Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Το Μυστικό των Αργοναυτών και το Σύμβολό τους ‘Εψιλον! (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Το θέμα της Αργοναυτικής Εκστρατείας, είναι πολύ μεγάλο και πολύπτυχο. Πολλοί ισχυρίζονται ότι δεν ήταν απλά ένας μύθος, αλλά ότι αυτός ο μύθος κρύβει μέσα του πολύ μεγάλες αλήθειες που σήμερα -για πολλούς και διάφορους λόγους – αδυνατούμε να κατανοήσουμε.
Σίγουρα, υπάρχουν οι απόψεις των πανεπιστημίων που δίνουν στην εκστρατεία μία θέση στην αρχαία πραγματικότητα.

Όμως, υπάρχουν και οι εκτιμήσεις που δείχνουν ότι η Αργώ ταξίδεψε έξω από την Μεσόγειο, και έφτασε ως την Αμερική και, μάλιστα, στην λίμνη Τιτικάκα, αλλά και ως την Κίνα.
Η Henriette Mertz είναι ιδιαίτερα διαφωτιστική με πολλές πληροφορίες και χάρτες για τα υπερπόντια ταξίδια των αρχαίων Ελλήνων.
Υπάρχουν πολλές ενδείξεις που βασισμένες στα αρχαία κείμενα, δείχνουν πως η Αργώ ήταν ένας ιπτάμενος δίσκος. Πολλοί θεωρούν ότι η εκστρατεία ήταν διαστημική.
Όλα αυτά συνδέονται με τα θεμέλια ενός οικοδομήματος που σχηματίζουν ένα κατοπτρικό 3Ε, στον λόφο της Γορίτσας. Σημειώστε ότι το λεγόμενο Δελφικό Έψιλον, Διπλό Έψιλον, Αντίστροφο Έψιλον, όπως και ο Μαίανδρος, έχει βρεθεί παντού στον κόσμο.
Ποιό λοιπόν, μπορεί να είναι το μυστικό των Αργοναυτών – Αστροναυτών και πως συνδέονται με το σύμβολο Έψιλον και τον αποσυμβολισμό του;
Δείτε μία σχετική έρευνα από την εκπομπή «Κώδικας Μυστηρίων»:
diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters