Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ η ΓΡΑΦΗ DANUBE, από τον ΣΕΙΡΙΟ και ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ του ΚΟΣΜΟΥ;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής  

Κατά καιρούς έρχονται στο φως διάφορες αρχαίες γραφές. Είναι τόσο παλιές που κανείς δεν μπορεί να τις αναγνωρίσει και να τις διαβάσει. Υπάρχει, όμως, και ένα είδος γραφής που δέχεται μεγάλο πόλεμο από παντού καθώς, επιπλέον, θεωρείται και η αρχαιότερη γραφή του κόσμου...

Αφορά τα στοιχεία γραφής που βρέθηκαν στην Ευρώπη, στην Κοιλάδα του Δούναβη και φαίνεται πως η ηλικία της ξεπερνά το 5300 π.Χ.

Ο πολιτισμός στην Κοιλάδα του Δούναβη αποτελεί έναν από τους αρχαιότερους 
γνωστούς πολιτισμούς στην Ευρώπη και φαίνεται να υπήρξε  μεταξύ 5.500 και 3.500 π.Χ., σε μία τεράστια έκταση των Βαλκανίων από την Βόρεια Ελλάδα ως την Σλοβακία, την Κροατία και τη Ρουμανία.

Ο πολιτισμός αυτός, έπαιξε σημαντικό ρόλο στη νοτιοανατολική Ευρώπη μέσω της ανάπτυξης χάλκινων εργαλείων, με ένα πολύπλοκο σύστημα γραφής, με προηγμένη αρχιτεκτονική συμπεριλαμβανομένων διωρόφων οικιών, με κατασκευή επίπλων, όπως καρέκλες και τραπέζια -όταν... το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης ζούσε στην Λίθινη Εποχή ! ! ! 

Επιπλέον ανέπτυξαν δεξιότητες όπως ύφανση, επεξεργασία δερμάτων, κατασκευή ενδυμάτων, χειραγώγηση του ξύλου, του πηλού και της πέτρας. Ακόμα είχαν γνώση του τροχού. Τέλος είχαν μια οικονομική, θρησκευτική και κοινωνική δομή.




Ωστόσο, μία από τις πιο ενδιαφέρουσες και πολυσυζητημένες πτυχές του πολιτισμού στην Κοιλάδα του Δούναβη είναι η γραπτή γλώσσα τους. 

Ορισμένοι αρχαιολόγοι υποστηρίζουν ότι η «γραφή» είναι στην πραγματικότητα μια σειρά από γεωμετρικά σχήματα και σύμβολα -και τίποτε παραπάνω. Άλλοι υποστήριξαν ότι αυτά τα «σχήματα» αποτελούν στην πραγματικότητα χαρακτηριστικά ενός πραγματικού συστήματος γραφής. Εάν αυτή η θεωρία είναι σωστή, τότε αυτομάτως γίνεται η αρχαιότερη γραπτή γλώσσα που βρέθηκε ποτέ, προγενέστερης ακόμα των Μινωϊτών και των Σουμερίων και πιθανότατα ακόμη και εκείνης του Δισπηλιού, η οποία έχει επίσημα χρονολογηθεί γύρω στο 5260 π.Χ. 


Προσέξτε και συγκρίνετε:

Ομοιότητες ανάμεσα στην Επιγραφή του Δισπηλιού και στο Danobe script:


Γραφή Danobe ή Σύμβολα Vinca


Γραφή Δισπηλιού


Ο Harald Haarmann, ένας γερμανός γλωσσολόγος και επιστήμονας των πολιτισμών, αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Archaeomythology, κορυφαίος ειδικός στα αρχαία χειρόγραφα και τις αρχαίες γλώσσες, υποστηρίζει σθεναρά την άποψη της παλαιότερης γραφής του κόσμου. Τα δισκία και οι πινακίδες που βρέθηκαν χρονολογούνται στο 5.500 π.Χ., ενώ πρόκειται για μια μορφή αλφαβήτου που ακόμη δεν έχει αποκρυπτογραφηθεί. 

Τα σύμβολα αυτά, τα οποία ονομάζονται επίσης σύμβολα Vinca, έχουν βρεθεί σε πολλούς αρχαιολογικούς χώρους σε όλη την κοιλάδα του Δούναβη και τις γύρω περιοχές, χαραγμένα σε αγγεία, ειδώλια, αδράχτια καθώς και σε αντικείμενα φτιαγμένα από πηλό. 

Περισσότερα από χίλια κομμάτια με παρόμοιες επιγραφές έχουν βρεθεί σε διάφορες τοποθεσίες σε πολλούς αρχαιολογικούς χώρους της νοτιοανατολικής Ευρώπης, κυρίως στην Ελλάδα (Επιγραφή Δισπηλιού), την Βουλγαρία, την πρώην Γιουγκοσλαβία, την Ρουμανία, την ανατολική Ουγγαρία, τη Μολδαβία, την νότια Ουκρανία.


Ωστόσο, η πλειονότητα των μελετητών της Μεσοποταμίας έχει απορρίψει την πρόταση Haarmann, θεωρώντας ότι τα σύμβολα είναι μόνο διακοσμητικά, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν περίπου 700 διαφορετικοί χαρακτήρες -όταν ένας τέτοιος περίπου αριθμός έχει καταμετρηθεί για τα αιγυπτιακά ιερογλυφικά. 

Άλλοι μελετητές υποστηρίζουν ότι ο πολιτισμός της Κοιλάδας του Δούναβη έχει αντιγράψει σχήματα και σύμβολα από τους πολιτισμούς της Μεσοποταμίας, παρά το γεγονός ότι ορισμένες από τις πινακίδες του Δούναβη έχουν βρεθεί να είναι μεγαλύτερης ηλικίας από εκείνες τις Μεσοποταμίας. 


Παρά τις διαφωνίες των ειδικών αρχαιολόγων, επιγραφολόγων και γλωσολόγων κάποιοι άλλοι ερευνητές, πάνε την υπόθεση ακόμα πιο μακριά. Πολύ μακριά. 

Εκτός από την γραφή έχουν βρεθεί και διάφορα άλλα τεχνουργήματα. Ανάμεσά τους είναι και αγαλματίδια που θυμίζουν εξωγήινες μορφές. Ωστόσο και αυτές οι φιγούρες φέρνουν σε διαφωνίες τους ανεξάρτητους ερευνητές. Άλλοι θεωρούν πως σχετίζονται με ερπετοειδή, άλλοι με τους Ανουνάκι και κάποιοι μιλούν για είδωλα που φέρουν ή θυμίζουν κεφάλι σκύλου. 




Βέβαια, το μυστήριο των κυνοκέφαλων χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, καθώς συναντάτε σε πολλούς αρχαίους πολιτισμούς, ακόμα και σε εικόνες του χριστιανικού κόσμου, όπως π.χ. στην εικόνα με τον Άγιο Χριστόφορο.

Τα κυνοκέφαλα αγαλματίδια φέρνουν συνειρμούς σχετικούς με τον Σείριο και ισχυρίζονται πως έχουν να κάνουν με εξωγήινο πολιτισμό που ήρθε από εκεί, έφερε ζωή και πολιτισμό στην Γη. Υποστηρίζοντας την θεωρία τους ως σωστή, προτείνουν ότι και η γραφή έχει κατευθείαν προέλευση από τον Σείριο, το άστρο των θεών: The God Star ή the dog star (ο αναγραμματισμός του god=θεός δίνει dog=σκύλος, κύνας).

Ας συνδυάσουμε αυτές τις εκτιμήσεις: Η εν λόγω γραφή έχει βρεθεί σε περιοχές που στην απώτατη αρχαιότητα σχετίζονταν με ελληνικά φύλα και περιοχές. Καλλιτεχνήματα του ίδιου πολιτισμού παρουσιάζουν κυνόμορφες φιγούρες. Ο Σείριος σχετίζεται με τους Κύνες. Η καταγωγή των Ελλήνων "κρατάει" από τον Σείριο -όπως θέλει μία θεωρία.

Θα μπορούσαμε και εμείς, με την σειρά μας, να υποστηρίξουμε πως η γραφή του πολιτισμού της Κοιλάδας του Δούναβη έχει Σείριο-Ελληνική προέλευση; Και... μήπως μιλάμε για ένα πρώιμο αλφάβητο ενός Αρχαίου και Παγκόσμιου Πολιτισμού, του Ελληνικού;

Δείτε και ένα video με τον Harald Haarmann:


Όσο διαφωνούν οι ερευνητές, επίσημοι, ανεπίσημοι και ανεξάρτητοι, ίσως δεν μάθουμε ποτέ. Ίσως, όμως οι υποψίες να είναι πιο αληθινές από την πραγματικότητα που, ενδεχομένως, προσπαθούν να σκεπάσουν... 

Και μάλλον αυτός είναι ο πραγματικός λόγος όλων των διαφωνιών...

diadrastika.com

- See more at: http://www.diadrastika.com/2016/01/danube-script-sirius-arxaioteri-grafi.html#sthash.iIZ81mNW.dpuf

Τα ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΞΕΡΟΓΛΥΦΟΝΤΑΙ για τις ΨΥΧΕΣ μας. Ο ΠΛΑΤΩΝ ΗΞΕΡΕ πως να ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Υπάρχει ένα δίκτυο ή δίχτυ γύρω από τον πλανήτη μας. Φαίνεται να έχει σχέση ή να ταυτίζεται με το ενεργειακό πλέγμα που περιβάλει την Γη. Η ουσία είναι ότι κάποιοι το ελέγχουν. Και μαζί του ελέγχουν τις ζωές και τις ψυχές μας... Ο Πλάτωνας ήξερε πως να ξεφύγουμε και μας το αποκάλυψε...
Σύμφωνα με τον Simon Parkes -ειδικό σε θέματα εξωγήινων, δρακονιανών κλπ- το δίχτυ αυτό δεν είναι φυσικό, αλλά τεχνητό. Κάποιοι το "άπλωσαν" επίτηδες. Μπορεί να φαίνεται αστείο, αλλά υπάρχει σκοπός. Αυτός είναι να παγιδεύσει τις ψυχές να επιστρέφουν στην Πηγή απ΄όπου προήλθαν.

Όταν η ψυχή δεν μπορεί να βγει πέρα από το δίχτυ τότε επιστρέφει σε άλλο σώμα. Η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά. Οι ψυχές ανακυκλώνονται συνεχώς. Ζούμε σε μία φυλακή. Αυτή η διαδικασία βολεύει κάποιες υψηλά ιστάμενες οντότητες (ερπετοειδή, Ανουνάκι, διάφοροι επικυρίαρχοι), καθώς τρέφονται από όλο αυτό, επιβιώνουν.

Το δίχτυ είναι το λευκό φως στην άκρη του τούνελ. Δεν πρέπει να το ακολουθήσετε. Αυτή είναι η παγίδα. Αφαιρεί τις μνήμες και ανακλά την ψυχή σε άλλο σώμα. Μπορείτε, όμως, να δραπετεύσετε από την παγίδα. Υπάρχει τρόπος και μας τον αποκαλύπτει ο Πλάτωνας.

Ο Πλάτωνας στο βιβλίο του "Φαίδων" (ή Περί Ψυχής), μας εξηγεί πως οι άνθρωποι έχουν την δυνατότητα να διαλέξουν ποιόν δρόμο θα ακολουθήσουν, αν -με απλά λόγια- αυτός θα είναι η επιστροφή στην Αρχική Πηγή ή στον Θνητό Βίο. Στην πρώτη περίπτωση ο άνθρωπος θα είναι ευτυχής διότι τίποτε πια δεν θα μπορεί να τον τραβήξει πίσω στον υλικό κόσμο.

Για να το καταφέρει αυτό η ψυχή, δηλαδή να μπορέσει να επιλέξει και να διεκδικήσει την επιλογή της, θα πρέπει ήδη να έχει προπαρασκευαστεί ο άνθρωπος πνευματικά αλλά και με τις πράξεις του. Αν δεν καταφέρει να επιλέξει τότε αυτόματα θα επιστρέψει πίσω στις υλικές αδυναμίες του θνητού βίου.

Το μυστικό, λοιπόν, για να μην πέσουμε στην παγίδα είναι η γνώση της αλήθειας. Και αυτή επιτυγχάνεται με την μόρφωση και την εξέλιξή μας. Τότε θα μπορέσουμε να πούμε "όχι".

Δείτε το video με την πολύ ενδιαφέρουσα οπτική και, επιχειρήστε να βρείτε και να διαβάσετε τον Πλάτωνα και το βιβλίο του Φαίδων. Θα βρείτε πολύ περισσότερα στοιχεία.

 

diadrastika.com

- See more at: http://www.diadrastika.com/2016/01/simon-parkes-erpetoeidi-psyxes-plato.html#sthash.Z8srF5m8.dpuf

Τα παράξενα της Εκστρατείας του Μεγάλου Αλεξάνδρου...

Ο Μακεδόνας στρατηγός, ο σπουδαίος ηγεμόνας, πέρασε στην Ιστορία και κέρδισε μία θέση στην αιωνιότητα καθώς κατάφερε να κατακτήσει το μεγαλύτερο μέρος του τότε γνωστού κόσμου. Αφού επικράτησε στην Ελλάδα, εκστράτευσε κατά των Περσών, πέρασε στη Μικρά Ασία και έφτασε μέχρι τις Ινδίες, υποτάσσοντας τους λαούς που βρέθηκαν στο δρόμο του.
Αυτό που τον έκανε όμως να ξεχωρίσει από άλλους μεγάλυος στρατηγούς της αρχιαότητας ήταν πως οι κατακτήσεις του δεν άφησαν γεύση καταστροφής, αλλά δημιουργίας, μιας και ο ίδιος επέλεγε να σέβεται τις παραδόσεις και τα ήθη των λαών που κατακτούσε, ενώ τεράστιο ήταν και το πολιτιστικό έργο που άφησε πίσω του. Η πορεία του έφτασε σε εμάς μέσω των βιογράφων του αλλά και ιστορικών, είτε της εποχής του είτε μεταγενέστερων. Μεταξύ αυτών ο Παυσανίας, ο Σκύλακας, ο Αρριανός, ο Στράβωνας, αλλά και κάποιοι διφορούμενοι όπως ο Ψευδο-Καλλισθένης.

Σύγχρονοι μελετητές του βίου του Μεγάλου Αλεξάνδρου αποκάλυψαν μια νέα ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πτυχή της Ιστορίας, που ντύνει την πορεία του στρατηλάτη με ένα... μεταφυσικό μανδύα. Από τις εκστρατείες του μας έρχονται μια από τις πρώτες καταγεγραμμένες αναφορές για θέαση ΑΤΙΑ (Ιπτάμενων Δίσκων) και πλήθος άλλων περιπτώσεων, όπως στενές επαφές με κυνοκέφαλους, ερπετοειδή, υποχθόνια πλάσματα και γίγαντες.

Επειδή κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την ακριβή φύση των παράξενων αυτών περιγραφών, αποφασίσαμε να αφιερώσουμε μερικές γραμμές, στην παρουσίαση των περιπτώσεων αυτών, αφήνοντας τον αναγνώστη να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα


Στο έργο "Αλεξάνδρου Ανάβασις" του Αρριανού, υπάρχει η καταγραφή ενός παράξενου συμβάντος στο οποίο δεν δόθηκε μεγάλη σημασία, πιθανότητα επειδή θεωρήθηκε προϊόν μυθοπλασίας. Συνέβη κατα την πολιορκία της Τύρου και, σύμφωνα με το κείμενο, "ιπτάμενες ασπίδες σε τριγωνικό σχηματισμό έκαναν την εμφάνισή τους στον ουρανό, πάνω από τα κεφάλια των Μακεδόνων στρατιωτών". Στη συνέχεια οι ασπίδες αυτές κατευθύνθηκαν κάνοντας γύρους πάνω από την Τύρο, ενώ μια από αυτές εξαπέλυσε μια φωτεινή πύρινη ακτίνα. Ακολούθησαν και οι υπόλοιπες, μπροστά στα μάτια των έκπληκτων στρατιωτών, μέχρι που ένα τμήμα από τα πέτρινα τείχη της Τύρου σωριάστηκε, επιτρέποντας στους Μακεδόνες να εισβάλουν στην πόλη.

Για πολλά χρόνια δεν είχε δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτό το απόσπασμα, ίσως γιατί μεταφράστηκε ως η απόπειρα του Αρριανού να καταδείξει πως ο Αλέξανδρος είχε στο πλευρό του τη βοήθεια των θεών κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του. Αυτή η θεϊκή αρωγή ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένη και στους ακολούθους στου στρατηλάτη που πίστευαν ότι οι θεοί προστάτευαν τον ηγέτη τους. Ένας ακόμα πιθανός λόγος για τον παραγκωνισμό του αποσπάσματος είναι και το γεγονός ότι σε όλο το έργο του Αρριανού συναντάμε πολύ συχνά αναφορές σε απότομες αλλαγές του καιρού, συνεπώς θα μπορούσε το περιστατικό να έχει ερμηνευτεί ως τέτοιο.

Ξένοι μελετητές εξωγήινων φαινομένων έχουν βασίσει τη σύνδεση της εκστρατείας με άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα σε περιστατικά όπως αυτό που καταγράφει ο Αρριανός, αλλά και πιαθνόν σε αποσπάσματα από τον Μεγασθένη και τον Πτολεμαίο. Ανάμεσα σε αυτούς ο Frank Edwards και ο W. Raymond Drake, που έχει δώσει μεγάλη έκταση στο θέμα στο βιβλίο του "Θεοί και Αστροναύτες στην Ελλάδα και τη Ρώμη", που γράφτηκε το 1976. Στην ίδια κατεύθυνση έχουν κινηθεί και άλλοι μελετητές της σχολής του Erich von Daniken. Ο Drake , δίνοντας τη δική του ανάλυση στα γραφόμενα, υποστηρίζει στο βιβλίο του πως ακόμα ένα περιστατικό με ΑΤΙΑ καταγράφηκε κατα την πορεία του μακεδονικού στρατού προς τις Ινδίες. Σύμφωνα με το κείμενό του, τις πηγές του οποίου βέβαια δεν αποκαλύπτει, κοντά σε έναν ποταμό εμφανίστηκαν δύο ιπτάμενα σκάφη, που περιγράφονται όπως οι ασπίδες της Τύρου, τα οποία εφόρμησαν κατα των στρατιωτών. Το αποτέλεσμα ήταν να πανικοβληθούν στρατιώτες, άλογα και ελέφαντες και να μη διασχίσουν τον ποταμό. Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρεται σε αυτά ως "πράγματα θεόσταλτα από άγνωστους θεούς".

Κυνοκέφαλοι άνθρωποι 



Ακόμα μία αναφορά σε παράξενα πλάσματα τα οποία είχαν πρόσωπο σκύλου και σώμα ανθρώπου συναντάμε στο έργο του Ψευδοκαλλισθένη "Το μυθιστόρημα του Αλεξάνδρου" ή αλλιώς "Η Φυλλάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου". Αξίζει να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο κείμενο θεωρείται το πρώτο μυθιστόρημα του δυτικού κόσμου και άρα τα όσα καταγράφονται σε αυτό αντιμετωπίζονται από τους περισσότερους ως φανταστικές ιστορίες.

Σύμφωνα με το μυθιστόρημα, ο Αλέξανδρος συνάντησε στις Ινδίες τη φυλή των Σκυλοκέφαλων. Αυτοί είχαν ανθρώπινο σώμα με κεφάλι σκύλου, περπατούσαν όπως τα σκυλιά αλλά μιλούσαν όπως οι άνθρωποι. Όπως χαρακτηριστικά γράφει ο Ψευδοκαλλισθένης, "Εσκότωσεν ο Αλέξανδρος πολλούς και από εκείνους, και μετά δέκα ημέρας, αφήνοντας τον τόπον του, επήγε εις ένα χωρίον...". Βέβαια ο συγγραφέας της "Φυλλάδας" απέκτησε αυτό το ψευδώνυμο γιατί βάσισε το έργο του στα κείμενα του Καλλισθένη από την Όλυνθο, του ιστορικού που ακολουθούσε το στρατηλάτη στις εκστρατείες του, αλλά και στις "Βασιλείους Εφημερίδες" που ήταν στην ουσία το ημερολόγιο της εκστρατείας και συντασσόταν από το γραμματέα της αυλής. Έτσι, κάποιοι μεταγενέστεροι μελετητές έχουν διερωτηθεί για το κατα πόσο είναι εντελώς φανταστικά τα όσα αναφέρει.

Η δημιουργία ενός θρύλου





Στον Μέγα Αλέξανδρο έχουν αποδοθεί από σύγχρονους και μεταγενέστερους μελετητές ιδιότητες που αγγίζουν τα όρια του θρύλου. Θεϊκές δυνάμεις, μάχες με παράξενα πλάσματα, αναμετρήσεις με γίγαντες και τέρατα από τα οποία έβγαινε πάντα νικητής εξαιτίας της ρώμης και της εξυπνάδας του.

Οι καταγραφές αρκετών βιογράφων και ιστορικών της εποχής μπορούν να αντιμετωπιστούν σήμερα ως αρκετά αξιόπιστες πηγές. Τα υπόλοιπα, κυρίως όσα γράφτηκαν μεταγενέστερα, βασιζόμενα στις καταγραφές αυτές, εκτιμώνται ως επι το πλείστον ως μυθιστορηματικά κείμενα που στόχευαν στον εξωραϊσμό του ηγεμόνα και των ανδραγαθημάτων του. Οι ερμηνείες που επιδέχονται, όπως είδαμε, είναι πολλές και ποικίλλουν. Η επιλογή δική σας....

από: περιοδικό Φαινόμενα - Τεύχος 100

ramnousia.com ,  master-lista
- See more at: http://www.diadrastika.com/2016/01/paraxena-ekstrateia-megas-alexandros.html#sthash.Xp33ekH9.dpuf

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ… Η ΕΥΡΩΠΗ σε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ… Καθόλου «Αθώες» οι ΙΩΣΕΙΣ που Έχουν Τσακίσει την ΕΛΛΑΔΑ!

ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ… ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ… ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΤΑ «ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ»… ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ…Η Ρωσία Αποκαλύπτει ότι οι ΗΠΑ Έχουν κάνει επέκταση των Εργαστηρίων τους Βιολογικών Όπλων στην Ευρώπη

Η Ρωσία πρόσφατα χρέωσε στο Πεντάγωνο την επέκταση ενός δικτύου εργαστηρίων βιολογικών όπλων στην Ευρώπη.
Ένα νέο ρωσικό έγγραφο στρατηγικής εθνικής ασφάλειας περιγράφει τις Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ ως απειλές και προειδοποιεί για την «αβεβαιότητα σχετικά με τις περιπτώσεις της κατοχής ξένων κρατών των βιολογικών όπλων και το δυναμικό τους για την ανάπτυξη και την παραγωγή τους. »

«Το δίκτυο των αμερικανικών στρατιωτικών-βιολογικών εργαστηρίων στο έδαφος των κρατών που γειτνιάζουν με τη Ρωσία έχει επεκταθεί», αναφέρει το έγγραφο. Φυσικά Αμερικανοί αξιωματούχοι και αναλυτές όπλων διέψευσαν την είδηση.
Ο Blake Narendra, εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στον έλεγχο των όπλων, δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι σε πλήρη συμμόρφωση με τη Σύμβαση για τα Βιολογικά Όπλα, η οποία απαγορεύει την παραγωγή και αποθήκευση τους.


«Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών υποστηρίζει εργαστήρια δημόσιας και ζωικής υγείας σε όλο τον κόσμο, των οποίων η αποστολή είναι να ανιχνεύουν και να αναφέρουν με ασφάλεια και σιγουριά τα κρούσματα ασθενειών. Δεν υπάρχει καμία έρευνα σε αυτές τις εγκαταστάσεις, που να αποδεικνύει πως περιλαμβάνουν βιολογικά ή οποιοδήποτε άλλα είδη όπλων, είπε.


Η καταγγελία της Μόσχας γίνεται, με βάση τις κατηγορίες του Υπουργείου Εξωτερικών τον Ιούνιο, ότι το Πεντάγωνο έχει προχωρήσει σε κρυφή ερευνά για την χρησιμοποίηση βιολογικών όπλων για τις ασθένειες. Τον ισχυρισμό αυτό ακολούθησε η αποκάλυψη του Μαϊου, ότι ένα εργαστήριο του Υπουργείου Άμυνας στη Γιούτα λανθασμένα έστειλε ζωντανά δείγματα του άνθρακα, μολυσματικά βακτήρια που βρέθηκαν σε πρόβατα και βοοειδή που είναι θανατηφόρα σε ανθρώπους, σε πολλά εργαστήρια στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε διάφορα στο εξωτερικό.


Το υπουργείο ανέφερε ότι το Κέντρο Δημόσιας Υγείας των Ζώων και Έρευνας Richard G. Lugar, που έχει συσταθεί στο πλαίσιο του προγράμματος για τη μείωση των απειλών των ΗΠΑ, δημιούργησε Συνεταιρισμό κοντά στην πρωτεύουσα της Γεωργίας Τιφλίδα, που αποτελεί μια μυστική αμερικανική ερευνητική εγκατάσταση.

«Οι αμερικανικές και γεωργιανές αρχές προσπαθούν να καλύψουν την πραγματική φύση αυτής της αμερικανικής στρατιωτικής μονάδας, η οποία μελετά ιδιαίτερα επικίνδυνες μεταδοτικές ασθένειες», ανέφερε το υπουργείο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ρωσικού Τύπου.
«Το Πεντάγωνο προσπαθεί να δημιουργήσει παρόμοιες μυστικές ιατρο-βιολογικές εγκαταστάσεις σε άλλες χώρες [στη γειτονιά της Ρωσίας],» ανέφερε χαρακτηριστικά το υπουργείο.











hellasforce.com ,  thesecretrealtruth
- See more at: http://www.diadrastika.com/2016/01/katholou-athoes-ioseis.html#sthash.3RGRFALP.dpuf

Οι πυραμίδες στην Ελλάδα. Γιατί τις έχτιζαν και που βρίσκεται η μεγαλύτερη πυραμίδα στην Ελλάδα...

Τα εντυπωσιακά μνημεία που θεωρούνται τα αρχαιότερα της Ευρώπης και αναφέρονται στα έργα του Παυσανία.

Οι πυραμίδες είναι το σήμα κατατεθέν της Αιγυπτιακής αρχιτεκτονικής. Ωστόσο, στον Ευρωπαϊκό χώρο οι αρχαιότερες πυραμίδες ή πυραμιδοειδή κτίσματα όπως είναι η ακριβής περιγραφή τους, βρίσκονται στην Ελλάδα.

Οι ιστορικές αναφορές στις ελληνικές πυραμίδες είναι ελάχιστες αλλά συνολικά ξεπερνούν τις 26. Σε αντίθεση με τις Αιγυπτιακές, οι ελληνικές πυραμίδες έχουν μικρότερο μέγεθος και είναι κατασκευασμένες με λίθους. 
Ο σκοπός κατασκευής τους παραμένει αδιευκρίνιστος αλλά αποτελούν μοναδικά ιστορικά μνημεία. 
Η πυραμίδα του Λυγουριού, των Χανίων, των Βιγκλαφίων είναι μερικές από τις πιο γνωστές στην Ελλάδα με τις περισσότερες να μην διασώζονται σε καλή κατάσταση, εξαιτίας της φθοράς του χρόνου και του ανθρώπινου παράγοντα. 

Η πιο καλοδιατηρημένη είναι η πυραμίδα του Ελληνικού. Σύμφωνα με τον Παυσανία, η πυραμίδα χτίστηκε για να ταφούν οι νεκροί από την μάχη του Προίτου και του Ακρισίου. 
Οι δύο άντρες ήταν απόγονοι του Βασιλιά του Άργους, Δαναού και ήρθαν αντιμέτωποι για τη βασιλεία σε μία μάχη δίχως νικητή. Τότε χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά οι ασπίδες. 
Για να τιμήσουν τους νεκρούς τους, κατασκευάστηκε ένα κοινό μνημείο που ήταν διακοσμημένο με αργολικές ασπίδες. 
Η χρήση του μνημείου ως τάφου δεν είναι διασταυρωμένη, καθώς δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο Παυσανίας αναφέρεται σε αυτή ή στη γειτονική πυραμίδα του Λυγουριού. 
Ίσως να χτίστηκε ως φρούριο ή ως παρατηρητήριο για τα άστρα. Το μόνο βέβαιο είναι ότι η ιστορική πυραμίδα είναι χτισμένη σε σημείο στρατηγικής σημασίας. Συγκεκριμένα βρίσκεται στον αρχαίο δρόμο που οδηγούσε από το Άργος στην Τεγέα. 
Είναι κατασκευασμένη από τεράστιες πέτρες από ασβεστόλιθο. Έχει μια στέρεη βάση και πάνω της συνεχίζουν τέσσερις άνισες πλευρές. Η δυτική πλευρά της είναι 14,70 μέτρα, η βόρεια 12.58, η ανατολική 8.62 και η νότια 8.61. 
Στην ανατολική πλευρά που κοιτάζει προς τη θάλασσα βρίσκεται η πύλη της πυραμίδας. 
Αποτελείται από δύο μεγάλες πέτρες που ενώνονται σε τοξοειδές σχήμα. Οι αρχαιολογικές έρευνες που έγιναν έφεραν στο φως ένα λουτρό, ένα πηγάδι και μία δεξαμενή. 
Υπολογίζεται κατά προσέγγιση, ότι χτίστηκε τον 4ο αι. π.Χ. Ωστόσο, έρευνα του τμήματος Φυσικής του πανεπιστημίου του Εδιμβούργου αναφέρει ότι η πυραμίδα είναι χτισμένη το 2.720 π.Χ. 
Έαν ισχύει η χρονολόγηση του Εδιμβούργου τότε η πυραμίδα του Ελληνικού είναι από τις αρχαιότερες στον κόσμο. 
Σήμερα μεγάλο μέρος του κτίσματος διατηρείται σε καλή κατάσταση ενώ η κορυφή του έχει καταστραφεί. 

Μία από τις αρχαιότερες γήινες πυραμίδες βρίσκεται στην περιοχή της Θήβας. 

Ο λόφος του Αμφείου, όπως είναι γνωστό το μνημείο, είναι στην ουσία ένας τύμβος σε μορφή πυραμίδας. Χρονολογείται από το 2.000 π.Χ. και αποτελείται από τρεις βαθμίδες. 
Είναι μια μεγάλη πυραμίδα λαξευμένη στο χώμα και βρίσκεται στην ακρόπολη της Θήβας. Χρησιμοποιήθηκε για να ενταφιαστούν οι Βασιλείς της πόλεις, ο Ζύθος και ο Αμφίων. 
Τα δίδυμα αδέρφια ήταν οι ιδρυτές της Θήβας, όπως αναφέρεται στην Οδύσσεια. Το «Άμφειον» πήρε το όνομα του από τον δεύτερο αδερφό και έχει ύψος 33 μέτρα.
 Ο Θεόδωρος Σπυρόπουλος, σημαντικός αρχαιολόγος, ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την έρευνα και διαμόρφωση του λόφου του Αμφείου την δεκαετία του ’70. Ανακάλυψε υπόγειους τύμβους και ατελείωτους διαδρόμους στο εσωτερικό του. 
 Ο διπλός τάφος των αδερφών ανακαλύφθηκε στην κορυφή της πυραμίδας, με αγγεία και χρυσά κοσμήματα να κοσμούν το εσωτερικό του. 
Η πιο εντυπωσιακή πυραμίδα που προκαλεί δέος με το μέγεθος της, βρίσκεται σε υψόμετρο 2.407 μέτρων στην κορυφή του Ταΰγετου στην Λακωνία. 
Στην πραγματικότητα είναι η προέκταση του βουνού. 
Αρχικά υπήρχαν αμφιβολίες σχετικά με το αν αποτελεί δημιούργημα της φύσης ή εάν έχει παρέμβει ανθρώπινο χέρι.
 Ωστόσο, η λεία επιφάνεια της κορυφής έρχεται σε αντίθεση με το υπόλοιπο βουνό καθώς το πέτρωμα είναι διαφορετικό στην κορυφή. 
Η τετράπλευρη πυραμίδα αποτελείται από απόλυτα κάθετες και ίσες πλευρές. 
Η επικρατέστερη εκδοχή, σύμφωνα με τους ερευνητές, είναι ότι λαξεύτηκε ώστε να πάρουν αυτή τη μορφή. 
Το όνομα του νομού είναι η απόδειξη της ύπαρξης της πυραμίδας από τα αρχαία χρόνια παρόλο που η χρονολόγηση της δεν έχει υπολογιστεί. 
Στα αρχαία ελληνικά «Λακωνία» σήμαινε ο κωνικός λίθος, δηλαδή η πέτρα που έχει σχήμα κώνου. 
Ο αρχαίος γεωλόγος Παυσανίας, αναφέρει ότι η κορυφή του βουνού χρησιμοποιούταν ως τόπος θυσίας για τους Λακεδαιμονίους. 
Αρχική εικονογράφηση: Otto Magnus von Stackelberg, «Ερείπιον πυραμίδος παρά το Άργος», 1834....


mixanitouxronou.gr
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2016/01/blog-post_555.html

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ: ΒΡΑΒΕΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2015 ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ


Το διάσημο πανεπιστήμιο του Χάρβαντ δημοσίευσε τον κατάλογο με τις χειρότερες διαπραγματευτικές τακτικές του 2015. Πιο συγκεκριμένα η Katie Shonk δημοσίευσε στο ιστολόγιο του «Προγράμματος για τη Διαπραγμάτευση» της Νομικής Σχολής του Χάρβαρντ μία λίστα με τις δέκα χειρότερες διαπραγματευτικές τακτικές του λετους σε διάφορους τομείς όπως ο αθλητισμός, η πολιτική, η διεθνής διπλωματία,  η πολιτική κ.α.

Στα μικρά λήμματα που συνοδεύουν τις επιλογές αυτής της υποκειμενικής λίστας, η συντάκτρια εξηγεί τους λόγους για τους οποίους θεωρεί κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις διαπραγμάτευσης είναι παντελώς αποτυχημένη.

Και βέβαια η συγκίνηση για κάθε Έλληνα και Ελληνίδα που θα διάβαζε τον κατάλογο είναι οτι το όσκαρ της χειρότερης διαπραγμάτευσης….απονέμεται στον Αλέξη Τσίπρα. Ο Έλληνας πρωθυπουργός φιγουράρει στην πρώτη θέση εξαιτιας της διαπραγματευτικής τακτικής που ακολούθησε απέναντι στους δανειστές από τις 25 Γενάρη και μετά.

Πιο συγκεκριμένα το άρθρο εξηγεί πως ο νυν πρωθυπουργός προκειμένου να πετύχει μία συμφέρουσα συμφωνία για ένα νέο πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα, ακολούθησε μία επιθετική πολιτική (στάση) που δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε. Όντας μη ικανοποιημένος από τη συμφωνία που προτάθηκε στο τραπέζι, εξηγεί η συντάκτρια, ο Έλληνας πρωθυπουργός αποφάσισε τη διενέργεια δημοψηφίσματος. Με την επικράτηση του «όχι», η ελληνική οικονομία κατρακύλησε ακόμη περισσότερο, και ο Τσίπρας μαζί με την ομάδα του δεν είχαν άλλη επιλογή από το να αποδεχτούν μία χειρότερη συμφωνία από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς. «Το μάθημα;», καταλήγει η Katie Shock, «ένας συμβιβαστικός (σ.σ. ήπιος, συμφιλιωτικός) τόνος θα σας αποφέρει πολύ περισσότερα από μία αντιπαράθεση (σ.σ. ακροσφαλή διπλωματία), όταν έχεις τολμηρά αιτήματα».

Διαβάστε όλο το άρθρο εδω

ANAΤΡΙΧΙΛΑ: Αυτό που βρήκαν οι νοσοκόμες μετά τον θάνατο του άνδρα άλλαξε την ζωή τους

Θα δακρύσετε!
Κάθε μέρα εκατοντάδες ηλικιωμένοι περιμένουν υπομονετικά σε κάποιο γηροκομείο κάποια επίσκεψη ή ένα τηλεφώνημα από την οικογένειά τους. Αλλά ενώ το τέλος τους πλησιάζει, η απογοήτευση γεμίζει την γέρικη καρδιά τους.
Όταν ένας ηλικιωμένος άνδρας πέθανε στο νοσοκομείο, οι νοσοκόμες που τακτοποίησαν το δωμάτιο μετά, βρήκαν κάτι που άγγιξε την καρδιά τους και έφερε δάκρυα στα μάτια τους.
Ανάμεσα στα προσωπικά υπάρχοντα του ασθενή, μνήμες μιας ολόκληρης ζωής, βρήκαν αυτό το ποίημα:
Τι βλέπετε νοσοκόμες; Τι βλέπετε;
Τι σκέφτεστε όταν με βλέπετε;
Έναν παράξενο γέρο, όχι και πολύ έξυπνο,
αβέβαιο με απλανή μάτια;
Που κατεβάζει με δυσκολία την τροφή του και δεν απαντά;
Όταν εσείς λέτε με δυνατή φωνή, ‘Θέλω να προσπαθήσεις!’
Που μοιάζει να μην καταλαβαίνει αυτά που κάνετε.
Και αιώνια χάνει την κάλτσα ή το παπούτσι;
Που είτε αναπαύεται είτε όχι, σας αφήνει να κάνετε ότι επιθυμείτε,
Με μπάνιο και τάισμα να γεμίσει την ατέλειωτη μέρα;
Αυτό σκέφτεστε; Αυτό βλέπετε;
Τότε άνοιξε τα μάτια σου νοσοκόμα. Δεν κοιτάς εμένα.
Θα σου πω εγώ ποιος είμαι, καθώς κάθομαι εδώ ακίνητος,
Καθώς κάνω ότι λέτε, καθώς τρώω όταν πείτε.
Είμαι ένα μικρό παιδί 10 χρονών, με πατέρα και μητέρα,
αδερφούς και αδερφές, που αγαπούν ο ένας τον άλλον.
Ένα 16χρονο νεαρό αγόρι με φτερά στα πόδια του
Που ονειρεύεται σύντομα να συναντήσει την αγαπημένη του.
Σύντομα γαμπρός στα είκοσι, η καρδιά μου χτυπά,
καθώς θυμάται τους όρκους που έδωσε για πάντα.
Στα 25, τώρα έχω ένα δικό μου νέο
που χρειάζεται την καθοδήγησή μου και ένα ασφαλές ευτυχισμένο σπίτι.
Στα τριάντα τώρα, ο νέος μου μεγαλώνει γρήγορα,
Δεμένοι ο ένας με τον άλλον με δεσμά που θα διαρκούσαν.
Στα σαράντα, ο γιοί μου μεγάλωσαν και έφυγαν,
Αλλά η γυναίκα μου είναι δίπλα μου, φροντίζει να μην θρηνώ.
Στα πενήντα μου για άλλη μια φορά, μωρά παίζουν στα γόνατά μου,
Πάλι έχουμε παιδιά, η αγαπημένη μου και εγώ.
Μαύρες μέρες έρχονται πάνω μου, η γυναίκα μου τώρα είναι νεκρή.
Κοιτάζω το μέλλον, τρέμω από τον φόβο.
Γιατί τα παιδιά μου μεγαλώνουν και αυτά τώρα.
Και σκέφτομαι τα χρόνια και την αγάπη που γνώρισα.
Είμαι τώρα ένας γέρος και η φύση είναι ανηλεής,
Κάνει τον γέρο να φαίνεται σαν χαζός,
Το σώμα χάνει την περηφάνια του, τη χάρη και τη δύναμη,
Τώρα υπάρχει μια πέτρα στο μέρος της καρδιάς.
Αλλά μέσα σε αυτό το γέρικο σώμα κατοικεί ακόμη ο νέος,
Και η καρδιά μου φουσκώνει,
καθώς θυμάμαι τις χαρές και τον πόνο,
Και αγαπώ και ζω την ζωή μου ξανά.
Σκέφτομαι τα χρόνια, τόσα λίγα που πέρασαν τόσο γρήγορα,
Και δέχομαι το αναπόφευκτο γεγονός ότι τίποτα δεν κρατά.
Έτσι ανοίξτε τα μάτια σας άνθρωποι, ανοίξτε και δείτε :
Όχι ένα γέρο παράξενο,
Κοιτάξτε καλύτερα, δείτε ΕΜΕΝΑ!
Αυτό που βρήκαν οι νοσοκόμες μετά τον θάνατο του άνδρα άλλαξε την ζωή τους
fanpage
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2016/01/ana.html

ΠΟΙΟΣ "Εθνάρχης" είπαμε; ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ !!..ΕΓΓΡΑΦΟ ΦΩΤΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!

Ένα έγγραφο που αναμένεται να προκαλέσει αναταράξεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας και έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για τη Νέα Δημοκρατία, μετά το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών για νέα ηγεσία αλλά και την γενικότερη αναζήτηση ιδεολογικοπολιτικού στίγματος, περιλαμβάνεται στα αποχαρακτηρισμένα αρχεία της CIA.Σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο, που βρίσκεται αναρτημένο.... στην επίσημη ιστοσελίδα της CIA, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πρωθυπουργός και ιδρυτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Καραμανλής, είχε συνδράμει τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής στη Θεσσαλονίκη στην εξόντωση των Εβραίων της πόλης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με το έγγραφο της CIA, στη δικογραφία που οδήγησε στην καταδίκη του εγκληματία πολέμου Άντολφ Άιχμαν υπήρχε πίνακας Ελλήνων πρακτόρων που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς κατακτητές και συγκεκριμένα τον αξιωματικό Μαξ Μέρτεν, που πρωτοστάτησε στην εξόντωση των Εβραίων της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει το έγγραφο, στα ονόματα των πρακτόρων περιλαμβανόταν το όνομα του τότε Έλληνα πρωθυπουργού και επικεφαλής της ΕΡΕ, Κωνσταντίνου Καραμανλή, του πρώην πρωθυπουργού και αρχηγού του Λαϊκού Κόμματος, Κωνσταντίνου Τσαλδάρη, καθώς και ενός καθηγητή Πανεπιστημίου ονόματι Πετρόπουλου.
Στο έγγραφο αναφέρεται ότι υπάλληλος του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών με καταγωγή από το Ισραήλ παρακολούθησε τη δίκη και έλαβε γνώση «ιδίοις όμμασι», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο έγγραφο, των ευαίσθητων πληροφοριών που περιείχε ο πίνακας. Στη συνέχεια ειδοποίησε αρμοδίως την τότε ελληνική κυβέρνηση.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, σύμφωνα πάντα με το έγγραφο, η ελληνική κυβέρνηση μέσω της πρεσβείας στο Ισραήλ προέβη σε επίμονα διαβήματα ώστε να μη δημοσιοποιηθεί με κανέναν τρόπο ο επίμαχος πίνακας και αποκαλυφθεί το όνομα του πρωθυπουργού.

Πράγματι, αναφέρει το έγγραφο, ο εισαγγελέας της δίκης, Χάουσνερ, δεν χρησιμοποίησε τα στοιχεία του πίνακα στη δίκη.

Σημειώνεται ωστόσο ότι εδώ και δεκαετίες έχουν εκφραστεί σοβαρές ενστάσεις για τα γεγονότα αλλά και τα πρόσωπα που εμπλέκει με τις μαρτυρίες του ο Μέρτεν.

Καλό θα ήταν η συζήτηση που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα για το έγγραφο να λάβει υπόψη της διασταυρώσεις προσώπων και γεγονότων τα οποία έχουν έντονα αμφισβητηθεί κατά καιρούς, ακόμα και από αντικαραμανλικούς μελετητές της ιστορίας. 

Δείτε επίσης:
Τα Τζάκια και η Κατοχή - Οι τότε δωσίλογοι και οι τώρα

Δείτε το έγγραφο στον ιστότοπο της CIA ΕΔΩ.

Δείτε το σχετικό έγγραφο όπως βρίσκεται αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της CIA:




Δείτε το Pdf του Max Merten ΕΔΩ.
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/01/blog-post_923.html

ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ – 12 ΩΡΕΣ ΟΜΗΡΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)!

Κλεισμένος από το πρωί στο κτίριο της περιεφερειακής ενότητας Ροδόπης παραμένει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου.
Έξω από το κτίριο παραμένουν εκατοντάδες εξοργισμένοι αγρότες και κτηνοτρόφοι.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι συνέχεια ο αριθμός των συγκεντρωμένων αυξάνει ενώ γίνονται αναφορές και για αγρότες από την Καβάλα που βρίσκονται καθ’ οδόν.
Νωρίτερα, το πρωί σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια με αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ακόμα και τώρα υπάρχουν φωτιές σε λάστιχα ενώ ανά διαστήματα εκτοξεύονται αυγά προς το κτίριο που είναι μέσα ο υπουργός.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ιστοσελίδα xronos.gr σοβαρά επεισόδια έγινα σήμερα από τις 10 το πρωί στην Κομοτηνή, έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης με τους αγρότες να έχουν εξαγριωθεί από την παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου και την άρνησή του να συνομιλήσει με όλους τους συγκεντρωμένους. Ο υπουργός άλλαξε πρόγραμμα της επίσκεψης του σήμερα στην Κομοτηνή. Η επίσκεψη στο κτίριο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ δεν έγινε αντίθετα ο υπουργός πήγε απευθείας στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας και είδε εκεί τον περιφερειάρχη και τον αντιπεριφερειάρχη. Οι αγρότες εκείνη την ώρα ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τη νομαρχία αναμένοντας την έναρξη της σύσκεψης με τον υπουργό μετά τις 10 το πρωί. Όμως όσο περνούσε η ώρα οι αγρότες εξαγριώνονταν και ζητούσαν να εισέλθουν στο κτίριο. Ο αστυνομικός διευθυντής τους εξήγησε ότι θα εισέλθει μόνο αντιπροσωπεία και αυτή του η αναφορά ήταν που έκανε έξαλλους τους αγρότες. Ζήτησαν από τον υπουργό να βγει έξω από το κτίριο και τους μιλήσει. Όταν εκείνος δεν ήρθε, οι αγρότες επιχείρησαν να εισέλθουν εντός του κτιρίου. Απωθήθηκαν από μικρή δύναμη της αστυνομίας που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην είσοδο. Όμως το κλίμα όσο περνούσε η ώρα δυναμιτίζονταν. Οι αγρότες άρχισαν να πετούν καπνογόνα, με αποτέλεσμα να κληθούν διμοιρίες των ΜΑΤ. Στη θέα των ΜΑΤ οι αγρότες δεν πτοήθηκαν, αλλά και πάλι προσπάθησαν να μπουν μέσα. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών και υπήρχαν συμπλοκές με αγρότες και ΜΑΤ, ενώ οι συγκεντρωμένοι έριξαν αβγά και καφέδες. Μετά από μισή ώρα επεισοδίων έξω από το κτίριο αγρότες έσπασαν την είσοδο της πρώην Νομαρχίας Ροδόπης, οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών μέσα στο κτίριο και αντιπροσωπεία αγροτών συναντά αυτή την ώρα τον υπουργό Βαγγέλη Αποστόλου. Με εντολή του υπουργού απαγορεύτηκαν η δημοσιογραφική κάλυψη της συνάντησης αγροτών και υπουργού, που είναι σε εξέλιξη.

 
 
 
 
crashonline.gr

Αυτό είναι το μέλλον: Το πρώτο ιπτάμενο ταξί έκανε βόλτα στο Λας Βέγκας [βίντεο]

Αν ζεις σε μια τεράστια και πολυπληθυσμιακή πόλη τότε αυτό το βίντεο θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Αρκεί να μην έχεις υψοφοβία, γιατί μάλλον είναι δώρον άδωρον. Θα έχεις ακούσει σίγουρα για την παράνοια στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης.

Κι αυτό που συμβαίνει εκεί είναι αντίστοιχο με αυτό που συμβαίνει στο Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη, το Μουμπάι, το Πεκίνο, το Τόκιο. Η κίνηση είναι αφόρητη, τρως ώρες ατελείωτες στους δρόμους κάθε μέρα κι ευτυχώς που υπάρχει και μετρό, αλλιώς θα γίνονταν τα πράγματα ακόμα χειρότερα. Πολλοί από εμάς έχουμε ευχηθεί να υπήρχαν ιπτάμενα αυτοκίνητα, όπως αυτό στο Back To The Future ή στο Harry Potter το 2.

Μια κινέζικη εταιρεία, η EHang, έκανε την έκπληξη στο συνέδριο ηλεκτρονικών ειδών στο Λας Βέγκας, που διεξάγεται αυτές τις μέρες, και εμφάνισε το AAV, ένα ιπτάμενο όχημα για ατομική χρήση που σε καμιά δεκαριά χρόνια από τώρα θα μπορεί να είναι το όχημα μετακίνησης των περισσότερων ανθρώπων. Δεν είναι ελικόπτερο, δεν είναι drone, είναι κάτι ενδιάμεσο. Ένα υβρίδιο που θα μπορούσε να αποκαλεστεί ταξί του αέρα, για να μπαίνει ένα άτομο.

Ξέρουμε τι θα σκεφτείτε. Ότι κάτι τέτοιο θα είναι πανάκριβο και δεν θα είναι για οποιονδήποτε. Και λογικά καλά το σκέφτεστε, αλλά υπάρχει ένα μεγάλο κέρδος.

Μελλοντικό και με προοπτική. Γιατί τα λεφτά που θα γλυτώσετε για βενζίνη και οι ώρες αναμονής που θα κερδίσετε θα αυξήσουν τις ώρες της ημέρας σας. Αρκεί βέβαια να μην είναι τύπου Ryan Air και βρεθείς με μια σκοτώστρα να πετάς μόνος πάνω από ουρανοξύστες!

Υπάρχει βέβαια και το άλλο. Φανταστείτε να το αγοράσουν όλοι και να γίνεται πανδαιμόνιο στον ουρανό. Τότε θα είναι τυχερός όποιος έχει αμάξι κανονικό.




koolnews.gr

thesecretrealtruth
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2016/01/blog-post_145.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters