Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Η ξεχωριστή, ιδιωτική εταιρεία της EUROBANK στο…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!…

και…η ξεχωριστή εταιρεία της θυγατρικής της, ERB Hellas, στα νησιά…ΚΑΪΜΑΝ!!!…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ, Ό,ΤΙ, ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ…ΠΟΛΛΑ!

This is…THE WORKING HOUR with…JOHN KOUNTOURIS!…

Screen Shot 2016-05-05 at 2.08.51 PM copy.png
-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | JohnKountouris.com

Ομογενή Έλληνα της Αμερικής και αλλού στην ξενιτιά…αλλά και προς κάθε Έλληνα και στην Ελλάδα γενικότερα…

Διάβασε για να ξέρεις…αυτά ΔΕΝ πρόκειται να βρείς πουθενά αλλού…μόνο απο εμας και τις πηγές μας, τις οποίες ευχαριστούμε για την αφοσίωσἠ τους για την…ΑΛΛΗΘΕΙΑ…
Οι Έλληνες «πατριώτες» τραπεζίτες σου ζητούν να πάρεις τις αποταμιεύσεις σου στην ΕΛΛΑΔΑ όταν αυτοί βγάζουν τα δικά τους, για σιγουριά, στα The Cayman Islands (νησιά Καϊμάν)!
Μας έχουν για Αμερικανάκια…

Εμείς όμως εδώ στην Αμερική είμαστε όλοι ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ωρέ, και θα σας πάρει και θα σας σηκώσει όλους εσάς τους Τραπεζίτες και πολιτικούς κατσιαπλιάδες, κλέφτες και προδότες της πατρίδoς μας.

Καταστρέψατε την πατρίδα μας, τώρα την ξεπουλάτε, μαζί την προδίδετε και κάνετε μεγάλο αγώνα να αφανίσετε τους ΕΛΛΗΝΕΣ για την κονόμα. Ε ΟΧΙ ΩΡΕ!…δεν θα σας περάσει. Μέχρι εδώ και μη παρέκει.

Όσον αφορά εις τα ακόλουθα έγγραφα, δεν θα επεισέλθωμεν εις λεπτομέρειες διότι δεν γνωρίζουμε ακόμα επακριβώς τον σκοπό των δραστηριοτήτων των νομικών προσώπων (εταιρειών) που διαβάζουμε παρακάτω της EUROBANK.
ΑΛΛΑ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ…

εις όλον τον κόσμο, ειδικά στους Αμερικανούς και το IRS (Εσωτερική Υπηρεσία Εσόδων), The Cayman Islands Banking business (τα νησιά Καϊμάν) είναι για ξέπλυμα (money laundering) μαύρου χρήματος (“black money”).

Το μήνυμα που θέλω να περάσω εδώ στους ομογενείς στην Αμερική είναι ότι, ως γνωστόν, όλες οι Ελληνικές τράπεζες τους ψάχνουν για να τους πάρουν τις καταθέσεις στην Ελλάδα με διάφορα προγράμματα, ενώ την ίδια ώρα, και απ᾽ό,τι φαίνεται, τα δικά τους χρήματα τα…ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΛΛΟΥ! Εμ…μήπως αυτό που παρατηρούμε εδώ πρόκεται για…δύο μέτρα και δύο σταθμά απο πλευράς ορισμένων πολιτικάντηδων —που κάνουν τα στραβά μάτια σε όλ᾽αυτά- και μεγαλοτραπεζιτών στην Ελλάδα;;; Λέμε τώρα.

Λοιπόν, τα ακόλουθα έγγραφα αφορούν την EUROBANK και μια Ελληνική εταιρεία χρηματοδότησης με την επωνυμία «ERB Hellas» που τυχαίνει να είναι θυγατρική της ίδιας της EUROBANK.

Μίλησα σήμερα στο μεγάλο ραδιόφωνο της Ομογένειας Hellas FM απο τη Νέα Γιόρκη για αυτήν την μεγάλη αποκάλυψη του σάιτ ειδήσεών μας, των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ!  Δείτε το!

Τώρα…δείτε τα ακόλουθα άρθρα και τα συμπεράσματα είναι δικά σας…

~

Το πρώτο έγγραφο εδώ είναι απο το Υπουργείο Εξωτερικών της Κοινοπολιτείας του Πουέρτο Ρίκο.  Το Υπουργείο Εξωτερικών της Κοινοπολιτείας του Πουέρτο Ρίκο ζητά από την Eurobank να συμμορφωθεί με τα πρότυπα του Γενικού Εταιρικού Δίκαιου του Πουέρτο Ρίκο.  Αυτό το έγγραφον συντάχθηκε στις 14 Φεβ. του 2014.

Screen Shot 2016-05-07 at 3.44.36 PM.png

Πάμε τώρα στο δεύτερο έγγραφο…
Εδώ έχουμε ένα έγγραφο που περιέχει μια δήλωση του υπ. Εξωτερικών της Κοινοπολιτείας του Πουέρτο Ρίκο δηλώνοντας ότι η εταιρική οντότητα της Eurobank είχε ακυρωθεί από τις 16 Απρίλ. του 2014.  Άρα, τι έγινε μετά με αυτήν την εταιρεία της EUROBANK;;;

Screen Shot 2016-05-07 at 3.46.25 PM.png

Αλλά ΔΕΝ μένουμε εδώ.  Πάμε τώρα στο τρίτο…
Αφορά ένα πιστοποιητικόν συγχωνεύσεως που αφορά την συγχώνευσιν της τραπέζης «BANCO FINANCIERO DE PUERTO RICO» με την «EUROBANK» που έγινε στις 12 Δεκ. του 2002.  

Screen Shot 2016-05-07 at 3.48.16 PM.png

ΤΩΡΑ….πάμε στο τέταρτο…
Δε μου λέτε παιδιά…ΤΙ ΕΙΝ᾽ΤΟΥΤΟ ΕΔΩ;;;…αυτό που βλέπουμε παρακάτω.  Λέει ότι αφορά ένα «Πιστοποιητικόν Συστάσεως περι Αλλαγής Επωνυμίας» και ότι μια εταιρεία που ονομάζεται EFG Hellas αλλάζει το όνομά της σε ERB Hellas.  Αυτό έγινε στις 4 Οκτ. του 2012 στα νησιά…ΚΑΪΜΑΝ!!!  Εγώ δεν μπορώ να βρώ πουθενά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας αυτής, αλλά σύμφωνα με το γνωστό σάιτ Bloomberg (πατήστε εδώ) διαβάζουμε ότι: 

«Η ERB Hellas PLC λειτουργεί ως εταιρεία χρηματοδότησης. Αυξάνει τα χρέη με την έκδοση μεσοπρόθεσμων γραμματίων, που αγοράζουν θεσμικοί και ιδιώτες επενδυτές, καθώς και εμπορικούς τίτλους.  Η εταιρεία ήταν παλαιότερα γνωστή ως EFG Hellas PLC και άλλαξε το όνομά της σε ERB Hellas PLC, τον Οκτώβριο του 2012. Η ERB Hellas PLC ιδρύθηκε το 1999 και εδρεύει στο Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο. Η ERB Hellas PLC λειτουργεί ως θυγατρική της Eurobank Ergasias Α.Ε

Screen Shot 2016-05-07 at 3.49.48 PM.png

Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο της τράπεζας EUROBANK, διαβάζουμε τα εξής και προσέξτε τις χώρας στις οποίες λέει ότι δραστηριοποιείτε η ίδια:

«Ο όμιλος Eurobank είναι ένας δυναμικός χρηματοοικονομικός οργανισμός με παρουσία σε οκτώ χώρες, σύνολο ενεργητικού €73,6 δισ. και ανθρώπινο δυναμικό 16.319 εργαζόμενους.
Με συνολικό δίκτυο άνω των 960 σημείων εξυπηρέτησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ο Όμιλος παρέχει ένα ολοκληρωμένο φάσμα χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

»Στην Ελλάδα, η Eurobank είναι ένας από τους τέσσερεις πυλώνες του τραπεζικού συστήματος. Με δύο διακριτά δίκτυα λιανικής, το Δίκτυο Eurobank και το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, κέντρα εξυπηρέτησης επιχειρήσεων, εξειδικευμένο δίκτυο private banking και βραβευμένα ηλεκτρονικά δίκτυα, η φιλοσοφία της Eurobank εστιάζει στην υψηλή εξυπηρέτηση, την αξιοπιστία και την ασφάλεια.

«Ο Όμιλος επίσης διατηρεί στρατηγική θέση στη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και τη Σερβία, διακρίνεται στον τομέα διαχείρισης περιουσίας στην Κύπρο, το Λουξεμβούργο και το Λονδίνο, ενώ έχει παρουσία στην Ουκρανία.»

Λοιπόν, διαβάστε πουθενά εκεί το όνομα του…Πουέρτο Ρίκο;;;  ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ….ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ!!!  

Άρα, τι μπορούμε να συμπεράνουμε εδώ;;;  Είναι σαφές ότι η Eurobank έχει συστάσει μια ξεχωριστή εταιρεία στο Πουέρτο Ρίκο ενώ η θυγατρική της, η ERB Hellas, στα νησιά Καϊμαν…ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΠΟΤΕ!!! 

ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΤΑΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!  Η EUROBANK, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 220 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ, ΑΠ’ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΤΑΣΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟ…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΪΜΑΝ!!!
-Κουντούρης Ιωάννης, Δημοσιογράφος/Συγγραφεῦς


http://greeknewsondemand.com

ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ – Ποιοι και γιατί κατασκεύασαν τις 36 υπόγειες πολιτείες; (ΦΩΤΟ)

 

 Ήταν το φθινόπωρο του 1963, όταν ο OmerDemir στην πόλη Ντερινκούγιου (Μαλακοπή) της Τουρκίας γκρέμισε ένα τοίχο στον υπόγειο του σπιτιού του.

Ξαφνιασμένος ανακάλυψε πως υπάρχει συνέχεια πίσω από το τοίχο αλλά τίποτα δεν μπορούσε να τον προϊδεάσει για το μέγεθος της αποκάλυψης που τον περίμενε.

Ακολουθώντας το απόκρημνο υπόγειο μονοπάτι που ξεδιπλωνόταν μπροστά ανακάλυψε μία ολόκληρη υπόγεια πόλη άγνωστου χρονολογικής προέλευσης που εκτείνεται 60 μέτρα κάτω από τη Γη και ικανή να φιλοξενήσει 20.000 ανθρώπους. Αναμφίβολα έχουμε να κάνουμε με ένα δημιούργημα που δε συνάδει σε καμία περίπτωση με τις τεχνολογικές δυνατότητες παρελθοντικών εποχών. Δεν πρόκειται για έναν υπόγειο καταυλισμό, αλλά για επτά ορόφους και διαδρόμους χιλιομέτρων, ενώ οι αεραγωγοί της έχουν 120 μέτρα βάθος.

Η φτιασιδωμένη πρόσοψη που με τόσο κόπο έχει διατηρήσει η επίσημη αρχαιολογία φαίνεται πως καταστρέφεται ολοκληρωτικά. Σα να μην έφτανε ο πονοκέφαλος της ανακάλυψης πολύπλοκων και πολυεπίπεδων υπόγειων πολιτειών στη Καππαδοκία , τα έγκατα του τούρκικου εδάφους φαίνεται πως έκρυβαν ακόμα μια τελείως απροσδόκητη έκπληξη για τους αρχαιολόγους. Ένας γρίφος άλυτος και ανατρεπτικός ήρθε στην επιφάνεια από τον Αμερικάνο αρχαιολόγο KlausSchmidt.




Στα βάθη της Τουρκίας, στα σύνορα με τη Συρία, κρυβόταν το GöbekliTepe μία πόλη από το 10000 π.Χ. με σύνθετη αρχιτεκτονική δομή, στήλες με ανάγλυφες αναπαραστάσεις ζώων αλλά το κυρίως απροσδόκητο γεγονός είναι η ύπαρξη ναών και βωμών. Αυτό είναι ένα στοιχείο που ανατρέπει τα πάντα.




Υποδεικνύει πως οι άνθρωποι της νεολιθικής περιόδου δεν ήταν απλοί τροφοσυλλέκτες αλλά ήταν σε θέση να κατέχουν περίτεχνες αρχιτεκτονικές γνώσεις καθώς και πνευματική παράδοση, συνδυασμός που τους οδήγησε στη κατασκευή σύνθετων θρησκευτικών μνημείων 8.000 χρόνια πρωτύτερα από τους αρχαίους Αιγύπτιους. Οι ανασκαφές βέβαια δεν έχουν τελειώσει και τα ευρήματα που έρχονται στο φως από τα κατώτερα στρώματα της πόλης δείχνουν όλο και πιο παλιά, χρονολογίες που φθάνουν ακόμα και το 14000 π.Χ.

Δε ξέρω αν φταίει ότι το οικοδόμημα της αρχαιολογίας χτίστηκε σε σαθρό έδαφος ή αν απλά χτίσθηκε βιαστικά. Το σίγουρο είναι πως χρειάζεται ανοικοδόμηση. Οι μεγαλιθικές πέτρες του τοίχου της Μπαλμπέεκ στο Λίβανο στέκουν αινιγματικά παραμένοντας τα μυστηριώδη απομεινάρια μίας τεχνολογικά εξελιγμένης άγνωστης κουλτούρας. Η πυραμίδα του Χέοπα , η παλαιότερη πυραμίδα από τις τρεις συνιστά και τη πιο άρτια κατασκευασμένη ενώ οι νεότερες δεν μπορούν να συγκριθούν με την αρχιτεκτονική τελειότητα της.



Πως είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο; Η τεχνογνωσία του ανθρώπου δεν θα έπρεπε να κινείται με γραμμική εξέλιξη; Ένα παλαιότερο χρονολογικά κατασκεύασμα δεν οφείλει να έχει ατέλειες οι οποίες θα στο πέρασμα του χρόνου θα βελτιώνονται και θα τελειοποιούνται.

Ανά το κόσμο υπάρχουν διάσπαρτα κυκλώπεια μεγαλιθικά μνημεία τα οποία αποτελούν σιωπηλούς μάρτυρες μιας αρχέγονης τεχνογνωσίας η οποία εξανεμίστηκε στο πέρασμα του χρόνου. Όμως ας μην παρεκκλίνουμε άλλο από το κεντρικό θέμα κι ας επιστρέψουμε πίσω στις υπόγειες πολιτείες.
Ας μεταφερθούμε αρχικά στο μικροσκοπική Μάλτα, στην οποία μέχρι τις αρχές του περασμένου αιώνα λέγονταν πως μπορούσε κανείς να διασχίσει υπόγεια, από τη μία άκρη στην άλλη. Το HalSaflieni η κοινώς υπόγειο είναι ένα από τα αρχαιότερα μνημεία της Ευρώπης. Βρέθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα, σε βάθος είκοσι περίπου μέτρων κάτω από την επιφάνεια και πρόκειται για ένα σύμπλεγμα τριών επιπέδων με δεκάδες υπόγειες αίθουσες που μεταξύ τους συνδέονται με αμέτρητους στενούς διαδρόμους. Χρονολογείται μεταξύ της 4ης και της 3ης χιλιετίας π.Χ. και όπως και για τα γειτονικά μεγαλιθικά μνημεία πιστευόταν πως είναι έργο γιγάντων.

Σήμερα οι αρχαιολόγοι μιλούν για έναν άγνωστο μεγάλο πολιτισμό, που κυριολεκτικά εξαφανίστηκε στα μέσα της τρίτης χιλιετίας. Οι ίδιοι δεν έχουν καταφέρει ακόμα να αποσαφηνίσουν τον ακριβή ρόλο αυτού του υπόγειου οικοδομήματος, αν και σίγουρα κάποιοι χώροι του λειτουργούσαν ως τάφοι , αφού βρέθηκαν 7.000 σκελετοί, κι άλλοι ως ναοί. Στο μεγαλύτερο μάλιστα δωμάτιο που βαφτίστηκε και ιερό των ιερών υπάρχει ένα ονειρομαντείο . Το ανώτερο επίπεδο σε αντίθεση με τα χαμηλότερα δεν είναι ολοκληρωμένο γεγονός που οδηγεί στην εκπληκτική συνειδητοποίηση ότι το υπόγειο μεγαλιθικό κτίσμα χτίστηκε από μέσα προς τα έξω.

Ας το επαναλάβουμε άλλη μια φορά για όσους δεν το κατάλαβαν.

Ένας άγνωστος πολιτισμός κάπου στο 4000 με 3000 π.Χ. είχε τη τεχνολογική δυνατότητα να δημιουργεί πόλεις σκάβοντας από τα έγκατα τη γης προς την επιφάνεια της ενώ οι τεχνολογικά εξελιγμένοι άνθρωποι ας πούμε μέχρι και πριν 100 χρόνια έχτιζαν τα λίγων μέτρων πηγάδια τους από πάνω προς τα κάτω. Ωραία λοιπόν ας προχωρήσουμε παρακάτω.


To ΗalSaflieni

Επόμενη στάση η μυστηριώδης Καππαδοκία , μια πανέμορφη περιοχή στη γειτονική Τουρκία η οποία αξίζει με κάθε μεγαλοπρέπεια τον όρο μυστηριώδη. Η περιοχή αυτή κατοικείται από πολύ παλιά από τα Ελληνικά φύλα και τους Φρυγείς. Βρίσκεται στη καρδιά της Μικράς Ασίας και το σχήμα της είναι σχεδόν τριγωνικό. Δεσπόζει στο κέντρο της Ανατολίας και ήταν ένα ιστορικό πέρασμα όλων των λαών που ερχόταν είτε από τα ανατολικά είτε από τα δυτικά. Τα χρόνια πέρασαν όμως και ακόμα συνεχίζει και προσελκύει ανθρώπους είτε από την ανατολή είτε από τη δύση αλλά αυτή τη φορά για ψυχαγωγικούς λόγους καθώς αποτελεί πλέον μία από τις διασημότερες τουριστικές ατραξιόν του πλανήτη!





Αυτό που μαγνητίζει είναι η γεωφυσική της ιδιαιτερότητα με τα χιλιάδες σπήλαια που φιλοξενούν τα βραχώδη όρη της και τις νεραϊδοκαμινάδες , τα κωνικά σπίτια των Τζίνι στο Σελίμ που οι Τούρκοι φοβούνται να πλησιάσουν. Εκτός όμως από τα αλλόκοσμα σπήλαια του Γκορέμ και της κοιλάδας Ιχλάρα ( Περίστρεμα) η Καππαδοκία είναι και για κάτι άλλο παγκόσμια γνωστή.




Oι 36 υπόγειες πολιτείες

Εάν αναφέρεις σε κάποιον πως υπάρχουν 36 υπόγειες πολιτείες στη γειτονική Τουρκία και ποιος ξέρει πόσες άλλες που δεν έχουν ανακαλυφθεί ακόμα σίγουρα θα σε περάσουν για ημίτρελο. Όμως το παραπάνω γεγονός είναι πέρα για πέρα αληθινό αφού η Καππαδοκία φιλοξενεί στα έγκατα της 36 πολιτείες.

Τόσες δηλαδή απλώς έχουν βρεθεί μέχρι τώρα οι περισσότερες μάλιστα τα τελευταία τριάντα χρόνια ενώ ο αριθμός θα ήταν πολύ μεγαλύτερος αν οι προσβάσεις σε άλλες πόλεις δεν είχαν κατά καιρούς καλυφτεί από αγρότες που όργωναν τα χωράφια τους. Τριανταέξι υπόγειες πολιτείες, που η επιφάνεια τους συνήθως φτάνει σε εμβαδόν τα τέσσερα τετραγωνικά χιλιόμετρα, αλλά η ανάπτυξη τους γίνεται κάθετα , αφού αποτελούνται από πολυεπίπεδα συμπλέγματα υπόγειων λαβυρίνθων. ¨Όπως είδαμε η πιο γνωστή είναι αυτή της Ντερινκουγιού.

Η δεύτερη πιο ενδιαφέρουσα πόλη βρίσκεται στη περιοχή Ανακού (Kaimakli) 18 χιλιόμετρα νότια της Νεάπολης. Και αυτή αποτελείται από επτά ορόφους , με δέκα χώρους ο καθένας. Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι ότι οι δύο παραπάνω υπόγειες πόλεις συνδέονται μεταξύ τους με μία υπόγεια σήραγγα μήκους 9 χιλιομέτρων.

Βόρεια του Αβανός, στο Οζκονακ, βρίσκεται η τρίτη μεγαλύτερη υπόγεια πόλη, η οποία σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ερευνητών μπορούσε να φιλοξενήσει μέχρι και 40.000 άτομα σε μία υπόγεια έκταση εννέα τετραγωνικών χιλιομέτρων.

Πότε λοιπόν φτιάχτηκαν αυτές οι πόλεις και από ποιους; Οι περισσότερες πηγές αναφέρουν για κατοίκους τους, τους πρωτοχριστιανούς αλλά η ύπαρξη των πολιτειών είναι ήδη γνωστή στο Ξενοφώντα , από το 5ο αιώνα π.Χ. Οι χριστιανοί σίγουρα άνοιξαν και κατοίκησαν στα ανώτερα επίπεδα , τα κατώτερα όμως θεωρούνται πολύ πιο παλιά και αρκετές φορές μάλιστα είναι και πολύ πιο ψηλοτάβανα σε σχέση με τα ανώτερα, γεγονός που ενισχύει την υποψία πως οι κατασκευαστές τους τα δημιούργησαν από κάτω προς τα πάνω.

Κάποια άλλα σημαντικά ερωτήματα είναι η ύπαρξη και η διαβίωση ενός τόσο μεγάλου πληθυσμού μέσα στις υπόγειες πόλεις. Ποιες ήταν οι καθημερινές δραστηριότητες του και πως ζούσαν όλοι αυτοί από βιοποριστική άποψη. Ένα άλλο επίσης μεγάλο ερώτημα που έχει σχέση με τα ευρήματα στις πόλεις αυτές είναι οι μεγάλες υπόγειες σφαιρικές πέτρες που χρησιμοποιούνται σαν πόρτες στους απέραντους υπόγειους διαδρόμους. Πως βρέθηκαν αυτοί οι ογκόλιθοι στα βάθη της γης; Αυτό είναι ένα ερώτημα που παραμένει μέχρι σήμερα αναπάντητο καθώς φαίνεται αδύνατο να έχουν περάσει από τους στενούς υπόγειους διαδρόμους.




Στα τέλη της δεκαετίας του ’80, κάποιος καθηγητής Δρ Ρον Γιάντζαν δήλωνε ότι γνωρίζει σαράντα τέσσερις σαράντα τέσσερις υπόγειες πολιτείες ανάμεσα στη Βόρεια Αμερική, ενώ στη λατινική μεριά της ηπείρου, απόγονοι ιθαγενών υποστηρίζουν πως ανάμεσα στη Βραζιλία και το Περού κρύβονται δεκατρείς αρχαίες υπόγειες πόλεις. Αυτό δεν αποτελεί κάτι το παράδοξο καθώς είναι κοινό στοιχείο όλων των προκολομβιανών φυλών της Αμερικής να υποστηρίζουν πως η καταγωγή τους προέρχεται από τα έγκατα της Γης.



Στη περιοχή των αινιγματικών Ινδιάνων Χόπι, στο Γκραντ Κάνυον, υπάρχει πλούσιο σύμπλεγμα σπηλαίων το οποίο έως και σήμερα παραμένει ανεξερεύνητο. Οι ίδιοι οι Χόπι υποστηρίζουν πως οι πρόγονοι τους ζούσαν για αρκετούς αιώνες στο εσωτερικό της γης προκειμένου να σωθούν από τη φυσική καταστροφή που συνέβαινε στην επιφάνεια. Να σημειωθεί βεβαίως πως τα σπήλαια του φαραγγιού αποτελούν για τη φυλή ιερούς χώρους.

Μάλιστα το 1909 υποστηρίζεται πως πραγματοποιήθηκε στο Γκραντ Κάνυον μία από τις μεγαλύτερες αρχαιολογικές συγκαλύψεις της ιστορίας . Όταν ο Τζ. Ε. Κίνκεηντ έπλεε κατά μήκος του ποταμού Κολοράντο, δίπλα στο φαράγγι πρόσεξε το στόμιο μιας σπηλιάς. Αφού προχώρησε αρκετά μέτρα από την είσοδο συνάντησε μία αίθουσα-σταυροδρόμι , μήκους εκατοντάδων μέτρων.

Στη μέση βρισκόταν το είδωλο ενός Θεού καθισμένου σταυροπόδι κρατώντας ένα λωτό ή ένα νούφαρο στο χέρι. To πρόσωπο είχε ανατολίτικα χαρακτηριστικά και παρέπεμπε σαφώς στη λατρεία των αρχαίων λαών του Θιβέτ. Την έρευνα ανέλαβε να διεκπεραιώσει ένα από τα μεγαλύτερα επιστημονικά κέντρα των ΗΠΑ, το Ινστιτούτο Σμιθσόνιαν όμως κάπου εκεί είναι το σημείο που η υπόθεση παγώνει. Η περιοχή χαρακτηρίστηκε κυβερνητική και απροσπέλαστη και έτσι η αναφορά της τοπικής εφημερίδας PhoenixGazette είναι η μόνη αξιόπιστη πηγή που έχουμε.

Όπως είναι γνωστό η χώρα μας διαθέτει ένα αρκετά ενδιαφέρον υπέδαφος, μόνο στη Κρήτη υπάρχουν πάνω από τρεις χιλιάδες σπήλαια. Οι πρόγονοι μας αλλά και οι περισσότεροι εξελιγμένοι λαοί ήθελαν να προστατεύσουν τους νεκρούς τους και γενικότερα τα μυστικά τους , έτσι τα εμπιστεύονταν στη προστατευτική μητρική αγκαλιά της Γης.



Αρκετά ταφικά μνημεία και υπόγειοι λαβύρινθοι φιλοξενούνται σε κούφιους λόφους, τις λεγόμενες τούμπες. Άλλωστε μη ξεχνάμε πως ο τύμβος Καστά στην Αμφίπολη βρίσκεται σε ένα κούφιο λόφο , καθώς και ο λοφίσκος που έκρυβε το παγκοσμίου εμβέλειας μακεδονικό ταφικό μνημείο στη Βεργίνα ονομαζόταν «η μεγάλη τούμπα».

Επίσης για τη περαιτέρω κατανόηση των χρονοδιαγράμματα των αρχαιολογικών ανακαλύψεων αρκεί να αναφέρουμε πως και οι δύο κούφιοι λόφοι ήταν γνωστοί εδώ και δεκαετίες αφού είχε επιχειρηθεί ανασκαφή από άγγλους αρχαιολόγους στη Βεργίνα το 1860 (ματαιώθηκε λόγω κρουσμάτων ελονοσίας) ενώ στην Αμφίπολη από το 1916.



Είναι δυνατόν λοιπόν να υπάρχουν και στην Ελληνική επικράτεια υπόγειες πολιτείες ή έστω υπόγειοι χώροι θρησκευτικής και τελετουργικής σημασίας που δεν έχουν ανακαλυφθεί ακόμα; Φυσικά.

Βέβαια στην υπόθεση εμπλέκονται ο παράγοντας της χορήγησης χρημάτων για τις αρχαιολογικές εκσκαφές αλλά και πολιτικές σκοπιμότητες όπως έχουν αναδειχθεί σε αρκετές περιπτώσεις.
Όπως και να χει κάποια σημαντικά ερωτήματα ψάχνουν για απάντηση. Πως σκάφτηκαν πολυεπίπεδες υπόγειες πολιτείες από τα έγκατα της Γης προς την επιφάνεια όταν ακόμα και ένα απλό πηγάδι 5 μέτρων χτίζεται από πάνω προς τα κάτω. Πόσα γνωρίζουμε για το εσωτερικό της Γης και τις υπόγειες κοιλότητες της; Η ίσως πιο εύστοχα πόσα θέλουν να γνωρίζουμε οι ιερατικές , επιστημονικές και πολιτικές ομάδες που κατευθύνουν την εξέλιξη των κοινωνιών ανά τους αιώνες.
Πότε θα αρχίσουν να ξεδιαλύνεται η ομίχλη γύρω από το ποιόν των μεγαλιθικών πολιτισμών που άνθισαν και εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς αφήνοντας πίσω τους αινιγματικά μνημεία, όπως αυτά σε Μάλτα, Τουρκία και Αμερική.


ΠΗΓΗ: pronews.gr

ΠΗΓΗ

Το διαβάσαμε από το:http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/06/36.html#ixzz4AcC1Yy9L

Ο Κατακλυσμός του Ωγύγου


Κατακλυσμός
Ο Ωγύγος ή Ωγύγης, ήταν κατά την Ελληνική Μυθολογία, ένας από τους αρχέγονους ηγέτες στην Αρχαία Ελλάδα. ιδιαίτερα στην Βοιωτία. Κατά μία άλλη εκδοχή ήταν ο πρώτος βασιλιάς της Αττικής. Η ετοιμολογία και η έννοια του ονόματος (από το επίθετο Ωγύγιος) σημαίνει, αρχέγονος, πρωταρχικός, πολύ αρχαίος.

Είναι ιδιαίτερα γνωστός ως βασιλιάς των Εκτενών, των αυτοχθόνων (προκατακλυσμιαίων) και πρώτων κατοίκων της Βοιωτίας. Ίδρυσε την πόλη Ωγυγία (η μετέπειτα Θήβα) και έγινε ο πρώτος βασιλιάς της. Αρκετοί αρχαίοι Έλληνες ποιητές αναφέρονται στους Θηβαίους ως «Ὠγυγίδαι».

Το όνομα του χρησιμοποιήθηκε αργότερα για να τονίσει οτιδήποτε το “παμπάλαιο», πριν τον πρώτο κατακλυσμό που συνέβει κατά την βασιλεία του. Ο κατακλυσμός κατέστρεψε και την Αττική και την Βοιωτία και οι άνθρωποι που επέζησαν λέγεται πως μετοίκησαν στην Αίγυπτο, της οποίας το πρώτο όνομα ήταν επίσης “Ωγυγία», όπως της Αττικής και της Βοιωτίας.

Σύμφωνα με την Ελληνική Παράδοση ο κατακλυσμός του Ωγύγου έγινε όταν κυβερνήτης στο Άργος ήταν ο Φορωνέας, γιός του Ιναχου.
Ο Παυσανίας στα “Κορινθιακά» λέει οτι ο Φορωνέας θεωρείτο ως ένας εκ των προ-προϊστορικών Ελλήνων (των Προσελήνων;!) ο οποίος συγκέντρωσε τους ανθρώπους σε κοινότητες ενώ μέχρι τότε έκαναν ημιάγρια ζωή.

[…]λέγεται δὲ καὶ ὧδε λόγος: Φορωνέα ἐν τῇ γῇ ταύτῃ γενέσθαι πρῶτον, Ἴναχον δὲ οὐκ ἄνδρα ἀλλὰ τὸν ποταμὸν πατέρα εἶναι Φορωνεῖ: τοῦτον δὲ Ποσειδῶνι καὶ Ἥρᾳ δικάσαι περὶ τῆς χώρας, σὺν δὲ αὐτῷ Κηφισόν τε καὶ Ἀστερίωνα [καὶ τὸν Ἴναχον] ποταμόν: κρινάντων δὲ Ἥρας εἶναι τὴν γῆν, οὕτω σφίσιν ἀφανίσαι τὸ ὕδωρ Ποσειδῶνα. καὶ διὰ τοῦτο οὔτε Ἴναχος ὕδωρ οὔτε ἄλλος παρέχεται τῶν εἰρημένων ποταμῶν ὅτι μὴ ὕσαντος τοῦ θεοῦ: θέρους δὲ αὖά σφισίν ἐστι τὰ ῥεύματα πλὴν τῶν ἐν Λέρνῃ. Φορωνεὺς δὲ ὁ Ἰνάχου τοὺς ἀνθρώπους συνήγαγε πρῶτον ἐς κοινόν, σποράδας τέως καὶ ἐφ’ ἑαυτῶν ἑκάστοτε οἰκοῦντας: καὶ τὸ χωρίον ἐς ὃ πρῶτον ἠθροίσθησαν ἄστυ ὠνομάσθη Φορωνικόν. – Ελλάδος περιήγησις / Κορινθιακά.

Οι πληροφορίες που μας έχουν διασωθεί σχετικά με τον Ωγυγο και τον Φορωνέα προέρχονται από το Μυκηναϊκό Επος “Φορωνίς» -το αρχαιότερο Ελληνικό Επος- το οποίο δυστυχώς, δεν διεσώθει.
Ωγυγία ονομάζεται και η μυθική νήσος της Καλυψούς, οπότε έχουμε 3 μεγάλες περιοχές με το ίδιο όνομα! (Αιγυπτος, Αττική + Βοιωτία και νήσος της Καλυψούς)…

Σύμφωνα με τους ίδιους μύθους ο Ωγυγος ή Ωγύγης, ήταν ο θεμελιωτής των Αιγυπτιακών Θηβών ενώ αργότερα, ο Κάδμος προς τιμήν του ονόμασε τις πύλες των Ελληνικών Θηβών, Ογυγίας πύλας, και η Θήβα πήρε την επονομασία Ωγύγιαι.

Το όνομα Ωγύγης λένε πως προέρχεται από σημιτική ρίζα και σημαίνει Ωκεανός ή από φοινικική και σημαίνει “ο αποτελών κύκλον» (πάλι ωκεανος δηλαδή) ενώ Ωγυγία σημαίνει ωκεανικός, ο εν μέσω του ωκεανού κείμενος.

Κατακλυσμός του Ωγύγου

Ο πρώτος Κατακλυσμός όπως καταγράφεται στην Ελληνική γραμματεία, συνέβη βασιλεύοντος του Ωγύγου και γι’ αυτό πήρε το όνομα του . Τότε πλημμύρισε η Αττική και οι κάτοικοι της, άλλοι μεν επνίγησαν και άλλοι- όσοι πρόλαβαν -την εγκατέλειψαν. Τούτο συνέβη διότι ο Κηφισσός ποταμός πλημμύρισε και έπνιξε την Αττική και την Βοιωτία [Παυσανίας – Βοιωτικά Ε’ 1 και Η’, Σχόλ. Απόλλων. Γ’1177 κ.α ]
[…] ἐξ Ἀκραιφνίου δὲ ἰόντι εὐθεῖαν ἐπὶ λίμνην τὴν Κηφισίδα–οἱ δὲ Κωπαί̈δα ὀνομάζουσι τὴν αὐτήν– πεδίον καλούμενόν ἐστιν Ἀθαμάντιον: οἰκῆσαι δὲ Ἀθάμαντα ἐν αὐτῷ φασιν. ἐς δὲ τὴν λίμνην ὅ τε ποταμὸς ὁ Κηφισὸς ἐκδίδωσιν ἀρχόμενος ἐκ Λιλαίας τῆς Φωκέων καὶ διαπλεύσαντί εἰσι Κῶπαι. κεῖνται δὲ αἱ Κῶπαι πόλισμα ἐπὶ τῇ λίμνῃ, τούτου δὲ καὶ Ὅμηρος ἐποιήσατο ἐν καταλόγῳ μνήμην: ἐνταῦθα Δήμητρος καὶ Διονύσου καὶ Σαράπιδός ἐστιν ἱερά. [2] λέγουσι δὲ οἱ Βοιωτοὶ καὶ πολίσματα ἄλλα πρὸς τῇ λίμνῃ ποτὲ Ἀθήνας καὶ Ἐλευσῖνα οἰκεῖσθαι, καὶ ὡς ὥρᾳ χειμῶνος ἐπικλύσασα ἠφάνισεν αὐτὰ ἡ λίμνη. οἱ μὲν δὴ ἰχθῦς οἱ ἐν τῇ Κηφισίδι οὐδέν τι διάφορον ἐς ἄλλους ἰχθῦς τοὺς λιμναίους ἔχουσιν: αἱ δὲ ἐγχέλεις αὐτόθι καὶ μεγέθει μέγισται καὶ ἐσθίειν εἰσὶν ἥδισται. Παυσανίας – Βοιωτικά

Λέγουν δε ότι τότε εφάνη σημείο παράξενο στο δίσκο της Αφροδίτης, επειδή μετεβλήθη και η διάμετρος και το σχήμα και το χρώμα και η τροχιά της. Όθεν ο Freret νομίζει ότι το παράδοξον ουράνιο σώμα ήτο κάποιος κομήτης και όχι η Αφροδίτη, και μάλιστα στην διατριβή του τεκμηριώνει ότι ήτο εκείνος ο κομήτης που εφάνη και το 1680 {Κάστωρ παρ’ Αύγουστίν. Πολ. Θ’ . θ’ Ιη’. Ή Υπομνήματ. Ακαδ.τόμ. Ι’ σελ. 357}
Υποθέτουν ότι αυτός ο κομήτης πέρασε πολύ κοντά στη Γη, ή ότι μέρη τούτου χτύπησαν τη Γη και δημιούργησαν πελώριο παλιρροϊκό κύμα , το οποίον προξένησε ασύλληπτη καταστροφή . Πιθανολογούν δε ότι εξ αιτίας αυτής της φυσικής καταστροφής εξηφανίσθη ο Προκατακλυσμιαίος Αιγαιατικός Πολιτισμός .

Ο Κατακλυσμός του Ωγύγου χρονολογείται την Ογδόη Εποχή. Διαφορετικές χρονολογίες έχουν προταθεί για τον κατακλυσμό, μερικές είναι: 2.136 π.Χ. (Βάρρων) και 1.796 π.Χ (Αφρικανός).Ο Κατακλυσμός του Ωγύγου συνέβη κατά το 37ον έτος της βασιλείας του Ωγύγου . Ο Κατακλυσμός αυτός δημιούργησε τέτοια καταστροφή ώστε άφησε ένα μεγάλο ιστορικό κενό 189 ετών, μέχρι του Κέκροπος, ο οποίος εβασίλευσε πολύ βραδύτερον. Στην μετακατακλυσμική εποχή αγνοείται τι συνέβη στην Αττική.

Ο Ωγύγος είχε γυναίκα την Θήβην θυγατέρα του Διός και εγέννησεν εξ αυτής τον Ελευσίνα και τις Πραξιδίκες. Μερικοί λέγουν και κάποιον Κάδμον, προς λύπην των φοινικιστών που τον θέλουν να κατάγεται από τους Γεφυραίους Φοίνικες, ενώ σε κάθε περίπτωση ήτο αναμφισβήτητα Ελλην . Πολύ πιθανόν ο Ωγύγος να ήτο και βασιλεύς της Βοιωτίας[Ευσελ. Χρονικ. Θεόφιλ. Εν Αυτολυκ.Γ’ 399]

Ο Ελευσίν έκτισε την Ελευσίνα και έμεινε εκεί μετά τον κατακλυσμό. Όμως υπήρχε και άλλη κομώπολις με το όνομα Ελευσίνα και Αθήναι στην Βοιωτία, πλησίον της Κωπαίδος λίμνης, τις οποίες έπνιξε η λίμνη όταν συνέβη μεγάλη πλημμύρα επί βασιλείας του Κέκροπος.

Η ιστορία/μυθολογία των λαών της Ανατολής, γνωρίζει έναν μονο κατακλυσμό. Τον λεγόμενο “Κατακλυσμο του Νώε» όπως αναφέρεται στην Παλαιά Διαθήκη. Η Ελληνική ιστορία και γραμματεία, σε πληρότητα πηγών, μας αναφέρει πως οι Έλληνες γνωρίζουν 3 Κατακλυσμούς. Τον “Κατακλυσμό του Δευκαλίωνα», τον “Κατακλυσμό του Ωγύγου» και τέλος τον “Κατακλυσμό του Δαρδάνου». Δυστυχώς το Υπουργείο Παιδείας(;) επέλεξε να διδάξει στα Ελληνόπουλα μόνο τον Κατακλυσμό του Νώε και να τα αφήσει στο σκοτάδι σχετικά με την δική τους ιστορία.
Τον λόγο μπορείτε να τον αντιληφθείτε, διαβάζοντας το Άρθρο 3 του Ελληνικού Συντάγματος….
ΠΗΓΗ

http://maiandros-lykaon.gr

Δείτε για πρώτη φορά το εσωτερικό της Μασονικής Στοάς της Αθήνας. Φωτογραφίες

Φωτογραφίες: Δείτε για πρώτη φορά το εσωτερικό της Μασονικής Στοάς της Αθήνας 

Η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος στη σημερινή εποχή των social media, θέλησε και αυτή να κάνει το άνοιγμά της στον μαγικό χώρο του Διαδικτύου και δημοσιοποίησε εικόνες από το εσωτερικό του κτιρίου της

Επί πολλά χρόνια όταν κάποιος άκουγε τον όρο Μεγάλη Στοά, φανταζόταν διάφορες ιστορίες και γενικότερα, το πέπλο μυστηρίου που κάλυπτε τη στοά των τεκτόνων μεγάλωνε όλο και περισσότερο το μύθο. Όμως, με ένα «άνοιγμα» στα κοινωνικά δίκτυα, η Μεγάλη Στοά της Ελλάδας αποφάσισε να δημοσιοποιήσει φωτογραφίες από το εσωτερικό του κτιρίου με τις βαριές πόρτες που πολλοί είχαν δει απ' έξω και είχαν φανταστεί το εσωτερικό του, λίγοι ωστόσο είχαν καταφέρει να δουν τι έχει μέσα το κτίριο στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Σουρμελή.





Λίγα λόγια για τους τέκτονες σύμφωνα με τη σελίδα τους το grandlodge.gr

Στην Ελλάδα, η πρώτη κανονική Τεκτονική Στοά, ιδρύθηκε στη Βενετοκρατούμενη τότε Κέρκυρα, το έτος 1782, με όνομα «Beneficenza» (Αγαθοεργία), η οποία υπαγόταν στη Μεγάλη Στοά της Βερόνας, που έδρευε στην Παδούη της Ιταλίας.

Το 1810, ο Διονύσιος Ρώμας ένωσε τις Στοές της Κέρκυρας «Αγαθοεργία» και «Φιλογένεια» σε μια κοινή Στοά, η οποία απ” το έτος 1811 αποτέλεσε την πρώτη Μεγάλη Στοά στον Ελληνικό χώρο με τίτλο «Γαληνοτάτη Μεγάλη Ανατολή της Ελλάδος, κατ” Ανατολήν Κερκύρας, 1811».

Στα επόμενα χρόνια ο Ελληνικός Τεκτονισμός εξαπλώθηκε στα Επτάνησα. Οπως σημειώνουν οι Τέκτονες στην ιστοσελίδα τους η συμβολή τους στην Ελληνική Εθνεγερσία ήταν μεγάλη.

Τέκτονες που πρωτοστάτησαν στην Επανάσταση του 1821 ήταν, μεταξύ άλλων, ο Παλαιών Πατρών Γερμανός, ο Οικουμενικός Πατριάρχης και Εθνομάρτυρας Γρηγόριος Ε”, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο Αλέξανδρος Μαυροκορδάτος, ο Αλέξανδρος Υψηλάντης, ο Νικόλαος Υψηλάντης, ο Αλέξανδρος Μουρούζης ο, Ιωάννης Καποδίστριας κ.ά.

Το 1843 έπαψε να λειτουργεί η Γαληνοτάτη Μεγάλη Ανατολή. Αλλά μετά είκοσι έτη, το 1863, ιδρύθηκε στην Αθήνα, κανονική Τεκτονική Στοά με το όνομα «Πανελλήνιον», ενώ στη συνέχεια ιδρύθηκαν κι άλλες κανονικές Στοές, οι οποίες συνενώθηκαν το 1864 και ζήτησαν απ” τη Μεγάλη Ανατολή της Ιταλίας, την άδεια ιδρύσεως ανεξάρτητης Μεγάλης Ανατολής της Ελλάδος κάτι που τελικά επιτεύχθηκε το 1867. Το όνομά της τότε, «Μεγάλη Ανατολή της Ελλάδος». Σε «Μεγάλη Στοά της Ελλάδος» μετονομάστηκε το 1936, με την αναθεώρηση του Τεκτονικού Συντάγματος το έτος 1936.

Μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και με την αποκατάσταση της ειρήνης, ο Ελληνικός Τεκτονισμός ανασυντάχθηκε και ανάπτυξε βαθμιαία υψηλό πνευματικό έργο.




Η αδελφότητα του Τεκτονισμού

«Ο Ελευθεροτεκτονισμός (Τεκτονισμός) είναι μια απ” τις αρχαιότερες, μη θρησκευτικές, Αδελφότητες. Αυτή η περιγραφή, σκοπό έχει να εξηγήσει τον Τεκτονισμό, όπως ασκείται απ” τη Μεγάλη Στοά της Ελλάδος, η οποία διοικεί Στοές Τεκτόνων στην Ελλάδα και στην Κύπρο και ν” απαντήσει σε ορισμένες παρανοήσεις», γράφουν οι Τέκτονες στην ιστοσελίδα τους και προσθέτουν: «Ο Τεκτονισμός ως φιλοσοφικός, προοδευτικός και φιλανθρωπικός, αποσκοπεί την ηθική και πνευματική βελτίωση των μελών του με την αυτογνωσία, την έρευνα της αλήθειας, την αλληλεγγύη και την εφαρμογή ηθικών αρχών. Τα μέλη του διδάσκονται αυτές τις αρχές, με μια σειρά από εργασίες, οι οποίες ακολουθούν αρχαίους τύπους και χρησιμοποιούν έθιμα και σύμβολα των αρχαίων λιθοξόων, σαν αλληγορικούς οδηγούς».


























http://www.protothema.gr/greece/article/583487/fotografies-deite-gia-proti-fora-to-esoteriko-tis-masonikis-stoas-tis-athinas/

ΑΣΤΑΝΑ: Φύτεψαν “κατά λάθος” μαριχουάνα σε όλα τα δημοτικά παρτέρια!

http://nea.allnewz.gr/wp-content/uploads/2015/05/291AD0AF00000578-3099143-While_cannabis_is_illegal_in_Kazakhstan_the_country_s_climate_is-a-18_1432729988468.jpg

Βρε τι γίνεται με τα “λάθη” τελευταία!

Του ενός του ξεφεύγει “κατά λάθος” ραδιενεργό υλικό, οι ΗΠΑ στέλνουν “κατά λάθος” ενεργό βάκιλο του άνθρακα σε εργαστήρια και στην Αστάνα γέμισαν “κατά λάθος” όλα τα δημοτικά παρτέρια με μαριχουάνα. Μήπως “κατά λάθος” μας ψεκάζουν κιόλας;
Το δημοτικό συμβούλιο της Αστάνα, πρωτεύουσας του Καζακστάν, φύτεψε “κατά λάθος” μαριχουάνα στη κεντρική πλατεία της πόλης, αντί για διακοσμητικά λουλούδια και φυτά.
291AD0B700000578-3099143-Officials_say_they_are_mystified_as_to_where_the_plants_have_com-a-17_1432729980145 
Οι κάτοικοι της πόλης έσπευσαν έντρομοι να ειδοποιήσουν τις αρχές για τα δενδρύλια που είχαν φυτρώσει παντού, στην πλατεία και στα πεζοδρόμια της πρωτεύουσας. Το δημοτικό συμβούλιο δήλωσε άγνοια και οι αρχές διερευνούν το αν πρόκειται όντως για λάθος ή αν το έκαναν εσκεμμένα.
Εκπρόσωπος της εταιρίας που είχε αναλάβει την εμφύτευση των φυτών υποστηρίζει πως διεξάγουν έρευνα, προκειμένου να χυθεί φως στην υπόθεση.

Ποια είναι η ASTANA – SATANA

Η πόλη της Αστάνα στο Καζακστάν είναι η πρώτη νέα πρωτεύουσα του 21ου αιώνα, που από πολλούς χαρακτηρίζεται ως… επανάσταση στην κοινωνική αρχιτεκτονική της. Η άνοδος από την άγονη στέπα στο βόρειο τμήμα της χώρας, σε αυτό το σουρεαλιστικό μοντέλο, απεικονίζει την επένδυση δισεκατομμύρια δισεκατομμυρίων πετροδολαρίων και διαθέτει μερικά από τα πιο ριζοσπαστικούς και επαναστατικούς σχεδιασμούς στον κόσμο. Μόνο που… οι σχεδιασμοί δεν άμοιροι σκοτεινών συμβολισμών -μασονικών και παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Το Παλάτι της Ειρήνης και της Συμφιλίωσης

Η οικογένεια Ναζαρμπάγιεφ έχει ερευνηθεί στο παρελθόν για ξέπλυμα χρήματος, δωροδοκίες και τη δολοφονία, ενώ ο πρώην υπουργός της κυβέρνηση του Καζακστάν Ναζαρμπάγιεφ έχει δεχθεί εκατομμύρια δολάρια σε δωροδοκίες και τη μεταφορά τουλάχιστον 1000 εκατομμύρια δολαρίων από τα κέρδη του πετρελαίου σε προσωπικό του λογαριασμού.
bayterek 
Το Μπαϊτέρεκ , είναι ένα μνημείο και παρατήρηση πύργο στην Αστάνα του Καζακστάν. Ένα τουριστικό αξιοθέατο δημοφιλής με τους ξένους επισκέπτες και μητρική Καζακστάν όσο, είναι το σύμβολο της πόλης, η οποία έγινε πρωτεύουσα της χώρας το 1997.
Το σχήμα του Bayterek αντιπροσωπεύει μια λεύκα κρατώντας ένα χρυσό αυγό, ενώ το πρώτο επίπεδο διαθέτει ένα επίχρυσο αποτύπωμα του χεριού του δεξιού χεριού του Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγιεφ, του πρώτου πρόεδρου της ανεξάρτητης Δημοκρατίας του Καζακστάν, τοποθετημένα σε ένα περίτεχνο βάθρο. Η διαφθορά είναι το μεγαλύτερο εργαλείο για την επιβολή της παγκόσμιας κυριαρχίας. Πότε αξίζει ένα τέτοιο λαμπρό μνημείο να χτιστεί προς τιμήν της, με άπειρους συμβολισμούς -αυγού, ήλιου, δάδας που θα ‘φωτίσει’ τον κόσμο όλο!
DiplomatOct2013-0105 
Η Ak Orda, το Προεδρικό Μέγαρο βρίσκεται στα ανατολικά του κέντρου της πόλης, στην ίδια θέση με την καρέκλα του Μεγάλου Μαγίστρου. Το μέγαρο όπου ζει ο Πρόεδρος Ναζαρμπάγιεφ πλαισιώνεται από κάθε πλευρά από μεγάλους χρυσούς πυλώνες, οι οποίοι αντιστοιχούν απόλυτα με τους δίδυμους πυλώνες που ονομάζεται «Joachim» και «Boaz» που στέκονται εκατέρωθεν ενός μασονικού ναού.
Και φυσικά δεν στερείται του κιτς και της χλιδής. Ίσως αυτό ζήλεψε και ο Ερντογάν κι έφτιαξε το δικό του παλάτι:

http://nea.allnewz.gr/wp-content/uploads/2015/05/akorda2.jpg
http://nea.allnewz.gr/wp-content/uploads/2015/05/akorda005-42-600x407.jpg
http://nea.allnewz.gr/wp-content/uploads/2015/05/Unknown-1.jpeg
http://nea.allnewz.gr/wp-content/uploads/2015/05/akorda005-29.jpg
 http://nea.allnewz.gr/wp-content/uploads/2015/05/akorda005-28-1.jpg
http://nea.allnewz.gr/wp-content/uploads/2015/05/akorda005-27-1.jpg
http://nea.allnewz.gr/wp-content/uploads/2015/05/akorda005-23.jpg
 http://nea.allnewz.gr/wp-content/uploads/2015/05/akorda005-24.jpg
http://nea.allnewz.gr/wp-content/uploads/2015/05/Unknown1.jpeg
 http://nea.allnewz.gr/wp-content/uploads/2015/05/akorda005-30.jpg
 http://nea.allnewz.gr/wp-content/uploads/2015/05/akorda005-25-1.jpg
 http://nea.allnewz.gr/wp-content/uploads/2015/05/akorda005-26-1.jpg

Αν, λοιπόν, η ΑΣΤΑΝΑ, που είναι αναγραμματισμός του ΣΑΤΑΝΑ, θα είναι και η πρωτεύουσα της επερχόμενης Παγκόσμιας Κυριαρχίας των Σκοτεινάτοι, όπως λέγεται, τότε καταλαβαίνουμε τι μας περιμένει. Εκτός από το καρακιτσαριό, μια διεφθαρμένη “Νέα Εποχή” της ανισότητας, της υπερεξουσίας και του σκοταδισμού.

“Κατά λάθος” είπαμε μπήκε η μαριχουάνα σε όλα τα παρτέρια της πόλης;

© AllNewz 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters