Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Γίνε Κωπηλάτης της Τριήρους ΟΛΥΜΠΙΑΣ! Που δηλώνετε συμμετοχή για να την ταξιδέψετε!

IMG_7340

Εμπειρία που νομίζουμε ότι πολλοί θα θέλετε να ζήσετε. Μπορείτε για λίγες ώρες να είστε ένας από τους 170 κωπηλάτες της θρυλικής αρχαίας τριήρους ΟΛΥΜΠΙΑΣ! Το ΓΕΝ είχε μια εξαιρετική ιδέα η οποία έχει μπει σε εφαρμογή. Όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται να ζήσει ως κανονικός κωπηλάτης -για να ξεχάσει την “κωπηλασία της κθημερινότητας- πρέπει να βιαστεί! Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση του ΠΝ και δείτε τις φωτογραφίες για να έχετε και μια ιδέα πως θα πρέπει περίπου να είστε ντυμένοι. Για να τα βγάλετε πέρα…

Η ανακοίνωση του ΓΕΝ:

Το Πολεμικό Ναυτικό, άρρηκτα συνδεδεμένο με τον Ελληνισμό από την εποχή των Περσικών πολέμων, έχει ταυτιστεί με τα “ξύλινα τείχη” της θρυλικής τριήρους, που αποτέλεσε τον προμαχώνα της ελευθερίας και εφαλτήριο για τη δημιουργία του “Χρυσού Αιώνα” της αρχαίας Αθήνας.

Στο πλαίσιο αυτό, το Πολεμικό Ναυτικό διοργανώνει ολιγόωρο πλου την Κυριακή 24 Ιουλίου και ώρα 10:00 με σημείο απόπλου/κατάπλου το Άλσος Ελληνικής Ναυτικής Παράδοσης (Τροκαντερό Παλαιού Φαλήρου).

Μπες και εσύ στα “ξύλινα τείχη”, γίνε ένας από τους 170 κωπηλάτες της τριήρους ΟΛΥΜΠΙΑΣ και βίωσε τη ναυτική μας παράδοση σε μία μέρα γιορτής για όλους.

Δηλώσεις συμμετοχής (ονοματεπώνυμο, ηλικία, τηλέφωνο επικοινωνίας) στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) :

plous_olympias@navy.mil.gr

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
triiris
triiris
triiris


Militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters