Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Η Υποθαλάσσια Αρχαία Πόλη Μυστήριο της Κούβας! (video)


Δείτε νέες έρευνες από τις ΗΠΑ σχετικά με το μεγάλο μυστήριο της υποβρύχιας πόλης της Κούβας για την οποία γνωρίζουν μυστικές υπηρεσίες αλλά λίγοι μιλούν!

Πολλοί επισημαίνουν ότι έχουν βρεθεί εκεί αρχαίες πυραμίδες , ισχυρή ενέργεια και ότι η πόλη έχει μέγεθος όσο το Μανχάταν!

Συμπληρώνουν δε ότι σχετίζεται με την Ατλαντίδα και με μία προηγμένη αρχαία τεχνολογία βασιζόμενη στους κρυστάλλους!

Μάλιστα εκεί υπάρχει μυστική βάση των Αμερικανών κομμάτι της οποίας είναι επίσης κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας!




Δείτε το video:







pyli-apokalypseis




diadrastika

Τα παιδιά των Rothschild μας "οργανώνουν" για το ..."συμφέρον" μας


Ήταν στη Soro-Δράση, πήγε με τον Soro-Μητσοτάκη και είναι ένας από τους διοργανωτές της Soro-Συγκέντρωσης στο Σύνταγμα. 

Η αυτού Μεγαλειότης Alfredo Saltiel ...της γνωστής οικογενείας... 
Τα παιδιά των Rothschild ζουν παντού ανάμεσά μας ...και μας οργανώνουν ...για το συμφέρον μας πάντα...







Ο Alfredo Saltiel μας καλεί όλους στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ για την εθνική μας σωτηρία .. .Να είστε όλοι εκεί... και μετά ...δαγκωτό Μητσοτάκη. Σταθερά καβάλα στις πλάτες μας από το 1870...


 
 
http://antizitro.blogspot.gr/2016/06/rothschild.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Αποσιωπείται Εξωγήινη Τεχνολογία στις Πυραμίδες που βρήκε ο Sir William Petrie

Αποσιωπείται Εξωγήινη Τεχνολογία στις Πυραμίδες που βρήκε ο Sir William Petrie

«Εξωγήινοι», ΑΤΙΑ και άλλες περίεργες παραστάσεις σε μοναδικά αρχαία αιγυπτιακά αντικείμενα που βρέθηκαν στο σπίτι του διάσημου αιγυπτιολόγου Sir William Petrie, στην Ιερουσαλήμ, θα μπορούσαν να ξαναγράψουν όχι μόνο την αρχαία αιγυπτιακή ιστορία αλλά και την ιστορία του κόσμου.

Ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε από την ιστοσελίδα Paranormal Crucible δείχνει αρχαία Αιγυπτιακά αντικείμενα που βρέθηκαν αρχικά στη Πυραμίδα της Γκίζας, αλλά φέρεται να έχουν μεταφερθεί πρώτα στο σπίτι του Petrie στην Ιερουσαλήμ και κατόπιν να έχουν παρθεί από εκπροσώπους του Αρχαιολογικού Μουσείου Ροκφέλερ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα UFO Sightings Daily.

Σύμφωνα με τον Shepard Ambellas, αρχισυντάκτη της ιστοσελίδος Intellihub News, τα «εξωγήινης» τεχνοτροπίας Αιγυπτιακά έργα τέχνης που βρέθηκαν κρυμμένα σε ένα μυστικό δωμάτιο πίσω από τη βιβλιοθήκη του Petrie, αποδεικνύουν προφανώς την ύπαρξη εξωγήινης ζωής στη Γη και επέλεξε να τα κρύψει στο σπίτι του στην Ιερουσαλήμ, μέχρι τον θάνατο του το 1942. Τώρα που το Μουσείο Ροκφέλερ έχει στην κατοχή του τα αντικείμενα, φοβάται ότι δεν θα να είναι προσβάσιμα για το κοινό.

Ωστόσο, όπως ο Ambellas ισχυρίζεται, ορισμένα από τα λείψανα μπορεί να τα δει κανείς στο Μουσείο Petri της αιγυπτιακής αρχαιολογίας στο Malet Place, του Camden, κοντά στο Gower Street, του Λονδίνου.

Η ιστοσελίδα Inquisitr ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει ότι το διάσημο Μουσείο Petri έχει στην κατοχή του μια τεράστια συλλογή από αρχαιότητες της Αιγύπτου και του Σουδάν, συμπεριλαμβανομένου σπανίων αντικείμενων, όπως το «αρχαιότερο λινό» και «παλαιότερο φόρεμα» από την αρχαία Αίγυπτο (5.000 π.Χ.).

Το μουσείο παρουσιάζει επίσης ένα γλυπτό λέοντος από το ναό του Min στην Koptos και τα αρχαιότερα γνωστά προϊόντα μεταλλουργίας της Αιγύπτου. Ωστόσο, η Inquisitr δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει ότι το μουσείο έχει στην κατοχή του τα επίμαχα αντικείμενα «εξωγήινης τεχνοτροπίας» που είχαν βρεθεί σε μυστικό δωμάτιο στο παλιό σπίτι του Petrie στην Ιερουσαλήμ.

Ο Ambella ισχυρίζεται ότι αυτά πλέον δεν είναι προσβάσιμα για το κοινό και ότι φυλάγονται στα υπόγεια του Μουσείου. Επίσης ισχυρίζεται τα αντικείμενα αναπαριστούν όντα από άλλους πλανήτες και που συνδέουν τον αρχαίο Αιγυπτιακό πολιτισμό με έναν προηγμένο πολιτισμό «Εξωγήινων».

Επίσης στα αντικείμενα περιλαμβάνονται δύο μουμιοποιημένα σώματα λιγότερο από ένα μέτρο ύψος. Παρά το γεγονός ότι νάνοι και πυγμαίοι συλλαμβάνονταν στο εσωτερικό της Αφρικής, αυτά έχαιραν μεγάλης εκτίμησης ως «ουράνια όντα» την εποχή του Παλαιού Βασιλείου της αρχαίας Αιγύπτου και υπηρέτησαν σε υψηλές θέσεις. Ο Ambella εικάζει ότι αυτά τα πλάσματα είναι «πιθανόν εξωγήινοι» και έχουν κυριολεκτικά «ουράνια» προέλευση.

Λεπτομέρειες σχετικά με τα φυσικά χαρακτηριστικά των μουμιοποιημένων οντοτήτων φαίνεται να στηρίζει τον ισχυρισμό ότι είναι «πιθανώς εξωγήινης προελεύσεως.» Σύμφωνα με τον Ambellas, οι σκελετοί έχουν τα στερεοτυπικά «επιμήκεις κεφάλια, μεγάλες υποδοχές των ματιών και μεγάλη σπονδυλική στήλη.»

Εξίσου ενδιαφέρουσες ήταν οι «εξαιρετικά προηγμένες» μηχανικές συσκευές, συμπεριλαμβανομένου ενός χρυσού δίσκου με διαφανής κορυφή που βρέθηκε μαζί με τα σώματα. Σύμφωνα με τον Ambella, οι συσκευές υψηλής τεχνολογίας έχουν «περίπλοκο μηχανισμό, ο οποίος περιβάλλεται από χρυσή σπειροειδή σωλήνωση με μικρές χρυσές σφαίρες και σταυρούς να εφάπτονται σε αυτήν.» Οι συσκευές έχουν μη-αρχαία αιγυπτιακά σύμβολα πάνω τους, όπως μπορεί να δει κανείς στη παρακάτω εικόνα.

Αυτή η «εξωγήινη» συσκευή θα μπορούσε να είναι σύστημα πλοήγησης

Είναι ίσως μια διαστρική συσκευή πλοήγησης; Θα μπορούσαν να είναι, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι στα λείψανα συμπεριλαμβάνονται, επίσης, πέτρινες πλάκες που «φαίνεται να δείχνουν εξωγήινα διαστημόπλοια,» σύμφωνα με τον Ambella.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι αρχαιολόγοι ανακαλύπτουν αρχαίες αιγυπτιακές πέτρινες πλάκες με επιγραφές που δείχνουν «εξωγήινα διαστημόπλοια» και άλλα εξελιγμένα μηχανήματα. Η παρακάτω εικόνα δείχνει το περίφημο «Ιερογλυφικά Ελικόπτερο» που βρίσκεται στη μετόπη ενός ναού στην Άβυδο, και φαίνεται να δείχνει ένα σύγχρονο ελικόπτερο!

Η επιγραφή που δείχνει το «Ιερογλυφικό Ελικόπτερο» και άλλα παρόμοια ιπτάμενα οχήματα

Αν και οι επιστήμονες έχουν αποδώσει την ερμηνεία αυτών των επιγραφών στο ψυχολογικό φαινόμενο που ονομάζεται παρειδωλία, η πεποίθηση που είναι διαδεδομένη για τα UFO κάνουν αυτές τις επιγραφές να είναι η απόδειξη των ξένων πιλότων και αστροναυτών που ήρθαν σε επαφή με τον αρχαίο ανθρώπινο πολιτισμό και επηρέασαν την πολιτιστική και τεχνολογική ανάπτυξη της πρώιμης ανθρώπινης κοινωνίας.



Disclose.tv - Alien Egyptian Artifacts Discovered In Jerusalem!

ΜΕΣΩ e-rodios
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ pronews.gr


http://www.diadrastika.com/2016/06/aposiopite-exogiini-technologia-pyramides-sir-william-petrie.html

Τα Μυστικά του Μαίανδρου κατά των Αποστατών


Fileas: Ενα συμβολο που δυστυχως ξεχασαμε και καποιοι σκοπιμα το εκαναν σταμπα σε πατακια εξω απο τις πορτες, ωστε να το παταμε και να το περιφρονουμε.

Μην ψαχνεις Ελληνα να βρεις ποιανου φαεινη ιδεα ηταν και ποσο ικανοποιηση εχει φερει. Δεν επιτρεπεται Ελληνας να το εχει και να το πατα,αντιθετα πρεπει να κοσμει τους τοιχους του σπιτιου του ωστε να εχει και την προστασια του.!!!

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ:


<<Το συμβολο του Μαιανδρου συμβολιζει την δημιουργια και την γεννεση της θετικης-θεικης ενεργειας ημιθεων και ηρωων και την αστειρευτη ροη ισχυος, η οποια εξελισσεται σε θεικη. -Χρησιμοποιησατε Μαιανδρον ως ασπιδα απο τας ακτινοβολιας των αποστατων. -Εγκλωβιζει και απορροφα την κακοβουλη ενεργεια που σας αποστελλουν>>


-Οι συχνοτητες των αριθμων 7,25,52 του μαιανδρου λογου εμπεριεχονται στις θεμελιωδεις συχνοτητες οι οποιες συνιστουν την συμπαντικη αρμονια,για τουτο επιφερουν θετικο αποτελεσμα σε ορισμενες καταστασεις και υπο ορισμενες προυποθεσεις.

-Συμβολιζει και εκφραζει την αρμονια της δημιουργιας,την αρμονια του θειου φωτος,την αρμονια την ζωης εις πεδια πυκνωσεων και αραιωσεων [ουρανου γης ].

-Δημιουργουν βιομαγνητικους κραδασμους στο περιβαλλον,οι οποιοι επιδρουν σαν προσευχη και διανοιγουν πυλες και διαυλους προς 5η διασταση ως 5η δυναμη ενοποιημενων πεδιων.

-Οι αριθμοι του μαιανδρου λογου παιζουν απολυτο ρολο στην συμπαντικη αρμονια και στην ζωη μεσω οκταβων.

-Ο μαιανδρος λογος εκφραζεται απο τους αριθμους 7,25,52 οι οποιοι αναφερονται στην αρμονια των 32 συμπαντων απο τα οποια 7 κυβερνωνται απο τον ΔΙΑ και τα αλλα 25 απο αλλους ΙΕΡΕΙΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΦΩΤΟΣ.

-Ο αριθμος 52 αποτελει αντιστροφο του αριθμου 25 και προκαλει αρμονικο κραδασμο αυτου.

-Το συμβολο του μαιανδρου συμβολιζει την δημιουργια και την γενεση θετικης-θεικης ενεργειας ημιθεων και ηρωων και την αστειρευτη ροη ισχυος,η οποια εξελισσεται σε θεικη.

-ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΜΑΙΑΝΔΡΟ ΩΣ ΑΣΠΙΔΑ απο τας ακτινοβολιας των αποστατων. Εγκλωβιζει και απορροφα την κακοβουλη ενεργεια που σας αποστελλουν.!!!
ΛΥΡΙΟΣ ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ !!!

ΜΕΣΩ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Fileas Fong 

http://www.diadrastika.com/2016/04/mystika-meandrou-kata-apostaton.html

Δίσκος της Φαιστού – Ένας Μυστικός Χάρτης;


Τα εικονογράμματα που δομούν την επιγραφή του Δίσκου της Φαιστού. Γόρδιος δεσμός της Αρχαιολογίας παραμένει ο Δίσκος της Φαιστού. Για τους περισσότερους είναι απλώς ένας πήλινος δίσκος διαμέτρου 16 εκατοστών που βρίσκεται στο Μουσείο Ηρακλείου.

Ανασύρθηκε το 1908 από τα ερείπια του παλαιού μινωικού ανακτόρου της Φαιστού. Στον ψημένο πηλό του, πάχους 2,1 εκατοστών, βρίσκεται τυπωμένη μια μυστηριώδης σπειροειδής επιγραφή με 122 σύμβολα στη μία πλευρά και 119 στην άλλη. «Τυπωμένη» διότι, πολύ απλά, το υλικό αυτό είναι το πρώτο παγκοσμίως που γράφτηκε από τυπογραφικά στοιχεία (σφραγίδες). Εφέτος μάλιστα, στην επέτειο 100 ετών από την εύρεσή του, τέθηκε το ζήτημα αν ο δίσκος είναι αυθεντικός ή πλαστός…

Η Γραμμική Β αποκρυπτογραφήθηκε το 1952 από τον Μάικλ Βέντρις (Μichael Ventris) και διεύρυνε την ιστορία της ελληνικής γλώσσας κατά περίπου επτά αιώνες. Αλλά η Γραμμική Α και η γραφή του Δίσκου της Φαιστού συνεχίζουν ως σήμερα να θεωρούνται επισήμως μη αποκρυπτογραφημένες γραφές. Αδιέξοδο δε σημαίνει βέβαια ότι έπαψαν να αναδύονται πιθανές ερμηνείες.


Από το 1911 ο Τζορτζ Χεμπλ είχε υποστηρίξει ότι τα σύμβολα έκρυβαν ιωνική γλώσσα, ότι το κείμενο ήταν ιερατικό και περιέγραφε θυσία. Την ίδια χρονιά η Φλόρενς Στάγουελ είπε ότι ήταν ομηρικά ελληνικά. Το 1914 o Αλμπέρ Κουνί πρότεινε ότι είναι ένα είδος αιγυπτιακών ιερογλυφικών. Το 1931 ο Φ. Γκόρντον τα ερμήνευσε ως βασκικά. Ο Βούλγαρος Βλαντιμίρ Γκεοργκίεφ το 1976 τα ερμήνευσε ως χιτιτικά, που διηγούνταν μια εμφύλια διαμάχη Τρώων. Τέλος, το 1992 ο Κιέλ Ααρτούν είπε ότι ήταν η συλλαβική γραφή μιας σημιτικής γλώσσας. Το ίδιο είπαν αργότερα και άλλοι δύο ερευνητές, ο Κύρος Χερτσλ Γκόρντον και ο Ζαν Μπεστ. Όλα αυτά, όμως, ήταν γλωσσολογικές θεωρήσεις χωρίς αποδείξεις, καθώς το κείμενο του δίσκου είναι «ανάδελφο», χωρίς ούτε ένα στον κόσμο που να περιέχει τα ίδια σύμβολα.

Τη νιρβάνα του αναπόδεικτου των επιγραφολόγων τάραξε το 1975 η εισβολή των Μαθηματικών και της Πληροφορικής στη γλωσσολογική έρευνα. Εκείνη τη χρονιά ένας μαθηματικός από το Λουξεμβούργο, ο Ζαν Φοκουνό (Jean Faucounau), ισχυρίστηκε ότι είχε λύσει μέσω στατιστικής αντιπαραβολής τον γρίφο και ότι το κείμενο του δίσκου δεν ήταν παρά πρωτοϊωνικά, μια γλώσσα που μιλούσαν και οι απόγονοι των Πελασγών στον αιγαιακό χώρο. Ως αρχή, μάλιστα, του κειμένου έδινε τη φράση: «Ο Αρίων,ο γιος του Αργου,είναι απαράμιλλος.Μοίρασε τα λάφυρα της μάχης».

Η ερμηνεία του Φοκουνό αντιμετωπίστηκε από τους περισσότερους μινωιτολόγους ως ερασιτεχνική φαντασίωση, αλλά τουλάχιστον ο Πολ Φορ (Ρaul Faure) βρήκε στην πρωτοϊωνική θεωρία πολλά θετικά σημεία. Ο Φοκουνό πείσμωσε και αποδύθηκε σε εκτεταμένη ιστορική και αρχαιολογική έρευνα για πειστήρια η οποία τον οδήγησε στην έκδοση δύο βιβλίων. Σε αυτά ισχυρίζεται ότι Πρωτοΐωνες δεν ήταν μόνο οι Πελασγοί και οι Μινωίτες, αλλά και οι Τρώες, οι Λούβιοι, οι Κάρες, οι Φιλισταίοι… ακόμη και οι υπερδουνάβιοι Θράκες.

Το σοκ διπλασιάστηκε όταν το 1998 ο Μηνάς Τσικριτσής ανακοίνωσε ότι η δική του έρευνα μέσω υπολογιστή τον οδηγούσε στο συμπέρασμα ότι η Γραμμική Α ήταν η γραφή μια αιολικής διαλέκτου, όπως αυτή που μιλούσαν οι Λούβιοι, απέναντι από τη Λέσβο. Είχε τροφοδοτήσει με όλα τα σύμβολα της Γραμμικής Α ένα πρόγραμμα υπολογιστή και είχε κωδικοποιήσει τη γραφή με ένα σύστημα παρόμοιο με εκείνο που χρησιμοποιήθηκε για τον «Θησαυρό της Ελληνικής Γλώσσας».

Για να μην επεκταθούμε, με τη μέθοδο αυτή κατόρθωσε να αντιπαραβάλει τις δύο γραφές μεταξύ τους και να βρει τις φωνητικές αντιστοιχήσεις τους. Έτσι, οι λέξεις άρχισαν να παίρνουν νόημα, χωρίς ωστόσο να ερμηνεύονται όλες. Πάντως λέξεις όπως οι pa-i-to, su-ki-ri-ta και a-karu βρέθηκαν να αντιστοιχούν σε κρητικά τοπωνύμια, όπως Φαιστός, Σύβρητα και Αρκαλο. Τοπωνύμια; Μα αν ο Δίσκος της Φαιστού περιέχει τοπωνύμια, μήπως είναι… αρχαίο κτηματολόγιο; Η υποψία ενισχύθηκε το 2004, όταν μια ομάδα ερευνητών υπό τον Άχτενμπεργκ (Αchtenberg) ερμήνευσε το κείμενο του δίσκου ως τίτλο ιδιοκτησίας της νήσου, γραμμένο στα Λουβιανά. Κατ΄ αυτούς, το κείμενο αρχίζει με την πρόταση: «Στη Μεσαρά είναι η Φαιστός. (Αυτή ανήκει) στον Νέστορα, τον μέγα άνδρα των Αχαιών». Δηλαδή… ενδέχεται ο Δίσκος της Φαιστού να είναι ο καταστατικός χάρτης κατάληψης της Κρήτης από τους Μυκηναίους!

Έπειτα και από το πρόσφατα δημοσιευμένο κείμενό του στο ημερολόγιο, ζήτησα από τον Μηνά Τσικριτσή να μου εξηγήσει το πώς έφθασε στο να θεωρεί ότι ο Δίσκος της Φαιστού είναι ο «πρώτος χάρτης». Παραθέτω τη σύνοψη όσων μου είπε: «Κάποια στιγμή από την πολύχρονη ενασχόλησή μου με τον δίσκο κόλλησα στην ιδιαιτερότητα της περιοχής Β9,στη δεύτερη πλευρά του δίσκου, όπου το μινωικό πλοίο συνυπάρχει με ένα μοναδικά εμφανιζόμενο στον δίσκο σύμβολο το οποίο ο επιγραφολόγος L.Godart- στο βιβλίο του «Ο Δίσκος της Φαιστού», σελ.116- αποκαλεί «τρίφτη», από την εντύπωση που δημιουργεί λόγω των κουκκίδων που εμφανίζει στην επιφάνειά του.

Παρατηρώντας το σύμβολο αυτό, θυμήθηκα απεικονίσεις παλαιών χαρτών που είχα δει στην έκδοση «Κρήτης νήσου θέσις» του Χρ. Ζαχαράκη (Μικρός Ναυτίλος- Ηράκλειο,2004, σελ.62-63).

Η Κρήτη ως σημαντικότατος κόμβος εμπορικού δικτύου της Ανατολικής Μεσογείου, κατέστη κύριο θέμα της ναυτικής χαρτογραφίας από την αρχή του 15ου αιώνα. Αλλά κυρίως οι χαρτογραφήσεις της, που ακολούθησαν το πρότυπο των πρώιμων πτολεμαϊκών χαρτών, την απεικόνιζαν με μορφή ιδιαίτερα συμβατή με την εικόνα του “τρίφτη” στον Δίσκο της Φαιστού. Αν όντως το σύμβολο αυτό απεικονίζει την Κρήτη, θα πρέπει να αναλογιστούμε με δέος την ανωτερότητα της μινωικής απεικόνισης σε σύγκριση με τους χάρτες του 16ου αι. μ.Χ.: Μέσα σε επιφάνεια μόλις ενός εκατοστού χαρτογράφησαν την Κρήτη, σημειώνοντας με κουκκίδες τα μεγάλα θρησκευτικά κέντρα της. Συνειδητοποιώντας το αυτό, το πρώτο πράγμα που μου ήλθε στον νου ήταν οι ρήσεις του Ομήρου για τις πολλές πόλεις της Κρήτης και το Δαχτυλίδι του Μίνωα με τις 27 κουκκίδες για τα θρησκευτικά κέντρα της.

Πού καταλήγουμε; Στο ότι η συνύπαρξη του πλοίου και του νησιού είναι ένα πιθανό κλειδί στην αποκρυπτογράφηση του δίσκου. Η γειτνιάζουσα λέξη f W είναι πιθανόν να δηλώνει την άφιξη ή αναχώρηση πλοίων από το νησί. Κάπως έτσι θα γίνουμε και εμείς τώρα “αναχωρητές” για την οριστική αποκρυπτογράφηση αυτού του μέγιστου γρίφου!».

ΜΕΣΩ master-lista
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ellinonpaligenesia

http://www.diadrastika.com/2016/06/diskos-festou-enas-mystikos-chartis.html

Άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του πατρινού - γνωστού από τα δις της Τράπεζας της Ανατολής- Αρτέμη Σώρρα

Παραβίασαν και διέρρηξαν την κατοικία του Προέδρου του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, σύμφωνα με καταγγελία του φορέα. Το σπίτι του Αρτέμη Σώρρα βρίσκεται στην οδό Θεοδότου 26 στην Πάτρα. Σύμφωνα με την καταγγελία, η παραβίαση έγινε από τους γνωστούς "άγνωστους", οι οποίοι εισέβαλαν ανενόχλητοι στο σπίτι του Αρτέμη Σώρρα ενώ ο ίδιος και η οικογένειά του απουσίαζαν. Η διάρρηξη διαπιστώθηκε το Σάββατο 11/6/16, ώρα 18:30 από συγγενικό πρόσωπο.
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Καταγγέλλουμε το περιστατικό ως μία ακόμη στοχευμένη επίθεση εναντίον του Πολιτικού Φορέα του Ελληνικού 'Έθνους “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” κρίνοντας και από τις συστηματικές
τρομοκρατικές επιθέσεις που έχουν υποστεί τα γραφεία των “Ε.ΣΥ.-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”
σχεδόν σε όλους τους Δήμους της Ελλάδας, ειδικά το τελευταίο διάστημα,όπως :
1. 29/05/2016 καταστροφική επίθεση στα γραφεία μας στον Βόλο ,
2. 30/05/2016 στα γραφεία μας στην Λαμπρινή επίθεση με γκαζάκια-εκρηκτικά ,
3. 8/06/2016 τρομοκρατική ενέργεια με είσοδο 20 και πλέον κουκουλοφόρων στα γραφεία μας στο Περιστέρι ,
4. 9/06/2016 κλοπή στην Λάρισα κ.α.

Καλούμε τις υπεύθυνες για την τάξη και πολιτική προστασία αρχές , να πράξουν το αυτονόητο καθήκον τους και να διαφυλάξουν τα συνταγματικά δικαιώματα μας από κάθε είδους τρομοκρατικής και παραβατικής συμπεριφοράς οποιουδήποτε εναντίων μας.
 Γιάννης Πομώνης

 
Γεωργία Βαγενά
ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ Η "Ε.ΣΥ. ΠΑΤΡΕΩΝ" ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΤΣΗ 64 (και Καραισκάκη), τηλ.2610 009100. 
 
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ 8 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΤΡΩΝ. 
 
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. 
 
Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ. 
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΣΤΑ 200 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΔΡΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ! 
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! 
ΕΝΩΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ Ε.ΣΥ.!!!
 
 
 
ΑΡΤΕΜΗΣ-ΣΩΡΡΑΣ-ΘΑ-ΤΟΥΣ-ΛΕΙΩΣΩ1
Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΤΡΕΩΝ
Δημ. Βότση 64, Πάτρα, ΤΚ 26221, Αχαΐα, ΕΛΛΑΣ
Α.Φ.Μ. 997237813, Δ.Ο.Υ. Γ΄ ΠΑΤΡΩΝ, ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ: 133109816000
Τηλ. +30 2610 009100, email: esypatreon@gmail.com
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΤΡΑ 11/6/2016
Παραβίασαν και διέρρηξαν την κατοικία του Προέδρου του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, η οποία βρίσκεται στην οδό Θεοδότου 26 στην Πάτρα. Η παραβίαση έγινε από τους γνωστούς ‘’άγνωστους‘’ οι οποίοι εισέβαλαν ανενόχλητοι στο σπίτι του Αρτέμη Σώρρα ενώ ο ίδιος και η οικογένειά του απουσίαζαν. Η διάρρηξη διαπιστώθηκε το Σάββατο 11/6/16, ώρα 18:30 από συγγενικό πρόσωπο.
Καταγγέλλουμε το περιστατικό ως μία ακόμη στοχευμένη επίθεση εναντίον του Πολιτικού Φορέα του Ελληνικού ‘Έθνους “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” κρίνοντας και από τις συστηματικές τρομοκρατικές επιθέσεις που έχουν υποστεί τα γραφεία των “Ε.ΣΥ.-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”
σχεδόν σε όλους τους Δήμους της Ελλάδας, ειδικά το τελευταίο διάστημα,όπως :
1. 29/05/2016 καταστροφική επίθεση στα γραφεία μας στον Βόλο ,
2. 30/05/2016 στα γραφεία μας στην Λαμπρινή επίθεση με γκαζάκια-εκρηκτικά ,
3. 8/06/2016 τρομοκρατική ενέργεια με είσοδο 20 και πλέον κουκουλοφόρων στα γραφεία μας στο Περιστέρι ,
4. 9/06/2016 κλοπή στην Λάρισα κ.α.
Καλούμε τις υπεύθυνες για την τάξη και πολιτική προστασία αρχές , να πράξουν το αυτονόητο καθήκον τους και να διαφυλάξουν τα συνταγματικά δικαιώματα μας από κάθε είδους τρομοκρατικής και παραβατικής συμπεριφοράς οποιουδήποτε εναντίον μας.
ΕΚ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΗΣ “Ε.ΣΥ. -ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΤΡΕΩΝ”
ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝA

13436006_10208107598561307_875676337_n
………………………………..
ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
………………………………..
Αλφειός: ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΤΥΧΗ ΟΙ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» .
ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ , ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟ (ΧΕΣΜΕΝΟ) ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. ΞΕΒΡΑΚΩΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ , ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΠΑΝΙΟΥ ΠΟΥ ΦΟΡΑΓΑΝ , ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ !!!
ΣΠΑΝΕ… ΚΛΕΒΟΥΝ… ΒΑΝΔΑΛΙΖΟΥΝ… ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΟΥΝ ΩΣ… «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ» ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΡΥΠΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΛΗΣΤΕΙΩΝ ΤΟΥΣ , ΤΩΝ ΔΗΩΣΕΩΝ , ΤΩΝ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΩΝ , ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ , ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ , ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΤΟΟΥΝ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΥΡΑΣ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ !!! ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΨΟΦΑΕΙ !!! ΘΑ ΤΟ ΛΕΙΩΣΟΥΜΕ !!!  

ΠΑΙΑΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ

Ω ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΤΕ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΤΕ ΔΕ ΠΑΙΔΑΣ , ΓΥΝΑΙΚΑΣ ,
ΘΕΩΝ ΤΕ ΠΑΤΡΩΩΝ ΕΔΗ
ΘΗΚΑΣ ΤΕ ΠΡΟΓΟΝΩΝ. ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ.
— — — —
Παίδες Ελλήνων , σημερινοί…
Έχετε τη δύναμη να αγωνιστείτε ;;;
Για τα παιδιά , τις γυναίκες ,
τους Πατρώους Θεούς
και για τους τάφους των προγόνων
που περιέχουν τα κόκκαλά τους ;;;;;;;
ΤΩΡΑ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ


ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! ΕΞΩΔΙΚΟ -ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

13/6/2900/Ω:21.00 O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ , Η ΔΙΕΥΘ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ Ο Γ. Γ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ

ΥΒΡΙΣ – ΑΤΗ – ΝΕΜΕΣΙΣ – ΤΙΣΙΣ : Η ΑΝΑΠΟΤΡΕΠΤΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ !!
11745580_1689175214644945_5234941654667838642_n
ΥΒΡΙΣ – ΑΤΗ – ΝΕΜΕΣΙΣ – ΤΙΣΙΣ : Η ΑΝΑΠΟΤΡΕΠΤΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ !!
ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΥΒΡΙΣΤΕΣ, ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑΣΜΑΤΑ, ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΛΟΓΟΙ, ΠΟΥ Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ, ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ;;;;
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΣΗΜΕΙΟΝ ΑΥΤΗΣ ΕΥΡΙΣΚΕΣΘΕ ;;
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗΝ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΒΙΑΖΕΤΕ, ΔΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΙΑΝ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ;;;
ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΘΑ ΕΥΡΕΘΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΡΟ ΜΕΓΑΛΗΣ (ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ) ΕΚΠΛΗΞΕΩΣ !!!!!!
Β. Δ.
N16.2Nemesis-300x237
ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ…
Ε.ΣΥ. ΠΡΟΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΒΕΛΑΞΕΤΕ

http://alfeiospotamos.gr/?p=23660

 

Ηθικόν ακμαιότατον με ελληνικές πρωτιές

success target
Ταλέντο, προσπάθεια και πείσμα κόντρα στο γενικό κλίμα είναι τα «όπλα» συμπολιτών μας που κατορθώνουν να καινοτομούν και να διακρίνονται, ανεβάζοντας το ηθικό όλων μας. Ακολουθούν μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα που αξίζουν τους επαίνους μας.

Νίκος Πελεκάνος: Καινοτομία στην τεχνολογία των φωτοβολταϊκών 
Το βραβείο του διεθνούς διαγωνισμού «Solar-Innovation 2010» μοιράστηκε μαζί με άλλους δύο ερευνητές, ο κ. Νίκος Πελεκάνος, καθηγητής Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών του Πανεπιστημίου Κρήτης και ερευνητής στο Ινστιτούτο Ηλεκτρονικής Δομής και Λέιζερ του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας. Η Γαλλική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας επέλεξε μεταξύ δεκάδων συμμετοχών να χρηματοδοτήσει την πρόταση του κ. Πελεκάνου με την ονομασία «Ανάπτυξη νέας γενιάς φωτοβολταϊκών με χρήση χαμηλο-διάστατων III-V ημιαγωγικών νανοδομών». Στον διαγωνισμό διακρίθηκαν ακόμη η Βρετανίδα ερευνήτρια Τάμζιν Λάμφορντ και ο Γάλλος Βενσάν Ρενάρ από το Ινστιτούτο Neel της Γκρενόμπλ.

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης: Εφαρμογή για την απάλειψη του πόνου 
Μία ηλεκτρονική εφαρμογή που βοηθά τον ασθενή να αντιμετωπίσει κάθε είδους χρόνιο πόνο, σωματικό και ψυχικό, εφηύρε επιστημονική ομάδα του ΑΠΘ που βάφτισε το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Ηπιόνη», από το όνομα της συζύγου του Ασκληπιού η οποία υποτίθεται ότι είχε την ικανότητα να απαλύνει τον πόνο. Όπως εξήγησε ο καθηγητής Λεόντιος Xατζηλεοντιάδης, η εφαρμογή λειτουργεί με δύο τρόπους: μέσω της βιοανάδρασης όπου ηλεκτρόδια στέλνουν στον εγκέφαλο ηλεκτρικές διεγέρσεις για την έκκριση ενδορφινών, και μέσω της απόσπασης προσοχής, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση μιας ηλεκτρονικής αγκαλιάς σε τρισδιάστατο περιβάλλον. Η εφαρμογή κοστίζει 400 ευρώ και σύντομα θα δοκιμαστεί πειραματικά σε νοσοκομεία της Κρήτης και της Θεσσαλονίκης.


Πανεπιστήμιο Κρήτης: Νέα ασπιρίνη βιολογική & φθηνή 
Ένα εναλλακτικό και χωρίς παρενέργειες φάρμακο το οποίο ανακουφίζει από τη γρίπη και το κρυολόγημα, παρασκεύασαν οι καθηγητές Χρήστος Λιονής, Ηλίας Καστανάς και Στέργιος Πυρίντσος από το Πανεπιστήμιο Κρήτης. Τα συστατικά της «συνταγής» απαρτίζονται αποκλειστικά από βότανα της κρητικής γης, γνωστά για τις θεραπευτικές ιδιότητές τους, που συνδυάστηκαν σε μία κάψουλα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τεστ αίματος για τη διάγνωση του σύνδρομου Down 
Μία απλή εξέταση αίματος που προβλέπει με μεγάλο ποσοστό ακρίβειας την πιθανότητα εμφάνισης σύνδρομου Down στο κυοφορούμενο μωρό αλλάζει τα δεδομένα στον προγεννητικό έλεγχο, ελαχιστοποιώντας τους κινδύνους για τη μέλλουσα μητέρα. Τη νέα μέθοδο ανέπτυξε ομάδα Ελλήνων επιστημόνων μεταξύ των οποίων η Ευδοκία Τσαλίκη και η Βούλα Βελισσαρίου από το Νοσοκομείο «Μητέρα», με επικεφαλής τον Φίλιππο Πατσαλή του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής της Κύπρου. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ελληνικό design στα πάνω του 
Τα έργα των Κωνσταντίνου Μίαρη, Φιλήμονα Τριανταφύλλου και Prop4g4nd4 επιλέχθηκαν για να συμμετάσχουν στη διεθνούς κύρους Bienniale Αφίσας του Λαχτί της Φινλανδίας, διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο το ελληνικό design, το οποίο -παρά το ζοφερό τοπίο-διατηρεί το υψηλό του επίπεδο. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους τρεις αφισέρ! Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Πηγή...

Περισσότερα: http://www.schizas.com/site3/

Ο εθνικισμός που ανεβαίνει, δεν είναι φασισμός

Ας ανοίξουν και κανένα παλιό λεξικό οι χαχόλοι, να διαβάσουν τι σημαίνει ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.
Αν η αγάπη για την Πατρίδα και όσα περικλείει αυτή (Παράδοση, Πολιτισμό, Ιστορία, Ήθη, Έθιμα, Ιδανικά κλπ) λέγεται φασισμός, τότε σκεφθείτε... ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΑΝ;
ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ!

Ε λοιπόν, τα αστεία τέλειωσαν.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΗΝ!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ.
ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΡΓΟ ΕΝ ΟΥΣΙΑ!

Καλλιόπη Σουφλή

Κάπως έχει γίνει πιπίλα ότι "εθνικισμός" = "φασισμός". 

Όποιος το λέει είναι ανιστόρητος ή απλά προωθεί όχι ιδιαίτερα δημοφιλείς και καθόλου δημοκρατικούς θεσμούς που κυριαρχούν στην Δύση από το τέλος του Β' ΠΠ και που, κατά την γνώμη μου, είναι προπομποί "νεοφεουδαρχίας", ή σε πιο "αριστερή" γλώσσα, "αντίδρασης".

 Ο συγγραφέας του παρακάτω άρθρου δεν είναι ούτε φασίστας, ούτε "αριστερός".    

"Η φιλελεύθερη δημοκρατία δεν επιβάλλει σε κάποιο έθνος να είναι μέλος διεθνούς οργάνωσης, ή να ασπαστεί το ελεύθερο εμπόριο, ή τον προστατευτισμό από το ελεύθερο εμπόριο, ή να δέχεται ή να μην δέχεται μετανάστες".

Για το πῶς έχει καταφέρει η Ελλάδα να μην έχει εθνικιστικό κόμμα, να ρωτήστε τον Σκάϊ και το Μέγκα και τους σπόνσορές τους.  Δηλαδή αυτούς που έχουν φτιάξει και συντηρούν πολίτευμα μαϊμού μετά το 1974.  Εμείς έχουμε έναν ιδιότυπο φασισμό. 
Επιτρέπεται η ελευθερία του λόγου, αλλά ο λόγος είναι παραποιημένος. Επιτρέπεται η συνάθροιση, αλλά έχει προβοκάτορες.  Έχουμε εκλογές, αλλά είναι μεταξύ ψευδεπίγραφων επιλογών.  Πήγαμε να φτιάξουμε εθνικιστικό κόμμα, αλλά έκανε ότι μπορούσε να είναι φασιστικό σε εμφάνιση.  
Φτιάξαμε άλλα δήθεν εθνικιστικά κόμματα, αλλά ήταν μαϊμούδες με μπανανόφλουδες.  Δημοψήφισμα κάναμε, το ερώτημα ήταν λίγο μαϊμού, και το αποτέλεσμα έκανε κωλοτούμπα.   Οι εκλεγμένοι εκπρόσωποί μας δεν μας εκπροσωπούν, ή μας κοροϊδεύουν, αλλά αποφασίζουν.  Δεν ξέρω τι είναι αυτά, αλλά μου μυρίζουν φασισμό του κερατά. Οι εθνικιστές ωστόσο, δεν είναι φασίστες. Ο εθνικισμός είναι στενά συνδεδεμένος με την φιλελεύθερη δημοκρατία.
Πολλά πρόσφατα άρθρα και δηλώσεις ισχυρίζονται ότι υπάρχει άνοδος του φασισμού στην Ευρώπη, και ότι ο Trump είναι Αμερικανικό παράδειγμα φασισμού.   Αυτό είναι διαστρέβλωση ενός πολύ πραγματικού φαινομένου.  Το έθνος-κράτος επαναβεβαιώνεται σαν κύρια έκφραση της πολιτικής ζωής.  
Οι πολυεθνικοί θεσμοί όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι διεθνείς πολυμερείς συμβάσεις εμπορίου είναι υπό αμφισβήτηση επειδή μερικοί της βλέπουν ενάντια στα εθνικά συμφέροντα.  Η κατηγορία ότι πρόκειται για άνοδο του φασισμού βασίζεται σε βαθιά παρανόηση του τι είναι φασισμός.  Και είναι μια προσπάθεια δυσφήμισης της ανόδου του εθνικισμού και υπεράσπισης των πολυεθνικών θεσμών που κυριαρχούν στην Δύση από το τέλος του Β' ΠΠ.
Ο εθνικισμός είναι στον πυρήνα της φιλελεύθερης δημοκρατίας του Διαφωτισμού.  Η θέση του εθνικισμού είναι ότι οι πολυεθνικές δυναστείες και η αυταρχική κυριαρχία τους, στέρησαν βασικά ανθρώπινα δικαιώματα.  Μεταξύ αυτών των δικαιωμάτων είναι η αυτοδιάθεση και το δικαίωμα των πολιτών να αποφασίζουν αυτοί ποιο είναι το εθνικό συμφέρον.  Ο Διαφωτισμός φοβόταν την τυραννία και θεωρούσε τις πολυεθνικές αυτοκρατορίες που κυριαρχούσαν στην Ευρώπη,  σαν την ουσία της τυραννίας.  Η καταστροφή των πολυεθνικών αυτοκρατοριών ήταν με αντικατάσταση από έθνη-κράτη.  
Η Αμερικανική και η Γαλλική επανάσταση ήταν εθνικιστικές επαναστάσεις στην Ευρώπη του 1848.
  Οι φιλελεύθερες επαναστάσεις ήταν εξ ορισμού εθνικιστικές επειδή ήταν ξεσηκωμοί κατά πολυεθνικών αυτοκρατοριών.
Ο φασισμός διαφέρει από τον εθνικισμό με δύο βασικούς τρόπους.  Πρώτον, η αυτοδιάθεση δεν θεωρείτο γενικό δικαίωμα από τους φασίστες. Οι τρεις προφανείς φασίστες, ο Χίτλερ, ο Μουσολίνι και ο Φράνκο ήταν εθνικιστές μόνο στην Γερμανία, στην Ιταλία και στην Ισπανία.  Τα δικαιώματα άλλων εθνών να είναι τα ίδια έθνη-κράτη ήταν, στην καλύτερη των περιπτώσεων, ασαφή για τους φασίστες.  Η εκδοχή του πολυεθνισμού για τον Χίτλερ και τον Μουσολίνι  ήταν η υποταγή άλλων εθνών στις δικές τους επιθυμίες. 
 Ο φασισμός, στην ιστορική του μορφή ήταν επίθεση στα δικαιώματα των εθνών να προωθούν τα δικά τους συμφέροντα.  
Οι φασίστες έπαιρναν το δικαίωμα να είναι το δικό τους εθνικό συμφέρον υπεράνω των άλλων και να εξουσιάζει τους άλλους.
Αλλά η πιο βαθιά διαφορά ήταν στην εσωτερική διακυβέρνηση.  Ο φιλελεύθερος εθνικισμός δεχόταν το δικαίωμα να είναι η εξουσία υπό την σαφή αίρεση τακτικής επιλογής των ηγετών από τον λαό.  Το πώς γινόταν αυτό, διέφερε. Το Αμερικανικό σύστημα είναι πολύ διαφορετικό από το Αγγλικό., αλλά η αρχή είναι η ίδια.  
Στον φιλελεύθερο εθνικισμό οι αντίπαλοι των εκλεγμένων έχουν το δικαίωμα λόγου και το δικαίωμα οργάνωσης κομμάτων για μελλοντικές εκλογικές αναμετρήσεις.  
Και, πιο σημαντικό, ο λαός έχει το δικαίωμα στην αυτοδιακυβέρνηση μέσα από αυτούς τους μηχανισμούς και αυτοί που κυβερνούν, κυβερνούν στο όνομα του λαού.  
Οι ηγέτες πρέπει να μπορούν να κυβερνούν και δεν μπορούν εξω-νόμιμα μέσα να χρησιμοποιούνται για την παράλυση της κυβέρνησης, όπως δεν μπορεί η κυβέρνηση να καταστέλλει διαφωνίες.
Ο φασισμός ισχυρίζεται ότι ένας Χίτλερ ή ένας Μουσολίνι αντιπροσωπεύουν τον λαό, αλλά δεν είναι υπόλογοι προς αυτόν.  Η κεντρική ιδέα του φασισμού είναι ο δικτάτωρ, που προκύπτει από την δική του θέληση. 
Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί χωρίς αυτό να είναι προδοσία στον λαό.  Το αποτέλεσμα είναι ότι καταργείται η ελευθερία του λόγου και η αντιπολίτευση και όσοι είναι αντίθετοι με το καθεστώς αντιμετωπίζονται σαν εγκληματίες.   
Ο φασισμός χωρίς δικτάτορα, χωρίς την κατάργηση εκλογών, χωρίς την απαγόρευση της ελευθερίας του λόγου και του δικαιώματος της συνάθροισης, δεν είναι φασισμός.
Το να επιχειρηματολογεί κάποιος ότι η παραμονή στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν συμφέρει τους Βρετανούς, ή ότι το ΝΑΤΟ δεν είναι πια χρήσιμο, ή ότι ο προστατευτισμός χρειάζεται ή ότι είναι επιθυμητές πολιτικές κατά της μετανάστευσης, δεν είναι φασιστικό.  Αυτές οι ιδέες δεν έχουν καμία σχέση με τον φασισμό.  
Αυτές οι ιδέες είναι συνυφασμένες με την φιλελεύθερη δημοκρατία που διέπει το κράτος-έθνος.  
Είναι αρχή των Ηνωμένων Εθνών, με μέλη τα κράτη-έθνη, και όπου το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση είναι θεμελιώδες.
Η φιλελεύθερη δημοκρατία δεν επιβάλλει σε κάποιο έθνος να είναι μέλος διεθνούς οργάνωσης, ή να ασπαστεί το ελεύθερο εμπόριο, ή τον προστατευτισμό από το ελεύθερο εμπόριο, ή να δέχεται ή να μην δέχεται μετανάστες.   
Αυτές είναι αποφάσεις που οι λαοί πρέπει να πάρουν, ή για την ακρίβεια οι εκλεγμένοι εκπρόσωποί τους.   Οι επιλογές, μπορεί να είναι σωστές, ή λανθασμένες, δίκαιες, άδικες ή ακόμα και ηλίθιες.  Ωστόσο, σε μία φιλελεύθερη δημοκρατία, η δυνατότητα των επιλογών επαφίεται στα χέρια των πολιτών.
Αυτό που βλέπουμε είναι την άνοδο του έθνους-κράτους ενάντια στην θέληση πολυεθνικών οργανισμών και συμφωνιών.   
Υπάρχουν σοβαρές ερωτήσεις σχετικά με την συμμετοχή στην ΕΕ ή στο ΝΑΤΟ ή σε διεθνείς εμπορικές συμφωνίες, και σχετικά με το δικαίωμα ελέγχου των συνόρων.  Λογικοί άνθρωποι μπορεί να διαφωνούν, και η πολιτική διαδικασία είναι αυτή που κρατάει την δυνατότητα αλλαγής πολιτικών επιλογών.  Δεν υπάρχει εγγύηση ότι οι πολίτες θα είναι συνετοί ή σοφοί, αλλά αυτό είναι μαχαίρι δίκοπο σε όλες τις κατευθύνσεις.
Η παρούσα άνοδος του εθνικισμού στην Ευρώπη είναι το αποτέλεσμα της αποτυχίας των Ευρωπαϊκών θεσμών να λειτουργούν αποτελεσματικά.   
Οκτώ χρόνια μετά το 2008, η Ευρώπη δεν έχει λύσει τα οικονομικά της προβλήματα.  Ένα χρόνο μετά την μαζική εισροή μεταναστών, ακόμα δεν υπάρχει σαφής και αποτελεσματική πολιτική αντιμετώπισης του θέματος.   
Θα ήταν επομένως ανεύθυνο για πολίτες και ηγέτες να μην θέσουν θέμα παραμονής στην ΕΕ και αποδοχής των εντολών της ΕΕ.  Δεν υπάρχει λόγος να μην αμφισβητήσει ο Donald Trump την ιδέα ότι το ελεύθερο εμπόριο είναι πάντα συμφέρον, ή να μην αμφισβητήσει το ΝΑΤΟ.  Ακόμα κι αν ενοχλεί το στυλ του ή εάν η παρουσίαση των θέσεών του δημιουργεί σύγχυση, ρωτάει ερωτήματα που πρέπει να ερωτηθούν.
Την δεκαετία του 1950, οι οπαδοί του McCarthy κατηγορούσαν όποιον δεν τους άρεσε ότι ήταν κομμουνιστής.   Σήμερα, όσοι δεν εγκρίνουν αυτούς που αμφισβητούν το παρόν σύστημα, τους λένε φασίστες.  Μερικοί από όσους αντιτίθενται στην ΕΕ ή στην μετανάστευση, μπορεί να είναι φασίστες.  
Αλλά η ειδοποιός διαφορά του φασίστα είναι αρκετά διαφορετική.  Ο φασισμός είναι πολλά περισσότερα από τον ρατσισμό, ή από τις παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη ή και από βίαιες διαδηλώσεις.  
Ο πραγματικός φασισμός εμπεριέχει την ιδέα του υπεράνω του Νόμου  "ηγέτη" που απαιτεί τυφλή υπακοή, όπως με τον Φύρερ της Ναζιστικής Γερμανίας.
Βλέπουμε επιστροφή στον εθνικισμό στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ επειδή για πολλούς ο διεθνισμός, όπως προέκυψε μετά τον Β' ΠΠ. δεν τους συμφέρει πια.  
Μπορεί να κάνουν λάθος, αλλά το να ισχυρίζεται κάποιος ότι σαρώνει ο φασισμός σε Ευρώπη και ΗΠΑ, θέτει θέμα αν αυτός που το ισχυρίζεται καταλαβαίνει τι είναι φασισμός, ή αν καταλαβαίνει πόσο στενά συνδεδεμένος είναι ο εθνικισμός με την φιλελεύθερη δημοκρατία. 



Πηγή Archaeopteryx

Πηγή
http://attikanea.blogspot.gr/2016/06/blog-post_887.html

Η ΑΟΡΝΟΣ ΠΕΤΡΑ


Η Άορνος Πέτρα, είναι ένα μικρό απόκρημνο ύψωμα με τρεις κορυφές, η ψηλότερη των οποίων έχει ύψος 741 μ. και είναι αντέρεισμα του ορεινού όγκου Μαχαμπάν, το οποίο βρίσκεται πλησίον του Ινδού ποταμού. Τα όρνεα που πετούσαν πάνω από αυτήν, έχαναν τον προσανατολισμό τους και πάθαιναν περιδίνηση ένεκα των γαιομαγνητικών ανωμαλιών της περιοχής και αρκετές φορές έπιπταν στο έδαφος. Για τον λόγον αυτόν, ονομάστηκε Άορνος Πέτρα.

-"Πάνω από την Άορνο Πέτρα και σε μέγα ύψος, υφίσταται μια σκοτεινή ουράνια πύλη, ένα απόλυτο κενό χωροχρόνου, ένας τεράστιος σκοτεινός διαστατικός δίαυλος, ο οποίος αρχίζει από τα όρη του Ινδοκούχ του Αφχανιστάν, διέρχεται από το Ιράν και καταλήγει στη Ιερουσαλήμ. Τον δίαυλον αυτόν, χρησιμοποιούν ο Γιαχβέ και οι αποστάτες για την κάθοδο τους στην Γαία, υλοποιώντας σκάφη και προσωπικό."

Η Ολυμπιάδα, η μητέρα του Μ. Αλεξάνδρου, ήταν Ιέρεια στα Μυστήρια των Καβείρων και ενημέρωσε τον γιο της ότι στην περιοχή αυτή υπήρχε σκοτεινή πύλη του μεγάλου αυτού κοσμικού διαύλου και γι' αυτό ο Αλέξανδρος με το χτίσιμο ναών, θυσίες και ιερουργίες, πέτυχε το προσωρινό του κλείσιμο.

Η σημερινή καταστροφή του Αφχανιστάν, του Ιράκ και οι συνεχείς απειλές κατά του Ιράν από τις ΗΠΑ, γίνονται κατ' εντολήν των αποστατών και των σιωνιστών, οι οποίοι θέλουν ελεύθερο τον δίαυλο και την εξάλειψη όλων των εμποδίων* λειτουργίας του, για να μπορούν να υλοποιούν σκάφη και προσωπικό στον πλανήτη μας. 

Μέσα στα σχέδια των σιωνιστών, είναι η χρησιμοποίηση μελλοντικά του διαύλου για να κατεβάσουν ολογραφικό είδωλο του Χριστού στη Γη και να φέρουν την λεγόμενη Δευτέρα Παρουσία με την τεχνολογία, όπου θα "κριθούν ζώντες και νεκροί" και σύμφωνα με την Αποκάλυψη θα πρέπει να εξοντωθούν τα δύο τρίτα του πληθυσμού του πλανήτη, για να επιβληθεί η παγκόσμια κυριαρχία του σιωνισμού.

* Οι υψηλές εκπομπές ενέργειας προς τα άνω των θρησκευομένων μουσουλμάνων του Ιράν, εμποδίζουν την διάνοιξη και χρήση του διαύλου από τους αποστάτες

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ
You might also like:
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters