Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΥΡΙΤΙΟ ( ΣΙΛΙΚΟΝΗ )

 
Το πυρίτιο (λατινικά silicium και αγγλικά silicon) 
είναι το χημικό στοιχείο με χημικό σύμβολο Si  

Artemis Sorras ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΥΡΙΤΙΟ 

ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΖΩΑΑΑ ΠΟΥ ΦΩΛΙΑΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΤΣΙΧΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΚΑΚΑΣΧΗΜΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ 

ΔΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΨΑΧΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΥΡΙΤΙΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΖΩΩΩΝΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΖΩΑΑΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΨΑΧΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΩΣΕΙ 

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ Η ΧΡΗΣΗ ΠΥΡΙΤΙΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΟΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΥΡΙΤΙΟ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΥΡΙΤΙΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ 

ΤΩΡΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΠΥΡΙΤΙΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΩ ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ [ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ] ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΥΓΡΟ ΠΥΡΙΤΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 70 ΕΩΣ 100 ΕΥΡΩ ΥΓΡΟ ΠΥΡΙΤΙΟ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ??? 

ΚΑΙ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΖΩΑΑΑΑΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΣ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΠΟ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΩΝΩ ΚΤΗΝΗ ΤΕΡΑΤΑ ΔΡΑΚΟΥΣ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΣΑΣ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΩΣΤΟΣΟ ΑΡΚΕΣΤΗΤΕ ΣΤΟ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΩΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ 

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

http://alfeiospotamos.gr/?p=19679

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ… ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ…

10336750_933224020095869_7345876174331923080_n
Μαιρη Ε.Γ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ…
-ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ….
ΕΛΑ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ-ΙΔΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!!!!!! ΕΛΑ ΡΕ ΣΕ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ (ΒΑΣΙΚΑ ΕΓΩ ΣΑΝ ΜΑΙΡΗ ΛΕΩ ΠΩΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΚΟΜΑ….) ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ…..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΜΗ!!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ !!!!!! ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΤΙ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ?????? ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ !!!!!!!! ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ???? ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ?????
ΚΑΙ Ε.ΣΥ ΑΔΕΡΦΕ ΑΡΧΙΖΕΙΣ…….
ΘΑ ΣΤΑ ΠΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ
-ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ….
ΑΜΑ ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΗ ΤΗ Μ@Λ@ΚΙ@ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ… (ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΞΕΓΚΑΒΩΘΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!!) ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ Η ΧΑΖΗ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΑΩ….. ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ …
-ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΤΑΖΑΝΕ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΙΛΙΑ ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ (ΓΙΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΛΙΓΟ… ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!!!!!!! ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ….ΡΩΤΗΣΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΒΡΗΣΚΕ ????? ΟΧΙ !!!!! ΑΠΛΑ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΣ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΠΟΘΕΝ ΠΩΣ ?????? ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΚΟΣ …. ΘΑΑΑΑ ΣΚΙΙΙΙΙΣΩΩΩΩ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ (ΚΑΙ ΕΣΚΙΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΘΝΟΣ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕΣ… ΠΩΣ ΡΕ Μ@@@@Α ΘΑ ΤΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ….. ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΧΩΝΑΝΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΤΟΝ @#$%#@……… ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕΣ… ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ??? ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ???? ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ??? …. ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΑ ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ….. ????
ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ …. ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΓΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!!!!!. ΡΕ ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ???? ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ…..
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ Ε.ΣΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ????? ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑΑΑΑΑΑ……….. ΠΑΡΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΕΙΣ…..
-ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ……. ΠΑΜΕ ΑΠ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΛΕΣ…. ΠΕΙΝΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΛΕΣ….. ΠΕΙΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΛΕΣ….. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΛΕΣ……
Η ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ Η ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΙΞΤΟΥΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1936551_933225780095693_7463502657122784253_n
7773_933224933429111_650953429794878012_n1928835_933224610095810_2098222101491083290_n


http://alfeiospotamos.gr/?p=19641

Η εμφάνιση των Ρώσων «εξαφάνισε» τα τουρκικά μαχητικά από το Αιγαίο

 Η εμφάνιση των Ρώσων «εξαφάνισε» τα τουρκικά μαχητικά από το Αιγαίο  
Τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη «εξαφανίστηκαν» από το Αιγαίο μετά από σαράντα χρόνια! Οχι, δεν είναι αστείο αλλά πραγματικό γεγονός! Το τελευταίο εικοσαήμερο τα τουρκικά μαχητικά έχουν αναστείλει την προκλητική δραστηριότητά τους στο αρχιπέλαγος φοβούμενα την ισχυρή ρωσική ναυτική δύναμη κρούσης που πλέει στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο στο πλαίσιο των επιχειρήσεων κατά του ISIS στη Συρία.

Ελάτε να σας αποκαλύψω τι έπαθαν δύο τουρκικά μαχητικά F-16 όταν το απομεσήμερο της 9ης Δεκεμβρίου του 2015 μπήκαν απροειδοποίητα στο Βόρειο και το Κεντρικό Αιγαίο και λόγω της προκλητικής τους στάσης ενεπλάκησαν σε τρεις αερομαχίες με αντίστοιχο αριθμό ελληνικών μαχητικών! Ξαφνικά οι Τούρκοι πιλότοι, ενώ πετούσαν ανοιχτά της Λήμνου, αντιλήφθηκαν ότι είχαν εγκλωβιστεί από αντιαεροπορικούς πυραύλους S-300 ενός ρωσικού καταδρομικού πλοίου που έπλεε στην περιοχή του Αιγαίου, με αποτέλεσμα να βγουν εκτός λειτουργίας τα ηλεκτρονικά και το σύστημα ενεργοποίησης των όπλων του τουρκικού F-16!

Εχασαν τη «μαγκιά» και τον «τσαμπουκά» τους
Σύμφωνα με περιγραφή Ελληνα αεροπόρου που εκείνη την ώρα παρακολουθούσε real time την αεροπορική εικόνα στο Βόρειο Αιγαίο, «τα τουρκικά μαχητικά αιφνιδίως έχασαν τη «μαγκιά» και τον «τσαμπουκά» τους και σαν ζαλισμένα κοτόπουλα άρχισαν να κάνουν ακατανόητους κύκλους σαν να είχαν πάθει βέρτιγκο (ίλιγγο) και να έχαναν τον προσανατολισμό τους! Ηταν εγκλωβισμένα από τους αντιαεροπορικούς πυραύλους ρώσικου καταδρομικού που έπλεε στο Αιγαίο»!

Πλέον από την 9η Δεκεμβρίου του 2015 οι Ρώσοι φαίνεται να έχουν εντάξει και το Αιγαίο στη Ζώνη Απαγόρευσης Πτήσεων (no fly zone) που δημιούργησαν για τα τουρκικά μαχητικά μετά την κατάρρευση του SU-24 στη Συρία το πρωί της 24ης Νοεμβρίου! Επί της ουσίας η Μόσχα εξαναγκάζει την Αγκυρα να μην πετάνε τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη εντός του βεληνεκούς των ρωσικών αντιαεροπορικών συστημάτων, καθώς κανείς πλέον δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ασφάλειά τους. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η τουρκική πολεμική αεροπορία δεν μπορεί να «ξεμυτίσει» καθώς η ρωσική αντιαεροπορική ομπρέλα σχεδόν την έχει περικυκλώσει.

Σφίγγες οι Ρώσοι, αφήνουν μόνο υπονοούμενα
Τον εγκλωβισμό των τουρκικών μαχητικών στο Αιγαίο από τα αντιαεροπορικά συστήματα του ρωσικού στόλου κατέγραψαν τα ελληνικά ραντάρ, άρα και το ΝΑΤΟ, ωστόσο άπαντες τηρούν «σιγήν ιχθύος» και στάση αναμονής. Ρώτησα επ' αυτού τον Πάνο Καμμένο και έκανε τον «ψόφιο κοριό» χωρίς να έχει καμία διάθεση να συζητήσει το θέμα, τουλάχιστον δημοσίως. Το δε ΝΑΤΟ και οι Αμερικανοί, που θεωρούν το Αιγαίο «μακρινό σύνορό» τους, δηλαδή δική τους «Ζώνη Ευθύνης», λογικά δεν θα ήθελαν εντός αυτής ούτε να επιχειρεί η Ρωσία αλλά και ούτε να προκληθεί κάποιο θερμό επεισόδιο με τυχόν κατάρρευση τουρκικού μαχητικού από ρωσικό πύραυλο ως αντίποινα και αναζωπύρωση της ρωσοτουρκικής έντασης.

Μάταια επιχείρησα να μάθω περισσότερα από τους Ρώσους για το συμβάν της 9ης Δεκεμβρίου στο Βόρειο Αιγαίο, αλλά σαν παλιές «σφίγγες» της KGB κρατάνε ερμητικά κλεισμένο το στόμα τους και μόνο υπονοούμενα αφήνουν που κάνουν τον συνομιλητή τους είτε να μπλοκάρει είτε να καλπάζει η φαντασία του! «Βεβαίως -μου είπαν- και τα πλοία μας που βγαίνουν στη Μεσόγειο για επιχειρήσεις κουβαλάνε αντιαεροπορικούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς. Πρόκειται για τους ναυτικούς S-300! Βεβαίως και η παρουσία των Τούρκων όπου κινούμαστε είναι ανεπιθύμητη μετά την κατάρριψη του αεροπλάνου μας! Βεβαίως και αντιδρούμε με κάθε τρόπο όταν ένα τουρκικό ίχνος εμφανίζεται απροειδοποίητα στην περιοχή που βρίσκονται δικές μας δυνάμεις! Βεβαίως και σπεύδουμε να πάρουμε το μέρος και να βοηθήσουμε έναν φίλο μας όταν έχει εμπλακεί σε καβγά με έναν εχθρό του, πολύ δε περισσότερο όταν είναι κοινός εχθρός μας! Πλέον η Τουρκία δεν συγκαταλέγεται στη λίστα των φίλων μας, επομένως η όποια παρουσία της δεν χαρακτηρίζεται "φίλια"».

Πέταξε ένα ελαφρύ αεριωθούμενο CN-235
Είναι γεγονός ότι μετά το συμβάν της 9ης Δεκεμβρίου του 2015 κόπηκαν «μαχαίρι» οι πτήσεις των τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών στο Αιγαίο καθ' όσον στην περιοχή εξακολουθούν να υπάρχουν πλωτές ρωσικές βάσεις με αντιαεροπορικούς πυραύλους! Η τουρκική αεροπορική δραστηριότητα στο Αιγαίο έχει περιοριστεί μόνο σε πτήσεις ελαφρών αεριωθούμενων αεροσκαφών ηλεκτρονικού πολέμου CN-235 που ούτε όπλα φέρουν ούτε έχουν καμία σχέση με τα μαχητικά αεροσκάφη, γι' αυτό και δεν εμπλέκονται σε αερομαχίες με τα ελληνικά μαχητικά.

Βεβαίως βεβαίως, η τουρκική πολεμική αεροπορία που μέχρι το απόγευμα της 1ης Δεκεμβρίου πετούσε ανενόχλητη πάνω από τα ελληνικά νησιά (Φούρνοι - Μακρονήσι - Αγαθονήσι) τώρα το φέρει βαρέως καθώς νιώθει σαν «λιοντάρι στο κλουβί» και προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποστείλει μήνυμα... αποφασιστικότητας στην Αθήνα σε ό,τι αφορά τις διεκδικήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο! Δεν ήταν διόλου τυχαίο ότι ανήμερα των Χριστουγέννων κατά παράβαση του Μνημονίου Γιλμάζ ? Παπούλια πέταξε απροειδοποίητα ένα ελαφρύ αεριωθούμενο CN-235 στο Αιγαίο. Τζάμπα μάγκες...
Οι Αμερικανοί δεν θα ήθελαν να υπάρξει αναζωπύρωση της ρωσοτουρκικής έντασης με πρόκληση θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο, διότι θα αναγκαστούν να πάρουν θέση καθώς θεωρούν «μακρινό σύνορό» τους την περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.
  • Η Ρωσία αξιώνει από την Τουρκία να μην πετάνε τα μαχητικά τους αεροσκάφη όπου υπάρχει δική της αεροναυτική και στρατιωτική παρουσία, διότι κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των Τούρκων
  • Η Ζώνη Απαγόρευσης Πτήσεων που έχει επιβάλει η Ρωσία στην Τουρκία στα νοτιοανατολικά της άκρα το τελευταίο εικοσαήμερο έχει επεκταθεί και στο Αιγαίο!
ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ
demos@pegasus.gr

http://www.ethnos.gr

ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΡΙΛ μέρος 2ον

 
Εσείς   που διαβάζετε   το Β’ μέρος ,  μάλλον  κάτι θα σας  κίνησε το ενδιαφέρον  σε αυτή την έρευνα .  Δεν θα σας απογοητέψω  έχω αρκετές πληροφορίες και αυτή την φορά.

       Υπάρχει μια περιοχή στην Αττική ,ονομάζεται  Βριλίσια. Ας πούμε  ότι είναι τυχαίο(?!)

Στην   Πεντέλη  όπου βρίσκεται και η περιοχή , λεγόταν  από τον Παυσανία στα Αττικά , ότι μια παράξενη φυλή ζούσε στους πρόποδες του βουνού. Στην μ.αχη του Μαραθώνα ένας πολεμιστής  ονόματι  Εχετλαιος  (το  όνομα   δείχνει ότι δεν   ήταν από το  Ελληνικό γένος αλλά  από άγνωστο) βρέθηκε από το πουθενά στην μάχη και  χανόταν  με  μυστηριώδη τρόπο  όποτε ήθελε.

     Το ιερό του Πάνα, το Παναιπόλειο   είναι  στην ίδια περιοχή. Ο κ. Γιόλβας έλεγε για την περιοχή της Πεντέλης  ότι  κρύβουν    πολύ σημαντικά  γεγονότα. 

Ο   Στράβωνας  αλλά και ο      Ησύχιος   (5ος)  αιώνας πχ   έλεγε  για  το βουνό  Βριλισσός ( Πεντέλη ) σε ακριβή μετάφραση  «Μέγας βράχος ισχυρός» (από το βρίθω  πχ βρίθει  από υγεία ) και για την Πεντέλη ο Παυσανίας  σε μετάφραση  μιλούσε για την πύλη του Τέλους.

   Η  σπήλιά του Νταβέλη  που τόσα έχουν ειπωθεί,  η παράξενη ανηφοροκατηφόρα, που τόσοι οδηγοί  έχουν  απορήσει,  το Γερμανικό νεκροταφείο ( τι σύμπτωση) , το ότι  ΔΕΝ  μένει  Ραντάρ ούτε για αστείο,  και  αν αυτά δεν  σας  συγκινούν ,  τι έχετε να πείτε για το  ενδιαφέρον  των  Αμερικανών  για το  σημείο!!?? Και μη πείτε ότι δεν το  ξέρετε.
    
 Για ακούστε και αυτό. Το ξέρετε ότι οι Αμερικανοί  έχουν  έναν(??  )  φάκελο    με  αριθμό  00321 που έχει  αρχικά   U.S.NC.I.C.O.H.E   είναι του  ναυτικού  των  Ηνωμένων  Πολιτειών ,
 Μυστικές   Υπηρεσίες   για  Υποθέσεις της  κούφιας    Γής (!!!) Μετά   την  χιτλερική  Γερμανία  οι  έρευνες  και  τα  άλματα της  τεχνογνωσίας  που  είχε κάνει  το  Γ’ Ράιχ   πάνω  από  600.000 φάκελοι  κατασχέθηκαν   και  μοιράστηκαν  ανάμεσα σε  Ρωσία  και  Αμερική .

Η  τεχνολογία  του  Στελθ   τίνος  νομίζετε  ήταν?


    Η σπήλια του Νταβέλη  εμοιαζε να είναι  χτισμένη από μέσα προς τα έξω, υπάρχουν  δαιδαλώδεις  διακλαδώσεις  τις οποίες  έφραξαν!!!  Έκαναν σκουπιδαριό  έναν  αρχαιολογικό  χώρο ,το ιερό του Πάνα, και η   μονή Βρανά είναι φτιαγμένη  από τα μάρμαρα του   ναού της  χθόνιας  Δήμητρας!! Υπάρχουν δε 18  μοναστήρια ,  και 2 μονές  σε σημεία  που θα έλεγες ότι προσπαθούν  να σφραγίσουν , κάτι  να μη ν  έρθει  προς τα έξω.
   
  Η συμπάθεια   του  Χιτλερ για την  Ελλάδα (όχι για τους έλληνες ) ήταν γνωστή, όπως  και για την  σχέση του  με την  κοινωνία των  Βριλ.  Δεν είναι δυνατόν  άρθρο για τους   Βριλ  να μη  εμπλέκει τον  Χίτλερ.


   ‘Όταν  ο  πρέσβης της  Καλκούτα και  ερασιτέχνης  ερευνητής  της  κούφιας  Γής  JACOLLIOT  στην  εποχή  της  Β’ Γαλλικής  αυτοκρατορίας   έκανε  κάποιες ανακαλύψεις  Τις  είχε στο  προσωπικό του  ημερολόγιο   που κατόπιν   φυλάχτηκαν  στο  μουσείο  του  Λούβρου, τις πήραν  τα ες-ες!!  Το  1917  ιδρύθηκαν  τρείς  μυστικές    (τεκτονικές) εταιρίες.

Ο  Μαύρος   ‘Ηλιος   η ελίτ  των  ες- ες ( ο σταυρός που  φορούσαν  συμβόλιζε τον  μαύρο  ήλιο)

Οι   Αφέντες  της  Μαύρης  Πέτρας  και
Οι   Μαύροι  Ιππότες της  Θούλης

     Ο Χίτλερ όμως έκανε και κάτι  άλλο.  Η Ανταρκτική  το  ξέρατε  ότι   είναι  Γερμανικό  έδαφος  από   τον  καιρό  της  Χιτλερικής  Γερμανίας? ‘Όλοι  έχετε  καταλάβει   τι  ενδιαφέρον  συγκεντρώνει  τελευταία  η  περιοχή της  Ανταρκτικής! Το  όνομα της  περιοχής  ήταν  Νέα  Σουηβία!

Το  1947  ένα  αεροπλανοφόρο το    ADMITAL  με τον  αξιωματικό  επικεφαλής  E. BYRD   4000  ειδικά  εκπαιδευμένους  στρατιώτες   ξεκίνησαν  μια αποστολή  στην  Ανταρκτική . Να  φέρουν  στον  Χίτλερ    πλάκες  αρχαίες   με οδηγίες   για κάτι   πολύ  σοβαρό   από ότι  θα  ήταν   για να στείλει  στρατό  στον  νότιο  πόλο  και να τους δώσει  χρόνο  8  μηνών  για ολοκλήρωση  της  αποστολής  ,άσκησης. Τα   πράγματα όμως  δεν  πήγαν  τόσο  καλά, για τους  Γερμανούς    γιατί  τα  είχαν  βάλει  με  κάτι  πολύ  πιο  μεγάλο   ακόμα  και  για  εκείνους. Δεχτηκαν  επίθεση (από  ποιους)   και  σε  8  εβδομάδες  αναγκάστηκαν  να  σταματήσουν  λόγω  μεγάλης  απώλειας  του  στρατού  τους.

    ( Ο  Χίτλερ  ήξερε  ότι  μπορούσε  να  ταξιδέψει  από  την  μια  άκρη  της  Γής  στην  άλλη  μέσω   των  πόλων  της,  και  αυτό  πήγε  να  κάνει , αλλά  κάποιος  είχε  σοβαρή  αντίρρηση.)

    Κάτι  υπάρχει  στο  έδαφος  της  Ανταρκτικής  και   αποτελεί  άκρως  απόρρητο ,  ακόμα και σήμερα. Κατά τα  λεγόμενα   που  έφτασαν  στην  εποχή μας  ( με τόση   σιωπή  ο  Θεός ξέρει   το  πως!!) Μιλάνε για  μια   εξωγήινη   φυλή   που  ζούσε  στην  κουφια  γη. Ο  συντάκτης   Βαν  Χελσινγκ(!!  Γνωστο   όνομα  σας  λέει   κάτι?)  είχε  γράψει  πολλά . ‘Έλεγε  για μια φυλή   με  μια  απίστευτη  τεχνολογία  και  δυναμεις  τηλεπαθητικές  που   δεν  περιγράφονταν .
     
 Τα  άλλα  κράτη  μετά τον  Χίτλερ  προσπάθησαν  να έρθουν   σε  επαφή  με  αυτόν  τον  πολιτισμό  αλλά  μάταια (ήρθαν  με  άλλους , για αυτό  και  η  τόση  σιωπή  για «εξωγήινους»  υπάρχουν  δεν  υπάρχουν,  μάλλον   τρελοί  όσοι  τους  πιστεύουν, κανουν  βόλτες  τα  ΑΤΙΑ  πάνω  από τα  κεφάλια  μας  και  αυτοί  παγκόσμια  δεν  έχουν   αντιληφθεί  τίποτα ! υποτίθεται , γιατί  αλλιώς  τι  τις  θέλουν   τις   μυστικές   υπηρεσίες  για τέτοια  θέματα?  

 Οι  Αμερικανοι  πάντως  μας  πήραν  την  πόρτα     ( Ακαδημίας  58   από τότε που  έσκαβε το  μετρο)  που  εικόνιζε  ερπετοειδή οντότητα  και  φυσικά  δεν  θα  μας  πούνε  τι  την  θέλουν! Ούτε  θα αναφέρουν  γιατί   ένα  κράτος  σαν  το  δικό  τους  ερευνά   σαχλαμάρες  από  το  βουνό  της  Πεντέλης  .   Αρχαία  ιερά, δοξασίες που  μιλούν  για  Τιτάνες  που  ζουν  στα  Τάρταρα, παραμύθια  γενικά ,  θεωρίες  συνομωσίας,  από  νεραδοπαρμένους  ,Τι  ψάχνει  ένα  κράτος  τόσο , τεχνολογικά  προχωρημένο , και ορθολογιστικό  όπως οι  ΗΠΑ ,από  μας? Γιατί  παίρνει τα  αρχαιολογικά  ευρήματα  μιας  άλλης χώρας? )  

Oι   Αμερικανοί   στις 10-8 -1943  κατέστησαν  την   περιοχή   51  με 150 υπόγειους  ορόφους  ως απόρρητη . Είχαν έρθει σε επαφή  με  άλλες   οντότητες ( για την ακρίβεια οι  οντότητες   των  Γρίζων  ,(σαν
αυτές που μας δείχνουν  στις  ταινίες  «επιστημονικής  φαντασίας»  υποτίθεται ,) ήρθαν  σε επαφη  μαζί τους  . 

Οι  Αμερικανοί  νομίζοντας  ότι  είναι  οι  ίδιοι  που  έδωσαν  την  τεχνολογία  στον  Χίτλερ  έκαναν  συμφωνία  μαζί  τους. (Για  αυτό  και  δεν  ξέρουν  τίποτα  για  εξωγήινους  και  δίσκους  και  σιγή  ιχθύος  για τέτοιες  ιστορίες  από  μέρους  τους).

     Ο  Κρίστιαν  ‘Αντερσον  του  Β’  γραφείου  της  CIA ανέφερε στο  ραδιόφωνο  του  Σικάγο   στις     6-3-46     σε  μια  συνέντευξη , για το    σχέδιο  ALIENS  TOP  SECRETτου   1944    για   την  συμφωνία  με τους  Γκρίζους  . 

 Ανατινάχτηκαν  τα  παντα  που  είχαν  σχέση  με  αυτόν   από  γκάζι  σε  σημείο  που  να  αναρωτιέται  ο  κόσμος  αν  ήταν  υπαρκτό  πρόσωπο  ποτέ!!

   Υπάρχει  ευτυχώς  ακόμη  η  συνέντευξη!!

 Θα  μου  πείτε  τι  μας  νοιάζουν  εμάς  μετά  από  τόσα  χρόνια  και  αιώνες  αν  υπήρχε  φυλή  με  φτερά,  ανθρωπόμορφη, αν  έμοιαζαν  με  έκπτωτους,  αν  τα  ιερά  των  αρχαίων  Ελλήνων  ήταν  χτισμένα  σε  σπηλιές  για  να εμποδίζουν  κάτι  να  βγει  προς  τα  έξω  .   Πόσοι  νομίζετε  ότι  ασχολούνται   αν   οι  πρόγονοι   μας  ερχόταν  σε  επαφή , με  «θεούς  – οντότητες»  στα  Ελευσίνια  μυστήρια, αν  κάθε  εκκλησία  η  μονή  είναι  χτισμένη  πάνω από    αρχαίους  ναούς .

     Ενδιαφέρει  κάποιον   στο  ότι  ο  Χίτλερ  είχε  τα  σχέδια  για  την  ατομική  βόμβα?  Αν  είχε  μια  τεχνολογία  που  θα  κέρδιζε  δύο  πολέμους!! (ευτυχώς  δεν  το  πέτυχε).

 Γιατί  έχασε  όμως? Θαρρείς  και  ήταν   μαριονέτα στα  χέρια  κάποιων,  και  αν  ήταν  για ποιο  λόγο , αυτοί  οι  κάποιοι,  χρειαζόταν  τον  όποιο  Χίτλερ?  Τεχνολογία είχαν , έξυπνοι  ήταν(  θα  σας  δώσω  στοιχεία  μπορείτε  να  κάνετε  και  την  δική  σας  έρευνα  γιαυτό)  θα  καταλάβετε  ) ότι  ο  χρόνος  δεν  αποτελεί  πρόβλημα  για  το  είδος  τους.  Γιατί  δεν  αναλαμβάνουν  να  κυβερνήσουν,  να  υποδουλώσουν  τους  πάντες, τι  ή  ποιος , τους  έχει  βάλει  φρένο?

     Η  Νιου Γιορκ  Ταιμς  και  το  περιοδικό  Ντειλη  Μαιλ  έκαναν  κάποιες  αποκαλύψεις, και  θα  ήταν  καλό  να  τις  προσέξουμε , γιατί  από  εδώ  και  κάτω , μάλλον  μας  αφορούν , και  μας  ενδιαφέρουν .

     ¨’Ενα  βράδυ  στις  10-8-1944,  στο  ξενοδοχείο  MAISON  ROUGE  στο  Στρασβούργο , έγινε  μια  πολύ  περίεργη  συγκέντρωση.  Εντελώς  μυστική,  (και  δεν  ήταν  η  μόνη)   όνομα  MILITARY  INTELLIGENSE  EWPA 128  δηλαδή,       το  τέταρτο      Ράιχ  ,  τι  αφορούσε : μυστικά  κεφάλαια και  αόρατος  ελεγχος   κρατών  μέσω  δανεισμού. (σας λέει  κάτι  αυτό?)

   Μετά το  τέλος  του  πολέμου  οι   Αμερικανοί   έδωσαν « άσυλο» στους  επιστήμονες  των  Ναζί , Τον  Γιόζεφ  Μένγκελε, Αρθουρ  Ρούντολφ,  και  περίπου  λιγότερο  από  9000 άλλα  άτομα  σε  προστασία  μαρτύρων!!   Οι  ναζί  εργάστηκαν  μαζί  με  τους  Αμερικανούς,  στο  πρόγραμμα    OPERATION  PAPERCLIK.

       Ο  συγγραφέας    Γκρέγκ  Χάλετ  έγραψε  ότι ,  η τράπεζα  της   Αγγλίας   χρηματοδότησε   τον   Χιτλερικό    «αγώνα»  μαζί  με  Αγγλοαμερικανικές  εταιρίες  ελεγχόμενες  απόλυτα  από  την  κάστα των   Ιλλουμινάτι !!! (μην  τους  μπλέκετε  με  τους  Μασόνους   είναι  δέκα  φορές  χειρότεροι  και  ανώτεροι  απο  αυτούς  από   αυτούς .  ΟΙ   Μασόνοι   είναι  σκάλες
κατώτεροι  αλλά  στην  ίδια  συνομοταξία .  Είναι οι  Μασόνοι που  πρέπει  να  φαίνονται ,  και  οι   Ιλλουμινάτι  να  δρούν).

    Μιλούσαν  ακόμα  και  για  αστροπύλη(!!) ( δεν  το  λέω  εγώ  η   ΣΤΑΖΙ  το  λέει)  Για  αυτό  και  «μπήκαν»  από   διαφορετικά  μέρη  οι  Ρώσοι   και  οι  σύμμαχοι ,  στο  Βερολίνο. (   Να  προλάβουν   το  ποιος  θα  έχει  πρώτος  στην   κατοχή  του   την  «ΠΥΛΗ»)Τα  γραφεία   της  ΣΤΑΖΙ  είναι  εκεί  ακριβώς  χτισμένα  ακόμη  και  τώρα . Η  ΣΤΑΖΙ  έβγαλε  τον  φάκελο  με  αριθμό   02323  ότι  η  αστροπύλη   βρέθηκε  το  1972 από  αυτούς  που  κατέλαβαν  το  μέρος.( Ρώσοι – Αμερικανοί?  και  οι  δύο  πλευρές  το  αρνούνται)
     
 Πώς  γίνεται,   νεραιδοχτυπημένες, οργανώσεις  να  έχουν  τόσο  ψηλές  θέσεις  παγκόσμια? Πως  μπορούν , και  ενώ δεν  φαίνονται  ,  αποτελούν  θρύλο,(υποτίθεται) είναι  κοινό  μυστικό  ότι  κυβερνούν  τους  πάντες. 

Οι  χώρες  όλων  μας  είναι  υποταγμένες, σε  μια  περίεργη  τράπεζα που  κυβερνάται  από  2-3 οικογένειες . Αυτό  που  μας  επιβάλλεται  αυτή την στιγμή  είναι  το  τέταρτο  Ράιχ. Ποιος  δεν  βλέπει  ότι  σε  κανένα  μέρος  του  κόσμου  δεν  μπορεί  να  έχει     ησυχία,? να  μη  φοβάται και να ζήσει  ήρεμος  με  την  οικογένεια  του? ¨έχουν  αλλοιώσει   την  ταυτότητα  κάθε  λαού. 

Δημιουργούν  πρόσφυγες  με  τους  πολέμους  τους, και  μιλάνε  για  παγκοσμιοποίηση!  Για  ποιον  λόγο? 

Οι  ίδιοι  που  προκαλούν  τον  ένα  πόλεμο , δίνουν  όπλα  και  στις  δύο  πλευρές! Τι  όφελος  έχουν ? μα  είναι  απλό! 

Όταν έχεις  τόσα  προβλήματα  όπως  τι  θα  φάνε    τα  παιδιά  σου  και
  πώς  θα   σώσεις  το  σπίτι  σου,  σε  άλλες  περιπτώσεις  τρομοκρατία  γενικά,  δεν  μπορείς  να  τους  δείς  αυτούς  που  είναι  από  πίσω,  στα  παρασκήνια. Αυτό  όμως  δεν  σημαίνει  ότι  δεν  υπάρχουν . Σε  άλλο  αρθρο   θα  δούμε  εκτεταμένα  την  δράση  των  Ιλλουμινάτι. Το  όνομά τους   σημαίνει   «ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ» η  « οι  φέροντες  το  φώς».   

Με  έναν  από  αυτούς  κυκλοφορεί  η  Μαρία  Ορτσις   τελευταία  της  νεώτερης  γενιάς  γόνο  φυσικά!  Να  ξέρετε  πάντως  ότι  όσο  τρελό  και  να  σας  μοιάζει  αυτή  η  κάστα  είναι  πάντα  πίσω  από  όλα!  Είτε  νομίζουμε  ότι  οργανώσεις  τύπου  BBF  είναι  καλές. Είτε  μας  φλομώνουν  με  την  υποτιθέμενη  κλιματική  αλλαγή!,Είτε  βλέπουμε  πολύ  αθώα  αυτά  τα  βιντεοπαιγνίδια  που  μαθαίνουν  στα  παιδιά  μας ,  την  βία  από  πολύ  μικρά  σαν  κάτι  απόλυτα  λογικό  και  μοντέρνο.(   

Σε  κανένα  δεν  κάνει  εντύπωση  το  είδος  των  παιχνιδιών??!! 

Κακάσχημες  κουκλες   που  σε  τρομάζουν  και  όσο  πιο  άσχημες τόσο  πιο  πολύ  αρέσουν  μεταμορφώνονται  σε  κάτι   άκόμα  χειρότερο! Σαν  να  προσπαθούν  κάποιοι να  κάνουν  τα  παιδιά  μας  να   συνηθίσουν, και  να  βλέπουν  αυτές  τις  μορφές  με  οικειότητα .Το  καλό  πάντα  είναι  μικρό  και  αδύναμο , και  όσο  πιο  κακός  ο  ηρωας   τόσο  πιο  επιβλητικός  δείχνει! )  Θα  εκπλαγείτε,  όταν  μάθετε  ότι  υπάρχει  ολόκληρος  μηχανισμός  και  οι  ίδιοι  κύριοι  των  «γνωστών» οικογενειών  που  ανέφερα    είναι  πίσω  από  όλα!

   Οι  Βριλ  είναι    υπαρκτή« εξωγήινη» φυλή.  ‘Όπως  και  να  την  θεωρήσει  κανείς  σαν  «επιστήμονες» από  άλλο  πλανητικό  σύστημα , η  όπως  κάποιοι   ,που  πιστεύουν ότι   ο  συρφετός  από  αρχαίους  εχθρούς   μας  έχει  στο  μάτι. Την  γνώση  αυτή  δεν  την έδωσαν για  καλό!( τι καλό  να έχει  ένα  όπλο  μαζικού  αφανισμου?)  Σίγουρα  δεν  είναι  φίλοι! Αλλά  ακόμη  πιο  σίγουρο  είναι  ότι  δεν  είναι  πανίσχυροι! Γιατί  τους  έχει  πάρει  τόσο  χρόνο  να  κάνουν  αυτό  που  θέλουν? Γιατί  προσπαθούν  να  μας  πείσουν   πως  δεν  υπάρχουν? Τι  φοβούνται? Τι  είναι  αυτό  που  τους  χαλάει  κάθε  φορά  τα  σχέδια?   

Πως 
επιβιώνουμε,  έμεις , η « χαζή  φυλή» σε  σχέση  με  αυτούς, εφόσον  δεν  τους  έχουμε  αντιληφθεί   καν  ότι  δρούν  στο  παρασκήνιο?  ‘Εχουμε  βοηθεια   από  κάπου? Αλλιώς  δεν  εξηγείτε!   Και  στο  κάτω  -κάτω  αν  αυτοί  φοβούνται , κάτι  η  κάποιον  ,     και     εμάς , μας  βοηθάει   να  επιβιώνουμε  ,Αυτός  θα  με  απασχολούσε!!


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΡΙΛΛ μέρος 1ov



Δεν   ξέρω  πόσοι  από εσάς  έχετε  ακούσει   για  την  ενέργεια  των  Βριλλ. Για  να  δείτε  και  να  καταλάβετε για  τι  θέμα  θα  μιλήσουμε , θα  κάνουμε  το  πρώτο μας  πείραμα.



      «Όταν  καθόμαστε  σχετικά  ήρεμοι  στο  ύπαιθρο , και κοιτάζουμε  προς  τον  ουρανό,  βλέπουμε  κάτι  σαν «μυγάκια»? Το έχετε  παρατηρήσει? Όταν  κάνουμε  ηλιοθεραπεία, δεν έχει  σημασία αν   έχει  η  όχι  ήλιο , μπορεί  απλώς  να περιμένετε  σε  μια  στάση  λεωφορείου.  Αυτά  τα   «μυγάκια» δεν  είναι  ότι  έχουν  κάτι  τα  μάτια  σας είναι  η  ονομαζόμενη   οργόνη.  Η  οργόνη  είναι  μια  πολύ  δυνατή  ενέργεια  αν  ξέρεις  να την   χρησιμοποιήσεις     προς όφελός σου , είναι  καθαρή  ενέργεια, και  αν  έχετε  υπομονή ,να  δείτε  καλύτερα  θα  προσέξετε ότι  διαπερνά  τα  πάντα.

  

 Οι  «μάγισσες»   ήξεραν  την  δύναμη  αυτή.  ‘Όπως  και  ότι  μπορούσαν  να   έχουν  επιρροή  σε  καταστάσεις  και  άτομα  από  μακριά. ( Στην πραγματικότητα, χαρισματικά άτομα  με δυνάμεις  που  διαθέτουν όλοι  οι  άνθρωποι , άλλα τους  είναι  άγνωστο  πως  θα  τις  χρησιμοποιήσουν , προκαλούσαν  αποτελέσματα  ως  επι το  πλείστων  δυσάρεστα)

    

Η οργόνη  επιστημονικό  όνομα  είναι  η  ενέργεια  βριλλ.  Ποιοι  ήταν  (και  είναι ) οι  βριλλ  ?   ( υπάρχει  και   μια περιοχή  στην  Αττική που ονομάζετε  Βριλλίσια) είναι    μια  από  τις  πάμπολλες  «εξωγήινες  φυλές» που  κυκλοφορούν στην  γή.  Πριν  βάλετε  τα  γέλια, θα σας πώ  ότι  υπάρχουν  αδιάσειστες  αποδείξεις  για την  ύπαρξή  τους, τις οποίες θα τις  αναφέρω .    Αν   θέλετε  να ψάξετε  θα  εκπλαγείτε  από το  αποτέλεσμα  της  αναζ’ητησης!

     

Ποιός  πιστεύει , ότι  δεν  υπήρχαν  στην  Γή  ποιο  ανεπτυγμένοι  πολιτισμοί?  Ποιος , δεν έχει  δεί  σχήματα που  μοιάζουν  με    «ουφο». 



 Σε  σπηλιές,   και    σε  βράχους  της  Αυστραλίας  ,  σε    ιερά   στο  Περού,  γενικά  σε  μέρη   απίθανα, που  ούτε σχέση έχουν  με τους  πολιτισμούς εκείνους , ούτε  χρονολογικά  ταυτίζονται .Είναι φανερό ότι  κάτι  δεν  πάει  καλά,  και  γιατί  όλοι   οι   αρχαίοι  πολιτισμοί   έχουν   και  κάποιο   ιπτάμενο   αντικείμενο. (‘Οσοι  από  εσάς  διάβασαν  το « Βιβλος  και  αλλόκοσμος  αντιλαμβάνονται  καλύτερα    ότι    λέγετε εδώ) . Τα   δε  «ουφο»   έχουν  εξαιρετική  ομοιότητα μεταξύ τους . Τα  επικρατέστερα  σχήματα  είναι   αυτά  που  μοιάζουν  με  ιπτάμενο  δίσκο .  Κι  αν  σας  έλεγα  ότι  είχε  φτιαχτεί  ιπτάμενος  δίσκος  στο  Β΄’  παγκόσμιο  πόλεμο  πέρα  για  πέρα  Γήινος , από  την   Χιτλερική  Γερμανία  και  ονομαζόταν  ΧΑΝΕΜΠΟΥ ? (προσοχή  ο  δίσκος είχε  φτιαχτεί  από  ανθρώπους  η  τεχνολογία  του  όμως  ΔΕΝ   ήταν  ανθρώπινη).



     Αμφισβητεί  κανείς  την  τεχνολογία της  Χιτλερικής  Γερμανίας,  στον  Β’ παγκόσμιο  ότι  ήταν  100  χρόνια  μπροστά  από  όλους  τους  υπόλοιπους  λαούς? Παραλίγο  θα ισοπέδωνε  όλον  τον  κόσμο!! (ευτυχώς κάτι την σταμάτησε).Μέσα στα  όπλα της  που της  κατέσχεσαν  ήταν  και  τα  σχέδια (!?) ενός  ιπτάμενου  δίσκου  του  ΧΑΝΕΜΠΟΥ.  Που  βρήκε  τέτοια  τεχνολογία?

     

Πολλά  πράγματα  υπήρξε  ο  Χίτλερ, αλλά  δύο  δεν  ήταν  σίγουρα, πιστός   χριστιανός ,  και  ηλίθιος.



    Ο  Αδόλφος  Χίτλερ,      έψαχνε  την  απόλυτη  γνώση  ,    είχε  στον  στενό  του  κύκλο   μερικά  άτομα  πολύ  αμφιλεγόμενα΅: Τον  Χάιμλιχ    Χιμλερ, διοικητή των  ες  ες ,  τον

Μάρτιν  Μπόρμαν,  διοικητή του  ναζιστικου  κόμματος, τ ον  Χέρμαν  Γκάιρινγκ, διοικητη  της  πολεμικής  αεροπορίας. Το  ενδιαφέρον  ήταν  ότι  είχε  και  μια  γυναίκα!!!   Ονόματι  εκεινη  την  εποχή  (θα  εξηγήσω  γιατί  λέω  εκείνη  την  εποχή )  Μαρία  Ορσιτς . Υποτίθεται  ήταν   μέντιουμ . Η γυναίκα  αυτή  ήταν  πολύ  όμορφη  με  πολύ  μακριά μαλλιά,  είχε  έναν  τύπο   εμφάνισης  που  δεν  την  ξεχνούσες   και δύσκολο  να έβρισκες  να της  μοιάζει  άλλη. Το περίεργο  είναι  ότι  οι  φωτογραφίες της  πριν  το  δεύτερο   παγκόσμιο  που  υπάρχουν, παρουσιάζουν  απαράμιλλη  ομοιότητα  με πολλές  φωτογραφίες  με  μετέπειτα  εποχές! Η ίδια γυναίκα  χωρίς να  έχει  μεγαλώσει  ουτε  μια  μέρα  εμφανισιακά, βρίσκεται  πάντα σε  θέσεις  «κλειδιά¨» δίπλα  σε  ισχυρούς  άντρες και  στην  εποχη  μας.



     Ο Χίτλερ  την  εμπιστευόταν  απόλυτα  (και  στην  ουσία  διοικούσε  εκείνη) του  έδινε  πληροφορίες , και   του    μετέφερε   τεχνολογικές   γνώσεις  για να φτιάξει  τα  τέλεια  για την  εποχή,  όπλα του. ‘Οταν   κατέσχεσαν         τα  σχέδια      απόρησαν  όλοι  με  την  τεχνολογία  που  είχε στην  κατοχή του, τα  μοιράστηκαν  και  συνέχισαν  τις  έρευνες . Γι  αυτό  και  η  γνώση  εκτινάχτηκε  μετα  τον  Β¨’  παγκόσμιο.



     Για  όσους  από  εσάς  δε  το  γνωρίζετε,  Ο  Χίτλερ   ασχολείτο  πολύ  με  τον  αποκρυφισμό.   ‘Ήταν  οπαδός  μια  θρησκείας,  της  θούλης,  και τον  ενδιέφεραν  τα  σύμβολα  και  οι  θρησκείες  όλου  του  κόσμου. Η σβάστικα  είναι    σύμβολο  ευτυχίας   στην  σανσκριτική  θρησκεία  στην  Ινδία και  σε  πολιτισμους  του  Περού.(!!) Ο σταυρός  που  είχαν  σαν  διακριτικό , συμβολο  του  μαύρου  ήλιου(!!)  Η  βριλλ  ενέργεια  στα  σανσκριτικα    είναι  η  γνωστη   «Πράνα». Υποτίθεται  το  ηλιακό  σύστημα  από  όπου  προέρχονται  οι  βριλ  λέγετε  Αλδεβαράν. Οι  οντότητες αυτές  δεν  παράγουν  την  ενέργεια, ούτε  είναι  δική  τους   ξέρουν  όμως  τον  τρόπο  να  την  χρησιμοποιήσουν  ώστε  να  τους   αποδώσει  τα  μέγιστα. Προσφέροντας, όχι  αφιλοκερδώς  βέβαια , τον  τρόπο  εκμετάλευσης  της  ενεργειας  υποχρεώνουν  τους  «αποδέκτες» της   γνώσης  αυτής  να υποχωρούν  στα πάντα που θα ζητηθούν  από  τους  παρέχοντες.



      Τι  έψαχνε  η  συγκεκριμένη  κυρία  μαζί  με τον  Αδολφο  και  την  παρέα  τους  πάμε  να το  δούμε.



 Καθώς  οι  στρατιές  του  Γ Ραιχ είχαν  φτάσει   στο  Ζενίθ των  κατακτήσεων παράτησαν  τα  πάντα  και  πήγαν  στα  Ιμμαλάια (!?) θα  σας  φανεί  λίγο  Ιντιάννα  Τζόουνς    αλλ ά   αυτό ακριβώς  έψαχναν !!Την  χαμένη  κιβωτό  της   παλαιάς  Διαθήκης, και αλλού  την  ιερή  λόγχη .( Εδώ  αξίζει  να  λάβετε  υπ’όψιν  ότι  η  κλωνοποίηση  ήταν  από τα  πειράματα  που  γινόταν  για  πρώτη  φορά  στα  στρατόπεδα  των  ες-ες.  Υπέθεταν  να  βρουν  τίνος   το  DNAπανω στη  λόγχη)?. 



Η  Κιβωτός της  Διαθήκης  βάση  της  Βίβλου , είχε  τις  πλάκες  των  10  εντολών  του Θεού.  ‘Ήταν  όμως  και  ένα  απίστευτα  ισχυρό  όπλο.  Τι  έψαχνε  από  ένα  «παραμύθ騻? Πιστός  δεν  ήταν , αλλά  ούτε  και  ηλίθιος  να παρατήσει τα πάντα  με τις  οδηγίες  κάποιας ,  που  ούτε  χριστιανή  ήταν  ούτε  καν  γήινη.  Μήπως  πίστευε  ότι  η  Αγία  Γραφή,  ήταν  ιστορικό   βιβλίο  και  όχι  μυθολογία? Και  αν  το  πίστευε,  θα είχε  κάποιες  ισχυρές  αποδείξεις . Αν έκανε  λάθος  η   Μαρία  Ορσιτς,  θα  τον  εμπόδιζε, όμως  αυτή  πήγε  μαζί του, που   είναι απόδειξη  ότι  κάποια  μη  γήινη  έχει  σοβαρούς  λόγους να ψάχνει.(τι? !, κάτι  που  δεν  υπήρξε  ποτέ??)


 Η μεγάλη  ερώτηση είναι , πώς με τόση  δύναμη   το  Γ’ Ράιχ   και  τοση   υποστήριξη , νικήθηκε και ήρθε  η  διάλυση  του? Θα μου  πείτε  η  ιστορία  λέει  ότι  οι  σύμμαχοι και  οι                



Ρώσοι,  και  όλοι οι  άλλοι  ,πολέμησαν  γενναία ,  έξυπνα κλπ. Προδοσίες , εκ των  έσω και πολλά άλλα. Αν εσάς  σας  ικανοποιεί  μια  απάντηση, τόσο  όσο  να  πιστέψετε , πως  γήινοι κατέφεραν  να  νικήσουν  εξωγήινη  τεχνολογία    καλώς ( οι  ιπταμενοι  δίσκοι  τύπου  ΧΑΝΕΜΠΟΥ  ήταν  ζωγραφισμένοι  στις  πέτρες  των  ιθαγενών  της  Αυστραλίας, χιλιάδες    χρόνια πριν).

  

      Ο  συγγραφέας   BYLWER  LYTTON το 1871 (!!?)  έγραψε   για την  «Δύναμη της  επερχόμενης  φυλής» .Μιας  φυλής  που θα  καθιστούσε   υπόδουλο  το  ανθρώπινο  είδος  και  θα κυβερνουσε τον  κόσμο  με το  όνομα  ‘Αρεια  φυλή.  Για την  Μαρία  Ορσιτς  μπορείτε να βρείτε  φωτογραφίες , και πληροφορίες  πως φτάνει στην εποχή μας  αλώβητη . Με ποιους    δυνατους  άντρες  σχετίζετε ,ένας  από  αυτούς  είναι  και  ο  πλέον  ισχυρός  στον  πλανήτη  μας. Είναι ο  άντρας  που του  ανήκουν  όλες  οι  τράπεζες  της  Γής!!!  Δεν  είναι πολιτικός.  Οι  πολιτικοι  έρχονται  και  παρέρχονται  εκτός  των  άλλων  έχουν  καταντήσει   γελοίοι. Το  ξέρετε  ότι  όλα  τα  χρέη  όλων  των  τραπεζών  του κόσμου  βρίσκονται  σε  μια  τράπεζα  που  ελέγχει  όλες τις  τράπεζες  της  γης? Το όνομά της   το  ΘΗΡΙΟ(!!??)  έτσι την  ονομάζουν ( οι  οικογένειες  οι  γνωστές  Ροθτσαιλντ, Ροκφελερ, Σινγκλκερ) που τους ανήκει. Έχουν υποθηκεύσει  τόσο  τις  χώρες  όλης  της  Γής  που  αν  κάποιος  αγόραζε τον  πλανήτη  8 και 10  φορές  πανάκριβα  ΔΕΝ  θα ξεχρέωναν ΠΟΤΕ.



   Αν σκεφτείτε  τα  τρις  που  λένε  ότι  χρωστάνε  οι  χώρες  θα  καταλάβετε  ότι  τόσα  χρήματα  δεν  υπάρχουν  σε  όλα  τα  χρηματοκιβώτια  του  κόσμου,  ούτε  υπάρχει  τόσο  χαρτί  για  χαρτονομίσματα ούτε  τόσο  χρυσό  για  αντίκρισμα .



Συνεχίζεται...






Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters