Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Δείτε πως οι Ευρωπαίοι μετανάστευσαν στην Αμερική και εγκαταστάθηκαν στην γη των Ινδιάνων και όταν έγιναν πολλοί τους εξολόθρευσαν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ!

Ο ελληνικός λαός, είναι άξιος της μοίρας του και της ηλιθιότητας που τον μαστίζει...

Όταν τα ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ, στα οποία ΠΑΣΟΚ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ (ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΕΤΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ), ο ηλίθιος λαός, τρέχει να ψηφίσει τα κόμματα που ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ...
ΕΚΤΟΣ ΑΝ... ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

Και μην τολμήσει κανένας να μιλήσει για ... "ρατσισμό", γιατί το να βλέπεις την καταστροφή της Πατρίδας σου να έρχεται και να μένεις απαθής, είναι ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.


Καλλιόπη Σουφλή


Το είδα και δεν ήθελα να το πιστέψω...

Νόμισα ότι με γελούν τα μάτια μου...

Και όμως είναι αλήθεια...

Το λένε οι ίδιοι στην σελίδα τους...https://islamsocgr.wordpress.com/ και ξέρετε ποια είναι η "πλάκα" ότι είναι πολύ πιθανόν αν τελικά κατεβούν στις προσεχείς εκλογές να λάβουν αυτό το ποσοστό...

Όσο για το νούμερο που λένε (1,7 εκατ. μουσουλμάνοι) μπορώ να σας πω με απόλυτη μάλιστα σιγουριά ότι είναι πολλοί πολλοί περισσότεροι...


Πηγή


kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters