Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

ΦΟΒΕΡΟ! Σουηδικό ντοκιμαντέρ ξεβρακώνει τους Εβραίους και την λαθρομετανάστευση στην Ευρώπη… (ΒΙΝΤΕΟ)


Πως οι Εβραίοι μας διαιρούν και μας υπονομεύουν εθνικά…

Σύμφωνα με την Εβραϊκή Γενεαλογική Κοινότητα του Michigan! Δηλαδή η πληροφορία για την προέλευση του ονόματος του παππού της Μέρκελ προέρχεται απο τους ίδιους τους Εβραίους που ασχολούνται με την προέλευση των ονομάτων τους και τα γενεαλογικά δένδρα!

Πάντως, μεγαλύτερη σημασία και από το γενεαλογικό δένδρο της Μέρκελ, έχει η δήλωση του καθηγητή πολιτικών επιστημών στο πανεπιστήμιο της Βόννης και βιογράφου της, Gerd Langguth: «Η κ.Μέρκελ έχει μια συναισθηματική σχέση με το Ισραήλ και τον εβραϊκό λαό».

Δήλωση που απέκτησε ιδιαίτερη σημειολογία, αφού δημοσιεύτηκε από τους New York Times…..Αφιερωμένο στους απανταχού «αριστερο-προοδευτικούς» λάτρεις της πολυπολιτισμικότητας και του πολυφυλετισμού που μας λένε οτι πρέπει να δεχθούμε την εισβολή των λαθρομεταναστών στην Ευρώπη και την πατρίδα μας γιατί είναι θύματα του καπιταλισμού και είναι σωστό απο ανθρωπιστικής άποψης.

Στην πραγματικότητα παίζοντάς το ανθρωπιστές σκάβουμε τον λάκο μας….

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!



http://www.makeleio.gr/φοβερο-σουηδικό-ντοκιμαντέρ-ξεβρακώ/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters