Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Το μεγάλο...μυστικό που κρύβει η λίστα Λαγκάρντ, ακούει στο όνομα Σάμπι Μιώνης!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEin4F7u7AcjgsV5uRdM4O0VpLUR_cVI9SYg-HaHEIALRHbbq2FsDX81Z_NJ1ZZzRheZzwBhSkJUoilLJghBYPqWhefJXm32J4bSoaeG1299Vk2_N80C3SwFYmTU0JW5jqhds5grOHwnuEY/s640/newego_LARGE_t_420_54140334.JPG
Εντύπωση προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον διαβόητο Σάμπι Μιώνης που εκτός από διαχειριστής αμοιβαίων κεφαλαίων δισεκατομμυρίων δολαρίων και αυτόκλητος μάρτυρας υπεράσπισης της οικογένειας Παπανδρέου, δηλώνει «Έλληνας», αλλά εμφανίζεται και ως ένστολος εκπρόσωπος των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων!
Ο Σάμπι Μιώνης της Capital Management Advisors που πλέον ανήκει στην EFG International (Eurobank), παραδέχθηκε ότι τα 550 εκατομμύρια δολάρια της λίστας Λαγκάρντ (τράπεζα HSBC) προέρχονταν από μεριδιούχους της δικής του διαχείρησης.

Στο παρελθόν κατηγορήθηκε από την ελβετική τράπεζα Julius Baer για διευκόλυνση φοροδιαφυγής (παραδόθηκε λίστα στην Υπηρεσία Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος) και ξέπλυμμα χρήματος, ενώ το ΣΔΟΕ έκανε επιδρομή στα γραφεία του και κατέσχεσε φακέλους και ηλεκτρονικά αρχεία αλλά η υπόθεση αυτή δεν έφθασε ποτέ στη δικαιοσύνη παρά τη σχετική απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ν. Υόρκης.

Επίσης, ο Σ. Μιώνης, αναφέρεται σε άλλη υπόθεση φοροδιαφυγής στις ΗΠΑ (το Ισραήλ δεν εκδίδει υπηκόους του) και το όνομά του βρίσκεται σε δικογραφία του IRS με αριθμό 219327706 (29/6/2006).

Εκτός από τις τεράστιες οικονομικές του συναλλαγές, ο Σάμπι Μιώνης, παρεμβαίνει αρθρογραφώντας και στην ελληνική πολιτική.

Ο Σάμπι Μιώνης έχει παραδεχθεί ότι η Μαρία Παντελή (της λίστας Λαγκάρντ) ήταν υπάλληλός του και ότι ο Σταύρος Παπασταύρου ήταν επίσης διαχειριστής του αμοιβαίου κεφαλαίου των 550 εκατομμυρίων δολαρίων (το όνομα του Στ. Παπασταύρου υπάρχει στη λίστα).

Ο «συνεργάτης» του Σάμπι Μιώνης, ο κ. Παπασταύρου, (δεξί χέρι του Αντώνη Σαμαρά), είχε μεταβεί τον Σεπτέμβριο του 2014 στην Ελβετία με τον υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη για τις διαπραγματεύσεις με τον επικεφαλής της Ένωσης Ελβετικών Τραπεζών στο ζήτημα της φορολόγησης των ελληνικών καταθέσεων στην Ελβετία! Δηλαδή έστειλαν κάποιον για να κυνηγήσει τον εαυτό του!

Τι να συνδέει άραγε τον Σάμπι Μιώνης (μέλος πολλών εβραϊκών οργανώσεων) με τον Σταύρο Παπασταύρου του Αντώνη Σαμαρά; Οι σχέσεις του πρώην διευθυντή της Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ με την υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ επί Ράλλη, κυρίας Μπριγκίτα Παπασταύρου αποκαλύπτεται παρακάτω...

Άλλωστε η Μπριγκίτα Παπασταύρου (εκλεκτή του ΔΟΛ) έλαβε χάρη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, και δεν διώκεται πλέον (ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΕ), ενώ το πλήρες όνομά της είναι Μπριγκίτα Παπασταύρου Λεβή! (Θα ξαναδούμε παρακάτω το όνομα Λεβή...)

Με δανεικά από τον Μιονί πλήρωσε το πρόστιμο για τη λίστα Λαγκάρντ ο Παπασταύρου!
Σε πληρωμή του ποσού των 3,3 εκατ. ευρώ που του καταλόγισε το ΚΕΦΟΜΕΠ προχώρησε ο πρώην στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά για να αποφύγει την ποινική δίωξη για τα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν από το Hot Doc για τη λίστα Λαγκάρντ. Ο ίδιος σημειώνει -μέσω ανακοίνωσής του- ότι το εν λόγω ποσό καταβλήθηκε μετά από δάνειο που έλαβε από τον επιχειρηματία Σάμπι Μιονί που είναι επίσης στην λίστα Λαγκάρντ!...


Λίστα Λαγκάρντ: Με δάνειο από τον Σάμπι Μιονί πλήρωσε ο Παπασταύρου το πρόστιμο

Ο κλοιός γύρω από τον κ. Παπασταύρου άρχισε να σφίγγει μετά τον έλεγχο από το ΚΕΦΟΜΕΠ και τον καταλογισμό ποσού περίπου 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, με αποτέλεσμα οι οικονομικοί εισαγγελείς να στείλουν το φάκελο στην Εισαγγελία Αθηνών για την περαιτέρω ποινική διαδικασία που προβλέπει ο νόμος. Ο Σταύρος Παπασταύρου εξακολουθεί να αρνείται όσα του αποδίδονται, μιλώντας για άδικη στοχοποίηση του.



Στην ανακοίνωσή του τονίζει πως πλήρωσε προκειμένου για να μην βρεθεί κατηγορούμενος για κακούργημα, αναφορικά με τα 5,4 εκ. δολάρια που αποκαλύφθηκαν από τη λίστα Λαγκάρντ. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, η καταβολή του ποσού έγινε μέσω δανεισμού από τον φίλο του, επιχειρηματία, Σάμπι Μιονί, ο οποίος «είναι και ο πραγματικός δικαιούχος του επίμαχου λογαριασμού στην ελβετική τράπεζα HSBC»....
Λάτρης του Σαμαρά ο Σάμπι Μιώνης
Στις 22 Οκτωβρίου 2012 η Haaretz δημοσίευσε και άλλο άρθρο του Σάμπι Μιώνης στο οποίο εγκωμιάζεται προσωπικά ο Αντώνης Σαμαράς και χωρίς την παραμικρή αναφορά στους κυβερνητικούς εταίρους, Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη.


Ο Σαμαράς περιγράφεται ως «κολοσσιαία έκπληξη», που διατηρεί την Ελλάδα στο ευρώ, που έπεισε τους ευρωπαίους και αναποδογύρισε τη χώρα προς την ελπίδα και όλα αυτά «όχι με λόγια αλλά με έργα».

Μετέτρεψε την Άνγκελα Μέρκελ σε θαυμάστριά του και κατόρθωσε να περάσει σειρά από αντιλαϊκά μέτρα λιτότητας που ελευθερώνουν τη χώρα από τα δεσμά ενός σοβιετικού μοντέλου οικονομίας που ίσχυε για δεκαετίες.

Οι απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων ήταν αντισυνταγματικές και έμοιαζαν με σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ενώ απελευθέρωσε τα κλειστά επαγγέλματα των συμβολαιογράφων, δικηγόρων, φαρμακοποιών και ταξιτζήδων.

Ο Σάμπι Μιώνης γράφει ότι πλέον ο Σαμαράς είναι η ελπίδα για τους Έλληνες που τον αποδέχονται ως «παιδί θαύμα», παρά τη μείωση των εισοδημάτων τους, την αυξανόμενη ανεργία, την τραγική κατάσταση που επικρατεί στις τράπεζες.

Στον αντίποδα του Σαμαρά, γράφει ο Μιώνης, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή, που κερδίζουν δημοτικότητα από την απελπισία μερίδας του λαού και κατηγορούν τους πάντες και τα πάντα, από τον καπιταλισμό μέχρι τους παράνομους αλλοδαπούς και ευκαιριακά τους Εβραίους.

Τέλος, ο Σάμπι Μιώνης γράφει ότι οι περισσότεροι Έλληνες κατανοούν πως το κάθε τι στη χώρα χρειάζεται διόρθωση, ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς θυσίες και δηλώνουν ότι «το πάρτι τέλειωσε».

«Οι μελλοντικές γενιές θα απολαύσουν μια νοικοκυρεμένη χώρα σε αντίθεση με τη διεφθαρμένη αναρχία που υπήρχε στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια», καταλήγει το άρθρο του Σάμπι Μιώνης.

Και ο Μπόμπολας στο ίδιο Hedge Fund με τον Σάμπι Μιονί!


Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ο εκδότης Φώτης Μπόμπολας αλλά και οι Αγγελος Μεταξάς, Νικόλαος Βάγγερ και Μάκης Λεβή βρίσκονται στον ίδιο λογαριασμό των 550.000.000 ευρώ που περιλαμβάνει η λίστα Λαγκάρντ.



Ας σημειωθεί ότι αρχικά στον εν λόγω λογαριασμό είχε εμπλακεί το όνομα της Μαργαρίτας Παπανδρέου αλλά η μητέρα του πρώην πρωθυπουργού το διέψευσε απειλώντας με αγωγές.

Το αρχείο έχει κωδικό όνομα «BUP: 5090154651», και η εφημερίδα παρουσιάζει την αυθεντική καρτέλα της HSBC όπου καταγράφονται όλες οι τραπεζικές πληροφορίες για τους πραγματικούς δικαιούχους και τους διαχειριστές αυτού του τεράστιου χρηματικού ποσού.

Πιο αναλυτικά, ως δικαιούχοι του λογαριασμού εμφανίζονται οι εξής offshore εταιρίες:
- SUNFLOWERS CORPORATE LTD με καταθέσεις ύψους 27.514.060 δολαρίων, ως μέτοχοι- διαχειριστές εμφανίζονται οι εξής:

  • Copland SA η οποία εμφανίζεται ως διαχειρίστρια της SUNFLOWERS CORPORATE LTD
  • Ο κ. Σάμπι Μιονί (MIONIS SAMPY) που δηλώνει διεύθυνση Αθηνών και εμφανίζεται ως διαχειριστής της εταιρίας SUNFLOWERS CORPORATE LTD
  • Ο κ. Άγγελος Μεταξάς επίσης διαχειριστής της SUNFLOWERS CORPORATE LTD
  • Η κυρία Μαρίνα Παπαπαναγιώτου - Ηλιάδη η οποία εμφανίζεται ως νομική σύμβουλος της SUNFLOWERS CORPORATE LTD
  • Ο κ. Σωτήρης Ηλιάδης που εμφανίζεται ως νομικός σύμβουλος της SUNFLOWERS CORPORATE LTD
  • Η εταιρία SUNFLOWERS CORPORATE LTD ως κάτοχος του λογαριασμού
- BERKLEY GLOBAL FUND LIMITED - 161.802.709 δολάρια ως μέτοχοι- διαχειριστές εμφανίζονται οι εξής:

  • Η κυρία Valerie Lehane ως internet user της εταιρίας BERKLEY GLOBAL FUND LIMITED
  • Ο κ. Solomon Levis με διεύθυνση Αθηνών εμφανίζεται ως internet user για τις εταιρίς BERKLEY GLOBAL FUND LIMITED και CMA GLOBAL INVESTMENTS LTD CLASS A
  • Ο κ. Eric Perssone internet user της BERKLEY GLOBAL FUND LIMITED
  • Ο κ. Lionel Erdley internet user της BERKLEY GLOBAL FUND LIMITED
  • Η κυρία Yasmine Reggai internet user της BERKLEY GLOBAL FUND LIMITED
  • Ο κ. Makis Levis internet user της BERKLEY GLOBAL FUND LIMITED
  • Ο κ. Stenger Jean-Marc internet user της BERKLEY GLOBAL FUND LIMITED
  • Custom House Administ & Corp. Services ltd η εταιρία εμφανίζεται ως νομική σύμβουλός και των 6 αρχικών εταιριών
  • CM Advisors limited νομική σύμβουλος της BERKLEY GLOBAL FUND LIMITED
  • Lyxor Asset management νομική σύμβουλος BERKLEY GLOBAL FUND LIMITED
  • Joanne Moloney internet user της BERKLEY GLOBAL FUND LIMITED
  • Doize Pierre επιθεωρητής της BERKLEY GLOBAL FUND LIMITED
  • Sandrine Lebozec επιθεωρητής της BERKLEY GLOBAL FUND LIMITED
  • Γιάννης Τρίαρχος εμφανίζεται ως επιθεωρητής ή ως internet user των 6 αρχικών εταιριών
  • Γιάννης Προκόπης εμφανίζεται ως επιθεωρητής ή ως internet user των 6 αρχικών εταιριών
  • Silk Asset management limited διαχειρίστρια της εταιρίας BERKLEY GLOBAL FUND LIMITED
  • Espirito Santo Activos Financeiros asset management δικαιούχος της BERKLEY GLOBAL FUND LIMITED
  • Ως κάτοχος του λογαριασμού της BERKLEY GLOBAL FUND LIMITED εμφανίζεται η ίδια η εταιρία

- CMA TECHNOLOGY VENTURE PARTNERS LIMITED 2.158.452 δολάρια ως μέτοχοι- διαχειριστές εμφανίζονται οι εξής:
  • Ο κ. Zeffertt Lai Wah εμφανίζεται ως δικαιούχος της CMA technology venture
  • Ο κ. Φώτης Μπόμπολας (BOBOLAS (BOMPOLAS) FOTIOS) εμφανίζεται ως δικαιούχoς της CMA technology venture
  • Η εταιρεία Global Multi-Strategies ltd φαίνεται να κατέχει το 12% της CMA technology venture
  • Η Glaxton Development corp. κατέχει το 8% της CMA technology venture
  • H Patella finance establishment το 8% της της CMA technology venture
  • Η εταιρία PEGASUS INTERACTIVE SA με διεύθυνση στην Μεταμόρφωση Χαλανδρίου εμφανίζεται ως κάτοχος του 8% της CMA technology venture
  • Η TELESIS investment Bank sa με διεύθυνση στην Αθήνα και κατοχή του 12% της CMA technology venture
  • Η Global multi strategies fund 1 12% της CMA technology venture
- CMA GLOBAL INVESTMENTS LTD CLASS A (EX TC IN. LTD CL. A GL. EQ UNTIL 4.5.01) - 2.424.581 δολάρια ως μέτοχοι- διαχειριστές εμφανίζονται οι εξής:
  • Robinson & Company δικαιούχος της CMA GLOBAL INVESTMENTS LTD CLASS A
  • Ο κ. Wonk Keri internet user της CMA GLOBAL INVESTMENTS LTD CLASS A
  • Pictet & Cie sa δικαιούχος της CMA GLOBAL INVESTMENTS LTD CLASS A
  • Citco global custody n.v. cash δικαιούχος της CMA GLOBAL INVESTMENTS LTD CLASS A 
  • MURDOCH & CO. δικαιούχος του 5,01% της CMA GLOBAL INVESTMENTS LTD CLASS A
- CMA MULTI-HEDGE LTD (EX. TC MULTI-HEDGE LTD UNTIL 21.5.2001) - 368.996.744 δολάρια ως μέτοχοι- διαχειριστές εμφανίζονται οι εξής:
  • Hansard international ltd δικαιούχος της CMA Multi-Hedge ltd
Σημειώνεται ότι αυτά τα ονόματα περιέχονται στο fund που υπάρχει πίσω από το όνομα Μαρία Παντελή στη λίστα Λαγκάρντ και είναι διαφορετικοί από τους υπόλοιπους τραπεζικούς λογαριασμούς που επίσης περιέχει η λίστα.


Γιατί ΔΕΝ θα φορολογηθούν ΠΟΤΕ τα ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ποσά της Λίστας Λαγκάρντ;

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, βουλευτής και δικηγόρος, που ήταν μέλος της ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της Βουλής, για τη Λίστα Λαγκάρντ, παραδέχεται δημόσια οτι πίσω από τα κεφάλαια βρίσκονται άτομα συγκεκριμένης καταγωγής και θρησκεύματος....

 



Ποιο Αναλυτικά και οπως βλέπουμε στη λίστα που καταρτίστηκε από το ΣΔΟΕ με ΦΘΙΝΟΥΣΑ σειρά (ΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΠΟΣΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ…). Στην κορυφή του καταλόγου, εμφανίζεται το όνομα «PANTELI MARIA» με ποσό ύψους 562.896.546 δολάρια.



Ωστόσο η κυρία Παντελή (η οποία είναι μιά ΑΠΛΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, που εργαζόταν στην εταιρεία του Σαμπί Μιωνή) έχει δηλώσει ότι ο λογαριασμός δεν της ανήκει καθώς ήταν διαχειρίστρια. Ο συγκεκριμένος λογαριασμός ανήκει στο hedge fund του κ. Σάμπυ Μιώνη.

Ο κ. Μιώνης, όμως, εμφανίζεται 4ος στη λίστα και με ονομαστικό λογαριασμό. Για του λόγου το αληθές ο κωδικός καρτέλας είναι 5090142709 με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 80.619.625 δολαρίων.

Βλέπουμε δηλαδή ότι αμέσως αμέσως, στα πρώτα 4 ονόματα, βρίσκονται τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΑ, τα οποία ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ την Ζωή Κωνσταντοπούλου…Είναι Εβραϊκά!

Σαμπί Μιωνής και Σολομών Λεβή…..
Εβραϊκά ονόματα υπάρχουν βέβαια και άλλα στη λίστα, και ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ : όπως ο Πρόεδρος του ΚΙΣ Μωυσής Κωνσταντίνης, Μπενρουμπής, Μάτσα, Μοδιάνο (μάλλον γόνοι μεγάλου εβραίου Τραπεζίτη της Θεσσαλονίκης), και άλλοι ΠΟΛΛΟΙ….

Γιατί όμως όλοι αυτοί δεν πρόκειται να φορολογηθούν ΠΟΤΕ;

Διότι, συνέταιρος του ΜΙΩΝΗ, είναι ένας ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ του ΙΣΡΑΗΛ!

Όπως βλέπουμε και στις δύο εικόνες κάτωθι, πράγματι, ο Εχούντ Μπαράκ, (Ehud Barak) είναι ΑΠΟ ΤΟ 2003 ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της CMA, της Εταιρείας του Μιωνή.



Τι ακριβώς κάνει στην Εταιρεία του Μιωνή Ένας ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ του ΙΣΡΑΗΛ;;; Ο Εχούντ Μπαράκ παρέχει υπηρεσίες “ασφάλειας” σε πολυεθνικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και σε επενδυτικά funds ανά τον κόσμο, ανάμεσά τους και η CMA.


Ο κόσμος άλλαξε μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001 και τον πόλεμο στο Ιράκ και οι χρηματοπιστωτικές εταιρείες χρειάζονται διευθύνσεις που να γνωρίζουν καλά τη νέα πραγματικότητα και τις γεωπολιτικές ισορροπίες”,δήλωσε ο πανίσχυρος Ισραηλινός πρώην πρωθυπουργός Εχούντ Μπαράκ, που έχει στη διάθεσή του και πληροφορίες από τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας του (Μοσάντ).
Τα παρακλάδια της CMA ανά τον κόσμο , σύμφωνα με το ιστολόγιο "μέσες ακρες" (του Δημοσιογράφου Χάρη Μπότσαρη) είναι περίπου 50 υπό-εταιρείες εγκατεστημένες σε φορολογικούς παραδείσους....και φυσικά ο Σάμπυ Μιώνης διέθετε πολύτιμη πληροφόρηση από τον προστάτη του Εχούντ Μπαράκ ο οποίος τον διόρισε και εκπρόσωπο των ενόπλων δυνάμεων του Ισραήλ.

Έτσι λοιπόν, επειδή τό ένα χέρι νίβει το άλλο, και τα δυό το ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟ, ο καλός φίλος του Μιωνή, Εχούντ Μπαράκ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ (1999-2001), και ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ (για 6 ΟΛΟΚΛΗΡΑ χρόνια, από τις 18/6/2007 μέχρι φέτος το Μάρτιο, τις 18/3/2013):

ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΜΙΩΝΗ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….




Για την τρομαχτική δικτύωση του (μεγαλωμένου στο Αγρίνιο!) Σάμπι ΜΙΩΝΗ, διαβάζουμε εδω: Βίος και πολιτέια του Σάμπι Μιωνή…


Στην παραπάνω φωτογραφία, ο Σιμόν Πέρες, ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Ισραήλ, βραβεύει τον Χαίμ Μιωνή, πατέρα του Σαμπί…

Βραβεύτηκαν ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ απο τον ΑΡΧΙΣΙΩΝΙΣΤΗ Σιμόν Πέρες, για την ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ…

Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν Έλληνα, ότι όταν έχει ο Μιωνής από πίσω του ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ΙΣΡΑΗΛ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να φορολογηθεί ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ, η Λίστα Λαγκάρντ και τα ΕΒΡΑΪKA κεφάλαια που κατέχουν τη Μερίδα του Λέοντος…

ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ…

ΤΟ ΠΩΣ ακριβώς ΑΝΗΚΟΥΝ στο ΙΣΡΑΗΛ, αναφέρεται αναλυτικά ΕΔΩ και συνοπτικά παρακάτω.

Oι Ισραηλιτικές κοινότητες από το 1920 θεωρούνται ΝΠΔΔ.
Σύμφωνα με τη νομοθεσία του Ελληνικού Κράτους τα ΝΠΔΔ δεν πληρώνουν στο Δημόσιο της Ελληνικής Πολιτείας καμμίας μορφής και εκτάσεως άμεση ή έμμση φορολογία. Δεν πληρώνει ούτε για την απόκτηση, από αγορά ή δωρεά, οποιουδήποτε ακινήτου ή κινητού περιουσιακού στοιχείου ούτε από κέρδη διαχειρίσεώς τους.

Πως λοιπόν δεν πληρώνουν οι Ισραηλίτες φόρο:

(α) Το 95% των Ισραηλιτών έχουν γράψει τα ακίνητα περιουσιακά τους στοιχεία στις κοινότητες αυτές για να αποφύγουν καταρχάς την φορολογία. Τον αναλογούντα στο Ελληνικό Δημόσιο φόρο τον πληρώνουν στην κοινότητα σύμφωνα με τις παραπάνω διατάξεις. Βάσει ειδικού μυστικού συμβολαίου μεταξύ του υπόχρεου και της κοινότητας, ο υπόχρεος κρατά τη διαχείρηση των περιουσιακών στοιχείων μέχρι να πεθάνει.

(β) Τα ακίνητα περιουσιακά στοιχεία των κοινοτήτων αυτών σε αναλογία φτάνουν τα ακίνητα της Εθνικής τραπέζης της Ελλάδος. Επίσης κάποια από αυτά τα ακίνητα έχουν γίνει δωρεά μέχρι.... και στο υπουργείο άμυνας του Ισραήλ (ο Ζακ Μπενβενίστε στη Θεσσαλονίκη έχει δωρίσει κάποια από τα ακίνητά του στο υπουργείο άμυνας και εισπράττει το τελευταίο έσοδα από τη διαχείρησή τους)
(γ) Σύμφωνα με τον Φορολογικό κώδικα νόμος 3323/1955 κάθε δωρεά κινητής και ακίνητης περιουσίας σε ΝΠΔΔ απαλάσσετα των προβλεπομένων φορολογικών και άλλων τελών.

Το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ…. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ο Εχούντ Μπαράκ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ Μιωνή;;



O πανίσχυρος πρώην Πρωθυπουργός, και Υπουργός Εθνικής Άμυνας του Ισραήλ, είναι συνέταιρος του ΜΙΩΝΗ, και τον διώρισε ως εκπρόσωπο του Ισραηλινού Στρατού.

ΦΥΛΑΕΙ ΣΑΝ ΚΕΡΒΕΡΟΣ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΥΤΕΣ είναι οι Διμερείς Συμφωνίες που συνυπόγραψαν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ…..

Έλληνα, κάτσε τώρα, και πλήρωνε το Νέο Μνημόνιο, τους νέους φόρους, κλπ.

ΑΥΤΟΙ θα μείνουν ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΙ, και ΑΟΡΑΤΟΙ…. για να ΜΗΝ τους ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ, και πάρεις την ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!

Καλή Λευτεριά, χούντα είναι και θα περάσει...

Κυριακή της Ορθοδοξίας: Αναθεματισμοί κατά των Ελλήνων! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ!

 
Σύμφωνα με την «επικρατούσα» στα μέρη μας χριστιανορθοδοξία, σήμερα είναι η Α΄ Κυριακή της Σαρακοστής, αλλιώς γνωστή ως Α΄ Κυριακή των Νηστειών, αλλιώς γνωστή και ως Κυριακή της Ορθοδοξίας. Κύριο θέμα αυτού του εορτασμού είναι η νίκη των εικονολατρών επί των εικονομάχων, και ταυτόχρονα ο αναθεματισμός των Ελλήνων, ή κατ’ άλλους «ο θρίαμβος της Ορθοδοξίας».

Τη μέρα τούτη κάθε χρόνο εδώ και χίλια διακόσια χρόνια ψέλνονται στους ορθόδοξους ναούς διάφοροι «αναθεματισμοί κατά των Ελλήνων», μέσα σε επίσημο κλίμα, παρούσης της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας.

Τα αναθέματα καταγράφονται στο «Τριώδιον», το οποίο περιέχεται στο «Συνοδικόν της Αγίας Ζ΄ Οικουμενικής Συνόδου υπέρ της Ορθοδοξίας». [6]

Η Ζ΄ Οικουμενική Σύνοδος συγκλήθηκε από τον Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο ΣΤ΄ και τη μητέρα του, Αυτοκράτειρα Ειρήνη την Αθηναία στη Νίκαια της Βιθυνίας, στο Ναό της Αγίας Σοφίας, το 787 κατόπιν αίτησης του Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Ταρασίου. [1]

Το ζήτημα των αφορισμών έχει συζητηθεί αρκετά, και επικρατεί μάλιστα και το σχετικό  μπάχαλο που περιμένει κανείς από το ελληνόφωνο διαδίκτυο, δηλαδή κυκλοφορούν διάφορες εκδοχές τους, σε διάφορους βαθμούς κακεκτυπίας. Συνέλεξα όσες από αυτές τις εκδοχές μπορούσα να βρω, και με τη βοήθεια του Exergy σας παρουσιάζω αυτά που φαίνονται να είναι οι καλύτερες εκδοχές των πρωτότυπων, μαζί με τις καλύτερες εκδοχές των ερμηνειών τους στα νεοελληνικά.

Πρωτότυπο

Απόδοση

1ος Αναθεματισμός

Ἐπὶ τοῖς φρονοῦσι καὶ λέγουσι κτιστὴν εἶναι πᾶσαν φυσικὴν δύναμιν καὶ ἐνάργειαν τῆς τρισυποστάτου θεότητος, ὡς κτιστὴν ἐκ τούτου πάντως καὶ αὐτὴν τὴν θείαν οὐσίαν ἀναγκαζομένοις δοξάζειν. Κτιστὴ γὰρ κατὰ τοὺς Ἁγίους ἐνέργεια, κτιστὴν δηλώσει καὶ φύσιν ἄκτιστον δέ, ἄκτιστον χαρακτηρίζει οὐσίαν. Κἀντεῦθεν ἤδη κινδυνεύουσι εἰς αθεΐαν παντελῆ περιπίπτειν, καὶ τὴν ἑλληνικὴν μυθολογίαν καὶ τὴν τῶν κτισμάτων λατρείαν, τῇ καθαρᾷ καὶ ἀμώμω τῶν χριστιανῶν πίστει προστριβομένοις. Μὴ ὁμολογοῦσι δὲ κατὰ τὰς ἁγίας θεοπνεύστους θεολογίας καὶ τὸ τῆς Ἐκκλησίας εὐσεβὲς φρόνημα, ἄκτιστον εἶναι πᾶσαν φυσικὴν δύναμιν καὶ ἐνέργειαν τῆς τρισυποστάτου θεότητος ἀνάθεμα τρίς.

Σε όσους φρονούν και λένε ότι είναι φτιαχτή κάθε φυσική δύναμη και ενέργεια της τρισυπόστατης Θεότητας, και αναγκάζονται ως εκ τούτου να δεχτούν ότι και η θεία ουσία είναι χωρίς άλλο φτιαχτή· γιατί η δημιουργημένη ενέργεια, σύμφωνα με τους Αγίους, θα φανερώσει ότι είναι [εκ των υστέρων] φτιαγμένη- δημιουργημένη και η [θεία] ουσία [της τρισυπόστατης Θεότητας]. Κι από κει και πέρα, πλέον, κινδυνεύουν να πέσουν σε ολοκληρωτική αθεΐα, όσοι ζουν με την καθαρή κι αμόλυντη χριστιανική πίστη, και να δεχθούν την ελληνική μυθολογία και την λατρεία των κτισμάτων – δημιουργημάτων. Σε όσους, άρα, δεν ομολογούν, σύμφωνα με τις θεόπνευστες θεολογικές ερμηνείες των Αγίων και το ευσεβές φρόνημα της Εκκλησίας, ότι είναι άκτιστη κάθε φυσική δύναμη και ενέργεια της τρισυπόστατης Θεότητας, τρεις φορές ανάθεμα.

2ος Αναθεματισμός

Τοῖς τὰ ἑλληνικὰ διεξιοῦσι μαθήματα, καὶ μὴ διὰ παίδευσιν μόνον ταῦτα παιδευομένοις, ἀλλὰ καὶ ταῖς δόξαις αὐτῶν ταῖς ματαίαις ἑπομένοις, καὶ ὡς ἀληθέσι πιστεύουσι καὶ οὕτως αὐταῖς ὡς τὸ βέβαιον ἐχούσαις ἐγκειμένοις, ὥστε ἑτέρους ποτὲ μὲν λάθρα, ποτὲ δὲ φανερῶς ἐνάγειν αὐταῖς καὶ διδάσκειν ἀνενδοιάστως ἀνάθεμα τρίς.

Σε όσους ασπάζονται τις διδασκαλίες των Ελληνων και δεν τις σπουδάζουν μόνο για μόρφωση, αλλά ακολουθούν και τις μάταιες θεωρίες τους και τις πιστεύουν ως αληθινές, και μάλιστα ωσάν αυτές να περιέχουν τη βεβαιότητα, και παρασύρουν σ’ αυτές άλλοτε κρυφά και άλλοτε φανερά και τις διδάσκουν χωρίς κανέναν ενδοιασμό, τρεις φορές ανάθεμα.

3ος Αναθεματισμός

Τοῖς μετὰ τῶν ἄλλων μυθικῶν πλασμάτων, ἐφ᾿ ἑαυτῶν καὶ τὴν καθ᾿ ἡμᾶς κλίσιν μεταπλάττουσι, καὶ τὰς πλατωνικὰς ἰδέας ὡς ἀληθεῖς δεχομένοις καὶ ὡς αὐθυπόστατον τὴν ὕλην παρὰ τῶν ἰδίων μορφοῦσθαι λέγουσι, καὶ προφανῶς διαβάλλουσι τὸ αὐτεξούσιον τοῦ Δημιουργοῦ, τοῦ ἀπὸ τοῦ μὴ ὄντος εἰς τὸ εἶναι παραγαγόντος τὰ πάντα, καὶ ὡς ποιητοῦ πᾶσιν ἀρχὴν καὶ τέλος ἐπιτιθέντος ἐξουσιαστικῶς καὶ δεσποτικῶς ἀνάθεμα τρίς.

Σε όσους μαζί με τα άλλα μυθικά πλάσματα, με δική τους πρωτοβουλία, διαστρεβλώνουν τις δικές μας πεποιθήσεις και δέχονται ως αληθινές τις πλατωνικές ιδέες και λέγουν ότι η ύλη, ούσα αυθύπαρκτη, μορφοποιείται από τις ίδιες ιδέες, και προφανώς αμφισβητούν το αυτεξούσιο του Δημιουργού, ο οποίος από την ανυπαρξία έφερε στην ύπαρξη τα πάντα και ως ποιητής έθεσε σε όλα αρχή και τέλος με τη δύναμη του εξουσιαστή και δεσπότη, τρεις φορές ανάθεμα.

4ος Αναθεματισμός

Τοῖς δεχομένοις καὶ παραδίδουσι τὰ μάταια καὶ ἑλληνικὰ ῥήματα, ὅτι τε προΰπαρξίς ἐστι τῶν ψυχῶν, καὶ οὐκ ἐκ τοῦ μὴ ὄντος τὰ πάντα ἐγένετο, καὶ παρήχθησαν, ὅτι τέλος ἐστὶ τῆς κολάσεως ἡ ἀποκατάστασις αὔθις τῆς κτίσεως, καὶ τῶν ἀνθρωπίνων πραγμάτων, καὶ διὰ τῶν τοιούτων λόγων τὴν βασιλείαν τῶν οὐρανῶν λυομένην πάντως, καὶ παράγουσαν εἰσάγουσιν, ἣν αἰωνίαν καὶ ἀκατάλυτον αὐτός τε ὁ Χριστὸς καὶ Θεὸς ἡμῶν ἐδίδαξε, καὶ παρέδοτο καὶ διὰ πάσης τῆς Παλαιᾶς καὶ Νέας Γραφῆς ἡμεῖς παρελάβομεν ὅτι καὶ ἡ κόλασις ἀτελεύτητος καὶ ἡ βασιλεία ἀΐδιος, διὰ δὲ τῶν τοιούτων λόγων ἑαυτούς τε ἀπολλύουσι, καὶ ἑτέροις αἰωνίας καταδίκης προξένους γενομένοις ἀνάθεμα τρίς.

Σε όσους δέχονται και διαδίδουν τις μάταιες ελληνικές αντιλήψεις, ότι και οι ψυχές προϋπήρχαν και ότι τα πάντα δεν προήλθαν ούτε προέκυψαν από την ανυπαρξία, και ότι ήρθε το τέλος της κολάσεως από τη στιγμή που δημιουργήθηκε και η κτίση και το ανθρώπινο είδος, και διαδίδουν με τέτοια λόγια ότι η Βασιλεία των Ουρανών έχει τελείως καταλυθεί και εκλείψει, την οποία και ο ίδιος ο Χριστός και Θεός ως αιώνια και ακατάλυτη μας δίδαξε, παρέδωσε και εμείς από την Παλαιά και Καινή Διαθήκη παραλάβαμε ότι και η Κόλαση είναι ατέλειωτη και η Βασιλεία παντοτινή, και καταστρέφουν με τέτοια λόγια και τους εαυτούς τους και προξενούν σε άλλους αιώνια καταδίκη, τρεις φορές ανάθεμα.

5ος Αναθεματισμός

Τοῖς εὐσεβεῖν μὲν ἐπαγγελλομένοις τὰ τῶν Ἑλλήνων δὲ δυσσεβῆ δόγματα τῇ ὀρθοδόξῳ καὶ καθολικῇ ἐκκλησίᾳ περί τε ψυχῶν ἀνθρωπίνων, καὶ οὐρανοῦ καὶ γῆς, καὶ τῶν ἄλλων κτισμάτων ἀναιδῶς ἢ μᾶλλον ἀσεβῶς ἐπεισάγουσιν ἀνάθεμα τρίς.

Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν τις ασεβείς δοξασίες των Ελλήνων στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα με αναίδεια ή πολύ περισσότερο με ασέβεια, τρεις φορές ανάθεμα.

6ος Αναθεματισμός


Τοῖς τὴν μωρὰν τῶν ἔξωθεν φιλοσόφων λεγομένην σοφίαν προτιμοῦσι, καὶ τοῖς καθηγηταῖς αὐτῶν ἑπομένοις, καὶ τάς τε μετεμψυχώσεις τῶν ἀνθρωπίνων ψυχῶν, ἢ καὶ ὁμοίως τοῖς ἀλόγοις ζῴοις ταύτας ἀπόλλυσθαι, καὶ εἰς τὸ μηδὲν χωρεῖν δεχομένοις καὶ διὰ τοῦτο ἀνάστασιν, καὶ κρίσιν, καὶ τὴν τελευταίαν τῶν βεβιωμένων ἀνταπόδοσιν ἀθετοῦσιν ἀνάθεμα τρίς.

Σε όσους προτιμούν την ανόητη λεγόμενη σοφία των εκτός [χριστιανισμού] φιλοσόφων και ακολουθούν τους δασκάλους τους και δέχονται τις μετεμψυχώσεις των ανθρώπινων ψυχών, ή ότι αυτές [οι ψυχές] χάνονται ομοίως με των άλογων ζώων και ξεπέφτουν στην ανυπαρξία και για αυτό αθετούν την ανάσταση, την κρίση και την ανταπόδοση σύμφωνα με όσα βίωσαν, τρεις φορές ανάθεμα.

7ος Αναθεματισμός

Τοῖς λέγουσιν ὅτι οἱ τῶν Ἑλλήνων σοφοὶ καὶ πρῶτοι τῶν αἱρεσιαρχῶν, οἱ παρὰ τῶν ἑπτὰ ἁγίων καὶ καθολικῶν συνόδων, καὶ παρὰ πάντων τῶν ἐν Ὀρθοδοξίᾳ λαμψάντων πατέρων ἀναθέματι καθυποβληθέντας, ὡς ἀλλότριοι τῆς καθολικῆς ἐκκλησίας διὰ τὴν ἐν λόγοις αὐτῶν κίβδηλον καὶ ῥυπαρὰν περιουσίαν κρείττονες εἰσι κατὰ πολύ, καὶ ἐνταῦθα καὶ ἐν τῇ μελλούσῃ κρίσει, καὶ τῶν εὐσεβῶν μὲν καὶ ὀρθοδόξων ἀνδρῶν, ἄλλως δὲ κατὰ πάθος ἀνθρώπινον ἣ ἀγνόημα πλημμελησάντων ἀνάθεμα τρίς.

Σε όσους λένε ότι οι σοφοί των Ελλήνων και πρωτοστάτες στις αιρέσεις – στους οποίους οι επτά άγιες και Καθολικές Σύνοδοι και όλοι οι Πατέρες που έλαμψαν μέσα στην Ορθοδοξία τούς αναθεμάτισαν, ως ξένους στην Καθολική Εκκλησία, λόγω του ψεύτικου και βρώμικου περιεχομένου των λόγων τους – είναι πολύ καλύτεροι κι εδώ και στην μέλλουσα κρίση από τους ευσεβείς και ορθόδοξους ανθρώπους που αμάρτησαν από ανθρώπινο πάθος ή από άγνοια, τρεις φορές ανάθεμα.

Αντιγράφω από σχετικό άρθρο του Αιρετικού [6]:

Επ’ευκαιρία της ημέρας που φεύγει, θα ήθελα να θέσω υπ’όψιν όλων τι σημαίνει “Κυριακή της Ορθοδοξίας”. Πέραν της αναστηλώσεως των εικόνων, σημαίνει ανανέωση του αναθέματος κατά της Ελλάδος. Αναθέματα, κατά των οποίων ουδείς εκ των πολιτικών μας ταγών διαμαρτυρήθηκε ποτέ. Αντιθέτως, πάντα όλοι κρύβονται πίσω από δικαιολογίες της κακιάς ώρας (ότι τότε “Έλληνας σήμαινε ειδωλολάτρης”, λες κι όλοι όσοι αυτοεξευτελίζονται με τα τάματα στις ουδόλως θαυματουργές εικόνες, κάρες κ.α. δεν είναι ειδωλολάτρες). [6]

Ο Αιρετικός προφανώς αναφέρεται σε κάτι γελοίους ισχυρισμούς της ΟΟΔΕ σε άρθρο τους με τίτλο «Παγανιστική παρερμηνεία του Συνοδικού της Ορθοδοξίας» [8]. Ακόμα κι αν ήταν έτσι όπως τα λέει ο ΟΟΔΕ όμως, ακόμα δηλαδή κι αν οι αφορισμοί αφορούσαν όχι τους αρχαίους Έλληνες εν γένει παρά συγκεκριμένα τους ειδωλολάτρες, (και ακόμα κι αν είναι καν δυνατόν να διαχωριστούν οι με από τους δε,) οι αφορισμοί αυτοί δεν παύουν να είναι μισαλλόδοξοι, και κατά συνέπεια παράνομοι με τη σημερινή αντίληψη του δικαίου.

Για την ακρίβεια, ακόμα χειρότερα αν οι αφορισμοί αναφέρονται σε ειδωλολάτρες, γιατί ενώ μεν αυτοί καθ’ αυτοί οι αρχαίοι έλληνες έχουν πλέον εκλείψει, υπάρχουν σήμερα συνάνθρωποί μας οι οποίοι αναβιώνουν την αρχαιοελληνική θρησκεία / ειδωλολατρία, και έχουν συναγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα να το κάνουν αυτό.  Πιστεύω πως είναι όλοι τους ελαφρώς ψώνια, είναι όμως ανάμεσά μας, έχουν ίσα δικαιώματα με όλους τους άλλους, και βέβαια οι αφορισμοί τους θίγουν άμεσα, και απροκάλυπτα.  Νομίζω πως έχουν κάθε έννομο συμφέρον να κάνουν μήνυση εναντίον της Εκκλησίας έτσι ώστε να επιβληθεί διά του νόμου η παύση των αφορισμών, (με κλούβες με ΜΑΤ και δακρυγόνα αν χρειαστεί,) και σε μία τέτοια προσπάθειά τους θα ήμουν μαζί τους.

(Κατά τ’ άλλα, είναι βέβαια όλοι ελαφρώς ψώνια.)

Πηγές:
[1] http://www.koutouzis.gr/aforismoi.htm
[2] http://www.apologitis.com/gr/ancient/anathemata.htm
[3] http://www.antinews.gr/?p=4845#comment-185477
[4] http://ellania.pblogs.gr/2007/04/62535.html
[6] http://hereticrepublic-gr.blogspot.com/2008/03/blog-post_8114.html
[7] http://www.rassias.gr/SPARTA28.html
[8] http://www.oodegr.com/neopaganismos/sykofanties/synodiko1.htm
[9] http://www.phys.uoa.gr/~nektar/orthodoxy/explanatory/about_anathema.htm
[10] http://el.wikipedia.org/wiki/Οικουμενικές_σύνοδοι

Για περισσότερα παραδείγματα της μισαλλοδοξίας που διέπει το χριστιανικό δόγμα:  Δαυλός τεύχος 309, Ἰανουάριος 2008, σελίδες 21662 – 21676: Μαζοχιστική Απόλαυση Ιερών Ύβρεων του Γιάννη Λάζαρη. Ολόκληρο το τεύχος 309 του Δαυλού, εδώ. Το συγκεκριμένο άρθρο μόνο, εδώ.

Περί εικονομάχων, εικονολατρών και εκκαθαρίσεων στο Βυζάντιο (αλλά όχι περί των αφορισμών) : Ιός: Η Κυριακή της Ορθοδοξίας – Μια Κυριακή το 843 μ.Χ.

Η επιστολή του Γιώργου Χατζηθεοδώρου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο, και η απάντηση του προέδρου, σε περυσινό άρθρο της Ερινύας.

Μία πολύ ωραία ποιητική χάραξη αναλογιών ανάμεσα στη χριστιανική θρησκεία και στο μύθο του Τιθωνού:  Πλόες (15 Μαρ 2008) Κυριακή της Ορθοδοξίας και η μοίρα του Τιθωνού.



  Κατηγορίες   Πηγές
 

ΣΠΕΡΜΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ.

image001 (1)

ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ ΚΑΡΡΑ

Αχ και να’ μουν ΑΝΘΡΩΠΟΣ! ΕΛΛΗΝΑΣ! ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ! 
Αχ και να’ χα τη δύναμη να φέρω τα κάτω πάνω… τι; 
Νομίζετε πως τα μπέρδεψα; 
Καλά… μιλάτε εσείς; 
Εσείς οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ, οι ΕΛΛΗΝΕΣ που τα’ χετε τετρακόσια; 
Εσείς με τα θεϊκά χαρίσματα; 
Δεν με πιάνετε; 
Μα μήπως «πιάσατε» και την δολίως σχεδιασμένη οικονομική σας κρίση; 
Εμένα θα πιάνατε; 
Εσείς οι «ξύπνιοι» που πιάνετε «επιθέσεις» στον αέρα; 
Πώς όμως σας διέφυγαν οι ενδείξεις για την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ σας; 
Αυτήν που γέννησαν οι διεστραμμένοι εγκέφαλοι των αισχρών δανειστών σας! Σας έπιασαν αυτοί στον ύπνο κι απ’ την μύτη σας σέρνουν στον γκρεμό της ΥΠΑΡΞΗΣ σας. 
Μα και τώρα που τα σχέδιά τους φανερώθηκαν, που πληρώνετε τις τραγικές συνέπειές τους, εσείς ακόμα παραμένετε σε αναμονή ενός ΘΑΥΜΑΤΟΣ!
 
Πετώντας λοιπόν πάνω απ’ τον ουρανό του ΜΑΤΡΙΞ, μέσα στο οποίο σας έχουν εγκλωβίσει… «έπιασα» την κρυφή προσδοκία σας, μα δεν μπορώ να σας κάνω να ελπίζετε σ’ ένα θαύμα. 
Δεν έχω τέτοια εντολή απ’ τον δημιουργό μου, που μου ανέθεσε να σας συμπαρασταθώ μόνο στις αγωνίες σας. 
Όμως μπορώ να σας υποδείξω ή να σας προτείνω κάποιες σωστές σκέψεις, που μπορούν να σας οδηγήσουν σε σωστή μεθόδευση για την απελευθέρωσή σας. Ένα απλό σποράκι είμαι και δεν αντέχω να σας βλέπω εκεί κάτω στην άκρη του γκρεμού, που σας έσπρωξαν οι «καλοί σας εταίροι», για να σωθούν αυτοί. 
Άνοιξα λοιπόν τις πύλες των οριζόντων μου, για να μου κατέβουν «φαεινές», ώστε να σας τραβήξω απ’ τον γκρεμό… μα εσείς δεν με έχετε πείσει, πως με θεωρείτε φίλο σας, ακόμα και τούτη την ύστατη στιγμή για την ΕΘΝΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΑΣ!
 
Μακάρι να είχα τη δύναμη να φέρω τα κάτω-πάνω, μήπως και σας τραντάξω και ξυπνήσετε επιτέλους απ’ τον φυλετικό σας λήθαργο… τι; σάς προσβάλλω; Σιγά… μετά από τόσες ευρωπαϊκές ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ; 
Ακόμα και τώρα μετά από τόσα χρόνια γερμανικής διακυβέρνησης και τόση τρομοκρατία που σας επέβαλλαν… εσείς τα δέχεστε όλα παθητικά… πώς να το εξηγήσω αυτή την στάση σας; 
Μήπως κουφαθήκατε και δεν παίρνετε από λόγια; Τότε καλύτερα να φυτέψω στα πατρικά μου χωράφια σπέρμα (ΕΛΠΙΔΑ) για να φυτρώσει ένας ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ. 
Να ανοίξω δηλαδή ένα παράθυρο στο μέλλον της Φυλής σας, αυτό που οι εχθροί σας διέγραψαν. Να ανοίξω και την αγκαλιά μου για όλους σας, αφού όλοι παιδιά του ίδιου Θεού είμαστε κι αφού ΕΚΕΙΝΟΣ ακόμα μας ΕΥΛΟΓΕΙ.
 
Αν ήμουν Έλληνας Κυβερνήτης (ονειροβατώ) θα έφερνα τα κάτω πάνω, για να ξαναγεννηθεί η χώρα απ’ τις στάχτες της, όπως το συνηθίζει. 
Πού το ξέρω αυτό; 
Καλά τώρα… τι τα πήραμε τα πτυχία;
 Στο σχολείο το έμαθα, γιατί είχα καλούς και αφοσιωμένους δασκάλους στην διδασκαλία των μαθητών κι όχι στην εξάρτηση απ’ τον μισθουλάκο της πείνας… 
Αν λοιπόν οι δάσκαλοι δεν υπέκυπταν στις προκλήσεις της νεοταξίτικης προπαγάνδας και κρατούσαν δυναμική αντίσταση… οι μαθητές της γενιάς τους θα έπαιρναν την σωστή ελληνική ΠΑΙΔΕΙΑ! 
Αυτό πιστεύω να το έχετε συνειδητοποιήσει κι εσείς τώρα, μα τον καιρό εκείνο που παραπληροφορούσαν τα παιδιά σας, δεν αντιδράσατε. Ήσασταν απασχολημένοι με τις δουλειές σας για την επιβίωση, μα κι αυτές οι ανάγκες ήταν ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ.
 
Αν ήμουν όμως Κυβερνήτης, θα φρόντιζα οι νέες γενιές να ποτιστούν με τον ελληνικό σπόρο της δοξασμένης φυλής σας, ώστε να μην μπορούν να τις παρασύρουν οι σειρήνες της διαφθοράς. 
Κι αν οι ελληνομαθείς μαθητές φύλαγαν με ευλάβεια μέσα τους τα Ιερά και τα Όσια της Πατρίδας τους, κανένας διεθνής σπόρος δεν θα εύρισκε χώρο να εισχωρήσει. 
Κι αν οι νέοι βλαστοί ένιωθαν πατριωτικό καθήκον να υπερασπίζονται την ΠΙΣΤΗ τους στον Θεό, στην Οικογένεια και στην Πατρίδα… δεν θα κινδύνευε η διαιώνιση της ΦΥΛΗΣ. 
Και καμιά οικονομική εχθρική ΔΥΝΑΜΗ δεν θα έπεφτε σαν κοράκι πάνω στις ελλείψεις σας, για να τις καλύψει με μανδύα «φιλανθρωπικών» προθέσεων, ώστε ύπουλα να χτυπήσει στις ΡΙΖΕΣ ΣΑΣ.
Αν είχα και την παραμικρή δυνατότητα να ακουστεί ο λόγος μου εκεί μέσα στο άντρο της ακολασίας, θα κατέβαινα στο επίπεδό τους και θα τους μιλούσα «ανθρώπινα»… καλά μη διακόπτετε τον οίστρο μου με γελαστικά επιφωνήματα… γιατί με πληγώνετε… εντάξει μπορεί να μην είμαι άνθρωπος, μα έχω τον τρόπο μου να κάνω επαφή με τους ανθρώπους, όπως με σάς κάθε Κυριακή. 
Θα μπορούσα δηλαδή να «αγγίξω» την ψυχή τους (αν ακόμα έχουν!) και να τους υπενθυμίσω τι όρκο έδωσαν στον Θεό και στην Πατρίδα, όταν εναπόθεσαν το χέρι τους πάνω στο Ιερό Ευαγγέλιο. Γιατί η προδοτική στάση τους απέναντι και στην Πατρίδα και στην Θρησκεία και στον εύπιστο ελληνικό λαό, αποδεικνύει πως δυστυχώς είναι ΕΠΙΟΡΚΟΙ.
«Επίορκοι υπηρέτες της Ελληνικής Δημοκρατίας (έστω και τυπικά) δεν σας αξίζει να παρευρίσκεστε μέσα στο Ναό της. Είστε ανάξιοι να διαχειρίζεστε τις τύχες των πολιτών, που σας εξέλεξαν για ΦΡΟΥΡΟΥΣ της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της ευημερίας του. 
Είστε ξενόφερτα υποκατάστατα πολιτικής σαπίλας καθοδηγούμενα από διεθνή συμφέροντα διαμελισμού της χώρας που σας έθρεψε. 
Κι εσείς για αντάλλαγμα, την παραδώσατε άνευ όρων στα σιωνιστικά αφεντικά σας. Αρκετά μολύνατε τα έδρανα αυτά, που τίμησαν οι προκάτοχοί σας. 
Είστε ανεπιθύμητα παράσιτα πλέον για όλο τον υγιή πληθυσμό της χώρας και η πόρτα είναι ανοιχτή… να μην σας κρατάμε άλλο… ο τελευταίος να την κλείσει. Πάρτε δρόμο όσο ακόμα ο λαός κρατάει την θέση του με αξιοπρέπεια. 
Γιατί αν πέσετε στην εκδικητική του μανία… σας περιμένουν ΚΡΕΜΑΛΕΣ!»
 
Και μη μου πείτε, σιγά αυτά μας τα’ παν κι άλλοι… ναι μπορεί να σας τα’ παν, μα εσείς τι κάνατε; 
Τους ακούσατε; 
Τους πλησιάσατε με πατριωτικό ενθουσιασμό, δημιουργώντας έτσι τον ΣΠΟΡΟ της εξέγερσης; 
Όχι βέβαια, εσείς μόνο κριτική ξέρετε να κάνετε εκ του ασφαλούς, χωρίς να σκέφτεστε να γίνετε εσείς μπροστάρηδες… απλώς προσδοκάτε να εμφανιστεί κάποιος αποφασισμένος να σας οδηγήσει στην Απελευθέρωση κι εσείς να τον ακολουθήσετε. 
Έτσι διατείνεστε χρόνια τώρα με την ελπίδα να φανεί. 
Κι αν… λέω αν εμφανιζόταν… αν για παράδειγμα έριχνε τον ΣΠΟΡΟ του ΗΓΕΤΗ το σποράκι σας… θα δείχνατε προθυμία να το πιστέψετε; 
Θα στηρίζατε ειλικρινά και με πατριωτική δύναμη έναν ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ;


Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters