Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Αυτό το camp χωράει 3 εκατ. πρόσφυγες και όμως οι σαουδάραβες δεν δέχονται ούτε έναν ! (φωτό) ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ;;;;;



Βρίσκεται μόλις 8 χιλιόμετρα μακριά από τη Μέκκα, το λένε «camp» αλλά ουσιαστικά πρόκειται για μια πραγματική μεγαλούπολη αφού διαθέτει όλες εκείνες τις απαραίτητες υποδομές για να φιλοξενήσει 3.000.000 ανθρώπους.
Παρόλα αυτά οι Σαουδάραβες αρνούνται να φιλοξενήσουν σε αυτό έστω και έναν πρόσφυγα καθώς χρησιμοποιείται μόνο μια φορά τον χρόνο, κατά τη διάρκεια της μαζικής επίσκεψης των μουσουλμάνων στο προσκύνημα της Μέκκας και τις υπόλοιπες 360 μένει παντελώς άδειο.

Το συγκεκριμένο «camp» διαθέτει εκατοντάδες χιλιάδες κλιματιζόμενες σκηνές οι οποίες μάλιστα είναι απολύτου ασφαλείας όσον αφορά τον κίνδυνο πυρκαγιάς καθώς και κάθε άλλη ευκολία προκειμένου να κάνουν άνετη τη διαμονή εκατομμυρίων πιστών στον Μωάμεθ οι οποίοι, ως θρησκευτικό καθήκον, όσοι είναι ενήλικες και σωματικά υγιείς οφείλουν, τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους να συμμετάσχουν σε αυτό το προσκύνημα στον «ιερό βράχο».

 


Υπενθυμίζεται πως η Σαουδική Αραβία είναι η δεύτερος μεγαλύτερος παραγωγός πετρελαίου στον κόσμο, ο πρώτος μεγαλύτερος εξαγωγέας καθώς και η δεύτερη χώρα παγκοσμίως με τα μεγαλύτερα αποθέματα. Δηλαδή μια χώρα πάμπλουτη, ασχέτως… θρησκείας. Ωστόσο αρνείται να δεχθεί έστω και έναν πρόσφυγα.

Τον ίδιο αριθμό όμως προσφύγων, δηλαδή… κανέναν, δήλωσαν πως θα δεχθούν και οι άλλες πέντε επίσης πάμπλουτες χώρες του Περσικού, όπως, Κατάρ, ΗΑΕ, Κουβέιτ και Μπαχρέιν.




http://www.ereportaz.gr/afto-to-camp-chorai-3-ekat-prosfiges-ke-omos-i-saoudaraves-den-dechonte-oute-enan-foto/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters