Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

ΔΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ…Κάτι Πολύ Μεγάλο Έρχεται… Οι Τράπεζες Δεν το Έχουν Κάνει Ποτέ Ξανά Αυτό

Οι χρηματοπιστωτικές αγορές σε όλο τον κόσμο δέχθηκαν ένα συντριπτικό πλήγμα την περασμένη εβδομάδα καθώς οι πληθωρικοί επενδυτές, από την Ασία προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, ήρθαν να συνειδητοποιήσουν ότι η οικονομία δεν μπορεί να γίνει, έτσι όπως κυβερνήσεις θέλουν να πιστεύουν. Αυτό το κάτι μεγάλο που έρχεται θα πρέπει να είναι δεδομένο, λαμβάνοντας ιδιαίτερα υπόψη ότι οι «εξελιγμένοι» εύποροι επενδυτές τοποθετούν τους εαυτούς τους όπως ποτέ πριν στα φυσικά πολύτιμα μέταλλα.
Αλλά δεν είναι μόνοι, σύμφωνα με τους γνώστες του είδους, όπως ο Ιδρυτής της Οικονομικής Τράπεζας Εξόρυξης Ορυκτών, Keith Neumeyer και ο Επενδυτής ασημιού, David Morgan. Σε μια πρωτοφανή κίνηση, μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που λειτουργούν στη… σκιά, φέρονται να «καταβροχθίζουν» αργυρά και χρυσά νομίσματα και μικρές ράβδους χρυσού, σε τέτοια ακραία επίπεδα που τα νομισματοκοπεία στην Αυστραλία, τον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι σε θέση να συμβαδίσουν στη ζήτηση.
«Υπάρχει ένας κρυφός αγοραστής εκεί έξω που είναι μια τράπεζα, κυβέρνηση, ή ίδρυμα»
Με δεδομένο πως ο χρυσός και το ασήμι συχνά αναφέρονται ως «ασφαλές καταφύγιο» περιουσιακών στοιχείων, μπορεί κανείς να συμπεράνει με βεβαιότητα ότι κάποιος κάπου αναμένει μια σοβαρή καταστροφή. Και το γεγονός ότι ουσιαστικά κάνει τις αγορές αυτές μυστικά προσθέτει επιπλέον αξιοπιστία στην ιδέα ότι ξέρει κάτι που εμείς δεν γνωρίζουμε.


hellasforce.com ,  thesecretrealtruth
- See more at: http://www.diadrastika.com/2016/01/trapezes-prosoxi.html#sthash.Rv76Lmeu.dpuf

Κασταλία, η Ιερή Πηγή των Δελφών

Από τους πρόποδες του βράχου Φλεμπούκου στους Δελφούς πηγάζει από την αρχαιότητα η Κασταλία πηγή. Ήταν αφιερωμένη στον θεό Απόλλωνα, και σύμφωνα με τη μυθολογία, πήρε το όνομα της από την νύμφη που πνίγηκε στα νερά της, για να αποφύγει τον θεό του Ήλιου.

Βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα του φαραγγιού των Φραιαδριάδων και καταλήγει στη κοιλάδα του Πλειστού, όπου βρισκόταν η φωλιά του προστάτη του μαντείου, Πύθωνα.


 Ο Πύθωνας ήταν γιος της Γαίας και είχε μορφή ερπετού. Προστάτευε την πηγή και το μαντείο και προσπάθησε να εμποδίσει τη γέννηση του Απόλλωνα. Δεν τα κατάφερε όμως, και ο θεός Απόλλωνας τον εκδικήθηκε τέσσερις μέρες μετά τη γέννηση του. Τον σκότωσε με βέλη του Ήφαιστου και φύλαξε τα κόκαλα του στο μαντείο των Δελφών.


Ο Απόλλων σκοτώνει τον Πύθωνα με βέλη του Ήφαιστου

Το νερό της πηγής έφτανε μέσα από έναν αγωγό στην ομώνυμη κρήνη. Στην περιοχή των Δελφών ανακαλύφτηκαν συνολικά δύο βρύσες. Η πρώτη χρονολογείται στο 600-590 π.Χ. και η δεύτερη, η οποία σώζεται σε καλύτερη κατάσταση, τον 1ο αι. π.Χ. Η παλαιότερη βρισκόταν κοντά στο Ιερό του Απόλλωνα, είχε ορθογώνιο σχήμα και χάλκινους κρούνους λεοντοκεφαλής.
Η νεότερη κρήνη ήταν μεγαλύτερη και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, 50 μέτρα ψηλότερα από την παλιά. Ήταν λαξευμένη πάνω στο βράχο και τριγύρω της υπήρχαν κόγχες για να κρεμούν οι πιστοί τα αναθήματα τους.
Είχε συνολικά επτά χάλκινους κρούνους και μια πλακόστρωτη αυλή την περιτριγυρίζει. Την περίοδο της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας η βρύσες της πηγής αναμορφώθηκαν από τους Ρωμαίους.


Για να πάρουν οι πιστοί τον περιβόητο χρησμό από την Πυθία έπρεπε πρώτα να εξαγνιστούν. Εκτός από τη συγκεκριμένη διατροφή που έπρεπε να ακολουθούν και τις θυσίες που έπρεπε να κάνουν, πλενόντουσαν στην ιερή πηγή. Το νερό της Κασταλίας πηγής συνέβαλε σημαντικά στην ομαλή λειτουργία του μαντείου.

 Κασταλία Κρήνη στους Δελφούς

Εκεί πλενόταν η ιέρεια πριν δώσει τους χρησμούς και με το νερό της καθάριζαν το σημαντικότερο μνημείο, το ναό του Απόλλωνα. Οι χρησμοί του μαντείου των Δελφών καθόριζαν την κατάσταση της χώρας και για πολλά χρόνια αποτέλεσε το θρησκευτικό κέντρο της αρχαιότητας.
Από τους Δελφούς οι Σπαρτιάτες πήραν χρησμό ότι θα νικήσουν τον Πελοποννησιακό πόλεμο και από εκεί οι Έλληνες έπαιρναν συμβουλές για το μέλλον.

Πρόσφατα ο Δήμος Δελφών και η Περιφέρεια κατέθεσαν υποψηφιότητα ώστε οι Δελφοί να γίνουν η πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021.

Δελφοί. Ο Θησαυρός των Αθηναίων. Από την αρχαιότητα η περιοχή ονομαζόταν και ομφαλός της γης. Εκεί λειτούργησε το σημαντικότερο μαντείο του αρχαιοελληνικού κόσμου.

Πληροφορίες: Municipality of Delphi , Visit delphi
Από το olympia ,  takalyterotera2
- See more at: http://www.diadrastika.com/2016/01/Kastalia-ieri-pigi-delfon.html#sthash.CKWJvjtY.dpuf

Βρέθηκε σαρκοφάγος με τους 12 άθλους του Ηρακλή (εκπληκτικές εικόνες)

Σαρκοφάγος με τους δώδεκα άθλους του Ηρακλή βρέθηκε σε βάθος τριών μέτρων,  από αρχαιοκάπηλους στην περιοχή της Καισάρειας.
Σύμφωνα με το ιστορικό, που παρουσιάζει η τουρκική ιστοσελίδα "gelarabul', οι αρχαιοκάπηλοι, προφανώς, δεν είχαν τη δύναμη να την ανοίξουν, προτίμησαν να την σπάσουν σε ένα σημείο για να ερευνήσουν το εσωτερικό της.

Δεν γνωρίζουμε εάν άρπαξαν πολύτιμα αντικείμενα.

Πάντως, όταν εντοπίστηκε ήταν σπασμένη στο πίσω μέρος και μέσα σε αυτήν όταν ανοίχθηκε διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν δύο σκελετοί και δύο γυάλινα σκεύη.

Οι αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι τα πολύτιμα αντικείμενα, πιθανόν από χρυσάφι, αφαιρέθηκαν από τους αρχαιοκάπηλους.

Η σαρκοφάγος είναι από λευκό μάρμαρο και έχει αετώματα. Έχει μήκος 215 εκατοστά και πλάτος 101 εκατοστά και ύψος 133 εκατοστά.

Είναι κατασκευασμένη από ‘μασίφ’ μάρμαρο και η διακόσμηση την οποίο έχει την κάνει μοναδική.

Στις δύο μεγάλες πλευρές της σαρκοφάγου υπάρχουν οι άθλοι του Ηρακλή, ενώ στις δύο μικρές υπάρχουν οι Διόσκουροι που την προστατεύουν.

Η σαρκοφάγος φυλάσσεται σήμερα στο αρχαιολογικό μουσείο της Καισάρειας.

Φωτογραφίες από τις παραστάσεις της σαρκοφάγου του Ηρακλή














Το τούρκικο ιστολόγιο αναφέρει τις πηγές:


- See more at: http://www.diadrastika.com/2016/01/sarcofagus-me-athlous-hercules.html#sthash.hSRX9iAM.dpuf

Πούτιν: «Η ανθρωπότητα βρίσκεται υπό απειλή, από τις πολυεθνικές τροφίμων και τα νέα εμβόλια!»

http://www.pentapostagma.gr/wp-content/uploads/2016/01/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B71.jpg
Νέα παρέμβαση του Ρώσου Προέδρου στην «καρδιά του προβλήματος» και της νέας τάξης πραγμάτων, καθώς αποκαλύπτει ένα πολύ «σκοτεινό» σχέδιο για την εξέλιξη της ανθρωπότητας.
Αυτό της εξόντωσης του ανθρωπίνου γένους, μέσω της τροφής και των φαρμάκων.

Όλες οι «ελεγχόμενες» δυτικές κυβερνήσεις μέσω ειδικών προγραμμάτων έχουν εμβολιάσει εκατομμύρια ανθρώπους, δημιουργώντας ένα νέο είδος αυτιστικού ανθρώπου που εμπεριέχει πολύ λίπος, και ο οποίος βρίσκεται μόνιμα μπροστά από μια οθόνη τρώγοντας τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα φρουκτόζης, και σιροπιού καλαμποκιού», ισχυρίζεται ο Πούτιν ο οποίος τονίζει ότι οι Ρώσοι «πρέπει να προστατευθούν από όλο αυτό … με κάθε κόστος», αναφέρει σχετικό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με έκθεση που εκπονήθηκε από το ρωσικό Συμβούλιο Ασφαλείας (SCRF), αναφέρεται ότι ότι ο Πρόεδρος Πούτιν εξέδωσε ειδικές εντολές στους αρμόδιους αξιωματούχους, οι οποίες αναφέρουν ότι όλοι οι Ρώσοι πολίτες θα πρέπει να προστατεύονται από δυτικά σκευάσματα τροφής και φάρμακα με κάθε κόστος.

Η έκθεση αναφέρει ότι ο Ρώσος Πρόεδρος πιστεύει ότι το επόμενο στάδιο της ανθρώπινης εξέλιξης αποτελεί σήμερα «σοβαρότατο κίνδυνο», και ότι η Δύση πραγματοποιεί «εκ προθέσεως επιβράδυνση της διαδικασίας αναπαραγωγής του ανθρώπινου είδους, για προσωπικό κέρδος».

«Εμείς, ως ένα είδος έχουμε την επιλογή να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε το σώμα και το μυαλό μας σε μια υγιή ανοδική πορεία, ή μπορούμε να ακολουθήσουμε το δυτικό παράδειγμα των τελευταίων δεκαετιών και εκ προθέσεως να δηλητηριάζουμε τον πληθυσμό μας με γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, φαρμακευτικά σκευάσματα, εμβόλια, και γρήγορο φαγητό, που αξιολογείται ως λίαν επικίνδυνο, εθιστικό ναρκωτικό».

«Πρέπει να αγωνιστούμε αυτό. Η δημιουργία σωματικά και διανοητικά αναπήρων ατόμων του πληθυσμού μας δεν είναι σαφώς προς το συμφέρον μας», αναφέρει η έκθεση .

Η Ρωσία υπό τον Πρόεδρο Πούτιν έχει μισθώσει εντελώς δωρεάν μεγάλες εκτάσεις γης τα τελευταία χρόνια σε αγρότες πρόθυμους να καλλιεργήσουν βιολογικά προϊόντα με φυσικό και βιώσιμο τρόπο.

Ο στόχος είναι να καταστεί η χώρα παγκοσμίως, ως «ο μεγαλύτερος εξαγωγέας» τροφίμων χωρίς ΓΤΟ, και τα οποία θα βασίζονται σε μια εξολοκλήρου «οικολογική» παραγωγική διαδικασία.

Η έκθεση του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας έρχεται μόλις λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση του Κρεμλίνου για το τέλος της παραγωγής στην ρωσική επικράτεια, όλων των τροφίμων που περιέχουν γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.

Η κίνηση αυτή κηρύττει έναν ακόμα πόλεμο , αυτόν κατά των πολυεθνικών εταιρειών όπως η Monsanto, η οποία «κατασκευάζει» αυτούς τους σπόρους, αλλά και άλλες ετιαιρείες.

Επίσης η χώρα συνεχίζει να ηγείται στο χώρο της φυσικής, βιολογικής γεωργίας, δείχνοντας ένα διαφορετικό δρόμο σε όλο τον πλανήτη .

Η χώρα μας η πανέμορφη Ελλάδα , η οποία διαθέτει σπάνια αγροτικά προϊόντα, τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει να δημιουργεί μια βιομηχανία βιολογικών προϊόντων, τα οποία είναι περιζήτητα στο εξωτερικό .

Ο κίνδυνος όμως με μια πιθανή οικονομική ένωση της ΕΕ με τις ΗΠΑ, θα σημάνει τον πλήρη έλεγχο από τις πολυεθνικές του είδους, και την αθρόα εισαγωγή γενετικά τροποποιημένων προϊόντων στην χώρα μας.

Σε άρθρο από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr, με τίτλο (Αποκωδικοποίηση της Ατζέντας 2030 – Τα Πρωτόκολλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων), αναφέρθηκε ότι η ατζέντα 2030 του ΟΗΕ, είναι ένα σχέδιο για την παγκόσμια υποδούλωση της ανθρωπότητας κάτω από την «μπότα»των Εταιρικών Επικυρίαρχων. Τα 193 κράτη μέλη του ΟΗΕ κατέληξαν σε συμφωνία για τη νέα ατζέντα της ανάπτυξης για τα επόμενα 15 έτη.

Η ευρωπαϊκή βιομηχανία των σπόρων με την σειρά της, επιδιώκει την θέσπιση και εφαρμογή μιας νέας κοινής ευρωπαϊκής νομοθεσίας που θα καθιερώνει τη μοριακή σήμανση.

Με την ταυτοποίηση των ποικιλιών, μέσω μιας τεχνολογίας γενετικής ακολουθίας, οι εταιρείες θα μπορούν να αναγνωρίζουν τις ποικιλίες τους στις αγροτικές καλλιέργειες.

Με αυτόν τον τρόπο, οι αγρότες θα υποχρεώνονται να ακολουθούν τους εξαιρετικά περιοριστικούς όρους της χρήσης των πατενταρισμένων σπόρων με μία και μοναδική σπορά από την οποία ο σπόρος που προκύπτει θα αποτελεί εκ νέου ιδιοκτησία της πολυεθνικής ή καλλιεργώντας σπόρους με γονίδια που δεν αφήνουν το φυτό να παράγει νέους.

Η επιστροφή στον σχεδόν πατροπαράδοτο τρόπο καλλιέργειας σε συνδυασμό με τα σημερινά μέσα, θα μπορέσει να σώσει το ανθρώπινο γένος και τον πλανήτη μας.


pentapostagma.gr

Έλληνας ανακάλυψε τον μηχανισμό για τη γρήγορη αφύπνιση του εγκεφάλου



Επιστημονική ομάδα στην Ελβετία με επικεφαλής τον ελληνικής καταγωγής ερευνητή, Αντώνη Αδαμαντίδη, ανακάλυψε έναν βιολογικό μηχανισμό που είναι υπεύθυνος για τη γρήγορη αφύπνιση του εγκεφάλου από τον ύπνο και την αναισθησία.

Η ανακάλυψη μπορεί να οδηγήσει μελλοντικά σε νέες θεραπείες για τις διαταραχές του ύπνου, καθώς και για την επαναφορά της συνείδησης σε ασθενείς-φυτά.


Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή Αντώνη Αδαμαντίδη του Τμήματος Κλινικών Ερευνών του Πανεπιστημίου της Βέρνης και του Τμήματος Νευρολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της ίδιας πόλης, έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό νευροεπιστήμης Nature Neuroscience.


Η ποιότητα και η διάρκεια του ύπνου θεωρούνται πρόωρος δείκτης για πολλές νευρολογικές διαταραχές (Αλτσχάιμερ, Πάρκινσον, σχιζοφρένεια κ.α.), καθώς και για άλλες παθήσεις (καρδιολογικές, μεταβολικές, ορμονικές κ.α.). Το 10% έως 20% των ανθρώπων στις ανεπτυγμένες χώρες πάσχουν από χρόνια προβλήματα ύπνου, ενώ σχεδόν όλοι οι άνθρωποι βιώνουν τέτοια προβλήματα, ιδίως αϋπνία, σε κάποια περίοδο στη ζωή τους.


Οι επιστήμονες διεξάγουν πειράματα και κλινικές δοκιμές για να καταλάβουν καλύτερα με ποιους τρόπους τα εγκεφαλικά (νευρωνικά) «κυκλώματα» ελέγχουν τον κύκλο ύπνου-αφύπνισης, καθώς και τη συνείδηση.


Η ομάδα του Αδαμαντίδη εντόπισε ένα άγνωστο έως τώρα κύκλωμα στον εγκέφαλο των πειραματόζωων (ποντικιών), το οποίο προκαλεί ταχεία ενεργοποίηση της κατάστασης αφύπνισης, ενώ αντίστροφα, όταν αυτό το κύκλωμα μπλοκάρεται, τότε ο ύπνος γίνεται πιο βαθύς.


Ο ύπνος των ανθρώπων χωρίζεται σε δύο φάσεις: μία με ταχείες κινήσεις των κλειστών ματιών (Rapid Eye Movement-REM) που σηματοδοτεί τον βαθύ ύπνο και μία χωρίς τέτοιες κινήσεις (Non REM) που αντιστοιχεί στον ελαφρύ ύπνο. Παλαιότερα είχαν εντοπισθεί νευρωνικά κυκλώματα που ενεργοποιούνται αντίστοιχα στις δύο αυτές φάσεις. Όμως οι ακριβείς βιολογικοί μηχανισμοί που εμπλέκονται, παραμένουν άγνωστοι.


Ο Αδαμαντίδης ανακάλυψε ένα νέο νευρωνικό κύκλωμα μεταξύ του θαλάμου και του υποθαλάμου του εγκεφάλου. Η ενεργοποίηση αυτού του κυκλώματος τερματίζει άμεσα τον ελαφρύ ύπνο. Αντίστροφα, η «σίγαση» του εν λόγω κυκλώματος σταθεροποιεί τον ελαφρύ ύπνο και αυξάνει την έντασή του.


Η χρόνια υπερδραστηριοποίηση του κυκλώματος αυτού μπορεί να προκαλέσει αϋπνία, ενώ η χρόνια υπολειτουργία του να επιφέρει υπνηλία. Η δύναμη αφύπνισης του συγκεκριμένου κυκλώματος είναι τέτοια που, όπως έδειξαν τα πειράματα, μπορεί να «πυροδοτήσει» ακόμη και το ξύπνημα από την κατάσταση της αναισθησίας και να καταστήσει έτσι εφικτή την επαναφορά της συνείδησης.


Η δυνατότητα αυτή, κατά τον Αδαμαντίδη, θα μπορούσε να αξιοποιηθεί μελλοντικά σε ασθενείς με ελάχιστη έως μηδαμινή συνείδηση. Όπως είπε όμως, θα χρειασθεί ακόμη αρκετός χρόνος, έως ότου υπάρξουν νέες θεραπείες.


Ο Αντώνης Αδαμαντίδης έκανε το διδακτορικό του στη νευροβιολογία στο βελγικό Πανεπιστήμιο της Λιέγης και μετά εργάσθηκε ως μεταδιδακτορικός ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ της Καλιφόρνια. Διετέλεσε επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο ΜακΓκιλ του Καναδά και από το 2013 είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Βέρνης. Έχει τιμηθεί με πολλά διεθνή βραβεία και έχει κάνει μεγάλο αριθμό επιστημονικών δημοσιεύσεων, έχοντας ειδικευθεί στα νευρωνικά κυκλώματα των καταστάσεων ύπνου και αφύπνισης.


ellines.com
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/01/blog-post_493.html 

Εσείς ξέρατε γιατί πρέπει να πίνουμε το νερό σε χάλκινο δοχείο; Aν ΟΧΙ δείτε το ΕΔΩ!

 
Γιατί πρέπει να πίνουμε το νερό σε χάλκινο δοχείο;

Το φάρμακο της Αγιουρβέδα συνιστά το πόσιμο νερό να αποθηκεύεται σε χάλκινα δοχεία , επειδή πιστεύεται ότι ο χαλκός έχει αντιμικροβιακές, αντιοξειδωτικές, αντι-καρκινικές και αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες. Υπήρξαν ιατρικές μελέτες που δείχνουν τα οφέλη του πόσιμου νερού που αποθηκεύονται σε δοχεία χαλκού…


Μια μελέτη που έγινε το 2012, διαπίστωσε ότι η αποθήκευση του μολυσμένου νερού σε κατσαρόλα χαλκού μέχρι και 16 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου, μειώνει την παρουσία επιβλαβών μικροβίων. Oi άνθρωποι πιστεύουν ότι ο χαλκός είναι η λύση για τον καθαρισμό του πόσιμου νερού, κυρίως στις αναπτυσσόμενες χώρες.


Υπάρχει μια διαφορετική μελέτη που έδειξε ότι οι επιφάνειες του χαλκού στα νοσοκομεία σκότωσαν το 97% των βακτηρίων της ΜΕΘ που μπορούν να προκαλέσουν μόλυνση, η οποία οδήγησε σε μείωση κατά 40% στα ποσοστά μόλυνσης.


Ο Σαντγκουρού, ένας Ινδός γιόγκι, μυστικιστής, φιλάνθρωπος είπε – «Αν κρατήσετε το νερό σε μία κανάτα χαλκού, κατά προτίμηση όλη τη νύχτα ή για τουλάχιστον τέσσερις ώρες, το νερό παίρνει συγκεκριμένες ιδιότητες από το χαλκό που είναι κατά κύριο λόγο καλό για το συκώτι σας, αλλά και για την γενική υγεία σας.


Ποια είναι τα οφέλη;


1. Πίνοντας νερό από το χάλκινο δοχείο (σε θερμοκρασία δωματίου), καθαρίζει τα νεφρά και το πεπτικό σύστημα.


2. Ο χαλκός είναι ένα καλό τονωτικό για το συκώτι, τη σπλήνα και τους λεμφαδένες.


3. Αυτό βοηθά στη διατήρηση της υγείας του πεπτικού συστήματος.


4. Τονώνει το μυαλό σας.


5. Προϊόν μελανίνης (χρώση στα μάτια, τα μαλλιά και το δέρμα) στο σώμα σας.


6. Βοηθάει με την απορρόφηση του σιδήρου στον οργανισμό.


7. Καταστρέφει επιβλαβή βακτήρια στο νερό.


8. Ρυθμίζει τη λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα.


9. Ανακουφίζει από τον πόνο που προκαλείται από πρήξιμο των αρθρώσεων, όπως στην περίπτωση της αρθρίτιδας.


10. Επιβραδύνει τη γήρανση.


11. Βοηθά στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης, του καρδιακού ρυθμού και μειώνει τη χοληστερόλη στο αίμα και τα τριγλυκερίδια.


12. Οι πληγές επουλώνονται πιο γρήγορα.


Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει το νερό σε μια κανάτα χαλκού κατά τη διάρκεια της νύχτας και πιείτε το θετικά φορτισμένο νερό νωρίς το πρωί ή 2-3 φορές σε μια μέρα. Ποτέ μην βάζετε το νερό στο ψυγείο. Πλύνετε τη κανάτα του χαλκού τακτικά με φρέσκο λεμόνι…


Ζούμε σε μια σύγχρονη εποχή, όπου επιλέγουμε τον καλύτερο τρόπο ζωής. Το πόσιμο εμφιαλωμένο νερό, για παράδειγμα δεν είναι μόνο επιβλαβή για το περιβάλλον, αλλά μπορεί και να αποτελεί κίνδυνο για την υγεία…


Δοκιμάστε αυτήν την πρακτική και πείτε μας τι σκέφτεστε γι “αυτό τον εναλλακτικό τρόπο…



http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/01/blog-post_129.html

Χαλκός: Διαβάστε γιατί τα Βακτήρια Τον Τρέμουν!

 
Το παλαιότερο μέταλλο στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού. Στην αρχαιότητα ο χαλκός αντιπροσώπευε για τους Αιγύπτιους την αιώνια ζωή, την υγεία και την ευημερία και χρησιμοποιούνταν για τη θεραπεία λοιμώξεων και την αποστείρωση του νερού…. Ο Ιπποκράτης αντιμετώπιζε με χαλκό (ή χαλκό και μέλι) ανοιχτές πληγές και δερματικά προβλήματα, ενώ Ρωμαίοι, Αζτέκοι, Πέρσες, Ινδοί και Μογγόλοι τον είχαν πρώτο και καλύτερο για έλκη και μολύνσεις. 
 
Οι θεραπευτικές ιδιότητες του χαλκού εντοπίστηκαν αρχικά στους σκλάβους. Παρότι δούλευαν όλη μέρα κάτω από άσχημες συνθήκες και σε ακατάλληλο, υγρό περιβάλλον, δεν παρουσίασαν ποτέ προβλήματα ρευματοπάθειας ή αρθριτικά, επειδή ήταν αλυσοδεμένοι. Κι αυτό γιατί οι λωρίδες χαλκού που είχαν στα χέρια και τα πόδια, τους προστάτευαν από τέτοιου είδους παθήσεις.
 
Στην Αίγυπτο (2000 π. κ.ε.) χρησιμοποιούσαν χάλκινα δοχεία για το πόσιμο νερό και χάλκινες επιφάνειες για την απολύμανση τραυμάτων. Ο Ιπποκράτης (400 π. κ.ε.) χρησιμοποιούσε χαλκό για την απολύμανση ποδιών με έλκη από φλεβίτιδα. Οι Ατζέκοι χρησιμοποιούσαν οξείδιο του χαλκού και πράσινο του μαλαχίτη για διαφόρων ειδών δερματοπάθειες. Στη Γάλλια κατά τη διάρκεια της επιδημίας της χολέρας (1850 μ. κ.ε.) παρατηρήθηκε ότι οι εργάτες σε ορυχεία χαλκού είχαν ανοσία στη χολέρα.
 
Μεταγενέστερα, τα μαγνητικά πεδία υπήρξαν κύριο αντικείμενο έρευνας και για τον Λεονάρντο Ντα Βίντσι.
Άραγε πόσο χρήσιμο είναι σήμερα για την υγεία το παλαιότερο μέταλλο στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού; Σύμφωνα με τους αρχαιολόγους ο χαλκός είναι το πρώτο από τα μέταλλα που χρησιμοποίησε ο άνθρωπος για την κατασκευή σκευών, εργαλείων και όπλων. Εκτιμάται ότι ο χαλκός έγινε γνωστός περίπου το 9.000 π.κ.ε., πιθανόν επειδή απαντά ως αυτοφυής και δεν απαιτεί μεταλλουργική διαδικασία για την παρασκευή του σε καθαρή μορφή.
H χρήση καθαρού χαλκού ήταν γνωστή στη Μικρά Ασία από το 6.500 π.κ.ε. ενώ από τα μέσα της 4ης χιλιετίας άρχισε ν΄ αναπτύσσεται η μεταλλουργία που προκάλεσε και την αστικοποίηση της Μεσοποταμίας. Περί το 3.000 π.κ.ε. η χρήση χαλκού ήταν πλήρως διαδεδομένη στην Εγγύς Ανατολή. Η χρήση του ορείχαλκου ήταν ευρύτερα διαδεδομένη στη 2η χιλιετία μέχρι την 1η όπου ακλούθησε η ευρύτερη χρήση του σιδήρου.
 
Το αγγλικό του όνομα copper προκύπτει από το λατινικό Cuprum, λέξη η οποία με τη σειρά της προέρχεται από το νησί της Κύπρου, όπου και εξορυσσόταν κατά την ρωμαϊκή εποχή.
Είναι απαραίτητο ιχνοστοιχείο, τόσο στα ζώα όσο και στα φυτά. Ανευρίσκεται σε ποικιλία ενζύμων, όπως την υπεροξειδάση του Κυτοχρώματος C και την υπεροξειδισμουτάση. Ορισμένα μαλάκια και αρθρόποδα έχουν ως μεταφορική ουσία των αναπνευστικών αερίων την αιμοκυανίνη (αντί της αιμοσφαιρίνης), η οποία περιέχει χαλκό.
 
Στα ανώτερα ζώα έχει διαπιστωθεί ότι η παρουσία χαλκού διευκολύνει την απορρόφηση σιδήρου από τον οργανισμό. H υπερβολική απόθεση χαλκού στους ιστούς προκαλεί την Νόσο του Wilson, ενώ χρόνια έλλειψη χαλκού προκαλεί δυσλειτουργία στην σύνθεση δοπαμίνης, με συνέπεια την εμφάνιση κατάθλιψης, στην σύνθεση μελανίνης από τα δερματικά κύτταρα καθώς και δυσλειτουργίες στον μεταβολισμό των λιπών και των τριγλυκεριδίων.
 
Ο χαλκός είναι απαραίτητο για τον ανθρώπινο οργανισμό ιχνοστοιχείο. O χαλκός μεταπίπτει στον ανθρώπινο ή ζωικό οργανισμό μεταξύ των μορφών του μονοσθενούς χαλκού (Cu+1) και στην πλειοψηφία του δισθενούς χαλκού (Cu+2). Ο χαλκός έχει την δυνατότητα να παίρνει και να δίνει εύκολα ηλεκτρόνια και αυτό εξηγεί και το σημαντικό ρόλο του στις αντιδράσεις οξείδωσης-αναγωγής (οξειδοαναγωγικές) και τη δέσμευση των ελεύθερων ριζών. Ανευρίσκεται στο κρέας, στα καρύδια, τα οστρακόδερμα, τα λαχανικά και στους σπόρους (άλευρα ολικής άλεσης). 
 
Τα βακτήρια τον τρέμουν! Ο χαλκός δεν κάνει μόνο για καλώδια και ηλεκτρομαγνητικές εφαρμογές, αλλά επίσης καταστρέφει (με ασφάλεια και απόλυτη επιτυχία) περισσότερο από το 99,9% όλων των βακτηρίων, ακόμα και τα πιο ανθεκτικά όπως ο χρυσίζων σταφυλόκοκκος, και όλα αυτά μέσα σε 10 λεπτά έως 2 ώρες, αρκεί οι ευαίσθητοι, βλαβεροί μικροοργανισμοί να έρθουν σε επαφή με την επιφάνειά του. Άρα υπερέχει και ξεχωρίζει, επειδή κανένα υλικό δεν μπορεί να πλησιάσει την αντιμικροβιακή αποτελεσματικότητά του. Ίσως γι’ αυτό στις επιδημίας χολέρας στο Παρίσι (1832-1852) οι εργαζόμενοι στον χαλκό είχαν ανοσία στην ασθένεια. Πολλά επίσης έχουν λεχθεί και για την έντονη αντικαρκινική του δράση, παρατηρημένη ήδη από το 1912 σε Γερμανία, Γαλλία και Αγγλία.
Κάνει τα μικρόβια… σουρωτήρι: Το κόκκινο μέταλλο έχει καταπλήξει τους επιστήμονες με τις ιδιότητές του, αφού σαρώνει στην κυριολεξία όποιον μολυσματικό παράγοντα βρεθεί στον δρόμο του. Ο τρόπος που το κάνει είναι εκπληκτικός.
Πρώτα τρυπάει την εξωτερική μεμβράνη των βακτηρίων κάνοντάς την σαν… σουρωτήρι και στη συνέχεια τα εμποδίζει να τραφούν, να αναπνεύσουν, να δημιουργήσουν ενέργεια, να πολλαπλασιαστούν ή έστω να επισκευάσουν τη χαλασμένη μεμβράνη τους. Αυτό σημαίνει ότι ο χαλκός καταστρέφει συνεχώς τα μικρόβια και μάλιστα χωρίς να φθείρεται ο ίδιος, ενώ ταυτόχρονα είναι απόλυτα ασφαλής στην (εξωτερική) χρήση του.
 
Πιάσε χαλκό και μη φοβάσαι: Ο χαλκός έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες από τους ανθρώπους σε πολλές εφαρμογές. Η λατινική ονομασία του cuprum (αρχικά сyprium = από την Κύπρο) του δόθηκε επειδή βρισκόταν σε αφθονία στην Κύπρο. Σήμερα στα νοσοκομεία διαφόρων χωρών (και της Ελλάδας) χρησιμοποιείται ο λεγόμενος αντιμικροβιακός χαλκός που αποτελείται από διάφορα ανθεκτικά κράματα του μετάλλου. Όπως υποστηρίζει μάλιστα ο καθηγητής μικροβιολογίας Bill Keevil, πρόεδρος Περιβαλλοντικής Υγείας στο αγγλικό πανεπιστήμιο του Southampton, η τοποθέτηση επιφανειών από χαλκό επάνω σε αντικείμενα που αγγίζουμε καθημερινά μέσα σε δημόσια κτίρια και οχήματα μαζικής μεταφοράς (π.χ. χειρολαβές, πόμολα και διακόπτες) θα μπορούσε να μειώσει την ταχεία παγκόσμια διάδοση των πολυανθεκτικών μικροβίων.
 
Όχι στο μαγείρεμα – ναι στο νερό: Αντίθετα, το μαγείρεμα μέσα σε σκεύη από χαλκό (μπακίρια) είναι επικίνδυνο για την υγεία. Η χρήση τους έχει εγκαταλειφθεί επειδή, όταν ο χαλκός έρθει σε επαφή με όξινες τροφές σε υψηλές θερμοκρασίες, ενδέχεται να διαβρωθεί και να μολύνει το φαγητό με τοξικά οξείδια που προκαλούν δηλητηρίαση.
Έτσι πλέον τα σπάνια σήμερα χάλκινα σκεύη καλύπτονται εσωτερικά με κασσίτερο (γανώνονται) είτε με ανοξείδωτο χάλυβα. Όμως ο χαλκός και τα κράματά του όχι μόνο δε μολύνουν το πόσιμο νερό αλλά το αποστειρώνουν κιόλας, γι’ αυτό και χρησιμοποιούνται στα δίκτυα υδροδότησης.
 
O χαλκός είναι βιοστατικό στοιχείο, δηλαδή παρεμποδίζει την ανάπτυξη μικροοργανισμών στην επιφάνειά του. Λόγω αυτής της ιδιότητας του, χρησιμοποιείται για την κατασκευή βιοστατικών ινών, για πόμολα θυρών και φίλτρων σε κλιματιστικά, ιδιαίτερα σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις. Παλαιότερα είχε χρησιμοποιηθεί και στην ναυπηγική, επειδή δεν επέτρεπε την ανάπτυξη θαλάσσιων οργανισμών στα ύφαλα των πλοίων.
 
Παλαιότερα, αλλά και σήμερα κάποιες φορές για λόγους αισθητικής, κατασκευάζονταν σφυρήλατα και άλλα μαγειρικά σκεύη από χαλκό (κοινώς μπακίρια). Η χρήση τους έχει εγκαταλειφθεί λόγω του ότι προκαλούσαν δηλητηριάσεις από το οξείδιο που δημιουργείται κατά το μαγείρεμα. Τα (σχετικά σπάνια σήμερα) χάλκινα μαγειρικά σκεύη επικασσιτερώνονται (το λεγόμενο γάνωμα) ή επικαλύπτονται με ανοξείδωτο χάλυβα για να αποφεύγονται οι δηλητηριάσεις.
 
Ο χαλκός αν έρθει σε επαφή με όξινα υλικά με ph κάτω από 6.5, που μπορεί να χρησιμοποιούνται στο μαγείρεμα, και ιδιαίτερα σε ψηλές θερμοκρασίες, μπορεί να διαβρωθεί και να μολύνει τις μαγειρεμένες τροφές με τοξικά οξείδια. Αντίθετα, δεν υπάρχει κίνδυνος διάβρωσης όταν ο χαλκός έρχεται σε επαφή μόνο με υγρά ουδέτερου ή βασικού ph όπως το νερό του δικτύου υδροδότησης (ph 7.2 ως 7.8). Για αυτό το λόγο η χρήση του χαλκού για μαγειρικά σκεύη είναι σπάνια, αλλά χρησιμοποιείται εκτεταμένα και άφοβα, υπό μορφή κράματος, για την κατασκευή των σωληνώσεων, στροφίγγων, βρυσών κτλ στα δίκτυα υδροδότησης πόσιμου νερού.
Στην κατασκευή κτιρίων χρησιμοποιείται για στέγες και σωληνώσεις. Στις εφαρμογές του σε σωληνώσεις στα κτίρια περιλαμβάνονται εκτός από αυτές μεταφοράς θερμού ή ψυχρού νερού οικιακής χρήσης υπό πίεση, επίσης οι σωληνώσεις κεντρικής θέρμανσης με θερμαντικά σώματα με ακτινοβολία, οι σωληνώσεις θέρμανσης δαπέδων καθώς και οι σωληνώσεις φυσικού αερίου ή φωταερίου.
Το νοσοκομείο Tokuda στην Σόφια της Βουλγαρίας, τμήμα μίας Ιαπωνικής αλυσίδας νοσοκομείων σε όλο τον κόσμο, αποτελεί ένα παγκόσμιας εμβέλειας πρότυπο νοσοκομείο, με σύγχρονες μονάδες και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, προσφέροντας σύγχρονες τεχνικές λειτουργίας και υψηλών προδιαγραφών θεραπείες και φροντίδα. Το νοσοκομείο, είναι το κέντρο ιατρικών και ερευνητικών δραστηριοτήτων στη Βουλγαρία και αποτελεί πρότυπο νοσοκομείο για τη χώρα.
 
Οι μεταφυσικές ιδιότητες του χαλκού
Ενέργεια: δεκτική
Πλανήτης: Αφροδίτη
Στοιχείο: νερό
Θεότητα: Αφροδίτη
Σχετικές πέτρες: χαλαζίας, χρυσός
Σχετικό βότανο: μιμόζα
Δυνάμεις: κατεύθυνση ενέργειας, καλή τύχη, αγάπη, προστασία, θεραπεία, χρήματα, ευδαιμονία

 
Ο χαλκός σχετίζεται από αρχαιοτάτων χρόνων με το θεϊκό στοιχείο. Στην Μεσοποταμία αποδιδόταν στη βασίλισσα των Ουρανών καθώς και στις θεές που σχετίζονταν με τον πλανήτη Αφροδίτη. Οι θεραπευτικές εφαρμογές του χαλκού είναι απεριόριστες. Χρησιμοποιείται επίσης για να ελκύει χρήματα! Βοηθά στην κατανόηση του εαυτού. Φέρνει ισορροπία σ’ όλα τα επίπεδα του Είναι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον πλήρη καθαρισμό και σταμάτημα της σκέψης.

Στο orgonodrome.gr ο χημικώς καθαρός χαλκός είναι το βασικό υλικό των οργονιτών μας και όπως γίνεται αντιληπτόν καθόλου τυχαία. Υπάρχουν πελάτες μας που χρησιμοποιώντας το χάλκινο μενταγιόν και το miniMWOμαζί πήραν πίσω χρήματα που τους χρωστούσαν και τα είχαν ξεγραμμένα, κέρδισαν μια καθημερινή ευεξία και ηρεμία μέσα στην καθημερινή κατάσταση της σύγχυσης.
Απέκτησαν αρμονική σχέση ακόμη και με ανθρώπους που πριν γίνονταν συνεχώς «μαλλιά κουβάρια» και μάλιστα χωρίς προφανή λόγο. Χάθηκαν πονοκέφαλοι, υπνηλίες, περίεργοι πόνοι και γενικά απέκτησαν μια εύθυμη στάση προς την ζωή ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες. … και αυτά είναι μόνον αυτά που μπορούμε να γράψουμε δημόσια, σκεφτείτε μόνοι σας όσα δεν γίνεται να γραφτούν!!! Για την μεταφυσική πλευρά του θέματος οργονίτες … δεν το συζητώ καν ! Κυριολεκτικά θερίζουν και στην ψυχική άμυνα και στην ψυχική επίθεση!
… και όλα αυτά μόνον με τα χάλκινα προιόντα του orgonodrome.gr το mini MWO και το χάλκινο μενταγιόν, για τα ασημένια … ω εκεί γίνεται ένα μεγάλο παιχνίδι ιδιαίτερα ενδιαφέρον !

πηγη

ΧΑΛΚΟΣ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Το χημικό στοιχείο Χαλκός είναι μέταλλο με ατομικό αριθμό 29 και ατομικό βάρος 63,546 . Έχει θερμοκρασία τήξης 1084,6 °C και θερμοκρασία βρασμού 2567 °C. Το σύμβολό του είναι Cu. Έχει κοκκινωπό χρώμα και είναι όλκιμος και ελατός.Στην ελληνική μυθολογία με το όνομα Χαλκός είναι γνωστός ένας γιος του Αθάμαντα και (μάλλον) της Ινούς, της δεύτερης από τις τρεις συζύγους του. Ομοθαλή αδέλφια του Χαλκού ήταν ο Λέαρχος και ο Μελικέρτης, ενώ ετεροθαλή ο Φρίξος και η `Ελλη, ο Λεύκωνας, ο Ερύθιος, ο Σχοινέας και ο Πτώος. Ο Χαλκός μυθολογείται ότι υπήρξε ο εφευρέτης του σημαντικότερου αμυντικού όπλου της αρχαιότητας, της ασπίδας.
Ο χαλκός είναι δοκιμασμένος και αξιόπιστος, από την αρχαιότητα, παραμένει αναλλοίωτος στην παντός είδους διάβρωση. Είναι υγιεινό προϊόν, γιατί είναι φυσικό ορυκτό στοιχείο πλήρως ανακυκλώσιμο χωρίς καμία ξένη ή άγνωστη πρόσμειξη. Τα μέχρι σήμερα γνωστά παγκόσμια αποθέματα χαλκού υπολογίζονται σε 2,6 δις τόνους εκ των οποίων μόλις 0,31 δις τόνοι (12%) έχουν εξορυχθεί σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας του μετάλλου και του ανθρώπου και περίπου αυτή η ποσότητα εξακολουθεί να χρησιμοποιείται. Αυτό οφείλεται στο βαθμό ανακύκλωσης του χαλκού που είναι μεγαλύτερος από οποιοδήποτε άλλο μηχανικό μέταλλο. Αν εξαιρέσουμε το χαλκό που χρησιμοποιείται για την παραγωγή καλωδίων, η κατασκευή των οποίων απαιτεί καθαρό χαλκό. Το υπόλοιπο 75% που χρησιμοποιείται στα εργοστάσια επεξεργασίας χαλκού και ορειχάλκου, τα χυτήρια και άλλες βιομηχανίες, προέρχεται από ανακυκλωμένο σκραπ χαλκού. Ο βαθμός ανακυκλωσιμότητας του χαλκού είναι τόσο υψηλός ώστε το σκραπ πρωτογενούς ανακύκλωσης διατηρεί κατά 95% τις ιδιότητες και την αξία του πρωτογενούς μετάλλου.
 
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΧΑΛΚΟΥ
Ο χαλκός έχει συγκριτική υπεροχή σε σχέση με τα υπόλοιπα υλικά ως προς την:
• Αεροστεγανότητα
• Υδατοστεγανότητα
• Πυρανεκτικότητα. Παρουσιάζει πολύ μεγάλη αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες στη φυσική γήρανση και σε άλλες καταπονήσεις (θερμοκρασιακά όρια χρήσεως από -196οC μέχρι 205 οC, σημείο τήξεις 1085 οC)
• Είναι συμβατός με τα υπάρχοντα συστήματα ύδρευσης και θέρμανσης. Και έχει μηδενικό κόστος συντήρησης.
• Αντοχή στα αποτελέσματα της ηλιακής ακτινοβολίας
• Αντίδραση στους ατμοσφαιρικούς ρύπους.
• Συντελεστής γραμμικής διαστολής που είναι μικρός και πάντως μικρότερος από τα άλλα υλικά.
• Πλαστικότητα
 Ελαφρότητα κατασκευής (σημαντική διευκόλυνση στη στατική επίλυση της κατασκευής).• Μεγάλη διάρκεια ζωής (δεν επηρεάζεται από διακυμάνσεις καιρικών συνθηκών). Έχει απεριόριστη διάρκεια ζωής, γι’ αυτό από τους αρχαίους χρόνους παριστάνεται με το σύμβολο ♀ που είναι ιδεογραφική παράσταση του Αιγυπτιακού ιερογλυφικού που συμβολίζει την αιώνια ζωή.
• Χρωματισμός και εξελικτική γήρανση.
• Ευελιξία
• Δυνατότητα μη τυποποιημένων μορφών.
• Λόγω της κατεργασίας του, παρουσιάζει ελάχιστη επιφανειακή τραχύτητα και επειδή έχει ελάχιστη χημική σχέση με τον ανθρακικό ανυδρίτη του επιφανειακού στρώματος του οξειδίου του χαλκού, τον καθιστά ικανό να περιορίζει πάρα πολύ την επικάθυση αλάτων.
• Είναι άτρωτος στο γαλβανικό φαινόμενο της ηλεκτρόλυσης που κυρίως κατατρώει τα κράματα σιδήρου όπως το ανοξείδωτο ατσάλι, το βιομηχανικό σίδηρο κτλ.
• Έχει υψηλότατη θερμοαγογημότητα που αποτελεί βασικό προσόν για τη μεταφορά της θερμότητας από το θερμικό φορέα στο νερό χρήσης.

Σήμερα, έχουν αναπτυχθεί πολυάριθμες εφαρμογές και χρήσεις του χαλκού και των κραμάτων του. Αυτό οφείλεται κυρίως, στην τεράστια αντοχή του μετάλλου στο χρόνο, στην εύκολη κατεργασία του και τις εξαιρετικές φυσικές του ιδιότητες. Η χρήση του είναι επιστημονικά ελεγμένη και πλήρως αποδεκτή. Γι’ αυτό συνοδεύεται από πιστοποιητικά ποιότητας και υγιεινής από όλα τα ινστιτούτα του κόσμου.
Αντιμικροβιακές/Βακτηριοστατικές ιδιότητες του χαλκού.
Πρόσφατα, μελέτες αντιμικροβιακής αποτελεσματικότητας σε διάφορες επιφάνειες αφής έχουν καταδείξει σαφώς ότι ο χαλκός και τα κράματά του εξαλείφουν αρκετούς από τους ισχυρότερους τύπους μικροβίων, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων του Ανθεκτικού στη Μεθικιλλίνη, Χρυσίζοντα σταφυλόκοκκου (MRSA), του κλωστρίδιου Clostridium difficile, της γρίπης A (Η1Ν1) και του βακτηρίου Escherichia coli O157:H7. Στις 29 Φεβρουαρίου 2008, η Αμερικανική Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος (EPA) των ΗΠΑ, καταχώρησε επίσημα 275 κράματα χαλκού με θετικές ιδιότητες για τη δημόσια υγεία. Έκτοτε, έχουν καταχωρηθεί επτά ακόμη κράματα, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των καταχωρημένων κραμάτων στα 282. Με την καταχώρηση του χαλκού και ορισμένων κραμάτων του, όπως του ορείχαλκου και του μπρούντζου, η Αμερικανική Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος (ΕΡΑ) αναγνωρίζει τις αντιμικροβιακές ιδιότητες αυτών των στερεών υλικών. Τα προϊόντα που κατασκευάζονται από οποιοδήποτε από τα 282 καταχωρημένα αυτά κράματα, επίσημα έχουν επίσημη κατοχύρωση στις Η.Π.Α. ως προς τις θετικές τους ιδιότητες για τη δημόσια υγεία. Yπάρχουν κλινικές μελέτες σε εξέλιξη σε νοσοκομεία ανά τον κόσμο, οι οποίες αξιολογούν την επίδραση των επιφανειών επαφής από χαλκό σε ποσότητα μικροβίων νοσοκομειακού περιβάλλοντος. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Νοσοκομείο Selly Oak του Μπέρμινχαμ, το οποίο ανήκει στο Ίδρυμα Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων Μπέρμινχαμ του NHS, επιλέχθηκε ως δοκιμαστικό κέντρο για αυτή τη νέα προσέγγιση της πρόληψης λοιμώξεων. Τα τελικά αποτελέσματα της δοκιμής, δημοσιεύθηκαν στο Journal of Hospital Infection (Ιανουάριος 2010), και απέδειξαν αναμφισβήτητα ότι ο χαλκός είναι αντιμικροβιακός σε πραγματικές συνθήκες νοσοκομείου και ότι οι επιφάνειες που περιέχουν χαλκό παρουσιάζουν 90-100% μικρότερη βακτηριακή μόλυνση, σε σύγκριση με τις επιφάνειες ελέγχου από συμβατικά υλικά. Κι άλλες μελέτες βρίσκονται σε εξέλιξη στη Γερμανία, τη Χιλή, την Ιαπωνία και τις ΗΠΑ, όπου το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ χρηματοδοτεί μία δοκιμή τριών κέντρων. Τα προiόντα από χαλκό και κράματα χαλκού διατηρούν τις αντιμικροβιακές ιδιότητές τους μακροχρόνια. Ακόμη κι αν αυτές οι επιφάνειες χαραχθούν, η αντιμικροβιακή τους αποτελεσματικότητα συνεχίζει να υφίσταται – δεν φθείρονται όπως οι επιστρώσεις ή άλλου τύπου κατεργασμένες επιφάνειες. Τα κράματα χαλκού, είναι οι μόνες στερεές επιφάνειες που έχουν καταχωρηθεί ως προϊόντα με θετικές ιδιότητες για τη δημόσια υγεία από την Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος της Αμερικής (EPA). Έχουν πραγματοποιηθεί δοκιμές σε αμιγή χαλκό, κράματα υψηλής περιεκτικότητας χαλκού, ορείχαλκου, μπρούντζου, κράματα χαλκού-νικελίου και χαλκού-νικελίου-ψευδαργύρου. Τα τελευταία μάλιστα, αναφέρονται συχνά ως κράματα νικελίου-αργύρου λόγω του λαμπερού λευκού χρώματός τους, παρόλο που δεν περιέχουν καθόλου άργυρο. Η Αμερικανική Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος (EPA), έχει καταχωρήσει 282 αντιμικροβιακά κράματα χαλκού με ονομαστική περιεκτικότητα χαλκού έως και 50%. Όσο μεγαλύτερη είναι η περιεκτικότητα του κράματος σε χαλκό τόσο ταχύτερα εξαλείφονται τα μικρόβια. Κατά την επιλογή ενός κράματος χαλκού για κάποιο προϊόν, είναι σημαντικό να συνυπολογίζει κανείς τις απαιτήσεις για μηχανικές ιδιότητες, την παραγωγική διαδικασία και, φυσικά, το επιθυμητό χρώμα. Τα κράματα χαλκού, προσφέρουν μία ποικιλία ελκυστικών χρωμάτων από το κίτρινο του ορείχαλκου, μέχρι το σκούρο καφέ του μπρούντζου.
Με ποιον τρόπο εξαλείφει ο χαλκός τα παθογόνα.
Ο χαλκός, αποτελεί μία από τις βασικές θρεπτικές ουσίες για τον άνθρωπο, όπως και για τα βακτήρια, αλλά σε υψηλές δόσεις τα ιόντα χαλκού μπορούν να επιφέρουν μία σειρά από αρνητικές συνέπειες στα κύτταρα των βακτηρίων. Ο ακριβής μηχανισμός με τον οποίο ο χαλκός εξαλείφει τα βακτήρια παραμένει άγνωστος, ωστόσο υπάρχουν αρκετές θεωρίες, οι οποίες μελετούνται. Ενδεικτικά:
· Προκαλεί διαρροή καλίου ή γλουταμινικού οξέως μέσω της εξωτερικής μεμβράνης των βακτηρίων
· Διαταράσσει την ωσμωτική ισορροπία
· Μπλοκάρει τις πρωτεΐνες που δεν χρειάζονται χαλκό
· Προκαλεί οξειδωτικό στρες παράγοντας υπεροξείδιο υδρογόνου.
Oι επιφάνειες από χαλκό, ορείχαλκο και μπρούντζο, είναι ασφαλείς και μεγάλης διάρκειας. Μάλιστα, ο χαλκός αποτελεί βασική θρεπτική ουσία της ανθρώπινης διατροφής, παράλληλα με τον ψευδάργυρο και το σίδηρο. Ένας ενήλικας χρειάζεται 1mg χαλκού καθημερινά. Τροφές πλούσιες σε χαλκό είναι η σοκολάτα, οι ξηροί καρποί και οι σπόροι. Μία ισορροπημένη διατροφή θα πρέπει να εξασφαλίζει επαρκή χαλκό ώστε να μην προκληθεί χαλκοπενία.
ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΙΤΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΟΕ

Η Ελλάδα δεν παράγει μόνο λάδι, σταφύλια και ελιές!!! Αυτές είναι οι δέκα πρωτοποριακές ελληνικές παραγωγές που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις ξένες

 
Αν απευθύναμε σε κάποιους ανθρώπους την ερώτηση, «γνωρίζετε τι παράγει η Ελλάδα», οι απαντήσεις σίγουρα θα περιστρέφονταν γύρω από τις γνωστές παραγωγές της χώρας όπως λάδι, ελιές, σταφύλια και γενικότερα, θα παίρναμε όλες τις κοινότυπες απαντήσεις.
Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις όπου η Ελλάδα πραγματικά πρωτοπορεί παράγοντας προϊόντα τα οποία δεν υπάρχουν πουθενά αλλού καταρρίπτοντας το μύθο πως δεν υπάρχουν πρωτοποριακές παραγωγές.

10 Αυτοκίνητο Ελληνικής κατασκευής Κορρές

Ο όρος ‘’αυτοκίνητο’’ δεν είναι απόλυτα ικανός για να περιγράψει το δημιούργημα του μηχανολόγου μηχανικού Δημήτρη Κορρέ. Εδώ μιλάμε για ένα υπεραυτοκίνητο γιατί το Korres Project 4 μόνο ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται. Το Ρ4 είναι όχημα το οποίο πραγματικά δε γνωρίζει όρια και εμπόδια, καθώς έχει την ικανότητα να κινείται σε επιφάνειες που άλλα αυτοκίνητα είναι αδιανόητο να κινηθούν. Και όχι μόνο αυτό αλλά το Ρ4 μπορεί να αναπτύξει τελική ταχύτητα άνω των 300 χλμ/ώρα. Για αυτές τις θηριώδεις συμπεριφορές υπεύθυνος είναι ο 8κύλινδρος κινητήρας των 6.300 κ.εκ. που με τους 505 ίππους που αποδίδει κάνει το Ρ4 να μοιάζει με όχημα βγαλμένο από κάποια πανάκριβη υπερπαραγωγή του Χόλιγουντ.
Βέβαια αυτό που κάνει το Ρ4 πραγματικά ξεχωριστό είναι η ανάρτηση του και το σύστημα μετάδοσης. Όπως δηλώνει και ο εμπνευστής του οχήματος αυτού στηρίζεται σε δύο αρχές, την υπομονή και τη συνεργασία. Για να το εξηγήσουμε καλύτερα σε ένα συνηθισμένο αυτοκίνητο ο τροχός όταν συναντά ένα εμπόδιο τότε ανεβαίνει προς τα πάνω, στο Ρ4 όμως ο τροχός στη συνάντηση του με κάποιο εμπόδιο οπισθοχωρεί λίγο τόσο όσο χρειάζεται για να ξεπεράσει το όχημα το εμπόδιο. Αυτό εδώ είναι το στοιχείο της υπομονής όπως λέει και ο Δημήτρης Κορρές. Επίσης όταν ο κάθε τροχός συναντά ένα εμπόδιο, το χτύπημα μοιράζεται και στους υπόλοιπους τροχούς, άρα εδώ εμφανίζεται το στοιχείο της συνεργασίας. Για το σύστημα μετάδοσης θα ήταν περιττό να πούμε πως το Ρ4 έχει κίνηση στους 4 τροχούς ενώ το κιβώτιο ταχυτήτων είναι χειροκίνητο 6-τάχυτο με τρεις τελικές σχέσεις (normal, sport, trial)
Ήδη 4 οχήματα Ρ4 έχουν μπει στη διαδικασία παραγωγής εκ των οποίων τα δύο θα κατασκευαστούν στη χώρα μας και τα άλλα δύο στην Αμερική. Όσον αφορά την τιμή του, το Ρ4 κοστίζει περί τα 230.000 ευρώ και αν αναλογιστούμε τις δυνατότητες του η τιμή αυτή φαντάζει απόλυτα λογική, καθώς μιλάμε για ένα πραγματικό supercar. Ήδη έχουν βρεθεί οι 4 πρώτοι τυχεροί που θα κάνουν δικό τους ένα προϊόν ελληνικής σκέψης και πράξης που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα αντίστοιχα πολυδιαφημισμένα οχήματα του εξωτερικού.

9 Εξαγωγή σφουγγαριών


Η σχέση των Ελλήνων με το σφουγγάρι και την σπογγαλιευτική δραστηριότητα χάνεται στο βάθος του χρόνου. Ακόμα και ο Όμηρος στην Ιλιάδα είχε τοποθετήσει στα χέρια του Ήφαιστου ένα σφουγγάρι με το οποίο καθάρισε το πρόσωπο, τα χέρια και το στήθος του προτού φορέσει τον χιτώνα του. Το σφουγγάρι είναι ένα εξαιρετικό φυσικό προϊόν κατά πολύ ανώτερο από τα συνθετικά και βιομηχανοποιημένα σφουγγάρια που κυκλοφορούν στο εμπόριο καθώς δε λεκιάζουν, δεν συγκρατούν οσμές και δεν προκαλούν δερματικούς ερεθισμούς. Είναι στην ουσία ο σκελετός ενός θαλάσσιου ζώου το οποίο μετά από πολύ προσεκτική επεξεργασία φτάνει στο αποτέλεσμα που γνωρίζουμε.

Η Κάλυμνος ήταν και είναι ξακουστή στα πέρατα του κόσμου για τους θρυλικούς σφουγγαράδες της και την ποιότητα των προϊόντων της, ενώ από κοντά ακολουθούσαν και τα νησιά Σύμη, Χάλκη, Καστελόριζο, Λέρος, Αστυπάλαια, Τήλος και Κάσος. Θρυλικό όνομα στην κοινότητα των σφουγγαράδων υπήρξε ο Νικόλαος Βουβάλης, ο οποίος με καταστήματα σε Λονδίνο, Παρίσι, Μπαχάμες και υποκαταστήματα στην Αθήνα κατάφερε να δημιουργήσει μια αυτοκρατορία κάνοντας παράλληλα και πολλά κοινωφελή έργα για την πατρίδα του. Η εξαγωγή σφουγγαριών αποτελεί ακόμα και σήμερα παρά τις δυσκολίες, μια δραστηριότητα που διαφημίζει τη χώρα μας σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.

8 Μαστίχα Χίου


Τι να πει κανείς για αυτό το υπέροχο προϊόν το οποίο μάλιστα συναντάται μόνο στο νησί της Χίου και ειδικότερα στα νότια χωριά της, τα λεγόμενα Μαστιχοχώρια. Οι εφαρμογές της ποικίλουν, καθώς χρησιμοποιείται σε τρόφιμα, φάρμακα, και στη βιομηχανία. Το φυτό από το οποίο προέρχεται η μαστίχα, ο σχίνος, είναι ένας αειθαλής πυκνόφυλλος θάμνος που μπορεί να φτάσει σε ύψος τα τρία μέτρα. Η συλλογή της ακόμα και σήμερα γίνεται με παραδοσιακό τρόπο. Εργάτες καθαρίζουν το χώρο γύρω από το δέντρο και στη συνέχεια πραγματοποιούν τομές σε συγκεκριμένα σημεία. Κατόπιν η μαστίχα αρχίζει να ρέει και μετά από 15 μέρες σταθεροποιείται και αρχίζει η συλλογή και επεξεργασία της. Η συλλογή της μαστίχας πραγματοποιείται από το Δεκαπενταύγουστο μέχρι και τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Ήδη από την αρχαιότητα η μαστίχα είχε πολλές χρήσεις και στην αρχαία Ελλάδα χρησιμοποιούνταν ως φαρμακευτικό σκεύασμα. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι τη χρησιμοποιούσαν κατά την ταρίχευση των νεκρών. Ρωμαίοι και Τούρκοι κατασκεύαζαν οδοντογλυφίδες από ξύλο σκίνου για τον καθαρισμό και τη λεύκανση των δοντιών αλλά και για τον αρωματισμό της αναπνοής. Στις μέρες μας η μαστίχα έχει εφαρμογές κυρίως στα τρόφιμα με πιο γνωστή μορφή αυτή της τσίκλας, ή άρωμα ζαχαροπλαστικής. Πασίγνωστο επίσης είναι και το λικέρ μαστίχας με το ιδιαίτερο άρωμα του. Το μαστιχέλαιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης στην κατασκευή επίπλων αλλά στην κατασκευή οργάνων, κάτι που δεν είναι ευρέως γνωστό.

7 Ελληνικά ορυκτά


Η Ελλάδα χωρίς να είναι ευρέως γνωστό αποτελεί μία από τις πρωτοπόρες χώρες παγκοσμίως στην εξόρυξη ορυκτών και μεταλλευμάτων, άλλα πιο συνηθισμένα και άλλα εντελώς ασυνήθιστα που το μυαλό μας δεν πάει καθόλου.
  • Αλουμίνιο, εδώ και μερικά χρόνια μετά την απόφαση της Γαλλίας να μειώσει την παραγωγή της, είναι πλέον πρώτη στην Ευρώπη στην παραγωγή του εν λόγω υλικού.
  • Άλλη μια πανευρωπαϊκή πρωτιά για τη χώρα μας με την παραγωγή βωξίτη. Ο βωξίτης βρίσκει εφαρμογές στην κατασκευή ηλεκτρικών συσκευών, αεροσκαφών, μεταλλικών κατασκευών κτλ.
  • Στο νομό Δράμας βρίσκονται τα μοναδικά κοιτάσματα μαγγανίου στην Ευρώπη.
  • Και πάλι στην Ελλάδα τα μοναδικά κοιτάσματα νικελίου στην Ευρώπη τα οποία εξάγονται στο μεγαλύτερο ποσοστό τους.
  • Σμηκτίτες, 2η στον κόσμο η Ελλάδα μετά τις ΗΠΑ στην εξόρυξη σμηκτιτών, οι οποίοι βρίσκουν εφαρμογές στη διάθεση αποβλήτων, τα φάρμακα, τα καλλυντικά κτλ.
  • Μαγνήσιο, το 46% της ευρωπαϊκής παραγωγής
  • Χρωμίτης, και πάλι μόνο στην Ελλάδα τα μόνα κοιτάσματα χρωμίτη πανευρωπαϊκά, τα οποία χρησιμοποιούνται στην παραγωγή ανοξείδωτου χάλυβα.
  • Ουράνιο, χρυσός και ραδόνιο στην Κεντρική Μακεδονία και Θράκη.
  • Λιναρίτης, ένα από τα πιο σπάνια ορυκτά που οφείλει το όνομα του στην πόλη Λινάρες της Ισπανίας. Στην Ελλάδα απαντάται σε πολλά από τα μεταλλεία Λαυρίου όπως επίσης και στην περιοχή της Κίρκης στο Νομό Ξάνθης.

6 Quizdom


Και αυτοί που δε γνώριζαν το Quizdom τώρα πια θα το έχουν μάθει και πώς να μη γίνει αυτό όταν η εν λόγω εφαρμογή έχει κάνει πάταγο σε κινητά iOS και Android. Πρόκειται για ένα παιχνίδι γνώσεων που σου δίνει τη δυνατότητα να αναμετρηθείς και με άλλους παίκτες. Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό και το μαρτυρούν τα 1,000,000 downloads! Καθόλου άσχημα για μια εφαρμογή εμπνευσμένη από Έλληνα.

5 Τσιπούρα και λαβράκι


Τώρα αν σας λέγαμε πως το νούμερο σε αξία εξαγώγιμο προϊόν είναι η τσιπούρα και το λαβράκι θα το πιστεύατε; Και όμως είναι πέρα για πέρα αλήθεια αφού η εταιρία Σελόντα είναι η πρώτη στο είδος της αποτελώντας ένα παγκόσμιο κολοσσό. Οι 35,000 τόνοι εξαγωγές το χρόνο καθώς επίσης και το 15% της παγκόσμιας παραγωγής αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

4 Ελληνικό Σύστημα Ηλεκτρονικού Πολέμου Dare–J


Το Dare-J είναι ένα υπερσύγχρονο σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου με το οποίο οι Ένοπλες Δυνάμεις μπορούν να ακροαστούν, αναλύσουν και να παρεμβάλλουν στρατιωτικές επικοινωνίες. Αποτελεί δημιούργημα της ΕΠΟΣ Α. Ε., η οποία είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία. Το σύστημα αυτό λόγω της τεχνολογικής αρτιότητας του συγκαταλέγεται μεταξύ των άριστα εμπορικά διαθέσιμων συστημάτων καλύπτοντας μάλιστα όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις του ΓΕΑ. Αξίζει να σημειωθεί πως σε σύγκριση με τα όλα τα γνωστά συστήματα που κυκλοφορούν στους κόλπους της συμμαχίας, το Dare-J κατά πολύ ανώτερο τόσο τεχνολογικά χάρη στο σύγχρονο ψηφιακό του σχεδιασμό αλλά και ουσιαστικά όπως αποδείχθηκε στις δοκιμές και ασκήσεις.

3 Καπνός ποικιλίας Μπασμάς

Το ότι στην Ελλάδα καλλιεργείται ο κορυφαίος καπνός του κόσμου σίγουρα δεν είναι ευρέως γνωστό, αλλά αποτελεί γεγονός. Πρόκειται για τον καπνό ποικιλίας Μπασμά ο οποίος καλλιεργείται στους νομούς Ξάνθης και Κομοτηνής. Ανήκει στην κατηγορία των αρωματικών και προστίθεται στα χαρμάνια των καπνοβιομηχανιών για να δώσει άρωμα και γεύση. Λέγεται πως χάρη στην εργατικότητα των Πομάκων, που τον καλλιεργούν αποκλειστικά η άγονη περιοχή έγινε γόνιμη.

2 Ελληνικά ηλεκτρονικά κυκλώματα-εξαρτήματα


Όταν έχεις τιμηθεί με το Χρυσό Βραβείο από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Πυρηνικής Ενέργειας (CERN), τότε σημαίνει πώς η δουλειά σου ξεφεύγει από τα στενά ελληνικά πλαίσια και περνάει σε επίπεδο παγκόσμιας αναγνώρισης. Αυτό το έχει καταφέρει η εταιρία Πρίσμα Ηλεκτρονικά ΑΒΕΕ που ξεκινώντας ως μια μικρή τοπική εταιρία του Έβρου έφτασε να γίνει γνωστή στους διεθνείς κύκλους της τεχνολογίας. Ακόμα και σήμερα η έδρα της εταιρίας παρά τη μεγάλη αναγνώριση και αποδοχή που απολαμβάνει, παραμένει στην Αλεξανδρούπολη και μάλιστα δαπανά το 25% των εσόδων της σε έρευνα και ανάπτυξη.

1 Κρόκος Κοζάνης


Από τη λίστα αυτή δε θα μπορούσε να λείπει ο κρόκος, το χρυσάφι της ελληνικής γης όπως αλλιώς λέγεται και συγκαταλέγεται στα πιο πολύτιμα μπαχαρικά των αρχαίων πολιτισμών για το χρώμα, το άρωμα, τις φαρμακευτικές αλλά και αφροδισιακές του ιδιότητες. Αναφορές για τον κρόκο υπάρχουν ακόμα και στην Παλαιά Διαθήκη, στα Ομηρικά κείμενα, αλλά ακόμα και η Κλεοπάτρα το χρησιμοποιούσε στα καλλυντικά της.

Η σπορά του κρόκου γίνεται κάθε καλοκαίρι και όταν φθάσει το φθινόπωρο αφαιρούνται προσεκτικά με το χέρι τα πολύτιμα στίγματα του λουλουδιού και ακολουθεί η διαδικασία αποξήρανσης για να δημιουργηθούν τα βαθυκόκκινα λεπτά νήματα. Για την Παρασκευή 100 γραμμαρίων κόκκινου κρόκου απαιτούνται 50,000 στίγματα. Ο κρόκος ή ελληνική ζαφορά (saffron) ανήκει στην καλύτερη ποιότητα σαφράν του κόσμου.

ΠΗΓΗ: censored.gr
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/01/blog-post_631.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters