Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

"βόμβα" του ΣτΕ για τις αντικειμενικές αξίες - Σενάρια ακύρωσης του ΕΝΦΙΑ και 20 φόρων από την απόφαση

 
Η απόφαση – βόμβα του ΣτΕ για τις αντικειμενικές αξίες μπορεί να τινάξει στον αέρα τον προϋπολογισμό και για το λόγο αυτό στο υπουργείο Οικονομικών γίνονται πυρετώδεις συσκέψεις της πολιτικής ηγεσίες με τους υπηρεσιακούς παράγοντες. Διαβάστε τι αλλάζει με τον ΕΝΦΙΑ και άλλους 20 φόρους.
Στόχος και αντικείμενο των συσκέψεων στο υπουργείο Οικονομικών είναι να βρεθεί η νομική απάντηση στην απόφαση του ΣτΕ ώστε να αποτραπεί η οποιαδήποτε ανάγκη για επιστροφή χρημάτων, καθώς και ο τυχόν περιορισμός της εισπραξιμότητας των επόμενων δόσεων που θα προκύψει από επιχειρήματα που θα αναπτυχθούν για ακύρωση του ΕΝΦΙΑ.
Όμως, από την απόφαση του ΣτΕ δεν εγείρεται ζήτημα μόνο για τον ΕΝΦΙΑ, αλλά και για άλλους είκοσι φόρους οι οποίοι υπολογίζονται με βάση τις αντικειμενικές τιμές, πράγμα που σημαίνει ότι και στον υπολογισμό αυτών των φόρων μπορεί να προκύψει ακυρότητα.
Οι 20 φόροι που επηρεάζονται από τις αντικειμενικές
-Τεκμαρτό εισόδημα ιδιοχρησιμοποίησης κατοικίας - επαγγελματικής στέγης 11-33 %
-Αντικειμενική δαπάνη διαβίωσης σε ιδιόκτητη ή μισθωμένη πρώτης και δεύτερης κατοικίας ανάλογα με το εμβαδόν και την τιμή ζώνης που ισχύει.
-Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) ανά περιουσιακό στοιχείο Κτίσματα:2,50-16,25€/τμ, Οικόπεδα:0,003-9€/τμ
-Συμπληρωματικός φόρος επί συνόλου περιουσίας με αφορολόγητο ποσό 300.000 ευρώ. Φυσικά πρόσωπα :1‰-1%. Νομικά πρόσωπα :2,5-5‰
-Τέλος Ακίνητης Περιουσίας (ΤΑΠ) (κτίσματα+οικόπεδα) 0,25-0,35‰
-Φόρος Ακίνητης Περιουσίας Υπεράκτιων Εταιριών 15%
-Φ.Π.Α. στην αγορά νεόδμητων κτισμάτων και στην αντιπαροχή 23 %
-Φόρος Μεταβίβασης Ακινήτων 3 %
-Φόρος Χρησικτησίας Ακινήτων 3 %
-Φόρος Ανταλλαγής (- συνένωσης οικοπέδων) 1,5 %
-Φόρος Διανομής Ακινήτων 0,75%
-Δημοτικός φόρος μεταβίβασης ακινήτων 3 % επί Φ.Μ.Α.
-Τέλη υπέρ Ταμείου Νομικών (σύνταξη –μεταγραφή συμβολαίων) 6,50+1,25‰
-Πρόσθετο Τέλος Μεταγραφής Συμβολαίων 4,5-7,5‰
-Φόρος Κληρονομιάς ή Γονικής Παροχής ακινήτων
Α' Κατηγορία: προς τέκνα (γονικές παροχές), εγγονούς, συζύγους, γονείς 1-10%
Β' Κατηγορία: προς κατιόντες, αδελφούς, θείους, παππούδες κλπ. 5-20%
Γ' Κατηγορία: προς άλλους συγγενείς και ξένους 20-40%
-Φόρος Δωρεάς ακινήτων
Α' Κατηγορία: προς εγγονούς, συζύγους, γονείς 1-10%
Β' Κατηγορία: προς κατιόντες, αδελφούς, θείους, παππούδες κλπ. 5-20%
Γ' Κατηγορία: προς άλλους συγγενείς και ξένους 20-40%
-Τέλος Εγγραφής ακινήτων στο Εθνικό Κτηματολόγιο 1‰ επί της αντικειμενικής αξίας
-Πολεοδομικά πρόστιμα διατήρησης αυθαιρέτων
-Πολεοδομικά πρόστιμα κατασκευής νέων αυθαιρέτων κλπ.
-Εισφορές σε γη & χρήμα για ένταξη σε σχέδια Πόλεων (Ν.1337/83) σε γη έως 60%, σε χρήμα έως 25%

- See more at: http://www.pronews.gr/

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΟΖΑΝΗΣ" ΟΜΙΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ ΒΟΪΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ 12/12/2015

ΟΜΙΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ ΒΟΪΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΙΣ 12/12/2015 ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ - ΛΥΣΕΙΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ.ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ.''

ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Στις 17 Δεκεμβρίου η Ελλάδα παραδίδει τα σύνορα της...


Σύμφωνα με πληροφορίες στις 17 Δεκεμβρίου η Ελλάδα καλείται να παραιτηθεί άνευ όρων από τα κυριαρχικά της δικαιώματα σε ότι αφορά τη φύλαξη των συνόρων της!

Φαίνεται σαν μια "μίνι" Σύνοδος Κορυφής για την ενίσχυση της συνεργασίας με την Τουρκία στο θέμα του προσφυγικού και την ενδυνάμωση της προστασίας των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ.
Τη φύλαξη, εκ νέου, των (πρώην)εξωτερικών συνόρων της ΕΕ πρόκειται να αναλάβει ειδικό σώμα Ευρωπαϊκής συνοριοφυλακής και ακτοφυλακής.

Η ανάπτυξη αυτών των νέων σωμάτων που θα λειτουργούν παντελώς αυτόνομα από τα κράτη μέλη (δηλαδή την Ελλάδα) και θα υπακούν μόνο στις εντολές των Βρυξελλών, θα γίνει σε συνεργασία με τις αντιστοιχες δυνάμεις της Τουρκίας.

«Η Ευρώπη πρέπει να είναι έτοιμη, με αφορμή την προσφυγική ροή, να πάρει μια εντελώς νέα πορεία. Τα κράτη θα πρέπει σε αυτή την κατεύθυνση να παραχωρήσουν πλήρως ή τουλάχιστον εν μέρει τα κυριαρχικά τους δικαιώματα. Η φύλαξη των εξωτερικών συνόρων υπό την ευθύνη των κρατών-μελών δεν λειτουργεί. Η Ελλάδα π.χ. δεν είναι θέση ούτε από άποψη logistics ούτε οικονομική να διαφυλάξει τα σύνορά της. Αυτή η κατάσταση πρέπει να αλλάξει ριζικά,» ανέφερε ο Φόκνερ Κάουντερ, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της Μέρκελ.
Σίγουρα τώρα αναρωτιέστε τι εννοεί όταν λέει ότι η Ελλάδα δεν διαθέτει τα logistics για την φύλαξη των συνόρων της…

Σημαίνει ότι δεν διαθέτει καν την απαραίτητη οργάνωση, άρα εμφανίζεται ανίκανη να διασφαλίσει και να προστατεύσει τα σύνορά της...
πηγη

Το ιστορικό βάθος μιας ιστορίας που δεν διδάσκεται…

Ένας από τους τομείς της ανθρώπινης ύπαρξης και των ανθρωπίνων επιτευγμάτων, είναι η τεχνολογία, που σήμερα έχει φτάσει, κατά κοινή ομολογία, σε αρκετά υψηλό επίπεδο εξέλιξης. Τί ίσχυε όμως παλαιότερα; Τι συνέβαινε στον εν λόγω κλάδο κατά τα πανάρχαια χρόνια.
Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η εξέλιξη της τεχνολογίας είναι γραμμική. Ξεκίνησε δηλαδή από την “ανυπαρξία” και αναπτύσσεται σταδιακά μέχρι την σύγχρονη εποχή. Άλλοι πάλι υποστηρίζουν πως χιλιάδες χρόνια πριν η τεχνολογία είχε φτάσει σε μεγάλο απόγειο, έπειτα συνέβη κάτι συνταρακτικό που προκάλεσε μία ολική καταστροφή και ένα συνακόλουθο νέο ξεκίνημα στον συγκεκριμένο τομέα.
Όσον αφορά την δεύτερη άποψη, υπάρχουν ενδείξεις, ικανές να μας οδηγήσουν στο συμπέρασμα ότι πιθανόν οι Έλληνες διέθεταν μεγάλο μέρος της εξελιγμένης εκείνης τεχνολογίας, αν λάβουμε επιπλέον υπ’ όψιν μας την ιστορία μας, που φτάνει σε βάθος χιλιετιών, τα ταξίδια σε όλον τον πλανήτη από τα πανάρχαια κιόλας χρόνια, τα καλλιτεχνικά και πομπώδη οικοδομήματα, κλπ.

Αλλά ας αφήσουμε τα στοιχεία να “μιλήσουν” από μόνα τους, ώστε να εξάγει ο καθένας τα συμπεράσματά του.


Στοιχείο 1ο: Περί το 9.500 π.Χ., σύμφωνα με επιστήμονες ωκεανολογίας, παλαιοντολογίας, γεωλογίας, κ.α., ξέσπασε Ελληνο-Ατλαντικός Πόλεμος, τον οποίο ο Πλάτων στα έργα του Πλάτωνα “Τίμαιος” και “Κριτίας”, τον χαρακτηρίζει “σφοδρό”. Οι Έλληνες βγήκαν νικητές και η Ατλαντίδα βυθίστηκε ξαφνικά. Ερευνητές λένε πως η βύθισή της προήλθε από ισχυρή έκρηξη, που αν δεχτούμε την άποψη περί υψηλής τεχνολογίας, πιθανόν προήλθε από εξελιγμένα οπλικά συστήματα. Έπειτα από τον σφοδρό εκείνο πόλεμο τα πάντα γύρισαν λογικά στην λίθινη εποχή και ο πολιτισμός ξαναγεννήθηκε αργότερα στην παραδοσιακή κοιτίδα του!


Ο Πλάτων αναφερόμενος στον μεγάλο νομοθέτη της Αθήνας, Σόλωνα, ο οποίος είχε επισκεφθεί την Αίγυπτο και οι ιερείς εκεί του αποκάλυψαν τα χειρόγραφά τους, όπου ήταν καταγεγραμμένες πληροφορίες που πιστοποιούσαν την ύπαρξη του νησιού και την προηγμένη τεχνολογία των Ελλήνων.


Συγκεκριμένα ο Πλάτων δια στόματος Κριτία αναφέρει στο έργο «Τίμαιος»:

«Ένας εκ των ιερέων ανέφερε στον Σόλωνα: Εσείς οι Έλληνες είστε αιώνια παιδιά· Έλλην γέρος δεν υπάρχει. Όταν το άκουσε πυραμιδεςαυτό ο Σόλων, ρώτησε: Πώς; Τι εννοείς μ’ αυτό; Ο ιερέας απάντησε: Όλοι είστε νέοι στην ψυχή, γιατί δεν έχετε μέσα σ’ αυτήν καμία παλιά αντίληψη, που να προέρχεται από αρχαία παράδοση ούτε καμία γνώση που να γέρασε με τον καιρό. Και η αιτία είναι η εξής· πολλές και με διάφορους τρόπους καταστροφές στους ανθρώπους έχουν συμβεί και θα συμβούν, οι μεγαλύτερες εξαιτίας της φωτιάς και του νερού, οι μικρότερες δε από μύρια άλλα αίτια (…)Τα επιτεύγματα της πόλης σας ήταν πολλά και μεγάλα·(σ.σ. αναφέρεται στους Αθηναίους) είναι γραμμένα εδώ κι εμείς συνεχίζουμε να τα θαυμάζουμε. Υπάρχει όμως ένα που τα ξεπερνά όλα σε μεγαλείο και αρετή.
Τα αρχεία μας αναφέρουν ότι η πόλη σας αναχαίτισε κάποτε μια μεγάλη δύναμη που είχε επιτεθεί με αλαζονεία εναντίον όλης της Ευρώπης και της Ασίας ξεκινώντας απ’ έξω, από τον Ατλαντικό ωκεανό.

Οι άνθρωποι μπορούσαν να ταξιδεύουν εκείνη την εποχή στον ωκεανό, γιατί αμέσως μετά το στόμιό του ―που, όπως μαθαίνω, εσείς το ονομάζετε Ηράκλειες Στήλες― υπήρχε ένα νησί μεγαλύτερο από την Ασία και τη Λιβύη μαζί. Οι ταξιδιώτες της εποχής περνούσαν από αυτό στα άλλα νησιά και από εκεί σε όλη την απέναντι ήπειρο που περιβάλλει αυτήν την πραγματικά αχανή θάλασσα. Όλα τα μέρη που βρίσκονται μέσα από το στόμιο που λέγαμε φαίνονται σαν λιμάνι με στενή είσοδο· το πέλαγος όμως που εκτείνεται έξω από το στόμιο είναι πραγματικό πέλαγος· και η στεριά που το περικλείει θα έλεγε κανείς ότι αξίζει να ονομαστεί “ήπειρος”, στην κυριολεξία του όρου. Σ’ αυτό το νησί, την Ατλαντίδα, δημιουργήθηκε κάτω από βασιλική εξουσία μια μεγάλη και θαυμαστή δύναμη που κυριάρχησε σε όλο το νησί καθώς και σε πολλά άλλα νησιά και μέρη της απέναντι ηπείρου. Επιπλέον, προς την πλευρά μας, επικράτησε στη Λιβύη ως την Αίγυπτο και στην Ευρώπη ως την Τυρρηνία. Αυτή λοιπόν η μεγάλη δύναμη συγκέντρωσε κάποτε όλα της τα στρατεύματα και επιχείρησε, με μία μόνο επίθεση, να υποδουλώσει την πόλη σας και τη δική μας και όλες όσες βρίσκονται μέσα από τις Στήλες. Τότε ακριβώς, Σόλων, αποκαλύφθηκε σε όλη την ανθρωπότητα η αρετή και η δύναμη της πόλης σας, γιατί στάθηκε πρώτη στο φρόνημα και στην τεχνική του πολέμου. Επικεφαλής των Ελλήνων, και στη συνέχεια αναγκασμένη να πολεμήσει μόνη όταν οι άλλοι την εγκατέλειψαν, έφθασε στον έσχατο κίνδυνο αλλά τελικά απέκρουσε τους εισβολείς και θριάμβευσε. Δεν άφησε έτσι να γνωρίσουν τη σκλαβιά αυτοί που δεν είχαν υποδουλωθεί ποτέ και απελευθέρωσε με μεγαλοψυχία όλους εμάς τους άλλους που κατοικούσαμε μέσα από τις Ηράκλειες Στήλες. Πολύ αργότερα όμως ήρθαν τρομεροί σεισμοί και κατακλυσμοί και, μέσα σε μία μέρα και μία νύχτα φρίκης, όλο το γένος των πολεμιστών σας χάθηκε μέσα στη γη, και το νησί της Ατλαντίδας βυθίστηκε στη θάλασσα και αφανίστηκε. Ο ωκεανός σ’ εκείνα τα μέρη έγινε απροσπέλαστος και ανεξερεύνητος από την πολύ βαθιά λάσπη που άφησε πίσω της η Ατλαντίδα καθώς καταποντιζόταν».

Συνοψίζοντας, ο Πλάτων μιλά ξεκάθαρα για σφοδρό πόλεμο μεταξύ Ατλάντων και Ελλήνων, το τέλος του οποίου συμπίπτει χρονικά με το τέλος της Ατλαντίδας.
Πρόσφατα οι επιστήμονες Paul Weinzweig και Pauline Zalitzki ισχυρίζονται εντόπισαν το εν λόγω νησί. Ανακάλυψαν τα βυθισμένα ερείπια μιας αρχαίας πόλης στις ακτές της Κούβας.

Το σημείο που ανακαλύφθηκε περιλαμβάνει αρκετές σφίγγες και τουλάχιστον τέσσερις γιγάντιες πυραμίδες (μεγαλύτερες από την αντίστοιχη του Χέοπος της Αιγύπτου, που θεωρείται η μεγαλύτερη του κόσμου!) μαζί με άλλες κατασκευές.
Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι πάνω στις κατασκευές υπάρχουν αρχαία σύμβολα και πικτογράμματα, μεταξύ των οποίων και ο χρυσός αριθμός “Φ” του Πυθαγόρα !

Επομένως βρισκόμαστε πιθανόν μπροστά σε μία πολύ εξελιγμένη τεχνολογία, την οποία δεν μπορεί παρά να διέθεταν και οι Έλληνες, αφού εν τέλει βύθισαν ολόκληρη ήπειρο!

Στοιχείο 2ο: Τα λεγόμενα “Vimana” (=αστέρια), που αποτελούσαν ιπτάμενες μηχανές! Ένα από τα μεγάλα ινδικά έπη, το “Ραμαγιάνα”, περιγράφει λεπτομερώς την ιστορία ενός ταξιδιού στο φεγγάρι μέσω ενός Βιμανα. Επρόκειτο για ιπτάμενα αντικείμενα που έβλεπαν οι Ινδοί στον ουρανό. Στα σανσκτρικικά οι Ινδοί μας αποκαλούν “Σαβαρτζνάνας Γιαβάνας”, που σημαίνει “Πάνσοφοι Έλληνες”.
Να σημειωθεί ακόμη πως στην Ινδία υπάρχουν δύο αρχαιότατες ελληνικές πόλεις με μεγάλη έκταση· η Μοχέντζο-ντάρο και η Χαράππα, καθώς και ότι στην ίδια περιοχλη λεχει ανακαλυφθεί επιγραφή στα ελληνικά, που χρονολογείται το 9.000π.Χ, σύμφωνα με στοιχεία του BBC.



Στοιχείο 3ο: Στην πόλη Nazca κοντά στο Περού, αλλά και σε άλλες περιοχές, έχουν ανακαλυφθεί αρχαία κοσμοδρόμια και βάσεις, τα οποία χρονολογούνται πριν το 3.000 π.Χ. Μελετητές υποστηρίζήτουν οτι κοσμοδρόμιο υπήρχε και σε περιοχή κοντά στην Θεσσαλονίκη, η οποία όμως βυθίστηκε κατά τον Ελληνο-Ατλαντικό Πόλεμο. Γνωστό είναι άλλωστε πως η κυρίως Ελλάδα στα πολύ αρχαία χρόνια αποτελούνταν μόνο από στεριά, την περίφημη Αιγιίδα και μετά την βύθισή της, προέκυψαν τα πολυάριθμα νησιά του Αιγαίου, όπως τα γνωρίζουμε σήμερα.

Στοιχείο 4ο: Ο Αμερικανός καθηγητής Charles Hapgood αναλαμβάνει να μελετήσει πανάρχαιους χάρτες, μεταξύ των οποίων και αυτός του Τούρκου Ναυάρχου Piri Reis, ο οποίος είχε ισχυριστεί πως βασίστηκε σε αρχαιότερους χάρτες. Ο χάρτης απεικονίζει την Αρκτική και κάποιες περιοχές της Αμερικής. Το παράδοξο όμως είναι, πως όχι μόνο απεικονίζει την Ανταρκτική που προηγείται χρονικώς της ανακάλυψης της ηπείρου το 1820, αλλά επιπλέον, ότι το φαίνεται το έδαφος της Ανταρκτικής κάτω από τον πάγο!


Η ακρίβεια του εν λόγω χάρτη προϋποθέτει γνώσεις σφαιρικής τριγωνομετρίας και γνώση της μεθόδου της αζιμουθιακής προβολής των ίσων αποστάσεων, σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες.

Υπάρχει επομένως το σενάριο να υπήρχε τεχνολογία τέτοια, ώστε να ήταν δυνατή η σφαιρική μελέτη της γης από το διάστημα.



Αλλά και ο χάρτης Oronteus Finaeus που απεικονίζει την γη στρογγυλή σε μια εποχή που επικρατούσε η άποψη ότι είναι επίπεδη.


Στοιχείο 5ο: Βάσει ερευνών και αρχαιολογικών ευρημάτων πολλοί μελετητές πιστεύουν πως οι Έλληνες διέθεταν αυτήν την υψηλή τεχνολογία, εξ’ ου και τα υπερατλαντικά ταξίδια και τα μεγαλοπρεπή οικοδομήματα, μερικά εκ των οποίων χρειάζονται οπωσδήποτε υψηλή τεχνολογική υποστήριξη.


Επομένως υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να κατείχαν οι Έλληνες υψηλή τεχνολογία και να την μετέδωσαν μέσω των κατασκευών και των ταξιδιών τους σε όλον τον κόσμο.


Εμείς σας παραθέσαμε κάποια από τα στοιχεία, που έχουν έρθει στο φως. Το μόνο που έχετε εσείς να κάνετε είναι να έχετε το μυαλό μας ανοιχτό και να ερευνάτε όσο μπορείτε, εξάγοντας τα δικά σας προσωπικά συμπεράσματα. Γιατί μόνο έτσι προσεγγίζει κανείς την αλήθεια.

- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/12/istoria-pou-den-didasketai.html#sthash.Xs1Bku1P.dpuf

ΤΑ 10 ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ


Πολλές ειδικές πρωτεΐνες,και  ένζυμα και η κωδικοποίηση κατά στο ανοσοποιητικό μας σύστημα μπορεί να ενεργοποιηθεί για να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα . Δεν υπάρχει  ένα καρκινικό κύτταρο που δεν μπορεί να νικηθεί από το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα. . Οι πρωτεΐνες μπορούν να αποδειχθούν αναποτελεσματικές αν τα κύτταρα που υφίστανται ανεξέλεγκτη ανάπτυξη και αν η ζημία ή μεταλλάξεις στο DNA ή αν τοξίνες μέσω των τροφίμων και η χημική ρύπανση παρακάμψει τη φυσική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
Εδώ είναι 10 λειτουργικά τρόφιμα που καταστέλλει την ανάπτυξη  των όγκων κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης του ανοσοποιητικού συστήματος του ανθρώπινου σώματος.
Οι επιστήμονες έχουν διαπιστώσει ότι τα υγιή κύτταρα έχουν καταστραφεί από τη χημειοθεραπεία που εκκρίνεται περισσότερο από μια πρωτεΐνη η οποία ενισχύει την επιβίωση των καρκινικών κυττάρων. Η χημειοθεραπεία έχει αποδειχθεί ότι προκαλεί καρκίνο  στα κύτταρα και αλληλεπιδρά με τα κοντινά καρκινικά κύτταρα για να τους αναγκάσει να αναπτυχθούν,να εισβάλλουν, και το σημαντικότερο, να αντισταθούν  στην επακόλουθη θεραπεία. Όταν η συμβατική ιατρική θεραπεία αποτύχει  σε ασθενείς με καρκίνο,με  τα φυσικά τρόφιμα μπορεί να πετύχει.


Σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Science Translational Medicine , οι επιστήμονες εντόπισαν μόριο, γνωστό ως TIC10, το οποία ενεργοποιεί μια πρωτεΐνη που βοηθά στην καταπολέμηση της νόσου. Η πρωτεΐνη, που ονομάζεται TRAIL (νέκρωσης όγκων-παράγοντας που σχετίζονται με σύνδεση που επάγει  την απόπτωση) καταστέλλει την ανάπτυξη όγκων και μπορεί να διασχίσει πράγματι το φράγμα αίματος-εγκεφάλου, το οποίο διαχωρίζει το κύριο κυκλοφορικό συστήματος από τον εγκέφαλο. Μέσω αυτού η άπειρη σοφία του σώματος, τα συστήματα της αναγνωρίζουν τους ξένους εισβολείς και τα δηλητήρια όπως η χημειοθεραπεία, που δεν είναι επωφελείς για τον εγκέφαλο. 

Πολλά φάρμακα καρκίνου συνεπώς, αποκλειουν περνώντας το φράγμα αίματος-εγκεφάλου. Ωστόσο, TRAIL επιτρέπεται πέρασμα λόγω ευεργετικά αποτελέσματα της επί του ανοσοποιητικού συστήματος . Ένα άλλο θετικό είναι ότι TIC10 δεν ενεργοποιεί μόνο το γονίδιο TRAIL σε καρκινικά κύτταρα, αλλά επίσης και σε υγιή. Αυτό είναι γνωστό ως το «φαινόμενο γειτνιάσεως» – δηλαδή, όπου θανατώνονται και τα κύτταρα κοντά σε καρκινικά κύτταρα.

Διάβασε(Βρήκαν ουσία που οδηγεί τα καρκινικά κύτταρα στην «αυτοκτονία»http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&ct=4&articleID=16660&la=1)
Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται τα υγιή κύτταρα δίνεται επίσης μια ώθηση για την αύξηση του αριθμού των κυττάρων που καταστρέφουν τον καρκίνο οι υποδοχείς TRAIL στην επιφάνεια τους.



10 Λειτουργικά τρόφιμα που αναστέλλουν τους ΟΓΚΟΥΣ

1. Κουρκούμη


Η κουρκουμίνη , ίσως το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό γνωστό από το δημοφιλές ινδικό μπαχαρικό κουρκούμη , έχει αμέτρητα οφέλη για την υγεία . Μια πρόσφατη μελέτη καθοδηγείται από μια ερευνητική ομάδα στο Μόναχο έδειξαν ότι μπορεί επίσης να αναστείλει το σχηματισμό μεταστάσεων .Η κουρκουμίνη ασκεί αντι-φλεγμονώδη και αντι-οξειδωτικά αποτελέσματα με την αναστολή του παράγοντα νέκρωσης όγκου-άλφα (TNF-άλφα), γεγονός που υποδηλώνει ότι η επίδρασή της στην ενδοθηλιακή λειτουργία μπορεί να προκαλείται από την καταστολή της φλεγμονής ή / και το οξειδωτικό στρες μέσω ρύθμισης προς τα κάτω του TNF-α. Μία από τις πιο ολοκληρωμένες περιλήψεις της αναθεώρησης των 700 για την κουρκούμη μελέτες μέχρι σήμερα, δόθηκε στη δημοσιότητα από το σεβαστό εθνοβοτανολόγος James A. Duke, PhD. Έδειξε ότι η κουρκούμη φαίνεται να ξεπερνά πολλά φαρμακευτικά προϊόντα ως προς τα αποτελέσματά της έναντι αρκετών χρόνιων, εξουθενωτικών ασθένειων , και το κάνει με σχεδόν καθόλου παρενέργειες.


2. Λαχανικά της Θάλασσα


Nori , hijiki, wakame, arame, kombu και φύκια είναι μόνο μερικές από διάφορες ποικιλίες λαχανικών  της θάλασσας με ισχυρά αποτελέσματα για τον καρκίνο. Είναι μια πλούσια πηγή πολλών  με θαυμάσια ορυκτά, συμπεριλαμβανομένων μαγνήσιο, ασβέστιο, σίδηρο και ιώδιο .


Όμως, δεδομένου ότι η χρόνια, ανεπιθύμητη φλεγμονή και το χρόνιο οξειδωτικό στρες είναι δύο παράγοντες κινδύνου για την ανάπτυξη του καρκίνου, θα είναι πολύ φυσικό για τους επιστήμονες να ενδιαφέρονται για τα λαχανικά θάλασσα  που είναι αντικαρκινικά τρόφιμα όχι μόνο στην περίπτωση του καρκίνου του παχέος εντέρου, αλλά και για άλλους τύπους του καρκίνου.Της Θάλασσας τα λαχανικά είναι καλά τεκμηριωμένα και που περιέχουν μια ποικιλία από αντι-φλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ενώσεις, και αυτός ο συνδυασμός των θρεπτικών ουσιών αποδίδει μερικά πλεονεκτήματα του κινδύνου μείωσης στην περίπτωση του καρκίνου του παχέος εντέρου και άλλων τύπων καρκίνου.

Από ειδική σημείωση σε αυτήν την περιοχή του καρκίνου και της θάλασσας τα λαχανικά είναι το ζήτημα των καρκίνων που σχετίζονται με τα οιστρογόνα, ιδιαίτερα του καρκίνου του μαστού . Πρόσληψη με της θάλασσας λαχανικά φαίνεται να ειναι  σε θέση να τροποποιήσει τις διάφορες πτυχές της κανονικής σε  έμμηνο κύκλο μιας γυναίκας κατά τέτοιο τρόπο ώστε επί μακρά χρονικά διαστήματα (δεκάδες χρόνια), η συνολική αθροιστική έκκριση οιστρογόνων που συμβαίνει κατά τη διάρκεια της ωοθυλακικής φάσης του κύκλου να παίρνει μειωμένη.


3. Σταφύλια και ρεσβερατρόλη


 
Η ρεσβερατρόλη είναι μια φαινολική ένωση που συμβάλλει στο αντιοξειδωτικό δυναμικό των κόκκινων σταφυλιών . Η ρεσβερατρόλη είναι όχι μόνο ένα αντιοξειδωτικό και antimutagen, αλλά επίσης μειώνει τον κυτταρικό θάνατο που προκαλείται την οξειδωση. Η ρεσβερατρόλη έχει αποδειχθεί ότι αναστέλλει την παραγωγή νιτρικού οξειδίου και τον παράγοντα νέκρωσης όγκων άλφα (TNF -Α) με λιποπολυσακχαρίτη-διεγερμένα κύτταρα Kuppfer. Κύτταρα Kuppfer είναι μακροφάγα σταθερό στη θέση του στο ήπαρ. Χρόνια υπερπαραγωγή τους νιτρικού οξειδίου και TNF-Α οφείλεται σε χρόνια μόλυνση που μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ηπατική βλάβη. Ίσως την πιο σημαντική ιδιότητα της ρεσβερατρόλη είναι η ικανότητά της να αναστέλλει την κυκλοοξυγενάση-2 (COX-2). Cox-2  που σχετίζεται με καρκίνους και την ανώμαλη αυξηση στον εντερικό σωλήνα. Φυσικές COX-2 αναστολείς όπως η ρεσβερατρόλη έχουν αποδειχθεί ότι μειώνουν την εμφάνιση των καρκίνων και  τις προ-καρκινικές νεοπλασίες. Έτσι, ενώ οι φαρμακευτικές εταιρείες κάνουν αγώνα για να βρουν τους παράγοντες που αναστέλλουν την COX-2, το συστατικό είναι ήδη είναι παρούσα στα κόκκινα σταφύλια, τα οποία όταν καταναλώνονται καθημερινά (ή μέσω οργανικών χυμών σταφυλιού) θα προστατεύσει κατά των όγκων φυσικά.


4. Chlorella και σπιρουλίνα


Οι επιστήμονες στη Νότια Κορέα βρέθηκε πρόσφατα ότι τα καροτενοειδή από Chlorella μπορεί να χρησιμοποιηθουν αποτελεσματικά για την πρόληψη του καρκίνου στον άνθρωπο. Ανακάλυψαν το πρωταρχικό καροτενοειδές από C. ellipsoidea είναι βιολαξανθίνη, ενώ το κύριο καροτενοειδές από Γ vulgaris είναι η λουτεΐνη. Εξέτασαν την δραστικότητα του ημι-καθαρισμένου σε εκχυλίσματα αυτών των καροτενοειδών κατά του καρκίνου του ανθρώπου και βρήκαν ότι ανέστειλε την ανάπτυξη των κυττάρων του καρκίνου σε έναν δοσο-εξαρτώμενο τρόπο. Η χλωροφύλλη εξουδετερώνει περιβαλλοντικές τοξίνες και τους ρύπους. 

Βοηθά το οξυγόνο στο αίματος σε όλα τα κύτταρα και τους ιστούς. Ο καρκίνος δεν μπορούν να ευδοκιμήσει σε κύτταρα που είναι πλήρως οξυγονωμένα. Η χλωροφύλλη παίζει ρόλο στην ικανότητα της χλωρέλλας να αποτοξινώσει τα βαρέα μέταλλα , και είναι ένα φυσικό θεραπευτικό των πληγών. Υπάρχουν ενδείξεις ότι η χλωροφύλλη μειώνει την ικανότητα των καρκινογόνων να δεσμεύονται με DNA σε μείζονα όργανα.Οι Αντι-μεταλλαξιογόνες ιδιότητες του το καθιστούν προστατευτικό ενάντια σε τοξίνες, όπως τα φαρμακευτικά προϊόντα.Η σπιρουλίνα απλά δεν είναι σε θέση να αφαιρέσει τα βαρέα μέταλλα όπως η Chlorella που το κάνει, διότι δεν διαθέτει μια κυτταρική μεμβράνη, ωστόσο παρουσιάζει σημαντικές ενισχυτικές ιδιότητες, αποτελείται από ένα σπειροειδές σκέλος το οποίο δίνει το όνομά του. Η σπιρουλίνα είναι πλούσια σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β, Ε, Κ και βήτα καροτίνη, καθώς σίδηρο και μαγνήσιο και απαραίτητα λιπαρά οξέα. Περιέχει αμινοξέα που προωθούν τη βελτίωση της ψυχικής λειτουργίας, ζωντάνια και ενέργεια, και το ισορροπημένο σακχάρο στο αίμα. Σύμφωνα με μια μελέτη που έγινε στην Κίνα ,  το σελήνιο- που εγχύεται με την σπιρουλίνα αναστέλλει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων του μαστού.

5. Πράσινο Τσάι


Τα οφέλη  στην υγεία του πράσινου τσαγιού είναι λόγω της παρουσίας μιας ομάδας  στο φυτο των φλαβονοειδών που ονομάζεται κατεχίνες. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους ερευνητές είναι επιγαλλοκατεχίνη-3-O-gallate (EGCG), η κύρια κατεχίνη σε πράσινο τσάι . Για παράδειγμα, οι ερευνητές της Νότιας Κορέας έχουν βρεθεί ότι εμποδίζει EGCG TNF φυσικά παρεμβαίνοντας με την ικανότητα ορισμένων προ-φλεγμονωδών χημικων να δεσμεύει τα κύτταρα του λείου μυϊκού ιστού του αγγειακού συστήματος. Σε μια μελέτη του 2009 που διεξήχθη από την Ιατρική Σχολή Chonbuk National University, σημειώθηκε ότι η συγκεκριμένος μηχανισμός δράσης της EGCG σε όρους της αναστολής του TNF είναι η καταστολή της φρακταλκίνη, ενας φλεγμονώδης παράγοντας που εμπλέκει ειδικά στην ανάπτυξη της αρτηριοσκλήρυνσης ή σκλήρυνση του  σε αρτηρίες.

6.Τα  σταυρανθή λαχανικά

Τα σταυρανθή λαχανικά περιέχουν βιταμίνες, ανόργανα άλατα, και άλλα θρεπτικά συστατικά, και τις χημικές ουσίες γνωστές ως γλυκοσινολικά. Αυτές οι χημικές ουσίες διασπώνται σε διάφορες βιολογικές δραστικές ενώσεις που είναι γνωστό ότι έχουν αντικαρκινικές επιδράσεις.Η Ρόκα , μπρόκολο, λάχανο, κουνουπίδι , λάχανο, γογγύλια και λάχανο είναι μερικά από τα πολλά διαφορετικά είδη σταυρανθή λαχανικά που είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, μεταξύ των οποίων αρκετά καροτενοειδή (β-καροτένιο, λουτεΐνη, ζεαξανθίνη)? βιταμίνες C, E, και Κ? φυλλικό οξύ? και μέταλλα.

Οι Βιολογικά δραστικές ενώσεις όπως ινδόλες, νιτρίλια, θειοκυανικά και ισοθειοκυανικά σε αυτά τα λαχανικά στην πρόληψη του καρκίνου, προστατεύουν τα κύτταρα από βλάβη του DNA, βοηθώντας και αδρανοποιούν τα καρκινογόνα,και επάγουν τον κυτταρικό θάνατο των καρκινογόνων και οι αναστολής του σχηματισμού των αιμοφόρων αγγείων όγκων (αγγειογένεση) και η μετανάστευση των κυττάρων του όγκου (που απαιτούνται για την μετάσταση). Για ολική περιεκτικότητα σε γλυκοσινολάτ, γογγύλια outscore λάχανο, το κατσαρό λάχανο, το κουνουπίδι και το μπρόκολο από τα συνηθέστερα να τρώγονται σταυρανθή λαχανικά.

7. Ντομάτες

Η τακτική κατανάλωση ντομάτας και των προϊόντων της  που γίνεται με συνέπεια σχετίζεται με χαμηλότερο κίνδυνο διαφόρων τύπων καρκίνου και, σε μικρότερο βαθμό, η στεφανιαία νόσος. Μεταξύ των πολλών συστατικών  η ντομάτα πιστώνεται με υγιεινές ιδιότητες, καροτενοειδή και ιδιαίτερα του λυκοπενίου διερευνώνται ενεργά. Μέτρια αποτελέσματα της τακτική πρόσληψη ενός χυμού ντομάτας παρέχει μικρές ποσότητες καροτενοειδών που βρέθηκαν για την παραγωγή φλεγμονωδών μεσολαβητών, όπως TNF-άλφα. TNF-άλφα παραγωγή από ολόκληρο αίμα βρέθηκε να είναι περισσότερο από 30% χαμηλότερη μετά από σχεδόν ένα μήνα από την κατανάλωση ακατέργαστου χυμού ντομάτας.

8. Φαρμακευτικά Μανιτάρια

Τα Μανιτάρια έχουν χρησιμοποιηθεί για τουλάχιστον 5.000 έτη για θρεπτικούς και ιατρικούς σκοπούς. Αντι-ιικές και  η αντι-καρκινική επίδραση αποδεικνύεται σε περισσότερα από 50 είδη ζώων και μέσω in vitro μελέτες. Έξι από αυτά τα συστατικά σε  μανιτάρια έχουν διερευνηθεί για τη δραστηριότητά τους σε ανθρώπινους καρκίνους: του συστατικού lentinan του shiitake , σχιζοφυλλάνη, ενεργό εξόζης συσχετίζεται ένωση (AHCC), maitake D-κλάσμα και δύο συστατικά του Coriolus versicolor.  Το Coriolus versicolor είναι ενα εξαιρετικά κοινό μανιτάρι το οποίο μπορεί να βρεθεί σε όλο τον κόσμο. Versicolor σημαίνει «από διάφορα χρώματα και είναι αλήθεια ότι αυτό  το μανιτάρι βρίσκεται σε μια ευρεία ποικιλία διαφορετικών χρωμάτων όπως απεικονίζεται στην παραπάνω εικόνα. Αναγνωρίζεται ως φαρμακευτικό μανιτάρι στην κινεζική ιατρική υπό την ονομασία yun Zhi. Πολυσακχαρίτη-K (PSK), είναι ένας πολυσακχαρίτης πρωτεΐνης το οποίο χρησιμοποιείται στο ανοσοποιητικό σύστημα  για τόνωση ενα παράγοντα στη θεραπεία του καρκίνου σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και στην Κίνα και στην Ιαπωνία. Στην Ιαπωνία, η PSK έχει εγκριθεί ως πρόσθετο για τη θεραπεία του καρκίνου και καλύπτεται από την κυβέρνηση την ασφάλιση υγείας. PSK εμφανίζει αντικαρκινική δράση, από τις πρώτες εργαστηριακές assessmentsin vitro, in vivo και σε κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους. Προκαταρκτική έρευνα έχει δείξει ότι η PSK θα μπορούσε να μειώσει την επαγόμενη μεταλλαξιογόνιση, προκαλούμενη από ακτινοβολία, και αυθόρμητα επαγόμενη ανάπτυξη πειραματικών παρασκευασμάτων καρκινικών κυττάρων.


9. Σκόρδο

Η μελέτη, που δημοσιεύθηκε online στο περιοδικό Cancer Research Πρόληψη, σημειώνει ότι η κινέζικη ιατρική έχει χρησιμοποιηθεί το σκόρδο από το 2000 π.Χ.. Οι συγγραφείς προτείνουν ενώσεις, όπως σουλφίδιο διαλλυλο –που απελευθερώνονται όταν ένα σκόρδο  σπάσει σε σκελίδες -. μπορεί να συμβάλει στη δυνητική εξουσία πρόληψης του βοτάνου Μια σειρά από μελέτες για τα σκόρδα έχουν εμφανιστεί  να ασχολούνται με το θειούχο διαλλύλιο και τον καρκίνο. Ένα από τη Δημοκρατία της Κορέας παραθέτει διαλλύλιο δισουλφίδιο (DADS) ως ένωση θείου επικρατέστερη έλαιο-διαλυτά στο σκόρδο, αναστέλλοντας τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων σε πολλές κυτταρικές γραμμές. Οι επιστήμονες εξέτασαν υπάρχει ικανότητα να σκοτώνουν τα κύτταρα σε μια διαδικασία που περιλαμβάνει την παραγωγή ελευθέρων ριζών. Βρήκαν ότι το περίφημο ογκοκατασταλτικό γονίδιο, ρ53, συνέλαβαν τον κυτταρικό κύκλο όταν η θεραπεία ήταν παρούσα. Τα καρκινικά κύτταρα πέθανε μετά από 24 ώρες θεραπεία που ενεργοποιείται το γονίδιο p53. Βρήκαν επίσης ότι τον επαγόμενο κυτταρικό θάνατο αποτράπηκε με κατεργασία με μία ένωση γνωστή για την πρόληψη της ρ53 στον θάνατο κυττάρου που εξαρτάται από τη μείωση των επιπέδων των ελεύθερων ριζών στα μιτοχόνδρια, τα κυτταρικά καμίνους. Τα αποτελέσματά τους έδειξαν ότι η mitochrondrial σε ελεύθερες ρίζες μπορούν να χρησιμεύσουν ως δεύτεροι αγγελιαφόροι σε κυτταρικό θάνατο που απαιτεί την ενεργοποίηση της ρ53. Η μελέτη αυτή βρέθηκε στην Εφημερίδα της Βιοχημικές και Μοριακές Τοξικολογίας. Allicin – που δίνει το σκόρδο το άρωμα και την γεύση του – λειτουργεί ως πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό του κόσμου.η Allicin ένωση  αποσυντίθενται, ώστε να δημιουργήσει ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Η αντίδραση μεταξύ του σουλφενικού οξέος και  των ριζών είναι τόσο γρήγορη όσο αυτό μπορεί να πάρει, η οποία περιορίζεται μόνο από το χρόνο. Τα συμπληρώματα σκόρδου ελαιου και η σκόνη που παράγεται από την απόσταξη φρέσκου ​​σκόρδου, και στη συνέχεια αραίωση με άλλες ουσίες τα καθιστά αναποτελεσματικά. Αυτή η διαδικασία καταστρέφει την πλειοψηφία των allicin στο σκόρδο. AlliMAX είναι η μόνη φαρμακοτροφίμου με μια διαφορά, δεδομένου ότι είναι η μόνη που παρέχει στο σώμα με μια εγγυημένη απόδοση 100% της καθαρής σταθεροποιημένο εκχύλισμα allicin.

10. κάνναβης


Το ελαιο της Κάνναβης προωθεί την πλήρη επούλωση του σώματος και αυξάνει την μελατονίνη σε επίπεδα  με χιλιάδες φορές υψηλότερες από το κανονικό. Η μελατονίνη έχει αποδειχθεί ότι επιβραδύνει ή θα σταματήσει την ανάπτυξη των διαφόρων τύπων καρκίνου  στα κύτταρα και ακόμη και την θεραπεία του καρκίνου. Μερικές από τις μελέτες έχουν δείξει ότι η μελατονίνη μπορεί να παρατείνει την επιβίωση και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών με ορισμένους τύπους καρκίνων  που ειναι ανίατοι όπως  τον προχωρημένο καρκίνο του πνεύμονα και το μελάνωμα. Μερικές μελέτες ανέφεραν ότι ένας μικρός αριθμός των καρκίνων πήγε στην ολική ή μερική διαγραφή από ομότιμους και δημοσιεύθηκε η έρευνα έχει δείξει  οτι η μελατονίνη προσφέρει ιδιαίτερα ισχυρή προστασία ενάντια σε καρκίνους με αναπαραγωγη. Τα Κύτταρα σε όλο το σώμα σας – ακόμα και τα καρκινικά κύτταρα – υποδοχείς μελατονίνης έχουν. Έτσι, όταν η μελατονίνη κάνει κάθε βράδυ  τους γύρους , επιβραδύνει την κυτταρική διαίρεση. Όταν αυτή η ορμόνη ασφαλίσει επάνω σε ένα καρκινικό κύτταρο μαστού, έχει βρεθεί  να αναχαιτίζει την τάση των οιστρογόνων και να τονώνει την ανάπτυξη των κυττάρων. Για σχεδόν μια δεκαετία, η Rick Simpson έχει δείξει στους ανθρώπους πώς να θεραπεύσουν τον καρκίνο με λάδι κάνναβης . τοΈλαιο του μπορει να χρησιμοποιηθείει σε πολλές διατροφικές και διαδερμικές εφαρμογές.  της Κάνναβης ελαιο είναι μια από τις πιο πλούσιες πηγές απαραίτητα με  αμινοξέα και απαραίτητα λιπαρά οξέα, παρέχοντας μια εξαιρετική ισορροπία μεταξύ ωμέγα-3, -6 και -9 λιπαρά οξέα. Όλες αυτές οι ουσίες είναι επί του παρόντος υπό συζήτηση, όχι μόνο στην εναλλακτική σκηνή της υγείας, αλλά και από τη βιομηχανία τροφίμων, η οποία ψάχνει για κατάλληλο συστατικά για να δημιουργήσουν τα λεγόμενα «λειτουργικά τρόφιμα».

ellaniapili
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/12/10-trofima-kata-karkinou.html#sthash.4laKoxfK.dpuf

ΣΟΚ θα πάθετε μόλις δείτε τι περιέχει το αίμα των Ελλήνων με βάση αιματολογικές εξετάσεις


Μας δολοφονούν ομαδικά;
To HN έχει ασχοληθεί επισταμένως στο παρελθόν με το θέμα των chemtrails, δημοσιεύοντας στοιχεία σχετικά με το παρασκήνιο πίσω από την εφαρμογή τους και τις σοβαρότατες επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων...
Ωστόσο, παρά τις σχετικές δημοσιεύσεις που μεσολάβησαν από τότε – και σε έντυπα του «χώρου», αλλά και σε mainstream έντυπα – οι οποίες γνωστοποίησαν το θέμα σε μεγαλύτερη μερίδα του κοινού, μία πληροφορία που προήλθε από αιματολογικό εργαστήριο στάθηκε η αφορμή το ΗΝ να επανεξετάσει το θέμα, καθώς φαίνεται να ανοίγεται μία νέα διάσταση στην υπόθεση των chemtrails, που κρούει -με αποδείξεις, πλέον- τον κώδωνα του κινδύνου για την Ελλάδα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποτελέσματα εξετάσεων ρουτίνας, το αίμα των Ελλήνων παρουσιάζει αυξημένες ποσότητες βαρέων μετάλλων και αλουμινίου – χημικά στοιχεία τα οποία περιέχονται και στη σύνθεση των περιβόητων αεροψεκασμών… HΝ

ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Συμπτώματα όπως η κεφαλαλγία, οι ισχιακοί και μυϊκοί πόνοι, οι ρινορραγίες, η ληθαργική τάση και η μελαγχολία ήταν τα πρώτα ανησυχητικά μηνύματα για τους κατοίκους περιοχών, στις οποίες παρατηρείται συχνά το φαινόμενο των αεροψεκασμών. Τις ανησυχίες αυτές ήρθαν να επιβεβαιώσουν τα αποτελέσματα πρόσφατων αιματολογικών εξετάσεων ρουτίνας, οι οποίες έδειξαν καθαρά αύξηση των επιπέδων του αλουμινίου στο αίμα των Ελλήνων -γεγονός που ενισχύει τον προβληματισμό σχετικά με τους συχνούς αεροψεκασμούς, η σύνθεση των οποίων περιέχει αλουμίνιο.
Έχει παρατηρηθεί ότι το αλουμίνιο (αργίλιο ή Α1) ανήκει στην κατηγορία εκείνη των ιχνοστοιχείων, τα οποία, όταν υπερβαίνουν το φυσιολογικό τους επίπεδο στο αίμα, γίνονται τοξικά, δημιουργώντας πολλαπλά προβλήματα στο σώμα ανθρώπων και ζώων.

Γενικότερα, το αλουμίνιο εμποδίζει την εκφόρτιση των ηλεκτρικών φορτίων μεταξύ των νευρικών κυττάρων, με αποτέλεσμα να μειώνεται η γενικότερη δραστηριότητα των νευρικών συστημάτων, ενώ λειτουργεί και ως ανασταλτικός παράγοντας στη λειτουργία δύο σημαντικών ενζύμων στον εγκέφαλο (Na+/K+-ATPase και εξοκινάση), τα οποία είναι απαραίτητα σε κάθε είδος ζωής (βακτήρια, φυτά, ζώα) για την απελευθέρωση της ενέργειας που σηματοδοτεί χημικές αντιδράσεις στον οργανισμό, κρίσιμης σημασίας για την ίδια τη φύση της ζωής.

Επιπλέον, το αλουμίνιο μπορεί να εμποδίσει τα νευρικά κύτταρα να προσλάβουν απαραίτητες γι’ αυτά χημικές ουσίες, όπως η ντοπαμίνη, η νοραδρεναλίνη και η υδροξυτρυπταμίνη (http:// www.rense.com/general11/chmmill.htm), ενώ η τοξίνωση με αλουμίνιο είναι δυνατόν να οδηγήσει σε άνοια και απώλεια μνήμης, διανοητική σύγχυση και αποπροσανατολισμό. Περιορίζει επίσης την εντερική δραστηριότητα.

Ωστόσο, η τοξικότητα από αλουμίνιο συσχετίζεται και με άλλες πρώιμες καταστάσεις, όπως ο μετεωρισμός, το φούσκωμα, οι κολικοί, η ξηροδερμία, οι πόνοι στα οστά, η πρόωρη οστεοπόρωση, οι έντονοι πονοκέφαλοι που ανακουφίζονται μόνο με το φαγητό, η καούρα, η αποστροφή για το κρέας κ.λ.π. (http://www. med.nyu.edu/patientcare/library/article.html?ChunkIID-16492)

Τέλος, η ασθένεια του Αλτσχάιμερ, ο υποπαραθυρεοειδισμός, η αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση, η αναιμία, η νεφρική και ηπατική ανεπάρκεια, η πορφυρία, οι νευρομυικές διαταραχές, η αιμόλυση, η ασθένεια Πάρκινσον, τα έλκη, οι πολφικές κοιλότητες στα δόντια κ.λπ. επίσης σχετίζονται, άμεσα ή έμμεσα, με τα υψηλά επίπεδα αλουμινίου στο αίμα.

Έτσι, η κατακόρυφη αύξηση των ασθενειών αυτών τα τελευταία χρόνια στον Δυτικό κόσμο δείχνει να σχετίζεται με την όλο και μεγαλύτερη πρόσληψη αλουμινίου από τον άνθρωπο. Στις ΗΠΑ, για παράδειγμα, ήδη από το 2000, το Αλτσχάιμερ έγινε ο 8ος λόγος θανάτου, πλήττοντας 18 ανθρώπους ανά 100.000, όταν το 1979 έπληττε μόλις 2 ανθρώπους στους 1.000.000.

Επιπλέον, παρά το γεγονός ότι η μεγάλη χρήση αλουμινένιων σκευών μαγειρικής δεν ενοχοποιείται άμεσα σε εργαστηριακό επίπεδο για την αλουμινιακή τοξίνωση, κάτι τέτοιο είναι πιθανό όταν γίνεται χρήση όξινων τροφών, όπως η ντομάτα.

Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΑ CHEMTRAILS
Φαινομενικά, αυτά τα στοιχεία δεν έχουν καμία σύνδεση μεταξύ τους, μέχρι που ένας Καναδός ακτιβιστής του διαδικτύου, ο G. Brian Holmes, αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέμα ειδικότερα , όταν πρόσεξε ότι μη εμπορικά αεροπλάνα άφηναν μεγάλες ποσότητες αερίων ως εξάτμιση πάνω από τα χωράφια του.

Καθώς, λοιπόν, οι ψεκασμοί αυτοί του κίνησαν υποψίες, αποφάσισε να στείλει δείγμα από το χώμα του χωραφιού του για ανάλυση σε ένα ειδικό χημικό εργαστήριο. Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά: το χωράφι του έδειχνε να είναι «ποτισμένο» με αλουμίνιο και βάριο, σε ποσότητες πενταπλάσιες του κανονικού…

Μάλιστα, όπως έχουν παρατηρήσει πολλοί,μάρτυρες σε διαφορετικές περιοχές του κόσμου, τα αεροπλάνα που αφήνουν αυτές τις γραμμές δεν είναι εμπορικά, αλλά στρατιωτικά – και μάλιστα ειδικού τύπου (KC135R). Η δε χημική σύνθεση των αεροψεκασμών αυτών φαίνεται ότι αποτελείται από άλατα βαρίου, οξείδιο του αλουμινίου και ειδικές χημικές πολυμερείς ίνες.

Τα άλατα βαρίου και οι πολυμερείς ίνες ενοχοποιούνται, άμεσα ή έμμεσα, για ρινορραγίες, άσθμα, αλλεργίες, πνευμονικές και αναπνευστικές διαταραχές και αρθρίτιδες, ενώ, βραχυπρόθεσμα,τα άλατα βαρίου γίνονται τοξικά για τη γαστρεντερική και μυϊκή λειτουργία. Επιπλέον, οι μακροχρόνιες συνέπειες από τη χρήση των αλάτων του βαρίου είναι ακόμα άγνωστες.

Ωστόσο, μία νέα άποψη που εμφανίστηκε τελευταία σχετικά με τα chemtrails ξεφεύγει από τις μέχρι σήμερα διατυπωμένες θεωρίες: τα άλατα βαρίου, το οξείδιο του αλουμινίου και οι πολυμερείς ενώσεις στην ατμόσφαιρα φαίνεται ότι δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για τη διάδοση των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, και ειδικά αυτών της κινητής τηλεφωνίας.

Έτσι όμως, εκτός από τις πολυσυζητημένες εφαρμογές τύπου HAARP, αναδεικνύεται μία ακόμα παράμετρος που αφορά στην παρακολούθηση των πολιτών: η ενίσχυση των σημάτων της κινητής τηλεφωνίας θα μπορούσε να χρησιμεύει και για τον εντοπισμό μέσω δορυφόρων κάθε τύπου μικροτσίπ που εκπέμπει ειδικά κύματα – προφανώς, και κάθε τσιπ που, ενδεχομένως, θα είναι μελλοντικά εμφυτευμένο στο ανθρώπινο σώμα…

Συγκεκριμένα, το ελληνικό αιματολογικό εργαστήριο που αναφέρθηκε στην αρχή επικοινώνησε με αντίστοιχο αμερικανικό και ανέφερε το πρόβλημα των υψηλών τιμών αλουμινίου στο αίμα πολλών Ελλήνων. Με έκπληξη τότε, οι Έλληνες επιστήμονες άκουσαν από τους Αμερικανούς συναδέλφους τους ότι θα έπρεπε ήδη να γνωρίζουν πως οι αυξημένες αυτές τιμές οφείλονται στους αεροψεκασμούς, οι οποίοι γίνονται με στόχο τη διευκόλυνση και την ενίσχυση του σήματος της κινητής τηλεφωνίας, γεγονός που στην Αμερική θεωρείται πλέον αποδεκτό και αυτονόητο!

Αν ισχύουν τα παραπάνω, τότε δεν θα πρέπει κανείς να αρκεστεί στην αιτιολογία της ισχυροποίησης του σήματος της κινητής τηλεφωνίας, αλλά να αναλογιστεί και τις προεκτάσεις που μπορεί να κρύβονται πίσω από μια τέτοια μεθόδευση. Γιατί είναι γεγονός ότι, σήμερα, κάθε άνθρωπος φέρει μαζί του ένα κινητό τηλέφωνο* άρα, ένα ισχυρό σήμα καθιστά δυνατόν -τουλάχιστον- να είναι γνωστές ανά πάσα στιγμή η θέση του, καθώς και οι παντός είδους συνομιλίες του…

Αναλογιζόμενος, λοιπόν, κανείς τα chemtrails, ανακαλύπτει ότι το θέμα είναι πολύπλευρο, καθώς δείχνει να εξυπηρετεί πολλούς και διαφορετικούς (αλλά κρίσιμους για τη Νέα Τάξη) τομείς, όπως ο έλεγχος του καιρού, ο έλεγχος της συνείδησης, ο βιολογικός πόλεμος, αλλά και η παρακολούθηση των πολιτών.

Αλήθεια ή υπερβολή, το γεγονός είναι ότι πολλοί μάρτυρες μπορούν να επιβεβαιώσουν την πραγματοποίηση των ψεκασμών, και πολλές ιατρικές εξετάσεις να επιβεβαιώσουν τις σοβαρές επιπτώσεις τους στην υγεία των ανθρώπων…


ΠΗΓΗ,  periergaa
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/12/aima-ellinon-chemtrails.html#sthash.XlzIw9cs.dpuf

Η Τουρκία εισβάλει στο Αιγαίο μέσω Frontex .


Το Ευρωπαϊκό σχέδιο για τη δράση της Frontex στο Αιγαίο, που έχει τη σφραγίδα του Βερολίνου, αποτελεί τεράστια παγίδα για την Ελλάδα, καθ΄ ότι ανοίγει δρόμο στην Τουρκία για συνδιαχείριση και της δίνει πάτημα να προωθήσει ακόμη περισσότερο τις αξιώσεις της έναντι των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, όπως είναι η αμφισβήτηση των ορίων του FIR Αθηνών και η έρευνα-διάσωση. Η ελληνική κυβέρνηση με την πολιτική της, εγκληματική για πολλούς, στο θέμα των λαθρομεταναστών και των προσφύγων βάζει την Τουρκία στο Αιγαίο με όχημα τη Frontex.

Η κυβέρνηση έκανε εξ αρχής ένα τεράστιο λάθος. Έδωσε την εντύπωση πώς τα σύνορα της Ελλάδας είναι “ξέφραγο αμπέλι”, μπορεί να μπαίνει όποιος θέλει και να κάνει ότι θέλει. Αποτέλεσμα; Να περάσουν τη χώρα από την Τουρκία εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες και πρόσφυγες. Έκανε στη συνέχεια ένα δεύτερο λάθος. Νόμιζε πώς θα συνδέσει το προσφυγικό με την χαλάρωση του δημοσιονομικού προγράμματος.

Υπολόγισε χωρίς τους Γερμανούς, οι οποίοι όταν άρχισαν να δέχονται πολλούς πρόσφυγες και μετανάστες και ξέσπασαν οι αντιδράσεις στη χώρα η Άνγκελα Μέρκελ έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο της, αξιοποιώντας ασφαλώς τις πολύ καλές σχέσεις με την Τουρκία. Είπε στον Ερντογάν πώς θα σας στηρίξουμε να κρατήσετε τους λάθρο και τους πρόσφυγες στα εδάφη σας και “ότι θέλετε”.

Αφού λοιπόν δημιούργησαν το ταμείο για την οικονομική στήριξη της Τουρκίας με το ποσό των 3 δις ευρώ (στο οποίο θα πρέπει να συμμετάσχει και η Ελλάδα) άρχισαν να μιλούν και για κοινές περιπολίες στο Αιγαίο. Αφού η Ελλάδα αντέδρασε, επινόησαν τη Frontex και ένα πολύ ύποπτο σχέδιο, με τη χώρα μας να κινδυνεύει να εκθέσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και να μείνει αμανάτι με τα “hot spots”.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση διαμηνύει ότι η Frontex αλλάζει και μετατρέπεται σε νέα δύναμη φύλαξης των εξωτερικών συνόρων της Ένωσης. Ωστόσο, υπάρχουν κρίσιμες λεπτομέρειες οι οποίες μπορούν να αποδειχθούν ιδιαίτερα επικίνδυνες για τα ελληνικά συμφέροντα και να νομιμοποιήσεις τις ενέργειες των Τούρκων στο Αιγαίο.

Τα εξωτερικά σύνορα της Ε.Ε δεν είναι άλλα από τα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας, τα οποία καθορίζονται από το FIR Αθηνών, τα όρια του οποίου αμφισβητεί η Τουρκία. Οι Ευρωπαίοι επικαλούμενοι τη φύλαξη των συνόρων θέλουν να στείλουν σε αυτή την περιοχή δύναμη 1.500 ανδρών η οποία θα είναι αυτόνομη.

Θα συνεργάζεται μεν με την Ελλάδα, ωστόσο θα έχει το δικαίωμα, κατά το δοκούν να επεμβαίνει χωρίς την άδεια της χώρας μας να είναι απαραίτητη και κυρίως θα έχει το δικαίωμα συνεργασίας με δυνάμεις τρίτης χώρας, εκτός Ε.Ε. Δηλαδή με την Τουρκία. Που ακριβώς θα παρεμβαίνει και σε τι; Είναι ερωτήματα πολύ κρίσιμα.

Θα φέρουμε ορισμένα παραδείγματα. Η Τουρκία αμφισβητεί το δικαίωμα της Ελλάδας για έρευνα και διάσωση σε πολλές περιοχές του Αιγαίου. Ποιος διασφαλίζει πώς η Frontex δεν θα αναλαμβάνει μία επιχείρηση για τη διάσωση λαθρομεταναστών (τους οποίους μπορεί να έχει στείλει η Άγκυρα) και να αναθέτει την έρευνα και διάσωση εντός του FIR Αθηνών στην Τουρκία γιατί όλος τυχαίως βρέθηκε στην περιοχή ένα τουρκικό ελικόπτερο ή μια ακταιωρός;

Τι θα γίνει αν ένα σκάφος με λαθρομετανάστες ναυαγήσει σε κοντά σε ένα ελληνικό νησί, όπως το Φαρμακονήσι εντός των χωρικών υδάτων της Ελλάδας; Θα πει η Frontex ζητάω τη συνδρομή της Τουρκίας, αλλά δεν δέχονται τη βοήθεια της Ελλάδας; Να σημειώσουμε πώς η κρίση των Ιμίων ξεκίνησε από μία δήθεν προσάραξη τουρκικού εμπορικού πλοίου.

Όλα αυτά τα ζητήματα είναι κρίσιμης εθνικής σημασίας και η ελληνική κυβέρνηση κακώς δεν φρόντισε να τα προασπίσει. Φοβούμαστε τώρα πώς με την απειλή του “βέτο” δεν μπορεί να καταφέρει τίποτα και οι κοινές ελληνοτουρκικές επιχειρήσεις τις οποίες αρνήθηκε θα “μπουν από το παράθυρο”, καθώς η ξένη δύναμη θα μπορεί για παράδειγμα να επιχειρεί μαζί με τους τουρκικές δυνάμεις στο Αιγαίο χωρίς θα έχει προηγηθεί ελληνική έγκριση.

Ότι δηλαδή πάσχιζε επί δεκαετίες να πετύχει η Τουρκία φαίνεται να το πετυχαίνει τώρα και μάλιστα με τη νομιμοποίηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και η κυβέρνηση δεν είναι άμοιρη ευθυνών γι' αυτό. Αντιθέτως φέρει τεράστιες ευθύνες.

Αποδεικνύεται δε πώς αυτός ήταν ο στόχος της Άγκυρας από την αρχή και γι' αυτό έστελνε σε συνεννόηση με τη ΜΙΤ καραβιές λαθρομεταναστών και προσφύγων στα ελληνικά νησιά. Ακόμη και σήμερα δε και μέχρι να δέσει κατά το κοινώς λεγόμενο τον γάιδαρο της δεν κάνει απολύτως τίποτα για την ανάσχεση των κυμάτων μεταναστών. Είναι αμφίβολο αν θα κάνει και στη συνέχεια και οι λόγοι είναι προφανείς.

Η Ελλάδα στη Σύνοδο Κορυφής αύριο έχει την δυνατότητα να μπλοκάρει τις αποφάσεις αυτές, αρκεί να παραβλέψει τις ιαχές και τις απειλές για την έξοδο της χώρας από τη συνθήκη Σένγκεν. Για τη χώρα μας είναι πολύ πιο σημαντικό να προασπίσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα απ' ότι τη Σένγκεν.

Όσον αφορά στη νέα Ευρωπαϊκή Συνοριοφυλακή και Ακτοφυλακή, τη νέα Fronetx θα χαρακτηρίζεται από τα ακόλουθα:

-Εφεδρείες συνοριοφυλάκων ταχείας κινητοποίησης και τεχνικού εξοπλισμού: Ο οργανισμός θα είναι σε θέση να βασίζεται σε τουλάχιστον 1.500 εμπειρογνώμονες, οι οποίοι θα μπορούν να αναπτυχθούν σε λιγότερο από 3 ημέρες. Για πρώτη φορά, ο οργανισμός θα έχει τη δυνατότητα να προμηθεύεται ο ίδιος εξοπλισμό και να χρησιμοποιεί ένα απόθεμα τεχνικού εξοπλισμού που θα παρέχεται από τα κράτη μέλη. Δεν θα υπάρχει πλέον έλλειψη προσωπικού ή εξοπλισμού για τις ευρωπαϊκές συνοριακές επιχειρήσεις. Οι ανθρώπινοι πόροι του νέου οργανισμού θα υπερδιπλασιαστούν σε σχέση με εκείνους του Frontex, ανερχόμενοι σε μόνιμο προσωπικό 1.000 ατόμων, συμπεριλαμβανομένου του επιτόπιου προσωπικού, έως το 2020.

-Ρόλο παρακολούθησης και εποπτείας: θα συσταθεί ένα κέντρο παρακολούθησης και ανάλυσης κινδύνου, το οποίο θα παρακολουθεί τις μεταναστευτικές ροές προς την Ευρωπαϊκή Ένωση και εντός αυτής και θα διενεργεί αναλύσεις κινδύνου και υποχρεωτικές εκτιμήσεις τρωτότητας, προκειμένου να εντοπίζονται και να θωρακίζονται τα αδύνατα σημεία. Αξιωματικοί-σύνδεσμοι θα αποσπώνται στα κράτη μέλη για να εξασφαλίζεται η επιτόπια παρουσία στα σημεία όπου υπάρχει κίνδυνος για τα σύνορα. Ο οργανισμός θα είναι σε θέση να εκτιμά την επιχειρησιακή ικανότητα, τον τεχνικό εξοπλισμό και τους πόρους που διαθέτουν τα κράτη μέλη ώστε να αντιμετωπίζουν προκλήσεις στα εξωτερικά τους σύνορα και να απαιτεί από τα κράτη μέλη να λάβουν μέτρα ώστε να επιληφθούν του ζητήματος εντός καθορισμένης προθεσμίας σε περίπτωση που υπάρχουν τρωτά σημεία.

-Δικαίωμα παρέμβασης: τα κράτη μέλη μπορούν να ζητήσουν την εκτέλεση κοινών επιχειρήσεων και ταχείες συνοριακές επεμβάσεις, καθώς και την αποστολή ευρωπαϊκών ομάδων συνοριοφυλάκων και ακτοφυλάκων προς υποστήριξή τους .Σε περίπτωση που εξακολουθούν να υπάρχουν ελλείψεις ή που κράτος μέλος υφίσταται σημαντική μεταναστευτική πίεση που θέτει σε κίνδυνο τον χώρο Σένγκεν και εφόσον δεν επίκειται η λήψη μέτρων σε εθνικό επίπεδο ή εάν αυτά είναι ανεπαρκή, η Επιτροπή θα έχει τη δυνατότητα να εκδίδει εκτελεστική απόφαση με την οποία θα ορίζεται ότι η κατάσταση σε συγκεκριμένο τμήμα των εξωτερικών συνόρων απαιτεί την ανάληψη επείγουσας δράσης σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αυτό θα επιτρέπει στον οργανισμό να παρεμβαίνει και να αποστέλλει ευρωπαϊκές ομάδες συνοριοφυλάκων και ακτοφυλάκων, ώστε να εξασφαλίζεται ότι αναλαμβάνεται επιτόπια δράση, ακόμη και όταν ένα κράτος μέλος δεν είναι σε θέση ή δεν επιθυμεί να λάβει τα αναγκαία μέτρα.

-Επιτήρηση από την Ακτοφυλακή: οι εθνικές ακτοφυλακές θα αποτελούν μέρος της Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής, στον βαθμό που εκτελούν καθήκοντα συνοριακών ελέγχων. Οι εντολές της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Ελέγχου της Αλιείας και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Ασφάλεια στη Θάλασσα θα ευθυγραμμιστούν με την εντολή της νέας Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής. Οι τρεις οργανισμοί θα είναι σε θέση να αναλαμβάνουν κοινές επιχειρήσεις επιτήρησης, για παράδειγμα, μέσω της από κοινού λειτουργίας των τηλεκατευθυνόμενων αεροπορικών συστημάτων (μη επανδρωμένων αεροσκαφών) στη Μεσόγειο Θάλασσα.

-Εντολή για δραστηριοποίηση σε τρίτες χώρες: ο οργανισμός θα λάβει νέα εντολή για αποστολή αξιωματικών-συνδέσμων σε γειτονικές τρίτες χώρες και έναρξη κοινών επιχειρήσεων με αυτές, μεταξύ άλλων και στο έδαφός τους.



.pronews
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/12/frontex.html

Εθνική κυριαρχία τέλος – Ευρωστρατός θα ελέγχει τα σύνορα

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εκχωρεί και τη φύλαξη των συνόρων – Τι περιλαμβάνει η πρόταση της Κομισιόν – Θα επεμβαίνουν στα σύνορα των κρατών ακόμα και χωρίς αίτημα ή συγκατάθεσή τους


Το σχέδιο ανάπτυξης της νέας ευρωσυνοριοφυλακής - ακτοφυλακής πρότεινε σήμερα, Τρίτη 15 Δεκεμβρίου η Κομισιόν, για την καλύτερη διαχείριση και φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ και για την προστασία της ζώνης Σένγκεν.

Πιο συγκεκριμένα, η Επιτροπή προτείνει τη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού οργανισμού για τη φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ, ο οποίος θα αντικαταστήσει τη FRONTEX. Ο οργανισμός αυτός θα δεσμεύσει, ως το 2020 μόνιμο προσωπικό 1.000 ατόμων, ενώ παράλληλα θα μπορεί να αντλεί προσωπικό από μία δεξαμενή 1.500 συνοριοφυλάκων των κρατών-μελών. Το προσωπικό από αυτή τη δεξαμενή θα κινητοποιείται εντός τριών ημερών, όταν και όπου κρίνεται απαραίτητο.


Η ευρωπαϊκή συνοριοφυλακή και ακτοφυλακή θα έχει εποπτικό ρόλο, παρακολουθώντας και αναλύοντας την κατάσταση στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ. Θα προτείνει διορθωτικές δράσεις σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο, και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης θα έχει δικαίωμα άμεσης επέμβασης για τη φύλαξη των εξωτερικών συνόρων. Αυτό σήμαίνει πως θα μπορεί να επεμβαίνει χωρίς καν να ρωτάει το κράτος - μέλος!


Αν ένα κράτος - μέλος αδυνατεί να αντιμετωπίσει την πίεση των μεταναστευτικών ροών, θέτοντας σε κίνδυνο τον χώρο Σένγκεν, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα είναι σε θέση να αποφασίσει την άμεση επέμβαση της ευρωπαϊκής συνοριοφυλακής και ακτοφυλακής, χωρίς να χρειάζεται να έχει προηγηθεί σχετικό αίτημα από το εν λόγω κράτος-μέλος.


O νέος οργανισμός θα μπορεί να συνεργάζεται με τρίτες χώρες και να πραγματοποιεί κοινές επιχειρήσεις με γειτονικές χώρες.


Επίσης, θα βοηθά στη διαδικασία επιστροφής στις χώρες προέλευσής τους των μεταναστών εκείνων των οποίων η αίτηση χορήγησης ασύλου απορρίπτεται. Προς το σκοπό αυτό θα δημιουργηθεί ένα ευρωπαϊκό γραφείο επιστροφών.
Παράλληλα θα δημιουργηθεί ένας μηχανισμός παραπόνων για την περίπτωση που ένα άτομο θεωρεί ότι έχουν καταπατηθεί τα δικαιώματά του.


Εξάλλου, η Επιτροπή προτείνει την αναθεώρηση της συνθήκης Σένγκεν, προκειμένου να επιτραπεί η διενέργεια συστηματικών ελέγχων σε Ευρωπαίους πολίτες στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ (χερσαία, θαλάσσια και εναέρια). Παράλληλα θα γίνεται ταυτοποίηση των βιομετρικών στοιχείων των επιβατών με βάσεις δεδομένων, όπως το Σύστημα Πληροφοριών Σένγκεν, η βάση δεδομένων της Interpol για απωλεσθέντα ταξιδιωτικά έγγραφα και αντίστοιχα εθνικά συστήματα πληροφοριών, έτσι ώστε να διασφαλίζεται ότι τα άτομα που εισέρχονται στην ΕΕ δεν συνιστούν απειλή για τη δημόσια τάξη και την εσωτερική ασφάλεια.


Σημειώνεται ότι οι έλεγχοι αυτοί θα είναι υποχρεωτικοί από και προς τρίτες χώρες.
Παρουσιάζοντας την πρόταση της Επιτροπής, ο αντιπρόεδρος Φρανς Τίμερμανς δήλωσε: «Σ’ ένα χώρο ελεύθερης μετακίνησης χωρίς εσωτερικά σύνορα, η διαχείριση των εξωτερικών συνόρων της Ευρώπης πρέπει να γίνει κοινή ευθύνη. Η προσφυγική κρίση ανέδειξε σαφείς αδυναμίες και κενά στον υπάρχοντα μηχανισμό φύλαξης των συνόρων».


Από την πλευρά του, ο επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος τόνισε ότι η πρόταση της Επιτροπής θα ενισχύσει την ασφάλεια για τους Ευρωπαίους πολίτες και θα βελτιώσει τη διαχείριση των συνόρων. «Σήμερα δημιουργούμε περισσότερη Ευρώπη, για την καλύτερη διαχείριση των εξωτερικών συνόρων, για την αύξηση των επιστροφών των παράτυπων μεταναστών, για την ενίσχυση του συστήματος ασύλου γι αυτούς που έχουν ανάγκη διεθνούς προστασίας και για την ενίσχυση των ελέγχων στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ», δήλωσε ο Έλληνας επίτροπος.

Εθνική κυριαρχία ΤΕΛΟΣ!


Οι πιέσεις, λοιπόν, και οι απειλές περί εξόδου από τη ζώνη Σένγκεν απέδωσαν καρπούς και η Αθήνα συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις του γερμανικού άξονα και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Το σχέδιο για ευρωστρατό έχει υποχρεωτικό χαρακτήρα και δεν αφήνει σχεδόν κανένα περιθώριο αντίδρασης και διαφωνίας σε χώρες που δεν επιθυμούν να εκχωρήσουν μέρος της εθνικής τους κυριαρχίας.


Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας! Αν ψηφιστεί αυτό το σχέδιο από τα κράτη και τα ευρωπαϊκά κοινοβούλια, θα σηματοδοτήσει μια κοινή διαχείριση των συνόρων της Ένωσης, άρα και την εγκατάλειψη της εθνικής κυριαρχίας.


Η συγκεκριμένη πρόταση μετατρέπει τη Frontex σε έναν πραγματικό ευρωπαϊκό οργανισμό συνόρων με αρμοδιότητες δημόσιας εξουσίας, το οποίο θα ενεργοποιείται σε περίπτωση που ένα κράτος-μέλος εμφανίσει σοβαρές αδυναμίες για τη φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της Ε.Ε. Παρουσιάζουν αυτό το σώμα ως αναγκαία προϋπόθεση για τη διαφύλαξη της συνθήκης Σένγκεν.


Η ανικανότητα και η απροθυμία της κυβερνήσεως να διαφυλάξει την εθνική μας κυριαρχία δεν αποτελεί ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δικαιολογία για την παράδοσή της σε οποιονδήποτε υπερεθνικό οργανισμό.


Ακόμα και τώρα, που έχουν πει «ναι σε όλα», η κυβέρνηση προλαβαίνει να υψώσει ανάστημα και πει επιτέλους ένα «όχι» στο διευθυντήριο των Βρυξελλών. Να πει «ΌΧΙ» στην παράδοση των συνόρων μας στους Ευρωπαίους. Να βάλει τέλος στα σχέδια για κοινές περιπολίες Ελλάδας – Τουρκίας στο Αιγαίο. Εδώ και τώρα να δώσει τα απαιτούμενα κονδύλια σε Λιμενικό και Ένοπλες Δυνάμεις ώστε να γίνει εφικτή η φύλαξη των ελληνικών συνόρων.


ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ «ΟΧΙ» ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ – ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ


newsbomb.gr

- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/12/ethniki-kyriarxia-telos-eurostratos.html#sthash.X6DjFdMV.dpuf

8 επιστημονικές έρευνες που αποδεικνύουν ότι η συνείδηση διαμορφώνει το υλικό πεδίο


Σύμφωνα με τον Nikola Tesla, την ημέρα που η επιστήμη θα αρχίσει να μελετά τα μη φυσικά φαινόμενα θα έχει μεγαλύτερη πρόοδο μέσα σε μια δεκαετία από αυτή που σημείωσε σε όλους τους προηγούμενους αιώνες της ύπαρξής της. Προκειμένου να κατανοήσουμε την αληθινή φύση του σύμπαντος, πρέπει να σκεφτόμαστε με τους όρους της ενέργειας, της συχνότητας και των δονήσεων.
Η επιστήμη έχει καλύτερα αποτελέσματα όταν βρίσκεται σε αρμονία με τη φύση. Με αυτά τα δύο μαζί ενωμένα, έχουμε τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε τεχνολογικές γνώσεις που μπορούν να βγουν στην επιφάνεια μόνο όταν η συλλογική συνείδηση είναι έτοιμη να τις αγκαλιάσει.


Η συνειδητότητα αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα επίτευξης της αλλαγής στον πλανήτη. Οι θετικές σκέψεις που στέλνουμε, όπως η αγάπη, η ίαση, η προσευχή, η καλή πρόθεση, έχουν ισχυρή επιρροή σε αυτό προς το οποίο τις κατευθύνουμε. Οι έννοιες αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μαζική κλίμακα, όπως για παράδειγμα σε ολόκληρη την ανθρωπότητα που έχει έναν κοινό στόχο για να αντιμετωπίσει πολλαπλά προβλήματα, αλλά και σε μεμονωμένες καταστάσεις όπως συμβαίνει στην καθημερινή μας ζωή.

Εδώ και αρκετό διάστημα, οι φυσικοί έχουν διερευνήσει τη σύνδεση ανάμεσα στην ανθρώπινη συνειδητότητα και τη σχέση της με τη δομή της ύλης. Παλαιότερα πίστευαν ότι το Νευτώνειο υλικό σύμπαν ήταν το θεμέλιο της φυσικής υλικής μας πραγματικότητας. Όλα αυτά άλλαξαν όταν άρχισαν να αναγνωρίζουν ότι τα πάντα στο σύμπαν αποτελούνται από ενέργεια. Οι επιστήμονες της κβαντικής φυσικής ανακάλυψαν ότι τα άτομα αποτελούνται από δίνες ενέργειας που συνεχώς περιστρέφονται και δονούνται. Αυτό αποτελεί ένα σοβαρό θέμα, καθώς η ενέργεια είναι το πιο μικροσκοπικό επίπεδο που μπορεί να παρατηρηθεί και η ανθρώπινη συνειδητότητα όχι μόνο συνδέεται με αυτή αλλά μπορεί να επηρεάσει τις αντιδράσεις της, ακόμη και να την ανακατασκευάσει.

Ο Δανός φυσικός Niels Bohr αναφέρει πως ό,τι ονομάζουμε πραγματικό αποτελείται από πράγματα που δεν μπορούν να θεωρηθούν πραγματικά.

Ο Ινδός επιστήμονας Paramahamsa Tewari λέει ότι η σύγχρονη επιστήμη θεωρεί την ύλη ως τη βασική πραγματικότητα πιστεύοντας ότι το διάστημα αποτελεί επέκταση του κενού. Επομένως, το φαινόμενο της δημιουργίας σταθερής κοσμικής ύλης υπερβαίνει το πεδίο έρευνας της παρούσας επιστήμης. Επίσης, η θεωρία ούτε εντοπίζει την πηγή της κοσμικής ενέργειας που βρίσκεται στη δομή της ύλης, ούτε μπορεί ή δεν θέλει να εξηγήσει την αιτία των ιδιοτήτων της ύλης οι οποίες προέρχονται από την αντίδρασή της. Εν συντομία αυτοί είναι οι περιορισμοί των σύγχρονων επιστημονικών θεωριών στο βασικό επίπεδο των φυσικών φαινομένων της φύσης. Όταν μια επιστημονική θεωρία δεν μπορεί να εξηγήσει το ζήτημα της ίδιας της προέλευσης της συμπαντικής ύλης και της ενέργειας, πώς θα μπορούσε ποτέ να συλλάβει και να εξηγήσει το φαινόμενο της συνειδητότητας, η οποία είναι εμφανής στα έμβια όντα;

Η αποκάλυψη ότι το σύμπαν δεν είναι η συγκέντρωση φυσικών μερών, αλλά αντίθετα προέρχεται από την ανάμιξη κυμάτων άυλης ενέργειας προκύπτει, μεταξύ άλλων, από το έργο του Albert Einstein, του Max Planck και του Werner Heisenberg.


1. Κβαντική φυσική: το πείραμα της διπλής σχισμής

Το πείραμα της διπλής σχισμής είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του τρόπου που είναι αλληλένδετα η συνειδητότητα και ο φυσικός υλικός μας κόσμος. Μια πιθανή αποκάλυψη αυτού του πειράματος είναι ότι «ο παρατηρητής δημιουργεί την πραγματικότητα». Σε μια εργασία που δημοσιεύτηκε κατόπιν ομότιμης αξιολόγησης στο περιοδικό «Physics Essays» εξηγείται ο τρόπος που αυτό το πείραμα χρησιμοποιήθηκε πολλές φορές για τη διερεύνηση του ρόλου της συνειδητότητας στη διαμόρφωση της φυσικής πραγματικότητας.

Σε αυτό το πείραμα, χρησιμοποιήθηκε ένα οπτικό σύστημα διπλής σχισμής για να ελεγχθεί ο πιθανός ρόλος της συνειδητότητας στην κατάρρευση της κβαντικής κυματοσυνάρτησης. Στο πείραμα, τα σωματίδια αναγκάζονται να περάσουν μέσα από μια διάταξη με δύο λεπτές παράλληλες σχισμές που είναι πολύ κοντά η μία στην άλλη. Διαπιστώθηκε ότι όταν ο παρατηρητής προσπαθούσε να δει από ποιά σχισμή περνούσαν τα σωματίδια, η συμπεριφορά τους αλλοιωνόταν ενώ αυτό δεν συνέβαινε όταν δεν τα παρατηρούσε. Η έρευνα διαπίστωσε ότι οι παράγοντες που συνδέονται με τη συνειδητότητα σχετίζονται σε σημαντικό βαθμό με την αλλοίωση της συμπεριφοράς των σωματιδίων στη διπλή σχισμή.

Η παρατήρηση όχι μόνο διαταράσσει αυτό που πρόκειται να μετρηθεί, το προκαλεί κιόλας. Εμείς οι ίδιοι δηλαδή υποχρεώνουμε το ηλεκτρόνιο να πάρει μια συγκεκριμένη θέση. Συνεπώς εμείς οι ίδιοι παράγουμε τα αποτελέσματα της μέτρησης.

Το βασικό συμπέρασμα της νέας φυσικής αναγνωρίζει επίσης ότι ο παρατηρητής είναι εκείνος που δημιουργεί την πραγματικότητα. Ως παρατηρητές, όλοι μας έχουμε εμπλακεί προσωπικά στη δημιουργία της δικής μας πραγματικότητας. Οι φυσικοί αναγκάζονται να παραδεχτούν ότι το σύμπαν είναι μια «ψυχική» κατασκευή. Ο πρωτοπόρος Βρετανός φυσικός Sir James Jeans έγραψε ότι το ποτάμι της γνώσης οδεύει προς μια μη μηχανική πραγματικότητα. Το σύμπαν αρχίζει να φαίνεται περισσότερο σαν μια τεράστια σκέψη παρά σαν μια τεράστια μηχανή. Η σκέψη δεν φαίνεται πλέον ως μια τυχαία εισβολή στη σφαίρα της ύλης αλλά θα πρέπει μάλλον να την αναγνωρίσουμε ως δημιουργό και κυβερνήτη του βασιλείου της ύλης. Ας ξεχάσουμε λοιπόν παλαιότερες θεωρίες και ας αποδεχτούμε το αδιαμφισβήτητο συμπέρασμα. Το σύμπαν είναι άυλο, ψυχικό και πνευματικό (R.C. Henry, «Το ψυχικό σύμπαν», η Φύση, 436:29, 2005).



2. Πειράματα ψυχοκίνησης με τη χρηματοδότηση κυβερνήσεων

Η ψυχοκίνηση, γνωστή επίσης ως ΨΚ είναι η πιθανή επίδραση της ανθρώπινης συνειδητότητας στη συμπεριφορά των φυσικών ή βιολογικών συστημάτων ή διαδικασιών και περιλαμβάνει διάφορες κατηγορίες επίδρασης που χαρακτηρίζονται από διαφορετικές κλίμακες ενέργειας, μορφές εκδήλωσης, αναπαράστασης και στατιστικής συμπεριφοράς.

Το 2004, ένα ερευνητικό πρόγραμμα της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ έκανε ευρέως γνωστό ένα έγγραφο με τίτλο «Τηλεμεταφορά – Μελέτη Φυσικής» (Teleportation Physics Study) του συγγραφέα και δρος Φιλοσοφίας Eric Davis, αποδεικνύοντας ότι η ψυχοκίνηση και άλλα παραψυχολογικά φαινόμενα έχουν περάσει από αυστηρή έρευνα και τεκμηρίωση από διάφορους ερευνητές και ιδρύματα.

Συγκεκριμένο παράδειγμα αποτελεί το έργο του Jack Houck, ενός επαγγελματία μηχανικού αεροδιαστημικής και του συνταγματάρχη του στρατού J.B. Alexander. Οι δυο τους ήταν υπεύθυνοι για τη διεξαγωγή συνεδριών ψυχοκίνησης, στις οποίες οι συμμετέχοντες διδάχθηκαν τη διαδικασία καθώς και τον τρόπο να την εφαρμόζουν μόνοι τους χρησιμοποιώντας διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, όπως πιρούνια και κουτάλια. Οι συμμετέχοντες ήταν σε θέση να λυγίσουν εντελώς ή να συστρέφουν τα μεταλλικά αντικείμενα χωρίς να χρησιμοποιούν καμία φυσική δύναμη.

Τα πειράματα έγιναν από κυβερνητικούς επιστημονικούς συμβούλους και ανώτερους στρατιωτικούς αξιωματούχους και πραγματοποιήθηκαν στο Πεντάγωνο, στα σπίτια αξιωματικών και επιστημόνων και σε τοποθεσίες της Διοίκησης Πληροφοριών και Ασφάλειας των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων σε όλο τον κόσμο. Διοικητές στρατηγοί, συνταγματάρχες και άλλοι, ήταν πάντοτε παρόντες. Αυτό που είδαν όλοι ήταν η παραμόρφωση των μεταλλικών αντικειμένων, γεγονός που προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό ανάμεσα στους παρευρισκομένους.

Είναι λοιπόν απαραίτητη η δημιουργία μιας θεωρίας για τη συνειδητότητα και την ψυχοτρονική (αλληλεπίδραση του νου με την ύλη) σε συνδυασμό με περισσότερα πειραματικά αποτελέσματα, καθώς και η ανακάλυψη των φυσικών μηχανισμών που βρίσκονται πίσω από τον ψυχοτρονικό χειρισμό της ύλης.

3. Το πείραμα της παγκόσμιας συνειδητότητας / Γεννήτριες τυχαίων αριθμών

Το πείραμα της παγκόσμιας συνειδητότητας είναι ένα διεθνές, διεπιστημονικό πρόγραμμα ανάμεσα σε πολλούς επιστήμονες και μηχανικούς. Έχει τις ρίζες του στο Πανεπιστήμιο του Πρίνστον και το Ινστιτούτο Νοητικών Επιστημών. Συλλέγει συνεχώς νέα δεδομένα από ένα παγκόσμιο δίκτυο φυσικών γεννητριών τυχαίων αριθμών που βρίσκονται σε όλο τον πλανήτη. Τα δεδομένα μεταδίδονται σε μια βάση που βρίσκεται σε σπίτι, το οποίο πλέον διαθέτει δεδομένα άνω των 15 χρόνων.

Σκοπός είναι η εξέταση των λεπτών συσχετισμών που μπορεί να αντανακλούν την παρουσία και τη δραστηριότητα της συνειδητότητας στον κόσμο. Εικάζουμε ότι υπάρχει δομή σε ό,τι θα έπρεπε να αποτελεί τυχαίο δεδομένο, το οποίο σχετίζεται με μείζονα παγκόσμια γεγονότα που προκαλούνται από το μυαλό και την ψυχή μας.

Οι γεννήτριες τυχαίων αριθμών είναι συστήματα που δημιουργήθηκαν από ερευνητές του Πανεπιστημίου του Πρίνστον, τα οποία αντιδρούν στις σκέψεις των ατόμων, δηλαδή με άλλα λόγια στην επίδραση της συνειδητότητας. Αντιδρούν επίσης σε συγκεκριμένες αλλαγές που σημειώνονται στο περιβάλλον τους. Έντονες αντιδράσεις καταγράφονται συνήθως κατά τη διάρκεια κοινών συναισθημάτων. Οι υψηλότερες καταγραφές που εμφανίστηκαν ποτέ στο Σχέδιο Παγκόσμιας Συνειδητότητας ήταν κατά τη διάρκεια σημαντικών γεγονότων που επηρέασαν ολόκληρο τον κόσμο, όπως συνέβη με την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους στις 9/11. Άλλες υψηλές καταγραφές σημειώθηκαν σε προεδρικές ορκωμοσίες, σε τσουνάμι αλλά και σε θανάτους επώνυμων προσώπων. Τα ευρήματα αυτά γέννησαν κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με τη φύση της συνειδητότητας και τη σύνδεση με τη φυσική υλική πραγματικότητα.

4. Πειράματα παρακολούθησης εξ αποστάσεως από τις NSA / CIA σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ

Η παρακολούθηση εξ αποστάσεως είναι η ικανότητα κάποιων ατόμων να περιγράψουν απομακρυσμένες γεωγραφικές περιοχές από απόσταση αρκετών εκατοντάδων χιλιάδες χιλιόμετρων (κι ακόμη περισσότερο). Το γεγονός αυτό έχει αποδειχθεί, δοκιμαστεί και τεκμηριωθεί αρκετές φορές.

Το 1995, η CIA ενέκρινε και γνωστοποίησε έγγραφα που αποκάλυπταν τη συμμετοχή της στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, το οποίο διήρκεσε περισσότερο από 25 χρόνια.

Ο Ingo Swann, ένας από τους συμμετέχοντες σε αυτό το πείραμα, μπορούσε να δει συγκεκριμένους δακτυλίους γύρω από τον πλανήτη Δία πριν καν η NASA καταφέρει να τραβήξει φωτογραφίες με το σκάφος Pioneer 10. Το γεγονός αυτό τεκμηριώθηκε ύστερα από έρευνα. Επίσης, υπάρχουν άτομα που είχαν τη δυνατότητα να δουν αντικείμενα και ανθρώπους που βρίσκονταν σε άλλα δωμάτια και χωρίς καμία οπτική επαφή με τη θέση τους. Το γεγονός ότι ορισμένοι έχουν ή είχαν τη δυνατότητα να προβάλλουν τη συνειδητότητά τους σε διαφορετικό σημείο από τη παρούσα φυσική τους θέση είναι κάτι το εκπληκτικό.

Τα πειράματα αυτά έχουν γίνει εδώ και δεκαετίες, κι ενώ μέρος του κόσμου συνέχισε να τα χαρακτηρίζει «ψευδοεπιστήμη», το Υπουργείο Άμυνας τα θεωρεί πολύ σοβαρά και τα διατηρεί μυστικά. Τα πειράματα αποτελούσαν μέρος ενός προγράμματος με την ονομασία «STARGATE» και το οποίο τερματίστηκε αναπάντεχα.

5. Οι σκέψεις και προθέσεις μπορούν να αλλάξουν τη φυσική δομή του νερού

Σε πειράματα που πραγματοποιήθηκαν κατά τις τελευταίες 4 δεκαετίες, διερευνήθηκε το αν η ανθρώπινη πρόθεση και μόνο μπορεί να επηρεάσει τις ιδιότητες του νερού.

Αυτό το ερώτημα απασχολούσε για ένα χρονικό διάστημα την κοινότητα της εναλλακτικής ιατρικής, μια και το ανθρώπινο σώμα αποτελείται περίπου κατά 70% από νερό. Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Νοητικών Επιστημών, οι ερευνητές ανέφεραν ότι μπορεί να ανιχνευθεί η αλλαγή του νερού με την εξέταση των κρυστάλλων πάγου που σχηματίζονται στα συγκεκριμένα δείγματα. Τα αποτελέσματα συγκλίνουν στο γεγονός ότι οι θετικές προθέσεις παράγουν συμμετρικούς, καλοσχηματισμένους και όμορφους κρυστάλλους, ενώ οι αρνητικές τείνουν να παράγουν ασύμμετρους και άσχημους κρυστάλλους.

Αν λοιπόν οι σκέψεις και τα συναισθήματα μπορεί να επιφέρουν τέτοιες αλλαγές στο νερό, φανταστείτε τι μπορούν να κάνουν σε εμάς τους ίδιους.

Πολλοί άνθρωποι επισημαίνουν ότι το πείραμα αυτό ήταν απάτη, αλλά έχει πραγματοποιηθεί πολλές φορές και επαναλήφθηκε από ορισμένες εξέχουσες προσωπικότητες στον τομέα της επιστήμης. Τα στοιχεία που παραθέτονται εδώ προέρχονται από τον ερευνητή και παραψυχολόγο Dean Radin, ο οποίος έχει δημοσιεύσει πολλές έρευνες κατόπιν ομότιμης αξιολόγησης σε διεθνή περιοδικά. Το πείραμα διεξήχθη στο Ινστιτούτο Νοητικών Επιστημών και Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Σόνομα στην Καλιφόρνια.

Κατά τον ίδιο τρόπο, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οποία εξετάστηκε ο βαθμός που θα μπορούσε να επηρεαστεί η διάθεση κάποιου που κατανάλωσε τσάι «επηρεασμένο» από τις καλές προθέσεις και την πίστη των μοναχών, συγκριτικά με το συνηθισμένο τσάι. Η μελέτη έγινε υπό διπλά-τυφλές, τυχαιοποιημένες συνθήκες και τα αποτελέσματα ήταν θετικά.

6. Το Φαινόμενο Πλασέμπο

Είναι τεκμηριωμένο ότι μπορούμε να αλλάξουμε τη λειτουργία του οργανισμού μας απλά και μόνο με αυτό που πιστεύουμε ότι είναι αληθινό. Το Φαινόμενο Πλασέμπο είναι η μετρήσιμη, ορατή ή αισθητή βελτίωση της υγείας ή συμπεριφοράς που δεν οφείλεται σε φαρμακευτική αγωγή ή επεμβατική θεραπεία. Σύμφωνα με αυτό, μπορεί κάποιος να θεραπευτεί από διάφορες παθήσεις χρησιμοποιώντας τη σκέψη του. Πολλές έρευνες έδειξαν ότι η επίδραση του Φαινομένου (η δύναμη της συνειδητότητας) είναι πραγματική και άκρως αποτελεσματική.

Σε μια μελέτη της Ιατρικής Σχολής του Μπέιλορ που δημοσιεύθηκε το 2002 στο ιατρικό περιοδικό «New England Journal of Medicine» το θέμα έρευνας ήταν οι χειρουργικές επεμβάσεις ασθενών που υπέφεραν από σοβαρό κι εξουθενωτικό πόνο στο γόνατο. Πολλοί χειρούργοι γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει Φαινόμενο Πλασέμπο στις χειρουργικές επεμβάσεις ή τουλάχιστον έτσι πιστεύουν. Οι ασθενείς χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες. Στη μια ομάδα οι χειρούργοι έκοψαν τον κατεστραμμένο χόνδρο στο γόνατο. Στη δεύτερη ομάδα καθάρισαν την άρθρωση του γόνατος αφαιρώντας οτιδήποτε θεωρούσαν ότι προκαλούσε φλεγμονή. Και οι δύο διαδικασίες είναι οι συνήθεις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβάλλονται όσοι πάσχουν από σοβαρή αρθρίτιδα. Η τρίτη ομάδα υποβλήθηκε σε μια «ψεύτικη» χειρουργική επέμβαση, δηλαδή οι ασθενείς ναρκώθηκαν πιστεύοντας όμως ότι είχαν πράγματι κάνει επέμβαση στο γόνατο. Σε αυτούς, οι γιατροί έκαναν τομές και έριξαν αλατούχο διάλυμα στο γόνατο, όπως θα έκαναν και στο κανονικό χειρουργείο. Στη συνέχεια έραψαν τις τομές και η διαδικασία ολοκληρώθηκε. Και οι τρεις ομάδες είχαν την ίδια διαδικασία αποκατάστασης και τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά. Η ομάδα που δεν υποβλήθηκε σε πραγματική επέμβαση παρουσίασε βελτίωση όπως ακριβώς και οι άλλες δύο ομάδες.

Ένα άλλο πολύ ενδιαφέρον παράδειγμα του Φαινομένου Πλασέμπο προήλθε από το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ το 1999. Η έκθεση αποκάλυψε ότι οι μισοί από τους ασθενείς που έπασχαν από σοβαρή κατάθλιψη και λάμβαναν φάρμακα παρουσίασαν βελτίωση, ενώ το ίδιο συνέβη και στο 32% των ασθενών που λάμβαναν εικονικό φάρμακο. Και ας μην ξεχνάμε και όλες τις παρενέργειες και τους κινδύνους που σχετίζονται με τη λήψη αντικαταθλιπτικών κάθε χρόνο. Ας έχουμε επίσης υπόψη ότι η «βιομηχανία της κατάθλιψης» από μόνη της είναι μια βιομηχανία πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Το 2002, ο καθηγητής ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ Irving Kirsch δημοσίευσε ένα άρθρο για την πρόληψη και τη θεραπεία στην Αμερικανική Ψυχολογική Ένωση με τίτλο «Τα καινούρια φάρμακα του αυτοκράτορα» (The Emperor’s New Drugs), στο οποίο έκανε γνωστές μερικές ακόμα πιο συγκλονιστικές ανακαλύψεις. Βρήκε ότι το 80% της επίδρασης των αντικαταθλιπτικών, όπως μετρήθηκε σε κλινικές δοκιμές, θα μπορούσε να αποδοθεί στην επίδραση του Φαινομένου Πλασέμπο. Ο καθηγητής έπρεπε να καταθέσει αίτηση Νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης προκειμένου να πάρει πληροφορίες σχετικά με τις κλινικές δοκιμές των γνωστότερων αντικαταθλιπτικών.

7. Τηλεμεταφορά
«Συνειδητοποίησα, όπως και αρκετοί άλλοι συνάδελφοί μου τόσο εντός όσο και εκτός της κυβέρνησης, ότι η υπερφυσική τηλεμεταφορά έχει ερευνηθεί επιστημονικά και τεκμηριωθεί ιδιαιτέρως από το Υπουργείο Άμυνας».

Ένα έγγραφο που δημοσιεύτηκε στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας τον Σεπτέμβριο του 1981 στο περιοδικό Ziran Zazhi (περιοδικό Nature) με τίτλο «Μερικά πειράματα για τη μετακίνηση αντικειμένων διενεργούνται από ασυνήθιστες ικανότητες του ανθρώπινου σώματος» (Shuhuang et al., 198) ανέφερε ότι «χαρισματικά παιδιά» ήταν σε θέση να προκαλέσουν την τηλεμεταφορά μικρών, φυσικών αντικείμενων από το ένα μέρος στο άλλο. Στα αντικείμενα περιλαμβάνονταν ρολόγια, αλογόμυγες κι άλλα έντομα, ραδιοφωνικοί μικροπομποί, φωτοευαίσθητο χαρτί και άλλα. Οι συμμετέχοντες ποτέ δεν άγγιξαν τα αντικείμενα εκ των προτέρων. Τα πειράματα έγιναν στο πλαίσιο τυφλών και διπλά – τυφλών συνθηκών και οι ερευνητές που συμμετείχαν προέρχονταν από διάφορα κολέγια και τομείς του υπουργείου Άμυνας. Επρόκειτο για μια εξαιρετική περίπτωση, διότι κρίθηκε απαραίτητο να προετοιμαστεί μια αναφορά πληροφοριών για δημόσια προβολή.

Περισσότερες έρευνες έγιναν από το Ινστιτούτο Αεροδιαστημικής Μηχανικής του Πεκίνου τον Ιούλιο του 1990, οι οποίες δημοσιεύτηκαν στο κινεζικό περιοδικό «Σωματική επιστήμη» (Somatic Science, Kongzhi et al., 1990: Jinggen et al., 1990, Banghui, 1990). Οι έρευνες αυτές ανέφεραν διάφορα πειράματα κατά τα οποία έγινε βιντεοσκόπηση της φωτογράφησης υψηλής ταχύτητας, η οποία ήταν σε θέση να συλλάβει τη μετατόπιση των αντικειμένων που χρησιμοποιήθηκαν στα πειράματα, όπως ξηροί καρποί, σπίρτα, νύχια, χάπια και άλλα μέσα σε σφραγισμένους χάρτινους φακέλους, σφραγισμένα γυάλινα μπουκάλια και σωλήνες, σφραγισμένα πλαστικά καρούλια φιλμ και άλλα τα οποία διατηρούνταν κλειστά. Όλα αυτά τα πειράματα ανέφεραν ότι έγιναν με τη συμμετοχή προικισμένων παιδιών και ενηλίκων που προκάλεσαν την τηλεμεταφορά των διαφόρων υλικών.

8. Η επιστήμη της καρδιάς

Η καρδιά παράγει το μεγαλύτερο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο στο σώμα. Ερευνητές εξέτασαν την ανάλυση του φάσματος του μαγνητικού πεδίου που παράγεται από την καρδιά και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι πληροφορίες για τα συναισθήματα κωδικοποιούνται σε αυτό το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Έτσι, με την αλλαγή των συναισθημάτων μας αλλάζουμε και τις πληροφορίες που είναι κωδικοποιημένες στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που εκπέμπεται από την καρδιά. Κάτι τέτοιο όμως μπορεί να επηρεάσει τους γύρω μας. Όταν νιώθουμε συμπόνια, αγάπη, ευγνωμοσύνη και κατανόηση, η καρδιά εκπέμπει ένα πολύ διαφορετικό μήνυμα.



Πηγές
http://www.tewari.org/Books/SpititualFoundations/SF%20R12702.htm
http://henry.pha.jhu.edu/The.mental.Universe.pdf
http://www.fas.org/sgp/eprint/teleport.pdf
http://www.jackhouck.com/pdf_files/pk_materials_format.pdf
http://boundarytech.com/bi/articles/FoPL_nelson-pp.pdf
http://www.princeton.edu/~pear/pdfs/1982-persistant-paradox-psychic-phenomena.pdf
http://noosphere.princeton.edu/
https://www.princeton.edu/~pear/#sthash.wBugqPwj.dpuf
http://www.scientificexploration.org/journal/jse_10_1_puthoff.pdf
http://www.princeton.edu/~pear/pdfs/1979-precognitive-remote-viewing-stanford.pdf
http://www.lfr.org/lfr/csl/media/air_mayresponse.html
http://media.noetic.org/uploads/files/Double-blind_water.pdf
http://deanradin.com/evidence/Shiah2013.pdf
http://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa013259
http://psycnet.apa.org/?&fa=main.doiLanding&doi=10.1037/1522-3736.5.1.523a
http://www.scientificamerican.com/article/mind-reviews-the-emperors-new-drugs/

Πηγή: enallaktikidrasi.com ,  
ellaniapili
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/12/8-erevnes-apodeiknyoun-syneidisi-diamorfonei-yliko-pedio.html#sthash.4pCGCIi9.dpuf
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters