Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΘΡΙΛΕΡ με Καμμένο: Ανάκληση των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ που είναι στο εξωτερικό λόγω εξελίξεων!

TSIPRAS-KAMMENOS-PARMENION-300x168

Σε θρίλερ με απρόβλεπτες διαστάσεις και συνέπειες για την κυβέρνηση αλλά και την χώρα, εξελίσσεται η υπόθεση Μουζάλα.

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος έχει κάνει σαφές ότι δεν είναι “επικοινωνιακό τέχνασμα” ή “κούφια απειλή” τα όσα είπε στον πρωθυπουργό το μεσημέρι στο Μαξίμου και συνοψίζονται στο δίλημμα “ή φεύγει ο Μουζάλας ή φεύγω εγώ”.

Δύο δεδομένα των τελευταίων ωρών επιβεβαιώνουν ότι ο Πάνος Καμμένος είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει από την κυβέρνηση:

•Το πρώτο ότι έδωσε εντολή στους συνεργάτες τους να μαζέψουν τα προσωπικά του αντικείμενα από το γραφείο του στο ΥΠΕΘΑ.

•Το δεύτερο ότι επικοινώνησε με τον Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη που βρίσκεται στην Αίγυπτο και τον Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλη Τελλίδη που είναι στη Γερμανία και τους ζήτησε να επιστρέψουν το συντομότερο στην Αθήνα.

Όλα αυτά δείχνουν ότι ο ΥΕΘΑ και πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει πάρει αποφάσεις που οδηγούν ακόμη κι εκτός κυβέρνησης. Το αμέσως επόμενο ερώτημα είναι τι θα γίνει με την κυβέρνηση! Θα πέσει; Θα βρει άλλο κυβερνητικό εταίρο και ποιον; Έχουν γίνει ήδη επαφές και υπάρχουν συμφωνίες; Θα πάμε σε εκλογές;

Militaire.gr

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/

Ε.ΣΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ EKΔΗΛΩΣΗ 16-03-2016 SorrasT.V




ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΤΕΤΑΙ Η «ΙΕΡΑ (ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ) ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε.» !!! ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥΣ !!!

Ο ΛΟΓΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ ( ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΑ ) ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΟΥΣ !!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΕΝΑΝΤΙ ΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ (!!!) , ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟΣ , ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ «ΙΕΡΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ» ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! ΠΩΣ ΚΑΙ «ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΔΑΝ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΩΡΑ; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ !!! ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ , ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ… !!! ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ !!!

Ο ΛΟΓΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ ( ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΑ ) ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΟΥΣ !!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΕΝΑΝΤΙ ΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ (!!!) , ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟΣ , ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ «ΙΕΡΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ» ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! ΠΩΣ ΚΑΙ «ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΔΑΝ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΩΡΑ; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ !!! ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ , ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ… !!! ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ !!!

Γιάννης Καλογερόπουλος ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΒΓΗΚΕ Η ΕΝΤΟΛΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΤΟΥΣ !!!

ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ «ΛΗΣΤΑΡΧΕΙΟΝ-ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ» ! Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟ ΤΟΥ «ΚΡΑΤΟΥΣ» !! ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ !!!



Artemis Sorras ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΡΑ ΟΥΤΕ ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕ ΓΑΡΓΑΛΙΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΙΚΡΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΕΝΤΟΜΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ Ο,ΤΙ ΛΕΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΑΝΤΑ
ΕΙΠΑ ΘΑ ΠΑΓΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΒΕΛΑΞΕΤΕ ΩΣ ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ
 
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΡΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΝΕΤΕ
 
ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ 


ΩΣ ΤΟΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΗ ΤΕΛΕΤΗ ΞΕΡΕΤΕ ΕΔΩ ΕΙΧΑΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ
ΕΓΩ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ
ΕΣΕΙΣ ;;;;;;


12376307_1759454797611358_3910085295352952336_n


Ρότσιλντ – Εθνική Τράπεζα και «Ελληνικό» Κράτος.

«ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ» Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ»

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΝΟΜΟ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ Ή Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ !

Όλοι οι Συνέλληνες ενημερώστε όλον τον κόσμο! Βάλτε τους στα συμβούλια σας. Ανοίξτε τα γραφεία σας για να μπει ο κόσμος μέσα. Εκμεταλλευτείτε ό,τι έχει ο καθένας, ό,τι δύναμη και ό,τι δυνατότητα.

Όλα τα ακίνητα τα χρωστάτε στις τράπεζες και στις εφορίες.
ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ! ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ, ΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ! Για έλα να το πάρεις από εμάς κυρία Τράπεζα. Είμαστε λίγο περίεργα παιδιά ! 

Προκαλώ λοιπόν, όποιοι χρωστάνε ακίνητα στην Τράπεζα και θα τους τα πάρει, να προλάβουν να τα νοικιάσουν σε έναν Οργανισμό μας και περιμένω να έρθει η Τράπεζα να μου τα πάρει ! Κάντε το! Μην καθυστερείτε ! 

ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΝΥΜΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ! ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΛΑΒΩΜΕΝΟ ! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ! Να του ανοίξουμε το κεφάλι ! Κάντε το ! 

Όποιος χρωστάει ακίνητο και φοβάται ότι θα του το πάρουν, ας το νοικιάσει στον Οργανισμό μας ! ΚΑΝΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΡΑ ! Παντού! Και θα καταλάβετε την δυναμική.
Τιμή μου σε όλους τους Συνέλληνες που έχουν δώσει και τα ακίνητα τους και και περιμένω πολλά από όλη την Ελλάδα. 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ! https://www.youtube.com/watch?v=6XgyOtsoDM8&feature=youtu.be

ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΜΑ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;;; ΟΥΔΕΠΟΠΟΤΕ !!! ΟΥΑΙ ΜΙΑΡΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ… ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ


Γιαννης Καλογεροπουλος ΦΕΚ 1 & 2 / 1833. ΔΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΟΡΚΟΥ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑ
ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ …..
.ΕΤΣΙ ΓΙΝΑΜΕ ….. ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΕΡΝΙΧ
ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΡΧΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Η….. ΘΕΙΑ …ΠΡΟΝΟΙΑ φεκ 2
[ ο ίδιος δηλώνει στο φεκ 1 ότι τον έστειλαν οι ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΣΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ]
ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ……
ΓΙΝΑΜΕ ΔΟΥΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ !!!
ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ
ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ-ΥΠΑΚΟΥΟΥΣ-ΔΟΥΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟ ΤΗΣ …ΘΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ….ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΕΡΝΙΧ !!!!

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ….. ΔΙΑ ΟΡΚΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΤΕΡΝΙΧ
ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΙΟΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ….
ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ
ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ < < Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο Υ > >
.
……. ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ …. διαβάστε τα ΦΕΚ !!!!!!!


ΦΕΚ 1 & 2/1833. ΕΤΣΙ ΓΙΝΑΜΕ ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ-ΥΠΑΚΟΥΟΥΣ-ΔΟΥΛΟΥΣ

ΟΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ… Και το 1806, είχαν ΑΦΟΡΙΣΕΙ τους Κολοκοτρωναίους… Τα ΜΑΥΡΑ ΡΑΣΑ…

ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ 1821 ΤΩΝ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

http://alfeiospotamos.gr/?p=21535

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΤΟΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ & ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ NEWRADIO (βίντεο)14/3/2900/

KALOGEROPOYLOS1.jpg
 
 
 

http://alfeiospotamos.gr/?p=21516

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΣΕΙΚΙΛΟΥ - ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

                                                    "Όσο ζεις, να λάμπεις
                                                     Μη λυπάσαι καθόλου
                                                     Η ζωή είναι σύντομη
                                               Ο χρόνος οδηγεί στο τέλος"

Πραγματικά συγκινήθηκα όταν πρωτοέμαθα ότι αυτοί δεν είναι οι στίχοι ενός σύγχρονου τραγουδιού αλλά του αρχαιότερου δείγματος μουσικής σύνθεσης (με μουσική σημειογραφία) στον κόσμο, που έχει διασωθεί μέχρι σήμερα. Ακόμα περισσότερο με γοήτευσε η μελωδία που σε συνδυασμό με το στίχο αποτελούν ένα πολύ όμορφο, απλό και ταυτόχρονα καθηλωτικό τραγούδι. Πρόκειται για επιτάφια επιγραφή που ένας άντρας, ο Σείκιλος, αφιέρωσε στη γυναίκα του, Ευτέρπη, πάνω σε μια μικρή στρογγυλή μαρμάρινη στήλη, χρονολογούμενη από τον 2ο αι. π.Χ. ως τον 1ο μ.Χ.·
Ανακαλύφθηκε από το W. Μ. Ramsay το 1883, κοντά στις αρχαίες Τράλλεις της Μ. Ασίας. Η στήλη χάθηκε κατά τη διάρκεια του ολοκαυτώματος της Μικράς Ασία (1922) αλλά αργότερα βρέθηκε πάλι, σπασμένη στη βάση της: μια γυναίκα τη χρησιμοποιούσε ως γλάστρα στον κήπο της, και η βάση ήταν κομμένη οριζόντια. Σήμερα εκτίθεται στο εθνικό μουσείο της Δανίας.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhE7ZDfNnM_70o19y7sbp1VuVLjj6Hj0F5FKJYai2y0yvSn9MCov19QDqfKGbl8lgoxisNj-sK3FbGu7brvw_jhCDvzo5aycc_ElV6-d7b_CEGMWGZu2zE01NWvZyTczk4DbsQ9PAWRl-IY/s1600/seikilos-stele.JPG
Το ποιητικό κείμενο της επιγραφής αποτελείται από δύο μέρη: το πρώτο, χωρίς μελωδία, είναι η αφιέρωση: "Εικών η λίθος ειμί, τίθησί με Σείκιλος ένθα μνήμης αθανάτου, σήμα πολυχρόνιον" (Εικόνα είμαι, αυτή η πέτρα· ο Σείκιλος με αφιερώνει σε αθάνατη μνήμη, ένα μνημείο για πολλά χρόνια). Το δεύτερο μέρος, το κύριο επιτάφιο, με μουσική, είναι οι στίχοι την μετάφραση των οποίων είδαμε στην αρχή: "Οσον ζής φαίνου, Μηδέν όλως σύ λυπού Προς ολίγον εστί το ζήν Το τέλος ο χρόνος απαιτεί". Το επιτάφιο τελειώνει με τις λέξεις Σείκιλος-Ευτέρ[πη] (ο Σείκιλος στην Ευτέρπη).
Πιθανό να αναρρωτιέστε: δεν υπάρχουν παλαιότερα δείγματα μουσικής σημειογραφίας ; Η απάντηση είναι ότι υπάρχουν μεν (για παράδειγμα οι Δελφικοί Ύμνοι), αλλά η μοναδικότητα της επιγραφής του Σείκιλου έγκειται ακριβώς στο ότι αποτελεί μια ολοκληρωμένη, παρότι σύντομη, σύνθεση. Όπως λέει ο Reinach, "είναι το πιο πλήρες και πιο ευανάγνωστο δείγμα της αρχαίας γραφής που έφτασε σε μας". Μη φανταστείτε βέβαια πεντάγραμμο και κλειδί του σολ. Οι νότες της αρχαιοελληνικής σημειογραφίας δεν ήταν παρά γράμματα (κατί αντίστοιχο με το A,B,C,D,E,F,G της αγγλικής σημειογραφίας) που γράφονταν πάνω από τις συλλαβές των στίχων ενώ οι χρονικές αξίες συμβολίζονταν με κάποιες γραμμές που γράφονταν πάνω από τα γράμματα (π.χ. ένας χρόνος = καμία γραμμή πάνω από το γράμμα, δύο χρόνοι = μία παύλα πάνω από το γράμμα, τρεις χρόνοι = μια γωνία και ένας κύκλος κτλ.). Στην παρακάτω φωτογραφία διακρίνονται καθαρά τα μουσικά σύμβολά πάνω από τις συλλαβές:
Έτσι, η μελωδία "μεταφρασμένη" στη σημερινή δυτική σημειογραφία έχει ώς εξής:

Άραγε τί είναι πιο διαχρονικό; η μαρμάρινη στήλη που μας άφησε ο Σείκιλος ή το ίδιο το τραγούδι του, που θα μπορούσε να απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο, ανεξαρτήτως εποχής; Το δέος των ανθρώπων απέναντι στο παρελθόν τους ή η νοσταλγία της απλότητας από την οποία φαίνεται πως διαρκώς απομακρυνεται η ανθρωπότητα;
Ας μη βαρύνουμε με άλλα βαθυστόχαστα ερωτήματα αυτή τη στήλη! :-) Πάντως, αν γράψετε τη λέξη "Seikilos" στο πεδίο αναζήτησης τουYOUTUBE.com, θα δείτε αρκετούς ανθρώπους από διάφορες εθνικότητες που επιχειρούν να παίξουν ή να τραγουδήσουν στα αρχαία ελληνικά το τραγούδι του Σεικίλου.
Εσάς πώς σας φάνηκε αυτό το τραγούδι;

------------------------------------------------------------------------
πηγές:
"Εγκυκλοπαίδεια της Αρχαίας Ελληνικής Μουσικής"του Σ. Μιχαηλίδη

Περισσότερα: http://www.schizas.com/site3

Ζήσε τώρα και καν' το μόνο για σένα

λουλούδι

«Δύο ημερομηνίες είναι η ζωή μας. Γεννιέσαι, πουλάς ένα παραμύθι, πεθαίνεις».
Φίλε μου καλέ, όταν μου ‘πες αυτή την κουβέντα δεν ξέρω, σαν να πάγωσα λίγο. Για του λόγου το αληθές, είπες κάτι κλισεδιάρικο, όμως τα μάτια σου πετούσαν φωτιές κι η στιγμιαία σου αφοπλιστική αύρα με ταρακούνησε για τα καλά. Σ’ ευχαριστώ.

Δύο ημερομηνίες λοιπόν. Η πρώτη ήδη γνωστή και για τη δεύτερη ούτε λόγος. Τρέμεις μόνο στη σκέψη της κάποιες φορές και κάποιες άλλες το παίζεις καμπόσος και ταΐζεις τον κοσμάκη φούμαρα λαχταριστά ότι τάχα μου εξοικειώθηκες με την ιδέα του θανάτου γιατί «βρήκες το νόημα». Αλήθεια; Σοβαρά; Μωρέ, πες το μας και σ’ εμάς!

Γεννιέσαι. Κλαις. Γελάς. Μπουσουλάς. Όρθιος. Πέφτεις. Σηκώνεσαι. Προσπαθείς. Αντέχεις. Πέφτεις ξανά και φτου κι απ’ την αρχή.
Κάπως έτσι τραβάει χρόνια η ιστορία λοιπόν κι ας μεγάλωσες ένα κλικ παραπάνω. Μαθητούδι για αρχή, φοιτητούδι στη συνέχεια και στο χάος της μάνας Ελλάς και της εκάστοτε «μάνας» κυνηγάς όνειρα, στόχους και πατρίδες δανεικές.

Ξεπροβάλλουν έρωτες, ξεφουσκώνουν στο πέρασμά τους σαν μπαλόνια φανταχτερά παιδικών πάρτι και πονάς, ανθρωπάκο μου, κι ο εγωισμός σου πληγώνεται και το συρτάρι ασφυκτιά από λογαριασμούς απλήρωτους, το ψυγείο αδειάζει κι έχεις να δώσεις ένα κάρο αναφορές για το πώς πάει αυτή η πουτάνα η ζωή σου σε γονείς, προϊσταμένους, άκυρους και κάνα δυο περαστικούς.
Δε θες να στεναχωρήσεις κανένα και να περιγράψεις αυτό το «χάλι» –ούτε καν τους περαστικούς!– και γι’ αυτό θα φορέσεις μια μάσκα και θα προσποιηθείς ένα «όλα καλά!» συνοδευόμενο από ένα χαμόγελο δακρυσμένο.

Κι εδώ, πριν περάσουμε στα παρακάτω θα που πω περήφανα και ξεκάθαρα το εξής: Φταις! Δε φτάνει που ‘χεις τα ζόρια σου, προβάρεις και τις υποκριτικές σου ικανότητες σε κάθε ευκαιρία.
Σου φυτέψανε ήδη στο τρυφερό σου μυαλουδάκι από πολύ νωρίς πως πρέπει να απαντάς ευγενικά σε όλους, πρέπει να είσαι «καλός» κι «αρεστός» και πως πάντα –αυτό είναι μια πιο υπόγεια φυτεμένη ιδέα– πρέπει όλους να τους ικανοποιείς και να είσαι «σοβαρός» και «ηθικός», γιατί «τι θα πει ο κόσμος;!».

Έπεσες στην παγίδα, φίλε μου, και μαζί με ‘σένα κι εγώ κι η Μαίρη κι ο Κώστας κι η Ελπίδα. Η «Ζωή» το παλεύει ακόμα. Διαρκώς στον αγώνα απεγκλωβισμού της από τις κοινωνικές χιλιοαναθεματισμένες συμβάσεις, στην πρώτη γραμμή πολεμά.
Ξέρεις τι συμβαίνει; Είναι θλιβερό όλο αυτό. Από όπου κι αν το πιάσεις. Δε νομίζω πως γεννηθήκαμε για να αποδεικνύουμε διαρκώς κάτι, ή ποιοι είμαστε, ή να δίνουμε αναφορά τι θέλουμε να κάνουμε, ή να γίνουμε. Αυτό είναι πόνος, αυτομαστίγωση, καταπίεση και μάντεψε· πέσαμε στη λούμπα της.

Κάνε μια βόλτα από Επείγοντα σε κανένα νοσοκομείο, άραξε σε σαλονάκι γενικής εφημερίας, νιώσε αυτό το κακό, πράσινο, σάπιο του τοίχου μέσα σου και μετά έλα να μου πεις δυο φωνήεντα.
Είσαι υγιής; Βαστάς στα πόδια σου γερά; Άσε τους να λένε όλους και να ρωτάνε πληροφορίες πάσης φύσεως για ‘σένα, να σε συμβουλεύουν «για το καλό σου» και πάντα να «απαιτούν» μια ακόμα αναφορά. Τρέλανέ τους. Όχι για να τους «την πεις», ή να εκδικηθείς, αλλά για σένα.  Κάνε τη διαφορά και ζήσε.

Δεν είναι ανάγκη να δεις το τέρας του θανάτου με τα μάτια σου προκειμένου να εκτιμήσεις τη ζωή. Αυτά είναι χαζομάρες. Λίγο αυτοσεβασμός χρειάζεται για να ορθώσεις ανάστημα ξανά, να σου χαμογελάσεις και να πεις:

«Εδώ είμαι λοιπόν, δυνατός, υγιής και θα ζήσω για μένα μα τη ζωή που θέλω εγώ με τις επιλογές, τα λάθη και τα πάθη μου κι αν αυτά πηγαίνουν ακόμα και πακέτο, ας φάω τα μούτρα μου. Το φταίξιμο δικό μου κι ίσως μεγάλο μα η μαγκιά μου μεγαλύτερη. Για άλλον κανένα η δική μου ζωή».

Δύο ημερομηνίες βαστάει το παραμύθι μας λοιπόν και την πρώτη την ξέρουμε. Γέννηση. Η δεύτερη αγνοείται κι όσο κι αν θέλουμε να πιστέψουμε πως είμαστε αθάνατοι, ή κάτι τέτοιο, ξέρουμε πως η ιστορία αλλιώς θα μας μιλήσει.

Το αστείο είναι πως το πότε είναι υπερφυσικά άγνωστο! Δυστυχώς η δεύτερη ημερομηνία που κλείνει το κομμάτι σου κι η αυλαία πέφτει δεν προβάρεται ούτε προγραμματισμένη είναι.  Όχι, δε θέλω να σε τρομοκρατήσω. Απλός ρεαλισμός. Να σε αφυπνίσω θέλω.
Πριν λοιπόν η ιστορία μας μιλήσει αλλιώς, θα γράψουμε εμείς τη δική μας ή με χέρια σταυρωμένα θα μιζεριάσουμε, θα αφήνουμε το χρόνο νωθρά και βαρετά να κυλάει, θα δίνουμε αναφορές ωσάν σωστοί στρατιώτες και θα τα παρατάμε στην πρώτη στραβή κλαψουρίζοντας και χτυπώντας το κεφάλι μας στον τοίχο;
Ας ξυπνήσουμε παρακαλώ!
Μάρη Γαργαλιάνου

Πηγή...

''ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ'',''ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ'',''ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ'':ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΟΡΟΣ;Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΟΗΕ ΤΟΥ 1951

Συχνά ακούμε και τον όρο «λαθρομετανάστης» και «παράνομος μετανάστης», όρους που προσωπικά θεωρώ υποτιμητικούς καθώς ο άνθρωπος ως οντότητα δεν είναι ποτέ λαθραίος ή παράνομος. Μπορεί να κάνει μια παράνομη πράξη (όπως το να εισέλθει λαθραία σε μια χώρα), αλλά αυτό αφορά την πράξη όχι τον άνθρωπο.
Πρόσφυγας, λοιπόν, είναι κάποιος που αναγκάζεται να εγκαταλείψει τη χώρα του εξαιτίας πολιτικής, εθνικής, φυλετικής και θρησκευτικής δίωξης ή επειδή ανήκει σε μια ιδιαίτερη κοινωνική ομάδα η οποία διώκεται. Πρόσφυγας είναι επίσης όποιος κινδυνεύει στη χώρα του λόγω πολέμου ή γενικευμένης βίας. Για τους λόγους αυτούς δεν μπορεί να επιστρέψει στην πατρίδα του και δικαιούται άσυλο και διεθνή προστασία στη χώρα που καταφεύγει. Οι πρόσφυγες προστατεύονται από τη Σύμβαση της Γενεύης του 1951 και από διεθνείς ευρωπαϊκές συμφωνίες και εθνικούς νόμους. Δικαιούνται να ζητήσουν άσυλο με βάση της Αρχής της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Το να χορηγήσει μια χώρα άσυλο σε πρόσφυγες δεν είναι πράξη φιλανθρωπίας ούτε δείγμα καλής θέλησης αλλά υποχρέωση με βάση διεθνείς συνθήκες και εθνικούς νόμους.Και αυτό ισχύει και για την Ελλάδα.

Μετανάστες είναι όσοι εγκαταλείπουν τη χώρα τους προσπαθώντας να βρουν εργασία και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Συχνά υποχρεώνονται να φύγουν λόγω περιβαλλοντικών συνθηκών και απόλυτης φτώχειας. Η διαφορά με τους πρόσφυγες είναι πως οι μετανάστες μπορούν να επιστρέψουν στις πατρίδες τους και δεν κινδυνεύει η ζωή και η σωματική τους ακεραιότητα (αν και είναι μεγάλη συζήτηση κατά πόσο η απόλυτη φτώχεια δεν απειλεί και την ζωή κάποιου). Έχει σημασία να αναφερθεί πως συνήθως όταν εισέρχονται στην Ελλάδα, τόσο οι πρόσφυγες όσο και οι μετανάστες δεν διαθέτουν έγγραφα και δεν είναι εύκολο να εξακριβωθεί η ταυτότητα τους. Ακολουθούν συνήθως τους ίδιους επικίνδυνους δρόμους εισόδου. Είναι, λοιπόν, απαραίτητο να υπάρχει μια δίκαιη και γρήγορη διαδικασία ασύλου ώστε να ελεγχθούν οι άνθρωποι και να εξακριβωθεί ποιος είναι πρόσφυγας και ποιος είναι οικονομικός μετανάστης».



Λαθρομετανάστης: «Το κεντρικό νομοθέτημα για την μετανάστευση είναι ο Ν.3386/2005 («Για την είσοδο, διαμονή και κοινωνική ένταξη υπηκόων τρίτων χωρών στην Ελληνική Επικράτεια», ο οποίος έχει τροποποιηθεί αρκετές φορές). Σε αυτόν τον νόμο ορίζονται συγκεκριμένα ποινικά αδικήματα, δηλαδή πράξεις που σύμφωνα με την μεταναστευτική πολιτική της Ελλάδας είναι παράνομες και τιμωρούνται (…). Σε καμία από αυτές τις ποινικές διατάξεις γίνεται χρήση των όρων «λαθρομετανάστης», ή «λαθρομετανάστευση». Επομένως η επιλογή του ποινικού νομοθέτη είναι να μην χρησιμοποιηθεί η συγκεκριμένη ορολογία.

Μόνο σε ένα άρθρο περιλαμβάνεται ο όρος «λαθρομετανάστες» στον μεταναστευτικό νόμο, σε άλλο κεφάλαιο, πέραν των ποινικών κυρώσεων: στο άρθρο 76, το οποίο έχει τίτλο «Προϋποθέσεις και διαδικασία διοικητικής απέλασης». (…) Ο όρος «λαθρομετανάστευση» έχει χρησιμοποιηθεί σε κάποια προνομοθετικά κείμενα (αιτιολογικές εκθέσεις), κυρίως σε τμήματα που αναφέρονται στην μεταναστευτική πολιτική. (…) Δηλαδή η νομοθεσία, παρόλο που περιέχει περιστασιακά τον όρο, όταν έρχεται η ώρα να ορίσει το συγκεκριμένο περιεχόμενο ποινικών αδικημάτων που σχετίζονται με την μετανάστευση, αποφεύγει την χρήση του. Επομένως, οι όροι «λαθρομετανάστης» και «λαθρομετανάστευση» δεν είναι σαφείς νομικά. Αντιλαμβανόμαστε ότι παραπέμπει σε κάποια παρανομία, αλλά ο νόμος σιωπά ως προς το πώς ορίζεται η συγκεκριμένη παρανομία.

Έτσι, η χρήση του όρου «λαθρομετανάστες» στο δημόσιο λόγο, θεωρώ ότι προσβάλλει το τεκμήριο της αθωότητας αλλά και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια των προσώπων, στα οποία αναφέρεται. Γιατί τους αποδίδει αυτομάτως την ιδιότητα του παρανόμου, χωρίς να προβλέπεται τέτοια ιδιότητα και, πολύ περισσότερο, χωρίς βέβαια να υπάρχει σχετική δικαστική απόφαση που να κηρύσσει τα πρόσωπα ένοχα. Έτσι πρόκειται τελικά για έναν όρο όχι μόνο τεχνικά ασαφή, αλλά, ανάλογα και με το πλαίσιο της χρήσης του, μπορεί να αποτελέσει και προσβολή της προσωπικότητας του άλλου, ως μια περίπτωση εξύβρισης».
Τι ορίζει η Συνθήκη ΟΗΕ του 1951 για τους πρόσφυγες
Πότε ένας άνθρωπος θεωρείται πρόσφυγας και πότε μετανάστης - Ποια δικαιώματα έχει ένας πρόσφυγας
«Το πρόσωπο που συνεπεία γεγονότων και δεδικαιολογημένου φόβου διώξεως ευρίσκεται εκτός της χώρας της οποίας έχει την υπηκοότητα».

Αυτός είναι ο ορισμός του πρόσφυγα, όπως διατυπώνεται στην Διακήρυξη του 1951 του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, και όπως αναθεωρήθηκε από το Πρωτοκόλλο Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ του 1967.

Την Διακήρυξη αυτή έχουν υπογράψει 116 κράτη παγκοσμίως, μεταξύ των οποίων και όλα τα ευρωπαϊκά.

Το πώς καθορίζεται το πότε ένας άνθρωπος υπάγεται στην κατηγορία αυτή και άρα θεωρείται πρόσφυγας και αποκτά τα αντίστοιχα δικαιώματα, εξαρτάται από συγκεκριμένες λεπτομέρειες, που αφορούν κατά κύριο λόγο στην ερμηνεία των όρων «φόβος» και «δεδικαιολογημένος» που συμπεριλαμβάνονται στον ορισμό και που είναι δύσκολο να αποδοθούν αντικειμενικά.

Η κύρια διαφοροποίηση γίνεται μεταξύ των προσφύγων και των οικονομικών μεταναστών, για τους οποίους η Υπατη Αρμοστεία εξηγεί πως είναι «πρόσωπα που για λόγους διαφορετικούς από εκείνους που αναφέρονται στον ορισμό του πρόσφυγα εγκαταλείπουν οικειοθελώς τη χώρα τους με σκοπό να εγκατασταθούν αλλού».

Από τη στιγμή που ένας άνθρωπος χαρακτηρίζεται πρόσφυγας, τότε δικαιούται αμέσως ένα ειδικό διαβατήριο, το διαβατήριο Nansen, με το οποίο έχει το δικαίωμα να ταξιδέψει ελεύθερα και νόμιμα σε κάθε μια από τις 116 χώρες παγκοσμίως που έχουν υπογράψει την Διακήρυξη.

Ο ΟΗΕ μάλιστα αναφέρει ειδικά πως από τη στιγμή που πιστοποιείται ως πρόσφυγας, τότε είναι υπό την αιγίδα και την απόλυτη προστασία του Οργανισμού.

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το εγχειρίδιο για τον καθορισμό των προσφύγων από τον ΟΗΕ
 
 
http://dynati-ellada.gr/index.php/epikairotita/item/11889-prosfygas-metanastis-lathrometanastis-poios-einai-o-sostos-oros-i-synthiki-oie-tou-1951

Οι 300 πολιτικοί προδότες εναλλάξ….

Ο ΙΣΧΥΡΟΣ 

Μπορεί να χαίρονται που κατάφεραν να κάνουν ζόμπι τον Ελληνικό λαό, αλλά να ξέρουν ότι είναι προσωρινό και θα ξυπνήσουν άμεσα!

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, μην διανοηθείτε να αφήσετε Τούρκο να πατήσει σε Ελληνικό έδαφος θα εκτελεστείτε!!!

Ήμουν μια εβδομάδα περίπου άρρωστος και δεν μπορούσα να συμμετάσχω σαν Έλλην πολίτης στην προστασία της πατρίδος μου μαζί με αυτούς που θυσιάζονται για να την προστατέψουν με οποιοδήποτε τίμημα!

Κύριε Τσίπρα και κύριε Φίλη και κύριε Καμένε και κύριε Μουζάλα, δεν ξέρω αν ακόμα σας αξίζει το Κύριε ή το προδότης;

Είμαι από αυτούς που μάχομαι όχι τώρα αλλά πολλά χρόνια δεκαετίες, για την κατάργηση του σταυρού και της θρησκείας από τα δικαστήρια, τις ένοπλες δυνάμεις, το σύνταγμα και την Παιδεία, διότι είμαι Έλλην και οφείλω να υποστηρίξω τους προγόνους μου Αρχαίους Έλληνες και τον ελληνισμό, όχι τον χριστιανισμό την εβραϊκή θρησκεία, που είναι πίσω από όλα τα δεινά του Ελληνισμού 3.000 χρόνια, που κατάσφαξαν και έκαναν το μεγαλύτερο ολοκαύτωμα εθνοκάθαρσης στην ανθρωπότητα κατά των Ελλήνων και το αποσιωπούν.
Τώρα θα πουν κάποιοι και που το ξέρεις ότι είσαι και βιολογικά Έλλην;;;

 
Θα τους απαντήσω ότι μου αρκεί όταν πηγαίνω σε έναν μικρό ή μεγάλο αρχαιολογικό χώρο που αισθάνομαι την αύρα που με ανεβάζει, όταν αγγίζω ένα άγαλμα με διαπερνά ένα ρίγος και αυτόματα ταξιδεύω νοερά στους αρχαίους Έλληνες, ακόμα και ένα κεραμικό, μια πέτρα από τα τιμημένα χρόνια των προγόνων μου με εκστασιάζει , χωρίς να το θέλω αυθόρμητα, αυτό και μόνο μου αρκεί για να δηλώνω ΕΛΛΗΝ!
Όμως οι πρόγονοι μου ανακάλυψαν τη δημοκρατία και την διδάξαν και οφείλω να την επικαλούμαι και να την προστατεύω εγώ πρώτος που την επικαλούμαι, όχι μόνο όπου με συμφέρει. Αλλά όπου συμφέρει το σύνολο των Ελλήνων πολιτών με δημοκρατικές διαδικασίες.

 
Δεν μπορεί κανένας προδότης πρωθυπουργός, υπουργός, γραμματέας και φαρισαίος, ή εκπρόσωπος της βρόμικη θρησκείας των Χριστιανών πιστών να αποφασίσει τι θα πιστεύουν οι Έλληνες, ώστε να καταργήσουν προδοτικά κάτι που είναι κατοχυρωμένο και με αγώνες από το 1821 και προστατεύεται από το σύνταγμα, όποιος δίνει εντολές να καταργηθούν τα θρησκευτικά σύμβολα είναι προδότης, διότι ο ίδιος δεν υπερασπίζεται τα εθνικά σύμβολα, ούτε έδωσε τις απαιτούμενες τιμές στους προγόνους μας αρχαίους Έλληνες μέχρι σήμερα, απαξιώνοντας όλους τους αγώνες και θυσίες από το 1821 μέχρι και σήμερα.
Αυτό έχουν δικαίωμα να το κάνουν οι Έλληνες σε γενική εθνική συνέλευση που θα υπάρχει στο νέο σύνταγμα, κανείς άλλος δεν έχει τέτοιο δικαίωμα.
Για αυτό όποιος σήμερα καταργεί εθνικά και θρησκευτικά σύμβολα που προστατεύει το σύνταγμα είναι προδότης!


Κανείς ξένος ανθέλληνας, κομισάριος, μαριονέτα των εχθρών των Ελλήνων, κανείς Έλληνας γενίτσαρος, προδότης, βδέλυγμα μπορεί να καταργήσει τον σταυρό, την θρησκεία, από πουθενά, μέχρι αυτό να γίνει με την κρίση του συνόλου του Ελληνικού λαού μετά από εθνική συνέλευση και του νέου συντάγματος.

 
300 προδότες μαζί με τις παραφυάδες σας, με αυτούς που δεν συμφωνούν αλλά στα μουλωχτά συμφωνούν, κάτω τα χέρια σας από όλα τα θρησκευτικά σύμβολα, τις σημαίες, και τα εθνόσημα και ακόμα ποιο κοντά τα χέρια σας από τα σύμβολα και την κληρονομιά των Αρχαίων Ελλήνων!

 
Όποιος το κάνει θα θεωρείτε προδότης και θα δηλώνει ότι επιδιώκει να διχάσει τον Ελληνικό λαό σπέρνοντας το μικρόβιο του εμφυλίου!
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

http://www.arxaiaithomi.gr/

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters