Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΤΙ "ΦΟΒΕΡΗ" ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ!!!!!!!!!!! Kούρεμα ως και 80% στα δάνεια…


Viky Charalambous
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΚΟΥΡΕΨΟΥΝ 80 % ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ...

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2008 - 2014, 528 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΜΕΤΑΞΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ, ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΕΚΔΟΜΕΝΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑ...
ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ (ΣΥΝΟΛΟ 90 ΔΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ),
ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΞΕΝΑ FUNDS,
ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ Τ.Χ.Σ. ΖΗΜΙΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ (ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 40 ΔΙΣ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ...)


ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΤΟΚΟ,

ΠΟΥ ΣΕ ΧΡΕΩΣΑΝ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ, ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΙΣΘΕΟΡΑΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ, ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΣΚΙΩΔΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΥΠΟΒΑΘΡΟΥ ΕΡΓΟ , ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ..

ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΥΓΙΕΣ ΚΥΤΤΑΡΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,

ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ,

ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΡΠΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΚΡΥΦΕΣ ΑΝΤ' ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΑΥΤΩΝ..

ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΑΥΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,

ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ, ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΝ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ.. ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ..

ΤΗΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ.

ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ
ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΤΕ

ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΣΦ. ΤΑΜΕΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΔΗΜΟΥΣ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ/ΔΕΥΑ ΚΤΛ

ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΤΕ
ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΙΜΩΣΟΥΝ.. ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

ΔΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΟΥ
ΔΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΝΤΟΛΕΥΣ
ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ
ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΣΟΥ

ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ
ΜΗ ΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΙΜΩΝΟΥΝ
ΣΗΚΩ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ..
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΟΦΕΙΛΕΣ ΓΕΓΕΝΗΜΕΝΕΣ Η ΜΗ!!!

ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΦΙΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ. ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΑ ΛΕΙΨΑΝΑ..

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ

ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ.

ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ
ΠΡΙΝ ΝΑ ΣΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΑΡΧΗ
ΕΣΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗΡΙΟ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
ΕΣΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ



EKTAKTO ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ… Kούρεμα ως και 80% στα δάνεια…ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ…EKTAKTO ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ… Kούρεμα ως και 80% στα δάνεια…ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ…Γιατί προχωρούν σε κούρεμα των δανείων οι τράπεζες;
Τα πάνω κάτω έχει φέρει η αγορά των κόκκινων δανείων από τα funds, αφού οι τράπεζες τρέχουν να ενημερώσουν τους πολίτες να ρυθμίσου τα δάνειά τους πριν περάσουν σε ξένα χέρια.

Πλέον, σύμφωνα με τραπεζικά στελέχη και καθώς τα funds προσφέρουν στιςτράπεζες για την αγορά, ειδικά των κόκκινων καταναλωτικών δανείων, ελάχιστα χρήματα, από 7 ως 10 ευρώ για κάθε 100 ευρώ δανείου, οι τράπεζες ενημερώνουν τους πολίτες ότι μπορούν οι ίδιοι να αγοράσουν το δάνειό τους προσφέροντας μειώσεις που μπορούν, υπό προϋποθέσεις να φτάσουν ως και το 80%.

Με λίγα λόγια οι τράπεζες, ειδικά στα καταναλωτικά δάνεια και τις χρεώσεις από κάρτες μπορούν να κάνουν ακόμη και πρόταση που περιλαμβάνει απαλλαγή από το μεγαλύτερο μέρος του χρέους.

Για παράδειγμα μπορεί για ένα χρέος από καταναλωτικό δάνειο της τάξης των 10.000 ευρώ να κληθεί ο δανειολήπτης να πληρώσει εφάπαξ τις 2.000 και η τράπεζα να τους χαρίσει το υπόλοιπο των 8.000 ευρώ. Αυτό καθώς για την τράπεζα η άλλη επιλογή είναι να πωλήσει το δάνειο σε κάποιο fund παίρνοντας 700 ως 1.000 ευρώ.
Την ίδια ώρα μεγάλες αναμένονται οι εκπτώσεις και για τα κόκκινα στεγαστικά δάνεια καθώς και εκεί τα funds κάνουν προσφορές της τάξης των 20 ως 50 ευρώ ανά 100 ευρώ δανείου, ανάλογα με την αξία του ακινήτου.

Οι τράπεζες και σε αυτές τις περιπτώσεις κάνουν προσφορές που ρίχνουν το υπόλοιπο τουδανείου χαμηλά, συνήθως κοντά στην αγοραστική αξία του ακινήτου, προσφέρουν δηλαδή συνήθως ελάφρυνση δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

http://www.axarnea.gr/news/ektakto-pros-olous-kourema-os-ke-80-sta-daniakinopiiste-to#sthash.LNgvuMKl.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters