Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον Ρώσο Πρεσβευτή στην Αγκυρα [εικόνες & βίντεο]

Φωτογραφίες: AP Photo/Burhan Ozbilici
Νεκρός είναι ο Ρώσος πρέσβης στην Αγκυρα Αντρέι Καρλόφ τον οποίο πυροβόλησε θανάσιμα άνδρας, σε γκαλερί. Ο δράστης τραυμάτισε άλλους 3 ενώ έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του CNN Turk, ο πρέσβης πυροβολήθηκε ενώ βρισκόταν σε εγκαίνια έκθεσης γκαλερί και άφησε εκεί την τελευταία του πνοή.
Τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ακούγονταν για περίπου 25 λεπτά πυροβολισμοί, ενώ γίνονταν επιχείρηση των Ειδικών Δυνάμεων για τη σύλληψη του δράστη. Πληροφορίες της Hurriyet αναφέρουν ότι ο ένοπλος έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά. Ο ένοπλος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μιλούσε τουρκικά και φώναζε «Δεν θα βγω από εδώ ζωντανός, μην με πλησιάζετε!»
 
Φωτογραφίες: AP Photo/Burhan Ozbilici
To video της επίθεσης


 

LIVE οι εξελίξεις από το RT








Πώς έγινε η επίθεση
Υπάρχουν πληροφορίες και για 3 ακόμη τραυματίες. Σύμφωνα με φωτογράφο της Hurriyet που βρισκόταν στην έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Η Ρωσία μέσα από τα μάτια των Τούρκων», ο δράστης φορούσε μαύρα και στεκόταν πίσω από τον πρέσβη κατά την ομιλία του και οι υπόλοιποι πίστευαν ότι ήταν άνδρας της ασφάλειάς του. Τότε πυροβόλησε αρχικά στον αέρα και μετά εναντίον του πρέσβη.
O δράστης της επίθεσης

Ο πρέσβης λίγο πριν από την επίθεση, ενώ μιλά μετά από τα εγκαίνια, σύμφωνα με το RT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters