Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ακολουθώντας την ατέρμονη πορεία του Απόλλωνος, ήλιου, αποφάσισα να πραγματοποιήσω το ταξίδι προσφοράς, στο πολύπαθο ανθρώπινο γένος.

Η απογείωση του δορυφορικού μου ελκήθρου έγινε με δυσκολία.
Μια χούφτα ανθρωποειδών, που βαπτίστηκαν  παγκοσμιοποιητές κυρίαρχοι γης και ανθρώπων, έκαναν παρεμβολές στο ηλεκτρονικό σύστημα πλοηγήσεως, για να ματαιώσουν το έθιμο χάριν της πανθρησκείας.

Το θεϊκό αντιβάριους, εξουδετέρωσε τις ανθρώπινες μαϊμουδιές και ανυψώθηκα πανηγυρικά τους αιθέρες. Κοιτώντας από το παράθυρο του πιλοτηρίου, είδα τον πλανήτη φλεγόμενο, λόγω της Νέας ανακατανομής των σφαιρών επιρροής. Έτσι ονομάζεται η αρπαγή του πλούτου των αδυνάτων από τους ισχυρούς, για να παραμένουν αυτοί πάντα πλούσιοι και οι άλλοι φτωχοί.

Οι τοκογλύφοι παγκοσμιοποιητές, με διάφορα τεχνάσματα ευρωποιήσεων, εικονικής δημοκρατίας, εικονική οικονομίας (πλαστικό χρήμα), διαβολομηχανές παραγωγής εξωτερικού χρέους (ευρώ), τα προπαγανδιστικά media και επίορκους πολιτικούς, φτωχοποίησαν και παθητικοποίησαν τις μάζες.

Εν ονόματι του ψευδοχρέους, λεηλάτησαν, κατήργησαν τα κράτη και  κατέστησαν τους πολίτες αναλώσιμους δούλους.

Αυτά έβλεπα και τρελάθηκα. Κάποια στιγμή φάνηκε για λίγο η Ελλάδα.
Το λίκνο του παγκοσμίου πολιτισμού, είχε μεταλλαχθεί σε παγκόσμια χαβούζα μεταφερομένων λαθρομεταναστών, ξεπλύματος μαύρου χρήματος, και διαφθοράς.

Στους αιθέρες υπήρχε ρύπανση και κυκλοφοριακό χάος από τα χημικά και τους κατασκοπευτικούς δορυφόρους.
Ένοιωσα μεγάλη αηδία για το ανθρώπινο είδος και είπα να τους παραδώσω στην Νέμεση για αφανισμό, όπως έπραξε  η Θεά Αθηνά στην Ατλαντίδα με τους άτλαντες.

Τα email απογνώσεως και πόνου ερχόντουσαν βροχή από παντού, και σαν Άγιος λύγισα και είπα να βοηθήσω.
Έστειλα λοιπόν ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ελπίζοντας να πρυτανεύσει το δίκαιο, η αγάπη και η ειρήνη.

Αφυπνιστείτε από τα παραισθησιογόνα των παγκοσμιοποιητών.
Νικήστε το φόβο των κατοχικών media.
Ενεργοποιήστε τον εγκέφαλό σας και την κριτική σκέψη.
Το σκοτάδι, με τη βοήθεια του Θεού, γίνεται φως, μόνο σε ελεύθερη πατρίδα, με σύνορα, σύνταγμα και ταμείο (εκδοτικό προνόμιο, εθνικό νόμισμα).

ΚΑΛH ΧΡΟΝΙΑ
                                                                                    30/12/2016

Ιδομενέας Αντ. Σαρρής

πηγή - ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
η φωτό ειναι απο εδώ http://poseidonios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters