Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Παραδέχεται σχέδια για αερολύματα ψεκασμού για γεωμηχανική ο διευθυντής της CIA!

Δεν είναι πλέον θεωρία συνωμοσίας: παραδέχεται σχέδια για αερολύματα ψεκασμού για Γεωμηχανική ο διευθυντής της CIA!

Screen Shot 2016-07-06 at 9.11.20 AM

Το ακόλουθο άρθρο είναι του σάιτ thefreethoughtproject.com, έναν άκρως ενημερωτικόν ιστότοπον ειδήσεων που όλο άρθρα βόμβες βγάζει!  Το χθεσινό τους άρθρο ΜΠΑΜ έρχεται να προσθέσει κάτι πάρα πολύ αποκαλυπτικό στις δικές μας τις αποκαλύψεις απο τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ για το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι είναι οι δικές μας κυβερνήσεις που έχουν τελευταίως παραδεχθεί ότι, ναι μεν υπάρχουν οι αεροψεκασμοί, αλλά δε…ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ «ΚΑΛΟ» ΣΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ…ΤΟ «ΚΑΛΟ» ΣΑΣ!

Screen Shot 2016-07-06 at 9.41.44 AM

Και αν δεν έχετε διαβάσει ακόμη το δικό μας άρθρο πάνω σε αυτό το θέμα με τίτλο «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ CIA ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ», που πάλι αφορά το ρόλο της…CIA στις χημικές ουρές και τη γεωμηχανική, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και φρίξετε!  Το έγραψα σε συνεργασία με τον κ. Ιωάν. Παπαζήση και έγινε πρωτοσέλιδο στην Ελεύθερη Ώρα!

Στο ακόλουθο άρθρο, θα δείτε το διευθυντή της CIA, κ John O. Brennan, να …ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ το ρόλο της κυβέρνησης των ΗΠΑ στη…ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ!  Άκου πράγματα! Ενδεικτή όμως είναι η τοποθεσία όπου μίλησε ο κ Brennan, δηλ., THE  COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS απ΄όπου παίρνει της εντολές της η κα…ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ!  Αν δε με πιστεύετε, απευθυνθείτε στην ίδια που παραδέχτηκε ότι οι αφεντάδες της προέρχονται απο αυτήν την μυστική -αλλά και «ανοικτή»- λέσχη που αποτελεί την…ΥΠΑΡΚΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ των ΗΠΑ–πίσω απο τα παρασκήνια βέβαια.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο!

Τώρα λοιπόν, σας παρουσιάζω την ακόλουθη σημερινή αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ των…ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ!!!… 

~

Την περασμένη εβδομάδα, ο Διευθυντής της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, κ John O. Brennan, απευθύνθηκε στην αστάθεια και τις διεθνικές απειλές για την παγκόσμια ασφάλεια σε μια συνάντηση με το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (the Council on Foreign Relations). Κατά τη διάρκεια της μακροσκελούς ομιλίας του για απειλές κατά των συμφερόντων των ΗΠΑ και πώς η -σε μεγάλο βαθμό δημιουγηθείσα απο την CIA- απειλή του ISIL (ISIS) επηρεάζει τον κόσμο, ο Brennan έθιξε το θέμα της… γεωμηχανικής.

(Πατήστε αυτό το λίνκ για την επίσημη ανακοίνωση της CIA για την ομιλία του: https://www.cia.gov/news-information/speeches-testimony/2016-speeches-testimony/director-brennan-speaks-at-the-council-on-foreign-relations.html)

Π.χ., είπε ο Brennan:

Screen Shot 2016-07-06 at 9.39.18 AM

«Ένα άλλο παράδειγμα είναι η σειρά των τεχνολογιών -συχνά αναφερόμενη συλλογικά ως geoengineering (γεωμηχανική)- που θα μπορούσε δυνητικά να συμβάλει στην αναστροφή των επιπτώσεων του ζεστάματος της παγκόσμιας κλιματικής αλλαγής. Μια απ’ αυτές που έχει κερδίσει τη προσωπική μου προσοχή είναι η στρατοσφαιρική έγχυση αεροζόλ, ή SAI (Stratospheric Aerosol Injection), η μέθοδος της σποράς της στρατόσφαιρας με σωματίδια που μπορούν να βοηθήσουν στο να αντανακλάνε τη θερμότητα του ήλιου, με τον ίδιο τρόπο που κάνουν οι ηφαιστειακές εκρήξεις.»

Ο Brennan συνέχισε επαναλαμβάνοντας τις εκκλήσεις ορισμένων επιστημόνων οι οποίοι έχουν απύηνθει έκκληση για αεροψεκασμούς:

«Ένα πρόγραμμα SAI θα μπορούσε να περιορίσει την παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας, μειώνοντας κάποιους κινδύνους που συνδέονται με υψηλότερες θερμοκρασίες και παρέχοντας στην παγκόσμια οικονομία επιπλέον χρόνο για τη μετάβαση από τα ορυκτά καύσιμα. Είναι επίσης σχετικά φθηνή η διαδικασία–το Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας εκτιμά ότι ένα πλήρως αναπτηγμένο πρόγραμμα SAI θα κοστίσει περίπου $10 δισεκατομμύρια ετησίως.»

Screen Shot 2016-07-06 at 9.34.41 AM

Η έκταση στην οποία μίλησε ο Brennan για τη στρατοσφαιρική ένεση αερολυμάτων δείχνει ότι ο ίδιος και η CIA πιθανόν να έχουν υπόψιν αυτό για κάποιο χρονικό διάστημα:

«Όπως πολλά υποσχόμενη, όπως μπορεί να είναι, κινείται προς τα εμπρός για SAI θα έθετε μια σειρά από προκλήσεις για την κυβέρνησή μας και για τη διεθνή κοινότητα. Από τεχνικής πλευράς, η μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου θα πρέπει ακόμη να συνοδεύσει το SAI για την αντιμετώπιση άλλων επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής, όπως η οξίνιση των ωκεανών, επειδή το SAI από μόνο του δεν θα μπορέσει να αφαιρέσει τα αέρια του θερμοκηπίου από την ατμόσφαιρα.

«Από την γεωπολιτική πλευρά, η δυνατότητα της τεχνοογίας να αλλάξει τις καιρικές συνθήκες και να οφελήσει ορισμένες περιοχές, εις βάρος των άλλων, θα μπορούσε να προκαλέσει μια απότομη αντίθεσιν από ορισμένες χώρες. Άλλοι μπορεί να «αρπάξουν» τα οφέλη του SAI και σαν αποτέλσμα να υποχωρήσουν από τη δέσμευσή τους για μείωση του διοξειδίου του άνθρακα. Και, όπως και με άλλες πρωτοποριακές τεχνολογίες, λείπουν οι παγκόσμιες νόρμες και πρότυπα για να καθοδηγήσουν την ανάπτυξη και την εφαρμογή του SAI.»

Γίνεται εδώ και καιρό συζήτησις για τις «χημικές ουρές» απο πλευράς συνωμοσιολόγων με τεράστια ποσά παραπληροφορήσεως που έχουν δημοσιοποιηθεί σε όλο το διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων ψεύτικων μελετών και φωτογραφιών. Αρκετές πραγματικές μελέτες, ωστόσο, δείχνουν ότι ορισμένες «σπορές» ή γεωμηχανική μπορεί να λαμβάνουν χώρα.

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Διεθνές Περιοδικό της Περιβαλλοντικής Έρευνας και Δημόσιας Υγείας (International Journal of Environmental Research and Public Health) υποδηλώνει ότι η γεωμηχανική έχει ήδη αρχίσει, και η ουσία που χρησιμοποιείται είναι ένα τοξικό υποπροϊόν της καύσεως άνθρακος της ιπτάμενης τέφρας (coal burning coal-fly ash).

«Έχουν περάσει άγνωστες και απαρατήρητες οι ευρέως διαδεδομένες, εκ προθέσεως και ολοένα και συχνότερες χημικές εναποθέσεις στην τροπόσφαιρα στην επιστημονική βιβλιογραφία για χρόνια. Ο συγγραφέας παρουσιάζει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η ιπτάμενη τέφρα που γίνεται απο την τοξική καύση του άνθρακος (toxic coal combustion fly ash) είναι το πιο πιθανό αερόλυμα σωματιδίων που ψεκάζεται με τζέτ-βυτιοφόρα για γεωμηχανική, για σκοπούς για την τροποποίηση καιρικών συνθηκών και του κλίματος και περιγράφει κάποιες από τις πολλές και ποικίλες συνέπειες για τη δημόσια υγεία.»

Έχει διατυπωθεί η άποψις ότι η ακούσια γεωμηχανική μπορεί και αυτή να λαμβάνει χώρα ήδη. Όπως επισημαίνει ο Derrick Broze, οι ερευνητές απο την Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (the National Oceanic and Atmospheric Administration, εφεξής NOAA) υποδηλώνουν ότι τα contrails από τα αεροπλάνα μπορεί κατα λάθος να δημιουργούν μια επίδραση γεωμηχανικής στους ουρανούς.

Ο Chuck Long είναι ένας ερευνητής στο Ινστιτούτο Συνεταιρισμού για την Έρευνα στις Περιβαλλοντικές Επιστήμες (Cooperative Institute for Research in Environmental Sciences (CIRES)) στο Εργαστήριο Ερευνών του Συστήματος της Γης της NOAA στο Πανεπιστήμιο του Κολοράντο στο Μπούλντερ. Κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Αμερικανικής Γεωφυσικής Ένωσης που έλαβε χώρα το περασμένο Φθινόπορο, ο Long και η ομάδα του κυκλοφόρησαν την έκθεσίν τους, “Evidence of Clear-Sky Daylight Whitening: Are we already conducting geoengineering?” (δηλ., «Η λεύκανσις των καθαρών ουρανών στο φως της ημερας: Μήπως διεξάγουμε ήδη τη γεωμηχανική;») Η ανάλυσις έδειξε ότι οι ατμοί από τα αεροπλάνα μπορεί να αλλάζουν το κλίμα μέσω της τυχαίας γεωμηχανικής.

Aν μη τι άλλο, μπορεί να περάσει ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα πριν μάθουμε τι είναι αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα στον ουρανό μας. Όταν η CIA, ωστόσο, η οποία είναι υπεύθυνη για την τόσο μεγάλη αναταραχή που γίνεται σε παγκόσμια κλίμακα, αρχίζει να μιλάει για γεωμηχανική, θα πρέπει να την ακούμε.

Το τμήμα της ομιλίας όπου ο κ. Brennan μιλά για την γεωμηχανική αρχίζει στο 12:05.



Πηγή: http://thefreethoughtproject.com/director-cia-stratospheric-aerosol-injection/
http://greeknewsondemand.com/

ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ; Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΑΒΑ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ!



ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!!!


Στο τέλος αυτού του άρθρου παρέχονται links με πηγές/αποδείξεις για τα παρακάτω...
Τριακόσια τρία τρισεκατομμύρια δολάρια σε παράγωγα φορτώθηκαν στις πλάτες των φορολογούμενων Αμερικανών τον Δεκέμβριο του 2014. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα των παροχών από τα swaps και αφού ενσωματώθηκαν ορολογίες του citigroup σε νομοσχέδιο, επιτρέποντας έτσι σε συγκεκριμένα χρηματοπιστωτικά ινστιτούτα να ανταλλάξουν ειδικά οικονομικά παράγωγα διαμέσου θυγατρικών οι οποίες ήταν ασφαλισμένες από την FEDERAL DEPOSIT INSURANCE CORPORATION. Ολόκληρο το ποσό που νομιμοποιήθηκε είναι τώρα ευθύνη των Αμερικανών φορολογούμενων οι οποίοι δεν έχουν τίποτα ισάξιο για να στηρίξουν μια τέτοια πρωτοφανή ενέργεια. Για αντάλλαγμα δόθηκαν στην κυβέρνηση 1.1 τρισεκατομμύρια δολάρια για ασύστολη σπατάλη.

Το αμερικανικό κογκρέσο, πουλημένο όσο ποτέ άλλοτε, ευτυχώς κατήγγειλε την πρόταση και προσάρμοσε αλλαγές που αναφέρονται παρακάτω. Αυτή η ανταλλαγή δεν είναι η πρώτη που έχει συμβεί, παρόλα αυτά πρέπει να είναι η τελευταία. Η παγκόσμια οικονομία, η οποία συρρικνώθηκε από αυτή τη συμφωνία, έχει συνολικό χρέος περίπου 70 τρισεκατομμύρια δολάρια. Πρακτικά το ένα πέμπτο αυτού του ποσού κατοχυρώθηκε στις αγορές από την παραπάνω συμφωνία. Μικρές αναταράξεις, όπως η αθέτηση της καταβολής των 1.6 δισεκατομμυρίων ευρώ της Ελλάδος στο διεθνές νομισματικό ταμείο   30/6/2015 ή μία άλλη αθέτηση καταβολής 6.7 δισεκατομμυρίων στο ECB 5/7/2015, μπορούν να προκαλέσουν μία τεράστια αλυσιδωτή αντίδραση αθετήσεων καθώς οι αγορές είναι πρακτικά γυμνές μπροστά σε ένα τέτοιο γεγονός.   

Το FIAT χρήμα (το χρήμα που είναι ανύπαρκτο – χωρίς αντίκρισμα- χωρίς αξία), το οποίο τυπώνεται κατά βούληση, σε μία παγκόσμια οικονομία που κυριαρχείται από τις αγορές και παρ όλη την ύπαρξη των υποτιθέμενων κανόνων των αγορών, δεν θα διατηρήσει έναν ικανοποιητικό μηχανισμό αυτό-ελέγχου ο οποίος και ελέγχεται από την ελίτ των τραπεζιτών.

Το χρήμα παράγεται από τους ανθρώπους (εργατικό δυναμικό) και διαχειρίζεται από τους τραπεζίτες. Οι τραπεζίτες, που διορίζονται από τις κοινωνίες των ανθρώπων για να διαχειρίζονται το προϊόν του μόχθου, έχουν αναλάβει, χωρίς άδεια και προειδοποίηση, τον ρόλο του ιδιοκτήτη – παραγωγού και έχουν ξοδέψει τεράστια ποσά και προσπάθεια για να μεταλλάξουν την εργασία σε ένα διαχειρίσιμο αγαθό βλέποντας τους ανθρώπους ως πόρους (ανθρώπινο δυναμικό) .

Η υγιής παραγωγή χρήματος, βασιζόμενη στην αξία, καθορίζει την κυριαρχία ενός έθνους. Τα υπόδουλα έθνη, από την άλλη, παράγουν χρήμα βασιζόμενα στο χρέος. Και τα δύο κύρια νομίσματα της δύσης, το δολάριο και το ευρώ, βασίζονται στο χρέος. Οι αμερικανικές και ευρωπαϊκές κοινωνίες θα είναι οι πρώτες στη σειρά όταν θα εκραγεί ο Αρμαγεδδών.

Έθνη με την ελάχιστη κατανόηση των οικονομικών ισορροπιών, ή την παντελή έλλειψη αυτής, ίσως έχουν ακόμη κάποιο χρόνο για να πάνε σε έναν υγιή μηχανισμό παραγωγής χρήματος που θα βασίζεται στην αξία σε μία προσπάθεια να σωθούν.

Το χρήμα, που βασίζεται στην αξία, προϋποθέτει την ιδιοκτησία πολύτιμων μετάλλων ή μία πληθώρα φυσικών πόρων. Η Ελλάδα έχει το μοναδικό πλεονέκτημα, ανάμεσα σε όλους στην ΕΕ, να κατέχει τους πλουσιότερους και τους πιο επιθυμητούς  φυσικούς πόρους. Με φαντασία και θάρρος η Ελλάδα μπορεί να είναι η νικήτρια της μάχης για μια Ευρώπη κυριαρχούμενη από τους λαούς και όχι από τους Γερμανούς. 

Αρμαγεδδών ή όχι, μια απλή ανάλυση υποδείχνει ότι ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος εξελίσσεται με τους συνήθεις ύποπτους στα αντίπαλα στρατόπεδα. Ακριβώς όπως στον πρώτο και δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Μπορεί τώρα η Ελλάδα να στέκεται μόνη ενάντια στην παλίρροια αλλά εάν κερδηθεί η πρώτη μάχη, οι συμμαχίες και οι ισορροπίες αλλάζουν ταχύτατα.  

 
 
 

12.000 ετών δαιδαλώδη τούνελ από Σκωτία ως Τουρκία (φωτό)




Είναι δυνατόν Αρχαίοι πολιτισμοί να διασυνδέονται μεταξύ τους Χιλιάδες χρόνια πριν; Σύμφωνα με Χιλιάδες υπόγειες σήραγγες που εκτείνονται από τη Βόρεια Σκωτία προς τη Μεσόγειο, η απάντηση είναι ένα μεγάλο ΝΑΙ. Ενώ ο λόγος ύπαρξης πίσω από αυτές τις εξελιγμένες σήραγγες παραμένει ένα μυστήριο, πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι αυτό το τεράστιο προϊστορικών ετών δίκτυο χτίστηκε ως προστασία από τα αρπακτικά και άλλους κινδύνους 12.000 χρόνια πριν!

Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι ήταν αυτές οι μυστηριώδεις σήραγγες που χρησιμοποιούνταν ως αυτοκινητόδρομοι σύγχρονοι, επιτρέποντας τη μετάβαση των ανθρώπων και τη σύνδεσή τους με μακρινά μέρη σε όλη την Ευρώπη.

Στο βιβλίο Secrets Of The Underground Door To An Ancient World (γερμανικός τίτλος: Tore zur Unterwelt), ο Γερμανός αρχαιολόγος Δρ Χάινριχ Κους αναφέρει ότι τα στοιχεία του τεράστιο υπόγειο τούνελ έχουν βρεθεί κάτω από εκατοντάδες νεολιθικών οικισμών σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο. Αυτές οι σήραγγες είναι τεράστιες και συχνά αναφέρονται ως αρχαίοι αυτοκινητόδρομοι, εξ’ου και τη σύνδεσή τους με μακρινά μέρη σε όλη την Ευρώπη.



Σύμφωνα με τον Δρ Kusch, το γεγονός ότι πολλές από αυτές τις σήραγγες εξακολουθούν να υπάρχουν μέχρι σήμερα 12.000 χρόνια μετά, υποδεικνύει ότι πρέπει να έχουν πολύπλοκες δομές και τεράστια μεγέθη.

«Σε όλη την Ευρώπη υπήρχαν χιλιάδες από αυτές», λέει ο δρ Kusch,

«Ανακαλύψαμε στη Γερμανία εκατοντάδες χιλιάδες μέτρα από υπόγειες σήραγγες. Στην Αυστρία Έχουμε εκατοντάδες περισσότερα τουνελ που βρέθηκαν. Αυτές οι υπόγειες σήραγγες μπορούν να βρεθούν παντού σε όλη την Ευρώπη και υπάρχουν αμέτρητες από αυτές που πρέπει να μετρήσουμε.» Είπε ο Γερμανός αρχαιολόγος.

Ενώ μερικές από τις σήραγγες είναι σχετικά μικρών διαστάσεων με πάνω από ένα μέτρο σε πλάτος, υπάρχουν και άλλες σήραγγες που διαπίστωσαν αρχαιολόγοι και σπηλαιολόγοι ότι έχουν ακόμα και μυστήριους υπόγειους θαλάμους και αποθηκευτικούς χώρους.

Το γεγονός είναι ότι αυτές οι σήραγγες μας έχουν δώσει έμφαση στην απίστευτη αρχαία εφευρετικότητα η οποια είναι ενα τίποτα απο τα βιβλία ιστορίας που μας λένε σήμερα, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Σπηλαιολογίας της ΕΕ. Η Αρχαία ανθρωπότητα είχε τη γνώση και τα εργαλεία για τη δημιουργία πολύπλοκων δομών πάνω από δέκα χιλιάδες χρόνια πριν! (σ.σ υποτίθεται πως ο ανθρωπος δεν είχε εργαλεία και δεν είχε καν ανακαλύψει τον τροχό)

Αποδεικτικά στοιχεία είναι π.χ οι Πυραμίδες της Βοσνίας στην Ευρώπη με τις απίστευτες υπόγειες σήραγγες τους, που συνεχιζονται για εκατοντάδες μίλια σε έδαφος που οι σημερινοί γεωπόντικες των ΜΕΤΡΟ αδυνατούν να τρυπίσουν επιτυχώς λόγω των ιδιαίτερα σκληρών πετρωμάτων της περιοχής.

Ο Δρ Kusch και η ερευνητική του ομάδα αναφέρουν ότι «σε όλη την Ευρώπη υπάρχουν χιλιάδες από αυτά τα τούνελ – από τη βόρεια στη Σκωτία μέχρι τη Μεσόγειο.»


Και συνεχίζει ο ίδιος λέγοντας «Είναι διανθισμένα με γωνίες, σε ορισμένα σημεία είναι μεγαλύτερα και υπάρχει καθιστικό, ή θάλαμοι αποθήκευσης και άγνωστων λειτουργιών δωμάτια. Δεν έχουν όλα σύνδεση μεταξύ τους, αλλά μαζί είναι ένα πραγματικά τεράστιο και ασύλληπτο υπόγειο δίκτυο. »

Η Καππαδοκία στην Τουρκία είναι άλλο ένα απίστευτο παράδειγμα. Η υπόγεια πόλη του Derinkuyu είναι μια άλλη απόδειξη που τονίζει τη χαμένη τεχνολογία και μέθοδους κατασκευής των προγόνων μας. Η υπόγεια πόλη του Derinkuyu είναι ίσως ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα στην υπόγεια κατασκευή μαζί με το τεράστιο δίκτυο σηράγγων. Τα γεωλογικά χαρακτηριστικά της πέτρας από Derinkuyu είναι κάτι που είναι πολύ σημαντικό γιατι εδώ είναι πολύ μαλακά. Έτσι, οι αρχαίοι κατασκευαστές του Derinkuyu έπρεπε να είναι πραγματικά πολύ προσεκτικοί για την κατασκευή αυτών των υπόγειων θαλάμων που παρέχουν τρομακτική δύναμη πυλώνα για να στηρίξουν τους ορόφους πιο πάνω. Εάν αυτό δεν είχε επιτευχθεί, ΟΛΟΚΛΗΡΗ η πόλη θα είχε καταρρεύσει, αλλά μέχρι στιγμής, οι αρχαιολόγοι βρήκαν στοιχεία του δεν έχουν οποιαδήποτε μορφης καθίζηση στο Derinkuyu!


Άλλα αρχαία μνημεία όπως το Gobekli Tepe είναι ακόμα πιο ζωτικής σημασίας αποδείξεις προς αυτή την κατεύθυνση των απίστευτων ικανοτήτων και γνώσεων από ανθρώπους που κατοικούσαν τον πλανήτη μας πάνω από δέκα χιλιάδες χρόνια πριν και για πολλούς ειδικούς, αποτελούν «Ιστορικό Παράδοξο»

Σύμφωνα με τον Δρ Kusch, παρεκκλήσια είναι συχνά χτισμένα στις εισόδους στις υπόγειες σήραγγες επειδή στην Καθολική Εκκλησία φοβόντουσαν την ειδωλολατρική κληρονομιά που οι σήραγγες μπορεί να αντιπροσωπεύουν, και όπως και πολλά άλλα πράγματα, η εκκλησία ήθελε να βεβαιωθεί πως οι σήραγγες κρατήθηκαν ως μυστικές.

Το ακόμα πιο ενδιαφέρον, είναι πως σε ορισμένες από τις σήραγγες ανακάλυψαν γραπτά τα οποία αναφέρονται στα υπόγεια τούνελ που βρέθηκαν, ως πύλες στον κάτω κόσμο.

ΜΕΣΩ pronews.gr
http://www.diadrastika.com/2016/07/12000-eton-dedalodi-tounel-skotia-tourkia.html

Η αληθινή ιστορια της Γης σε ενα μικρο βίντεο! ακατάλληλο για πολλούς!

Μικρή ιστορια σε συντομία περί αληθινής ιστορίας στην Γη....Θα παρακαλούσα μην σχολιάζουν άσχετοι που δεν ξερουν καν αληθινή ιστορια πριν 60- 100 χρονιά, ειδικά περί Γερμανίας, αυτοί που η νοημοσύνη τους και η αντίληψη τους έχει εκφυλιστεί, μετατραπεί σε δούλο, πόσο μάλλον να έχει μετατραπεί σε κατι άλλο..... 

Η πρώτη αρχαία λευκή φυλή ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΘΕΩΝ ϟϟ λεγόμενη και Ινδοευρωπαϊκή άρια φυλή ( Που "κατέρριψαν" γιατι δεν βολεύει!! δεν υπήρχε Ινδοευρωπαϊκή φυλή! ειναι όλοι απο την μαύρη φυλή του Γιαχβέ! το άλλο με το τοτο το ξέρετε? δεν ξέρω για εσάς εγω δεν έχω καμια σχέση απο εκεί,και την σημιτική φυλή, όσοι εχουν σχέση θα βγάζουν καπνούς απο τα αυτια με αυτο το βίντεο! και γενικά όταν ακούν την λέξη "ναζι"! ....Ότι Παρουσιάζεται στο βίντεο ειναι μικρο μέρος ερευνάς και αληθινής ιστορίας, διαφορετικά απο οτι σας εχουν μάθει οι εισβολείς στην Ευρώπη! απο την εποχή του πόλεμου στις Θερμοπύλες ... που καταστρέφουν και διαστρεβλώνουν τα πάντα στο πέρασμα τους!ακομα και τους ίδιους τους ανθρώπους!
indo european
Ουπς!!! αυτά δεν σας τα είπαν στην "επίσημη ιστορια" !οχι τίποτα άλλο γιατι εδώ μιλάμε με στοιχειά! αλλα σε μια πλήρη διαστρέβλωση παρουσιάζουν τους εαυτούς τους σαν "ήρωες"!και τους δηθεν "κακούς ναζι" ως το απόλυτο κακό! όταν αυτά στην φώτο τα εκαναν σε όλη την χωρα!κανονική γενοκτονία μόλις ειχαν ελεύθερο το πεδίο απο τους κακούς (για αυτούς)ναζι!τα ίδια και στην Γερμανία 1945-1950 γιατι είχε πολλούς μαζεμένους γνησιους Έλληνες! κανονική γενοκτονία τύπου ιπποδρόμου!Σμύρνης ,ποντίων αλλα ποιον ενδιαφέρει? ηταν "ναζι"! , δεν ξερουν αληθινή ιστορια πριν 100 χρονιά πίσω ! φαντάσου τι διαστρέβλωση εχουν κάνει όσο πάμε πιο πίσω!Μογγόλοι = κομμουνιστές

Οι περισσότεροι δυτικοί ερευνητές αποδέχονται ότι οι Μογγόλοι του 13ου αιώνα ήταν απλά βάρβαροι και άρπαγες επιδρομείς, με μοναδικό τους προορισμό τη σφαγή,το πλιάτσικο και την καταστροφή Κοιτά κατι πράγματα!! ο Ναζισμός είχε δίκαιο! το κράτος επιβάλει τις αρχές της φυλετικής υγιεινής! τον περιορισμό της μετάδοσης "ανεπαρκών" γονιδίων στις επόμενες γενεές πόσο μάλλον κατι άλλο χειρότερο!


  ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (και το βίντεο)ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΝΕΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΈΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΦΩΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ! ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΑ ΠΟΛΛΩΝ ΣΗΜΕΡΑ!
ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΦΑΖΑΝ ΤΟ 40!!!
ΣΥΡΙΖΑ! Οι αράπηδες αγαπούν να γ@... τις λευκές γυναίκες σας, και θα τους ενθαρρύνουμε σε αυτό, επιτρέποντάς τους να μπουν στον χώρο σας! προς όφελός μας. "- Ο Εβραίος Χάρολντ Γουάλας σε συνέντευξή του το 1976!! .




 http://www.aetos-apokalypsis.com/2016/07/alhuinh-istoria-ths-ghs.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

ΒΟΜΒΑ! ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ! ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΦΑΡΑΤΖ! «ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ» -Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ


Ο Νάιτζελ Φάρατζ παραιτήθηκε από την ηγεσία του UKIP επειδή δεχόταν απειλές για τη ζωή του μετά το δημοψήφισμα στη Βρετανία, αποκαλύφθηκε σήμερα.

Μάλιστα, ο ίδιος είχε πάει στην αστυνομία πριν από λίγες ημέρες, καταθέτοντας ότι οι απειλές για δολοφονία του, αλλά και εναντίον της οικογένειάς του, είχαν αυξηθεί σημαντικά μετά το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος και την απόφαση των πολιτών για Brexit.

Ο Φάρατζ παραιτήθηκε χθες, 4 Ιουλίου, λέγοντας ότι πέτυχε τον πολιτικό στόχο του «να πάρει τη χώρα του πίσω» και ότι πλέον θέλει και τη ζωή του πίσω.

Ωστόσο, παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς και ότι η πολιτική του καριέρα τού κόστισε σε προσωπικό επίπεδο, πληγώνοντας τον γάμο του με τη σύζυγό του Κρίστεν (γεννημένη στη Γερμανία) και τη σχέση του με τα παιδιά του. Μάλιστα, εκτιμάται ότι ήταν πολύ στεναχωρημένος επειδή περνούσε πολύ λίγο χρόνο με τα δυο τους παιδιά (έχει άλλα δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο).

«Ηταν πάρα πολύ ανήσυχος για τις απειλές θανάτου που δεχόταν. Κυριολεκτικά τον είχαν καταβάλει», είπε μια πηγή, υπό καθεστώς ανωνυμίας, στην Daily Express.

Κάποιες από τις πρόσφατες απειλές κατά της ζωής τού Φάρατζ -μέσω Facebook, Instagram και Twitter- ανέφεραν «κάποιος πρέπει να δολοφονήσει άμεσα τον Νάιτζελ Φάρατζ» και «θα πληρώσω όποιον θέλει να πυροβολήσει τον Φάρατζ», ωστόσο αστυνομικές πηγές θεωρούν ότι υπήρχαν πιο συγκεκριμένες απειλές που τον οδήγησαν στην αστυνομία.

«Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας για το δημοψήφισμα είπα ότι θέλω πίσω τη χώρα μου. Τώρα θέλω πίσω τη ζωή μου», είπε χθες ο Φάρατζ, ανακοινώνοντας την παραίτησή του. «Αποφάσισα να κάνω στην άκρη από ηγέτης του UKIP. Η νίκη τού Leave στο δημοψήφισμα σημαίνει ότι η πολιτική μου φιλοδοξία έχει επιτευχθεί. Έχω έρθει σε αυτό τον αγώνα από τις επιχειρήσεις, επειδή ήθελα να είμαστε μια αυτοδιοικούμενη χώρα, όχι για να γίνω ένας πολιτικός καριέρας».

Και συνέχισε: «Το UKIP είναι σε καλή θέση και θα συνεχίσει, με την πλήρη υποστήριξή μου, να προσελκύσει μία σημαντική ψηφοφορία. Ενώ θα αφήσουμε τώρα την Ευρωπαϊκή Ένωση, οι όροι της αποχώρησής μας είναι ασαφείς. Εάν υπάρξει πάρα πολύ μεγάλη υπαναχώρηση από την κυβέρνηση και με το Εργατικό Κόμμα αποκομμένο από πολλούς από τους ψηφοφόρους του, τότε οι καλύτερες μέρες του UKIP δεν έχουν έρθει ακόμα».

Μάλιστα, επανέλαβε την άποψή του ότι ο νέος πρωθυπουργός της Βρετανίας πρέπει να είχε υποστηρίξει την εκστρατεία υπέρ της αποχώρησης, αλλά αρνήθηκε να εκφράσει την υποστήριξή του για κάποιον συγκεκριμένο υποψήφιο μεταξύ των Αντρέα Λίντσομ, Μάικλ Γκόουβ ή Λάιαμ Φοξ. Το σημερινό φαβορί για την ανάληψη της πρωθυπουργίας, η Τερέζα Μέι, είχε υποστηρίξει την παραμονή της Βρετανίας στην ΕΕ.

Συνιδρυτής του UKIP (United Kingdom Independence Party) το 1993, ο πρώην χρηματιστής, 52 ετών, είχε κάνει το θέμα της εξόδου της Μεγάλης Βρετανίας τον απώτατο στόχο του. Και πράγματι, ο ίδιος θριαμβολόγησε σε μια συνάντηση με τους ευρωβουλευτές του στις Βρυξέλλες: «Δεν είναι αστείο, όταν ήρθα εδώ πριν από 17 χρόνια και σας έλεγα ότι θέλω να κάνω εκστρατεία για να βγει το Ηνωμένο Βασίλειο από την ΕΕ, γελάγατε μαζί μου. Τώρα δεν γελάτε πια, έτσι δεν είναι;», είχε πει με στόμφο.


http://www.makeleio.gr/?p=662475

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΧΕΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ!!!!!! ΑΥΤΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ, Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Νικος Κωλετσης
Rothschild
Ploutarchou Str 2
Athens
10676
Greece
Tel: +30 (210) 720 9520
Fax: +30 (210) 721 4819


Global Financial Advisory

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ.

ΚΑΙ ΕΧΕΙ WEBSITE: rothschild.com

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΩΣΤΕ ΗΘΕΛΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΤΖΕΙΜΣ ΓΚΑΛΜΠΡΕΙΘ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Β !!!

αρτεμης_σώρρας_n 

Β ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣVasilis Theodoropoulos ΩΣΤΕ ΗΘΕΛΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΤΖΕΙΜΣ ΓΚΑΛΜΠΡΕΙΘ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Β. !!!!
ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΧΩΣ ΑΛΛΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΔΙΝΑΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΙΣΤΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΛΑ ΠΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ.
ΑΘΛΙΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ…. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Β ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ . 

ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΑΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΝΕΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ;;;; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑ ΧΑΡΙΖΕΤΕ. ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ;;; 

ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΧΡΗΣΗ !!!

Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ…. ΟΥΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΑ !!!!


ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ..
ΧΑΜΕΡΠΗ ΟΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ… 

ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΜΠΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !!!
……………………………….
Κατάσταση έκτακτης ανάγκης και εθνικοποίηση ΤτΕ
Αθήνα
Κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης, εθνικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδος, επαναπροσδιορισμός των καταθέσεων σε Νέα Δραχμή, μέτρα για την εγγύηση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, επιστράτευση δημοσίων υπαλλήλων, προέβλεπε το Σχέδιο Β που προετοίμαζε από τον Μάρτιο του 2015 η ομάδα Βαρουφάκη, με βασικό συντονιστή τον Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ και το οποίο περιγράφει λεπτομερώς ο αμερικανός καθηγητής στο βιβλίο του «Καλώς όρισες στη μαρτυρική αρένα».
Σύμφωνα με την Καθημερινή, ο Τζ. Γκάλμπρεϊθ υποστηρίζει ότι αυτοί που κλήθηκαν να αναπτύξουν το σχέδιο, μεγαλοποιούσαν τις δυσκολίες και παρέβλεπαν «κάποιες ευοίωνες προοπτικές».
Ειδικά για το Σχέδιο Β’, ο Τζ. Γκάλμπρεϊθ αναφέρει ότι κατά το διάστημα της έκτακτης ανάγκης, η Τράπεζα της Ελλάδος θα έπρεπε να εθνικοποιηθεί είτε μέσω προεδρικού διατάγματος, είτε μέσω Γενικής Συνέλευσης.
Για την εισαγωγή νέου νομίσματος, θα έπρεπε να τροποποιηθεί και το καταστατικό της ΤτΕ. Με βάση το σενάριο του Σχεδίου Β, για την αποτροπή συμψηφισμού των καταθέσεων με τον ELA, οι τράπεζες θα εθνικοποιούνταν αμέσως, θα ανακεφαλαιοποιούνταν σε Νέα Δραχμή και θα έμεναν κλειστές για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα, μέχρι τη μετατροπή του νομίσματος. Για την κάλυψη μισθών και συντάξεων θα έπρεπε να εκτυπωθούν άμεσα υποσχετικές.
Υπεύθυνοι για τη δημόσια τάξη, την ασφάλεια και τις προμήθειες θα ήταν -κατά τη διαδικασία μετάβασης στο νέο νόμισμα- οι υπουργοί Aμυνας και Εσωτερικών. Παράλληλα, οι υπάλληλοι που στελεχώνουν σημαντικούς δημόσιους οργανισμούς (σχολεία, νοσοκομεία, αστυνομία), θα έπρεπε να επιστρατευθούν.
Newsroom ΔΟΛ
……………………………………………………………….
……………………………….

http://alfeiospotamos.gr/?p=24197

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters