Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ… (18/3/2900 ΡΑΔΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑ, απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

XARALAMPOYS

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: (απόσπασμα)  ΡΑΔΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑ 18-3-2016
ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΚΡΙΣΗ…

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Δυστυχώς, όπου ακούσουμε Έλληνα πλέον να μιλάει, ακούμε μόνο κακά νέα. Έχουμε φτάσει να συζητούμε, αν οι Έλληνες θα υπάρχουν αύριο στην Ελλάδα, αν υπάρχει αύριο Ελλάδα για τους Έλληνες. Ζούμε μια πρωτοφανέστατη οικονομική κρίση, η οποία έχει περάσει σε κάθε επίπεδο της Ελληνικής ζωής και πραγματικότητας.

Οι Έλληνες φεύγουν στο εξωτερικό, τα παιδιά υποσιτίζονται, οι ηλικιωμένοι βρίσκονται σε μια πολύ δύσκολη και απελπιστική κατάσταση, το κράτος δεν λειτουργεί, δεν υπάρχει διοίκηση. Είναι ένα ανοιχτό, διάτρητο πέρασμα από όλες τις πλευρές, είτε μιλάμε για κυριαρχίες, είτε μιλάμε για λαθρομετανάστευση, ή εγκατάσταση. 

Όλα αυτά συμβαίνουν το 2016, σε μια περίοδο που η Ελλάδα, αλλά και η Ευρώπη αντιμετωπίζει γενικότερα μια υπαρξιακή κρίση στις συμμαχίες. Όλα τα κράτη της Ευρώπης είχαν μαζευτεί και είχαν ξεκινήσει μια πολύ ωραία συνεργασία την ονομαζόμενη «Ευρωπαϊκή Ένωση» που σημαίνει πολλά. 

Αντί αυτού, φτάσαμε σήμερα να είμαστε υπόδουλοι, σε μια κοινωνία που αναβράζει, όπου δεν υπάρχει καμία ελπίδα για το μέλλον. Ο λαός βυθίζεται καθημερινώς όλο και χειρότερα στην κρίση και σε ό,τι αυτό επιφέρει. Έχουμε μιλήσει κι άλλες φορές.

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ… ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ που έχουμε ιδρύσει, είτε ως Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό, που είναι τα γραφεία των Ελλήνων, όπου οι Έλληνες μαζεύονται ενημερώνονται και ξεκινούν μια δράση, με την οποία απαιτούν τα δίκαια και την ίδια στιγμή, υπάρχει και η Ίδρυση του Πολιτικού Φορέα όλου του Έθνους ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ που ήρθε κατά εντολή όλων αυτών των γραφείων ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ που βρίσκονται στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.
Σήμερα, τα γραφεία αυτά απαριθμούν περισσότερα από 120.
Δίνουμε ένα ηχηρό μήνυμα ότι οι Έλληνες παρόλες τις δυσπραγίες και τα προβλήματα, είναι ο λαός ο οποίος βαδίζει προς το φως, γνωρίζει, ενημερώνεται και ξεκίνησε να πράξει, αυτά που έπρεπε να είχε πράξει καιρό τώρα κι είχε βυθιστεί σε μια οντολογική λήθη, μια λήθη της ύπαρξης μας, σε ένα θέατρο του παραλόγου, που δεν ήταν η πραγματικότητα και είναι καιρός πια να ξεσηκωθούμε όλοι οι Έλληνες, να ενημερωθούμε και να κάνουμε αυτό που επιτάσσει η πραγματική Ελληνική κοινωνία και το Ελληνικό Αξιακό.

Δημοσιογράφος: Επιστρέψτε μου να σας κάνω μια ερώτηση.Είσαστε από την Κύπρο και για αυτό σας κάνω και την ερώτηση:  η Κύπρος πρόσφατα κατάφερε και βγήκε από τα μνημόνια. Η Ελλάδα, απεναντίας, θα έλεγα ότι έχει μπει! Γιατί αυτή η μεγάλη διαφορά; Μήπως φταίμε κι εμείς οι Έλληνες;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Είναι κι αυτό μια μεγάλη παραπληροφόρηση. Η Κύπρος δεν έχει βγει από τα μνημόνια! Έχει βγει από την πίεση που φαίνεται στα ΜΜΕ, αλλά η Κύπρος είναι ένα τεράστιο άλλο ηφαίστειο με μια αναβραζόμενη λάβα που ανά πάσα στιγμή θα εκραγεί κι αυτή, γιατί η Κύπρος μην ξεχνάτε είχε τριπλάσιο εξωτερικό χρέος σε αναλογία με την Ελλάδα σε σχέση με το ΑΕΠ και τον πληθυσμό της.
Η Ελλάδα ήταν και είναι ακόμα, αναλογικά σε σχέση με τον ΑΕΠ πολύ καλύτερα από την Κύπρο. Είχαμε ξεκινήσει στην Ελλάδα με 113% και φτάσαμε με όλες αυτές τις δυσπραγίες σήμερα στο 205%. Η Κύπρος ήταν στο 330% από την έναρξη. Άρα, τα δεδομένα τα οποία μας λένε, θα πρέπει να πάρουμε απόφαση πλέον ότι ο,τιδήποτε κυκλοφορεί στα ΜΜΕ είναι για εξαπάτηση.

Δημοσιογράφος: Μα, δεν το αναφέρουν μόνο τα ΜΜΕ, αλλά κι οι ίδιοι οι πολιτικοί μας. Τώρα, κάποιος ψεύδεται και ψεύδεται ασύστολα.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Μα, εσείς διερωτάσθε για αυτό; Αφού το ίδιο το χρέος της Ελλάδος είναι χαλκευμένο, είναι επαχθές και δεν είναι πραγματικό. Γιατί με τον έλεγχο που είχαμε κάνει εμείς από το 2012 μέχρι το 1986, είχαμε φτάσει εκεί που ανακοίνωναν 530 δισεκατομμύρια ξαφνικά ενός εξωτερικού χρέους και εμείς βρίσκαμε από έναν απλό έλεγχο που είχε γίνει 42,6 δισεκατομμύρια. Αν πηγαίναμε μέχρι το 1973 θα βρίσκαμε ότι μας χρωστάνε κι από πάνω!
Το χρέος δεν υπάρχει. Έχει δημιουργηθεί και αυτό έχει γίνει με πολλές στοχευμένες διαδικασίες μέχρι τώρα. Δεν είναι τωρινό!

Η Ελλάδα ξεκίνησε όλη αυτή την προσπάθεια και καλά, για να αναδιοργανώσει τις πληρωμές της, να είναι τυπική κτλ. αλλά πώς πρόκυψαν όλα αυτά; Δεν πλήρωνε η Ελλάδα πριν το 2012; Δεν ικανοποιούσε τις ανάγκες της χώρας και πλήρωνε τα εξωτερικά χρέη;

Δημοσιογράφος: Όχι, μας έλεγαν ότι δεν πληρώναμε και ότι τα χρήματα που παίρναμε από την Ευρώπη, τα καταναλώναμε σε άλλους στόχους…

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Στις τράπεζες! Να πάμε όμως να δούμε την αλήθεια τι έχει γίνει.
Στην ουσία, έχουν συμβεί στην χώρα παράδοξα, που κανείς δεν μιλάει και δεν μιλάει στοχευμένα, γιατί όλη η διοίκηση της χώρας, όλα τα κόμματα ενεργούν στο να παραποιηθεί πρώτα η αλήθεια και δεύτερον να παραβιάσουν κάθε δίκαιο και κάθε πραγματικότητα της χώρας, γιατί όλοι είναι ένας και δεν υπάρχει καμία πολιτική διάθεση να διοικηθεί αυτή η χώρα με διαφάνεια, όπως έπρεπε να είχαν κάνει. Σε ελέγχους που γίνονται κι από εμάς, γίνονται τακτικά έλεγχοι, έχουμε αποδείξει ότι όλα αυτά που λένε, είναι ψέμματα όλα! Κι αν θέλετε, έχουμε αποδείξει πολύ περισσότερα πράγματα που κανένας δεν τολμάει να αγγίξει.

Έχουμε βγάλει στον αέρα τους τεράστιους μυθικούς λογαριασμούς που διατηρεί η Ελλάδα στις ντόπιες τράπεζες και στην Τράπεζα της Ελλάδος, για τους οποίους υπογράφουν στους ισολογισμούς, οι διάφοροι μας Πρόεδροι και Υπουργοί και οι ανάλογοι υπεύθυνοι στα Ηνωμένα Έθνη και 46 Παγκόσμιοι Οργανισμοί, όπως ο ΟΗΕ, η Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ, η ΙΝΤΕRPOL, ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ, ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ, ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ. Όλα αυτά δεν τα άγγιξε κανείς! Υπογράφουν χρήματα για την Ελλάδα, εγκαταστημένα μέσα στην Ελλάδα που έφταναν το 2007 τα 115,5 τρισεκατομμύρια. Είναι ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και είναι Κεφάλαιον που η Ελλάδα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει, αν βέβαια υπήρχε η Πολιτική σκηνή για να κάνει τα δέοντα για να χρησιμοποιηθούν σωστά αυτά τα χρήματα.
Αντί αυτού πάμε σαν επαίτες να ζητήσουμε από τους εξωτερικούς δανειστές για να μας φέρουν χρήματα από το εξωτερικό ως δάνεια, για να μπουν οι τόκοι και να έχουμε όλη αυτή  την δυσπραγία μέσα στην χώρα μας.  
Είναι πολλά τα θέματα που άπτονται αυτής της πραγματικής…

ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…
Δημοσιογράφος: Η Δικαιοσύνη τι κάνει κυρία Χαραλάμπους;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Μα, υπάρχει Δικαιοσύνη σήμερα στην Ελλάδα;

Δημοσιογράφος: Εγώ ξέρω ότι πληρώνω δικαστές, εισαγγελείς, γραμματείς…

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Βεβαίως τους πληρώνουμε! Ελάτε να δείτε όμως πόσες καταγγελίες, μηνύσεις εσχάτης προδοσίας, κακουργηματικής απιστίας, παράβασης καθήκοντος. Δεν θα έπρεπε ένας από όλους, ας μην ήταν υπουργοί, ας ήταν ένας απλός υπάλληλος, δεν θα έπρεπε να ελεγχθεί έστω κι ένας στην προανακριτική; Έχουμε κάνει τόσα διαβήματα! 

Ο Αρτέμης Σώρρας καταθέτοντας όλες αυτές τις περιουσίες, λιμνάζουν μέσα στα συρτάρια της κυβέρνησης όλες οι οικονομικές προτάσεις που έχουμε κάνει, είτε ονομάζεται για τους Δήμους, η ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ για τα έργα, είτε ονομάζεται το πακέτο των 600 δις που έχουν παντοιοτρόπως επικυρωθεί, έχουν πιστοποιηθεί και προσπάθησαν να περάσουν στην κοινή γνώμη ότι αυτά δεν υπάρχουν και ότι όλες αυτές οι προτάσεις είναι ψεύτικες. Όλα αυτά όμως έχουν πέσει στα δικαστήρια και τα δικαστήρια τα έχουμε κερδίσει. 

Ωραία, κερδίσαμε τα δικαστήρια στις δικές τους κατηγορίες, όμως στις κατηγορίες που θα έσωζαν την χώρα, που είναι η Εσχάτη Προδοσία, που οι δικαστές υποχρεούνται να προχωρήσουν στον έλεγχο, όταν υπάρχει τέτοιο θέμα και να αποφανθούν επί της ουσίας, δεν έχουν τολμήσει καν μέχρι σήμερα να φέρουν αυτό το θέμα προς συζήτηση σε κανένα επίπεδο.
Άρα, ας μην μιλάμε για Δικαιοσύνη, γιατί δεν υπάρχει Δικαιοσύνη στην χώρα. Αυτό που γίνεται τώρα είναι να έρχονται όλες οι αποφάσεις από το εξωτερικό. 

ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟ UCC … ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ-ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Όπως πολύ καλά έχετε πει, η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ως Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, όπου όλοι οι Έλληνες γίνονται μέλη και συμπορεύονται και να διεκδικούν τα δίκαια τους κι ό,τι είναι ακριβώς το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ώστε να μπορέσουμε να δομήσουμε μια ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, έχουμε ενημερώσει τον κόσμο ότι υπάρχουν όλες αυτές οι προτάσεις από τον ίδιον τον Αρτέμη Σώρρα και τις έχει εκχωρήσει υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας. Έλληνες Κυρίαρχοι είναι μόνο οι Έλληνες Ιθαγενείς, οι πραγματικοί δικαιούχοι της γης πάνω στην οποία γεννήθηκαν και έχουν δημιουργήσει πολιτισμό, πάνω στην οποία έχουν κτίσει την πραγματική Ελληνική Πολιτεία. 

Άρα, αυτές οι προτάσεις οι οποίες έχουν κατατεθεί και οι κυβερνώντες αγνοούν να τις υλοποιήσουν και να απεμπλακεί η χώρα από την μέγγενη των δημοσιών χρεών και των εξωτερικών δανειστών, ο Έλληνας με δικές του κινήσεις μπορεί με ευκολία να δώσει ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση ότι είναι εκείνος που κυβερνά, εκείνος δίνει την Εντολή και έπρεπε οι κυβερνώντες να κυβερνούν με διαδικασίες που αφορούν Δημοκρατικές ενέργειες που είναι εξάλλου και το δικό μας Πολίτευμα.

Ο κάθε Έλληνας έχει την Εντολή στα χέρια του να μπορεί να υλοποιήσει αυτές τις πράξεις, ώστε αυτές οι περιουσίες να γίνουν ρευστοποιήσιμες ώστε να χρησιμοποιηθούν για να την ανάπτυξη, για την ευημερία και να απεμπλακούμε από όλα αυτά τα χρέη που αναφέραμε.

Η μία περιουσία είναι αυτά τα 600 δισεκατομμύρια δολάρια Αμερικής σε μορφή χρεογράφων-Διεθνών Συναλλαγματικών. Είναι αναρτημένα σε οθόνη στην Αμερική στο UCC1 που είναι μια εμπορική πλατφόρμα. Στην Αμερική, ό,τιδήποτε έχει να κάνει με το δημόσιο τομέα από την μία και από την άλλη με τον ιδιωτικό τομέα, υπάρχει μια τελεσθείσα πράξη η οποία είναι εμπορική προς πληρωμή και απαιτητή έναντι του Δημοσίου, ό,τι αναρτηθεί στο UCC1 τεκμαίρεται ως επιταγή-διαταγή πληρωμής.
Άρα, είναι σαν να κρατάμε μια επιταγή στα χέρια η οποία αποδεικνύεται από αυτές τις οθόνες με όλα τα Υπουργεία και τις κεντρικές τράπεζες όλων των χωρών, άρα εύκολα κανείς μπορεί να ελέγξει και το ιστορικό και την γνησιότητα, την εγκυρότητα και την ισχύ.

Η ίδια η Αμερικάνικη Κυβέρνηση δηλώνει μέσα από την ύπαρξη αυτών των οθονών ότι υποχρεούται και δεσμεύεται να καταβάλλει όταν ζητηθεί το κεφάλαιο με τους τόκους με νόμιμο τρόπο. ΆΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ. 

Δημοσιογράφος: Να σας διακόψω λίγο κυρία Χαραλάμπους. Αν δεν κάνω λάθος, αρχικά είχε ειπωθεί ότι τα χρήματα είχαν κατατεθεί σε καναδική τράπεζα κι όχι αμερικάνικη.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Τώρα δεν μιλάμε για τράπεζες. Τα χρήματα έχουν κατατεθεί σε ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΟΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ που βρίσκεται σε τράπεζα ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. 

Άρα, αυτό είναι μια ΕΠΙΤΑΓΗ, προς είσπραξη, που απλώς αναμένει από την δική μας πλευρά, από την κυβέρνηση μας, με ένα πάτημα ενός κουμπιού να κατέβουν τα χρήματα και να είναι έτοιμα προς χρήση, χωρίς να παρεμβαίνουν ούτε τράπεζες, ούτε κανείς άλλος, γιατί είναι μια επιταγή προς είσπραξη, όμως του κράτους.

Άρα, δεν είναι κάτω από την εποπτεία τραπεζών. Ό,τι φυλάχθηκε σε χώρα, ναι, και αυτό επικυρώνεται με διάφορες αποδείξεις. Αλλά δεν έχει τόση σημασία. Σημασία έχει ότι αυτό είναι τεκμήριο και είναι μια Διεθνής Συναλλαγματική, μια επιταγή προς είσπραξη και είναι κατατεθειμμένη και έτοιμη να εισπρακτεί, όποια στιγμή ζητηθεί.
Δημοσιογράφος: Από ποιούς; 

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Από το κράτος μας! Υποχρεωτικώς! Δεν μπορείς να πας να φέρεις 600 δις και να τα βάλεις στην χώρα χωρίς την έγκριση της βουλής!

Δημοσιογράφος: Μα, το κράτος μας είναι οι 300. Πρέπει να υπογράψουν όλοι αυτοί;
Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ:  Όπως έχει παρθεί το δάνειο και έπρεπε να περάσει από την Βουλή και με τις παρανομίες που έκαναν, σε αυτή την περίπτωση το μόνο που έπρεπε να κάνει η κυβέρνηση είναι να έρθει σε μια συμφωνία με τον Αρτέμη Σώρρα που είναι ο διαχειριστής και δικαιούχος αυτών των Συναλλαγματικών και τα οποία έχει εκχωρήσει υπέρ του Έλληνα, θα γινόταν η συμφωνία, θα γινόταν μια διαδικασία ρευστοποίησης, τα χρήματα σε 3 μέρες θα ήταν στην Ελλάδα και από εκεί και πέρα ξεκινάμε τις διαδικασίες εκταμιεύσεων αναλόγως του συμβολαίου που θα υπήρχε στα χέρια μας. 

Τόσο απλά! Είναι όπως είναι μια ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΤΟΙΜΗ ΠΡΟΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗ! Για αυτόν τον λόγο, όλες αυτές οι ανοησίες που ακούμε στα μέσα κτλ, δεν υπάρχουν.
Από την στιγμή που βρίσκονται αναρτημένα στις οθόνες του UCC, κατά νόμο,  είναι ένα αποτύπωμα από την οθόνη μόνο, είναι αναμφισβήτητο και αδιαφιλονίκητο τεκμήριο υποχρεωτικής πληρωμής και ο νόμος της Αμερικής δηλώνει πολύ καθαρά ότι η Αμερική είναι υποχρεωμένη να προστατεύσει τρίτους και από την στιγμή που αυτό δεν είναι αληθές, υποχρεούται η ίδια να το φέρει στην Δικαιοσύνη, να το σταματήσει, να βάλει κάποιον φυλακή κτλ. 

Άρα, την στιγμή που υπάρχει κι είναι αναρτημένο στις οθόνες, φαίνεται, έχουμε κερδίσει δικαστήρια, έχουν γίνει επικυρώσεις από κράτη και υπάρχει όλος αυτός ο τεράστιος όγκος επικυρώσεων, όλα αυτά τα παραμύθια που ακούμε στον τύπο, πρέπει κανείς να σηκωθεί επάνω και να τους πει: μέχρι εδώ και μη παρέκει! Είναι κατατεθειμμένα εκεί και η κυβέρνηση απλώς δεν συναίνεσαι στο να κατέβουν στην χώρα και να μπουν στους ισολογισμούς της χώρας, όπως έπρεπε να είχαμε κάνει από την αρχή κι έτσι βρισκόμαστε σε αυτό το δράμα που βρισκόμαστε σήμερα.

ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…
ΚΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ….
Όμως εμείς έχουμε την δυνατότητα, όπως είπα προηγουμένως, ώς Κυρίαρχοι, εμείς αποφασίζουμε και εμείς τους αφήνουμε να τα κάνουν όλα αυτά, γιατί ο Έλληνας αυτός είναι ο Κυρίαρχος! Είμαστε πάνω από την Κυβέρνηση, όχι κάτω από την Κυβέρνηση. 

Εμείς οργανώνουμε για να βγει ένας εκπρόσωπος μας για να μιλά εξ’ονόματος μας μέσα σε μια Βουλή. Οπότε, ο Έλληνας πρέπει να μάθει τα δικαιώματα του πέρα των υποχρέωσεων του που του κοπανάν στο κεφάλι κάθε μέρα. Τα δικαιώματα του είναι αδιαμφισβήτητα και αδιαφιλονίκητα. Η Κυριαρχία του και ο,τιδήποτε έχει κατατεθεί στο όνομα του, το δικαιούται. Άρα, αν ενημερωθεί σωστά θα καταλάβει ότι σήμερα έχει ένα μερίδιο το οποίο έχει εκχωρηθεί από τον Αρτέμη Σώρρα στο όνομα του και εκεί έχουν κατατεθεί και αναμένουν να το απαιτήσει ο Έλληνας για να μπορέσει να υλοποιηθεί και να μπει στην τσέπη του και στην αγορά για να χρηματοδοτηθεί όλη οικονομική δύναμη της χώρας και να μπορέσουμε να αλλάξουμε τα δεδομένα.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΟΙ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ;;;;;
Δημοσιογράφος: Δηλαδή, είναι καλύτερα σήμερα στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να προσπαθούν να βρουν χρήματα, να μειώνουν συντάξεις, να βάζουν φόρους προκειμένου να πάρουν αυτά τα χρήματα;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Εκ των πραγμάτων, θα έπρεπε κανείς να ρωτήσει: «Υπάρχουν όροι που ενοχλούν και δεν θέλουν να αγγίξουν όλα αυτά τα χρήματα;». Ξεκινάμε από αυτό. Πρώτα-πρώτα η κάθε πρόταση όταν κατατίθεται σε μια κυβέρνηση, σε αυτούς τους διοικούντες που έχουν υποχρέωση να ελέγξουν τις προτάσεις που κατατίθενται, ιδίως όταν γίνονται με τόσο μεγάλο σάλο και πίεση, είναι υποχρεωμένοι δια νόμου να απαντήσουν εντός δύο μηνών. Αυτό λέει το Σύνταγμα κι έτσι έπρεπε να είχαν πράξει. 

Αντ’αυτού, το μόνο που έχουμε λάβει ως απάντηση είναι: «Ευχαριστούμε για την πρόταση σας, θα την στείλουμε στο λογιστήριο του κράτους, στους υπεύθυνους του εξωτερικού χρέους για να την μελετήσουν». Αυτή είναι η μόνο απάντηση που έχουμε από το Υπουργείο Οικονομικών και τώρα, όλα αυτά που έχουν γίνει στην συνέχεια από τον Αρτέμη Σώρρα που πρωτοστατεί σε αυτή την ενέργεια, γιατί είναι δικές του και οι περιουσίες.
Έχει καταθέσει και Μήνυση για Εσχάτη προδοσία, κακουργηματικής απιστίας και παράβασης καθήκοντος και δεν κινείται κανένας. Άρα, εμείς ενημερώνουμε τους Έλληνες, να περάσουν από τα γραφεία της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ που υπάρχει σχεδόν σε κάθε σημείο της Ελλάδας, αλλά καλύπτουμε όλη την Ελληνική Επικράτεια, όπως υπάρχουν και στο εξωτερικό, να βρείτε πληροφορίες για το τι μπορείτε να κάνετε.

ΙΣΧΥΡΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΠΙΘΕΣΗΣ-ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ Δ.Ο.Υ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ/ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ)
Αυτή η ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ δεν είναι νομικό έγγραφο, αλλά μπορεί να κατατεθεί από τον κάθε Έλληνα πολίτη σε οποιοδήποτε Ασφαλιστικό Ταμείο που μπορεί να έχει οφειλές, στο Δημόσιο, όπως Δ.Ο.Υ κτλ, όπως επίσης και στις Τράπεζες. Είναι τρία διαφορετικά έντυπα, στα οποία γίνεται ενημέρωση περι των περιουσιών, των δικαιωμάτων που απορρέουν από τις καταθέσεις που έχουν γίνει, αλλά και τα δικαίωματα που έχουμε εμείς ως Έλληνες Ιθαγενείς Γηγενείς με τα δικαιώματα των Κληρονομικών Κεφαλαίων, αλλά και από τις πράξεις που έχουν γίνει από τον Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος έχει εκχωρήσει στον κάθε Έλληνα το μερίδιο του. με αυτά τα έγγραφα, μπορούμε να δώσουμε ΕΝΤΟΛΗ για να εισπραχτούν αυτά τα χρήματα εξ’ονόματος μας για αποπληρωμή κάθε μας οφειλής γεγενημένης ή μη.
Άρα, αυτές οι οφειλές θα πρέπει να είναι πρώτα από όλα ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ αν είναι του Δημοσίου κι αν πρόκειται για Τράπεζες, οι οφειλές θα πρέπει να είναι ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ
Άρα, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για αποδοχή οποιουδήποτε παράνομου χρέους, αν και εφόσον υπάρχει παράνομο χρέος, είτε στην πλευρά του Δημοσίου, είτε στην πλευρά των Τραπεζών.

Αυτές οι λέξεις είναι κλειδιά και πρέπει κάθε ΄Ελληνας να μάθει τα δικαιώματα του από την μία και από την άλλη, πώς μπορεί να μετατρέψει την δική του αμυντική θέση που κρατούσε μέχρι σήμερα, στο να προστατευτεί σε δικαστήρια από τις κρατικές κινήσεις που γίνονται και τις κατασχέσεις και από τις Τράπεζες. 

Μέχρι σήμερα δεν υπήρχε καμία θέση, γιατί το μόνο που μπορούσες να κάνεις ήταν να πεις «δεν έχω, κάντε μου ό,τι μπορείτε να μου κάνετε» και στο τέλος θα γίνει κατάσχεση του σπιτιού ή της επιχείρησης. Σήμερα με αυτό το δεδομένο που σας λέω δημόσια που έχουμε ήδη ενημερώσει με πολλά Δελτία Τύπου ότι ο Έλληνας έχει το δικαίωμα, αλλά και την δύναμη να δώσει αυτή την ΕΝΤΟΛΗ να απαιτηθούν αυτά τα χρήματα, να εισπραχτούν εξ’ονόματος του να πληρωθούν οι οφειλές του, βάσει των νόμων που έχουμε γράψει μέσα στο ίδιο το έγγραφο.
Οι ΕΝΤΟΛΕΣ κατατίθενται εξωδίκως από την ίδιο τον πολίτη, όσον αφορά τις ΔΟΥ και στα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, αλλά αυτό κοινοποιείται και με ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ στο Υπουργείο Οικονομικών και που είναι και ο τελικός άμεσα υπεύθυνος για όλους αυτούς. Στις τράπεζες θα υπάρξουν διάφορα στάδια. Το πρώτο στάδιο είναι η απλή Εντολή. Μετά υπάρχουν κι άλλα που θα συνεχίσουν.

Στο τέλος αυτών των Εντολών, ερχόμαστε να δηλώσουμε στο τέλος ότι
αν και εφόσον σε προθεσμία 5 ημερών από την κοινοποίηση της Εντολής αυτής την οποία συζητάμε, δεν εκτελεστεί η Εντολή μας και δεν εισπράξουν το οφειλόμενο ποσό με τον τρόπο που είπαμε προηγουμένως, για τις βεβαιωμένες και εκκαθαρισμένες Εντολές μας θα τεκμαίρεται ότι έχουμε πλήρως εξοφλήσει και δικαιούμαστε να στραφούμε εναντίον του Υπουργείου Οικονομικών και σε κάθε άλλο αρμόδιο υπεύθυνο, έτσι ώστε να διεκδικήσουμε τα πραγματικά μας δικαίωματα και να δηλώσουμε την παραβίαση των Θεμελιωδών αρχών του ίδιου του Συντάγματος. 

Άρα, στην ουσία, δημιουργούμε ένα πολύ δυνατόν ισχυρό εργαλείο επίθεσης κι έτσι ο Έλληνας σηκώνεται στα πόδια του και ξεκινά να διεκδικήσει την Αλήθεια.
Για να γίνει δεν χρειάζεται να πληρώσετε κάτι, είναι ένα έτοιμο έγγραφο, το οποίο το παίρνετε ως δικό σας και τα μόνα έξοδα είναι οι φωτοτυπίες κι όχι έξοδα που χρεώνει κάποιος δικηγόρος ή οποιοσδήποτε άλλος. 

Φυσικά πληρώνεται ο επιμελητής που θα επιδόσει αυτή την Εντολή, αναλόγως της περίπτωσης. Μπορείτε να βρείτε και λύσεις μέσω των γραφείων με πιο μαζικές κοινοποιήσεις, οπότε βρίσκουμε και εμείς ό,τι μπορούμε καλύτερο για να διευκολύνουμε την όλη διαδικασία.
Δεν έχουμε ξεκινήσει ούτε δυό μήνες και έχουμε τις χιλιάδες πλέον Εντολές ήδη και τώρα ελευθερώθηκε και το έγγραφο προς τις Τράπεζες. Είναι ελεύθερο να το προμηθευτεί ο Έλληνας και να ξεκινήσει να καταθέσει και στις Τράπεζες ως Εντολή να υλοποιήσουν εξ’ονόματος τους αυτή την εκταμίευση, έτσι ώστε να αποπληρωθούν οι οποιεσδήποτε οφειλές. Μην χάνετε χρόνο! Ενημερωθείτε όσοι ακούτε.
Πρέπει να περάσετε από τα γραφεία, να βρείτε πληροφορίες για όλα αυτά που σας λέμε και τις περιουσίες και τα δικαιώματα. Υπάρχει πληροφοριακό υλικό για τα πάντα. Γίνετε κι εσείς μέλη, ώστε να ενημερωθείτε πρώτα εσείς και μετά να ενημερώσετε τρίτους.

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ…
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ως γραφεία, έχουμε ήδη ξεκινήσει την εβδομάδα που μας πέρασε με μια καινούργια κίνηση, η οποία θα βγει στον Τύπο και θα την δείτε παντού, ότι επιδοτεί επίσης τον οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να μπει στα γραφεία, να ενημερωθεί ο ίδιος και να πάει να ενημερώσει τρίτους για να έρχεται ο κόσμος και να λαμβάνει την Εντολή και να την καταθέτει.
Ξεκινάει μια δραστική ενημέρωση, που ο κάθε Έλληνας, ο οποίος θα ξεκινήσει αυτή την διαδικασία  και θα φέρνει κάθε πολίτη για να καταθέτει αυτή την Εντολή, σε κάθε Εντολή την οποία κατατίθεται θα καλύπτεται ένα μέρος των εξόδων από την Ελλήνων Συνέλευσις, ανα πολίτη 3 ευρώ.
Οπότε, ο καθένας που θα έρχεται, θα δει ξαφνικά ότι μπορεί να καλύπτονται τα έξοδα του, ώστε να μπορέσει να μεταδόσει αυτή την πληροφορία από πόρτα σε πόρτα, να φτάσει στις πλατείες και στις συνελεύσεις.

Έτσι, όλοι οι Έλληνες να μάθουν για αυτή την Εντολή και να μπορούν να την καταθέσουν στις ΔΟΥ, στα Ασφαλιστικά Ταμεία και στις Τράπεζες ώστε να γίνει ηχηρό το μήνυμα μας σε κάθε περιοχή ότι ο Έλληνας έχει σταματήσει να κοιμάται. Λαμβάνει την απόφαση και παίρνει τα ηνία της ζωής του στα χέρια του για να μπορέσουμε να αλλάξουμε τα δεδομένα. Είναι στο χέρι μας να το κάνουμε, γιατί η Ελλάδα είναι των Ελλήνων κι όχι όλων αυτών των αλλογενών που ήρθαν και εγκατασταθήκαν στην Ελλάδα κι ενώ η Ελλάδα τους έθρεψε, αυτοί την σκοτώνουν.
Για αυτό καλούνται όλοι οι Έλληνες, να ακούσουν αυτές τις πληροφορίες, στο διαδίκτυο υπάρχει ένας τεράστιος όγκος πληροφοριών. Τα έγγραφα είναι δημόσια, μπορείτε να τα διαβάσετε και να καταλάβετε σε κάθε παράγραφο τι εξηγεί από την μία και ποιους νόμους χρησιμοποιεί και με ποιον τρόπο μπορεί να γίνει πραγματικότητα.
Ο κάθε Έλληνας να έρθει να συμπορευτεί με αυτόν τον τεράστιο όγκο των ανθρώπων που συμπορεύονται με την Αλήθεια και τα Δίκαια μας και να μπορέσουμε να το κάνουμε πραγματικότητα. Να σκοτώσουμε αυτόν τον καρκίνο που μας κατατρώει και να μπορέσει η Ελλάδα να σταθεί στα πόδια της και να οδεύσουμε στην Ελευθερία, στην Αρμονία και στην Ευδαιμονία. Έχουμε χάσει τόσες μάχες και έχουμε κερδίσει τόσες άλλες και πολεμήσαμε για αυτή την Ελλάδα, τον ιερό μας τόπο, που σήμερα βιάζεται παντοιοτρόπως. 

ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ…
Πριν κλείσουμε θα ήθελα να αναφέρω ένα άλλο σημαντικό δεδομένο που δεν πρέπει κανείς εθελοτυφλεί επ’ αυτού. Αυτό είναι οι ορδές των μεταναστών, οι οποίες έχουν κατακλείσει την χώρα από παντού κι όπως φαίνεται με τις καινούργιες διατάξεις  με τις οποίες επιδεινώνονται περαιτέρω οι δυσάρεστες καταστάσεις, λόγω της απόφασης πολλών χωρών με κλείσιμο των συνόρων, καταστρατηγώντας βεβαίως την Συνθήκη Σέγκεν και άλλων Διεθνών Συνθηκών και Κανόνων.
Αυτό έχει αποτέλεσμα επί της ουσίας, να εγκλωβιστούν όλοι αυτοί οι μετανάστες, πρόσφυγες κι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που μετακινούνται από χώρα σε χώρα μέσα από την Ελληνική Επικράτεια για άγνωστο χρονικό διάστημα. 

Όλη αυτή η μετακίνηση των πληθυσμών είναι μια αυξανόμενη και μεθοδευμένη διακίνηση μεταναστών και προσφύγων και ο καθένας πρέπει να θυμηθεί ότι κι ο Έλληνας υπήρξε μετανάστης στο εξωτερικό, αλλά για να πάει μετανάστης χρειαζόταν ένα τεράστιο όγκο δικαιολογητικών.
Εγώ είμαι πρόσφυγας από την κατεχομένη Κύπρο, το αγαπημένο νησί μας που κι εκεί όλα αυτά με χειρότερο τρόπο. Είμαι πρόσφυγας και θυμάμαι ότι το 1974 Έλληνες της Κύπρου ήθελαν να έρθουν να ζήσουν για ένα χρονικό διάστημα στην Ελλάδα, ένα χρονικό διάστημα και να δημιουργήσουν κάποια ασφάλεια για την ζωή τους και τις οικογένειες τους. 

Εμείς ποτέ δεν είχαμε κινηθεί έτσι. Υπήρξε πάντα ένας έλεγχος κι εγώ ως Ελληνίδα της Κύπρου, έπρεπε να είχα την πράσινη κάρτα τότε και στεκόμουν στην ουρά πίσω από όλους τους λαθρομετανάστες, να περιμένω στην ίδια ουρά, επί ώρες, για να μπορέσω να έχω την κάρτα.
 
Γιατί, όταν είχα έρθει εγώ το 2002 κι όχι το 1974, είχαμε φτάσει ως επενδυτές  στην χώρα, ως Διευθύνουσα Σύμβουλος Εταιρείας, αλλά επειδή δεν είχα ελληνικό διαβατήριο, έπρεπε να σταθώ στις ουρές, που είχα φέρει τα χρήματα μου από το εξωτερικό για να επενδύσω στην Ελλάδα και, δεν είχαμε έρθει απλά σαν πρόσφυγες. Ήρθαμε ως επενδυτές για να φτιάξουμε περιουσία στην χώρα κι η οποία έμεινε στην χώρα και επενδύθηκε μέσα στην χώρα και δεν πήραμε από την χώρα. Όμως, υποχρεωνόμασταν να στεκόμαστε τις ουρές για να έχουμε την πράσινη κάρτα, ούτως ώστε να μπορέσω εγώ ως Διευθύνουσα Σύμβουλος να έχω το δικαίωμα της εγκατάστασης και της νόμιμης διακίνησης μέσα στην χώρα. 

Αυτό που συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα, είναι τεράστια τα δεδομένα που έχουν ενορχηστρωθεί κατά της Ελλάδας έχει επιβαρυνθεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας, η Ασφάλεια του χώρας, αντιμετωπίζουμε αυξανόμενο κίνδυνο από παντού. 

Ήδη οι μετανάστες οδηγούνται στην πορνεία, στις κλοπές, τους βιασμούς, στην μιζέρια. Την ίδια στιγμή, ένας μεγάλος αριθμός από αυτούς είναι πληρωμένοι μετανάστες, δεν είναι απλά άνθρωποι που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Τους χρησιμοποιούν βέβαια σαν πιόνια κι εδώ αντιμετωπίζουμε έναν τεράστιο κίνδυνο εποικισμού, φέρνοντας την Ελλάδα αντιμέτωπη, παρά τις διαβεβαιώσεις των «εταίρων» μας ότι είναι ένα τεράστιο και πολύπλευρο μεγάλης σημασίας ευρωπαϊκό και διεθνές πρόβλημα. 

ΝΟΜΟΣ 3463/2006 ΦΕΚΑ 114/2006 ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ!!!

Με όλα αυτά όμως σήμερα, η Ελλάδα καλείται να στεγάσει, να σιτίσει, να ενδύσει και να βοηθήσει με όλους τους τρόπους, τον μετανάστη, πρόσφυγα ή λαθρομετανάστη αφού δικαιούται προσωρινό πολιτικό άσυλο, αλλά εμείς θα πρέπει να πάμε να δούμε τι συνέβη στην Ελλάδα από το 2006. Υπάρχει ένας νόμος που θεσμοθετήθηκε και είναι πολύ σημαντικό κάθε Έλληνας να το γνωρίζει που είναι κατ’εντολή των εταίρων μας πολύ πιο πριν ξεκινήσουν να υπάρχουν τα μνημόνια με πρόσχημα της αντιμετώπισης της επείγουσας και έκτακτης ανάγκης στέγασης  των μεταναστών και των προσφύγων το 2006 είχε δημοσιευτεί το άρθρο 185-186 του Νόμου 3463/2006 του ΦΕΚ Α114 /30-6-2006 η δωρεάν παραχώρηση στους μετανάστες δικαιώματος κυριότητας και χρήσης ακινήτων ιδιοκτησίας του δημοσίου συμπεριλαμβανομένων εδώ και των ιδιωτικών ακινήτων που θα προέλθουν από κατασχέσεις του δημοσίου και των τραπεζών.

Άρα, θεσμοθετήθηκε Νόμος που δίνει το δικαίωμα στον οποιονδήποτε εγκατασταθεί σε δημόσιο κτίριο να γίνει κτήση και να γίνει μονομερώς και αυτοτελώς ένας τίτλος ιδιοκτησίας που μάλιστα μεταφέρεται ως κληρονομικό δικαίωμα

Αυτό θα το δείτε να συμβαίνει ξαφνικά από παντού. Θα δώσουμε χώρο στους μετανάστες στην αρχή με ένα μικρό ενοίκιο και μετά μπαίνει στην λειτουργία αυτό το άρθρο και δημιουργείται ΤΙΤΛΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ και μεταφέρεται αυτό από γενιά σε γενιά στον μετανάστη που έχει εγκατασταθεί. 

Ο Νόμος μάλιστα μιλάει ότι τους έχουν ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ εγκεκριμένης  από την Ελληνική Δημοκρατία ή κι από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Μιλάει για «αθίγγανους», αλλά και την ίδια στιγμή μιλάει για  και «ομογενείς», αλλά βάζοντας τους «ομογενείς» μετά τους αθίγγανους κι όχι πριν, εννοώντας όχι ομογενείς Έλληνες του εξωτερικού, γιατί εδώ έχουμε δει ακόμα να αφαιρούν και την Ιθαγένεια στους Έλληνες του Πόντου, αλλά να δίνουν Ιθαγένεια στους Πακιστανούς και στους Αφγανούς.

ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ…

Οπότε, Έλληνες ξυπνάτε, δεν έχουμε περιθώρια. Πάλι από τις ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ σε κάθε Δήμο κατατίθεται αίτημα προς τους Δήμους και μαζεύουμε υπογραφές για το κάθε αίτημα προς ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ, γιατί αυτό αφορά πάλι ένα θέμα που είναι του Κυρίαρχου Έλληνα κι όχι του κατασχεμμένου πολίτη, όπως είναι ως σήμερα, και το δικαίωμα του Κυρίαρχου Έλληνα πρέπει να το θέσετε όλοι σε Ισχύ! 

Να ζητήσετε από τους Δήμους σας, να γνωματεύσουν και να αποδεκτούν ή μη αυτές τις εντολές που έρχονται από την Γενική Διεύθυνση, γιατί ο Δήμος είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου που διακρίνεται όμως από ΠΛΗΡΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ και έτσι είναι ο Νόμος και οι Εντολές από το Δημόσιο δικαιούνται αν και εφόσον είναι πλειοψηφία, ή Εντολή του Λαού να μην περάσει ο Νόμος που υποχρεούνται να κάνουν αυτές τις διαδικασίες. 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ….
Επομένως, είναι Υποχρέωση του Έλληνα να ενημερωθεί και πάλι, να περάσει από τα γραφεία των Ελλήνων Συνέλευσις, όπου βρίσκεται, βρείτε τις πληροφορίες στο διαδίκτυο και ενημερωθείτε για τις δυνατότητες και τις δυνάμες που έχετε μέσω των Εντολών σας να θέσουμε την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, την πραγματική Δημοκρατία κι όχι να είμαστε σε αυτή την κατάσταση της απελπισίας που έχουμε εμπλακεί και δεν πρόκειτα να βγούμε, αν κι εφόσον εμείς δεν το αποφασίσουμε!
Θα ήθελα κλείνοντας να πω σε όλους τους Έλληνες, διαβάστε τις ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ, πηγαίνετε στα γραφεία για να ενημερωθείτε, ελέξτε την κάθε κίνηση που γίνεται και καλούμε όλους τους Έλληνες που θέλουν να υπηρετήσουν πραγματικά την ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ σε μια πραγματική Δημοκρατία που δεν θα είναι εγκλωβισμένη σε κομματικές ξενόφερτες ιδεολογίες, δογματικές και χρωματικές τοποθετήσεις.
Καλούμε όσους Έλληνες θεωρούν τους εαυτούς τους ότι είναι άξιοι και ικανοί για να εκπροσωπήσουν την βούληση του Ελεύθερα Σκεπτόμενου Ελληνικού λαού και δεν φέρουν το όνομα «Έλληνας, αλλά ενεργούν ως ΄Ελληνες.

Ας έρθουν στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ με τους στόχους, τους σκοπούς και της ομαδικής κινητοποιήσης μας και να συμπορευτούν για την επανίδρυση της ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ σε μια πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που θα διέπεται από συγκεκριμένες ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΒΑΣΗΣ, όπως ορίστηκαν από τα δικά μας ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ!
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης
ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

 

http://alfeiospotamos.gr/?p=21851

Β.ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΦ’ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΠΙΕΡΙΑΣ 92,6 (ηχητικό) 29/3/2900

ΒΙΚΥ ΣΚΑΙ
 
 

http://alfeiospotamos.gr/?p=21829

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ! Η «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ» ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΛΕΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ & ΠΑΣΗΣ ΑΛΛΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ

12321700_600785126741144_4038883462286055356_n

Τακης Δημητρακοπουλος 29/3/2900 (2016) ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ !!!!!
Η Ε.ΣΥ. ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΕΧΕΙ Α.Φ.Μ. 997352618 ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΕΦΕΞΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΗΝΕΚΕΣ>>>>>>>>>>>>>>> 
ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ & ΠΑΣΗΣ ΑΛΛΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ…

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΑΣ Ε-Λ-Λ-Η-Ν-Α ΝΙΚ ΖΟΥΜΠΡΟΥΛΗ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΔΙΑ~ΔΙΔΕΙ ΜΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ !!!!!
……………………….

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ !!! «ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ» ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΙΟ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !!! 

……………………….
ΩΔΗ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑ !
ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΣΟΥ
ΕΘΡΕΨΕΣ ΤΟΝ ΔΙΑ !

Ω ΙΕΡΑ ΑΛΤΙΣ
ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΤΑ ΠΕΛΜΑΤΑ
ΤΟΥ ΙΔΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

ΕΜΕΙΣ… ΛΙΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΞΑΝΑ
Ν’ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
ΣΤΗΝ ΑΜΙΛΛΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ
ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ

ΣΕ ΜΙΑ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΝΑ ΞΑΝΑΝΑΨΕΙ ΤΟ ΦΩΣ
ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Ε.ΣΥ. ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ
ΠΥΡΦΟΡΟΣ ΝΑ ‘ΡΘΕΙΣ
ΑΠΟΛΛΩΝΑ

ΣΤΟΝ ΚΑΛΙΡΡΟΟ ΑΛΦΕΙΟ
ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ
ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΑΡΤΕΜΗ

Πλάτων Πισατίδης
……………………………………………………


http://alfeiospotamos.gr/?p=21838

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters