Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Έρχεται ο «ΦΟΙΝΙΚΑΣ» - Ετοιμαστείτε για ένα Παγκόσμιο νόμισμα [Βίντεο]



Δεν φαίνεται να είναι η "ανάγκη" που το επικαλείται, ούτε είναι μία "λύση" που πρέπει να επιβληθεί. Η εφαρμογή του αποτελεί μία προετοιμασία και μία προεργασία που μαζί έχουν ξεκινήσει εδώ και τουλάχιστον τριάντα χρόνια. Πριν τρεις δεκαετίες, λοιπόν, ακουγόταν παράξενο. Ποιός μπορούσε να αντιληφθεί ότι προγραμματιζόταν... 


"Σε τριάντα χρόνια από τώρα, οι Αμερικανοί, Ιάπωνες, Ευρωπαίοι, και οι άνθρωποι σε πολλές άλλες πλούσιες χώρες, και σε μερικές σχετικά φτωχές μάλλον θα πρέπει να πληρώνουν τα ψώνια τους με το ίδιο νόμισμα. Οι τιμές θα αναφέρονται όχι σε δολάρια, γιεν ή D-σήμα, αλλά ας πούμε, σε φοίνικες.

Ο φοίνικας θα ευνοηθεί από εταιρείες και καταναλωτές, διότι θα είναι πιο βολικός από τα εθνικά νομίσματα του σήμερα, τα οποία μέχρι τότε θα φαίνονται μια περίεργη αιτία της μεγάλης αναστάτωσης στην οικονομική ζωή, στα τελειώματα του εικοστού αιώνα."

Στις αρχές του 1988 αυτή φαίνεται μία παράξενη πρόβλεψη. Προτάσεις για την τελική νομισματική ένωση είχαν πολλαπλασιαστεί πέντε και δέκα χρόνια πριν, αλλά δεν προβλέπεται καμία σχεδόν αποτυχία όπως του 1987. Οι κυβερνήσεις των μεγάλων οικονομιών προσπάθησαν να μετακινήσουν μια ίντσα ή δύο προς ένα πιο διαχειρίσιμο σύστημα των συναλλαγματικών ισοτιμιών – μια λογική προκαταρκτική, και μπορεί να φαίνεται, ριζική νομισματική μεταρρύθμιση.

Η έλλειψη συνεργασίας τους σε βασικές οικονομικές πολιτικές τα έκαναν,φρικτά,θάλασσα, και προκάλεσαν την αύξηση των επιτοκίων που έφερε τοχρηματιστηριακό κραχ του Οκτωβρίου.Αυτά τα γεγονότα έχουν αθωώσει τους μεταρυθμιστές των συναλλαγματικών ισοτιμιών.

Η συντριβή της αγοράς τους δίδαξε ότι το πρόσχημα της πολιτικής συνεργασίας μπορεί να είναι χειρότερο από το τίποτα, και ότι μέχρι η πραγματική συνεργασία ναείναι εφικτή (δηλαδή, μέχρι οι κυβερνήσεις να παραδώσουν κάποια οικονομική κυριαρχία) περαιτέρω προσπάθειες για την πρόσδεση των νομισμάτων θα είναι απαραίτητη.

Αλλά παρ ‘όλο τα προβλήματα των κυβερνήσεων στην επίτευξη και (ακόμα πιο δύσκολο) να κολλήσουν με τις διεθνείς συμφωνίες σχετικά με τη μακροοικονομική πολιτική, η πεποίθηση,ότι οι συναλλαγματικές ισοτιμίες δεν μπορεί να αφεθούνστους εαυτούς τους είναι αυξανόμενη. Να θυμάστε ότι η συμφωνία του «Λούβρου»και ο προκάτοχός του, η συμφωνία «Πλάζα» του Σεπτεμβρίου του 1985, ήταν τα μέτρα έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση μιας κρίσης της αστάθειας τουνομίσματος.

Μεταξύ 1983 και 1985 το δολάριο αυξήθηκε κατά 34% έναντι των νομισμάτων των εμπορικών εταίρων της Αμερικής- από τότε έχει μειωθεί κατά 42%. Τέτοιες αλλαγές έχουν τρελλάνει τον τρόπο διεξαγωγής του διεθνούς συγκριτικούπλεονέκτηματος, πιο δραστικά μέσα σε τέσσερα χρόνια, από ότι βασικές οικονομικέςδυνάμεις που μπορεί να γίνονταν σε μια ολόκληρη γενιά.





Στις προηγούμενες μέρες οι κεντρικές τράπεζες του κόσμου, φοβούμενοι μια άλλη κατάρρευση του δολαρίου, είχαν και πάλι από κοινού παρέμβαση στις αγορές συναλλάγματος (βλ. σελίδα 62). Αγαπημένοι υπουργοί των αγορών όπως της Βρετανίας κ. Nigel Lawson έχει μετατραπεί σε αιτία για την υπόθεση της σταθερότητας των συναλλαγματικών ισοτιμιών. Ιάπωνες αξιωματούχοι παίρνουν στα σοβαρά την ιδέα όπως του προγράμματος EMS για τις κύριες βιομηχανικές οικονομίες. Ανεξάρτητα από την ενοχλητική έλλειψη του «Λούβρου», παραμένει η πεποίθηση ότι πρέπει να γίνει κάτι σχετικά με τις συναλλαγματικές ισοτιμίες.

Κάτι θα γίνει, σχεδόν βέβαιο, κατά τη διάρκεια του 1988. Και όχι πολύ καιρό μετά την συμφωνία νομισμάτων που υπογράφηκε, θα πάει με τον ίδιο τρόπο όπως ητελευταία. Θα καταρρεύσει.

Οι κυβερνήσεις δεν είναι έτοιμες να υποτάξουν τους εγχώριους στόχους τους για το στόχο της διεθνούς σταθερότητας. Αρκετά πιο μεγάλες συναλλαγματικές διαταραχές, μερικές ακόμα χρηματιστηριακές συντριβές και πιθανώς μια πτώση ή δύο θα είναι αναγκαίες πριν οι πολιτικοί είναι πρόθυμοι να αντιμετωπίσουν ξεκάθαρα μέχρι και αυτήν την επιλογή. Αυτό δείχνει μια μπερδεμένη σειρά έκτακτης ανάγκης πουακολουθείται από ένα μπάλωμα ,ακολουθούμενο ξανά από έκτακτη ανάγκη, που εκτείνεται πολύ πιο πέρα από το 2018 – εκτός από δύο πράγματα. Με την πάροδο του χρόνου, η ζημία που προκαλείται από την νομισματική αστάθεια σταδιακά πρόκειται να γιγαντωθεί Και η ίδια η τάση που θα κάνει τη γιγάντωση, είναι να καταστεί η ουτοπία της νομισματικής ένωσης, εφικτή.

Η νέα παγκόσμια οικονομία

Η μεγαλύτερη αλλαγή στην παγκόσμια οικονομία από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 είναι ότι η ροή των χρημάτων έχει αντικαταστήσει το εμπόριο αγαθών, όπως η δύναμη που οδηγεί τις συναλλαγματικές ισοτιμίες. ως αποτέλεσμα της αμείλικτηςολοκλήρωσης των χρηματοπιστωτικών αγορών του κόσμου, οι διαφορές στις εθνικές οικονομικές πολιτικές μπορούν να διαταράξουν τα επιτόκια (ή τις προσδοκίες των μελλοντικών επιτοκίων) μόνο ελαφρώς, αλλά θα συνεχιστούν τεράστιες μεταφορές των χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων από τη μία χώρα στην άλλη.

Οι μεταβιβάσεις αυτές, θα πλημυρίσουν τη ροή των εσόδων του εμπορίου στην επίδρασή τους στην ζήτηση και την προσφορά, για διαφορετικά νομίσματα, και ως εκ τούτου, στην επίδρασή τους στις συναλλαγματικές ισοτιμίες. Καθώς η τεχνολογία των τηλεπικοινωνιών συνεχίζει να προοδεύει, οι συναλλαγές αυτές θα είναι φθηνότερες και ταχύτερες ακόμα. Με μη συντονισμένες οικονομικές πολιτικές, τα νομίσματα μπορούν να γίνουν μόνο πιο ασταθή.

Παράλληλα με αυτή την τάση είναι μια άλλη – του ολοένα και διευρύνοντας τις ευκαιρίες για το διεθνές εμπόριο. Αυτό είναι το δώρο της αναπτυσσόμενης τεχνολογίας. Η μείωση των εξόδων μεταφοράς θα είναι πιο εύκολη για τις χώρες καιθα ανταγωνίζονται από χιλιάδες μίλια μακριά τις ξένες αγορές.Ο νόμος της μίας τιμής (ότι μια καλή θα πρέπει να κοστίζει το ίδιο παντού, όταν οι τιμές θα μετατρέπονται σε ένα ενιαίο νόμισμα) θα τον διεκδικούν από μόνες τους όλο και περισσότερο.

Οι πολιτικοί που θα επιτρέπουν, οι εθνικές οικονομίες να ακολουθήσουν τις χρηματοπιστωτικές αγορές τους – θα γίνονται όλο και πιο ανοικτές προς τον έξω κόσμο. Αυτό θα ισχύσει και για την εργασία όσο και για τα εμπορεύματα, που εν μέρει εις βάθος της μετανάστευσης, αλλά και μέσω της ικανότητας της τεχνολογίας, ώστε να διαχωρίζει την ικανότητα του εργαζόμενου από το σημείο στο οποίο θα παραδίδει την εργασία του. Ινδοί χειριστές ηλεκτρονικών υπολογιστών, θα χειρίζονται τα paychecks των Νεοϋορκέζων

Ολοι αυτοί οι εθνικά οικονομικοί δρόμοι σιγά-σιγά διαλύονται. Καθώς η τάση αυτή συνεχίζεται, η προσφυγή μιας νομισματικής ένωσης σε όλες τουλάχιστον τις κύριες βιομηχανικές χώρες θα φαίνεται ακαταμάχητη σε όλους, εκτός από τους traders στα συναλλάγματα και τις κυβερνήσεις. Στη ζώνη του Φοίνικα, η προσαρμογή της οικονομίας σε αλλαγές στις σχετικές τιμές θα συμβεί ομαλά και αυτόματα, αλλά όπως συμβαίνει σήμερα μεταξύ των διαφόρων περιφερειών στο πλαίσιο των μεγάλων οικονομιών (μια σύντομη περιγραφή στις σελίδες 74-75 εξηγεί τον τρόπο.) Η απουσία κάθε νομισματικού κινδύνου θα τονώσει το εμπόριο , τις επενδύσεις και τηναπασχόληση.

Η ζώνη του Phoenix θα επιβάλει αυστηρούς περιορισμούς στις εθνικές κυβερνήσεις. Δεν θα υπάρχει,για παράδειγμα, αυτό που λέμε εθνική νομισματική πολιτική. Στο κόσμο του Φοίνικα η προσφορά θα καθοριστεί με μια νέα κεντρική τράπεζα, ίσωςαπό το ΔΝΤ. Ο ρυθμός πληθωρισμού του κόσμου – και ως εκ τούτου, μέσα σε στενά περιθώρια, κάθε εθνικό ποσοστό του πληθωρισμού-θα είναι υπεύθυνος αυτού. Κάθε χώρα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τους φόρους και τις δημόσιες δαπάνες για την αντιστάθμιση στην προσωρινή μείωση της ζήτησης, αλλά θα πρέπει να δανειζότανχρήματα και όχι να εκτυπώσει για τη χρηματοδότηση του ελλείμματος του προϋπολογισμού της.

Χωρίς να μπορούν να προσφύγουν στη φορολογική του πληθωρισμού, οι κυβερνήσεις και οι πιστωτές τους θα αναγκαστούν να κρίνουν το δανεισμό τους και τα σχέδια δανεισμού με μεγαλύτερη προσοχή από ό, τι σήμερα. Αυτό σημαίνει μια μεγάλη απώλεια της οικονομικής εθνικής κυριαρχίας, αλλά οι τάσεις που κάνουν τον Φοίνικα τόσο ελκυστικό είναι αυτή που διώχνει αυτή την εθνική κυριαρχία μακριά, σε κάθε περίπτωση. Ακόμη και σε έναν κόσμο περισσότερο ή λιγότερο κυμαινόμενων συναλλαγματικών ισοτιμιών, αυτόνομες κυβερνήσεις θα δούν την ανεξάρτητη πολιτικής τους να ελέγχεται από τον μη-φιλικό έξω κόσμο.

Καθώς πλησιάζει ο επόμενος αιώνας, οι φυσικές δυνάμεις που ωθούν τον κόσμο προς την οικονομική ολοκλήρωση θα προσφέρουν στις κυβερνήσεις μια ευρεία επιλογή. Μπορούν να πάνε με τη ροή, ή μπορούν να χτίσουν οδοφράγματα. Προετοιμάζοντας το έδαφος για τον Φοίνικα θα σημάνει λιγότερες προσποιητές συμφωνίες σχετικά μετην πολιτική και περισσότερες πραγματικές Θα σημάνει ότι επιτρέπει και στη συνέχεια να προάγει ενεργά στον ιδιωτικό τομέα, τη δημιουργία ενός διεθνούς χρήματος παράλληλα με τα υφιστάμενα εθνικά χρήματα.

Αυτό θα κάνει τους ανθρώπους να ψηφίζουν με το πορτοφόλι τους για την ενδεχόμενη μετάβαση σε πλήρη νομισματική ένωση.Ο Φοίνικας θα μπορούσε πιθανότατα να ξεκινήσει ως ένα κοκτέιλ από εθνικά νομίσματα, όπως είναι σήμερατα Ειδικά Τραβηκτικά Δικαιώματα (SDRs) Με τον καιρό, όμως,με την αξία του έναντι των εθνικών νομισμάτων θα έπαυε να έχει σημασία, επειδή οι άνθρωποι θα το επιλέξουν για τη διευκόλυνσή τους και τη σταθερότητα της αγοραστικής του δύναμης.

Η εναλλακτική λύση – η διατήρηση της χάραξης πολιτικής αυτονομίας, συνεπάγεται μια νέα εξάπλωση των αληθινά δρακόντειων ελέγχων για το εμπόριο και τις ροές κεφαλαίων. Το μάθημα αυτό προσφέρει στις κυβερνήσεις έναν υπέροχο χρόνο. Θα μπορούσαν να διαχειριστούν διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, την ανάπτυξη νομισματικής και δημοσιονομικής πολιτική, χωρίς αναστολή, και την αντιμετώπιση τους με αποτέλεσμα εκρήξεις του πληθωρισμού, με τις τιμές και τα εισοδήματα των πολιτικών αυτών . Πρόκειται για μια αυξητική-ακρωτηριαστικήπροοπτική.

«Μολύβι για το Φοίνικα», περίπου στο 2018, και το καλωσορίζω όταν θα έρθει.

Economist

09/01/1988, τεύχος 306, σελ. 9-10


Πηγή ,  pyli-apokalypseis.com
- See more at: http://www.diadrastika.com/2016/01/pagkosmio-nomisma.html#sthash.a4RQt1z9.dpuf

Υπήρχαν αυτοκίνητα στην Αρχαία Ελλάδα; - Μία Ανατρεπτική Έκθεση στα Τρίκαλα, σε παγκόσμιο επίπεδο


Εκατοντάδες επισκέπτες που βρέθηκαν τις τελευταίες ημέρες στα Τρίκαλα, είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν μια μοναδική έκθεση του Μουσείου Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας Κώστα Κοτσανά. 

Πιο συγκεκριμένα, υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων (τομέας Έρευνας και Τεχνολογίας) παρουσιάζεται για πρώτη φορά παγκοσμίως αυτόνομα στο Κουρσούμ Τζαμί στα Τρίκαλα με διοργανωτή το δήμο Τρικκαίων και την e-Τρίκαλα μέχρι 15 Φεβρουαρίου 2016, η έκθεση με τίτλο 

«Το αυτοκίνητο στην αρχαία Ελλάδα, από τους μυθικούς αυτοκινούμενους τρίποδες του Ηφαίστου μέχρι το αυτοπλοηγούμενο "υπάγον αυτόματο" του Ήρωνος».

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η έκθεση, μέσα από τη διατύπωση των παρακάτω ερωτημάτων:

Υπήρξε αυτοκίνητο στην αρχαία Ελλάδα και μάλιστα με αυτόματη πλοήγηση (δηλ. χωρίς οδηγό); Πότε και πού; Πώς γινόταν ο προγραμματισμός του; Ποιες ήταν οι διάφορες πηγές ενέργειας για την αυτόνομη κίνησή του; Τι είδους κιβώτια ταχυτήτων διέθετε για την αυξομείωση της ροπής και της ταχύτητάς του; Πώς έστριβε αυτόματα αριστερά, δεξιά και πως εκτελούσε οπισθοπορεία; Σε τι είδος οδόστρωμα κινούνταν; 

Ενσωματώθηκαν ενδεικτικά όργανα μέτρησης (π.χ. χιλιομετρητές) σε τροχοφόρα οχήματα; Επινοήθηκαν σύνδεσμοι τύπου Cardan (1.800 χρόνια πριν από τον Cardan) και τροχοί τύπου Caster; Υπήρξε ατμοκίνηση και αεριοπροώθηση στην αρχαία Ελλάδα;

Χρησιμοποιήθηκαν η ιμαντοκίνηση, η οδοντοκίνηση και η αλυσοκίνηση για τη μετάδοση της κίνησης; Εφαρμόστηκαν κινηματικοί μηχανισμοί για τη μετατροπή της περιστροφικής κίνησης σε παλινδρομική και το αντίστροφο; Χρησιμοποιήθηκαν έμβολα και κύλινδροι, βαλβίδες εισαγωγής και εξαγωγής, ελατήρια, αλυσοτροχοί, οδοντωτοί τροχοί και κανόνες, κοχλίες και περικόχλια; Υπήρξαν, τέλος, οι προϋποθέσεις στην αρχαία Ελλάδα για τη δημιουργία ενός αυτοκινήτου όμοιου με αυτού της σύγχρονης εποχής;



H συγκεκριμένη έκθεση (με λειτουργικά εκθέματα, αναλυτικά σχέδια και λεπτομερείς πληροφορίες) απαντά θετικά με την εγκυρότητα και την αξιοπιστία του Μουσείου Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας Κώστα Κοτσανά (www.kotsanas.com) που λειτουργεί στο Κατάκολο και την Αρχαία Ολυμπία (Μουσείο Αρχιμήδη).
Μέσα από την θεματική αυτή έκθεση το μουσείο (για άλλη μια φορά) αναδεικνύει αυτή τη σχετικά άγνωστη πτυχή του αρχαιοελληνικού πολιτισμού και αποδεικνύει ότι η τεχνολογία των αρχαίων Ελλήνων λίγο πριν από το τέλος του αρχαιοελληνικού κόσμου ήταν συγκλονιστικά όμοια με τις απαρχές της σύγχρονης τεχνολογίας.

Η πορεία του δυτικού τεχνολογικού πολιτισμού, όπως ο κ. Κοτσανάς εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, δεν ήταν μια αύξουσα γραμμική εξέλιξη, όπως συνήθως γνωρίζουμε, αλλά μια ταχύτατη ανάπτυξη και κορύφωση κατά τον 3ο αιώνα π.Χ., μια υποχώρηση και απώλεια αυτής της τεχνολογίας στους επόμενους αιώνες και μια σταδιακή επανάκτησή της, με τον 14ο αιώνα μ.Χ. να ισοβαθμεί την τεχνολογία αιχμής των αρχών του 2ου π.Χ. αιώνα.
Η εξέλιξη της σημερινής τεχνολογίας, λοιπόν, διευκρινίζει ο ίδιος, θα ήταν αμφίβολη χωρίς την ανέξοδη «επανάκτηση» από το δυτικό πολιτισμό (έπειτα από 1.500 χρόνια ωρίμασης) αυτής της αξιοθαύμαστης λησμονημένης αρχαιοελληνικής τεχνολογίας. Η εξερεύνηση αυτής της εποχής που η τεχνολογία αιχμής δεν κατοχυρωνόταν, αποδεικνύει περίτρανα πόσο περισσότερα (από όσα νομίζουμε) χρωστά ο σύγχρονος δυτικός τεχνολογικός πολιτισμός στους αρχαίους Έλληνες.

thesecretrealtruth
- See more at: http://www.diadrastika.com/2016/01/autokinita-arxaia-ellada-trikala.html#sthash.vOGTtk1b.dpuf

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ: Αργώ, Χρυσόμαλλον Δέρας, Βελερεφόντης, Πήγασος



«ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΣΟΦΙΑ ΕΣΤΙ»

Ετυμολογικά η "Αργώ" είναι η στίλβουσα, η "αργυρολαμπής" αλλά και η ταχεία. 
Γνωρίζουμε από την (μυθ) –ιστορία, ότι είχε κατασκευασθεί από βελανιδιά. Δρυς ήταν το ιερό δέντρο των αρχαίων Ελλήνων αφιερωμένο στο Δία και αποτελούσε σύμβολο δύναμης. 
Μπορεί όμως ένα ξύλινο καράβι να είναι «αργυρολαμπές» ; Και βέβαια όχι. 

Πρέπει να είναι μεταλλικό για να έχει και «στιλπνή» υφή. 

Η αντίφαση αυτή δεν είναι τυχαία, διότι την εποχή εκείνη ένα σκάφος θα το παρομοίαζαν μόνο με καράβι. 

Αν πάλι παρατηρήσουμε τα ονόματα των 55 επιβατών της Αργούς, όλα σημαίνουν και κάτι που συνάδει με την πλοήγηση του σκάφους καθώς και με τις εξειδικευμένες εργασίες που κάνει εκεί ο καθένας. 

Όλοι είναι είτε βασιλείς, είτε γόνοι θεών πράγμα που δείχνει πόσο σημαντική είναι η αποστολή.

Ιάσων, ο αρχηγός της εκστρατείας, Αγκαίος ο Μέγας της Τεγέας, Αγκαίος ο Μικρός, Άδμητος, Αιθαλίδης, Άκαστος, Άκτωρ, Άμυρος, Αμφιάραος ο μάντης από το Άργος, Αμφιδάμας, Άργος των Θεσπιών γιος του Φρίξου (ο κατασκευαστής της Αργούς), Ασκάλαφος , Αστερίων γιος του Κομήτη, Αταλάντη η παρθένος κυνηγός, Αυγείας, Εργίνος Ευρύαλος, Ευρυδάμας, Εύφημος, Εχίων, Ηρακλής, Θησέας, Ίδας, Λυγκέας, Ίδμων, Ιφικλής, Ιφιτός, Καινέας, Καλάις ο φτερωτός γιος του Βορέα, Ζήτης, Κάνθος, Κάστωρ, Πολυδεύκης, Κηφέας, Κορωνός, Λαέρτης, Μελαμπός της Πύλου, Μελέαγρος, Μόψος, Μπούτης, Ναύπλιος, Ορφέας, Παλαίμων, Περικλύμενος ο Τελαμών, Περικλυμένος, Πηλέας, Πηνέλεως, Ποίας, Πολύφημος, Τελαμώνας, Τίφυς (ο τιμονιέρης της Αργούς) , Ύλας των Δρυόπων, Φαληρεύς, Φανός ο Κρητικός, και ο Στάφυλος.

«ώκα δ΄ αρ αρτήσαντο πολυστρέπτοισι κάλωσιν» (Ορφικά) μετφρ. Και ταχέως έδεσαν (το πλοίο) με πολύστρεπτα καλώδια ! δηλ. με συρματόσχοινα !

«Αγκαίος, ξεστοίσι πιθήσας πηδαλοίησιν ή δ΄ έθορεν δισσήσι βιαζομένη παλάμησιν». Ορφικά μεταφρ. ….εκείνο (το πλοίο) αναπήδησε στην θάλασσα πιεζόμενο από τα χέρια του Αγκαίου= αγγίζω= χειριστής (πίεσε κουμπιά;)

Χρύσειον κώας (ορφικά)= χρυσόμαλλο δέρας και νήσος Κως= δέρας ; τι κάνει το δέρμα ; Λόγω του ότι το δέρμα έρχεται σε άμεση επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον, διαθέτει ορισμένες ιδιότητες, απαραίτητες για την επιβίωση του ατόμου. Το δέρμα αποτελεί έναν εξωτερικό μηχανισμό άμυνας. 


Κως λοιπόν= προστασία (ασπίδα). Από τι ; ποιο είναι το αποτρεπτικό όπλο και που βρίσκεται ; και γιατί Οι κάτοικοι του νησιού ονομάζονταν «Μέροπες», δηλαδή θνητοί, και η ίδια η νήσος «Μεροπίς»;

Υπάρχουν πολλά ακόμη μέσα στα Αργοναυτικά που στοιχειοθετούν, ότι η Αργώ δεν ήταν απλό σκάφος, αλλά κάτι περισσότερο. Το ταξίδι της δεν έγινε στον Εύξεινο Πόντο αλλά στον Συμπαντικό χώρο, απλά εδώ είναι η αποτύπωση, ενώ στον άνω χώρο ο αστερισμός της Αργούς μας σηματοδοτεί άλλα, όπως και μια αποστροφή του κειμένου που λέει ότι πέρασε τον Ατλαντικό……….. 




Όταν απέπλευσε η Αργώ από το Πήλιο «αφρός επιζείων χαροπήν λεύκαινε θάλασσαν» δηλ. κοχλάζοντας ο αφρός καθίστα λευκή την λαμπυρίζουσα θάλασσα. Αυτό δεν είναι απόπλους πλοίου (το «κοχλάζοντας» παραπέμπει σε απογείωση) ! Κατόπιν η Αργώ πηγαίνει στη Λήμνο όπου βασιλεύει η Υψιπύλη=> υψηλή πύλη (τυχαίο όνομα;).

Στον δε μυχό του Ελλήσποντου όπου υπήρχε γαλήνη «ουδ΄ εις γαίαν έρριψαν ευγνάμπτους αγκύρας» δηλ. δεν έριξαν στην ξηρά τις εύκαμπτες άγκυρες. Δεν ήταν λοιπόν συνηθισμένες άγκυρες αλλά προφανώς μεταλλικά σπονδυλωτά πόδια !

Όταν πάλι θέλουν να φύγουν από την Κύζικο «αλλ΄ ου οι λύοντο κάλοι, δεσμοίσι δ΄ αφύκτοις ωκείης στροφάλιγγος αρηρότες εσφίγγοντο» δηλ. αλλά δεν ελύοντο τα καραβόσκοινα , τα οποία συναρμοσμένα με άλυτα δεσμά, εσφίγγοντο από τον ταχύ στρόβιλο. Εδώ μας λέει καθαρά ότι η Αργώ περιστρεφόταν ως δίσκος !

Στην επιστροφή περνά από τις Άλπεις, από τον Ατλαντικό, την Ταρτησσό και κάνει ακριβώς το ίδιο ταξίδι του Ηρακλή και του Οδυσσέα ! Μόνο που μετά την Κέρκυρα βρίσκεται στην Κρήτη όπου φοβούνται τον χάλκινο τριγίγαντα Τάλω.

Το ποιο καταπληκτικό είναι ότι η Αργώ μιλούσε (είχε λογισμικό Η/Υ) «΄ΩΔΕ Δ΄ ΈΦΗ, ΘΆΜΒΟΣ ΔΕ ΠΕΡΙ ΦΡΕΝΑΣ ΙΚΕΤΟ ΠΑΝΤΑΣ» δηλ. μίλησε (η Αργώ) ως εξής , ενώ κατάπληξη προκλήθηκε σε όλων τον νουν.

Βελλερεφόντης : γνωρίζουμε ότι πριν λεγόταν Ιπόνοος= αυτός που νοεί την δράση της ενέργειας. Το όνομα που παίρνει κατόπιν είναι επίκτητο, αφού σκοτώνει τον Βέλλερο, αποκτά ονομασία που δείχνει την πράξη του : Βελλερος + φονιάς = ο φονεύς του Βέλλερου. 


Η ετυμολόγηση μας δίνει -> Βέλος με ροή (ορμή) που φονεύει {κάνοντας και θόρυβο}. 


Λέγεται ότι πήγε στη Λυκία δηλ. σε φωτισμένο μέρος όπου έγινε βασιλιάς. 


Σκοτώνει το τέρας Χίμαιρα που είναι Λέων (μιαρό Λε), στο μέσον Αίγα => αγία και καταλήγει σε Δράκοντα.


Νικά κατόπιν τους Σόλυμους-> σόλος=σίδηρος σφαιρικός που ριπτόταν σε αγώνες και έχουμε και την λέξη σόλοικος= αυτός που δεν μιλά σωστά, ο βάρβαρος. 


Με λίγα λόγια Σόλυμοι πρέπει να είναι οι γενάρχες τους σιδηρού γένους, που δεν μιλούσαν την γλώσσα της αλήθειας ! 


Κατόπιν ο Βελλερεφόντης νικά τις Αμαζόνες που όπως ξέρουμε= οι μή έχουσες μάζα. 


Εν κατακλείδι ο Βελλερεφόντης κατανικά αρνητικές δυνάμεις ή ενέργειες, με την βοήθεια του Πήγασου τον οποίο οδηγεί με το χρυσό χαλινάρι που του έδωσε η Αθηνά και με τις συμβουλές του Ποσειδώνα που εξουσιάζει το νερό και τις ιδιότητές του π.χ Πήγασος. 


Από τον Λυκόφρωνα μάθαμε ότι ο Πήγασος αντιπροσωπεύει το λευκό αιθερικό πυρ του ύδατος, που ίπταται ως λευκή πάχνη και μεταφέρει τους κεραυνούς.


Είναι δε το κανάλι μεταφοράς ενεργειών απο την ρευστή ουσία του νερού.




Όταν ο Βελλερεφόντης αποπειράθηκε να μπει στον Ουρανό με τον Πήγασο, ο Ζεύς τον αφηνίασε και έτσι κατακρημνίστηκε.


Απο τότε τυφλός και χωλός περιπλανιόταν στο Αλήιον πεδίον.


Δεν μπορεί να πάει με τον Πήγασο στον Ουρανό, διότι θα είχαμε αντιστροφή της ρευστής ουσίας των ενεργειών του νερού προς τα επάνω !


Αυτό δεν γίνεται, διότι η ρευστή ουσία είναι υλική και δεν μπορεί να μεταβεί ως έχει στο αιθερικό πεδίο.


Πρέπει και δρα σε ενδιάμεσο επίπεδο.

Αργικέραυνος για τον αποσυμβολισμό


Ιωάννης Παμπουκίδης
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ
- See more at: http://www.diadrastika.com/2016/01/mystikes-texnologies-argo-xrysomalon-deras-belerefontis-pegasus.html#sthash.jJjuMdvR.dpuf

Ο Κατακλυσμός του Δευκαλίωνα - Όσα δεν υποπτευόμαστε γύρω από τον γνωστό μύθο(;)..


Ένας από τους σημαντικότερους μύθους της Ελληνικής Μυθολογίας διαδραματίζεται στην περιοχή μας χιλιάδες χρόνια πριν.(υπολογίζεται περίπου στο 9000 π.Χ.) Ο Κατακλυσμός του Δευκαλίωνα είναι η αρχαία Ελληνική εκδοχή του κατακλυσμού που αναφέρεται πολύ πιο μετά, σε παραδόσεις πολλών αρχαίων πολιτισμών (όπως π.χ. στην Εβραϊκή παράδοση με τον κατακλυσμό του Νώε.

Κατά τον μύθο την εποχή που στη Φθία και τη Θεσσαλία βασίλευε ο Δευκαλίωνας ο Δίας αποφάσισε να καταστρέψει όλη την γενιά των ανθρώπων που ήταν διεφθαρμένη, με εξαίρεση τον δίκαιο βασιλέα και την γυναίκα του την Πύρρα.


Ο Δευκαλίωνας λοιπόν μετά από συμβουλή του πατέρα του κατασκεύασε ένα πλοίο συγκέντρωσε τα απαραίτητα εφόδια για την επιβίωση τους και επιβιβάστηκε στο πλοιάριο μαζί με την γυναίκα του. Στο μεταξύ ο Δίας ανοίγει τους καταρράκτες του Ουρανού και το έδαφος της Ελλάδας γεμίζει με νερό και οι άνθρωποι χάνονται. Για εννέα μέρες και εννέα νύχτες το βασιλικό ζευγάρι περιφέρεται από τα νερά μέσα στο πλοιάριο. Την δέκατη όμως ημέρα προσάραξε στο όρος Όρθρυς κατά άλλη εκδοχή στον Παρνασσό.

Εκεί όταν οι βροχές σταμάτησαν και τα νερά υποχώρησαν ο Δευκαλίων και η Πύρρα κατέβηκαν στην ξηρά και το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν θυσία στον Φύξιο Δία (προστάτης των φυγάδων). Ο θεός που επικαλέστηκε ο θεοσεβής Δευκαλίωνας έστειλε τον Ερμή για να τους μεταφέρει την υπόσχεση ότι ο Δίας θα πραγματοποιούσε την πρώτη ευχή τους. Και η πρώτη ευχή του Δευκαλίωνα και της Πύρρας δεν ήταν άλλη από το να δώσει και πάλι ζωή ο Δίας στο ανθρώπινο γένος.

Κατά μία άλλη εκδοχή η οποία προέρχεται από την Φωκίδα ο Δευκαλίωνας και η Πύρρα πήγαν στους Δελφούς και στο ιερό της Θέμιδας για να εκφράσουν και σ αυτή την ίδια επιθυμία. Η θεά τους άκουσε και τους απάντησε με τον παρακάτω χρησμό: Αν ήθελαν να φέρουν στη ζωή νέους ανθρώπους θα έπρεπε να καλύψουν τα πρόσωπά τους και να ρίχνουν πίσω από την πλάτη τους τα οστά της μητέρας τους.Εκείνοι κατάλαβαν την ερμηνεία του χρησμού και αφού έκαναν ότι τους έλεγε ο χρησμός άρχισαν να πετάνε πέτρες πίσω από την πλάτη τους, αφού αυτές προέρχονταν από τα σπλάχνα της μάνας Γης.

Οι πέτρες που πετούσε ο Δευκαλίωνας μεταμορφώνονταν σε άνδρες και αυτές που πετούσε η Πύρρα μεταμορφώνονταν σε γυναίκες. Από την πρώτη δε πέτρα που πέταξε ο Δευκαλίωνας προήλθε ο Έλληνας, γενάρχης των Ελλήνων.

Ο Δευκαλίων και η Πύρρα απόκτησαν εκτός από τον Έλληνα, τον Αμφικτύωνα, τη Πρωτογένεια, τη Μελανθώ, τη Θυία (ή Αιθυία) και την Πανδώρα.

Ο πρωτότοκος γιος τους ο Έλλην έγινε γενάρχης των Ελλήνων.

Ο Αμφικτύων, κυβέρνησε την Αθήνα μετά τον Κραναό. Ο ίδιος ο Δευκαλίων, έγινε ο βασιλιάς της Φθίας και της Θεσσαλίας.

Ο γενάρχης των Ελλήνων ο Έλλην γέννησε με την Ορσυίδα τρεις γιους, τον Δώρο τον Ξούθο και τον Αίολο τους πρώτους αρχηγούς των Ελλήνων.

Ο Ξούθος βασίλεψε στη Πελοπόννησο και έκανε δύο γιους, τον Αχαιό και τον Ίωνα από τους οποίους οι Αχαιοί και οι Ίωνες πήραν τα ονόματά τους. Ο Αίολος βασίλεψε στη Θεσσαλία και οι κάτοικοι ονομάσθηκαν Αιολείς απ' αυτόν. Ο Δώρος και οι άνθρωποι του που ονομάστηκαν Δωριείς εγκαταστάθηκαν στις περιοχές ανατολικά του Παρνασσού.

Ο Αμφικτύων ήταν πατέρας του Λοκρού, ο οποίος ίδρυσε την Λοκρίδα.


Η εκδοχή του Δευκαλίωνα και της Πύρρας είναι αυτή που διαδόθηκε ευρύτατα από τις υπόλοιπες σχετικές παραδόσεις και επικράτησε όλων των άλλων και κατά την εποχή του Πλουτάρχου εμπλουτίστηκε και με άλλα στοιχεία και λεπτομέρειες που προέρχονται από ασιατικές παραδόσεις, θυμίζουν σε πολλά σημεία τους την εκδοχή που μας διηγείται η Βίβλος.

Ο Δευκαλίων, λοιπόν, και οι δικοί του ήταν οι μόνοι που γλίτωσαν από τον τρομερό κατακλυσμό, σύμφωνα με την Ελληνική μυθολογία. Αλλά σε πιο κατακλυσμό αναφέρεται η Ελληνική μυθολογία; Μήπως στο παγκόσμιο κατακλυσμό που σύμφωνα με τον Πλάτωνα έγινε γύρω στο 9600 π.Χ. και βυθίσθηκε η Ατλαντίδα μέσα σε μια μέρα και νύχτα; Η ημερομηνία αυτή επιβεβαιώνεται και από τις παραδόσεις άλλων αρχαίων λαών. Ή μήπως υπήρχε και άλλος κατακλυσμός μικρότερος, γύρω στο 7000 π.Χ. ή ακόμα και στο 5000 π.Χ, όπως πολλοί μελετητές παραδέχονται, στον οποίο βυθίσθηκε και το υπόλοιπο τμήμα της Ατλαντίδος που επέζησε; Αν ισχύει η δεύτερη εκδοχή τότε αυτό σημαίνει ότι η Ατλαντίδα δεν καταποντίστηκε στα γρήγορα αλλά σταδιακά, και σ' αυτό το σημείο ο Πλάτων σφάλει.
Το ότι υπήρχαν πολλοί κατακλυσμοί, όμως, το αναφέρει και ο Πλάτων στο διάλογο "Τίμαιος" (22CD και 23 Β).

Στα κεφάλαια αυτά ο Πλάτων αναφέρει ένα μέρος της συζήτησης που είχε κάνει ο Σόλων με τους ιερείς της Αιγύπτου. Αναφέρουμε, τα συγκεκριμένα κεφάλαια(22ABCD, 23B):

" ...Κάποτε που θέλησε ο Σόλων να τους παρασύρει (εννοεί: τους ιερείς της Αιγύπτου) να μιλήσουν για τα παλιά γεγονότα, άρχισε να τους διηγείται για όσα εδώ στην Αθήνα θεωρούνται αρχαιότατα. Για τον Φορωνέα, τον οποίο ονόμασαν πρώτο και για τη Νιόβη και για τα μετά τον κατακλυσμό. Διηγήθηκε επίσης για τον Δευκαλίωνα και την Πύρρα, πως διαβίωσαν μετά τον κατακλυσμό, και για τους απογόνους τους, και προσπάθησε να καθορίσει πόσα έτη παρήλθον από όσα έλεγε και να χρονολογήσει. Κάποιος από τους ιερείς πολύ ηλικιωμένος, του είπε τότε: ...Πολλές καταστροφές ανθρώπων έχουν γίνει και θα γίνουν από πολλά αίτια, οι πλέον μεγαλύτερες από πυρκαγιές και κατακλυσμούς, και οι μικρότερες από αμέτρητα άλλα αίτια. Π.χ. η παράδοση που επικρατεί εις τη χώρα σας ότι δηλαδή κάποτε ο Φαέθων, ο γιος του Ηλίου, αφού έζευξε το άρμα του πατρός του, επειδή δεν είχε την ικανότητα να ακολουθήσει τον ίδιο με τον πατέρα του δρόμο, και πυρπόλησε ότι υπήρχε πάνω στη γη και ο ίδιος κτυπηθείς από κεραυνό εφονεύθη, αυτό λέγεται ως μύθος, ενώ η πραγματικότητα είναι η παράλλαξη (σημείωση: μεταβολή της κυκλικής κίνησης) των περιστρεφομένων γύρω από τη γη ουρανίων σωμάτων που προκαλεί καταστροφή για πολλά χρόνια, από τις πυρκαγιές, των όντων πάνω στη γη....".

Και παρακάτω ο Αιγύπτιος ιερέας λέει στο Σόλωνα (23B): " Όσα λοιπόν είπες προηγουμένως, Σόλων, για τις δικές σας παραδόσεις περί γενεαλογιών, ελάχιστα διαφέρουν από παιδικά παραμύθια. Διότι εσείς ενθυμείσθε μόνο ένα κατακλυσμό της γης (σημείωση: τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνα), ενώ έγιναν πολλοί πιο παλιά....."

Όσα αναφέραμε δείχνουν το αρχέγονο ιστορικό βάθος των ελληνικών μύθων! Πρέπει δε να τονίσουμε ότι ο μύθος δεν είναι κατ' ανάγκην παραμύθι αλλά οι αναφορές του έχουν έναν ενδεχόμενο ιστορικό πυρήνα! Ο μύθος συνήθως έχει δυο στόχους να διδάξει και να πληροφόρηση με κωδικοποιημένες εικόνες ή με υπερβολές και αλληγορίες όπως θα λέγαμε σήμερα. Το πόσες πληροφορίες έχουν χαθεί για το απώτατο παρελθόν των Ελλήνων και της μεσόγειου γενικότερα το δείχνει ο μύθος του Δευκαλίωνα τον οποίον αναφέραμε προηγουμένως.
Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε!

«Έτσι έχει ο μύθος του Δευκαλίωνος. Αυτή η γενιά των ανθρώπων δεν είναι η πρώτη, αλλά της πρώτης εκείνης γενιάς οι άνθρωποι όλοι χάθηκαν, αυτοί δε γένος δεύτερο είναι του Δευκαλίωνος που το πλήθος της παντού αποίκησε. Περί δε εκείνων των (πρώτων) ανθρώπων αυτά μυθολογούνται, ότι μεγάλοι υβρισταί έγιναν και αθέμιτα έργα έπρατταν, ούτε όρκους τηρούσαν, ούτε ξένους φιλοξενούσαν, ούτε και ικέτες ανέχοντο, έτσι επήλθε σ' αυτούς η μεγάλη συμφορά. Αυτή η ίδια η γη, πολύ ύδωρ ανέδυε, και βροχές μεγάλες έγιναν και οι ποταμοί τεραστίως διογκώθηκαν και η θάλασσα τόσο πολύ ανέβη, ώστε τα πάντα σκέπασε το νερό και έτσι χάθηκαν όλοι! Ο Δευκαλίων δε, ευσεβής και συνετός, μόνος των ανθρώπων απέμεινε για (να γεννήσει) την γενιά την δεύτερη. Η δε σωτηρία έτσι έγινε. Μεγάλη λάρνακα (κιβωτό) αυτός είχε και σ' αυτήν επιβίβασε παιδιά[8] και γυναίκες. Κατέφθασαν δε και επιβιβάσθηκαν (στην κιβωτό επίσης) και χοίροι και ίπποι και λέοντες κατά γένη και όφεις και ακόμα όλα όσα την γη μοιράζονται, πάντα κατά ζεύγη. Ο δε (Δευκαλίων) τα δέχθηκε όλα, γιατί μεταξύ τους δεν εβλάπτοντο, διότι εκ Διός φιλία έγινε μεταξύ τους και σε μια λάρνακα πάντες έπλευσαν όσο το ύδωρ επικρατούσε. Αυτά ιστορούν οι Έλληνες περί Δευκαλίωνος»
Λουκιανός «περί της συρίης θεού» 12.3

Οι περιγραφές του κατακλυσμού στην Σαμοθράκη έχουν πράγματι εξαιρετικό ενδιαφέρον: «Τώρα θα σας διηγηθώ την ιστορία των νησιών του Αιγαίου αρχίζοντας από την Σαμοθράκη... Το νησί κατοικούσαν αυτόχθονες... λένε ότι στα αρχαία χρόνια ονομαζόταν Σαόννησος... Οι Σαμόθρακες διηγούνται ότι πριν από τους κατακλυσμούς που έγιναν σε άλλους λαούς συνέβη εκεί ένας άλλος μεγάλος κατακλυσμός στην διάρκεια του οποίου άνοιξε το στενό στις «Κυανές πέτρες» (οι μυθικές συμπληγάδες) και στην συνέχεια (άνοιξε) ο Ελλήσποντος. Γιατί η θάλασσα του Εύξεινου πόντου ήταν πρώτα λίμνη και φούσκωσε σε τέτοιο σημείο που από την πίεση του ρεύματος ξεχύθηκαν με ορμή τα νερά στον Ελλήσποντο και κατέκλυσαν μεγάλο μέρος από τα Ασιατικά παράλια και όχι και λίγη πεδινή έκταση της Σαμοθράκης μετατράπηκε σε θάλασσα. Και γι'; αυτόν τον λόγο στα μεταγενέστερα χρόνια μερικοί ψαράδες ανασύρουν με τα δίχτυα τους λίθινα κιονόκρανα, γιατί ακόμα και πόλεις κατακλύστηκαν απ'; τα νερά. Κι'; όσοι γλίτωσαν απ'; τον κατακλυσμό κατέφυγαν στα ψηλότερα μέρη του νησιού. Αλλά καθώς η θάλασσα ανέβαινε ολοένα και ψηλότερα, ευχήθηκαν στους θεούς του τόπου κι'; όταν σώθηκαν σε ανάμνηση του γεγονότος ύψωσαν πέτρινα σύνορα γύρω-γύρω απ'; το νησί κι'; έκτισαν βωμούς. Είναι φανερό λοιπόν ότι η Σαμοθράκη ήταν κατοικημένη πριν απ? τον κατακλυσμό»

Διόδωρος Σικελιώτης ιστορική βιβλιοθήκη 5.47

Πηγή: http://ellinonpaligenesia.blogspot.gr/ , ellaniapili
- See more at: http://www.diadrastika.com/2016/01/blog-post_22.html#sthash.EFaRXJpu.dpuf

Η Μυστική Συμφωνία για την Παγκόσμια Επανεκκίνηση

G@)

Μέχρι τώρα έχει γίνει σαφές στους περισσότερους αναγνώστες του ‘VT’, ότι το ISIS δημιουργήθηκε, εκπαιδεύτηκε, και τώρα εφοδιάζεται και πληρώνεται από μια μυστική συμμαχία εθνών, συμπεριλαμβανομένης της Αμερικής, του Ισραήλ, της Σαουδικής Αραβίας, της Τουρκίας και άλλων μικρότερων αλλά πραγματικών ‘παικτών’.

Δεν επιτρέπεται να γνωρίζετε τίποτε σχετικά με αυτήν την μυστική Διεθνή Συμφωνία για την Οικονομική Επαναφορά. Αυτός είναι και ο λόγος που το ‘VT’ το καλύπτει δημοσιογραφικά. Είναι απλά ένας ακόμη λόγος για τον οποίο τα Δυτικά Έθνη δημιούργησαν το ISIS.

Οι τραυματίες του ISIS μεταφέρονται στο Ισραήλ για νοσηλεία και μερικοί φυγαδεύονται από Αμερικανικά στρατιωτικά ελικόπτερα.
Ο σημερινός επικεφαλής της Επιτροπής Στρατιωτικών Υποθέσεων της Γερουσίας, γερουσιαστής Τζον Μακέιν έχει εμπλακεί βαθιά στη δημιουργία του ISIS και συνεργάζεται στενά με έναν συνταξιούχο Αμερικανό στρατηγό, που είναι τώρα στην Μέση Ανατολή και λειτουργεί ως Διοικητής του ISIS.
Ο γερουσιαστής Μακέιν ωθήθηκε στο κενό εξουσίας της σημερινής διοίκησης η οποία χαρακτηρίζεται από έναν πρόεδρο που πλησιάζει στο τέλος της θητείας του, και ο οποίος έχει χάσει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους της στρατιωτικής διοίκησης. Οι περισσότεροι αναγνώστες του ‘VT’ γνωρίζουν την ξένη δύναμη για την οποία ο γερουσιαστής Μακέιν εργάζεται πραγματικά, μαζί με σχεδόν κάθε άλλο μέλος του Κογκρέσου των ΗΠΑ, λόγω του Όρκου τους στο AIPAC
Τώρα ξέρουμε ότι ο σκοπός του ISIS ήταν να αποσταθεροποιήσει τη Μέση Ανατολή, να χωρίσει την Συρία και το Ιράν σε μικρά εχθρικά μεταξύ τους κομμάτια, και τώρα να κάνει το ίδιο στην Ευρώπη δια της μαζικής μετανάστευσης, αλλά και για να προστατέψει τα συμφέροντα των επιχειρήσεων στο Ισραήλ που συνδέονται με τις νέες μαζικές ανακαλύψεις πετρελαίου στα Υψώματα του Γκολάν, καθώς επίσης να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τον νέο σχεδιαζόμενο αγωγό πετρελαίου και φυσικού αερίου προς την Ευρώπη.
Γνωρίζουμε επίσης ότι ένας άλλος λόγος για την πρόσληψη και την ανάπτυξη των μισθοφόρων που αποτελούν το ISIS, είναι να βοηθηθεί το ΝΑΤΟ στην απομόνωση και στην αποδυνάμωση της Ρωσικής Δημοκρατίας, προκειμένου να προστατευθούν τα συμφέροντα των μεγάλων πετρελαϊκών εταιρειών και να βοηθήσει στην διατήρηση της οικονομικής ηγεμονίας της Δύσης η οποία βρίσκεται σε πτώση λόγω της ανάπτυξης και της αύξησης της οικονομικής και στρατιωτικής δύναμης της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Όλοι αυτοί οι πόλεμοι και η τρομοκρατία στην Μέση Ανατολή συνδέονται πάντα με τα μεγάλα πετρελαϊκά συμφέροντα και τους χειρισμούς για τον καθορισμό των τιμών του πετρελαίου για το κέρδος.
Η Χαζαρική Μαφία Ρότσιλντ (RKM-Rothschild Khazarian Mafia) ήλπιζε ότι θα μπορούσε να προκαλέσει τη Ρωσική Ομοσπονδία και την Αμερική σε έναν πλήρους κλίμακας πυρηνικό Γ’ ΠΠ μετά τον οποίον θα μπορούσαν να τεθούν και πάλι στην κορυφή. Μέχρι στιγμής αυτό φαίνεται ότι δεν θα λειτουργήσει.
Και έχουμε δει τώρα αποδείξεις αυτής της νέας Ρωσικής στρατιωτικής δύναμης και τεχνολογικής υπεροχής.
Το περιστατικό του USS Donald Cook τον Μάρτιο του 2104 μας άνοιξε τα μάτια.
Ο Πούτιν είναι γνωστό ότι είναι ένας πολύ έξυπνος και οξυδερκής ηγέτης. Έχει τα καλύτερα συστήματα του κόσμου στον τομέα του ηλεκτρονικού πολέμου και των αμυντικών όπλων, το καλύτερο σύστημα συλλογής πληροφοριών και τους καλύτερους οικονομικούς, πολιτικούς και στρατιωτικούς συμβούλους. Αλλά μήπως παίρνει βοήθεια και από μια πολύ προηγμένη τεχνολογικά μυστική ομάδα;
Το σύστημα Aegis του καταδρομικού Donald Cook είχε νεκρωθεί προσωρινά κατά τη διάρκεια υπερπτήσεως δύο ειδικά εξοπλισμένων Su-24s.
Επίσης έχουμε το πρόσφατο πλήρες ματ του Πούτιν κατά του ISIS στη Συρία με την χρήση προηγμένων συστημάτων αεράμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Αλλά υπάρχει και ένας άλλος ακόμα πιο σημαντικός λόγος για την ύπαρξη του ISIS. Αυτός είναι για να εξασφαλίσει προσωρινή χρηματοδότηση για το πλοίο του Δυτικού πετροδολάριου των ΗΠΑ που βυθίζεται.
Αυτός βασίζεται στο κλεμμένο αργό πετρέλαιο του Ιράκ και της Συρίας που μεταφέρεται μέσω Τουρκίας και ένα σημαντικό μέρος του αποστέλλεται στο Ισραήλ με μια μεγάλη έκπτωση.
Τα έσοδα αυτά, μαζί με τα έσοδα από το όπιο του Αφγανιστάν, έχουν κρατήσει τις μεγάλες δυτικές τράπεζες στην ζωή.
Τώρα εδώ υπάρχει ένα απλό γεγονός που είναι δύσκολο να κατανοηθεί από τους περισσότερους.
Όλοι οι πόλεμοι στη Μέση Ανατολή που άρχισαν με τον GHWB (George Herbert Walker Bush – Μπους πρεσβύτερο) και συνεχίζονται έως τώρα, σαν σκοπό έχουν να βάλουν ένα φράγμα και να εμποδίσουν την κατάρρευση του οικονομικού συστήματος της Δύσης.
Οι πόλεμοι και το εμπόριο των παράνομων ναρκωτικών ουσιών είναι τόσο προσοδοφόροι και τόσο σημαντικοί ώστε να είναι σίγουρο πως χωρίς αυτά τα δολάρια, οι μεγαλύτερες τράπεζες της Wall Street και το σύνολο του Δυτικού ιδιωτικού κεντρικού τραπεζικού συστήματος θα κατέρρεαν, όπως επίσης θα κατέρρεε και το μεγαθήριο της Αμερικανικής Αμυντικής Βιομηχανίας.
Ναι, ο πόλεμος και τα ναρκωτικά έχουν σχέση με την ενδυνάμωση του συστήματος των τραπεζο-γκάγκστερς της Χαζαρικής Μαφίας Ρότσιλντ (RKM) ώστε να αποκομίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο πλούτο.
Η RKM και οι μεγάλες δυτικές τραπεζικές οικογένειες που είναι μέτοχοι, γνωρίζουν πως το σύστημά τους είναι πλέον καταδικασμένο και θέλουν να προλάβουν να αρπάξουν όσο περισσότερο πλούτο μπορούν, πριν το νέο Παγκόσμιο Οικονομικό Σύστημα έχει μπει σε εφαρμογή, είτε αυτό είναι ηλεκτρονικό, είτε είναι ένα ‘καλάθι’ παγκόσμιων νομισμάτων, ή και τα δύο .
Οι τύποι που κυβερνούν στην πραγματικότητα την Αμερική (δηλ. αυτοί που έχουν διαβρώσει Πολιτεία και Στρατό) έδωσαν εντολή στους Σαουδάραβες να μειώσουν τις τιμές του πετρελαίου τους σαν επιβολή κυρώσεων κατά του Πούτιν λόγω της στήριξης του στους μακροχρόνιους συμμάχους της Ρωσικής Ομοσπονδίας την Συρία και το Ιράν.
Το ‘Επίλεκτοι Λίγοι’ πίστευαν ότι αυτό γρήγορα θα απενεργοποιούσε οικονομικά τη Ρωσική Ομοσπονδία, ιδίως όταν αυτό προστίθετο στο πραξικόπημα στην Ουκρανία που χρηματοδοτήθηκε από τις ΗΠΑ, και οργανώθηκε από την Βοηθό Υφυπουργό, διπλή πολίτη και Σιωνιστική προδότη Victoria Nuland.
Για άλλη μια φορά ο Πρόεδρος Πούτιν έδειξε πως κατέχει ανώτερες δυνατότητες συλλογής πληροφοριών και τους χτύπησε στο ‘φτερό’.

Όχι μόνο αντιμετώπισε η Ρωσική Ομοσπονδία την κίνηση αυτή στην διεθνή σκακιέρα, αλλά στην πραγματικότητα είχε προετοιμαστεί εκ των προτέρων, σαν να ήξερε το τι θα συμβεί.
Πόσο ενδιαφέρον είναι το γεγονός, ότι αμέσως μετά την δημοσίευση του οικονομικού αναλυτή Mike Harris του ‘VT’, η Ρωσική Ομοσπονδία ανταποκρίθηκε στην μείωση της τιμής του Σαουδαραβικού αργού πετρελαίου και ανέτρεψε την Δύση στο δικό της παιχνίδι. Μάλιστα! Αυτό ακριβώς έκανε η Ρωσική Ομοσπονδία.
Ο Πούτιν ποτέ δεν ξεκινά τίποτα, αλλά ως ένας master των πολεμικών τεχνών και σκακιστής, κάνει τις πιο σοφές στρατηγικές κινήσεις στην άμυνα, που μπορεί κανείς να διανοηθεί.
Και η σκακιστική κίνηση του Πούτιν που υπήρξε τόσο αποτελεσματική όσο και απρόσμενη ήταν απόφασή του να ανταποκριθεί στο αίτημά του Ασάντ να βοηθήσει στην καταπολέμηση του τρομοκρατικού στρατού του ISIS, που είναι ένας μισθοφορικός στρατός των δυτικών οικονομικών δυνάμεων.
Είναι σχεδόν σαν ο Πούτιν να είχε κάποιον ή κάτι να τον συμβουλεύει, και που είναι εξαιρετικά ευφυής.
Προσθέστε στα πάρα πάνω τα πολύ προχωρημένα αμυντικά οπλικά συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου τα οποία τώρα η Ρωσική Ομοσπονδία κατασκευάζει, ώστε να αρχίσετε να αναρωτιέστε ποιος ακριβώς ή τι επικουρεί την Ρωσική Ομοσπονδία; Θα διερευνηθεί το θέμα αυτό σε ένα μελλοντικό άρθρο και θα οδηγήσει τον κάθε αναγνώστη βαθιά μέσα στον λαβύρινθο, επειδή μερικά από τα γεγονότα που σήμερα γνωρίζουμε, είναι πραγματικά πολύ, πολύ ‘περίεργα’ και πραγματικά αρκετά δύσκολα για να τα κατανοήσει κανείς.
Δεν έχει σημασία πόσο η Δύση προσπάθησε να προκαλέσει τον Πούτιν και την Ρωσική Ομοσπονδία σε έναν μεγάλο πόλεμο, η Ρωσική Ομοσπονδία είχε μέχρι στιγμής την εξυπνάδα και την ευελιξία να παρακάμψει την πρόκληση και να απαντήσει με σύνεση στα βασικά θέματα ένα προς ένα, χωρίς αδικαιολόγητη προκλητικότητα.
Η Μυστική Επαναφορά είναι υπό διαπραγμάτευσιν:
Κατά τη διάρκεια του έτους 2013, οι G20 συναντήθηκαν τρεις φορές, μία φορά στη Μόσχα (Φεβρουάριος) και δύο άλλες φορές στη Ουάσιγκτον DC (τον Απρίλιο και τον Οκτώβριο).
Η δεύτερη συνάντηση στην Ουάσιγκτον τον Απρίλιο ήταν μέρος μιας συνάντησης με το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα. Κατά τις συναντήσεις αυτές υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι έγινε μια μυστική συμφωνία με βάση την αναγνώριση του γεγονότος ότι το κεντρικό τραπεζικό σύστημα του Fiat ιδιωτικού χρήματος των Rothschild Khazarian δεν ήταν βιώσιμο.
Αναγνωρίζεται, επίσης, ότι το πετρο-δολάριο των ΗΠΑ είχε παράσχει τη Δύση ένα μέσο για να κερδίσει και να αντλήσει αθέμιτα οφέλη από τον υπόλοιπο κόσμο.
Προφανώς αυτές οι "νέες διαπιστώσεις" από τους G20 βασίστηκαν στην παρουσία μας νέας και ολοένα και πιο ισχυρής ομάδας, που κρατάει χαμηλό προφίλ. Η ακριβής ημερομηνία αυτής της μυστικής συμφωνίας πιστεύουμε ότι ήταν τα τέλη του 2013, αλλά δεν έχουμε επιβεβαίωση. Μια καλή εικασία είναι ότι το θέμα συζητήθηκε σε αυτές τις κατ 'ιδίαν συναντήσεις αρκετές φορές με την μορφή εισαγωγικών συζητήσεων, πριν οι συμμετέχοντες να μπουν στο θέμα αυτό καθαυτό.
Το άγαλμα του Μεγάλου Δράκοντα στο City του Λονδίνου, είναι ο υποτιθέμενος μυστικός θεός του RKM (Χαζαρική Μαφία των Ρότσιλντ) δηλ. του μεγαλύτερου παράσιτου της ανθρωπότητας σε όλη την διάρκεια της γνωστής Ιστορίας. Έχουν τώρα εξουδετερωθεί οι Δράκοι από μια άλλη πιο ισχυρή και πιο φιλική προς τον άνθρωπο οντότητα ή ομάδα;


Αυτή η νέα ομάδα που εμφανίστηκε στο προσκήνιο στην συνάντηση των G20 με σημαντική παρουσία και διαφαινόμενη ισχύ, είναι διαφορετική από την Rothschild Khazarian Μαφία (RKM), η οποία έχει κρατήσει την ανθρωπότητα σε αιχμαλωσία για τα τουλάχιστον 300 τελευταία χρόνια.

Αυτή η νέα ομάδα φαίνεται να ευθυγραμμίζεται με τη Ρωσική Ομοσπονδία καθώς και με έναν τομέα βαθιά κρυμμένο μέσα σε ορισμένους άγνωστους τομείς ειδικής πρόσβασης των Μαύρων Προγραμμάτων της Άμυνας των ΗΠΑ.

Είναι πολύ δύσκολο να πάρεις πληροφορίες σχετικά με αυτή τη συμφωνία η οποία αποτέλεσε αντικείμενο μυστικής διαπραγμάτευσης, επειδή τα εμπλεκόμενα μέρη ξέρουν πως αν αποκαλύψουν κάτι, θα τιμωρηθούν αυστηρά.
Αλλά φαίνεται ότι αυτή η νέα ομάδα έδωσε έκανε σαφές στα μέλη της G20 ότι το σημερινό χρηματοπιστωτικό σύστημα RKM δεν είναι βιώσιμο και ότι ο κόσμος δεν θα το δεχτεί πλέον αλλά ούτε και θα το επιτρέψει. Κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων το σχέδιο ήταν προφανώς να προταθεί και να εγκριθεί η αποσύνδεση του πετρελαίου από το δολάριο και να δημιουργηθεί ένα καλάθι νομισμάτων σαν παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα, στη θέση του αμερικανικού πετρο-δολαρίου,
Ένα χρονοδιάγραμμα φαίνεται να έχει συσταθεί για την έναρξη αυτού του νέου Παγκόσμιου Χρηματοπιστωτικού Συστήματος που θα αντικαταστήσει το Χαζαρικό σύστημα και το οποίο θα αποσυναρμολογηθεί κομμάτι-κομμάτι.
Ωστόσο, παρά το ότι η μυστική συμφωνία για την Επαναφορά έχει γίνει, η Χαζαρική Μαφία Ρότσιλντ και τα τσιράκια της προβάλλουν αντίσταση.
Αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη δεδομένου ότι η εν λόγω ‘’εξ αίματος οικογένεια" ήταν πάντα εξαιρετικά διπρόσωπη.
Η αντίσταση σε αυτή τη νέα μυστική συμφωνία εκδηλώνεται με την μορφή του ISIS, την Ουκρανία και τις μεγάλες δυτικές τράπεζες της RKM στην προσπάθεια τους να στηρίξουν τον εαυτό τους όσο περισσότερο μπορούν. Όσο περισσότερο αντιστέκονται τόσο πιο οδυνηρή θα είναι η πτώση τους παίρνοντας μαζί τους και ένα μεγάλο μέρος της Δύσης ιδιαίτερα στην Ευρώπη και στην Αμερική.
Το ερώτημα που τίθεται πάντα, είναι πώς θα μπορούσε μια τέτοια ισχυρή δύναμη όπως η RKM να συμφωνήσει ποτέ να παραδώσει την εξουσία της και την παγκόσμια νομισματική της ηγεμονία χωρίς να δώσει μια μεγάλη μάχη χρησιμοποιώντας τις στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ την διοίκηση των οποίων σφετερίστηκαν πριν από τον Α’ΠΠ;
Δεν έχουμε ακόμη την απάντηση στο ερώτημα αυτό, αλλά φαίνεται ότι η νέα αυτή ομάδα έχει σημαντικές αμυντικές στρατιωτικές δυνάμεις τις οποίες έχει μοιραστεί με τη Ρωσική Ομοσπονδία, και η ισχύς των οποίων ξεπερνά κάθε Αμερικανική στρατιωτική δυνατότητα, ακόμη και αν προστεθούν το ΝΑΤΟ και το Ισραήλ.
Μπορεί να είναι ο Πούτιν και η Ρωσική Ομοσπονδία, οι κάτοχοι των κύριων μοχλών που ελέγχουν την ταχύτητα της κατάρρευσης του συστήματος RKM.
Κάποιοι με εκτεταμένη γνώση επί των νέων αμυντικών τεχνολογιών της Ρωσικής Ομοσπονδίας θεωρούν ότι αυτή έχει ένα νέο μέσον ηλεκτρονικού πολέμου, μια Αμυντική Ασπίδα η οποία είναι αδιαπέραστη και θα εξασφαλίσει μια νίκη ανεξάρτητα από τις οποιεσδήποτε πυρηνικές επιθέσεις από τη Δύση.
Επίλογος
Καθώς αυτή η Μυστική Επαναφορά εξελίσσεται, το πρώτο πράγμα που είναι πιθανό να δούμε είναι τα εισαγόμενα εμπορεύματα να αυξηθούν σημαντικά τον πρώτο μήνα (ίσως και 20%) και ένα άλλο 20% αμέσως μετά. Ο ουρανός θα μπορούσε να είναι το όριο. Το βιοτικό επίπεδο στην Αμερική (εκτός αν η ελεύθερη ενέργεια αρχίσει να χρησιμοποιείται) είναι πιθανό να πέσει στο επίπεδο του Μεξικού στα επόμενα ένα ή δύο χρόνια, ίσως και πιο γρήγορα.
Καθώς το βιοτικό επίπεδο στην Αμερική θα πέφτει, ο Μεξικανικός εφιάλτης θα γίνει ακόμη πιο ανυπόφορος όταν τα ανακυκλωμένα δολάρια των ναρκωτικών που παρέχονται από τη CIA θα έχουν σταματήσει και οι θέσεις εργασίας για τους παράνομους μετανάστες θα μειώνονται.
Μερικοί έχουν προβλέψει ακραίες κοινωνικές αναταραχές στα αστικά κέντρα της Ευρώπης και της Αμερικής, ίσως ακόμη και ολόκληρου του κόσμου. Έτσι τώρα καταλαβαίνετε γιατί η RKM προώθησε τόσο έντονα την στρατιωτικοποίηση της Αμερικανικής αστυνομίας και συγκεντρώνει όλες τις Υπηρεσίες Επιβολής του Νόμου και των Πληροφοριών κάτω από τον κεντρικό οργανισμό της Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS). Τώρα ξέρετε γιατί η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει αγοράσει εκατομμύρια σφαίρες, AR-16, πιστόλια των 9mm, εκτοξευτές χειροβομβίδων, θώρακες και οπλισμένους φράκτες για όλες τις προηγουμένως άοπλες ομάδες της, όπως το Υπουργείο Παιδείας, ΕΡΑ, κ.λπ.
Τα τσιράκια της RKM που διαχειρίζονται τα πράγματα στην Αμερική αναμένεται να προσπαθήσουν απεγνωσμένα να προσκολληθούν στην εξουσία ακόμη και μετά την αποδόμηση της RKM και πιστεύουν πως αν μπορούν να κρατήσουν την δύναμή τους κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την Επαναφορά θα παραμείνουν ελεύθεροι και θα έχουν ακόμη τον έλεγχο της Αμερικής. Τα συμπεράσματα αυτά είναι πολύ πιθανό να είναι ευσεβείς πόθοι, καθώς οι περισσότεροι Αμερικανοί θα θέλουν σοβαρές αποζημιώσεις όταν η Επαναφορά προκύψει.
Ο λόγος που επετράπησαν τόσοι πολλοί παράνομοι και νόμιμοι μετανάστες στην Αμερική και τώρα στην Ευρώπη είναι εξαιτίας των παράπλευρων συμφωνιών που συνοδεύουν αυτή τη νέα μυστική συμφωνία για την Επαναφορά. Συμφωνήθηκε ότι τα νέα μειωμένα μέτρα στα σύνορα και η χαλαρή μεταναστευτική πολιτική θα πρέπει να γραφτούν σε όλες τις νέες συμφωνίες Ελεύθερων Συναλλαγών σε μυστικές ρήτρες και αυτό είναι ό, τι έχει συμβεί. Η NAFTA ήταν η πρώτη και είναι ο λόγος που τα νότια σύνορα των ΗΠΑ δεν έχουν κλείσει, παρά τα λεγόμενα της Αμερικανικής κυβέρνησης περί παγκόσμιας τρομοκρατίας. Στην πραγματικότητα ξέρουμε ότι η κυβέρνηση έχει μεγάλη συμμετοχή σε όλα, μαζί με την RKM, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Ισραήλ.
Σίγουρα μπορούμε τώρα να συμπεράνουμε ότι η RKM είναι το μεγαλύτερο αντι-ανθρώπινο παράσιτο του κόσμου. Είναι ένα πολύ παραπλανητικό συνδικάτο του εγκλήματος, ο μεγαλύτερος έμπορος ναρκωτικών του κόσμου, δημιουργός πολέμων, θανάτου, φτώχειας και δυστυχίας. Είναι εξαιρετικά διπρόσωπη, έχει ζήσει από το Μεγάλο Ψέμα σε όλα τα μέτωπα, και είναι απίθανο να πέσει χωρίς να κάνει όσα πιο πολλά τεχνάσματα μπορεί. Ποτέ δεν κρατά τις συμφωνίες της και μόνον με την βία θα συμμορφωθεί.
Αυτό θα μπορούσε να προξενήσει μιαν ανώμαλη προσγείωση για όλους μας εδώ στην Αμερική καθώς η RKM καθαιρείται και εξαλείφεται από την εξουσία, πράγματα τα οποία από μόνα τους είναι ένα μνημειώδες έργο, λόγω του βάθους της διείσδυσης και της διάβρωσης της Αμερικής τα τελευταία 100 χρόνια, από τότε που ανέλαβαν με δόλιο τρόπο τη δημιουργία του χρήματός μας καθώς και το σύστημα διανομής του, το 1913.
Το ερώτημα είναι, γιατί ένας τέτοιος ισχυρός νέος όμιλος επέτρεψε τη δημιουργία του ISIS. Η φαινομενική καλύτερη απάντηση αυτή τη στιγμή είναι ότι κάτι τέτοιο ταίριαζε με το συνολικό σχέδιό τους να σπάσουν την υπάρχουσα τάξη και να εξαλείψουν την RKM, ώστε να μπορέσουν να ανοικοδομήσουν ένα εντελώς νέο οικονομικό παγκόσμιο σύστημα από το μηδέν.
Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι αυτή τη νέα ομάδα ελέγχου της ισχύος, που σήμερα επιβάλλεται μέσω της Ρωσικής Ομοσπονδίας, σχεδιάζει να αναπτύξει την ενέργεια μηδενικού σημείου (zero point energy), του ηλίου 3, ή κάποιο είδος νέου συστήματος "ελεύθερης ενέργειας" για όλους, και να δώσει ένα τέλος στην εξάρτηση του κόσμου από το αργό πετρέλαιο, τους κινητήρες εσωτερικής καύσης και την πυρηνική ενέργεια.
 
 
http://erevnw.blogspot.gr/2016/01/blog-post_65.html

Βάση Εξωγήινων Γίγαντών Ανακαλύφθηκε στα όρη Bucegi της Ρουμανίας



Το καλοκαίρι του 2003, σε μια ανεξερεύνητη περιοχή των Bucegi βουνά , μια ομάδα από το μηδέν Τμήμα (ένα άκρως απόρρητο τμήμα της Ρουμανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών - SRI), είχε κάνει μια κοσμοϊστορική ανακάλυψη, η οποία θα μπορούσε να είχε εντελώς αλλάξει το πεπρωμένο της ανθρωπότητας.

Η τοποθεσία της βάσης στο εσωτερικό της «Masivul Bucegi» στο βουνό, τη Ρουμανία.Επίσης, παρατηρήστε τις θέσεις της Σφίγγας της Bucegi και τους μονόλιθος Babele πάνω από τη βάση εξωγήινων.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής άσκησε τεράστια διπλωματική πίεση στην κυβέρνηση της Ρουμανίας, η οποία σκόπευε να αποκαλύψει τα ευρήματα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι επιπτώσεις έγιναν πολύ πιο περίπλοκε εξαιτίας της βάναυσης παρέμβασης του Τάγματος των Illuminati, η οποία προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο τόσο της θέσης της ανακάλυψης,όσο και της κοινή Ρουμάνο - Αμερικανικής αποστολής. 

Ο ειδικός σε περίεργα φαινόμενα, καθώς επίσης και ο ηγέτης των εργασιών για το ρουμανικό κράτος, Cezar Μπραντ, είναι ο «ήρωας» για τα συγκλονιστικά γεγονότα που συνέβησαν στα βουνά Bucegi.Είχε επίσης δύο αξέχαστες συναντήσεις με έναν κορυφαίο εκπρόσωπο των Illuminati, και με μέλος κορυφής της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. 

Μια παράξενη επίσκεψη από τον πιο ισχυρό της λεσχης Bilderberg

Τον Μάιο του 2003 ο Cezar επισκέφθηκε έναν πολύ σημαντικό χαρακτήρα.

Η πρόσκληση σε σύσκεψη ήρθε μέσα από τη SRI, ως αποτέλεσμα της παρέμβασης της κυβέρνησης. Το πρόσωπο ήταν ένας ξένος, αλλά μιλούσε τη ρουμανική γλώσσα πολύ καλά. Ήταν επίσης εξοικειωμένος με τη χώρα. 
Η SRI ενημέρωσε τον Cezar ότι ο επισκέπτης ήταν ένα υψηλόβαθμο μέλος μιας πολύ σημαντικής μασονικής στοάς από την Ιταλία, ήταν ένας ευγενής, και είχε πολύ ισχυρή οικονομική επιρροή στη Ρουμανία. 

Η πολιτική επιρροή του ήταν επίσης πολύ υψηλή, δεδομένου ότι ήταν σε θέση να διαπεράσει το τοίχωμα παραγόντων της SRI και να φτάσει στο DZ. 

Ο Cezar αισθάνθηκε μια υψηλή πίεση και ένα βαρύ βάρος γύρω από αυτό το πρόσωπο. Ήταν σαν να περιβάλλεται από ένα σύννεφο βαρύ, δυσάρεστης ακτινοβολίας που απέκρυβε τις πραγματικές προθέσεις του. Για τη συνάντηση αυτή ο Cezar η΄ταν καλά προετοιμασμένος, απομονώνοντάς τον εαυτό του σε ένα δωμάτιο για να περιέλθει σε μια κατάσταση βαθιάς περισυλλογής, για να μάθει περισσότερα σχετικά με το πρόσωπο.

Της Σρι ελικόπτερο έφερε αυτόν το αλαζονικό, ψηλός κύριο, φορώντας ένα μαύρο κοστούμι. Είχε ένα μπαστούνι με λαβή από ελεφαντόδοντο και χρυσό ένθετο. Το πρόσωπό του εξέφραζε την τραχύτητα και τα πράσινα μάτια του είχαν μια παράξενη επίδραση, ακτινοβολώντας μια ασυνήθιστη ψυχρότητα. Ο ίδιος παρουσιάστηκε ως Senior Massini (πιθανώς όχι το πραγματικό του όνομα). Ήταν πολύ σίγουρος για τη δύναμή του και δημιούργησε την εντύπωση ενός ανθρώπου που χρησιμοποιείτε για να δώσει εντολές. 

Αυτός ήταν ο ηγέτης σε μια από τις πιο σημαντικές μασονικές στοές της Ευρώπης, αλλά και σε μια από της πιο σημαντικές μασονικές οργανώσεις στον κόσμο: τον Όμιλο Bilderberg.

Ο Massini ήταν πολύ άμεσος και δήλωσε ότι οι άνθρωποι είναι δύο ειδών: αυτοί που μπορούν να χειραγωγηθούν και να αποκλειστούν (αυτοί αποτελούν την πλειοψηφία), και εκείνοι που έχουν ορισμένες αρετές και ισχυρές προσωπικότητες. Είπε ότι η ομάδα του είναι μέρος του υψηλότερου Τεκτονικού Τάγμα και είναι πολύ ενδιαφερόταν για την έκβαση της συζήτησης. 

Ο Mister Massini εξήγησε ότι η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ δεν είναι μια μασονική στοά, και αυτό σημαίνει πολύ περισσότερα από αυτό.
Είπε ότι τα οικήματα είναι μόνο προσόψεις και η πραγματική δύναμη είναι πολύ υψηλότερη από ό, τι το τριακοστό τρίτο ιεραρχικό επίπεδο.
Ο Massini κάλεσε τον Cezar να ενταχθεί στην ομάδα, αφήνοντας του να καταλάβει ότι θα έχει πολλά πλεονεκτήματα. 

Σύμφωνα με τον Cezar οMassini ήταν τόσο σωματικά όσο και ψυχικά ισχυρός,κάτι το οποίο ερχόταν σε αντίθεση με την ηλικία του. Δυστυχώς γι 'αυτόν, η δύναμή του ήταν επικεντρωμένη σε ένα τεράστιο εγωισμό, την αλαζονεία και την αίσθηση της ανωτερότητας έναντι των υπολοίπων.

Ο Massini ενημέρωσε τον Cezar ότι τον ζήτησε προσωπικά, χρησιμοποιώντας την πολιτική επιρροή του, επειδή εντυπωσιάστηκε από την ψυχική δύναμη του Cezar

.Οι κατάσκοποι του Πενταγώνου με τους δορυφόρους τους



Ένας δορυφόρος του Πενταγώνου που χρησιμοποιείται για γεωδαιτικό κατασκοπείας, με βάση βιονική τεχνολογία και τη μορφή κυμάτων, που ανακαλύφθηκε το 2002, μια ξεχωριστή μονάδα σε μια συγκεκριμένη περιοχή στα όρη Bucegi. Ο κενός χώρος μέσα στο βουνό δεν είχε επικοινωνια με το εξωτερικό, και φαινόταν σαν να ήταν σκαλισμένη από το εσωτερικό, από νοήμονα όντα. Δεν ήταν σίγουρα μια σπηλιά.

Η δορυφορική σάρωση του βουνού αποκάλυψε δύο μεγάλα ενεργειακά μπλοκ. Οι φραγμοί αυτοί έγιναν από τεχνητή ενέργεια. Η πρώτη ήταν σαν έναν ενεργητικο τοίχο, εμποδίζοντας την πρόσβαση στη σήραγγα, ενώ η δεύτερη είχε διαμορφωθεί σαν ένα θόλο (ή ημισφαίριο), και βρίσκεται στο αντίθετο άκρο του τούνελ, κοντά στο κέντρο του βουνού.



Ο Massini ήταν σίγουρος ότι μέσα στο θόλο, θα ανακάλυπτε κάτι εξαιρετικά σημαντικό.

Είχε βαθιά γνώση για την προέλευση αυτής της ανακάλυψης και γνώριζε την ύπαρξη τουλάχιστον ένος στοιχείου που βρίσκεται μέσα στη μεγάλη ημισφαιρική αίθουσα. 



Η σήραγγα με τον τρούλου παράξενα ευθυγραμμίζονται με τις βραχώδεις σχηματισμούς από την κορυφή του βουνού, που είναι γνωστά ως « Babele "και το" Σφίγγα της Bucegi ".



Μια παρόμοια δομή στο Ιράκ 

Η ομάδα του Πενταγώνου σημείωσε ότι η ημισφαιρικό ενεργειακό φράγμα είχε την ίδια συχνότητα δόνησης και το ίδιο σχήμα με μια άλλη άκρως απόρρητη υπόγεια δομή που είχε ανακαλυφθεί πριν, κοντά στη Βαγδάτη, Ιράκ. Λίγο μετά από αυτή την ανακάλυψη, ο ιρακινός πόλεμος ξέσπασε και μετά από μερικούς μήνες, οι Αμερικανοί είχαν πρόσβαση στο μεγαλύτερο μυστικό στην περιοχή - που οι Ιρακινοί δεν ήξεραν τίποτα. 

Ο Massini εξήγησε στον Cezar ότι το περιεχόμενο της εν λόγω ανακάλυψης είχε να κάνει με το μυστηριώδες παρελθόν της Γης και την ιστορία των μυστικών οργανώσεων τους. Όταν η έρευνα του Πενταγώνου επεσήμανε τις ομοιότητες μεταξύ της υπόγειας δομής της Βαγδάτης και στα βουνά Bucegi,ο Massini και η Τεκτονική Στοά του ήταν εξαιρετικά ταραγμένοι. Αρχικά, είχαν σχεδόν πανικοβληθεί. Ο πανικός οφείλεται στο γεγονός ότι η δομή στο έδαφος της Ρουμανίας είναι πολύ μεγαλύτερη και πιο περίπλοκη από ό, τι στο Ιράκ .



Η τοποθεσία της βάσης, στο χάρτη της Ρουμανίας

[Προφανώς, η Ρουμανία είναι πιθανό να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην πτώση των μυστικών κοινωνιών που ελέγχουν τον κόσμο και να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα. Προτάθηκε επίσης ότι κάπου πάνω από τα βουνά Bucegi, μια ενεργή πυραμίδα βρίσκεται, η οποία είναι αόρατη στο γυμνό μάτι, και περιέχει την πραγματική ιστορία του πλανήτη μας. Κάποιος μπορεί να φανταστεί κανείς τον πανικό τους].

Ο Massini έφερε στο σημείο γεώτρησης ένα εξαιρετικά περίπλοκο, δύσκολο μηχάνημα διάτρησης βράχου, που χρησιμοποιείται από τον αμερικανικό στρατό. 
Η συσκευή χρησιμοποιείται ένα ισχυρό πίδακα πλάσματος και ένα είδος περιστρεφόμενου μαγνητικού πεδίου, κυριολεκτικά λιώνει το βράχο χωρίς εμφανή προσπάθεια.

Τα μυστικά στα όρη Bucegi - Έτος 2003

Ήταν σε θέση να επιτύχει διείσδυση περίπου 60-70 μέτρα μακριά από το πρώτο ενεργειακό φράγμα, και έφτασε στην πρώτη αίθουσα, η οποία έμοιαζε με ένα τούνελ του μετρό. Οι τοίχοι του ήταν περιποιημένη. Στο τέλος της σήραγγας υπήρχε μια τεράστια πέτρα πύλη, η οποία προστατεύεται από ένα αόρατο ενεργειακό φράγμα. 
Τρία μέλη της πρώτης ειδικής ομάδας παρέμβασης προσπάθησε να αγγίξει την πόρτα, και αμέσως πέθαναν από καρδιακή ανακοπή. 

Κάθε αντικείμενο (πέτρα, πλαστικό, μέταλλο ή ξύλο) που έριξαν στο φράγμα, αμέσως μετατράπηκε σε λεπτή σκόνη. 
Δύο στρατηγοί από το Πεντάγωνο και προεδρικός σύμβουλος των ΗΠΑ έφθασαν επί τόπου.

Το Grand Gallery

Πέρα από το τρομερό φράγμα ενέργειας, η οποία προκάλεσε το θάνατο τριών ανθρώπων, υπήρχε και ο στερεός βράχος πύλη. Στον τοίχο της σήραγγας, ακριβώς μπροστά από την πύλη, υπήρχε μια έκταση 20 τετραγωνικών εκατοστών, στο οποίο υπήρχε συνταγμένο ακριβώς ένα ισόπλευρο τρίγωνο προς τα πάνω. Η πλατεία βρίσκεται ανάμεσα στη τεράστια άλεσης πύλη πέτρα και το αόρατο ενεργειακό φράγμα.



Ο Cezar έχει την αίσθηση ότι υπάρχει κάποιο είδος συμβατότητας μεταξύ των ενεργειακών φραγμάτων και τον εαυτό του, κάτι σαν μια αμοιβαία "συμπάθεια". Το χέρι του άγγιξε απαλά την επιφάνεια του ενεργειακού φράγματος και ένιωσε ένα μυρμήγκιασμα στο δέρμα. Η ασπίδα ήταν εντελώς ακίνδυνη για αυτόν, έτσι πέρασε μπροστά, περνώντας δεξιά μέσα από αυτό. Οι αξιωματούχοι των ΗΠΑ ήταν απολύτως ζαλισμένοι. 

Ο Cezar εκτιμάται ότι το εμπόδιο που υπάρχει δεν είναι περισσότερο από μια ίντσα παχιά. 

Άγγιξε το σχέδιο τρίγωνο που βρίσκεται στο κέντρο της πλατείας, και η γιγαντιαία πόρτα πέτρα αθόρυβα γλίστρησε προς τα αριστερά, στον τοίχο.Επίσης η εντολή ακυρώθηκε της ενεργειακής ασπίδας δίνοντάς τους πρόσβαση σε μια τεράστια αίθουσα, η οποία αργότερα ονομάστηκε "The Grand Gallery". 




Ακόμα ήταν τέλεια φωτισμένη η μεγάλη στοά και δεν υπήρχε ορατή πηγή του φωτισμού

Μετά την απενεργοποίηση του πρώτου ενεργειακού φράγματος το τεράστιο ημισφαιρικό κάλυμμα στο άλλο άκρο του δωματίου, ξαφνικά συντονισμένο σε υψηλότερη δόνηση άρχισε να εκπέμπει υψηλότερες ακτινοβολίες . 

Με μια πιο προσεκτική ανάλυση, ο τοίχος στο εσωτερικό του Μεγάλου Gallery φάνηκε συνθετικός αλλά και ένιωθα σαν κάτι οργανικό να υπάρχει μέσα του. Είχε το χρώμα του πετρελαίου, αλλά οι αντανακλάσεις ήταν πράσινο και μπλε.

Αργότερα οι δοκιμές αποκάλυψαν ότι το υλικό του τοίχου ήταν κάπως τραχύ στην αφή, αλλά δεν μπορούσε να γρατσουνιστεί ή να καμφθεί. Θα αντέξει οποιαδήποτε προσπάθεια που θα γίνει για να σπάσει, διάτρηση ή κοπή του. Αργότερα, οι επιστήμονες προσπάθησαν να κάψουν το υλικό, αλλά με ένα μυστηριώδη τρόπο, οι φλόγες είχαν κατά κάποιο τρόπο απορροφηθεί μέσα σε αυτό, αφήνοντας το ανέπαφο. 

Οι Αμερικανοί επιστήμονες συμφώνησαν ότι το υλικό είναι ένα μυστηριώδες συνδυασμός της οργανικής και ανόργανης ύλης. Μετά από 280 πόδια, η γκαλερί ξαφνικά γύρισε προς τα δεξιά σε μια απότομη γωνία. Πιο μακροπρόθεσμα ένα μπλε, sparkly, το φως θα μπορούσες να δεις. Το μπλε φως στο τέλος της γκαλερί ήταν η αντανάκλαση της προστατευτικής ασπίδας της ενέργειας. 

Μια παρόμοια βάση στο Ιράκ 

Ο σύμβουλος των ΗΠΑ για θέματα εθνικής ασφάλειας έλαβε μια κλήση και αυτός την κοινοποίησε ότι η ενεργειακή ασπίδα από τη Βαγδάτη στο Ιράκ, είχε ξαφνικά ενεργοποιηθεί, και επίσης πάλλονταν σε υψηλότερη συχνότητα. 

Μπροστά από την ασπίδα της Βαγδάτης, το ολόγραμμα του πλανήτη μας εμφανίστηκε, το οποίο διαδοχικά και απεικονίζοντας σταδιακά την ευρωπαϊκή ήπειρο, στη συνέχεια μετακόμισε στο νότιο-ανατολικά, στη συνέχεια παρουσίασε τα βουνά Bucegi από τη Ρουμανία και, τέλος, παρουσίασε τη δική τους θέση μέσα στο διάδρομο του κτιρίου. Ήταν φανερό ότι οι δύο ημισφαιρικές ασπίδες ενέργειας ήταν σε άμεση σύνδεση. 

Βασικά, η ιρακινή βάση είχε ενημερωθεί για την παρουσία των ανθρώπων στο εσωτερικό της ρουμανικής βάση. 

Τα κακά νέα ήταν ότι η αμερικανική προεδρία είχε ειδοποιηθεί και ήλθε σε επαφή με τη ρουμανική διπλωματία. Μέσα σε λίγα λεπτά, η όλη επιχείρηση είχε αποκαλυφθεί, και το σχέδιο Κυρίου Massini πήγε κάτω από τον αγωγό.

Η προεδρία των ΗΠΑ ζήτησε να αναλάβει τον έλεγχο στη μυστική βάση και την όλη λειτουργία. Οι Ρουμάνοι πολιτικοί, οι οποίοι δεν γνώριζαν τίποτα για το πως υποβάλλονται σε μυστική επιχείρηση, πανικοβλήθηκαν. 

Οι Στρατηγοί του Πενταγώνου ήταν παρόντες στη σκηνή, είχαν ενημερωθεί ότι η Ουάσινγκτον ζήτησε έκτακτη συνεδρίαση. 

CSAT (Ανώτατο Συμβούλιο Άμυνας) Επείγουσα Συνεδρίαση 

Μια έκτακτη συνεδρίαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Άμυνας (CSAT) είχε δημιουργήσει ένα τεράστιο κύμα συμπάθειας για το Τμήμα Zero. 
Οι περισσότεροι ήταν συγκλονισμένοι από την είδηση ​​που είχαν λάβει.
Η απόφαση του CSAT ήταν να συνεχίσει την έρευνα, αλλά υπό τον πλήρη έλεγχο Zero Τμήματος.
Είχαν επίσης απαιτήσει την καταγραφή των πάντων που βρέθηκαν στο Great Room. 

Από το Βουκουρέστι (πρωτεύουσα της Ρουμανίας), οι διαταγες ήρθαν σε κύματα, ακυρώνοντας το ένα το άλλο. Μερικές ήταν πολύ σφοδρές και αυστηρές, ενώ άλλες ήταν απατηλές - υποδηλώνει την τεράστια ένταση. 

Τα μέλη του CSAT ήταν σε συνεχή συνεδρία, που διατηρούσαν επαφή με την ομάδα του όρους Bucegi. Μετά από συζήτηση πάντα για ώρες, είχαν αποφασίσει να κάνουν γνωστή στο κοινό την ανακάλυψη.
Η ρουμανική κυβέρνηση ήταν να προβεί σε επίσημη δήλωση σε ολόκληρο τον κόσμο. Ορισμένα μέλη του CSAT είχαν αντίθεση με σφοδρότητα την απόφαση. 

Επίσημη δήλωση της Ρουμανίας 

Όταν η διπλωματία των ΗΠΑ είχε πληροφορηθεί ότι η Ρουμανία θα αποκαλύψει τις ανακαλύψεις, τα πάντα συντονισμένα στο χάος.
Ο Πρόεδρος κλήθηκε για άμεση τηλεφωνική συνομιλία με τον Λευκό Οίκο. 

Μέσα σε λίγες ώρες, οι ΗΠΑ μπλοκάρει όλες τις οικονομικές συναλλαγές με τη Ρουμανία και την πρόσβαση σε όλα τα άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. 
Η Ρουμανία ήταν έτοιμη να κηρύξει «κατάσταση εκτάκτου ανάγκης» στα βουνά Bucegi και την πρωτεύουσα. 

Οι συνομιλίες μεταξύ των αξιωματούχων των ΗΠΑ έφθασαν στο Βουκουρέστι και στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της Ρουμανίας έλαβε χώρα χωρίς έναν μεταφραστή. Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι ήταν φραστικά βίαιοι, φωνάζοντας συνεχώς και με θέση ισχύς εξαπέλυσαν απειλές στη Ρουμανία και των υπαλλήλων της. 

Η επίσημη αποκάλυψη της Ρουμανίας στον κόσμο θα παρείχε φωτογραφικές αποδείξεις και οτιδήποτε άλλο απαραίτητο για την πλήρη διαλεύκανση. Κορυφαίοι επιστήμονες και ερευνητές από όλο τον πλανήτη ήταν να κληθούν σε εμπεριστατωμένες μελέτες. 

Αλλά το πιο σημαντικό, θα αποκάλυπτε την αλήθεια για το μακρινό παρελθόν της ανθρωπότητας και την πραγματική ιστορία της - η οποία, σύμφωνα με ό, τι Cezar μάρτυρας στο εσωτερικό του Μεγάλου Gallery, είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου πλαστή. 

Η αντίδραση της κυβέρνησης των ΗΠΑ ήταν τόσο βίαιη, διότι ότι η δημοσιοποίηση θα είχε συντριβεί για την παγκόσμια επιρροή και την εξουσία τους, σε μια στιγμή. 

Ο επίσημος λόγος που αναφέρεται από τις ΗΠΑ, δεν ήταν να δημιουργήσουν πανικό στον κόσμο, αλλά παρέλειψε να αναγνωρίσει ότι η σημερινή κατάσταση της παγκόσμιας αγωνίας είναι ένα άμεσο αποτέλεσμα της σκόπιμης εξαπάτησης και χειραγώγησης που πραγματοποιούνται από τον Τεκτονισμό και άλλες μυστικές κοινωνίες, εδώ και χιλιετίες . 

Υπήρξε επίσης μια παρέμβαση από το Βατικανό (αν αναρωτιέστε πώς το Βατικανό έμαθε για την ανακάλυψη αυτή, τότε πρέπει να ξέρετε ότι είναι στην κορυφή της πυραμίδας ελέγχου του κόσμου, και η θρησκευτική τους ευσέβεια είναι απλώς μια πρόσοψη - διαβάστε : Οι πιο σκοτεινά μυστικά του Βατικανού ), στην οποία ο Πάπας () απηύθυναν έκκληση για μετριοπάθεια πριν από αυτή το μεγάλο θεμελιώδη βήμα για την ανθρωπότητα!. 

Ο Πάπας υποσχέθηκε να κάνει ορισμένα έγγραφα στη διάθεση του ρουμανικό κράτος από τα αρχαία μυστικά αρχεία που έχουν στην κατοχή τους τα οποία είχαν μεγάλη σημασία για τη Ρουμανία. Τα έγγραφα αντιγράφων ασφαλείας των ανακαλύψεων (ναι, για αυτό είναι τόσο ισχυρός ο Πάπας ). 

Μετά από 24 ώρες διαπραγματεύσεων, η τελική συμφωνία επήλθε μεταξύ της Ρουμανίας και των ΗΠΑ. Το ρουμανικό κράτος ήταν να αναβάλει την ανακοίνωση, και σταδιακά να την παρουσιάσει στους ανθρώπους. 

Η αίθουσα προβολής 

Το Grand Gallery τελείωσε απότομα με ένα τεράστιο αμφιθέατρο, 30 μέτρα σε ύψος (98,5 πόδια) και μήκους 100 μέτρων (328 πόδια). Η αίθουσα προβολής ήταν μικρότερη σε μέγεθος και προστατευόταν από μια ενεργειακή ασπίδα. 

Προχωρώντας προς την ασπίδα, ένα τμήμα της εξαφανίστηκε, σε σχήμα μιας πόρτας, επιτρέποντας την πρόσβαση στο εσωτερικό του. 
Η ασπίδα προστάτευε το δωμάτιο από οποιεσδήποτε εξωτερικές επιρροές. 
Μόλις στο εσωτερικό του δωματίου, η ασπίδα έγινε συμπαγής και φαινόταν σαν ένα λευκό-χρυσό τοίχο. 

Βασικά, η ασπίδα που σχηματίζεται σ΄΄αυτό το δωμάτιο έχει σχήμα θόλου με κυρτά τοιχώματα και την οροφή. Στο πίσω μέρος της αίθουσας, σε ύψος ενός περίπου 10-12 μέτρα (33-39,5 πόδια), η ασπίδα τέλειωνε όπου άγγιζε το πέτρινο τοίχωμα του δωματίου.

Σε αυτό το τείχος υπήρχαν τρεις τεράστιες τρύπες τούνελ: η μία βρίσκεται ευθεία μπροστά, και οι άλλες δύο συμμετρικά και στις δύο πλευρές. Φωτιζόταν από ένα διάχυτο φως σε μια πρασινωπή απόχρωση. Και στις δύο πλευρές αποφάσισαν να απαγορεύσουν την πρόσβαση σε αυτές τις σήραγγες και υπεγράφη πρωτόκολλο μεταξύ τους. 




Τραπέζια για Γίγαντες

Μια σειρά από τεράστια πέτρα τραπέζια που είχαν τοποθετηθεί κατά μήκος της δεξιάς και της αριστερής πλευρά στους τοίχους (πέντε σε κάθε πλευρά), με την την καμπυλότητα τους. Οι πίνακες ήταν περίπου 2 μέτρα σε ύψος (6,6 πόδια). 

Οι κορυφές τραπέζι είχαν ανάγλυφα , διαφορετικά σημάδια μιας άγνωστης γραφής και χαρακτήρες που έμοιαζαν με την αρχαία σφηνοειδή γραφή. 
Η γραφή περιείχε επίσης γενικότερα σύμβολα, όπως τρίγωνα και κύκλους.
Παρά το γεγονός ότι τα σημάδια δεν ήταν ζωγραφισμένα, είχαν ένα φως φθορισμού να εκπέμπει σε διάφορα χρώματα, διαφορετικά για κάθε πίνακα. 

Σε μερικά από τα τραπέζια υπήρχαν διάφορα αντικείμενα, τα οποία φαίνεται να είναι τεχνικά εργαλεία.Από πολλά από αυτά τα εργαλεία, ημιδιαφανή λευκά καλώδια κατέβαιναν στο πάτωμα, και κατέληγαν μέσα σε λαμπερά, ασημί ορθογώνια κουτιά. Αυτά τα κιβώτια ήταν τοποθετημένα απευθείας στο δάπεδο. 

Σε μια πιο προσεκτική εξέταση, τα καλώδια ήταν εξαιρετικά ευέλικτα και ελαφριά και θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι κυκλοφορούν παλμοί φωτός σε όλο το μήκος τους. 
Κάθε φορά που κάποιος πλησίασε τους πίνακες, μια ολογραφική προβολή ενεργοποιείται αυτόματα, παρουσιάζοντας πτυχές ενός συγκεκριμένου επιστημονικού πεδίου. Οι τρισδιάστατες εικόνες ήταν τέλειες και είχαν ύψος περίπου δυόμισι μέτρα (8,2 πόδια). 

Οι προβλέψεις αυτοματοποιημένες και έτρεχαν από μόνες τους, αλλά την ίδια στιγμή ήταν εφικτό και να αλλάζει σύμφωνα με τις επιγραφές που άγγιζες στην επιφάνεια των πινάκων ». 

[Εικόνα ενός πραγματικού σκελετού γίγαντα που ανακαλύφθηκε στη δεκαετία του 1970 μέσα σε ένα ρουμανικό ορυχείο χρυσού, στη Rosia Montana - η πλήρης ιστορία σε ένα μελλοντικό άρθρο]:




Μια μεγάλη ανακάλυψη: Ολογραφικων Συνδυασμων DNA μεταξύ Εξωγήινων Είδων

Λόγω του μεγάλου ύψους των πινάκων, οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν ειδικό τρίποδα για να αναρριχηθουν σε ένα άνετο ύψος. Σε μια πιο προσεκτική έρευνα που έχω παρατηρήσει ένα σκούρο υαλώδες υλικό που καλύπτει τις κορυφές στο τραπέζι. Το υλικό χωρίστηκε σε αρκετές μεγάλες πλατείες, που οριοθετείται από ευθείες γραμμές, οι οποίες σχηματίζουν κάποιο είδος πλέγματος. 




Ένας από τους πίνακες που περιέχονται πληροφορίες από το πεδίο της βιολογίας, και προβαλλόμενες εικόνες των φυτών και των ζώων, ορισμένα από τα οποία ήταν εντελώς άγνωστα στους επιστήμονες.
Μετά αγγίζοντας μία από τις πλατείες, ένα ολόγραμμα ενεργοποιήθηκε που παρουσιάζει τη δομή του ανθρώπινου σώματος . 
Το ολόγραμμα συνεχώς περιστρεφόμενο τονίζοντας διάφορες περιοχές του ανθρώπινου σώματος. 

Αγγίζοντας άλλες πλατείες ενεργοποιηθίκαν ολογραφικές προβολές με εξωγήινα όντα, από άλλα πλανητικά συστήματα. Αγγίζοντας ταυτόχρονα δύο διαφορετικές πλατείες, μια σύνθετη επιστημονική ανάλυση που είχε προβλεφθεί, δείχνει το DNA και των δύο ειδών, και τις δυνατότητες συμβατότητας μεταξύ των δύο. 

Στις πλευρές, σε κάθετες γραμμές, υπήρχαν γραπτές εξηγήσεις στην ίδια, αλλοδαπή γραφή . Στο τέλος της προσομοίωσης, εμφανιζόταν μια διασταύρωση μεταξύ των δύο ειδών.

Πραγματικοί γίγαντες

Κρίνοντας από το μέγεθος όλων των αντικειμένων μέσα στην αίθουσα προβολών, οι δημιουργοί του οικοδομήματος ήταν πιθανώς πολύ ψηλά όντα επιβεβαίωση των γιγάντιων ανθρωποειδών σκελετών που βρέθηκαν στη Ρουμανία θα μπορούσε να βρεθεί η είδηση σε μια εφημερίδα που ονομάζεται «Ziarul".: 

"Η ομάδα από την εφημερίδα συνοδεύεται από τον ερευνητή Vasile Rudan, ο οποίος σημείωσε ότι οι κάτοικοι του χωριού Bozioru έχουν συγκεκριμένα στοιχεία:
α.Το νεκροταφείο με σκελετούς των γιγάντων Ανακαλύφθηκε κατά τύχη πάνω από 20 χρόνια πριν, όταν οι αρχές αποφάσισαν να φυτέψουν μηλιές στο χωριό Scaieni. Σκάβοντας σε ένα λόφο, οι χωρικοί ανακάλυψαν τεράστιους σκελετούς, μετρώντας πάνω από 2,40 m (7 ft 10 in). 

Ο"Dragoi Ilie ήταν ένας από εκείνους που εργάστηκαν στις μηλιές, μας οδηγεί στο σημείο και μας δείχνει όλο τον οπωρώνα:.« Παντού είναι τάφοι των γιγάντων Είχαμε κάνει τρύπες, για να φυτέψουμε δενδρύλλια, όταν βρήκαμε ένα ανθρώπινο κεφάλι. τόσο μεγάλο όσο μια κολοκύθα. Ούτε ένας από εμάς δεν είχε δει ποτέ κάτι τέτοιο. Ήμασταν όλοι έκπληκτοι. Σκάβοντας περαιτέρω, έχουμε βρει κάποια οστά των ποδιών, τόσο μεγάλα όσο οι πόλοι του αμπελώνα. Ο νεκρός πρέπει να ήταν πολύ μεγάλος . "

Η Βιβλιοθήκη του Σύμπαντος

Η αίθουσα προβολών περιείχε λεπτομερείς πληροφορίες από τομείς όπως: φυσική, κοσμολογία, αστρονομία, αρχιτεκτονική, η τεχνολογία, βιολογία, τη γενετική, και ακόμη και τη θρησκεία. Επειδή περιείχε τόσο πολλές πληροφορίες, το δωμάτιο ονομάστηκε βιβλιοθήκη. 

Στη μέση του δωματίου, υπήρχε ένα βάθρο μοιάζει με περιοχή η οποία περιείχε μια ενδιαφέρουσα συσκευή. Οι επιστήμονες εικάζουν ότι θα μπορούσε να ήταν μια συσκευή για να ενισχύσει διάφορες εγκεφαλικές λειτουργίες.

Πίνακας Ελέγχου της Ρουμανίας 

Δίπλα υπήρχε ένας πίνακας εντολών, που καλύπτεται με διάφορα γεωμετρικά σύμβολα, σε διάφορα χρώματα. Υπήρχαν επίσης δύο συρόμενοι μοχλοι και ένα κόκκινο κουμπί στο κέντρο του πίνακα, πάνω από όλα τα άλλα εντολές. 
Μια ολογραφική προσομοίωση εξήγησε το σκοπό του κουμπιού.
Έδειξε μια εικόνα της οροσειράς των Καρπαθίων, όπως φαίνεται από 25 χιλιόμετρα (15,5 μίλια) από πάνω τους και στη συνέχεια, μια τεράστια ποσότητα νερού πλημμύρισε τα πεδινά και τις πεδιάδες. 

Στη συνέχεια, από τα εδάφη της Ρουμανίας, της Ουγγαρίας και της Ουκρανίας, περισσότερα ρεύματα του νερού φαίνεται,να κατευθύνονται προς το οροπέδιο της Τρανσυλβανίας, με τη μορφή των τεράστιων ποταμών. 
Η εικόνα επικεντρώθηκε στην επικράτεια της Ρουμανίας και την έδειξε στο μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας της καλύπτεται από τα νερά μιας μεγάλης θάλασσας. Μερικές από τις ψηλότερες κορυφές του βουνού θα μπορούσε τώρα να θεωρηθουν ως μικρά, επιπλέοντα νησιά. 

Στη συνέχεια, τα νερά άρχισαν να αποσύρονται, μόλις ενεργοποιήθηκαν οι αποφοίτοι που βρέθηκαν στον πίνακα, αφήνοντας βυθίστηκε μόνο μια μικρή περιοχή κοντά στο βουνό Retezat Godeanu. Ενα αληθινο εγχειρίδιο. 

Ενας μυστηριώδης Αμφορέας 

Πίσω από τον πίνακα ελέγχου υπήρχε ένα τετράγωνο βάθρο, περίπου τρία μέτρα (9 ft 10 in) ανά πλευρά, στην οποία ένας μυστηριώδης αμφορέας ανάπαυοταν. Ο Κύριος Massini είχΕ γνώση της ύπαρξής του και, γι 'αυτόν και για την Τεκτονικη ελίτ του, αυτή ήταν η πιο σημαντική ανακάλυψη. 

Ο αμφορέας περιείχε μια πολύ λεπτή λευκή σκόνη. Οι ερευνητές ήταν απογοητεύεται όταν ανακαλύψααν ότι η σκόνη ήταν μια φόρμουλα υψηλής καθαρότητας monatomic χρυσού, με άγνωστη κρυσταλλική δομή. 

Η σκόνη χρυσού στην καθαρή μορφή της, διεγείρει σημαντικά ορισμένα κύματα και ανταλλαγές ενέργειας σε κυτταρικό και νευρικών επίπεδο. Αυτό προκαλεί μια ταχεία διαδικασία της αναζωογόνησης. 

Θεωρητικά, ένας άνθρωπος μπορεί να ζήσει με τον ίδιο φυσικό σώμα για αρκετές χιλιάδες χρόνια, υπό την προϋπόθεση ότι καταναλώνει από καιρό σε καιρό, μια καλά καθορισμένη ποσότητα του monatomic χρυσόσκόνη. Αυτό εξηγεί πολλες αινιγματικες πτυχές για την απίστευτη μακροβιότητα κάποιων σημαντικών προσωπικοτήτων και αποκαλύπτει μέρος των κρυφων προθέσεων της παγκόσμιας ελίτ. 

Η πραγματική ιστορία του πλανήτη μας 

Πίσω από τον αμφορέα, στη μέση της πλατείας, υπήρχε ένας τεράστιος θόλος που προβαλει ολογράμματα. Επέδειξε τις κύριες πτυχές της γης στο πιο μακρινό παρελθόν της ανθρωπότητας, από τις απαρχές της. Ο Cezar εξήγησε ότι σύμφωνα με τις εικόνες που προβάλλονται από το ολόγραμμα, περίπου το 90% της επίσημης ιστορίας της ανθρωπότητας είναι ψευδής και απομίμησης. Εξελικτική θεωρία του Δαρβίνου είναι επίσης λανθασμένη. 

Στη μέση της πλατείας είναι ένας τεράστιος θόλος που εκτοξεύει ένα ολόγραμμα των κινούμενων μερών. Ο Cezar εξήγησε ότι σύμφωνα με τις εικόνες που προβάλλονται από το ολόγραμμα, εξελικτική θεωρία του Δαρβίνου είναι εντελώς εσφαλμένη. 

Η πραγματική καταγωγή του ανθρώπου απεικονίζεται σε μια συμπυκνωμένη ολογραφική μορφή.Μετά από αυτά τα μαθήματα της αλήθειας, μπορούμε να πούμε ότι το 90% της επίσημης ιστορίας της ανθρωπότητας είναι ψευδής και απομίμησης. Απίστευτο, αλλά αυτό που θεωρείται σήμερα ότι έχει πραγματικά συμβεί στην ιστορία μας, ποτέ δεν έγινε ενώ οι λεγόμενοι «μύθοι» και «θρύλοι» είναι σχεδόν απολύτως αληθές. 

Επίσης, οι περισσότερες αρχαιολογικές θεωρίες είναι λανθασμένες. 

Για παράδειγμα, οι δεινόσαυροι δεν εξαφανίστηκαν 65 εκατομμύρια χρόνια πριν, και οι παλιές ήπειροι της Λεμουρίας και της Ατλαντίδας υπήρχαν.

Αυτή η παράξενη αντιστροφή προκάλεσε πολλά προβλήματα και οι συγκρούσεις μεταξύ των ανθρώπων στο παρελθόν μας. Για τη σωστή χρονολόγηση των γεγονότων που παρουσιάζονται σ΄ ένα αστρικό χάρτη που αντιστοιχούν στην περίοδο αυτή προβαλλόταν στο φόντο. 

Παρά το γεγονός ότι η χρονική περίοδος που καλύπτεται από τις προβλέψεις ήταν πολύ μεγάλη (αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια), και ο κύκλος πομπή της Γης είναι 25.920 χρόνια, παρατηρώντας τον αριθμό τις «πλατωνικής χρόνιας" (ο κύκλος 25.920 ετών), η ακριβής χρονολόγηση των γεγονότων ήταν δυνατή. 
Τα βουνά Bucegi είναι 50 έως 55000 ετών. 

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις 

Ο Cezar είδε τι συνέβη κατά τη διάρκεια του λεγόμενου Μεγάλου Κατακλυσμού και όπου ο ανθρώπινος πολιτισμός προέρχεται, αλλά αποφάσισε να μην το αποκαλύψει αυτό, καθώς οι αποκαλύψεις είναι πάρα πολύ συγκλονιστικες για τη νοοτροπία, τις ιδέες και τη γνώση του σύγχρονου ανθρώπου. 

Προσωπικά, νομίζω ότι οι άνθρωποι σαν κι αυτόν είναι επίσης υπεύθυνοι για τη σημερινή κατάσταση της άγνοιας και της λανθάνουσας κατάστασης του ανθρώπινου είδους. Μας έχουν πει ψέματα για να χειραγωγείται για χιλιετίες, και μόλις είμαστε κοντά στην αλήθεια, κάποιος αποφασίζει ότι δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι να την ακούσουμε. 

Αυτή είναι μια αλαζονική και εγωιστική προσέγγιση! Οι άνθρωποι είναι τόσο έτοιμοι σήμερα όσο ποτέ και όσο πιο γρήγορα η αλήθεια θα κυκλοφορήσει, τόσο το καλύτερο. Έχοντας περισσότερα κομμάτια του παζλ θα τους κάνει να δεχτούν την αλήθεια ευκολότερα και, το πιο σημαντικό, θα τους πείσουμε να αναλάβουν δράση εναντίον των χειριστών και υποδουλωτων. 

Σε μια ανησυχητική εμφάνιση των εικόνων, η ύπαρξη του Ιησού και της σταύρωσης του υποβλήθηκε επίσης. Οι προβλέψεις αποκάλυψαν ότι πολλοί από εκείνους που είδαν τη σταύρωση ήρθε από άλλες ιστορικές περιόδους. 

Φορούσαν το ίδιο είδος των ειδών ένδυσης, όπως τον υπόλοιπο του λαό αλλά τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους ήταν διαφορετικά εξ ου και οι συνεχείς καλύψεις των προσώπων τους. Το ολόγραμμα παρουσίασε επίσης θραύσματα από τις πνευματικές ζωές των άλλων εξαιρετικών χαρακτήρων στο μακρινό παρελθόν της ανθρωπότητας, συμπεριλαμβανομένων και ατόμων που δεν γνωρίζουμε τίποτα. 

Σε εκείνους τους χρόνους, η κοινωνική και η κατανομή του πληθυσμού ήταν εντελώς διαφορετική από αυτό που είναι γνωστό σήμερα, τόσο οι αρχαιολόγοι και ανθρωπολόγοι θα πρέπει να επανεξετάσουν τις θεωρίες τους από το μηδέν.

Οι Τρεις μυστηριώδεις στοές 





Αιγυπτιακός πάπυρος με υπόγεια σήραγγα


Οι ανακαλύψεις των σηράγγων είναι χιλιάδες μίλια σε μήκος και οδηγούν σε τρεις διαφορετικές περιοχές του πλανήτη. Η μια η αριστερή συνδέει τη ρουμανική βάση με μια ακόμα να ανακαλυφθείσα υπόγεια βάση κάπου στην Αίγυπτο (η οποία σίγουρα ανακαλύφθηκε και έχει διερευνηθεί μέχρι τώρα). 

Το ολόγραμμα της σήραγγας οδήγησε σε μια παρόμοια αλλά μικρότερη δομή, στο "οροπέδιο του Θιβέτ". Αυτή η σήραγγα είχε τρεις δευτεροβάθμιας διακλαδώσεις. Μια οδήγησε σε ένα υπόγειο χώρο κοντά στην ρουμανική πόλη Buzaru (κοντά στα "Καρπάθια Bend"). Μια άλλη οδήγησε στην ήδη αναφερθείσα ιρακινή βάση, ενώ η τελική διακλάδωση οδήγησε σε μια υπόγεια βάση στην «έρημο Γκόμπι», στη Μογγολία.


Η τρίτη σήραγγα - Ένας μυστικός κόσμος 

Η μεσαία σήραγγα ήταν η ποιο σημαντική τόσο ο Λόρδος Massini όσο και η κυβέρνηση των ΗΠΑ, η οποία σε μεγάλο βαθμό ζήτησε να κρατηθεί μυστικό για το κοινό. Αυτή η σήραγγα κατέβαινε σε ακραία βάθη προς ένα πραγματικό υπόγειο κόσμο, το οποίο βρίσκεται κοντά στο κέντρο του πλανήτη μας. 

Όσοι από εσάς δεν είναι εξοικειωμένοι με την θεωρεία της κοίλης γης , παρακαλούμε να σημειώσετε ότι υπάρχουν σημαντικά στοιχεία που υποστηρίζουν τη θεωρία ότι όλοι οι πλανήτες είναι μάλλον κούφιοι στο εσωτερικό τους και υπάρχουν ενδιαφέροντα επιστημονικά επιχειρήματα για να στηρίξουν τους ισχυρισμούς τους. 

Επίσης, υπάρχουν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες και όμορφες ιστορίες για ανθρώπους που φέρεται να ταξίδεψαν σε αυτό τον κόσμο. Η σφαίρα είναι κοινώς γνωστή ως Agartha, και η τρίτη σήραγγα πιθανώς οδηγεί κατευθείαν σε αυτήν. Έχει μόνο νόημα ότι οι σκιώδεις ελίτ δεν ενδιαφέρονται να κάνουν την ανακάλυψη γνωστή στους ανθρώπους. 

Εντατικές προετοιμασίες άρχισαν για αποστολές στο εσωτερικό όλων των 3 ​​σήραγγες, όπως παρακάτω: η πρώτη στην Αίγυπτο, η δεύτερη στο Θιβέτ, και η τρίτη για τον πυρήνα της Γης. 

(Περίληψη των γεγονότων από το βιβλίο: "Viitor cu Cap de mort», από «Radu Cinamar" - το ψευδώνυμο για ένα άγνωστο συγγραφέα, ο οποίος κατά τη γνώμη μου, δεν είναι άλλος από πρώην Γενικό Emil Strainu . Στηρίζω τη δήλωσή μου σχετικά με το εξαιρετικά παρόμοιο στυλ γραφής και το γεγονός ότι ο συγγραφέας είχε άμεση πρόσβαση σε αυτό πάνω-Top Secret βάση εξωγήινων. - κάτι που δεν θα μπορούσε να συμβεί εάν το πρόσωπο δεν ήταν εκ των έσω) 

Το 2009, μια τοπική τηλεόραση " Antena 1 "παρουσίασε εν συντομία αυτά τα γεγονότα:


Μετά το πρόγραμμα, έχουν λάβει μια ανώνυμη απειλή τηλέφωνο:



Το παρακάτω είναι ένα αντίγραφο της κλήσης Ο δημοσιογράφος από το "Antena 1", απάντησε το τηλέφωνο.:

Δημοσιογράφος: Γεια σας, καλό απόγευμα!

Ανώνυμος που καλεσε: Σας στέλνουμε μια προειδοποίηση: να είστε πολύ προσεκτικοί!Σταμάτα να μιλάς για το Bucegi [Όρη]!

Ε: Ποιος είσαι εσύ;

AC: Οι πληροφορίες αυτές πρέπει να παραμείνουν στο επίπεδο κάποιων δομών και δεν πρέπει να δημοσιοποιούνται! Έχετε εισέλθει σ΄ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Είστε νέοι, που έχουν οικογένειες ... υπάρχουν αρκετά θέματα σε αυτή τη χώρα για να μιλήσετε.

R: Mister, ποιος είσαι;

Ac: Δεν θα ήθελα να μας γνωρίσετε και να τον εαυτό σας συνέντευξη από εμάς! Αυτό είναι το μόνο που είχα να πω. 


Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση και να θυμάστε πάντα: "η αλήθεια είναι εκεί έξω". Ποτέ μην σταματήστε την αναζήτηση ... 



Η ταινία "Promethus" vs Bucegi

Είναι απίστευτο το πόσο η ταινία Promethus και τα μυστικά του ορους Bucegi έχουν κοινά στοιχεία και όμως αν δεν ξέρετε για αυτές τις πληροφορίες μπορείτε να δείτε μόνο την ταινία. Τους αρέσει να κρύβουν τα πράγματα σε κοινή θέα, για να αποκαλύπτουν αλήθειες σε μικρά στάδια. Κάνουν αυτό έτσι ώστε όταν συναντάς κάτι πραγματικό το κοινό μπορεί να πει "το είδαμε στην ταινία". Αυτή η πληροφορία έχει άρχισε να έρχεται έξω αργά αλλά διαπιστώθηκε ΠΡΙΝ την ταινία.
Ποιες είναι αυτές οι ομοιότητες:
Σήραγγες στην ταινία και Bucegi;
Σφίγγα πάνω από τις σήραγγες στην ταινία και επίσης πάνω από τις σήραγγες Bucegi;
Σχεδόν μια ακριβή αντιστοιχία της Sphinx στα βλέμματα;
Giant καθίσματα και τραπέζια στο χώρο του κινηματογράφου και Bucegi;
Αίθουσα προβολών στον κινηματογράφο και σε Bucegi;
Ο κινηματογράφος είναι για το DNA και Bucegi συνομιλίες για το DNA;

Υπάρχει μια τεράστια συσχέτιση μεταξύ της μεμβράνης και αυτης στις σήραγγες. Η μεγάλη πλημμύρα, μίλανε σε όλες σχεδόν τις θρησκείες και τα αρχαία κείμενα, λένε παρόμοια πράγματα. Αυτό το γεγονός δεν ήταν ένα φυσικό γεγονός για αυτό είμαι σίγουρος.



Αποδεικτικά στοιχεία των στρατιωτών που φυλάνε την είσοδο

Ένα από τα πράγματα που αναφέρονται στο βιβλίο είναι κοινούς στρατούς σε όλο τον κόσμο που φύλαγε την είσοδο της σήραγγας.



Τον Ιούλιο του 2010 ένα στρατιωτικό ελικόπτερο, που μεταφέρε "Ισραηλινους" στρατιώτες συνετρίβη στα βουνά Bucegi σκοτώνοντας όλους και τους 6 στρατιώτες.




Οι ιστοσελίδες που βρήκα και που παραπέμπουν σε αυτό το γεγονός όλοι είπαν οι φορείς έλειπαν και δεν βρέθηκαν με το ελικόπτερο.


Μόλις άρχισα να συζητάμε τις ιστορίες οι ιστορίες είχαν αλλάξει μεταξύ της πρώτης εύρεση τους και στη συνέχεια πηγαίνει πίσω σε αυτούς. Ευτυχώς θα μπορούσα ακόμα να βρει μια πηγή ειδήσεων που δεν είχα μιλήσει για τους οποίους εξακολουθούν να έδειξε πρώτα τι είχα διαβάσει. Αυτή είναι τώρα η μόνη πηγή που δεν έχει αλλάξει. Πατήστε εδώ για την έκθεση ειδήσεων του CNN και στη συνέχεια να τη συγκρίνουμε με άλλες που μπορείτε να βρείτε. Σε περίπτωση που παίρνει αφαιρεθεί εδώ είναι ένα PDF screenshot .

Ιερουσαλήμ (CNN) - Το Ισραήλ έχει εντοπίσει έξι στρατιώτες προσωπικό που αγνοούνται μετά από μια συνετρίβη ισραηλινού ελικοπτέρου στη Ρουμανία τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια κοινής στρατιωτικής άσκησης. Σύμφωνα με Αμυντικές Δυνάμεις του Ισραήλ, οι Ισραηλινοί είναι: Αντισυνταγματάρχης Avner Goldman, Αντισυνταγματάρχης Daniel Shipenbauer, Maj Yahel Keshet, Maj Lior Shai, ο υπολοχαγός Nir Lakrif και Sgt... 1st Class Oren Cohen. IDF είπε το αεροσκάφος μετέφερε τέσσερις πιλότοι, δύο μηχανικους και ένα μέλος της Πολεμικής Αεροπορίας της Ρουμανίας. Η ισραηλινή CH-53 ελικόπτερο κατέβηκε περίπου 15:20 (08:20 π.μ. ET) Δευτέρα, το υπουργείο Άμυνας της Ρουμανίας είπε σε μια δήλωση. Λειτουργίες αναζήτησης και διάσωσης άρχισαν αμέσως, χρησιμοποιώντας ένα ρουμανικό ιατρικό ελικόπτερο και δύο ισραηλινά ελικόπτερα, ανέφερε η δήλωση. Τα συντρίμμια βρέθηκαν λίγες ώρες αργότερα στην περιοχή Fundata-Zarnesti, Brasov κοντά στην κεντρική Ρουμανία, ανέφερε το υπουργείο Άμυνας. Ο τόπος της συντριβής ήταν σε απομακρυσμένη περιοχή, σε υψόμετρο πάνω από 2.000 μέτρα (περίπου 6.560 πόδια) στα βουνά, σύμφωνα με το υπουργείο.

Αναρωτιέται κανείς δύο σημαντικά ερωτήματα σχετικά με αυτό:

1. Γιατί ήταν ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ κολλήσεις σε ένα ελικόπτερο στη Ρουμανία;
2. Πώς μπορούν να βρουν το ελικόπτερο, αλλά δεν βρίσκουν τα όργανα με αυτό;

Όπως έχω ήδη πει, όταν για πρώτη φορά βρήκε αυτό κάθε είδηση ​​ανέφερε ότι οι φορείς που έλειπαν, αλλά μόνο μετά από αυτό άρχισε να διαρρεύσει ότι η συγκάλυψη ξεκίνησε.

Επίσης, να θυμάστε ότι το 2009 η κυβέρνηση των ΗΠΑ δαπανήσει $ 100 εκατομμύρια σε μια νέα στρατιωτική βάση στη Ρουμανία.

Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση και να θυμάστε πάντα: "η αλήθεια είναι εκεί έξω". Ποτέ μην σταματήστε την αναζήτηση ...


erevnw
http://www.diadrastika.com/2016/01/basi-exogiinon-gignaton-bucegi-romania.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters