Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Ο Jim Tucker για Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και Ελλάδα



Το ακόλουθο άρθρο το έγραψε πριν απο λίγο ο καλό μου φίλος και συνάδελος Γεράσιμος Βραχιωλίδης, ο γνωστός και έμπειρος δημοσιογράφος απο τον Χολαργό!  Μετἀ απο αυτό, δείτε το βίντεο που έφτιαξα για αυτό το τόσο κρίσιμο για την εθνική κυριαρχία της Ελλάδος ζήτημα. 

~

-Γράφει ο κ. Βραχιωλίδης:

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗ BILDERBERG!

-του Γεράσιμου Βραχιωλίδη απο το σάιτ indobserver.blogspot.gr | 4 Απριλ. 2016
Αποκαλύφθηκαν τα ονόματα των συμμετεχόντων στη φετινή συνεδρίαση…
της λέσχης Bilderberg, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσα στην Αυστρία. Οι σύνεδροι αναμένεται να συζητήσουν και ελληνικά ζητήματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του voicenews.gr, η συνεδρίαση αναμένεται να λάβει χώρα από τις 11 μέχρι και τις 14 Ιουνίου στο Τελφς. Συνολικά θα συμμετάσχουν 140 άτομα από 22 χώρες. Οι Έλληνες που θα παρευρεθούν είναι ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος (Διευθύνων Σύμβουλος του Τιτάνα), ο Παναγιώτης Πικραμμένος (πρώην πρωθυπουργός της χώρας) και ο Λουκάς Τσούκαλης (πρόεδρος ΕΛΙΑΜΕΠ).

Τα θέματα που αναμένεται να συζητηθούν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου είναι τα εξής: Ασφάλεια στο Διαδίκτυο, Τεχνητή Νοημοσύνη, Χημικά Όπλα, Οικονομικά Προβλήματα, Ευρωπαϊκή Στρατηγική, Ελλάδα, Παγκοσμιοποίηση, Ιράν, Μέση Ανατολή, ΝΑΤΟ, Τρομοκρατία, Ρωσία, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Αμερικανικές Εκλογές.
Πηγή: http://indobserver.blogspot.gr/2016/04/bilderberg.html

~

-Γράφει ο κ Ιωάν. Κουντούρης απο το Λος Άντζελες:
Ήταν ο κ Jim Tucker, ο γνωστός δημοσιογράφος του πρακτορείου ειδήσεως The American Free Press, ο οποίος μας πρωτοαποκάλυψε πως το 2009, οπότε γινόταν η επίσημη συνάντησις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ εν Αθήναις, ότι, εκλήθησαν και ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Κώστας Καραμανλής να παραβρευθούν κι οι δύο σε αυτό το μέγάλο -αλλά και ΚΡΥΦΟ- συνέδριο αυτής της μυστικής οργανώσεως.

Απ᾽ό,τι φάνηκε τότε, ο κ Ρότσιλντ απο την Αγγλία ήταν αρκετά τσαντισμένος με τον Καραμανλή γιατί, απλά, προσπαθούσε να κάνει ξανά την Ελλάδα….ΜΕΓΑΛΟ ΕΘΝΟΣ. Γι᾽αυτό, και σύμφωνα με τον κ. Tucker που ήταν ένας απο τους πιο πεπειραμένους δημοσιογράφους για θέματα που αφορούν την λέσχη αυτή, διέταξε ο κ. Ρότσιλντ εις τον Καραμανλή να…ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ώστε να αντικατασταθεί απο τον ίδιο τον Γιώργο τον…ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΓΙΆ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!

Στην απόφαση του κ Ρότσιλντ έπαιξε μεγάλο ρόλο η συμφωνία Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη για λόγους….ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ…

Τώρα δείτε το παρακάτω βίντεο μου για αυτό το θέμα:

ΤΩΡΑ….δείτε το ακόλουθο βίντεο όπου ο Jim Tucker μιλάει στον γνωστό δημοσιογράφο απο το Τέξας κ Alex Jones λίγες εβδομάδες ΠΡΙΝ τη μεγάλη συνάντηση της Μπίλντερμπεργκ στην Αθήνα το 2009 λέγοντας τα εξής εκπλητικά για του λόγου το αληθές! Ενθυμείσθε ότι η επίσημη συνεδρίαση της Μπίλντερμπεργκ είχε λάβει χώρα στην Ελλάδα και το 1993!

Αλλά για το απο το 2009 συνέδριὀ τους…προσέξτε τώρα…είναι ΓΕΓΟΝΟΣ πως είχαν δαπανηθεί ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, σαν παρά ποτέ, για την ασφάλεια και προστασία της εν Αθήναις συνεδριάσεως της εν λόγῳ λέσχης κάτι το οποίο εμας τους Έλληνες μας εγείρει πολλά ερωτήματα–εκ των υστέρων βέβαια. ΓΙΑΤΙ χρειάστηκε τότε ένας τεράστιος προϋπολογισμός για τα έξοδα της Μπίλντερμπεργκ;;;…ιδιαίτερα στην περίπτωση της…ΕΛΛΑΔΑΣ;;;  Και μετα απο μόνο μερικούς μήνες, όλως τυχαίως, ξεκινάει επίσημα η…ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ!!! Τυχαία όλ᾽αυτἀ Έλληνες;;;  ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΑΣ, Η ΔΙΑΊΣΘΗΣΉ ΜΑΣ!!!

Αν θέλετε τι γνώμη μου επ᾽αυτού, χρειάστηκε τέτοιου μεγέθους προϋπολογισμός μόνο και μόνο για έναν σημαντικότατο λόγο:  ΑΥΤΟΙ ΕΜΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΈΛΑΝΕ ΕΠ’ ΟΥΔΕΝΙ ΑΥΤΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΑ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΌ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ…ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ. ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΩΝ ΠΟΥ ΓΊΝΟΝΤΑΝ ΤΌΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΈΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΜΜΕ!!!  ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΑΣΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ ΤΌΤΕ ΕΚΕΙ ΕΠΙ ΤΌΠΟΥ ΕΞΑΝΆΓΚΑΖΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΥΣ ΝΑ ΣΒΉΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ ΒΙΝΤΕΟ-ΣΚΟΠΙΚΟ ΥΛΙΚΌ ΤΡΆΒΗΞΑΝ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

Εν ολίγοις, και για τους Έλληνες που δεν μιλάε Αγγλικά, αυτός ο εμπιστότατος δημοσιογράφος ΠΡΟΦΗΤΕΨΕ τα εξής για το θα συζητηθεί εκεί στο Μπίλντερμπεργκ. Αυτἀ τα είχε πει ΠΡΙΝ την έναρξη της Μπίλντερμπέργκ του 2009:

1 – Θα γιορτάσουν….άκουσον-άκουσον…την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ που ήταν ήδη σε εξέλιξη τότε!  ΤΙ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΆ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ;;;!!!  Και οπως γνωρίζουμε όλοι, η Ελληνική κρίση ΔΕΝ είχε ξεκινήσει ακόμα!

2 – Θα δοθεί περισσότερη…ΔΥΝΑΜΗ στο ΔΝΤ και την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ για την χειρισμό των οικονομικών υποθέσεων των χωρών στις οποίες θα δόσουν χρηματοοικονονική «αρωγή»!!! ΑΡΑ, τι μας λένε αυτά τα πράγματα για την περίπτωση της κρίσεως στην Ελλάδα;;;

 ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΑ!!! Δηλαδή, μέχρι τότε το ΔΝΤ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΤΙΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΈΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΆΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΌΡΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΌΤΕ (το 1947) Η ΕΛΛΆΔΑ ΕΥΝΟΙΚΟΎΣ ΌΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΊΟ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΌΤΙ ΕΊΧΕ ΔΌΣΕΙ ΠΟΛΛΆ ΧΡΉΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΊΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΊΔΙΟΥ..!!!  Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΥΤΉ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝ ΙΣΧΎΕΙ…!!! ΜΗΝ ΣΑΣ ΛΈΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ…!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΆΡΘΡΟ ΜΟΥ «ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΡΊΖΕΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.!!!» ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΠΆΝΩ ΣΕ ΑΥΤΌ…
ΌΛΑ ΌΣΑ ΠΡΟΈΒΛΕΨΕ ΤΟΤΕ Ο Κ. Tucker ΈΧΟΥΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ, ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!

Για το πρώτο ρεπορτάζ του Tucker για την Μπίλντερμπεργκ στην Ελλάδα απο το 2009, δείτε το ακόλουθο βίντεο:

http://greeknewsondemand.com/2016/04/04/%CE%BF-jim-tucker-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%AD%CF%83%CF%87%CE%B7-%CE%BC%CF%80%CE%AF%CE%BB%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BA-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC/

Αποκάλυψη: Πως Οι Γαλλικές Μυστικές Υπηρεσίες Απέτρεψαν ένα Ελληνικό Ξεσηκωμό κατα της Κυβέρνησης Τσίπρα!

 
Κανένας δεν κατάλαβε τους λόγους της επίσκεψής του Γάλλου Πρωθυπουργού Μανουέλ Βαλς στην Αθήνα? Δηλαδή τι? Ηρθε να συναντήσει τον Τσίπρα, για να του πεί το ποσο «Ζηλεύω τον Τσίπρα που πέρασε 7.500 σελίδες απο τα μέτρα χωρίς αλλαγές, χωρίς απεργίες», αναφερόμενος φυσικά στο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα που πέρασε από την Βουλή…
Η ιδιαιτερότητα μυστήριο που αποδίδει η γαλλική κυβέρνηση στην επίσκεψη μαρτυρείται και από το γεγονός ότι –την ώρα που ο Βάλς καταφτάνει στην Αθήνα εν μέσω κοινωνικής αναταραχής στη Γαλλία– έχει ήδη ακυρώσει το επίσημο ταξίδι του στον Καναδά, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τις 15-19 Ιουνίου, ακριβώς λόγω των εξελίξεων στο εσωτερικό.

Και το Μυστήριο Αποκαλύφθηκε,απο τις Γαλλικές Μυστικές Υπηρεσίες!
Με Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι στους δρόμους του Παρισιού κατά της μεταρρύθμισης του ασφαλιστικού, και με το σύνθημα….«ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ»  οι διαδηλωτές, προσπαθώντας να κάνουν και άλλους λαούς της Ευρώπης να ξεσηκωθούν και να βγουν στους δρόμους.Τα συνδικάτα που αντιτίθενται στο σχέδιο νόμου για την αλλαγή των εργασιακών σχέσεων κάλεσαν να «ενισχυθούν οι κινητοποιήσεις»,Μάλιστα Γαλλικό κλιμάκιο απο διάφορα εργατικά συνδικάτα, ηταν έτοιμα να ταξιδέψουν και να επισκεφτούν τα αντίστοιχα ελληνικά εργατικά συνδικάτα, μπας και μας ξυπνήσουν απο τον λήθαργο του καναπέ, και βγούμε κι εμείς στους δρόμους!

Απ οτι φαίνεται,αυτό απετράπη απο τις Γαλλικές Μυστικές Υπηρεσίες,παρεμποδίζοντας την έξοδο απο την Γαλλία, όλων αυτών των συνδικαλιστών, μάλιστα στις βαλίτσες μέσα του Γάλλου Πρωθυπουργού Μανουέλ Βαλς προς την αθήνα,δεν έφερε μόνο τα εσώρουχα του,αλλα ολα τα προσωπικά στοιχεία των Γάλλων συνδικαλιστών, και των προβοκατόρων στοιχείων,βάσει της γαλλικης κυβέρνησης, που θα προσπαθήσουν να εισέλθουν στην Ελλάδα ως απλοί τουρίστες, και να περάσουν απαρατήρητοι απο τις ελληνικές αρχές!

Ετσι ενημερώθηκαν η ΕΥΠ,και η Ελληνικές κρατικές αρχές,με τον Βαλς,να επιθεωρεί τον Τσίπρα,και την κατάσταση στην Ελλάδα,κατ ιδίοις όμμασι, και να φέυγει ικανοποιημένος απο την Ελλάδα, ενημερώνοντας τον άλλον ΤσιπρΟλαντ, που κορόιδεψε με ψέματα τον Γαλλικό λαό για να ανέβει στην εξουσία,αλλα Τσίπρας,οτι δεν κινδυνεύει να ξεκινήσει ενα δέυτερο λαικό  μέτωπο στην Ελλάδα, που θα παρασύρει τις Χώρες της μεσογείου, Ιταλία,Ισπανία,Πορτογαλία!
Πλάκα Πλάκα,εγώ λίγο πολύ, τα έγραψα στο Άρθρο Μου με τίτλο: Αναβλήθηκε Γία Μετά το Τέλος του X FACTOR ,Η Φερόμενη Επανάσταση στην Έλλαδα! Η Γαλλιά Φλέγεται,και Έντρομη Προειδοποιεί τον Τσίπρα,Αλλά η Ελλάδα Κοιμάται!

Δείτε εδώ https://plus.google.com/+spyrospriftis/posts/ig2CJYGaE27  Και που τα γράφω Τι? Και ο Μίκης Θεοδωράκης επεσήμανε πως η Ελλάδα είναι μια χώρα που μπορεί να είναι αυτάρκης καθώς έχει μεγάλο πλούτο που θέλουν να τον αρπάξουν οι ξένοι. «Εδώ που φτάσαμε, εκεί που μας φτάσανε χρειάζεται επανάσταση» επισήμανε και συμπλήρωσε ότι λυπάται που δεν μπορεί να περπατήσει και να πάρει ένα Kalashnikov να κατεβεί στις πλατείες.

Μην ανησυχείς Μίκη, τώρα σε λίγο η νέοι μας,θα αφήσουν τα ipad,iphone, και θα πιάσουν τα Kalashnikov και θα κατέβουν στις πλατείες! (Για καφέ)…

Αρθρο Σπύρος Πρίφτης
email: spyros.priftis76@yahoo.gr


http://www.triklopodia.gr/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%B7-%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%B7/

Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ο κινδυνος του ισλαμ 
Από τον Dr Peter Hammond
Το Ισλάμ δεν είναι μια θρησκεία, ούτε είναι μια λατρεία. Στην πληρέστερη μορφή της, είναι ένα 100% πλήρες σύνολο συστήματος ζωής.

Το Ισλάμ έχει θρησκευτικά, νομικά, πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά και στρατιωτικά στοιχεία.
Το θρησκευτικό συστατικό είναι μια γενειάδα για όλα τα άλλα συστατικά.
Ο εξισλαμισμός ξεκινάει όταν υπάρχουν επαρκείς μουσουλμάνοι σε μια χώρα, για να κινητοποιήσουν τα θρησκευτικά τους προνόμια.

Όταν πολιτικά ορθές, ανεκτικές και πολυπολιτισμικές κοινωνίες συμφωνούν με τις μουσουλμανικές απαιτήσεις για θρησκευτικά προνόμια, μερικά από τα άλλα Ισλαμικά συστατικά επίσης τείνουν να παρεισφρήνουν.

Εδώ είναι πώς ο εξισλαμισμός λειτουργεί:
Όσο ο μουσουλμανικός πληθυσμός παραμένει γύρω ή κάτω του 2% σε οποιαδήποτε χώρα, ως επί το πλείστον θεωρείται ως μια ειρηνόφιλη μειονότητα , και όχι ως απειλή για τους άλλους πολίτες. Αυτή είναι η περίπτωση σε:

Ηνωμένες Πολιτείες – Μουσουλμάνοι 0,6%
Αυστραλία – Μουσουλμάνοι 1,5%
Καναδάς – Μουσουλμάνοι 1,9%
Κίνα – Μουσουλμάνοι 1,8%
Ιταλία – Μουσουλμάνοι 1,5%
Νορβηγία – Μουσουλμάνοι 1,8%


Από 2% έως 5%, αρχίζουν να προσηλυτίζουν από άλλες εθνοτικές μειονότητες και δυσαρεστημένων ομάδες, στρατολογώντας συχνά από φυλακές και συμμορίες του δρόμου. Αυτό συμβαίνει σε:

Δανία – Μουσουλμάνοι 2%
Γερμανία – Μουσουλμάνοι 3,7%
Ηνωμένο Βασίλειο – Μουσουλμάνοι 2,7%
Ισπανία – Μουσουλμάνοι 4%
Ταϊλάνδη – Μουσουλμάνοι 4,6%


Από 5% και πάνω, ασκούν μια τεράστια επιρροή ανάλογα με το ποσοστό του πληθυσμού των.
Για παράδειγμα, θα πιέσουν για την εισαγωγή των «χαλάλ» τροφίμων (“καθαρό” από ισλαμικά πρότυπα), εξασφαλίζοντας έτσι την απασχόληση μουσουλμάνων για παρασκευή τροφίμων.
Θα αυξήσουν τις πιέσεις στις αλυσίδες σούπερ-μάρκετ για να προβάλλουν «χαλάλ» στα ράφια τους – μαζί με απειλές για τη μη συμμόρφωση. Αυτό συμβαίνει σε:

Γαλλία – Μουσουλμάνοι 8%
Φιλιππίνες – Μουσουλμάνοι 5%
Σουηδία – Μουσουλμάνοι 5%
Ελβετία – Μουσουλμάνοι 4,3%
Κάτω Χωρες – Μουσουλμάνοι 5,5%
Τρινιντάντ & Τομπάγκο – Μουσουλμάνοι 5,8% 


Σε αυτό το σημείο, θα ενεργήσουν για να πάρει απόφαση η κυβέρνηση να τους επιτρέψει να κυβερνήσουν τον εαυτό τους (μέσα σε γκέτο τους) στο πλαίσιο της Σαρία, του Ισλαμικού Νόμου.
Ο τελικός στόχος των Ισλαμιστών είναι να θεσπιστεί ο νόμος της Σαρία σε όλο το κόσμο.
Όταν οι μουσουλμάνοι πλησιάζουν το 10% του πληθυσμού, τείνουν να αυξάνουν την παρανομία ως μέσο διαμαρτυρίας για την κατάσταση τους.

Στο Παρίσι, βλέπουμε ήδη αμάξια να καίγονται. Οποιαδήποτε μη μουσουλμανική πράξη θίγει το Ισλάμ και καταλήγει σε εξεγέρσεις και απειλές, όπως στο Άμστερνταμ, με τις αντιδράσεις σε γελοιογραφίες του Μωάμεθ και ταινίες για το Ισλάμ. Τέτοιες εντάσεις φαίνονται καθημερινά, κυρίως σε μουσουλμανικές περιοχές, όπως:

Γουιάνα – Μουσουλμάνοι 10%
Ινδία – Μουσουλμάνοι 13,4%
Ισραήλ – Μουσουλμάνοι 16%
Κένυα – Μουσουλμάνοι 10%
Ρωσία – Μουσουλμάνοι 15%


Μετά την επίτευξη του 20%, τα έθνη μπορούν να αναμένουν συχνές διαταραχές, τζιχάντ σχηματισμούς πολιτοφυλακής, σποραδικές δολοφονίες και καύσεις των χριστιανικών εκκλησιών και των εβραϊκών συναγωγών, όπως σε:

Αιθιοπία – Μουσουλμάνοι 32,8%

Από 60% τα έθνη αντιμετωπίζουν απρόσκοπτη δίωξη των “μη-πιστών” όλων των άλλων θρησκειών (συμπεριλαμβανομένων των μη συμμορφούμενων μουσουλμάνων), σποραδικές εθνοκαθάρσεις (γενοκτονίες), η χρήση της Σαρία ως όπλο, και Jizya, ο φόρος που επιβάλλεται στους απίστους, όπως σε:

Αλβανία – Μουσουλμάνοι 70%
Μαλαισία – Μουσουλμάνοι 60,4%
Κατάρ – Μουσουλμάνοι 77,5%
Σουδάν – Μουσουλμάνοι 70% 


Μετά από 80%, αναμένεται καθημερινός εκφοβισμός και βίαιο τζιχάντ, κάποια κρατική επιχείρηση εθνοκάθαρσης, ακόμη και κάποια γενοκτονία, διότι αυτά τα έθνη διώχνουν τους άπιστους, και κινούνται προς το 100% μουσουλμανισμό, όπως βιώνεται και κατά κάποιο συνεχή τρόπο είναι στο:

Μπανγκλαντές – Μουσουλμάνοι 83%
Αίγυπτος – Μουσουλμάνοι 90%
Γάζα – Μουσουλμάνοι 98,7%
Ινδονησία – Μουσουλμάνοι 86,1%
Ιράν – Μουσουλμάνοι 98%
Ιράκ – Μουσουλμάνοι 97%
Ιορδανία – Μουσουλμάνοι 92%
Μαρόκο – Μουσουλμάνοι 98,7%
Πακιστάν – Μουσουλμάνοι 97%
Παλαιστίνη – Μουσουλμάνοι 99%
Συρία – Μουσουλμάνοι 90%
Τατζικιστάν – Μουσουλμάνοι 90%
Τουρκία – Μουσουλμάνοι 99,8%
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – Μουσουλμάνοι 96%


Το 100%, θα εγκαινιάσει την ειρήνη του «Dar-es-Salaam » – του “Ισλαμικού Οίκου της Ειρήνης”. Εδώ είναι που υποτίθεται ότι είναι η ειρήνη, γιατί ο καθένας είναι μουσουλμάνος, οι μεντρεσέδες είναι τα μόνα σχολεία, και το Κοράνι είναι η μόνη λέξη, όπως σε:

Αφγανιστάν – Μουσουλμάνοι 100%
Σαουδική Αραβία – Μουσουλμάνοι 100%
Σομαλία – Μουσουλμάνοι 100%
Υεμένη – Μουσουλμάνοι 100% 


Δυστυχώς, η ειρήνη δεν επιτυγχάνεται ποτέ, καθώς σε αυτές τις 100% πολιτείες οι πιο ριζοσπάστες μουσουλμάνοι εκφοβίζουν και διασπείρουν το μίσος, και ικανοποιουν τη σφοδρή επιθυμία τους για αίμα σκοτώνοντας λιγότερο ριζικούς μουσουλμάνους, για διάφορους λόγους.
«Πριν να γίνω εννέα είχα μάθει τον βασικό κανόνα της Αραβικής ζωής. Εγω εναντίον του αδελφού μου. Εγώ και ο αδελφός μου εναντίον του πατέρα μας. Η οικογένειά μου ενάντια στα ξαδέλφια μου και της υπόλοιπης οικογένειας. Η οικογένεια εναντίον της φυλής. Η φυλή ενάντια στον κόσμο, και όλοι μας εναντίον των απίστων. – Leon Uris, ‘The Haj’

Είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό ότι σε ορισμένες χώρες, με αρκετά κάτω από 100% μουσουλμανικούς πληθυσμούς, όπως η Γαλλία, οι μειοψηφούντες μουσουλμανικοί πληθυσμοί ζουν σε γκέτο, εντός του οποίου είναι 100% μουσουλμάνοι, και εντός των οποίων ζουν με νόμο τη Σαρία.

Η εθνική αστυνομία ούτε καν εισέρχεται σ’ αυτά τα γκέτο. Δεν υπάρχουν εθνικά δικαστήρια, ούτε σχολεία, ούτε μη-μουσουλμανικές θρησκευτικές εγκαταστάσεις.
Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι Μουσουλμάνοι δεν εντάσσονται στο κοινωνικό σύνολο. Τα παιδιά παρακολουθούν μεντρεσέδες. Μαθαίνουν μόνο το Κοράνι. Ακόμη και μια σύνδεση με ένα “άπιστο” είναι ένα έγκλημα που τιμωρείται με θάνατο.

Ως εκ τούτου, σε ορισμένες περιοχές ορισμένων εθνών, οι μουσουλμανοι ιμάμηδες και εξτρεμιστές ασκούν περισσότερη δύναμη από ό,τι ο εθνικός μέσος όρος θα έδειχνε.
Η σημερινή υπαρξη 1,5 δισεκατομμύριων μουσουλμάνων αποτελούν το 22% του παγκόσμιου πληθυσμού.

Αλλά τα ποσοστά γεννήσεών τους ειναι γιγαντιαία μπροστά στα ποσοστά γεννήσεων των Χριστιανών, Ινδουιστών, Βουδιστών, Εβραίων, και όλων των άλλων πιστών.
Οι Μουσουλμάνοι θα υπερβαίνουν το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού μέχρι το τέλος αυτού του αιώνα.

*Ο Δρ Peter Hammond γεννήθηκε στο Κέιπ Τάουν το 1960, μεγάλωσε στη Ροδεσία και τελικά ασπάστηκε τον Χριστιανισμό.



http://www.votegreece.gr/archives/60579
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters