Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Οι Χαμένες Συνέχειες της Ιλιάδας και Οδύσσειας

Οι Χαμένες Συνέχειες της Ιλιάδας και Οδύσσειας

Όλοι γνωρίζουμε την Ιλιάδα και την Oδύσσεια, αλλά πόσοι έχουν αναρωτηθείαπό που προέρχεται η γνώση μας π.χ. για τον θάνατο του Αχιλλέα, αφού η Ιλιάδα τελειώνει με τον θάνατο του Έκτορα;
Ίσως πολλοί να υποθέτουν ότι τα υπόλοιπα επεισόδια, τα πριν και τα μετά τον θυμό του Αχιλλέα, είναι κατασκευάσματα των νεότερων τραγικών ποιητών, αλλά στην πραγματικότητα υπήρχε ένα πλήθος επών με θέμα τα πριν, τα μετά και τα της Τρωικής εκστρατείας.
Όλα αυτά τα έπη ήταν κοινό κτήμα των Ελλήνων (και των Ρωμαίων, που απ’ αυτά εμπνεύστηκαν τη δική τους επική ποίηση) και διασώζονταν μέχρι τα πρώτα χρόνια του Χριστιανισμού.
Σήμερα δεν υπάρχουν παρά αποσπάσματα, αλλά έχουμε αρκετές έμμεσες πληροφορίες για να μπορούμε ν’ ανασυγκροτήσουμε μια γενική εικόνα τους.
Όλα τους είναι προγενέστερα του 600 π.Χ. κι αυτό δείχνει τον τεράστιο πλούτο επικής ποίησης πάνω στον οποίο «ακούμπησε» η κλασική Ελλάδα.

α. Τα Κύπρια

Σαν συγγραφέας τους φέρεται ο ίδιος ο Όμηρος, αλλά κι ο Κύπριος Στασίνος ή ο Σαλαμίνιος ή ο Ηγεσίας ο Αλικαρνασσεύς. Η ημερομηνία συγγραφής τους είναι άγνωστη, αλλά εκτείνονταν σε έντεκα βιβλία (η Ιλιάδα ως γνωστόν σε 24).
Περιέγραφαν τα του γάμου του Πηλέα, την κρίση του Πάρη, την εκπαίδευση του Αχιλλέα από τον κένταυρο Χείρωνα, την συγκέντρωση των Αχαιών στην Αυλίδα και την θυσία τής Ιφιγένειας και τέλος τον φόνο του Τρωίλου από τον Αχιλλέα δίπλα στον βωμό του Απόλλωνα.

β. Η Αιθιοπίς

Πέντε βιβλία του Αρκτίνου του Μιλήσιου, με πιθανότερη ημερομηνία συγγραφής τους, το 780 π.Χ. Περιέγραφαν την σύγκρουση του Αχιλλέα και της βασίλισσας των Αμαζόνων Πενθεσίλειας κι ακόμα την συντριβή του Αιθίοπα Μέμνονα, γιου της Ηούς και του αδελφού τού Πριάμου Τιθωνού. Συνέχιζε με το θάνατο του Αχιλλέα από το βέλος του Πάρη και την διαμάχη Αίαντος και Oδυσσέα για την πανοπλία του νεκρού, που καταλήγει στην παραφροσύνη του Αίαντα και τέλος, την αυτοκτονία του.

γ. Μικρά Ιλιάς

Τέσσερα βιβλία άγνωστης ημερομηνίας, γραμμένα από τον Λέσβιο Λέσχη ή τον Θεστορίδη ή τον Διόδωρο ή τον ίδιο τον Όμηρο. Περιέγραφαν την σύλληψη τού Τρώα μάντη Έλενου από τον Oδυσσέα και την αποκάλυψη απ’ αυτόν ότι το Ίλιον θα έπεφτε μόνο εάν ο γιος του Αχιλλέα Νεοπτόλεμος οπλιζόταν με τα οστά του Πέλοπα κι εάν επίσης οι Αχαιοί έκλεβαν από τους Τρώες το Παλλάδιον, ένα θεόσταλτο είδωλο της Αθηνάς.
O Διομήδης κι ο Oδυσσέας κλέβουν το Παλλάδιον, ενώ η πανοπλία του Αχιλλέα, που είχε κερδίσει από τον Αίαντα ο Oδυσσέας, παραδίδεται στον Νεοπτόλεμο. Ακολουθούσε η περιγραφή της κατασκευής του Δούρειου Ίππου και η άλωση της Τροίας.

δ. Ιλίου Πέρσις «Άλωση της Τροίας»

Δύο βιβλία του Αρκτίνου του Μιλήσιου, που πιθανόν ν’ αποτελούσαν συνέχεια της Αιθιοπίδος. Περιέγραφε την πτώση της Τροίας, καθώς και τα του Αινεία, που διασώζεται κουβαλώντας τον πατέρα του Αγχίση στους ώμους του.
Συνέχιζε με το βιασμό της Κασσάνδρας μέσα στο ιερό της Αθηνάς από τον Αίαντα το Λοκρό και τους φόνους του Πριάμου και τού γιου τού Έκτορα Αστυάνακτα από τον Νεοπτόλεμο. Τελείωνε με την θυσία της κόρης του Πριάμου Πολυξένης επάνω στον τάφο του Αχιλλέα.
Οι Χαμένες Συνέχειες της Ιλιάδας και Οδύσσειας

ε. Oι Νόστοι «Οι Επιστροφές»

Πέντε βιβλία άγνωστης ημερομηνίας, του Τροιζηνίου Αγία ή ενός άγνωστου Κολοφώνιου ή πιθανόν του ίδιου του Oμήρου. Περιέγραφαν την επιστροφή στην πατρίδα τους, άλλων ηρώων του Τρωικού πολέμου, όπως και τον φόνο του Αγαμέμνονα και την τιμωρία του Oρέστη.

στ. Τηλεγόνεια

Δύο βιβλία του Κυρηναίου Ευγάμμονος, γραμμένα περί το 600 π.Χ. Αποτελούσαν συνέχεια της Oδύσσειας κι αφηγούνταν τα μετά την επιστροφή του Oδυσσέα μέχρι και το θάνατό του από τα χέρια τού γιου του με την Κίρκη, Τηλεγόνου. Ο Αριστοτέλης σχολιάζοντας τα έργα τού Τρωικού κύκλου, γράφει: «υπάρχει εδώ υλικό για πολλές τραγωδίες» και βέβαια, η επίδρασή τους στην λυρική ποίηση και στις εικαστικές τέχνες ήταν και είναι τεράστια.
Η πληθώρα αυτή λογοτεχνημάτων περί του Τρωικού πολέμου αποτελούν το συλλογικό καταστάλαγμα μιας μακραίωνης «ηρωικής” παράδοσης επαγγελματιών ραψωδών, που επιτελούσαν το ιερό καθήκον τής μεταλαμπάδευσης τών ηθικών αξιών υπό το πέπλο τής ψυχαγωγίας, όπως ακριβώς μας περιγράφεται και στην ίδια την Oδύσσεια, όταν ο Δημόδοκος διηγείται στον ίδιο τον Oδυσσέα την κατασκευή του Δούρειου Ίππου.
Η μεγαλοφυΐα του Ομήρου, κάλυψε με τη λάμψη της την συγκρότηση, σε ενιαίο σώμα, αυτής της μακραίωνης παράδοσης, που υπήρξε κι ο συνεκτικός ιστός μιας χιλιόχρονης θριαμβευτικής πορείας που σημάδεψε την ανθρωπότητα.
Βασίλης Καμπόλης
ΜΕΣΩmythagogia
 
 
http://www.diadrastika.com/2016/06/chamenes-synechies-iliadas-odyssias.html

Η ΠΙΟ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ-ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ…

13419258_1031661196918817_9086522229634603440_n

Η ΠΙΟ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ-ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ…..!!!!!!!!!
Μαιρη Ε.Γ … ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΕΙΧΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΤΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ !!!! Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΓΑΛΛΟΣ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΞΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΣΤΟ IMF…
ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ….
Ο ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΙΔΡΩΝΕΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΡΙΑΣ…
ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ 20 ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ !!!!!!!!
-ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ???
-ΝΑΙ…
-ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΓΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ !!!!!!
ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΡΑΧΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΜΟΧΑΒΕ !!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ !!!!!
ΩΣ ΤΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΕΡΙΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!!!!
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΩΡΑΦΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΑΠΟΚΡΥΜΝΟ ΒΟΥΝΟ… ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΒΑΛΤΟΥ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟ !!!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΦΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ…….
Ο ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ…..
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ »ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ» ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ <<ΕΙΔΙΚΟΥ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ>> ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΩΝ….
ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΗΡΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΞΕΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΗΤΗΣ Μ16 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΩΣ »ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ»
-ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ GAYS ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΑΤΑΚΗΔΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΟΧΙΣΤΕΣ ΠΟΙΟΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ !!!!! ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥΣ !!!!!!
ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΕΛΑΗΔΑΕΙ…..
-ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ !!!!! ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!!!!!!
ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ !!!!!! ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΟΛΑ !!!!!!
-ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ????? ΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΙΚΙ…..
-ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ…… ΩΣΤΟΣΟ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ… ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΑΣ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ …. ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΟΡΝΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ !!!!! Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ !!!!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΣ…. ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ !!!!!!!!
Η ΙΤΑΛΙΚΗ Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ Η ΡΩΣΙΚΗ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ Η ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΑΦΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!! ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΡΑΣΗΣ !!!!!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ Η ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΖΗΛΕΥΤΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ !!!!!!
ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!!!!!!

13427812_1031661100252160_1075862066630239253_n 

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ !!!!! ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΑΝ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΚΡΗΞΕΩΝ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ… Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ !!!!! ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 12-14 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ !!!!!!!! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ !!!!!! ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΕΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ !!!!!!!!!!!
ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΝΟΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ !!!!!Ο ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ !!!!!!
ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΕΓΑΛΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ !!! ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΟΠΛΟ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!ΣΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ !!!!!!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ !!!!! ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΜΕ ΠΑΡΑΜΟΝΑ ΦΕΚ !!!!! ΚΙ ΕΔΩ ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ !!!!!!
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΤΟ ΑΝΩΔΥΝΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ !!!!!!
ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ Η Η ΓΕΝΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ !!!!! ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΜΑΝΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!!!! ………..
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ !!!!!!! ΕΝΩΘΕΙΤΕ !!!!!!!!!!!!!!13445311_1031661766918760_8592112249343471665_n13412960_1031661003585503_3610027073823570631_n13450023_1031661900252080_6544964562007335284_n

http://alfeiospotamos.gr/?p=23775

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

 
13-06-2016
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΒΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ, ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ, ΤΟ Φ.Ε.Κ. ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ

BINTEO:




http://esyneapolews.blogspot.gr/2016/06/blog-post_16.html

ΙΔΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΤΕ!! ΕΛΛΑΔΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΝ ΕΥΦΥΪΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ!!

ΤΟ  ΠΟΣΟΣΤΟ  ΤΩΝ  15ΧΡΟΝΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΜΑΘΗΤΩΝ  ΜΕ  ΧΑΜΗΛΕΣ  ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ  ΣΤΗΝ  ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ  ΚΕΙΜΕΝΟΥ,  ΤΑ  ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ  ΚΑΙ  ΤΙΣ  ΦΥΣΙΚΕΣ  ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ   ΑΥΞΗΘΗΚΕ  ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ  ΜΕΣΑ  ΣΕ  ΤΡΙΑ  ΧΡΟΝΙΑ.
ΤΑ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΤΡΙΑ  ΧΡΟΝΙΑ  ΤΟ  ΕΠΙΠΕΔΟ  ΑΠΟΔΟΣΗΣ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΜΑΘΗΤΩΝ  ΕΠΕΣΕ  17  ΘΕΣΕΙΣ  ΚΑΙ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  25Η  ΘΕΣΗ  ΒΡΕΘΗΚΕ  ΣΤΗΝ  42Η...
ΟΙ  ΕΒΡΑΙΟΙ  ΣΤΙΣ  ΗΠΑ  ΤΟ  1972,  ΑΦΟΥ  ΜΕ  ΤΟ  ΣΚΑΝΔΑΛΟ  ΓΟΥΩΤΕΡΓΚΕΗΤ,  ΠΟΥ   ΕΦΕΡΕ  ΣΤΗΝ  ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ  Ο  ΕΒΡΑΙΟΣ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΜΠΕΡΝΣΤΑΪΝ  ΚΑΙ   Ο  ΣΟΥΛΤΖΜΠΕΡΓΚΕΡ,  Ο  ΕΒΡΑΙΟΣ  ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ  ΤΗΣ  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ  "ΤΑΪΜΣ  ΤΗΣ  ΝΕΑΣ  ΥΟΡΚΗΣ",  ΕΞΕΔΙΩΞΑΝ  ΤΟΝ  ΕΛΛΗΝΑ  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ  ΑΓΚΝΙΟΥ  ΚΑΙ  ΜΕΤΑ  ΤΟΝ  ΙΔΙΟ  ΤΟΝ  ΠΡΟΕΔΡΟ  ΝΙΞΟΝ,  ΠΟΥ  ΕΙΧΑΝ  ΑΝΤΙΕΒΡΑΪΚΕΣ  ΑΠΟΨΕΙΣ,  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ  ΤΟ  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  ΤΟΥ  1974,  ΜΕ  ΤΟΝ  ΙΩΑΝΝΙΔΗ,  ΤΟΝ  ΑΛΑΣΔΡΑΚΗ  ΚΑΙ  ΤΟΝ  ΛΑΜΠΡΑΚΗ  ΤΗΝ  ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ  ΤΗΣ  ΚΥΠΡΟΥ,  ΣΤΟ  ΤΕΛΟΣ   Ο  ΧΑΣΑΠΗΣ ΤΗΣ  ΚΥΠΡΟΥ  ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ  ΕΔΩΣΕ  ΤΟΝ  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ  1974,  ΤΙΣ  ΕΞΗΣ  ΟΔΗΓΙΕΣ  ΣΤΟΥΣ  "ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ"  ΚΑΙ  ΣΤΙΣ  "ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ"  ΜΑΣΣΟΝΙΚΕΣ  ΣΤΟΕΣ:
«Ο λαός των Ελλήνων είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευθή. Γι' αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. 

Tότε ίσως αναγκασθεί να συμμορφωθεί.

Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, την θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, ώστε να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή την νευραλγική περιοχή στρατηγικής σημασίας για μας».

Οι επιδόσεις των μαθητών της χώρας μας χειροτέρεψαν και στους τρεις τομείς την τελευταία τριετία, ενώ παραμένουν στάσιμες την τελευταία δεκαετία.

ΤΟ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ  ΜΕ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ  ΣΑΝ  ΤΟΝ  ΣΑΜΑΡΑ,  ΤΟΝ  ΔΕΝΔΙΑ,  ΤΟΝ  ΤΣΙΠΡΑ  ΚΑΙ  ΤΟΝ  ΦΙΛΗ:
Λιγότερο ανταγωνιστική η Ελλάδα από την Ρουάντα, την Μποτσουάνα και το Τατζικιστάν

Στην  81η θέση της παγκόσμιας κατάταξης για την ανταγωνιστικότητα έπεσε η Ελλάδα, σύμφωνα με την έκθεση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (World Economic Forum) για το 2015-2016 που δημοσιοποιήθηκε σήμερα.

 Η Ελλάδα των  αριστερο(SOROS)  βουλευτών – πανεπιστημιακών,  κατατάσσεται χαμηλότερα από χώρες όπως η Ρουάντα (58η από 62η πέρυσι), η  Μποτσουάνα (71η από 74η πέρυσι) αλλά και το Τατζικιστάν (80η από 91η πέρυσι).
 Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της τακτικής έκθεσης του ΟΟΣΑ για τις ικανότητες των 15χρονων μαθητών στα Μαθηματικά, τις Φυσικές Επιστήμες και την Ανάγνωση, η Ελλάδα βρίσκεται στην 42η θέση για το 2015 επί 65 χωρών συνολικά, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση στην Ευρώπη αλλά… από το τέλος! 

 Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της τακτικής έκθεσης του ΟΟΣΑ για τις ικανότητες των 15χρονων μαθητών στα Μαθηματικά, τις Φυσικές Επιστήμες και την Ανάγνωση, η Ελλάδα βρίσκεται στην 42η θέση για το 2015 επί 65 χωρών συνολικά, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση στην Ευρώπη αλλά… από το τέλος!
Στη μελέτη PISA του ΟΟΣΑ, στην οποία το 2012 συμμετείχαν περίπου 510.000 μαθητές, ηλικίας από 15 έως 16 ετών, από τα 34 κράτη- μέλη του ΟΟΣΑ, καθώς και από 31 χώρες εταίρους, παρατηρείται ότι η Ε.Ε. στο σύνολο, υστερεί σημαντικά όσον αφορά στα μαθηματικά, αλλά η εικόνα είναι πιο ενθαρρυντική όσον αφορά στις φυσικές επιστήμες και την κατανόηση κειμένου.



Σχετικά με τα ελληνικά δεδομένα τώρα, το επίπεδο απόδοσης των μαθητών της χώρας έπεσε 17 θέσεις κι από την 25η βρέθηκε στην 42η!
Πιο συγκεκριμένα, το ποσοστό των 15χρονων Ελλήνων μαθητών με χαμηλές επιδόσεις στην κατανόηση κειμένου, τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες αυξήθηκε δραματικά μέσα σε τρία χρόνια. Το ποσοστό των Ελλήνων μαθητών με χαμηλές επιδόσεις είναι υψηλότερο από τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στα τρία γνωστικά αντικείμενα και ειδικά στην ανάγνωση.

 Το ποσοστό των Ελλήνων μαθητών με χαμηλές επιδόσεις είναι υψηλότερο από τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στα τρία γνωστικά αντικείμενα και ειδικά στην ανάγνωση.
Την ώρα που οι Ελλάδα, Ουγγαρία, Σλοβακία, Φινλανδία και Σουηδία παρουσιάζουν αύξηση των χαμηλών μαθητικών επιδόσεων, δέκα κράτη μέλη (Βουλγαρία, Τσεχία, Γερμανία, Εσθονία, Ιρλανδία, Ουγγαρία, Λετονία, Αυστρία, Πολωνία και Ρουμανία) έχουν επιτύχει σημαντική πρόοδο στη μείωση αυτού του ποσοστού. Από τις μετρήσεις προκύπτει επίσης ότι η Ε. Ε. έχει καλύτερες επιδόσεις από τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και οι δύο υστερούν σε σχέση με την Ιαπωνία.
Όσοι προέρχονται από νοικοκυριά χαμηλού εισοδήματος είναι πολύ πιθανότερο να έχουν χαμηλότερες επιδόσεις στα μαθηματικά, τις θετικές επιστήμες και την ανάγνωση.
Ο στόχος αυτών των μετρήσεων του ΟΟΣΑ είναι το ποσοστό των ατόμων με χαμηλές επιδόσεις και στις τρεις δεξιότητες να μειωθεί κάτω από το 15%, ως το 2020. Η συγκεκριμένη ανάλυση του ΟΟΣΑ τονίζει ότι οι πολιτικές, για να είναι αποτελεσματικές, πρέπει να εστιάζονται στη βελτίωση της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. «Μετά το επίπεδο αυτό είναι συνήθως πολύ αργά για να αντισταθμιστεί η ευκαιρία που χάθηκε στο σχολείο», αναφέρει η έκθεση.

Η ίδια ανάλυση επισημαίνει, επίσης, ότι το φύλο, η προσχολική εκπαίδευση και η κοινωνικοοικονομική κατάσταση των μαθητών αποτελούν σημαντικές παραμέτρους για την απόδοσή τους.

Τα κορίτσια 15 ετών έχουν κατά μέσον όρο καλύτερες επιδόσεις από τα αγόρια και το ποσοστό των αγοριών με χαμηλές επιδόσεις αυξάνεται πολύ ταχύτερα. 


Το ποσοστό των παιδιών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην κατανόηση των Μαθηματικών είναι υπερδιπλάσιο στην Ελλάδα μεταξύ όσων δεν πήγαν νηπιαγωγείο και παιδικό σταθμό.

Όσοι προέρχονται από νοικοκυριά χαμηλού εισοδήματος είναι πολύ πιθανότερο να έχουν χαμηλότερες επιδόσεις στα μαθηματικά, τις θετικές επιστήμες και την ανάγνωση.

Ο δάσκαλος χαράσσει λέξεις σε πινακίδα αλειμμένη με κερί: Παράσταση του αγγειογράφου  Δούρι σε αττικό αγγείο του 5ου αι. π.Χ. (Βερολίνο, Αρχαιολ. Μουσείο)

Σε γενικές γραμμές οι επιδόσεις των μαθητών της χώρας μας χειροτέρεψαν και στους τρεις τομείς την τελευταία τριετία, ενώ παραμένουν στάσιμες την τελευταία δεκαετία.
ΟΙ  ΤΡΑΒΕΣΤΙ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ  ΖΗΤΟΥΝ  ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ  ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ  ΑΡΧΑΙΩΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ

«Καθηγητές»  πανεπιστημίου,  που  πολιτικά  ανήκουν  στο  καρκίνωμα  που  λέγεται «αριστερός  σοσιαλκομμουνιστικός  κόσμος»  και  ειδικά  στο  τραβεστί  κομμουνιστικό κόμμα  του  εβραίου  Σόρος  ΣΥΡΙΖΑ,  προχθές  υπέγραψαν   κείμενο  με το οποίο ζητούν την  κατάργηση των Αρχαίων Ελληνικών από το Γυμνάσιο, διότι «νοθεύεται το γλωσσικό αίσθημα των παιδιών που κάνουν διαρκώς αυθαίρετες αναγωγές και συγκρίσεις με την αρχαία και μάλιστα με την αττική γλώσσα, που είναι τόσο απομακρυσμένη από τη σύγχρονη γλώσσα. Αυτό πλήττει ακόμη περισσότερο τους αλλόγλωσσους μαθητές που φοιτούν στο ελληνικό σχολείο και δεν έχουν γλωσσικό αίσθημα όσον αφορά την νεοελληνική, αλλά και μαθητές που προέρχονται από μη προνομιούχα κοινωνικά στρώματα. Όπως είναι γνωστό, η γλώσσα μαθαίνεται με τη χρήση της και όχι με τη γνώση της ιστορίας της και της ετυμολογίας των λέξεων.»

Οι  (πραγματικοί)  λόγοι  που  προβάλλονται  από  την   γνωστή   εβραιοκομμουνιστική  συμμορία  είναι:

1.   Η  νεοελληνική γλώσσα δεν έχει μεγάλη σχέση με την αρχαία γλώσσα  (δεδομένου  ότι  νέοι  Έλληνες δεν είναι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων).

2.   Σε μια πολυφυλετική κοινωνία, η εκπαίδευση οφείλει επίσης να είναι διαπολιτισμική.

 
 
3.   Η γλώσσα είναι απλά ένα χρήσιμο εργαλείο για το επαγγελματικ
ό  μέλλον των νέων, δεν έχει  καμία  εθνική  διάσταση.
«Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που κυβέρνησαν την Ρωσία, δεν ήταν Ρώσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Αυτό  δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαές και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι και  σήμερα  στα χέρια των δραστών».
 

 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΣΟΛΖΕΝΙΤΣΙΝ 
 

 
(1918 - 2008)
 

ΕΒΡΑΙΟΣ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ  ΤΡΟΤΣΚΥ:
 

«ΘΑ  ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ  ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ  ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.  ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ  ΚΟΚΚΙΝΗ  ΤΥΡΑΝΝΙΑ. 
 
Μέσω της τρομοκρατίας και των λουτρών αίματος,
 
θα υποβιβάσουμε τη ΡΩΣΙΚΗ ΔΙΑΝΟΗΣΗ σε μια κατάσταση 
 
πλήρους αποβλάκωσης και ηλιθιότητας και σε μια ΖΩΩΔΗ ύπαρξη.
Θα φέρουμε  ΤΕΤΟΙΕΣ  ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ, 
 
που θα κάνουν κάθε ανθρώπινη απώλεια που έγινε
στους καπιταλιστικούς πολέμους, ΑΔΥΝΑΤΗ  ΣΕ  ΣΥΓΚΡΙΣΗ.
Οι μεγαλύτεροι τραπεζίτες πέρα από τον ωκεανό  
θα εργαστούν όσο το δυνατόν πιο στενά μαζί μας».

ΤΑ  ΕΡΠΕΤΑ  ΠΟΥ  ΛΕΓΟΝΤΑΙ  ΜΑΡΞ,  ΛΕΝΙΝ,  ΠΑΡΒΟΥΣ,  ΤΡΟΤΣΚΥ,  ΣΙΦ,  ΒΑΡΜΠΟΥΡΓΚ,  ΡΟΤΣΙΛΝΤ,  ΡΟΚΦΕΛΕΡ,  ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ,  ΓΕΝΝΗΣΑΝ  ΤΟ  ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΚΑΙ  ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑΪΚΟ  ΤΕΡΑΣ  ΠΟΥ  ΛΕΓΕΤΑΙ  ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ.


[ΛΕΝΙΝ.JPG]


Έτσι  το  γνωστό  εβραϊκό  σκυλολόι  που  αποκαλείται  «ελληνική  αριστερά»  ζητάει επίσημα  πλέον,  αφού  είναι  κυβέρνηση,  την πλήρη αποκοπή των Ελλήνων από τον πολιτισμό που τους κληροδότησαν οι πρόγονοί τους, ώστε τα σχολεία να μην είναι τίποτε άλλο παρά μηχανές παραγωγής αποκτηνωμένων και πειθήνιων ατόμων,  που  δουλεύουν  μόνο  για να  πληρώνουν  τα  δάνεια  των  τοκογλύφων  των εβραϊκών  τραπεζών  του  Ρότσιλντ  και  του  Ροκφέλερ.

«Κάθε δάνειο υποδεικνύει την αδυναμία του Κράτους και την μη κατανόηση των δικαιωμάτων αυτού. Τα δάνεια επικρέμονται όπως το σπαθί του Δαμοκλέους στο κεφάλι κυβερνώντων. Τα εξωτερικά δάνεια είναι βδέλλες. Όταν όμως εξαγοράσουμε τα πρόσωπα τα οποία χρειάζονται, για να μεταφέρουν τα δάνεια σε εξωτερικό έδαφος, όλα τα πλούτη των κρατών διοχετεύονται στα ταμεία μας και όλοι οι Γκοΐμ αρχίζουν να καταβάλλουν σε εμάς φόρο υποτέλειας...». 

«ΤΑ  ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ».-
ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ
http://autochthonesellhnes.blogspot.bg/
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/06/blog-post_951.html

Με 152 ΝΑΙ, 101 ΟΧΙ και 12 Παρών, εγκρίθηκε ο ΑΝΤΙ "αναπτυξιακός" νόμος. Υπερψηφίστηκε και η τροπολογία Μουζάλα χωρίς ονομαστική ψηφοφορία

Με τις ψήφους της δικομματικής πλειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και χωρίς εκπλήξεις ή διαρροές - αφού δεν τέθηκε σε ονομαστική ψηφοφορία η επίμαχη τροπολογία του Γιάννη Μουζάλα - εγκρίθηκε πριν από λίγο ο αναπτυξιακός νόμος....
Κατά την ονομαστική ψηφοφορία που διεξήχθη έπειτα από αίτημα της Χρυσής Αυγής, υπέρ του νομοσχεδίου επί της αρχής τάχθηκαν 152 βουλευτές.
Το νομοσχέδιο καταψήφισαν επί της αρχής 101 βουλευτές από τη ΝΔ, τη Χρυσή Αυγή, το ΚΚΕ, το Ποτάμι και την Ένωση Κεντρώων.
Παρών δήλωσαν 12 βουλευτές από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.
Δεδομένου ότι η επίμαχη τροπολογία, του αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής για τη σύνθεση και λειτουργία των Επιτροπών προσφύγων για το άσυλο, δεν τέθηκε σε ονομαστική ψηφοφορία έγινε δεκτή κατά πλειοψηφία με τη θετική ψήφο που δόθηκε και από τον ΣΥΡΙΖΑ με τον παραδοσιακό τρόπο δια του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου.
Την τροπολογία μάλιστα εκτός από τον κυβερνητικό εταίρο των ΑΝ.ΕΛ, υπερψήφισαν και η ΝΔ και το Ποτάμι, ενώ κατά τάχθηκαν Χρυσή Αυγή, Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΚΚΕ και Ένωση Κεντρώων.
Ο Κανονισμός απαγορεύει την κατάθεση αιτήματος για τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας σε περαιωμένη συζήτηση όπως ήταν αυτή του αναπτυξιακού νόμου. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν θα μπορούσαν να ζητήσουν ονομαστική ψηφοφορία για την επίμαχη τροπολογία. 
Το γεγονός αυτό οδήγησε σε σχόλια στα πηγαδάκια της Βουλής περί "εκ του ασφαλούς κίνηση" των 5 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που προειδοποιούσαν νωρίτερα για καταψήφισή της σε περίπτωση ονομαστικής.
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/06/152-101-12.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters