Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 28/2/2900 ( βίντεο φωτό)

222222222222222222
  12805922_1149358688410047_6135535833667948594_n12718122_1149358628410053_6286691804237515825_n
  10178049_1149358448410071_5961656122366146634_n

http://alfeiospotamos.gr/?p=21209

Β.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ : Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

SHMA ESY


Β.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ.Γ.ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ‘ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’

ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Ο ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ Γ. ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;» ΟΜΟΛΟΓΕΙ.

«ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΜΟΙΡΑΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΘΑΣΕΥΤΕΙ. Η ΚΟΠΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ. Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟ».


ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΟΥΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΈΚΑΝΑΝ ΣΧΕΔΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ «Ε.ΣΥ» ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΑΙ .!!!! ΝΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.!!!! ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ……. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ.

http://alfeiospotamos.gr/?p=21207

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Διαβάσαμε εχθές, μια παραπλανητική ανακοίνωση, προς το χριστεπώνυμο πλήθος της Καστοριάς.

Κατ’ αρχήν να ξεχωρίσουμε τις αρμοδιότητες της Εκκλησίας από την Πολιτεία.
Δεν καταλαβαίνω γιατί ανακατεύεστε εκεί που δεν σας σπέρνουν.
Δεν θα είστε, όποτε θέλετε Εκκλησία και όποτε θέλετε κράτος.

Η Ελλήνων Συνέλευσις, είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ, ΔΟΓΜΑ, ΧΡΩΜΑ και το επιβεβαιώνει σαν πολιτικός φορέας, του Έθνους των Ελλήνων, με αριθμό Αρείου Πάγου 6199/4-9-2015
ΑΡΑ ΛΕΤΕ, Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. 

Ο Στόχος της Ελλήνων Συνέλευσις, είναι να ενώσει και να ενημερώσει τους Έλληνες, για την αιώνια πλάνη από τους Αντίνοους, τους συνήγορους και τους ενόχους του καθεστώτος, που φτωχοποίησε και εξαθλίωσε τους Έλληνες και παρέδωσε με ΦΕΚ στους λογιστές τοκογλύφους, την χώρα για 300 δις, ενώ έχουμε και τα 600 δις του κυρίου Αρτέμη Σώρρα και τα 115 τρις εκατομμύρια στην παγκόσμια τράπεζα.

Εάν στην Μητρόπολη, ενδιαφέρεσθε για την σωτηρία του Ελληνικού Έθνους, ελάτε μαζί μας… αν όχι, πρόβλημά σας.
Εδώ και ένα χρόνο περίπου, έχουν ιδρυθεί γύρω στις 140 οργανώσεις Ε.ΣΥ. στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 

Βλέπουμε όμως, ότι ανησυχούν μερικοί, διότι πολύ σύντομα θα ξεπεράσουμε τις 500. Αυτό γίνεται διότι λέμε μόνον πρωτόγνωρες αλήθειες, οι Έλληνες ενώνονται, μαθαίνουν και συνειδητοποιούν γρήγορα και όσο ενώνονται τρίζουν διάφορες και ένοχες καρέκλες.
Ανησυχούν όλοι, όσοι κρατούσαν τον λαό στο σκοτάδι.

Το γένος των Ελλήνων είχε, έχει και θα έχει πολύ μεγάλο πλούτο.
Έχει γνώση, γλώσσα, φιλοσοφία, Ανδρεία, Ελευθερία, Αστρονομία, Ιατρική, Αθλητισμό, Αρχιτεκτονική, Δημιουργικότητα, Δημοκρατία, τέχνες… ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΕΧΕΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ. ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ – ΟΡΚΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.
 
ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΜΦΥΤΟΥΣ. ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ. ΑΝΕΚΑΘΕΝ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΦΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ.
 
Στις Ε.ΣΥ. μπορούν να γραφούν σαν μέλη βάση του καταστατικού της
α) Τακτικά Ορκισμένα μέλη-Εταίροι
β) Ενεργά Ορκισμένα μέλη
γ) Ενεργά μέλη
δ) Απλά μέλη

Ο ΟΡΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ
Για τα μέλη που ορκίζονται, έχουμε να πούμε ότι ο λόγος που δίνουμε, στηρίζεται στον όρκο των Αρχαίων Σπαρτιατών, που λέει ότι, δεν θα προδώσω τον συνέλληνά μου, τον συναγωνιστή μου, τον αδερφό μου, όσα και ό,τι και αν μου προσφέρουν με οποιοδήποτε προσωπικό ή οικογενειακό μου κόστος. 

Δηλαδή ΠΙΝΩ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΜΟΥ, ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ.
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ; 
Ο Καθένας, μπορεί να πιστεύει, ό,τι και όπου θέλει, αρκεί να είναι άνθρωπος και όχι κτήνος.

Για να ξέρετε εσείς και οι συνέλληνές μας ΠΟΥ ορκιζόμαστε σας τα αναφέρουμε:
1.Λογική 2.Ελευθερία 3.Αρετή 4.Δικαιοσύνη 5.Ισότις 6.Αφθονία 7.Αλήθεια 8.Ανδρεία 9.Ευδαιμονία 10.Αισθητική 11.Αρμονία 12.ΓΝΩΘΙ Σ’ ΕΑΥΤΟΝ
Ο όρκος μας δεν έχει να κάνει ΟΥΤΕ ΜΕ ΛΑΣΠΕΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΧΩΜΑΤΑ.
Λέει στο τέλος, «αν παραβώ τον όρκο μου, να διαλυθώ, εις τα εξ ών συνετέθει». Εκεί δηλαδή απ’ όπου προήλθα.

Γι αυτό, να μην παραποιείτε τα γραφόμενα, διότι το περασμένο Σάββατο, ο Αντιδήμαρχος του Πόρου, μας αποκάλεσε αίρεση, μηνύθηκε και πήγε αυτόφωρο.
Είπαμε, πως με τις συνελεύσεις του Έθνους των Ελλήνων, δεν παίζει κανείς, διότι και νόμιμες είναι και με αποδείξεις μιλούν.

Εμείς γνωρίζουμε, οτι η αλλαγή θα έρθει γρήγορα και αποτελεσματικά.
Τα διαχρονικά εγκλήματα, εις βάρος των Ελλήνων, είναι πολλά και οι ένοχοι δεν πρόκειται να γλιτώσουν τα δικαστήρια.

Οι Ε.ΣΥ. για την Ελλάδα είναι μονόδρομος κι ας παίζει το καθεστώς το τελευταίο του χαρτί.
Όλοι θα λογοδοτήσουν στο δίκαιο για την διαστρέβλωση της αλήθειας.
 
Όσο για τον Έλληνα κύριο Αρτέμη Σώρρα, σας πληροφορώ, ότι έχει σαράντα χρυσές μετοχές της τράπεζας της Ανατολής, αξίας 678 δις ευρώ έκαστη και έχουν την εγγύηση της <<Φέντεραλ>> τράπεζας της Ευρώπης.
Άρα, η Εβραϊκή τράπεζα της… Ελλάδος, η Εβραϊκή Εθνική τράπεζα της… Ελλάδος, που από το 1841 ως σήμερα είναι πρόεδρος πάντα ένας Ρότσιλντ και αντιπρόεδρος πάντα ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, όπως επίσης και η Ντόιτσε Μπάνκ, της εταιρείας Γερμανία, είναι στιγμή να παραδώσουν τα κλειδιά, στον κύριο Σώρρα, για να ιδρύσουμε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, που την κατήργησαν, μετά την δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια.

Η χώρα μας έχει τουλάχιστον 115 τρις και την ξεπούλησαν στους τοκογλύφους για 300 δις.
Είναι οι κυβερνώντες εγκληματίες ή όχι; είναι μόνοι τους ή έχουν βοηθούς;
βάλαμε τους λογιστές να φυλάξουν τα χρήματα μας και αυτοί μας έκλεψαν, θα τους κρατήσουμε;
 
Ο Κύριος Σώρρας, μοιράζεται τα υπάρχοντά του, η εκκλησία κάνει το ίδιο; Μια και είναι Αντιπρόεδρος στην Εθνική τράπεζα ο αρχιεπίσκοπος, θα δώσει και σε μας τον έναν από τους δύο χιτώνες του;
Ο κύριος Σώρρας, σας έδωσε μία μετοχή αξίας 678 δις, για να αποπληρώσετε, σαν θεσμός που είστε, το χρέος της Ελλάδος και την στείλατε πίσω, διότι είπατε δεν πλήρωσε το 0,5 του φόρου… ρωτάω ποιος είναι ο ρόλος της Εκκλησίας; ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΕΜΑΣ. ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ; Ακόμη και τα συσσίτια της Μητρόπολης, οι πιστοί τα προσφέρουν.
 
Ψάλλω 45 χρόνια στα διάφορα ψαλτήρια και δεν έχω πάρει ούτε δραχμή, ούτε ευρώ και άλλοι για να πουν ένα Αμήν θέλουν δεκάευρω.
Σταματήστε να σπιλώνετε τον αγώνα των καθαρών Ελλήνων εκμεταλλευόμενοι την θρησκεία και την πίστη του καθενός. Όλοι εχουμε ευθύνη απέναντι στην ιστορία.
Στούμπος Δημήτριος
πρόεδρος Ε.ΣΥ. Καστοριάς .

 ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ …

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ …..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ…… 

http://alfeiospotamos.gr/?p=21206

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters