Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Η ΚΥΠΡΟΣ, ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ


Viky Charalambous

ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΝΕΑ ΕΝΝΟΙΑ- ΑΝΟΜΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ Η "ΔΔΟ", Η "ΔΙΖΩΝΙΚΗ, ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ".
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΕΘΝΗ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΜΕ... ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...

ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΑΛΛΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΩΣ " APARTHEID", ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΩΣ "ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΤΑΣ"..
ΣΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ 649/1990 ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΕΠΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ Μ. ΘΑΤΣΕΡ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΡΟΔΕΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Γ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ).
ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΝΟΙΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ 649/1990, ΑΝΤΙΚΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΑΘΟΛΑ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΕΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑ 649/1990.
ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΔΟ, ΚΑΤΑΣΤΩΝΤΑΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΝΟΙΑ ΠΕΡΙ ΔΔΟ...
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2003 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΚΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΥΓΚΛΗΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΩΝ ΗΝ. ΕΘΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΝΤΑΟΥΝΕΡ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗΣ ΤΗΣ "ΔΔΟ", ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΕΜΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΛΥΣΗ ΜΙΑΣ "ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ", ΜΙΑΣ "ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ" ΚΑΙ ΜΙΑΣ "ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ...!!!", ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΚΑΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ...
ΚΑΘ' ΟΣΟΝ ΑΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΥΠΑΡΚΤΑ, ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ..
Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕ, ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ "ΔΔΟ".
ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ "ΤΕΛΕΤΗΣ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ" ΤΗΣ 11ΗΣ/ 05/ 2015, Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΨΕΥΔΟΠΡΟΕΔΡΟ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΑΚΙΝΤΖΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΠΡΟΕΔΡΩΝ, ΙΣΟΤΙΜΩΝ ΚΡΑΤΩΝ..
Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΤΑ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΡΕΤΤΑΝΩΝ , ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΧΑΣΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ: "ΔΥΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ", "ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ" & "ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ", "ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ" ..
ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΥΤΕΣ, ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΡΟΛΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. 
Η ΚΥΠΡΟΣ, ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ, ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΘΑ ΧΑΡΑΞΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ.
ΚΥΠΡΙΕ, ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΟΥ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ.
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΣΑΙ ΜΟΝΟ ΣΑΣ ΘΕΑΤΗΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ;;;
ΠΑΡΕ ΤΑ ΙΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ. ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΩΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥ ΔΥΝΑΤΑ ΩΣ Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΟΥ.
ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΥΠΡΟΥ".
ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ.
ΕΣΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΜΕΤΟΧΟΣ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters