Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Βρέθηκαν κάδμιο και αρσενικό στην ατμόσφαιρα μεγάλων ελληνικών πόλεων και 1 χρόνο τώρα κανένα ΜΜΕ δεν ασχολείται.

Αυξημένες συγκεντρώσεις καδμίου και αρσενικού, σε σχέση με τα όρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εντόπισαν στην ατμόσφαιρα της Κοζάνης, από τα τέλη του 2010 μέχρι τα τέλη του 2011, τα μέλη επιστημονικής ομάδας του Τμήματος Γεωτεχνολογίας και Περιβάλλοντος του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με την τεχνική έκθεση του προγράμματος μετρήσεων που έγινε αποδεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, στην τελευταία του συνεδρίαση.


“Πρόκειται για ρύπους που έχουν απασχολήσει κατά καιρούς τις αστικές περιοχές ενώ έχουν καταγραφεί και σε πόλεις όπως η Θεσσαλονίκη» εξηγεί ο καθηγητής του ΤΕΙ, Σάκης Τριανταφύλλου, με αφορμή τα σχετικά δημοσιεύματα στον Τύπο της Κοζάνης. Σημειώνει, παράλληλα, ότι για τα συγκεκριμένα «συστατικά» των αιωρούμενων σωματιδίων «ενοχοποιούνται» η καύση ορυκτών καυσίμων, η μεταλλουργία, η φθορά των ελαστικών και των φρένων των αυτοκινήτων κατά τις οδικές μεταφορές αλλά και η αυθαίρετη καύση σκουπιδιών. Διευκρινίζει, ακόμη, ότι δεν αποκλείεται κάδμιο και αρσενικό να προϋπήρχαν στην ατμόσφαιρα της Κοζάνης, καθώς αναλύσεις δειγμάτων για τον εντοπισμό τους δεν είχαν γίνει πριν από το 2010.

“Κάδμιο και αρσενικό βρίσκουμε τα τελευταία χρόνια και στην ατμόσφαιρα της Θεσσαλονίκης» σχολιάζει η καθηγήτρια του τμήματος Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), Κωνσταντίνη Σαμαρά. Γνωστοποιεί, επίσης, ότι από τις αρχές του 2013 τέθηκε σε εφαρμογή η τέταρτη θυγατρική οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αναφέρεται στα παραπάνω και σε άλλα επικίνδυνα καρκινογόνα συστατικά.

«Το γεγονός αυτό καθιστά επιτακτική την κινητοποίηση των υπευθύνων αρχών ώστε να ξεκινήσουν μετρήσεις και αναλύσεις με τη μέθοδο που ορίζει η οδηγία καθώς έχει διαπιστωθεί ότι διαφορετικές μέθοδοι οδηγούν σε διαφορετικά αποτελέσματα. Έτσι στη συνέχεια, μετά από μια περίοδο προετοιμασίας, θα είναι εφικτή η θέσπιση των επίσημων ορίων σε ευρωπαϊκό επίπεδο» σχολιάζει η κ. Σαμαρά. Προς την κατεύθυνση αυτή, το ΑΠΘ έχει απευθυνθεί στο Δήμο Θεσσαλονίκης και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, που διατηρούν σταθμούς μέτρησης ατμοσφαιρικής ρύπανσης, προκειμένου να ξεκινήσουν εργαστηριακές αναλύσεις καθώς ρύποι όπως το κάδμιο και το αρσενικό δεν εντοπίζονται από τα αυτόματα όργανα των σταθμών αλλά μόνο από αναλύσεις στο εργαστήριο.

Για τις συγκεντρώσεις, πάντως, των εν λόγω συστατικών στον αέρα της Θεσσαλονίκης σχολιάζει ότι δεν διαφοροποιούνται ιδιαίτερα από εκείνες άλλων ευρωπαϊκών πόλεων, όπως το Μιλάνο και η Βιέννη.

“Σε κάθε περίπτωση το κάδμιο και το αρσενικό είναι από τα πιο επικίνδυνα συστατικά των αιωρούμενων σωματιδίων» προσθέτει. Στο ίδιο μήκος κύματος, ο κ. Τριανταφύλλου υπογραμμίζει ότι επιβάλλεται η παρακολούθηση τέτοιων συστατικών ώστε να λαμβάνονται μέτρα ενημέρωσης του κοινού και προστασίας των ευπαθών κοινωνικών ομάδων αλλά και για λόγους έγκαιρου εντοπισμού περιστατικών βιομηχανικών ατυχημάτων, ειδικά σε βιομηχανικές περιοχές όπως η Δυτική Μακεδονία.

Ωραίες οι εξηγήσεις σας και οι δικαιολογίες σας, αλλά όσοι έχουν ψαχτεί με τους χημικούς αεροψεκασμούς κι επίσης δεν είναι θύματα της επεξήγησης περί Γεωμηχανικής, έχουν κάνει τις αναλύσεις τους -είτε σε έδαφος είτε σώματος- κι έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν μας ψεκάζουν μόνο με αλουμίνιο και βάριο αλλά και πολλά άλλα, που δεν κολλάνε με την Γεωμηχανική. Μέσα σ’ αυτά τα πολλά ‘άλλα’ είναι το κάδμιο και το αρσενικό. Για κάντε, λοιπόν, ένα κόπο και συλλέξτε και δείγματα ΕΚΤΟΣ μεγαλουπόλεων, στην εξοχή, που δεν έχει λάστιχα αυτοκινήτων, ούτε είναι κοντά εργοστάσια και θα εκπλαγείτε!!!!!

Γιατί όλοι παραπονιούνται για τα περισσότερα από αυτά τα συμπτώματα μετά από δυνατούς αεροψεκασμούς;

thesecretrealtruth
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/kadmio-kai-arseniko-stin-atmosfaira.html#sthash.DRodptVh.dpuf

Η παγκόσμια βιβλιοθήκη της Google (ντοκιμαντέρ)

Το ντοκιμαντέρ «GOOGLE AND THE WORLD BRAIN», του βραβευμένου σκηνοθέτη Ben Lewis, είναι μια ταινία για την ιστορία του πιο φιλόδοξου σχεδίου της Google, την υπηρεσία Google Books και των ανθρώπων που προσπαθούν να το εμποδίσουν.
Η Google Books, είναι ένα πρωτοφανές πρόγραμμα της Google, που σκοπό έχει να αποτυπώσει ηλεκτρονικά όλα τα βιβλία, υλοποιώντας έτσι το όνειρο της ανθρωπότητας για μια παγκόσμια βιβλιοθήκη, η οποία σταμάτησε σ’ ένα δικαστήριο της Νέας Υόρκης το 2011, έπειτα από μια διεθνή εκστρατεία!

Μια ταινία για τα όνειρα, τα διλήμματα και τους κινδύνους του Διαδικτύου.

Πηγή ,  apocalypsejohn.com - See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/google-pagkosmia-bibliothiki.html#sthash.F6Lms7Uu.dpuf

Οι μηνύσεις προς τη Μέρκελ πέφτουν βροχή



Περισσότερες από 400 μηνύσεις για «εσχάτη προδοσία» έχουν υποβληθεί τις τελευταίες ημέρες εναντίον της Καγκελαρίου της Γερμανίας Μέρκελ, με την αιτιολογία ότι η πολιτική της για την προσφυγική κρίση περιορίζει την ίδια την ύπαρξη της Γερμανίας και αλλάζει την συνταγματική τάξη.


Σύμφωνα με την εφημερίδα «Die Tageszeitung» που αποκάλυψε το θέμα, καθημερινά κατατίθενται δεκάδες τέτοιες μηνύσεις – θα καταρρεύσουν ωστόσο πιθανότατα, ήδη κατά την προκαταρκτική εξέταση, καθώς η γερμανική νομοθεσία προβλέπει ότι η «έσχατη προδοσία» μπορεί να στοιχειοθετηθεί μόνο εφόσον ο δράστης ενεργεί «με βία ή μέσω της απειλής βίας».


Κάποιοι από τους μηνυτές επιχειρούν μεν να παρουσιάσουν τις προσφυγικές ροές ως μια «μορφή βίας», αλλά νομικά αυτό δεν στέκει, και η Ομοσπονδιακή Εισαγγελία δεν θα δρομολογήσει καν την τυπική διαδικασία.


Σύμφωνα με την εφημερίδα, πολλά από τα κείμενα των μηνύσεων έχουν σημαντικές ομοιότητες μεταξύ τους, ενώ ένα υπόδειγμα εγγράφου έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του περιοδικού της λαϊκιστικής δεξιάς «compact». Σε αυτό γίνεται λόγος για «σενάρια αποκάλυψης (…) τα οποία θα μπορούσαν να φέρουν εντός ενός έτους το τέλος της Γερμανίας».


Ανάλογες μηνύσεις εναντίον της κυβέρνησης υποβάλλονται σχετικά συχνά, με πιο πρόσφατη αφορμή την πολιτική διάσωσης του ευρώ, ενώ πολίτες που πρόσκεινται στην αριστερά έχουν υποβάλει μηνύσεις, μεταξύ άλλων για την συνεργασία του Βερολίνου με την αμερικανική υπηρεσία NSA και την συμφωνία ελεύθερου εμπορίου TTIP.



Πηγή: olympia.gr ,  ellaniapili
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/miniseis-pros-merkel.html#sthash.Y8QSP1h1.dpuf

Το δαχτυλίδι του Γύγη



Ο Σωκράτης σε ένα διάλογο της Πολιτείας με τον Γλαύκωνα, αδερφό του Πλάτωνα, ισχυρίστηκε ότι η δικαιοσύνη πρέπει να επιδιώκεται όχι μόνο διότι αποφέρει οφέλη, αλλά και γιατί ως προς την ουσία της είναι κάτι καλό. Τότε του διηγήθηκε την ιστορία για κάποιον Γύγη.


Ο Γύγης ήταν πρόγονος του Λυδού. Ηταν βοσκός στην υπηρεσία του βασιλιά της Λυδίας και μια φορά, ύστερα από μια μεγάλη μπόρα και σεισμό, σκίστηκε η γη κ' έγινε ένα χάσμα στο μέρος ακριβώς που έβοσκε. Αυτός από περιέργεια κατέβηκε μέσα, όπου βλέπει, καθώς διηγούνται, και άλλα θαυμάσια πράγματα κ' ένα άλογο, που είχε στα πλευρά του κάτι παραθυράκια· σκύφτει λοιπόν και βλέπει μέσα από κει ένα νεκρό, μα, καθώς φαίνονταν, πολύ μεγαλύτερο από συνηθισμένο άνθρωπο και που τίποτε άλλο δε φορούσε παρά ένα χρυσό δαχτυλίδι στο χέρι, που του το πήρε και βγήκε έξω.

Όταν κατόπι μαζευτήκανε οι βοσκοί, όπως συνήθιζαν κάθε μήνα, να δώσουν αναφορά στο βασιλέα για τα κοπάδια του, ήρθε και κείνος με το δαχτυλίδι στο χέρι· καθώς λοιπόν κάθονταν με τους άλλους, έτυχε να στρέψη την πέτρα του δαχτυλιδιού από το μέσα μέρος κι αμέσως έγινε άφαντος στους άλλους, που βρίσκονταν εκεί κι άρχισαν να μιλούν γι' αυτόν σα να ήταν φευγάτος. Εκείνος παραξενεύτηκε και ψηλαφητά γύρισε πάλι το δαχτυλίδι προς το έξω μέρος, κι αμέσως έγινε φανερός.

Κι αφού το παρατήρησε αυτό, ξαναδοκίμαζε το δαχτυλίδι, αν έχη πραγματικώς αυτή τη δύναμη, όταν το στρέφη από τη μέσα μεριά να χάνεται από τα μάτια των άλλων, και όταν προς τα έξω να παρουσιάζεται πάλι· αφού το βεβαιώθηκε ενήργησε να πάη κι αυτός με τους άλλους βοσκούς, που ήταν να δώσουν τους λογαριασμούς στο βασιλέα, και κει τα κατάφερε να τα ψήση με τη βασίλισσα κι αφού μαζί οι δυο των σκοτώνουν το βασιλιά, παίρνει, αυτός το θρόνο.

Αν λοιπόν υπήρχαν δυο τέτοια δαχτυλίδια και φορούσε το ένα ο δίκαιος και το άλλο ο άδικος, κανείς δε θα βρίσκονταν, καθώς ήθελε φανή, με τόσο ατσαλένιο χαρακτήρα, που να διατηρηθή στη δικαιοσύνη και να έχη τη γενναιότητα να το κράτηση και να μη βάλη το χέρι του στα αγαθά των άλλων, ενώ θα είχε την εξουσία κι από την αγορά να παίρνη ό,τι ήθελε και μέσα στα ξένα σπίτια να μπαίνη και να έρχεται σε σχέσεις μ' οποίον ήθελε, και να σκοτώνη τον ένα και να γλυτώνη τον άλλο από τη φυλακή, κι όλα τα πάντα να κάνη σα θεός μέσα στους ανθρώπους. Και γενικά τίποτα διαφορετικό δε θα 'κανε από τον άλλο τον άδικο, αλλά κ' οι δυο τους τον ίδιο το δρόμο θα 'παιρναν.

Τίποτα λοιπόν δε θα μπορούσε να αποδείξη καλύτερ' απ' αυτό το παράδειγμα, πως κανείς δεν είναι δίκαιος από ευχαρίστησή του, μα από ανάγκη, επειδή δεν είναι πράγμα αφ' εαυτού του καλό, κι που κανείς νομίζει πως είναι ικανός να αδική, αδικεί. Γιατί κάθε άνθρωπος πιστεύει, και πολύ δίκαια, καθώς θα πουν όσοι υποστηρίζουν αυτό το λόγο, πως πολύ περισσότερο τον ωφελεί η αδικία παρά η δικαιοσύνη· κι αν κανείς, που έπαιρνε τέτοια εξουσία, δε θα 'θελε ποτέ ν' αδικήση μηδέ να βάλη χέρι σε ξένο πράγμα, θα τον περνούσαν για τον πιο κακομοιριασμένο και ανόητο όλοι όσοι έχουν αίσθηση· το πολύ να τον επαινούν στα φανερά και να γελούν έτσι ο ένας τον άλλο, από φόβο μην πάθουν τίποτα κ' οι ίδιοι.


Πλάτων. Πολιτεία. (Βιβλίο Β) 359d-360d - master-lista
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/to-daxtylidi-tou-gigi.html#sthash.fPtV2z7T.dpuf

Τρεις τρόποι για να μείνετε αφυπνισμένοι σε έναν κόσμο που κοιμάται

Με ποιον τρόπο θα έχουμε ευημερία σε μια κοινωνία που έχει σχεδιαστεί για να μας κρατάει κοιμισμένους; Ο κόσμος μας είναι σχεδιασμένος σκόπιμα για να μας κρατάει αποσπασμένους και αποξενωμένους από τους άλλους.

Ποιος έχει ακούσει για έναν κόσμο όπου όταν μπαίνει σε ένα λεωφορείο κάνει ομαδικές συζητήσεις με όλους τους επιβάτες; Ή όπου όταν περπατάει στον δρόμο μπορεί να δει και να νιώσει την έμφυτη σύνδεση με όλους τους άλλους και να μπορεί να επικοινωνεί μαζί τους με ευκολία; Στον κόσμο μας υπάρχει μια βαθιά κατανόηση πως όλοι είμαστε ένα, οπότε κανείς δεν είναι ξένος. Όλοι αποτελούμε μέρος όλων των υπολοίπων.

Μέχρι να μπορέσουμε να συνυπάρχουμε συλλογικά σε αυτή την πραγματικότητα, μπορείτε:

Να μαθαίνετε

Μελετήστε, ερευνήστε, εξερευνήστε. Ποια θέματα σας ενδιαφέρουν; Υπάρχουν πάρα πολλά θέματα μέσα στα πλαίσια της πνευματικότητας για τα οποία μπορείτε να βρείτε πληροφορίες. Εξωγήινοι, τσάκρα, ενέργεια, συμπαντικοί νόμοι, ανθρώπινη σύνδεση, ακόμα και η επιστήμη και η τεχνολογία αποτελούν «πνευματικά» θέματα.

Υπάρχει τεράστια ποσότητα πληροφοριών στο internet, αλλά και πάρα πολλή παραπληροφόρηση. Το σημαντικό είναι να μπορείτε να διακρίνετε την αλήθεια από τα κραυγαλέα ψέματα.

όσο πιο πολύ διαβάζετε, τόσο περισσότερα κομμάτια του παζλ βάζετε στη θέση τους και τόσο περισσότερη από την ευρύτερη εικόνα μπορείτε να δείτε. Όλα έχουν να κάνουν με το τι συνηχεί με εσάς. Αφουγκραστείτε τις αλήθειες οι οποίες σας ελκύουν γιατί αυτό συμβαίνει για κάποιον λόγο.

Να απλώνετε τη γνώση σας


Αυτό σημαίνει να είσαστε άνθρωποι – η σύνδεση! Όχι να διδάσκετε τους άλλους κάτι επειδή ξέρετε κάποιες μυστικές πληροφορίες τις οποίες εκείνοι δεν ξέρουν, αλλά να μοιράζεστε τις εμπειρίες σας. Μοιραστείτε αυτά που γνωρίζετε, μοιραστείτε τις ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ αλήθειες και τη σοφία σας με όσους έχουν τη διάθεση να ακούσουν. Το να βρείτε ανοιχτόμυαλους ανθρώπους σε μια κλειστή κοινωνία είναι μεγάλη υπόθεση. Αν έχετε φίλους ή οικογένεια στην οποία μπορείτε να μιλήσετε για τα ενδιαφέροντά σας στη νέα εποχή, αυτό είναι δώρο.

Όταν εγώ άρχισα να αφυπνίζομαι, απολάμβανα να μιλάω με τους φίλους μου για όλα αυτά τα τρελά πράγματα τα οποία μάθαινα.

Είχα μόλις αρχίσει να ανακαλύπτω πράγματα σχετικά με τα πολυδιαστασιακά όντα και κατανοούσα τη βασική δομή η οποία δημιουργεί την πραγματικότητά μας. Το να μπορώ να μοιράζομαι αυτή τη γνώση ήταν απίστευτα υποστηρικτικό και βοήθησε πολύ στην αφύπνισή μου.

Μιλήστε στους αγαπημένους σας ανθρώπους, μιλήστε ανώνυμα μέσα από το internet, απλά απελευθερώστε με κάποιον τρόπο την ενέργειά σας πριν συσσωρευτεί πάρα πολλή! Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να μάθετε και χρειάζεται να τα εξερευνήσουμε όλοι μαζί.

Να δημιουργήσετε

Με τη γνώση που έχετε αποκομίσει και το πάθος που έχει συσσωρευτεί μέσα σας – δημιουργήστε κάτι! Συνεργαστείτε με ομοϊδεάτες σας για να δημιουργήσετε τα θεμέλια για το νέο κόσμο. Με αυτό τον τρόπο θα παραμείνετε αφυπνισμένοι και θα αφυπνίσετε κι άλλους ανθρώπους σε έναν κόσμο που σας αποκοιμίζει.

Σκεφτείτε την οικολογία, τον παγκόσμιο μετασχηματισμό, την μόλυνση και τις δημιουργίες που μπορείτε να κάνετε με άλλους. Τι είναι αυτό που σας ελκύει και τι αντίκτυπο θέλετε να έχετε εδώ στη Γη;

Όσο περισσότερο διευρύνετε την κατανόησή σας, τόσο περισσότερο απλώνεστε και κάνετε συνδέσεις έλκοντας ομοϊδεάτες κι έτσι θα ανακαλύψετε ποιοι θέλουν να κάνουν τα ίδια πράγματα με εσάς.

Όσο εξαπλώνονται αυτές οι συνδέσεις τόσο αυτή η συνειδητή επίγνωση αγγίζει περισσότερους ανθρώπους. Όταν μπορέσει ικανός αριθμός ανθρώπων να ανοίξει τα συστήματα πεποίθησής του, η μετάβαση από έναν κόσμο που κοιμάται σε έναν αφυπνισμένο κόσμο θα γίνει πιο εύκολη. Πρόκειται για μια διαδικασία κατά την οποία ο καθένας μας διευρύνει την επίγνωσή του ώστε να μπορέσουμε να αποδεχθούμε νέες ιδέες μέχρι να ενθυμηθούμε πως είμαστε απείρως ισχυροί δημιουργοί οι οποίοι έχουν μια ανθρώπινη εμπειρία.


awakengr.com
...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/treis-tropoi-na-meinete-afypnismenoi.html#sthash.j5hY0i9L.dpuf

Στο βασίλειο του Κρόνου - Ο Πελασγικός αποικισμός της Αμερικανικής Ηπείρου (video)

Ο Πελασγικός αποικισμός της Αμερικανικής Ηπείρου Κύκλος Β' Εκπομπή Θ' 

Ο Αδριανός Μπεζουγλωφ με τους Δρ Σταύρο Δωρικό & Δρ Κωνσταντίνο Χατζηγιαννάκη 

Μουσική: Τάκης Ταφ Παραγωγή Studio Ναυσίνοος 2015 




master-lista
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/basileio-kronou-pelasgikos-apeikismos-amerikis.html#sthash.QL1wkFay.dpuf

Τι είναι αυτό που το σύμπαν θέλει να σου πει πραγματικά;


Δεν πάει πολύς καιρός που έχασα έναν πολύ νέο και αγαπημένο φίλο, πολύ νωρίς. Και το μικρό ξενοδοχείο σε ένα νησί των Δωδεκανήσων όπου εδώ και χρόνια μου αρέσει να αποσύρομαι για να βρω γαλήνη, σοφία, γιατρειά και καθοδήγηση, κάηκε ολοσχερώς. Όταν οι τραγωδίες συσσωρεύονται η μία πάνω στην άλλη, είναι φυσικό να ψάχνουμε να βρούμε νόημα και απεγνωσμένα να προσπαθούμε να βρούμε απαντήσεις στο «Γιατί;»

Υπάρχει μια φιλοσοφία στους πνευματικούς κύκλους ότι οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μας – τα υπέροχα πράγματα, αλλά και τα φρικτά – όλα συμβαίνουν με έναν σκοπό. Λένε ότι τα πάντα στην ζωή σου, τα δημιουργείς ο ίδιος. Τα καλά, τα κακά, τα άσχημα – όλα εξαρτώνται από εσένα.

Η διδασκαλία αυτή υποδηλώνει ότι τα όλα όσα αντικατοπτρίζονται στη ζωή μας είναι αποτέλεσμα των επιθυμιών μας (συνειδητά ή ασυνείδητα). Όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως εμείς θέλουμε, είναι επειδή το σχέδιο του υποσυνείδητου στην πραγματικότητα επιθυμεί αυτό που εμείς νομίζουμε ότι δεν θέλουμε.

Με άλλα λόγια, μπορεί να νομίζουμε ότι θέλουμε να συναντήσουμε τον έρωτα της ζωής μας, ή μπορεί να ελπίζουμε ότι θα θεραπεύσουμε μια ασθένεια, αλλά αν κάποιος μπορούσε να "διαβάσει" τον υποσυνείδητο νου, θα ανακάλυπτε ότι σε ένα βαθύ επίπεδο, στην πραγματικότητα θα φοβόμαστε να ερωτευτούμε επειδή στο παρελθόν είχαμε απογοητευτεί, ή ότι η ασθένεια ικανοποιεί μια βασική ανάγκη για ξεκούραση ή ελευθερία από μια τοξική δουλειά.

"Περίμενε!" Λέτε. "Αλλά εγώ πραγματικά θέλω να βρω Τον Ένα!" Υπονοείς ότι στην πραγματικότητα δεν θέλω μια σχέση;

Ναι και όχι. Αυτοί που προωθούν την άποψη αυτή δεν εννοούν ότι συνειδητά θέλετε μια μίζερη ερωτική ζωή. Λένε ότι υποσυνείδητα θέλετε να αποφύγετε μια σχέση, και επειδή το υποσυνείδητό σας έχει τον έλεγχο κατά το 95 τοις εκατό του χρόνου, αυτό θα σαμποτάρει αυτό που το συνειδητό μυαλό σας θέλει να δημιουργήσει.

Θεωρώ ότι αυτή η άποψη με ελκύει και ταυτόχρονα με κάνει να αισθάνομαι άβολα.

Τα καλά νέα είναι ότι αν αυτό είναι αλήθεια και όλα στην πραγματικότητά μας είναι άμεσα συνδεδεμένα με το υποσυνείδητο σχέδιο μας, τότε δεν είμαστε θύματα! Έχουμε την εξουσία!
Αν είμαστε άρρωστοι, ή χωρίς καθόλου χρήματα, ή έχουμε πληγωθεί ερωτικά, τότε θα πρέπει να είμαστε σε θέση απλά να αλλάξουμε το σχέδιο επαναπρογραμματίζοντας το συνειδητό και υποσυνείδητο νου, κάτι που είμαστε ολοένα και περισσότερο σε θέση να κάνουμε μέσω των τεχνικών της ενεργειακής ψυχολογίας.

Έχω δει και προσωπικά βιώσει φαινομενικά θαυματουργά αποτελέσματα από εκείνους που χρησιμοποιούν αυτές τις τεχνικές για να καταπολεμήσουν τον καρκίνο ή να αντιμετωπίσουν οικονομικά προβλήματα ή να κάνουν ένα όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Έτσι, αυτό κατά κάποιο τρόπο μοιάζει να είναι υπέροχο. Θεραπεύστε το υποσυνείδητο σχέδιο, και voila! Συναντάτε τον έρωτα της ζωής σας. Ο καρκίνος εξαφανίζεται. Η επιχείρησή σας απογειώνεται.

Αν έτσι έχουν τα πράγματα, θα έπρεπε να είμαστε πάντα σε θέση να ελέγχουμε τα αποτελέσματα στη ζωή μας και να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Το μήνυμα είναι "Μπορείς να έχεις την τέλεια ζωή! Ό,τι επιθυμείς, μπορείς να το έχεις! - εφ 'όσον κάνεις περισσότερα. Προσπάθησε περισσότερο. Αν δεν έχεις ό, τι θέλεις, είναι αποκλειστικά δικό σου λάθος ... και μπορείς να το αλλάξεις".

Όμως αυτό ακούγεται σαν μια ακόμη στρατηγική για το πώς να πάρεις αυτό που θέλει το εγώ, ένα πνευματικό κόλπο για να ελέγχουμε το Σύμπαν. Η άποψη αυτή μου φαίνεται επίσης σκληρή.

Ο φίλος που μόλις πέθανε άφησε πίσω του την 30-κάτι ετών χήρα του, και η οποία υπήρξε η αγαπημένη του για περισσότερο από μια δεκαετία. Μήπως αυτό σημαίνει ότι υποσυνείδητα ήθελε να χάσει τον άντρα της; Ή ότι άθελά του ευχόταν να πεθάνει ; Μήπως οι άνθρωποι που έμεναν στο ξενοδοχείο υποσυνείδητα επέλεξαν να προσελκύσουν την πυρκαγιά στο συλλογικό τους σπίτι;

Μια τέτοια άποψη δεν ακούγεται καλοπροαίρετη, ή ότι εμπεριέχει αγάπη, ούτε σταγόνα. Και φαίνεται αλαζονικό να θεωρούμε ότι έχουμε την παραμικρή ιδέα για το πώς λειτουργούν τα πνευματικά μυστήρια του Σύμπαντος. Επί πλέον, πώς μπορούμε να ισχυριζόμαστε ότι είμαστε πνευματικοί αν δεν είμαστε βαθιά ριζωμένοι στην συμπόνια, ικανοί να είμαστε με τον πόνο του άλλου ως πηγή παρηγοριάς, ειδικά όταν είμαστε φοβισμένοι, πληγωμένοι, πενθούμε, και προβληματισμένοι σχετικά με το γιατί συμβαίνουν τα επώδυνα πράγματα;

Τι και αν είμαστε αρκετά ταπεινοί για να αναγνωρίσουμε ότι ο τρόπος που λειτουργεί το σύμπαν είναι ένα μεγάλο μυστήριο; Σίγουρα δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι ξέρω πώς να εξηγήσω την αιτία και το αποτέλεσμα της 3διάστατης πραγματικότητας.

Τι και αν είμαστε όλοι εδώ για κάποιο απροσδιόριστο σκοπό, και οι ψυχές μας είναι εδώ για να μάθουν ένας Θεός-ξέρει-τι, και το Σύμπαν συνωμοτεί για να μας λούσει με ευλογίες ... αλλά αυτές οι ευλογίες μπορεί να μην είναι μέσα σε πακέτα με ωραίο περιτύλιγμα;

Τι αν οι επιθυμίες και οι ευχές μας έχουν δεόντως επισημανθεί, αλλά σε κάποια αόρατη σφαίρα, οι ψυχές μας συνεργάζονται με μια σοφή, Συμπαντική Νοημοσύνη που συμμετέχει στην ενορχήστρωση της πραγματικότητά μας, ώστε να μπορέσουμε να μάθουμε ακριβώς αυτό για το οποίο είμαστε εδώ για να μάθουμε ώστε να μπορέσουμε να πλησιάσουμε οτιδήποτε είναι αυτό που αποκαλούμε Θεό, έτσι ώστε να μπορέσουμε να γίνουμε πιο καλοπροαίρετοι, πιο συμπονετικοί, πιο ήπιοι, πιο ταπεινοί, και να προσφέρουμε περισσότερη άνευ όρων αγάπη;

Ίσως δεν μπορούμε πάντα να έχουμε αυτό που θέλουμε, αλλά με κάποιο τρόπο, παίρνουμε αυτό που χρειαζόμαστε;

Δεν ξέρω πως λειτουργούν αυτά τα πράγματα. Αλλά σήμερα πλέον θέτω περισσότερες ερωτήσεις από όσες τολμώ να απαντήσω.

Το μόνο που μπορώ να συμπεράνω είναι ότι, όταν πρόκειται για πνευματικές διδασκαλίες σαν αυτή, θα πρέπει να κρατάμε τις απόψεις μας ελαφρά τη καρδία. Να είστε περίεργοι. Να αναρωτιέστε. Να είστε πρόθυμοι να συμμετάσχετε στη συν-δημιουργία της πραγματικότητας. Να παραμένετε ταπεινοί. Να παραμένετε ανοικτοί στο δέος.

Αν τα πράγματα πάνε όπως τα θέλετε, νοιώστε ευγνωμοσύνη με όλη σας την καρδιά. Και αν όχι, να είστε εξαιρετικά τρυφεροί με την καρδιά σας. Βρείτε τα δώρα στις δυσκολίες χωρίς να κατηγορείτε τον εαυτό σας ή να πνίγεστε στη θυματοποίηση, αλλά να είστε επίσης ευγενικοί και να αναγνωρίζετε ότι είναι δύσκολο να είναι κανείς άνθρωπος, και ότι όλοι κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε.

Αν μη τι άλλο, να είστε συμπονετικοί με όλα τα πλάσματα. Συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας.
Να ΕΙΣΤΕ αγάπη.

Kate Minogianni
awakengr.com
...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/ti-einai-auto-pou-to-sympan-thelei-na-sou-pei-pragmatika.html#sthash.AVL0hsKE.dpuf

ΣΥΡΙΖΑ: Μύθος το αλβανικό έπος, απλή διέλευση η εισβολή των Ιταλών

Μετά το συνωστισμό της Ρεπούση μας προέκυψε νέος… Ρεπούσης, αυτή τη φορά για το αλβανικό έπος. Η εφημερίδα Αυγή, κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύει άρθρο όπου το στέλεχος του κόμματος, Νάσος Θεοδωρίδης, χαρακτηρίζει το Αλβανικό έπος «μύθο» και ότι η Ελλάδα μπήκε σε ένα 

ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Ότι υπήρχαν λιποτάκτες που εκτελέστηκαν, ότι ο πόλεμος στα βουνά ήταν ταξικός αφού εκεί πολεμούσαν οι φτωχοί ενώ κάποιοι άλλοι βρίσκονταν στα πολυτελή ξενοδοχεία της Αθήνας και άλλα τέτοια.

Αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο: Υποστηρίζω ότι η εμπλοκή της Ελλάδας σε αυτό το σφαγείο θα έπρεπε να είχε αποφευχθεί. Η 28η Οκτωβρίου δεν σήμαινε ούτε την «ενότητα» ούτε «το μεγαλείο του έθνους», αλλά την είσοδο της Ελλάδας σε ένα παγκόσμιο ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Η άγρια σύγκρουση που ξετυλίχτηκε πάνω στα βουνά της Ηπείρου και της Αλβανίας έδειξε ανάγλυφα την ταξική της φύση. Στις πρώτες γραμμές φτωχοί άνθρωποι, πέθαιναν από τη γάγγραινα, έλιωναν από την ψείρα, περίμεναν απελπισμένα τροφή. Πιο πίσω οι αξιωματικοί με τις ορντινάντσες τους έδιναν τις διαταγές. Και ακόμα πιο πίσω, στα πολυτελή ξενοδοχεία της Αθήνας, ο αρχιστράτηγος Παπάγος και το επιτελείο της «Αυτού Μεγαλειότητας»…

Και συνεχίζει λέγοντας ότι η μορφολογία του εδάφους και η ανετοιμότητα των Ιταλών, κι όχι ο ηρωισμός των Ελλήνων φαντάρων, ήταν αυτά που έδωσαν τη μάχη.

Προφανώς ο στόχος του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ είναι να προκαλέσει αμφισβητώντας το αλβανικό έπος την ημέρα της εθνικής εορτής. Δεν ξέρουμε αν το κάνει κατά παραγγελία από τον Τσίπρα ή λόγω της προσπάθειάς του να αυτοπροβληθεί ως μεγάλος ιστορικός αναλυτής.


Η εφημερίδα Αυγή, κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύει άρθρο όπου το στέλεχος του κόμματος, Νάσος Θεοδωρίδης, χαρακτηρίζει το Αλβανικό έπος «μύθο» και ότι η Ελλάδα μπήκε σε ένα ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειώσουμε ορισμένα σημεία με αφορμή το άρθρο του.

Κατ” αρχάς κάθε αγώνας έχει και ταξικά στοιχεία ωστόσο στην περίπτωση του Ελληνοϊταλικού πολέμου στη Βόρεια Ήπειρο και την Αλβανία αυτό που επικράτησε ήταν το εθνικό στοιχείο, όπου εθνικό όχι αυτό που πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή. Ήταν η αγάπη για την πατρίδα και η πίστη ότι δεν μπορεί κανείς να περάσει από την Ελλάδα κάνοντας παρέλαση. Αυτό κινητοποίησε χιλιάδες φτωχούς Έλληνες να πάρουν τα όπλα. Ευτυχώς ζουν ακόμη πατεράδες και παππούδες μας για να μας διηγηθούν τον ενθουσιασμό της χώρας και την εθνική ενότητα για την αντιμετώπιση του κινδύνου.

Προφανώς δε γινόταν κανένα πάρτι στα βουνά. Προφανώς οι ψείρες, η φτώχεια, η πείνα και το κρύο κάνουν τον άνθρωπο να λυγίσει. Προφανώς και θα υπήρχαν λιποτάκτες. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, ούτε αντέχουν το ίδιο. Ας ρωτήσουν πολλούς δηλωσίες αριστερούς για να μάθουν.

Και προφανώς στους πολέμους πηγαίνουν οι χαμηλότερες κοινωνικές τάξεις. Σε κανέναν πόλεμο δεν ήταν στην πρώτη γραμμή οι αριστοκράτες και οι αστοί. Αυτό τι σημαίνει; Ότι το αλβανικό έπος δεν εξέφραζε την ενότητα του ελληνικού λαού επειδή κάποιοι στρατηγοί ήταν στην Αθήνα;

Μας λέει η στελεχάρα του ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι μύθος το αλβανικό έπος διότι δε νίκησαν οι Έλληνες. Έχασαν οι Ιταλοί λόγω της ανετοιμότητάς τους και της μορφολογίας του εδάφους. Δηλαδή επειδή οι Ρώσοι εκμεταλλεύτηκαν το βαρύ χειμώνα και νίκησαν τους ναζί, αυτό δε σημαίνει ότι πολέμησαν ηρωικά αλλά όλα τα έκαναν τα… χιόνια.

Επίσης, το άρθρο αναφέρει ότι το τελεσίγραφο του Μουσολίνι ήταν μια… απλή διέλευση των Ιταλικών δυνάμεων από την Ελλάδα, κι άρα η χώρα μας θα μπορούσε να είχε αποφύγει τον πόλεμο. Κι ότι φταίει ο εθνικιστικός παροξυσμός για τη… σύμπλευση του ελληνικού λαού με τον Μεταξά.

Μα ποιος χέστηκε για τον Μεταξά κύριε; Ο ελληνικός λαός όταν του είπαν ότι έχουμε πόλεμο δε σκέφτηκε αν ήταν απλή διέλευση. Τα σύνορά του ήθελε να φυλάξει. Αν για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι απλή διέλευση ας αφήσουμε τους Τούρκους να κάνουν μια τέτοια… απλή διέλευση μέχρι το Σύνταγμα.
Θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς απλή διέλευση και την εισβολή των Σοβιετικών στο Αφγανιστάν ή των Αμερικανών στο Ιράκ, κι έτσι τίποτε δεν θα ήταν πόλεμος και κανείς δεν θα σκοτωνόταν.

Με τη λογική αυτή φυσικά ο αδύναμος θα άφηνε τον ισχυρό να εισβάλει στη χώρα του και δεν έγινε και τίποτε βρε αδερφέ. Μια απλή εισβολή.
Κι έτσι, θα σβήναμε με μια μονοκονδυλιά το αλβανικό έπος, τους Έλληνες που πολέμησαν σαν ήρωες Ιταλούς και Γερμανούς, την εθνική αντίσταση. Γιατί να κάνουν αντίσταση, μια απλή διέλευση των ναζί ήταν.

Το άρθρο που προκάλεσε σάλο έφερε και ανακοίνωση της ΝΔ. η οποία ρωτά τον Αλ. Τσίπρα: «Συμφωνεί ή όχι με όσα δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα του κόμματος «ΑΥΓΗ», γραμμένα από στενό του συνεργάτη και χαρακτηρίζουν «μύθο» το αλβανικό έπος;

Συμφωνεί ή όχι με το άρθρο που υποστηρίζει πως πολλοί Έλληνες στρατιώτες λιποτάκτησαν και δεν ήταν το φρόνημα των Ελλήνων και η θέλησή τους που οδήγησε στη μεγάλη νίκη, αλλά το ότι οι Ιταλοί ήταν ανέτοιμοι και η μορφολογία του εδάφους ευνοϊκή;

Συμφωνεί ή όχι με το γνωστό στέλεχός του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Θεοδωρίδη, που απαιτεί μάλιστα να αλλάξουν τα σχολικά βιβλία για να αποκατασταθούν τα «ψεύδη»; Ο κ. Τσίπρας ας αποδοκιμάσει, πρώτα, εμπράκτως τις ακραίες συνιστώσες του και ύστερα ας επικαλεστεί το παράδειγμα του έπους του 1940- 41, που έκανε όλον τον πλανήτη να λέει πως «οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες».

Πάντως, το άρθρο πήρε την πρώτη απάντηση από άλλο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τον Γιάννη Χατζηαντωνίου ο οποίος όπως χαρακτηριστικά σημείωνε με αφορμή το άρθρο του Νάσου Θεοδωρίδη «Η ελληνική κοινωνία χρειάζεται νέο πολιτικό υποκείμενο. Ένα νέο, πατριωτικό, δημοκρατικό και ριζοσπαστικό κόμμα της Αριστεράς, ηγεσία των εθνικών και κοινωνικών αγώνων του λαού. Απόψεις όπως αυτή του Ν.Θ., σεβαστές ως ιδιαιτερότητα, είναι απόψεις που δεν μπορούν να είναι απόψεις ενός κόμματος που διεκδικεί να καθορίζει τη μοίρα του λαού και το μέλλον της χώρας».

Το άρθρο της Αυγής
69 χρόνια μετά την τραγωδία του θανάτου και της αναπηρίας δεκάδων χιλιάδων φαντάρων, έχει έρθει η ώρα για μια ψύχραιμη ιστορική αποτίμηση που να απαντάει στο ερώτημα αν τελικά βγήκε κερδισμένη η ελληνική κοινωνία από μια εξ αντικειμένου σύμπλευση με το φασιστικό καθεστώς Μεταξά στην οποία οδηγήθηκε από τον εθνικιστικό παροξυσμό της εποχής, προκειμένου να αποτραπεί η απλή διέλευση ενός άλλου φασιστικού στρατού, με μόνο επιχείρημα ότι ο δεύτερος στρατός ήταν «ξένος» (αλλά εξίσου φασιστικός). Υποστηρίζω ότι η εμπλοκή της Ελλάδας σε αυτό το σφαγείο θα έπρεπε να είχε αποφευχθεί. Η 28η Οκτωβρίου δεν σήμαινε ούτε την «ενότητα» ούτε «το μεγαλείο του έθνους», αλλά την είσοδο της Ελλάδας σε ένα παγκόσμιο ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Η άγρια σύγκρουση που ξετυλίχτηκε πάνω στα βουνά της Ηπείρου και της Αλβανίας έδειξε ανάγλυφα την ταξική της φύση. Στις πρώτες γραμμές φτωχοί άνθρωποι, πέθαιναν από τη γάγγραινα, έλιωναν από την ψείρα, περίμεναν απελπισμένα τροφή. Πιο πίσω οι αξιωματικοί με τις ορντινάτσες τους έδιναν τις διαταγές. Και ακόμα πιο πίσω, στα πολυτελή ξενοδοχεία της Αθήνας, ο αρχιστράτηγος Παπάγος και το επιτελείο της «Αυτού Μεγαλειότητας»…

Υπάρχουν πολλοί μύθοι για τον ελληνοϊταλικό πόλεμο. Ο πρώτος είναι ότι οι φαντάροι μας με εφ” όπλου λόγχη στείλανε τους δειλούς εχθρούς στα βάθη της Αλβανίας. Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Ο ελληνικός στρατός ήταν προετοιμασμένος γι” αυτή τη σύγκρουση. Ήδη από την άνοιξη1939 το Γενικό Επιτελείο Στρατού είχε καταστρώσει ανάλογα σχέδια. Και από τον Ιούνη 1940 ο ελληνικός στρατός βρισκόταν ουσιαστικά σε κατάσταση «μυστικής επιστράτευσης». Στα σχολικά βιβλία και στα πατριωτικά αφιερώματα η «θέληση» και το «φρόνημα» ήταν ο αποφασιστικός παράγοντας για το «έπος της Αλβανίας». 

Η αλήθεια είναι ότι ήταν η μορφολογία του εδάφους, το βεβιασμένο της ιταλικής επίθεσης -με όλες τις δυσκολίες ανεφοδιασμού από τα ακατάλληλα λιμάνια της Αλβανίας- και μια πολύ ισχυρή ελληνική στρατιωτική μηχανή.
Επίσης αποκρύπτεται ότι υπήρχαν πολλοί που αρνούνταν να υποταχτούν σε αυτήν τη χαρούμενη εικόνα της «εθνικής πανστρατιάς». Δεν είναι τυχαίο ότι ο Θ. Χατζής, μετέπειτα γραμματέας του ΕΑΜ αναφέρει στις αναμνήσεις του ότι στις αρχές Νοέμβρη εκτελέστηκαν επί λιποταξία τέσσερις φαντάροι του συντάγματός του, επειδή είχαν λείψει μόνο μια μέρα και ξαναγύρισαν: «Απογοήτευση και πένθος έπεσε στο Σύνταγμα. Στην πορεία μάθαμε πως και σε άλλα Συντάγματα έγιναν παρόμοιες δίκες για μικρές πειθαρχικές παραβάσεις και επακολούθησαν διαδοχικές εκτελέσεις, κατά περίεργη “συγκυρία” μόνο Μακεδόνων που μιλούσαν τη σλαβική γλώσσα και όλοι τους σχεδόν ήταν χαρακτηρισμένοι “βουλγαροκομμουνιστές'».

Ήταν και κάτι άλλο που ερέθιζε τους φαντάρους. Οι καλαμαράδες της Αθήνας παρουσίαζαν τον πόλεμο σαν τρικούβερτο γλέντι με χαρές και τραγούδια για τους Έλληνες φαντάρους. Κρύβανε την πραγματικότητα. Συνήθως στα αφιερώματα για την 28η Οκτωβρίου, βλέπουμε επίκαιρα της εποχής με τα πλήθη ενθουσιασμένα να χαιρετάνε εκείνους που φεύγουν για το μέτωπο. Πράγματι, κάθε φορά που αρχίζει ένας τέτοιος πόλεμος, η πλειοψηφία παρασύρεται από ένα κύμα εθνικισμού και πολεμόχαρων αισθημάτων. Όμως, καθώς περνούν οι μέρες, φανερώνεται όχι μόνο η φρίκη του πολέμου αλλά και ποιος την πληρώνει, οπότε οι διαθέσεις αλλάζουν.

Ο Δ. Λουκάτος καταγράφει αυτή την αλλαγή στο ημερολόγιο που κρατούσε και έχει δημοσιευτεί με τίτλο «Οπλίτης στο Αλβανικό Μέτωπο Ημερολογιακές Σημειώσεις 1940-’41»: «Ένα περίεργοπράγμα. Κανείς απ΄ όλους τους “Εμπέδους” δεν θέλει να φύγει για το Μέτωπο. Όλοι θα “τανε ευτυχείς αν τους κρατούσανε εδώ. Πού είναι λοιπόν τα φανταχτερά λόγια “οι φαντάροι μας αδημονούν να μεταβούν εις την πρώτην γραμμήν;».

Πηγή: antinews.gr ,   pentapostagma.gr
...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/syriza-mythos-to-albaniko-epos.html#sthash.TIEv5HP3.dpuf

ΝΑΖΙ: Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ - VIDEO


Είναι ένα ντοκιμαντέρ για το πώς ο Αδόλφος Χίτλερ και το ναζιστικό καθεστώς έκανε χρήση του αρχαίου μυστικισμού και του αποκρυφισμού για να κερδίσει τον πόλεμο.

Οι Ναζί χρησιμοποίησαν επίσης απόκρυφες τεχνικές ελέγχου του μυαλού για να κάνουν πλύση εγκεφάλου στους Γερμανούς. Αστρολογία, Μετενσάρκωση, μια νέα θρησκεία του αίματος.

Σε αυτό το Ντοκιμαντέρ αποτυπώνεται μια συναρπαστική ματιά σε πρόσφατα ιστορικά γεγονότα, για να ανακαλύψουν πως οι Ναζιστικές πεποιθήσεις βασίζονταν σε μια διαστροφή των αρχαίων μύθων, παγανιστικές παραδόσεις και τον αποκρυφισμό.





http://www.sahiel.gr/2013/05/video_8.html

Επικαλούνται παραβίαση του Συντάγματος - Νέες προσφυγές στο ΣτΕ κατά της παραχώρησης των 14 αεροδρομίων

Νέες προσφυγές στο ΣτΕ κατά της παραχώρησης των 14 αεροδρομίων
Την ακύρωση της απόφασης του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής που αφορά στην έγκριση υπογραφής από το ΤΑΙΠΕΔ της σύμβασης παραχώρησης, αναβάθμισης και συντήρησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων Κρήτης, Αιγαίου, Ηπειρωτικής Ελλάδας και Ιονίου, ζητούν με προσφυγές που κατέθεσαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) η περιφέρεια Ιονίων Νήσων και ο Δήμος Χανίων.
Μεταξύ άλλων, η περιφέρεια Ιονίων Νήσων και ο Δήμος Χανίων υποστηρίζουν στις προσφυγές τους ότι η πράξη του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής για έγκριση υπογραφής της σύμβασης από το ΤΑΙΠΕΔ παραβιάζει τις συνταγματικές αρχές που αφορούν στις δημόσιες υπηρεσίες καθώς και διατάξεις του ενωσιακού δικαίου περί ανταγωνισμού.
Ανάλογες προσφυγές έχουν καταθέσει πρόσφατα στο ΣτΕ διάφοροι άλλοι φορείς και ιδιώτες, υποστηρίζοντας και εκείνοι πως παραβιάζονται οι συνταγματικές αρχές που αφορούν στην παροχή δημόσιας υπηρεσίας, όπως είναι η λειτουργία των αερολιμένων και ιδίως των νησιών.
Οι νέες αυτές προσφυγές μαζί με παλαιότερες θα εισαχθούν για συζήτηση στην Ολομέλεια του ΣτΕ.

 
ΤΟ ΒΗΜΑ
http://greeknation.blogspot.gr/2015/10/14.html

ΕΛΑΙΟΥΡΓΕIΟ «ΤΣEΠΗΣ» – ΕΛΛΗΝΙΚH ΠΑΓΚOΣΜΙΑ ΠΑΤEΝΤΑ ΜΕ ΠΟΛY ΧΑΜΗΛO ΚOΣΤΟΣ!


Το πρώτο ατομικό, οικολογικό ελαιουργείο στον κόσμο, «η φάμπρικα» όπως λέγεται, είναι πλέον γεγονός και ανήκει σε Ηρακλειώτη κατασκευαστή, που πρωτοπόρησε καταφέρνοντας να κατασκευάσει τη μονάδα αυτή, παράγοντας το ελαιόλαδο παραδοσιακά με τη μέθοδο της πίεσης και από τα υποπροϊόντα της ελιάς να παράγεται βιομάζα, αποφεύγοντας έτσι την όποια επιβάρυνση του περιβάλλοντος. Αυτή είναι και η μεγάλη διαφορά από ατομικά ελαιουργεία που έχουν κατασκευάσει οι Ιταλοί, αφού λειτουργούν όπως τα κανονικά, με τη φυγόκεντρο δύναμη, όπως εξηγεί στη «Νέα Κρήτη» ο Μηνάς Καμπιτάκης, αποκαλύπτοντας δημόσια τη σημαντική του εφεύρεση, που από φέτος είναι πλέον στη διάθεση των ελαιοπαραγωγών!

Σε παγκόσμια κλίμακα πρόκειται για το πρώτο οικολογικό μικρό και μεσαίο ελαιουργείο, που αποτελεί ένα απίστευτο εργαλείο κυρίως για ελαιοπαραγωγούς με μεγάλες ποσότητες ελαιοκάρπου, που πλέον θα μπορούν να παράγουν το ελαιόλαδό τους μόνοι τους, αποφεύγοντας τις επανειλημμένες μεταφορές ελαιοκάρπου στα ελαιουργεία και βέβαια τις ατέλειωτες ώρες αναμονής και ξενυχτιού για να «αλέσουν» και να επιβλέψουν τη διαδικασία παραγωγής του ελαιολάδου τους. Δε χρειάζονται χώρους. Το μικρό ελαιουργείο είναι έκτασης μόλις 2 τετραγωνικών και το μεσαίο 6.

Η εφημερίδα μας, μόλις πληροφορήθηκε την ύπαρξη της πατέντας, επισκέφτηκε το εργοστάσιο του Μηνά Καμπιτάκη στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου και κατέγραψε όλα τα στοιχεία για τον τρόπο λειτουργίας του ατομικού ελαιουργείου, που έχει παραχθεί σε δύο μεγέθη. Το μικρό μέγεθος στοιχίζει μόλις 12.000 ευρώ και το μεγάλο 20.000 ευρώ, που ως κόστος για τους μεγαλοπαραγωγούς, ή για παραγωγούς που θα μπορούσαν να συνεργαστούν και να το επιμεριστούν για να αλέθουν τις ελιές τους σε κοινό χώρο, δε θεωρείται καθόλου απαγορευτικό.

«Το λάδι που παράγεται από αυτό το ελαιουργείο», τονίζει ο κ. Καμπιτάκης, «είναι πυκνό σαν μέλι. Γιατί τα καλά χαρακτηριστικά δεν έχουν φύγει όπως γίνεται με τη φυγόκεντρο δύναμη. Όλα τα καλά συστατικά του λαδιού είναι βαριά. Όταν τα βάζεις λοιπόν σε ένα μηχάνημα που παίρνει 7.000 στροφές, όλα αυτά θα πάνε μαζί με το νερό. Και το λάδι που θα μείνει θα είναι πολύ λεπτό, όπως γίνεται με τη φυγοκέντριση. Το ατομικό ελαιουργείο λειτουργεί με πίεση και αυτή είναι η μεγάλη διαφορά με τα μεγάλα ελαιουργεία», όπως λέει. «Αλλά δεν είναι η πίεση, όπως ήταν παλιά οι μποξάδες, που υπήρχαν μικροοργανισμοί. Εδώ είναι καθαρό το λάδι, με συνεχή ροή, και δεν υπάρχει πρόβλημα μόλυνσης»


Τρόπος λειτουργίας

Υπάρχει ένα αναβατόριο, που ανεβάζει τις ελιές. Το μικρό ελαιουργείο χωράει 200 κιλά ελιές την ώρα και το μεσαίο 350 κιλά την ώρα. Την ίδια ποσότητα αλέθει και ο σπαστήρας. Υπάρχει ένας μαλακτήρας που παίρνει και μαλάσσει αυτά τα 200 κιλά. Το πρώτο ζυμάρι που παράγεται πηγαίνει σε πιεστήριο, που λειτουργεί με φυσική πίεση. Το πιεστήριο πιέζει τη μάζα της ελιάς και βγάζει από την κάτω μεριά τα υγρά και το λάδι μαζί. Αυτά τα παίρνει μία αντλία και τα βάζει σε ένα δοχείο ανοξείδωτο πάντα από τον πάτο, για να γίνεται το καταστάλαγμα του λαδιού με φυσικό τρόπο.

Όταν γεμίσει λοιπόν αυτό το δοχείο, κάτι που φαίνεται από τον υαλοδείκτη, ενεργοποιείται ένα φλοτέρ. Ο χειριστής ανοίγει τη βρύση για να πάρει το λάδι. Αυτό που παίρνουμε είναι το λάδι από την πάνω μεριά, που είναι καθαρό. Όταν διαπιστώσει ο χειριστής ότι το λάδι σκουραίνει, τότε κλείνει και πάλι τη βάνα και βάζει καινούργια ποσότητα περιμένοντας να κατασταλάξει. Αυτός είναι ο διαχωριστής ο οικολογικός. «Αυτός είναι ο φυσικός τρόπος που χρησιμοποιούσαν παλιά οι φάμπρικες για να καθαρίζουν το λάδι», λέει ο Μηνάς Καμπιτάκης.

Λιγότεροι κίνδυνοι – Τα πλεονεκτήματα της φάμπρικας

Ο Μηνάς Καμπιτάκης αναφέρεται και σε άλλα πλεονεκτήματα που έχει ένας ελαιοπαραγωγός εγκαταλείποντας τον παραδοσιακό τρόπο έκθλιψης του ελαιοκάρπου. «Το πρώτο είναι ότι δε χρειάζεται να ξενυχτάει πλέον για να παράγει το λάδι του. Το δεύτερο είναι ότι θα αποφεύγει φαινόμενα όπως να μολύνεται το δικό του λάδι από το λάδι που είχε παράγει ο προηγούμενος από σαπισμένες ελιές. Και το τρίτο θέμα είναι ότι στα φυγοκεντρικά δεν μπορεί να καταλάβει ούτε ο παραγωγός, ούτε ο ελαιουργός πότε θα γίνει μια ζημιά από διακοπή ρεύματος ή από άλλη αιτία και να χαθεί ποσότητα από το παραγόμενο ελαιόλαδο»…

Καταλήγοντας, ο κατασκευαστής μας είπε ότι υπάρχουν διάφορες κατηγορίες παραγωγών, από τον ερασιτέχνη που από χόμπι θέλει να βγάλει το δικό του εμφιαλωμένο λάδι και να το διακινήσει στους φίλους του, μέχρι το μεγαλοπαραγωγό επαγγελματία. «Αν ένας παραγωγός δε θέλει να αναλάβει το κόστος, υπάρχουν και οι λύσεις παραγωγών που μπορούν να συνεργάζονται μεταξύ τους αλέθοντας σε ένα τέτοιο ελαιουργείο από κοινού τις ελιές τους», επισημαίνει και τονίζει ότι για την κατασκευή της «φάμπρικας» εργάστηκε σκληρά τρία χρόνια και πέρυσι την ολοκλήρωσε δοκιμάζοντας με επιτυχία τη λειτουργία της.




Του Χριστόφορου Παπαδάκη

neakriti.gr
argolisnews
kritikos.eu/eleourgio-tsepis-elliniki-pagkosmia-patenta-me-poli-chamilo-kostos.html
http://freepatentsgr.blogspot.gr/2015/10/blog-post_9.html

ΔΝΤ: "Χρεοκοπούν τα Κράτη του Κόλπου αν δεν ανέβουν οι τιμές του πετρελαίου" - Η Ρωσία νίκησε στον οικονομικό πόλεμο των ΗΠΑ. Του Βασίλη Καπούλα

ΣΤΟ 20% ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΗΣ Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ - ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΕ ΡΟΥΒΛΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ. Ο οικονομικός proxy war που εφάρμοσαν οι ΗΠΑ κατά της Ρωσίας με αιχμή την Σαουδική Αραβία και τα κράτη του Κόλπου τα οποία έριξαν τις τιμές πετρελαίου γύρισε μπούμερανκ καθώς το ΔΝΤ τις προειδοποιεί πως βρίσκονται στα πρόθυρα χρεοκοπίας. Την ίδια στιγμή η Ρωσία αποφάσισε οι εξαγωγές ρωσικού πετρελαίου να γίνονται σε ρούβλια, ένα ακόμη χτύπημα κατά του δολαρίου!...
 Η πολιτική μείωσης των τιμών πετρελαίου είχε ως αποτέλεσμα το έλλειμα της Σ.Αραβίας να εκτοξευτεί στο 20% το 2015 από 3,4% το 2014 και η χώρα να εκδώσει για πρώτη φορά μονοετή ομόλογα.
Ταυτόχρονα, η χρηματοδότηση του πολέμου στην Υεμένη, των ισλαμιστών στη Συρία, το γεγονός ότι το 90% των εσόδων της προέρχεται από το πετρέλαιο με τις τιμές να έχουν πέσει κατά 50% εξαφανίζουν το αποθεματικό των 650 δισ. που διέθετε!
Και το πιο σημαντικό: Οι οικονομίες των χωρών αυτών εξαρτώνται αποκλειστικά από το πετρέλαιο την ίδια στιγμή που η Ρωσία σύναψε τεράστιες οικονομικές συμφωνίες με την Κίνα ενώ διαθέτει και έσοδα από μια αμυντική βιομηχανία...
"Αν οι παγκόσμιες τιμές του πετρελαίου παραμείνουν όπως έχουν γύρω στα 50 δολ. το βαρέλι, τότε τα κράτη του Κόλπου θα έχουν ένα πολύ σοβαρό οικονομικό πρόβλημα στο μέλλον" τονίζει ο οικονομολόγος του ΔΝΤ Bruno Versailles.
"Τα επόμενα πέντε χρόνια ή ακόμη και λιγότερο, τα κράτη του Κόλπου θα έχουν χρεοκοπήσει αν η τωρινή τάση στην παγκόσμια αγορά πετρελαίου συνεχιστεί" λέει ο οικονομολόγος.
 
Ασφαλώς, μια χώρα μπορεί να διαλέξει να τυπώσει περισσότερο χρήμα αλλά αυτό θα οδηγούσε στην υποτίμηση του εθνικού νομίσματος. Παρόλ΄αυτά τα κράτη του Κόλπου δεν μπορούν καν να κάνουν αυτή την επιλογή.
 
"Το τύπωμα χρήματος δεν είναι επιλογή, τα κράτη του Κόλπου είναι συνδεδεμένα με το αμερικανικό δολάριο" τονίζει ο οικονομολόγος του ΔΝΤ.
 
"Χώρες όπως η Σαουδική Αραβία, το Ομάν και το Μπαχρέιν παράγουν το μεγαλύτερο μέρος του εισοδήματος τους από τις εξαγωγές πετρελαίου. Συνεπώς αντιμετωπίζουν υψηλό ρίσκο χρεοκοπίας. Οι οικονομίες αυτών των χωρών δεν μπορούν να βασιστούν σε άλλες βιομηχανίες για να διατηρήσουν τις οικονομίες τους σε θετική τροχιά" εξηγεί ο Versailles.
 
Το πιο σοβαρό πρόβλημα το αντιμετωπίζει η Σαουδική Αραβία η μεγαλύτερη χώρα-εξαγωγός πετρελαίου. Πάνω από το 90% των εσόδων της Σαουδικής Αραβίας εξαρτάται από το πετρέλαιο και με τις τιμές να πέφτουν κατά 50% τον περασμένο χρόνο, η κυβέρνηση παλεύει να αντιμετωπίσει την οικονομική πίεση.
 
Σύμφωνα με το ΔΝΤ, η Σαουδική Αραβία αναμένεται να κλείσει την χρονιά με έλλειμμα 20% του ΑΕΠ από 3,4% το 2014  ενώ για πρώτη φορά από το 2007 η χώρα έχει εκδώσει ομόλογα 12 μηνών. Ταυτόχρονα, η οικονομική της ανάπτυξη αναμένεται να είναι χαμηλή αφού θα περιοριστούν και τα έξοδα της.
 
Όλα αυτά είχα ως αποτέλεσμα το ΔΝΤ στις οικονομικές του αναλύσεις να πιστεύει πως σε 5 χρόνια θα εξαντλήσει όλα τα αποθεματικά της ακόμα και αυτό των 650 δισ. που διέθετε αρχικά...
 
Σύμφωνα με την αναφορά του ΔΝΤ, υπάρχει τεράστια πτώση στις τιμές του πετρελαίου αφού από 100 δολάρια το βαρέλι το 2014 έχουν φτάσει στα 45 δολ. το βαρέλι το 2015!
 
Το κόστος της οικονομικής πολιτικής των κρατών του Κόλπου προκειμένου να χτυπηθεί η ρωσική οικονομία είναι 350 δισ μέχρι τώρα με το ΔΝΤ να συστήνει άμεσα διορθωτικά μέτρα!
 
Το μεγαλύερο ρίσκο το αντιμετωπίζει η Σαουδική Αραβία αφού το 90% των κερδών της έρχεται από το πετρέλαιο ενώ έχει ήδη ξοδέψει πάνω από 79 δισ το τελευταίο χρόνο για να ανακάμψει από τις τιμές του πετρελαίου που κατρακυλούν!
 
Η προειδοποίηση του ΔΝΤ αναφέρει:
 
"Eπειδή οι τιμές του πετρελαίου είναι πιθανόν να σημειώσουν μεγάλη πτώση με μεγάλη χρονική διάρκεια, οι χώρες-εξαγωγοί πετρελαίου πρέπει να προσαρμόσουν τα έξοδα τους, την εισοδηματική τους πολιτική, να διασφαλίσουν την οικονομική και φοροδοτική επάρκεια και σταδιακά να δημιουργήσουν χώρο για "πολιτικούς ελιγμούς".
 
Οι προσαρμογές πρέπει να γίνουν κυρίως σε χώρες της Μέσης Ανατολής και της Β.Αφρικής καθώς οι τωρινές (προσαρμογές) είναι ανεπαρκείς για να αντιμετωπίσουν την οικονομική πρόκληση".
 
Ένα ακόμη χτύπημα έρχεται να δώσει η Ρωσία αφού, ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν αποφάσισε να σταματήσουν να πληρώνονται οι μεταφορές πετρελαιοειδών στο αμερικανικό νόμισμα, και οι εξαγωγές ρωσικού πετρελαίου να γίνονται με ρούβλια.  
 
Έδωσε εντολή να διακοπεί η χρήση δολαρίου για τις πληρωμές πετρελαίου στη χώρα αφού πρώτα είχε χαρακτηρίσει απαράδεκτο το γεγονός οι συντελεστές για την μεταφόρτωση των προϊόντων πετρελαίου και αργού πετρελαίου στα ρωσικά λιμάνια σήμερα ,να εκφράζονται σε δολάρια.  
 
Σε μια συνεδρίαση  της Προεδρικής Επιτροπής για την ανάπτυξη καυσίμων και ενέργειας, ο Β.Πούτιν στην αναφέρθηκε στην κρισιμότητα αυτού του τομέα για την οικονομία στο σύνολό της.  
 
Ο Β.Πούτιν τόνισε στο  Ρώσο ΥΠΟΙΚ Anton Siluanov ότι οι υπολογισμοί σε ξένο νόμισα είναι παράνομοι.
 
"Τί συμβαίνει στην πράξη; Οι τιμές μεταφόρτωσης του πετρελαίου και πετρελαιοειδών στα ρωσικά λιμάνια, όπως είναι το Νοβοροσίρσκ, Ταμάν, Ουστ-Λούγκα, Κοζμίνο, Πριμόρσκ αλλά και όλα τ'άλλα, τιμολογούνται σε δολάρια ΗΠΑ, καθώς και οι οικονομικές πράξεις στο διαδίκτυο  γίνονται και αυτές σε δολάρια ,σε πραγματικό χρόνο.  
 
Αυτό είναι απαράδεκτο και παράνομο σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Δεν καταλαβαίνω, που είναι οι ρυθμιστικές αρχές;"  
 
Ο Ρώσος πρόεδρος ζήτησε να μελετηθεί η επέκταση χρήσης του ρουβλίου στους υπολογισμούς για την εξαγωγή ρωσικών προϊόντων καυσίμων και ενέργειας.
 
"Πρέπει να δυναμώσουμε το ρόλο του ρουβλίου στους υπολογισμούς που περιλαμβάνουν ρωσικό πετρέλαιο και ενέργεια, μεγαλύτερη χρήση του εθνικού νομίσματος με τις χώρες με τις οποίες έχουμε ενεργές εμπορικές σχέσεις. Είναι κάτι που θα το κάνουμε προσεχτικά, ώστε οι οικονομικοί παράγοντες να μην υποστούν ζημίες, αλλά ωφέλη".
 
Ο Ρώσος πρόεδρος προέβλεψε την οικονομική ζημία των ζωνών αυτών γι αυτό άλλωστε έιχε ζητήσει η Ρωσία να μειώσει την εξάρτηση της από το πετρέλαιο. Αυτό δείχνει την αποφασιστικότητα του να μην υποχωρήσει ούτε βήμα από τους αρχικούς στρατηγικούς σχεδιασμούς του και όποιος αντέξει...
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/10/blog-post_829.html

Δημήτρης Λιαντίνης: «Πως ο Ιησούς ανέτρεψε τις 4 βασικές αξίες του κλασικού κόσμου» [Βίντεο]

Δείτε βίντεο από διάλεξη του πανεπιστημιακού και φιλόσοφου Δημήτρη Λιαντίνη στην οποία αναφέρεται στις 4 βασικές αρχές και αξίες του ρωμαϊκού κόσμου τις οποίες κατάφερε και ανέτρεψε ο Ιησούς Χριστός μέσα από τη διδασκαλία του.

- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/dimitris-liantinis-pos-iisous-anetrepse-tis-4-vasikes-axies-tou-klasikou-kosmou-vinteo.html#sthash.P9cc20L5.dpuf

ΠΡΟΣΟΧΗ – Οι Ρωσικές Μυστικές Υπηρεσίες Αποκαλύπτουν Γιγαντιαίο Σχέδιο Ισλαμικής Εισβολής

cebfceb9-cf81cf89cf83ceb9cebaceadcf82-cebccf85cf83cf84ceb9cebaceadcf82-cf85cf80ceb7cf81ceb5cf83ceafceb5cf82-ceb1cf80cebfcebaceb1cebb 
Οι Ρώσοι Αποκαλύπτουν πως οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) συγκεντρώνονται στο αφγανικά σύνορα με στόχο μια τεράστια εισβολή στην Κεντρική Ασία…
Χιλιάδες μαχητές του ισλαμικού κράτους, με βοήθεια από τους Ταλιμπάν, βρίσκονται στα βόρεια σύνορα του Αφγανιστάν, έτοιμοι να βαδίσουν σε γειτονικά κράτη, όπως αποκαλύπτουν οι ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών . Η Κεντρική Ασία είναι ένα μέρος της μακρόχρονης γεωπολιτικής αντιπαράθεσης. Τώρα το ISIS την μετατρέπει σε ένα άλλο ενεργό μέτωπο, με στόχο την τρομοκρατία στην περιοχή, κλέβοντας πόρους και έδαφος, και υποβολή του πληθυσμού σε βάρβαρους ισλαμοφασιστικούς κανόνες. Η κατάσταση επιδεινώνεται σε Τουρκμενιστάν, Τατζικιστάν, Ουζμπεκιστάν, Αφγανιστάν και στο Σινγιάνγκ, Περιφέρεια των Ουιγούρων στην Κίνα.
Ηνωμένο Βασίλειο Express: Ο επικεφαλής κατάσκοπος της Μόσχας, Αλέξανδρος Bortnikov προειδοποίησε τους μαχητές Ταλιμπάν, πολλοί από τους οποίους έχουν υποσχεθεί υποταγή στο ISIS και ήταν βαριά οπλισμένοι και έτοιμοι να περάσουν από τους ελέγχους διάτρητων συνόρων. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας, πολίτες από περισσότερες από 100 χώρες σήμερα αγωνίζονται στις τάξεις των τρομοκρατικών δομών και οι προσλήψεις αποτελούν έως και το 40 τοις εκατό των δυνάμεών τους.«Η κλιμάκωση των εντάσεων στο Αφγανιστάν έχει φέρει σοβαρούς κινδύνους. Υπάρχουν πολλές εγκληματικές ομάδες που περιλαμβάνονται στο κίνημα των Ταλιμπάν στα βόρεια σύνορα της χώρας αυτή τη στιγμή. Ορισμένες από αυτές έχουν επίσης άρχισε να λειτουργούν με τη σημαία του Ισλαμικού Κράτους, το οποίο έχει οδηγήσει σε απότομη αύξηση στην απειλή των τρομοκρατών που κατακλύζουν την Κεντρική Ασία».



Η τζιχάντ ομάδα μίσους θα μπορούσε να προσπαθεί να ανοίξει ένα νέο μέτωπο στα βόρεια των εδαφών της, αφού κτυπήθηκε άσχημα στη Συρία από τις ρωσικές αεροπορικές επιδρομές. Η εισβολή θα ήταν ένα ισχυρό κτύπημα στον Βλαντιμίρ Πούτιν, δεδομένου ότι θα μπορούσαν να του πάρουν τα πρώην σοβιετικά κράτη Τουρκμενιστάν, Ουζμπεκιστάν και Τατζικιστάν, τα οποία εξακολουθούν να είναι υπόχρεα στη Μόσχα.Θα εξασφαλίσει επίσης τον έλεγχο των κερδοσκοπικών οδών διακίνησης ναρκωτικών λαμβάνοντας ακατέργαστο όπιο από το Αφγανιστάν που θα πωληθεί ως ηρωίνη στους δρόμους της Ρωσίας και της Ευρώπης. Το ISIS έχει ήδη ψαχτεί για να αυξήσει την παρουσία της στην Ασία και διαθέτει ενεργά κύτταρα στην Ινδία, το Πακιστάν και τη Μαλαισία.


Ο Πούτιν νωρίτερα αυτό το μήνα αποκάλεσε την κατάσταση στο Αφγανιστάν ως «κρίσιμη», και κάλεσε τα άλλα πρώην σοβιετικά έθνη να είναι προετοιμασμένα να δράσουν από κοινού για να αποκρούσουν πιθανή επίθεση από το ISIS.
Οι ισλαμιστές τρομοκράτες έχουν… κακοποιηθεί βαριά από τις ρωσικές αεροπορικές επιδρομές, με ορισμένοι ειδικούς να προειδοποιούν πως η οικονομία τους νοσεί και η διοικητική δομή τους βρίσκεται κοντά στην κατάρρευση. (Παρόλα αυτά εξακολουθούν να επεκτείνουν την επιρροή τους σε άλλες χώρες).Οι ηγέτες των τζιχαντιστών έχουν ήδη ανακοινώσει την πρόθεσή τους να αναλάβουν τον κόσμο και να επιβάλουν σε όλους τους ανθρώπους τον ισλαμικό νόμο τους (Σαρία).
ereunitiko.blogspot.gr

Μια διαδήλωση που τα σιωνιστικά βρωμοκάναλα απέκρυψαν! Όχι στους ψεκασμούς του πλανήτη διαδήλωσαν εκατοντάδες ΠΙΛΟΤΟΙ !! της πολιτικής αεροπορίας στις ΗΠΑ!!!


ΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ! ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!...

Detailed Analysis
This image depicts a large group of airline pilots marching in full uniform at an unidentified street protest. Each pilot in the picture is holding a placard that features a photograph apparently meant to illustrate "chemtrails" in the sky. The scene depicted in the image implies that the pilots are protesting against these supposed "chemtrails".

The picture shows a real protest along with real marching pilots. However, they are certainly not protesting "chemtrails" nor in any way endorsing the absurd conspiracy theories surrounding the supposed existence and causes of such chemtrails. In fact, as the following source image illustrates, the pilots were protesting much more down-to-earth issues such as pilot pay and working conditions.
Pilots in Occupy Wall Street Protest

A September 29, 2011 Forbes article about the protest notes:
Hundreds of uniformed pilots, standing in stark contrast to the youthful Occupy Wall Street protesters, staged their own protest outside of Wall Street over the past couple of days, holding signs with the picture of the Hudson river crash asking “What’s a Pilot Worth” and others declaring “Management is Destroying Our Airline.” This comes after pilots at United asked a federal judge to halt the merger with Continental, arguing that the whole thing is proceeding too quickly.
The original picture can be seen in a 28 September 2011 Daily Mail article along with following caption
United: Over 700 Continental and United pilots, joined by additional pilots from other Air Line Pilots Association (ALPA) carriers, demonstrate in front of Wall Street on Tuesday
The altered picture apparently originated from image website Dees Illustration Studio, which features a Political Satire section that hosts a number of similarly altered images, including other chemtrail pictures. It is unclear how or by who's hand the image escaped from this original context and began circulating online.

Some readers might be wondering what the supposed "chemtrails" shown on the fake placards actually are. According to various paranoid conspiracy theorists, chemtrails are visible evidence that governments or big companies are secretly and deliberately dumping poisons into the earth's atmosphere for their own nefarious purposes. Some theorists claim the poisons are dumped to make sure that citizens are chronically ill and therefore more easily controlled by governments or more likely to have need of expensive pharmaceutical products. Other suggest that the chem dumping is a clandestine operation to delay global warming. Several other, equally wacky, conspiracy theories have been suggested as possible causes of the trails.

In reality, the supposed chemtrails are just contrails. Contrails are condensation trails that form behind jet aircraft when they burn fuel in the upper troposphere. An in depth discussion about chemtrail conspiracy theories is available on the Skeptic's Dictionary website.
http://www.eleysis-ellinwn.gr/
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/10/blog-post_526.html

Deutsche Bank: 4ο Μνημόνιο ως τα Χριστούγεννα ! ! ! !


Δραματικές εξελίξεις για την Ελλάδα! Έρχεται αναταραχή

Μυστική έκθεση της Deutsche Bank αναφέρει ξεκάθαρα ότι στην Ελλάδα οι εξελίξεις θα είναι δραματικές και απρόσμενες και όλα αυτά μέχρι τα Χριστούγεννα.

Ένα τέταρτο μνημόνιο σύμφωνα με την έκθεση, θα συμφωνηθεί για την χώρα ενώ το σενάριο για Grexit θα γίνει πραγματικότητα. Αναφορές γίνονται επίσης για διαγραφή χρέους ύψους 200 δις ευρώ.

Τα σχολεία θα γίνουν και πάλι εκλογικά κέντρα με βάση την έκθεση, καθότι οι ψηφοφόροι θα σπεύσουν σε αυτά διότι θα γίνουν εκλογές για άλλη μια φορά.

Οι οικονομολόγοι πιστεύουν ότι η διαγραφή του χρέους είναι αναπόφευκτη κάνοντας κάθε Ευρωπαίο να χρωστάει 700 ευρώ.

Οι προβλέψεις των Γερμανών οικονομολόγων βασίζονται στο γεγονός ότι με το που «αποχαιρετίσουμε» το 2015, το χρέος θα αγγίξει τα 340 δις ευρώ αναλογώντας στο 200% του συρρικνωμένου ελληνικού ΑΕΠ.

Η Ελλάδα λοιπόν, πρακτικά δε θα μπορεί να αποπληρώσει τέτοιο χρέος διότι θα είναι κατά 140% υψηλότερο από αυτό που υποστηρίζουν πως θα είναι οι ευρωπαϊκές συνθήκες.

«Η ελληνική οικονομία είναι κατεστραμμένη, το ποσοστό κατανάλωσης πολύ υψηλό χωρίς να υπάρχουν επενδυτές, άρα το κούρεμα του χρέους είναι αναπόφευκτο, όπως κι ένα τέταρτο πακέτο βοήθειας. Το μόνο λειτουργικό πρόγραμμα εξυγίανσης είναι ένα Grexit, που θα μπορούσε να διαρκέσει για χρόνια», κατέστησε σαφές ο πρόεδρος του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πολιτικής, Λίντερ Γκέρκεν.

- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/deutsche-bank-tetarto-mnimonio-os-ta-xristougenna.html#sthash.UkDn65Pj.dpuf

Η νεκρική σιγή των νέων


Υποθέτει κανείς πως είτε δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει, είτε έχουν διαβρωθεί από τις συνθήκες που επικρατούσαν, ειδικά στην Ελλάδα – διαφορετικά δεν εξηγείται η αδιαμαρτύρητη αποδοχή του εγκλήματος που συντελείται εις βάρος τους
.
«Μία κοινωνία προβάτων διοικείται νομοτελειακά, με την πάροδο του χρόνου, από μία κυβέρνηση λύκων» (Juvenal, Ρωμαίος σατυρικός).

Άρθρο 

Χωρίς καμία αμφιβολία, τα περισσότερα μέτρα που υπαγορεύονται στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση της κρίσης, καθώς επίσης κάποια από τα «ισοδύναμα» που επιλέγει η κυβέρνηση, είναι εις βάρος των νέων – γεγονός που αποτελεί το άκρον άωτο του εγωισμού και της ιδιοτέλειας μίας γενιάς, η οποία θέλει να μεταφέρει τα προβλήματα που η ίδια δημιούργησε στα παιδιά της, καθώς επίσης στα δικά τους παιδιά.
Στο παράδειγμα του ασφαλιστικού, το οποίο μετά την «κλοπή» των αποθεματικών των ταμείων έχει μετατραπεί σε μία χρηματοπιστωτική πυραμίδα, αφού οι συντάξεις δεν πληρώνονται από τις παλαιότερες κρατήσεις των συνταξιούχων, αλλά από αυτούς που εργάζονται σήμερα (όλα όσα συζητούνται περί «μαθηματικών τύπων» είναι απλά ανοησίες), οι νέες προτάσεις επικεντρώνονται στην πώληση των παγίων περιουσιακών τους στοιχείων – για να μην υπάρξουν καινούργιες μειώσεις, παρά το ότι οι τιμές των ακινήτων ευρίσκονται σήμερα στο ναδίρ.
Σε κάθε περίπτωση, αφενός μεν οι νέοι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να πληρώνουν τους ηλικιωμένους με τις κρατήσεις τους, αφετέρου θα μηδενισθούν εντελώς οι δικές τους συνταξιοδοτικές ρεζέρβες – οπότε οι προοπτικές να πάρουν οι ίδιοι συντάξεις στο μέλλον, θα είναι σχεδόν ανύπαρκτες.
Κάτι ανάλογο συμβαίνει με το κοινωνικό κράτος γενικότερα, το οποίο σε λίγα χρόνια θα αποτελεί παρελθόν – αφού η Υγεία θα ιδιωτικοποιηθεί, η Παιδεία επίσης, ενώ οι περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες θα πάψουν να υπάρχουν, λόγω της αδυναμίας χρηματοδότησης τους.
Η μεγαλύτερη επιβάρυνση όμως των νέων θα προέλθει από το δημόσιο χρέος, το οποίο σχεδιάζεται να επιμηκυνθεί, με μία περίοδο χάριτος – να μεταφερθεί δηλαδή στις επόμενες γενιές αυξημένο, αντί να επιδιωχθεί η διαγραφή ενός μεγάλου μέρους του, με εναλλακτική λύση τη χρεοκοπία.
Τη  ίδια στιγμή οργιάζει η παραπληροφόρηση, με τα διατεταγμένα «κυβερνητικά» ΜΜΕ να ισχυρίζονται επαίσχυντα ότι, η επιμήκυνση με χαμηλά επιτόκια είναι συνώνυμη με τη διαγραφήόταν όλοι γνωρίζουν πως σε μία χώρα που είναι βυθισμένη στον αποπληθωρισμό, ακόμη και τα μηδενικά ονομαστικά επιτόκια αυξάνουν τους τόκους (πραγματικό επιτόκιο = ονομαστικό + αποπληθωρισμός).
Περαιτέρω η νέα κυβέρνηση έκανε ένα ακόμη μεγάλο έγκλημα εις βάρος των νέων, συνεχίζοντας την παράδοση των προκατόχων της: συμφώνησε για πρώτη φορά να δώσει εμπράγματες εγγυήσεις στους δανειστές της χώρας, υποθηκεύοντας περιουσιακά στοιχεία ύψους 50 δις €, έναντι του νέου δανείου των 86 δις €. Η πραγματική αξία τους είναι βέβαια πολύ υψηλότερη, αφού έχουν εκτιμηθεί το 2010 από το ΔΝΤ στα 300 δις € – χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα ενεργειακά μας αποθέματα (πηγή).
Συμπερασματικά λοιπόν έχουν καταδικαστεί οι νέοι σε σκλάβους χρέους στο διηνεκές – σε Πολίτες τρίτης κατηγορίας που όσοι δεν μεταναστεύσουν θα κατοικούν σε ένα κράτος-αποικία, χωρίς την εθνική του κυριαρχία, υπόδουλο στους δανειστές του. Αντί δηλαδή να αναλάβει η σημερινή γενιά τις ευθύνες της, όσο επώδυνες και αν είναι, βιώνοντας τον εφιάλτη της χρεοκοπίας, επέλεξε να τις μεταφέρει στις επόμενες γενιές – χωρίς να ντρέπεται καθόλου για τις πράξεις της, καθώς επίσης εφευρίσκοντας μία σειρά έωλες δικαιολογίες, για να συγκαλυφθεί το έγκλημα.
Εν τούτοις, αυτό που μας προκαλεί εντύπωση δεν είναι τόσο τα παραπάνω, όσο η μη αντίδραση των νέων, ειδικά των φοιτητών – οι οποίοι ανέκαθεν ήταν πρωτοπόροι, όταν κινδύνευε η πατρίδα και η ελευθερία τους, όπως στην εποχή της δικτατορίας στην Ελλάδα.
Εύλογα λοιπόν υποθέτει κανείς πως είτε δεν καταλαβαίνουν τι ακριβώς συμβαίνει, είτε έχουν διαβρωθεί από τις συνθήκες που επικρατούσαν μέχρι πρόσφατα στη χώρα μας – αφού είναι αδύνατον να αποδέχονται αδιαμαρτύρητα το έγκλημα που συντελείται εις βάρος τους.
Προφανώς η είσοδος των κομμάτων στα Πανεπιστήμια διέφθειρε εντελώς τις φοιτητικές οργανώσεις – όπως συνέβη επίσης με τα συνδικαλιστικά κινήματα, μέσω της διαφθοράς των ηγετικών τους στελεχών, ο μοναδικός στόχος των οποίων, εκτός από το χρηματισμό, ήταν η διεκδίκηση μίας βουλευτικής, πολύ καλά πληρωμένης «θέσης εργασίας».
.

Το χάσμα των γενεών

Συνεχίζοντας, τέτοιου είδους προβλήματα δεν διαπιστώνονται μόνο στη Ελλάδα αλλά, επίσης, στην υπόλοιπη Ευρώπη – όπου το κοινωνικό χάσμα διευρύνεται μεταξύ των εισοδηματικών τάξεων, με τη μεσαία αστική να καταρρέει, καθώς επίσης μεταξύ των πλουσίων χωρών του Βορά με αυτές του Νότου, στις οποίες κλιμακώνεται σταθερά η κοινωνική αδικία (γράφημα).
.
ΓΡΑΦΗΜΑ - Ευρώπη, κοινωνική ευθύνη
.
Το χάσμα αυτό συμπεριλαμβάνει πλέον και τους νέους, σε σχέση με τους ηλικιωμένους τόσο στις φτωχές, όσο και στις πλούσιες χώρες, οι οποίοι θεωρούνται ως οι μεγάλοι χαμένοι της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους – αφού αυξάνεται η φτώχεια τους, ενώ μειώνεται παράλληλα η παιδεία τους.
Ειδικότερα, στα κράτη της ΕΕ ο αριθμός των παιδιών που απειλούνται από τη φτώχεια ή από την κοινωνική περιθωριοποίηση έχει αυξηθεί στα 26.000.000 (πηγή) ή πάνω από το 25% όλων των νέων κάτω των 18 ετών – ενώ στις χώρες που μαστίζονται από την κρίση έχει αυξηθεί στα 7,6 εκ. από 1,2 εκ. το 2007.


Συνεχίζοντας, ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα στοιχεία της έρευνας που διενεργήθηκε είναι το ότι, οι νέοι που οι γονείς τους είναι άνεργοι, βρίσκουν πολύ πιο δύσκολα εργασία. Με απλά λόγια, διαπιστώθηκε πως η ανεργία είναι κληρονομική – γεγονός που οφείλει να μας απασχολήσει περισσότερο από κάθε άλλη χώρα, αφού η ανεργία στην Ελλάδα είναι εκτός ελέγχου, συνεχίζοντας να αυξάνεται μετά από ένα πολύ μικρό διάλειμμα.
Με δεδομένο δε το ότι, η εφαρμογή του τρίτου μνημονίου θα προκαλέσει τη χρεοκοπία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που την έχουν αποφύγει μέχρι στιγμής, αυξάνοντας περαιτέρω την ανεργία, τα αποτελέσματα για τους νέους θα είναι εφιαλτικά – πόσο μάλλον όταν κλιμακώνονται τα ηλικιακά όρια των συνταξιούχων, οπότε θα μένουν όλο και λιγότερες κενές θέσεις εργασίας για να συμπληρωθούν.
Ολοκληρώνοντας, στην Ισπανία το ποσοστό των νέων μεταξύ 20 και 24 ετών που είναι άνεργοι, ενώ ταυτόχρονα δεν σπουδάζουν, έχει αυξηθεί από το 16,6% στο 24,8% – ενώ στην Ιταλία από 21,6% στο 32%. Υποθέτοντας πως οι αριθμοί αυτοί θα είναι πολύ χειρότεροι στην Ελλάδα, δεν είναι δύσκολο να προβλέψουμε τι θα συμβεί στο μέλλον – γεγονός που εντείνει τις απορίες μας, όσον αφορά τη μη ύπαρξη αντιδράσεων εκ μέρους των νέων Ελλήνων.
.

Επίλογος

Έχει πλέον αποδειχθεί πως τόσο το υπερδιογκωμένο δημόσιο, όσο και ο ιδιωτικός τομέας στην πολυεθνική του εξέλιξη, όπου οι μεγάλοι όμιλοι τρέφονται από τις ενώσεις των κρατών του τύπου της Ευρωζώνης, ενώ χρησιμοποιούν το μέγεθος τους για την επιβολή της δικτατορίας τους (too big to fail, θέσεις εργασίας κοκ.), οδηγούν σε αδιέξοδα τις κοινωνίες – κάτι που συμβαίνει επίσης με την κατάργηση των κανόνων, οι οποίοι προστατεύουν τις μικρότερες χώρες από τις μεγαλύτερες (δασμοί, επιδοτήσεις, συναλλαγματικές ισοτιμίες κλπ.).
Στα πλαίσια αυτά, η λύση φαίνεται να είναι η επιστροφή στην ελεύθερη οικονομία, όπου οι επιχειρήσεις θα απαγορεύεται να ξεπερνούν ένα ορισμένο μέγεθος – καθώς επίσης στα εθνικά ανεξάρτητα κράτη, τα οποία θα μπορούν να προστατεύουν τις οικονομίες τους, όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα.
Διαφορετικά η κατάσταση θα επιδεινώνεται διαρκώς, έως εκείνο το χρονικό σημείο που το σύστημα θα διαλυθεί από μόνο του – οδηγώντας την ανθρωπότητα πολλούς αιώνες πίσω, εάν δεν την καταστρέψει ολοσχερώς.
Ειδικά όσον αφορά τους νέους, καμία κοινωνία δεν έχει μέλλον, όταν αδιαφορεί εντελώς για τα παιδιά της – αφού σε αυτά στηρίζεται τόσο η πρόοδος, όσο και η επιβίωση της.
 .
Υστερόγραφο: Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όσον αφορά την Ευρώπη, έχει το κείμενο αυστριακής εφημερίδας, σύμφωνα με την οποία βιώνουμε το τέλος της δημοκρατίας στην ήπειρο μας, καθώς επίσης το θάνατο των εθνικών κρατών, σε ένα βαθμό που προκαλεί τρόμο (πηγή, ελεύθερη απόδοση με πολλές παρεμβάσεις).
Ειδικότερα, θεωρεί πως επειδή η Ευρωζώνη και το κοινό νόμισμα αποτελούν μία μη ανατρέψιμη διαδικασία, αφού έτσι εξυπηρετούνται καλύτερα τα σχέδια της παγκόσμιας ελίτ, ιδιαίτερα του χρηματοπιστωτικού τέρατος, όλες οι χώρες της είναι πλέον νεκρές – κυρίως επειδή η Πολιτική έχει χάσει την πρωτοκαθεδρία στη λήψη αποφάσεων,  έχοντας μετατραπεί στο υποχείριο των αγορών, καθώς επίσης των εκπροσώπων τους.
Η εξέλιξη αυτή δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ελεύθερη αγορά, ούτε με τη δημοκρατία – αφού σε μία λειτουργική Δημοκρατία θα ήταν αδιανόητο να κυριαρχούν τα χρηματοπιστωτικά και βιομηχανικά ολιγοπώλια σε μία ήπειρο, εάν όχι σε ολόκληρο τον πλανήτη, κάνοντας κυριολεκτικά ότι θέλουν.
Περαιτέρω, τα «μορφώματα» αυτά δολοφόνησαν την αλληλεγγύη ως αξία στις κοινωνίες μας, έχοντας την αντικαταστήσει με την ιδιοτέλεια, με το φθόνο και με την απληστία – ενώ οι πολιτικοί, οι οποίοι στο παρελθόν τοποθετούσαν τα δικά τους προσωπικά συμφέροντα, καθώς επίσης αυτά του κόμματος τους πίσω από τα συλλογικά, με στόχο την πρόοδο των κοινωνιών τους, είναι πλέον έμμισθοι υπάλληλοι της παγκόσμιας ελίτ.
Σήμερα η άρχουσα τάξη βυθίζει και τα δύο της χέρια στις τσέπες μας – αφενός μεν για να πλουτίσει, αφετέρου για να χρηματοδοτήσει το ταξίδι της Ευρώπης προς την καταστροφή της. Απέναντι της δε στέκονται αποχαυνωμένοι, ναρκωμένοι, ανόητοι λαοί, οι οποίοι δεν αντιδρούν καθόλου, αποδεχόμενοι τη λεηλασία τους – είτε επειδή φοβούνται μήπως χάσουν τα κεκτημένα και τον ήρεμο ύπνο τους, είτε λόγω του ότι δεν συνειδητοποιούν καν τι συμβαίνει.
Ενώ λοιπόν συζητούνται δημόσια συνεχώς μικρές και ασήμαντες λεπτομέρειες, δεν δίνεται καμία σημασία στα μεγάλα ερωτήματα της εποχής μας – ενώ φυσικά δεν υπάρχει κανένα όραμα για το μέλλον. Η φοροδιαφυγή των ανίσχυρων διώκεται ποινικά, οι μικρομεσαίοι φοροφυγάδες οδηγούνται στο ικρίωμα, ενώ οι μεγάλοι όμιλοι δεν πληρώνουν καθόλου φόρους – αφού οι πολιτικοί τους έχουν εξασφαλίσει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν δεκάδες φορολογικούς παραδείσους, πολλοί από τους οποίους βρίσκονται μέσα στην ίδια την Ευρώπη:
στη Ολλανδία, στο Λουξεμβούργο, ακόμη και στην Κύπρο που κατάφερε με τη βοήθεια των χαμηλών φορολογικών συντελεστών της, κυρίως όμως με τη ληστεία των Ρώσων, να ξεφύγει από την κρίση – ανακοινώνοντας υπερήφανα το ξεκίνημα της χρηματοδότησης της από τις αγορές!  
ICON - ελεημοσύνη, διαφθορά 
Την ίδια στιγμή τώρα που η Ελλάδα είναι βυθισμένη στην κρίση, ενώ εισβάλλουν χιλιάδες μετανάστες καθημερινά από τα σύνορα της, επειδή η Δύση βομβαρδίζει τα κράτη τους, η Ευρώπη της προσφέρει μερικά εκατομμύρια ευρώ ελεημοσύνη, για να δημιουργήσει στρατόπεδα συγκέντρωσηςκάτι που είναι μάλλον έμπνευση της χώρας του ολοκαυτώματος, η οποία ουσιαστικά δεν έχει ιστορία, αλλά ποινικό μητρώο.
Αυτή η Ευρώπη είναι ντροπή για τους λαούς και τον πολιτισμό της. Σε κάθε περίπτωση, είτε αποδεχόμαστε το θάνατο της δημοκρατίας, το δικτατορικό καπιταλισμό, τον έλεγχο της ιδιωτικής μας ζωής, τη συνεχή μείωση της αγοραστικής αξίας των μισθών και των εισοδημάτων μας, τη δολοφονία της μεσαίας τάξης, καθώς επίσης την επάνοδο της φεουδαρχίας, είτε καταστρέφουμε το σύστημα που θέλει να μας καταστρέψει, πριν ακόμη το επιτύχει.
Μόνο από τα συντρίμμια του μπορούν να αναδυθούν καινούργιες, αληθινές Δημοκρατίες, οι οποίες θα επαναφέρουν την πρωτοκαθεδρία της Πολιτικής, καταπολεμώντας την ελίτ του 1% – κάτι που βέβαια δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί, όσο οι κοινωνίες κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.
Analyst 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/10/blog-post_660.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters