Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ!!! 2/2/2900(2016) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»

12573096_10208146908298024_2158821845078457840_n1
Artemis Sorras
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΤΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΑΣ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ  ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ


Vasilis Theodoropoulos  ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ, ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.
ΤΟΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ.
ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΜΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ .
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ , ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ THN ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ , ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ – ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΔΕΙΝΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ.
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2/02/2016
Αγρότισσα , Aγρότη !!!!
Όσο περνάει ο καιρός τόσο αισθάνεσαι αιχμάλωτος ενός αδιεξόδου πολιτικού κατεστημένου το οποίο ενώ εναλλάσσεται συνεχώς παράγει μονότονα το ίδιο έργο.
Ένα έργο το οποίο είναι συνεπές στο να σε στόχοποιεί και να σε καταδιώκει. !!!!!

Αυτό το πολιτικό κατεστημένο με όλα τα κόμματα που το πλαισιώνουν μηδενός εξαιρουμένου είναι η αιτία της καταστροφής του πρωτογενούς Παραγωγικού ιστού της πατρίδος μας , του υπερδανεισμού που ακολούθησε και την παράδοση Εθνικής Κυριαρχίας στους Δανειστές του με τα Μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις, έχοντας φέρει το μεγαλύτερο τμήμα του Ελληνικού λαού σε κατάσταση λιμοκτονίας με δύο εκατομμύρια ανέργους , στρατιά αυτοχείρων , με ανύπαρκτη κρατική πρόνοια και με μόνες υπαρκτές τις προοπτικές επιδείνωσης. τα σχέδια του.
Αυτό το πολιτικό κατεστημένο επειδή ουσιαστικά υπηρετεί τους τραπεζίτες και εργάζεται για αυτούς δεν φθάνει που μας φόρτωσε 290 δις ευρώ χρέος εμάς και τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας για να σώσει τις τράπεζες… Τώρα ετοιμάζεται και να ξεπουλήσει την Γή σου και την ιδιοκτησία σου και να σε κάνει ξένο στον τόπο σου.
Αυτό το πολιτικό κατεστημένο σε βλέπει σαν τεράστιο φοροφυγά και ετοιμάζεται να σου επιτεθεί γιατί θέλει να σου τα πάρει όλα , αυτό έχει σκοπό και στόχο…….
ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΝΕΨΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ….. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ …..
ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.».
ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ ΑΓΡΟΤΗ.!!!! Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.» ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ.!!!!
Η ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΕΣΥ.!!!!!
ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ Η«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.» ΣΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…. ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΧΡΕΗ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ.
ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.
ΕΠΙΣΗΣ , ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΜΟΙΒΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΒΟΗΘΗΜΑ 20.000 ΕΥΡΩ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ.
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΠΛΗΡΩΜΉ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ.!!!!!!
Επισκέψου αμέσως ένα από τα 130 και πλέον γραφεία του φορέα μας «Ελλήνων Συνέλευσις –Ε.ΣΥ» και λάβε αμέσως αντίγραφα των λογαριασμών που έχεις και εσύ μερίδιο και προχώρησε αμέσως δίνοντας εντολή- εξουσιοδότηση με εξώδικο οπουδήποτε χρωστάς : Δ.Ο.Υ. , ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες για να πληρωθούν από τους λογαριασμούς αυτούς που τους υποδεικνύεις .
ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ ΑΓΡΟΤΗ: Διάβασε προσεκτικά τις πιο κάτω προτάσεις οι οποίες είναι από τις προγραμματικές μας δηλώσεις και Θα καταλάβεις πραγματικά είναι αυτό που θα ήθελες να ζήσεις και να ζείς.!!!!!!!……
ΓΕΩΡΓΙΑ/ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ
5.1. Η Ελλήνων Συνέλευσις δίνει τεράστια βάση στην ανάπτυξη όλων των πρωτογενών παραγωγικών πηγών. Η γεωργία θα αναπτυχθεί με τον πιο δυνατό τρόπο. Θα καθιερωθεί σε ολόκληρη την επικράτεια μόνο η καλλιέργεια με παραδοσιακούς Ελληνικούς σπόρους.
5.2. Θα αναπτυχθεί με πρόγραμμα ώστε το 60 % της γεωργικής παραγωγής να καθιστά αυτάρκη την χώρα μας από τα γεωργικά προϊόντα. Θα γίνει αναγνώριση όλων των φυτών της ελληνικής χλωρίδας καθώς και των παραγώγων τους πχ τα έλαια τα οποία είναι και για θεραπευτικούς και για καλλωπιστικούς λόγους .
5.3. Θα επανακτηθεί και συμπληρωθεί εκ νέου το ταμείο των ελληνικών σπόρων.
5.4. Θα γίνει έλεγχος της τροφικής αλυσίδας και θα απαγορευθούν όλοι οι «GM» γενετικά τροποποιημένοι σπόροι και τα παράγωγα αυτών.
5.5. Η Πολιτεία θα αναλάβει να διασφαλίσει τους πολίτες με τρόφιμα απαλλαγμένα από «GM» γενετικά τροποποιημένους σπόρους, θα προσφέρει εξελιγμένες μεθόδους ανάπτυξης που θα βασίζονται στις τεχνικές καλλιέργειας που ακολουθούν τις αρχέγονες αρχές όπως διατυπώνονται στη μητέρα φύση, θα προσφέρεται καθαρό νερό απαλλαγμένο από δηλητήρια, τοξίνες όπως φθόριο κτλ,
5.6. Θα δημιουργηθεί μηχανισμός υποστήριξης για όλες τις μονάδες γεωργικής και ζωικής παραγωγής, μέσω προηγμένων τεχνολογιών που θα είναι εναντίον των γενετικά τροποποιημένων σπόρων και υβριδίων, συμπεριλαμβανομένου στο να εφαρμοστούν υποχρεωτικά μέτρα για καλλιέργειες με τους φυσικούς τοπικούς σπόρους που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία, έτσι ώστε η Ελλάδα να γίνει ξανά ένα οργανικό πρότυπο φυσικής ανάπτυξης και οτιδήποτε καλλιεργείται στον Ελληνικό χώρο να είναι πραγματικά βιολογικό.
5.7. Η λίπανση θα γίνεται μόνο με βιολογικά λιπάσματα και εδαφοβελτιωτικά που θα παράγονται στην ελληνική επικράτεια.
5.8. Θα αναπτυχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η βιομηχανική μεταποίηση των γεωργικών προϊόντων στα οποία μόνο θα επιτρέπεται η εξαγωγή. Το ίδιο βάρος θα δοθεί και στην κτηνοτροφία.
5.9. Θα σχεδιαστεί κατάλληλα η σχέση παραγωγής, μεταφοράς, αποθήκευσης, συντήρησης, διάθεσης στην τοπική αγορά και των εξαγωγών ούτως ώστε να αποκτηθεί αμεσότητα μεταξύ του παραγωγού και του καταναλωτή και να αναπτυχθεί υγιής ανταγωνισμός.
5.10. Θα υπάρχει αυστηρή εποπτεία για την τήρηση των προδιαγραφών.
5.11. Θα δοθεί προώθηση ώστε το 80 % των προϊόντων της κτηνοτροφίας να καλύπτει την εγχώρια κατανάλωση.
5.12. Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην παραγωγή οικολογικών ζωοτροφών.
5.13. Θα δοθεί βάση στην αναπαραγωγή των ζώων της Ελληνικής πανίδας.
.5.14. Η ανάπτυξη τους θα γίνεται μόνο σε φυσικό περιβάλλον και θα απαγορεύεται κάθε αυξητικό, διατροφικό συμπλήρωμα, ορμόνες κλπ.
5.17. Η Πολιτεία είναι έτοιμη να παράσχει κάθε στήριξη για την επίτευξη των ανωτέρω με την δική της ή όχι συμμετοχή στην υλοποίηση τους.
ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ ΑΓΡΟΤΗ… ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Ε.ΣΥ.» ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ , ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ …
ΠΕΤΑΜΕ ΑΠΟ ΑΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ – ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΔΕΙΝΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ.
Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ


……………………….

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΚΡΥΒΑΝ !

Προτείνουμε:

Υπεύθυνη για τον Ζίκα η απελευθέρωση των ΓΤ κουνουπιών στη Βραζιλία


 

Ολοένα και περισσότερος κόσμος -επιστήμονες και μη- δείχνουν τα μεταλλαγμένα κουνούπια ως υπεύθυνα για το ξέσπασμα του ιού Ζίκα

Στην πιο ευγενική μορφή καταγγελίας λένε ότι “έτυχε”. Στην πιο… συνωμοσιολογική, λένε ότι “πέτυχε”.
«Τα γενετικά τροποποιημένα έντομα έχουν σχεδιαστεί για να σταματήσουν την εξάπλωση του δάγκειου πυρετού, αλλά οι επικριτές φοβούνται τώρα ότι το πρόγραμμα μπορεί να έχει μια θανατηφόρα συνέπεια», άρθρο της Mirror, που φανερώνει τον προβληματισμό για ένα “πρόγραμμα” που δεν έχει δοκιμαστεί, μπορεί να έχει τραγικές συνέπειες και αφορά στις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού – γυναίκες έγκυες και έμβρυα.
Οι εμπειρογνώμονες εξέφρασαν ανησυχίες σχετικά με το πρόγραμμα κατά τη στιγμή της ίδρυσή του, υποστηρίζοντας ότι απαιτούνται περαιτέρω μελέτες σχετικά με τις πιθανές συνέπειες Birth defect: Was the Zika outbreak caused by genetically-modified mosquitoes?
Εδώ και τρία χρόνια, τόσο εμείς όσο κι άλλα αντισυστημικά σάιτ κρούαμε τον κώδωνα του κινδύνου για τις συνέπειες που πολύ πιθανά θα έχει η απελευθέρωση των ΓΤ κουνουπιών “που είναι σχεδιασμένα να στειρώνουν τα άλλα κουνούπια”. Όπως αναφέρει και το theantimedia.org, θα πρέπει να προβληματίσει το γεγονός ότι το ξέσπασμα έγινε ακριβώς σε εκείνη την περιοχή που διεξήχθη το “πρόγραμμα” της βρετανικής εταιρίας Oxitec η οποία μάλιστα έχει και την αναίδεια να θέλει να το επεκτείνει με δεύτερο εκτροφίο!

Οι επιστήμονες “ξέρουν”

Οι επιστόμονες "ξέρουν"! Να το αποτέλεσμα της γνώσης τους και των πειραμάτων τους - ξεράδια!

Οι επιστόμονες “ξέρουν”! Να το αποτέλεσμα της γνώσης τους και των πειραμάτων τους – ξεράδια!

Για το γνωστό κόλπο υποτίμησης της κοινής γνώμης κάνει λόγο το NaturalNews. Αυτοί που μιλάνε κατά των φρικαλεοτήτων της γενετικής, της γενετικής “μόλυνσης” όπως την ονομάζει, είναι… άσχετοι! Οι επιστήμονες “ξέρουν”! Μήπως τελικά ξέρουν περισσότερα απ’ όσο πρέπει; Μήπως ξέρουν πως να μειώσουν έναν παγκόσμιο πληθυσμό καλύπτοντας τα ίχνη τους;
Κι ενόσω οι επιπτώσεις του πειράματος είναι σε εξέλιξη – χαρά για τον ΠΟΥ μόλις που τους τέλειωσε το άλλο “πείραμα” που λεγόταν Έμπολα να έχει να ασχολείται με τον Ζίκα, στη Βρετανία δόθηκε «πράσινο φως» για τη δημιουργία ΓΤ εμβρύων. Από το κακό στο χειρότερο.
Κατά τα άλλα όλοι αυτοί οι “πεφωτισμένοι” το παίζουν δημοκράτες – αντιφασίστες τη στιγμή που αποδεικνύονται λάτρεις της γενετικής χειρότεροι κι από τον Χίτλερ!
Μυστικά βιολογικά όπλα, μυστικά πειράματα, καλλιέργεια και τροποποίηση ιών, τροποποίηση των DNA και πολλά άλλα – δεν χρειάζεται να είσαι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ, φτάνει απλά να είσαι σώφρων άνθρωπος για να δεις που το πάνε και τι μη αναστρέψιμες απώλειες θα έχει όλο το οικοσύστημα.
Όλα ξεκίνησαν με τον αναιδή ορισμό του Junk DNA το σκουπίδι DNA που ονομάζουν οι λαμπροί φευδοθεοί ερευνητές, όποιο μέρος του DNA δεν κατανοούν, δεν βλέπουν για ποιο λόγο υπάρχει και τι προσφέρει, θεωρώντας ότι αυτό τους δίνει το δικαίωμα να επέμβουν πάνω του. Αυτή είναι η λογική των σκουπίδια-επιστημόνων!
 allnewz

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Οι αγρότες άρχισαν και καταλήψεις σε Εφορίες -Σε Λαμία, Άρτα και Χανιά [εικόνες]


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΝΤΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ 
 
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ, αφήστε τα μπλόκα στους δρόμους και μπλοκάρετε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ, ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΤΕ.
 
ΚΟΨΤΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ.
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες προχωρώντας πλέον και σε καταλήψεις των ΔΟΥ των περιοχών τους.


Μόνο σήμερα οι αγρότες από την Λαμία, την Άρτα και τα Χανιά κατέλαβαν τα γραφεία των ΔΟΥ, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις προειδοποιούν ότι θα επαναλάβουν τις καταλήψεις.

Λαμία: Κατέλαβαν την μοναδική εφορία του νομού

Σε κατάληψη των γραφείων της ΔΟΥ στη Λαμία προχώρησαν οι αγρότες από το μπλόκο της Ανθήλης, από νωρίς σήμερα το πρωί.


Οι αγρότες πολιόρκησαν την εφορία της Λαμίας που είναι και η μοναδική εφορία στο νομό Φθιώτιδας, δεν επέτρεψαν στους υπαλλήλους να μπουν στο κτίριο και στα γραφεία τους και έτσι έχει παραλύσει κάθε συναλλαγή σήμερα.


Οι αγρότες θα παραμείνουν έως αργά το μεσημέρι, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να επαναλάβουν το ίδιο και τις επόμενες μέρες.


Κατέλαβαν την ΔΟΥ και στην Άρτα


Κατάληψη της ΔΟΥ στην Άρτα πραγματοποιούν, από τις 7:30 το πρωί, αγρότες και κτηνοτρόφοι, που έχουν παρατάξει τα τρακτέρ στην παλιά γέφυρα, στην είσοδο της πόλης. Η κατάληψη θα λήξει στις 3 μετά το μεσημέρι όπως αναφέρει η συντονιστική επιτροπή.


Χτες το βράδυ, αντιπροσωπεία πήγε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ζήτησε την υποστήριξη του σώματος στον αγώνα ενάντια στο σχεδιαζόμενο ασφαλιστικό και το φορολογικό.
Το Δημοτικό Συμβούλιο εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα συμπαράστασης και στήριξης στον αγώνα των αγροτών, των επιστημόνων και των ελεύθερων επαγγελματιών.


Στην Άρτα τα τρακτέρ στο Κομπότι και στο μπλόκο στην είσοδο της πόλης θα κλείσουν και σήμερα το δρόμο από τις 7 έως τις 10 το βράδυ.


Ανάλογοι είναι οι αποκλεισμοί δρόμων και στα υπόλοιπα μπλόκα της Ηπείρου, στο λιμάνι εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, στον κόμβο του Λούρου και στο 12ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιωαννίνων- Κακκαβιάς.


Χανιά: Κάλεσμα για την απεργία της 4ης Φλεβάρη


Σε συμβολική κατάληψη της εισόδου όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας και των Διοικητικών Δικαστηρίων στα Χανιά προχώρησαν από νωρίς το πρωί μέλη της ΠΑΣΕΒΕ της ΠΑΣΥ του ΠΑΜΕ και άλλων φορέων που πρόσκεινται στο ΚΚΕ. Η κατάληψη έληξε στις 10:30.


Αίτημα της κινητοποίησης ήταν η απόσυρση της κυβερνητικής πρότασης για το ασφαλιστικό και για το φορολογικό. Στην πρόσοψη αλλά και στην είσοδο του κτιρίου οι συγκεντρωμένοι είχαν αναρτήσει πανό τα οποία απέσυραν μετά το τέλος της κινητοποίησης.


Οι συγκεντρωμένοι μοίραζαν φυλλάδια στους περαστικούς, ενώ το μέλος της γραμματείας του ΠΑΜΕ Φώτης Ρηγανάκος, μιλώντας στους δημοσιογράφους, απηύθυνε κάλεσμα προς όλους να συμμετάσχουν στην απεργία της Πέμπτης, ώστε, όπως είπε, «όλοι μαζί να στείλουμε το μήνυμα και να απαιτήσουμε την απόσυρση των σχεδίων για το ασφαλιστικό και το φορολογικό».


Πηγή φωτο: flashnews.gr

Πηγή
http://attikanea.blogspot.gr/2016/02/blog-post_81.html

Οι Εβραίοι και η οικονομική καταστροφή της Ελλάδας

Εικόνα
Οι Εβραίοι τραπεζίτες στη Wall Street σε συνεργασία με τους σιωνιστές Εβραίους που λειτουργούν σε υψηλά κλιμάκια τόσο της Ελληνικής κυβέρνησης και της ΕΕ χρησιμοποιούν την Ελλάδα ως «πεδίο δοκιμών», προκειμένου να εκμεταλλευθεί την κυριαρχία της φορολογικής υποδομής των μελών της ΕΕ »- και να αντικατασταθεί με ένα κεντρικό νομισματικό κέντρο στις Βρυξέλλες.

Χρησιμοποιώντας ως εργαλείο χειραγώγησης την "Finance Capital" εκμεταλλευεται την προβληματική δημοσιονομική πολιτική στην Ελλάδα.

Τα τελευταία νέα αποκαλύψαν ότι
η εβραϊκή επιχείρηση επενδύσεων της Νέα Υόρκης η Goldman Sachs, που ασχολήθηκε με την αμφιλεγόμενη συναλλαγματική ισοτιμία με την ελληνική κυβέρνηση το 2002 κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης από τον Κωνσταντίνο Σημίτη. 

 

Ο Σημίτης, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Aaron Αβούρης, ένας Εβραίος, ήταν ο βασικός παράγοντας μαζί με το Λουκά Παπαδήμο, ο οποίος ήταν Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας κατά την περίοδο εκείνη και πρώην επικεφαλής οικονομολόγος της Federal Reserve Bank της Βοστόνης, στη διαμεσολάβηση της συμφωνίας με την Goldman Sachs.

Οι αρχές της ΕΕ τώρα απαιτούν λεπτομέρειες της συναλλαγής, αν και Έλληνες αξιωματούχοι υποστηρίζουν ότι η Eurostat, η στατιστική υπηρεσία της ΕΕ, γνώριζε το swap του 2002 από την αρχή. (Φυσικά, οι Εβραίοι που ελέγχουν την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ήταν γνώριζαν το συνόλο της υπόθεσης πριν από την συναλλαγή.)

Η Goldman Sachs ήταν ο σαφής νικητής στην συμφωνία, με την Ελλάδα να είναι σαφώς η χαμένη. Η συμφωνία αφορούσε μια διασυνοριακή ανταλλαγή συναλλάγματος κατά την οποία περίπου € 10 δισ. ευρώ από το Ελληνικό-χρέος, που εκδίδονται σε δολάρια και yens στην Ελλάδα, αντάλλαχθηκαν για το Euro-χρέος που πρέπει να επιστραφεί σε ευρώ, χρησιμοποιώντας μια "τεχνητή" συναλλαγματική ισοτιμία.

Η Goldman κέρδισε επίσης μια μεγάλη προμήθεια, χρέωνοντας την Ελλάδα 300 εκατομμύρια δολάρια ως διαχειριστές του δανείου και στη συνέχεια από την πώληση του swap σε μια ελληνική τράπεζα, το 2005.
Με τη χρήση μιας τεχνητά υψηλής τιμής συναλλάγματος που δεν δηλώσαν με ακρίβεια την αγοραία αξία του ευρώ, η Goldman Sachs προκατάβαλε στην Ελλάδα μόνο 2,8 δισεκατ. € του δανείου, αλλά στα βιβλία, το μεγαλύτερο ποσό των 10 δισεκατομμυρίων € ήταν το αρχικό κεφάλαιο στο οποίο η Ελλάδα είχε συμφωνήσει να επιστρέψει με τόκο.

Η συναλλαγματική ισοτιμία που η Goldman Sachs επιλεξε για τη συναλλαγή αυτή καθορίζεται από το πολύ χαμηλό επίπεδο του ευρώ, κατά το χρόνο-των συναλλαγών κατά περίπου 85 σεντς ΗΠΑ-οι Έλληνες νόμισαν ότι πήραν το καλύτερο της ρύθμισης.

Ωστόσο, όταν η συμφωνία έγινε, το δολάριο έπεσε πολύ χαμηλότερα από το ευρώ, αφήνοντας Ελλάδα να υποχρεούται να εξοφλήσει το δάνειο με ένα ισχυρό ευρώ σε σχέση με ένα αδύναμο δολάριο. Με την Ελλάδα τώρα να είναι σε μεγαλύτερο χρέος, η Goldman Sachs θέλει την επιστροφη των 24 εκατομμύρια δολάριων από την συναλλαγή.

Ενώ οι Εβραίοι της Goldman Sachs απολαμβάνουν τεράστια μπόνους, μαζικές φορολογικές επιδοτήσεις και απαράμιλλη πολιτική επιρροή - η Ελλάδα κρέμεται ως « ο χρήσιμα ηλίθιος της Goldman" καταλήγοντας όχι μόνο ως ο κακός της υπόθεσης , χάνοντας τα δικαιώματα ψήφου στην ΕΕ και στοχοποιείται όπως η πύλη της ΕΕ για την οικονομική δικτατορία.


Μετάφραση απο realzionistnews


Πηγή
http://attikanea.blogspot.gr/2016/02/blog-post_3.html

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΡΧΙΛΥΚΟΡΝΑ ;


Για υπεξαίρεση κεφαλαίων από τράπεζα τα στελέχη της οποίας διέθεταν πιστωτικές κάρτες για απεριόριστες και χωρίς κανέναν έλεγχο δαπάνες θα δικαστεί στην Ισπανία ο πρώην γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ροντρίγκο Ράτο.

Δικαστής του Εθνικού Δικαστηρίου (Audiencia Nacional), που εκδικάζει κυρίως οικονομικές υποθέσεις, δέχθηκε τις συστάσεις της εισαγγελίας και αποφάσισε σήμερα να δικάσει τον Ράτο και 65 άλλα στελέχη της Bankia, διαδόχου του Caja Madrid, για «υπεξαίρεση κεφαλαίων». 

Η ημερομηνία της δίκης δεν έχει οριστεί.

Οι 66 κατηγορούμενοι είναι πρώην διευθυντές και μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Caja Madrid, ενός από τα ταμιευτήρια που συγχωνεύθηκε με έξι άλλα για να δημιουργηθεί η Bankia.

Όλοι τους είχαν από το 1999 έως το 2012 μια μη δηλωμένη πιστωτική κάρτα του Caja Madrid, με την οποία πλήρωναν, σύμφωνα με τον Τύπο, για προσωπικές δαπάνες, από σαφάρι στην Αφρική μέχρι αγορές κοσμημάτων.

Ο ίδιος ο Ράτο είχε ξοδέψει 44.217,47 ευρώ με την πιστωτική κάρτα του, σύμφωνα με το κατηγορητήριο. 

Το σκάνδαλο αυτό, το οποίο ξέσπασε τον Ιανουάριο του 2015, είχε προκαλέσει την πτώση του 66χρονου Ροντρίγκο Ράτο, ο οποίος αναγκάσθηκε να εγκαταλείψει το Λαϊκό Κόμμα (PP) του Μαριάνο Ραχόι, του οποίου ήταν ένας από τους στυλοβάτες.

Ο Ροντρίγκο Ράτο διηύθυνε το Caja Madrid και στη συνέχεια την Bankia από το 2010 έως το 2012, όταν η τράπεζα βρέθηκε σε κατάσταση οιονεί χρεοκοπίας, λιγότερο από έναν χρόνο μετά την είσοδό της στο χρηματιστήριο, και το κράτος αναγκάστηκε να την διασώσει.

Πρώην διευθυντής του ΔΝΤ από το 2004 έως το 2007, ο Ράτο αντιμετωπίζει επίσης κατηγορίες για τις συνθήκες της εισόδου της Bankia στο χρηματιστήριο, καθώς και για φορολογική απάτη, ξέπλυμα κεφαλαίων, πλαστογραφία και χρήση πλαστών.




Πηγή
http://attikanea.blogspot.gr/2016/02/blog-post_20.html

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ: Χειρότερος από τον Έμπολα ο ιός Ζίκα

z1b

 Δραματικές προσπάθειες απολύμανσης από σχολεία μέχρι… νεκροταφεία (ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ )

Μια ακόμα υπερπαραγωγή των δολοφόνων της ανθρωπότητας...
 Ποιοί κρύβονται πίσω από την νέα απειλή; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΟΙ... "ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ"...

Στόχος, η μείωση του πληθυσμού...

Καλλιόπη Σουφλή

Παγκόσμια ανησυχία έχει προκαλέσει η δραματική εξάπλωση του ιού Ζίκα.

Στη Νότια Αμερική οι αρχές απολυμαίνουν με ταχύτατους ρυθμούς από νεκροταφεία και σπίτια μέχρι σχολεία.


Δεν είναι τυχαίο ότι στη Βραζιλία η ίδια η πρόεδρος της χώρας πήγαινε από σπίτι σε σπίτι για να γίνει η απολύμανση.

Ο ιός εξαπλώνεται πολύ γρήγορα πλήττοντας κυρίως τις εγκύους και τα έμβρυα, που γεννιούνται με μικροκεφαλία.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, θεωρώντας πως η επιδημία του ιού Ζίκα βρίσκεται στην ίδια κατηγορία με τον Έμπολα, που σκότωσε περισσότερους από 11.000 ανθρώπους στη Δυτική Αφρική.

Δείτε τις φωτογραφίες  που δημοσιεύει η dailymail.co.uk:
 









Πηγή
http://attikanea.blogspot.gr/2016/02/blog-post_39.html

ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ….


Μεγάλη κουβέντα για την βιωσιμότητα του χρέους. 

Μόνο που υπάρχει και ένα άλλο χρέος πέρα από τα 300 + δις, που χρωστά η χώρα. 

 Είναι αυτό, που ούτε πολιτική απόφαση, ούτε σύγχρονο χρηματοοικονομικό εργαλείο, ούτε ο ίδιος ο…… Θεός μπορεί να κάνει κάτι.  

Η χώρα έχει σκάσει εδώ και καιρό. 

Εσωτερική αιμορραγία. 

Το έχω πει, το έχω γράψει χρόνια….

Πατριώτη αν ήξερες τι σε περιμένει μέχρι το τέλος σου….  

….Στο δυσθεώρητο ποσό των 150 δισ ευρώ ανέρχονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των επιχειρήσεων προς το Δημόσιο και τις τράπεζες, απειλώντας αφενός την ύπαρξη των ίδιων των εταιρειών, του χρηματοπιστωτικού συστήματος και αφετέρου το σύνολο της εθνικής οικονομίας.

Όπως γράφει η «Καθημερινή», σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), που βασίζονται τόσο σε επίσημα στοιχεία όσο και σε εκτιμήσεις της ομοσπονδίας, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των νομικών προσώπων ανέρχονταν μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου 2016 σε:

58,5 δισ προς την εφορία

-3,7 δισ προς τα τελωνεία

-27,4 δισ ευρώ προς τα ασφαλιστικά Ταμεία (τα 15,35 δισ είναι οφειλές άνω των 5.000 ευρώ και έχουν μεταβιβασθεί στα ΚΕΑΟ για την αναγκαστική είσπραξη τους)

-60 δισ ευρώ προς τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα (τα 11 δισ. αφορούν οφειλές 800 μεγάλων επιχειρήσεων -επιχειρήσεις άνω των 250 εργαζομένων και με κύκλο εργασιών πάνω από 50 εκατ. ευρώ-, τα 28,5 δισ. ευρώ για χρέη 6.000 μεσαίων επιχειρήσεων – επιχειρήσεις με 50-249 εργαζόμενους και τζίρο έως 50 εκατ. ευρώ- , ενώ τα υπόλοιπα 20,5 δισ. ευρώ αφορούν «κόκκινα» δάνεια 120.000 μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων).

Στα παραπάνω, μάλιστα, ποσά δεν περιλαμβάνονται και οι οφειλές που έχουν επιχειρήσεις προς άλλες επιχειρήσεις, με την καθυστέρηση στις πληρωμές να είναι συχνά πολύ μεγαλύτερη των 90 ημερών.

Το δυσθεώρητο ύψος στο οποίο έχουν φτάσει οι ληξιπρόθεσμες οφειλές –εν μέρει λόγω και της κουλτούρας μη πληρωμών προ κρίσης σε συνδυασμό με την αδυναμία των εισπρακτικών μηχανισμών του κράτους– ακυρώνει επί της ουσίας την όποια προσπάθεια για ανάπτυξη, καθώς στερεί σημαντική ρευστότητα από το κράτος, τις τράπεζες και τις επιχειρήσεις.

Λαμβάνοντας μάλιστα υπόψη και τις οφειλές των νοικοκυριών προς Δημόσιο και τράπεζες, συνολικά το ληξιπρόθεσμο ιδιωτικό χρέος αγγίζει τα 210 δισ. ευρώ! 

Με άλλα λόγια, η αναλογία ληξιπρόθεσμου ιδιωτικού χρέους προς ΑΕΠ με εκτίμηση 2015/2014 σε σταθερές τιμές, είναι 116% και περίπου 62% του εξωτερικού χρέους……



Πηγή
http://attikanea.blogspot.gr/2016/02/blog-post_31.html

ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ 2ας ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ! Η “νεκροψία” του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τα Ίμια

CLINTON-SIMITIS01
ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ...

ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ...

Ένας ολόκληρος λαός, είναι ανίκανος να στησει στο απόσπασμα ΣΗΜΙΤΗ - ΠΑΓΚΑΛΟ - ΑΡΣΕΝΗ - ΛΥΜΠΕΡΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΡΙΩΝ ΤΡΙΩΝ ΗΡΩΩΝ.

Καλλιόπη Σουφλή

Μετά το τέλος κρίσεων, οι αξιωματούχοι του Στέϊτ Ντιπάρτμεντ, συνηθίζουν να συντάσσουν ένα κείμενο με το οποίο κρίνεται η αμερικανική προσπάθεια, και το οποίο χαρακτηρίζεται άκρως απόρρητο.

Στην περίπτωση της κρίσης των Ιμίων, το έργο αυτό ανέλαβε ο τότε αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Στρόουμπ Τάλμποτ. 


Πρώην δημοσιογράφος του περιοδικού TIME και στενός φίλος του προέδρου Μπιλ Κλίντον, ο Τάλμποτ, που
είναι σήμερα ηγετικό στέλεχος του στρατηγικού Ιδρύματος Brookings της Ουάσιγκτον, ήταν γνωστός για τη «διπλωματική ωμότητα» που τον χαρακτήριζε, και για το γεγονός ότι αντιμετώπιζε απαξιωτικά τέτοια περιστατικά, ιδιαίτερα εάν τα αμερικανικά στρατηγικά συμφέροντα ετίθεντο σε κίνδυνο για «βλακώδεις λόγους», όπως θεωρούσαν στην Ουάσιγκτον την υπόθεση των Ιμίων.


Οσοι πληροφορήθηκαν τότε, ότι ανέλαβε την συγγραφή την κριτική, δεν είχαν καμία αμφιβολία ότι το κείμενο θα ήταν «στεγνό», και θα αποτύπωνε την πραγματικότητα, μέσα φυσικά από το δικο του πρίσμα. (*Το άκρως απόρρητο κείμενο του Στρόουμπ Τάλμποτ, με ημερομηνία 2 Φεβρουαρίου 1996, αποκαλύπτεται για πρώτη φορά. Η ερευνητική ομάδα επεδίωξε τον αποχαρακτηρισμό του κειμένου-κριτικής, και τον πέτυχε στις 2 Φεβρουαρίου 2006, ακριβώς δέκα χρόνια μετά την συγγραφή του. Αρχικά το τηλεγράφημα ήταν λογοκριμένο και χρειάστηκαν συνεχείς προσπάθειες και επανηλειμμένες εφέσεις για να παραδοθεί στο σύνολό του)


Ο Τάλμποτ εγκαλεί, με καθόλου διπλωματικό τρόπο, τον τότε Έλληνα πρωθυπουργό, υποστηρίζοντας ότι «η υπόσχεση του Σημίτη στη Βουλή στις 29 Ιανουαρίου να διατηρήσει τη σημαία στη θέση της αποδείχθηκε ενοχλητικό βάρος, όταν υποχώρησε από τις θέσεις του». 


Σημειώνει δε ότι «ο κ. Αρσένης και (πολύ πιθανώς) η στρατιωτική ιεραρχία φαίνονται καταδικασμένοι να πληρώσουν τις συνέπειες της πανωλεθρίας στα Ίμια, ενδεχομένως χάνοντας τη θέση τους», ενώ χαρακτηρίζει τον συμβιβασμό που επέβαλε ο Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, ως ήττα της Ελλάδας. 


Πιστεύει -και για μερικούς δεν έχει άδικο- ότι η αποτροπή του ελληνοτουρκικού πολέμου οφείλεται στην αμερικανική παρέμβαση και σε τίποτα άλλο. 


Είναι χαρακτηριστικό, ότι εκείνες τις ημέρες ο Χόλμπρουκ κατηγόρησε την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι κοιμόταν την ώρα της κρίσης και η αλήθεια είναι ότι η Ένωση δεν έπραξε τίποτα απολύτως για να βοηθήσει μία χώρα μέλος της, ούτε έκανε την παραμικρή παρέμβαση προς τις δύο χώρες.


Ο Τάλμποτ προσθέτει ότι «πολλοί Έλληνες θεωρούν την αποχώρηση των στρατευμάτων τους και την απομάκρυνση της σημαίας από τα Ίμια ως ήττα, η οποία ήταν αποτέλεσμα διστακτικότητας και υποδούλωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες». 


Υποστηρίζει επίσης ότι «η συχνά κατηγορηθείσα για την τήρηση ίσων αποστάσεων αμερικανική πολιτική θεωρείται υποστήριξη του εχθρού», και σημειώνει: 


«Η μεταχείριση της Αμερικής ως αποδιοπομπαίου τράγου δεν θα είναι αρκετή για τους Έλληνες εθνικιστές οι οποίοι επιθυμούν να επιρρίψουν ευθύνες και εσωτερικά. Ο ad hoc χαρακτήρας των ενεργειών της Ελλάδας στα Ίμια και η κοινοβουλευτική ρητορική που τις υποστήριξε προετοίμασαν την ήττα της Ελλάδας».


CLINTON-SIMITIS02-500x352

Το απόρρητο τηλεγράφημα, αναφέρει:

Ημερομηνία: 2 Φεβρουαρίου 1996, Ωρα: 22:27
Από: Υπουργό Εξωτερικών Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Ουάσιγκτον
Προς: Όλες τις ευρωπαϊκές διπλωματικές αποστολές, Προτεραιότητα.

Επίσης: στην CIA, NSA και DIA, Ουάσιγκτον, στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (NSC), All PolAdsCollective. Και στους: Verschbow, Beers, Tenet και Fried.

Θέμα: Ανάλυση Πληροφοριών και Έρευνας: Ελλάδα / Τουρκία: Αλληλοκατηγορίες- αντεγκλήσεις για τα Ίμια
  1. Απόρρητο. Διαβάθμιση από ΜπόουμανΜίλερ, Διευθυντή Πληροφοριών και Έρευνας, Ευρώπης και Καναδά
  2. Η συνημμένη ανάλυση Πληροφοριών και Έρευνας, η οποία εκπονήθηκε στις 02/02/96, διαβιβάζεται για την ενημέρωσή σας.
  3. Σύνοψη: Μετά την αποτροπή της στρατιωτικής σύγκρουσης με αφορμή τους βράχους των Ιμίων/Καρντάκ μόνον μέσω της αμερικανικής παρέμβασης, οι Ελληνες και Τούρκοι ηγέτες συνεργάζονται με Αμερικανούς διπλωμάτες (αλλά όχι μεταξύ τους) για την αποφυγή της επανάληψης του επεισοδίου. Πολλοί Έλληνες, ταπεινωμένοι επειδή ρεζιλεύτηκαν και από τη θεωρούμενη αμερικανική προτίμηση για την Τουρκία, αναζητούν αποδιοπομπαίους τράγους, αλλοδαπούς και εγχώριους. Οι εθνικιστές και άλλα στοιχεία και στις δύο χώρες απειλούν να προκαλέσουν ταραχή στα ύδατα γύρω από οποιοδήποτε από τα εκατό παρόμοια αμφισβητούμενα νησιά στο Ανατολικό Αιγαίο. Τέλος σύνοψης.
  4. Η διαφορά φανέρωσε για άλλη μια φορά πόσο εύθραυστες είναι οι σχέσεις στο Αιγαίο, ιδίως για την Αθήνα και την Άγκυρα. Τα ακραία εθνικιστικά παιχνίδια του Τύπου και η φλογερή πολιτική ρητορική κατά τη διάρκεια και μετά την κρίση περιορίζουν σε τέτοιο βαθμό τις δύο κυβερνήσεις, ώστε οποιοσδήποτε υπαινιγμός περί συμβιβασμού ή αναγνώρισης σφάλματος να είναι αδύνατος. Παρότι η ευγνωμοσύνη για τις αμερικανικές καλές υπηρεσίες που εξέφρασε ο πρωθυπουργός Σημίτης (προς έκπληξη των υποστηρικτών του) και οι παρεμφερείς δηλώσεις αξιωματούχων στην Άγκυρα ήταν αυθεντικές, τα μέλη της αντιπολίτευσης και στις δύο χώρες είναι αποφασισμένα να ασκήσουν κριτική σε κάθε θεωρούμενη υποτέλεια στην Ουάσιγκτον.
  5. Καθώς ο στόχος της Τουρκίας (προηγούμενο καθεστώς) ήταν πιο περιορισμένος από την απόπειρα τετελεσμένου γεγονότος της Ελλάδας, η πρωθυπουργός Τσιλέρ μπόρεσε να διακηρύξει τη νίκη της. Στον λαό της, η τουρκική επιχείρηση φάνηκε απόλυτα συνεπής με την ειρηνική επίτευξη της ελληνικής αποχώρησης, παρά τη σύγχυση και τις αλλαγές που συνέβησαν την τελευταία στιγμή. Η συνεισφορά της Τσιλέρ στη λήψη αποφάσεων από τον τουρκικό στρατό μπορεί να υπήρξε περιορισμένη μετά την έγκριση της επιχείρησης εκ μέρους της, αλλά φαίνεται να κέρδισε σημαντική πολιτική εκτίμηση, την οποία θα προσπαθήσει να μετατρέψει τώρα σε πρόσθετη δύναμη μόχλευσης στην προσπάθειά της να σχηματίσει την επόμενη κυβέρνηση.
  6. Οι τουρκικές υπηρεσίες ασφάλειας απολαμβάνουν την καλή δημοσιότητα των διαδοχικών επιτυχιών: πρώτα, οι πειρατές του φέρι «Αβράσια», τώρα οι Έλληνες. Και οι δύο προκλήσεις έδωσαν στην Τσιλέρ την ευκαιρία να «φανεί πρωθυπουργός» στα μάτια του λαού, αλλά αυτό που μετρά είναι οι ψήφοι στην Εθνοσυνέλευση. Η Τσιλέρ επιμένει να ηγηθεί ως πρωθυπουργός αφού καταφέρει να σχηματίσει έναν συνασπισμό DYP/ANAP, και υπάρχουν φήμες για υπουργικό συμβούλιο μειοψηφίας στην Άγκυρα. Παρότι μια ανανεωμένη συνεργασία μεταξύ της Τσιλέρ και του ηγέτη του CHP Μπαϊκάλ μπορεί να είναι προτιμότερη από την εναλλακτική λύση ANAP/REFAN, δύσκολα θα καλύψει την αναγκαιότητα μιας «ισχυρής κυβέρνησης».
  7. Στην Ελλάδα, η νίκη του Σημίτη στην ψηφοφορία εμπιστοσύνης στις 31 Ιανουαρίου αποκρύπτει την οργή πολλών βουλευτών, ακόμη και στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τη θεωρούμενη ελληνική ταπείνωση. Επηρεασμένοι από τις φωνές της αντιπολίτευσης στη Βουλή περί «προδοσίας» και τη φλογερή κάλυψη του Τύπου, πολλοί Έλληνες θεωρούν την αποχώρηση των στρατευμάτων τους και την απομάκρυνση της σημαίας από τα Ίμια ως ήττα, η οποία ήταν αποτέλεσμα διστακτικότητας και υποδούλωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η συχνά κατηγορηθείσα για την τήρηση ίσων αποστάσεων αμερικανική πολιτική θεωρείται υποστήριξη του εχθρού.
  8. Η μεταχείριση της Αμερικής ως αποδιοπομπαίου τράγου δεν θα είναι αρκετή για τους Ελληνες εθνικιστές, οι οποίοι επιθυμούν να επιρρίψουν ευθύνες και εσωτερικά. Ο ad hoc χαρακτήρας των ενεργειών της Ελλάδας στα Ίμια και η κοινοβουλευτική ρητορική που τις υποστήριξε προετοίμασαν την ήττα της Ελλάδας. Οι ελληνικές δυνάμεις φαίνεται να κατέλαβαν τα Ίμια χωρίς την έγκριση του Υπουργού Άμυνας Αρσένη, πόσω μάλλον του Σημίτη, και η επακόλουθη αμυντική πολιτική αποτέλεσε αντικείμενο κακού συντονισμού στο πλαίσιο του υπουργικού συμβουλίου μέχρι τις λιγοστές τελευταίες ώρες. Η υπόσχεση του Σημίτη στη Βουλή στις 29 Ιανουαρίου να διατηρήσει τη σημαία στη θέση της αποδείχθηκε ενοχλητικό βάρος όταν υποχώρησε από τις θέσεις του. Ο Αρσένης και (πολύ πιθανώς) η στρατιωτική ιεραρχία φαίνονται καταδικασμένοι να πληρώσουν τις συνέπειες της πανωλεθρίας στα Ίμια, ενδεχομένως χάνοντας τη θέση τους. (Απόρρητο)
  9. Και τα δύο Υπουργεία Εξωτερικών φαίνονται να ενδιαφέρονται ιδιαίτερα να συνεργασθούν με τις πρεσβείες στην Αθήνα και την Άγκυρα για την αποτροπή περαιτέρω εντυπωσιασμών από δημοσιογράφους, περιβαλλοντικές ομάδες και καιροσκόπους πολιτικούς στους βράχους των Ιμίων ή οπουδήποτε αλλού. Όμως, ο αριθμός των ακατοίκητων νησίδων κατά μήκος των συνοριακών υδάτων καθιστά το καθήκον αυτό ουσιαστικά αδύνατον να υλοποιηθεί. Παρότι η Άγκυρα προτείνει τον διάλογο για τη διάθεση των νησίδων του Αιγαίου, η Αθήνα αρνείται τις συνομιλίες φοβούμενη μήπως υπονομεύσει τις νόμιμες αξιώσεις της και απωλέσει περαιτέρω το κύρος της. Οι Ηνωμένες Πολιτείες παραμένουν στον άχαρο ρόλο του υποκατάστατου των άμεσων, διμερών διπλωματικών συνομιλιών μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας. Ο ρόλος αυτός είναι παρ’ όλα αυτά καίριος προκειμένου να μην επαναληφθεί το επεισόδιο των Ιμίων.
            Υπογραφή: Τάλμποτ


Πηγή:mignatiou.com
http://attikanea.blogspot.gr/2016/02/2_2.html

ΩΓΥΓΙΑ: ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ



Τα τελευταία χρόνια στις περισσότερες έδρες σπουδών του εξωτερικού, δυστυχώς όμως όχι  και στις ελληνικές πανεπιστημιακές έδρες, υπάρχει μια αλλαγή στάσης απέναντι στα αρχαία ελληνικά συγγράμματα. 

Μετά την ανακάλυψη του αστρολάβου των Αντικυθήρων και των λειτουργιών που εκτελούσε, πολλοί ειδήμονες αντιλήφθηκαν ότι αυτά που γνώριζαν για την Αρχαία Ελλάδα είναι ελλιπέστατα.

Ο υπολογιστής των Αντικυθήρων υπολογίζει τις κινήσεις των αστεριών και είναι για την αρχαιότητα υψηλής τεχνολογίας και από πλευράς ακρίβειας κατασκευής και από πλευράς μαθηματικής δομής (οι Αμερικανοί έχουν φέρει ειδικό τομογράφο για να «δούν» στο εσωτερικό του και ίσως πλέον ότι έχει μέσα «διαφορικά» γρανάζια). ..

Αντιλήφθηκαν, λοιπόν, ότι αυτό που ονομάζουμε μυθολογία είναι ουσιαστικά και σε μεγάλο βαθμό κωδικοποιημένη, κρυφή ιστορία η οποία αποκρύπτεται εσκεμμένα από αφανή κέντρα, που προωθούν την Παγκοσμιοποίηση.

Για να κατασκευαστεί ένα τέτοιο μηχάνημα πρέπει να γνωρίζουν άψογα  μεταλλουργία  (φαντάζεστε τι χρειάζεται για να φτιαχτεί ένα γρανάζι, ενός εκατοστού; Πόσο καθαρό πρέπει να είναι το μέταλλο;πώς φτιάχτηκε τόσο λεπτό έλλασμα; Πώς κόπηκαν όλα τα δόντια ίσα;).
 
Φυσικά αυτός που έφτιαξε το μηχάνημα γνώριζε το ηλιοκεντρικό σύστημα γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσε το μηχάνημα τις κινήσεις των πλανητών. 
 
Το τραγικό για την Ελλάδα και κάποιες άλλες χώρες του εξωτερικού είναι ότι διδάσκει ακόμα στα σχολεία όλων των βαθμίδων ότι οι Έλληνες πίστευαν ότι η Γή είναι επίπεδη και επιπλέει στα νερά. 
 
Οι κατεστημένες λοιπόν αντιλήψεις περί μυθολογίας είναι μεσαιωνικές και πρέπει να αρχίσει μια νέα αντίληψη η οποία ήδη κατοχυρώνεται με καινούριες έρευνες και ανακαλύψεις (διαβάστε το περιοδικό Ελληνόραμα, Εκδόσεις Κάδμος).

Πώς φτάσαμε να διδασκόμαστε για την Ινδοευρωπαϊκή καταγωγή των Ελλήνων από το κέντρο της Ασίας και για την καταγωγή του ελληνικού αλφαβήτου από το φοινικικό όταν δεν έχουν βρεθεί πινακίδες ή άλλα αρχαιολογικά ευρήματα που να πιστοποιούν την ύπαρξη Ινδοευρωπαϊκού πολιτισμού όπως αναφέρεται στην κεντρική Ασία; 
 
Όλοι ξέρουμε ότι από το σύνολο της ελληνικής βιβλιογραφίας έχει σωθεί μόνο το 2% και αυτό το 2% είναι χιλιάδες βιβλία. 

Πώς γίνεται εμείς, πήραμε το αλφάβητο από τους Φοίνικες, φτιάξαμε τεράστιο πολιτισμό και αφήσαμε χιλιάδες συγγράματα, ενώ οι Φοίνικες, οι υποτιθέμενοι του αλφαβήτου δεν έχουν αφήσει ούτε βιβλία, ούτε μαρμάρινες πλάκες σε ελληνική αλφάβητο και φυσικά ούτε αστρονόμους ούτε φιλόσοφους. 
 
Ούτε έναν για δείγμα. 

Η απάντηση για αυτά τα παράδοξα βρίσκεται αν εξετάσει κανείς ποια κέντρα προωθούν την Ινδοευρωπαϊκή θεωρία και ποιοι τους χρηματοδοτούν.Τον τελευταίο χρόνο ένα επιπλέον στοιχείο και περίεργο γεγονός δημιουργεί περισσότερα ερωτηματικά:

Η ιστορία ξεκινάει όταν ο Μ. Ναπολέων κατέλαβε το Βατικανό και έστειλε ανθρώπους του να ερευνήσουν τις απέραντες στοές με τις βιβλιοθήκες του.

(Είναι γνωστό στους ερευνητές ότι υπάρχουν χιλιάδες παμπάλαια συγγράμματα στις στοές του Βατικανού, κυρίως στην αρχαία ελληνική και λατινική γλώσσα, τα οποία δεν είναι κάν αρχειοθετημένα. Τελευταία έχει αρχίσει η αρχειοθέτησή τους).

Κάποια από τα βιβλία τα κατάσχεσε, τα πήρε στο Παρίσι για να τα μελετήσουν οι Γάλλοι καθηγητές ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Ελληνας Αθανάσιος Σταγειρίτης (Τότε ο μόνος τρόπος μελέτης ήταν η ανάγνωση και η κράτηση σημειώσεων καθώς δεν ήταν εύκολη η αντιγραφή).

Μετά την ήττα του Ναπολέοντα το Βατικανό τα διεκδίκησε δικαστικά και τα ξαναέκλεισε στα υπόγειά του και δεν επιτρέπεται η μελέτη τους από τους ερευνητές(;)

Ο Σταγειρίτης με τις σημειώσεις του μετά από χρόνια εξέδωσε πέντε τόμους οι οποίοι εκδόθηκαν λίγο πριν το θάνατό του.Το περίεργο είναι ότι το Βατικανό ενοχλήθηκε και προφασιζόμενο πνευματικά δικαιώματα ζήτησε και πέτυχε την απόσυρση των βιβλίων από την αγορά εκείνης της εποχής.

Ξαφνικά ένας εκδότης παραλαμβάνει άγνωστο πώς, μικροφίλμ με τα βιβλία του Σταγειρίτη και επανεξέδωσε τα βιβλία. Κυκλοφόρησαν σε κάποια αντίτυπα και είναι δύσκολο να βρεθούν, εκτός από κάποια βιβλιοπωλεία της Αθήνας κυρίως, με τον τίτλο ΩΓΥΓΙΑ.

Όταν οι αρχαίοι ήθελαν να μιλήσουν για την αρχαία ιστορία τους τότε έλεγαν: 

«Την εποχή του Ωγύγου, έγινε το τάδε γεγονός….». 
Ο Ωγυγος ήταν πανάρχαιος πρόγονος για τους αρχαίους μας προγόνους.Τότε έγινε ο κατακλυσμός του Ωγύγου (η αρχαία ελληνική Μυθιστορία αναφέρει τρείς κατακλυσμούς, σε αντίθεση με τη Παλαιά Διαθήκη που περιγράφει μόνο έναν).
 
 
Ωγυγία λοιπόν είναι η Ιστορία των αρχαίων μας προγόνων , οι Τιτάνες,οι Θεοί, οι ήρωες,οι άθλοι τους,πρέπει να θεωρούνται πια πραγματικά γεγονότα και πολλά πανεπιστήμια του εξωτερικού πραγματοποιούν τις έρευνές τους με βάση αυτή τη παραδοχή (ψάξτε τις έρευνες στην Λατινική Αμερική, στην Ινδονησία, την αποστολή της Μυθωδίας με ραδιοτηλεσκόπιο στο Διάστημα-θα αναφερθούμε σε άλλο άρθρο). 
 
Το γεγονός ότι κι εμείς τους ονομάζουμε μύθους και όχι παραμύθια δείχνει ότι έχουν κάποιο μακρινό συμβολισμό; Γιατί δεν κυκλοφορούν αυτά τα βιβλία; 
 
Όποιος μπορέσει να βρει αντίτυπο και να το μελετήσει πραγματικά αξίζει…

Κατά τον ίδιο τρόπο έχει χαθεί τα τελευταία χρόνια η εγκυκλοπαίδεια του «Ηλίου» η οποία κυκλοφορούσε μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 70. 

Ήταν η πιο γνωστή και εμπεριστατωμένη εγκυκλοπαίδεια στην Ελλάδα την οποία εξέδιδε ο Ιωάννης Πασάς. Μετά το θάνατό του μεγάλος εκδοτικός οίκος αγόρασε τα πνευματικά δικαιώματα από τη σύζυγό του αντί πολύ μεγάλης αμοιβής, για να την επανεκδώσει έτσι ισχυρίστηκε. 
Αλλά παρόλο που πλήρωσε πολλά για τα δικαιώματα δεν την επανεξέδωσε ποτέ, απεναντίας εκδόθηκε μια άλλη μικρή από τον ίδιο εκδοτικό οίκο στην οποίαν είχαν σβηστεί οι σημαντικές έρευνες του Ιωάννη Πασά για την Αρχαία Ελλάδα, προωθούσε την Ινδοευρωπαϊκή καταγωγή και το Φοινικικό αλφάβητο. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.
Σήμερα, από την εγκυκλοπαίδεια «΄Ηλιος» κυκλοφορούν μόνο κάποιοι τόμοι σε παλαιοπωλεία και ενώ έχει ζητηθεί από πολλούς εκδότες η εξαγορά των δικαιωμάτων για να επανεκδοθεί, ο «εκδοτικός αυτός» οίκος αρνείται να την εκδώσει αλλά και να πουλήσει τα πνευματικά δικαιώματα.Προφανώς κάποιοι δεν θέλουν να επανεκδοθεί και δεν ενδιαφέρονται για το οικονομικό όφελος της επανέκδοσής της. Το φαντάζεστε; Κάποιοι έδωσαν εκατομμύρια για να θάψουν την εγκυκλοπαίδεια. Είναι φανερό ότι ζούμε σε πολύ σκοτεινές εποχές.

http://eleftheri-epistimi.blogspot.gr


ΕΜΕΙΣ ΕΔΏ ΣΤΟ THATAKOUTE ΈΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΓΥΓΊΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΊΔΕΙΑ ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΦΟΡΜΉ ΤΟ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΆΡΘΡΟ. ΓΙΑΤΊ ΩΠΩΣ ΈΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΑΠΌ ΑΡΧΗΣ ΘΈΛΟΥΜΕ ΜΌΝΟ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΆΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΆΛΛΟ. ΚΑΛΉ ΑΝΆΓΝΩΣΗ.

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΗΛΙΟΣ

http://www.mediafire.com/folder/r0l9ryp1odr1r/Helios

ΩΓΥΓΙΑ Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ


Τόμος Πρώτος http://invenio.lib.auth.gr/record/123664/files/001.pdf?version=1 

Τόμος Τέταρτος http://invenio.lib.auth.gr/record/123664/files/004.pdf?version=1

Τόμος Πέμπτος http://invenio.lib.auth.gr/record/123664/files/005.pdf?version=1


THATAKOUTE





Πηγή
http://attikanea.blogspot.gr/2015/12/blog-post_234.html

Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΟΣ ΛΑΟΣ

zachariasandfriend-sthule
Για τα ονόματα Σαμπάλα και Αγκάρθα αναφέρουν και οι υπεύθυνοι της ομάδας Αhnenerde στην δίκη της Νυρεμβέργης, αλλά το γεγονός αποσιωπάται μέχρι σήμερα!

Η “Έσχατη Θούλη” ήταν το όνομα της πρωτεύουσας της πρώτης ηπείρου που αποικίστηκε από Αρίους. 

Το όνομα αυτής της ηπείρου ήταν Υπερβόρεια… και λέγεται ότι ήταν αρχαιότερη από την Ατλαντίδα και τη Λεμουριά. 

Ήταν η πύλη προς άλλους κόσμους και το άνοιγμα προς την Κοίλη Γη

Ακόμα και σήμερα οι κάτοικοι της Σκανδιναβίας μιλούν για την υπέροχη χώρα στον Βορρά όπου ο ήλιος δεν δύει ποτέ…

Είναι γνωστές και οι ελληνικές παραδόσεις για τους Υπερβορείους και ιδιαίτερα για τον Υπερβόρειο Απόλλωνα και τον (αιθεροβάτη), ιπτάμενο και ταξιδεύοντα πάνω σε ένα βέλος, ιερέα του, Άβαρι (α + βάρος, δηλαδή ο αβαρής!).
Είναι ακόμα γνωστή στην ελληνική μυθολογία η εκδοχή ότι η Λητώ, η μητέρα του Απόλλωνα, καταγόταν από τη χώρα των Υπερβορείων, από την οποία αναχώρησε μεταμφιεσμένη σε λύκαινα (λυκη = φως, απ’ όπου και ο Λύκιος Απόλλωνας, το λυκαυγές, το λυκόφως και η αμφιλύκη).
Τη μυθική αυτή περιοχή, που εθεωρείτο σαν ένα είδος επίγειου παράδεισου, οι Έλληνες την τοποθετούσαν στο έσχατο βόρειο άκρο του τότε γνωστού κόσμου στις πολικές περιοχές, πέρα από τα Ριπαία Όρη, τα οποία όπως πίστευαν μετακινούνταν και απομακρύνονταν όταν τα πλησίαζαν οι άνθρωποι! 
Σε αυτή βασίλευε η αιώνια άνοιξη και από αυτή προέρχονταν οι κύκνοι, τα ιερά πτηνά του Απόλλωνα. 
Οι κάτοικοι της Υπερβόρειας θεωρούνταν ένας δίκαιος λαός και πολύ αγαπητός στον Απόλλωνα, ο οποίος κάθε φθινόπωρο αποδημούσε από τους Δελφούς προς τη χώρα τους για να ξαναεπιστρέψει την άνοιξη στη Δήλο με το άρμα του που το έσερναν κύκνοι. (Απόσπασμα Αριστοτέλους 191, 1,14,7 σελ. 99).
zachariasandfriends-Hyperborea
Σύμφωνα με μια παράδοση που αναφέρει και ο Οάμβλιχος, ο Πυθαγόρας ήταν μαθητής του Άβαρη. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ναός του επικούρειου Απόλλωνος στις βάσεις της Φιγαλίας (Ανδρίτσαινα) είναι ο μόνος που έχει προσανατολισμό από βορρά προς νότο, σε αντίθεση με τους άλλους ελληνικούς λαούς που προσανατολισμένοι από την ανατολή προς τη δύση. 
Γενικά θεωρείται ότι υπήρχε μια υπερβόρεια κοινή παράδοση της άριας φυλής. 
Σύμφωνα με ένα απόρρητο έγγραφο της OSS (αμερικανικής υπηρεσία πληροφοριών κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και προκάτοχος της CIA) θεωρούσε τη Θούλη ως ένα μυθικό νησί στο μακρινό βορρά, το οποίο ήταν το κέντρο ενός χαμένου μεγάλου πολιτισμού. 
Δεν είχαν όμως εξαλειφθεί τα μυστικά αυτού του πολιτισμού εντελώς. 
Όσα έμειναν, προστατευόταν από διάφορα αρχαία, πολύ ευφυή όντα. 
Οι πραγματικά μυημένοι μπορούσαν να έρθουν σε επαφή με αυτά τα όντα μέσο μαγικών μυστικιστικών τελετών. 
Οι διδάσκαλοι θεωρείτο ότι μπορούσαν να προικίσουν τους μυημένους με υπερφυσική δύναμη και ενέργεια.
Η υπερβόρεια βρισκόταν στην βόρεια θάλασσα και καταποντίσθηκε μετά από ένα κατακλυσμό. 
Οι υπερβόρειοι προήλθαν από το ηλιακό σύστημα του Αldebara, του οποίου το κεντρικό αστέρι βρίσκεται στον αστερισμό του ταύρου. 
Ήταν ψηλοί έως και τέσσερα μέτρα, ξανθοί, με άσπρο δέρμα και γαλάζια μάτια. 
Δεν είχαν γνωρίσει ποτέ τους τον πόλεμο και ήταν χορτοφάγοι. 
Επίσης είχαν άπειρες γνώσεις και ήταν αυτοί οι οποίοι πετούσαν με ιπτάμενες συσκευές με το όνομα Vrill-Ya, με το χαρακτηριστικό σχήμα των ιπταμένων δίσκων που γνωρίζουμε σήμερα… αυτά τα ιπτάμενα οχήματα είχαν την ιδιότητα να πετούν με την βοήθεια δυο αντιθέτων περιστρεφόμενων μαγνητικών πεδίων, να κάνουν ελιγμούς και να κινούνται με απίστευτες ταχύτητες όπως παρατηρείτε σήμερα στα ATIA. 
Χρησιμοποιούσαν ως κινητήρα δύναμη ή καύσιμο τη δύναμη Vrill.
H δημιουργία αντιβαρυτητας με αντίθετα περιστρεφόμενα πεδία έχει είδη επιτευχθεί, αλλά το επιστημονικό κατεστημένο, επίσημα αδιαφορεί συνεχίζοντας να καίει πετρέλαιο… 
‘Όταν η Υπερβόρεια άρχισε να βυθίζεται, οι κάτοικοι της την εγκατέλειψαν με μεγάλα σκάφη και αφού διαμόρφωσαν το φυσικό υπάρχον τεράστιο δίκτυο στοών στην περιοχή των Ιμαλαΐων, εγκαταστάθηκαν εκεί.
Η αυτοκρατορία τους ονομάστηκε Αgartha και η πρωτεύουσα της είχε το όνομαs Ηmballah. 
Οι Πέρσες ονόμαζαν αυτήν αυτοκρατορία Αriana ήταν η πρώτη χώρα των Αρίων. 
Αρκετοί πιστεύουν ότι ο μύθος των ιδρυτών του εθνικοσοσιαλιστικου Κόμματος που τροφοδότησε τις εμπνεύσεις τους καταγόταν από την εξής θιβετιανη παράδοση: πριν από τριάντα ή σαράντα αιώνες άνθισε στην έρημo Γκόμπι της Μογγολίας ένας ισχυρός πολιτισμός. 
Μετά από κάποια καταστροφή, ίσως πυρηνική, η περιοχή ερημώθηκε και όσοι γλίτωσαν αποδήμησαν οι μισοί προς τον βορρά και οι άλλοι μισοί προς τον Καύκασο. 
O θεός Θωρ των σκανδιναβών ήταν ένας από τους ήρωες αυτής της εξόδου.
Οι μυημένοι τις θουλης ήταν πεπεισμένοι ότι απόδημοι της Γκόμπι αποτελούσαν τη βασική ανθρώπινη φυλή, την άρια ρίζα. 
Ο Χαουσχόφερ δίδασκε την αναγκαιότητα της “επιστροφής στις πήγες”, δηλαδή την αναγκαιότητα της κατάληψης ολόκληρης της ανατολικής Ευρώπης, του Τουρκεστάν, του Παμιρ, της Γκόμπι και του Θιβέτ. 
Γι’ αυτον οι περιοχές αυτές ήταν η καρδιά του κόσμου και ο κύριος τους θα μπορούσε να κατακτήσει όλη την γη. 
Μετά την καταστροφή της Γκόμπι, οι κύριοι του πολιτισμού και φύλακες της γνώσεις, οι γιοι των εξωδιαστημικών διανοιών, εγκαταστάθηκαν σε ένα αχανές σύστημα σπηλαίων στα Ιμαλάια. 
Μέσα αυτές τις σπηλιές χωρίσθηκαν σε δυο ομάδες. 
Η μια ομάδα ακολούθησε το”δρόμο του δεξιού χεριού” και η άλλη “του αριστερού χεριού”.
Η πρώτη ομάδα είχε το κέντρο της στην Αγκάρθα, έναν τόπο προσευχής, μια κρυμμένη πόλη του καλού, κέντρο της μη συμμετοχής στα εγκόσμια.
Η δεύτερη ομάδα έκανε κέντρο της τη Σαμπάλα, πόλη της δύναμης που μπορεί να εξουσιάζει τα φυσικά φαινόμενα. 
Αυτή η ομάδα σπρώχνει το κόσμο προς την ιστορία! 
Οι οδηγοί των λαών θα μπορούσαν να συμμαχήσουν με μια εκ των δυο ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο τελετουργικό. 
Η ομάδα των πολεμιστών της Σαμπάλα που ζητά να αποκαταστήσει την χαμένη τάξη είναι τα ανώτερα όντα με τις υπερανθρώπινες ικανότητες με τα οποία προσπαθούν να έρθουν σε επαφή οι ηγέτες του εθνικοσοσιαλισμού με τις αποκριφιστικές οργανώσεις τους και να συνάψουν μαζί τους μια συμμαχία. 
Συναντιέται σε όλες τις μυστικές εταιρείες της ανατολής και της δύσης. 
Ο ίδιος ο Χίτλερ ισχυρίστηκε πως είχε έρθει σε επαφή με τους “ανώτερους κυρίους”. 
Για τα ονόματα Σαμπάλα και Αγκάρθα αναφέρουν και οι υπεύθυνοι της ομάδας Αhnenerde στην δίκη της Νυρεμβέργης, αλλά το γεγονός αποσιωπάται μέχρι σήμερα!
Ο Ιvan Βoyes, διευθυντής της κοινότητας για την ερευνά της κούφιας γης στο Οντάριο του Καναδά, ισχυρίστηκε ότι “μετά τον πόλεμο οι συμμάχοι ανακάλυψαν ότι πάνω από 2.000 επιστήμονες από την Γερμανία και την Ιταλία είχαν εξαφανιστεί μαζί με ένα σχεδόν εκατομμύριο ανθρώπους στη χώρα πέρα από τον πόλο”.
Τέλος θεωρείται ότι οι οπαδοί της Σαμπάλας κινήθηκαν και επηρέασαν καθοριστικά την Δύση. 
Πιστεύονταν επίσης ότι επρόκειτο να έρθει ο πόλεμος μεταξύ της οργάνωσης Θούλης που θα ήταν οι καλοί, δηλαδή οι οπαδοί Agarthi, με τους οπαδούς της Shamballah που θα ήταν οι κακοί, (δηλαδή οι σιωνιστές και οι μασόνοι). 
Μετά το τέλος αυτού του πόλεμου οι κάτοικοι στην επιφάνεια της γης και οι κάτοικοι της υπόγειας αυτοκρατορίας θα ενωνόταν και θα ξεκινούσε η χιλιετής αυτοκρατορία της χρυσής εποχής, ή ακριβέστερα, της εποχής του υδροχόου.
 
 
 
http://attikanea.blogspot.gr/2016/02/blog-post_80.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters