Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 6/3/2900/ (βίντεο φωτό)

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΙΣΧΥΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ Α. ΜΕΣΟΓΕΙΟ!

ΦΟΤΟ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η Ρωσία προσχώσει σε μεγάλη ενίσχυση των δυνάμεων της στην ανατολική Μεσόγειο σύμφωνα με αποκαλυπτικά δημοσιεύματα των τουρκικών εφημερίδων, Cumhurriyet και Hurriyet, εν όψει όπως φαίνεται καταιγιστικών εξελίξεων στην περιοχή και ενώ ο συριακός εμφύλιος εισήρθε στην κρισιμότερη ίσως φάση του από την έναρξη του.

Όπως αναφέρεται, το μεγάλο ρωσικό αεροπλανοφόρο Kuznetsov ήδη βρίσκεται καθ’ οδό προς την ανατολική Μεσόγειο. Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Nerdun Hacıoğlu που επικαλείται το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού της Ρωσίας, το ρωσικό αεροπλανοφόρο που αναχώρησε από την ρωσική ναυτική βάση του Murmansk είναι εξοπλισμένο με τα τελειότερα συστήματα ραντάρ και ηλεκτρονικού πολέμου. Παράλληλα είναι εξοπλισμένο με τελευταίου τύπου ρωσικά οπλικά συστήματα για τα οποία ελάχιστα είναι γνωστά στην Δύση  ενώ φέρει στην πίστα του τα τελευταίου τύπου ρωσικά αεροσκάφη, MI-29K. 


admiral-kuznetsov
 
Σημειώνεται ότι από τον περασμένο Οκτώβριο έχει αυξηθεί κατακόρυφα η δύναμη του ρωσικού στόλου στην ανατολική Μεσόγειο. Ήδη κοντά στις συριακές ακτές εκτός των άλλων βρίσκονται και περιπολούν περί τα 13 ρωσικά πολεμικά πλοία κυριαρχώντας απόλυτα στην θαλάσσια περιοχή.
Όλη αυτή η έντονη ρωσική παρουσία δημιουργεί μεγάλο άγχος στην Άγκυρα και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τον τρόπο με τον οποίο τα τουρκικά ΜΜΕ παρουσιάζουν την κατάσταση, ενώ το θερμόμετρο των τουρκορωσικων σχέσεων ανεβαίνει συνεχώς.
Η Αρκούδα δεν αστειεύεται και… δείχνει τα δόντια της!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr



http://lithosfotos.blogspot.gr/2016/03/blog-post_41.html

Στα όρια εθνικής προδοσίας! Τα πληρώνουν όλα για τους μετανάστες και τους δίνουν επιπλέον 400 ευρώ!. ΒΙΝΤΕΟ

prison20720

Όπως αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή του Παπαδάκη, οι ΜΚΟ ανέλαβαν να νοικιάσουν σπίτια στους μετανάστες για 10 μήνες με όλα τα έξοδα πληρωμένα (φαγητά, φάρμακα, περίθαλψη, κοινόχρηστα πολυκατοικίας κτλ.), ενώ παράλληλα το κράτος θα τους δίνει και 400 ευρώ επίδομα για να χουν για να «ζήσουν». Βέβαια αν στα πληρώνουν άλλοι τα έξοδα τα 400 ευρώ πάνε κατευθείαν στην τσέπη....
 
Στην Ελλάδα του 2016 με 1.5 εκατομμύριο ανέργους, με σχεδόν 150 νεκρούς απ τη γρίπη, με οικονομικά προβλήματα και με μια εθνική υπερηφάνεια τσαλαπατημένη στο χώρα... τέτοιες ενέργειες μπορεί οδηγήσουν μόνο σε μια κοινωνική έκρηξη των οικονομικά ασθενέστερων Ελλήνων!

 


ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΒΑΡΥΤΗΤΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ Η ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ,ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΟΡΘΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ..

ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΠΑΝΤΟΥ..

ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΙΣΧΥΡΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ,ΕΞΩΠΛΙΣΜΟ,ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΠΕΙΛΗ ΕΣ-ΕΞ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΙΒΑΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΙΣΘΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ...

ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ??

ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,ΤΙΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΚΤΕΙ ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ...

ΒΟΥΛΗ,ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,ΔΗΜΟΣΙΟ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΔΡΟΜΟΙ,ΛΙΜΑΝΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ,ΝΗΣΙΑ,ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ,ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΑΦΜ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ..

ΕΔΩ ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ,ΤΗ ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ,ΜΕ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ,ΤΟ "ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ".!!!
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΟΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ..!!

http://alfeiospotamos.gr/?p=18996


http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/03/400.html

ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Η… ΑΡΚΟΥΔΑ ΑΓΡΙΕΨΕ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ!

FOTO2Γράφει ο Μ. Ν. Χειλαδάκης -
H Ρωσία αγρίεψε και έγινε πιο «αντιισλαμική» ιδιαίτερα μετά από το συμβάν στην Μόσχα της μπέιμπι σίτερ που αποκεφάλισε το ανάπηρο παιδί που είχε ανατεθεί στην φροντίδα της.
Το Κρεμλίνο έχει προσπαθήσει να αποστασιοποιηθεί από το θέμα με την Bobulova που αποκεφάλισε το ανάπηρο κοριτσάκι για τον Αλλάχ . Σύμφωνα με το Reuters. θα πρέπει να θεωρηθεί μια γυναικά με διαταραγμένο ιστορικό και δεν θα πρέπει να γενικεύσουμε το περιστατικό. Αυτό όμως δεν είναι εύκολο. Αυτή η συγκλονιστική ιστορία κρατά την ρωσική επικαιρότητα με καθημερινά πρωτοσέλιδα ενώ πολλοί στη χώρα συνεχίζουν να καλούν για μια απαγόρευση της μουσουλμανική μετανάστευσης. Δεν θέλουμε εδώ ένα «Moscowbad» είναι τα συνθήματα κατά των μεταναστών με έντονα αντισλαμικά αισθήματα των Ρώσων. Μάλιστα το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ή KPRF, έχει δημιουργήσει μια εικόνα μιας γυναίκας που φοράει μπούρκα κρατώντας ένα κομμένο κεφάλι τοποθετημένο σε ένα σύμβολο απαγόρευσης.

Στο δικαστήριο, η νταντά δολοφόνος παραδέχτηκε ότι διέπραξε την φρικτή δολοφονία και ότι αποκεφάλισε το κοριτσάκι με ένα μαχαίρι από την κουζίνας. Άφησε το σώμα στο διαμέρισμα και πήρε το κεφάλι , φόρεσε μια μαντίλα, και περιπλανήθηκε στους δρόμους της Μόσχας κουνώντας το κεφάλι του παιδιού στα χέρια, αναφέρει η Daily Mail. Ακόμα δεν είναι σαφής που στην πραγματικότητα σκότωσε το παιδί. Η ρώσικη αστυνομία ψάχνει το μυστήριο φίλο της ,τον Mamur Dzhabrailov, ο οποίος φαίνεται να την ριζοσπαστικοποίησε στο Ισλάμ.

FOTO3
 
«Σήμερα, ένα τζαμί, ΑΥΡΙΟ Τζιχάντ», ήταν το σύνθημα των χιλιάδων Ρώσων Πατριωτών βαδίζοντας σε αντί-μουσουλμανική… «παρέλαση υπερηφάνειας»!
Η Μόσχα είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ καθώς οι κάτοικοι της προσπαθούν να συνέλθουν από αυτό το τρομερό έγκλημα. Πολλοί πολιτικοί έχουν αρχίσει μια έντονη αντι-μουσουλμανική προπαγάνδα κατά της μετανάστευσης μουσουλμάνων στην Ρωσία. Τονίζουν μια πιθανή σύνδεση της τρομοκρατίας με μια διεθνή ομάδα εξτρεμιστών και υποστηρίζουν ότι η Ρωσία πρέπει να ενισχύσει τα σύνορά της.
 
FOTO4
 
Ν. Μ. ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
www.nikosxeiladakis.gr
http://greeknation.blogspot.gr/2016/03/blog-post_98.html

Γιατί η νέα τάξη πραγμάτων μισεί την Συρία.(Βίντεο- Ελληνικοί υπότιτλοι)

4qw3rqwer-3 

8 λόγοι για όσα συμβαίνουν στη Συρία..
Μιλάει μια Σύρια κοπέλα για το μίσος της νέας τάξης πραγμάτων στην χώρα της.

Δείτε το βίντεο
(Αν μπαίνετε με chrome και το βίντεο δεν εμφανίζεται πατήστε ανανέωση της σελίδας-Θέλει 4-5 δευτερόλεπτα για να εμφανιστεί).
Το βίντεο μετέφρασαν οι ellinesfoitites


 
 

Επιχείρηση παραμύθι του ΝΑΤΟ με 2 πλοία να πλέουν στο Αιγαίο!

 
Αποστολή…στα χαρτιά για το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο! Την ώρα που χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες εξακολουθούν να αποβιβάζονται στα ελληνικά νησιά, η μόνη γραμμή άμυνας στη θάλασσα είναι το Πολεμικό Ναυτικό και το Λιμενικό Σώμα . Τίποτα άλλο.
 
Έχουμε στη διάθεσή μας όλη την πραγματική εικόνα της νατοϊκής παρουσίας στο Αιγαίο. Κι όχι αυτή των βίντεο που μοιράζει στα ΜΜΕ η Συμμαχία.

Από τα μέσα Φεβρουαρίου υποτίθεται ότι έχει υπάρξει συμφωνία για τις περιπολίες της νατοϊκής δύναμης SNMG-2 στην επιχείρηση αντιμετώπισης των προσφυγικών – μεταναστευτικών ροών που προέρχονται από τα τουρκικά 

•Το γερμανικό πλοίο Διοίκησης-ΔΜ FGS BONN (A-1413) το οποίο είναι και το flag ship της δύναμης στο οποίο επιβαίνει ο Διοικητής της δύναμης που είναι Γερμανός Υποναύαρχος. 

• Την ελληνική Φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ (F-455).
• Την τουρκική Φρεγάτα TCG BARBAROS (F-244).
• Την καναδική Φρεγάτα HMCS FREDERICTON (337).
 
•Υποτίθεται επίσης ότι συμμετείχε και η ιταλική Φρεγάτα ITS LIBECCIO η οποία όμωςαποχώρησε …δυο ημέρες μετά την άφιξη της δύναμης στο Αιγαίο με προορισμό την Ιταλία!
•Από τη 1η Μαρτίου η τουρκική φρεγάτα BARBAROS αποχώρησε από το Αιγαίο με προορισμό την ναυτική βάση του Ακσάζ, όπου και παραμένει μέχρι σήμερα. 

• Άρα η δύναμη αποτελείται … από 3 πλοία τα οποία πλέουν:
– Το γερμανικό πλοίο BONN μεταξύ Λέσβου-Χίου πάντα Δυτικά.
– Η δική μας φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ μεταξύ Ικαρίας και Σάμου.
-Η φρεγάτα του Καναδά FREDERICTON δυτικά Καρπάθου.
Έχει και συνέχεια το …δούλεμα:
 
• Αν όχι σήμερα πάντως σίγουρα μέσα στα επόμενα 24ωρα το γερμανικό πλοίο BONN θα πλεύσει προς Σούδα για ανεφοδιασμό. Συνεπώς … η νατοϊκή αρμάδα θα αποτελείται από μόνο δύο πλοία τα οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να επιτηρήσουν όλη την περιοχή. 
Οι εκτιμήσεις λένε ότι χρειάζονται τουλάχιστον 10 πλοία για να επιτηρήσουν όλο το Αιγαίο υπολογίζοντας και τις αντικαταστάσεις πλοίων, ανεφοδιασμούς κ.λπ! 

Δεν είναι όμως μόνο οι αριθμοί που αποδεικνύουν ότι το ΝΑΤΟ για άλλους λόγους ήρθε στο Αιγαίο. Και πάντως η κυρίαρχη αιτία της παρουσίας του δεν είναι το προσφυγικό. Τι έχει διαπιστωθεί όλες αυτές τις ημέρες: 

• Κανένα πλοίο της SNMG2 δεν εισήλθε στα τουρκικά χωρικά ύδατα.
• Κανένα πλοίο της δύναμης δεν κινήθηκε ανατολικά των ελληνικών  νήσων (ΛΕΣΒΟΥ-ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ-ΚΩ-ΡΟΔΟΥ). Όλα έπλευσαν δυτικά των νησιών  και στο κεντρικό Αιγαίο .Ειδικά η τουρκική φρεγάτα BARBAROS. Συμπτωματικά στις ίδιες περιοεχές που πλέουν τα πλοία του ρωσικού ναυτικού που κινούνται στο Αιγαίο με προορισμό την Συρία ή επιστρέφουν από εκεί με προορισμό την Μαύρη Θάλασσα. 

• Κανένα πλοίο της SNMG2 δεν κινήθηκε μεταξύ Ρόδου-Μεγίστης.
Το ερώτημα είναι εύλογο και είχε διατυπωθεί από την αρχή ως υποψία:
Μήπως όμως η δύναμη SNMG-2 βρίσκεται στο Αιγαίο για να παρακολουθεί τις κινήσεις των πλοίων του ρωσικού ναυτικού;
 
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2016/03/2.html

Ανόβερο – 15χρόνη τζιχαντίστρια σφάζει ανυποψίαστο αστυνομικό (Σοκαριστικό Βίντεο από κάμερα Ασφαλείας)

620x450-2

Η Γερμανική εφημερίδα Bild αναφέρει ότι η 15χρόνη τζιχαντίστρια μαχαίρωσε τον αστυνομικό στο λαιμό με ένα μεγάλο μαχαίρι κουζίνας, αφήνοντάς τον να αιμορραγεί μέχρι θανάτου ..

Μετά την σύλληψη, η κοπέλα δεν ασχολήθηκε με το αν ο αστυνομικός που μαχαιρώθηκε είχε πεθάνει, αλλά ανησυχούσε αν μαντίλα της ήταν σωστά και κάλυπτε τα μαλλιά της, σύμφωνα πάντα με το νόμο της Σαρία.

Σύμφωνα με το Breitbart , οι αρχές αποκάλυψαν πρόσφατα ότι η κοπέλα ήθελε να δολοφονήσει τον αστυνομικό, επειδή δεν μπορούσε να ταξιδέψει στη Μέση Ανατολή και να ενταχθεί στην Ισλαμικό Κράτος.

Τώρα που η Ευρώπη έχει ανοίξει τις χώρες της στους αραβικής προέλευσης αιτούντες άσυλο όλων των ηλικιών, ακόμη και τα παιδιά αποδεικνύουν ότι η ισλαμική ανατροφή τους είναι πάρα πολύ επικίνδυνη για την δημόσια ασφάλεια.

Το περιστατικό συνέβη στο Ανόβερο, τον Νοέμβριο του 2015 αλλά στην Ελλάδα δεν προβλήθηκε και ιδιαίτερα από τα ΜΜΕ.

Δείτε το βίντεο



eglimatikotita.gr

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/

Έρχεται η ανάπτυξη...2.287 προσλήψεις στα ... hot spots.

 
•Οκτάμηνες συμβάσεις και μισθός από 450 έως 620 ευρώ το μήνα
 
•Η κατανομή των θέσεων σε όλη την Ελλάδα
 
•Οι ειδικότητες: Ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, δάσκαλοι, νηπιαγωγοί, οδηγοί, νοσηλευτές, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, φύλακες, προσωπικό καθαριότητας και διοικητικοί
 
http://kolotoubes.blogspot.gr/2016/03/2287-hot-spots.html?

Η αλήθεια είναι η μεγαλύτερη ελευθερία

ελευθερια (1) 
Όταν δεν έχεις τι να πεις, πες την αλήθεια. Όταν έχεις τι να πεις, πες την αλήθεια. Όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις, κάνε την αλήθεια. Κι όταν δεν ξέρεις πού να πας, πήγαινε στην αλήθεια.

Άκου τι έχεις μέσα σου, άκου βαθιά, στον πυρήνα της ύπαρξής σου ποιος είσαι. Ποιος πραγματικά είσαι. Μείνε μέσα στη στιγμή και αφουγκράσου. Πώς νιώθεις σχετικά με την κατάσταση / τον άνθρωπο / το θέμα; Ποιος είσαι εσύ απέναντι σ’ αυτό; Ποιος θέλεις να είσαι εσύ απέναντι σ’ αυτό; Κάνε στον εαυτό σου μικρές ερωτήσεις, δώσε μικρές απαντήσεις και άσε τον εαυτό σου να οδηγηθεί βήμα βήμα στην εσωτερική σου αλήθεια. Βρες τη, δες τη, έκφρασέ τη με τιμή και δόξασέ τη. Γιατί η αλήθεια σου εκφράζει το ποιος είσαι τη δεδομένη στιγμή. Η αλήθεια σου είναι η στιγμιαία συμβολή σου στον κόσμο.

Λένε ότι η αλήθεια πληγώνει. Λέω ότι η αλήθεια απελευθερώνει.
Λένε ότι η αλήθεια πολλές φορές πονάει. Λέω πως η αλήθεια είναι ο μόνος δρόμος. Ο δρόμος πίσω στον εαυτό μας. Γιατί θέλει θάρρος και δύναμη για να μπορέσεις να σταθείς απέναντι στην ίδια σου την ύπαρξη, να της πεις την αλήθεια και να είσαι εντάξει μ’ αυτό. Μα είναι ο μόνος δρόμος.

Τίμησε το ποιος είσαι λέγοντας την αλήθεια σου σε κάθε στιγμή του τώρα. Τίμησε τους άλλους λέγοντάς τους την αλήθεια σου και δίνοντάς τους την ευκαιρία να πουν κι εκείνοι τη δική τους.
Η αλήθεια σημαίνει αυτοσεβασμός και αγάπη. Η αλήθεια σημαίνει ακούω και δέχομαι τον εαυτό μου γιατί είναι υπέροχος. Μη φοβάσαι πως λέγοντας τι πραγματικά νιώθεις και τι πραγματικά θες θα πληγώσεις αυτόν που έχεις απέναντί σου ή δε θα του κάνεις καλό. Έκφρασέ την με αγάπη και κατανόηση και εκείνη θα κάνει το θαύμα της. Η αλήθεια είναι η μεγαλύτερη ελευθερία.

Άκουσέ την και μείνε μαζί της σε κάθε δύσκολη στιγμή, σε κάθε στιγμή που δεν μπορείς να αποφασίσεις, που φοβάσαι, που διστάζεις. Γίνε φίλος μαζί της, αγάπησέ τη. Είναι αυτό που είσαι. Και είσαι αυτό που είναι.

 Κλημεντίνη Σοφού – enorasis.edu.gr 

Ας κράξουμε όλοι μαζί , ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ της γης μας κολασμένοι

 
Εμπρός, λοιπόν, να πάψουμε να είμαστε της γης οι κολασμένοι...!

Γράφει ο Πολίτης Βάιος Φασούλας


Αν οι ταγοί της Δύσης δεν ήθελαν την ύπαρξη της τρομοκρατίας δε θα την είχαν. Κι αν οι ταγοί της Δύσης ήθελαν ειρήνη θα την είχαν. Αν κάποιοι «τρομοκράτες» ή «εγκληματίες», τύπου Οτσαλάν, Μιλόσεβιτς, Αραφάτ, Μπιν Λάντεν, Σαντάμ και άλλων θα τους είχαν συλλάβει και δικάσει σε ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ και -αν προέκυπτε- φυλακίσει και τις τρομοκρατικές οργανώσεις θα τις είχαν διαλύσει, θα μιλούσαμε σήμερα για Πόλεμο;

Αν οι τρομοκράτες δεν χρησιμοποιούνταν κάθε φορά με διαφορετικούς τρόπους και σκοπούς, πότε να τους πουλούν όπλα και πότε να τους επιστρατεύουν στον παν-αμερικάνικο ληστρικό και εγκληματικό έργο τους, θα είχαμε γκρεμισμένους πύργους στην καρδιά της Αμερικής, ισοπέδωση λαών και κρατών και την μετατροπή της Δύσης σε φασιστική, ρατσιστική, επεκτατική και γιατί όχι σε φονταμενταλιστική;


Έτσι λοιπόν έχουμε δυο κατηγορίες: τους «τρομοκράτες», που προαναφέραμε, και τους «αντιτρομοκράτες» που είναι καταγραμμένοι στην ατζέντα των καταστροφέων της «Pax Americana» μεταξύ και η ηγεσία της Ε.Ε και βεβαίως με μπροστάρισα την κομματική Ελλάδα, γνωστή ως «ισχυρή». 

Λοιπόν, στο θέμα του Πολέμου, ποιο πνεύμα και ποια δύναμη οδηγούν τους Αμερικανούς στρατιώτες στο βωμό των παθών; Η πατρίδα τους που κινδυνεύει από ποιους; από τους τρομοκράτες της διεθνούς τρομοκρατίας ή από τους πραγματικούς «αντιτρομοκράτες», όπως τα τελευταία χρόνια τους γνωρίσαμε;

Σίγουρα η ανθρωπότητα έχει μπλεχτεί στα τρομοκρατικά δίκτυα. Άραγε, ποιοι να είναι οι «καλοί» «τρομοκράτες» και ποιοι οι «κακοί;» Μήπως οι «άνθρωποι» ή κομπανία αν θέλετε του… δημοκρατικού «πλανητάρχη», που έχει την αξίωση να μοιράσει τον κόσμο στα δυο και έχει μετατρέψει τη Χώρα του σε καζάνι και βράζει με τους Πολίτες της; Αυτοί οι «άνθρωποί» του δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα, οι δύστυχοι, ότι η ανθρωπότητα σέρνεται στον όλεθρο; Θα ’ναι υπερβολή αν πούμε  ότι ο υπερδυστυχισμένος «πλανητάρχης» του 21ου αιώνα, που έχει ξεφυτρώσει από το φυτώριο του σιωνισμού, έχει ξεπεράσει στο «πολεμικό» μένος και τους πιο μισητούς «εχθρούς» του; Κι εδώ είναι η απορία μας, δηλαδή της ανεκτικότητας μια μερίδας (μικρή-μεγάλη δε γνωρίζουμε) των Αμερικανών Πολιτών, που τους αξίζει μια καλλίτερη τύχη και όχι μόνο. Υπάνθρωποι ή ανθρώπινα υποκατάστατα και δούλοι υπάρχουν και στην Ε.Ε.  Όμως η ειρήνη δεν υπερασπίζεται με τον Πόλεμο και με τη βία και, όπως μας πληροφορεί η ιστορία, οι «ισχυροί» τρώνε τα πιο μεγάλα χαστούκια. Δε το επιθυμούμαι, αλλά έτσι συμβαίνει.

Καθυστερημένη Ιστορία! Πάντα αργείς και αργά δικαιώνεις. Αλλά, Ιστορία γράφεσαι δε γράφεις. Παραχαράκτες σε ζωγραφίζουν στις μέρες μας μουγκή και κωφή. Πού είναι οι σημερινοί ιστορικοί σου; Τι γράφουν και τι προβάλουν ή τι προτάσσουν στα αβάκιά τους; Τι γράφουν για τον Πόλεμο και την Ε. Έ.; για τους «πρεσβευτές» της ειρήνης, τύπου Σολάνα ύπατος «καπετάνιος» της εξωτερικής πολιτικής της Ε.Ε.;

Φτου! στους κόρφους σας, καημένοι, Ευρωπαίοι, που τόσα χαστούκια φάγατε δε βάλατε μυαλό. Όμως, εσείς πολιτικοί, καταφέρατε να κονσερβοποιήσετε τους λαούς σας και τους μάθατε να πληρώνουν τους Πολέμους που άλλοι άναψαν και ανάβουν. Σήμερα τα Ευρωπαϊκά πολιτικά μιάσματα εκείνο που κάνουν με το ανύπαρκτο γόητρό τους είναι να δίνουν διπλωματικές παράτες, όπως πρόσφατα δήλωσε και ο Χαφιέ Σολάνα για νέο ψήφισμα του ΟΗΕ!! έτσι που να προλάβουν να φτάσουν στο Ιράκ 250 χιλιάδες στρατιώτες. Δεν είναι τάχα κρίμα και γι’ αυτούς…

Σίγουρα κάνει μέγα και ασυγχώρητο λάθος η Αμερικανική σιωνιστική πολιτική να εξακολουθεί να παριστάνει τον Παγκόσμιο τρομοκράτη ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ και να υπερηφανεύεται για την υπεροχή της, την οποία οφείλει χάρη στους είλωτες-εξανδραποδισμένους Ευρωπαίους. Και η «Pax Romana» είχε στην εποχή της υπεροχή, όπως και άλλες αυτοκρατορίες, αλλά το σακάτεμα δεν το απέφυγε καμία. Έτσι καιρός είναι, άλλο δεν πάει πια. Οι Πολίτες του Κόσμου να ξεκαθαρίσουν τι θέλουν: Πόλεμο ή ειρήνη;

Μιλούμε για τους Πολίτες εκείνους τους παθητικά αδιάφορους, οι οποίοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν περί τινός πρόκειται. Μιλούμε για τους Πολίτες τους κομματικοποιημένους που τις απόψεις τους τις έχουν ληστέψει τα κόμματά τους. Μιλούμε και για τους ακριβοπληρωμένους βουλευτές των Δυτικών κομμάτων ακόμα και για τους βολεμένους, ότι ο Πόλεμος το βόλεμα δεν το καταλαβαίνει. Και βεβαίως μιλούμε και για όλους τους Έλληνες βουλευτές, πολλοί απ’ αυτούς έχουν χάσει τους πατεράδες τους στον εμφύλιο, στην Αντίσταση, στις φυλακές, έχουν υποστεί βιασμούς μανάδες και αδερφάδες κλπ, κλπ και την ελευθερία τους (όπως όλοι μας) τη χρωστάμε σ’ αυτούς. Στο Ελληνικό Κοινοβούλιο όλοι πρέπει να ΟΥΡΛΙΑΞΟΥΝ και να ακουστεί η φωνή τους ως τα πέρατα της οικουμένης και να βάλουν τη ναρκωμένη Ελλάδα, αλλά προεδρεύουσα στην Ε.Ε., στον αντιπολεμικό χορό γκρεμίζοντας οποιονδήποτε σάπιο «Έλληνα-γίγαντα» που θα βρεθεί μπροστά τους. Η προεδρεύουσα Ελλάδα μπορεί να ασκήσει βέτο και ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.

Δεν μπορεί σήμερα η Ελλάδα να σερβίρει αποπροσανατολισμό μέσω των ΜΜΕ και να κρατά τους Πολίτες στα περί τρομοκρατίας, (έχουμε δικαιοσύνη για το θέμα) στα του ποδοσφαίρου (να τους αφήσουν να βγάλουν τα μάτια τους οι έμποροι) αλλά κι ούτε μπορεί να βραχνιάζει ο Έλληνας πρωθυπουργός και η Ν. Δ. πώς θα βάλουν την Τουρκία στην Ε.Ε., τη στιγμή που οι Τουρκικές «αερομαχίες» δίνουν και παίρνουν και οι Έλληνες πιλότοι εκπαιδεύονται στις αναχαιτίσεις σε σκάφη ικανά να δημιουργούν ατυχήματα και να χάνονται πιλότοι... Να δεχτεί και την αποτυχία στο πατριαρχικό «σχέδιο» Ανάν για το Κυπριακό και να θυμηθεί τον εναπομείναντα Ελληνισμό στην Πόλη. 

Κι εδώ, δυστυχώς, φαίνεται η τυφλή υποταγή στους Αμερικάνους από πλευράς της πασοκικής κυβέρνησης σε όλες τις διαστάσεις. Στο κάτω της γραφής το θέμα ένταξης της Τουρκίας στην Ε.Ε. δεν είναι επί του παρόντος, αλλά κι αν είναι η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι ο μόνιμος αχταρμάς και αμερικανότουρκος δούλος. Έτσι, μην τρελαθούμε κιόλας, φίλοι πασόκοι.

Το θέμα είναι ο Πόλεμος και η επίσημη Ελλάδα συνηγορεί(το έκανε και στο πρόσφατο παρελθόν!!) και εξακολουθεί να αποβλακώνει τους Πολίτες μέσα από τα ΜΜΕ, και προπαντός το κρατικό κανάλι, που εκεί γίνεται ο μεγάλος χαβαλές με καλεσμένους που επικροτούν το «έργο» της Ελληνικής προεδρίας και μεθοδεύουν τον αποπροσανατολισμό. Μάλιστα στο πάνελ των καλεσμένων συχνά βλέπουμε και ορισμένους της Ανανεωτικής Αριστεράς έτσι κι ο χαβαλές μεγαλώνει κι εμείς τον απολαμβάνουμε (συγνώμη για την επανάληψη της έκφρασης) που κάποιοι προσπαθούν, σαν κοπρόσκυλα, να αρπάξουν κάνα πασοκικό κόκαλο. Αίσχος, καφενείο της Ανανεωτικής Αριστεράς.

Εμπρός, λοιπόν, να πάψουμε να είμαστε της γης οι κολασμένοι. Η ανατροπή του Πολέμου είναι υπόθεση όλων. Έλληνες Ειρηνιστές, Έλληνες Ουμανιστές, Έλληνες πολιτισμένοι και δημοκρατικοί… θυμηθείτε!!, απομακρυνθείτε από τον κατάλογο των δολοφόνων και αντισταθείτε.

 

Ε .Ε. – Γερμανία  Ιανουάριος 21 2003   www.fasoulas.de  *  vaios@fasoulas.de

Βάιος Φασούλας

Ε.Ο. Καλαμπάκας 134

42131 ΤΡΙΚΑΛΑ




 

Γι’ αυτό αγαπάμε την Ελλάδα! Και δεν είμαστε ούτε εθνικιστές και πολύ περισσότερο δεν είμαστε σοβινιστές. Είμαστε διεθνιστές, αγαπούμε τους λαούς  και το δείξαμε σε όλη την οικουμένη και σε όλους τους αιώνες. Και αυτό που ενστικτωδώς διδαχτήκαμε το οφείλουμε στην πατρίδα μας. Γι’ αυτό την αγαπάμε, γι’ αυτό την πονάμε και τη λατρεύουμε πιότερο από οποιοδήποτε Θεό, «οργανισμό», «σύμμαχο», «φίλο», ελληνικό κόμμα, Έλληνα κυβερνήτη, «εθνάρχη» ή κομματάρχη. Γιατί η Ελλάδα είμαστε Εμείς και γιατί η Ελλάδα δε μας πλήγωσε ποτέ!

Στις στρωματοποιημένες πολιτείες του κόσμου απ’ τις ληστρικές επιδρομές του μεγάλου κεφαλαίου, η πορεία του χρεοκοπημένου συστήματος, του οποίου με ποικιλόμορφα καμουφλάζ προσπαθούν να καλύψουν και να επιβραδύνουν τη δύση του, στην Παγκόσμια Ημερήσια Διάταξη τίθεται ακατόρθωτο και αφύσικο.

 

  http://amphiktyon.blogspot.gr/2016/03/blog-post_673.html

Με το ΝΑΤΟ η Τουρκία Ζητάει τα Πάντα στο Αιγαίο – Η Ελλάδα Έπεσε στην Παγίδα … – Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία Θεατές των Γεγονότων …

20160209-SNMCMG2-TRANSITION ERDEK TO ISTANBUL-09FEB2016-Photo by B.URETMEN


Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος

Τώρα πλέον που το ΝΑΤΟ ήρθε στο Αιγαίο και μάλιστα και με την Ελληνική πρόσκληση και συναίνεση, αρχίζει να αποκαλύπτεται η πραγματική αιτία που έγινε αυτό. Με σειρά άρθρων μας είχαμε επισημάνει ότι η εμπλοκή του ΝΑΤΟ θα φέρει μαζί και τις επεκτατικές απαιτήσεις της Τουρκίας, ενώ δεν έχει τίποτα ουσιαστικό να προσφέρει στο προσφυγικό. Όλες πλέον αυτές οι επιφυλάξεις μας έρχονται να επιβεβαιωθούν από τα ίδια τα γεγονότα. Πλέον αφού οι Τούρκοι με την Συμμαχία φέρανε το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, τώρα και οι δύο ξεκινήσανε να παίζουν το παιχνίδι τους. Πιο ασυγκράτητοι οι Τούρκοι σπεύσανε μέσω της επιχειρησιακής σχεδίασης να αμφισβητήσουν όλο το Αιγαίο. Δεν επιτρέπουν παρεμβάσεις εκεί που θεωρούν ότι έχουν ευθύνη έρευνας διάσωσης, δηλαδή στο μισό Αιγαίο, δεν επιτρέπουν να ζητάει από την Αθήνα έγκριση πτήσεων το ΝΑΤΟ, δεν θέλει να αναφέρονται τα Ελληνικά ονόματα αλλά αντί αυτών να μπαίνουν αριθμοί και πολλά άλλα ωραία … Το περίεργο μπέρδεμα μόλις ξεκίνησε και να δούμε πως θα το ξεμπερδέψουν, οι πολλά επενδύσαντες στην βοήθεια του ΝΑΤΟ και της Τουρκίας στο Αιγαίο.

Έτσι με απόρρητο έγγραφο 17 σημείων που κατέθεσε η Τουρκία στη Στρατιωτική Επιτροπή του ΝΑΤΟ, ουσιαστικά αποδυναμώνει καθοριστικά τη συνεισφορά της Συμμαχίας στο προσφυγικό και θέτει άμεσα ή έμμεσα, το σύνολο των διεκδικήσεων της Τουρκίας έναντι της Ελλάδας. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση και αυτό είναι το πιο σημαντικό, δεν πρόκειται για μια άσκηση της Συμμαχίας, που τελικά σχεδιάζεται διαφορετικά. Πρόκειται για μια ανοιχτή, επίσημη, διεθνή πραγματική επιχείρηση, έστω και αν δεν είναι πολεμική, που εμπεριέχει τη στρατηγική κίνηση αμφισβήτησης της ελληνικής κυριαρχίας στο μισό Αιγαίο και φυσικά το ΝΑΤΟ κρατάει αποστάσεις.

Συγκεκριμένα η Τουρκία αμφισβητεί τον εθνικό εναέριο χώρο των δέκα μιλίων, ζητάει να μην κατατίθενται σχέδια πτήσης στο FIR Αθήνας, ζητάει από τα πλοία του ΝΑΤΟ να μην ελλιμενίζονται στα Δωδεκάνησα, που θεωρεί αποστρατικοποιημένα, ενώ επιμένει φυσικά στις δικές της θέσεις για τις περιοχές έρευνας και διάσωσης διεκδικώντας την ευθύνη στο μισό Αιγαίο. Πέραν όλων αυτών, η Τουρκία αμφισβητεί ανοιχτά την ελληνικότητα νησιών, γεγονός που για πρώτη φορά εμπεριέχεται σε επίσημο έγγραφο που κατατίθεται στο ΝΑΤΟ. Όπως προκύπτει από το κείμενο, η Τουρκία, πέραν πάσης λογικής, απαιτεί να μη γίνεται λόγος για εναέριο χώρο του Αιγαίου αλλά «εναέριο χώρο του ΝΑΤΟ». Απαιτεί επίσης από τη Συμμαχία να μη χρησιμοποιεί ονόματα, προφανώς για τα 16 μικρά νησιά που οι Τούρκοι θεωρούν ότι δεν ανήκουν στην Ελλάδα και τους έχουν δώσει τουρκικά ονόματα, όπως Ίμια/Καρντάκ και ερμηνεύοντας κατά το δοκούν τις συνθήκες θεωρούν ότι ανήκουν στην Τουρκία. Μάλιστα ζητάνε προκλητικά από τους ιθύνοντες για τον σχεδιασμό της επιχείρησης στο ΝΑΤΟ, αντί για τα ονόματα των νησιών, να χρησιμοποιούνται γράμματα ή και αριθμοί.

Θεωρούμε όπως άλλωστε έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, ότι η Ελληνική Κυβέρνηση αλλά και Στρατιωτική Ηγεσία έχουν πέσει σε μια μεγάλη παγίδα. Με εντελώς ερασιτεχνικές ενέργειες και κακή εκτίμηση της κατάστασης έχουν βρεθεί σε αδυναμία. Όμως πλέον δεν πρέπει να δεχθούν καμία έκπτωση στα ισχύοντα και κανένα συμβιβασμό, με επιχειρήματα και σχέδιο. Οτιδήποτε άλλο θα είναι de facto αναγνώριση δικαιωμάτων της Τουρκίας και μάλιστα και με υπογραφή της Ελλάδας.

Χρήστος Καλογερόπουλος – Βαλκάνιος

Στρατηγικός Αναλυτής

Εξειδικευμένος σε Θέματα Διεθνούς Ασφάλειας

στη ΝΑ Μεσόγειο

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/

Απόρρητο έγγραφο της Τουρκίας προς το ΝΑΤΟ αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία στο μισό Αιγαίο - Το πλήρες τουρκικό κείμενο

tourkika-ploia
Κλιμακώνει την επιθετική της πολιτική η Τουρκία στο Αιγαίο, ενώ παράλληλα επιδεινώνει τις σχέσεις της με την Ελλάδα. Απόρρητο έγγραφο 17 σημείων το οποίο δημοσιεύει η «Καθημερινή της Κυριακής», το οποίο κατέθεσε η Τουρκία στην Στρατιωτική Επιτροπή του ΝΑΤΟ με ημερομηνία 15 Φεβρουαρίου, προκαλεί σύμφωνα με την εφημερίδα, σημαντικές παρενέργειες και αποδυναμώνει καθοριστικά την συνεισφορά της Συμμαχίας στο προσφυγικό.
 
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, στο έγγραφο περιλαμβάνονται άμεσα ή έμμεσα το σύνολο των διεκδικήσεων της Τουρκίας έναντι της Ελλάδας και είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς δεν πρόκειται για μια άσκηση της Συμμαχίας, αλλά για μια ανοικτή επίσημη, διεθνή πραγματική επιχείρηση, έστω και αν δεν είναι πολεμική. 
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Τουρκία αμφισβητεί τον εθνικό εναέριο χώρο των δέκα μιλίων, ζητεί να μην κατατίθενται σχέδια πτήσης στο FIR Αθήνας, ζητεί από τα πλοία του ΝΑΤΟ να μην ελλιμενίζονται στα Δωδεκάνησα που θεωρεί αποστρατικοποιημένα, ενώ επιμένει φυσικά στις δικές της θέσεις για τις περιοχές έρευνας και διάσωσης διεκδικώντας την ευθύνη στο μισό Αιγαίο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Τουρκία αμφισβητεί ανοιχτά την ελληνικότητα των νησιών, γεγονός που για πρώτη φορά εμπεριέχεται σε επίσημο έγγραφο που κατατίθεται στο ΝΑΤΟ.
 
Όπως προκύπτει από το κείμενο, η Τουρκία, πέραν πάσης λογικής, απαιτεί να μην γίνεται λόγος για εναέριο χώρο του Αιγαίου, αλλά «εναέριο χώρο του ΝΑΤΟ».
Απαιτεί επίσης από τη Συμμαχία να μην χρησιμοποιεί ονόματα, προφανώς νησιών «με τρόπο ο οποίος θα δημιουργήσει αχρείαστο περισπασμό, μπορεί να προκαλέσει δυσαρέσκεια ή θα μπορούσε να ληφθεί ως προώθηση των εθνικών συμφερόντων». 
 
Το δημοσίευμα αναφέρει πως η συγκεκριμένη αναφορά έχει να κάνει με τα 16 μικρά νησιά που οι Τούρκοι θεωρούν πως δεν ανήκουν στην Ελλάδα και τους έχουν δώσει τουρκικά ονόματα όπως Ίμια και Καρντάκ και θεωρούν ότι ανήκουν στην Τουρκία.
 
Επίσης, όπως προκύπτει από το έγγραφο, η Τουρκία δεν δέχονται να εισέρχονται οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ σε περιοχές έρευνας και διάσωσης που θεωρεί (παράνομα) αρμοδιότητά της, τα εναέρια μέσα να μην υποβάλλουν σχέδια πτήσης και τα πλοία να κινούνται εκτός των χωρικών υδάτων της Τουρκίας.
 
Το πλήρες τουρκικό κείμενο με τα 17 σημεία:
 
Σύμφωνα με την «Καθημερινή της Κυριακής», το πλήρες κείμενο που κατέθεσε ο επκεφαλής της τουρκικής αντιπροσωπείας στο ΝΑΤΟ, Ethem Buyukisik, έχει ως εξής (στις παρενθέσεις βρίσκονται οι ερμηνείες):
 
«Αγαπητοί κύριοι,
 
1)Θα ήθελα να επεκτείνω την εκτίμησή μου εκ μέρους της TMAs (τουρκικές στρατιωτικές αρχές) για τη συνεχή στήριξή σας στο θέμα της προσφυγικής κρίσης στο Αιγαίο Πέλαγος και στα τουρκοσυριακά σύνορα. Σας πληροφορώ για το αίτημα των TMAs στις Αρχές της SHAPE (Ανώτατο Συμβούλιο – Αρχηγείο των Συμμαχικών Δυνάμεων) να λάβουν υπόψη τα παρακάτω θέματα κατά την διάρκεια του σχεδιασμού σχετικά με την προαναφερθείσα επιχείρηση.
 
Α. Ζητάμε από τις Αρχές της SHAPE να λάβουν υπόψη την πολιτική καθοδήγηση κατά την διάρκεια του σχεδιασμού και της εκτέλεσης των φάσεων.
 
Β. Θα επιστήσω την προσοχή σας στις ενδεχόμενες αμφισβητούμενες πολιτικές περιοχές μεταξύ των συμμαχικών χωρών.
 
C.Οι θαλάσσιες δραστηριότητες αναμένεται να μεταφερθούν μακριά από τις προβληματικές περιοχές του Αιγαίου, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν κρίση ανάμεσα στα συμμαχικά κράτη.
 
D.Οι τουρκικές στρατιωτικές αρχές θεωρούν αναγκαίο ότι οι υπάρχουσες συμφωνίες ανάμεσα σε Τουρκία και Ελλάδα θα πρέπει να είναι σεβαστές δεόντως κατά την διαδικασία του σχεδιασμού.
 
E. Οι τουρκικές στρατιωτικές αρχές ισχυρίζονται ότι είναι ανάγκη να υπάρξει ένα ξεχωριστό πλάνο γι αυτή την επιχείρηση. Μέχρι τότε η επιχείρηση αναμένεται να μεταφερθεί στην νομική δομή της Operation Active Endevour (επιχείρηση του ΝΑΤΟ στη Μεσόγειο) και η προτεραιότητα θα έπρεπε να δίνεται στις τρέχουσες δραστηριότητες της SNF (μόνιμες ναυτικές δυνάμεις, δηλαδή αυτές που έχει σταθερά το ΝΑΤΟ σε ορισμένες περιοχές όπως στη Μεσόγειο).
 
F. Οι τουρκικές στρατιωτικές αρχές πιστεύουν στην ανάγκη να υπάρχει μια δυνατή συνεργασία ανάμεσα σε ΝΑΤΟ – Τουρκία – Ελλάδα και την ΕΕ (Frontex). Για να ολοκληρωθεί αυτή η συνεργασία, οι αναγκαίοι μηχανισμοί πρέπει να μπουν σε εφαρμογή πριν από την εκτέλεση της επιχείρησης.
 
G. Οι TMAs αναμένουν η μη πολεμική φύση της επιχείρησης να παραμείνει σε κάθε στάδιο αυτής.
 
H. Κατά τη διάρκεια της εκτελεστικής φάσης, οι δραστηριότητες του ΝΑΤΟ σε Ανατολική Μεσόγειο και Μαύρη Θάλασσα δεν θα πρέπει να επηρεαστούν με κανέναν τρόπο.
 
Ι. Οι TMAs θεωρούν ότι μόνο οι ISR επιτρέπονται στην διάρκεια της επιχείρησης που σχετίζονται με την προσφυγική κρίση στο Αιγαίο.
 
J. Κατά την διάρκεια της αποστολής ISR, οι μονάδες του ΝΑΤΟ αναμένεται να μην εμπλακούν στις ασυνήθιστες προσφυγικές δραστηριότητες πέραν των γεγονότων που περιέχονται στη SOLAS και την υποχρέωση διάσωσης ανθρώπων στη θάλασσα. Στην περίπτωση πιθανών ISR δραστηριοτήτων στο Αιγαίο, οι SAR περιοχές που η Τουρκία θα έχει δηλώσει στον ΙΜΟ θα πρέπει να είναι σεβαστές δεόντως. Οι TMAs δε θα δεχτούν τους ισχυρισμούς οι οποίοι σχετίζονται με τους Athens FIR Limitations.
 
Κ. Οι SNMG, HELOS και MPAs αναμένεται να λειτουργήσουν σε διεθνή ύδατα και εναέριο χώρο. Ισχυρισμοί σχετικοί με δήθεν εναέριο χώρο 10 ναυτικών μιλίων δεν θα πρέπει να αναφέρονται στα OPGEN Directives. Οι αρχές του σχεδιασμού πτήσεων του NATO MPAs κατά την διάρκεια του σχεδιασμού, της εντολής και της σχετικής επικοινωνίας στη γραμμή του Athens FIR θα πρέπει να αποφευχθεί. Η χρήση του 
ATO/ACO σε συμφωνία με τις σίγουρες διαδικασίες του ΝΑΤΟ θα πρέπει να συνεχιστούν. Επίσης ο εναέριος χώρος που θα χρησιμοποιηθεί στο Αιγαίο θα πρέπει να αναφέρεται ως εναέριος χώρος του ΝΑΤΟ.
 
L. Οποιαδήποτε προσπάθεια σχετιζόμενη με την επέκταση του TTW και του εναέριου χώρου κατά τη διάρκεια της επιχείρησης αναμένεται να αποφευχθεί.
 
Μ. Οι TMAs αναμένουν το ΝΑΤΟ να μη σχεδιάσει και μεταφέρει κάποια ναυτική/στρατιωτική δραστηριότητα, συμπεριλαμβανομένων των ελλιμενισμών στις γεωγραφικές παρατάξεις και του αποστρατικωποιημένου στάτους των νησιών του Αιγαίου, και οποιονδήποτε σχεδιασμό ο οποίος θα οδηγήσει στη φθορά του στάτους αυτών των αποστρατικοποιημένων νησιών.
 
Ν. Οποιαδήποτε μορφή ελευθερίας όπως αθώα μεταφορά, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη στην πιο πιθανή της έκταση.
 
Ο. H χρησιμοποίηση οποιονδήποτε ονομάτων με τρόπο ο οποίος θα δημιουργήσει αχρείαστο περισπασμό, μπορεί να προκαλέσει δυσαρέσκεια ή θα μπορούσε να εκληφθεί ως προώθηση των εθνικών συμφερόντων, αναμένεται να αποφευχθεί και μια πολύ πιο απλή και επιχειρησιακή λύση θα μπορούσε να βρεθεί, όπως χρησιμοποιώντας γράμματα ή και αριθμούς.
 
P. Είναι σημαντικό να έχουμε στο μυαλό μας ότι η επιχείρηση αποτελείται από δύο ξεχωριστά μέρη: Το ένα να μεταφερθεί στο Αιγαίο Πέλαγος και το άλλο είναι οι ISR δραστηριότητες να μεταφερθούν κατά μήκος των τουρκοσυριακών συνόρων.
 
Q. Η στρατηγική διοίκηση αυτής της επιχείρησης θα μπορούσε να σχεδιαστεί και μεταφερθεί με ακρίβεια και προσοχή σε συνεργασία με τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους εκπροσώπους.
 
2) Από αυτή την άποψη θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά που λαμβάνετε υπόψη τις ανησυχίες μας πάνω στο θέμα. Ο σύνδεσμος είναι ο πλωτάρχης Halil AKSU.
Με σεβασμό
ETHEM BUYUKISIK»
 
 
viadiplomacy
http://greeknation.blogspot.gr/2016/03/blog-post_913.html

ΔΩΡΕΑΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΕ… «ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ» ΠΟΥ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ !!! ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΥΠΑΡΧΕΤΕ ;;; ΖΕΙΤΕ ;;; ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ;;;

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΥΣ 1111 
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ !!!!!!!!!!!! ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!!!!!!!!!! ΥΠΑΡΧΕΤΕ ;;;;;;;;;;;; ΖΕΙΤΕ ;;;;;;;;;; ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ;;;;;;;;
ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ !!!! ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ , ΘΑ ΤΑ «ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ» ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΔΩΡΙΖΟΥΝ ΣΕ… «ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ» … «ΠΟΥ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» !!! ΦΥΓΕΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΡΟΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ;;;;;;;;;;; ΡΕ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ;;;;;; ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΨΕΙΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΪΜΟΥ ;;;;
Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΧΑΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ;;;; ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ … ΧΘΕΣ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ !!!! ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ !!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΑΣ … «ΣΩΣΕΙ» ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΕΣΑΣ !!!  

Με απόφαση Αλεξιάδη δημιουργείται λογαριασμός στην Τράπεζα της Ελλάδος για τους πρόσφυγες

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΌΤΕ ΑΝΟΙΞΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ , ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ;;;;; 
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ: «Μας ζητάνε σπίτια, ξενοδοχεία και πάσης φύσεως κατάλυμα, με το πρόσχημα της αντιμετώπισης εκτάκτου ανάγκης…» , ΠΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ σημερινός πρόεδρος της ιδιωτικής εταιρείας «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» , είχε πει το 2009: «Εγώ θα πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκείνους που επιλέγουν την Ελλάδα , για να ζήσουν μαζί μας…»


http://web3.eetaa.gr:8080/kodikas/k_arthra.jsp?textfield=185

Viky Charalambous Μια ακόμα απόφαση προδοσίας, της Κεντρικής Κυβέρνησης, ενεργούσης κατ’ εντολήν των «Εταίρων» και δανειστών μας, με πρόσχημα την αντιμετώπιση της έκτακτης και επείγουσας ανάγκης στέγασης των μεταναστών και προσφύγων, επιτράπηκε και θεσμοθετήθηκε προ πολλού (Άρθρα 185 & 186 του N. 3463/ 2006, ΦΕΚ Α 114/30.6.2006),
η δωρεάν παραχώρηση στους μετανάστες, δικαιώματος κυριότητας και χρήσης ακινήτων, ιδιοκτησίας του Δημοσίου (συμπεριλαμβανομένων των ιδιωτικών ακινήτων που έχουν περιέλθει εκ κατασχέσεως στην ιδιοκτησία του Δημοσίου, των Ασφαλιστικών Ταμείων και των Τραπεζών).
Καταλάβατε Συνέλληνες πόσο καλά είναι οργανωμένη η Συμμορία που ενεργεί μέσα στη χώρα μας;
Καταλάβατε ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι τυχαίο;
Καταλάβατε ότι εάν δεν ενεργοποιηθείτε, τα πάντα θα χαθούν;
Μόνο Εμείς μπορούμε να αλλάξουμε τη ροή των δεδομένων
Μόνο εάν το αποφασίσουμε, νε εργαστούμε ΟΜΟΝΟΑ σαν μια ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ.
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΞΥΠΝΑΤΕ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ
………………………….
………………………….



ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ !!!

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ… ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ…

http://alfeiospotamos.gr/?p=21336

ΤΟ ΥΠ.ΕΞ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΑ !!! ΘΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ !!!

ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟ 3

tadk-130-02032016
Αλφειός: ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ… Των οικιών ημών εμπιπραμένων υμείς … άδετε. ΔΗΛΑΔΗ , ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ… ΤΡΑΓΟΥΔΑΤΕ ! … ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ… ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΡΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ…

Ανδρεας Γιουβαλακης ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΕΕΙ Η ΓΑΛΛΙΔΑ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ;;
ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ν.Π.Δ.Δ. (ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ) ΔΗΛΑΔΗ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ
ΑΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΑ ( ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΥΤΟ ) ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝ ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΥΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΧΙΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ.

ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ Ε.ΣΥ ( ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ) ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ( ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ) ΓΙΝΟΜΕΝΟΙ ΜΕΛΗ ΣΤΟ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΤΟΠΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

Dimitrios Ferentinos A ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ..
ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ Ν. ΤΟΣΚΑ.. ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΗΛΘΑΝ 911.471
( Αλφειός: ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΗΤΟΙ ΤΟ 2015 σχεδόν 1.000.000  ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 1/10 ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!! )

 12794457_972882162791319_5621265965739324380_n
………………………………………………………


ΔΩΡΕΑΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΕ… «ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ» ΠΟΥ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ !!! ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΥΠΑΡΧΕΤΕ ;;; ΖΕΙΤΕ ;;; ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ;;;

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ: «Μας ζητάνε σπίτια, ξενοδοχεία και πάσης φύσεως κατάλυμα, με το πρόσχημα της αντιμετώπισης εκτάκτου ανάγκης…» , ΠΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ σημερινός πρόεδρος της ιδιωτικής εταιρείας «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» , είχε πει το 2009: «Εγώ θα πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκείνους που επιλέγουν την Ελλάδα , για να ζήσουν μαζί μας…»

……………………………………………………..

http://alfeiospotamos.gr/?p=21342

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΞ΄ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΟ ! 4/3/2900 (βίντεο)

LEYKADAAAAAAAAAAAA
 
 
Η ΕΝΤΟΛΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΞΩΦΛΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ !!!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ..ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ … ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ
ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ
< ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ > ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΑΣ !!!

http://alfeiospotamos.gr/?p=21328

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΣ ΧΙΟ: ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΛΕΣΕ ΜΑΣ


Artemis Sorras ΒΡΕ ΔΗΜΟΚΑΦΡΕ ΠΟΡΝΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΟΥ ΣΤΑ ΔΩΣΑΝΕ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΤΡΩΓΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ.

ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΠΑΠΑΔΑΚΗ. ΕΚΒΙΑΖΕΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΩ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΔΕΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΣ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΗΡΘΕ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ.

ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ Ε.Υ.Π. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. ΗΡΘΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ.

ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΗΝΥΣΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΟΧΑΡΤΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΟΧΑΡΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΘΩΩΝΕΣΑΙ.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΜΕ ΕΝΤΥΠΟ ΤΥΠΟ ΣΑΙΤ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΧΙΟ.

ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΕ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ. ΕΤΣΙ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΠΑΠΑΔΕΣ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΟΦΩΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΑΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΧΛΑΓΩΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΟΛΩΝ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΞΑΝΕ.

ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. , ΛΥΓΔΟΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΔΗΜΟΣΙΑ (ΟΠΩΣ ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΣΟΥ) , ΚΑΛΕΣΕ ΜΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΣΟΥ. ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΩΜΙΚΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΣ ???? ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΤΟΥ ΣΚΟΙΝΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΜΑΣ ΨΑΡΩΣΕΙΣ.

ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΓΙΑ, ΑΠΟΧΗ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΜΑΖΙ ΖΩΟΨΥΧΟΛΟΓΟ. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΡΕ ΣΚΟΙΝΩΜΑ, ΜΑΣ ΕΨΗΣΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΣΟΥ.

 
 
 
http://alfeiospotamos.gr/?p=21333
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters