Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Η NASA ζήτησε ξανά από τον Βαγγέλη Παπαθανασίου να γράψει μουσική (Βίντεο)


Η NASA επέλεξε τη μουσική του Βαγγέλη Παπαθανασίου ως υπόκρουση σε ένα βίντεο που δημιούργησε και δείχνει τη Γη και την Σελήνη από μεγάλη απόσταση να κινούνται στο διάστημα.

Πρόκειται για συρραφή εικόνων που μετέδωσε η αποστολή Juno όταν είχε προορισμό τον Δία.
Οι εικόνες είναι απο τις 9 Οκτωβρίου όταν το σκάφος είχε την ευκαιρία να απαθανατίσει στιγμές της γης και της σελήνης.

Η απόσταση από το φωτογραφικό θέμα του σκάφους, ήταν 966.000 χιλιόμετρα, περίπου τρεις φορές η απόσταση Γης-Σελήνης.

Η λήψη των εικόνων από τις οποίες δημιουργήθηκε το βίντεο ήταν τεχνικός άθλος, δεδομένου ότι το Juno εκτελούσε εκείνη την ώρα δύο στροφές ανά λεπτό.

«Καμία άλλη εικόνα δεν έχει συλλάβει το ουράνιο βαλς της Γης και της Σελήνης», σχολίασε ο Σκοτ Μπόλτον, επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας του Juno στο Southwest Research Institute του Τέξας που επέλεξε τη μουσική του Βαγγέλη Παπαθανασίου ως υπόκρουση στο βίντεο αυτο.
Όσων αφορά στη μουσική, είναι μια πρωτότυπη, για την περίσταση σύνθεση του καλλιτέχνη Vangelis, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της NASA.

Αυτη δεν είναι η πρώτη συνεργασία του Παπαθανασίου με τη NASA μιας και στο παρελθόν ο ίδιος είχε συνθέσει το άλμπουμ Μυθωδία, το οποίο αποτέλεσε το μουσικό θέμα της αποστολής Mars Odyssey το 2001.

To Juno (Ήρα) εκτοξεύτηκε το 2011 και προγραμματίζεται να τεθεί σε τροχιά γύρω από τον Δία το 2016.




Πηγή: iefimerida.gr

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/

Κάνουν ότι δεν βλέπουν τα «Σημάδια» της Άφιξης…


ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΪΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.


Η συμπαντική νομοτέλεια ολοκληρώθηκε.
Οι προϋποθέσεις είναι άριστες και ο Ελληνισμός θα αναγεννηθεί.
Ο Έλληνας θα θυμηθεί πως ήταν και που τον έρριξε η εκδικητική μανία κάποιων μισελλήνων εβραιολατρών.

Είναι ταγμένος από τους θεούς του ν’ ακολουθήσει το ουράνιο πεπρωμένο του, να προσπεράσει και ν’ αφήσει πίσω του τους ψεύτικους θεούς για χάρη των οποί¬ων τον ονόμασαν ειδωλολάτρη.

Ο Έλληνας έχει ουράνιο παρελθόν.


Είναι αυτός που συνόδε¬ψε τους Ολύμπιους στις ουράνιες αποστολές τους και θα τους ακολουθήσει και στο μέλλον, για τον εποικισμό των άστρων.
Το να είσαι Έλληνας είναι θεϊκή επιλογή.
Σ’ όλους εμάς της σημερινής γενιάς, μάς έλαχε ο κλήρος να υποδεχτούμε τους προπάτορές μας Ολύμπιους και ν’ ανοίξουμε τις πύλες τ’ ουρανού.

Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ-
ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΜΕΙΛΙΧΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ-ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ-
ΚΑΙ ΑΡΩΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.


Οι αρχαιολόγοι μας μπλεγμένοι στα γρανάζια του θρησκευτικού κατεστημένου, δεν άκουσαν τις θεϊκές φωνές της επιστροφής.

Οι αστρονόμοι δεν πρόσεξαν ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ
ΘΕΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ.

Όλη η ανθρωπότητα βρίσκεται σε αναμονή της άφιξης τους και οι δικοί μας διανοούμενοι, οι Έλληνες λόγι¬οι, μιλούν ακόμη για είδωλα και χειροκροτούν τις ανακοινώσεις του θρησκευτικού παροξυσμού, που καταριέται τη νέα εποχή που την ονόμασε εποχή του Εωσφόρου.

Οι Ολύμπιοι θα μας προστατέψουν αρκεί να μην ησυχάσουμε με το εξουθενωτικό εκείνο «Κύριε ελέησόν με» αλλά να ενεργήσουμε σαν Έλληνες «Συν Αθηνά καί χείρα κτνει», και να πάρουμε για μια ακόμη φορά την παγκόσμια υπόθεση στους ώμους μας.
Οι κάθε είδους εχθροί του ανθρώπου,και όχι μόνο, έρριξαν τη μάσκα της υποκρισίας τους.

Ώ Βασιλεύ των Βασιλέων,
ευδαιμονέστατε των ευδαιμόνων Ζευ»
Αισχύλος. Ικέτιδες-154


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
 Grigoris Makrinitsas
 
ΕΤΙΚΕΤΕΣ
Ανδρομέδιοι

http://www.diadrastika.com/2016/07/kanoun-oti-den-vlepoun-ta-simadia-tis-afixis.html 

Το άγαλμα της Θεάς Αθηνάς στο Μεξικό!


Το άγαλμα της Θεάς Αθήνας στο Μεξικό!
Το άγαλμα της Θεάς Αθηνάς, που βλέπετε στην φωτογραφία δεν βρίσκεται στην Αθήνα ή σε κάποια άλλη ελληνική πόλη, αλλά στην Γκουανταλαχάρα του Μεξικό!

Το άγαλμα έχει τοποθετηθεί σε κεντρικότατο σημείο, στην διασταύρωση των οδών López Mateos, Vallarta, López Cotilla, Agustín Yáñez & Golfo de Cortez, επάνω σε ένα βάθρο το οποίο περιβάλλεται από συντριβάνι με επιγραφή που λέει:

«Η Δικαιοσύνη, η Σοφία και η Δύναμη να προστατεύουν αυτήν την πιστή πόλη» (Justice, wisdom and strength guard this loyal city…»)

Οι Μεξικάνοι θέλουν να τους προστατεύει η Δικαιοσύνη, η Σοφία και η Δύναμη αλλά εμείς προτιμούμε να “κοσμούν” τις πόλεις μας τα έργα μοντέρνας τέχνης, όπως πεταμένα σιδερικά ομπρέλες, ρουλεμάν αγάλματα χωρίς κεφάλια, με τρία τέσσερα ή δώδεκα μάτια….

Το άγαλμα της Θεάς Αθήνας στο Μεξικό!
Πηγή
http://www.diadrastika.com/2016/07/agalma-tis-theas-athinas-sto-mexiko.html

Σοκ! Το μυστικό των Capital Controls και της λίστας Λαγκάρντ! Κώδικας Μυστηρίων (8-7-16)

Screen Shot 2016-07-08 at 7.53.39 AM

Κώδικας Μυστηρίων (8-7-2016): Σοκ!Το μυστικό των Capital Controls και της λίστας Λαγκάρντ!

Αναλύσαμε τις υποθέσεις των κεφαλαιακών ελέγχων (Capital Controls) στην Ελλάδα και της περιβόητης λίστας Λαγκάρντ!Τι κρύβεται πίσω από τα δύο αυτά θέματα μείζονος σημασίας για την Ελληνική οικονομία και τον δοκιμαζόμενο ‘Έλληνα του σήμερα; Καταγγελίες βόμβα του δημοσιογράφου από το Λος Άντζελες Γιάννη Κουντούρη!

 


http://greeknewsondemand.com/

Μπορούν να μας πάρουν τα λεφτά ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ!

Screen Shot 2016-04-24 at 1.46.41 PM.png

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΙΣ ΟΥΤΕ Η ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΙΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΑΛΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΝ ΑΡΓΙΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΝ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ…

This is…THE WORKING HOUR with…JOHN KOUNTOURIS!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 24/04/2016 | JohnKountouris.com

ΔΕΙΤΕ την εκπομπή μου για αυτό το θέμα πατώντας την κάτω εικόνα…

Screen Shot 2016-04-30 at 1.02.42 PM.png

Υπο μεγάλην πίεσιν υπήρξε η Ελληνική κυβέρνησις το περασμένο Οκτώβριο του 2015 και, εκ των υστέρων, μπορούμε πλέον να καταλάβουμε το ΓΙΑΤΙ…

Διότι… 

1ον) Υπο υπερέντασιν ήταν για να ολοκληρωθεί η αξιολόγησις με τη ΤΡΟΙΚΑ και…
2ον) Εν συναρτήσει με αυτήν θα ακολουθούσε και η ανακεφαλοποίησις των τραπεζών όπως το έθεσε ο κ. Ντομπρόβσκις, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, που στις 27 Οκτ. του 2015, προειδοποίησε ότι αν δεν ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγησις έως τα τέλη του 2015, τότε θα είναι ανοικτό το ενδεχόμενο bail-in (δηλ., η «νόμιμη» ΚΛΟΠΗ των καταθέσεων των απλών Ελλήνων πολιτών).  Σε άρθρο [1] του protothema.gr διαβάζουμε τα ακόλουθα για το θέμα αυτό:
«Περιέγραψε τους στόχους και το αντίστοιχο χρονοδιάγραμμα από την πλευρά της Κομισιόν για το σύνολο των ανοικτών θεμάτων: “Μελετήσαμε το πρόγραμμα του ESM, θέλουμε μία έγκαιρη πρώτη αξιολόγηση για να σταθεροποιηθεί δημοσιονομικά η χώρα και να εξασφαλιστεί η επάνοδος της Ελλάδας στην ανάπτυξη… Χρειάζεται δουλειά, αλλά στόχος μας είναι η αξιολόγηση να κλείσει μέσα στο μήνα. Πρέπει να κλείσουν τα πρώτα ορόσημα και μετά τα δυο δισ. ευρώ θα είναι διαθέσιμα”.»
Ὀπως καταλαβαίνετε, ούτε μια απο τις δύο ΔΕΝ έχει ολοκληρωθεί ακόμη.  Αφενός υπάρχει η αξιολόγησις στην οποία….ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!…δόθηκε μια πασιφανής παράτασις και γι᾽αυτό είναι ακόμη επι τάπητος μεταξύ Ελλάδος και δανειστών. Αυτό το θέμα κατάφερε να το σύρει εδώ και μήνες η κυβέρνησις Τσίπρα. Ωστόσο, θα δούμε τι θα γίνει την ερχόμενην Πέμπτην διότι στη μεγάλη συνάντηση του EuroGroup, που υποτίθεται ότι θα γίνει μεταξύ στελεχών της Ελληνικής κυβερνήσεως και εταίρων της Ευρώπης, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τότε η αξιολόγησις.  ΟΨΟΜΕΘΑ!
Τώρα, όσον αφορά στην ανακεφαλαιοποίησιν των Ελληνικών τραπεζών, καλό θα ήταν να ρίξουμε μια ματιά στο άρθρο [2] «Πώς “κλείνει” το σχέδιο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών» του ιστότοπου ειδήσεων capital.gr που σημειώνει τα ακόλουθα για το εν λόγῳ ζήτημα για τις τράπεζες. Εδώ σας δίνω 4 σημεία για να τα αναλογιστείτε εν σχέσει με το όλο θέμα αυτό:
  1. Το “σχέδιο” για την ανακεφαλαιοποίησιν αποτελείτο απο δύο φάσεις, η “ελληνική” φάση και η ευρωπαϊκή φάση
  2. Η «ελληνική φάσις»  είχε να κάνει με τις ΑΜΚ (αύξηση μετοχικού κεφαλαίου) και τη χρήση των 10 δισ. ευρώ από το ΤΧΣ (ταμείο χρηματοπιστωτικής σταθερότητος) καθώς και τη συμμετοχή των ιδιωτών μέτοχων (παλιών και νέων) στην ανακεφαλαιοποίησιν. Μιλάμε για αυξήσεις του μετοχικού κεφαλαίου στις τέσσερις συστημικές τράπεζες. Οι ΑΜΚ έπρεπε τότε να καλύψουν μέρος των απαιτούμενων κεφαλαίων, που οριστικοποιούντο εκείνες τις ημέρες από το Asset Quality Review (AQR) και το βασικό σενάριο του stress test. Και εδώ είναι όπου παρατηρείται μια έντασις στο όλο θέμα· τρέχαμε τότε να προλάβουμε. Το συνολικό ποσό που προσδιορίζετο ήταν κοντά στα 12 με 13 δισ. ευρώ, προσδοκάτο να καλυφθεί από τους ιδιώτες μετόχους κατά το 1/3 περίπου και το υπόλοιπο από τα διαθέσιμα 10 δισ. ευρώ στο ΤΧΣ.
  3. Σχετικά με την ευρωπαϊκή φάσιν, διαβάζουμε στο ίδιο άρθρο του Capital.gr: «Η κεφαλαιακή ενίσχυση των τραπεζών στη φάση αυτή συνδέεται αφενός με τα ευρωπαϊκά stress tests που θα διεξαχθούν στην Ευρωζώνη και το “άσχημο σενάριο” στο ελληνικό stress test και αφετέρου με το υπόλοιπο των 15 δισ. ευρώ από το σύνολο των 25 δισ. ευρώ του δανείου που έχει δεσμευτεί για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.» Ενώ η αξιολόγηση έχει πάρει παράταση, η φάση αυτή της ανακεφαλαιοποίησης είναι ακόμη εν εξελίξει και αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη του φέτος (2016) ή –το πλέον πιθανό– αρχές του 2017. Όλα αυτά περιστρέφονταν -και ακόμη περιστρέφονται- γύρω απο τα “κόκκινα” δάνεια το σύνολο των οποίων φτάνει τα 100 και πλέον δισ. ευρώ. Εκτιμάται ότι απο αυτο το συνολικό ποσό, περί το ένα τρίτο μπορεί να ανακτηθεί. Το μεγαλύτερο μέρος αυτού του ποσού των 30-35 δισ. ευρώ αφορά στην πλειονότητά του επιχειρηματικά δάνεια, σε ύψος έως και 20-25 δισ. ευρώ.  Και όπως ξέρουμε ήδη, αυτά τα δάνεια μαζί με εκείνα που είναι εξυπηρετούμενα (παρακαλώ!), πρόκειται, απ᾽ό,τι φαίνεται να πουληθούν ΟΛΑ σε ΞΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!  
  4. Και παρά το γεγονός ότι η οδηγία BRRD (The EU Bank Recovery and Resolution Directive, Η Οδηγία για την Ανάκαμψη και την Εξυγίανση των Τραπεζών της Ευρωπαϊκής Ένωσης) για τις bail in διαδικασίες κεφαλαιακής αναδιάρθρωσης των τραπεζών ετέθη εν ισχύι από 1/1/2016, εντούτοις αυτό δεν σημαίνει και άμεση εφαρμογή της στις ελληνικές τράπεζες• και ήδη πλησιάζουμε τα τέλη Απριλίου.  Αυτό σημαίνει ότι ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ bail in σχετικά με τις καταθέσεις των απλών Ελλήνων πολιτών· αυτό το θέμα είναι ΑΚΟΜΗ επι τάπητος!  Διαβάστε τώρα προσεκτικά ένα απόσπασμα απο το ίδιο πάλι άρθρο του Capital.gr για να καταλάβετε πλήρως τι παίζετε εδώ εις βάρος ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ συναινέσει της ανθελληνικής κυβερνήσεως Τσίπρα-Καμμένου: «Όπως εξηγούν, υπό την προϋπόθεση ανωνυμίας, στελέχη των αρμόδιων νομικών υπηρεσιών της Κομισιόν, το νομικό πλαίσιο της oδηγίας δίνει σαφείς δυνατότητες μη εφαρμογής σε ειδικές περιπτώσεις, πολύ περισσότερο, δε, όταν υπάρχει ομόφωνη διακρατική συμφωνία, όπως αυτή του τρίτου Mνημονίου, που προβλέπει 25 δισ. ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Αυτό, όμως, ισχύει με την προϋπόθεση ότι το τρίτο Mνημόνιο θα είναι σε ισχύ και τα σχετικά κεφάλαια θα παραμένουν διαθέσιμα.» 
Τα ανωτέρω τα επιβεβαίωσε [1] ΟΛΑ σε εμας ο κ. Ντομπρόβσκις το περασμένο Οκτ. του 2015 λέγοντας, ότι, αν δεν ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση έως τα τέλη του 2015, τότε θα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο bail-in!  Τώρα είμαστε Απρίλιο εν έτει 2016· τα πράγματα έχουν παραταθεί λίγο. Αλλά όπως και να έχει η κατάστασις στην Ελλάδα, και  όπως μπορούμε να καταλάβουμε όλοι απο το ως άνω τέτταρο (4) σημείο, ακόμη και να πάρουμε τα 25 δις για τις τράπεζες, το νομικό πλαίσιο της oδηγίας για την ανακεφαλαιοποίηση δίνει σαφείς δυνατότητες μη εφαρμογής σε ειδικές περιπτώσεις  με την προϋπόθεση ότι το τρίτο Mνημόνιο θα είχε ήδη τεθεί σε ισχύ και τα σχετικά κεφάλαια θα είχαν παραμείνει διαθέσιμα. ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΟΤΙ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΙΣΧΥ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΑΝΑΦΕΦΑΛΑΙΩΜΕΝΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!  Αυτές είναι πληροφορίες [2] που «άντλησε» το σάιτ Capital.gr απο ανώνυμα στελέχη των αρμόδιων νομικών υπηρεσιών της Κομισιόν! 

Screen Shot 2016-04-24 at 1.05.14 PM.png
ΕΙΡΗΣΘΩ ΕΝ ΠΑΡΟΔΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΙΣΧΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΡΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ (πατήστε εδώ)  ΑΡΑ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΛ’ΑΥΤΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ…ΤΕΤΤΑΡΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ, ΑΦΕΝΟΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΒΟΥΛΗΝ, ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ  (πατήστε εδώ) ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ -ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ- ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΝ ΣΤΙΓΜΗΝ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΡΙΠΡΑ ΚΑΙ της ΠΟΕΣΥ (της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών).  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ;;; ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΙΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ;;;…
Ενδεικτικό ήταν τότε το χρηματοοικονομικό και πολιτικό κλίμα της Ελλάδος όπως επηρεάζετο εντός και εκτός της χώρας απο όλες τις εξελίξεις που εγίνοντο γύρω απο την υγείαν του Ελληνικού τραπεζικού συστήματος.  Αλλά είναι λίγοι που γνωρίζουν τι γινόταν τότε…ΟΠΙΣΘΕΝ των παρασκηνίων…
Όπως εξήγησα στο άρθρο μου «ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΆΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΉ ΑΡΓΊΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ;;;» (πατήστε εδώ) [3] απο το περασμένο Νοέμβριο του 2015, είχα πάρει στις 19 Οκτ. ένα εμάιλ απο ένα μεταφραστικό γραφείο για το οποίο εργάζομαι ως Έλληνας μεταφραστής για νομικά θέματα με τίτλο “BANK HOLIDAY” (ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΡΓΙΑ) και έγραψα στις 7 Νοεμ.(2015) τα εξής σχετικά με αυτό: 
Με λίγα λόγια…μισώ να το πω, αλλά, απ᾽ότι διαφαίνεται, έρχεται…ΝΕΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΡΓΙΑ!!! Και πώς το ξέρω αυτό;;; Μου έστειλε στις 19 Οκτ. (πριν 12 μέρες) ένα εμάιλ (δείτε την εικόνα εδώ) ένας υπάλληλος απο την ίδια εταιρεία που προανέφερα παραπάνω λέγοντάς μου τα εξής:
«Επικοινωνώ μαζί σας αναφορικά με μια τραπεζική αργία τόσο για την Τσεχική όσο και για την Ελληνική γλώσσα για την 28η Οκτωβρίου του μηνός. Μπορείτε σας παρακαλώ να μας παράσχετε με μια επιβεβαίωση εάν θα είστε εις θέσιν να μας κάνετε μια μετάφραση απο τα Ελληνικά στα Αγγλικά κατα την εν λόγω ημερομηνία;»
Τους απάντησα αμέσως λέγοντας τα εξής: «Βεβαίως θα μπορέσω να σας παράσχω μια μετάφραση, αλλά πείτε μου σας παρακαλαώ, όντως θα γίνει….ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;» Αυτό σημαίνει ότι η Ελληνική κυβέρνηση έχει ήδη στείλει αίτηση για μετάφραση (Ελληνικά σε Αγγλικά) μιας καινούριας νομοθετικής πράξεως, που αφορά μια καινούρια τραπεζική αργία στην Ελλάδα, σε αυτή την εταιρεία (τουλάχιστον απο τις 19 Οκτ.) ζητώντας την να είναι έτοιμη στην περίπτωση που θα προβεί σε μια απάφαση προς μια νέα τραπεζικη αργία—μπορείτε να είστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ για αυτό. Ωστόσο, το πρόβλημα με αυτό είναι το γεγονός πως αυτήν την είδηση ΔΕΝ την έχει δημοσιοποιήσει καν στο Ελληνικό κοινό η Ελληνική κυβέρνση! Και το ερώτημα που τίθεται εδώ είναι…ΓΙΑΤΊ;;; ΤΙ ΕΠΙΦΥΛΛΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΣΗ;;;
Screen Shot 2016-04-24 at 6.52.41 PM.png
Εδώ μπορείτε να δείτε τη διεύθυνση εμάιλ μου, xirokambi38@yahoo.com
ΕΓΩ δεν ήθελα να γράψω τίποτε για αυτό το εμάιλ, γιατί ήθελα να περιμένω λίγο να ιδώ πώς θα εξελίσσοντο τα πράγματα στην Ελλάδα προτού να βγάλω ΑΛΛΗ ΕΙΔΗΣΗ «ΒΟΜΒΑ» ΜΕΓΑΛΗ όπως είχα κάνει και νωρίτερα το έτος στις 28 Ιουνίου (του 2015)…οπότε…έπεσεν…άκουσον-άσουσον…εις χείρας μου η ίδια η νομοθετική πράξις (ΝΠ) της τραπεζικής αργίας που ετέθη εν ισχϋι στις 29 Ιουνίου του 2015 συμφώνως προς ένα πανάθλιον σχέδιον του κ. Γιάνη Βαρουφάκη, τον τότε ΥΟΙΚ της Ελλάδος.  Ήμουν ο μεταφραστής του εν Λονδίνω μεταφραστικού  γραφείου απο το οποίον εζήτησε η Ελληνική κυβέρνησις μετάφρασιν (αγγλιστί) της ΝΠ για τους εταίρους της απο την Ευρώπην. 
Αυτό το έγραφο το πήρα εγώ πρώτα πριν απο οποιονδήποτε άλλο δημοσιογράφο στην Ελλάδα γιατί ήμουν ο μεταφραστής του.  Και όταν το έλαβα, έγραψα αμέσως ένα άρθρο για αυτό το έγινε πρωτοσέλδιο άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ (πατήστε εδώ).
Λοιπόν, ήταν ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ που είχε έλθει εις επαφήν μαζί μου για ΔΕΥΤΕΡΗΝ ΦΟΡΑΝ στις 19 Οκτ. (του 2015) ζωτώντας και πάλιν απο εμένα να τους κάμω μιαν δουλειάν παρόμοιαν με αυτήν που τους είχα κάμει περίπου 4 μήνες νωρίτερα για ακριβώς ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ: ΓΙΑ ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΕΔΕΧΟΜΕΝΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ;;; ΜΑ…ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΝΔΥΝΟ ΕΝΟΣ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΒΕΒΑΙΑ!
Έγραψα τα ακόλουθα αναφορικώς προς τον ενδεχόμενον κύνδυνον αυτόν:
Και ΕΔΩ είναι όπου συνδέεται αυτό που σας λέω για το ενδεχόμενο μιας νέας τραπεζικής αργίας (ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ) με το ενδεχόμενο κουρέματος καταθέσεων. Να κάνουμε τώρα τον συνδυασμό στα μυαλά μας…δηλαδή, αν η κυβέρνση μας ετοιμάζει άλλη τραπεζική αργία μπορεί να είναι διότι προσπαθεί να ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΈΝΑ ΜΑΖΙΚΟ…BANK RUN (ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΌΣΥΡΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ) ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΈΣΩ ΤΟΥ ΤΎΠΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ !!!…ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΔΏ ;;;
Ως εκ τούτου, καλούμε την Ελληνική κυβέρνση να μας πει ΕΆΝ έχει όντως στα σκαριά ένα σχέδιο με το οποίο να γίνει άλλη τραπεζική αργία και, ΑΝ ΝΑΙ, τότε ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΈΕΙ;;; ΓΙΑΤΙ, ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΓΎΡΟ, ΔΕΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΊ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΆΟ ΌΠΩΣ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΗ ΦΟΡΆ ;;;
Αυτά σκέφτομαι. Και ιδού η ανωτέρω ένδειξεις —τουλάχιστον!— που μας παρείχα.
Η Ελληνική κυβέρνησις ήταν τότε υπο μεγάλην πίεσιν λογῳ της καταστάσεως με τις τράπεζες και γι᾽αυτό είχαν στα σκαριά διάφορα σενάρια κατα νούν με τα οποία να αποφύγουν την οποιαδήποτε…λαϊκήν εξέγερσιν (όπως έκαναν αυτό το Σαββατοκύριακον με την απεργίαν των δημοσιογράφων!) με μια, ας πούμε, ξέφρενη κούρσα προς τις τράπεζες για να βγάλουν τα λεφτά τους, λογῳ…προσέξτε τώρα…μιας ενδεχόμενης καταρρεύσεως εις τας συνομιλίας με τους εταίρους απο την ΤΡΟΙΚΑ σχετικώς προς και την αξιολόγησιν και την ανακεφαλαιοποίησιν των τραπεζών!!!
ΛΟΙΠΟΝ, ΕΝ ΩΨΕΙ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΥΤΕ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΙΣ ΟΥΤΕ Η ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΙΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΑΛΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΝ ΑΡΓΙΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΝ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ (ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΑΣ), ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΝ;;;
Ενθυμείσθε την φράσιν του κ. Γιάννη Στρουρνάρα απο τα τέλη του Οκτ. του 2015 όπου είπε «Τη γλυτώσαμε» αναφερόμενος στην ανακεφαλαιοποίησιν των τραπεζών και…ΤΩΡΑ..καταλαβαίνουμε εμείς το ΓΙΑΤΙ.
Και σαν να μην φτάνουν όλ᾽αυτἀ, μόλις διάβασα δύο κρίσιμα άρθρα απο το σάιτ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ της κας Πόπης Σουφλής με τίτλο «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Άδεια τα ταμεία του κράτους, σαρώνουν αποθεματικά για να πληρώσουν συντάξεις!» (πατήστε εδώ) και «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εκλογές στις 12 Ιουνίου! [εγγραφο]» (πατήστε εδώ) οι πληροφορίες των οποίων είναι ενδεικτικές του κλίματος που επικρατεί πάνω στο πολτικό προσκήνιο της Ελλάδος!
Μίλησε για ακριβώς αυτό το θέμα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ στις 14 Απριλ. φέτος με τον κ. Στέφανο Χίο.  Δείτε το παρακάτω…



Αλλά δεν μένουμε εδώ, γιατί σύμφωνα με τον κ. Γεράσιμο Βραχιολίδη σε ένα άρθρο του στις 29 Απριλ. (2016) διαβάζουμε τα εξής:
«Η πληροφορία μεταδίδεται με κάθε επιφύλαξη. Αν επιβεβαιωθεί θα μιλάμε για την μεγάλη αρπαγή των καταθέσεων των πολιτών!  Οι τράπεζες είναι κλειστές λόγω αργιών, ωστόσο πληροφορία η οποία… μας έρχεται μέσα από τον χώρο των τραπεζών, λέει (επαναλαμβάνουμε κρατούμε τις επιφυλάξεις μας) ότι οι τράπεζες δεν πρόκειται να ανοίξουν την Τετάρτη. Πάμε για μια επανάληψη του περσινού σκηνικού, όταν επί 3 εβδομάδες οι τράπεζες είχαν βάλει λουκέτο. Με μια σημαντική διαφορά: πέρσι το κούρεμα των καταθέσεων είχε αποφευχθεί την τελευταία στιγμή, τώρα δεν πρόκειται να γίνει το ίδιο και θα υπάρξει ραγδαίο κούρεμα! Πέρσι συζητείτο (από δημοσίευμα ξένης εφημερίδος) κούρεμα από τα 8.000 ευρώ και πάνω, φέτος, με εγκλωβισμένους πλέον όλους τους καταθέτες, μπορεί να πάμε για κούρεμα όλων των καταθέσεων, από το πρώτο ευρώ! Με τους Τσίπρα-Καμμένο στην εξουσία όλα να τα περιμένει κανείς. Είναι οι απόλυτοι καταστροφείς!»
ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΝ «ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ» ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙ᾽ΑΥΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!
-Κουντούρης Ιωάν., Δημοσιογράφος/Συγγραφεῦς


1 – «Στουρνάρας – Ντομπρόβσκις: Ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών ως το τέλος της χρονιάς»,
27/10/2015, 11:03, 27/10/2015, 12:34 | Λίνκ: http://www.protothema.gr/economy/article/521664/stournaras-dobrovskis-anakefalaiopoiisi-trapezon-os-to-telos-tis-hronias/
2 –  «Πώς “κλείνει” το σχέδιο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών»Των Γιάννη Αγγέλη, Νένας Μαλλιάρα», Δευτέρα, 12-Οκτ-2015 13:53 | Λίνκ: http://www.capital.gr/story/3072003
3 – ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΆΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΉ ΑΡΓΊΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ;;;, BY JKOUNTOURIS (του Ιωάν. Κουντούρη) 07/11/2015 | Λίνκ: https://greeknewsondemand.com/2015/11/07/θα-γινει-άλλη-τραπεζική-αργία-στην-ελλ/
4 – 4 — ΕΚΤΑΚΤΟ! ΑΝ ΙΣΧΥΣΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΠΑΓΗ: “ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΡΑΓΔΑΙΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ”!!!!, Παρασκευή, 29 Απριλίου 2016 | Λίνκ: http://indobserver.blogspot.gr/2016/04/blog-post_828.html


http://greeknewsondemand.com/

Το δέντρο στα Χανιά που τρέλανε τη NASA [Εικόνες]

Το δέντρο στα Χανιά που τρέλανε τη NASA [Εικόνες]

Ως η Earth Science Picture of the Day (EPOD) δημοσιεύτηκε από τη NASA η φωτογραφία του γηραιότερου ελαιόδενδρου στα Χανιά.

Πρόκειται για την περίφημη αρχαία ελιά στις Βούβες, δέντρο τουλάχιστον 2.000 ετών, κλαδιά της οποίας χρησιμοποιήθηκαν για τους Ολυμπιακούς του 2014.

Την ελιά φωτογράφησε ο Χανιώτης αστροφωτογράφος Χρήστος Κοτσαύτης, ο οποίος, μιλώντας στο zarpanews.gr δήλωσε πως ασχολείται με το θέμα εδώ και χρόνια με πολύ μεράκι. «Αυτό το όμορφο αλλά βαθιά ροζιασμένα ελαιόδενδρο μπορεί και να είναι το παλαιότερο δέντρο στον κόσμο και συνεχίζει να παράγει ελιές μέχρι και σήμερα.

Βρίσκεται στο χωριό Άνω Βούβες στα Χανιά της Κρήτης. Αν και δεν μπορεί να προσδιοριστεί η ακριβής ηλικία του, η ανάλυση του κορμού δείχνει ότι είναι τουλάχιστον 2,000 ετών.
Σημειώνεται ότι οι πέτρες στα δύο κοντινά νεκροταφεία χρονολογείται πίσω στο γεωμετρικό περιόδου – περίπου 3,000 χρόνια πριν».
Το δέντρο στα Χανιά που τρέλανε τη NASA [Εικόνες]
«Αυτό το υπέροχο δείγμα έχει μια περιφέρεια 41 ft (12.5 τετραγωνικών μέτρων). Έχει κηρυχθεί ως προστατευόμενη φυσικό μνημείο της Ελλάδας.
Κλαδιά ελιάς από αυτό το αρχαίο χρησιμοποιήθηκαν για να φτιάξουν στεφάνια για τους νικητές των Ολυμπιακών της Αθήνας το 2004 και το 2008 στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου».
Το δέντρο στα Χανιά που τρέλανε τη NASA [Εικόνες]
Μάλιστα πρόκειται για την δεύτερη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα από τη NASA, καθώς στις 15 Ιουνίου είχε παρουσιάσει τους Κομολίθους των Χανίων, επίσης του Χρήστου Κοτσαύτη.

ΜΕΣΩ
 apocalypsejohn.com
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
 iefimerida.gr
 
http://www.diadrastika.com/2016/07/dentro-chania-trelane-nasa.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters