Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

«Σε πούλησαν για 99 χρόνια» … ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ !!! Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ . ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΟΥ ΓΗΣ !!!

ELLADA-KLAIOYSA

Αθανασία Γεωργοσοπούλου Αδέλφια μου , Έλληνες …
Κάνω έκκληση στην λογική και την ευθυκρισία σας .

Αντιληφθείτε ότι αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα δεν συνάδει ούτε με την ουσία του νόμου , ούτε με την αλήθεια, ούτε με το δίκαιο , ούτε με την αρετή.

Αντιληφθείτε , ότι δημιούργησαν ένα ψεύτικο χρέος , με ψεύτικα στοιχεία για να μπορούν να νομιμοποιηθούν στην εκποίηση της Πατρίδας και την γενοκτονία του ελληνικού λαού .
Αντιληφθείτε ότι , όσοι βρίσκονται μέσα στην Βουλή είναι όλοι πιόνια του διεθνούς τραπεζικού κατεστημένου , σε αποστολή εξόντωσής μας .


Αν σήμερα δεν ενωθούμε για να διεκδικήσουμε το δίκαιο , δεν θα υπάρξει άυριο για τα παιδιά μας , ή το αύριο που θα υπάρξει θα είναι αυτό των σκλάβων , χωρίς ελεύθερη βούληση και δικαιώματα , που δεν θα γνωρίζουν κιόλας τι είναι η ελευθερία για να την διεκδικήσουν …
Βγείτε αδέλφια μου απ’ τις ιδεοληψίες κι αντιληφθείτε ότι κόμματα , δόγματα , χρώματα δημιουργήθηκαν απ’ τους αντι-ανθρώπους με μόνο σκοπό να σε χωρίζουν απ’ τους συνανθρώπους σου και να εγκλωβίσουν την σκέψη σου , σε συγκεκριμένα ιδεοληπτικά κουτάκια , προκειμένου να την ελέγξουν .


Αδελφέ μου , άνθρωπε , Έλληνα Πολίτη .
Στην δική μας γενιά έλαχε ο κλήρος να πολεμήσουμε το θεριό της αντινόησης , το κτήνος του φόβου . Στην δική μας γενιά έλαχε ο κλήρος να παλέψουμε για τις Ελλάνιες Αρχές και Αξίες , που υπηρετούν τον άνθρωπο και τον θεικό προορισμό του .


Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ .
ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΟΥ ΓΗΣ !!!!!
( Το παρόν , μόνον για όσους γνωρίζουν και καταλαβαίνουν !!!!!!!!! )

……………………………….

Σε πούλησαν για 99 χρόνια
http://www.capital.gr/story/3127110
Του Άγη Βερούτη 
Το ΤΑΙΠΕΔ είχε διάρκεια ζωής 4 χρόνια και με το δεύτερο μνημόνιο επεκτάθηκε άλλα 4, σύνολο 8.
Σύμφωνα με το πολυνομοσχέδιο του 4ου μνημονίου θα δημιουργηθεί ένα Υπερταμείο διάρκειας 99 ετών που θα συλλέξει στο σύνολό τους τις ιδιοκτησίες του ελληνικού δημοσίου, δηλαδή του ελληνικού λαού. Αυτό θα περιέχει αρχικά 4 υποταμεία: 1) του ΤΧΣ [με τα €6 δισ. των μετοχών των ελληνικών τραπεζών, 2) του ΤΑΙΠΕΔ, 3) των ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κλπ) και 4) της ΕΤΑΔ που κατέχει όλα τα ακίνητα του ελληνικού κράτους.

Σκοπός του ταμείου αυτού θα είναι η πώληση της κρατικής περιουσίας των Ελλήνων, με σκοπό την αποπληρωμή μέρους του χρέους της χώρας με τα μισά εκ των εσόδων της εκποίησης, ενώ το άλλο μισό θα το διαχειρίζεται το ελληνικό κράτος μέσω του υπουργείου Οικονομικών για επενδύσεις ή άλλους σκοπούς που θα καθοριστούν στο μέλλον.

Το εγχείρημα αποπληρωμής κρατικού χρέους με τα προϊόντα της πώλησης της ελληνικής δημόσιας περιουσίας είναι φυσικά ό,τι πιο αντιαναπτυξιακό έχει σκεφτεί ο ανθρώπινος νους. Κρατικό χρέος έχει αποπληρωθεί μόνο σε δυο περιπτώσεις. Στη Ρουμανία του Τσαουσέσκου και στη Βόρεια Κορέα. Αυτό θα προσπαθήσει να κάνει το Υπερταμείο.

Υποθέτει δηλαδή πως η Ελλάδα δεν θα μπορεί να ανακυκλώνει το δημόσιο χρέος της στις διεθνείς αγορές για τα επόμενα 99 χρόνια, ούτε να το συρρικνώνει αυξάνοντας το ΑΕΠ με την ανάπτυξη ταχύτερα από την τοκοφορία του και ως εκ τούτου θα αποπληρώνει τους τόκους ξεπουλώντας περιουσιακά στοιχεία.

Αντί δηλαδή να χτίζονται σχολεία ή λιμάνια ή οδικές αρτηρίες ή βιβλιοθήκες από τα έσοδα των αποκρατικοποιήσεων της ελληνικής δημόσιας περιουσίας, δηλαδή επενδύσεις που βελτιώνουν τις συνθήκες ζωής των Ελλήνων, υποθέτουν πως η Ελλάδα δεν θα έχει ανάπτυξη και θα πληρώνει τους τόκους με μετρητά!

Με μπαγιόκο από τα διεθνή ενεχυροδανειστήρια των εθνών.
Το χειρότερο είναι πως εκτός από το διοικητικό συμβούλιο θα έχει και ένα εποπτικό συμβούλιο που θα εγκρίνει ή θα απορρίπτει όλες τις αποφάσεις. Το εποπτικό συμβούλιο θα έχει τρία απλά μέλη που θα προτείνει η ελληνική κυβέρνηση και θα είναι της αποδοχής της τρόικας, ενώ δυο άλλα μέλη θα ορίζονται από το ESM και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή χωρίς την ανάγκη σύμφωνης γνώμης της χώρας.

Για έγκριση όλων των αποφάσεων θα απαιτούνται 4/5 του εποπτικού συμβουλίου, δηλαδή ενός εκ των δυο διορισμένων ξένων.
Δεν έχω δει ποτέ μου πιο απαισιόδοξη και πιο αποικιοκρατική και δουλοπαροικιακή συμφωνία. Δεν έχω ξανανιώσει πιο ταπεινωμένος ως Έλληνας.
Δεν πιστεύω τα μάτια μου.
Θα μας πουλήσουν για 99 χρόνια, και μετά θα θέλουν να μας πείσουν ότι θα ωφεληθούμε κιόλας ως λαός!
Αυταπάτες…
………………………………………..
Αλφειός: ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ … ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ !! ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΓΕΡΑ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ !! ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΪΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ !! ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. … ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΖΩΑΑΑΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΛΙΚΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ WHO IS WHO

… ΚΑΙ ΠΕΤΑΣ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ … «Με μπαγιόκο από τα διεθνή ενεχυροδανειστήρια των εθνών.» … ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΝΩ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ … ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΛΩΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΩΣ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ !!! ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΣ, ΑΣΗΜΙ, ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΙΝΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ! ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ…

… ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΟΥΜΕ , ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ , ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ , ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2012 ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600δις ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΩΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ , ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΙΣΧΥΟΣ !!!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ… WORLD BANK , IMF , EBRD , ΤΗΝ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ NEW DEVELOPMENT BANK ΤΩΝ BRICS ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΟΙ ! ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ !

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! (ΛΙΣΤΑ) ΚΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΨΟΦΑ ΚΑΙ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ !!! IFC ΤΗΣ WORLD BANK ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ !

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ» ΤΩΝ Rothschild & Χ.Ο.ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. , ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ FUNDS ΜΕ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ(ΡΟΥΦΗΓΜΑΤΟΣ) ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ !

ΡΟΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΑΣ !!!

… ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ , ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΡΟΠΑΛΙΕΣ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΨΟΦΑΕΙ !!!



ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ 600δις ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ! Η ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΣΤΟ ΦΩΣ! ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;

50 δις Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, 50 δις ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ Τ.Χ.Σ. , 100 δις Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ Τ.Χ.Σ. ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ! ΚΙ ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ Ε;

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΜΗΝΥΤΗΡΙΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Τ.Χ.Σ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ !

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΙ Ε.ΣΥ. ΑΝΑΔΟΧΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ! Ε.ΣΥ. Ο ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ !

! ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 325 ΔΗΜΟΥΣ

Η «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ» – ΕΤΑΙΡΕΙΑ ή ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! ΕΞΩΔΙΚΟ -ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: «…και να αυτοκτονήσουν τώρα δεν μπορούνε, θα εκτελέσουν θα λειώσουν πάνω στις διαταγές. Ο,ΤΙ ΚΛΕΨΑΤΕ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΟΛΑ ΠΙΣΩ». ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ πέναλτυ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ !!!!

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ-ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΟΥ, ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚ/ΚΩΝ & ΔΑΝΕΙΩΝ, & ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΙ & ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΕΣ ΑΞΙΕΣ… & ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΝΤΕΛΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ, ΟΠΟΤΕ ΟΝΤΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ

ΝΟΜΟΣ 4389/2016 Ο ΦΟΡΟΛΗΣΤΗΣ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ… ΕΝΑ ΣΚΙΑΧΤΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ !!! ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΞΕΧΡΕΩΜΑΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΒΟΥΒΟΙ ΣΑΝ «ΧΑΝΟΙ» ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ, ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ Ν’ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΤΗ ΣΑΡΚΑ ΣΟΥ;

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: «Εάν μας κατηγορείτε ότι εργαστήκαμε αφιλοκερδώς να φτιάξουμε το Όραμα μιας Ενωμένης και εύρωστης Ελλάδας… τότε ΝΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ»
…………

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 20000 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ1

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

………. !!!!!!!!!!!! ΠΩ ΠΩ !!! ΤΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ !!! Ε ΜΑ !!! ΑΦΟΥ ΑΦΗΣΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ !!! ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΛΑ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ , ΔΗΛΩΣΕ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΙΩΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ-ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ! ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΨΟΦΑΕΙ !!!
…………………..

http://alfeiospotamos.gr/?p=24008

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ



Ο Χουάν Κάρλος, σύζυγος της αδελφής του τέως βασιλέως της Ελλάδος, Κως. του Β΄, απόγονος του Σαμπετάι Σεβί του Μεσσία των…ΕΒΡΑΙΩΝ!

Artemis Sorras ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»

………………………………………………
…..

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤ’ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ, ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ Ο ΚΟΚΟΣ(de Grecia) ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ!

ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΤΩΝ COMMITTEE OF 300 ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Ο ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΩΣ… «ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»

ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗΣ, George Soros, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΣΙΠΡΑΣ, Lazard, ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, Committee of 300, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, Λέσχη της Ρώμης, ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ !!!


http://alfeiospotamos.gr/?p=24001

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΥΤΗ Η ΔΗΘΕΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΩΝ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ


Artemis Sorras ΑΥΤΗ Η ΔΗΘΕΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΩΝ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΗ ΑΛΛΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ ΔΟΓΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ

ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟ ΜΙΑΡΟ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΟ ΜΙΚΡΟΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΑ ΤΟ ΤΙΜΩΡΙΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ [ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ] ΘΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΝ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΣΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΙΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΥΨΗΛΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΜΕ ΑΞΙΑΚΟ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ

ΕΤΣΙ ΘΑ ΧΑΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΞΕΙ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΙΧΝΗ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΒΕΒΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΦΠΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΙΧΑΝ

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΥΤΑ ΑΙΔΟΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΣΥΧΑΜΕΝΑ ΣΑΥΡΟΕΙΔΗ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙΣ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΛΕΠΡΑ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΑΞΩΝΙΑ ΜΙΛΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΚΛΕΒΑΝ ΕΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΛΥΤΑ ΑΙΔΟΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΧΑΖΑΡΙΑΣ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΑ ΔΗΘΕΝ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΑΡΑΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥ ΙΘΩΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΕΡΑΤΑ ΥΒΡΙΔΙΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΗ ΠΛΑΚΑ ΑΚΟΜΗ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΘΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΖΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΡΑ

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ

ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΑΞΕ ΕΝΩΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ


http://alfeiospotamos.gr/?p=24018
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters