Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ και η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΤΕ! (video)

Το είχε πει ο Μιχάλης Καλογεράκης, την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε, και το έκανε! Ο λόγος για την κατασκευή μιας μπαταρίας της οποίας ο χρόνος ζωής θα υπερέβαινε κατά πολύ τα όρια ζωής του κατασκευαστή της! Στο βίντεο που ακολουθεί θα τον ακούσετε να αναλύει τα πλεονεκτήματα της μπαταρίας μολύβδου οξέος, την κατασκευή της οποίας ολοκλήρωσε προσφάτως.

"Δεν ανακάλυψα εγώ τον τροχό", λέει ο Καλογεράκης, και συνεχίζει. "Αυτός ο τύπος μπαταρίας είναι γνωστός από τον 18ο αιώνα. Η παραγωγή της όμως είναι ασύμφορη για τις εταιρείες που κατασκευάζουν μπαταρίες αφού, λόγω της μεγάλης διάρκειας ζωής που έχει, δεν θα ανανέωναν τις πωλήσεις τους! Μειονέκτημά της είναι το μεγάλο βάρος της σε σχέση με την χωρητικότητά της. Σχέση όμως που μπορεί να βελτιωθεί αν χρησιμοποιήσουμε πιο λεπτές πλάκες μολύβδου στον αρνητικό πόλο, ο οποίος άλλωστε δεν φθείρεται όπως ο θετικός. Το βάρος όμως δεν μας ενοχλεί στην περίπτωση που η μπαταρία αυτή τοποθετηθεί σε σπίτι που παίρνει ενέργεια από τον ήλιο.

Για να καταλάβεις, το βάρος του δίβολτου στοιχείου που βλέπεις μπροστά σου είναι 75 περίπου κιλά. Συνεπώς, το βάρος έξι τέτοιων στοιχείων, προκειμένου να έχουμε μια δωδεκάβολτη μπαταρία οξέος μολύβδου, θα είναι περίπου 500 κιλά! Δεν μπορούμε λοιπόν να την χρησιμοποιήσουμε στα αυτοκίνητα, επί παραδείγματι, αλλά μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε στα σπίτια, σε συνδυασμό με τα φωτοβολταϊκά. Οι μπαταρίες του εμπορίου έχουν καλή σχέση βάρους/χωρητικότητας, αλλά μόνο αυτό. Όλα τα άλλα είναι μειονεκτήματα!

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της μπαταρίας οξέος μολύβδου που κατασκεύασα είναι ότι δεν έχει πρόβλημα με όποια τάση και αν την φορτίσεις. Δεν παθαίνει ποτέ ζημιά, γιατί οι πλάκες της δεν είναι σε μορφή σκόνης, που πρεσσάρεται σε ένα μολύβδινο πλέγμα (όπως είναι οι μπαταρίες του εμπορίου), αλλά είναι χυτές, από συμπαγές μολύβι. Απλώς, όταν είναι πολύ υψηλή η τάση, αυτή λειτουργεί σαν αντιδραστήρας διάσπασης του νερού σε υδρογόνο και οξυγόνο. Όπως μάθαμε λοιπόν στο σχολείο, από τον θετικό πόλο παράγεται οξυγόνο με αποτέλεσμα να οξειδώνεται το μέταλλο. Αυτομάτως, όλες οι πλάκες μολύβδου που είναι συνδεδεμένες με τον θετικό πόλο μεταστοιχειώνονται σε οξείδιο του μολύβδου. Στον αντίποδα, όλες οι πλάκες μολύβδου που είναι συνδεδεμένες στον αρνητικό πόλο, επειδή παράγεται υδρογόνο, ανάγονται σε θειϊκό μόλυβδο.


Η τάση που δίνουμε σ' αυτό το δίβολτο στοιχείο οξέος μολύβδου που βλέπεις μπροστά σου, όπως δείχνει και το όργανο, είναι 2,740 volt. Κάτι που είναι αδιανόητο για τις μπαταρίες του εμπορίου. Αν υπερφορτώσεις μια δίβολτη μπαταρία του εμπορίου με αυτή την τάση, την έχασες!


Η διάρκεια ζωής μιας τέτοιας μπαταρίας οξέος μολύβδου εξαρτάται από το πάχος των στοιχείων. Υπολογίζω ότι αν κατασκευάσουμε μια τέτοια μπαταρία με συμπαγείς πλάκες μολύβδου πάχους 1 εκατοστού, η διάρκεια ζωής της θα υπερβεί τα 130 χρόνια!".


Περισσότερες ενδιαφέρουσες όμως πληροφορίες θα πάρετε από τα χείλη του ίδιου του Μιχάλη Καλογεράκη στο βίντεο που ακολουθεί, ενώ οδηγίες για την κατασκευή της θα βρείτε, μεταξύ άλλων, στο νέο βιβλίο του, που θα κυκλοφορήσει το 2016, με τίτλο "πώς θα κάνετε το σπίτι σας ενεργειακό".

Ευχαριστώ την εταιρεία "ΑΝΕΚ LINES".




Επιμέλεια - Βίντεο : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

- See more at: http://www.diadrastika.com/2016/01/mixalis-kalogerakis-bataria-pou-den-xalaei.html#sthash.v4AWClrM.dpuf

Μάνος Δανέζης: Η σκέψη δημιουργεί ύλη (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής  
Για μερικά πράγματα δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς. Κάποια πράγματα είναι τόσο σημαντικά και τόσο σπουδαία που πρέπει και είναι αναγκαίο και απαραίτητο να μεταλαμπαδευτούν και να διαδοθούν όσο γίνεται περισσότερο. 

Πολλοί νομίζουν ότι δεν εύκολο να κατανοηθούν όλα και ότι χρειάζονται τεράστιες γνώσεις για να μπορέσει να γίνει αυτό. 

Ωστόσο, ο αστροφυσικός Μάνος Δανέζης, είναι ο χαρισματικός άνθρωπος που μπορεί να μιλήσει για συμπαντικές αλήθειες και πραγματικότητες με έναν τρόπο απλό και καθημερινό που αγγίζει τον ακροατή. Έτσι, είναι οι διαλέξεις του είναι πάντα ενδιαφέρουσες και ιδιαίτερα παραγωγικές. 

Πραγματικά αξίζει τον κόπο να παρακολουθήσετε μία παλαιότερη ομιλία του στον σύλλογο "ΠΑΛΑΙΧΘΩΝ" με θέμα: "Η σκέψη δημιουργεί ύλη". 

diadrastika.com

- See more at: http://www.diadrastika.com/2016/01/manos-danezis-skepsi-dimiourgei-yli-video.html#sthash.3MPtJyNO.dpuf

ΜΑΣΟΝΟΙ στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο. ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ…ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!!

Έτσι εξηγούνται τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΙΣΧΗ που γράφουν τα βιβλία Γυμνασίου – Λυκείου!!


Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο!…Ομιλία του δάσκαλου Νατσιού Δημητρίου που αποκαλύπτει ότι τα 5 από τα 9 μέλη του παιδαγωγικού ινστιτούτου είναι μασόνοι.Έτσι εξηγούνται τα αίσχη που γράφουν πλέον στα βιβλία γυμνασίου και λυκείου, όπως σημειώνει ο χρήστης balanthsberoia, που ανέβασε πριν λίγες μέρες το αποκαλυπτικό βίντεο στο youtube:



http://www.makeleio.gr/?p=518951 

1Ο ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ !

 
 
 
 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ!

 
 
 
 

Στο Ισραήλ «κατεπειγόντως» ο Α/ΓΕΑ …Τι στο καλό ετοιμάζουν;

F-16I-in-Greece

Ισραηλινά F-16 στην Ανδραβίδα …Τότε που πέταξαν μέχρι το Καστελόριζο

Από την Κυριακή 10 έως και την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στο Κράτος του Ισραήλ, κατόπιν πρόσκλησης που του απηύθυνε ο ομόλογός του, Αντιπτέραρχος (Ι) Amir Eshel.

Με μια λιτή ανακοίνωση το ΓΕΑ ανακοινώνει την επίσκεψη του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου της Πολεμικής Αεροπορίας Αντιπτεράρχου (Ι) Χρήστου Βαίτση στο Ισραήλ , αποδεχόμενος πρόσκληση του Ισραηλινού Αρχηγού Αντιπτέραρχος (Ι) Amir Eshel.

Ειδικά όμως στο Ισραήλ οι επισκέψεις χωρίς λόγο δεν γίνονται και δεν συνηθίζεται σε μια Χώρα όπου είναι καθημερινά σε πόλεμο ,ούτε έχουν χρόνο οι Αρχηγοί της Πολεμικής Αεροπορίας για καφέ και βουτήματα …Σίγουρα η ατζέντα είναι κρυφή και φανερή ,αλλά εμείς να επισημάνουμε ότι όταν ο γίνεται συνάντηση Αρχηγών έχουμε πάντα κοινή Άσκηση !

Αν όμως συνδυάσουμε και την επίσκεψη του Yποστρατήγου ε.α Amos Gilad ,μυστικοσύμβουλου του Νετανιάχου σε Καμμένος και Αρχηγό του ΓΕΕΘΑ ,αλλά και την επίσκεψη του στο Πεδίο Βολής της Κρήτης (NAMFI), μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι η Επίσκεψη του Έλληνα Αρχηγού του ΓΕΑ στο Ισραήλ !




Την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015 επισκέφθηκε το Πεδίο Βολής Κρήτης Ισραηλινή Αντιπροσωπεία τεσσάρων ατόμων, με επικεφαλής τον director PM & PB of Israel, Υπτγο(ε.α.) Amos Gilad,

Να θυμίσουμε την κοινή πτήση που είχαν στο Καστελόριζο οι δύο Αρχηγοί τον Απρίλιο του 2015 κατά την Άσκηση στη κοινή ΕλληνοΙσραηλινή Άσκηση Ηνίοχος 2015 ; Στο πλαίσιο της άσκησης, οι αρχηγοί της Ελληνικής Π.Α., Αντιπτέραρχος Χρήστος Βαΐτσης και των Ισραηλινών Αεροπορικών Δυνάμεων, Αντιπτέραρχος Amir Eshel, συμμετέχοντας σε μεικτό σχηματισμό περίπου 10 αεροσκαφών, πέταξαν πάνω από το Καστελλόριζο.

…Πάντως αμέσως μετά από κάθε συνάντηση έχουμε και Άσκηση ,τώρα να θα έχουμε και βολές στη Θάλασσα και στην Ξηρά ; θα μάθουμε ΄λίαν συντόμως !

veteranos.gr

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2016/01/2670881.html#ixzz3wlwAweJN

Η Ατζέντα 21 και η σατανική ελίτ μας τρώει στην κυριολεξία!

baby meat
H Aτζέντα 21 επιθυμεί την εξαφάνιση του ανθρώπινου είδους και δεν το κρύβει. Ακόμα και εκπομπές μαγειρικής ανθρώπινου κρέατος και μάλιστα βρεφών διαφημίζουν οι κανίβαλοι ως μόδα και delicatessen της Ελίτ.
Άλλη μια ανώμαλη τάση που διαφημίζεται ως εκλεπτυσμένο γούστο...
πλασάρεται στους ανθρώπους, που πρέπει να ενοχοποιηθούν που υπάρχουν και μολύνουν τον κόσμο με τα πολλά παιδιά.
Με τις διαφημίσεις τους κατηγορούν τους ανθρώπους που υπάρχουν μέσα στη φύση και πρέπει να αφήσουν χώρο να "επουλωθεί", χωρίς να υπάρχουν μέσα σε αυτή, όπως δείξαμε σε προηγούμενο βίντεο:




 Αφού με τις εκτρώσεις δεν γίνεται και πολύ καλή δουλειά, τώρα τα μαγειρεύουν κιόλας τα μωρά!
Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

 




http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/01/21.html

Γέμισε η Ευρώπη από λιποτάκτες και δειλούς που παριστάνουν τους πρόσφυγες!

Γέμισε η Ευρώπη από λιποτάκτες και δειλούς που παριστάνουν τους πρόσφυγες!

Στην Ελλάδα και στην Ευρώπη θεωρούμε πρόσφυγα όποιον προέρχεται από τηΣυρία και το Ιράκ, τις δύο χώρες όπου κυρίως μαίνεται ο ιερός πόλεμος (τζιχάντ).
Θεωρούμε πρόσφυγες τους πάντες, είτε είναι άνθρωποι ηλικιωμένοι, γυναίκες και παιδιά, αυτούς που αποκαλούμε διαχρονικά στην ιστορία άμαχο πληθυσμό, είτε πρόκειται για νέους άνδρες στην ακμή της ηλικίας τους.
Δεν είναι μυστικό ότι εκατοντάδες χιλιάδες νέοι Σύροι και Ιρακινοί εγκατέλειψαν τις πατρίδες τους για να αποφύγουν να πολεμήσουν είτε με την κυβέρνηση, είτε με τους τζιχαντιστές.

Κάποιοι από αυτούς ήταν ήδη στρατιώτες, το έσκασαν από τον στρατό και είναι λιποτάκτες.
Κάποιοι άλλοι ήταν να στρατευθούν και διέφυγαν πριν τους εντοπίσει η στρατολογία. Αυτούς τους λέμε ανυπότακτους.
Ότι εκατοντάδες χιλιάδες νεαροί Σύροι λιποτάκτησαν ή το έβαλαν στα πόδια αντί να υπερασπιστούν την πατρίδα τους και τα σπίτια τους αποτελεί μια πραγματικότητα.
Όποιος στη Δύση τολμήσει να θίξει αυτή την πραγματικότητα, ότι δηλαδή ένα μεγάλο μέρος των προσφύγων είναι λιποτάκτες και ανυπότακτοι, τον χαρακτηρίζουν αμέσως ως «ακροδεξιό», ωστόσο, το ίδιο ακριβώς λένε και οι αριστεροί Κούρδοι αντάρτες στη Συρία. Υπογραμμίζουμε: Οι αριστεροί σοσιαλιστές Κούρδοι αντάρτες.
Πώς το λένε; Τόσο απλά: «16000 Kurdish WOMEN stayed behind to fight ISIS, While millions of fighting age Syrian/Iraqi men fled to EU».
Μετάφραση: «16.000 Κούρδισσες έμειναν πίσω να πολεμήσουν το Ισλαμικό Κράτος, ενώ εκατομμύρια σε μάχιμη ηλικία Σύροι και Ιρακινοί άνδρες έφυγαν στην Ευρώπη».
Αυτούς λοιπόν τους «δυστυχισμένους» (και… μπάκουρους) νεαρούς πρόσφυγες, που τόσο στεναχωριούνται που τους βλέπουν να ταλαιπωρούνται οι «αλληλέγγυοι» και οι «φιλάνθρωποι» των ΜΚΟ (και των διαφόρων αριστερίστικων περιθωριακών οργανώσεων), οι Κούρδοι αριστεροί αλλά και η κοινή γνώμη της Συρίας τους θεωρούν δειλούς και λιποτάκτες.
Γιατί τι άλλο μπορούν να είναι εκτός από δειλοί και λιποτάκτες, όταν η πατρίδα τους καταστρέφεται, αντί να κάτσουν να την υπερασπιστούν να το βάζουν στα πόδια; Είναι αυτοί δυστυχισμένοι και ανήμποροι πρόσφυγες;
Ανήμποροι πρόσφυγες είναι ο άμαχος πληθυσμός. Όποιος πετά το όπλο και τρέχει είναι δειλός και λιποτάκτης. Έτσι χαρακτηριζόταν πάντοτε στην ιστορία, έτσι ισχύσει ακόμα και σήμερα να λέγεται.
Και οι Κούρδοι, που έχουν ποτίσει με αίμα τη γη της Συρίας, βάζουν το ζήτημα σκληρά. Ότι δηλαδή 16.000 γυναίκες Κούρδισσες (που κανονικά θεωρούνται άμαχος πληθυσμός), έπιασαν τα όπλα ενώ τα… παλικάρια το έβαλαν στα πόδια και η Ευρώπη τους υποδέχεται ως… πρόσφυγες.
Αυτή η ανάρτηση απαντά και στα δεκάδες κρούσματα σεξουαλικής παρενόχλησης την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς έξω από τον κεντρικό σταθμό της Κολωνίας, στη Γερμανία.
118 γυναίκες κατήγγειλαν ότι όπως βγήκαν από τον σταθμό, για να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά στο κέντρο της Κολωνίας, παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά, ληστεύτηκαν, υπάρχει και μια καταγγελία για βιασμό, από έναν όχλο 1.000 έξαλλων προσφύγων, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν νεαροί άνδρες. [Διαβάστε εδώ].
Γερμανοί αστυνομικοί που συνέλαβαν κάποιους από αυτούς βεβαιώνουν ότι ήταν νεοφερμένοι στη Γερμανία, είχαν πάνω τους τις αιτήσεις για άσυλο.
Αυτές οι χυδαίες, βάρβαρες και εγκληματικές συμπεριφορές, δεν συνέβησαν από τους οικογενειάρχες πρόσφυγες που έφυγαν με τις γυναίκες και τα παιδιά τους για να γλιτώσουν από τον θάνατο και την καταστροφή.
Συνέβησαν από τους λιποτάκτες και τους ανυπότακτους, από τους δειλούς και τα ρεμάλια της Συρίας και του Ιράκ. Γιατί έτσι συμπεριφέρονται διαχρονικά οι λιποτάκτες, όσοι έχουν διαβάσει ιστορία τα γνωρίζουν.
Δεν είναι λοιπόν όλοι πρόσφυγες. Οι μισοί τουλάχιστον είναι λιποτάκτες, δειλοί και ρεμάλια. Και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς έδωσαν μια πρώτη «ιδέα» για το τι θα ακολουθήσει στην Ευρώπη…
Δείτε και την κουρδική ανάρτηση στο Facebook:

kourdisses


 

tribune.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2016/01/blog-post_52.html

Ο Αλέξης στέλνει εφοριακούς για… εκπαίδευση στη Γερμανία


Στην Αθήνα θα βρεθεί στο τέλος της επόμενης εβδομάδας ο υπουργός Οικονομικών της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, Βάλτερ Μπόργιανς, προκειμένου να υπογράψει από κοινού με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη, δήλωση προθέσεως συνεργασίας των φορολογικών υπηρεσιών της ΒΡ-Β και της Ελλάδας, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Der Spiegel».

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η οποία ξεκίνησε με την παράδοση CD με στοιχεία τραπεζικών καταθέσεων Ελλήνων στην Ελβετία, στελέχη του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών θα εκπαιδευτούν στο γερμανικό κρατίδιο.

Στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, είχε κατά το παρελθόν προτείνει στους έλληνες συναδέλφους του να στείλει στην Ελλάδα 500 γερμανούς εφοριακούς, αλλά η πρόταση του κ. Μπόργιανς «σέβεται κάπως περισσότερο την ελληνική υπερηφάνεια: δεν θα πάνε υπάλληλοι της ΒΡ-Β στην Ελλάδα, αλλά έλληνες συνάδελφοί τους θα εκπαιδευτούν σε επισκέψεις στην Γερμανία». Θα μπορούσε κανείς να υποθέσει, ότι αυτό θα περιλαμβάνει εργαστήρια, πρακτική εξάσκηση κλπ, αναφέρει το περιοδικό, επικαλούμενο εκπρόσωπο του υπουργείου Οικονομικών στο Ντίσελντορφ.

Το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών ελπίζει ακόμη – συνεχίζει το περιοδικό – σε βοήθεια στην χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας πληροφορικής. Σημαντικός στόχος είναι η ταυτοποίηση και η εξέταση αδήλωτων περιουσιών.

Η αγορά τέτοιων CD έχει κριθεί ήδη νόμιμη από το Ομοσπονδιακό συνταγματικό δικαστήριο. Η σχεδιασμένη συνεργασία με την Ελλάδα, βρίσκεται σε συντονισμό με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, διευκρινίζει η κυβέρνηση της ΒΡ-Β στο περιοδικό.

«Τα στοιχεία που δόθηκαν τον Νοέμβριο στην Ελλάδα, αποκαλούνται από κάποιους ‘Λίστα Μέρκελ’. Όταν το Spiegel χρησιμοποίησε αυτή την έκφραση, ήρθε άμεσα από το Ντίσελντορφ η παρατήρηση ότι η καγκελάριος δεν έχει καμία σχέση με την απόκτηση των στοιχείων», καταλήγει το δημοσίευμα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ της ανταποκρίτριάς μας Φ. Καραβίτη Βερολίνο, Germany
Πηγή MIgnatiou

Απαγορεύεται η φτώχεια! Στην Ελλάδα του 2016 σε "μπουζουριάζουν" επειδή πουλάς τα υπάρχοντά σου γιατί δεν έχεις να φας...

Απαγορεύεται η φτώχεια! Στην Ελλάδα του 2016 σε
«Απαγορεύεται στους φτωχούς να πωλούν προσωπικά τους αντικείμενα για να ζήσουν. Πρόστιμο 10.000 ευρώ». Μια 65χρονη γυναίκα, καρκινοπαθής που έχει υποστεί μαστεκτομή, σύρθηκε σε δύο αστυνομικά τμήματα και της επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ γιατί εντοπίστηκε στη λαϊκή αγορά τής Κίμωνος Βόγα να πουλάει ένα κηροπήγιο, μια γυάλινη κανάτα και έναν δίσκο σερβιρίσματος, προσωπικά της αντικείμενα από το λιγοστό βιος της, τα οποία κατασχέθηκαν και… καταστράφηκαν με πρωτόκολλο....

Η πινακίδα αυτή θα πρέπει να αναρτηθεί στις λαϊκές αγορές της χώρας όπου καταφεύγουν πένητες και πληττόμενοι από την κρίση συμπολίτες, αντικαθιστώντας παλαιότερες προειδοποιητικές πινακίδες για τους «παραβάτες» του νόμου.
Δεν είναι δυστυχώς αστείο, καθώς στα ήδη γνωστά περιστατικά κρατικής αναλγησίας προστέθηκε άλλο ένα τις παραμονές των Χριστουγέννων στη Θεσσαλονίκη.
Πικρό γέλιο
Η ίδια δεν είπε τίποτα, δεν διαμαρτυρήθηκε, έντυσε με αξιοθαύμαστη εγκαρτέρηση τις γιορτινές μέρες που πέρασαν κι ακόμη και σήμερα «γελάει», με την πίκρα εκείνη που μόνο οι αληθινά αξιοπρεπείς άνθρωποι γνωρίζουν.
Κι έπρεπε να πληροφορηθεί την ιστορία της μια ομάδα εθελοντών της περιοχής από αυτούς που επίσης μένουν στην ανωνυμία, αλλά συνδράμουν όπως μπορούν αυτούς που έχουν ανάγκη, ακόμη και για ένα καρβέλι ψωμί.
Κι ήταν αυτοί οι εθελοντές που έτρεξαν αρχικά στην περιφέρεια, στην οποία αντιμετώπισαν την ευγενική αδιαφορία «α, αυτά τα θέματα είναι δουλειά της Αποκεντρωμένης Διοίκησης», κι αφού δεν είχαν διάθεση να γίνουν μπαλάκι από υπηρεσία σε υπηρεσία κατέφυγαν σε δικηγόρο που θα είχε τη διάθεση να κάνει δωρεάν τη «βρόμικη» δουλειά.
Η 65χρονη Μ.Ο., με γλώσσα επικοινωνίας βγαλμένη από μυθιστόρημα και με έκδηλη αμηχανία στο τηλεφώνημα της «Εφ.Συν.», διηγήθηκε με μιαν ανάσα -που σου κόβει την ανάσα- την ιστορία:
«Τέσσερα χρόνια πουλάω διάφορα αντικείμενα από το σπίτι μας στη λαϊκή, για να πληρώνω τις εξετάσεις που πρέπει να κάνω μετά τη μαστεκτομή. Πουλάω κεντήματα, πλεκτά, ό,τι μπορώ να φτιάξω, αφού άλλη δουλειά έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να κάνω. Τι να κάνω; Δεν κάνουν όλες τις εξετάσεις στο Θεαγένειο. Κανένας δεν με είχε ενοχλήσει, με ξέρουν.
»Ηρθαν αστυνομικοί στις 22 [Δεκεμβρίου], μεσημέρι, μάλλον θα νόμιζαν ότι πουλούσα τσιγάρα, είμαι άρρωστη παιδιά, τους είπα, ευγενικοί ήτανε, με πήρανε, με πήγανε στο τμήμα στο Ντεπώ, κάθισα μέχρι τις 8 το βράδυ, με κοιτούσαν, δεν έλεγαν τίποτα, τι άλλο να πουν, ο νόμος, με παίρνουν ύστερα με πηγαίνουν σε ένα άλλο τμήμα, μεγάλο αυτό, τέλος της πόλης (εννοεί τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση), με κοιτούσαν πάλι, ευγενικοί ήταν, είχανε πάει μεσάνυχτα, θα είχανε περάσει κιόλας, σκοτάδι έξω, μαύρο, ερημιά, φοβήθηκα, τους λέω πώς θα πάω τώρα παιδιά μου στο σπίτι;
»Δεν ξέρω αν ντράπηκαν, αλλά φιλοτιμήθηκαν με βάλανε σε ένα περιπολικό και με πήγανε μέχρι την πόρτα του σπιτιού, καλά Χριστούγεννα μου είπε ο αστυνομικός, επίσης παιδάκι μου του είπα, σε ευχαριστώ που με έφερες, καλά Χριστούγεννα».
Κι ύστερα; «Γελούσα. Οταν χάνεις τα πάντα, γελάς. Μόνο ο άντρας μου στεναχωριέται, φοβάται μήπως με το πρόστιμο μας κάνουνε κατάσχεση στη σύνταξή του από τον ΟΓΑ, 380 ευρώ τον μήνα. Αυτά είναι όλα. Ευχαριστώ πολύ αυτούς που ενδιαφέρονται για μας».
Νομική υποστήριξη
Η εθελόντρια Α.Κ. μιλώντας στην «Εφ.Συν.» λέει ότι «η κ. Μ.Ο. είναι γνωστή φυσιογνωμία στη λαϊκή και την περιπέτειά της την μάθαμε από άλλους, ε, δεν μπορούσαμε να την αφήσουμε έτσι, αρχίσαμε από την περιφέρεια, αλλά γρήγορα αντιληφθήκαμε ότι μόνο με κάποιον δικηγόρο που θα προσφερόταν να βοηθήσει χωρίς αμοιβή θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι, όλο αυτό δεν είναι μόνο άδικο είναι και παράλογο, ακόμη κι ο Γιάννης Αγιάννης ασημικά και μαχαιροπίρουνα είχε κλέψει, δεν πουλούσε τα προσωπικά του αντικείμενα».
«Τέτοια φαινόμενα δεν τιμούν την ελληνική πολιτεία» δηλώνει στην «Εφ.Συν.» ο δικηγόρος και επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Ενωτικής Κίνησης Καλαμαριάς, Μανώλης Λαμτζίδης, που έχει αναλάβει την υπόθεση και ο οποίος βρήκε ότι «τα στοιχεία του… εγκλήματος καταστράφηκαν με πρωτόκολλο» και ότι εγγράφως «οι αρχές διαπίστωσαν πως η γυναίκα… δεν διέθετε άδεια μικροπωλητή, παραστατικά κ.ά., γι’ αυτό και το πρόστιμο των 10 χιλιάδων».
«Εκτός όλων των άλλων τυπικών νομικών κινήσεων που θα γίνουν», τονίζει ο κ. Λαμτζίδης, «θα κάνω επιστολή προς τον αρμόδιο υπουργό, πρέπει πάντα να γίνεται αξιολόγηση και διαβάθμιση. Δηλαδή τι πρέπει να γίνει τώρα, να κατασχέσει η Εφορία το σπιτάκι των ανθρώπων που έχουν ετήσιο εισόδημα 4.000 ευρώ;»
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/01/2016_8.html

Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ


Μια συγκλονιστική έκθεση που προφανώς παράγεται από το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας (Ρ.Υ.Α.) έχει κυκλοφορήσει γύρω από το Κρεμλίνο. Αυτή η υπερβολική έκθεση αναφέρει ότι δύο δορυφόροι των Αεροδιαστημικών Δυνάμεων, χρησιμοποιούνται για την προστασία του στρατιωτικού ερευνητικού σκάφους της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ονόματι Ναύαρχος Vladimirsky, το οποίο έφυγε πρόσφατα από το Σαουδικής Αραβίας λιμάνι της Τζέντα, προφανώς λαμβάνοντας επί του σκάφους αυτό το μυστηριώδες αντικείμενο που ονομάζεται «Κιβωτός του Γαβριέλ.» 
Σύμφωνα με την έκθεση ο Προέδρος Πούτιν έχει κρίνει αυτό το αντικείμενο να είναι τόσο σημαντικό όπου ο ίδιος έχει ζητήσει σε ναυτικά πολεμικά πλοία, συμπεριλαμβανομένου του καταδρομικού Varyag κατευθυνόμενων πυραύλων, του κατηγορίας Sovremennyy αντιτορπιλικού Bystry, του κατηγορίας Boris Chilikin πετρελαιοφόρου Boris Butoma, και του ισχυρού ναυαγοσωστικού Alatau ότι μετά τη λήξη της τρέχουσας αποστολής τους στην Ινδία, πρόκειται να συναντηθούν με το Ναύαρχος Vladimisky στο Νότιο Ωκεανό παρέχοντάς του προστασία στην πορεία του προς την Ανταρκτική. Σαφώς ό,τι είναι αυτή η «Κιβωτός», είναι τεράστιας σημασίας για το Ρώσο Πρόεδρο. 
Η έκθεση προφανώς επιβεβαίωσε ότι η αποστολή ξεκίνησε μετά την επαφή στις 25 Σεπτεμβρίου του Πατριάρχη της Μόσχας Κυρίλλου με εκπροσώπους του Θεματοφύλακα των Δύο Ιερών Τζαμιών στη Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας, σχετικά με μια μυστηριώδη αρχαία «συσκευή / όπλο» που ανακαλύφθηκε κάτω από το Τζαμί Masjid al -Haram (το Μεγάλο Τζαμί) κατά τη διάρκεια ενός εξαιρετικά αμφιλεγόμενου και άκρως απόρρητου σχεδίου κατασκευής που αρχικά ξεκίνησε το 2014 - κάτι που έχει σαφέστατα λάβει την άμεση προσοχή του Ρώσου Προέδρου. 
Παρακάτω εικόνα του εμφανούς εργοταξίου: 

Η έκθεση αναφέρει προφανώς ότι το ερευνητικό πλοίο Ναύαρχος Vladimisky ξεκίνησε αυτή την άκρως μυστική αποστολή στις 6 Νοεμβρίου του 2015, όταν απέπλευσε από την Kronstadt στην πρώτη αποστολή της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ανταρκτική μέσα σε 30 χρόνια. Το πιο περίεργο είναι πως το Ρ.Υ.Α. περιγράφει αυτό το αντικείμενο επί του πλοίου ως «κρίσιμης στρατιωτικής-θρησκευτικής » σημασίας.(!?) Μια άλλη πολύ παράξενη πτυχή του γεγονότος αυτού ήταν ότι αναφερόταν επίσης ότι το φορτίο του πλοίου θα περιλαμβάνει επίσης «κάψουλες με Ρωσικό έδαφος που θα τοποθετηθούν στους τομείς της στρατιωτικής δόξας και ταφικά μνημεία των Ρώσων ναυτών σε επιλεγμένα λιμάνια προσέγγισης». Μπορεί αυτό να σημαίνει πως με ό,τι είναι επί του πλοίου, ενδεχομένως πρόκειται να σκοτωθεί ένας αριθμός του Ρωσικού στρατιωτικού προσωπικού; 
Αυτό όλο το έντονο στρατιωτικό έργο ξεκίνησε μετά την επικοινωνία των εκπροσώπων του Θεματοφύλακα των Δύο Ιερών Τζαμιών στη Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας, με τον Πατριάρχη Κύριλλο της Μόσχας σχετικά με την υποτιθέμενη αρχαία «συσκευή / όπλο» που ανακαλύφθηκε κάτω από το Τζαμί Masjid al-Haram (Μεγάλο Τζαμί ) κατά τη διάρκεια ενός πολύ αμφιλεγόμενου κατασκευαστικού έργου που ξεκίνησε το 2014 (βλέπε παραπάνω εικόνα). Αυτό όλο παρουσιάζεται σαν οι Σαουδάραβες να ήταν πολύ ταραγμένοι για να προσπαθήσουν να μετακινήσουν αυτό το άγνωστο αντικείμενο από μόνοι τους, ως εκ τούτου, η Ρωσική εμπλοκή. Όπως μπορείτε να φανταστείτε οι οικοδομικές εργασίες σε μία από τις σημαντικότερες περιοχές του κόσμου για την Ισλαμική θρησκεία αποδοκιμαζόταν από πολλούς! 
Αυξανόμενα ανησυχητικό, για τη Σαουδική Αραβία και τους απεσταλμένους του Μεγάλου Τζαμιού, είναι το γεγονός πως η έκθεση επιβεβαιώνει ότι, όταν αυτή η μυστηριώδης «συσκευή / όπλο» ανακαλύφθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου, από δεκαπενταμελή ομάδα που διεξήγαγε το σκάψιμο της σήραγγας, οι οποίοι επιχείρησαν να αφαιρέσουν αυτό το μυστηριώδες μυστικιστικό «όπλο» αμέσως σκοτώθηκαν από μια τεράστια "εκπομπή πλάσματος". Στην πραγματικότητα, ήταν τόσο ισχυρή που εκτοξεύτηκε από το έδαφος ανατρέποντας την κατασκευή γερανού, σκοτώνοντας τουλάχιστον, άλλους 107 ανθρώπους στη γύρω περιοχή.

Η «Κιβωτός του Γαβριέλ» που προφανώς προκάλεσε μια τεράστια καταιγίδα πλάσματος σκοτώνοντας πολλούς, ενώ παρακολουθούν στην Μέκκα τις υπηρεσίες προσευχής. 

Σύμπτωση ή όχι, η έκθεση συνεχίζει ενημερώνοντας/προειδοποιώντας για το γεγονός ότι μόλις ένα δεκαπενθήμερο μετά την πρώτη προσπάθεια να αφαιρεθεί αυτή η μυστηριώδης "συσκευή / όπλο" που έγινε στις 12 Σεπτεμβρίου, μια δεύτερη προσπάθεια έγινε στη συνέχεια στις 24 Σεπτεμβρίου με την οποία σκοτώθηκαν πάνω από 4.000 άτομα που οφειλόταν σε μια άλλη τεράστια "εκπομπή πλάσματος" που έθεσε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους πανικόβλητους. Οι αξιωματούχοι της Σαουδικής Αραβίας μετά, αποφάσισαν να κατηγορήσουν αυτή την καταστροφική κατάσταση σε άτακτη φυγή των προσκυνητών. 
Αμέσως μετά τον καταστροφικό αριθμό των νεκρών που προκλήθηκε από τη δεύτερη προσπάθεια της Σαουδικής Αραβίας για να αφαιρέσει αυτή τη μυστηριώδη "συσκευή / όπλο», η έκθεση συνεχίζει λέγοντας ότι οι απεσταλμένοι του Μεγάλου Τζαμιού ήρθαν στη συνέχεια σε επαφή με τον Πατριάρχη Κύριλλο σχετικά με ένα από τα παλαιότερα Ισλαμικά χειρόγραφα που κατέχεται από τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, το οποίο σώθηκε από το μένος της Ρωμαιοκαθολικής Σταυροφορίας το 1204, όταν λεηλάτησαν την εκκλησία της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη, το οποίο είχε τίτλο «Οδηγίες του Γαβριέλ στον Μωάμεθ». 
Είναι αρκετά σημαντικό να σημειωθεί, ότι αυτή η φαινομενική έκθεση εξηγεί κάτι που είναι λίγο πολύ σχεδόν άγνωστο στη Δύση, δηλαδή το γεγονός ότι οι Ρωμαιοκαθολικές Σταυροφορίες δεν ήταν μόνο ενάντια στην αυξανόμενη Ισλαμική πίστη, αλλά ήταν επίσης εναντίον εκείνων που είχαν Ρωσική Ορθόδοξη πίστη και αυτός ήταν ο λόγος, γιατί κατά τη διάρκεια των Σταυροφοριών, η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία προστάτευσε όχι μόνο τις δικές της θρησκευτικές βιβλιοθήκες από την καταστροφή, αλλά και εκείνες που ανήκαν σε μουσουλμάνους. Υπήρξε μια μεγάλη ενότητα, σε εκείνο το χρονικό διάστημα μεταξύ της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και των Μουσουλμάνων έναντι των Σταυροφόρων. 
Η έκθεση σημειώνει εν συντομία, πως το περιεχόμενο αυτού του αρχαίου Ισλαμικού χειρόγραφου, το οποίο έχει τον ενδιαφέροντα τίτλο «Οδηγίες του Γαβριέλ προς τον Μωάμεθ», επικεντρώνεται γύρω από μια ομάδα οδηγιών που δόθηκαν στον Mωάμεθ από τον Αρχάγγελο Γαβριέλ σε μια σπηλιά που ονομάζεται Hira, η οποία βρίσκεται στο βουνό Jabal an-Nour, κοντά στην Μέκκα, όπου αυτό το παραδεισένιο Ον ανέθεσε στην φροντίδα του Μωάμεθ ένα «κουτί / κιβωτό» με "τεράστια δύναμη" όπου του απαγόρευσε να χρησιμοποιήσει, καθώς προφανώς ανήκε στο Θεό και μόνο στο Θεό, και ήταν, αντ 'αυτού, θαμμένο σε ένα ιερό «τόπο λατρείας των αγγέλων που είχε χρησιμοποιηθεί πριν από την δημιουργία του ανθρώπου» μέχρι τη μελλοντική του αποκάλυψη κατά τις ημέρες της Yawm al-Qīyāmah, ή Qiyâmah, που κυριολεκτικά σημαίνει «Ημέρα της Αναστάσεως». 
Είναι ενδιαφέρον ότι η έκθεση του Ρ.Υ.Α. μετά βίας αναφέρει για οποιεσδήποτε συνομιλίες που διεξήχθησαν μεταξύ του Πατριάρχη Κύριλλου και τους απεσταλμένους από το Μεγάλο Τζαμί σε σχέση με αυτή τη μυστηριώδη «Κιβωτό του Γαβριέλ», όμως αυτό που αναγνωρίζεται σαφώς είναι ότι όταν ο Πρόεδρος Πούτιν έλαβε επίγνωση για πρώτη φορά αυτής της ταφικής κατάστασης, στις 27 Σεπτεμβρίου, επικοινώνησε αμέσως με το ανώτερο στρατιωτικό προσωπικό του και διέταξε την αποστολή στην Ανταρκτική για το ερευνητικό σκάφος Ναύαρχος Vladimisky. Ακόμα πιο ενδιαφέρον ήταν το γεγονός ότι 3 ημέρες αργότερα, στις 30 Σεπτεμβρίου, η Ρωσική Αεροπορία ξεκίνησε βομβαρδιστική επίθεση έναντι στόχων των Daesh (Iσλαμικού Κράτους) εντός της Συρίας. Μήπως αυτό θα μπορούσε να είναι μια απόσπαση της διεθνούς προσοχής από ό,τι συμβαίνει με τη μεταφορά της παράξενης «Κιβωτού του Γαβριέλ»; 
Αυτή η ιστορία θυμίζει πάρα πολύ σκηνές από την κινηματογραφική παραγωγή «Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού» όπου οι Ναζί στην ταινία καταφέρνουν να πάρουν στα 
χέρια τους μια αρχαία Κιβωτό, που όταν ανοίγει απελευθερώνει έναν κόσμο κόλασης, καταβροχθίζοντας κάθε θνητό στο πέρασμά του. Από την καταστροφή και τους θανάτους που προκλήθηκαν προφανώς στη Σαουδική Αραβία, όταν επιχείρησαν να μετακινήσουν την «Κιβωτό του Γαβριέλ», η οποία ανακαλύφθηκε δίπλα στη Μέκκα, γεννάται το ερώτημα κατά πόσο αυτό θα μπορούσε να είναι ένα παρόμοιο σενάριο με αυτό του σκηνοθέτη Harrison Ford. 
Παρακαλούμε ελέγξτε το παρακάτω βίντεο της σκηνής από τους Κυνηγούς της Χαμένης Κιβωτού: 
 
Αυτό που είναι πολύ ενδιαφέρον για αυτή την ανατριχιαστική / ανησυχητική ιστορία είναι ότι η μυστηριώδης «συσκευή / όπλο» έχει καλυφθεί έντονα στην πραγματικότητα από την ιστοσελίδα η οποία αναφέρουμε πως επιβεβαίωσε ανησυχίες για τις εμπλεκόμενες επιχειρήσεις μέσα από αναφορές του Ρ.Υ.Α. Φαίνεται ότι το Κρεμλίνο απελπισμένα προσπαθεί για να κρατήσει αυτό το γεγονός στο σκοτάδι όσο περισσότερο μπορεί. 
Φαίνεται επίσης λίγο περίεργο το γεγονός ότι οι Ρώσοι συνεργάζονται με τους Σαουδάραβες, ειδικά με κάτι τόσο δυνητικά «ισχυρό / επικίνδυνο» την ίδια στιγμή που η Ρωσία έχει κατηγορήσει τη Σαουδική Αραβία για τη χρηματοδότηση του Ισλαμικού κράτους. Μήπως και πάλι όλα αυτά θα μπορούσαν να είναι μια απόσπαση της προσοχής από ό,τι συμβαίνει παρασκηνιακά; 
Το ερώτημα που πρέπει να έχουμε –μαζί με άλλα- είναι γιατί οι Ρωσικές δυνάμεις παίρνουν αυτή την υποτιθέμενη «επικίνδυνη» «Κιβωτό του Γαβριέλ» προς την Ανταρκτική; 
Αυτό που είναι γνωστό πάντως μετά από την αποτυχημένη μαζική Ναυτική εκστρατεία «High Jump» του Αμερικανού Ναύαρχου Byrd στην Ανταρκτική αμέσως μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, είναι πως οι Ναζί σε συνεργασία με αρνητικές εξωγήινες φυλές είχαν δημιουργήσει μια τεράστια βάση στην Ανταρκτική σε υποδομές που υπήρχαν έτοιμες εδώ και χιλιάδες χρόνια από μια άλλη πανάρχαιη εξωγήινη φυλή, τους «Αρχαίους Κατασκευαστές» οι οποίοι έχουν αφήσει κατασκευές και αντικείμενα τους σε ολόκληρο το Ηλιακό μας σύστημα αλλά και στον Πλανήτη μας. 
Κατά εκείνη τη μαζική εκστρατεία που ηγείτο ο Ναύαρχος Byrd οι Αμερικανοί δέχτηκαν επίθεση από Ναζιστικούς ιπτάμενους δίσκους που είχαν τεράστιες τεχνολογικές δυνατότητες και πετούσαν με ακραίες ταχύτητες, με αποτέλεσμα να χάσουν ένα αντιτορπιλικό, αρκετούς ναύτες νεκρούς και να υποχωρήσουν παντελώς άπραγοι και τρομοκρατημένοι. Εκείνη τη στιγμή οι εμπλεκόμενοι Σύμμαχοι αντιλήφθηκαν πως ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος τελείωσε αλλά οι Ναζί δεν είχαν ηττηθεί πλήρως. Υπάρχουν τα ανάλογα καταγεγραμμένα ιστορικά στοιχεία στο πρόσφατα αποκαλυπτόμενο ημερολόγιο του Ναυάρχου. 
Παρακάτω ακολουθεί ιδιαίτερα σημαντικό ντοκυμαντέρ σχετικά με την αποτυχημένη επιχείρηση «High Jump» η οποία είχε προβλεφθεί να διαρκέσει 6 μήνες και τερματίστηκε σε μόλις 2. 
 
Αργότερα είναι γνωστό πως μέσα από εξαναγκαστικές μυστικές συμφωνίες και το πρόγραμμα «Συνδετήρας» (Paper Clip) υποχρεώθηκαν να συνεργαστούν με τους Ναζί όσον αφορά τη Διαστημική Τεχνολογία και τα ακόλουθα Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα. Σε αυτό τον εξαναγκασμό συντέλεσε και το γεγονός της μαζικής εκβιαστικής πτήσης Ναζιστικών ιπταμένων δίσκων πάνω από τον Λευκό Οίκο το 1952 η οποία έχει καταγραφεί και χωρίς καμία επακόλουθη επίσημη επεξήγηση. 
Μήπως τώρα οι Ρώσοι αποφάσισαν με αυτό το νέο υπερ-όπλο στα χέρια τους να εκκαθαρίσουν πλήρως από τις γήινες και εξωγήινες σκοτεινές γειωμένες δυνάμεις μια απομακρυσμένη περιοχή του Πλανήτη μας που κανένας μέχρι σήμερα, από φόβο ή συμφέρον, δεν τόλμησε; 
Αναμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις πιστεύοντας ακράδαντα σε αυτό που είχε πει ο Γκαουτάμα Βούδδας: 
«Τρία πράγματα δε μένουν κρυφά για πάντα... ...Ο Ήλιος, η Σελήνη και η Αλήθεια.» 
ΠΗΓΗ:http://www.ufointernationalproject.com/ufo-photos-and-videos/russias-mysterious-ark-of-gabriel-weapon-now-on-route-to-antartica/

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ/ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ: Αρίστανδρος Ανδρομέδειος 

Επιτυχία Πατρινών Ερευνητών για την σκλήρυνση κατά πλάκας...


Μια σημαντική έρευνα στον αγώνα για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας!
Σε πρόσφατη ομιλία του, σε Συνέδριο στο Πανεπιστήμιο 
 
Πατρών, ο Καθηγητής Χημείας, Γιάννης Ματσούκας, αναφέρθηκε στην πρόοδο της έρευνας, για την σκλήρυνση κατά πλάκας, η οποία διεξάγεται από χρόνια με την ερευνητική του ομάδα. Στην έρευνα συμμετέχουν ερευνητές του Πανεπιστημίου Πατρών, συνεργαζόμενα ερευνητικά κέντρα, από Ελλάδα και εξωτερικό, και ιδιωτικοί φορείς.
Ο κ. Ματσούκας ανακοίνωσε ότι η πολυετής προκλινική δοκιμασία δραστικής ύλης σε πειραματόζωα, περατώθηκε με επιτυχία. Το επόμενο βήμα της έρευνας είναι η κλινική δοκιμή, η οποία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το 2016 σε Πανεπιστημιακή Κλινική στην Αυστραλία, με την υποστήριξη μεγάλης Ελληνικής Φαρμακευτικής Βιομηχανίας. Η δραστική ύλη, η μέθοδος σύνθεσης, και τα αποτελέσματα προστατεύονται από διεθνείς πατέντες.
Ο κ. Ματσούκας δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την πρόοδο της πολυετούς έρευνάς του και των συνεργατών του. Η κλινική δοκιμή σύνθεσης από την έρευνα της ομάδας του, ήταν πάντα για εκείνον ένας στόχος ζωής. Ο κ. Ματσούκας είναι αισιόδοξος ότι και οι κλινικές δοκιμές, που απαιτούν αρκετά χρόνια, θα είναι επιτυχείς!

 patranews.gr
http://ideopigi.blogspot.gr/2016/01/blog-post_8.html

ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΟ ΦΩΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΓΗ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ


Ιδιωτικά δάση και ιδιωτικές αγροτικές εκτάσεις όλη η ελληνική γη - Σκοτώνουν τους αγρότες για να φτιάξουν επιχειρηματίες.
Μαρία Τσολακίδη
Το μεγάλο πανηγύρι ξεπουλήματος της ελληνικής δημόσιας γεωργικής και δασικής γης ξεκινά. Η κυβέρνηση μην μπορώντας να βρει νέο τρόπο ξεπουλήματος της ελληνικής γης βρήκε τον πιο φιλολαϊκό. Εκχωρεί 670,000 στρέμματα δημόσιων αγροτικών εκτάσεων και 75,000 στρέμματα δασικών εκτάσεων προς αγρότες και κτηνοτρόφους που θα τα εκμεταλλεύονται αντί μακροχρόνιας μίσθωσης.
Την ίδια ώρα που οι νόμοι για το ασφαλιστικό και αγροτικό είναι έτοιμοι να τελειώσουν διά παντός τους αγρότες και κτηνοτρόφους η κυβέρνηση θεωρεί ότι την λύση στην ανεργία και στην πρωτογενή παραγωγή θα είναι αγρότες που δεν θα εκμεταλλεύονται την δική τους γη αλλά την νοικιασμένη γη. Όπως αναφέρει το σχέδιο της κυβέρνησης για την παράδοση της δημόσιας γης σε ιδιώτες προτεραιότητα στην ενοικίαση των αγροτικών εκτάσεων δίνεται σε οργανώσεις παραγωγών, σε κατ' επάγγελμα αγρότες και σε νέους αγρότες-ιδιώτες. Βασικό κριτήριο για την επιλογή των ενδιαφερομένων θα αποτελεί η εντοπιότητα. Οι ομάδες ή οι μεμονωμένοι αγρότες που θα κάνουν αίτηση για ενοικίαση αγροτικής έκτασης θα πρέπει να ανήκουν στους όμορους δήμους. Από κει και πέρα ρόλο στην τελική επιλογή των ενδιαφερομένων -την ευθύνη για την οποία θα έχει επιτροπή εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης - θα παίζουν η ηλικιακή σύνθεση της ομάδας παραγωγών, ο βαθμός εμπειρίας και η πληρότητα του επενδυτικού σχεδίου.
Αναμένουμε τις λεπτομέρειες που θα αφορά στο "επενδυτικό σχέδιο" διότι για να έχεις επένδυση πρέπει να έχεις κεφάλαιο και για να έχεις κεφάλαιο σίγουρα θα μπορούσες να εκμεταλλεύεσαι την δική σου γη και όχι να νοικιάζεις δημόσια γη. Εκτός αν το "επενδυτικό σχέδιο" του κάθε αγρότη θα πρέπει να περνά από την ανάλογη τράπεζα όπου θα σε βάζει σε τραπεζική καλλιέργεια και θα σου ορίζει τι θα καλλιεργείς, πόση ποσότητα και σε ποιον θα πουλάς το προϊόν έχοντας η τράπεζα την επιστασία της δικής σου αγροτικής επένδυσης. Αυτό σημαίνει ότι η Τράπεζα θα διαχειρίζεται την αγροτική και δασική δημόσια γη. Ό,τι δεν πήραν από καλλιεργήσιμη γη μέσω του ξεπουλήματος της Αγροτικής Τράπεζας, οι Τράπεζες το παίρνουν και με τόκο βάζοντας χέρι με το νόμο και στην δημόσια περιουσία.
Πρόκειται για ένα ΣΔΙΤ αριστερού εγκεφάλου που ναι μεν φαίνεται ότι δίνει την δημόσια γη σε αγρότες και κτηνοτρόφους αλλά την ίδια στιγμή η δημόσια γη γίνεται ιδιωτική αντί μισθώματος για μακροχρόνια χρήση. Μάλιστα για να μπορείς να πάρεις γη θα πρέπει να εκπαιδευτείς με ταχύρρυθμα σεμινάρια μέσω ΕΛΓΟ διότι το ΕΣΠΑ καλά κρατεί και πρέπει να τρώνε οι ημέτεροι εκπαιδεύοντας τους επαγγελματίες αγρότες πως να φυτεύουν τον σπόρο και πώς να θερίζουν το σιτάρι.
Πίσω βέβαια από την ενέργεια της κυβέρνησης κρύβεται μια επιχείρηση Α.Ε αφού η ηγεσία του υπουργείου προκειμένου να δώσει άμεσα στο σχέδιο αυτό νομική υπόσταση, ενέταξε άρθρο στο προς ψήφιση νομοσχέδιο για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς που αφορά στη σύσταση ανώνυμης εταιρίες με την επωνυμία «Διαχείριση ακινήτων, γαιών, εξοπλισμών και προϊόντων» (ΔΙΑΓΕΠ ΑΕ).
Το ΔΙΑΓΕΠ Α.Ε που σε λίγο θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση ως διαχειριστής της δημόσιας αγροτικής και δασικής γης θα είναι το παράλληλο ΤΑΙΠΕΔ Α.Ε το οποίο χειρίζεται την αστική περιουσία του δημοσίου. Έτσι λοιπόν, παράλληλα με την καταμέτρηση των 745,000 δημοσίων αγροτικών και δασικών εκτάσεων που πάνε σε ιδιώτες  η κυβέρνηση ετοιμάζει την παραχώρηση και για τα 2.500 στρέμματα αστικών οικοπέδων που θα ξεπουληθούν μέσω του ΤΑΙΠΕΔ.  
Όσον αφορά τα 450.000 στρέμματα καταπατημένων  εκτάσεων του Δημοσίου να μην περιμένουν οι Έλληνες να τα ξαναδούν ως δημόσια γη αφού η κυβέρνηση έχει ξεκινήσει την διαδικασία της νομιμοποίησής τους έναντι τιμήματος. Αντί να προσθέτει στην περιουσία του δημοσίου τα καταπατημένα τα νομιμοποιεί και εισπράττει από την παρανομία κάνοντας τους καταπατητές νόμιμους κατόχους δημόσιας γης.
Όσον αφορά τα 745,000 στρέμματα δημόσιας αγροτικής και δασικής γης σε λίγα χρόνια θα είναι περιουσία των ολίγων που δεν θα βληθούν από τους νέους φορολογικούς νόμους των αγροτών αφού θα έχουν ισχυρά μπάτζετ και ως επενδύσεις εθνικής σημασίας θα χαίρουν των φορολογικών ελαφρύνσεων που υποσχέθηκε ο υπουργός Σταθάκης. 
Όσον αφορά τους αρχάριους στην πρωτογενή παραγωγή που θα τρέξουν να γίνουν επαγγελματίες αγρότες αντί μισθώματος μην παίρνοντας ως παράδειγμα τους επαγγελματίες αγρότες που είναι έτοιμοι να καταστραφούν από τις κυβερνητικές πρωτοτυπίες, είτε θα αναγκαστούν μέσω τραπεζικής καλλιέργειας να βάλουν ενέχυρο την όποια περιουσία έχουν ή θα αναγκαστούν να επενοικιάσουν την δημόσια γη  που έχουν στην κατοχή τους σε έναν πιο ισχυρό που θα φαίνεται αγρότης αλλά στην βάση θα είναι επιχειρηματίας αγροτικής γης. 
Η κυβέρνηση κλείνει το αγροτικό ζήτημα από δύο πλευρές: Πρώτα καταστρέφοντας τους νυν αγρότες κατατάσσοντάς τους ως επιχειρηματίες μέσω του νέου φορολογικού και αγροτικού και δεύτερον βάζοντας ως ανταγωνιστές τους επιχειρηματίες που θα παίρνουν δημόσια αγροτική γη συνεπικουρούμενοι από τους κυβερνήτες που σκοτώνουν την ελληνική πρωτογενή οικονομία. 
Για τα 75,000 στρέμματα δασικών εκτάσεων που θα μεταβληθούν σε ιδιωτικοί βοσκότοποι θα είναι η αρχή του τέλους των δημόσιων δασών αφού στην ιδιωτική χρήση μέσω ενοικίασης μπορούν να γίνουν τα πάντα. Από εκχερσώσεις δασών μέχρι αιολικά πάρκα και από κατασκευές για ποιμνιοστάσια μέχρι ιδιωτικοποίηση πηγών. 

Σε πανικό οι Γερμανοί πολίτες αγοράζουν σαν τρελοί «όπλα» για την αυτοάμυνα τους λόγω των μεταναστών

Σε πανικό οι Γερμανοί πολίτες αγοράζουν σαν τρελοί «όπλα» για την αυτοάμυνα τους λόγω των μεταναστών
Το τελευταίο διάστημα οι γερμανικές αρχές διαπιστώνουν ότι οι γηγενείς πολίτες της χώρας, έχουν επιδοθεί σε ένα ιδιότυπο « κυνήγι» για την απόκτηση «όπλων» παντός τύπου λόγω των μεταναστών. Με γνώμονα την συνεχή αύξηση του εγκλήματος, συμπεριλαμβανομένων των βιασμών γυναικών και κοριτσιών, σε συγκλονιστική κλίμακα, καθώς και τις σωματικές επιθέσεις με μαχαιρώματα εισβολές σε σπίτια, ληστείες και διαρρήξεις σε πόλεις και κωμοπόλεις σε όλη την χώρα, το γεγονός αυτό λαμβάνει εθνικές διαστάσεις, αναφέρει σχετικό δημοσίευμα.
Οι Γερμανικές αρχές, ωστόσο, προσπαθούν να «αλλοιώσουν» την πραγματικότητα σχετικά με το ξαφνικό ενδιαφέρον των Γερμανών πολιτών στην αυτοάμυνα, τονίζοντας ότι αυτό δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη μαζική μετανάστευση στη χώρα, παρά τις άφθονες ενδείξεις περί του αντιθέτου.
Η άνοδος των βίαιων εγκλημάτων που διαπράττονται από μετανάστες έχει επιβεβαιωθεί από μια διαρροή, μιας άκρως απόρρητης έκθεσης της γερμανικής αστυνομίας, η οποία αποκαλύπτει ότι περίπου 38.000 tvn αιτούντων ασύλου κατηγορούνται για διάπραξη εγκλημάτων στη χώρα το 2014.
Οι αναλυτές πιστεύουν ότι το ποσοστό αυτό αποκωδικοποιείται σε πάνω από 100 εγκλήματα ημέρα, ενώ πολλά εγκλήματα δεν αναφέρονται καν στις γερμανικές αρχές.

«Όποιος ζητά τους λόγους για την αύξηση της αγοράς όπλων συναντά την σιωπή», γράφει η έγκυρη εφημερίδα Süddeutsche Zeitung.
Η Γερμανία αντιμετωπίζει μια εισροή άνω του ενός εκατομμυρίου λαθρομεταναστών από την Αφρική, την Ασία και την Μέση Ανατολή, με τους πολίτες να σπεύδουν μαζικά να εξοπλιστούν με κάθε είδους «όπλο».
Υπενθυμίζεται ότι η Γερμανία είναι μια χώρα με τους πιο αυστηρούς νόμους σχετικά με την οπλοφορία και την οπλοχρησία στην Ευρώπη, παρόλα αυτά η ζήτηση έχει εκτοξευθεί στα ύψη για τα μη θανατηφόρα όπλα αυτοάμυνας.
Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται των σπρέι πιπεριού, πιστόλια αερίου, όπλα φωτοβολίδων, όπλα ηλεκτροσόκ και απωθητικά ζώων. Οι Γερμανοί πραγματοποιούν επίσης αιτήσεις για άδεια οπλοχρησίας όπλων σε αριθμούς ρεκόρ.
Η γερμανική εφημερίδα Die Welt δημοσίευσε πρόσφατα άρθρο και βίντεο σχετικά με αύξηση της πωλήσεως όπλων στην Γερμανία , το οποίο είχε τίτλο «Μαζικές αγορές όπλων λόγω της κρίσης των προσφύγων».
Από τον Αύγουστο του 2015 για παράδειγμα σε εθνικό επίπεδο, οι πωλήσεις των σπρέι πιπεριού έχουν εκτοξευθεί 600%, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Focus.
Οι προμήθεια του συγκεκριμένου προϊόντος έχει εξαντληθεί σε πολλά μέρη της χώρας και επιπλέον τα αποθέματα δεν θα είναι διαθέσιμα μέχρι το 2016.

«Οι κατασκευαστές και οι διανομείς λένε ότι η τεράστια εισροή αλλοδαπών κατά τις τελευταίες εβδομάδες έχει προφανώς τρομάξει πολλούς ανθρώπους» σύμφωνα με το περιοδικό Focus .
Επίσης υπάρχει τεράστια ζήτηση όχι μόνο για όπλα αυτοάμυνας, αλλά και για τα συστήματα συναγερμού στο σπίτι.

Η ίδια ιστορία επαναλαμβάνεται σε όλη τη Γερμανία. Σύμφωνα με το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα Mitteldeutscher Rundfunk, οι πολίτες στη Σαξονία κάνουν ουρές σε μεγάλους αριθμούς στα καταστήματα όπλων .
Ο Wolfgang Mayer, ιδιοκτήτης ενός καταστήματος όπλων στην πόλη Nördlingen, στην Βαυαρία, δήλωσε ότι υπάρχει εξήγηση για την αύξηση των αδειών οπλοκατοχής: «Νομίζω ότι με την εισροή των προσφύγων, την αύξηση των διαρρήξεων και τα πολλά περιστατικά με επιθέσεις , έχουν αναγκάσει τους συμπολίτες μας να απαιτούν μεγαλύτερη προστασία» .
Ο ίδιος τόνισε ότι υπάρχει μια αυξανόμενη αίσθηση στην γερμανική κοινωνία ότι το κράτος δεν μπορεί να προστατεύσει επαρκώς τους πολίτες του και ως εκ τούτου θα πρέπει να προστατεύσουν καλύτερα οι ίδιοι τους εαυτούς τους.
«Από το καλοκαίρι, οι πωλήσεις του σπρέι πιπεριού έχουν αυξηθεί κατά 50%», δήλωσε ο Mayer, προσθέτοντας ότι οι αγοραστές είναι κυρίως γυναίκες, όλων των ηλικιών, από φοιτήτριες μέχρι γιαγιάδες.
Στο βόρειο γερμανικό κρατίδιο του Schleswig-Holstein, σχεδόν 10.000 άνθρωποι διαθέτουν πλέον άδεια οπλοφορίας, ένα «επίπεδο ρεκόρ όλων των εποχών», σύμφωνα με το περιφερειακό υπουργείο Εσωτερικών.
Στη Σαξονία, οι λιανοπωλητές αναφέρουν μια άνευ προηγουμένου άνθηση στις πωλήσεις του σπρέι πιπεριού, δακρυγόνων, πιστολιών αερίου, ακόμα και βαλλιστρών.
Στο Βερολίνο, ο αριθμός των ανθρώπων που κατέχουν άδεια για όπλο αυξήθηκε κατά 30% κατά τους πρώτους δέκα μήνες του 2015, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2014, ενώ ο αριθμός των ατόμων που κατέχουν την άδεια πυροβόλων όπλων αυξήθηκε κατά περίπου 50%, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.
Δεν αποτελεί έκπληξη, μια νέα δημοσκόπηση, η οποία δείχνει ότι το 55% των Γερμανών είναι απαισιόδοξοι για το μέλλον. Η δημοσκόπηση δείχνει ότι το 42% των ατόμων ηλικίας μεταξύ 14 και 34 πιστεύουν ότι το μέλλον τους θα είναι ζοφερό . Την ίδια στιγμή, που το 64% των ατόμων ηλικίας 55 ετών και άνω φοβούνται για το μέλλον τους.
Η δημοσκόπηση δείχνει επίσης ότι τα τέσσερα πέμπτα (79%) του γερμανικού πληθυσμού πιστεύουν ότι η οικονομία θα επιδεινωθεί το 2016 λόγω των οικονομικών βαρών που δημιουργούνται από την κρίση της μετανάστευσης.
Ενώ το 70% πιστεύει ότι τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα έχουν μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ τους το επόμενο έτος.
Η πιο προβλέψιμη διαπίστωση όλων όμως είναι ότι : το 87% των Γερμανών πιστεύουν ότι οι πολιτικοί τους θα υποστούν μείωση της δημόσιας στήριξης κατά την διάρκεια του 2016.
Αυτό σύμφωνα με αναλυτές σημαίνει ακυβερνησία και χάος στην «ατμομηχανή « της Ευρώπης την Γερμανία.

Πηγή: attikanea.blogspot.gr
http://gorganews.gr/
http://greeknation.blogspot.gr/2016/01/blog-post_286.html

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ. ΑΝ ΜΙΛΗΣΩ ΘΑ ΓΙΝΩ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ. ΣΚΑΤΑ !!

Η κατανάλωση γάλακτος του εμπορίου αποτελεί απειλή για την ανθρωπότητα,

 ....διότι οδηγεί σε ανθεκτικά μικρόβια στα αντιβιοτικά, τα οποία θα μας προκαλούν ασθένειες και τα αντιβιοτικά δεν θα μπορούν να τα σκοτώσουν. agelada

Την 1η Μαρτίου 2014 δημοσιεύθηκε στο Science News ένα άρθρο με τίτλο “Where antibiotics go” (Πού πηγαίνουν τα αντιβιοτικά). Ας δούμε τι γράφει αυτό το άρθρο: «Από τους 51 τόνους αντιβιοτικών που καταναλώνονται κάθε μέρα στις ΗΠΑ, περίπου 80% πηγαίνουν σε ζωικά προϊόντα. Η ευρεία χρήση αντιβιοτικών στα ζώα μπορεί να συμβάλλει στην αυξανόμενη αντίσταση σε φάρμακα από βακτήρια όπως η σαλμονέλα».

Στο άρθρο παρατίθεται ένας πίνακας που δείχνει πόσα κιλά ετησίως αντιβιοτικών πηγαίνουν στις σοδειές, στα κατοικίδια, στις υδατοκαλλιέργειες, στους ανθρώπους και στα ζώα που τρώμε. Στις σοδειές πηγαίνουν 70.000 κιλά αντιβιοτικών, στα κατοικίδια 150.000, στις ιχθυοκαλλιέργειες 150.000, στους ανθρώπους 3.290.000 κι στα ζώα 13.540.000.

Αυτό σημαίνει ότι όποτε τρώμε κρέας και γάλα του εμπορίου, καταναλώνουμε εν αγνοία μας και τόνους αντιβιοτικών που έχουν χορηγήσει στα ζώα. Έτσι τρώγοντας κρέας και γάλα καταστρέφουμε την εντερική μας χλωρίδα, τα θετικά δηλαδή βακτήρια που βρίσκονται στο έντερό μας και κάνουμε τα μικρόβια να είναι ανθεκτικά στα αντιβιοτικά. Με την καταστροφή της εντερικής μας χλωρίδας αποδυναμώνεται το ανοσοποιητικό μας σύστημα, και έτσι μπορούμε να υποστούμε πιο εύκολα μια μικροβιακή λοίμωξη, και αφού τα μικρόβια θα είναι ανθεκτικά στα αντιβιοτικά, η ζωή μας θα βρίσκεται σε κίνδυνο. Να μια άγνωστη πτυχή της κατανάλωσης βιομηχανοποιημένου γάλακτος που λίγοι γνωρίζουν, κάτι που μπορεί να αποτελεί απειλή για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Η ανεξέλεγκτη χορήγηση αντιβιοτικών σε ανθρώπους και ζώα έχει κάνει τα βακτήρια ανθεκτικά. Η Αμερικανική Εταιρεία Μικροβιολογίας σε έκθεσή της αναφέρει ότι «η μάχη ενάντια στην αντίσταση των βακτηρίων στα αντιβιοτικά είναι ένας πόλεμος που δεν πρόκειται να νικήσουμε ποτέ».

Μάριος Δημόπουλος
Διατροφολόγος
Μέλος του American Council of Applied Clinical Nutrition
Μέλος της American Association of Drugless Practitioners
voicenews.gr
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters