και σκόνη από την Αφρική. «Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού...» Και αφού εξηγούμε πως μπορεί να έρθει μέσω των ELF's του HAARP βάζουμε σχετικές φωτό και βίντεο που το αποδεικνύουν. Αλήθεια... ήμασταν "μάντεις" λέγοντας ότι ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ;;; Πως με απλές θεωρίες καταλήγουμε στα ΙΔΙΑ επιστημονικά συμπεράσματα με τα δικά σας, από άλλη σκοπιά φυσικά, αλλά κι ένα χρόνο ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΑΣ;

Στο άρθρο της SaveGeaGroup Ψεκασμοί, κουνούπια και σκόνη από την Αφρική - πως συνδιάζονται; θα δείτε ένα σύντομο βιντεάκι που εξηγεί την τοξικότητα της σκόνης που μεταφέρεται και στις Αμερικές. Κι ακόμα: Πως έρχεται αυτή η σκόνη από την Αφρική - Δείτε και ενημερώστε

Άρα δεν ανακαλύψατε καμία Αμερική, αλλά ΟΎΤΕ αποκαλύπτετε ότι η μεταφορά σκόνης ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΆΘΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΎ ΝΌΤΟΥ, αλλά ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ
Το ξέρουμε ότι σχετίζετε με αρρώστιες. Εσείς το ξέρετε ότι σχετίζεται με τη μείωση πληθυσμού; Ααα είναι στις επόμενες έρευνες. Είπαμε... προηγούμεθα!

Για την κλιματική σας την αλλαγή πάρτε να έχετε: Πως οι Ρόκφελερς 'εξαγοράζουν' την κλιματική αλλαγή - ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέες αποκαλύψεις για την απάτη της κλιματικής αλλαγής - Οι εγ-κλιματικές ενεργειακές προτάσεις του ΟΗΕ που θα επιβαρύνουν τους λαούς - Η κλιματική αλλαγή είναι καλή μπίζνα, λένε... - Όλα "Άνω - Κάτω" κι εμείς στη μέση ενός βρόμικου σχεδίου. Φτάνουν; Αν δεν φτάνουν θα σας γράψουμε κι άλλα...

Για την σαχαροποίηση της Αφρικής, πάλι πτου κα πρω... Έχουμε πει κι έχουμε δείξει δεκάδες φορές πως "κλέβουν" το νερό από την Αφρική και το μεταφέρουν στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα η μια να στραγγίζει, η δεύτερη να πνίγεται στις πλημμύρες.

Σύμπραξη σιωνιστών επιστημόνων; Δεν χρειάζεται να είσαι Εβραίος για να είσαι και σιωνιστής.

Τα περιμένουμε τα αποτελέσματα σας με αγωνία.... Όχι τίποτ' άλλο, αλλά να ξέρουμε πόσο θα μειωθεί το προσδόκιμο ζωής και ο ελληνικός πληθυσμός.
"Ανθρωπογενής δραστηριότητα";;; Ξέρετε... κι αυτοί που μας ψεκάζουν, αλλά και οι εντελοδόχοι τους, 'άνθρωποι' υποτίθεται ότι είναι και κάνουν ΑΥΤΗ τη δραστηριότητα... Αυτήν εννοείτε ή το ότι έχουμε αυτοκίνητο και τρώμε φασολάδα; 

Μήπως τις βιομηχανίες της ελίτ; Ααα... αυτές ανέλαβε πλέον να τις κλείσει ο Ομπάμα και συζητήθηκε και στη... λέσχη. Όσο χρήμα μάζεψαν τώρα επενδύεται στη γη και στα σπίτια μας. Δεν χρειάζεται άλλη βιομηχανική επανάσταση, πάμε για αποβιομηχανοποίηση και παγκόσμια πείνα λόγω της επερχόμενης στρατιάς ανεργίας. Τότε ούτε αυτοκίνητα θα μπορούν να έχουν αυτοί. Μόνο φασολάδα... Παράγει πολύ μεθάνιο, ε;

Απεμπλουτισμένο ουράνιο: ένας παράξενος τρόπος προστασίας των αμάχων Λιβύης - Αλήθεια, τέτοιο βρήκατε στη σκόνη ή δεν το ψάξατε; Μούγκα για ΑΥΤΗ την ανθρωπογενή δραστηριότητα....

Και όπως λένε και στο facebook... LOL LOL LOL

Αν περιμένουμε από τους μετεωρολόγους να μάθουμε τι γίνεται.... ΣΩΘΗΚΑΜΕ!!!! Πιο υποταγμένοι στο σύστημα πεθαίνεις! Γιατί, καλέ μου μετεωρολόγe, δεν μου μιλάς; - Πόσο ακόμα θα γελοιοποιείσαι ρε μετεωρολόγε; κλπ κλπ κλπ

Ποιοι άνεμοι είναι υπεύθυνοι για τη μεταφορά σκόνης είπαμε; Βοριάς και σκόνη από την Αφρική; (βίντεο)

Την έχουν πεθάνει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ στους χημικούς αεροψεκασμούς την Κρήτη, καθώς είναι και κοντά στην Αφρική, αλλά και στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, για να γίνεται η μεταφορά των εναέριων μαζών με αποτέλεσμα να υπάρχει ΚΑΙ αυξημένο ποσοστό αυτοκτονιών. Δεν φταίει για όλα το μνημόνιο...




Δεν ξέρω τι μετράτε εσείς που και πως, αλλά εμείς εδώ στο Βόλο διαθέτουμε καλύτερους επιστήμονες, γιατί τα βρίσκουν όλα μέλι-γάλα! Σήμερα με σκόνη από την Αφρική και με έναν ουρανό ασπριδερή μεταλλική λασπουριά, οι μετρήσεις του Παν. Θεσσαλίας έβγαλαν την τελειότερη ατμόσφαιρα!!!!







Κι αυτό το χούι, το απόκτησαν όταν στείλαμε γράμμα στην τοπική αρχή όπου ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΑΜΕ κάνοντας χρήση τα DATA τους, ότι τα αιωρούμενα σωματίδια ανεβαίνουν μετά από χημικούς αεροψεκασμούς! Να πόση ώρα χρειάζονται οι αεροψεκασμοί να φτάσουν στην ατμόσφαιρα μας! Έκτοτε, ο Βόλος ατμοσφαιρικά, έγινε ο επίγειος παράδεισος!!! Όλα καλά, δεν μας πιάνει ούτε τόση δα σκονίτσα, παρά μόνο... όταν ανάβουμε τα τζάκια μας.... τς τς τς... ΑΙΣΧΟΣ!!!

Κλείνοντας, για να μαθαίνετε αγαπητοί κύριοι της επιστημονικής κοινότητας και καλά μου μηντιοπαπαγαλάκια, όλος ο καυγάς γίνεται για το πάπλωμα. Όχι ποιος θα το πάρει, αλλά πόσοι δεν θα το χρειάζονται αφού θα έχουν εγκαταλείψει τούτον τον μάταιο κόσμο προς εκπλήρωση του σχεδίου που λέγεται μείωση πληθυσμού. Αυτός είναι ο επίλογος, αλλά και η εισαγωγή, αλλά και το θέμα μας ολόκληρο. Πως θα μειωθούμε, όχι γιατί δεν χωράμε, όχι γιατί δεν μπορούμε να τραφούμε, αλλά γιατί είμαστε δύσκολοι στον έλεγχο και μεγάλος μπελάς...

Έτσι η μεταφορά σκόνης από την Αφρική, είναι ένα ακόμα όπλο μαζικής καταστροφής, αργό αλλά αποτελεσματικό, ύπουλο και με πλαστό άλλοθι. Για τις Αμερικές και τις Ευρώπες....

Τώρα που είναι και καλοκαιράκι, κάντε ένα κόπο να δείτε την ταινία "Snowpiercer" και για να δροσιστείτε, αλλά και να δείτε το... τέλος της. Εκεί τα λέει όλα... η ταινία τουλάχιστον.

Α, ρε συνωμοσιολόγα AllNewz, είσαι κεφάλαια μπροστά από τους επιστήμονες και με μεγάλη χρονική διαφορά! Lol lol lol....


© AllNewz  (όροι χρήσης - Για αναδημοσίευση: αναφορά ιστολογίου με ΕΝΕΡΓΟ λινκ και υποχρεωτικά να διατηρηθούν όλα τα λινκς του κειμένου. Ευχαριστώ.)
...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/africaniki-skoni-to-neo-oplo-mazikis-katastrofis.html#sthash.5XJhigVQ.dpuf
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters