Σάββατο 14 Μαΐου 2016

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΝ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ

 

ΤΟ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!!!!


ΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΙ ΕΛΛΗΝΑ....
ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ ΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ! ! ! ! !
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΛΟΓΙΚΑ;

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΥΤΟΙ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ!!!!


ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΠΑΖΑΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΑΝ!!!!!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΣ ΣΑΝ ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ!!!! 

ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ;

ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΑΙ............

ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΕΜΑΘΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΙΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ....


ΕΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΙ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟΓΟΝΕ ΗΡΩΙΔΩΝ ΚΙ ΗΡΩΩΝ ΑΠΟ ΘΕΙΚΗ ΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΓΕΜΙΣΑΝ ΦΟΒΟ!!!! 

ΣΟΥ ΦΥΤΕΨΑΝ ΥΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΕΙΣΑΝ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥ!!!!!

ΑΦΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ.....


ΣΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΚΙ ΕΝΑ ΕΝΝΕΑΨΗΦΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ Α.Φ.Μ.
ΚΙ ΕΓΙΝΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ ΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ!!!!
ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΙΖΟΥΝ ΩΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ!!!


ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ!!!


ΕΚΕΙΝΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ!!!!!


ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ!!!!!


ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΙ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΕΙΣΑΙ; 

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ....
ΔΟΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ.... ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ....


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΩΦΛΑΣ ΜΕ ΜΕΤΡΙΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΚΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΑΝΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑ!!!!
ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ....
ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΡΩΤΑΣ..............


ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΤΙ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΝΟΜΕΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ...............

ΞΕΚΟΥΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΙ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΑΣΤΙΜΑΣ....


ΔΕΝ ΥΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΚΤΟΝΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΚΙ ΙΕΡΟ ΣΟΥ ΓΕΝΟΣ......


ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΔΙ-Α-ΤΑ-ΓΗΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ Ο-Λ-Ω-Ν ΤΟΥΣ..........


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΟΥ ΓΗΣ!!!!!!!
ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ


AKOY ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ META 12o ΛΕΠΤΟ  
 
 

ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ...ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!!



ΕΜΕΙΣ ΚΛΑΨΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !!
ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ...
ΑΝ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ , ΓΙΑ ΑΥΤΟ ;;; ΑΣ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΗΡΩΕΣ !!

ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ , ΥΠΗΡΈΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΝΑΤΙΝΆΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ .... ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ;

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ !!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ .... ΑΠΛΑ ΞΕΦΤΙΛΑ !!!! ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!

 
 
Είμαστε Έλληνες Φωνάξτε Το Παντού

http://maiandros.blogy.gr/

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΔΙΑΠΑΝΤΟΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Μια συσκευή που θα παρέχει ανεξάντλητη ενέργεια με μηδαμινό κόστος είναι το ενεργειακό όνειρο του πλανήτη.

Η μετεξέλιξη του «Υπερίωνα»: Από την πειραματική του διάταξη, αριστερά, στο μοντέλο της αναμενόμενης γεννήτριας 45KW με 9 αντιδραστήρες.

"Αγοράζοντας με 5.500 ευρώ ένα κουτί μισού κυβικού μέτρου των 45 KW θα ξεχάσετε για πάντα το κόστος ενέργειας του σπιτιού σας."
Καφαντάρης Τάσος, Βήμα.

Η Ελλάδα της κρίσης μοιάζει απελπιστικά με το κουτί της Πανδώρας: μύρια κακά και μόνο ένα καλό – η ελπίδα – ήρθαν στο φως. Η έσχατη τραγωδία μας είναι πως ακόμη και αυτή την ελπίδα αποδεικνυόμαστε ανίκανοι να την κρατήσουμε στα χέρια μας και τη διώχνουμε στα πέρατα της Γης.

Για τι πράγμα μιλάμε; Για το καυτότερο μυστικό του πλανήτη, την πηγή αστείρευτης ενέργειας. Πρόκειται για την «ψυχρή σύντηξη» που, όπως σας αποκαλύψαμε έναν χρόνο πριν (βλ. www.tovima.gr/science/article/?aid=430840), είχε πολλές πιθανότητες να υλοποιηθεί στην Ελλάδα, από την εταιρεία ''Δευκαλίων'' (Defkalion Green Technologies SA).

Τώρα, έπειτα από πολλές δοκιμές και κρίσεις τρίτων παρατηρητών, «Το Βήμα» επισκέφθηκε το εργαστήριό της και είδε ιδίοις όμμασι την εισαγόμενη ενέργεια να εξαπλασιάζεται στην έξοδο!
Όμως δεν πρόκειται να «δει το θαύμα» κανένας άλλος στη χώρα μας: την επόμενη ημέρα η ''Δευκαλίων'' τα μάζεψε κι έφυγε για το Βανκούβερ του Καναδά. Είχε κουραστεί πια να περιμένει αυτό το άψυχο κράτος να της δώσει πλαίσιο λειτουργίας...

Αξίζει πολλαπλά να διαβάσετε τη συνέχεια αυτής της ιστορίας, όχι μόνο για την ευκαιρία να ξανασχηματίσετε το γνωστό πενταδάχτυλο σχήμα αλλά και διότι είναι μάλλον ο πρόλογος ενός νέου κεφαλαίου στην ιστορία της ανθρωπότητας!


Το 1751 ο Γερμανός Βαρόνος Axel Frederik Cronstedt έψαχνε σε ένα ορυχείο να βρει χαλκό. Αντ' αυτού ανακάλυψε ένα καινούργιο μέταλλο, που το ονόμασε τσαντισμένος «kupfernickel», δηλαδή «χαλκό του Διαβόλου». Το λευκό αυτό μέταλλο είναι το γνωστό νικέλιο, που βρίσκεται άφθονο και στη χώρα μας.


Η αλχημεία του «χαλκού του Διαβόλου»


Πολύ αργότερα, και ενόσω το νικέλιο έπαιρνε τη θέση του στη βιομηχανική επανάσταση με τις ποικίλες εφαρμογές του, κάποια περίεργα φαινόμενα απρόσμενης μεταστοιχείωσης άρχισαν να διαπιστώνονται στα εργαστήρια των επιστημόνων. Συγκεκριμένα, στο τεύχος Ιουλίου του 1905 του περιοδικού ''The Physical Review'' ο Βρετανός χημικός Clarence Skinner έγραψε: «Κατά την πειραματική μελέτη της εμβάπτισης διαφόρων μετάλλων σε ήλιο παρατηρήθηκε ότι όσο προσεκτικά κι αν καθαρίζαμε το αέριο εμφανιζόταν επίμονα ακτινοβολία υδρογόνου στην κάθοδο».


Ακολούθησαν δεκάδες άλλοι με όμοιες διαπιστώσεις, σε βαθμό που ο καθηγητής του Πολυτεχνείου της Καλιφόρνιας (Caltech) Robert Millikan δήλωσε λίγο μετά τη βράβευσή του με το Νομπέλ Φυσικής -το 1923- πως «οι πυρηνικές μεταστοιχειώσεις κατά την ηλεκτρική εκκένωση είναι ένα από τα εξόχως ενδιαφέροντα προβλήματα της σύγχρονης φυσικής». Το 1926 οι καθηγητές Fritz Paneth και Κ. Peters αποφάνθηκαν ότι το παλλάδιο ήταν αυτό που επέφερε μεταστοιχείωση του υδρογόνου σε ήλιο κατά τα πειράματά τους, σε θερμοκρασία δωματίου.


Ο επιστημονικός κόσμος όμως ξέχασε τα επόμενα χρόνια να ψάξει άλλο το θέμα και... ξαφνιάστηκα περίεργα όταν άκουσα τον τεχνικό διευθυντή της ''Δευκαλίων'' Γιάννη Χατζηχρήστο να μου λέει -σχεδόν έναν αιώνα μετά- πως «δεν συζητάμε για πυρηνική ενέργεια αλλά για χημική ενέργεια που προέρχεται από μεταστοιχείωση». «Δηλαδή τι κάνετε και πώς φθάσατε σε αυτήν;» τον ρώτησα.


Μου απάντησε πως έφθασαν διά της «εις άτοπον απαγωγής»: Ο Ιταλός χημικός Andrea Rossi είχε εντοπίσει τυχαία το φαινόμενο σύντηξης νικελίου και υδρογόνου αλλά, μη κατανοώντας το σε βάθος, δεν κατόρθωνε να ελέγξει και να σταθεροποιήσει τη διαδικασία. Η ανεπάρκεια αυτή και το επιχειρηματικό του ολίσθημα να δώσει στην αμερικανική εταιρεία ''Ampenergo'' τα δικαιώματα μεταπώλησης στον Καναδά οδήγησαν στο «διαζύγιο» του περσινού καλοκαιριού μεταξύ της ''Δευκαλίων'' και της εταιρείας ''Leonardo Corp.'' του Andrea Rossi.


Τότε, «έχοντας διαβάσει όλη τη βιβλιογραφία των πυρηνικών αντιδράσεων χαμηλής ενέργειας (LENR)», μου είπε ο κ. Χατζηχρήστος,«αποφασίσαμε πως έπρεπε να δοκιμάσουμε αυτό που δεν είχε σκεφθεί κανένας άλλος. Φτιάξαμε μια ολότελα δική μας νέα μέθοδο, που επιτρέπει τη σύντηξη του υδρογόνου με το νικέλιο σε απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες».


Ημασταν εκεί, στη δοκιμή!

 



Το ότι τα λεγόμενά του ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα το διαπίστωσα ο ίδιος, στον βαθμό που μου επέτρεπαν οι γνώσεις μηχανικού, όταν επιτέλεσαν για χάρη μου το πείραμα.

Μια διάταξη δημιουργίας πλάσματος θέρμαινε νανοσκόνη νικελίου στους 500 βαθμούς Κελσίου, επιφέροντας αλλοιώσεις στη δομή των ισοτόπων του νικελίου. Τότε, τρεις καταλύτες εισάγονταν στον θαλαμίσκο της αντίδρασης και ακολουθούσε ο διαχωρισμός του συμπιεσμένου διατομικού υδρογόνου σε ατομικό, μέσω ηλεκτροδιέγερσης. Στην επόμενη φάση το μονοατομικό υδρογόνο πολωνόταν, μέσω επιμήκυνσης της τροχιάς του μοναδικού του ηλεκτρονίου, πράγμα που επέφερε και εκπομπή ακτινοβολίας γάμμα. Ακολουθούσε η απορρόφηση της ακτινοβολίας γάμμα και η μετατροπή της σε θερμότητα.


Από την έναρξη αυτής της αντίδρασης και εφεξής δεν χρειαζόταν η περαιτέρω θέρμανση του νικελίου (σε αντίθεση με τη μέθοδο του Rossi) και η «καύση» μπορούσε να διαρκέσει μήνες. Αρκούσε η εισαγωγή αερίου αργού για να διατηρείται το εσωτερικό του θαλαμίσκου στη σωστή πίεση. Αξιοσημείωτο ήταν και το ότι η διαδικασία κλεισίματος του συστήματος ήταν ακαριαία, με απλό κλείσιμο της παροχής υδρογόνου, ενώ η διάταξη του Rossi απαιτούσε ώρες. Το τελικό προϊόν της αντίδρασης ήταν φωτόνια στην υπέρυθρη κλίμακα, δηλαδή θερμότητα.


Η εξαγόμενη ενέργεια που είδα από το συγκεκριμένο πείραμα ήταν εξαπλάσια της εισαγόμενης. «Είναι η τελική;» ρώτησα τον κ. Χατζηχρήστο. «Εχουμε φθάσει έως και 14πλάσια, αλλά δεν το ρισκάρουμε πριν βεβαιωθούμε ότι οι κεραμικές μονώσεις που χρησιμοποιούμε την αντέχουν» απάντησε. «Πόσο νικέλιο απαιτείται για καύσιμο;» ξαναρώτησα. «Τα τρία γραμμάρια που βάλαμε στις 16 Ιουνίου, απ' ό,τι βλέπεις, δεν έχουν εξαντληθεί ως σήμερα (21 Νοεμβρίου) και έχουν την ίδια απόδοση. Το μόνο που χρειάζεται είναι δύο λίτρα υδρογόνο στο εξάμηνο» μου απάντησε ο Αλέξανδρος Ξανθούλης αφοπλιστικά.


Η έξωθεν μαρτυρία


Στις 19 Οκτωβρίου 2012 η ''Δευκαλίων'' ανάρτησε στον ιστότοπό της (βλ. www.defkalion-energy.com/forum/viewtopic.php?f=17&t=4143) τα πρακτικά της αξιολόγησης λειτουργίας του αντιδραστήρα της, ''Hyperion Single Reactor Kernel'', από ανεξάρτητο παρατηρητή.




Όπως ανακάλυψε και δημοσίευσε το έγκριτο ''Forbes'' στις 20 Οκτωβρίου (βλ.www.forbes.com/sites/markgibbs/2012/10/20/cold-fusion-gets-a-little-more-real), το «τρίτο μάτι» ήταν ένα στέλεχος της N.A.S.A. εδώ και τριάντα χρόνια, ο Michael A. Nelson. O ίδιος ισχυρίστηκε ότι διενήργησε την πολύμηνη δοκιμή, επικεφαλής 11μελούς ομάδας, μόνο εκ μέρους του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος ''New Energy Foundation'' (βλ.www.infinite-energy.com) και όχι της N.A.S.A. Αυτό τυπικά ισχύει, όμως γνωρίζουμε από την προϊστορία με τον Rossi ότι τόσο η διαστημική υπηρεσία των Η.Π.Α. όσο και το ερευνητικό κέντρο του Πολεμικού Ναυτικού των Η.Π.Α. παρακολουθούν από κοντά τα τεκταινόμενα.

Διάβασα το πρακτικό της εν λόγω δοκιμής και είδα ότι ο Nelson επιβεβαίωνε την επίτευξη περίσσειας ενέργειας στην έξοδο, έστω και τριπλάσιας, έναντι της εξαπλάσιας που είδα εγώ. Αλλά σημείωνε και έναν των τριών καταλυτών που η ''Δευκαλίων'' κρατούσε μυστικούς: ανθρακικό κάλιο. Σκέφθηκα ότι οι άλλοι δύο θα ήταν βάριο και στρόντιο, αλλά ήταν μόνο μια εικασία.


«Δηλαδή... επιχειρείτε υπεραγωγιμότητα σε μη κατεψυγμένες συνθήκες;» ρώτησα τον Γιάννη Χατζηχρήστο. «Ακριβώς» μου απάντησε χαμογελώντας. «Έχουμε συνθήκες υπεραγωγιμότητας στους 340 βαθμούς Κελσίου! Το όλο θέμα ήταν να σπάσουμε το Φράγμα Κουλόμπ και το μόνο που χρειαζόταν ήταν να διανοίξουμε τα κατάλληλα τούνελ. Το καταφέραμε παίζοντας με τη γεωμετρία των κρυστάλλων του νικελίου και με τη διάταξη πλάσματος στον αντιδραστήρα» είπε αινιγματικά. «Μα... τότε δουλέψατε με μαγνητικά μονόπολα!» αντέδρασα ενστικτωδώς. «Είσαι πολύ διαβασμένος» μου είπε καταφατικά, αλλά παρέμεινε στη συνέχεια σιωπηλός. «Πείτε μου μόνο αυτό, αν θέλετε: Εχει σχέση η ευρεσιτεχνία σας με το εφετινό Νομπέλ Φυσικής;». Με κοίταξε έντονα, για να μου πει τελικά: «Από τους 247 ερευνητές του τομέα που μας επισκέφθηκαν από όλον τον πλανήτη ψάχνοντας το τι κάνουμε, μόνο εσύ το ρώτησες».


Τα κομμάτια του παζλ


Τα του εφετινού Νομπέλ Φυσικής δημοσιεύθηκαν στο «Βήμα» (βλ. www.tovima.gr/science/article/?aid=479302) και μπορείτε να διαβάσετε εκεί ότι ο Serge Haroche βραβεύθηκε για την κατασκευή φωτονικών παγίδων σύλληψης μορίων Rydberg. Για το τι είναι αυτά τα μόρια Rydberg, η Wikipedia εξηγεί ότι «ένα μόριο Rydberg είναι ένα ηλεκτρονικά διεγερμένο χημικό συστατικό. Στα εξόχως διεγερμένα μοριακά συστήματα η ιοντική αλληλεπίδραση του πυρήνα με ένα διεγερμένο ηλεκτρόνιο μπορεί να λάβει τα χαρακτηριστικά της αλληλεπίδρασης μεταξύ του πρωτονίου και του ηλεκτρονίου στο άτομο υδρογόνου».


Ο συνδυασμός του ανωτέρω με την «επιμήκυνση της τροχιάς του ηλεκτρονίου» που λαμβάνει χώρα στον θαλαμίσκο του αντιδραστήρα μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι φθάνοντας το ελλειπτικά κινούμενο ηλεκτρόνιο στην ελάχιστη απόσταση από τον πυρήνα «μεταμφιέζει στιγμιαία» το μονοατομικό υδρογόνο σε νετρόνιο. Γιατί να το θέλουν αυτό; Μας το λέει η ερμηνεία του άλλου όρου-κλειδί, του Φράγματος Κουλόμπ (Coulomb barrier): Είναι το ενεργειακό φράγμα ηλεκτροστατικής αλληλεπίδρασης το οποίο δύο πυρήνες χρειάζεται να ξεπεράσουν ώστε να φθάσουν αρκούντως κοντά για να συμβεί πυρηνική αντίδραση. Θεωρητικά, για να ξεπεράσουν αυτό το φράγμα, οι πυρήνες πρέπει να συγκρουστούν με υψηλές ταχύτητες. Στην πράξη όμως, όπως ανακάλυψε από το 1928 ο Ρώσος Γκιόργκι Γκάμοφ (Georgiy Gamow), οι θερμοκρασίες που απαιτούνται για να ξεπεραστεί το φράγμα είναι μικρότερες, λόγω της κβαντομηχανικής σήραγγας: Υπό ένα περιορισμένο φάσμα συνθηκών -γνωστό ως Παράθυρο Γκάμοφ- η σύντηξη μπορεί να λάβει χώρα χωρίς υψηλές ταχύτητες. Ενδιαφέρον είναι ότι ακριβώς η απουσία φράγματος Κουλόμπ για το νετρόνιο ήταν που επέτρεψε στον James Chadwick να το ανακαλύψει, το 1932, και να οδηγήσει κατοπινά στην κατανόηση της πυρηνικής σχάσης του ουρανίου 235.


Η συνδυαστική αυτή εικασία ενισχύεται από την αναφορά του αξιολογητή Nelson στη «θεωρία Widom Larsen» για την απορρόφηση της ακτινοβολίας γάμμα και τη μετατροπή της σε θερμότητα. Η θεωρία αυτή του καθηγητή Allen Widom στο Northeastern University της Βοστώνης και του Lewis Larsen της ''Lattice Energy LLC'' περιγράφει ακριβώς έναν μηχανισμό σύλληψης λεπτονίου από πρωτόνιο και παραγωγής νετρονίου και νετρίνου (βλ. http://wltheory.com/).


Για το αν όντως εικάζουμε σωστά πως αυτό είναι το θεωρητικό υπόβαθρο της μεταστοιχείωσης που συμβαίνει στον αντιδραστήρα της ''Δευκαλίων'' δεν θα μπορούμε να γνωρίζουμε πριν η εταιρεία καταθέσει την αίτηση κατοχύρωσης της ευρεσιτεχνίας της για τη μέθοδο της κύριας αντίδρασης. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να το πράξει, για ευεξήγητους λόγους, παρά αφού πρώτα καταθέσει τις έξι πατέντες που έχει αναπτύξει για τα κεραμικά και το μπουζί του σπινθήρα πλάσματος και μόνο τον μήνα της εμπορικής κυκλοφορίας του πρώτου προϊόντος της. Και αυτό προβλέπεται για το ερχόμενο καλοκαίρι.


Γιατί έφυγαν από την Ελλάδα


Συζήτησα αρκετά με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ''Δευκαλίων'' Αλέξανδρο Ξανθούλη, τον τεχνικό διευθυντή της Γιάννη Χατζηχρήστο και τον διευθυντή μάρκετινγκ Συμεών Τσαλίκογλου για το τι συνέβη ώστε «να τα μαζέψουν και να φύγουν από την Ελλάδα» και το τι σχεδιάζουν να κάνουν εφεξής. Μου αφηγήθηκαν όλες τις πτυχές της 18μηνης αναμονής τους να λάβουν από την Πολιτεία την ελάχιστη στήριξη που ζητούσαν: αναγνώριση του τομέα ερευνών τους ως μιας ακόμη πράσινης τεχνολογίας και ένα απλό δάνειο για την ολοκλήρωση των ερευνών και δοκιμών.


Όλες οι υποσχέσεις αποδείχθηκαν φρούδες, είτε από ανικανότητα των αρμοδίων να κατανοήσουν το θέμα είτε από «εσκεμμένη αδιαφορία» ή από σύγκρουση συμφερόντων με τους νυν ενεργειακούς προύχοντες της χώρας. Μου είπαν ονόματα για όλη αυτή την ψυχοφθόρα λιτανεία που έζησαν, αλλά επέμειναν στο off the record. Μόνο σε ένα ξέσπασμά του ο Γιάννης Ξανθούλης μου είπε: «Λίγο μετά το περσινό σας άρθρο στο "Βήμα" μας ήλθαν για έλεγχο κατόπιν επώνυμης καταγγελίας ότι κατασκευάζουμε παράνομες γεννήτριες.


Όταν ο έλεγχος τελείωσε αποδεικνύοντας το ψευδές της καταγγελίας, ρωτήσαμε ποιος την έκανε και τότε, αυτομάτως, η καταγγελία βαφτίστηκε ανώνυμη».
Τον ρώτησα αν όντως η κυβέρνηση είχε θεωρήσει σοβαρή την προσπάθειά τους. Μου είπε: «Αν η τεχνολογία μας δεν τους έπειθε, δεν τους έπεισε το ότι μας επισκέφθηκε ο ίδιος ο διευθυντής της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας των Η.Π.Α. (N.S.A.) για να ενημερωθεί; Δεν πήραν είδηση την επίσκεψή του όταν έκλεισαν τους δρόμους της Γλυφάδας για να φθάσει ως εδώ; Ή ότι μου ζήτησε ενημέρωση ο Μπαρόζο;».


Πλειοδότες οι Τούρκοι!


«Αλήθεια», τον ρώτησα, «ποιοι ξένοι σας επισκέφθηκαν πρώτοι και πόσοι άλλοι μετά;». «Πρώτοι ήρθαν οι Κινέζοι» μου είπε, «αλλά τα ήθελαν όλα δικά τους. Ακολούθησαν... οι πάντες. Σχεδόν όλα τα μεγάλα βιομηχανικά κράτη.


Τα λιγότερα ζήτησαν οι Τούρκοι, που μας έβαλαν στο τραπέζι μια επιταγή 100 εκατ. ευρώ, ζητώντας μόνο να μεταφερθεί η έδρα στην Τουρκία και να λέμε ότι η τεχνολογία είναι τουρκική. Μας πρόσφεραν αυτά τα λεφτά όταν ακριβώς τα χρειαζόμασταν περισσότερο, αλλά δεν μας πήγαινε η καρδιά να δεχθούμε».


«Και τώρα; Γιατί στον Καναδά;». «Γιατί εδώ όχι μόνο δεν μας βοήθησε κανένα από τα ερευνητικά ινστιτούτα που απευθυνθήκαμε», είπε ο κ. Ξανθούλης, «αλλά έφθασε ο Βουλευτής Κοντός της Ξάνθης να κάνει επερώτηση την άνοιξη στη Βουλή για τα... πυρηνικά απόβλητα που θα αποθηκεύαμε στο λιμάνι της Καβάλας!


Αντίθετα, ο Καναδάς μας δέχθηκε χωρίς όρους. Και όχι μόνο μας επιχορηγεί και μας δίνει επίσημη άδεια λειτουργίας με την πιστοποίηση ότι δεν πρόκειται για συμβατική πυρηνική τεχνολογία, αλλά και μας διαθέτει δωρεάν τα εθνικά του ενεργειακά εργαστήρια για ό,τι χρειαστούμε». «Πάντως», πρόσθεσε, «στον Καναδά μετακομίζουμε μόνο προσωρινά, μέχρι να ολοκληρωθεί η φάση πρωτοτυποποίησης, βιομηχανικών δοκιμών και έγκρισης παραγωγής και διάθεσης βιομηχανικού προϊόντος. Επειτα από το πολύ τρία χρόνια σχεδιάζουμε να επιστρέψουμε στην πατρίδα μας. Άλλωστε ο συνολικός σχεδιασμός μας είναι για μια εταιρεία με θυγατρικές σε όλες τις ηπείρους του πλανήτη, καθώς ο στόχος μας είναι να αδειοδοτούμε την κατασκευή των συστημάτων μας από τρίτους. Εμείς θα παρέχουμε μόνο την πρώτη ύλη, την ειδικά διαμορφωμένη νανοσκόνη νικελίου».


Και όντως, διαβάζοντας το επιχειρηματικό σχέδιο της εταιρείας είδα ότι έχουν τόσο τις προδιαγραφές άνετης προετοιμασίας στον Καναδά όσο και της μετέπειτα εμπορικής επιτυχίας: Για κάθε δολάριο που θα ξοδεύουν ως εταιρεία στον Καναδά, η τοπική κυβέρνηση της Βρετανικής Κολομβίας θα βάζει άλλα τρία. Όσο για τις προοπτικές, με κόστος μεγαβατώρας (MWh) λιγότερο από 5 ευρώ με τον αντιδραστήρα της (έναντι 107 ευρώ/MWh των φωτοβολταϊκών), η ''Δευκαλίων'' προσδοκά στο πενταετές πλάνο της να έχει το 2017 καθαρά κέρδη ύψους 19 δισ. ευρώ! Ήδη έχουν συνάψει προκαταρκτικές συμφωνίες για αδειοδότηση κατασκευής με εταιρείες από 80 χώρες.

Αλλά και οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές αεροπλάνων, αυτοκινήτων, σιδηροδρόμων και πλοίων του πλανήτη έχουν ήδη ζητήσει κοινή έρευνα και ανάπτυξη κινητήρων για τους τομείς τους.


«Και οι πετρελαιάδες;» ρώτησα. «Δεν θα σας πολεμήσουν;». Η απάντηση του κ. Ξανθούλη ήταν: «Αν είχαμε ξεκινήσει αυτή τη διαδικασία 10 χρόνια πριν, θα ήμασταν τώρα νεκροί. Αλλά τώρα, όπως μου είπε ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της ''Exxon'', δεν μας βλέπουν ανταγωνιστικά. Πολύ απλά, όπως μου είπε, σε δύο-τρία χρόνια θα μας κάνουν μια προσφορά εξαγοράς που δεν θα μπορούμε να αρνηθούμε».


Διασταύρωσα αυτή τη νέα προσέγγιση των πολυεθνικών του πετρελαίου με μια κίνηση της ''Shell'': μέσω του προγράμματος «Shell GameChanger» επιζητεί συνεργασία με ερευνητές της ψυχρής σύντηξης. Προφανώς, τους βλέπει πολύ πιο σοβαρά απ' ό,τι οι δικοί μας ιθύνοντες.


Το «μαγικό» κουτί


«Για εμάς, τους απλούς καταναλωτές ενέργειας, ποιο θα είναι το τελικό όφελος;». «Ότι αγοράζοντας με 5.500 ευρώ ένα κουτί μισού κυβικού μέτρου των 45 KW θα ξεχάσετε το κόστος ενέργειας του σπιτιού σας» μου απάντησε.



Το μόνο που έμεινε αναπάντητο στον νου μου ήταν πόσο θα ισχύσει η διακηρυγμένη εμμονή της ''Δευκαλίων'' στη «μη χρήση της τεχνολογίας της για στρατιωτικούς σκοπούς». Απ' ό,τι έμαθα εκ των υστέρων, μία από τις άδειες χρήσης που της ζήτησαν στον Καναδά ήταν για αξιοποίηση τέτοιας πηγής ενέργειας σε υπερελαφρά τηλεκατευθυνόμενα αεροπλανάκια (UAV). Και τότε θυμήθηκα μία ακόμη στιχομυθία μου με τον τεχνικό διευθυντή της ''Δευκαλίων'': «Αν υποψιάζομαι σωστά», του είχα πει, «η τεχνολογία σας δεν ανατρέπει απλά την ενεργειακή οικονομία του πλανήτη αλλά επιτρέπει ακόμη και το όνειρο για διαστρικά ταξίδια». Μου απάντησε: «Γιατί νομίζεις ότι η N.A.S.A. ενδιαφέρεται τόσο πολύ για εμάς;».


peri-planomenos

Η ιστορία των φόρων στην Ελλάδα (Ντοκιμαντέρ)


Γνωρίζατε ότι στην αρχαία Αθήνα η άμεση φορολογία θεωρούταν ατιμωτική και τυραννική;

Ότι στον χρυσό αιώνα του Περικλή φορολογούνταν μόνο οι πλούσιοι και πλήρωναν εκείνοι το εισιτήριο των πιο φτωχών για θέατρο και διασκεδάσεις;

Ξέρατε ότι όσοι καταχρώνταν δημόσιο χρήμα τιμωρούνταν με δήμευση της περιουσίας τους;

Γνωρίζατε ότι το πρώτο haircut, κούρεμα χρεών δηλαδή, έγινε πριν από δυόμισι χιλιάδες χρόνια από τον περίφημο νομοθέτη Σόλωνα;

Γνωρίζατε ότι ο φόρος αλληλεγγύης έχει τις ρίζες του στη βυζαντινή φορολογία και ότι τον πλήρωναν μόνο οι έχοντες και κατέχοντες;

Ότι στο μεσαιωνικό Βυζάντιο φορολογούσαν τα πάντα, από τον καπνό που έβγαινε από τις καμινάδες μέχρι τον αέρα που ανέπνεαν οι υπήκοοι;

Ξέρατε ότι οι Γερμανοί επέβαλλαν φόρο στους Βυζαντινούς τον 12ο αιώνα και ζήτησαν να τους καταβληθεί σε χρυσό;

Ξέρατε ότι το κίνημα «δεν πληρώνω» πρωτοεμφανίστηκε στο Βυζάντιο και συνεχίστηκε στα χρόνια της οθωμανικής κυριαρχίας; Οι αγρότες τότε, εγκατέλειπαν την περιουσία τους προκειμένου να μην πληρώσουν τους φόρους.

Γνωρίζατε ότι το χαράτσι κρατά από τα χρόνια της οθωμανικής αυτοκρατορίας; Ήταν ο περίφημος κεφαλικός φόρος, τον οποίο πλήρωναν μόνο οι χριστιανοί υπήκοοι, εκτός αν γίνονταν μουσουλμάνοι. Ήταν μια ακραία μορφή φοροαποφυγής.

Ξέρετε τι σημαίνει η έκφραση «το μυαλό σου και μια λίρα και του μπογιατζή ο κόπανος»; Αυτή και πολλές άλλες, προέκυψαν από τη βαριά φορολογία των Οθωμανών.

Οι καθηγητές Κώστας Μπουραζέλης Βασιλική Πέννα, Τριανταφυλλίτσα Μανιάτη, Μανώλης Βαρβούνης, οι ιστορικοί Θάνος Σίδερης, Μοχάμμαντ Σαριάτ-Παναχί, Γιώργος Λιακόπουλος, ο δημοσιογράφος Κώστας Κόλμερ, ο συγγραφέας Γιάννης Γιαννέλης και ο πατήρ Τιμόθεος Κιλίφης, μιλούν στη Μηχανή του Χρόνου και τον Χρίστο Βασιλόπουλο, για ευφάνταστους, σκληρούς, διαχρονικούς φόρους και τις αντιδράσεις των φορολογούμενων προγόνων μας.





http://www.logiosermis.net/2016/05/blog-post_70.html#.Vzdu5jEqxFI

Δεῦτε, λάβετε φῶς… Ημέρα ανεξαρτησίας του Ισραηλ... ΗΜΕΡΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ...

Δεῦτε, λάβετε φῶς...3

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ... ΟΒΡΙΑ "ΜΑΝΔΑΜ".... ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ.
Και μετά, αναρωτιέστε γιατί αυτή η δόλια Πατρίδα, πάει κατά διαόλου.
ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ  ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ, ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ;...


Δεῦτε, λάβετε φῶς...1
  
Με λαμπρότητα γιορτάσθηκε εχθές η 68ή Επέτειος της Ημέρας της Ανεξαρτησίας του Ισραήλ στην δεξίωση που παρέθεσε στην οικία της η Πρέσβυς του Ισραήλ, στην Ελλάδα, κυρία Ιρίτ Μπεν –Άμπα. Πλήθος προσωπικοτήτων της πολιτικής, κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής ζωής συγκεντρώθηκε στην εκδήλωση για να της μεταφέρουν τις θερμότερες ευχές τους.

Δεῦτε, λάβετε φῶς...8 Δεῦτε, λάβετε φῶς...9 Δεῦτε, λάβετε φῶς...10 Δεῦτε, λάβετε φῶς...11 Δεῦτε, λάβετε φῶς...12 Δεῦτε, λάβετε φῶς...13 Δεῦτε, λάβετε φῶς...1 Δεῦτε, λάβετε φῶς...2 Δεῦτε, λάβετε φῶς...3 Δεῦτε, λάβετε φῶς...4 Δεῦτε, λάβετε φῶς...5 Δεῦτε, λάβετε φῶς...6 Δεῦτε, λάβετε φῶς...7

Ἡμέρα Ἀνεξαρτησίας τοῦ Ἰσραῆλ
Καὶ ὅλοι αὐτοί, οἱ ἀριστεροί, δεξιοί, κεντρῶοι οὔτε γνωρίζουν, μὰ οὔτε καὶ  θέλουν νὰ γνωρίζουν κάτι ἀπὸ Παλαιστίνη…
 
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/05/blog-post_947.html

Kαλλιτεχνικό Εργαστήρι Του Φειδία Με 130 Αρχαία Αγάλματα Κάτω Από Την Ακρόπολη Και Το Υπουργείο Πολιτισμού Το … Αγνοεί !!!

Agalmata.
Κάποιοι από τους πολλούς επίσημους αριθμούς πρωτοκόλλου που έχει πάρει η υπόθεσις… κι όμως παραμένει θαμμένη, κι αυτή όπως και το εργαστήριο κάτω από την Ακρόπολη!!! Και μάζι μ” όλα αυτά, η Αλήθεια και η Ιστορία!

Μερκούρη, Μικρούτσικος, Βενιζέλος, Σταϊκούρας, Καραμανλής, Βουλγαράκης, Λιάπης, Γερουλάνος, έθαψαν το αρχαίο «μαρμαρογλυφείο των Αθηνών»!!!
Μια παράξενη ιστορία πλανάται – χρόνια τώρα – στα στέκια των αρχαιοφίλων, και που εάν είναι αλήθεια, εκθέτει όλους τους υπουργούς Πολιτισμού αυτής της χώρας – από την Μελ. Μερκούρη και μετά! – καθώς και σύσσωμο το υπουργείο!..
Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά…
Δυο φίλοι κατά την διάρκεια κάποιων εργασιών στην Πλάκα – στον αρχαιότερο οικισμό της Ευρώπης, κατά κάποιους – ανασύροντας μια πλάκα, ευρέθησαν πάνω από μια αραχνιασμένη τρύπα. Από περιέργεια, άναψαν δυο εφημερίδες, τις πέταξαν μέσα και είδαν πως υπάρχει βάθος. Εισέρχονται – αυτόπτες μάρτυρες και οι δυο – και ευρίσκονται – απ” ό,τι λένε – σε έναν υπόγειο θάλαμο, με πάρα πολλά αρχαία ελληνικά αγάλματα!
Αμέσως απευθύνθηκαν στο υπουργείο Πολιτισμού και μάλιστα στην ίδια την υπουργό, τότε, Μελίνα Μερκούρη… Φωνή βοώντος… Οι υπουργοί αλλάζουν (άλλωστε αυτοί έρχονται και παρέρχονται, είναι περαστικοί και αναλώσιμοι, ασχέτως εάν φαντάζονται πως είναι αιώνιοι, αλλά τα προβλήματα μένουν) και ο άνθρωπος αυτός (ο κ. Κ. Κυπαρίσσης εν προκειμένω) επέμενε να τους ενημερώνει γι” αυτό που είδαν τα μάτια του… Ήταν δε, γνωστός στους κύκλους του υπουργείου, γιατί – συν τοις άλλοις – είχε βρει ένα άγαλμα της Μοίρας Κλωθούς, είχε ενημερώσει το υπουργείο, το οποίο εσκόπευε να τον αποζημιώσει (ΥΠΠΟ/ΔΙΛΑΠ/Γ/2612 π.ε./42486 π.ε./1.3.1988, με δυο φωτο συνημμένες).
Αλλά, για την… ταμπακιέρα, το υπόγειο «μαρμαρογλυφείο των Αθηνών» – όπως ο ίδιος το όνομάσε – με τα 130 αγάλματα… ουδείς λόγος! Ας πω εδώ, πως ο κ. Κυπαρίσσης ιστορικώς έχει ένα δίκιο, λέγοντας πως ίσως να πρόκειται για ένα «μαρμαρογλυφείο», δεδομένου ότι κάπου θα πρέπει να φυλάσσονταν οι μήτρες των μεγάλων καλλιτεχνημάτων της Ακροπόλεως, ούτως ώστε σε περίπτωση φθοράς να αντικατασταθούν…
Ας δούμε όμως τι περιγράφει ο ίδιος, σε νέα επιστολή του προς τον υπ. Πολιτισμού, Ευ. Βενιζέλο (20.8.2003):
«Στην περίοδο Μελίνας Μερκούρη έκανα δύο φορές αιτήσεις για το «μαρμαρογλυφείο των Αθηνών». Πιθανόν 99% του Αθηναίου Φειδία και ονομάζω τα εξής:
Από τις οικοδομικές εργασίες ο εκσκαφέας επέταξε ένα μάρμαρο, δηλαδή πλάκα 2 μ. και παρουσιάσθηκε ένα άνοιγμα σε στυλ πηγαδιού, καλυμμένο με στρώμα αράχνης. Πέταξα αναμμένη εφημερίδα και τότε και με τις ακτίνες του ηλίου, είδα πως υπήρχαν σκαλοπάτια. Τελειώνοντας τα σκαλοπάτια σε βάθος 3 μ. και παραπάνω υπήρχε αίθουσα. Και δεξιά στην καμάρα, δεξιά της στοάς, ήταν μία θεά! Γύρω στο 1,80 μ.! Αριστούργημα! Και από την αριστερή μεριά του προσώπου ήταν ακατέργαστη. Στην δεξιά μεριά ήταν ένα λεοντάρι. Δίπλα ο Διογένης γυμνός, όπως τον εγέννησε η μάνα του, και η θεά Αθηνά. Δεξιά και αριστερά στο τούνελ της καμάρας ολόσωμα συνεχόμενα αγάλματα στα 20 μ. Δεν υπάρχει οξυγόνο. Και το τούνελ συνεχίζεται. Αλλά θέλει φωτισμό.
Το νούμερο των αγαλμάτων είναι σε τριψήφιο αριθμό. Μετρήθηκαν και κόρες δεξιά και αριστερά. Στα τειχεία υπάρχουν ανάγλυφα, πιθανότατα να είναι 50% τα «Ελγίνεια», να τα είχε προβλέψει ο Φειδίας για κάποια φθορά των χρόνων.
Επίσης έχω κάνει αίτηση και στην περίοδο Μικρούτσικου. Βαστάω ημερομηνίες και αριθμούς πρωτοκόλλου για όλα αυτά.
Παρακαλώ να ενημερωθεί οπωσδήποτε ο υπουργός Πολιτισμού, να μην την πνίξουμε την υπόθεση, όπως και τις προηγούμενες φορές. Εγώ μπορώ να σας το υποδείξω το μέρος του τούνελ, με όλα αυτά τα οποία αναφέρω»…
Αυτά αναφέρει ένας Έλλην πολίτης, σε Έλληνες υπουργούς Πολιτισμού της Ελλάδος (δις στην Μελ. Μερκούρη, στον Θ. Μικρούτσικο, και στον Ευ. Βενιζέλο) και δεν κινείται κανείς τους! Δεν δίνει ουδείς σημασία! Δεν δίνει καμμιά εντολή στην Αρχαιολογική Υπηρεσία – η οποία, ως κράτος εν κράτει, ακόμη και για την υπόνοια υπάρξεως αρχαίου θραύσματος σταματά οικοδομικές εργασίες – να πάει να ελέγξει το βάσιμον των αναφερομένων…
Ενδιαμέσως δε, αναφέρει πως αιτήθηκε 10 φορές να συναντηθεί με την υπ. Πολιτισμού Ά. Ψαρούδα-Μπενάκη, για να την ενημερώσει για το θέμα, κι αυτή η συνάντησις δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ… Επίσης, ενημέρωσε και τον κ. Γ. Σταϊκούρα (ως δ/ντή του πολιτικού γραφείου του Προέδρου της ΝΔ)…
Ο καιρός περνά… Γίνεται πρωθυπουργός – και υπουργός Πολιτισμού – ο Κ. Καραμανλής. Νέα – 4η – αίτηση (6.12.2004). Τον ενημερώνει πως πρόκειται για το «μαρμαρογλυφείο των Αθηνών», πως υπάρχει τριψήφιος αριθμός ολόσωμων αγαλμάτων, 15 κόρες, άγαλμα του Διογένους να κρατά τα μάγουλά του, κ.ά. ημιτελή… Επίσης, προσθέτει, πως υπάρχει και κατοικία, πηγάδι με σκαλοπάτια, αίθουσα προς Ν., με διακλαδώσεις που κανείς δεν ξέρει πού φθάνουν… Και ζητούσε ακρόαση γιατί έχει κι άλλα να του πει, αλλά από κοντά «κεκλεισμένων των θυρών»… Κι όλα αυτά, «για να δοξασθεί η Ελλάδα μας», όπως σημείωνε… Ο πρωθυπουργός και υπουργός Πολιτισμού της Ελλάδος, Κ. Καραμανλής, δεν του απάντησε ποτέ…
Ο καιρός περνά… Γίνεται υπουργός Πολιτισμού ο Γ. Βουλγαράκης. Νέα – 5η – αίτηση (12.9.2006). Συμπληρωματικά στα παραπάνω του αναφέρει πως υπάρχει και μεταλλικό ολόσωμο άγαλμα του Αιπύτου[1] να κρατά με το δεξί του χέρι ηνία αλόγου, και στο αριστερό του πόδι τυλιγμένο ένα φίδι, όλα σε φυσικό μέγεθος… Τον προκαλεί να βγει στην τηλεόραση σε αντιπαρέθση με αρχαιολόγους… Ζητούσε άδεια, να εισέλθει με αρχαιολόγους, να επιβλέπουν άτομα από το υπ. Πολιτισμού, ο ίδιος ο υπουργός εάν θέλει, να παρίστανται τα κανάλια, κλπ. Και τον ενημερώνει πως αυτά εντοπίζονται απλώς και με ανιχνευτές μετάλλων, από την επιφάνεια (δηλ. χωρίς καν να σάψουν)… Και αυτός ο Έλλην υπουργός Πολιτισμού εποίησε την νήσσαν…
Επανέρχεται υποδεικνύοντας το εν λόγω οικόπεδο με επιστολή του προς τον γεν. γραμματέα του ΥΠΠΟ, κ. Χρ. Ζαχόπουλο και την Α΄ ΕΠΚΑ (12.3.2007). Και, ω, του θαύματος, ο Χρ. Ζαχόπουλος, ο προϊστάμενος της Α΄ ΕΠΚΑ, Αλ. Μάντης, και κλιμάκιο (κατάπληροφορίες μου 15μελές) του ΥΠΠΟ, καθώς και με τους εκπροσώπους του κ. Κυπαρίσση, μεταβαίνει αυθημερόν στο υποδειχθέν οικόπεδο – ως όφειλε να κάνει (αρ. πρωτ. 2282/12.3.2007)! Ο δε Χρ. Ζαχόπουλος ευχαριστεί τον κ. Κυπαρίσση για την υπόδειξη και του αναφέρει πως «εάν η δήλωση και υπόδειξη επιβεβαιωθεί, θα υπάρξει ηθική αναγνώριση της πράξης και υλική αμοιβή στο πλαίσιο των διατάξεων του ν. 3028/2002» (αρ. πρωτ. ΕΜΠ 21/12.3.2007). Αλλά η Αρχαιολογική, που κάνει άνω-κάτω ό,τι θέλει για ψύλλου πήδημα, για μια τόσο σοβαρή καταγγελία, αρκέσθηκε να πει πως «λόγω της ασφαλτόστρωσης του υπαίθριου χώρου στάθμευσης και της χρήσης του ανωτέρω χώρου από επιχείρηση στάθμευσης αυτοκινήτων, δεν κατέστη δυνατόν να επαληθευθεί το βάσιμο της υποδείξεως»!!! Και απεφασίσθη «να κινηθεί η νόμιμη διαδικασία για την εξακρίβωση της υποδείξεως»… Μετά απ” αυτήν την «αυτοψία» Ζαχόπουλου, τα γεγονότα που επακολούθησαν με το άτομό του είναι γνωστά… Ο Χρ. Ζαχόπουλος έφυγε – όπως έφυγε – από την μέση, και η υπόθεσις ξανα-ενταφιάσθηκε στο υπόγειό της…
Ο καιρός περνά… Νέος υπουργός Πολιτισμού ο Μιχ. Λιάπης. Δυο νέες αιτήσεις του κ. Κ. Κυπαρίσση (4.6 και 12.8.2008), στις οποίες αναφέρεται η αυτοψία Ζαχόπουλου, καθώς και οι 28χρονες προσπάθειές του να πείσει τους ανθρώπους που εκπροσωπούν τον πολιτισμό αυτής της χώρας, να ενδιαφερθούν για τον πολιτισμό της, τον λαμπρότερο πολιτισμό του πλανήτου!
Ώσπου γνωστοποιείται το θέμα στο κόμμα του ΛΑΟΣ, και δυο τότε βουλευτές του, ο κ. Σπ.-Άδ. Γεωργιάδης και ο κ. Αθ. Πλεύρης κάνουν (μια ασύντακτη και προχειρογραμμένη, κατά τ” άλλα) ερώτηση στην Βουλή (20.5.2010), η οποία έλεγε τα εξής:
«Σύμφωνα με καταγγελίες ενός συμπολίτη μας, σχετικά με κάποια αρχαιολογικά εύρήματα επί της οδού [……..] που ισχυρίζεται ότι υπάρχουν και δεν έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, μας ενημέρωσε ότι έχει αποστείλει στις αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου τα εξής έγγραφα με αριθμούς πρωτοκόλλων: 1064/15-03-1989, 5176/26-08-1994, 46017/20-08-2003 και 21/12-03-2007, αλλά οι απαντήσεις αυτών ήταν αρνητικές ως προς τα συγκεκριμένα ευρήματα.
Συνεπώς ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:
Εχει ελεγχθεί ο συγκεκριμένος χώρος και αν ναι ποτέ έγινε χρονικά και ποια ήταν τα. επίσημα αποτελέσματα των ερευνών;».
Και έρχεται το μεγαλείον της απαντήσεως του υπουργείου, δηλ. του επίσημου ελληνικού κράτους. Η μνημειώδης απάντησις την οποία υπογράφει ως υπ. Πολιτισμού ο κ. Π. Γερουλάνος, λέει ανάμεσα στ” άλλα διαδικαστικά, τα εξής (αντιγράφεται με τις ανορθογραφίες της):
«Σε απάντηση της […] ερώτησης των βουλευτών κ. Σπ.-Άδ. Γεωργιάδη και Αθ. Πλεύρη και σύμφωνα με τα στοιχεία που έθεσαν υπόψη μας οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, σας γνωρίζουμε τα εξής:
Ο κ. Κυπαρίσσης, κάτοικος Αθήνας, επί της οδού […], με επιστολή που απεύθυνε στις 12.03.2007 στον τότε Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού, κ. Χρήστο Ζαχόπουλο, ανέφερε την ύπαρξη κινητών και ακίνητων αρχαιοτήτων στο οικόπεδο επί της οδού […], το οποίο χρησιμοποιείται από ιδιώτη ως υπαίθριος σταθμός στάθμευσης.
Στις 12.03.2007 πραγματοποιήθηκε αυτοψία στο εν λόγω ακίνητο, με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα του ΥΠ.ΠΟ., του Προϊσταμένου της Α” ΕΠΚΑ, κ. Αλέξανδρου Μάντη, καθώς και των εκπροσώπων του κ. Κυπαρίσση, κ.κ. Ιωάννας Κονδύλη και Γρηγορίου Καρυώτη. Η ύπαρξη ασφάλτου στο χώρο δεν επέτρεψε την εξακρίβωση της ύπαρξης αρχαιοτήτων.
Στη συνέχεια, η Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, με την υπ” αρ. ΥΠΠΟ/ΓΔΑΠΚ/ΑΡΧ/Α1/Φ1/25741/1317/23.04.2007 απόφαση ενέκρινε τη διεξαγωγή συστηματικής ανασκαφής περιορισμένης χρονικής διάρκειας από την αρμόδια Α” ΕΠΚΑ, σύμφωνα με το άρθρο 36, παρ.15 του Ν. 3028/2002.
Ακολούθησαν, σε εφαρμογή της προαναφερθείσας Υπουργικής Απόφασης, το έγγραφο της αρμόδιας Α” ΕΠΚΑ, με αρ. πρωτ. 3806/15.06.2007 με το οποίο οριζόταν η διεπιστημονική ομάδα που θα διεξήγαγε την ανασκαφή, απαρτιζόμενη από προσωπικό της Εφορείας, το χρονοδιάγραμμα των εργασιών και ο οικονομικός προϋπολογισμό τους, το έγγραφο της Γενικής Δ/νσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, με το οποίο η αρχική Υπουργική Απόφαση τροποποιήθηκε ως προς τα ονόματα των ιδιοκτητών του ακινήτου, καθώς και δυο έγγραφα της Υπηρεσίας προς τους ιδιοκτήτες του ακινήτου, […] με τα οποία ζητήθηκε η έγγραφη συναίνεσή τους, προκειμένου να διεξαχθεί η εγκριθείσα ανασκαφική έρευνα, που όμως δεν έτυχαν απάντησης.
Ύστερα από τα παραπάνω, και λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το ακίνητο επί της οδού […], στην περιοχή της Πλάκας ανήκει σε ιδιώτες και, επιπλέον, ενοικιάζεται σε τρίτο πρόσωπο, το οποίο το χρησιμοποιεί ως ενοικιαζόμενο χώρο στάθμευσης οχημάτων, είναι σαφές ότι η Υπηρεσία δε μπορούσε να επέμβει στο εν λόγω οικόπεδο, χωρίς να έχουν, προηγουμένως, ρυθμιστεί θέματα που συνδέονται με τη «στέρηση χρήσης» του ακινήτου και τις αποζημιώσεις που θα έπρεπε ενδεχομένως να καταβληθούν, τόσο στους ιδιοκτήτες όσο και στον ενοικιαστή του ακινήτου, σύμφωνα και με τα όσα προβλέπονται στο άρθρο 19 του Ν. 3028/2002, «Για την προστασία των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς»».
Αυτά τα κωμικοτραγικά απάντησε η υπουργία Γερουλάνου! Ότι επειδή ένας ιδιώτης-ιδιοκτήτης δεν συναινεί να γίνει μια μικρή τρυπίτσα σε κενό κομμάτι ασφάλτου του οικοπέδου του, να περάσει απ” αυτό μια μικροκάμερα, να αποδείξει εάν υπάρχει ένα ολόκληρο υπόγειο εργαστήριο γλυπτών, ένας υπόγειος ναός ή ό,τι άλλο ισχυρίζεται ο κ. Κυπαρίσσης, κάτω από την Ακρόπολι Αθηνών (!!!), ή όχι, η επιστημονική και αρχαιολογική έρευνα στην Ελλάδα, η Ιστορία του ελληνικού πολιτισμού, η παγκόσμια διαφώτιση για το μεγαλείον των προγόνων μας, πρέπει να πάψει… Και ότι μια αποφασισμένη επίσημα να διεξαχθεί συστηματική ανασκαφή, μπορεί ως εκ τούτου να μη γίνει ποτέ! Και ότι η περίπτωση αναγκαστικής απαλλοτριώσεως – ή τόσα άλλα νομικά εργαλεία – που παρέχει ο νόμος που επικαλείται ο κ. Γερουλάνος δεν μπορούν να ισχύσουν!
Αλλά και οι δυο βουλευτές του ΛΑΟΣ, οι οποίοι έλαβαν αυτήν την απίστευτη απάντηση… μούλωξαν! Μουγγάθηκαν! Και ανάγκασαν τον κ. Κυπαρίσση με φίλους του, όπως τον κ. Θ. Ρουμπάνη, να αναζητούν δικαίωση και δημοσιοποίηση του θέματος σε δημοσιογράφους, σε τηλεοπτικές εκπομπές, άρθρα, κλπ.
Και δεν είναι η μόνη κατάπαυση και κατάχωση για την οποία βαρύνεται η υπουργία Γερουλάνου. Που θα πρέπει να συνδεθεί και με άλλα χρόνια πρόσωπα και πράγματα στο υπ. Πολιτισμού. Και ειδικά στην Πλάκα, στον Άλιμο, στο Χαϊδάρι… (Περισσότερα εν ευθέτω χρόνω).
Αλλά εάν γινόταν μια τέτοια ανασκαφή, θα απεδείκνυε μόνον δύο πράγματα:
1. Ή ότι το κ. Κυπαρίσσης είναι μυθομανής. (Αλλά η ψυχολογία λέγει πως ένας μυθομανής δεν επιμένει 32 χρόνια… Κάποτε και οι μανίες περνούν)…
2. Ή ότι λέει αλήθεια. Και το υπόγειο αυτό εργαστήριο όντως υπάρχει!
Ναι, αλλά τότε θα αποδεικνύονταν άλλα δυο πράγματα:
1. Ή ότι «κάποιοι» έμαθαν για το υπόγειο εργαστήριο, εισήλθαν και ξάφρισαν ό,τι υπάρχει εντός αυτού, οπότε και έχουν κάθε λόγο να κωλυσιεργούν τις έρευνες,
2. ή ότι – εάν όντως οι περιγραφές αποδειχθούν όπως τις βροντοφωνάζει τόσα χρόνια ο κ. Κυπαρίσσης – όλοι όσοι έλαβαν γνώση αυτής της πληροφορίας και δεν έκαμαν τίποτε, θα αποδειχθούν νεκροθάφτες του ελληνικού πολιτισμού, που τοποθετήθηκαν σε αυτές τις καρέκλες με αυτήν την εντολή και ορκιζόμενοι αυτό το έργο… Πάλι, λοιπόν, αυτοί και οι εντολείς τους έχουν κάθε λόγο να κωλυσιεργούν τις έρευνες…
Εσείς βλέπετε κάποιον άλλον λόγο;
Κι έτσι, αρχαιολόγοι, υπουργείο, πολιτικοί, και άλλοι πολλοί παράγοντες (όπως εφοπλιστές και επιχειρηματίες που… κατοικούν, δραστηριοποιούνται κι… επεκτείνονται στην Πλάκα, καταπατώντας τείχη ολόκληρα κλπ.), όλοι σε έναν πανηγυρτζίδικο χορό, σιωπούν και θάβουν… Κι έρχονται δημοτικές εκλογές (και) για τον μεγαλύτερο Δήμο της χώρας… Και κανείς υποψήφιος δεν έχει εντάξει στο πρόγραμμά του το ξεβρώμισμα της «συνοικίας των θεών», της Πλάκας από τον κόπρο του Αυγείου, έως τώρα…
Θα επανέλθω και με άλλα στοιχεία…
———————————————-
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
[1] Στα κείμενά του, ο κ. Κυπαρίσσης, γράφει για κάποιον «Έπιτο» ή «Έπητο». Τέτοιο όνομα όμως στην αρχαία μας Μυθολογία ή Ιστορία δεν υπάρχει. Ίσως λοιπόν, θεώρησα πως αναφέρεται ανορθόγραφα προς τον ήρωα Αίπυτο, τον υιό του Νηλέως και εγγονό του Κόδρου, του τελευταίου βασιλιά και αυτοθυσιαζόμενου ήρωος των Αθηναίων, για να σωθεί η πόλις του. Ο εγγονός του, Αίπυτος, έκτισε την πόλη Πριήνη Καρίας της Μ. Ασίας!
Οι άλλοι ήρωες με το όνομα αυτό έχουν σχέση με την Αρκαδία και την Μεσσηνία.
Γιώργος Λεκάκης
Στην ενότητα μας “Αρχαιολογία » μπορείτε να δείτε πολλά θαυμαστα ευρήματα!!!
* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!
palaixthon.gr

Οι Rothschild διαφημίζουν την δράση τους στην Ελλάδα! ...

 
Οι Rothschild διαφημίζουν στην ιστοσελίδα τους ότι ανακεφαλαιοποίησαν την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου, το Ελληνικό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας κατά 395 εκατομμύρια ευρώ και ότι ήταν οι σύμβουλοι της πώλησης της Proton Bank και της συμμετοχης του ΤΑΙΠΕΔ στη πώληση της ΔΕΣΦΑ, στην SOCCAR!


Εδώ η επίμαχη σελίδα: http://www.rothschild.com/central-eastern-europe/

Tυχαίο το γεγονός πως στο σκάνδαλο της Proton Bank ο Λαυρεντιάδης κατέθεσε πως η ΤτΕ γνώριζε και ενέκρινε όλες τις κινήσεις;

Τυχαία ήταν επίσης άραγε η συμμετοχή της πρώην επικεφαλής του ΤΧΣ στο σκάνδαλο των 500 εκατομμυρίων ευρώ του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΤΤ);

Τυχαίο που τα πρόσωπα των ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας και
του ΤΧΣ βρίσκονται υπό εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση της Πανγαίας ειδικά από την στιγμή που έγιναν γνωστοί οι όροι πώλησης της εταιρίας;

Τυχαίο ότι ακόμα και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είχαν εξεγερθεί μόλις έγιναν γνωστοί οι όροι της μεταβίβασης της εν λόγω εταιρίας σε Ισραηλινό fund;...

Τυχαίο που ξεπούλησαν και τη Ρεβυθούσα της ΔΕΣΦΑ χωρίς αντίτιμο;

Γράφαμε πριν 2 χρόνια:

Εδώ και 10 χρόνια έχει παραλάβει πάνω από 300 φορτία που φτάνουν με δεξαμενόπλοια και αποθηκεύονται σε δύο δεξαμενές συνολικής χωρητικότητας 130.000 κυβικά μέτρα υγροποιημένου Φυσικού Αερίου. Στη συνέχεια, μεταφέρεται σε ειδικές εγκαταστάσεις αεριοποίησης, όπου μετατρέπεται σε αέριο για να τροφοδοτήσει το Εθνικό Σύστημα Μεταφοράς Φυσικού Αερίου. Τώρα η Ελλάδα αποφάσισε να κατασκευάσει και Τρίτη δεξαμενή διπλής χωρητικότητας σε σχέση με τις υπάρχουσες.



Για αυτό το λόγο ψηφίστηκε τροπολογία με γενικό αριθμό 1454 και ειδικό 65 στις 05/05/2014, η οποία δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στο τεύχος πρώτο, αριθμός φύλλου 114 στις 10 Μαΐου 2014, για να οριστεί το σημείο ο σκοπός παραχώρησης  γιατί είναι μέχρι τον αιγιαλό του νησιού, για να γίνουν τα έργα και οι προσβάσεις.

Επίσης υπάρχει και άδεια δόμησης για το έργο της δεξαμενής, επειδή θα είναι κατά το ήμισυ εντός εδάφους και το υπόλοιπο εκτός. Επειδή όλο το πλαίσιο είναι ενιαίο και εντός του ΔΕΣΦΑ, η παραχωρούμενη χρήση δεν οφείλεται αντάλλαγμα, υπό τον όρο ότι μέτοχοι του ΔΕΣΦΑ Α.Ε. παραμένουν το Δημόσιο και νομικά πρόσωπα των οποίων οι μετοχές ανήκουν αποκλειστικά στο Δημόσιο. Όλο αυτό το πλαίσιο είναι ξεκάθαρο και ορθολογικό, μάλιστα ακολουθεί την υψηλή στρατηγική της ελληνικής ΑΟΖ στη Μεσόγειο.

Το άρθρο 40 παράγραφος 2 προσθέτει ότι σε περίπτωση αλλαγής της μετοχικής σύνθεσης του ΔΕΣΦΑ Α.Ε. το αντάλλαγμα χρήσης για την ανωτέρω έκταση θα καθοριστεί με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών. Για να γίνει πιο κατανοητός ο προβληματισμός υπενθυμίζουμε ότι η Ρεβυθούσα είναι ο μοναδικός σταθμός αεριοποίησης στην Ανατολική Μεσόγειο που ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ότι η αναβάθμισή του είναι πάρα πολύ σημαντική για την ενεργειακή μας ασφάλεια.

Μόνο που αναρωτιόμαστε γιατί να γίνει αν είναι να τον πουλήσουμε στους Αζέρους; Και ποιο μπορεί να είναι το αντάλλαγμα όταν τέτοιος σταθμός είναι μοναδικός στην περιοχή, αφού λειτουργεί  μονόπλευρα προς όφελός μας;

Όποια πέτρα σκανδάλου και αν σηκώσουμε, τα χρόνια των μνημονίων, πάντα απο κάτω βρίσκονται τα κοράκια των ξένων funds, συνεπικουρούμενοι απο τους εκάστοτε κυβερνώντες μας...

Και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι... 

 Επιμέλεια: www.logiosermis.net
 
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2016/05/rothschild.html

Αθανασία Γεωργοσοπούλου (Δικηγόρος) : Η ώρα των Ελλήνων ήρθε να αποδεσμεύσουμε την Πατρίδα μας από τα μνημόνια της σκλαβιάς ,να αναλάβουμε την διαχείρισή της και να οδηγηθούμε με συντεταγμένο τρόπο στην εγκαθίδρυση της Ελλήνων Πολιτείας.

13238945_10207787497982807_4323532694392047863_n

Αθανασία Γεωργοσοπούλου (Δικηγόρος)

Έλληνες άνθρωποι καλημέρα…

Μετά την επίδοση της από 9/5/2016 εντολής -διαταγής του Αρτέμη Σώρρα πρός εγχώριους κι εξωτερικούς θεσμούς να εισπράξουν εις ολοσχερίν εξόφληση το ποσόν των 27 δις βεβαιωμένου φόρου στο Α.Φ.Μ. του ,αλλά και κάθε βεβαιωμένη οφειλή από τα Α.Φ.Μ. όλων των Ελλήνων Πολιτών η Πατρίδα μας κι εμείς εισερχόμαστε στην νέα σελίδα.

Για εσάς που ακόμη αναρωτιέστε ποιός είναι ο Αρτέμης Σώρρας ,ιδού

1/ Είναι Έλλην Αυτόχθων Ιθαγενής κι ως τέτοιος κληρονόμος κάθε κληρονομικού δικαιώματος του Έθνος των Ελλήνων ,όπως κάθε ένας Έλλην Πολίτης εξ’ημών.
 

2/ Είναι αποκλειστικός κύριος ,νομέας, κάτοχος και μόνος διαχειριστής δύο περιουσιακών στοιχεών (600δις και καταπιστευμάτων ) που έχουν πολλαπλώς κλειδωθεί υπέρ όλων των Ελλήνων Πολιτών.
 
3/ Είναι Φορέας Κρατικής Εξουσίας ,λειτουργόν στο όνομα και για λογαριασμό του Ελληνικού Κυρίαρχου Έθνους , όπως αυτή του εκχωρήθηκε δυνάμει συμβολαιογραφικού πληρεξουσίου από ένα Ν.Π.Δ.Δ. (Δήμο Καλλικρατικό ) κι ως τέτοιος δικαιούται να κατεβάσει ΜΟΝΟΣ ΠΛΕΟΝ το ποσόν των 2.300.000.000 τρις που έχει δεσμεύσει με προσωπικές του εγγυήσεις από τα Παγκόσμια Ταμεία , για έργα ανάπτυξης σε κάθε Δήμο της Επικράτειας ,αλλά και την εξόφληση των κόκκινων δανείων κάθε Έλληνα Πολίτη.

 
Αυτό σημαίνει ότι με τις τρείς ως άνω ιδιότητές του μπορεί πλέον -αν δεν εκτελεστεί η διαταγή του – να εκταμιεύσει υπέρ όλων ημών τα κλειδωμένα υπέρ ημών χρήματα απ τα Παγκόσμια Ταμεία , αλλά και να εκχωρήσει το δικαίωμά του για έργα ανάπτυξης ανά την επικράτεια σε κάθε Ε.ΣΥ. ανά Δήμο , οι οποίες αυτές πλέον θα δικαιούνται, χρησιμοποιώντας το εγκεκριμένο ποσό για έργα ανάπτυξης στην περιοχή τους να προχωρήσουν μόνες στην ανάθεση των μελετών , την εκπόνηση των έργων και την κατά τον καλύτερο τρόπο αξιοποίηση αυτών εις ώφελος των Δημοτών κάθε Δήμου ανά την Επικράτεια…


Έλληνες ,άνθρωποι ξυπνήστε !!!!!!!!!!!


Η ώρα των Ελλήνων ήρθε να αποδεσμεύσουμε την Πατρίδα μας από τα μνημόνια της σκλαβιάς ,να αναλάβουμε την διαχείρισή της και να οδηγηθούμε με συντεταγμένο τρόπο στην εγκαθίδρυση της Ελλήνων Πολιτείας.


Αυτήν την φορά την Ένωσή μας δεν μπορεί να την εμποδίσει κανείς τρίτος , ανθέλλην , προδότης , εχθρός της Πατρίδος μας , εκτός απ την δική μας ελεύθερη βούληση.Μόνο η αντινόησή μας μπορεί να σταθεί ως εχθρός τνω ίδιων μας των συμφερόντων !!!!!!!!!!!


Έλληνες , αδέλφια μου , διαβάστε τα στοιχεία , δείτε τις αποδείξεις κι ελάτα γρήγορα να δυναμώσουμε τις Ε.ΣΥ. , οι οποίες θα υποκαταστήσουν τους Δήμους του Ανθελληνικού Καθεστώτος και θα προωθήσουν την Ανάπτυξη και την ευδιαμονί Ημών εσαεί και εις τους αιώνες πλέον για το Ιερό μας Γένος.!!!!!!!!!!!!!!


ΈΛΛΗΝΕΣ , ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ , ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ, ΔΟΓΜΑΤΑ ,ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΑΞΙΕΣ , ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ !!!!!!!!

……………………………………………………
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! ΕΞΩΔΙΚΟ -ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ «ΜΠΑΜ» ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ !!!
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ: ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ. ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΥΝ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑ ΑΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΕΠΙΚΗΡΥΞΟΥΜΕ

http://alfeiospotamos.gr/?p=22883

ΟΜΙΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΛΑΜΠΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.φωτό-βίντεο) 11/5/2900

ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ. ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ »ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΝΕΑ» ΝΑΟΥΣΑΣ

13164277_1088743201189021_9188226802986481760_n

Αυτόχθων Ελλην ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 13/05/2016 ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ »ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΝΕΑ» ΝΑΟΥΣΑΣ.
ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ
 
Την Κυριακή του Θωμά διεξήχθη η καθιερωμένη παρέλαση του Ολοκαυτώματος της Νάουσας. Ημέρα μνήμης και απόδοσης τιμής και δόξας στους Ναουσαίους ήρωες που αντιστάθηκαν στον Τουρκικό ζυγό και σφαγιάστηκαν το 1822 από τους Τούρκους και τους Εβραίους συμμάχους τους.
Παρόμοιες ημέρες βρίσκουν οι εκάστοτε κυβερνητικοί πολιτικοί για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, ως θεσμικοί άρχοντες, επιδεικνύοντας την δύναμή τους στους υπηκόους – υπάκουους πολίτες, δράττοντας την ευκαιρία για μεγάλα λόγια και νέες υποσχέσεις. Ένα υποκριτικό χαμόγελο, ένας εγκάρδιος χαιρετισμός, μια ευγενική υπόκλιση και το έργο ολοκληρώνεται επιτυχώς.

Αυτή η ημέρα όμως ξημέρωσε διαφορετικά για τον καλεσμένο πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο διότι βρέθηκε αντιμέτωπος με την ‘’ΑΛΗΘΕΙΑ’’ η οποία έπαψε πλέον να κρύβεται αλλά και να φοβάται. Γράφτηκε με λόγια και αποδείξεις σε οκτώ πανό τριών μέτρων και στήθηκε επιβλητικά απέναντι από την εξέδρα των επισήμων δηλούσα ότι οι Ελληνες γνωρίζουν την δύναμή τους και τον κληρονομικό τους πλούτο .

Ο τεράστιος πλούτος των Ελλήνων από τα Παγκόσμια καταπιστεύματα που καταδεικνύεται από τον ισολογισμό του 2007 του Οργανισμού Ηνωμένων Έθνών, με τις υπογραφές του Κάρολου Παπούλια, του Γεώργιου Αλογοσκούφη και του πρέσβη στον ΟΗΕ Αθανασίου Βασιλάκη που τον συνυπογράφουν εικοσιπέντε παγκόσμιοι διεθνείς Θεσμοί Απόσπασμα μνημονίων που παραχωρούν αμετάκλητα και ες αεί την Εθνική κυριαρχία διαπράττοντας το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, ενώ δύνανται να επικαλεστούν το ‘’ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ’’ και να καταργήσουν αμέσως, όλα τα μνημόνια. Παρουσίαση αποσπάσματος από το ‘’ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ’’ και την δυναμική του.

Οριστικό ξεχρέωμα όλων των χρεών προς την Εφορία , Ασφαλιστικά ταμεία ,Τράπεζες καθώς και το κατά κεφαλή εξωτερικό Δημόσιο χρέος διαμέσω του Εθνικού φορέα της ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’.

Με όλα αυτά τα αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία είναι δημόσια έγγραφα και δεν αμφισβητούνται, ήρθε αντιμέτωπος ο πρόεδρος της Δημοκρατίας την περασμένη Κυριακή. Αναρωτηθείτε συνέλληνες για ποιο λόγο δεν συνελήφθησαν οι κρατούντες τα πανό, με τις κατηγορίες της διασποράς ψευδών ειδήσεων, παραπλάνηση λαού, πλαστογραφία υπογραφών, καταγγελία- της κατηγορίας για εσχάτη προδοσία αυτών που υπέγραψαν τα μνημόνια .

Αντιθέτως, δίχως να το ζητήσουμε, μας κάλεσαν να στείλουμε εκπροσώπους των δύο Ε.ΣΥ. που δραστηριοποιούνται στη Νάουσα, να παραστούν στην εξέδρα των επισήμων. Ο έχων την λογική, αδιαμφισβήτητα και εν όψη των γεγονότων αντιλαμβάνεται ότι όλα είναι αλήθεια και δεν μπορούν να αντικρουστούν από το ανθελληνικό καθεστώς που ‘’πνέει τα λοίσθια’’ .

Το σπουδαιότερο όλων είναι ότι αποδεικνύεται περίτρανα πως ο Εθνικός φορέας των Ελλήνων είναι υπαρκτός, αποτελεί νόμιμη νομική οντότητα και είναι αναγνωρισμένος από τους επίσημους κρατικούς και διεθνείς θεσμούς . Δεν μπορεί να τον αντιπαρατεθεί κανείς και είναι νόμιμα και δικαιωματικά κυρίαρχος ιδιοκτήτης πάνω από τα ιδιωτικά μαγαζιά- κράτη, που είναι απλά διαχειριστές.

Συνέλληνες κάνουμε έκκληση…… αναλάβετε την υποχρέωση απέναντι στην πατρίδα και στα παιδιά σας……… παραβλέψτε τις οποιεσδήποτε αντιπαραθέσεις έχετε, αποβάλλετε τα φυτεμένα συμπλέγματα και ελάτε στα γραφεία των κατά τόπους ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ να τελειώνουμε άπαξ και δια παντός με τους αλλογενείς που έχουν σχεδιάσει και εκτελούν τον αφανισμό του Έθνους μας. Δεν έχουμε άλλο χρόνο………………..

Επιμέλεια κειμένου ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
( ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝ )
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Αλ. Χωνού 26 τηλ. 2332 301123

…………………………………..

http://alfeiospotamos.gr/?p=22908

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters