Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Η «ηλιακή τροφή» ως μυστικό της μακροζωίας

Hliaki trofi

Όλοι οι γιατροί του κόσμου κρούουν των κώδωνα του κινδύνου: o σύγχρονος άνθρωπος δεν πεθαίνει από τα γηρατειά, άλλα από τις αρρώστιες. Συνάμα το 90% των ανθρώπων, σύμφωνα με θλιβερή στατιστική, υποφέρουν από καρδιοαγγειακά και ογκολογικά νοσήματα. Και ξέρετε εσείς ότι η πρώτη αιτία ανάπτυξης αυτών των ασθενειών είναι η υπερβολική κατανάλωση λιπαρών, γλυκών και κρέατος; Γι αυτό όλο και πιο δυνατά ακούγονται οι εκκλήσεις των ειδικών επιστημόνων – η σωτηρία (των ανθρώπων) είναι στη χορτοφαγία – καρποφαγία

Η «ηλιακή τροφή», περισσότερο φυτικής προέλευσης, έχει τη δυνατότητα να μεταδώσει στον άνθρωπο την ενέργεια, υγεία, χαρά των ηλιόλουστων ημερών, γεμάτες με ήλιο. Μπορούμε με διάφορους τρόπους να εξηγήσουμε την αφοσίωση στη χορτοφαγική διατροφή, από πανηγυρικό – «Εγώ δεν τρώω κανέναν», μέχρι προσγειωμένο και πρακτικό – «Έτσι ο οργανισμός μου εύκολα απαλλάσσεται από τη σκουριά». Αλλά η εμπειρία πολλών αιώνων επιβεβαιώνει, ότι η χορτοφαγία δίνει μόνο το όφελος. Βέβαια δεν πρέπει να την θεωρούμε σαν πανάκεια απ’ όλες τις αρρώστιες. Αλλά να οι αποδείξεις.

Ο Σουηδός ογκολόγος Μπερβεν επισημοποίησε: μισό αιώνα πριν ο πληθυσμός της χώρας του τρεφόταν περισσότερο με τροφές από κρέας και o καρκίνος του στομάχου στις ογκολογικές ασθένειες καταλάμβανε την πρώτη θέση (πάνω από 50% των περιπτώσεων). Στη σημερινή εποχή στη διατροφή των Σουηδών υπερισχύει φυτική τροφή και το νούμερο αυτό μειώθηκε απότομα. Οι Αμερικάνοι, οι οποίοι όλο και περισσότερο καταναλώνουν κρέας για κάθε άτομο της χώρας, καταλαμβάνουν την 21η θέση στο μέσο όρο ζωής μεταξύ των αναπτυγμένων βιομηχανικών χωρών.
Μια ομάδα γιατρών στην Ινδία, η οποία για πολλά χρόνια παρακολουθούσε μεγάλη ομάδα ανθρώπων, έβγαλε το εξής συμπέρασμα: 85% απ’ αυτούς που κατανάλωναν κρέας και τα παράγωγά του ήταν οξύθυμοι και επιθετικοί.Την ίδια στιγμή 90% απ’ αυτούς που προτιμούσαν γαλακτοκομικά και φυτική τροφή ήταν ήρεμοι και ισορροπημένοι. Γι αυτό υπάρχει επιλογή – να παραμείνεις να είσαι λαίμαργος και να καταδικάσεις τον εαυτό σου σε αρρώστιες, ή να γίνεις χορτοφάγος και να πάρεις για βραβείο υγεία και μακροζωία.

Εσείς θέλετε να έχετε ήρεμο, ισορροπημένο χαρακτήρα, να απαλλαχτείτε από τις αρρώστιες, να κρατήσετε κοιμισμένο τον βάκιλο Τ, να ζήσετε πολλά χρόνια και ταυτόχρονα να έχετε μεγάλη απόδοση κι ενέργεια στην ζωή σας; H συνταγή είναι απλή: γίνε χορτοφάγος κι αν δεν μπορείς καθολικά, άφησε το κρέας [γαλακτοκομικά και όλα τα επεξεργασμένα] για ένα 10% τον χρόνο και σίγουρα ΠΟΤΕ στις επίσημες γιορτές, σύμφωνα με τον νόμο 90-10% [αναζήτησε το ανάλογο άρθρο] Εγώ αυτό το 10% το θεωρώ πιο υγιές και μακριά από δογματισμούς.

Λόγοι για να γίνεις φυτοφάγος
Μπίκοβ Β.Π., «Τα γεύματα των φυτοφάγων», Ρωσία 1894

O πρώτος λόγος είναι η γνώμη των διαφόρων επιστημόνων όπως των Γκασέντ, Λίνεους, Δαουμπεντον, Κιουβιέ, Μπέλ, Όουεν και πολλών άλλων, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η εσωτερική και εξωτερική κατασκευή του ανθρώπου οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η καρποφαγία είναι η πιο φυσική δίαιτα του ανθρώπου. Η ανατομία του ανθρώπου μοιάζει πάρα πολύ με την ανατομία των πιθήκων υψηλότερων τάξεων.

 Οι πίθηκοι όμως τρώνε αποκλειστικά καρύδια, φρούτα και δημητριακά, αν και μπορείς να τους μάθεις να τρώνε κρέας, έτσι όμως μετά οι πίθηκοι γίνονται χοντροί, λιγότερο υγιείς και νευρικοί.

Τα δόντια του ανθρώπου δεν μοιάζουν με τα δόντια ούτε των σαρκοφάγων ζώων, ούτε των χορτοφάγων ζώων, αλλά μοιάζουν με τα δόντια των πιθήκων. Επίσης ο άνθρωπος δεν έχει τόσο μεγάλο και πολύπλοκο στομάχι και τόσο μακρύ λεπτό και παχύ έντερο, όπως στα χορτοφάγα ζώα, δεν έχει τόσο απλό και με τη μορφή του σακιού στομάχι, μεγάλο συκώτι και τόσο μικρό λεπτό και παχύ έντερο, όπως στα σαρκοφάγα ζώα.

Όλες αυτές και πολλές άλλες ενδείξεις μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η διατροφή χωρίς σφάγια είναι η πιο φυσιολογική δίαιτα του ανθρώπου. Μερικοί από αυτούς που διαφωνούν με τη δίαιτα, που είναι βασισμένη στα φρούτα και λαχανικά, προβάλλουν ως επιχείρημα το γεγονός, ότι και ο άνθρωπος και τα σαρκοφάγα ζώα έχουν κυνόδοντα. Όμως οι κυνόδοντες του ανθρώπου δεν είναι κατάλληλοι για αυτό το σκοπό – να σκίσει το κρέας. Στους πιθήκους αυτά τα δόντια είναι πιο δυνατά και χρησιμοποιούνται είτε για αμυντικούς σκοπούς, είτε για να διατρυπούν σκληρές οργανικές ουσίες.

Η φυτοφαγία, η οποία είναι φυσιολογική διατροφή του ανθρώπου, δίνει στον άνθρωπο όλες τις απαραίτητες ουσίες για να δυναμώνει το σώμα, η χώνευση γίνεται με φυσιολογικό τρόπο, χωρίς να υπάρχει ενόχληση στο στομάχι. Επίσης, με την φυτοφαγία ο άνθρωπος θα έχει γερά κόκαλα, δυνατούς μυς και γεροδεμένο σώμα.

Δεύτερος λόγος. Το κρέας δεν παρέχει τίποτα περισσότερο από ό,τι η φυτική τροφή. Ίσα ίσα τα σφάγια, επειδή δεν έχουν άμυλο και σάκχαρα και επειδή εμπεριέχουν μέσα τους σε μεγάλο ποσοστό συστατικά κρέατος, πρέπει να θεωρηθεί ακατάλληλη τροφή. Ενώ από τις τροφές που υπάρχουν στο φυτικό βασίλειο, ο άνθρωπος μπορεί να διαλέξει την τροφή η οποία θα ταιριάζει σε κάθε κλιματολογική συνθήκη και σε όλες τις συνθήκες της ζωής. Μερικά φρούτα, όσπρια και ξηροί καρποί περιέχουν συστατικά κρέατος σε μεγαλύτερο βαθμό από ό,τι το κανονικό κρέας, και μερικά από αυτά έχουν περισσότερες θερμίδες και δύναμη, όπως τα άμυλα, λιπαρά και σάκχαρα. Οι φυτικές ίνες και πρωτεΐνες που βρίσκονται στα λαχανικά μοιάζουν πολύ με τις ίνες και τις πρωτεΐνες που έχει το κρέας των ζώων και είναι δύσκολα να τις ξεχωρίσεις από τη μορφή τους και οι χημικές αναλύσεις δεν μπορούν να βρουν διαφορές μεταξύ τους.

Τρίτος λόγος είναι ότι και σε πιο ευνοϊκές συνθήκες το κρέας του ζώου δεν μπορεί να είναι ελεύθερο από βλαβερές για την ανθρώπινη υγεία ουσίες και ακαθαρσίες, γιατί η εναλλαγή της ύλης στα ζώα ακολουθεί την κανονική πορεία, όπως και στους ανθρώπους, και τη στιγμή που στις αρθρώσεις και αρτηρίες δημιουργούνται υγιεινά και κανονικά κύτταρα, την ίδια στιγμή από τις ίδιες αρθρώσεις και αγγεία προσπαθούν να φύγουν προς το παχύ έντερο και να εκκενωθούν εξασθενημένα και νεκρά στοιχεία, τα οποία είναι πολύ βλαβερά για την υγεία.

Φαίνεται καθαρά ότι όταν αυτή η διαδικασία μεταβολισμού κόβεται με τη βία, θανατώνοντας το ζώο, τότε όλες αυτές ακαθαρσίες, οι οποίες είναι επικίνδυνες για τον οργανισμό, παραμένουν στο πτώμα του σφαγμένου ζώου με τόσο μεγάλη αναλογία ακαθάριστου αίματος, όσο ήτανε μέχρι τη στιγμή του θανάτου, όταν όλες αυτές οι ακαθαρσίες προσπαθούσαν να φύγουν από τον οργανισμό. Και δεν υπάρχει δύναμη στον κόσμο να καθαρίσει το κρέας σφαγμένου ζώου. Αν και ο μεγάλος υγειονόμος ο Μωυσής μας λέει πως πρέπει να φύγει εντελώς το αίμα από το σφαγμένο ζώο. Έτσι όμως καταφέρνεις πολύ λίγα, γιατί το αίμα φεύγει μόνο από τις μεγάλες αρτηρίες, από τις μικρές αρτηρίες το αίμα δεν μπορεί να φύγει εντελώς, γιατί με τη διακοπή της θερμικής λειτουργίας του οργανισμού το αίμα θα πήξει και θα μείνει στο κρέας.

Και αν θα σκεφτούμε καλύτερα, θα καταλάβουμε ότι το πτώμα πεθαμένου ζώου, ο θάνατος του οποίου προήλθε από τη φυσική αιτία, είναι πιο ασφαλές για μας από το πτώμα ζώου σφαγμένου για την τροφή μας. Το πρώτο εμείς δεν θα το τρώμε επειδή είναι αηδία και επειδή θα φοβόμαστε να μην κολλήσουμε καμία αρρώστια, το δεύτερο θα το τρώμε, αν και εκεί θα έχουν όλα τα επικίνδυνα και μολυσμένα στοιχεία.

Τέταρτος λόγος: Μεγάλο ποσοστό ζώων που σφάζονται για πούλημα, πρέπει να θεωρήσουμε ότι είναι μη υγιεινά. Αυτό συμβαίνει επειδή τα ζώα ζουν και μεγαλώνουν σε μη φυσιολογικές συνθήκες από τους ανθρώπους, οι οποίοι εκμεταλλεύονται το πάθος των ανθρώπων να τρώνε κρέας. Εκτός από αυτά, με σύμφωνη γνώμη μεγάλων επιστημόνων, μεταξύ των ζώων κυκλοφορεί ένα μεγάλο ποσοστό μεταδιδόμενων ασθενειών, οι οποίες εύκολα μπορούν να μεταδοθούν στον άνθρωπο. Αυτές οι αρρώστιες είναι: τριχομονάδες, πανώλη, χοιρινός τύφος, φυματίωση, πνευμονία, ψευδάνθρακες, αρρώστιες ποδιών και στομάχου, ανεμοπύρωμα κλπ.

Πέμπτος λόγος: είναι η κυρίαρχη απόδειξη των φυτοφάγων ανθρώπων, ότι οι φυτοφάγοι απολαμβάνουν την υγεία τους χωρίς να αρρωσταίνουν. Είναι πολύ μεγάλος ο αριθμός των ανθρώπων, οι οποίοι όταν έγιναν φυτοφάγοι, θεραπεύτηκαν εντελώς από αρρώστιες (περισσότερες φορές χρόνιες) όπως ποδάγρα, ρευματισμοί, δυσπεψία, δυσκοιλιότητα, επιληψία, παράλυση, ουρική αρθρίτιδα, αναπτυσσόμενες αρρώστιες του θώρακα κλπ. Υπάρχει επίσης μεγάλος αριθμός ανθρώπων, οι οποίοι απολαμβάνουν τη ζωή χάρη στη δίαιτα αυτή με όλη τη σημασία της λέξης.
Γενικά οι άνθρωποι ξεπερνούν πιο εύκολα τις διάφορες ατυχίες, πιο γρήγορα επουλώνονται οι πληγές και οι μεταχειρουργικές επεμβάσεις. Επίσης, η δίαιτα χωρίς κρέας γιατρεύει παλιά έλκη, όταν όλα τα άλλα μέσα είναι απόλυτα ανήμπορα. Είναι επίσης γνωστά και άλλα παραδείγματα. O φιλάνθρωπος Δον Γκοβαρδ, ο οποίος ήταν φυτοφάγος, όταν επισκεπτόταν τα μπουντρούμια και διάφορους άλλους κακόφημους οίκους, στους οποίους αγρίευε τυφοειδής πυρετός και είχε πολύ μολυσμένο αέρα, δεν αρρώσταινε.

Έκτος λόγος: είναι αυτός των γιατρών, οι οποίοι βλέποντας τις αιτίες και θεραπείες του αλκοολισμού, απέδειξαν ότι όσο περισσότερο έχει πάθος ο άρρωστος να καταναλώνει το κρέας, τόσο περισσότερο δεν μπορεί να θεραπευτεί και αντιθέτως, η επιθυμία να μεθύσει λιγοστεύει ανάλογα με την αποχή από την κατανάλωση κρέατος. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο μερικοί από τους διάσημους επιστήμονες διαπιστώνουν το γεγονός ότι το μοναδικό φάρμακο από αυτή τη φοβερή και καταραμένη αρρώστια μπορεί να είναι αποκλειστική φυτοφαγία.

Έβδομος λόγος: είναι τα λόγια του Θεού στον άνθρωπο, όταν δημιούργησε τον κόσμο, όπου ο Θεός τον προστάζει: «Να σας έδωσα κάθε είδους χόρτο που βγάζει σπόρους και κάθε είδους δέντρο που βγάζει καρπούς, αυτή θα είναι η διατροφή σας» (Παλαιά Διαθήκη, κεφάλαιο 1, στοιχ.29). και ούτε η Βίβλος, ούτε καμιά άλλη μεγάλη προσωπικότητα δεν μπορούν να μας αποδείξουν ότι η ανατομία του σύγχρονου ανθρώπου άλλαξε τόσο πολύ από αυτή, χάρη της οποίας ο δημιουργός μιλώντας με τα παραπάνω λόγια έδωσε εντολή για την τροφή, ώστε εμείς να είχαμε βάσιμες αιτίες να την αλλάξουμε στην άλλη διατροφή, η οποία είναι εχθρική στη φύση μας.

Όγδοος λόγος: είναι ότι αν και ο άνθρωπος από κάποιες επιδράσεις στην αλλαγή των συνθηκών της ζωής του εδώ και πολύ καιρό άλλαξε την διατροφή του και έγινε παμφάγος, οι νόμοι του Θεού και ηθικής, οι οποίοι είχαν στόχο να κατευνάσουν τις τάσεις του ανθρώπου, διατύπωσαν καθαρά την αφύσικη διατροφή του ανθρώπου. Οι άνθρωποι πρέπει να ξεχάσουν το παρελθόν και να συμπεριφέρονται όσο το δυνατόν πιο αυστηρά προς τον εαυτό τους.

Δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος που να διαφωνεί, ότι τον καιρό που υπήρξε ο Ιουδαϊσμός, μπορεί και στις αρχές του Χριστιανισμού, επιτρεπόταν η δουλεία. Αλλά όταν αυτή καταδικάστηκε και υπήρξε προσπάθεια να καταργηθεί από όλους τους λαούς της γης, δύσκολα μπορείς να υποθέσεις ότι θα υπάρχουν ακόμα υποστηρικτές της δουλείας, θέτοντας ως επιχείρημα ότι η δουλεία υπήρχε και στα αμνημόνευτα χρόνια. Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο πρέπει να λύνεται και το μεγάλο ερώτημα για την τροφή όχι με φωνές υπέρ του πανάρχαιου νόμου, στον οποίο δεν υπακούνε οι σύγχρονοι κρεατοφάγοι, αλλά στις αναφορές των λόγων και αρχών του Ευαγγελίου για την Θεία Αγάπη.

Έτσι, όπως ο Δάσκαλος – Θεός συζητώντας για το ερώτημα των φαρισαίων για το γάμο, στηρίχθηκε στα πρώτα θεμέλια του έγγαμου βίου διατυπωμένο από τον Μεγάλο Δημιουργό του κόσμου, την εποχή δημιουργίας των πρώτων ανθρώπων με τα εξής λόγια: ¨Με αυτό ο άνθρωπος θα αφήσει τον πατέρα και την μητέρα του και θα κολλήσει στην γυναίκα του και θα γίνουν (οι δύο) μία σάρκα. Έτσι ακριβώς και το ερώτημα για το ποια είναι η φυσιολογική δίαιτα του ανθρώπου, την απάντηση πρέπει να τη βρεις στους νόμους για την τροφή, η οποία δόθηκε στον άνθρωπο στην αρχή της δημιουργίας και είναι για μας ο έβδομος λόγος.

Ένατος λόγος: Φυτοφαγική δίαιτα, οι οποία είναι ενάντια στο βασανισμό των ζώων, ενάντια στο να χυθεί το αίμα τους, είναι ευεργετική για την καθαρότητα των σκέψεων, για την αγνότητα και τον ήρεμο χαρακτήρα. Συμβάλλει στη φυσική ανάπτυξη, τελειοποιεί τις ηθικές πλευρές του ανθρώπου, επίσης σε μεγάλο βαθμό συμβάλλει στην ανάπτυξη της νοητικής ικανότητας. Έτσι τα καθαρά και τα αμόλυντα μέσα για τη φυσιολογική ζωή του ανθρώπου επηρεάζουν την ίδια τη ζωή, κάνουν καθαρά και αμόλευτα τα έργα της ζωής.
Δέκατος λόγος: Η φυτοφαγική δίαιτα δίνει πιο νεανική και ευχάριστη εμφάνιση στον άνθρωπο. Ο Αδάμ Σμίτ στο έργο του «Ο Πλούτος των Λαών» μας λέει ότι οι πιο όμορφες γυναίκες στη βρετανική επικράτεια βρίσκονται μεταξύ της κατώτερης τάξης των κατοίκων της Ιρλανδίας, οι οποίοι συνήθως τρέφονται με πατάτες. Οι πατριάρχες της Παλαιάς Διαθήκης, Δανιήλ, Ανανίας, Μισαήλ και Αζαρίας τρέφονταν με λαχανικά και απλό νερό. Ήτανε πιο ωραίοι και εύσωμοι από όλους τους απογόνους, οι οποίοι τρώγανε εδέσματα από το πλούσιο τραπέζι του βασιλιά.

Ενδέκατος λόγος: Είναι ότι οι πιο ευαίσθητοι και ουμανιστές άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες, με μεγάλη συμπόνια είναι εξοργισμένοι με την άγρια σφαγή των ζώων, είναι ενάντια στην κακότυχη, κακόμοιρη φωνή τους που σπάζει τις καρδιές και τις ψυχές όλων, ενάντια στη συνεχιζόμενη αιματοχυσία και ενάντια σε όλες τις σιχαμερές, αηδιαστικές φρικαλεότητες οι οποίες επακολουθούν την κτηνοτροφία, που γίνονται τροφή για τους ανθρώπους, μετακίνησή τους από μια περιοχή στην άλλη, και στο τέλος τη σφαγή των κακόμοιρων, βασανισμένων, συναισθηματικών και οπωσδήποτε σκεπτόμενων πλασμάτων.

Δωδέκατος λόγος: Είναι ότι είναι απάνθρωπο και εγωιστικό να δημιουργείς στην ολόκληρη τάξη των κατοίκων τη σιχαμερή, άσπλαχνη και ανθυγιεινή εργασία του κρεοπώλη – εργασία η οποία και επιστημονικά και από την εμπειρία πρέπει να χαρακτηριστεί όχι μόνο εντελώς άχρηστη, αλλά και εντελώς εχθρική για τα καλύτερα συμφέροντα του ανθρώπινου γένους.

Δέκατος τρίτος λόγος: Αν το 1/3 της ελεύθερης έκτασης κάθε χώρας μπορούσαμε να τη δώσουμε για την καλλιέργεια των δημητριακών και των κερασφόρων φυτών, όπως π.χ. στα μπιζέλια, φασόλια κλπ, το άλλο 1/3 στις πατάτες, παντζάρια, ρεπάνια και διάφορους άλλους βολβούς και απ’ αυτό που θα μείνει – στην καλλιέργεια φρούτων, για δάση και βοσκότοπους για ήμερα ζώα, όπως ταύρους, αγελάδες, πρόβατα, αρνιά, κριάρια – με λίγα λόγια σε αυτά – οι εργασίες τους, το γάλα και το μαλλί τους μας είναι χρήσιμα, τότε δεν θα είχαμε τις αμφιβολίες ότι και τα μικρά κράτη θα είχαν τη δυνατότητα να θρέψουν τον πληθυσμό τους πολλές φορές περισσότερο, όπως είναι στη σημερινή εποχή και θα ήτανε εντελώς ανεξάρτητα από τα αποθέματα μεγάλων κρατών.

Δέκατος τέταρτος λόγος: Είναι ότι το κράτος στο οποίο ο αγροτικός πληθυσμός καλλιεργεί τη γη για δημητριακά, φρούτα και φυτά και επίσης ασχολείται με βοσκότοπους, πάντα θα έχει λαμπρό μέλλον, γιατί ο λαός αυτός προσωποποιεί την καλή υγεία, δύναμη, ισχύ και το έθνος αυτής της χώρας προοδευτικά ευημερεί και μεγαλώνει.

Δέκατος πέμπτος λόγος: Εάν η κατανάλωση κρέατος θα αποδεικνυόταν περιττή, η θανάτωση για χάρη του κυνηγιού με σκυλιά και όπλα θα καταδικαζόταν σε όλο τον κόσμο σαν αγριότητα, τότε σε πολλά μικρά κράτη μεγάλες εκτάσεις “εξασφαλισμένης” γης θα μπορούσαν να καλλιεργηθούν με διάφορες φυτικές καλλιέργειες, δίνοντας παράλληλα απεριόριστες δουλειές, και μαζί με αυτό, και τροφή σε πολλούς άνεργους και πεινασμένους, και με τη μείωση του κόστους ζωής, παράλληλα θα ανέβαινε το βιοτικό επίπεδο και θα μειωνόταν αισθητά τα επίπεδα της φτώχειας.

Δέκατος έκτος λόγος: Από το ένα κιλό κρέας το ½ ως ¾ περιέχει νερό και είναι τουλάχιστον 3-4 φορές ακριβότερο από το σιτάρι, αλεύρι από βρώμη και διάφορους άλλους σπόρους, όπως φασόλια, φακές, αρακάς τα οποία έχουνε μόνο 14% νερό. Η ανάμεικτη – με κρέας και λαχανικά – διατροφή στοιχίζει σε κάθε άνθρωπο 3-4 φορές ακριβότερα από τη φυτική διατροφή, ακόμη και αν η τελευταία συμπεριλαμβάνει τυρί, γάλα και βούτυρο. Είναι αυτονόητο και ολοφάνερο ότι είναι παράλογο και απερίσκεπτο να πληρώνεις για την κακή τροφή μεγάλα ποσά.

Δέκατος έβδομος λόγος είναι ότι μεγάλος αριθμός των εργαζομένων ανθρώπων με την υπάρχουσα δίαιτα με σφάγια έπρεπε να κάνουν μεγάλη οικονομία και να έχουν μεγάλη αυταπάρνηση ώστε να ισοσκελίζουν τα έξοδά τους με τα έσοδά τους. Ενώ με τη φυτοφαγία, η οποία είναι πιο οικονομική, αυτοί θα μπορούσαν να ήταν πιο ελεύθεροι από πολλές φροντίδες και θα είχανε περισσότερα λεφτά για να αγοράζουν έπιπλα στο σπίτι, να αγοράζουν βιβλία, για εκδρομές ή να πάνε στα εξοχικά τους και γενικά να καλυτερεύσουν το αισθητικό τους γούστο και να γνωρίσουν καλύτερα τη φύση σε όλες τις μορφές της.

Δέκατος όγδοος λόγος. Τα παιδιά προτιμάνε περισσότερο ώριμα φρούτα και ζυμαρικά από το κρέας και έχουν καλύτερη ανάπτυξη, επειδή είναι γνωστό σε όλους ότι η μεγάλη κατανάλωση κρέατος κάνει κακό στα παιδιά. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι εάν τα παιδιά δεν είχαν την επίδραση των γονέων τους και το δυνατό παράδειγμά τους, αυτά τα παιδιά δεν θα είχαν τη συνήθεια να τρώνε κρέας, γιατί η φύση του ανθρώπου είναι αντίθετη.

Εκτός από αυτό, πόσο μεγάλη και τρομερή διχόνοια προκαλούμε στις ψυχές των παιδιών, στη διαπαιδαγώγησή τους. Από τη μια πλευρά τους λένε για την αγάπη σε όλες τις ψυχές της φύσης και φόβο να προκαλείς πόνο και ταλαιπωρία σε κάθε δημιούργημα, και από την άλλη – με το δικό τους παράδειγμα – υποστηρίζουν την ψεύτικη αντίληψη ότι η σφαγή των ζώων και η κατανάλωσή τους στην τροφή με επακόλουθο να υποφέρουν τα ζώα αυτά είναι χωρίς αμφιβολία απαραίτητο και δίκαιο.

Δέκατος ένατος λόγος, είναι ότι από τότε που άρχισε η ιστορία του κόσμου, η ανθρωπότητα χρωστάει για τα πλούτη που απέκτησε, τον ηρωισμό και τις νίκες, χάρη στη δύναμη, υπομονή, τόλμη και λογική ικανότητα για δουλειά των ζώων οι οποίοι δεν τρώνε κρέας. Όλες τις εργασίες στη γη κάνουν μόνο χορτοφάγα ζώα: άλογα, ταύροι, μουλάρια, ελέφαντες και καμήλες. Και κανένα σαρκοφάγο ζώο δεν έχει την υπομονή και τη δύναμη, όπως είναι το άλογό μας, που δουλεύει κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς ξεκούραση. Ο Δρ Chaillu αναφέρει ότι είδε τον γορίλα, ο οποίος τρέφεται με φρούτα και διάφορα καρύδια, να σπάει το τουφέκι με τα χέρια χωρίς κόπο, το οποίο έπεσε άθελα από έναν τυχοδιώκτη, και ο γνωστός νατουραλιστής Δρ Δουνκάν μας διαβεβαιώνει ότι αυτό το ζώο, με τη φυσική δύναμη που έχει, ξεπερνάει το λιοντάρι της Αφρικής.

Εικοστός λόγος: Όλοι αυτοί οι οποίοι είναι φυτοφάγοι έχουν περισσότερο βάρος, περισσότερους μύες, είναι υπομονετικοί, πιο ψύχραιμοι για να κουμαντάρουν τον εαυτό τους σε κρίσεις οργής, έχουν περισσότερη αποφασιστικότητα, αντοχή, είναι αποφασισμένοι να κάνουν μεγάλη ηρωική πράξη από αυτούς που είναι παμφάγοι. Ο προφέσορας Φοριεστ μελετώντας τους Άγγλους, οι οποίοι τρώγανε πολύ κρέας και τους Σκοτσέζους και Ιρλανδούς οι οποίοι τρέφονται περισσότερο με δημητριακά, πατάτες και ψωμί, απέδειξε ότι οι Σκωτσέζοι και οι Ιρλανδοί είναι πιο ψηλοί από τους Άγγλους, πιο δυνατοί και έχουν περισσότερο βάρος. Οι Λάπωνες, οι οποίοι τρώνε κρέας, είναι ανίσχυροι, φίλαυτη ράτσα, ενώ οι Φιλανδοί, οι οποίοι ζουν στις ίδιες κλιματολογικές συνθήκες και η βασική τους τροφή είναι από τη γη, είναι τόσο θαυμάσια ράτσα, όπως είναι οι Σουηδοί και Νορβηγοί. Τα αίτια αυτής της διαφοράς, λέει ο Δρ Λάμπ, πρέπει να τα δικαιολογήσουμε περισσότερο στη δίαιτα των τελευταίων.

Εικοστός πρώτος λόγος: Οι Σπαρτιάτες, οι οποίοι στην ιστορία των λαών χωρίς καμιά σύγκριση στη δύναμη των μυών, με φυσική ενέργεια και δύναμη να κάνουν την εργασία ήταν φυτοφάγοι, όπως ο Ελληνικός και Ρωμαϊκός στρατός στα χρόνια που είχαν τις καλύτερές τους νίκες και όταν παράτησαν αυτή τη διατροφή και τις απλές συνήθειες τους, προκάλεσε γρήγορα την πτώση τους. Έτσι ακριβώς και στην εποχή των ολυμπιακών αγώνων στην Ελλάδα, όπου η μυϊκή δύναμη εμφανιζόταν σε όλες τις μορφές της. Οι συμμετέχοντες σε αυτούς τους αγώνες ήταν παράδειγμα θαυμασμού και ενθουσιασμού μόνο τότε, όταν αυτοί οι αθλητές ακολουθούσαν την αυστηρή χορτοφαγική δίαιτα, και όταν όμως η σαρκοφαγία έγινε κυρίαρχη δίαιτα, τότε όποιοι διακρινόταν στη δύναμη, γινόντουσαν τεμπέληδες, μαλθακοί και αδύνατοι.

Εικοστός δεύτερος λόγος: Πολλοί από αυτούς που ανακάλυψαν καινούργιους τομείς της σκέψης και οι οποίοι περνούσαν από τον απάτητο δρόμο της επιστήμης, γινόντουσαν φυτοφάγοι από δική τους πεποίθηση. Απ’ όλο το πλήθος των ανθρώπων στα αρχαία χρόνια μπορούμε να αναφερθούμε στους: Βούδες, Πυθαγόρης, Εμπεδοκλή, Πλάτωνα, Οβίδιο, Επίκουρο, Μουσμιο, Σενέκα, Πλούταρχο, Άγιο Ιάκωβο (ο πρώτος εκπρόσωπος της χριστιανικής εκκλησίας στην Ιερουσαλήμ), Τερτουλιάν, Κλεομένης της Αλεξάνδρειας, Πορφύρης Ζλατοούστ, αυτοκράτορας Ιούλιος Προυντεντσί, αργότερα Κορνάρος, σερ Τόμας Μουρ, Μοντέν, Λέσσιο, Γκασέντ, Μπέικον, Ρέϊ, Κοουλέϊν, Έβελην, Μάντεβιλ, Μίλτον, Μποσσιουέτ, Νεύτων, Λίνεους, Τόμσον, Ρουσσώ, Βολτέρος, Μπάιρον, Λαμαρτίν και άλλοι, χωρίς να μετράμε πολλά ονόματα των σύγχρονων δημιουργών και μεγαλοφυών ανθρώπων.

Εικοστός τρίτος λόγος: Αποδείχθηκε και μπορεί να ελεγχθεί από τον οποιοδήποτε, ότι ο μέσος όρος ζωής του ανθρώπου όχι μόνο θα μειωθεί, αλλά αντιθέτως θα αυξηθεί και η υγεία, η ευτυχία θα βελτιωθεί χάρη στη δίαιτα χωρίς σφάγια, και ούτε το δίκαιο, ούτε η συμπόνια, ούτε η ευσπλαχνία δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τέτοια ανυπόφορη σκληρότητα η οποία γίνεται κάθε μέρα για τον κορεσμό διαστρεβλωμένων και αφύσικων ορέξεων.

Εικοστός τέταρτος και τελευταίος λόγος: Η φυτοφαγία στη βάση της είναι η διαμαρτυρία ενάντια σε όλα τα μοχθηρά τα οποία προκαλούσε και προκαλεί περισσότερη ανησυχία στα πλούσια και ισχυρά έθνη, δηλαδή ενάντια στη χλιδή, στη οξυθυμία και στα ελαττώματα. Αυτή (η δίαιτα, η φιλοσοφία) απορρίπτει εντελώς εκείνο το οποίο πετυχαίνεται με αντίτιμο τις ζωές των αθώων ζώων, αυτή μας διδάσκει να αγαπάμε, να έχουμε συμπόνια σε όλους και επιβραβεύει την εγκράτεια, την οικονομία, την αγνότητα, τη φιλανθρωπία και γενικά όλα αυτά που συμβάλλουν στην ευημερία, στην ειρηνική συνύπαρξη και ηθική βελτίωση του ανθρώπινου γένους.
“vegetarianism” άλλος ένας -ισμος

Οι τροφές που παράγουν και καταναλώνουν οι άνθρωποι χωρίζονται σε ζωικές και φυτικές. Στις τροφές ζωικής προέλευσης κατατάσσονται το κρέας, τα αυγά, το γάλα και όλα τα παραγωγά του. Στις τροφές φυτικής προέλευσης κατατάσσονται τα δημητριακά, όσπρια, λαχανικά, βατόμουρα, φρούτα, μπαχαρικά και άλλα χόρτα. Το σύστημα της διατροφής το οποίο επιτρέπει την κατανάλωση τροφών μόνο φυτικής προέλευσης ονομάζεται vegetarianism (vegetation – λατ. φυτικό). Στα πρόσωπα που είναι οι οπαδοί της υπάρχουν αυστηροί χορτοφάγοι (φυτοφάγοι) ή αρχαίο vegetarian οι οποίοι τρέφονται αποκλειστικά με φυτικές τροφές και νεοχορτοφάγοι οι οποίοι συμπληρώνουν το τραπέζι τους με γάλα ή με αυγά, ή με το ένα ή με το άλλο συνάμα (ωολακτοχορτοφάγοι).

Το vegetarianism εμφανίστηκε στα αρχαία χρόνια. Μερικοί ανθρωπολόγοι θεωρούν ότι ο πρώτος vegetarian ήταν ο προϊστορικός άνθρωπος και μόνο η εμφάνιση των παγετώνων τον ανάγκασαν να τρέφεται με ζωικές τροφές. Όμως η εμφάνιση της συνειδητής φυτοφαγίας έχει σχέση με θρησκευτικό – ηθικούς σκοπούς. Θρησκείες, οι οποίες απαγορεύουν την κατανάλωση κρέατος, υπάρχουν στη γη πάνω από δύο χιλιάδες χρόνια. Έτσι οι Έλληνες, οι οποίοι δώσανε στον κόσμο την επιστήμη, τη φιλοσοφία, την τέχνη, τρεφότανε περισσότερο με φυτικές τροφές. Πατέρα της δικής τους διδασκαλίας οι χορτοφάγοι θεωρούν το διάσημο εκπρόσωπο της αρχαίας ελληνικής σκέψης Πυθαγόρα, ο οποίος όχι μόνο απέφευγε την κατανάλωση κρέατος, δεν μπορούσε να αντέξει να βλέπει τους κρεοπώληδες και τους μάγειρες, αλλά και στους άλλους απαγόρευε να προκαλούν βάσανα ή να φέρουν τον θάνατο στα ζώα.

Έχουν ενδιαφέρον οι νηστείες στην θρησκεία των χριστιανών κατά τη διάρκεια των οποίων απαγορεύεται η κατανάλωση τροφών ζωικής προέλευσης. Όμως οι νηστείες στον χριστιανισμό κάθε άλλο παρά είναι vegetarianism. Ο χριστιανισμός βασίζεται στη σκέψη ότι στην ανθρώπινη φύση έχει διαταραχτεί η αρμονία μεταξύ σάρκας και ψυχής, η σάρκα προσπαθεί να κυριαρχήσει πάνω από την ψυχή. Γι αυτό στον άνθρωπο χρειάζεται να εφαρμοστούν οι πιο απλοί μέθοδοι αυτοσυγκράτησης. Οι νηστείες καθιερώθηκαν από την εκκλησία με σκοπό να διατηρούνται στον χριστιανό οι πνευματικές και ηθικές επιδιώξεις πάνω από τις συναισθηματικές.

Όμως η φιλοσοφία της φυτοφαγίας είναι άλλη. Παράδειγμα vegetarianism στην Ινδία διαμορφώθηκε στα μέσα της πρώτης χιλιετίας σαν διαμαρτυρία των κυρίαρχων θρησκευτικών σχολών ενάντια στη θυσία των ανθρώπων και των ζώων. Το υπέρτατο ον δεν μπορεί να ζητάει την αφαίρεση ζωής από τους πιο αδύναμους. Στον βουδισμό η άρνηση στην κατανάλωση κρέατος παρακινήθηκε από τη συμπόνια σε όλα τα ζωντανά. Στον ινδουισμό είναι η ιδέα ότι ο κόσμος των ζώων έχει μέσα του τη λοξότητα, το σκότος και ανικανότητα στην πνευματική ανάπτυξη.

Ο άνθρωπος ο οποίος καταναλώνει κρέας, υποστηρίζουν οι ινδουιστές, συσσωρεύει μέσα του τη δύναμη του σκότους. Η ιδέα του ινδουισμού μπήκε στο δόγμα των κρισνιτών. Οι περισσότερα πεπεισμένοι φυτοφάγοι είναι οι τζαϊνιστές. Ο κυρίαρχος πνευματικός σκοπός αυτής της πίστης είναι η απελευθέρωση της καθαρής ψυχής από τους υλικούς δεσμούς. Ο άνθρωπος πρέπει να επιδιώκει την απελευθέρωση από την εξάρτηση στον κόσμο των παθών και η βία πάνω στα ζώα είναι η μανία του σκότους.

Στον τζαϊνισμό το vegetarianism είναι περισσότερο αυστηρό. Αποκλείονται από τη διατροφή όχι μόνο το κρέας, τα αυγά, το γάλα αλλά και το μέλι, γλυκά φρούτα, κβάς (ένα παραδοσιακό αναψυκτικό), αλκοόλ – όλα που προκαλούν τη ζύμωση, γιατί και οι μικροοργανισμοί είναι ζωντανές υπάρξεις. Θεωρείται ότι η αναγέννηση του vegetarianism στην Ευρώπη έγινε περίπου στα μέσα του 19 αιώνα. Γι αυτό μαρτυρούν η μεγάλη προπαγάνδα της χορτοφαγικής δίαιτας σε κείνα τα χρόνια – άνοιξαν πολλά εστιατόρια στο Λονδίνο, Βερολίνο, δημιουργήθηκαν αλυσίδες ξενοδοχείων για χορτοφάγους στην Ελβετία, στη Γαλλία, στην Ιταλία και Ισπανία. Μεγάλη διάδοση των ιδεών τις χορτοφαγικής δίαιτας έφτασε και στη Ρωσία που βρήκαν θερμούς υποστηρικτές.

Ο Λ. Ν. Τολστόι έφτασε στο σημείο να ονομάσει τη φιλοσοφία τις χορτοφαγίας σαν “ηθικό κίνημα της ανθρωπότητας”

Όμως όταν ακόμα και στις αρχές του 19 αιώνα στη φιλοσοφία τις χορτοφαγίας βάζανε τη θρησκευτική, την ηθική, την ανθρωπιστική επιχειρηματολογία, ενώ σήμερα στον πολιτισμένο κόσμο στο πρώτο πλάνο βγαίνουν οι λόγοι για τη διατήρηση της καλής υγείας και την αύξηση της διάρκειας ζωής. Οι αλλαγές του τρόπου διατροφής, η μετάβαση στη χορτοφαγική δίαιτα αλλάζουν σημαντικά τους δείκτες της φυσικής και της ψυχικής κατάστασης του ατόμου. Όπως ανακοινώθηκε ακόμα και το 1974 στο “Περιοδικό της Αμερικανικής Διαιτητικής Εταιρίας” από τους 100 νέους ανθρώπους στους 51, με το που έγιναν φυτοφάγοι, ελαττώθηκε το βάρος του σώματος, στους 32 ρυθμίστηκαν οι περίοδοι των κενώσεων, στους 60 βελτιώθηκε η διάθεση, στους 53 οξύνθηκε η όραση, βελτιώθηκε η ακοή, η όσφρηση, οι 53 είχαν πιο καλή μυρωδιά του σώματος, στους 40 είχαν πιο σπάνιες περιπτώσεις, που είχαν πόνους στο λαιμό και λιγότερα κρυολογήματα, σε πολλούς εξαφανίστηκαν οι ζαλάδες, τα φουσκώματα των εντέρων, η ευθραυστότητα των νυχιών, η τριχόπτωση.

Το κύρος της Ρωσικής ιατρικής ακαδημαϊκός Π. Κ. Ανόχην έγραφε “Η συχνότητα των περισσότερων θανάτων από στεφανιαίους νόσους σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα, για παράδειγμα στα τελευταία 60 χρόνια, έχει άμεση σχέση από το ποσοστό κατανάλωσης κρέατος, βουτύρου, αυγών και του γάλακτος, όσο περισσότερο, τόσο συχνότερα”. Αποδείχτηκε ότι στους ανθρώπους οι οποίοι καταναλώνουν μόνο φυτικές τροφές η αρτηριακή πίεση είναι χαμηλότερη απ’ αυτούς που προτιμάνε κρέας και ανάμικτη τροφή. Εκτός από αυτό, από την επίδραση των τροφών φυτικής προέλευσης γίνονται ευεργετικές αλλαγές φυσικοχημικής ιδιότητας του αίματος, που ελαττώνει σημαντικά το ρίσκο καρδιαγγειακών νοσημάτων.

Ο γνωστός εθνικός διαιτολόγος M.H.Πέβζνερ επισήμανε: “Οι άνθρωποι οι οποίοι καταναλώνουν κρέας κουράζονται 2-3 φορές γρηγορότερα από αυτούς οι οποίοι παίρνουν τις πρωτεΐνες από τις άλλες πηγές (τυρί, γάλα, καρύδια, όσπρια). Ξέροντας αυτό, δεν πρέπει να μας εκπλήξει ότι ακόμα και σήμερα το κρέας είναι στο μενού των αθλητών, οι οποίοι αγωνίζονται σε τέτοια αθλήματα, όπου η αντοχή είναι το κυρίαρχο στοιχείο”.

Δεν γίνεται απότομα, μέσα σε μια μέρα να περάσεις από την κρεατοφαγία στη φυτοφαγία. Αυτή η διαδικασία μπορεί να πάρει μήνες ή ακόμα και χρόνια. Όλα εξαρτώνται από την ηλικία του ανθρώπου, την επαγγελματική του δραστηριότητα και τη δύναμη των τροφικών του συνηθειών. Καλύτερα να μειώνεις την ποσότητα του κρέατος στα γεύματα σιγά-σιγά. Είναι αμφίβολο ότι πρέπει να θεωρούμε τις εκκλήσεις μετάβασης στη φυτοφαγία σαν ένα βήμα πίσω. Ίσα-ίσα η φιλοσοφία τις σύγχρονης φυτοφαγικής δίαιτας εμπλουτίστηκε με γνώσεις του ρόλου ξεχωριστών δομικών στοιχείων της τροφής στη διατήρηση υγείας του ανθρώπου.

Εάν θα κάνουμε την ανάλυση των συμβουλών των σύγχρονων επιστημόνων οι οποίες έχουν σαν στόχο την προφύλαξη από τις “αρρώστιες του πολιτισμού”, τότε γίνεται αντιληπτό ότι η προληπτική κατεύθυνση των διατροφικών μας προτιμήσεων θα ήταν δυνατή στην περίπτωση που αυτές θα εμπλουτιστούν με δραστικά βιολογικά συστατικά που υπάρχουν στη φυτική τροφή και στα γαλακτοκομικά. Παράδειγμα, όπως επισήμανε ο προφέσορας Κ.Σ.Πετρόβσκϊ, για την προφύλαξη από διάφορες αρρώστιες, πρέπει να αυξηθεί η λιποτροπική, αντιοξειδωτική, βιταμινούχα και μεταλλοστοιχειακή (μέταλλα +ιχνοστοιχεία) δράση της διατροφής.
Απόδοση από το βιβλίο της Πέρμης «Τα μυστικά της ηλιακής τροφής»
Επιστημονική ομάδα Κρατικού Ιατρικού Πανεπιστημίου Πέρμης
Α.Γ.Περεβάλοβ, Η.Η.Δομπροσέρδοβα, Λ.Σ.Κορόβκα, Β.Γ.Νοβοσέλοβ


Πηγή terrapapers.com
http://www.awakengr.com/i-iliaki-trofi-os-mystiko-tis-makrozoias/

Η ΜΑΓΝΗΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΜΑΓΝΗΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ
Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Μία μέθοδος θεραπείας πολλῶν ασθενειών, ἰδιαιτέρως παρεξηγημένη καὶ μάλλον ἄγνωστη στὴν «ἐπίσημο ἰατρικὴ κοινότητα».

Τὸ τὶ θὰ μποροῦσε νὰ προσφέρῃ ἡ χρήσις της εἶναι ἀκόμη ἄγνωστο, διότι μόλις ἐλάχιστα ἔχουν συμβῇ πρὸς αὐτὴν τὴν κατεύθυνσι. Ὄχι ὅμως ἀδιάφορα.
Ἤδη ὅλο καὶ περισσότερες ἐπιστημονικὲς ὁμάδες, σὲ παγκόσμιον ἐπίπεδον, ἐνασχολοῦνται μὲ τὴν μαγνητοθεραπεία. Τὰ ἀποτελέσματα θεαματικά!

Σήμερα ὅμως θὰ κάνουμε μίαν ἀναδρομὴ στὰ ἔργα τῶν παππούδων μας. Αὐτοὶ γνώριζαν καὶ χρησιμοποιοῦσαν τοὺς μαγνῆτες σὲ πάρα πολλοὺς τομεῖς θεραπείας. Μόλις τώρα ὅμως ἀρχίζουμε ἐπίσης νὰ τὸ μαθαίνουμε.

Ενώ η μαγνητοθεραπεία ήταν γνωστή στην αρχαία Σαμοθράκη, οι Κορεάτες κατέστρεψαν με μαγνητικό πεδίο καρκινικά κύτταρα!

Τι ήταν ο αρχαίος μαγικός «ιδαίος δάκτυλος»;

Το όρος Ίδη της Φρυγίας – κατά μια παράδοση – επήρε το όνομά του από τον υιό του Δαρδάνου και της Χρύσης, τον Ιδαίο, ο οποίος έφθασε στην Τρωάδα από την Σαμοθράκη, με τον πατέρα του. Αυτός ίδρυσε επί του όρους την λατρεία της Μεγάλης Μητέρας των Θεών, της «Ιδαίας Μητρός», Ρέας. Άλλωστε «ίδη» στα αρχαία ελληνικά εσήμαινε οιαδήποτε δενδρώδης έκτασις.
Η Ίδη της Φρυγίας εθεωρείτο μέρος ιερόν, γιατί εδώ διατριβούσε η μητέρα των θεών, Ρέα. Είχε ιδιαίτερο ναό επί του όρους, γι’ αυτό και εκαλείτο και Ιδαία. Αλλά και άλλα πολλά «μαγικά» συνέβησαν στο ιερό των Ελλήνων αυτό όρος της Φρυγίας.

Στην Ίδη, οι τοπικοί δαίμονες ονομάσθηκαν Ιδηίδες ή Ιδαίοι Δάκτυλοι. Τι σημαίνει όμως «Δάκτυλοι»; Σημαίνει αυτοί που δρουν (εκ του «δράκτυλοι», «από του δράσαι»), αυτοί που είναι δεκτικοί (< δέκτιλοι, «δεκτικοί των διδομένων») και αυτοί που δεικνύουν, δηλ. οι πρωτοπόροι (< δείκτυλοι «από του δι’ αυτών γίνεσθαι την δείξιν» – βλ. σχ. Ετυμολ. Ωρίων Γραμμ.).

Οι Ιδαίοι Δάκτυλοι ήσαν γίγαντες και έγιναν ακόλουθοι της Ρέας (και κατόπιν της Κυβέλης). Άλλωστε ήταν μαγικός ο τρόπος που γεννήθηκαν: Κατά μια παράδοση, η Ρέα ή ο Ζευς εκέλευσε τις ίδιες τις τροφούς τους, να πάρουν και να ρίξουν πίσω από το νεογέννητο σκόνη, από το ιερό χώμα, όπου θα γεννούσε η Μεγάλη Θεά. Από την σκόνη αυτή γεννήθηκαν οι Ιδαίοι Δάκτυλοι (βλ. σχ. Απολλ. «Αργοναυτικά»).

magnhtotherapeia-ygeia
Η Κυβέλη τους εδίδαξε την εξόρυξη των μετάλλων, αλλά και την τήξη και κατεργασία του σιδήρου, δια του πυρός. Έτσι, έκτοτε ησχολούντο με την μεταλλουργία και την μαγεία. Στην μαγεία ανάγεται και η εφεύρεσις της μουσικής της λύρας, η οποία απεδίδετο σε αυτούς – επειδή τότε στην μαγεία συμπεριλαμβάνετο και η μουσική με την δύναμή της. (Η μουσική εθεωρείτο μαγεία έως και τον Μεσαίωνα). Αλλά και του δακτυλικού ρυθμού, που φέρει τ’ όνομά τους (στην μουσική, την ποίηση και τον χορό), αλλά και των «μαγικών τύπων της Εφέσου». Ησχολούντο επίσης και με την δακτυλιομαντεία, ένα είδος μαντείας με όργανο ένα μαγικό δακτυλίδι. Ο μάντης κρατούσε ένα δακτυλίδι, δεμένο από μια κλωστή και το άφηνε να κάνει κυκλική κίνηση πάνω από έναν κυκλικό πίνακα, όπου ήσαν σημειωμένα τα γράμματα του αλφαβήτου. Το δακτυλίδι σταματούσε πάνω από ένα γράμμα κάθε φορά φυσικά. Ο μάντης συνέθετε αυτά τα γράμματα και έδινε απάντηση σ’ εκείνον που ρωτούσε.

Οι Ιδαίοι Δάκτυλοι επέρασαν με τον Μύγδονα στην Ευρώπη. Επανήλθαν στην Σαμοθράκη – την γη τους πατρός τους. Οι γόητες και επιτήδειοι στις επωδούς, τις τελετές και τα μυστήρια Ιδαίοι Δάκτυλοι διέτριψαν στην Σαμοθράκη, όπου εξέπληξαν – όχι μετρίως – τους εγχωρίους κατοίκους και κάποιο χρονικό διάστημα και τον Ορφέα – φύσει διάφορος προς την ποίησή τους και την μελωδία τους, έγινε μαθητής τους και έπειτα πρώτος αυτός στους Έλληνες εδίδαξε τις τελετές και τα μυστήρια» – βλ. σχ Διόδωρος Σικ. V,64,4, Έφορος (FGrHist. 70 F 104 II 68), Ορφικά (“Testimonia” Fragm.15). Άλλωστε έως τα πρόσφατα χρόνια, οι γυναίκες της Σαμοθράκης εφημίζοντο ότι ξέρουν μαγεία και μαντεία, κληρονομικά από τον Ορφέα και τους Ιδαίους.

Από Φρυγία-Σαμοθράκη οι Ιδαίοι «επήγαν» στο όρος Ίδη της Κρήτης, του οποίου έγιναν οι πρώτοι κάτοικοι. Εκεί έσμιξαν με τους Κουρήτες και τους Κορύβαντες, κυρίως λόγω της κοινής λατρείας τους, της Ρέας, και ανέθρεψαν τον Δία. Ιδαίοι και Κορύβαντες ήσαν «πεπτωκότα πνεύματα» (άγγελοι), «καταδικασθέντα και φυλακισθέντα σε κορμιά ανθρώπων» (βλ. σχ. Πλούταρχος).
 
Ο «ιδαίος δάκτυλος»

Ας δούμε όμως τι ήταν ο αρχαίος μαγικός «ιδαίος δάκτυλος». Δεν ήταν τίποτ’ άλλο, από ένα σίδερο, ένα δακτυλίδι, ισχυρά μαγνητισμένο, το οποίο χρησιμοποιείτο στους ναούς τους, από ειδικούς ιερείς-ιατρούς, τους «ιδαίους ιατρούς», για θεραπευτικούς σκοπούς. Η Μεγάλη Μητέρα άλλωστε ελατρεύετο σε συγκεκριμένους βράχους (προφανώς μαγνήτες ή μαγνητισμένους), οι οποίοι είχαν προξενήσει το ενδιαφέρον των αρχαίων και επ’ αυτών μαγνήτιζαν διάφορα σιδερά ιερά αντικείμενα. (Παλαιά έλεγαν ότι ίσως για πρώτη φορά ο μαγνήτης να εμφανίσθηκε στην Σαμοθράκη). Επειδή η θεραπεία αυτή έκανε… θαύματα (θα τα έλεγαν οι χριστιανοί), έλεγαν πως ο «ιδαίος δάκτυλος» κατέχει μαγικές δυνάμεις. Μαγνητισμένα δακτυλίδια φορούσαν οι μεγάλοι μύστες, σε ορισμένες τελετές. Τέλος, από τα αρχαία χρόνια ήσαν γνωστοί οι σιδηροί κρίκοι της Σαμοθράκης (samothracia ferrea), προϊόν της αρχαίας σαμοθρακίτικης μεταλλοβιοτεχνίας, οι οποίοι εκοσμούντο με χρυσό εν είδει κοσμημάτων. Τέτοια δακτυλίδια ευρέθησαν στις ανασκαφές της Σαμοθράκης. Στην μαγική δύναμη του δακτυλιδιού επίστευαν έως τον Μεσαίωνα.
 
Έκτοτε, η Ιατρική αναπτύχθηκε, πέρασε από την μαγεία στην επιστήμη, και οι αρχαίοι μας πρόγονοι, ως σοφοί που ήταν, χρησιμοποίησαν τις γνώσεις των παλαιοτέρων. Έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τον μαγνητισμό. Τον χρησιμοποίησαν και στην Ιατρική. Με αυτόν θεράπευαν παθήσεις των ματιών, εγκαύματα, πόνους αρθρίτιδος, πόνους τραυμάτων, φλεγμονές οστών, του μυικού́ συστήματος, οσφυαλγίες, κατάγματα, διαστρέμματα, δερματοπάθειες, ενώ με μαγνήτες πετύχαιναν μετατραυματικές και μετεγχειρητικές αποθεραπείες, κ.ά. Χαρακτηριστικά, η Ελληνίδα βασίλισσα της Αιγύπτου, η μακεδονικής καταγωγής όμορφη Kλεοπάτρα φορούσε στο μέτωπό της ένα κόσμημα από φυσικό μαγνήτη, για να καταπολεμά τους πονοκεφάλους και τα συμπτώματα της γήρανσης.

Ο σοφός Μ. Ψελλός (11ος αι., έργον «Περί λίθων δυνάμεων») γράφει πως «ο ιδαίος δάκτυλος θεωρείται ως ο δικαιότερος λίθος γιατί τελειοποιεί τις δίκαιες μίξεις, ενώ φθείρει όσες είναι παράνομες και αθέμιτες». Και πως ο μαγνήτης εάν αναλυθεί στο γάλα «οξυδορκίαν ποιεί και μελαγχολίαν ιάται». (Ακόμη σήμερα, η «διακρανιακή μαγνητική διέγερση» – TMS – χρησιμοποιείται σήμερα πειραματικά για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης!).
Για περισσότερα: Γ. Λεκάκη «Σαμοθράκη- Ιερά Νήσος», εκδ. «Ερωδιός», 2006.

therapeia-apo-magnhtes

Ο μαγνητισμός στην αρχαία Ελλάδα
Ένας βοσκός, ο Μάγνης, παρατήρησε, εκεί που έβοσκε τα πρόβατά του, πως τα καρφιά των υποδημάτων του και της βακτηρίας του, έλκονταν από την φύση, από βράχους και μέταλλα κάτω απ’ τα πόδια του. Αυτά τα μέταλλα ονομάσθηκαν εξ αυτού «μαγνήτες» και ο τόπος «Μαγνησία» (Μ. Ασίας) – βλ. σχ. Νίκανδρος ο Κολοφώνιος (2ος αι. μ.Χ. ο οποίος ήταν Έλληνας ποιητής, θεραπευτής και γραμματικός, από την Κλάρο, η οικογένειά του οποίου ήταν υπεύθυνη κληρονομικά για το ιερατείο του Απόλλωνος!), Πλίνιος, κ.ά. Άλλοι αναφέρουν πως ο μαγνήτης ευρέθη πρώτα στον Πόντο, άλλοι – όπως είπαμε – στην Σαμοθράκη.

Οι αρχαίοι συγγραφείς αναφέρουν πολλάκις τον μαγνήτη, που τον έέγαν και «σιδηρίτη» και «ηράκλεια λίθο» (για την ισχυρή δύναμη και ολκή της ή γιατί πίστευαν πως πρώτα περί την πόλη Ηράκλεια ευρέθη) και «λυδία λίθο». Όλοι οι μεγάλοι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι κι επιστήμονες ασχολήθηκαν εκτεταμένα με τον μαγνητισμό.

Ο Πλάτων μας ενημερώνει ότι αυτή η πέτρα (μαγνήτης) δεν έλκει μόνο σιδερένια δακτυλίδια, αλλά δίνει αυτήν την ιδιότητα σε αυτά να έλκουν και αυτά με την σειρά τους τρίτα δακτυλίδια (αυτό που σήμερα λέγεται «μαγνητική επαγωγή»).

Σύμφωνα με τους Επικούριους, ο σχηματισμός ενός άδειου διαστήματος ανάμεσα στον μαγνήτη και το αντικείμενο, το οποίο είναι υπό την επιρροή του, ήταν η αιτία μιας μικρής κίνησης των ατόμων από το σίδερο προς τον μαγνήτη, με σκοπό «να γεμίσουν το κενό». Συνέπεια αυτού του ατομικού φαινομένου, είναι, δίδασκαν, ολόκληρο το αντικείμενο κινείται προς το κενό και να πέφτει επάνω στον μαγνήτη.

Ο ∆ιογένης εξήγησε την μαγνητική έλξη μ’ έναν περίεργο τρόπο. Είπε ότι «η υγρασία του σιδήρου προκαλεί την ξηρασία του μαγνήτη».

Ο Αριστοτέλης είπε πως ο μαγνήτης δεν είναι φυσικά ικανός να προσελκύσει σίδηρο, αλλά μπορεί να προκαλέσει μια «μαγνητική αρετή» μέσα στο σιδερένιο αντικείμενο. Αυτή η «μαγνητική αρετή» είναι υπεύθυνη για την πραγματική κίνηση. Ο Αριστοτέλης αποδίδει την πρώτη επιστημονική θεωρία του μαγνητισμού στον Θαλή.

Μαγνήτες κατά του καρκίνου σήμερα
Ο διάσημος αλχημιστής, ερμητικός φιλόσοφος, ιατρός και χημικός, πλην όμως αινιγματική φυσιογνωμία του 16ου αι. Φίλ. Αυρ. Θεόφρ. Μπομπάστους φον Χοχενχάϊμ, που προτιμούσε να τον λένε… Παρέκελσο, 300 περίπου χρόνια προ του Μεσμέρ, εγνώριζε πολύ καλώς και χρησιμοποιούσε σε διάφορες ασθένειες την μαγνητοθεραπεία.

Κι ενώ όλα αυτά ήταν γνωστά στην αρχαία Ελλάδα, ο σκοταδισμός του Μεσαίωνα, που επέφερε κυρίως η χριστιανοληψία, τα σκέπασε, τα έθαψε και χαρακτηρίζοντάς τα μαγείες και σατανικά πράγματα, τα καταχώνιασε στα βάθη της Ιστορίας και της Επιστήμης. Μετά, οι χριστιανοί έκλεισαν και τα αρχαία ελληνικά πανεπιστήμια, και έκλεισαν την πόρτα της Ανθρωπότητας στην Γνώση.

Παρ’ όλ’ αυτά, στην Νότιο Κορέα, μόλις πρόσφατα, ανακοινώθηκε ότι οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν ένα μαγνητικό πεδίο για να φθάσουν τα καρκινικά κύτταρα πραγματικά σε αυτοκαταστροφή. Έτσι, το σώμα, μέσω της διαδικασίας του προγραμματισμένου κυτταρικού θανάτου (PCD), ή της αποπτώσεως, αφαιρεί τα παλαιά, ελαττωματικά, και μολυσμένα κύτταρα.

Στην απόπτωση, το απορριφθέν κύτταρο ανταποκρίνεται σε ορισμένα σήματα που πέμπονται από το σώμα με τον θρυμματισμό. Τα άνοσα κύτταρα καταναλώνουν έπειτα αυτά τα θραύσματα. Οι μαγνήτες είναι αυτοί που βοηθούν να προκληθεί αυτή η απόπτωση, λένε οι επιστήμονες. Οι επιστήμονες πραγματοποίησαν τα πειράματα στα καρκινικά κύτταρα του εντέρου με την χρήση μαγνητικών πεδίων για να επάγει απόπτωση. Συνέδεσαν νανοσωματίδια σιδήρου σε αντισώματα, τα οποία δεσμεύουν τα μόρια «δεκτών» σε καρκινικά κύτταρα. Αυτά τα μόρια συγκεντρώνονται όταν εφαρμόζεται το μαγνητικό πεδίο, προκαλώντας το σήμα «αυτοκαταστροφής» και μ’ αυτόν τον τρόπο την απόπτωση. Στο συγκεκριμένο πείραμα, πάνω από το ήμισυ των κυττάρων καρκίνου του εντέρου κατεστράφησαν όταν το σήμα για την ομαδοποίηση απόπτωσης ετέθη σε ισχύ! Τα ανεπεξέργαστα κύτταρα παρέμειναν ανεπηρέαστα και αβλαβή (βλ. σχ. έρευνα του καθηγητού Jinwoo Cheon, του Πανεπ. Yonsei της Σεούλ).

Κορεάτες επιστήμονες, επίσης, ανακοίνωσαν μέθοδο αποτοξίνωσης του αίματος από τον μόλυβδο (και άλλων βαρέων μετάλλων), η οποία βασίζεται σε μικροσκοπικούς μαγνήτες. Με μαγνήτες κατάφεραν να απομακρύνουν το 96% των ιόντων μολύβδου από δείγματα αίματος! (βλ. σχ. έρευνα του Ζονγκ Χουα Γιουνγκ, του Εθν. Πανεπ. Γκιεονγκσάνγκ, 2009).

Είναι δε από παλαιότερες έρευνες γνωστό ότι τα μαγνητικά πεδία διεγείρουν τον εγκέφαλο. Επίσης, έχει αποδειχθεί πως η εφαρμογή μαγνητικών πεδίων, σε συγκεκριμένες περιοχές του εγκεφάλου, μπορεί να προκαλέσει παροδική εξασθένιση των μαθηματικών ικανοτήτων. Και είναι λογικό, αφού το 30% των κυττάρων της επίφυσης έχουν μαγνητική ευαισθησία, ενώ και οργανικοί ιστοί περιέχουν μαγνητίτη!


πηγη
Γιῶργος Λεκάκης ἀπὸ Χρόνος
http://filonoi.gr/
http://www.bioathens.com/magnitotherapia/

ΑΡΘΡΟ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ! ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΥΣΤΙΚΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

CHEMTRAILS1

Ο αληθινός σκοπός των αεροψεκασμών, είναι τα Νανο-Ρομπότ: Από το 1999 ο κόσμος άλλαξε. Όταν πολύ αργά πήραν χαμπάρι κάποιοι για το ψέκασμα στην Ελλάδα, το μόνο που κάνανε ήταν να με ειρωνεύονται και να μου επιτίθεται για
τα άρθρα μου στα περιοδικά, αργότερα στο Facebook 

p1
 
Όμως επειδή η βλακεία είναι ίδιον της αγνωσίας,συνέχισαν και συνεχίζουν χωρίς να έχουν ιδέα, το τι ολέθριο έχουν πάθει ήδη και το τι εξακολουθητικά παθαίνουν. Έτσι παρά τις αντιρρήσεις των αδαών, αλλά και αυτών που γνωρίζουν τι γίνεται και οι οποίοι μας προσφέρουν την πιπίλα της Γεωμηχανικής, για τους δικούς τους «περίεργους» αλλά όχι ανεξήγητους σκοπούς, το ψέκασμα συνεχίζεται. Η Γεωμηχανική μάλιστα στην Ελλάδα, συνδυάζεται με την πολιτική δράση συγκεκριμένων χώρων (!!)

 
Ενώ λοιπόν όλη αυτή η υπέρτατη καταστροφική βλακεία των ανθρώπων συνεχίζεται, η γιγαντιαία από απόψεως λογιστικής υποστήριξης επιχείρηση συνεχίζεται κυρίως στην Δύση. Το γιατί στην Δύση, εξηγείται από τις διατροφικές συνήθειες (ζωικά και γαλακτοκομικά) και από το ότι στατιστικά, τα καλύτερα μυαλά του πλανήτη βρίσκονται στην Δύση, συγκεντρωμένα μάλιστα στις σεισμογενείς παραθαλάσσιες περιοχές. Φυσικά η επιχείρηση διεξάγεται από το ΝΑΤΟ, για αυτό όλες οι κυβερνήσεις κάνουν την πάπια και δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα. Στην χαζή ερώτηση γιατί δεν φοβούνται αυτοί που διατάζουν το ψέκασμα, θα απαντήσω για πολλοστή φορά, γιατί δεν έχουν ανθρώπινο dna, και εμείς οι άνθρωποι, είμαστε αναλώσιμοι σε ποσοστό άνω του 90%.

p2
 
Για να καταλάβετε τα παρακάτω, πρέπει να αποσυνδέσετε το μυαλό σας από οποιαδήποτε κατεστημένη σκέψη-εμφύτευση, διδαχτήκατε αφότου γεννηθήκατε. Αν μπορείτε να το κάνετε, το τε συνεχίστε! Η τυχόν αποτυχία σας να αλλάξετε τον τρόπο που σκέπτεστε, δεν θα σας αφήσει να δείτε με ακρίβεια, ούτε καν κατά προσέγγιση, το τι συμβαίνει γύρω σας και πόσο επηρεάζει την ζωή σας, στο παρόν, αλλά και το παρόν των παιδιών σας. Άρα αφήστε το άρθρο και ασχοληθείτε με κάτι άλλο, που να χαϊδεύει τα αυτιά σας, ικανοποιεί το υπερφίαλο εγώ σας και δεν ταράζει την ζωούλα σας.
p3
 
Αν συνεχίζετε, θα σας δείξω πως σας ελέγχουν μέσω της Νάνο-Τεχνολογίας, για να τελειώσει η σύγχυση και η παραφιλολογία με το θέμα του ψεκάσματος. Το πώς όλα αυτά δένουν σε μια ευρύτερη εικόνα και σε συνδυασμό με την μαζική πλύση εγκεφάλου μέσω των ταινιών και των ΜΜΚ (Μαζικά Μέσα Κατευθύνσεως). Αν πιστεύετε πως όλα αυτά είναι οι απόψεις και μόνον, κάποιου αυτόκλητου ερευνητή -στην καλύτερη των περιπτώσεων – ή ενός συνομοσιολόγου, σας ενημερώνω, πως η πραγματικότητα ξεπερνάει κάθε πιθανότητα συνομοσιολογίας και αυτό το βλέπουμε ολοκάθαρα πλέον, και από τις ταινίες πλύσης εγκεφάλου, που ολοφάνερα, δείχνουν τα πάντα.
p4
 
Η αιτία των πάντων: Δείτε τις εικόνες (ψηφιακή αναπαράσταση) εικόνα Α, είναι η επιτομή της πραγματικότητας. Δείχνουν το τι συμβαίνει στο σώμα σας. Αυτό είναι το Μεγαλύτερο Μυστικό Παγκοσμίως, διότι σας έχει επιβληθεί εν αγνοία σας, όπως και το Μεγαλύτερο Μέρος των Πεποιθήσεων σας. Αυτό που βλέπετε στις εικόνες είναι ένα νανο-ρομπότ που ενσωματώνεται με ένα νευρώνα ή μια σύναψη. Οι εικόνες είναι απλώς μια αναπαράσταση, αλλά δείχνει ακριβώς το τι έχει συμβεί ήδη από την περασμένη δεκαετία. Αυτό επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο του ξενιστή (το σώμα σας) εξ αποστάσεως. Για να το πούμε πιο τεχνικά οι νευρώνες σας έχουν ενσωματωθεί και οι συνάψεις σας έχουν γεφυρωθεί.

p5
 
Η βασική ιδέα συνίσταται, σε ένα σετ νανο-συρμάτων εικόνα Β, συνδεδεμένα με ηλεκτρονικά, στον κυρίως καθετήρα, ώστε να απλωθούν σαν «μπουκέτο» σε ένα συγκεκριμένο τμήμα του αγγειακού συστήματος του εγκεφάλου. Μια τέτοια διευθέτηση μπορεί να υποστηρίξει ένα πολύ μεγάλο αριθμό καθετήρων (εκατομμύρια από αυτά). Κάθε τέτοιο νανο-σύρμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καταγράψει, με μεγάλη ασφάλεια, ηλεκτρική δραστηριότητα ενός μοναδικού ή μια μικρή ομάδα νευρώνων, χωρίς να εισβάλλει στο παρέγχυμα του εγκεφάλου. (!!!)

p6
 
Ποιος είναι ο σκοπός των Αεροψεκασμών:
Μπλοκάρισμα του ήλιου. Αυτή είναι η στάνταρντ δικαιολογία πού δίνεται στους ηλίθιους κυβερνητικούς, για να την μεταφέρουν ανεπίσημα στους ηλίθιους πολίτες. Χρειαζόμαστε να σταματήσουμε μυστικά την παγκόσμια υπερθέρμανση, έτσι κρατείστε το μυστικό όσο ψεκάζουμε. Η παγκόσμια υπερθέρμανση είναι η καραμέλα για όλους στις κυβερνήσεις. Εάν είσαι πιο έξυπνος και ρωτάς ενοχλητικά, σου λένε μια καλύτερη δικαιολογία. Μία ελάττωση του ηλιακού φωτός στον πλανήτη ελαττώνει λίγο την γεωργική παραγωγή. Αυτό είναι το προαπαιτούμενο για να δημιουργηθεί κρίση στα τρόφιμα και να επιφέρει λιμό. Αυτό είναι δεμένο με την εξαφάνιση των μελισσών, ώστε να μην γίνεται επικονίαση.
 
Υπερθέρμανση της Ατμόσφαιρας: Για να δημιουργηθούν σεισμοί και τυφώνες (τεχνητοί όπως η Katrina στη Νέα Ορλεάνη) η ατμόσφαιρα πρέπει να είναι περισσότερο αγώγιμη στον ηλεκτρισμό έτσι ώστε εγκαταστάσεις όπως το HAARP να κάνουν τα μαγικά τους. Έτσι ψεκάζουν εκατομμύρια τόνους αλουμίνιο και βάριο ώστε να δημιουργήσουν μια πιο αγώγιμη ανώτερη ατμόσφαιρα. (διάβασε κι εδώ Χαρπουνίζοντας το HAARP κι εδώ Stuxnet, Fukushima και HAARP κι εδώ Τσουνάμι, Οργονίτες και HAARP το 2012 έχει κι άλλο Ιαπωνία, Τσουνάμι και HAARP).
 
Κατάρρευση της Υγείας: Συνήθως οι αεροψεκασμοί δεν είναι πρόβλημα για τους υγιείς ανθρώπους και για όσους προσέχουν πολύ την διατροφή τους. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνθρωποι κατά μέσον όρο θα πεθάνουν νωρίτερα από το προσδόκιμο και οποιαδήποτε επιπλοκή υγείας, έστω και ασήμαντη, είναι συνήθως θανάσιμη. Αυτό είναι αποτέλεσμα του ψεκάσματος και επιθυμητό από αυτούς που το κάνουν. Κάνουν οτιδήποτε χρειάζεται για να αυξήσουν τους θανάτους, να μειωθεί ο πληθυσμός, άλλωστε οι εντολές που έχουν είναι αυστηρές, χωρίς να αρχίσουν να κτυπάνε οι συναγερμοί, χωρίς να το καταλάβουν οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα πεζά κι ανόητα – ποδόσφαιρο – πολιτική – πόλεμοι, καλοπέραση – και δεν κάνουν τον κόπο να δουν το δάσος, αντί για ένα κλαδί απ το δέντρο.

p7
 
Έλεγχος κλίματος: Καταστροφή των σοδειών, από την μια κρατάνε τον καιρό καλό, για τα μεγάλα γεγονότα, προπαγάνδας της «ελίτ», όπως οι Ολυμπιακοί αγώνες, ενώ από την άλλη προκαλούν τυφώνες κατά βούληση και με σφραγίδα μάλιστα.

Διάδοση των Νανο-ινών: Οι νανο-ίνες (πολυμερή πυριτίου) είναι βασικά ένας μηχανισμός μεταφοράς. Τίποτε περισσότερο. Έχουν ένα φορτίο να παραδώσουν. Εικόνα Γ. Ένα φορτίο που αλλιώς θα καταστρεφόταν από τον ήλιο και την ατμόσφαιρα ή δεν θα έφτανε στον προορισμό του (το σώμα σας). Όπως ένας ιός, RNA, αλουμίνιο, νάνο-εξαρτήματα, κλπ. Οι ίνες είναι «αβλαβείς» και τις έχουμε όλοι μας. Δείγματα αυτών των ινών θα βρείτε σε όλο το ιντερνέτ ψάχνοντας για τη λέξη morgellons. «Βιο-έντομα Morgellons και Γενετικοί Δείκτες», «Παθογενές Μυκόπλασμα από το Ψέκασμα των Ουρανών»

Οι ίνες πρέπει να ψεκαστούν μόνες τους, γιατί εάν αναμειγνυόταν στο καύσιμο του αεροπλάνου, τότε θα καταστρεφόταν το φορτίο. Έτσι, δεν είναι κρίσιμες οι ίνες, αλλά το φορτίο τους. Γιατί; Πρόκειται για περίπλοκη ερώτηση. Οι «άνθρωποι» που τα δημιούργησαν (το ίδιο γκρουπ που έφτιαξε τον HIV και άλλα) θέλουν να ελέγχουν απόλυτα τους ανθρώπους στην φάση μετατροπής τους σε κάτι άλλο ομοιόμορφο υπάκουο και το οποίο δεν θα αναπαράγεται με τον γνωστό τρόπο. Παρατηρείστε τους νέους ανθρώπους μέχρι τριάντα ετών. Ειδικά στις κοπέλες βλέπετε την ανυπαρξία λεκάνης με ότι συνεπάγεται αυτό για μια γέννα. Είναι πιο στενή και από τις πλάτες τους. Στους άνδρες συμβαίνει αντίστοιχα το αντίθετο.

Οι φάσεις της εισροής των Νανο-Ρομπότ στο σώμα: Κάθε άνθρωπος στον πλανήτη έχει επηρεασθεί και εμπλέκεται σε αυτήν την αρχική φάση. Ο κάθε ένας σε διαφορετικό βαθμό βεβαίως έχει αυτές τις νανο-ίνες μέσα στο σώμα του και συνεπώς είναι «καλωδιωμένος». Αν φοβάστε το 666 μην σκάτε, έχετε πολλά εκατομμύρια Νανο-Τσιπάκια μέσα σας. Εάν έχετε φίλο μικροβιολόγο που έχει μικροσκόπιο που «βλέπει» σε νανοκλίμακα πηγαίνετε τα ούρα σας για μια μη συμβατική εξέταση.

Οι παρενέργειες, μπορούν να γίνουν αντιληπτές και περιλαμβάνουν ένα ήχο σαν «κλικ» μέσα στο κρανίο και αρθρώσεις που πονάνε, θα δούμε παρακάτω τα διάφορα συμπτώματα. Αυτή η φάση περιλαμβάνει πλήρη τηλεχειρισμό της ομιλίας σας και των σκέψεων σας μέσω υποβολής σκέψεως (υποσυνείδητα). Υποθέτουμε ότι στο 98,5 του πληθυσμού αυτή η φάση ελέγχου των λέξεων, σκέψεων και κατά προέκταση των συναισθημάτων, έχει ήδη ολοκληρωθεί.
 
Εάν θέλετε να το διαπιστώσετε κάντε το εξής πείραμα, για το οποίο έχω ξαναγράψει.
Πάρτε ένα μαντήλι από δίκλωνο καθαρό μετάξι χρώματος ιβουάρ παντελώς ανεπεξέργαστο και κάντε το μπαντάνα. Θα εκπλαγείτε από τα πρώτα λεπτά, όταν διαπιστώσετε ότι το 90% των σκέψεων σας απλά δεν υφίσταται. Κλασσικό «κόλπο» των «μυημένων» τρομάρα τους, οι οποίοι έχουν σεντόνια, μαξιλάρια, εσώρουχα και το εσωτερικό των καπέλων τους από ακατέργαστο μετάξι, για συγκεκριμένους λόγους.
Τελική φάση: Αυτή η φάση πρέπει να ενεργοποιηθεί για να δουλέψει και είναι ακραία. Συμβιβάζει τελείως την υγεία σας και μπορούν να κάνουν τα πάντα από το να σας σκοτώσουν μέχρι το να σας παρακολουθούν. Αυτό το βήμα περιλαμβάνει πολλαπλούς νανο-αισθητήρες από τα μάτια μέχρι την καρδιά και όλα τα άλλα όργανα. Η τελική φάση παρέχει πλήρη τηλεχειρισμό και έλεγχο του σώματος, των σκέψεων, των σωματικών λειτουργιών και οτιδήποτε ενδιάμεσο.
 
Παρενέργειες των Νανο-ινών
Το παράδειγμα των νανο-ρομπότ των αεροψεκασμών. Βεβαίως με κάτι τόσο ακραίο όπως να εγκαθίσταται η Νανοτεχνολογία στα σώματα των ανθρώπων θα συμπεραίνετε ότι θα υπάρχουν προβλήματα υγείας και παρενέργειες. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα στα ΜΜΚ που δείχνουν πως οι παρενέργειες που περιγράφονται παρακάτω αναγνωρίζονται και συνδέονται με κάτι γελοίο η βλακώδες που εξουδετερώνει την αυθεντικότητα του μυαλού του θεατή. Σαν αποτέλεσμα πείθουν τον θεατή να απορρίψει μια πραγματική παρενέργεια σαν κάτι που είναι πολύ τρελό για να είναι αληθινό. Κάθε παρενέργεια αντιμετωπίζεται και με μια ταινία του Χόλυγουντ!
 
Κλικ και Στριγκλίσματα στο Κρανίο: Μια παρενέργεια που ξεκινά από το 2001. Το τι ακριβώς συμβαίνει δεν είναι πλήρως γνωστό, αλλά εμπλέκεται με την εγκατάσταση/τηλεχειρισμό κάποιου είδους Νανο-chip στο κρανίο (το κεφάλι σας) του ξενιστή. Ο ήχος κλίκ/στρίγκλισμα συνήθως παρατηρείται κατά την νύχτα, διαρκεί δε κατά μέσο όρο ένα μήνα και κρατάει μόνον μερικά δευτερόλεπτα. Χωρίς να προκαλεί πόνο και εύκολα αγνοείται ή το προσπερνάει όποιος δεν είναι υποψιασμένος.
 p8

Πόνοι στις αρθρώσεις, Πονοκέφαλοι, Κόπωση κλπ: Ο κορεσμός από Νανο-ίνες του σώματος έχει διαφορετικά αποτελέσματα σε διαφορετικούς ανθρώπους. Ο τεράστιος αριθμός των Νανο-ινών μέσα μας έχει διαφορετικά αποτελέσματα στην υγεία σε διαφορετικούς ανθρώπους. Κάποιοι θα πάνε στο γιατρό που θα τους διαγνώσει Ινομυαλγία. (Η ινομυαλγία είναι μια μορφή ρευματισμού που προσβάλει τους μυς και τους συνδέσμους, αλλά όχι τις αρθρώσεις. Δεν προκαλεί μόνιμες βλάβες, είναι πιθανό όμως να διαρκέσει μήνες ή και χρόνια. Καθώς δεν συνοδεύεται από ορατές, εξωτερικές ενδείξεις, οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας συχνά δεν αντιλαμβάνονται τον πόνο και το αίσθημα κόπωσης που σας βασανίζουν. Τα άτομα που πάσχουν από ινομυαλγία συνήθως φαίνονται καλά στην όψη, ενώ αισθάνονται πολύ άσχημα. Ιατρική). Η Ινομυαλγία δημιουργήθηκε μόλις πριν μια δεκαετία και δίνει κάτι στους γιατρούς να πούνε στους ασθενείς τους, όταν παραπονούνται.

p9
 
Συνεχής Φαγούρα στο Δέρμα: Συχνά ένα ειδικό κομμάτι του σώματος ενός ανθρώπου (για παράδειγμα ο αριστερός αγκώνας) έχει μόνιμη φαγούρα, πιο πολύ από το υπόλοιπο σώμα.
Μυρωδιά Καμένου: Όταν εισπνέουμε ή εκπνέουμε απότομα, συνήθως έχουμε μια μυρωδιά καμένου/καπνού. Είναι άγνωστο το γιατί, πρέπει να είναι μια παρενέργεια. Η με μεγαλύτερη ακρίβεια η ενσωμάτωση ενός νευρώνα στο σώμα που αφορά τις αισθήσεις (για παράδειγμα την όσφρηση, γεύση κλπ) πρέπει να δημιουργεί κάποιες μικρές παρενέργειες. Είναι ενδιαφέρον ότι όταν κλαίμε η όσφρηση ενισχύεται και μυρίζει σαν ποπ-κορν με βούτυρο
Το αριστερό μάτι: Μια από τις ιδέες που προωθούν στις ταινίες είναι ότι το αριστερό μάτι είναι κακό για κάποιον λόγο!!! Στην τελική φάση μια πραγματική νανο-κάμερα εγκαθίσταται στο αριστερό μάτι. Οι άνθρωποι που ήδη την έχουν μπορούν να σχολιάσουν το πώς νοιώθουν, σαν να έχουν ένα μικρό οίδημα στο μάτι τους, υπό κάπως ξηρότερες συνθήκες, όπως όταν πηγαίνετε για ύπνο το βράδυ. Δείτε την εικόνα με το μάτι.
 
Μόνιμη Μεταλλική Γεύση: Μερικοί άνθρωποι θα παραπονεθούν, για μια περίεργη μεταλλική γεύση στο στόμα. Συνήθως όταν πηγαίνουν για ύπνο γίνεται πιο έντονη. Αυτό είναι αποτέλεσμα της παρακολούθησης. Όσο περισσότερο σας παρακολουθούν εσάς, τόσο περισσότερο έντονη θα είναι η μεταλλική γεύση. Δεν είναι παρενέργεια πιθανών φαρμάκων. Αυτή είναι η τυπική απάντηση που θα σας δώσει ο γιατρός σας. Εάν δεν παίρνετε φάρμακα ή είσθε τελείως υγιής και ξαφνικά έχετε μια μόνιμη μεταλλική γεύση στο στόμα, σας παρακολουθούν 24 ώρες το 24ωρο, την εβδομάδα.
 
Morgellons: Τα Morgellons δυνητικά μπορούν να χτυπήσουν τον καθένα. Είναι ένα απ ευθείας πρόβλημα των νανο-ινών. Το ανοσοποιητικό των ανθρώπων δεν μπορεί να δει ή να αναγνωρίσει αυτές τις ίνες. Σημειώστε ότι τεχνικά ο καθένας μας μπορεί να έχει Morgellons (νανο-ίνες), τα συμπτώματα των Morgellons παρουσιάζονται όταν το σώμα προσπαθεί να απαλλαγεί από αυτά, με τον μόνο δυνατό τρόπο, που είναι η αποβολή από το δέρμα.Οι νανο-ίνες και το ψέκασμα. Στο www.miastala.com και στο www.terrapapers.com έχουμε δημοσιεύσει πολλά άρθρα επί του θέματος, όταν ήταν άγνωστα θέματα στους περισσότερους και δεν υπήρχε βιβλιογραφία στην Ελλάδα. Φυσικά, τι ξάφνιασμα κάποιοι τα δημοσίευσαν σωστά και κάμποσοι τα … , αρχίζοντας από τον Μετεωρολογικό Πόλεμο.
 
 ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ: Το επαναλαμβάνω, Αντίμετρα, ΝΑΙ Υπάρχουν και είναι τα εξής:
 
1. Κατασκευή και τοποθέτηση CB, τουλάχιστον τρία ανά νομό σωστά κατασκευασμένα. Υπάρχουν δύο βασικά είδη. Το συμβατικό με κρυστάλλους πρέπει να έτσι κατασκευασμένο ώστε να ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ κάθε χρόνο, γιατί υφίσταται «κόπωση». Διάβασε Το Απόλυτο Αντίμετρο στο Χημικό Βιολογικό Ψέκασμα των Ουρανών Τα Induction CB δεν χρησιμοποιούν κρυστάλλους και δεν έχουν αυτό το πρόβλημα. Εκτός αυτού είναι και πολύ φθηνότερα. Διάβασε Επαγωγικό CB με 20 – 30 ευρώ.
 
2. Gifting, δηλαδή «δωράκια» οργονίτες στις κεραίες. Μην ξεχνάμε πως πρώτα εγκαταστάθηκε το δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας και μετά άρχισε το συστηματικό ψέκασμα. Αυτό γίνεται με πάμφθηνους οργονίτες κόστους 10-30 cents ο ένας, εφόσον τους φτιάξετε μόνοι σας. Οδηγίες για την κατασκευή τους στο www.orgonodrome.gr.
 
3. Μπορείτε να κάνετε το εξής απλό για εσάς τους ίδιους. Ένα αληθινά καυτό μπάνιο στην μπανιέρα. Γεμίζετε την μπανιέρα σας με καυτό νερό, ρίχνετε μέσα 25 χάπια Alfalfa (πρόσθετο διατροφής από τους σπόρους τριφυλλιού, όπως της Nature Plus σε συσκευασία 300 χάπια ) και 5-10 χάπια St. Johns Wort ή Υπέρικος ή Βαλσαμόχορτο. Επίσης ένα ποτηράκι του κρασιού βιολογικού απορρυπαντικού πλυντηρίου Sonett. Μπαίνετε μέσα μόλις μπορέσετε να αντέξετε την θερμοκρασία και κάθεστε μια ώρα. Εάν έχετε Morgellons θα τα δείτε να βγαίνουν μαζικά από το σώμα σας. Επίσης μπορείτε να κάνετε μπάνιο με 50 σταγόνες MMS (Miracle Mineral Supplement), (chlorine dioxide) ψάξτε όσοι σας ενδιαφέρει να την βρείτεστο internet!
 
4. Πάρτε κόκκινο κρασί, μόνο καλής ποιότητας και κάντε μπουκώματα το πρωί μόλις ξυπνήσετε. Το κάθε μπούκωμα πρέπει να κρατάει 3-5 λεπτά. Σύνολο 15 λεπτά κάθε πρωί. Όταν θα φτύνετε κοιτάξτε τον νεροχύτη σας, αρκεί να φτύνετε στο πλάι. Δείτε, κοιτάξτε την φωτογραφία με τον νεροχύτη για το τι πρέπει να περιμένετε. Φυσικά μπορείτε να κάνετε το ίδιο με ελαιόλαδο, αλλά για 15 λεπτά και στις δύο περιπτώσεις προσέξτε να μην το καταπιείτε. Εικόνα Δ πάνω.

p10
 
5. Χρησιμοποιείστε το χάλκινο μενταγιόν του www.orgonodrome.gr φτιάχτηκε λαμβάνοντας και τα nano-robot υπ όψιν. Μια και στο site δεν γράφονται όλες οι δυνατότητες για ευνόητους λόγους. Σταματάνε οι ήχοι στο κρανίο, η μυρωδιά του καμένου, η μεταλλική γεύση κλπ. Η όλη κατασκευή επιδρά στα νανο-ρομπότ τα καταστρέφει και τα αποβάλει μέσα από τα ούρα κυρίως, διαλύοντας τα. Μπορείτε να το νοιώσετε τον πρώτο μήνα παρακολουθώντας το χρώμα των ούρων σας από τις πρώτες μέρες και την αλλαγή στην μυρωδιά.




ΠΗΓΗ

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΡΟΙΣΟΣ ΠΟΥ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΑ CARREFOUR ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ!!! ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!! [ΦΩΤΟ]

 
Είναι Έλληνας ομογενής Κροίσος και θα κάνει τον μεγάλο μπαμ στον χώρο των σουπερ μάρκετ. Κοντά σε μια τεράστια συμφωνία που θα «ταράξει» τα...

νερά στον χώρο του λιανεμπορίου είναι έτοιμη να πάρει «σάρκα και οστά» με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, Ίβαν Σαβίδη να είναι έτοιμος να αγοράσει μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ!

Σύμφωνα με αναφορές της ιστοσελίδας insader.gr , Όπως αναφέρουν άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον επιχειρηματία, ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται σε συζητήσεις για την εξαγορά της αλυσίδας σουπερμάρκετ Μαρινόπουλου (Carrefour και Carrefour Μαρινόπουλος).

Επιπλέον ο επιχειρηματίας, ο οποίος συμμετέχει και σε γνωστά sites, μεταξύ αυτών και αθλητικού περιεχομένου, ετοιμάζεται να επεκταθεί στην αρένα της ψηφιακής ενημέρωσης ενώ παράλληλα έχει σχέδια για την απόκτηση τηλεοπτικού καναλιού, είτε εθνικής είτε περιφερειακής εμβέλειας.
Μέσα στο 2016 θα προχωρήσει σε νέο μπαράζ εξαγορών, που θα προκαλέσουν αίσθηση στην αγορά
 Το deal με τα Carrefour
Οι συζητήσεις για την απόκτηση της μεγαλύτερης αλυσίδας σουπερμάρκετ στην χώρα μας (η οποία αριθμείς 1.000 καταστήματα και 13.000 εργαζομένους) έχουν ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες και οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών – όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές – βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο.

Εδώ να σημειωθεί ότι το σύνολο των καταστημάτων Carrefour έχει περάσει στην Μαρινόπουλος από το 2012, όταν οι Γάλλοι αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την Ελλάδα.

Αν και αρχικώς η πορεία της αλυσίδας ήταν ικανοποιητική, εντούτοις τα οικονομικά προβλήματα εντάθηκαν το τελευταίο διάστημα και έγιναν πολύ μεγαλύτερα με την επιβολή των capital controls.
Έτσι, ένα από τα σημαντικά προβλήματα της αλυσίδας ήταν το αιφνίδιο αίτημα πολυεθνικών ομίλων για την πληρωμή τους σε μετρητά, το οποίο ήταν εξαιρετικά δύσκολο να ικανοποιηθεί. Οι επιπτώσεις έγιναν ορατές στα ράφια των καταστημάτων της, σε ορισμένες κατηγορίες προϊόντων, καθώς πολλοί προμηθευτές πάγωσαν την συνεργασία μαζί της.

Η απόκτηση της Μαρινόπουλος από τον Ιβάν Σαββίδη, θα δώσει ξανά τον αέρα ρευστότητας που χρειάζεται η αλυσίδα, ενώ θα αποτελέσει το αντίπαλο δέος για την βορειοελλαδίτικη Μασούτης, η οποία ετοιμάζει την κάθοδο της στην Αθήνα.

Όσον αφορά την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ιβαν Σαββίδης ετοιμάζει δυναμική εμφάνιση στους τηλεοπτικούς δέκτες ενόψει και της χορήγησης αδειών εντός του προσεχούς διαστήματος.

Το κανάλι, που πιθανώς θα αποκτήσει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, δεν αποκλείεται να είναι και τοπικής εμβέλειας και να σχετίζεται με το κέντρο των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων, τη Θεσσαλονίκη». intos.gr
 
 
http://www.diversa-press.com/2016/02/carrefour.html

Τεράστιο τείχος στην Ρωσία διαψεύδει την συμβατική ιστορία (ΒΙΝΤΕΟ)

siberia-megaliths-2
Απίστευτη ανακάλυψη έγινε πρόσφατα στη Ρωσία και σύμφωνα με τους ειδικούς απειλεί να καταρρίψει όλες τις συμβατικές θεωρίες για την ιστορία του πλανήτη.

Συγκεκριμένα, στο όρος Shoria στη νότιο Σιβηρία, ερευνητές ανακάλυψαν ένα τεράστιο τείχος αποτελούμενος από μεγάλες πέτρες γρανίτη, χτισμένο με τα πρότυπα των κυκλώπειων τειχών. Μόνο που αυτοί οι ογκόλιθοι «προκαλούν» με τις διαστάσεις τους.

Μερικές από τις γιγαντιαίες πέτρες γρανίτη υπολογίζεται πως ζυγίζουν περισσότερο από 3.000 τόνους! Υπερδιπλάσιο δηλαδή και του επισήμως μεγαλυτέρου καταγεγραμμένου μεγάλιθου που βρίσκεται στον ναό του Ηλίου (Μπάαλμπεκ) στο Λίβανο. Πολύ κάνουν λόγω για έναν πανάρχαιο πολιτισμό, ο οποίος κατασκεύασε το τείχος πριν από 25.000 έτη!

Δείτε το βίντεο:



Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr
http://www.prisonplanet.gr

ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ROTHSCHILD/ΧΑΖΑΡΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ !!

ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ROTHSCHILD/ΧΑΖΑΡΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ !!
Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΨΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΑΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ

- Οι Ρώσοι διαθέτουν υπερτεχνολογία στα οπλικά τους συστήματα και έχουν κάνει κίνηση "ματ" στην Μ. Ανατολή, ματαιώνοντας τα εσχατολογικά σχέδια της εβραιοσιωνιστικής κλίκας των Χαζάρων Στις 14 Οκτωβρίου, ο Dr. Preston James, με άρθρο του στους "Veterans Today", με τίτλο “Putin’s Wild Card in Syria”, έκανε έναν εντυπωσιακό ισχυρισμό, ότι η Ρωσία χρησιμοποιεί προηγμένα οπλικά συστήματα που αναπτύχθηκαν μέσω μιας μυστικής συμφωνίας με εξωγήινη δύναμη.(οι ίδιοι που ήταν στην Γερμανία του Χίτλερ)

Ο μακρύς κατάλογος των όπλων τους περιλαμβάνει υπερηχητικούς πυραύλους, οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να ταξιδεύουν αόρατοι προς τον στόχο τους, χρησιμοποιώντας διαστατική τεχνολογία απόκρυψης. Οι πύραυλοι αυτοί εξαφανίζονται χωρίς την δυνατότητα εντοπισμού τους, εκτελούν περίεργα σχέδια πτήσης, αλλάζοντας την πορεία τους από ευθεία γραμμή σε ελικοειδή ή σπειροειδή και πάντοτε κατευθυνόμενοι στον στόχο τους! Μερικοί γνώστες πιστεύουν ότι οι Ρώσοι έχουν πλέον τη δυνατότητα να κάνουν αόρατα αεροσκάφη και πυραύλους ώστε να μην ανιχνεύονται κατά την πτήση τους, και ακόμη να διακόπτουν την λειτουργία των εχθρικών κατασκοπευτικών δορυφόρων!

Η ανάλυση του Dr Preston James, έχει αξιοσημείωτες ομοιότητες με τους ισχυρισμούς του Corey Goode, του οποίου οι πληροφορίες που αφορούν τα πολλαπλά μυστικά διαστημικά προγράμματα, αποτελούν το κύριο θέμα ενός βιβλίου που εξεδόδη πρόσφατα, και μιας ζωντανής τηλεοπτικής σειράς (Gaiam TV, με τον David Wilcock).

Ο Dr Preston James χωρίς να κατονομάζει τις πηγές του, αναφέρεται στον ρόλο του Πούτιν στην αντιμετώπιση μιας "ελίτ" που ελέγχει τη ανθρωπότητα και που αποκρύβει τις πληροφορίες σχετικά με τις προηγμένες τεχνολογίες και τους εξωγήινους επισκέπτες. Οι πληροφορίες του ευθυγραμμίζονται στενά με αυτές του Goode και οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Πούτιν έχει συνάψει πράγματι συμφωνίες με εξωγήινο πολιτισμό, και του έχουν προμηθεύσει όπλα προηγμένης τεχνολογίας.

Ο Dr James Preston περιγράφει την "ελίτ" καθώς τον έλεγχο και την επιρροή της στον εμφύλιο πόλεμο της Συρίας, ως εξής: - "Είναι πλέον σαφές σε όλο τον κόσμο ότι οι τρομοκρατικές οργανώσεις ISIS ή ISIL, Daesh, Αλ Κάιντα, Al Nusra κλπ, είναι μισθοφόροι της Ισραηλινο-αμερικανικής τρομοκρατικής μηχανής, και δημιουργούνται, εξελίσσονται και αναπτύσσονται για την προώθηση της Παγκοσμιοποίησης (NWO) που προωθεί η μαφία των Rothschild Khazarian (RKM)".

Σύμφωνα με τον James, η μαφία των RKM συνδέεται με μια ομάδα εξωγήινων, που ονομάζονται "Δράκοι" ή "Δρακονιανοί": Οι καλύτερες διαθέσιμες πληροφορίες δείχνουν ότι η μαφία των RKM κατευθύνεται και ενεργοποιείται από τους Δρακονιανούς, μια απίστευτα εγκληματική φυλή κοσμικών αρπακτικών, που είναι μεγάλη και ισχυρή μεταξύ των ανθρωπίνων και κοσμικών διαστάσεων, που παρασιτεί και που αγαπά να ελέγχει, να δολοφονεί, να βασανίζει και να καταναλώνει την ανθρώπινη σάρκα.

Ο James αναφέρεται στη ρωσική συμφωνία με θετική ομάδα εξωγήινων, σε αντίθεση με τους Δρακονιανούς και την Cabal των RKM. Πληροφορίες από το εσωτερικό της Ρωσίας, αναφέρουν ότι η Ρωσική Ομοσπονδία έχει υπογράψει μια συμφωνία με μια συγκεκριμένη ομάδα εξωγηίνων και ότι αυτή η συγκεκριμένη ομάδα έχει μια μακρά ιστορία σύγκρουσης με την ομάδα που φέρεται να "συμβουλεύει και να προστατεύει" την κορυφή της μαφίας των RKM, οι οποίοι λειτουργούν ως αντιπρόσωποι τους για την κατάληψη του πλανήτη.

Προς το παρόν είναι άγνωστη η μακροπρόθεσμη ατζέντα τους, αλλά μέχρι στιγμής έχουν εξοπλίσει τη Ρωσική Ομοσπονδία με μερικά εκπληκτικά ισχυρά όπλα, όπως υπερ-υψηλής τεχνολογίας ηλεκτρονικά μέσα, που μπορούν να εξουδετερώσουν προσωρινά τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά συστήματα ολόκληρων πλοίων, ή ομάδων πλοίων και αεροσκαφών, καθώς και εναέριων ή δορυφορικών συστημάτων ραντάρ. Ο Πούτιν φέρεται να έχει πει ότι θα προχωρήσει και θα κάνει ματ στην μαφία των RKM και στους τρομοκράτες στη Συρία και στο Ιράκ. Ο Corey Goode περιγράφει το ρόλο του Πούτιν ως εξής:

Ο Πούτιν και άλλα στοιχεία της Συμμαχίας που απαρτίζουν τους BRICS, εργάζονται για τον κοινό στόχο της νίκης επί της "Σατανικής / Εωσφορικής Cabal" που τώρα ελέγχει την πλειοψηφία του κόσμου και είναι υπεύθυνη όχι μόνο για την εξαπάτηση των πληθυσμών των χωράν που ελέγχει, αλλά και για μερικά από τα πιο φρικιαστικά εγκλήματα που έχουν γίνει ποτέ κατά της ανθρωπότητας στην γνωστή ιστορία. Ο Goode αναφέρεται στη 10ήμερη εξαφάνιση του Πούτιν που συνέβη στις 6-16 Μαρτίου 2015, ακριβώς κατά τη διάρκεια της διάσκεψης της 'Συμμαχίας των Σφαιρών" που έλαβε χώρα στην Σεληνιακή Διοίκηση Επιχειρήσεων (LOC) - μια μυστική Σεληνιακή βάση -, μαζί με πολλούς πολιτικούς της Γης που δεν ανήκουν στην Cabal και διάφορους πολίτες. Δεν τον είδε προσωπικά ή ενημερώθηκε ότι ήταν εκεί, ούτε συμμετείχε σε αυτό το συνέδριο, εκφράζει όμως βάσιμες υποψίες ότι ο Πούτιν ή εκπρόσωποί του, ήταν εκεί.
Υπάρχουν επιτακτικές έμμεσες αποδείξεις που υποστηρίζουν τα λεγόμενα του James και τις αξιόλογες αναφορές του Goode. Σύμφωνα με το CNN, όλα τα αεροπλανοφόρα των ΗΠΑ έχουν αποσυρθεί από τον Περσικό Κόλπο και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν διαθέτουν αποτελεσματική άμυνα ενάντια στα υπερόπλα της Ρωσίας:

Αν οι James και Goode έχουν δίκιο, τότε η στρατιωτική επέμβαση της Ρωσίας στη Συρία με τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών που έχουν αναπτυχθεί με εξωγήινη βοήθεια, είναι ένα γεωπολιτικό παιχνίδι αλλαγής. Όπως υποστηρίζει ο James, η Ρωσία θα κάνει ματ στην απόπειρα των δυνάμεων της Cabal και της μαφίας των RKM να χρησιμοποιούν τη Συρία ως μέσο διάδοσης της διχόνοιας και της βίας σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή και πέραν αυτής, και θα αποτρέψει την εκπλήρωση της εσχατολογίας των Βιβλικών προφητειών.


 http://ellaniapili.blogspot.gr/2015/10/cabal_17.html?spref=fb
http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/10/drakonianoi-pisw-apo-tous-xazarous-evraious.html

Η πρώτη ένοπλη επανάσταση των Ελλήνων είναι γεγονός! Τρέμουν το ντόμινο και το αποσιωπούν!!!

56b5a7cde453f_12647668_976307912458030_1221184831_n 
Από την Αρβανίτισσα 

Την 17η Οκτωβρίου 1949 όπως ίσως κάποιοι γνωρίζουν δόθηκε τέλος στον εμφύλιο σπαραγμό,που κράτησε 5 ολόκληρα έτη!
Από την ημέρα αυτή μέχρι σήμερα ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξε οργανωμένη και ένοπλη αντίδραση  ενάντια σε κυβερνητικές θέσεις, ούτε καν απο μικρές ομάδες.

Στην ΚΩ όμως από το Σάββατο ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΟΠΛΗ ΑΝΤΙδραση.
Στην ΚΩ, το Σάββατο ξεκίνησε η πρώτη ΕΝΟΠΛΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ενάντια στην κυβέρνηση μετά από 67 χρόνια… 

Οι πληροφορίες που έχουμε δικαιολογούν 100% τα λεγόμενα μας.
Καταρχήν το Σάββατο οι κάτοικοι έβαλαν φωτιά γύρω απο το στρατόπεδο που πρόκειται να κατασκευασθεί το hot spot.  Οι στρατιωτικοί ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΒΟΗΘΕΙΑ από την ΑΔΤΕ (Ανώτατη Διοίκηση) και οδηγίες, οι οποίες δεν ήρθαν ΠΟΤΕ. Η πυροσβεστική δεν ήξερε πως να αντιδράσει… Η αστυνομία κοιτούσε να χαμένη…

Χθες Κυριακή ΕΙΧΑΜΕ τις πρώτες εμφανίσεις  κυνηγετικών όπλων και  ευθείες βολές με όπλα εκτόξευσης φωτοβολίδας από τους κατοίκους προς τους Αστυνομικούς.
Επίσης έγινε επίθεση με αυτοσχέδια βόμβα στο αστυνομικό τμήμα της Κω…

Από τις ανακοινώσεις των αστυνομικών οργανώσεων της περιοχή μπορεί κάποιος να εξακριβώσει αν έχουν ή δεν έχουν γίνει όσα περιγράφουμε. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΤΕ.
Επίσης χθες το απόγευμα διμοιρία των ΜΑΤ δέχθηκε και πάλι ένοπλη επίθεση και υποχώρησε σε κτίριο του στρατού που έμεινε εκεί μέχρι το πρωί. Δεν μπορούσαν ΟΥΤΕ ΝΑ  αντιδράσουν.
Η διοίκηση της αστυνομίας ζήτησε επιπλέον ενισχύσεις (αυτή τη στιγμή βρίσκονται 4 πλήρως εξοπλισμένες διμοιρίες) από τα κεντρικά της Αθήνας.

Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε η αντιπαράθεση μεταξύ κατοίκων της Κω και της κυβέρνησης για τη δημιουργία hot spot στο νησί, φάνηκε ότι τα πράγματα οδηγούνται σε μια νέα Κερατέα. 

Ήδη διαβάζω σε διάφορα sites ότι ετοιμάζονται να στείλουν και τους γνωστούς Αίαντες…
Βέβαια κάποιοι να ενημερώσουν τον άσχετο υπουργό δημόσιας τάξης ότι η αστυνομία σε ανοιχτό πεδίο μάχης είναι για τα μπάζα… Όχι η Ελληνική, αλλά όλες οι αστυνομίες του κόσμου… Οπότε η μάχη είναι εκ των προτέρων χαμένη…
Μην ξεχνάμε είναι όλα θέμα ενός κλικ… ενός μοιραίου λάθος, μια στιγμής φόβου, που μπορεί να φέρει το χάος σε αυτή τη χώρα…
Δείτε φωτογραφίες από το http://aegeanews.gr/:




http://katohika.gr/gn-blog/i-proti-enopli-epanastasi-ton-ellinon-einai-gegonos-tremoun-to-ntomino-kai-to-aposiopoun/

ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ

Ομόφωνη ανακοίνωση του Δ.Σ. της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων

Ομόφωνη ανακοίνωση του Δ.Σ. της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων http://www.lawnet.gr/news/omofoni-anakoinosi-tou-ds-tis-enosis-dikaston-kai-eisaggeleon-35662.html
ΕΝΩΣΗ
ΔΙΚΑΣΤΩΝ & ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ
ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΚΤΙΡΙΟ 6 –ΓΡΑΦΕΙΟ 210
ΤΗΛ: 210 88 27 380- FAX 210 88 41 529
Τ.Κ. 101. 71
e- mail: endikeis@otenet.gr
Αθήνα, 8-2-2016
Αρ. Πρωτ.:43

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ

To Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, κατά τη συνεδρίασή του στην πόλη της Θεσσαλονίκης, την 6-2-2016, μετά από ομόφωνη απόφαση, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

        Το καθεστώς των μνημονίων, που έχει επιβληθεί στη Χώρα μας οδηγεί, πλέον, σε αδιέξοδο. Μετά από έξι χρόνια παρατεινόμενης οικονομικής κρίσης, που ανέδειξε συγχρόνως θεσμική και αξιακή κρίση και διασάλευσης των αρχών του Κράτους Δικαίου και του Κράτους Πρόνοιας, από τις οποίες διαπνέεται η δημοκρατική έννομη τάξη μας, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, η οποία, ως θεσμικός φορέας, έχει υποχρέωση να παρεμβαίνει όχι μόνον επί ζητημάτων, που άπτονται της απονομής της Δικαιοσύνης αλλά και επί μείζονος και ευρύτερης δικαιοπολιτικής σημασίας θεμάτων, επισημαίνει τα ακόλουθα:

Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών έχει ξεπεράσει τα όρια της αυτοθυσίας προς τον σκοπό της οικονομικής διάσωσης της χώρας. Ωστόσο, συνεχίζεται η επιβολή νέων μέτρων (ασφαλιστικό – φορολογικό), που πλέον πλήττουν τον πυρήνα της αξιοπρεπούς διαβίωσης των πολιτών.

Η λογιστική αντιμετώπιση όλων των κρίσιμων τομέων  της χώρας και ο προσανατολισμός μόνο στην κάλυψη δημοσιονομικών στόχων δεν αφήνει περιθώρια ανάπτυξης.
Η οικονομική διάσωση της χώρας δεν θα επέλθει με συρρίκνωση των δικαιωμάτων των πολιτών (δικαίωμα στην υγεία, στην παιδεία κλπ.), δεν θα επέλθει με τη θέσπιση ενός ασφαλιστικού συστήματος εισπρακτικού και μόνο χαρακτήρα, όπως αυτό που προωθείται, ούτε με την υπερφορολόγηση των πολιτών, με τον εξαναγκασμό σε μετανάστευση των νέων επιστημόνων, με το μαρασμό της ελληνικής επαρχίας και του αγροτικού τομέα   και την φτωχοποίηση των πόλεων αλλά με τη σύνταξη ενός  μακροπρόθεσμου προγράμματος ανάπτυξης της χώρας, με τη καθιέρωση ενός σταθερού φορολογικού συστήματος, που θα προσφέρει ασφάλεια σε πολίτες και επενδυτές, με τη σύνταξη ενός ανθρωποκεντρικού ασφαλιστικού και συνταξιοδοτικού συστήματος,  με μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα, που θα πληρεί τις βασικές αρχές  της ισότητας, της αναλογικότητας εισφορών-παροχών και της αλληλεγγύης των γενεών, που πρέπει να διέπουν κάθε ασφαλιστικό σύστημα

Ειδικότερα ως προς το θεσμό της Δικαιοσύνης επισημαίνει τα ακόλουθα:
Η συνταγματικά κατοχυρωμένη παροχή έννομης προστασίας περιορίζεται συνεχώς, αφενός ως προς τις πλέον ευάλωτες κατηγορίες πολιτών με τη θέσπιση μέτρων εισπρακτικού  χαρακτήρα (υψηλά παράβολα, ένσημα κλπ.), με συνέπεια να αμφισβητείται εάν το σύστημα απονομής της δικαιοσύνης στη χώρα μας υπηρετεί τις γενικές αρχές του Κράτους δικαίου διασφαλίζοντας όλα τα θεμελιώδη ατομικά δικαιώματα και αφετέρου με τη μη συμμόρφωση της Πολιτείας σε αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις.
Η νομοθέτηση καθ’ υπόδειξη των θεσμών και με έξωθεν παρεμβάσεις υποβαθμίζει την ποιότητα απονομής της Δικαιοσύνης.

Η συνεχιζόμενη άσκηση πολιτικής, κατά τρόπο που επιφέρει την υποβάθμιση του δικηγορικού λειτουργήματος και έχει ως συνέπεια την εξαθλίωση, οικονομική εξόντωση και εν τέλει την αναξιοπρεπή διαβίωση του συνόλου των δικηγόρων  πλήττει τον ίδιο το θεσμό της Δικαιοσύνης, δεδομένου ότι οι δικηγόροι ως συλλειτουργοί στην απονομή αυτής συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία του Κράτους Δικαίου και στην προάσπιση των δικαιωμάτων των πολιτών.
Η Ελλάδα πρέπει να παύσει να αποτελεί το «οικονομικό πειραματόζωο της Ευρώπης», όπως πολλές φορές μέχρι σήμερα έχουν επισημάνει μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων ζητεί την άμεση απόσυρση διατάξεων που μειώνουν σε οποιονδήποτε βαθμό, είτε άμεσα είτε έμμεσα, τις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις, επαυξάνοντας τις ασφαλιστικές εισφορές και είναι αλληλέγγυα στους αγώνες των Δικηγορικών Συλλόγων και όλων των Κοινωνικών Ομάδων, που πλήττονται από το προσχέδιο για τη μεταρρύθμιση του Ασφαλιστικού Δικαίου.
…………………………………
Τακης Δημητρακοπουλος ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ… ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ !!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΟΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΡΑΞΗ ΤΙΠΟΤΑ… ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΚΙ »επί μείζονος και ευρύτερης δικαιοπολιτικής σημασίας θεμάτων , ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ Ο Λ Ω Ν ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ» ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ !!! …

… ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΧΡ. ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ Η’ ΜΗ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ;;;
ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ; »Η νομοθέτηση καθ’ υπόδειξη των θεσμών και με έξωθεν παρεμβάσεις υποβαθμίζει την ποιότητα απονομής της Δικαιοσύνης» ;;;;;;


ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΓΡΟΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Ζητούν εισαγγελέα στα μπλόκα (vid)

Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΚΑΠΕΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑ-ΛΗΣΤΩΝ! βίντεο

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΚΡΥΒΑΝ !

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΓΡΟΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΤΗΝ 29/1/2016… ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΜΑΡΑΘΙΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26/1/2016…

 

http://alfeiospotamos.gr/?p=20716

Δικηγόρος Αθ. Γεωργοσοπούλου: 115,5 τρίς$… Αυτά τα ποσά αναγράφονται σε δημόσια έγγραφα ! Κύριοι Εισαγγελείς… Διερευνείστε άμεσα το θέμα… Ο Ελληνικός Λαός γενοκτονείται και Σήμερα σας εντέλλει να πράξετε ό,τι πρέπει άμεσα.

12573096_10208146908298024_2158821845078457840_n1

 
Nanci Georgossopoulou (Δικηγόρος)
Έρχεται η στιγμή που η Α-ΛΗΘΕΙΑ θα λάμψει. Εδώ και περίπου δύο εβδομάδες οι Ελεύθεροι Ενωμένοι Έλληνες αγρότες καταγγέλουν μέσα στα μπλόκα ότι το πρόβλημα της Ελλάδος δεν είναι οικονομικό….

Εδώ και δύο εβδομάδες δείχνουν δημόσια τους λογαριασμούς κληρονομικών δικαιωμάτων στους εκπροσώπους των κομμάτων και ζητούν, ή την επέμβαση Εισαγγελέα , ή να δώσουν οι βουλευτές επίσημες γραπτές απαντήσεις…

Επιτέλους , ας πάρουν θέση οι υποτιθέμενοι θεσμοί της πατρίδος μας…..
Είναι υπαρκτοί οι λογαριασμοί ή δεν είναι?????


Και επειδή ως φαίνεται η εκτελεστική εξουσία και η νομοθετική εξουσία κωφεύουν, δηλαδή Κυβέρνηση και Βουλευτές , ήρθε η ώρα της Δικαιοσύνης να λάβει θέση.
Ήρθε η στιγμή που η ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη θα πρέπει να δώσει την λύση……………………………………

Κύριοι Δικαστές εδώ και δύο χρόνια παρουσιάζουμε δημόσια στο διαδίκτυο και πλέον εδώ και κάποιες ημέρες και στα μπλόκα των αγροτών χέρι με χέρι και σε δημόσιες συναθροίσεις, συγκεκριμένους λογαριασμούς , με συγκεκριμένα ποσά , που βρίσκονται εντός όλων των Ελληνικών Τραπεζών και που συνολικά , με βάση τα στοιχεία του 2007 που έχουμε στην διάθεσή μας ανέρχονται σε 115, 5 τρίς….. Αυτά τα ποσά αναγράφονται σε δημόσια έγγραφα, που φέρουν τις υπογραφές του Ανώτατου Πολιτειακού Άρχοντα της Χώρας μας κατά το Σύνταγμα, του Υπ/Οικ μας , του Πρεσβευτή της Ελλάδος στον Ο.Η.Ε. και φέρουν και 48 επιπλέον επικυρώσεις Διεθνών Οικονομικών , Πολιτικών , Θρησκευτικών Θεσμών.

Ζητούμε την αυτεπάγγελτη έρευνα ενός Εισαγγελέα για το εάν αυτοί οι λογαριασμοί υφίστανται…..

Ζητούμε σήμερα επισήμως την επίσημη διερεύνηση του θέματος της ύπαρξης των κληρονομικών κεφαλαίων υπέρ του Έθνους των Ελλήνων..

Κύριοι Εισαγγελείς…………
Διερευνείστε άμεσα το θέμα….

Αν αυτά τα χρήματα δεν υπάρχουν τότε μηνείστε όλους εμάς για απάτη, πλαστογραφία και νόθευση δημοσίων εγγράφων , για διασπορά ψευδών ειδήσεων και όλων των συναφών εγκλημάτων του κοινού μας ποινικού δικαίου..

Αν όμως αυτά τα χρήματα υπάρχουν , τότε θα πρέπει να ασκήσετε μήνυση για εσχάτη προδοσία και γενοκτονία του Ελληνικού Λαού εναντίον όλου του Πολιτικού Προσωπικού , Κυβέρνησης , Μείζονος και Ελάσσονος Αντιπολίτευσης, .

Κύριοι Εισαγγελείς , επιτέλους λάβετε θέση και ενεργείστε ως οφείλετε εκ του θεσμικού σας ρόλου.

Ο Ελληνικός Λαός γενοκτονείται και Σήμερα σας εντέλλει να πράξετε ό,τι πρέπει άμεσα. .
Ήρθε η ώρα που θα πρέπει να σταθείτε δίπλα μας ή απέναντί μας !!!!!!!!!!!!!!!!

Έλληνες , η ώρα των αποφάσεων πλησιάζει για όλους μας και για κάθε έναν από εμάς….
Είμαστε σε πόλεμο και ο καθένας από εμάς θα πρέπει να πάρει θέση , ή δίπλα στον Λαό ή απέναντι από αυτόν.

Οι στιγμές είναι ιστορικές και καθένας από εμάς διαλέγει το χρώμα του μελανιού με το οποίο θέλει να τον γράψει η Ιστορία του Έθνους μας !!!!!!!!!!!
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ !!!
ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ !!!
ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΈΛΛΗΝΕΣ !!!
…………………………………………


ΦΡΕΣΚΟΤΑΤΟ Bretton Woods(ΦΕΚ Α’315/1945>ΔΝΤ)> Αρ.Πρωτ. Γ.Δ.Ο.Π. 0000151 ΕΞ 2016/ΔΕΕΔΣ 78/29/1/2016. [ ΟΧΙ !!! ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ !!! ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ !!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΥΤΙΚΑ !!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ !!! ] ΕΤΣΙ ΟΡΙΩΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ-ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ !!!

http://alfeiospotamos.gr/?p=20696

ΦΡΕΣΚΟΤΑΤΟ Bretton Woods(ΦΕΚ Α’315/1945>ΔΝΤ)> Αρ.Πρωτ. Γ.Δ.Ο.Π. 0000151 ΕΞ 2016/ΔΕΕΔΣ 78/29/1/2016. [ ΟΧΙ !!! ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ !!! ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ !!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΥΤΙΚΑ !!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ !!! ] ΕΤΣΙ ΩΡΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ-ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ !!!

ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΡΙΔΙΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΝΤ

*Το έγγραφο αποκάλυψε η συνελληνίδα Αννα Μπου
[[[ ΟΧΙ !!! ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ !!! ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ !!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΥΤΙΚΑ !!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ !!! ]]] …



ΕΤΣΙ ΩΡΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ-ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! 

11140333_1779062968987279_4404959647040726419_n


ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ ΑΠΟΚΑΤΩ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ… «Ενιαίος φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ 287 Α/2013) !!! ;;;;;;;;; ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο… ΕΝΦΙΑ ;;;

12698199_1660132407581369_7517193994348238962_o1


12698671_1660132410914702_6178110047909549390_o


12710965_1660132447581365_2720543406436175789_o

ΡΕ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ , ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ , ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟΛΙΦΑΔΙΑ ΣΚΕΛΕΤΩΝ , ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ , ΡΕ ΣΤΥΓΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΣΧΙΣΤΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ 27.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ , ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ…

……….
http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/02/942805_1660316090896334_1461557503506005104_n.jpghttp://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/02/1236411_1660316117562998_2021054950343542320_n.jpghttp://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/02/12715480_1660316067563003_493407313118854195_n.jpg

12046811_500593510110720_6076772152179838375_n

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !

[ International Bill of Exchange (IBOE) No 2012 – 1000 – SLW – 0010 -0524 / UCC DOCUMENT, Nos 2000422643063 ]
ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΙ ΕΠΗΛΥΔΕΣ , ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΑΣ…


 12669604_991513884252187_7738188387118394419_n
ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ , ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ , ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ…

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ »ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ» ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ (ΜΠΛΟΚΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 4/02/2900/2016 ) Bίντεο

Χ. ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ & Δ. ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ» ΣΤΟ ASTRA TV 4/2/2900 (Bίντεο)

O ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 4/2/2900/ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ : ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟΥΣ !

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ !!!

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

10172728_1501547720151012_6857939524270653288_n

…………………………………

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ !!! 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  
Ε4 ( Ενεργοί Ελεύθεροι Ενωμένοι Έλληνες )
ΘΕΜΑ : «ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ-ΑΙΤΗΜΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ»
 
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!!
ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ …. ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ ….. ΝΑ ΕΠΙΔΩΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ …..

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ !!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΠΙΜΕΛΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ !!!

ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ … ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ !!!!!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ !!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΦΟΥΝΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ !!
ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 
ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΥΝΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ …..
ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

[ Οπως το περιστατικο της Λαμιας που βγηκε σε καναλι ο ιδιος ο εφορος να πει ΨΕΥΔΩΣ οτι ταχα πηγε καποια αδεσποτη ΣΤΑΛΜΕΝΗ ΕΠΙΤΗΔΕΣ να καταθεσει αιτημα πληρωμης των τελων κυκλοφοριας απο τα …… λεφτα του Σωρρα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΛΑΜΙΑΣ ]

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!
ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ !!!!!

ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ !!! ΦΟΥΝΤΩΣΤΕ ΤΟ !!!!!!!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ !!!!!!
……………………………………..
1928835_933224610095810_2098222101491083290_n
ΛΕΩΦΟΡΟΣ-ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ-ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ-ΕΛΛΗΝΩΝ-ΙΘΑΓΕΝΩΝ12122
………………..


http://alfeiospotamos.gr/?p=20688

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters