Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

Φωτογραφία του Tassos Hadjicrystallis.
Πριν λίγα λεπτά, όντας σε ένα γραφείο πανεπιστημιακής σχολής, άκουσα ουρλιαχτά και φωνές. Βγαίνω έξω, τρέχω στο ισόγειο και διαπιστώνω μία απίστευτη εικόνα.
Γενικός Διευθυντής κορυφαίας κρατικής εταιρίας είχε καλεστεί να δώσει μια διάλεξη για τα ενεργειακά θέματα της χώρας, στα πλαίσια σχετικού προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών. Ας σημειωθεί ότι οι διαλέξεις αυτές είναι ανοικτές σε οποιονδήποτε και μάλιστα στο τέλος γίνονται ενδιαφέροντες διάλογοι, αφού ο καθένας μπορεί να κάνει ερωτήσεις, να τεκμηριώσει διαφωνίες του κλπ. Προσωπικά έχω παρακολουθήσει αρκετές τέτοιες διαλέξεις και έμαθα πάρα πολλά, καθόσον οι ομιλητές είναι πάντα πρόσωπα...
με μεγάλη γνώση του αντικειμένου τους, είτε όντας από τον ακαδημαϊκό χώρο είτε από τον χώρο των επιχειρήσεων και του κράτους.
 
Σήμερα εμφανίστηκαν οι "δημοκρατικές δυνάμεις" αγνώστου προελεύσεως, και ενώ η διάλεξη είχε αρχίσει, εισέβαλαν στην αίθουσα, άρχισαν να ουρλιάζουν, να φωνάζουν κάτι ακατανόητα συνθήματα και στο τέλος ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΠΟΓΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΗΤΗ, στο γραφείο με τα πράγματά του, στον φορητό υπολογιστή του, και παντού στο πάτωμα...
 
Αφού επιτέλεσαν το "ύψιστο δημοκρατικό τους καθήκον" αποχώρησαν για να συνεχίσουν την "επανάσταση", υποθέτω σε κάποια χασαποταβέρνα προκειμένου με μια μερίδα παιδάκια να ηρεμήσουν την ταραχή του κρανίου τους.
Δεν άκουσα κανέναν φοιτητή να εγκρίνει αυτές τις αθλιότητες, αντίθετα ήταν αγανακτισμένοι.
 
Κανείς δεν τους ρώτησε αν συμφωνούν με αυτά. Και δεν χρειάζεται άλλωστε. Στο "δημοκρατικό" πανεπιστήμιο, που σκίζεται για την "ελεύθερη" διακίνηση ιδεών, το τι επιτρέπεται το αποφασίζουν "αριστερές κουκουλοφλώρες συμμορίες". Οι υπόλοιποι, καθηγητές, εργαζόμενοι, φοιτητές οφείλουν να σιωπούν και να σκύβουν το κεφάλι στα αριστερά φασισταριά.
 
Τους δε πολιτικούς που επί δεκαετίες καλλιέργησαν αυτές τις αθλιότητες, που κάλυπταν πολιτικά αλλά και ως μάρτυρες υπεράσπισης σε δικαστήρια τα "κουκουλοφλώρα στρατιωτάκια του Σόρος", αυτούς τους πολιτικούς κάποιοι τους ψήφισαν και για κυβέρνηση της χώρας... για να διαλύσουν ότι απέμεινε όρθιο, και αυτό κάνουν...
Χαρείτε τους
Τ.Χ.

Tassos Hadjicrystalli
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/12/blog-post_281.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters