Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Καταδρομική στην Υπόγεια Βάση της Cabal, Αεροδρόμιο Denver (video)

ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΙΑΣ ΒΑΣΗΣ ΤΗΣ CABAL ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ DENVER
– Εκτός των δυνάμεων των «Λευκών Καπέλων», συμμετέχουν ρωσικές και κινεζικές δυνάμεις!
Μια από τις μεγαλύτερες υπόγειες βάσεις της σκοτεινής Μαφίας των Χαζάρων βρίσκεται κάτω από το διεθνές αεροδρόμιο του Ντένβερ στο Κολοράντο των ΗΠΑ.
Κοινή επιχειρησιακή δύναμη κρούσης που περιλαμβάνει αμερικανικά, ρωσικά και κινεζικά στρατεύματα, διεξαγάγει επιχείρηση κατάληψης της βάσης, που θεωρείται η τελευταία εναπομείνασα ισχυρή λαβή της σκοτεινής κλίκας για να εφαρμόσει τα σχέδια της για επιβολή μιας νέας Παγκόσμιας Τάξης.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ισραηλινής Μοσάντ των Ηνωμένων Πολιτειών, η βάση αυτή αποτελεί καταφύγιο της DIA και η επιχείρηση κατάληψης της θα διαρκέσει έως και 2 ημέρες λόγω του τεράστιου μεγέθους της.
Αναλυτικά στο βίντεο ο πρώην επιστημονικός συνεργάτης της NASA και wistleblower Kent Dunn:
http://www.diadrastika.com/2016/12/katadromiki-ypogia-vasi-cabal-aerodromio-denver.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters