Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ COBRA 3/1/2016

Η εκκαθάριση της ομάδας Χίμαιρα συνεχίζει. Στο Kuiper Ring, το δίκτυο των φυσικών βάσεων της Χίμαιρας στο εξωτερικό ηλιακό σύστημα, έχει αφαιρεθεί σχεδόν πλήρως. Τελευταία απομεινάρια του στόλου της Χίμαιρας είναι σε σύγχυση, διάσπαρτα σε όλο το Ηλιακό Σύστημα και κρύβονται κοντά στη θέση των πλασματικών κόμβων με την υψηλότερη συγκέντρωση Strangelet και toplet βομβών πλάσματος, χρησιμοποιώντας αυτές τις βόμβες ως μηχανισμό θωράκισης. 
Όταν το φυσικό δίκτυο Χίμαιρα σε όλο το ηλιακό σύστημα αποσυντεθεί γρήγορα, η προσαυξηνόμενη δίνη πλάσματος με τις Strangelet και toplet βόμβες της εξακολουθεί να αποτελεί πολύ μεγαλύτερη πρόκληση, τουλάχιστον για τώρα. 
Δεδομένου ότι η ισχύς των Χίμαιρα μειώνεται, θα υπάρξουν περισσότερες ανταλλαγές πληροφοριών μεταξύ των κορυφαίων ανθρώπων των διαφόρων θετικών παρατάξεων, χωρίς το φόβο ότι αυτές οι πληροφορίες θα παρεμποδιστούν από την Χίμαιρα και χωρίς την απειλή ότι η Χίμαιρα θα προβεί σε αντίποινα αν κορυφαίοι άνθρωποι διαφόρων θετικών παρατάξεων μιλούν πολύ ελεύθερα . Ως εκ τούτου, η Αντίσταση θα κυκλοφορήσει σύντομα ουσιαστικές πληροφορίες στο Ανατολικό Aγκάρθιο δίκτυο και στις διάφορες φατρίες Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος (Μ.Δ.Π.) και μερικές από αυτές τις πληροφορίες τότε θα περάσουν στον πληθυσμό της επιφάνειας. Οι περισσότερες φατρίες Μ.Δ.Π. είχαν σοβαρά νοητικά προγραμματιστεί κατά των Πλειάδειων και ενάντια σε άλλες θετικές Εξωγήινες φυλές και σύντομα η Αντίσταση θα τους απονείμει την ατράνταχτη απόδειξη της Πλειάδειας καλοσύνης. 
Η Αντίσταση θα τους δώσει, επίσης, την τεχνογνωσία για να αφαιρέσουν νανίτες και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες που εσφαλμένα περιγράφονται ως Τ.Ν. (Τεχνητή Νοημοσύνη). Ως κάποιος το έχει θέσει άψογα σε ένα σχόλιο στο blog μου: "Ο Cobra μιλούσε για τα ρομπότ και τους νανίτες (μικρογραφίες ρομπότ) που εφευρέθηκαν από τους Χίμαιρα για να ελέγχουν ερπετοειδείς και ανθρώπους. Αυτά τα ρομπότ και νανίτες μπορούν να είναι τόσο περίπλοκα και να επεξεργάζονται πληροφορίες σε τέτοιες υψηλές ταχύτητες που δίνουν την ψευδαίσθηση ή την εντύπωση ότι είναι αισθανόμενα, ζωντανά και ευφυή. Αλλά είναι πραγματικά ακριβώς μόνο μηχανές που μπορούν εύκολα να απενεργοποιηθούν ". 
Ένας βασικός παράγοντας για την άμυνα κατά των εν λόγω τεχνολογιών είναι μια ισορροπία μεταξύ συναισθημάτων και του νου. Οι τεχνολογίες αυτές μπορούν να χειραγωγήσουν μόνο ένα μυαλό που έχει καταπιεσμένα συναισθήματα και δεν μπορεί να χειριστεί ισχυρά συναισθηματικά ρεύματα. 
Στην επιφάνεια του πλανήτη, υπάρχει πρόοδος. 
Όλο και περισσότερες πρωτοβουλίες σε όλο τον κόσμο αρχίζουν να θέτουν τις σωστές προϋποθέσεις για την επαναφορά του χρηματοπιστωτικού συστήματος: 
Και η Ελβετία θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η σωστή χώρα για να επιταχύνει αυτή τη διαδικασία: 
Αν κάποιος είχε αμφιβολίες για την ύπαρξη της Θετικής Στρατιωτικής φατρίας στο Πεντάγωνο, εδώ είναι η απόδειξη: 
Και ορισμένα μέλη της Cabal έχουν συλληφθεί ήδη: 
Μπορεί να μην είναι στην κορυφή της Cabal, αλλά μια πρόσφατη μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Τόκιο δείχνει ότι η καταστολή των κόμβων χαμηλού βαθμού διαταράσσει το σύνολο του δικτύου: 
Για να το θέσω απλά, ακόμη και συλλαμβάνοντας μερικά μέσου όρου μέλη της Cabal έχει μειωθεί σημαντικά η δύναμη ολόκληρου του δικτύου τους και θα επιταχύνει την πτώση τους. 
Νίκη του Φωτός! 


ΚΕΙΜΕΝΟ: COBRA
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αρίστανδρος Ανδρομέδειος 

Διαβάστε πώς οι Τέκτονες προετοίμασαν την Επανάσταση του 1821

http://www.tribune.gr/wp-content/uploads/2015/03/filiki_etaireia-630x400.jpg 
Η συμβολή του τεκτονισμού στην Ελληνική Επανάσταση αρχίζει έναν αιώνα πριν την έκρηξή της.

Οι Στοές της Δύσης, διαφωτισμένες από τους Έλληνες λογίους, που μεταλαμπάδευσαν, μετά την πτώση της Κωνσταντινούπολης, έγιναν κέντρα αμιγούς φιλελληνισμού.

Με την άφιξη του 19ου αιώνα, το κίνημα για την απελευθέρωση της Ελλάδας απέκτησε τη μεγαλύτερη ένταση.

Ήδη ο Ρήγας Φεραίος, εμπνευσμένος από τον τεκτονισμό, είχε συστήσει στη Βιέννη μυστική εταιρία αδελφοποίησης των λαών που βρίσκονταν υπό τον οθωμανικό ζυγό, με σκοπό την αλληλοβοήθεια ενάντια στον κοινό τύραννο.

Με αυτό το σκοπό είχε ιδρυθεί στις χώρες της Αδριατικής όμοια μυστική εταιρία κατά των τυράννων, παραφυάδα του τεκτονισμού με το όνομα Buono Coudzinos.

Υπό την επίδραση του Ρήγα συστάθηκε επίσης στη Σερβία παρεμφερής εταιρία. Το 1812 ιδρύεται από τον τέκτονα Αλ. Μαυροκορδάτο στη Μόσχα η μυστική εταιρία του «Φοίνικα» και στο Παρίσι η εταιρία της «Αθηνάς» και της «Φιλαθηναϊκής Ακαδημίας».

Το 1813 αυτές τις εταιρίες διαδέχονται η «Ελληνογαλλική Εταιρία» και η «Εταιρία των Φιλομούσων», υπό την αιγίδα του τέκτονα Ιωάννη Καποδίστρια.

Κατά το έτος αυτό ο Διονύσιος Ρώμας ιδρύει στην Κέρκυρα την πρώτη «Εθνική Μεγάλη Ανατολή της Ελλάδος», στη δε Ζάκυνθο και Λευκάδα δύο ανεξάρτητες στοές, οι οποίες είχαν κύριο σκοπό την προετοιμασία των Ελλήνων για τον αγώνα της ανεξαρτησίας. Μετά από λίγο, περνώντας από τη Λευκάδα, ο έμπορος από την Οδησσό Εμμανουήλ Ξάνθος, μυείται στην εκεί Στοά. Λίγο αργότερα μυείται στη Στοά της Ζακύνθου ο μετέπειτα αρχιστράτηγος της ελληνικής επανάστασης Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Το 1811 πραγματοποιείται στο Παρίσι, μετά από υπόδειξη του Ναπολέοντα Γ”, η ίδρυση αμιγώς τεκτονικής μυστικής εταιρίας για την απελευθέρωση της Ελλάδας, υπό τον κόμη Σουαζέλ Γκουφφιέ και τους Χατζή Μόσχο και Ζαλίκη. Ο Ζαλίκης συμβολικώς ονομάσθηκε «Ξενοδόχος», το δε κατάστημά του «Ελληνόγλωσσο Ξενοδοχείο». Στην εταιρία αυτή μυήθηκαν εκτός των Ελλήνων και άπειροι φιλέλληνες τέκτονες. Κυριότερος από τους πρεσβευτές της εταιρίας αυτής ήταν ο Αθανάσιος Τσακάλωφ, ο οποίος κατά την επιστροφή του στη Μόσχα μύησε και τον Νικόλαο Σκουφά.

Μετά την πτώση του Ναπολέοντα η εταιρία αυτή μεταφέρθηκε στη Μόσχα, τα δε μέλη της στο Παρίσι ίδρυσαν το «Φιλελληνικό των Παρισίων Κομιτάτον».

Ήδη στις παραδουνάβιες χώρες και στην ίδια τη Ρωσία ο τεκτονισμός είχε εξαπλωθεί, πολλοί δε εξέχοντες Έλληνες πολιτικοί και έμποροι, ανάμεσά τους και ο Καποδίστριας, η οικογένεια Υψηλάντη κ.α. ήταν μέλη διαφόρων στοών.

Το 1814 ο Εμμανουήλ Ξάνθος, που επέστρεψε από τη Λευκάδα στην Οδησσό, συνδέθηκε με τους Τσακάλωφ και Σκουφά και υπέδειξε την ίδρυση της «Φιλικής Εταιρίας» που οργανώθηκε με βάση τις αρχές του τεκτονισμού.

Η εταιρία αυτή συστάθηκε την 25η Οκτωβρίου 1814, οι πρώτοι δε που μυήθηκαν στους ανώτερους βαθμούς ήταν τέκτονες. Η άμεση επιτυχία της Φιλικής Εταιρίας οφείλεται σε χαρακτηριστικό γεγονός το οποίο συνέβη κατά τη λήξη του συνεδρίου της Βιέννης, όταν ο Καποδίστριας παρακάλεσε τον Μέττερνιχ να ασχοληθεί το συνέδριο με τη βελτίωση της τύχης των δύστυχων Ελλήνων. Αυτός τότε του απάντησε πως δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη ελληνικού έθνους. «Από τη στιγμή εκείνη…», γράφει στα απομνημονεύματά του ο Νικόλαος Υψηλάντης, «…στα βλέμματα των Ελλήνων διαγραφόταν η σταθερότητα μια μεγάλης απόφασης∙ και ενώ προβληματιζόταν για να βρουν τα μέσα ώστε να εκτελέσουν αυτή τη σκέψη, η οποία τους είχε απορροφήσει ολοκληρωτικά, ενστερνίσθηκαν τα ιερά μυστήρια της αδελφότητας (του τεκτονισμού) που τους ενέπνεε την απελευθέρωσή τους».

Τέλος, η αρχηγία της Φιλικής Εταιρίας ανατέθηκε στον τέκτονα Αλέξανδρο Υψηλάντη. Η απελευθερωτική δράση των τεκτονικών Στοών των Επτανήσων, των οποίων μέλος υπήρξε και ο Διονύσιος Σολωμός, εξακολουθούσε καθ” όλη τη διάρκεια της επανάστασης και μετά από αυτήν, με την προσάρτηση των νήσων στην Ελλάδα, στην οποία πρωτοστάτησαν.

Απελευθερωτικοί αγώνες Η πρώτη «Μεγάλη Ανατολή» στην ελεύθερη πλέον Ελλάδα ιδρύθηκε το 1867, το δε «Υ.Σ.» το 1872 με πρώτο αρχηγό και ιδρυτή τον Δημ. Ροδοκανάκη, ο οποίος εκλήθη γι” αυτόν ακριβώς τον σκοπό από την Αγγλία. Έκτοτε συνεχίζεται η εθνική εργασία του τεκτονισμού στην Ελλάδα, με ενεργή συμμετοχή σε όλους τους απελευθερωτικούς αγώνες, της Κρήτης, Μακεδονίας, Ηπείρου, Κύπρου, κ.λ.π.

Μετά τη Μικρασιατική καταστροφή του 1922, η προσπάθεια του ελληνικού τεκτονισμού για τη βελτίωση της τύχης των αιχμαλώτων αφ” ενός και την αποκατάσταση των προσφύγων αφ” ετέρου υπήρξε ζωηρή και καρποφόρα. Πραγματοποιήθηκαν απ” ευθείας συνεννοήσεις με τις τεκτονικές δυνάμεις της Τουρκίας, που είχαν ως αποτέλεσμα την απελευθέρωση πολλών αιχμαλώτων και απευθύνθηκε έκκληση προς όλες τις τεκτονικές δυνάμεις του κόσμου.

Ο τεκτονισμός υποκίνησε τον ζήλο των αμερικανικών οργανώσεων που είχαν καταφθάσει αποτελούμενες από διαπρεπείς τέκτονες αντιπροσώπους (Μοργκεντάου κ.λ.π.), τους δέχθηκε στις Στοές του επικαλούμενος τα τεκτονικά τους αισθήματα και με απ” ευθείς συνεννοήσεις πέτυχε να συγκεντρώσει σημαντικά χρηματικά βοηθήματα για τους πρόσφυγες.

 

Πηγή: Μεγάλη Στρατιωτική και Ναυτική Εγκυκλοπαίδεια, Τόμος 6ος, Αθήνα, 1930 μέσω tribune.gr
http://thesecretrealtruth.blogspot.gr/2016/01/1821.html?m=1

Γιατί οι αγρότες δεν μπορούν να αναπαράγουν τους δικούς τους σπόρους; Τι γίνανε οι σπόροι;

 
Η φύση αυτό που ξέρει να κάνει εδώ και εκατομμύρια χρόνια, είναι να χαρίζει απλόχερα τον πλούτο της, δίνοντας στον άνθρωπο τους καρπούς της γης και εκείνος με τη σειρά του, να τους εκμεταλλεύεται.

Έτσι χρησιμοποιώντας το γενετικό πολλαπλασιαστικό υλικό που του έδινε η φύση, έκανε ελεγχόμενες καλλιέργειες για να παίρνει την σοδειά του. Τα τελευταία πενήντα περίπου χρόνια, οι αγρότες δεν μπορούν να αναπαράγουν τους δικούς τους σπόρους και είναι υποχρεωμένοι να τους αγοράζουν με συνέπεια την εξάρτηση τους από τις εταιρείες.
Αυτό είναι αποτέλεσμα της προώθησης από τις εταιρείες, αλλά και δυστυχώς της αποδοχής από τους αγρότες, των υβριδίων και των γενετικά τροποποιημένων σπόρων. Αλλά ας δούμε τι σημαίνει υβρίδιο και τι ΓΤΣ( μεταλλαγμένο).

Ο όρος υβρίδιο λέγεται πως προέρχεται από την λατινική λέξη “hubris”, που σημαίνει διασταύρωση οικιακού χοίρου με αγριογούρουνο. Μια άλλη εκδοχή λέει πως υβρίδιο σημαίνει “ύβρις κατά του Διός (Θεού)” την οποία και κρατώ ως πιο περιγραφική!

Τα πρώτα υβρίδια τα έφτιαχναν οι γεωργοί, κάνοντας διασταυρώσεις μεταξύ δύο φυτών του ίδιου είδους, αλλά με διαφορετικά χαρακτηριστικά, για να αποκτήσουν ένα απόγονο που θα είχε τις ιδιότητες και των δύο φυτών. Αυτός είναι ο πραγματικός ορισμός του υβριδίου.

Σήμερα με τον όρο υβρίδιο, εννοούμε το φυτό που προέρχεται από τη διασταύρωση δύο φυτών που είναι κλώνοι και έχουν υποστεί γονιδιακή επεξεργασία, ώστε ο νέος σπόρος να είναι γενετικά φτωχός. Αυτοί οι κλώνοι έχουν δημιουργηθεί από διαδοχικές διασταυρώσεις με το ίδιο φυτό, ώστε να έχουμε ένα φυτό (κλώνο), προϊόν “αιμομιξίας”, αν μπορούμε να το πούμε έτσι. Η διασταύρωση αυτών των δύο κλώνων, μας δίνουν το υβρίδιο F1, το οποίο μας δίνει ένα παραγωγικό φυτό αλλά ο απόγονος του είναι ένα φυτό με τις ιδιότητες των κλώνων απ’ όπου προήλθε, δηλαδή εκφυλισμένες λόγω της “αιμομιξίας”. Το αποτέλεσμα λοιπόν είναι πως ο παραγόμενος σπόρος από τα υβρίδια F1, να μην είναι αποδοτικός, λόγω της γενετικής εκπτώχευσης που έχει υποστεί.

Ο γενετικά τροποποιημένος οργανισμός (ΓΤΟ) ή μεταλλαγμένος, μπορεί να είναι ένα φυτό, ένα ζώο ή και ένας μικροοργανισμός. Στον ΓΤΟ έχει τροποποιηθεί εργαστηριακά η αρχική γονιδιακή του δομή είτε με την προσθήκη κάποιου ξένου γονιδίου είτε με την αφαίρεση ενός ή περισσοτέρων γονιδίων αυτού του οργανισμού. Επιτυγχάνεται, με την χημική τροποποίηση ενός ή περισσοτέρων γονιδίων ή με την αντικατάσταση τους.
Σε τεχνικό επίπεδο ως μεταλλαγμένα φυτά, είναι δύο είδη : α) τα διαγονικά φυτά, δηλαδή αυτά που έχουν υποστεί γονιδιακή παρέμβαση με ένα ξένο γονίδιο και β) τα φυτά που προέρχονται από μεταλλαξιογένεση (mutagenese), δηλαδή έχουν εκτεθεί οι σπόροι σε χημική ή φυσική επεξεργασία, που προκαλεί τροποποίηση στη χημική σύνθεση των γονιδίων του, με αποτέλεσμα και οι πρωτεϊνες τους να είναι χημικά τροποποιημένες.
Σε νομικό επίπεδο βάσει της Ευρωπαϊκής οδηγίας 2001-18, ως μεταλλαγμένα ορίζονται μόνο τα διαγονικά φυτά και όχι αυτά που έχουν προέλθει από μεταλλαξιογένεση!!


Το πρώτο στάδιο ελέγχου των αγροτών από τις εταιρείες είναι με τα υβρίδια F1, διότι από αυτά δεν μπορούν να παράγουν σπόρο για την επόμενη χρονιά μιας και η παραγωγή θα είναι ιδιαίτερα φτωχή. Έτσι αναγκάζονται κάθε χρόνο να αγοράζουν σπόρους.
Με τους ΓΤΟ τα πράγματα είναι χειρότερα για τον αγρότη, γιατί δεν μπορεί και νομικά να χρησιμοποιήσει σπόρο για την επόμενη χρονιά αφού οι ΓΤΟ έχουν κατοχυρωθεί ως πατέντα.

Σήμερα, σχεδόν όλη η αγροτική παραγωγή γίνεται με φυτά φυτοφάρμακα, δηλαδή γενετικά τροποποιημένα ώστε να συσσωρεύουν φυτοφάρμακα, απελευθερώνοντας εντομοκτόνο για να προστατευτούν από επιθετικούς παράγοντες. Έχει τροποποιηθεί το DNAτους ώστε να μην καταστρέφονται όταν ψεκάζονται με ζιζανιοκτόνα.
Τόσο λοιπόν η αύξηση της παραγωγής όσο και η ευκολία αντιμετώπισης ασθενειών με εντομοκτόνα, ήταν το δέλεαρ προς τους αγρότες να στραφούν προς τα υβρίδια και τους ΓΤΟ, με αποτέλεσμα να έχει χαθεί παγκοσμίως το 60-70% των αρχέγονων σπόρων.
Η πραγματικότητα όμως είναι πως οι παραδοσιακοί σπόροι που είχαν εγκλιματιστεί εδώ και χιλιάδες χρόνια στον κάθε τόπο, μπορούσαν από μόνοι τους να αντιμετωπίσουν καλύτερα τις ασθένειες και τελικά και η παραγωγή να είναι ποιοτικά και πολλές φορές και ποσοτικά, καλύτερη από τα υβρίδια και τους μεταλλαγμένους σπόρους.

Έτσι με το πέρασμα των χρόνων, εξαφανίστηκαν οι περισσότερες ποικιλίες, με αποτέλεσμα να είναι πλέον επιβεβλημένη σήμερα η αγορά σπόρων από τις πολυεθνικές εταιρείες που τις παράγουν. Σε πολλές χώρες, όπως στην Ινδία, αναγκάζονται πλέον οι αγρότες να αγοράζουν κάθε χρόνο τον σπόρο και ότι τον συνοδεύει (λιπάσματα, φυτοφάρμακα, κ.α.), με συνέπεια, κυρίως οι φτωχές οικογένειες, να μην μπορούν να αντεπεξέλθουν στο κόστος αυτό και να οδηγούνται στην υποθήκευση των χωραφιών τους, στο πούλημα των νεφρών τους ως και την αυτοκτονία.

Το 90% της παγκόσμιας αγοράς ελέγχεται από 9 πολυεθνικές εταιρείες. Η ειρωνεία είναι πως αυτές οι εταιρείες, καυχιούνται πως έλυσαν τις διατροφικές ανάγκες του συνεχώς αυξανόμενου πληθυσμού της γης. Σκοπός τους όμως είναι ο πλουτισμός και ο έλεγχος και η εξάρτηση κάθε έμβιας μορφής ζωής, γιατί ως γνωστό χωρίς χρήματα ζεις, χωρίς τροφή όχι. Σε αυτό το σχέδιο συμβάλλει και η εφαρμογή του κώδικα διατροφής (διαστροφής), του γνωστού παγκοσμίως ως Codex Alimentarius, που έχει επιβληθεί στις περισσότερες χώρες και στην Ε.Ε. Σύμμαχοι σε αυτό το σατανικό σχέδιο ελέγχου της ανθρωπότητας, είναι βέβαια οι περισσότερες πολιτικές ηγεσίες των κρατών, που προωθούν τον Codex Alimentarius και νομιμοποιούν αυτές τις εταιρείες ακόμα και στο παντετάρισμα αρχέγονων σπόρων!!
πηγές: ChristianVelot (καθηγητής μοριακής γενετικής-πανεπιστήμιο Paris-sud 11), εν αρχή ην ο σπόρος, διαδίκτιο.
 

melilofos.blogspot.gr
http://spiritscience.gr/index.php/34-2015-01-31-16-40-01/366-ti-ginane-oi-sporoi

Γιατί η παγκόσμια μουσική έχει ρυθμιστεί στην συχνότητα των 440Hz;


Το μεγαλύτερο κομμάτι της παγκόσμιας μουσικής έχει ρυθμιστεί στα 440Hz από το Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO), που εγκρίθηκε το 1953. Οι πρόσφατες ανακαλύψεις, σχετικά με την παλμική / ταλαντευόμενη φύση του σύμπαντος, δείχνουν ότι αυτό το σύγχρονο διεθνές πρότυπο έντασης του ήχου μπορεί να δημιουργήσει ανθυγιεινή επίδραση ή αντικοινωνική συμπεριφορά στη συνείδηση των ανθρώπων.

Η συχνότητα A=432 Hz, γνωστή ως Βέρντι ‘Α’ είναι ένας εναλλακτικός συντονισμός που είναι μαθηματικά συνεπής με το σύμπαν. Η μουσική με βάση τα 432 Hz εκπέμπει ευεργετική θεραπευτική ενέργεια, διότι είναι ένας καθαρός ήχος των θεμελιωδών μαθηματικών για τη φύση.

Υπάρχει μια θεωρία ότι η μετάβαση από τα 432 Hz στα 440 Hz υπαγορεύτηκε από τη ναζιστική προπαγάνδα του υπουργού Joseph Goebbels. Χρησιμοποίησε αυτή την αλλαγή για να κάνει τους ανθρώπους να σκέφτονται και να αισθάνονται με ένα συγκεκριμένο τρόπο, και να τους κάνει αιχμαλώτους ενός συγκεκριμένου τρόπου συνείδησης. Στη συνέχεια, γύρω στο 1940, οι ΗΠΑ επέβαλαν τα 440 Hz σε όλο τον κόσμο, και τελικά το 1953 έγινε το πρότυπο ISO 16.

Τι είναι τα 440 Hz;
Τα 440 Hz είναι ένα αφύσικο πρότυπο συχνότητας συντονισμού που απέχει από τη συμμετρία των ιερών δονήσεων και αρμονιών, πράγμα που έχει κηρύξει πόλεμο στο υποσυνείδητο μυαλό του δυτικού ανθρώπου.


Σε ένα έγγραφο με τίτλο “Μουσική Λατρεία Ελέγχου”, ο Δρ. Leonard Horowitz γράφει: «Η μουσική βιομηχανία προβάλλει αυτή την επιβαλλόμενη συχνότητα, η οποία “εκτρέφει” τους πληθυσμούς με μεγαλύτερη επιθετικότητα, ψυχοκοινωνικές αναταραχές και συναισθηματικές διαταραχές που προδιαθέτουν τους ανθρώπους σε σωματική ασθένεια.»
 
Απλά βγείτε στο δρόμο και ρίξτε μια ματιά τριγύρω. Τι βλέπετε; Τα παιδιά στο σχολείο, τους νέους ενήλικες στο δρόμο τους προς τη δουλειά, μια γυναίκα με το μωρό της στο καροτσάκι, ένας άντρας βγάζει το σκύλο του βόλτα – και τι έχουν όλοι αυτοί κοινό; iPods και MP3 Players! Δαιμόνιο, έτσι δεν είναι;
 “Αν θες να μάθεις τα μυστικά του σύμπαντος, να σκέφτεσαι από την πλευρά της ενέργειας, της συχνότητας και των δονήσεων.” – Nikola Tesla
 
Μειώνουν με επιτυχία τις δονήσεις, όχι μόνο της νέας γενιάς, αλλά και των υπόλοιπων από μας επίσης. Αυτές οι καταστροφικές συχνότητες παρασύρουν τις σκέψεις προς την αναστάτωση, τη δυσαρμονία και το διχασμό. Επιπλέον, ενθαρρύνουν το ελεγκτικό όργανο του σώματος, τον εγκέφαλο, σε δυσαρμονικό συντονισμό, ο οποίος τελικά δημιουργεί την αρρώστια και τον πόλεμο.

Η κρυμμένη δύναμη της Συμπαντικής Συχνότητας και Δόνησης
Η συχνότητα και η δόνηση κατέχουν ακόμη μια πάρα πολύ σημαντική κρυμμένη δύναμη που επηρεάζει τη ζωή μας, την υγεία μας, την κοινωνία μας και τον κόσμο μας. Η επιστήμη της Κυματικής (δηλαδή η μελέτη του ορατού ήχου και δόνησης) αποδεικνύει ότι η συχνότητα και η δόνηση αποτελούν τα “αντικλείδια” και τα οργανωτικά θεμέλια για τη δημιουργία όλης της ύλης και της ζωής σε αυτόν τον πλανήτη.
 
Όταν τα ηχητικά κύματα κινούνται μέσω ενός φυσικού μέσου (την άμμο, τον αέρα κλπ.), η συχνότητα των κυμάτων έχει άμεση επίπτωση στις δομές που δημιουργούνται από τα ηχητικά κύματα, καθώς περνούν μέσα από το συγκεκριμένο μέσο.
“Αν κάποιος επιθυμεί να μάθει εάν ένα βασίλειο κυβερνάται καλά, εάν τα ήθη του είναι καλά ή κακά, η ποιότητα της μουσικής του θα παρέχει την απάντηση.”  Κομφούκιος
 
Η μουσική έχει μια κρυφή δύναμη να επηρεάζει το μυαλό μας, το σώμα μας, τις σκέψεις μας και την κοινωνία μας. Όταν η μουσική βασίζεται σκόπιμα σε ένα πρότυπο ρύθμισης που απομακρύνεται από τις φυσικές αρμονίες που βρίσκονται στη φύση, το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι η “ψυχική δηλητηρίαση” των μυαλών της ανθρωπότητας.
 
Όπως το ντοκιμαντέρ Kymatica αναφέρει, η γνώση της επιστήμης του ήχου δείχνει πως ο ήχος είναι κάτι περισσότερο από απλά δονητικά σήματα. Και όχι μόνο ο ήχος αλληλεπιδρά με τη ζωή, αλλά τη διατηρεί και την αναπτύσσει. Λειτουργεί ως αγωγός της συνειδητής πρόθεσης μεταξύ ανθρώπων, κοινωνιών και ολόκληρων πολιτισμών.
Για να κατανοήσουμε καλύτερα τη δύναμη της συχνότητας του ήχου, δείτε το εκπληκτικό βίντεο που ακολουθεί:


 
 
www.whydontyoutrythis.com/2013/08/440hz-music-conspiracy-to-detune-good-vibrations-from-natural-432hz.html
http://spiritscience.gr/index.php/34-2015-01-31-16-40-01/357-pagkosmia-mousiki-440hz-432-hz

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ 5 ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ



ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ τη νύχτα 5 εισαγγελείς που καταγγέλλουν τον Πρόεδρο της Ένωσης Εισαγγελέων Κ. Τζαβέλλα και τον Γ.Γ. Δημ. Ζημιανίτη ότι εξέδωσαν πραξικοπηματική ανακοίνωση κατά του Παπαγγελόπουλου, προσπαθώντας να καλύψουν τα λαμόγια του  Δημοσίου που κυνηγάει ο υπουργός κατά της Διαφθοράς Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. Για συμπεριφορά μη αρμόζουσα όμως στις πρακτικές της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος με αφορμή την ανακοίνωση χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας καταγγέλλουν 5 μέλη του ΔΣ τον πρόεδρο της Ένωσης Κ. Τζαβέλλα και τον γενικό γραμματέα Δ. Ζημιανιτη. Οι πέντε διακεκριμένοι εισαγγελείς δηλώνουν οτι παραιτούνται απο το ΔΣ της Ένωσης με αφορμή την ανακοίνωση κατά της τροπολογίας Παπαγγελόπουλου με την οποία η πολιτεία επιχειρούσε ένα καίριο πλήγμα κατά της φοροδιαφυγής. Όπως σημειώνουν πήγες της Ε.Ε.Ε. η παραίτηση αυτή υποβάλλεται «Με αφορμή έκδοση ανακοίνωσης χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας».

Αναφέρουν χαρακτηριστικά:

Δήλωση παραίτησης

Με την παρούσα υποβάλλουμε την παραίτησή μας από το Δ.Σ. της Ε.Ε.Ε. για λόγους απτόμενους της εσωτερικής λειτουργίας του Δ.Σ. ως συλλογικού οργάνου και δη του τρόπου λήψεως αποφάσεων επί θεμάτων μείζονος σημασίας για τον κλάδο.

Με τις θερμές ευχαριστίες μας για τη συνεργασία,

Με τιμή,

ΠΑρΑΣΚΕΥΑΣ ΑΔΑΜΗΣ - ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ
ΕΥΘΥΜΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΟΥ - ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΟΥΛΗΣ - ΑΝ. ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Δ.Σ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ -ΤΑΜΙΑΣ Δ.Σ”

Αυτό που ουσιαστικά λένε τα παραιτηθέντα μέλη του ΔΣ είναι πως η εν λόγω ανακοίνωση εξεδόθη κατά τρόπο μη σύννομο και προφανώς για λόγους πολιτικούς και μόνον.

ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ηθικής τάξης προκάλεσε η ανακοίνωση της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδας, υπό την προεδρία του Κ. Τζαβέλλα και με γενικό γραμματέα τον Δημ. Ζημιανίτη, με την οποία παρέχει ουσιαστικά κάλυψη στους απατεώνες φοροφυγάδες που προσπαθεί να ξεσκεπάσει ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημ. Παπαγγελόπουλος. η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος εκφράζει ανεξήγητες αντιρρήσεις σχετικά με την ψήφιση της τροπολογίας, με την οποία ουσιαστικά νομιμοποιούνται όλες οι λίστες φοροδιαφυγής, προβάλλοντας δευτερεύοντες λόγους μπροστά στο ύψιστο εθνικό συμφέρον που είναι η πλήρης αποκάλυψη των φοροφυγάδων, πλέον
με την τροπολογία Παπαγγελόπουλου δεν έχουν άλλη επιλογή από το να γυρίσουν όλα τα κλεμμένα στο δημόσιο ταμείο.

Στην ανακοίνωση της η Ένωση, αφού υπογραμμίζει ότι δεν προηγήθηκε δημόσια διαβούλευση κάνει λόγο για “διάταξηπου εξυπηρετεί τη διεκπεραίωση εκκρεμούς ποινικής υπόθεσης και, επομένως, υπόκειται ευλόγως σε κριτική ως νομοθετική παρέμβαση ad rem” και συνεχίζει τονίζοντας “Συνακόλουθα, δεν αποφεύγει να δημιουργήσει την εντύπωση εργαλειακής χρησιμοποίησης της Δικαιοσύνης για την επίτευξη ορισμένης πολιτικής ή στόχου, που δεν είναι συμβατή με τους κανόνες καλής νομοθέτησης και σεβασμού των διακριτών ρόλων των πολιτειακών λειτουργιών”.

Η ανακοίνωση που λειτουργεί ουσιαστικά ως ασπίδα προστασίας των δήθεν δικαιωμάτων των φοροφυγάδων προκαλεί σοκ καθώς προσπαθεί να ναρκοθετήσει τον εθνικό στόχο που είναι η πλήρης αποκάλυψη και εξιχνίαση των λιστών φοροδιαφυγής. Μάλιστα προκαλεί σοκ το γεγονός ότι αυτή η προσπάθεια γίνεται από αυτούς που θα έπρεπε να λειτουργούν ως θεματοφύλακες του δημοσίου συμφέροντος στις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που λειτουργεί η χώρα. Και βέβαια αποδεικνύει πόσο σημαντική είναι η προσπάθεια του Δημ. Παπαγγελόπουλου να καθαρίσει τη Δικαιοσύνη. Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι ότι οι εισαγγελείς εγείρουν και θέματα συνταγματικότητας αναφέροντας ότι “η νέα διάταξη εισάγει, με τρόπο νομικά μη αποδεκτό, ειδική δικονομική αντιμετώπιση ορισμένων κατηγοριών εγκλημάτων και κατηγορουμένων, ώστε η μεταχείρισή τους, στο πεδίο της επί ίσοις όροις άσκησης των υπερασπιστικών τους δικαιωμάτων να εγγράφεται ως ελεγχόμενη, όσον αφορά στη συμβατότητας με βασικές δικαιοκρατικές παραμέτρους, όπως αυτές έχουν παγιωθεί από την εσωτερική νομολογία, αλλά και από εκείνη του ΕΔΔΑ”. Δηλαδή εν ολίγοις μέμφονται τον υπουργό γιατί προσπαθεί να αφοπλίσει τους φοροφυγά δες!!!!!!

«Με το άρθρο 65 Ν 4356/2015 («Σύμφωνο συμβίωσης, άσκηση δικαιωμάτων, ποινικές κ.ά. διατάξεις») –το οποίο, μάλιστα προήλθε από τροπολογία μη υποβληθείσα σε δημόσια διαβούλευση, εισήχθη παρέκκλιση από την εφαρμογή του άρθρου 177 § 2 ΚΠΔ, ώστε για ορισμένες κατηγορίες κακουργημάτων (αρμοδιότητας του Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος ή του Εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς), εφεξής να επιτρέπεται κατ’ αρχήν η αποδεικτική αξιοποίηση στοιχείων που έχουν συλλέγει με μη νόμιμο τρόπο.


Με τη διάταξη αυτή, κατ’ ουσίαν επανέρχεται εν μέρει σε ισχύ η διάταξη ως είχε πριν την τροποποίησή της με το άρθρο 10 Ν3674/2008. Ο νόμος εκείνος επιχείρησε τότε να ευθυγραμμίσει τη διάταξη του άρθρου 177 § 2 ΚΠΔ με τη σχετική νομολογία του Ανωτάτου Ακυρωτικού. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΕ, με αφορμή την εκ νέου τροποποίηση της διάταξης αυτής, εκφράζει τις επιφυλάξεις του», αναφέρει η ανακοίνωση Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος.

«Για αυτό η Ελλάδα δε θα αλλάξει ΠΟΤΕ!»: Διαβάστε την ανάρτηση 20χρονου φοιτητή που κάνει θραύση στο διαδίκτυο!

Την ώρα που όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι στην Ελλάδα δημιουργούν εκμεταλλευόμενοι την τεχνολογία και διακρίνονται για αυτό, το κράτος δεν τους βοηθά να εξελιχθούν.

Αυτό είναι και το παράπονο του Δημήτρη Κανέλλη, ο οποίος είναι φοιτητής που μαζί με άλλους συμφοιτητές του έφτιαξαν μια εφαρμογή που παρέχει χρήσιμες πληροφορίες σε φοιτητές από τις πανεπιστημιακές σχολές. Αν και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, έχει ξεπεράσει τους 15.000 χρήστες και οι ενεργοί χρήστες είναι το 43%, οι σχολές αρνούνται να το υιοθετήσουν, με τη δικαιολογία ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο άτομο για να ενημερώνει σε περίπτωση αλλαγών.
Διαβάστε την ανάρτηση που έκανε ο Δημήτρης στην προσωπική του σελίδα στο facebook, η οποία μέσα σε τρεις μέρες έχει κάνει το γύρο των κοινωνικών δικτύων, μαζεύοντας ήδη χιλιάδες like και είναι σίγουρο ότι να αναρωτηθείτε: Τελικά θέλουμε όντως να αλλάξουμε ως χώρα;
Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Δημήτρη:
«Θες να σου πω γιατί δε θα αλλάξει τίποτα στην Ελλάδα; Γιατί κανένας δε θέλει να αλλάξει.
Φτιάξαμε μια εφαρμογή στον ελεύθερο μας χρόνο χωρίς καμία χρηματοδότηση για τους φοιτητές σε όλη την Ελλάδα.
Καλώς ή κακώς, προφανώς, η εφαρμογή στηρίζεται στις πληροφορίες των ιδρυμάτων και φυσικά πρέπει να ενημερώνεται άμεσα.
Οι χρήστες έχουν ξεπεράσει τους 15.000 και οι ενεργοί χρήστες είναι το 43%.
Θες να ακούσεις τώρα το παράδοξο;
Εδώ και 3 μήνες παρακαλάμε τις σχολές να το υιοθετήσουν χωρίς καμία χρέωση.
Θες να ακούσεις το ακόμα πιο παράδοξο;
Επειδή ξέρουμε πως το να τους παραδώσουμε ένα dashboard θα ήταν πολύπλοκο γι’αυτούς, τους ζητάμε ένα email κάθε φορά που ενημερώνεται κάποια πληροφορία.
Και απ’ότι φαίνεται ούτε αυτό είναι τόσο απλό.
Μάλιστα, ακούσαμε και την έκφραση από πρύτανη “που θα βρω άτομο να κάνει αυτήν την δουλειά;”
Όλοι οι υπόλοιποι δεν μας είπαν τίποτα και μας κάνουν πάσα ο ένας στον άλλον κάθε φορά που παίρνουμε τηλέφωνο ή μας λένε να πάρουμε πάλι τον επόμενο μήνα.
Δεν αγχώνομαι, είμαι σίγουρος πως σε 5-10 χρόνια θα βγάλουν επίσημη εφαρμογή για τα πανεπιστήμια που θα έχει κοστίσει 10.000€ σε κάθε σχολή.
Και ξέρεις γιατί δεν αγχώνομαι; Γιατί εγώ -και ο κάθε εγώ- παίρνω τα μπογαλάκια μου και πάω σ’άλλη χώρα να είμαι δημιουργικός.
Αν δε θέλετε να αλλάξετε εσείς μία, εγώ δε θέλω δέκα.
Υ.Γ. Αντίστοιχη εφαρμογή στην Ολλανδία χρεώνει τα πανεπιστήμια για κάθε φοιτητή που χρησιμοποιεί την εφαρμογή.
Υ.Γ. (2) Εξαιρείται προς το παρόν μόνο ο πρύτανης από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας που μας απάντησε αμέσως και συνεργάστηκε μαζί μας μέσα σε λίγες μέρες από την επικοινωνία μας.»
Σχόλιο1: Οι παραπάνω λέξεις θα μπορούσαν να αποτελέσουν κι ανοιχτή επιστολή στον Πρωθυπουργό μας Αλέξη Τσίπρα με υποσημείωση: Δεν ενδιαφέρει κανέναν μας αν θα μετονομάσετε το Υπουργείο Παιδείας. Σημασία έχει να λειτουργήσει σωστά για πρώτη φορά στην ιστορία του…
Σχόλιο2: Η εφαρμογή στην οποία αναφέρεται το status είναι το Studdle. Κατεβάστε την όσοι σπουδάζετε. Αξίζει!

Ο πρώτος «αυτόματος πωλητής» στην αρχαία Ελλάδα

Ο πρώτος «αυτόματος πωλητής» στην αρχαία Ελλάδα το 100 μ.Χ ------Σε ένα από τα συγγράμματα του Ήρωνα του Αλεξανδρινού στα «Πνευματικά» πέρα από τις απλές συσκευές, που βοηθούν στην πειραματική απόδειξη επιστημονικών αρχών, παρατίθενται και πολλές άλλες σύνθετες κατασκευές, που εκτελούσαν με διάφορους τρόπους αυτόματες λειτουργίες.
 
Οι κατασκευές αυτές ήταν μηχανισμοί , οι οποίοι χρησιμοποιούσαν την πίεση του ύδατος και τον διαστελλόμενο από την θερμότητα αέρα, για να προκαλέσουν αυτοκίνηση και παραγωγή ήχων.
 
Στις αυτόματες ενέργειες των μηχανισμών συμπεριλαμβάνεται μεταξύ άλλων και η χορήγηση υγρών. Μια από τις πιο θαυμαστές κατασκευές χορηγήσεως υγρών είναι το αγιαστήριον.
 
Είναι μια κατασκευή αυτόματης λήψης αγιασμού. Η κύρια εφαρμογή της κατασκευής αυτής ήταν να χρησιμοποιείται από τους πιστούς στους εκάστοτε ναούς. Η κατασκευή αυτή λειτουργούσε με την ρίψη νομίσματος, όπως δηλαδή γίνεται και σήμερα.
 
Η μηχανή βασίζεται στο βάρος του εκάστοτε νομίσματος. Το νόμισμα πέφτει πάνω στο δίσκο ενός ζυγού ο οποίος εκτρέπεται ανοίγοντας μια κωνική βαλβίδα . Η βαλβίδα επιτρέπει τη ροή νερού ποσότητας αντίστοιχης του βάρους του νομίσματος. Δηλαδή έχουμε αυτόματη λήψη αγιασμού ανάλογα με το βάρος του νομίσματος.
 
Από τα παραπάνω συμπεραίνουμε ότι η κατασκευή αυτή έχει καταπληκτική ομοιότητα με τις σημερινές. Λειτουργεί με ρίψη νομίσματος όπως δηλαδή γίνεται και σήμερα (πρόδρομος του σημερινού πολιτισμού γιατί αφορά το κέρμα).
 
Μερικές από τις εφαρμογές που βρίσκει στις μέρες μας είναι το μηχάνημα αυτόματης λήψης καφέ, και γενικότερα τα μηχανήματα ανάληψης χρημάτων.
 
Το αγιαστήριον λοιπόν μια αυτόματη κατασκευή του 1ου αιώνα μ.χ. προπομπός των σύγχρονων αυτόματων μηχανών πώλησης διαφόρων ειδών.
 
 
 - See more at: http://www.pronews.gr/ 
http://greeksurnames.blogspot.gr/2016/01/blog-post_5.html

ΒΟΜΒΑ! Μαζί με τον Αστέρα πούλησαν στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ και τον αρχαίο ναό του Απόλλωνα... ΔΕΙΤΕ την "ιστορία" του ναού

naos

Ο Αστέρας Βουλιαγμένης τελικά πωλήθηκε για 400 εκατ. ευρώ στο τουρκοαραβικό σχήμα της Jermy Street, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες από το ποσό αυτό, τα 300 εκατ. θα δοθούν στην Εθνική Τράπεζα και τα άλλα 100 εκατ. στο Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου. Όμως μαζί με το "ξεπούλημα" του Αστέρα...
έφυγε από την κατοχή μας και κάτι "ακριβότερο", όχι τόσο σε τιμή αλλά σε πολιτιστική αξία.
Πρόκειται για τον αρχαίο Ναό του Απόλλωνα Ζωστήρα, που βρίσκεται ουσιαστικά μέσα στην παραλία του Αστέρα.
 
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ
 
Ο «βουλιαγμένος» ναός του Απόλλωνα
Άποψη του ναού του Απόλλωνα Ζωστήρα στον Λαιμό της Βουλιαγμένης
Τον έχτισαν τον 6ο αιώνα π.Χ. σε έναν τόπο που αποτελούσε τέλειο φυσικό παρατηρητήριο, μία θέση στρατηγική για τον έλεγχο της θάλασσας αλλά και για τη σύνδεση με τα νησιά των Κυκλάδων. Τον έφεραν στο φως, το 1924, τα παιδιά του ορφανοτροφείου της Βουλιαγμένης σκάβοντας στην παραλία. Και σήμερα τον απολαμβάνουν κατά κύριο λόγο οι λουόμενοι και πελάτες γενικότερα του Αστήρ Παλάς δεδομένου ότι βρίσκεται μέσα στις εγκαταστάσεις του. Ο αρχαϊκός ναός του Απόλλωνα Ζωστήρα στον Λαιμό της Βουλιαγμένης υπήρξε το ιερό του αρχαίου δήμου των Αιξωνίδων Αλών - ο οποίος κάλυπτε τις σημερινές περιοχές της Βούλας και της Βουλιαγμένης -, είχε εμβέλεια σε όλη την Αττική, αλλά και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της απευθείας επικοινωνίας με το μεγάλο ιερό της Δήλου. Ελάχιστα κατανοητή γίνεται σήμερα η μεγάλη σημασία του κατά την Αρχαιότητα, καθώς ο ναός ανασκαμμένος από τις αρχές του 20ού αιώνα «εξαφανίστηκε» και πάλι από τις επιχώσεις ενώ η εισροή των θαλάσσιων υδάτων καθώς βρίσκεται δίπλα στην ακτή τον μετατρέπουν σε λίμνη. Επιπλέον διαθέτει και μία αρνητική πρωτοτυπία: για την επίσκεψή του, απαιτείται η είσοδος στον χώρο του ξενοδοχείου και της πλαζ με την καταβολή εισιτηρίου. Και αυτό παρ' ότι ο χώρος έχει κηρυχθεί αρχαιολογικός με ζώνες προστασίας.
Οι επεμβάσεις
«...μακρά άκρα πρώτη μετά τους Αιξωνέας, Ζωστήρ» γράφει ο Στράβωνας για την άκρη αυτή της Αττικής η οποία επιλέχθηκε για την ίδρυση του ιερού του Απόλλωνα. Μία λωρίδα γης με χαμηλό επίπεδο το οποίο διευκόλυνε ώστε το ιερό να είναι ορατό και από τους δύο κόλπους, ανατολικό και δυτικό. Δυόμισι χιλιετίες όμως αργότερα ο ναός βρίσκεται κατά ένα και πλέον μέτρο κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, με άνοδο της στάθμης της που μεσολάβησε. Ετσι, όχι μόνο δεν είναι ορατός αλλά έχει βυθιστεί σε παχύ στρώμα λάσπης και χώματος.
Επιπτώσεις είχαν και οι ανθρώπινες επεμβάσεις στην πορεία του χρόνου. Ενα τοιχίο, το οποίο κατασκευάστηκε περιμετρικά του αρχαίου κτιρίου και σε πολύ μικρή απόσταση από αυτό με σκοπό την προστασία του, έχει εντελώς αντίθετα αποτελέσματα καθώς συμβάλλει στην παραμονή των λιμναζόντων υδάτων. Παράλληλα μεγάλες επιφάνειες τσιμεντώθηκαν γύρω του, άγνωστο πότε και γιατί, οι οποίες αλλοίωσαν σημαντικά την εικόνα του αρχαίου. Πέραν αυτών δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί ότι ο ναός του Απόλλων Ζωστήρα αποτελεί «άγνωστο» μνημείο.
Το έργο
Στην Αττική της Ακρόπολης και του Παρθενώνα χρειάστηκε να περάσει χρόνος προκειμένου να αναδειχθούν και τα άλλα σημαντικά ιερά, τελικώς όμως αυτό επετεύχθη. Αλλά η ιδιαιτερότητα του μικρού Απόλλωνα Ζωστήρα, ο οποίος βρέθηκε σε ένα καθαρά τουριστικό περιβάλλον όπου αναπτύσσονταν ψυχαγωγικές δραστηριότητες μακράν των αρχαιολογικών, λειτούργησε σχεδόν απαγορευτικά για την ανάδειξή του.
Το καλό νέο σήμερα είναι ότι η ΚΣΤ' Εφορεία Αρχαιοτήτων, υπό τη διεύθυνση της κυρίας Εφης Λυγκούρη, αρχίζει έργο καθαρισμού του μνημείου, απομάκρυνσης των σύγχρονων επεμβάσεων, δηλαδή των τσιμέντων, μόνιμου αποστραγγισμού του χώρου και εν συνεχεία αναστηλώσεων όπου αυτές είναι απαραίτητες. Πρόκειται για εργασίες οι οποίες κρίνονται άμεσα απαραίτητες προκειμένου να διασωθεί το μνημείο. Ετσι, ενδιαφέρουσα θεωρείται και η πρόταση της εταιρείας Αστήρ Παλάς για συνεισφορά στο κόστος της συντήρησης, του αποστραγγιστικού έργου, των αναστηλώσεων, αλλά και της επισήμανσης με επεξηγηματικές πινακίδες.
Ο ναός
Κατασκευασμένος από πωρόλιθο, ο ναός έχει έναν ορθογώνιο σηκό (10,80 μ. Χ 6 μ.) και η είσοδός του προς τα ανατολικά σώζει ακόμη τις παραστάδες και το κατώφλι στο οποίο διατηρούνται τα ίχνη από την ύπαρξη μιας δίφυλλης θύρας. Το δάπεδό του είναι στρωμένο με μεγάλες ορθογώνιες πλάκες, άριστα επεξεργασμένες και προσαρμοσμένες μεταξύ τους, είναι όμως ελάχιστα ορατές εξαιτίας της επικάλυψής τους από φερτά υλικά. Διαθέτει άδυτο, όπως συμφωνούν οι περισσότεροι μελετητές του, δηλαδή ένα προφυλαγμένο δωμάτιο στην πίσω πλευρά του το οποίο χρησίμευε για τη φύλαξη χρημάτων και πολύτιμων αναθημάτων. Τον 4ο αιώνα π.Χ. εξάλλου προστέθηκαν εξωτερικά του ναού κίονες - από τέσσερις στις στενές πλευρές του και έξι στις μακριές - δημιουργώντας περίσταση, η οποία πιθανότατα να συγκρατούσε ξύλινο υπόστεγο για την προφύλαξη των προσκυνητών.
Στο εσωτερικό του ναού υπάρχουν ακόμη τα βάθρα για τα τρία αγάλματα των θεών που λατρεύονταν εκεί: της Λητούς και των δύο παιδιών της, του Απόλλωνα και της Αρτεμης, ενώ σε δύο από αυτά διασώζεται ακόμη η αρχαϊκή επιγραφή: «ΗΑΛΑΙΕΙΣ ΑΝΕΘΕΣΑΝ».
Τα Ζωστήρια
Μία ακόμη επιγραφή του ιερέα του ναού Πολύστρατου και των συνεργατών του, η οποία βρίσκεται στην τράπεζα μπροστά από το μεσαίο βάθρο, αναφέρεται στην επισκευή που έκαναν στο ιερό, στην κόσμηση των αγαλμάτων αλλά και στην τέλεση των Ζωστηρίων - της ετήσιας εορτής των Αλαιέων, κατά την οποία η Αττική ανανέωνε τα δικαιώματά της επί της ιεράς νήσου της Δήλου με την οποία συνδεόταν μέσω του ιερού του Απόλλωνα Ζωστήρα. Στον ναό υπάρχει ακόμη ένας μαρμάρινος θρόνος πιθανότατα για τον ιερέα. Εξω από την είσοδο μια υψηλή λίθινη λεκάνη ήταν το περιρραντήριο με νερό για τον εξαγνισμό των πιστών, ενώ λίγο μακρύτερα σώζεται και η βάση του μεγάλου βωμού.
Οι επιγραφές υπήρξαν τα σημαντικότερα ευρήματα του ναού καθώς απέδειξαν ποιος ήταν, σύμφωνα με τις γραπτές πηγές. Μία πλάκα εξάλλου επάνω στην οποία σώζονται τα πόδια χήνας, δημιουργεί την ευθεία αναφορά στα μαρμάρινα ομοιώματα αυτού του πτηνού τα οποία έχουν βρεθεί στο Λητώον της Δήλου, καθώς η ασιατική καταγωγή της θεάς Λητούς συνδεόταν με τα έλη και τις λίμνες. Διότι, όπως αναφέρει ο Παυσανίας, στη μυθική εποχή των θεών, όταν αυτοί έλυναν δυναμικά τις μεταξύ τους διαφορές, η Λητώ κυνηγημένη από την οργισμένη Ηρα, γιατί κυοφορούσε τα παιδιά του Δία, σταμάτησε στο ειδυλλιακό αυτό μέρος και νομίζοντας ότι επρόκειτο να γεννήσει, έλυσε τη ζώνη της. Τα υπόλοιπα τα ανέλαβε το ιερατείο των Αιξωνίδων Αλών και η επεκτατική πολιτική της αρχαίας Αθήνας. 
Ιστορία θαμμένη στο χώμα
Οι αρχαίες πηγές, διάσπαρτες μεν αλλά σαφείς, δηλώνουν με κάθε τρόπο την πολυσήμαντη αξία του ιερού του Απόλλωνα Ζωστήρα για την Αθήνα. Δεν είναι καθόλου παράξενο, λοιπόν, που γύρω από τον ναό - έξω από τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Αστήρ Παλάς - είχαν χτιστεί κατά τον 5ο αιώνα π.Χ. δύο κυκλικοί πύργοι - παρατηρητήρια σε σημεία τέτοια ώστε να ελέγχουν τον πλου προς τον Πειραιά. Αλλωστε η κατάληξη της χερσονήσου του Λαιμού στη θάλασσα, με τις λεπτές και απότομες προεξοχές είχε λειτουργήσει σύμφωνα με τον Ηρόδοτο προστατευτικά για την Αθήνα, καθώς μετά τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας και στο σκοτάδι της νύχτας νόμισαν πως ήταν πλοία που τους κυνηγούσαν και έτσι τράπηκαν σε φυγή.
Στην ίδια περιοχή εντοπίστηκε και η Ιερατική Οικία του ναού με ισχυρό πολυγωνικό τοίχο και παρατηρητήριο. Εντύπωση μάλιστα προκαλεί η διαρκής επέκτασή του, η οχύρωσή του και τα πηγάδια του που αποδεικνύουν την ευρωστία του και την ανάγκη περιφρούρησής του. Πλήθος είναι εξάλλου τα ευρήματα, κυρίως από τα πηγάδια, που μαρτυρούν τη σημασία του ιερού καθώς διευκόλυνε την επικοινωνία με τη Δήλο και παρείχε φιλοξενία στους προσκυνητές που πήγαιναν ή έρχονταν από εκεί.
Τόσο οι πύργοι, από τους οποίους έχει ανασκαφεί μόνον ο ένας, όσο και η ιερατική οικία - ανασκάφηκε το 1936 - βρίσκονται σήμερα «θαμμένοι» στο χώμα και ανάμεσα στη χλωρίδα που αναπτύχθηκε αφού εν συνεχεία εγκαταλείφθηκαν. Η περιοχή της Βούλας και της Βουλιαγμένης φαίνεται, κυρίως λόγω της οικοδόμησης, να «ξυπνά» τώρα αρχαιολογικά. Αρκεί η αρχαία Ιστορία να μη θαφτεί με το πρόσχημα της «ανάπτυξης».
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/01/blog-post_22.html

Όποιος το διαβάσει δεν το ξεχνά ποτέ...


Ένα ιστορικό κείμενο που έρχεται από τα βάθη των αιώνων: Παρακαταθήκες του βασιλιά των Σέρβων Στέφανου Νέμανια (13ος αι.) προς το γιό του για την σημασία της γλώσσας στην επιβίωση ενός λαού. Όποιος το διαβάσει δεν το ξεχνά ποτέ!...

Ολοι ξέρουμε την σπουδαιότητα της γλώσσας στην διατήρηση της εθνικής συνείδησης και της ιστορικής συνέχειας ενός έθνους.

Στην σημερινή Ελλάδα εδώ και 40 περίπου χρόνια συντελείται ένα γλωσσικό έγκλημα με στόχο τον αφελληνισμό και την αποξένωση των νέων γενεών από τις ρίζες τους.

Η κατρακύλα άρχισε με την μεταπολίτευση από τον ανεκδιήγητο πρωθυπουργό Ράλλη ο οποίος διά νόμων κατάργησε σημαντικά γραμματικά στοιχεία της ελληνικής γλώσσας όπως το απαρέμφατο...., περισπωμένες, πνεύματα κ.α.!

Κατόπιν ακολούθησε η επίσημη καθιέρωση του μονοτονικού και ο πόλεμος κατά της αρχαίας Ελληνικής γλώσσας.

Σήμερα βρισκόμαστε κάτω από τις παγκοσμιοποιημένες μασωνικές εντολές στους προσκυνημένους, ξενόδουλους και πολύ προσεκτικά επιλεγμένους συνήθως, υπουργούς Παιδείας, οι οποίοι έφθασαν σε ένα ντελίριο εσχάτης προδοσίας να καταργήσουν ακόμα και το ενοχλητικό "Εθνικής Παιδείας" από την επίσημη ονομασία του Υπουργείου σε μια άνευ προηγουμένου διάλυση και εξαφάνιση ουσιαστικά της ελληνικής γλώσσας.

Απόδειξη αποτελεί η καθίζηση πλέον των επιδόσεων του συνόλου των μαθητών στο υποβαθμισμένο μάθημα της Εκθεσης το οποίο έχει μετατραπεί σε ένα ανθελληνικό αποδομητικό μάθημα που λεγεται "Γλώσσα"....

Συνέπεια όλων αυτών είναι η όλο και πιο ευρεία χρήση των λεγόμενων greekglish από τους νέους μας.

Η ελληνική γλώσσα αργοπεθαίνει και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί στην πατρίδα μας όταν οι σημερινοί νέοι γίνουν οι αυριανοί γονείς κι αναλάβουν την τύχη της Ελλαδας.

Οι ευθύνες φυσικά μας βαραίνουν όλους.


Αν και το παράδειγμα που θα σας παραθέσω είναι απλοϊκό εν τούτοις δείχνει ήδη την παρακμή και την καταλυτική επίδραση της ξενομανίας στην σημερινή οικογένεια.

Ολοι έχουμε βρεθεί σε γιορτή γενεθλίων κάποιου μικρού παιδιού....

Και έχουμε γίνει μάρτυρες ενός παράδοξου κοινωνικού φαινομένου. Το γνωστό τραγουδάκι "Να ζήσεις......" έχει στις περισσότερες φορές αντικατασταθεί από το αντίστοιχο αγγλικό "Happy birthday...."!!!! Ενώ σε κάποιες περιπτώσεις απαγγέλονται απο τους παρευρισκομένους και τα δύο.....

Αυτό σημαίνει ότι το γλωσσικό (κι όχι μόνο) έγκλημα έχει ήδη συντελεστεί κι έχει επηρρεάσει μεγάλο μέρος του πληθυσμού.

Φυσικά σε αυτό έχει συντελέσει και η τηλεόραση με τα προδοτικά ξενόδουλα κανάλια.

Οπως και να έχει όμως το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στην εκπαίδευση.

Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες μας να ανοίξουν ένα βιβλίο γραμματικής των παιδιών μας (ειδικά του δημοτικού) και να αρχίσουν να τρίβουν τα μάτια τους....

Υπάρχει μεγάλη προσπάθεια να εξαφανισθούν δίφθογγοι, να καταργηθούν διπλά γράμματα κ.α. ώστε να αλλάξει άρδην η ορθογραφία...

Οι Ελληνες είναι ο μοναδικός λαός στον κόσμο που μπορεί (ακόμα κι αν δεν καταλαβαίνει και πολλά λόγω αγνώστων λέξεων) να διαβάσει όσα έγραφαν οι αρχαίοι του πρόγονοι πριν απο 2500 χρόνια!!!

Κι αυτό δεν είναι αποδεκτό από τους εχθρούς της Ελλάδας....


Πρέπει λοιπόν (κι εκεί έχουν επικεντρωθεί οι προσπάθειες) να χάσουν τα παιδιά μας την ικανότητα να μπορούν να διαβάζουν την αρχαία γλώσσα τους όπου την συναντούν...

Σκεφτείτε πόσο συγκλονιστικό είναι.


Σχεδόν οποιοσδήποτε Ελληνας είναι σε θέση να αντιληφθεί ότι βρίσκεται μπροστά σε μια αρχαιοελληνική στήλη ή επιγραφή ακόμα κι αν την δεί σε αρχαιολογικό χώρο σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη!!!!

Φίλοι μου πρέπει να αντισταθούμε.

Πρέπει να επιβάλλουμε την ορθή χρήση της γλώσσας μας.


Πρέπει να απαιτήσουμε να επανέλθει η σχέση των παιδιών μας με τον πλούτο της αρχαίας ελληνικής γλώσσας μας.

Πρέπει να σταματήσει να διδάσκεται το μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών με τόσο απωθητικό τρόπο στα σχολεία μας...

Η γλώσσα μας είναι η πιο πλούσια στον κόσμο και ένα "όπλο" ευφυίας για τους Ελληνες σύμφωνα με μεγάλους ερευνητές.

Ο κίνδυνος πια είναι πολύ μεγάλος.

Παρακάτω σας παραθέτω ένα σπουδαίο κείμενο του Σέρβου Βασιλιά Στεφάνου Νεμάνια προς τον γιο του στο οποίο περιγράφει την σπουδαιότητα της διατήρησης της εθνικής γλώσσας αναλοίωτης.

Θα δείτε στοιχεία που έχουν απόλυτη σχέση με την σημερινή ελληνική πραγματικότητα.

Ενα κείμενο λοιπόν ιστορικό αλλά και συνάμα διδακτικό.

Πρόσεξε, αγαπητό μου τέκνο, τη γλώσσα όπως την πατρίδα σου. Μια λέξη μπορεί να χαθεί, όπως μια πόλη, όπως η χώρα, όπως η ψυχή. Τι γίνεται όμως όταν ο λαός χάνει τη γλώσσα, τη χώρα, την ψυχή του;

Μην πιάνεις ξένη λέξη στο στόμα σου. Αν πιάσεις ξένη λέξη στο στόμα σου, να ξέρεις ότι δεν την κατέκτησες, αλλά ότι αποξενώθηκες από τον εαυτό σου. Καλύτερα είναι για σένα να χάσεις τη μεγαλύτερη και την ισχυρότερη πόλη της χώρας σου, παρά την πιο μικρή και την πιο άγνωστη λέξη της γλώσσας σου.

Οι χώρες και τα κράτη δεν κατακτιώνται μόνο με τα σπαθιά, αλλά και με τις γλώσσες. Να ξέρεις ότι ο εχθρός σ’ έχει τόσο περισσότερο κυριεύσει και κατακτήσει, όσο σου έχει σβήσει τις λέξεις και τις έχει εξαφανίσει.

Ένας λαός που έχει χάσει τις λέξεις του παύει να είναι λαός.

Υπάρχει, τέκνο μου, μια αρρώστια που ενσκήπτει στη γλώσσα, όπως μια επιδημία στο σώμα. Θυμάμαι τέτοιες επιδημίες και εφιάλτες της γλώσσας. Αυτό συμβαίνει συχνότατα στα χείλη του λαού, στις επαφές ενός λαού μ’ έναν άλλον, εκεί όπου η γλώσσα ενός λαού σβήνει εξ αιτίας της γλώσσας ενός άλλου λαού.

Δύο λαοί, αγαπημένε μου, μπορούν να υπάρχουν και να ζουν εν ειρήνη. Δύο γλώσσες όμως δεν μπορούν ποτέ να ειρηνεύσουν. Δύο λαοί μπορούν να ζήσουν με τη μεγαλύτερη ειρήνη και αγάπη, αλλά οι γλώσσες τους μόνο να μάχονται μεταξύ τους μπορούν.

Όποτε δύο γλώσσες συναντιώνται και αναμειγνύονται, είναι σαν δυο στρατοί σε μάχη ζωής και θανάτου. Όσο σ’ αυτήν τη μάχη ακούγεται και η μία και η άλλη γλώσσα, η μάχη είναι ισόπαλη. Όταν αρχίζει όλο και περισσότερο και όλο πιο δυνατά ν’ ακούγεται μία από τις δύο, αυτή θα υπερισχύσει. Τελικά ακούγεται μονο μία. Η μάχη έχει ολoκληρωθεί. Έχει εξαφανιστεί μια γλώσσα, έχει εξαφανιστεί ένας λαός.

Μάθε, παιδί μου, ότι αυτή η μάχη ανάμεσα στις γλώσσες δεν διαρκεί μία μέρα ή δύο, όπως η μάχη ανάμεσα στους στρατούς, ούτε μία ή δύο χρονιές, όπως ο πόλεμος ανάμεσα στους λαούς, αλλά έναν αιώνα ή δύο, και ότι για τη γλώσσα είναι το ίδιο ένα μικρό μέτρο χρόνου, όπως για τον άνθρωπο μία ή δύο στιγμές. Γι’ αυτό, τέκνο μου, είναι καλύτερα να χάσεις όλες τις μάχες και τους πολέμους, παρά να χάσεις τη γλώσσα σου. Μετά από μια χαμένη γλώσσα δεν υπάρχει λαός.

Ο άνθρωπος μαθαίνει τη γλώσσα του σε μια χρονιά. Δεν την ξεχνάει όσο είναι ζωντανός. Ο λαός δεν την ξεχνάει όσο υπάρχει. Την ξένη γλώσσα ο άνθρωπος τη μαθαίνει επίσης σε μια χρονιά. Τόσο του επιτρέπεται ν’ απαρνηθεί τη γλώσσα του και ν’ αρπάξει την ξένη. Αγαπητό μου τέκνο, αυτό είναι τούτη η επιδημία και η καταστροφή της γλώσσας, όταν ένας-ένας οι άνθρωποι αρχίζουν ν’ απαρνούνται τη γλώσσα τους και ν’ αρπάζουν την ξένη, είτε τους είναι για καλύτερο, είτε εφιάλτης.

Κι εγώ, τέκνο μου, μεταχειρίστηκα στις εκστρατείες μου τη γλώσσα σαν το πιο επικίνδυνο όπλο. Κι εγώ άφησα επιδημίες κι εφιάλτες στις γλώσσες τους μπροστά από [; λέξη δυσανάγνωστη στο χειρόγραφο] μου. Κατά τις πολιορκίες και πολύ μετά έστειλα τσομπάνηδες, χωριάτες, τεχνίτες και νομάδες να πλημμυρίσουν τις πόλεις και τα χωριά τους σαν υπηρέτες, δούλοι, έμποροι, ληστές, πόρνοι και πόρνες. Οι πολέμαρχοί μου και οι [; λέξη δυσανάγνωστη στο χειρόγραφο] έφτασαν στο μισό της κατακτημένης χώρας και των πόλεων. Περισσότερο κατέκτησα τα βασίλεια με τη γλώσσα παρά με το ξίφος.

Πρόσεξε, τέκνο μου, τους αλλόγλωσσους. Έρχονται απαρατήρητοι, δεν ξέρεις πότε και πώς. Σου υποκλίνονται και σου κρύβονται σε κάθε βήμα. Κι επειδή δεν ξέρουν τη γλώσσα σου, σε κολακεύουν και σε καλοπιάνουν, όπως το κάνουν τα σκυλιά.

Ποτέ μ’ αυτούς δεν ξέρεις τι σκέφτονται, ούτε μπορείς να ξέρεις, διότι συνήθως σιωπούν. Αυτοί είναι που έρχονται πρώτοι να ανιχνεύσουν πώς είναι η κατάσταση και προδίδουν στους άλλους, και να τους μπροστά σου να έρπουν μέσ’ στη νύχτα σε αδιάσπαστες σειρές, σα μυρμήγκια όταν βρίσκουν τροφή. Μια μέρα ξημερώνεις περικυκλωμένος από ένα σωρό αλλόγλωσσους απ’ όλες τις πλευρές.

Γίνονται όλο πιο θορυβώδεις κι εκκωφαντικοί. Τώρα δεν παρακαλούν πια, ούτε ζητιανεύουν, αλλά απαιτούν και αρπάζουν. Κι εσύ μένεις στη δική σου χώρα, που είναι όμως πια ξένη. Δεν έχεις άλλη λύση από τους να τους διώξεις ή να φύγεις, ό,τι σου φαίνεται πιο εφικτό.

Σε μια χώρα που την κατακτούν έτσι οι αλλόγλωσσοι, δεν πρέπει να στείλει κανείς στρατό. Ο στρατός τους φτάνει εκεί να πάρει ό,τι κατέκτησε ήδη η γλώσσα.

Η γλώσσα είναι, τέκνο μου, ισχυρότερη από οποιαδήποτε έπαλξη. Όταν οι εχθροί σού γκρεμίζουν όλες τις επάλξεις και τα κάστρα, εσύ μην απελπίζεσαι, αλλά κοίτα και άκου τι γίνεται με τη γλώσσα. Αν η γλώσσα έχει παραμείνει ανέπαφη, μη φοβάσαι. Στείλε κατασκόπους και εμπόρους να πάνε βαθειά μέσ’ στα χωριά και τις πόλεις και ν’ ακούνε.

Εκεί όπου αντηχεί η λέξη μας, εκεί όπου ακόμη ο λόγος και όπου ακόμη, σαν παλιό χρυσό νόμισμα, κυκλοφορεί η λέξη μας, μάθε, τέκνο μου, ανεπιφύλακτα ότι αυτό είναι ακόμη το κράτος μας, όποια και να ’ναι η κυβέρνησή του. Οι τσάροι αλλάζουν, τα κράτη καταρρέουν, αλλά η γλώσσα και ο λαός είναι αυτά που σου μένουν, κι έτσι το κατακτημένο μέρος της χώρας και του λαού αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει πάλι στη γλωσσική του κοιτίδα και στον λαό των προγόνων του.

Να θυμάσαι, τέκνο μου, ότι κάθε κατάκτηση και απώλεια δεν είναι τόσο επικίνδυνη για τον λαό, όσο είναι επικίνδυνη για τη γενιά. Αυτές μπορούν να βλάψουν μόνο μια γενιά, αλλά όχι ένα λαό. Ο λαός αντέχει περισσότερο στον χρόνο, τέκνο μου, από τη γενιά και από κάθε κράτος. Αργά ή γρήγορα ο λαός θα ενωθεί, όπως το νερό, μόλις το χωρίζουν τα φράγματα που το διασπούν.

Και η γλώσσα, τέκνο μου, η γλώσσα είναι τούτο το νερό, πάντοτε ίδιο και από τις δυο πλευρές του φράγματος, που -σα γαλήνια και ισχυρή δύναμη που διαβρώνει τα φράγματα- θα ενώσει πάλι τον λαό σε μια πατριά και ένα κράτος.

ΠΗΓΗ

http://www.pronews.gr

Σάλος στις ΗΠΑ από τις δηλώσεις Χίλαρι Κλίντον για την ύπαρξη εξωγήινων στη Γη και την επικείμενη αποκάλυψή τους! (vid)


ΕΜΜΕΣΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ

του Γιάννη Πετρίδη
Και ξαφνικά οι εξωγήινοι μπήκαν στην προεκλογική ατζέντα των ΗΠΑ για τον προεδρικό θώκο: Με μία δήλωση (διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα του pronews.gr εδώ) που έχει προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ, η υποψήφια και φαβορί για το χρίσμα των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς ότι οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ κρύβουν στοιχεία για την ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών και της παρουσίας τους στον πλανήτη μας, δεν απέκλεισε, μάλιστα να έχουν ήδη επισκεφθεί τη Γη.

Υποσχέθηκε, δε, να δώσει όλα τα άκρως απόρρητα στοιχεία για την ύπαρξη εξωγήινων στη Γη, αν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ!

Η δήλωση προκάλεσε σάλο στις ΗΠΑ και όχι μόνο: Ολοι αναρωτιούνται, γιατί προέβη σε τέτοια δήλωση η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και μάλιστα συνέδεσε τη εκλογή της με τις αποκαλύψεις ύπαρξης εξωγήινης ζωής οι οποίοι μάλιστα έχουν επισκεφθεί τον πλανήτη μας.

Η 68χρονη Κλίντον, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας της στο New Hampshire ερωτήθηκε από δημοσιογράφο σχετικά με την ύπαρξη των UFO, με την ίδια να απαντά πως «Πρόκειται να φτάσει στην πηγή της αλήθειας και να δημοσιοποιήσει όλα τα σχετικά στοιχεία».

Η Κλίντον, η οποία θα είναι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, αν εκλεγεί τον ερχόμενο Νοέμβριο, ανακοίνωσε πως σχεδιάζει να στείλει μια ειδική ομάδα ερευνών στην Περιοχή 51, μια άκρως απόρρητη στρατιωτική βάση στην περιοχή της Νεβάδα, η οποία βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Ρόσγουελ στο Νέο Μεξικό, όπου υποτίθεται το 1947 κατέπεσε ένα εξωγήινο διαστημικό όχημα και η τεχνολογία των υποσυστημάτων του αντιγράφηκε και προκάλεσε την τεχνολογική έκρηξη των επόμενων δεκαετιών.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο John Podesta, υπεύθυνος της προεκλογικής εκστρατείας της Κλίντον, έκανε έκκληση να δημοσιευτούν όλα τα αρχεία που αφορούν την ύπαρξη εξωγήινων στη Γηστο κοινό. Όπως χαρακτηριστικά, είχε σχολιάσει τότε: «Οι Αμερικανοί πολίτες μπορούν να αντέξουν την αλήθεια».
Μάλιστα πριν ένα χρόνο είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter πως «η μεγαλύτερη του τύψη για την περασμένη χρονιά ήταν πως δεν εξασφάλισε την δημοσίευση των εν λόγω αρχείων πριν αποσυρθεί».

Ο Podesta δεν είναι κανένας τυχαίος, ούτε αλλοπαρμένος: Ηταν διευθυντής προσωπικού του Μπιλ Κλίντον, κατά τη θητεία του ως Πρόεδρος των ΗΠΑ, ενώ είναι και σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα.
Παράλληλα, ο σύζυγος της Χίλαρι, Μπιλ Κλίντον, σε περσινή συνέντευξή του σχολίασε πως δεν θα του έκανε εντύπωση μια ενδεχόμενη επίσκεψη από εξωγήινους.

Το ερώτημα είναι, γιατί έγινε τώρα αυτή η δήλωση και πώς είναι δυνατόν να αποτελεί προεκλογική εξαγγελία από τον Χ.Κλίντον; Είναι γεγονός ότι κάποιο καιρό υπήρξε μια άλλη ανάλογη, αλλά εξίσου εντυπωσιακή δήλωση από το Βατικανό.

Ενώ μέχρι τότε η Καθολική Εκκλησία αναγνώριζε την μοναδικότητα του ανθρώπινου είδους ως έλλογη ύπαρξη στο σύμπαν, η αναθεώρηση ήρθε με έναν πολύ χαρακτηριστικό τρόπο από τον διευθυντή του Αστεροσκοπείοτ του Βατικανό: «Και να υπάρχουν εξωγήινοι και αυτοί παιδιά του Θεού είναι»...
Και δεν ήταν ο μόνος που μμ΄σα στο τελευταίο εξάμηνο προχώρησε σε τέτοιες αναθεωρήσεις:

Σε ομιλία του στο πανεπιστήμιο του Κάλγκαρι ο Πολ Χέλιερ, πρώην υπουργός Αμυνας του Καναδά τη δεκαετία του '60, καλώντας τις κυβερνήσεις να αποκαλύψουν όσα κρύβουν στα απόρρητα αρχεία τους μίλησε για «έως και 80 διαφορετικά είδη εξωγήινων που κυκλοφορούν ανάμεσά μας».

«Πολλά μίντια δεν αγγίζουν τα έγγραφα που υπάρχουν. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με την ελπίδα ότι κάποια μέρα τα αποδεικτικά στοιχεία που έχουμε θα φτάσουν να αποτελούν μια κρίσιμη μάζα» δήλωσε ο 91χρονος, που αποτελεί τον πρώτο υψηλά ιστάμενο πολιτικό που μιλάει ανοιχτά για εξωγήινους εδώ και χρόνια. «Τότε ο κόσμος θα πει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο "κύριε πρόεδρε ή κύριε πρωθυπουργέ, θέλουμε την αλήθεια και τη θέλουμε τώρα, επειδή επηρεάζει τη ζωή μας» προσέθεσε.

Πώς βλέπουν το ανθρώπινο είδος
Ο Χέλιερ υποστηρίζει ότι «οι εξωγήινοι επισκέπτονται τον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια και δεν εντυπωσιάζονται πλέον με τον τρόπο που ζούμε», δηλαδή τον παράλογο τρόπο με τον οποίο γίνεται η διαχείριση του πλούτου.
«Περνάμε πολύ χρόνο να πολεμάμε μεταξύ μας, ξοδεύουμε πάρα πολλά χρήματα σε εξοπλισμούς και όχι αρκετά στο να δίνουμε τροφή στους φτωχούς και να φροντίζουμε τους αστέγους και τους αρρώστους» σχολίασε. Ο Χέλιερ συμμετείχε σε ένα πάνελ ειδικών, με τίτλο «DisclosureMontreal», που αναλύει «το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του εμπάργκο αλήθειας στο θέμα της παρουσίας εξωγήινης ζωής».

Το επίπεδο της τεχνολογίας τους
Ο υπουργός Αμυνας του Καναδά κατά το διάστημα 1963 έως 1967 έθεσε πρώτη φορά το ζήτημα της παρουσίας εξωγήινων στη Γη το 2005, ενώ πέρυσι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ρωσικό κανάλι RT είπε ξεκάθαρα, προκαλώντας πολλές συζητήσεις, ότι οι εξωγήινοι περπατούν ανάμεσά μας!
Ο Χέλιερ, που φαίνεται να αντιμετωπίζει τους εξωγήινους ως άκακους παρατηρητές, επαναλαμβάνει σε κάθε ευκαιρία ότι αυτοί αρνούνται να μας παραχωρήσουν την προηγμένη τεχνολογία τους μέχρι να μάθουμε να μη μολύνουμε και να μην πολεμάμε. Πάντως, διευκρινίζει ότι υπάρχουν και κάποια είδη τα οποία καλό θα είναι να προσέχουμε.

«Εχουμε μεγάλη ιστορία καταγραφής εξωγήινων διαστημικών οχημάτων και βέβαια έχει παρατηρηθεί πολύ μεγαλύτερη δραστηριότητα τις τελευταίες δεκαετίες, από τότε δηλαδή που ανακαλύψαμε την ατομική βόμβα» δήλωσε στη ρωσική τηλεόραση.

Ο Πολ Χέλιερ παραδέχεται ότι η μόνη επαφή που είχε με εξωγήινους ήταν ότι είδε μαζί με τη σύζυγό του ένα ιπτάμενο όχημα στον ουρανό του Καναδά ενώ βρίσκονταν στο εξοχικό τους κοντά στο Τορόντο.
Υποστήριξε ότι το ίδιο αγνώστου ταυτότητας φωτεινό ιπτάμενο αντικείμενο εμφανίστηκε δύο συνεχόμενες μέρες -για πάνω από 20 λεπτά- προτού εξαφανιστεί με απίστευτα μεγάλη ταχύτητα. Οι λεπτομέρειες τις οποίες φαίνεται να γνωρίζει για τους επισκέπτες του πλανήτη μας αποδίδονται σε πληροφορίες που έχει αντλήσει από τους μηχανισμούς που κρατούν απόρρητα τα στοιχεία για τους εξωγήινους.

Βασισμένος σε αυτές, υποστηρίζει ότι μπορεί να υπάρχουν έως και 80 διαφορετικά είδη, κάποια από τα οποία «μοιάζουν σαν εμάς και μπορεί να περπατήσουν στον δρόμο χωρίς να καταλάβεις ότι δίπλα σου πέρασε κάτι τέτοιο».

Προσέθεσε δε, ότι πιστεύει πως οι εξωγήινοι είναι υπεύθυνοι για ένα μικρό κομμάτι της σύγχρονης τεχνολογίας μας, όπως είναι τα μικροτσίπ, οι λάμπες LED και το αντιβαλλιστικό υλικό Kevlar.
Ο Χέλιερ είχε αναφερθεί στο γεγονός ότι οι κυβερνήσεις ξέρουν, αλλά δεν μιλούν για τους εξωγήινους, υποστηρίζοντας ανοιχτά ότι μερικοί εξωγήινοι και συγκεκριμένα οι Tall Whites (Ψηλοί Λευκοί) ήδη συνεργάζονται με τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις στη Νεβάδα.

Ο Ρ.Ρίγκαν και η βοήθεια που ζήτησε από τον Μ.Γκορμπατσόφ
Ακόμη και ο Ρόναλντ Ρίγκαν, που υπήρξε πρόεδρος των ΗΠΑ από το 1981 έως το 1989, είχε εμμονή με τους εξωγήινους, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα ώστε να ζητήσει βοήθεια από το Κρεμλίνο, σύμφωνα με το βιβλίο του Ντέιβιντ Κλαρκ «How UFOs conquered the world». Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος και πρώην ηθοποιός φέρεται ότι ζήτησε από τον Μιχαήλ Γκορμπατσόφ κατά τη διάρκεια Συνόδου Κορυφής για την ειρήνη στη Γενεύη τη βοήθειά του σε περίπτωση εισβολής εξωγήινης ζωής στον πλανήτη.

Για τη συχνή επικοινωνία των ΗΠΑ με τους εξωγήινους δεν έχει μιλήσει μόνο ο Χέλιερ. Πρόσφατα, υψηλόβαθμος βετεράνος του Βιετνάμ προστέθηκε στη μακρά λίστα των αξιωματικών του αμερικανικού στρατού και της ΝΑSΑ, που έχουν μιλήσει για εξωγήινη δραστηριότητα στον πλανήτη μας.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι είχε δει πολλές φορές εξωγήινα διαστημικά οχήματα κατά τη διάρκεια της θητείας του και ότι κάποιες φορές διαστημικά εξωγήινα οχήματα και αεροσκάφη του αμερικανικού στρατού έχουν εμπλακεί σε αερομαχίες!
Ο Τζορτζ Φάιλερ υπηρέτησε στη μυστική υπηρεσία της αμερικανικής Αεροπορίας, που είχε ως αποστολή να καταγράφει εμφανίσεις και πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητα των διαστημικών ιπτάμενων οχημάτων τις δεκαετίες του '60 και του '70 και ότι από τότε έως σήμερα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα είναι πανταχού παρόντα σε μεγάλες επιχειρήσεις των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.

Τελικά μήπως υπάρχουν εξωγήινοι, ήρθε ή ώρα να αποκαλυφθεί η ύπαρξή τους και κάποιοι μας προετοιμάζουν για την εξέλιξη αυτή; Δύσκολα μπορεί να υπάρξει άλλη εξήγηση στις σημερινές δηλώσεις της Χ.Κλίντον και του εκπροσώπου της. Εκτός και αν το επόμενο βήμα είναι να ... αποκαλύψουν ότι ο Ν.Τράμπ (υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών και φαβορί να αντμετωπίσει την Χ.Κλίντον στον αγώνα για την προεδρία) είναι εξωγήινος λόγω περίεργης κόμης...





Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters