Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΜΕ ΤΟ HAARP ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΓΚΩΔΕΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!! ΒΙΝΤΕΟ

ΤΡΕΜΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!!!


Ο ΟΛΑΝΤ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ, ΚΗΡΥΤΤΕΙ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ…

Ο δωσίλογος πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, ανακουφίστηκε προσωρινά από τις ογκώδεις διαδηλώσεις που απειλούσαν την τρεμάμενη προεδρική καρέκλα του, χάρη στον  κατακλυσμό, που αιφνίδια και αφύσικα, στην αρχή του καλοκαιριού, επέπεσε στο Παρίσι και πλημμύρισε πρωτοφανώς την γαλλική πρωτεύουσα…

Και φυσικά ο Ολάντ…κήρυξε τη χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης!!! Τί πρωτότυπο! Αφού ο στρατιωτικός νόμος και η απαγόρευση των συγκεντρώσεων δεν έφεραν κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα, ήρθε ο βολικός κατακλυσμός και η Γαλλία για μια ακόμη φορά κηρύχθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης!!!

Είναι προφανές ότι αυτός ο κατακλυσμός, ο τερατωδώς αφύσικος, είναι δημιούργημα του HAARP του υπερόπλου που προκαλεί σεισμούς και ακραία καιρικά φαινόμενα.

Είχαν ενοχλήσει πολύ την νέα τάξη πραγμάτων και το τσιράκι της τον Ολάντ, οι ογκώδεις διαδηλώσεις οι επί 65 και πλέον μέρες, όχι μόνον άκαμπτες αλλά και συνεχώς διογκούμενες συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας.

Έπρεπε λοιπόν να τις σταματήσουν! Και αφού τα αστυνομικά μέτρα και οι απαγορεύσεις δεν απέδωσαν, βρέθηκε η λύση στα ακραία καιρικά φαινόμενα…

ΓΙΑΤΟ HAARP ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ


Να και ένα πολύ ενοχλητικό πανό με ένα άκρως ανεπιθύμητο σύνθημα:
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤIΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ!

Τώρα με τόσο νερό που έπεσε και τόσες καταστροφές που έγιναν, ποιός μπορεί να σκεφτεί διαδηλώσεις; Στο Παρίσι, οι σταθμοί του μετρό Cluny – La Sorbonne και St Michel έκλεισαν ενώ ο ποταμός έχει μετατρέψει τους δρόμους της πόλης σε παραπόταμούς του και τις πλατείες σε λίμνες. 

Το Μουσείου του Λούβρου και το Ορσέ έχουν κλείσει για να μετακινήσουν τα εκθέματα τους σε υψηλότερα πατώματα και οι κάτοικοι του Παρισιού κολυμπούσαν κυριολεκτικά όπου και με ό,τι έβρισκαν να επιπλέει. Η στάθμη του νερού στον Σηκουάνα έφθασε τα  6,30 μέτρα ενώ εκατοντάδες κάτοικοι προσπαθούσαν να γλιτώσουν σκαρφαλώνοντας στις οροφές σπιτιών.

Η οργή του λαού πάντως και πάλι θα ξεχειλίσει και θα κατακλύσει ξανά, πιο ορμητική κι από τα νερά, τους δρόμους του Παρισιού!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΥΣΙΚΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΑ (ΤΕΧΝΗΤΑ) ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
http://maiandros-lykaon.gr
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters