Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Προς τα κόμματα: Διαλέξτε! ...


Αγαπητοί  του "λαού εκπρόσωποι",

Δεν έχουμε, πια, να μοιράσουμε τίποτα. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, πια. Η λέξη "νέμω- νέμομαι", από την οποία προέρχεται η ελληνική λέξη "Νόμος", σημαίνει κατέχω και μοιράζω. Η πολιτική σας, δια πράξεων, παραλήψεων  και σιωπής, δεν μας αφήνει κάτι, για να το μοιραστούμε.

Έτσι, σήμερα, παρουσιάζουμε κάποια αιτήματα, καμωμένα από αυτούς που βρέθηκαν, εξ αιτίας των δικών σας νόμων, στον πάτο του κοινωνικού βαρελιού: Άνεργοι, απολυμένοι, ανασφάλιστοι, άνθρωποι με κουτσουρεμένα εισοδήματα, με τα παιδιά μας να μεταναστεύουν, μετατραπήκαμε, κατόπιν σχεδίου, σε "οφειλέτες". Με αυτή τη δικαιολογία, εταιρείες, έτοιμες από καιρό, θέλουν τα σπίτια, τα μαγαζιά, τα χωράφια, την περιουσία μας. Μας απειλείτε και με φυλάκιση. Στο όνομα του "χρέους", πουλάτε φτηνά και αυτό που είναι δημόσια περιουσία. Στο όνομα του "χρέους", μας στερείτε τα αγαθά της υγείας, της παιδείας, το ρεύμα, το νερό, τα στοιχειώδη πράγματα, για την επιβίωση. Απαγορεύετε τη διανομή ελληνικών τροφίμων, χωρίς μεσάζοντες, τη διανομή γευμάτων σε πεινασμένους(αν δεν είναι "πιστοποιημένος" ο φορέας), εισβάλετε σε κοινωνικά ιατρεία και αγρούς, φορολογείτε τη φιλανθρωπία, την περιουσία, ανύπαρκτα εισοδήματα, την ύπαρξη παιδιών και τον άνεργο.  Εμποδίζετε την επιβίωση. Μας στερήσατε τη δικαιοσύνη, την πατρίδα, τη ζωή ως βιωμένη χαρά, αλλά και ως φυσική κατάσταση, με χιλιάδες να έχουν οδηγηθεί στο θάνατο, από απελπισία, αρρώστια και "ατυχήματα", εξ αιτίας της φτώχιας.

Δεν μας έμειναν πολλά να χάσουμε και γι΄αυτό, για τελευταία φορά, υποβάλλουμε "αιτήματα". Αν δεν γίνουν δεκτά, τα "αιτήματα" μας θα γίνουνπολιτικό πρόγραμμα της δικής μας πολιτικής οργάνωσης, με σκοπό την Απελευθέρωση της Πατρίδας και την Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας.


Με τη μέθοδο της σιωπής και της απόκρυψης από όλους σας, η οποία συνιστά και ενέχει δόλια συμπεριφορά, ο λαός δεν έμαθε ποτέ, ότι έχετε εκχωρήσει το χρήμα σε κάποιους ιδιώτες άγνωστης ταυτότητας. Δεν γνώριζε αυτό το τόσο σημαντικό γεγονός, για να μπορεί μετά λόγου γνώσεως να κάνει τα κουμάντα του, να συναλλάσσεται, να δανείζεται, να παράγει και να καταναλώνει, με τρόπο συνετό και προσεκτικό.

1. Από συστάσεως της Τράπεζας της Ελλάδος(αλλά και πιο πριν), η έκδοση "εθνικού" νομίσματος είχε εκχωρηθεί σε ιδιώτες και το κράτος μόνο με δανεισμό μπορούσε να το αποκτήσει. Το άρθρο 8 του καταστατικού της ΤτΕ απαγορεύει την κατοχή πλειοψηφικού πακέτου μετοχών από το Δημόσιο και τους Δημόσιους οργανισμούς.

2. Ακόμα και αυτή την δυνατότητα του χαμηλότοκου δανεισμού δραχμών, το ελληνικό κράτος τη στερήθηκε, με αποφάσεις της βουλής.  Κανένα κόμμα δεν ενημέρωσε τον ελληνικό λαό, ούτε εξέφρασε τη δημόσια διαφωνία του  ότι με το νόμο 2275/ ΦΕΚ Α΄238/29.12.1994 αφαιρέθηκε το εδάφιο 11 του άρθρου 55 του καταστατικού της Τράπεζας της Ελλάδος, το οποίο  επέτρεπε στο κράτος να έχει δυνατότητα ανάληψης "εθνικού" νομίσματος από την Κεντρική Τράπεζα (βεβαίως και απαράδεκτα, πάντα με έντοκο δανεισμό). Το καταργημένο εδάφιο:

(Η Τράπεζα της Ελλάδος δύναται): "Να χορηγεί προσωρινάς προκαταβολάς εις δραχμάς προς το Δημόσιον δια δαπάνας του ετήσιου προϋπολογισμού του Κράτους." Προεδρικό Διάταγμα 21/ΦΕΚ Α' 287/22.08.1931...

Έκτοτε το κράτος προσφεύγει σε ιδιώτες, τις λεγόμενες "αγορές", οι οποίες δανείζουν με ληστρικά επιτόκια και αντί να εκδίδει χρήμα τυπώνει χρεόγραφα.

3. Κανένα κόμμα δεν ενημέρωσε τον ελληνικό λαό, ούτε εξέφρασε τη δημόσια διαφωνία του για το άρθρο 123 της ενοποιημένης απόδοσης της Συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση και της Συνθήκης για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (πρώην άρθρο 101 της ΣΕΚ), με το οποίο απαγορεύτηκε στο κράτος να έχει δυνατότητα ανάληψης του "ευρωπαϊκού" νομίσματος, αλλά και η αγορά κρατικών χρεογράφων, από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα:

"Απαγορεύονται οι υπεραναλήψεις ή οποιουδήποτε άλλου είδους πιστωτικές διευκολύνσεις από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ή από τις κεντρικές τράπεζες των κρατών μελών... προς θεσμικά και λοιπά όργανα ή οργανισμούς της Ένωσης, κεντρικές κυβερνήσεις, περιφερειακές, τοπικές ή άλλες δημόσιες αρχές, άλλους οργανισμούς δημοσίου δικαίου ή δημόσιες επιχειρήσεις των κρατών μελών. Απαγορεύεται επίσης να αγοράζουν απευθείας χρεόγραφα, από τους οργανισμούς ή τους φορείς αυτούς, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ή οι εθνικές κεντρικές τράπεζες".

4. Στο μέσο μιας πρωτοφανούς κρίσης: Η Βουλή, με τη μέθοδο της σιωπής, παρέτεινε κατά 30 χρόνια το μονοπώλιο της Τράπεζας της "Ελλάδος".  Με το άρθρο 165 παρ.7 του νόμου 4099/ ΦΕΚ Α΄250/20.12.2012, παρατείνεται ως το 2050 η θητεία του μονοπώλιου της ιδιωτικής Τράπεζας της "Ελλάδος".Κανένα κόμμα της βουλής, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που μιλούν για "εθνικοποίηση" ή "κρατικοποίηση" του τραπεζικού συστήματος, δεν αναφέρθηκε κατά τη συζήτηση του νόμου, στο άρθρο 165 παρ. 7 και στην παράταση της θητείας της ΤτΕ. Κανένας βουλευτής δεν αναφέρθηκε στο θέμα αυτό, τόσο στην Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων όσο και στην ολομέλεια της Βουλής. Σα να μη συνέβη τίποτα.

5. Επί πολλά χρόνια, ο "πολιτικός" κόσμος και τα κόμματα ψηφίζουν νόμους ή κάνουν "αντιπολίτευση", υπακούοντας στη μία και μόνη εντολή: "Άσε με να εκδίδω και να ελέγχω τα χρήματα ενός έθνους, και δεν με ενδιαφέρει ποιος φτιάχνει τους νόμους του". Mayer Amschel Rothschild (1742- 1812)

Έπρεπε να έρθει η χρηματοπιστωτική κρίση του 2008 και να βρεθούμε στους πέντε δρόμους, για να αρχίσουμε να ψάχνουμε την αιτία της ανθρωπιστικής καταστροφής και να ανακαλύψουμε πώς παιζόταν και παίζεται το παιχνίδι, πώς εκτελείται το οργανωμένο σχέδιο υπερχρέωσης λαών και κρατών.

Και το τελευταίο λεπτό που κυκλοφορεί, ως εργαλείο συναλλαγών, στην Ελλάδα είναι δανεικό. Γεγονός που, αυτονόητα και με μαθηματική ακρίβεια, θα οδηγούσε μια μέρα στην υπερχρέωση και την αδυναμία εξόφλησης χρηματικών υποχρεώσεων. Δεν ήξεραν ή ήξεραν και σιωπούσαν;

Εάν υπάρχει η παραμικρή έκφραση δημόσιας διαφωνίας κάποιου κόμματος επί αυτών των πράξεων υποτέλειας,  παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, για να ζητήσουμε δημόσια συγνώμη και να ακούσουμε, προσεκτικά τις απόψεις σας σε όσα πιο κάτω θέτουμε. Αλλιώς, δώστε εξηγήσεις στον Ελληνικό Λαό, για την έμπρακτη ή σιωπηρή συναίνεση σας σε εγκληματικές ενέργειες (Ο σιωπών δοκεί συναινείν).

Για τους πιο πάνω 5 λόγους  και πολλούς άλλους ακόμα, δηλώνουμε ότι ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ στην εφορία, τις τράπεζες, τα ασφαλιστικά ταμεία και όπου αλλού, έχοντας μας, οργανωμένα και σχεδιασμένα, μετατρέψει σε "οφειλέτες".

Απαιτούμε από εσάς την ικανοποίηση των πιο κάτω αιτημάτων, αλλιώς θα ικανοποιήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας με κάθε μέσο, όπως ορίζει το άρθρο 120 του Συντάγματος, (συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής σε εκλογές).

  • Έκδοση άτοκου χρήματος, τόσου όσου χρειάζεται για τις ανάγκες της αγοράς και της κοινωνίας. Το χρήμα να πάψει να είναι ιδιοκτησία τραπεζιτών και να γίνει δημόσιο εργαλείο, δημοκρατικά διαχειριζόμενο.

  • Διαγραφή του κρατικού χρέους, ως προϊον οργανωμένης απάτης.
  • Πάγωμα χρεών νοικοκυριών και επιχειρήσεων, έως ότου, με διαφάνεια και δημοκρατικές διαδικασίες, ελέγξει και αποφασίσει ο νομοθέτης λαός, για κάθε περίπτωση χωριστά και για το ποιος, πόσο και αν πρέπει να πληρώσει.
Θέλουμε έμπρακτη δήλωση από τα κόμματα της αντιπολίτευσης:


  • Ακύρωση όλων των νόμων, που ψηφίζονται σε συνθήκες Κατοχής και πλήττουν την Εθνική Ανεξαρτησία, τα δημοκρατικά δικαιώματα, τα δημόσια αγαθά, το εισόδημα των πολλών, τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία, αλλά ακόμα και αυτή την ίδια τη ζωή των ανθρώπων.

  • Ακύρωση κάθε μεταβολής της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, που διενεργείται υπό καθεστώς τεχνητής και προσχεδιασμένης υπερχρέωσης. Οι περιουσίες θα επιστρέψουν στον αρχικό ιδιοκτήτη, ως ότου ο δημοκρατικά αυτοδιοικούμενος και αυτοκυβερνόμενος λαός ελέγξει και αποφασίσει για κάθε περίπτωση χωριστά. Όσοι στερηθούν την ελευθερία τους, λόγω "χρεών" προς κάθε οργανισμό, που έχει μετατραπεί σε εισπρακτική εταιρεία των τραπεζιτών, θα αποζημιωθούν και οι υπεύθυνοι θα πληρώσουν.

Το παρόν απευθύνεται και θα επιδοθεί σε κάθε πολιτικό κόμμα, κίνημα ή ομάδα εντός και εκτός βουλής.

Η σιωπή θα εκληφθεί ως συναίνεση σε εθνικό έγκλημα.

Ο καθένας ας αποφασίσει αν είναι με το Θεό και το Λαό ή με τον Μαμμωνά.

Σε εύλογο χρονικό διάστημα, η μη ικανοποίηση αυτών των αιτημάτων θα μας οδηγήσει στην μετατροπή τους σε διακήρυξη και πολιτικό πρόγραμμα μιας οργάνωσης πολιτών. Mε σκοπό την Απελευθέρωση από τους ιδιοκτήτες του χρήματος και τους πολιτικούς υπηρέτες αυτών και την Εγκαθίδρυση ενός πολιτεύματος, στο οποίο ο λαός θα αποφασίζει και το οποίο στην ελληνική γλώσσα λέγεται Δημοκρατία.

Εμείς, ως Ελεύθεροι άνθρωποι αν και πολιορκημένοι, ως έχοντες απωλέσει κάθε ελπίδα σωτηρίας από "σωτήρες", αντιμετωπιζόμενοι από την ολιγαρχική εξουσία και τους υπηρέτες της, ως ανθρώπινα σκουπίδια,

προσκαλούμε κάθε πολίτη, που αισθάνεται ακόμα ελεύθερος άνθρωπος, να συνδράμει την προσπάθεια για Λευτεριά και Δημοκρατία, για το ατομικό του συμφέρον, για το συμφέρον της Ελλάδας και τα μεγάλα συμφέροντα της Ανθρωπότητας.

"Οφειλέτες" όλων των ειδών ενωθείτε. Με μόνο ηθικό χρέος, αυτό που έχουμε προς τον εαυτό μας, τον συνάνθρωπο, τα παιδιά μας, την Ιστορία, την Πατρίδα και την Ανθρωπότητα.

Οι Έλληνες, που κάποιοι θέλησαν να χρησιμοποιήσουν ως πειραματόζωα,  θα γράψουν ξανά την  Ιστορία.

Όπως παλιά. Όπως πάντα.


Δίκτυο Ιθάκη


ΥΓ: Ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει το παρόν κείμενο, δίχως να χρειάζεται να αναφέρει την πηγή ή να ζητά άδεια. Δεν ξυπνήσαμε ένα πρωί, με το όνειρο να γίνουμε βολευτές. Τις περιουσίες, την εργασία και τις ζωές μας θέλουμε μόνο να σώσουμε. Όσοι έχουν συμφέρον από αυτά τα λόγια προσέρχονται στον κοινό αγώνα.

Και για όλους, είτε πιστεύουν είτε όχι, έχουμε Οδηγούς και θυμόμαστε:

"Και εύρεν εν τω ιερώ τους πωλούντας βόας και πρόβατα και περιστεράς, και τους κερματιστάς καθήμενους. Και ποιήσας φραγγέλιον εκ σχοινίων πάντας εξέβαλεν εκ του ιερού... και των κολλυβιστών εξέχεε το κέρμα και τα τραπέζας ανέστρεψε...". (Ιωάνν. 2:15)

"Κάμε ώστε ο μικρός Κύκλος, μέσα εις τον οποίο κινιέται η πολιορκημένη πόλη, να ξεσκεπάζει εις την ατμοσφαίρα του τα μεγαλύτερα συμφέροντα της Ελλάδας, για την υλική θέση, οπού αξίζει τόσο για εκείνους οπού θέλουν να τη βαστάξουν, όσο για εκείνους οπού θέλουν να την αρπάξουν, και, για την ηθική θέση, τα μεγαλύτερα συμφέροντα της Ανθρωπότητος...  Ας φανεί καθαρά η μικρότης του τόπου και ο σιδερένιος και ασύντριφτος κύκλος οπού την έχει κλεισμένη. Τοιουτοτρόπως από τη μικρότητα του τόπου, ο οποίος παλεύει με μεγάλες ενάντιες δύναμες, θέλει έβγουν οι Μεγάλες Ουσίες".  (Διονύσιος Σολωμός, από τους "Ελεύθερους Πολιορκημένους")


 Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.logiosermis.net/2016/06/blog-post_40.html#.V2co0CEqxFI

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ Ο.Τ. 53013 ΑΡΔΗΤΤΟΥ αρ. 26 ΣΤΟ ΜΕΤΣ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ-ΣΩΡΡΑΣ-ΘΑ-ΤΟΥΣ-ΛΕΙΩΣΩ1

ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ: ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΑΪ ( ΛΕΛΙΑΤΣΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ )

Artemis Sorras ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΔΗΜΟΚΑΦΡΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΧΑΖΑΡΟΚΤΗΝΗ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΜΑΙΛ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΚΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΩΡΑ
ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΑΦΡΟΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΚΙΤΣΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑ Η ΑΓΕΛΗ ΤΩΝ ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ ΧΤΥΠΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥΣ ΚΡΥΦΑ ΜΕ ΕΜΑΙΛ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΚΛΟΟΥΝ ΛΕΛΙΑΤΣΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ [ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ . ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ; ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΜΕ ΥΠΟΠΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΑΠΟ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥΣ; ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΑΡΧΑΙΟ ΝΑΟ; ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ; ΕΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΩ ΥΠΟΠΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΡΟΛΟ]
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΚΛΟΟΥΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΤΕ Η ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΗΡΘΕ Η ΕΠΙΦΟΙΤΗΣΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ Η ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ????????
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΖΩΑ ΣΑΣ ΔΗΛΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΗΛΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΔΕ ΖΩΑΑΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΗΛΩΣΑΜΕ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΥΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΕΞ
ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΚΑΛΟ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΞΙΟ ΚΟΣΜΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ
ΤΟ ΠΙΟ ΔΟΛΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΒΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΠΡΩΤΟΝ Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 20 % ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ [ ΕΒΡΑΙΟΛΑΓΝΟΙ ΝΕΚΡΟΛΑΓΝΟΙ ΚΟΒΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΗΤΑΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΕΝΑ ΕΧΤΙΣΕ Ο ΝΙΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΧΤΙΣΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΠΕΙ Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΓΙΑ 5.000.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΤΙΣΑΝ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΤΣΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΝΑ ΤΟ ΧΤΙΣΕΙ [ ΤΟ ΛΕΩ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΕΝΩ ΜΕΣΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΤΙΣΜΕΝΑ ΟΙΚΗΜΑΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΑΛΑΙΑ ΤΟΥ 1870 1900 ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΕΙΧΑΝ ΧΤΙΣΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΖΩΑΑΑΑΑ ΕΕΕΕ ΖΩΑΑΑΑΑ ]
ΕΚΤΟΤΕ ΓΕΛΟΙΑ ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΕΧΑΣΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑ 5.000.000 ΕΥΡΩ ΣΚΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΕΝΤΕΧΝΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΤΙΣΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΝΑΟΣ ΜΟΛΙΣ Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ [ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΕΠΑΝΩ ΕΧΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ] ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΣ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΤΗΝ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΑΙΔΟΙΑ ΤΩΝ ΣΑΥΡΟΕΙΔΩΝ ΝΑ ΦΩΝΑΣΚΟΥΝ ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕ Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ [ ΠΕΣΤΕ ΡΕ ΠΟΥ@@@ΣΤΡΟΝΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ 20% ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΡΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΤΗΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ] ΤΟ ΑΛΛΟ 20 % ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΠΡΩΗΝ ΜΑΛΛΟΝ Η ΠΑΡΑ ΠΡΩΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ ΕΕΕ ΚΑΙ ???????? [ ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΓΑ@@@ΣΕΙ Ο ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ ΠΕΦΤΕΙ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ????? ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΕΕΕΕ ?????? ΕΕΕ ΑΥΤΟ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ CNN [ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟ ΣΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΚΑΝΑΛΑ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΡΩΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΩΣΤΟΣΟ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΤΟΣΟ GEY ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΛΕΙΨΑΝΟ ΣΑΣ ] ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΡΩΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΩΝ 20% ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΠΕΛΑΤΗ ΑΠΟ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΠΡΕΖΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΠΕΝΤΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΩΣΩ ΜΕΤΑ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΟΥΣΤ ΔΙΑΛΑ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΛΟΟΥΝ
ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΨΟΓΟΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ ΤΟΣΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΑΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΦΕΡΩ ΤΗΝ ΒΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΑΡΤΟΒΑΣΙΛΕΙΟ ΜΕ ΘΕΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
ΕΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕΤΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ?????????? ΑΝΤΕΧΕΤΕ ??????????
ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΤΕ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ Ε.ΣΥ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ Η ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΟΣΑ ΣΑΙΤ ΚΑΝΑΛΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
…………………………………….
Αλφειός: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ, Η ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ !
ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ…
1. ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» !! … epistoli YPPO-Elliniki Etaireia-2009 (1)ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠ.ΠΟΛ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 1
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠ.ΠΟΛ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 2
ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
2. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΑΡΣΙΝΟΗ» ΠΡΟΣ ΤΟΝ  ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΡΑΚΙΝΤΖΗ ΛΕΑΝΔΡΟ… rakintzis-1
 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΡΣΙΝΟΗΣ ΠΡΟΣ ΡΑΚΙΤΖΗ 1
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΡΣΙΝΟΗΣ ΠΡΟΣ ΡΑΚΙΤΖΗ 2
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΡΣΙΝΟΗΣ ΠΡΟΣ ΡΑΚΙΤΖΗ 3
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΡΣΙΝΟΗΣ ΠΡΟΣ ΡΑΚΙΤΖΗ 4
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ…
3. ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ !!! … App-1-Photos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ 1ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ 2
4. ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ Ο.Τ. 53013 … App 2 to xroniko-ardettou
5. ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. ΦΑΚΕΛΟΥ 31614/07 «ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΚΤΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ Ο.Τ. 53013 , ΑΡΔΗΤΤΟΥ 26»  xronika diadromis tou fakelou
6. ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ… map-ardettou
 ΚΑΤΟΨΗ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ
7. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ; … ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ… Board of Directors- Elliniki etareiaΔ.Σ. ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
… ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΗΣ !!! … ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
… ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ…
8. ΕΔΩ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΛΥΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΤΕ (1994) ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΥΠ.ΠΟ. ΓΙΩΡΓΟ ΘΩΜΑ … Lyras epistoli-05-10-1994 001ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΥΡΑ ΠΡΟΣ ΥΠ.ΠΟΛ. 1
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΥΡΑ ΠΡΟΣ ΥΠ.ΠΟΛ. 2
… !!! ΒΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η … ΘΈΑ !!! «ΣΑΦΩΣ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΣ» … ΑΛΛΆ … ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ … ΕΥΗΛΙΟΝ ΚΑΙ ΕΥΑΕΡΟΝ ; !!! … 
… ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ …
9. ΚΙ ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ «ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΥΛΑ» ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΠΙΤΙ-ΣΠΙΤΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ … anonymous_owner_leaflet001
… ΣΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ … ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ
…………………………………………
… ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ. 
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ …
ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝ ΤΑΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ !!!
……………………………….

http://alfeiospotamos.gr/?p=23893

Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ Η «ΠΑΝΟΡΘΟΞΟΣ» ΣΥΝΟΔΟΣ.



  Γράφει ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Τελικά πήγανε στη Κρήτη όλες οι υποδουλωμένες στους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Ορθόδοξες Εκκλησίες.
Όλες οι υποδουλωμένες Ορθόδοξες Εκκλησίες προς την Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, για να θεμελιώσουν  την Εβραϊκή Πανθρησκεία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ! Μετέχουν...
Βαρθολομαίος (Φανάρι)-Ιερώνυμος Αθηνών- Δημήτριος (Αμερικής)- Αναστάσιος (Αλβανίας), Χρυσόστομος Κύπρου, Θεόδωρος (Αλεξανδρείας), Θεόφιλος Ιεροσολύμων (ΙΣΡΑΗΛ), και οι πρώην ΕΣΣΔ χώρες, Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Πολωνίας, Τσεχίας-Σλοβακίας, κ.λ.π. σήμερα υπόδουλες της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, και της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης και Παγκοσμιοποίησης.  
Δηλαδή όλος ο καλός ο Κόσμος των δούλων και υπηρετών  του Κοσμοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ & Παγκόσμιας Σιωνιστικής Μαφίας!!! (Ροκφέλερ-Κίσσινγκερ), κ.λ.π.
Η «Πανορθόδοξος» Σύνοδος γίνεται κατόπιν εντολών της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, για εμπεδώσουν την Σιωνιστική ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ!!!
Η Θεία Λειτουργία έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά
στο Ηράκλειον της Κρήτης, όπου υπηρέτες της Ν.Τ.Π. Πατριάρχες, προεξήρχαν της πανηγύρεως, και η χορωδία έψαλε το «Α ΝΑ ΝΑ ΝΑΙ» και το «ΤΕΡΙΡΕΜ».
Δηλαδή «κουκούτσι»  μυαλό ο Παναγιώτατος, και οι άλλοι προκαθήμενοι Πατριάρχες, δούλοι και υπηρέτες  του Κοσμοκράτωρα Σιωνιστή Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ δεν νοείται χωρίς τη συμμετοχή ΟΛΩΝ των Ορθοδόξων Εκκλησιών.
Βλέπετε ο Παναγιώτατος Βαρθολομαίος είχε ανηλειμμένες υποχρεώσεις προς τα αφεντικά του, την ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Η Ορθοδοξία ευρίσκεται στο έλεος της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Η Ορθοδοξία επί Βαρθολομαίου ευρίσκεται στο έλεος της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης.
Ο  ΘΕΟΣ να βάλλει το χέρι του εκεί που ο Βαρθολομαίος –Ιερώνυμος, και οι άλλοι  Πατριάρχες, παραβιάζουν και καταπατούν τους Κανόνες της Ορθοδοξίας.
Μπράβο Παναγιώτατε, 
Τα Καταφέρατε  να  διχάσετε  την  Ορθοδοξία.
Παναγιώτατε,
Προσέχτε την υστεροφημίαν σας.
Προσέχετε την Ιστορίαν Σας.
Η Ιστορία θα γράψει ότι είσθε ο καταστροφέας της Ορθοδοξίας για χάρη της Σιωνιστικής Πανθρησκείας.
Μη γίνεσθε μαριονέτα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ & Σιωνιστικής μαφίας.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ κάνει τη δουλειά του, εσείς τι κάνετε;;;
Ο εγωϊσμός σας, και οι ανηλειμμένες υποσχέσεις προς τον Κοσμοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ για την εμπέδωση-θεμελίωση της Εβραϊκής Σιωνιστικής ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, δεν σας επέτρεψαν να αναβάλλετε την λεγόμενη «Οικουμενική» Σύνοδο, αφού πέντε (5) Ορθόδοξες Εκκλησίες αρνήθηκαν αυτήν την Σύνοδο.
Αυτά  για  συμβουλή.

Επί  τούτοις  διατελώ,

                 Με  Σεβασμό

 ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
  Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος ΜΜΕ
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/06/blog-post_827.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters